TÓBIÁS ANYAGOK

 

ISTENEMBER SOROZAT – 11. SHOUD

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

 

Elhangzott a Bíbor Körben

2003. június 7-én

www.crimsoncircle.com

 

 

És ez így van, drága Shaumbra, Gaia nagyon szeret benneteket. Annyira örül, hogy itt lehet veletek ilyen lágyan, ugyanakkor fókuszáltan a mai napon… annyira örül, hogy isteni szolgálatban áll számotokra… és nem egy szempillantás alatt tűnik tova, hanem megkezdi a távozását.

 

A vezetőitek elmentek. Az elementálok, tündérek és Dévák nagy része eltávozott. Ó, tudjuk mi, hogy néhányan azon tűnődtök, vajon hova tűntek a tündérek, miért nem látjátok őket már? Nekik is elérkezett az idejük. A Kryon kíséret eltávozott.

 

És most Gaia, szépen lassan, lassacskán távozni kezd. Visszatér az Ark Rendjébe, hogy elfoglalja a helyét, és ti mindezt magatokba integrálhassátok. Ismételten mondjuk, hogy ez egy folyamat lesz. Időbe fog telni.

 

Gaia eljött ma közénk, hogy megköszönje nektek, hogy megengedtétek, hogy szellemetek a biológiájában létezhessen… hogy egy nagyszerű tapasztalatot osszatok meg közösen… hogy megköszönje, hogy felvállaljátok az életerő energiákért a felelősséget… az energiaáramlatokért, amik keresztüláramolnak rajtatok… a tápláló energiákért… a fiatalító energiákért… azokért az energiákért, amik nemcsak hogy fenntartják az életet magát, hanem ki is terjesztik azt - amit ti Új Energiának hívtok.

 

Drága barátaim, az egyik dolog, amit kifejezetten szeretnénk, ha teljes egészében megértenétek, annak az egészen másfajta jelentése, hogy ez a dolog miért is nem rólatok szól. Ahogy beléptek az Új Energiába és teljessé váltok, a lelketek s a szellemetek teljes lesz. Ez mindent megváltoztat. Ugyanakkor továbbra is olyan emberekkel és nem emberi formákkal lesztek körülvéve, akik nem teljesek.

Ennek egyszerű analógiája… Cauldre most arra figyelmeztet bennünket, hogy igen vékony jégen táncolunk itt. (a közönség nevet) Ennek egyszerű analógiája az, hogy az a kutya, amelyik éhes, az élelmet fogja keresni. Ez a kutya nem teljes, kielégületlen. Éhség mardossa a gyomrát. Vagyis attól a pillanattól kezdve, mikor felkel, egészen addig, amíg le nem fekszik – sőt még alvás közben is – az ennivalót hajszolja. Ki akarja elégíteni az égségét. Az egész életét az tölti ki, hogy ennivalót szerezzen.

 

A kutya alapenergiája az, hogy benneteket szolgáljon. Mélyen kapcsolódik Gaiaval. Imádnak Gaian hemperegni. (a közönség nevet) De a kutya valójában azért van itt, hogy benneteket szolgáljon. A ti tükörképetek. Háziállatként szolgál benneteket.  Ugyanakkor abban az esetben, amikor a teste kielégületlen, amikor éhes, akkor megszegi a felétek tett szolgálat kötelezettségét, mert előtérbe helyezi saját maga táplálását. Belső szinten pontosan tudja, hogy ahhoz, hogy szolgálni tudjon benneteket, életben kell tartania saját magát.

 

Ti nagyon hasonlítotok a kutyákra! (a közönség nevet) Szolgálatban vagytok itt. Éhségetek spirituális éhség volt, a lélek éhsége… az utazás beteljesítésének vágya… a Régi kötelezettségek és a Régi Karma elengedése… a bennetek lévő Istenség elfogadása, és a mások által – mint Gaia, az Anasazi, az állati királyság, a növényi birodalom és a delfinek királysága által - fenntartott istenségetek elfogadása.

 

Lélek szinten éheztetek. De most lehetővé teszitek önmagatoknak a beteljesülést. Belülre mentek, és belülről újítjátok meg magatokat. A továbbiakban már nem a spirituális éhség a vezérlő erőtök. Megtaláljátok ezt a pillanatban, a lélegzetben, magatokban, Látjátok mennyire változik minden. Teljesek vagytok.

 

De a világ többi része, mondhatni olyan, mint az éhező kutya. Tőletek eltérő okokból cselekednek úgy, ahogy tesznek, és tőletek eltérő létezésük oka itt a Földön. Nagyrészük a Régi Energiában él. Ti pedig egyre inkább kiegyensúlyozódtok az Új Energiában.  Ugyanakkor mégis egymás mellett éltek mindannyian.

 

Értsétek meg, hogy amikor bizonyos dolgok megtörténnek, az már valóban nem rólatok szól. Magukat próbálják ily módon táplálni. Próbálják megtalálni a saját teljességüket. Vonzódni fognak hozzátok, különösen azok, akiket régebbről ismertek, mert érzik, hogy rendelkeztek valamivel, ami kielégíti az éhségüket. Ők úgy gondolják, hogy ha kiharapnak belőletek egy darabot, ha elvesznek tőletek egy kicsit, azzal megelégszenek. Sokan ezzel fognak próbálkozni. Ez nem rólatok szól. Ők azok az éhes kutyák.

 

Drága barátaim, arra kérünk benneteket, hogy emlékezzetek, hogy a tapasztalataitok okkal vannak jelen az életetekben. De ez mégsem rólatok szól. Most már az összes energia a rendelkezésetekre áll ahhoz, hogy teljes szolgálatba álljatok, amennyiben e mellett döntötök.

 

És a szolgálatban, drága barátaim – van erre egy mondás a mi oldalunkon – mikor szolgálsz, minden dolog eljön hozzád. Mikor szolgálatban vagy, lélek szinten tudod, hogy ehhez erős biológiára van szükség. Ehhez bőségre van szükség. Időnként kapcsolatokra van szükség. És máskor pedig nincs szükség kapcsolatokra. Mindez el fog jönni hozzátok.

 

Valami különös okból kifolyólag, az előző életekben a szolgálat egyet jelentett a szegénységi fogadalmakkal, mindennek az elengedésével. Most, az Új Energiában, az Új Paradigmában minden gyorsan, gyorsan eljön hozzátok. Nem kell könyörögnötök érte. Az már tudja, hogy mi az, amire szükségetek van. Az Istenségetek tudja és érti ezt.

 

Ezek a dolgok úgy jöhetnek el hozzátok, hogy sokkal erősebbek és hatékonyabbak lehettek a Szellem munkájában és a spirituális szolgálatban. Azt kérjük, hogy ezt szívjátok be magatokba, szívjátok be magatokba azt a tényt, hogy ez eljöhet hozzátok, és így erősebben tudtok szolgálni.

 

Tudjátok, ti ezt elkerültétek – sok gyógyulást, a bőséget – elkerültétek. Azt gondoltátok, hogy ez a Mester útja. Mi elmondjuk nektek, hogy a valódi Mester minden eszközt és minden forrást előhoz, amire az adott pillanatban szüksége van, abban az adott pillanatban, nem előre felhalmozva, hanem abban a pillanatban, amikor behozza. Engedjétek meg magatoknak, hogy ez a természetes, spirituális jelenség eljöhessen hozzátok. Addig fogjuk ezt újra és újra ismételni, amíg el nem kezditek valóban megérteni.

 

És azt is értsétek meg, hogy akik most eljönnek hozzátok, azok mind beteljesületlen emberek, beteljesületlen tapasztalatok és beteljesületlen csoportok. Éhesek. Érezni fogják, hogy te belülről vagy teljes. Tudni akarják majd, hogy ezt hogy csináltad. Tudni fogjátok, hogy hogyan kezeljétek őket, amikor majd eljönnek hozzátok. Tudni fogjátok.

 

A dolgok nagyon, de nagyon gyorsan haladnak most, és ez ebben az ütemben is fog folytatódni a következő pár során. Hatalmas változások lesznek előre és hátra mindenhol körülöttetek. Kérlek, ne vegyétek ezeket magatokra. Értsétek ezt meg.

 

Sokan, akik ma itt vagytok, furcsán vagy szokatlanul éreztétek magatokat. Éreztétek az itteni intenzitást. Érezni akartátok… érezni akartátok ezt a csodálatos, szentséges, finom, békés, szerető érzést. (a közönség nevet) Á… drága barátaim, amit éreztetek, az nem más volt, mint az a külső csoport, akikről már beszéltünk, akik beárasztották ide az energiáikat.

 

Nem kell, hogy hatással legyenek rátok, de érezhetitek őket. Érezhetitek az intenzitásukat. Érezhetitek a félelmeiket és a haragjukat. Azt érezhetitek, hogy megpróbálnak manipulálni benneteket.

 

Beengedhetitek ezeket az energiákat, mert, amint azt ti is látjátok, valójában nincsenek rátok hatással. Lehet, hogy manipulációs szándékkal küldték ki azokat, de mikor elérnek hozzátok az Új Energiában, akkor már csak tiszta energiaként érzékelitek. És aztán azt tesztek vele, amit csak akartok. És megvan hozzá a bölcsességetek, hogy tudjátok mit tegyetek.

 

Tehát, drága barátaim, mindezek a dolgok történnek. A dolgok gyorsan változnak. Nagyon sok olyan erő van, ami nem szereti a változást.  Úgy érzik, hogy ezzel feladják az erejüket és a hatalmukat. Félnek önmaguk megváltoztatásától, mert ez a váltás bizalmat követelne tőlük abban, hogy ők is Istenek. Olyan erősen elhitették velük, hogy ők nem Istenek, hogy valamiféle magas hatalmat próbálnak megszerezni, hogy megtehessenek bizonyos dolgokat.

 

Halálra válnak attól, hogy befele nézzenek és kijelentsék: „Én is Isten vagyok” Számukra bűn ezt kimondani. Akkor most már értitek, hogy kik zaklatnak ma benneteket. Istenkáromló ilyet mondani. Ez tele van félelemmel. Félelemmel.

 

Drága barátaim, ránézünk most itt erre a csoportra. Nagyon szeretetteljes módon kapcsolódunk veletek. Látjuk, hogy elég bátrak vagytok ahhoz, hogy legalább megpróbáljátok azt tudomásul venni… próbáltok erre megnyílni… megpróbáljátok beengedni az istenségeteket. Ezért leszünk mindig olyan érzelmesek, amikor eljövünk ide. Ezért akkora megtiszteltetés számunkra, akkora megtiszteltetés, hogy itt lehetünk az Új Energia angyalaival – veletek.

 

Eljött az ideje a kérdés-válaszoknak. Itt az ideje, hogy most már ti beszéljetek. De szeretnénk, ha ma ez egy kicsit máshogy zajlana. MI szeretnénk TŐLETEK kérdezni. (a közönség nevet) Azt szeretnénk, ha ma ti lennétek azok, akik megosztjátok magatokat, az energiátokat velünk és mindenki mással is.         

 

Azt szeretnénk kérni, hogy gyertek ide előre. És akkor felteszünk nektek egy kérdést. Nem úgy lesz, hogy először kérdezünk, és aztán majd ti idejöttök. Arra kérünk benneteket, hogy amikor a mikrofon előtt álltok, legyetek a Mostban, a pillanatban. (a közönség nevet) Szeretnénk osztozni veletek egy kicsit. Tehát, bátorság, kedveseim. Álljatok oda a mikrofonhoz.

(szünet, majd taps, ahogy az első Shaumbra, egy férfi közeledik a mikrofonhoz)  

 

TÓBIÁS: Á… mennyi energia mozdult itt meg, mikor felálltál. (még több nevetés) Azt kérdezzük tőled, hogy számodra mi a legjobb dolog az emberi létben? Tényleg szeretnénk ezt tudni, egyébiránt. Ez nem egy felállított dolog, drága barátaim. Tényleg szeretjük ezt tőletek hallani.

 

VÁLASZ: egy nőtől a közönség soraiból, nem pedig a mikrofon előtt álló férfitől: Szex! (még több nevetés)

 

TÓBIÁS: És, hogy visszakérdezzünk, drágám – ez egy teljes vagy egy beteljesületlen energia? (további nevetés)

 

SHAUMBRA 1: a mikrofonnál álló férfi: A szex, az nagyon, nagyon jó. Sőt, azt hiszem egyre csak jobb lesz. Volt egy élményem a channeling workshopon (ahol a csatornázást tanítja Tóbiás – a ford.) ahol úgy éreztem… hogy az istenségem gyakorlatilag új szexuális energiákat kezdett megtapasztalni… és képes voltam érezni a bennem lévő energiákat, és ugyanakkor a partnerét is… pedig távol voltunk egymástól. Vagyis egy energia összeolvadás történt úgy, hogy nem voltunk közeli kapcsolatban egymással. És úgy gondolom, - hogy visszatérjek a korábban feltett kérdésedre – a legtöbb élvezetet az ad számomra, hogy felfedezem a saját istenségemet, és lehetővé teszem, hogy kivirágozzon, és növekedésnek induljon bennem.

 

TÓBIÁS: Köszönjük neked, hogy ilyen bátor voltál, és kiálltál ide elénk, és megosztottad velünk a tapasztalatodat. A szavaidnál sokkal többet hallunk. Halljuk a szívedben lévő szeretetet. Érezzük a magad felé érzett sugárzásodat. És ez segíteni fog, hogy elengedd azt a rengeteg kétséget, ami benned van ezzel az egész utazással kapcsolatban, és azzal kapcsolatban, hogy hol tartasz, és hogy hogy haladsz.

 

És megragadjuk most ezt a pillanatot, hogy tegyünk itt egy megjegyzést a szexről. A szex az egyik leghatalmasabb módja annak a visszatartására, hogy egy ember felfedezze a saját istenségét. Rengeteg bűntudat, szégyen és megalázottság energia társul a szexhez.  Amikor valaki megnyílik szexuálisan, akár csak saját magával vagy egy másik emberrel, amikor valaki megnyílik, akkor az istensége beáramolhat és játszhat vele. Táncra perdülhet. De addig, amíg ezek a bűntudat nehéz terhei, a kétségek és a visszaélés rajtatok vannak, addig nagyon nehéz az istenségeteknek beáramolni.

 

Az istenségetek egyik legnagyszerűbb kifejeződése az, amit ti szexnek hívtok. Ti adtátok magatoknak ezt a hatalmas élvezetet. Az orgazmus pillanatában, energia, isteni energia áramlik keresztül rajtatok. És, ha olyan partnerrel vagytok, aki ezt képes veletek megosztani, aki ugyanúgy teljes, mint ti… ó, drágáim, akkor valóban Új Energia jön létre!

 

Ne legyen hát több szégyen a szexszel kapcsolatban! Ne legyen hát több visszaélés a szex körül! Legyetek nyitottak! Legyetek ti, Shaumbra azok, akik ezt megtanítjátok, mert tudjuk, hogy ti valóban keresztülmentetek a legcsúnyább és a legnehezebb tapasztalatokon ezzel kapcsolatban! Legyetek hát most a tanítók! A szeretet tanítói! Köszönöm.

 

SHAUMBRA 2, egy nő: Hello, Tóbiás!

 

TÓBIÁS: Üdvözöllek! Azt kérdezzük ma tőled – mit választasz, hogy leválsz a tömegtudatról, vagy hogy továbbra is benne maradsz?

 

SHAUMBRA 2: A leválást választom. Tulajdonképpen ott voltam a Függetlenség tanfolyamon…

 

TÓBIÁS: Ezért tettük fel neked ezt a kérdést. (a közönség nevet) Te vagy az egyike azoknak, akik a Shaumbrán keresztül mentek át ezen a tapasztalaton. De folytasd csak! 

 

SHAUMBRA 2: Beszéljek róla? Nos, azt választottam, hogy leválok a tömegtudatról, mivel, hogy úgy mondjam, soha nem voltam az a dobozban élő típus. Én inkább az a fajta vagyok, aki kitör a dobozból. Tehát ez tulajdonképpen egy természetes lépés számomra.

 

TÓBIÁS: Nagyon fontos része voltál a Függetlenség energiájának pár hete. És tudjuk, hogy dolgoztál és beszéltél ott másokkal, segítettél nekik annak a megértésében, hogy valójában mit is jelent ez az egész. És a munkád, amit végezned kell, a jelentős része mások támogatásából áll, hogy átsegítsd őket ezen a fajta elengedési folyamaton, ahol elengedhetik a Régi nézeteiket és elméleteiket. Szorosan együttműködünk veled abban, amit teszel. És tudjuk, hogy időnként te is tanácstalanul vakargatod a fejed, és eltűnődsz ezen az egészen. De az, amibe itt belekezdesz, és amit tanítasz, az rendkívül fontos, egyike a nagyon kritikus elemeknek. Arra bátorítunk mindenkit, aki támogat téged a munkádban, hogy vegyen részt azon a találkozón, amit itt szerveztél. És nagyon sokféleképpen tanítasz másokat arra, hogy hogyan váljanak függetlenné. Ezért tettük fel neked ezt a kérdést.

 

SHAUMBRA 2: Köszönöm. Hozzá szeretném tenni, hogy habár ingatlan befektetést tanítok, ez csak egy álca. Ez valójában a felhatalmazásról, a bőségről szól…

 

TÓBIÁS: Ez a személyes függetlenségről szól minden szinten. De az éhes kutyákat a táplálék érdekli. A szegénységben élő ember folyton aggódik a pénz miatt, ezért mindig arra összpontosít. És te a függetlenséghez adsz nekik egy eszközt. És nyugodtan idézhetsz minket ez ügyben. (A közönség nevet)

 

TÓBIÁS SHAUMBRA 3-hoz (aki egy fiatal kamasz fiú): Hogy érzed itt magad?

 

SHAUMBRA 3: Nagyszerűen.

 

TÓBIÁS: Hogy érzed itt magad?

 

SHAUMBRA 3:  Nagyszerűen. (a közönség nevet)

 

TÓBIÁS: VALÓJÁBAN hogy érzed itt magad?

 

SHAUMBRA 3: Nagyszerűen. (több nevetés)

 

TÓBIÁS: Lélegezz, és engedd meg magadnak, hogy érezd az energiákat. Van valaki, nem fizikai formában, aki ott áll melletted. És ezért kérdezzük tőled egyfolytában azt, hogy hogy érzed magad itt. Érzed ezt a valakit, aki melletted áll?

 

SHAUMBRA 3: Talán.

 

TÓBIÁS: Nyugodtan mondd azt, hogy „Nem”. De ha lélegzel, ha megnyitod a szíved, akkor érezni fogod, hogy már jó pár éve ott vannak melletted. Régebben ismerted őket. Emberi testben. Melletted sétáltak. Ebben az életben direkt azért mentek el, hogy visszatérhessenek, és melletted lehessenek és megoszthassák veled ezt az utazást, hogy megnyugtató energiáik melletted lehessenek. Aki melletted áll, nagyon szeret téged, és már elég régóta arra vár, hogy érezd az energiáit.  Jobb lenne – hogy is mondjam – ha most nem merülnénk bele ebbe túlzottan, de ha megnyílsz az érzésekre, meg fogod érteni azt, amit most mondunk neked. Szóval, hogy érzed magad?

 

SHAUMBRA 3: Elég kellemetlenül.

 

TÓBIÁS. Jó! (a közönség nevet) A kellemetlenség segít a váltásban… tényleg segít mindent megváltoztatni. De ami itt most lényeges volt az az, hogy felálltál, és kiálltál az egész Shaumbra elé. Benne leszel könyvekben, amik a történelem részei lesznek, és mások fogják olvasni, hogy ide kiálltál mindenki elé, és megnyitottad az érzéseidet. Látod, biztonságos megnyitni az érzéseidet.  Biztonságos. Semmiféle energia nem tud belédhatolni és átvenni feletted a hatalmat. Biztonságos dolog megmutatni magad ilyen módon. Tudjuk, hogy most legszívesebben visszaszaladnál a helyedre.(elszórt nevetés) De te egy út-mutató vagy. Abban segítesz másoknak, hogy lássanak. Teljesen rendben van, ha valaki érez és megnyílik. És volt valami kérdésed? 

 

SHAUMBRA 3: Nem.

 

TÓBIÁS: Volt valami kérdésed? (több nevetés)

 

SHAUMBRA 3: Nem.

 

TÓBIÁS: Ha van kérdésed, bármikor felteheted.

 

SHAUMBRA 3: Visszamehetek a helyemre? (nagy nevetés, és taps az egész csoporttól)

 

TÓBIÁS: Igen. Még egyszer köszönjük, hogy ilyen nyitott voltál. (a közönség tapsol)

 

TÓBIÁS (Shaumbra 4-et, egy nőt üdvözöl): Nézünk. (szünet) Mikor van a születésnapod?

 

SHAUMBRA 4: Február 15-én.

 

TÓBIÁS: Szép nap.

 

SHAUMBRA 4: Igen, az.

 

TÓBIÁS: És, hány éves vagy?

 

SHAUMBRA 4: 52… 52 millió.

 

TÓBIÁS: Csakugyan, csakugyan. És ma mi kérdezünk tőled. Azért kértünk, hogy oszd meg a csoporttal ilyen nyitottan ezt a dátumot, hogy tudják, hogy mikor van a szülinapod. Hogy rendezhessenek neked egy partit. (elszórt nevetés) Ugyanakkor szeretnénk, ha a segítségünk révén megértenéd, hogy most már minden nap megszületsz. A Régi Energiás ember be volt zárva egy születési dátumba, és számon tartotta az éveit, amikhez ragaszkodott.

 

Nagyon sokan felkeltek reggelente, belenéztek a tükörbe és számoljátok a múló napokat és éveket. És ezzel egyszerűen előidézitek a testetek biológiájában a halál folyamatát. Ragaszkodtok egy bizonyos dátumhoz, amikor erre a Földre születtetek, sőt még egy jegyhez is, amivel idejöttetek. Ezek már egyáltalán nem helyénvalóak többé. Igen, még mindig megjelölhetitek azt a dátumot. Még mindig kuncoghattok magatokon azon a napon. De ti már mindannyian újjászülettetek. Már mindannyian újjászülettetek. Képesek vagytok MEGFIATALÍTANI magatokat, különösen azokkal az energiákkal, amiket Gaia hozott ma ide. Megfiatalodhattok. Többé már nem kell ragaszkodnotok az öregedési folyamathoz. Nem kell bizonyos számú évekhez ragaszkodnotok. Ez még mindig annyira belétek van ivódva. És még olyan sokan vagytok, akik követitek a – hogy is mondjam – a születés, és az öregedés ciklusát, és az évek számlálását. Itt az ideje, hogy elengedjétek a tudatosságotokból ezt a Régi mintát. Köszönjük neked ezt az alkalmat. És köszönjük, hogy kiálltál így ez elé a csoport elé.

 

SHAUMBRA 5, egy férfi: Hello, Tóbiás.

 

TÓBIÁS: Valóban. Azt fogod választani, hogy visszajössz a Földre a következő életedben? Nem kell. Elengedheted. Azt fogod választani, hogy visszatérsz ide?      

 

SHAUMBRA 5: Még nem igazán tudom.

 

TÓBIÁS: De ha most kellene eldöntened, mit választanál?

 

SHAUMBRA 5: Azt hiszem, azt választanám, hogy visszatérek.

 

TÓBIÁS: Valóban, és köszönjük, hogy válaszoltál a kérdésünkre. Az ok, hogy felhoztuk ma ezt a témát az, hogy mindannyiótokat megkérünk most arra, hogy engedjétek el az előzetes elképzeléseiteket a visszatéréssel kapcsolatban. Ez nem az, aminek gondoljátok. Nehézségekkel és küzdelmekkel teli életeket láttatok. Olyan életeket láttatok, amikor nem voltatok képesek érezni teljes éneteket. Nagyon sokan elköteleztétek magatokat amellett, hogy soha többet nem tértek ide vissza. És ez kizár benneteket egy-két létező potenciálból.

 

Vannak olyan utak, módok, ahogy visszatérhettek, amit el sem tudtatok képzelni idáig. Csodálatos dolgok vannak a Földdel és Gaiaval kapcsolatban, amik jó okot szolgáltatnak a visszajövetelre. Most mindannyiótokat arra kérünk, hogy egyszerűen engedjétek el az összes Régi predesztinációt azzal kapcsolatban, hogy visszatértek-e vagy sem, hogy az Új Földre mentek-e vagy visszatértek ide.

 

Érezzük a szívetekben és a lényetekben az emberiség iránti teljes szolgálatotokat. Nagyon nehéz megtapasztalásokon mentetek keresztül ebben az életben és leginkább a többiben, és mindeközben rengeteg empátia és szeretet alakult ki bennetek az emberiség iránt. És látjuk, hogy mennyire odaadóak vagytok mások iránt. És mi megköszönjük ezt nektek. Meg akartuk ragadni ezt az alkalmat, hogy egyszerűen méltányoljunk benneteket a munkátokért, amit végeztek.

 

SHAUMBRA 6, egy nő: Szia Tóbiás.

 

TÓBIÁS: Hello. Öröm újra látni téged. A kérdésünk számodra a mai napon: miért ment át a csirke az úton? (a közönség nevet)

 

SHAUMBRA: Kíváncsi volt.     

 

TÓBIÁS: Kíváncsi volt. És mire volt kíváncsi?

 

SHAUMBRA 6: Mindenre.

 

TÓBIÁS: Kicsit kényelmetlenül érzed magad?

 

SHAUMBRA 6: Igen.

 

TÓBIÁS: Valóban, a csirke kíváncsi volt. De mikor minden eljött hozzá, a csirke nem ment át az úton. (elszórt nevetés) Az csak egy illúzió volt, hogy átment az úton, hogy kielégítse a kíváncsiságát. A csirke a Mostban maradt, a pillanatban. És minden eljött hozzá. Nem volt szükséges, hogy átmenjen az úton. (több nevetés)

 

SHAUMBRA 6: Köszönöm.

 

TÓBIÁS: És felteszünk még egy nagyon rövid kérdést. Egy küzdelmen mész keresztül, talán úgy érzed, hogy be vagy ragadva, tudván, hogy néhány energia megváltozott. De mi az a szerszám, amit a mai napon a kezedbe adtunk, ami segít neked kijutni ebből a küzdelemből?

 

SHAUMBRA 6: Minden bennem teljesül be. Teljes vagyok.

 

TÓBIÁS: Valóban, valóban… annak megértése, hogy már minden ott van, annak a megértése, hogy nem kell átmenned az út másik oldalára, egyszerűen csak lélegezned kell. A csirkéket megölik, amikor átmennek az úton! (nagy nevetés) Köszönöm.

 

SHAUMBRA 6: Nagyon szépen köszönöm.

 

TÓBIÁS a 7. Shaumbrához, egy nőhöz, aki közelít a mikrofonhoz: Téged arról kérdezünk, hogy mit tanácsolnál azoknak, akik eljönnek hozzád? Mit tanácsolnál nekik a spirituális utazásról, arról, amit te is oly régóta jársz? És amikor mások, mint tanítóhoz jönnek el hozzád, mit fogsz nekik mondani?

 

SHAUMBRA 7: Amikor úgy jönnek hozzám, mint tanítóhoz?

 

TÓBIÁS: Igen.

 

SHAUMBRA 7: Mit fogok nekik mondani? Megpróbálok olyan nyitott lenni, amennyire csak tudok, mert soha nem tudhatom, kinek van üzenete a számomra. És amennyire csak lehet, megpróbálom ezt magamra vonatkoztatni, ha jelentősége van a számomra. Azt veszem ki belőle, amire szükségem van, és a többit otthagyom.

 

TÓBIÁS: Valójában azért tettük fel neked ezt a kérdést, mert nagyon hamar elkezdenek jönni hozzád az emberek. El fognak jönni hozzád, de nem feltétlenül azok, akikre számítasz. Érdekes és különböző utakon fognak hozzád eljönni. És akkor ki leszel téve a reflektorfénybe a saját szíved tekintetében, és annak tekintetében, hogy a rezgésedben hol található a szíved. És bizonyos értelemben a többiek tudni akarják majd, hogy mi az, amit te tudsz. Ugyanakkor nagyon védekező attitűdből fogják majd feltenni a kérdéseiket.      

 

És annál a pontnál fontos mélyen belélegezned. És fontos, hogy akkor megkérdezd tőlük, hogy hogy érzik magukat. Fontos meghallgatni őket. Fontos számukra, hogy kifejezzék, hogy mi folyik bennük.

 

Ez rendkívül lényeges nemcsak számodra, de az összes Shaumbrának is. Nem szükséges nagyképűsködni. Nem szükséges részleteket idézni egy könyvből. Ami fontos az az, hogy a pillanatban legyél a tanítványaiddal, végy egy mély lélegzetet, és hallgasd végig őket, amikor eljönnek hozzád.

 

Tudod, mi is oly sokszor tesszük ezt veletek. Mikor eljöttök hozzánk, sírtok nekünk, mérgesek vagytok ránk, veszünk egy mély lélegzetet, és azt mondjuk: „Hogy érzed magad? Úgy hallom, mintha mérges lennél. Úgy hallom, mintha nehézségeid lennének.” És akkor ti lehetővé teszitek, hogy az összes ilyen gondolat és érzés keresztül áradjon rajtatok. És akkor előálltok a saját válaszotokkal.

 

Szóval ez az, ami történni fog az életedben. Szóval ezt a kérdést szegeztük neked, mert nagyon is helyénvaló. És köszönjük neked, hogy itt vagy. Köszönjük, hogy felvállalod ezt az Új Szerepkört, ami közeledik feléd.  

 

SHAUMBRA 8, egy férfi: Hello, Tóbiás!

 

TÓBIÁS: Igen. És azt kérdezzük tőled a mai napon… szerinted mi a legjobb módja a Régi Energiák elengedésének?   

 

SHAUMBRA 7: A légzés.

 

TÓBIÁS: Helyes válasz! (a közönség nevet) Te nagyon sok mindent elengedtél a légzéssel. Mivel sokszor ott álltunk melletted, veled, ezért tudjuk, hogy időnként bizony elég sokat küzdöttél, hogy kikerülj az elmédből. De most, hogy megtanultál lélegezni, mi történik… a Régi feleslegessé vált energiákat hogy engeded el? Hogy toloncoltad ki magadból ezeket? Valami olyat csinálsz, amit szeretnénk, ha másokkal is megosztanál.

 

SHAUMBRA 8: Úgy tűnik, hogy letérek a gondolkodás útjáról. És egyszerűen csak hagyom, hogy elengedjem magam. Ez inkább valamiféle multidimenzionális kifejeződési mód. Azt hiszem, nehéz ezt elmagyarázni.

 

TÓBIÁS: Ez azért van, mert a fejedből akarod ezt megtenni. (elszórt nevetés) Mi azt látjuk, hogy amikor lélegzel, lehetővé teszed, hogy nagyon mélyeket lélegezz, nagyon mélyről jöjjön, és valahogy úgy csinálsz ilyenkor, mint egy kompresszor. Belülről építed ezt fel. És aztán pedig hirtelen kiadod. Kiengeded az egészet egyetlen kilégzéssel. Egyenletesen lélegzel be. Ugyanakkor utána gyorsan lélegzel ki. Ez nagyon jól szolgált téged az elengedésben. Olyan ez, mint – hogy is mondjam csak – egyfajta energia kitörés, amit kiűzöl magadból. Ezzel sok mindentől megszabadultál. Azt akartuk, hogy oszd meg ezt a többiekkel is, és hogy segíts nekik megérteni, hogy a légzéssel valóban el lehet engedni dolgokat. Ez ennyire egyszerű. Ez ennyire egyszerű. És köszönjük neked, hogy ilyen csodálatos tagja vagy a Shaumbrának ezen a Földön, és támogatod az energiáddal ezt a kört.

 

LINDA: Geoff ütemterve szerint ez lesz az utolsó kérdés.

 

TÓBIÁS: Valóban. (a közönség nevet)

 

SHAUMBRA 9, egy nő: Szia Tóbiás!

 

TÓBIÁS: Mi adna neked a legnagyobb örömet most az életben?

 

SHAUMBRA 9: Ez egy nehéz kérdés.

 

TÓBIÁS: Lélegezz jó mélyen. Mi adna neked a legnagyobb örömet most a magánéletedben?

 

SHAUMBRA 9: A szívem csak egy dolgot mond. Egy párkapcsolat.

TÓBIÁS: Akkor úgy legyen! Úgy legyen! Most ezt kijelentetted. És nagyon megérdemled. Olyan sokat tudsz adni, és meg akarod ezt már osztani. De legyen ez két teljes ember kapcsolata. Ez nem azt jelenti, hogy olyasvalakinek kell lennie, aki Shaumbrának vallja magát, hanem olyannak, aki lélek szinten teljes. Már régóta vársz erre. És most ezt ki is fejezted. Megosztottad velünk. Mindannyiunkkal megosztottad ezeket a mély érzéseket. Ezzel tehát meg is teremtetted. Köszönjük ezt neked. És szeretnénk ám majd hallani a kapcsolatodról! 

 

SHAUMBRA 9: Örömmel fogok beszámolni róla. És köszönöm.

 

TÓBIÁS: Mi köszönjük, hiszen te vagy az, aki éppen most teremtette meg. És most már eljöhet hozzád. Még egy kérdést felteszünk.

 

SHAUMBRA 10, egy nő: Hello Tóbiás!

 

TÓBIÁS: Hello. Örülök, hogy itt vagy ebben az energiában. És azt kérdezzük tőled, hogy… mi az a legnagyszerűbb dolog, amit itt és most megtehetsz magadért?

 

SHAUMBRA 10: Az egyetlen dolog, ami eszembe jut, az az, amit ebben az egész életemben tanulok, hogy szeressem magam.

 

TÓBIÁS: Valóban. Ez a legnehezebb dolog az emberek számára. Olyan régóta azt tanítják nekik, hogy ne szeressék önmagukat. Arra tanítják őket, hogy nem tökéletesek. Arra tanítják őket, hogy érdemtelenek. Tehát megtanulni újra szeretni saját magatokat a legnagyobb ajándék, amit magatoknak adhattok. Ez a legnagyobb öröm. Ez fogja elhozni – hogy is mondjam – a legnagyobb átalakulást. 

 

De ezt nehéz megtenni. Vannak olyan napok, amikor nehezetekre esik – mindannyiótoknak – a tükörbe nézni és szeretni magatokat. Még mindig valami olyannak a visszatükröződését látjátok, ami nem tökéletes.

 

Nagyon sok angyal gyűlt itt össze most, akiket ti „magasrendű és hatalmas angyaloknak” neveztek, akik magas rendekből érkeztek ide. Itt ülnek, és könnyeznek, mert ők tudják, hogy ti kik vagytok. Ők tudják mekkora munkát végeztetek. Ők ismerik a felajánlásotokat. Nagyon szeretnek benneteket. Csak arra vágynak, hogy bárcsak mindannyian szeretni tudnátok magatokat, és elfognátok magatokat annak, akik vagytok, és nem próbálnátok trükközni az elmétekkel, hanem egyszerűen csak beengednétek mindazt a szeretetet, ami ott van, és feltétel nélkül szeretnétek önmagatokat.

 

Szerethettek másokat. És te drágám, ebben nagyon jó vagy, szeretsz másokat, törődsz másokkal és táplálod őket. Ugyanakkor a legnagyobb ajándék, amit valaha is magadnak adhatsz, az önmagad szeretete.

 

És ezzel, drága barátaim megköszönjük ezt a napot… amit együtt töltöttünk… hogy velünk voltatok… hogy hallgattatok minket. Köszönjük, hogy beengedtétek Gaia energiáit ebbe a terembe, és, hogy megértettétek, hogy itt az ideje elkezdeni az átmenetet. És ahogy ezt mondtuk, ez nagyon hosszú időbe, évekbe fog telni. De most elkezdődik. Gaia megnyílik, és azt mondja, hogy szeretné, ha felvállalnátok a felelősséget, csakúgy, mint egy héttel ezelőtt Anazasi, Santa Fe-ben. Itt volt az ideje, hogy eltávozzanak. Elvégezték a munkájukat. Néhányan, akik ott voltak a csoportban, ürességet éreztek utána, egyedüllétet, úgy érezték, hogy egy kedves barát távozott el. És bizonyos értelemben, ez nagyon is igaz.

 

Olyan sok minden változik. Oly sok minden távozik most. De az rátok vár, rátok vár, hogy magatokra vegyétek az istenségeteket, felvállaljátok a  felelősséget azért, hogy tartsátok és őrizzétek és egyensúlyban tartsátok az energiákat. Arra emlékeztetünk benneteket, hogy annak ellenére – sőt, különösen akkor – amikor ezek az energiák elmennek, visszatérhetnek hozzátok egy egészen új módon. Mindössze a Régi Energiás kapcsolatból távoznak, hogy aztán visszatérjenek hozzátok egy Új módon. Mikor elengedtek valakit vagy valamit – még akkor is, amikor az angyalokat engeditek el – visszatérhetnek hozzátok egy egészen Új Energiában.  

 

Olyan sok minden van, amiről beszélni tudunk még veletek. Nagyon szeretünk benneteket. És soha nem vagytok egyedül.

 

És ez így van!

 

 

Fordította: Telegdi Ildikó

 


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circel weboldalán (http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok téríés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint ötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennnyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csastornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból.

A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád.

Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítésmentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403