TÓBIÁS CSATORNÁZÁSOK

 

ISTENEMBER SOROZAT: 3. SHOUD

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

 

Elhangzott a Bíbor Körben

2002. október 13-án

www.crimsoncircle.com

 

 

TÓBIÁS: És ez így van, drága barátaim, hogy továbbra is megtartjuk és megosztjuk ezt az energiát egymás között. Nézünk benneteket. Még azokat is látjuk, akik most olvassák ezt az anyagot. Rátok nézünk, és annyi szeretetet látunk a szívetekben. Akkora vágy él bennetek, hogy beteljesítsétek az ígéretet. Annyi együttérzés van bennetek mások iránt, a Földetek iránt és az utazás egésze iránt.

 

Ti valóban úttörők vagytok, akik azt választjátok, hogy keresztülmentek az akár még két évvel ezelőtt is ismeretlennek tűnő terepen. De most ti és mi, és a Minden Létező elkezdi megérteni, hogy valójában miről is szól az Új Energia.  Mi mindannyian eljutunk az istenség integrálásának a megértéséhez, az „Isten, Aki Te Is Vagy” integrálásához az életetekbe, miközben emberként éltek a Földön.

 

Ez a pillanat micsoda ajándék! Ez a pillanat, ahogy itt ülünk egy ajándék számunkra. Visszaadjuk nektek a szeretet és a megértés ajándékát.  Egy ilyen pillanatban létezni, mint ez a mostani, új lehetőségeket, új potenciálokat nyit meg, amik ezt megelőzően nem jöhettek volna létre.

 

Ebben a pillanatban létezni, amiben most vagyunk – ahogy a Shoud alatt mondtátok – egész lényetek számára lehetővé teszi, hogy visszanyerje az egyensúlyát.  Lehetővé teszi, hogy a felszín alatt megbúvó tudás és megértés mind napvilágra kerüljön. A pillanatban létezés lehetővé teszi azoknak a szavaknak a kimondását, amik nem igényelnek szavakat. Olyan energiák keresztül áramlását teszi lehetővé, amik nem igényelnek magyarázatot. Mint emberek, mindenhez definíciót és értelmet kívántok fűzni. De a pillanatban megtanuljátok, hogy az energiák sokkal erősebbek, mint maguk a szavak.

 

Mielőtt belekezdenénk a kérdések megválaszolásába, Gábriel Arkangyal kíván néhány szót szólni hozzátok. Ezért hát megkérjük Cauldre-t (Geoffrey Hoppe-ot), hogy váltson sebességet, legyen nyitott, és létezzen a pillanatban. Néha nagyon ideges tud lenni! De most azt mondja, hogy ő és ti is mindannyian megnyíltok arra, hogy Gábriel beszélhessen hozzátok. Tehát…

 

(Szünet, amíg Cauldre előkészül Gábriel csatornázására)

 

Gábriel Arkangyal: Gábriel vagyok az Ark Rendjéből. Mindegyikőtöket nagyon jól ismerlek. Mindannyitokkal dolgoztam együtt, még jóval azelőtt, mielőtt erre a Földre jöttetek volna, erre a nagyszerű helyre.

 

Egy aspektusotok vagyok, ugyanakkor meg van a saját identitásom is. Az az aspektusotok vagyok, aki életet lehel a semmiségbe. Az az aspektusotok vagyok, aki életet ad ott, ahol előtte az nem létezett. Az az aspektusok vagyok, aki életet ad az Újnak.

 

Ezért dolgoztam mindannyiótokkal olyan szorosan együtt. Ezért fújtam meg valamikor régen a trombitámat, hogy emlékeztesselek benneteket napról napra, éjszakáról éjszakára az ébredésetekre, emlékeztesselek benneteket arra, akik vagytok, emlékeztesselek benneteket azokra az időkre, amit együtt töltöttünk.

 

Mikor a trombita megszólalt, itt volt az ideje, hogy emlékezzetek, és a következő szintre lépjetek.

 

Ezért vagytok most itt. És ez az, amiért lehetséges most a számomra, hogy elhagyjam az Ark Rendjének az energiáit, és itt ülhessek a lábaitoknál a mai napon. Ezért lehetséges most számomra, hogy megosszam mindegyikőtökkel az energiámat.

 

Együtt életet adunk az istenségnek, a beteljesítésnek, a második Teremtésnek. Ebben a pillanatban, amit most együtt töltünk, életet adunk a Második teremtésnek.

 

Isteni szinteteken mindannyian beleegyeztetek, hogy tanítók legyetek. Tanítóként azt fogjátok megtanítani másoknak, hogy hogyan éljenek, hogyan éljenek még akkor is, ha a Régi Energiában vannak, ami lehet, hogy megfelelő a számukra, vagy hogy hogyan éljenek az Új Energiában, vagy ahogy a mai Shoud-ban mondtátok, hogyan éljenek egyszerre két világban.

 

Ti vagytok az élet tanítói. Kifejezésre juttatjátok, amit megtanultatok. Kommunikáltok másokkal. Arra bátorítjátok őket, hogy fejezzék ki magukat, hogy kommunikáljanak, hogy éljenek! Mindannyian együtt hozzuk létre az Új Teremtést. De ez az a csoport. Ti vagytok azok az angyali légiók, akikkel a legszorosabban dolgoztam, előkészülvén ezekre az időkre, és lám most itt vagyunk.

 

Itt vagyok. Most már képes vagyok közelebb hozni az energiáimat a tiétekhez. Itt vagyok, hogy erőt és együttérzést adjak nektek, valamint, hogy arra bátorítsalak benneteket, hogy hozzátok felszínre ezeket az életben.

 

Gábriel vagyok, az Ark Rendjéből. És ez így van.

 

(Tóbiás visszatér)

 

 TÓBIÁS: Ez valóban nagyon megtisztelő, hogy ez a drága barát csatlakozik hozzánk utazásotoknak ebben a szakaszában. Ez nagyon nagy megtiszteltetés nekem, Tóbiásnak, hogy veletek dolgozhatok, és mindenki mással, akik már csatlakoztak, vagy a jövőben fognak csatlakozni hozzánk. Értsétek meg, hogy mekkora öröm és mekkora megtiszteltetés övezi az utazásotokat. Értsétek meg, hogy csakugyan két világban éltek egy időben – micsoda kihívás ez!

 

És azt is értsétek meg, hogy sok tanulnivaló vár még rátok, a pillanatban való létezés tekintetében. Ez eleinte nem lesz könnyű. Valami vissza fog húzni, és vissza akartok majd ülni a járművötökbe - ez az utazásotok metaforája - és visszafele fogtok haladni az úton, egész végig azon gondolkodva: „Hogy maradok a pillanatban? Hogy maradok a pillanatban?” Ezt abba kell majd, hogy hagyjátok.

Meg akarom veletek osztani azt, hogy ez nem azt jelenti, hogy nem lesztek majd elfoglaltak. Sőt, sokkal több aktivitással fog ez járni, mint ezelőtt bármikor. Több dolgotok lesz, többet kell majd zsonglőrködnötök, több dologgal kell majd egyensúlyba kerülnötök. Több ember és több lehetőség fog belépni az életetekbe!

 

Ez a ti megkülönböztető képességeteken fog múlni, hogy mi az, amit továbbengedtek és mi az, amit meg kívántok tartani. Még akkor is, ha ez egy pihenőhely, nagyon sok aktivitás vár itt rátok. Nagyon sokan be fognak ide térni, akik a saját utazásukat élik. Ti pedig ott lesztek, mint egy ember angyal, mint az Új Energia egy tanítója.

 

Ezzel megkérünk benneteket, hogy lépjetek előre és osszátok meg velünk a dolgaitokat és beszélgessetek velünk!

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 1: Tóbiás, nagyon kíváncsi vagyok Kryon háló teremtésére. Beszélnél nekünk erről bővebben, hogy ez milyen hatással lesz ránk, és, hogy van-e valami módszer arra vonatkozóan, hogy hozzákapcsolódjunk vagy újrakapcsolódjunk a hálóra?

 

TÓBIÁS: Nem Kryon teremtette a hálót, de Kryon felelőssége az, hogy beállítsa azt, a változó emberi rezgésekre válaszul. Na most, Kryon néhány évvel ezelőtt idejött, hogy elvégezze a háló végső beállítását. Ez lehetőséget ad számotokra, hogy valóban birtokoljátok az istenségeteket.

 

A mágneses háló olyan, mint az egymást keresztező autóutak, amik átszelik az egész Földet. Vannak speciális pontok ezen a hálón. Ennek a hálónak vannak fizikai, mágneses és elektromos tulajdonságai.

 

Kryon ennek a teremtésnek a minden részéről való Kíséretével azért jött, hogy beállítsa a hálót. Ez egy energia felszabadulást tesz lehetővé, amit ti behozhattok az életetekbe.

 

Most azt kérdezed: „Hogy kell ehhez csatlakozni?” Mindig is össze voltatok ezzel kapcsolva, ugyanakkor nem voltatok mindig képesek hasznosítani az energiák teljes potenciálját. Tehát most is hozzá vagytok ehhez kötve, de most már kezelni tudjátok az összes rendelkezésre álló energiát.

 

Erre nem mindig volt lehetőség a múltban. Ha megpróbáltátok volna behozni ezeket az energiákat, az kiégette volna az áramköreiteket, szétégette volna a fizikai, a mentális és az érzelmi testeteket. De most már képesek vagytok kezelni ezeket az energiákat.         

 

Tehát Kryon végzi el a háló végső beállításait. Rajtatok áll, hogy mit kezdtek ezzel. Minden egyes ember szabadon eldöntheti, hogy mihez kezd ezzel az új potenciállal. Semmi nincs visszatartva ezentúl. Minden a tiétek.

 

Hogy mit kezdtek vele? Igen, mindig is össze voltatok kötve ezzel, és akkor most hogyan tudjátok realizálni ezt az energia potenciált, ami a hálóban van?  Legyetek a pillanatban! Ahogy ezt a mai Shoud-ban mondtátok, lélegezzetek. Érezzetek. Legyetek a pillanatban! Fogjátok fel azt, hogy mindent magatokhoz vonzotok!

 

Nem akarjuk azt látni Shaumbra, hogy megpróbáltok mindenféle könyveket írni és tanfolyamokat tartani arról, hogy hogyan kell újra csatlakozni ehhez az energiához, hogyan kell azt működésre bírni. Az eljön hozzátok. Ez ilyen egyszerű. Az eljön hozzátok.

 

Aztán pedig használjátok ezeket az életetekben, az éppen megjelenő szituáció kapcsán. Azután pedig lélegezzétek azt életre. A lényeteken keresztül adtok neki életet. Az összes fizikai és isteni érzékszerveiteken keresztül lehetővé teszitek ennek az energiának, hogy előtérbe lépjen. Ez az, amit, mi úgy hívunk, hogy a varázslat elkezdődik. Ez az, amikor olyan dolgok megtételére lesztek képesek, amit korábban lehetetlennek tartottatok volna, és olyan megértéseitek lesztek, amit korábban képtelenek lettetek volna megérteni.

 

Ahogy a pillanatban maradtok, észre fogjátok venni, hogy egyre több és több isteni energia fog a rendelkezésetekre állni.  Bizonyos értelemben ez a háló energiáinak, a Földi hálók energiáinak, és a bennetek virágzó istenségeteknek a kombinációja, amik mind keresztezik egymást, hogy egy hatalmas új potenciált hozzanak létre.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 2: Nem tudom, hogy ez egy helyénvaló kérdés-e, de biztos vagyok benne, hogy közölni fogod velem, ha nem az. (a közönség nevet) Van egy barátunk, akivel nagyon sok közös élményünk volt ebben az életben, és szerintem más életekben is. Pillanatnyilag egy egészen eltérő ösvényen jár. Néha azt gondolom, hogy hagyom, hogy hadd menjen, hadd menjen el. De ilyenkor mindig valahogy visszatér az életünkbe. Ez meghökkent minket. Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy az ő személyével kapcsolatosan továbbra is hagynunk kellene, hogy ugyanígy folytatódjanak a dolgok.

 

TÓBIÁS: És igen, ez egy helyénvaló kérdés…

 

SHAUMBRA 2: Köszönöm…

 

TÓBIÁS: … hogy TE válaszold meg! (a közönség nevet)

 

SHAUMBRA 2: Ó! ( a kérdező nevet) Nos…

 

TÓBIÁS: Szóval mit tennél ezzel a személlyel, aki folyton keresztezi az életedet, aki más irányokba halad, de folyton visszatér?

 

SHAUMBRA 2: Istenem, ez nagyon nehéz. Amikor nincs szem előtt, akkor nagyon könnyű elengedni őt. De minden alkalommal, amikor már szinte elfelejtjük őt, visszatér. És nagyon sok energia van ott, amikor velünk van.

 

TÓBIÁS: Hadd tegyünk egy kísérletet arra vonatkozóan, hogy hozzátesszük ehhez a mi meglátásunkat!

 

SHAUMBRA 2: Köszönöm!

 

TÓBIÁS: Ez a drága ember, aki valóban több életet is leélt már veletek, rátok támaszkodik. Elég nagymértékben rátok támaszkodik. Amikor elengeditek őt, amikor valóban elengeditek… akkor ő visszatér hozzátok egy kicsit másképpen. Egy - hogy is mondjátok ti ezt pszichológiai meghatározással élve – egy kölcsönös függőségi viszonyról van itt szó. Engedjétek csak el őt, és ő újként térhet vissza hozzátok. Visszatérhet hozzátok, mint egy diák és, mint egy gyerek, és nem úgy, mint akinek az a tendenciája, hogy szétzüllessze az összes energiát.

 

De, mindezeken túl, ez a drága megérti és látja a bennetek meglévő egyensúlyt. Támaszkodik rátok. Elmegy ugyan tőletek, és más találkozókon játszik, és új tapasztalatokat szerez, ugyanakkor mindig visszatér, mert ti, bizonyos értelemben az energetikai otthont jelentitek a számára. Ezért aztán vissza fog jönni.

 

De amikor most visszatér majd, kezdjetek el kérdéseket feltenni neki. Kérdezzétek meg tőle, hogy ő mit gondol, és mit érez, és min megy most keresztül. És aztán figyeljetek. Aztán figyeljetek. Meg fogjátok érteni. És ahogy ő is elkezdi hallani a saját hangját, új megértésekre fog jutni magával kapcsolatban. De tényleg el kell, hogy engedjétek ezzel az emberrel kapcsolatosan azokat a Régi Energiás utakat, ahogy eddig kezeltétek őt.

 

SHAUMBRA 2: Mit értesz azalatt, hogy el kell engedni?

 

TÓBIÁS: A szívetekből, a szívetekből szóljatok hozzá. Tudassátok vele, hogy itt az ideje, hogy a saját energiáira támaszkodjon. A szívetekben mondjátok, hogy a továbbiakban nincs szükségetek ezekre a Régi Energiás kötésekre, ami megteremtette ezt a kölcsönös függőséget köztetek. A szívetekben mondjátok el neki, hogy szabad, és ti is szabadok vagytok. Így engedjétek el.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 3: (egy fiatalember, korai tízes éveiben) Hello Tóbiás! A dualitás nagyon sok barátom életének szerves részét képezi. Van valami tipped vagy javaslatod arra vonatkozóan, hogy hogyan segítsem ki őket onnan, anélkül, hogy elmondanám nekik, hogy valójában miről is van szó?(a közönség nevet, néhányan tapsolnak, és Tóbiás kuncog)

 

TÓBIÁS: Hát igen, a dualitás egy csodálatos homokozó a játékra. Nagyon, de nagyon sok ember van, akik még mindig szeretnek benne játszadozni. Semmit nem kell nekik mondanod. Amikor majd belefáradnak ebben a homokozóban való játszadozásban, akkor el fognak jönni hozzád. El fognak jönni hozzád.

 

Még ti is úgy fogjátok találni, mind, akik Shaumbrák vagytok, hogy időnként kedvetek támad majd játszani egy kicsit a dualitásban. De, ahogy egyre inkább az Új Energiába mentek, úgy fogjátok találni, hogy az nem fog benneteket csapdába ejteni, és bármikor, mikor úgy gondoljátok, játszhattok benne, ugyanakkor nem fogtok oda beragadni.

 

És hogy mit mondjál azoknak a barátaidnak, akik még mindig ott vannak? Szeresd őket azért, amit tesznek. Szeresd őket azért, amit teremtenek. És el fognak jönni hozzád a kérdéseikkel, a megfelelő időben.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 4: Tóbiás, ez a kérdés Gábrielnek szól. Te voltál az, aki eljöttél, és leültél az ágyamra? És te adtad a Lángok Könyvét a kezembe? És ha ez így volt, akkor mi az, amit így szeretnél a tudtomra adni?

 

TÓBIÁS: Gábriel azt mondja, hogy igen, ő volt az, de nem egyedül volt, hanem másokkal együtt. És ezek a többiek voltak azok, akik ismertek téged a másik oldalról, akiknek a neve jelenleg nem lenne ismerős a számodra. De egy csoport jött el hozzád. Reményt próbáltak adni neked, és azt akarták a tudtodra adni, hogy nincs mitől félned, valamint azt, hogy az idő és az energia nem volt teljesen megfelelő.

 

Akkoriban elég buzgón akartad beteljesíteni az életed, ami abban az időben bizony elég lassan ment, a körülötted lévők tudatossága miatt. A tömegtudat akkoriban még nem állt egészen készen rád. Azt mondták el akkor neked, hogy légy türelmes. A remény energiáját hozták el neked, és azt tudatták veled, hogy el fog jönni ennek az ideje, el fog jönni ennek az ideje. És most mindannyian bólogatnak, és azt mondják, hogy itt az idő. Itt az ideje, hogy visszatérj az életbe.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 5: Drága Tóbiás, valami történt velem, amióta elmentem az első iskolába (Bíbor Kör I. Iskola: A Körön kívül) tavaly novemberben. Nem is tudom, hogy fejezzem ki ezt szavakkal, de olyan érzéseim vannak energetikailag, hogy amikor ránézek egy hegyre, vagy egy fára… olyan, mintha egy barátot érzékelnék. Valójában nem látom a képüket, de érzékelem a vibrációs benyomásukat. És beszéltem erről a helyi Shaumbra csoportnak. Nem tudom, mi ez az egész. Minél többet tartózkodom a pillanatban és lélegzem, annál mélyrehatóbb ez az egész. És olyan ez, mintha szólítani akarnék valakit… megkapom a benyomást… az érzékelést… vagy mi is ez… nem tudom mi ez… és utána már nem kell szólítanom őket. Beszélnél nekem erről?

 

TÓBIÁS: Igen, ahogy te, és az összes többi Shaumbra megnyíltok, egyre érzékenyebbé váltok. Elkezdtek beszélni. Elkezdtek az „Aha” Nyelvén kommunikálni, ahol már nincs szükség a szavakra. Továbbításuk más szinteken történik.                           

 

Megnyílik az érzékenységed, és képes vagy sokkal jobban látni, érezni, hallani és megízlelni mindezeket a dolgokat, mint eddig valaha. Jobban érzékeled az embereket, az érzéseiket és az útjukat. Jobban felfogod Gaiat. Mindent sokkal jobban érzékelsz magad körül. És ezek a benned lévő energia hullámok, ezek az energiariadók eljuttatnak egy olyan szituációba, ahol szükség van a te energiádra, a szeretetedre és az áldásodra.

 

Ugyanakkor, ahogy ezt te is sokszor tapasztalod, ilyenkor nincs szükség a szavakra. Ilyenkor valóban az „Aha” Nyelvével dolgozol. Valóban ezzel dolgozol. És előfordulhat, hogy először ez kissé kényelmetlen. Nem tudod biztosan, hogy mik ezek az energiariadók. De ez csak az értésedre adja, hogy a multidimenzionális szinteken történik a cselekvés. Erről van szó.

 

SHAUMBRA 5: Van ennek valami köze „terrá”-hoz?

 

TÓBIÁS: Nem feltétlenül. Sokkal több köze van ahhoz, hogy az istenséged kinyílik benned.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 6: Tóbiás a kérdésem a következő: a két héttel ezelőtti pánikrohamomnak van valami köze ehhez a megnyíláshoz, amiről beszéltél? És ha igen, hogy maradhatnék jobban a jelenben, hogy maradhatnék tudatosabb, anélkül, hogy belemennék ennek a nem-valóságába?

 

TÓBIÁS: Ezek a pánikrohamok, amivel olyan sokan néztek mostanában szembe… most mentek át az Új Energiába és a Régi Energia pedig teljesen váratlanul visszaránt benneteket. Megpróbál benneteket visszarántani, és ez okozza a szorongásotokat. Ez okozza azt, hogy azon tűnődjetek, hogy mit is csináltok, és hogy mekkora őrültség is az, hogy a Mostban éltek, ahelyett, hogy a Régi Energia lineáris országútján haladnátok.

 

Tudjuk, hogy sokan szorongtok így. Ez felébreszt benneteket az éjszaka kellős közepén vagy leállít benneteket napközben. Ez része annak a leállni/elindulni ritmusnak, amit az egy időben két világban való élés okoz. Hogy könnyítsétek ezeket a tüneteket, és hogy leginkább a pillanatban legyetek, egyszerűen lélegezzetek!  

 

Az elmétekben nem tudjátok megteremteni a pillanatot. Úgy tudjátok csak megteremteni, ha egyszerűen megélitek. Ez azt jelenti, hogy maximálisan jelen vagytok mindenben, amit éppen tesztek. Legyetek teljesen jelen minden pillanatban… ha dolgoztok… ha itt vagytok a Shaumbrával… ha egyedül vagytok a természetben… legyetek teljesen jelen és éljetek maximálisan! Gábriel lép most be közénk, hogy elmondja mindnyájatoknak, hogy lélegezzétek be az életet, lélegezzetek életet mindenbe, amit tesztek. Ez majd segíteni fog abban, hogy ezek az őrült szorongásos pánik rohamok elcsituljanak.

 

SHAUMBRA 6: Még egy kérdés. A gyermekek, akiket tanítok, és figyelem zavarban szenvednek, és azok, akik magas fokú sérültek… van funkciójuk ezekkel a változásokkal kapcsolatban? És hogy tudjuk újrairányítani őket?

 

TÓBIÁS: Tulajdonképpen, legtöbbjük bizonyos értelemben sok más ember energetikai egyensúlytalan állapotát veszi magára. Ezt ők beszívják saját magukba, segítve ezzel ezt átalakítani és kiegyensúlyozni, ezzel szolgálva a többi embert. Ha ezt felismered, akkor elkezdesz majd meglátni bennük olyan dolgokat, amit ezelőtt soha nem láthattál.

 

Aztán vannak köztük olyanok is, akik nagyon erősen erőszakolják magukat, hogy a Régi, Régi, Régi Energiájukat és régi karmájukat átvigyék az Újba. Ez külsőleg őrült vagy kiegyensúlyozatlan megjelenést okoz.

 

Még egyszer kérlek, hogy értsd meg, hogy ők mindössze iszonyú erővel dolgoznak azon, hogy nagyon sokat teljesítsenek, nagy rövid idő alatt. Segíts nekik megérteni az egyszerű dolgokat… olyan egyszerű dolgokat, mint, hogy éljenek a pillanatban, vagy mint a lélegzés. Tudni fogod, hogy milyen szavakat használj erre. És ti mindannyian Shaumbra, nem kell, hogy Tóbiás vagy Gábriel, vagy bárki más szavait idézzétek. El fogjátok tudni mondani ezeket a dolgokat a saját szavaitokkal nekik, a szüleiknek és a többieknek.

 

De téged külön megkérünk, hogy folytasd ezt a munkát, járd tovább ezt az ösvényt, amin most vagy. Időnként megkérdőjelezed, hogy jó helyen vagy-e. Hiszen olyan sokat tudsz adni és tanítani másoknak, és olyan sokat tudsz te magad is tanulni, nagyon sokat meg tudsz majd osztani a Shaumbrával, ha folytatod ezt a munkát.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 7: Tóbiás, nem tudom, hogy te voltál az, vagy Gábriel, de valamelyikőtök azt mondta, hogy amikor befejezzük az itteni életünket és levetjük a testünket, akkor választhatunk, hogy visszatérünk ide, és tanítók leszünk, vagy pedig elmegyünk az Új Mennyországba, aminek a teremtése most van folyamatban. Minden embernek a Földön megadatik ez a választás?

 

TÓBIÁS: Ez egy kitűnő kérdés, és fogunk még erről sokkal részletesebben is beszélni. Hogy válaszoljak a kérdésedre, én, Tóbiás voltam az, aki erről beszéltem. Ez nem áll rendelkezésre minden ember számára jelenleg. Ezt a Shaumbrára értettem, akik így vagy úgy, de kapcsolódnak ezekhez a tanításokhoz.

 

Ez egy remek alkalmat kínál nekem arra, hogy elmondjam, hogy rengeteg minden, amit itt megbeszélünk, a Shaumbrára vonatkozik. Nem a többi emberre, mivel az ő utazásuk különbözik a tiétektől.

 

De ebben a speciális esetben, amikor azt mondtuk, hogy választhattok, hogy a fizikai Földre jöttök-e vissza, vagy arra a helyre mentek, amit az Új Mennyországnak hívtok, az Új Földre, ezt egy üzenetnek szántuk a Shaumbra számára.     

 

SHAUMBRA 7: Mondanál arról valamit, hogy mivel kell szembenéznie a többi embernek?

 

TÓBIÁS: Őket még erősen visszahúzza a saját karma körük, és a Föld energiája ahhoz, hogy erre a Régi Földre térjenek vissza. Beszéltünk erről a múlt havi összejövetelünk alkalmával. Vannak olyanok, akik levetik a fizikai testüket, de bizonyos értelembe véve, valójában nem térnek vissza a fátyol eme oldalára, nem időznek itt. Mintha egy erőteljes mágnes visszahúzná őket a Földre, rögtön egy másik testbe. Azok, akik még az Régi Energiában élnek, vissza fognak térni a Földre. Keresnek egy másik testet maguknak. Keresik saját ösvényük beteljesítését.

 

Előbb vagy utóbb meg fognak keresni benneteket. El fognak jönni a Shaumbrához. El fognak jönni azokhoz, akik most az Új Energiában élnek. Meg akarják majd tudni, hogy hogyan engedjék el ezt a régi karmikus ciklust, hogy ne kelljen újra és újra visszatérniük a Földre.

 

Ez az a pont, amikor elmondhatjátok nekik, hogy bármikor, amikor csak akarnak, kiszállhatnak a karmikus körhintából. Először nem fognak hinni nektek. Azt fogják gondolni, hogy lennie kell büntetésnek, meg kell fizetni a régi bűnökért. Pedig ez annyira egyszerű, mint azt mondani, hogy ki akartok szállni a karmikus körhintáról.         

 

Ahogy már említettük, az elkövetkezendő összejöveteleink egyikén még sokat fogunk beszélni az Új Földről. De ez egy érdekes választás. Megfigyeltünk egy párat, akik most jöttek át a mi oldalunkra, és lehetőségük volt mind a kettőt szemügyre venni. Érdekes nézni, hogy ők mit választanak. És ezt majd egy későbbi beszélgetése során osztjuk majd meg veletek.(a közönség nevet)

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 8: Tóbiás, azon tűnődöm, hogy miután itt befejeztem a dolgom, lóghatnék veletek egy kicsit a ti oldalatokon, és aztán visszajöhetnék-e ide, aztán pedig elmehetnék-e az Új Földre? (a közönség nevet)

 

TÓBIÁS: Azt szeretnénk tőled kérdezni, a jelen pillanat alapján, ahogy most itt állsz: „Te mit választanál?”

 

SHAUMBRA 8: Nos, miután itt végeztem, szeretnék veletek lenni egy ideig, aztán visszajönnék ide, utána pedig elmennék az Új Földre. (a közönség nevet)

 

TÓBIÁS: Mi is mindannyian nevetünk a mi oldalunkon. (a közönség még jobban nevet) Erre még Gábriel is ezt mondja: „Tipikus ember!” (még több nevetés) És mi lenne, ha azt mondanánk neked, hogy van egy olyan potenciál, hogy egyidőben megtedd mindezeket a dolgokat?

 

SHAUMBRA 8: Hú!

 

És most drága barátaim már nem akarunk erről többet beszélni, mivel most gyűjtjük hozzá az információt. Van elég, amit meg tudunk veletek osztani az Új Földdel kapcsolatban, de ezt majd egy másik alkalommal tesszük meg, egy megfelelőbb időpontban. De még sokat fogunk erről beszélgetni, és tudjuk, hogy rengeteg kérdésetek lesz majd. 

De egy dolgot elmondunk most nektek. Mindannyian meglátogatjátok ezt az Új Földet éjszaka alvás közben, álmaitok során. Ti segítetek megépíteni ezt a helyet. Odamentek, és Gábriellel, az életadóval dolgoztok együtt. És Metatronnal is együtt dolgoztok, valamint Amaellel, Uriellel és Rafaellel és mindenki mással is az Ark Rendjéből, hogy létrehozzátok ezt az új helyet. Tehát már belül érzitek ezt a helyet. Amikor visszatérünk, hogy megbeszéljük ezt veletek, akkor gyakorlatilag mi csak abban segítünk nektek, hogy felszínre hozzátok ezeket.

 

Mint mindig, most is örömünkre szolgált itt lenni, és megosztani veletek a pillanatot. Ez a pillanat örökké tarthat… az ittlévő energia… ez a szeretet… és ez a megosztás, mindig megtörténhet.

 

Nagyon szeretünk benneteket. És soha nem vagytok egyedül.

 

És ez így van!

 

 

 

Fordította: Telegdi Ildikó