TÓBIÁS CSATORNÁZÁSOK

 

ISTENEMBER SOROZAT: 1. SHOUD – KIFEJEZÉS

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

 

Elhangzott a Bíbor Körben

2002. augusztus 3-án

www.crimsoncircle.com

 

TÓBIÁS:  És ez így van drága barátaim, hogy megjelöljük ezt a mai napot saját történelemkönyvünkben azzal, hogy beleírjuk ezt a csoportnyi Istenembert. Már jó ideje beszélünk annak a napnak az energiájáról a fátyol felénk eső oldalán, amikor a Shoud energia valóban létrejöhet, mikor az emberek a saját emberi énjeiket képesek majd közvetíteni egységben, a mi pótkerekünk igénybevétele nélkül. Beszéltünk róla, hogy vegyétek le a pótkerekeket, és repüljetek magasra.

 

Ebben az az érdekes, hogy még mi sem tudtuk, hogy mit fogtok ma közvetíteni magatoknak! (a közönség nevet) Így tehát ugyanakkora érdeklődéssel és kíváncsisággal figyeltünk mi is, mint ahogy ti. Érdekes, hogy az Istenember jellegzetességeinek meghatározására esett a választásotok. Érdekes, hogy a „kifejezésről” beszéltetek, amely azt jelzi számotokra, hogy itt az ideje, hogy megnyíljatok arra akik vagytok, és hogy őszinték legyetek magatokhoz minden lehetséges módon.

 

Most, ahogy azt tudjátok, Mária anyai energiája nagyos erősen veletek van a mai napon. Ismertétek már korábban is ezt az energiát, de akkor másmilyennek ismertétek. Nagyon sokan kapcsolódtatok Máriához a múltban. Éreztétek, ahogy mellettetek sétált. Néhányan közvetítettétek is. Egyik legkedvesebb hozzá való kapcsolódásotok az elalvás előtti időpont volt. Elmondtátok a hozzá intézett imáitokat, de mindenekelőtt a szíveteken keresztül beszéltetek Máriához.

 

Azt akarja, hogy tudjátok, mindent hallott, még a gépiesen elmormolt imákat is. És hallotta a lelketek dalát. Mária most itt van, hogy veletek sétáljon. De ez egy másmilyen energia. Ha most azon csodálkoztok, hogy mitől más, akkor talán azért nem érzitek, hogy most sokkal erősebben tudtok hozzá kapcsolódni, mert még mindig Mária Anya Régi Energiáit látjátok, akit ismertetek, és amit róla megtanítottak nektek.               

 

Most egy újfajta tisztasággal, új szeretettel és új táplálással jön ide hozzátok. Azért jön be közétek, hogy átsegítsen benneteket saját istenségetek hosszú születési procedúráján. Talán érzitek ezt a kimagasló szeretetet, ami a mai napon áthatotta ezt a termet, és most is jelen van. Itt van Ő. És itt is lesz folyamatosan. Mindössze annyit kér tőletek, hogy engedjétek el a vele való kapcsolatotok és a róla való tudásotok régi felfogását, és menjetek át ebbe az új térbe.   

 

És ezzel rátérnénk a kérdéseitek megválaszolására. Szeretnénk, ha előrejönnétek és a saját lelketek dalát elénekelnétek, azzal, hogy felteszitek a kérdéseiteket. Mikor itt álltok, össze fogunk kapcsolódni veletek, és valamennyi Shaumbra össze fog veletek kapcsolódni egy csodálatos módon. Kezdjük akkor a kérdéseket!

 

(Megjegyzés: Az ezt megelőző összejövetelek alkalmával a közönség papírra írta le a kérdéseket, amit valaki felolvasott Tóbiásnak. Tóbiás azt kérte, hogy mostantól kezdve a kérdező jöjjön ki a mikrofonhoz, és személyesen tegye fel a kérdését.)

 

SHAUMBRA 1 KÉRDÉSE: Hello, Tóbiás, el sem hiszem, hogy ezt teszem!

 

TÓBIÁS: De MI elhisszük. (a közönség nevet)

 

SHAUMBRA 1: El tudnád egy kicsit részletesebben magyarázni, hogy mit értesz az alatt, hogy amikor kapcsolatba kerülünk egy másik személlyel, akkor létrejön egy energia csere? Nem rég estem át egy ilyenen, és még nem hevertem ki teljesen. Tudnál erről kicsit bővebben beszélni?

 

TÓBIÁS: Igen, amikor az istenséged elkezd virágba borulni a bensődben, akkor ez hatással van az energiákra, amit más emberek felé továbbítasz. Részben elektromágneses lények vagytok. Frekvenciákat és vibrációs mintákat sugároztok ki magatokból. Na most, szó szerint képesek vagytok felvenni egy másik ember vibrációit, majd ehhez hozzáadni a saját vibrációs csomagotokat. Ahogy ez folyamatosan kisugárzik és az eredeti vibráció megérint más embereket, akkor ehhez egy új energia adódik hozzá… a te energiád. Ez egy potenciál. Ez a többi embertől, a fogadóktól függ, hogy hogyan akarják ezt használni, vagy hogy egyáltalán használni akarják-e.

 

Amit te csinálsz, az bizonyos értelemben az, hogy egy isteni fényt sugárzol az összes gondolatra, érzésre és érzetre, ami hozzád érkezik és keresztül áramlik rajtad. És ezáltal máris hatással vagy más dolgokra. Nem ítélkezel ezek fölött a gondolatok vagy vibrációk fölött. Egyszerűen csak egy új potenciált illesztesz hozzájuk.

 

Térjünk vissza a fejfájás példájára. Te nem próbálod meg elmulasztani a másik ember fejfájását. És a másikból kisugárzó fejfájás vibrációt sem próbálod meg megváltoztatni. Ugyanakkor a te saját energiád egy újabb csomagot kapcsol a másik eredeti energiájához. Ez egy természetes folyamat. Ezen nem kell gondolkodnod. Ez egyszerűen csak megtörténik. Nem kell körbe járkálnod, hogy a levegőből frekvenciákat gyűjtsél (a közönség nevet), hogy utána alig tudd összeszedni a saját vibrációdat. Ez egy természetes folyamat.     

 

Másrészről pedig te magad egy továbbító, egy közvetítő vagy. Töltéssel rendelkezel, ami semleges vagy szunnyadó állapotban van, és elérhető mindazok számára, akik ezt választják, amikor erre szükségük van. Bizonyos értelemben, hogy is mondjam, egy fényt sugárzol ki magadból, amit egészen addig nem érzékelnek más emberek, amíg el nem jutnak arra a tudatossági szintre, hogy azt választják, hogy használni akarják. Egy fényt sugárzol ki magadból, de ezt addig a többiek nem láthatják, amíg készen nem állnak. Még egyszer mondom, semmit nem kell tudatosan tenned ezzel kapcsolatban. Mindössze arról van szó, hogy a fejlődésednek azon a pontján vagy, amikor képes vagy hatással lenni más dolgokra körülötted, amennyiben ezek a más dolgok ezt választják.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 2: Tóbiás, el tudnád magyarázni a fájdalom és szenvedés szerepét ezen az ösvényen, és azt, hogyan lehet ezt a minimumra csökkenteni, vagyis, hogy ne kapjunk fejfájást ettől a fejfájás energiától? (a közönség nevet)

 

TÓBIÁS: A fájdalom és a szenvedés szerepe közvetlenül a dualitáshoz kötődik. Az a magadnak adott pozitív és negatív egyensúly részét képezi. A fájdalom csodálatos lehet. Nagyon sok leckét meg tud nektek tanítani. Segít végigvezetni benneteket az életen. Ha nem lennének fájdalmaitok, ha érzelmileg nem szenvednétek, akkor nem rendelkeznétek mély tapasztalatokkal.

 

Sok ember megpróbálja enyhíteni a fájdalmait és a szenvedéseit. De amit ilyenkor megpróbálnak tenni, az nem más, minthogy jól betakargatják azokat. Megpróbálják azt elnyomni. Néhányan a droghoz nyúlnak ilyenkor, amit mi cseppet sem kedvelünk, ahogy azt már a korábbiakban kifejtettük. (pszichotropikus drogok) És valóban, ilyenkor nagymértékben lecsökkentitek a fájdalmaitokat, de ugyanakkor legalább ugyanilyen mértékben lecsökkentitek a tapasztalataitokat is. A fájdalom csak abban az esetben fájdalmas, amikor egy súrlódást, egy ellenállást okoz benned.

 

Mikor ott a fájdalom, legyen az akár fizikai, akár érzelmi, ne próbálj elmenekülni előle, vagy elnyomni azt. Ismételten mondjuk, kérdezd meg, miért van jelen az életedben. És el fogja mondani. Egy olyan megvilágítást vagy megértést fog adni, ami értékes.

 

Na most, azt is elmondtuk, hogy a fájdalom, vagy ahogy ti nevezitek, a „mélypontok” a természetes ciklus lényeges részét képezik. Ezek az érzelmi depressziós periódusok, vagy fizikai problémák, kényelmetlenségek egy olyan momentumot és energiát adnak, amik tovább segítenek téged a megvilágosodás következő szintjére.  

 

Mikor az utad során elérsz egy bizonyos pontra, a fájdalom és a szenvedés többé nem a korábbiakban megszokott módon lesz rád hatással. Kevesebb ellenállás van a lényeden belül. Ahogy ezt ma mondtátok magatoknak a Shoud során, elfogadjátok az összes aspektust, a fényt és a sötétséget egyaránt. Mikor az összes aspektust elfogadjátok, nincs többé belső súrlódás, ami kiváltaná a fájdalmat. Ez nem azt jelenti, hogy nem lesznek fájdalmaitok, hanem azt, hogy az egy új érzést ad számotokra. Nem lesz annyira fájdalmas! (a közönség nevet) Bizonyos értelemben ez egy másik formájú energia érkezik hozzátok, amit majd utána hasznosíthattok az utatok során.

 

Valamint, ahogy egyre nagyobb megértésetek lesz a dolgokkal kapcsolatban, nem lesznek ekkora fájdalmaitok. Meg fogjátok érteni, hogyan kell újraegyensúlyozni a fizikai testeteket. Meg fogjátok érteni, hogyan kell újraegyensúlyozni az érzelmeiteket. Ugyanakkor tudnotok kell, hogy a fájdalom és a szenvedés mind részei a tanulási tapasztalatnak.  

 

A fájdalom jól szolgált benneteket a múltatokban. Értsétek meg, hogy most, mikor már a saját ösvényeteket tapossátok, már nincs akkora fokú fájdalomra szükségetek, mint ezelőtt. Nem szükséges a fájdalmat és a szenvedést választanotok, ugyanúgy, ahogy a szegénységet és a szeretet hiányát sem szükséges választanotok. Tehát ne próbáljátok elrejteni ezeket. Ne próbáljátok meg lenyomni. De értsétek meg, hogy semmire sincs olyan mértékben szükségetek, mint amennyire a múltban volt.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 3: Tóbiás, tudnál nekünk javasolni valamit arra vonatkozóan, hogy mit mondjuk azoknak az embereknek, akik még nem Shaumbrák, hogy mi mit is csinálunk?

 

TÓBIÁS: Ez most remek alkalom arra, hogy mi kérdezzünk.(a közönség nevet) Már vártunk rád. (még több nevetés) Mondd meg nekünk, drága Shaumbra, mondd el mindannyiunknak, a szívedből és a lelkedből, mit mondanál te másoknak.

 

(hosszú szünetet tart a személy, aki a kérdést feltette)

TÓBIÁS: Meg fogjuk várni.(még több nevetés)

 

SHAUMBRA 3: Te Jó Isten… OK. Egész úton idefele jövet ezen gondolkoztam…

 

TÓBIÁS: Ne gondolkozz túl keményen.

 

SHAUMBRA 3: Ne gondolkozzak?

 

TÓBIÁS: Jöjjön ez az istenségedből. Tehát, odajön hozzád egy ember, és azt kérdezi: Mi van veled? Mi az, ami történik veled? Érzek valamit.” Mit fogsz neki válaszolni?

 

SHAUMBRA 3: Hogy tanulom azt az utat, hogyan éljek az Új energiában, ami azt jelenti, hogy ez egy „nem bántó” és szeretet energia. Benne van ez a változó világban és benne is lesz. És most olyan emberekkel tanulok és ismerkedek meg, akik abban segítenek nekem, hogy megtanuljam az életnek azt az új oldalát.

 

TÓBIÁS: Na, akkor most beszélj a szívedből, és ne az elmédből. (a közönség nevet) Éppen most sétált el az az ember kérdezve… (még több nevetés)

 

SHAUMBRA 3: Éppen ezért kértem az erre vonatkozó javaslatodat!

 

TÓBIÁS: Amit mi javaslunk… és köszönjük az alkalmat, hogy egy kicsit incselkedhettünk.

 

SHAUMBRA 3: Én köszönöm NEKED… gondolom.

 

TÓBIÁS: Ez egy jó lecke minden Shaumbra számára. És ezzel most egy nagyon lényeges dolgot hoztatok fel. Mikor hosszú mondatokban, nagy szavakkal dobálózva beszéltek, ráadásul olyan kifejezéseket használva közben, amit mások nem értenek, akkor otthagynak benneteket, és a fejüket vakargatják. Ehelyett Shaumbra, mondjátok azt: „Ami ott van az én szívemben van, az ott van a tiédben is. És ez ki tud onnan jönni. Ez időnként nehézségekkel járó utazás ugyan, de te is rendelkezel mindezzel. És amikor majd készen állsz arra, hogy megtudd, hogyan kell ezt onnan előhozni, gyere el hozzám. Gyere el hozzám. Tedd fel a kérdéseidet. De addig, amíg nem teszel fel kérdéseket, nem tudok neked válaszolni. Nem tudok addig válaszolni, ameddig nem teszed fel nekem a kérdést. Nem tudok prédikálni itt neked. Nem tudok neked szabályokat felsorakoztatni. De örömmel fogom megválaszolni az összes kérdésedet.”

 

El fognak menni, talán csodálkozni fognak azon, amit mondtál nekik, (a közönség nevet) de megteremtetted velük a kapcsolatot, mert a te istenséged szólt az ő istenségükhöz. Meg lesz a kapcsolat, mert az megteremtődött. És sugárzóan fognak elmenni. Jó esély van arra, hogy később visszajöjjenek és elkezdjenek kérdezősködni. És amikor ez bekövetkezik, beszélj hozzájuk a szívedből.

 

Ne beszélj nekik szabályokról és előírásokról.  Ne beszélj nekik a Shaumbráról! Ne beszélj nekik az Új Energiáról! Ők nem tudják mi az Új Energia. Hisz még a Régi Energiát is alig értik. De mint tanító, meg fogod érteni, hogy ez az utazásuk első lépése. Ti mit akartatok, mit mondjanak nektek abban a pillanatban, amikor elkezdtetek felébredni? Azt, hogy azt mondják nektek, hogy el kell olvassatok 20 könyvet, hogy végig kell mennetek ezeken a tananyagokon? Nem. Nem. Azt akartátok, hogy valaki azt mondja nektek, hogy szeretve vagytok, és mindennél jobban azt, hogy megértenek benneteket. Legyetek egyszerűek Shaumbra! (a közönség nevet) Egyszerűsítsetek!

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 4: Üdvözöllek Tóbiás! Arra lennék kíváncsi, hogy vajon milyen hamar fogok olyan világossággal rendelkezni, amit ezen az utazáson keresek?

 

TÓBIÁS: Mi kérdezünk TÉGED (a közönség nevet), hogy mennyire akarod ezt a világosságot?

 

SHAUMBRA 4: Mélyen, tisztelettel, teljesen.

 

TÓBIÁS: Fenntartások nélkül?

 

SHAUMBRA 4: Igen.

 

TÓBIÁS: Akkor így legyen! Add meg ezt az ajándékot magadnak! Tartsd a szívedben és hagyd, hogy előjöjjön! Ott lesz. Arra volt szükséged, hogy magadat halld, hogy készen állsz rá. Arra volt szükséged, hogy halld, ahogy kimondod, hogy igen is végig akarsz menni azokon a félelmeken, amik azzal kapcsolatosak, hogy az légy aki vagy, hogy Istenemberré válj! Úgy legyen! Ma sétálj ki ebből a teremből új világossággal, mivel megdolgoztál érte. Köszönjük!

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 5: Tóbiás, a feleségem és én nagy lépésre szántuk el magunkat. Nincs félelmünk ezzel kapcsolatban. A kérdésem a következő: Érintetted a Bíbor Kör Helyi Köreit világszerte. Nálunk nagyon sok ember jelentkezik hetente. Fel kell töltenünk azokat az otthonokat. Noszogatnád egy kicsit a többi Shaumbrát is, hogy ők is ugyanazokat az előnyöket élvezhessék a Helyi Körökből, mint mi? Ezért érezzük olyan kényelmesnek amit teszünk. Köszönöm.

 

TÓBIÁS: Ez, kedves barátom, a te feladatod, hogy noszogasd őket. (a közönség nevet) Ezért jelentkeztél önkéntesnek erre a munkára. Ezért fejlesztetted ki ezt az egészet, hogy tudd, hogyan kell ezt csinálni. De kérdezünk tőled egy valamit. A saját működésed közben arra kérünk, hogy a dobozon kívül gondolkozz. Már nagyon jól ismered azt a dobozt. Elég gyakorlatot szereztél ebben a múltban. Segítettél meghatározni a dobozt a múltban. Most akkor sétálj ki belőle. Hallottad magad, mikor ma azt mondtátok a Shoud során, hogy megértitek a szabályokat. Te segítettél megírni azokat. Most akkor lépj ki belőlük.

 

Ugyanez van itt is. Szükség van a Helyi Körökre az igaz kifejezés miatt. Mindenki a régi szabályokat próbálja követni, még azzal kapcsolatban is, hogy hány órakor találkozzanak, mi legyen a találkozó témája, mit csináljanak. És őszintén szólva, elég unalmas ez így. Sokan már valami újat keresnek. Tehát bátorítsd őket, és bátorítsd saját magadat abban, hogy a dobozon kívül gondolkozzatok.

 

Mondanánk itt egy példát. Jöjjetek össze és csináljatok közösen egy Shoudot. Tegyék össze a kollektív énjüket. Minden egyes találkozón valaki más tartsa a shoudot a csoport számára. Egy érdekes dinamika történik akkor. Ez különbözik attól, mint amikor valaki egy külső entitást, mint például engem közvetít. Nagyon különbözik. Mikor közvetítesz, mikor csinálod a Shoud-ot, azokkal, akikkel egy csoportban vagy, az igazságodban kell lenned. Az igazságodban kell állnod, mikor a Shaumbra közvetíti a Shaumbrát.

 

Van néhány olyan ember, aki érdekesen fordítja le azokat a küldő entitásokat, akiket közvetít. A saját nehéz szűrőjük időnként eltorzítja a teljes képet. Nagyon gyakran látunk ilyet. Bármelyik Arkangyalt közvetíthetnéd, és néha az emberek és a közönség még csak észre se vennék, észre se vennék, hogy ha félreértelmezed a kapott információt. Észre sem vennék, például, ha szándékod szerint Mihályt csatornáznád, és a végén egy alacsony szintű Földhözkötött entitással fejeznéd be. Honnan is tudnák, ha ők valójában nem belülről kapcsolódnak?

 

De a Shoud esetében senkit nem tudsz átverni. Ott róluk, nekik és velük beszélsz. Ezért bátorítsd a csapatodat, hogy csináljatok ilyen típusú dolgot. Ugyanakkor arra is bátorítsd őket, hogy érezzétek jól magatokat együtt.

 

Tetszik nekünk ez az ötlet, hogy „pihenőt” tartotok, amire most készültök. Igen, most két napig mindannyian sztrájkolni fogtok, és ez egyfajta „spirituális kitérő” lesz. (a közönség nevet) És mi ezt megtapsoljuk. (még több nevetés) És utána, drága barátaim, kérdezzétek meg a csoportotokat, hogy nekik milyen ötleteik vannak. Kérdezzétek meg őket! És, ha azt mondják: „ Nos, nem is igazán tudjuk, hogy mit tegyünk. Nem vagyunk egészen biztosak abban, hogy mit tegyünk ezekben a Helyi Csoportokban” – akkor kérjétek meg őket, hogy menjenek be önmagukba a válaszért. Mert az tényleg ott van. Egy elégé nehéz feladatot választottál magadnak, de mi tudjuk, hogy erős a szellemed, és meg tudod ezt oldani.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 6: Szia Tóbiás! Kérdésem arra vonatkozik, amikor arról beszéltél, hogy magunkban keressük a válaszokat, ahelyett, hogy Téged, vagy valamelyik másik entitást kérdeznénk. Egy ideje ugyanezt mondták a vezetőim is, mivel abban a pillanatban, ahogy az eszembe ötlött egy kérdés, már mentem is, hogy megkérdezzem őket, holott már tudtam a választ. Nagyon elhagyatottnak éreztem magam. Őszintén hiányzik ez a velük való kapcsolat, és az ezzel járó függőség is. Ez tavaly nyáron történt. Még mindig hiányoznak. Létezik egy magasabb szintű kapcsolat ezekkel a vezetőkkel?

 

TÓBIÁS: Igen, létezik. A kapcsolat következő szintje az, amikor beszélgetsz velünk, és nem teszel fel kérdéseket. Nagyon szeretünk veletek beszélgetni, de úgy tűnik, hogy amikor az emberek hozzánk fordulnak, állandóan csak kérdéseket tesznek fel, kérdéseket, kérdéseket és megint csak kérdéseket.(a közönség nevet) Nem azért fordulnak hozzánk, hogy megkérdezzék: „Hogy érzed magad? Hogy mennek a dolgok felétek? (még több nevetés) Mit érzel?” – Nem, ők nem beszélgetni akarnak, nem a napi örömeiket vagy esetleg szenvedéseiket akarják megosztani velünk. Jönnek a kérdéseikkel. És néha bizony a fejünket csapkodjuk. (a közönség nevet, ahogy Tóbiás demonstrálásképpen Cauldre fejére üt)

 

A következő szint sokkal jobb, mint ez a kérdés-felelet szint, amihez hozzászoktatok. Ez a következő szint az, amikor valóban elkezdhetünk beszélni veletek, elmondhatjuk a gondolatainkat, az érzéseinket, és mesélhetünk nektek az utazásotokról. A következő szint az, amikor TI kezdtek el BENNÜNKET tanítani. Erre várunk. Arra várunk, hogy TI tanítsatok mindannyiunkat. Ez egy hatalmas felelősség. Valóban az.

 

Ti egyfajta piedesztálra állítotok minket. És ez az, amiért elhagyatottnak érzitek magatokat. Azért érzitek magányosnak magatokat időnként, mert mi nem akarunk ott lenni. Nem akarjuk azt a szerepet. MI TITEKET követünk. A tiétektől eltérő perspektívával és áttekintőképességgel rendelkezünk. De akkor is, MI követünk BENNETEKET. Szóval ezért mondjuk azt, hogy beszélgessetek velünk. Járjatok össze velünk! Úgy beszélgessetek velünk, ahogy ezt a barátaitokkal tennétek, mikor beültök egy kávéra valahova. Egy egészen új módon fogtok akkor hallani minket. És igen, meg fogjuk beszélni a mindennapos dolgokat ugyanúgy, ahogy a barátaiddal is megbeszéled ezeket. És igen, egy egyedülálló és a tiétektől eltérő perspektívát fogunk felkínálni számotokra.

 

De nagyon sokatoktól hátrább kell, hogy lépjünk, mert túlságosan is függtök tőlünk. Az istenségetek képtelen megnyilvánulni, ha mindig valaki másnak adjátok oda az erőtöket.

 

Próbáljátok ki ezt még ma este vagy holnap. Próbáljatok beszélni velünk. Próbáljatok meg velünk nevetni. Meséljetek nekünk jó vicceket! (a közönség nevet) Szeretjük a vicceket. A másik dolog, amit szeretnénk, ha mindenki megpróbálna… szeretünk veletek együtt énekelni autóvezetés közben, amikor tüdőcsúcsotokból énekeltek, és egy kicsit bolondnak érzitek közben magatokat. Azt gondoljátok: „Ez jól hangzik!” Ez azért van, mert olyankor mi is veletek együtt énekelünk. (a közönség hangosan nevet) Amikor énekeltek, olyankor valóban kinyitjátok a szíveteket. Akkor megnyilvánultok, ahogy ezt ma megfogalmaztátok magatoknak a Shoud során. És ehhez mi is szívesen csatlakozunk. Jót fogunk együtt mulatni. Sok örömteli pillanatot tölthetünk el így közösen.

 

Értsétek meg, hogy minden amit tesztek, az feljegyzésre és összegyűjtésre kerül. Az információ összegyűjtésre kerül a fátyol felénk eső oldalán. Nagyon sok, megszámlálhatatlan olyan entitás létezik, akik még soha nem öltöttek emberi formát, el se tudjátok képzelni, hogy mennyien vannak, akik még soha nem öltötték fel az ember formáját magukra, és akik meg akarják tapasztalni a fizikai létezést. Ők a ti felvételeiteket tanulmányozzák. Azt nézik, hogy ti mindannyian mit csináltok. Ti vagytok vezető pozícióban. Csak beszéljetek hozzánk. Nagyon szeretjük azt.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 7: Hello Tóbiás! Most vagyok először a Bíbor Körben. Jó néhány éve elég jelentős változások történnek az életemben, volt olyan, ami nagyon nehéz volt, és volt, amelyik örömteli. Egy tanácsadó barátom elmagyarázta, vagy legalábbis megpróbálta elmagyarázni nekem, hogy ő úgy gondolja, hogy az Új Energiába vezető felemelkedési folyamaton megyek keresztül, amit nem mondhatnám, hogy teljesen értek. A barátaim és a családom mind azt mondják, hogy egyfajta életközépi válságot élek most meg. (a közönség nevet) Ez a két dolog ugyanaz lenne, az Új Energiába való felemelkedés és az életközépi válság? (még több nevetés) Vagy ez két különböző dolog? Vagy mindkettőn most megyek keresztül? És meg lehet ezt a két dolgot valahogy egymástól különböztetni?

 

TÓBIÁS: Most visszaadjuk a kérdést neked. Egyfajta krízis az, amin most mész keresztül? Egy belső krízisen mész most keresztül?

 

SHAUMBRA 7: Igen.

 

TÓBIÁS: Na most, rendkívül könnyű az életedben jelentkező változásokat egy életközépi válságnak betudni, a klimaxnak, vagy mindezeknek a dolgoknak. De nézz csak körül! Jelen pillanatban az egész világ nagyon sok, hatalmas változáson esik át. Az nem lehet, hogy az egész világ életközépi válságon és klimaxon megy keresztül éppen most, mindenki egyidőben! (a közönség nevet) Bizonyos értelemben értjük, hogy miről beszélsz, hogy miről beszél a Shaumbra. Megpróbáljátok ezt az isteni integrációs folyamatot valami máshoz társítani. Látjuk… Cauldre-nek nem nagyon fog tetszeni, amit most fogunk mondani, de ismeri a szabályokat. (a közönség nevet) Azt mondja éppen, hogy talált egy másik csatornát, akit közvetíthet (A Shoud alatt). (még több nevetés)

 

A tanácsadóitok, a pszichológusaitok és a pszichiátereitek nem értik, hogy min mentek keresztül. De nekik ugye okosnak kell lenniük. Nekik igazolniuk kell azt a dollár összeget, amit kifizettek nekik. És valamilyen címkét rá kell aggatniuk erre a folyamatra. És ilyenkor belebújnak a könyveikbe és vakargatják a fejüket, és csodálkoznak. És sorban egymás után végignézik a tünetegyütteseket, oldalról, oldalra. És akkor találnak egyet, amiről azt gondolják, hogy illenek rátok.                                        

 

És ti meg ott ültök a székeikben vagy a díványukon, ők pedig elmondják nektek, hogy ti most a létező legrosszabb életközépi válságon mentek éppen keresztül, amihez foghatót még ők se láttak eddig. (a közönség nevet) És még hozzáteszik, hogy hetente vissza kell járnotok hozzájuk, amíg ez az egész el nem múlik. (még több nevetés) Majd a kezetekbe nyomnak egy darab papírt, amivel – mondják ők- el, kell, hogy sétáljatok a gyógyszertárba. És akkor majd sokkal jobban fogjátok érezni magatokat. Majd azután, hogy eljöttök, és becsukjátok magatok mögött az ajtót, kimerülve bezuhannak a karosszékeikbe és azon tűnődnek, vajon mi ütötte ki ennyire őket.

 

Ami kiütötte őket az nem más, mint egy ember angyal, aki egy krízisen megy éppen keresztül. De ez egy isteni krízis, és nem egy életközépi, nem egy fizikai és nem egy érzelmi válság. Ez olyan valami, amit nem képesek megérteni, és könyveikben sem találnak erre magyarázatot. Még nem. Azokat a könyveket drágáim, ti fogjátok megírni. Lehet, hogy a hagyományos pszichológusok és pszichiáterek nem fogják ezeket használni. De egyszer, amikor majd felvállaljátok a felelősséget azért, akik vagytok, felvállaljátok a szerepeteket, furcsán, valami rejtélyes módon azok, akik ezen a krízisen mennek keresztül, megtalálják a hozzátok vezető utat és nem azokhoz fognak fordulni, akik ott ülnek a hivatalokban, és a régi módokat tanulmányozzák.

 

Nem, kedves barátom, te nem életközépi válságon mész át. Te nem mentél ki és nem vetted be azt a piros kapszulát. (a közönség nevet) Egy spirituális krízisen mész keresztül, mondhatni egy spirituális kihíváson. És ez így van rendjén. Köszönjük a kérdésedet. Együttérzünk veled ebben a folyamatban.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 8: Mikor Tóbiás azt mondta nekünk, hogy meg akarjuk ismerni a saját kifejeződésünket, a szívem csordultig telt. Ez nagyon magával ragadott, majd tovaszállt. És akkor azt gondoltam: „Ó, jó. Ez elmúlt.” De utána mindenki összessége belépett a lelkembe, és most ki kell fejeznem a Shaumbra és a család óriási szeretetét. És most a lelkem legmélyéről és minden jelenlévő lelkének legmélyéről szólok, hogy a család szeretetében összeolvadunk veled. És mostanában bebizonyosodott számomra, hogy tagja voltam a Bíbor Körnek. És ez volt a létező legnagyobb áldás, amit az életemben éreztem. Köszönöm.

 

TÓBIÁS:  Köszönöm. És ezt is köszönjük, hogy kifejezted önmagad, és köszönjük, hogy beszéltél hozzánk. És mindennél jobban köszönjük neked azt a munkát, amit végzel. Tudjuk, hogy tele van kihívásokkal és nehézségekkel. Olyan sokat adsz magadból.         

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 9: Szóval Tóbiás, hogy mennek a dolgok mostanában a fátyol feléd eső oldalán? (a közönség hangosan nevet és tapsol)

 

TÓBIÁS: (nevet) Angyalok tucatjai ugrottak most át! (a közönség még jobban nevet) Soha nem gondolták volna, hogy eljöhet ez a nap! Hívnunk kell a mennyei paramedikusainkat, hogy újraélesszék őket! (még több nevetés)

 

Nagyon elfoglaltak vagyunk. (még több nevetés) Azok, akik átjönnek ide a mi oldalunkra, mindig elámulnak azon, hogy mekkora nyüzsgés van itt. Mindenhol aktivitás folyik. Izgalom van mindenütt. Csevegés, beszélgetés zajlik, valamint cselekvés és tervezés. Próbálkozunk… és kifáradunk. De megpróbálunk válaszolni a tudatosság váltásotokra, és vannak olyan időszakok, amikor igen nehéznek bizonyul számunkra ezzel lépést tartani. Olyan gyorsan változtok, és annyi mindent elengedtek. Tudjátok, hogy minden egyes alkalommal, amikor elengedtek valamit, HATALMAS munka folyik ezen az oldalon? (több nevetés) Most Cauldre azt mondja, hogy előjött a régi zsidó oldalam. Agyon dolgozzuk itt magunkat. (több nevetés)

 

Mikor egy múltbeli eseménnyel kapcsolatban megváltoztatjátok a tudatosságotokat, akár erre a létidőkre vagy egy másikra vonatkozóan, nem változtatjátok meg az események sorrendjét. Pusztán a dolgok megvilágítását változtatjátok meg. Amikor úgy határoztok, hogy elengedtek egy régi félelmet, ami 15 élettel ezelőttre megy vissza, akkor nekünk is részt kell venni ebben a folyamatban. Vissza kell mennünk a 15 élettel ezelőtti időbe. Egy egész csapatot vissza kell oda küldenünk, hogy segítsenek megváltoztatni az energiákat. (több nevetés)     

 

Örömmel tesszük ezt, hiszen ez a MI munkánk. Ezért vagyunk itt. De soha nem gondoltuk volna, hogy ez ennyi munkát és ekkora aktivitást fog igénybe venni. Élvezzük ezt az egészet, de hogy teljesen őszinte legyek, Cauldre… azt hitted viccelünk, amikor azt mondtuk, hogy iktassatok be egy Pihenő Hétvégét, amikor a Shaumbra egyszerűen kicsit leáll? Felszabadulnánk, ha ezt megtennétek. (több nevetés) És most egyáltalán nem viccelünk. Nekünk nincs előre betervezett  szabadságunk, és hétvégéink sincsenek, nem úgy, mint nektek. Szóval ez öröm lenne számunkra.

 

Hogy hogy állnak a dolgok a mi oldalunkon? Metatronra hivatkozunk, aki azt mondja: „Ennél jobbat el sem tudnánk képzelni! Ez kihívást és nehézséget jelent mindannyiunk számára. De el se tudtuk volna ezt képzelni. Természetesen tudjátok, hogy létezett olyan forgatókönyv, ami a Föld pusztulásáról szólt, amin nem akartunk keresztül menni veletek. Amit most teszünk az nem más, mint az Új Energia építése, ahova éppen tartotok. Ezt az Új Energiát a következő generációk számára építjük, és itt nem csak az emberi generációkról beszélünk, hanem olyan spirituális entitásokról, akik ebben a teljesen Új Energiában fognak élni, amit ti segítetek létrehozni.” Nagyon köszönjük kommentárodat és kérdésedet.    

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 10: Köszönöm Tóbiás. Nem vagyok benne biztos, hogy követni tudom-e a kérdést. A kapcsolatokra rendkívül nagy tisztasággal tudok tekinteni a mai közvetítés után, mivel az ember a tudatosságot egy potenciálba teszi egy olyan potenciálba, amit az ember választ. Sokszor elmondtad már nekünk, miután feltettük a kérdéseinket, hogy: „Mi az, amit te akarsz?” Ami ilyenkor mindig aggodalommal tölt el, az az, hogy ez vajon nem egy elvárás? Ezzel nem egy elvárást alapozok meg?  És ha kiválasztok egy potenciált, és az potenciálisan hatással van más emberekre is, akkor azzal erőszakot követek el az ő szabad akaratukon, vagy hogy is van ez? Szóval beszélnél erről nekünk? Köszönöm.

 

TÓBIÁS: Persze. A mi oldalunkon ezt „agymunkának” hívjuk. (a közönség nevet) Ez akkor történik, amikor az emberek belekezdenek abba a „mi lesz akkor, ha” és „akkor mi lesz, ha” játékba, és aggódni kezdenek a teremtőképességük másokra gyakorolt hatásain. Először is, tudnod kell, hogy az elvárásokkal csak korlátozod magad, amikor egy bizonyos előre meghatározott végeredményt tűzöl ki egy helyzetre vonatkozóan. Azért mondjuk, hogy engedjétek el az elvárásaitokat, mert mikor elvárásaitok vannak, akkor benne vagytok egy dobozban.

Mint Istenemberek sokkal többet vagytok képesek teremteni, mint azt valaha is gondoltátok volna. Mikor elengeditek az elvárásaitokat, azzal együtt elengeditek a korlátaitokat is. Ez minden, a korlátozások elengedése annak érdekében, hogy valami és új és teljes léphessen be a lényetekbe.

 

És a másokra gyakorolt hatás tekintetében… valóban, hatással vagy másokra! De nem ez az, amit választottál… hogy birtokold a fényedet, hogy fényed mindent megvilágítson, hogy ha többiek úgy döntenek, akkor használhassák? Egy érdekes fizika áll itt fel, ugyanis nagyon nehéz egy másik ember tudatosságára hatással lenni, nem fizikai, hanem tudatossági alapon, egészen addig, amíg ők ebbe beleegyezésüket nem adják. Értsd meg, hogy pusztán azért, mert te egy bizonyos utat vagy egy bizonyos kifejeződést választasz, attól még nem változtatsz meg másokat, csak akkor, ha ők emellett döntenek.

 

Sok Shaumbra aggódik azokon a dolgokon, amiket a múltban tettek - hogy is mondjam – amikor mások elméjét és gondolatait megváltoztatták. Már mondtuk korábban… hogy ti vagytok azok, akik segítettetek létrehozni a vallásokat. Ti vagytok azok, akik segédkeztetek (kuncog) más emberek agymosásában. És most azon aggódtok, hogy nehogy újra ezt tegyétek.

 

De ez máshogy működik az Új Energiában. Semleges energiájú alapon dolgoztok. Energiátok semleges állapotban van egészen addig, míg egy másik ember azt nem választja, hogy használni kívánja. És akkor ezt a saját felelősségére teszi. Nem a ti felelősségetekre.

 

Nagyon jó kérdést tettél fel. Ezek kitűnő aggodalmak. De most már lépj túl rajtuk. Fejezd ki önmagad! Ne félj a „mi lesz, ha” gondolatoktól? „Mi lesz, ha megbántok valakit? Mi lesz, ha magamat bántom meg?” Bízz önmagadban! Bízz a saját istenségedben! Ez itt a kulcs… mikor kifejezed magad, bízz magadban! Köszönjük neked ezt a kérdést.          

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 11: Mi ez az energia fuvallat, amit folyamatosan érzünk, és ez a felolvadás körülöttünk mindenhol? Mi ez az egész, amin olyan sokan keresztül megyünk mostanában?

 

TÓBIÁS: Mi EZ az energiafuvallat, és mik AZOK a felolvadások, amin keresztülmentek? Mik azok? Mondd el nekünk te! (a közönség nevet, ahogy a Shaumbra 11 megpróbál lelépni. Shaumbra 11 kénytelen válaszolni Tóbiás kérdésére)

 

TÓBIÁS: (keresztbe tett lábbal és hátát a széknek támasztva ül) Az idő nem olyan lényeges a mi oldalunkon. (nagy nevetés)

 

SHAUMBRA 11: (aki közben visszafordult a mikrofonhoz) Gyorsabb változások, mint ahogy azt gondolni mertük volna.

 

TÓBIÁS: Ez igaz. A változások még annál is gyorsabbak, amit mi előre láttunk. A változások jelenleg nagyon, de nagyon gyorsan zajlanak, bizonyos értelemben azért, mert ti ezt választottátok. Ti, minden Shaumbra, azt választottátok, hogy gyors legyen ez az átmenet. Amit mi életek tucatjai, talán százai alatt tennénk meg, azt ti egyetlen életidő alatt próbáljátok meg tisztába tenni, átváltoztatni és átalakítani, mindössze pár év alatt.

 

Van valami, amit mi „kvantumtényezőnek” hívunk. Mindannyian érezhetitek azokat a globális változásokat, amik a 2012 évben küszöbön állnak. Könyvekben olvastok ezekről. Megbeszéltétek ezt egymás között, és tudjátok, hogy ez közeledik. Elmondtuk nektek, hogy nem vagytok bezárva abba a 2012 évbe. Ez nem egy lebetonozott dátum.

 

Ti vagytok azok, akik megváltoztatják a sebességet. Ti választottátok a gyorsulást. A ti lábatok van a gázpedálon, hogy olyan gyorsan haladjatok, amilyen gyorsan csak akartok. De drága Shaumbra, nézzetek le egy pillanatra. Hol van a másik lábatok? (rövid szünet, majd a közönség nevetni kezd) Megválaszoltátok a saját kérdéseteket. Hatalmas spirituális stresszben tartjátok a spirituális járműveteket. Megpróbáltok gyorsan haladni, ugyanakkor a félelmeitek a másik lábatokkal a fékpedált tapossa! Egyik lábatok a gázon, a másik pedig a féken. Ez okozza a problémát.

 

Azt mondtátok ma magatoknak a Shoudon, hogy fejezzétek ki magatokat! Hogy tudjátok azt megtenni, miközben az egyik lábatok a féket tapossa? Jogos ez az óvatosság. De ne nyomjátok olyan erősen azt a fékpedált! Meg fogjátok látni, hogy így könnyebben átmentek az Új Energiába!     

 

A körülöttetek lévő világban folytatódni fognak ezek a nagy hullámzások, a csúcspontok és mélypontok váltakozásai. Körülbelül a ti időtök szerint egy évvel ezelőtt azt mondtuk nektek, hogy a tőzsdei piac hullámvasút utazásba fog kezdeni. Mi nem vagyunk a jövő látnokai, de azt látjuk, hogy most a dolgok állandó szélsőségben, hintázásban vannak. Hol előre, hol hátra, hol felfele, hol pedig lefele. Ez így természetes. Bizonyos értelemben ezt ti tervezetétek így, mert ez az, ami építi a momentumot, ami pedig építi az energiát. Ha mindig csak felfelé mennének a dolgok, akkor nem létezne egy ezzel összhangban lévő energia, ami megadná a pillanatot vagy az üzemanyagot. Ezért aztán csúcspontokat és mélypontokat tapasztaltok meg. És ti, Shaumbra ehhez hozzászoktatok. Most azt tanuljátok, hogyan lehet egyensúlyi helyzetben maradni még akkor is, ha a körülöttetek lévő világ viharokon megy keresztül.

 

Na akkor itt van ez a dolog, amit ti „felolvadásnak” hívtok. Bizonyos értelemben, amit ti szó szerint tesztek ezalatt a gyors, heves és intenzív folyamat alatt, az az, hogy bizonyos módon vibrációsan felolvasztjátok a régi sajátosságokat, a régi sorompókat, és a körülöttetek lévő régi tudatosság formákat. Ez mentálisan, fizikailag és spirituálisan egyaránt kimerítő a rendszeretek számára. De ti akkor is gyorsan felolvasztjátok a régi rétegeket. Elkezditek látni a fényt az alagút végén. És nem, ez nem egy vonat. Ez a ti istenségetek. Ahogy elkezditek ezt érzékelni, fel akartok gyorsulni. Gyorsabban akartok haladni. Valóban elkezditek érezni ezt a közeledést. És ezek a végső rétegek, amik még mindig itt vannak körülöttetek… megpróbáljátok azokat gyorsan felolvasztani. Ez az, ami most történik.

 

Na most, amikor keresztül mentek ezen, ne próbáljatok harcolni velük! Most adunk egy nagyon egyszerű és ugyanakkor nagyon hatásos javaslatot mindannyiótok számára, minden Shaumbra számára. Amikor valóban benne vagytok ezekben a fájdalmas, aggodalmakkal terhes időszakaitokban, és abban, amit ti felolvadásnak hívtok, vegyetek egy fürdőt! Tegyetek tengeri sót ebbe a fürdőbe! Segítenek a régi energiák eltávolításában. Segítenek ebben. Lélegezzetek mélyen!

 

És drága barátaim, egyetek csokis sütit! (a közönség nevet) És e mögött több van, mint csak maga a humor! Két dolgot tesz. Egy kezelést adtok ilyenkor magatoknak. Magának a csokoládénak nagyon potens vibrációja van. A csokoládé enyhíti a felemelkedés tüneteit! (a közönség nevet és tapsol)

 

Drága barátaim, nagy örömömre szolgált veletek lenni ezen a napon. Nagy öröm volt látni benneteket, ahogy magatokat csatornázzátok, ahogy egy csoportként fejezitek ki magatokat. Amit mondtatok, az felvételre került a fátyol felénk eső oldalán, ahogy a ti oldalatokon is. És ebből születnek majd meg azok a könyvek, amit a követőitek fognak majd elolvasni. Soha nem vagytok egyedül. És ők sem lesznek soha egyedül.

 

És ez így van! 

 

 

Fordította: Telegdi Ildikó