TÓBIÁS ANYAGOK

Istenember Sorozat: 5. SHOUD

Kérdések és Válaszok

 

Elhangzott a Bíbor Körben

2002. december 8-án

www.crimsoncircle.com

TÓBIÁS: És ez így van, drága barátaim, folytatjuk összejövetelünket. Figyelünk benneteket, és azt látjuk, hogy nagyon sokan használjátok arra ezeket a Shaumbra összejöveteleket, hogy elengedjétek az életetekből azokat a dolgokat, amelyek már nem helyénvalóak többé. Mély, belső szinteken folyik ez az elengedés. Majd napokkal és hetekkel az ilyen összejövetelek után ezek a felszínre törnek, hogy elengedhessétek azokat.

Ti mindannyian azzal a szenvedéllyel és vággyal, erővel jöttetek el ide, hogy mindezeket a dolgokat elengedjétek, hogy valóban szabadok lehessetek. Hogy valóban megszabaduljatok a régi egyéniségetektől. Megszabadulhattok - ahogy ezt a Shoud alatt mondtátok – a régi szabályoktól. Nevetnünk kellett, mikor ezt mondtátok. Már nagyon vártuk, hogy kimondjátok – hogy itt az ideje annak, elengedjétek a régi szabályokat, amiket már oly régóta cipeltek magatokkal.

A régi templom régi szabályai előírják, hogy mi a jó és mi a rossz. És ezek mit sem érnek, mindössze a dualitást erősítik. A ti New Age korszakotok is tömve van szabályozásokkal a jóra és a rosszra vonatkozólag. Úgy látjuk, hogy nagyon sokan, akik most ébredeznek a spirituális ösvényükön, New Age tanítókat keresnek, és ott legalább annyi szabályozással találják szembe magukat, mint a régi egyházak esetében.

Ezért aztán nagy öröm, hogy azt halljuk tőletek, a Shaumbrától, hogy készen álltok ezeknek a szabályoknak az elengedésére. A Shoud-ban azt jelentettétek ki, hogy ezek a szabályok többé már nem szolgálnak benneteket, és készen álltok visszavenni a hatalmat saját királyságotok fölött, saját magatok fölött. És igen, úgy ahogy azt mondtátok, figyeljétek magatokat ma, holnap, az elkövetkezendő hetek és hónapok alatt… figyeljétek, hogy ezek a régi szabályok hogyan bukkannak elő, és hogyan irányítják az életeteket. Miközben ezen lesztek, rájuk fogtok ismerni és megértitek a szerepüket. Fel fogjátok ismerni, hogy már nincs többé rájuk szükségetek.

Semmi szükségetek arra, hogy ezek a szabályok mondják meg nektek, hogy mi a jó és mi a rossz, mi a helyes és mi a helytelen, mert bizonyos értelemben nincs olyan, hogy jó vagy rossz. Ahogy ezt ma korábban mondtuk nektek, minden, amit valaha tettetek azt a célt szolgálta, hogy megértsétek, hogy kik vagytok. Bármi, amit valaha is tettetek, új meglátással és új tapasztalattal gazdagított benneteket.

A dualitás egy csodálatos játék volt, amit azért teremtettetek, hogy segítséget nyújtson számotokra abban, hogy mindkét oldalatokat lássátok, hogy tükörként szolgáljon számotokra azért, hogy megértsétek azt, hogy kik vagytok. De most már elmozdultok abba az időbe és abba az energiába, hogy: „Én Vagyok. Szellem Vagyok. Én is Isten Vagyok. Én Vagyok a fény, és Én Vagyok a sötétség. Vagyok, Aki Vagyok!”

Hallottátok már ezeket a szavakat korábban is sokszor és sok mindenkitől. De most már eljött az ideje, hogy meg is éljétek őket, és ne csak intellektuális fogalomként tartsátok számon, ne csak arra használjátok, hogy másokat ezzel fricskáztok, hanem éljétek is ezeket az életetekben.

„Szellem vagyok. Isteni vagyok. Kiváló vagyok. Én vagyok a kezdet. Én vagyok a vég. Örökkévaló vagyok.”

Drága barátaim, drága barátaim, ez az Új Energia. Így működik az Új Energia. Ez az energia munkál az Új Föld mögött. Ugyanakkor ez az energia a te életedben is működhet. „Én Vagyok” – többé nem kell azon fáradoznod, hogy megtaláld azt, aki vagy… többé nem kell kutatnod az egyéniségedet. Már olyan régóta azt teszitek.

Itt az ideje, hogy a magatokra vett szabályok nélkül éljetek. Itt az ideje, hogy megbecsülésben éljetek, és megértsétek azt, hogy minden, amit valaha is tettetek az életetekben, annak célja volt. Minden, amit valaha is tettetek, az lelketek edényét töltötte fel. Itt az ideje, hogy isteni ember angyalokként éljetek a Földön, megértve azt, hogy Én Vagyok… Én Vagyok.

És most örömünkre szolgál megválaszolni a kérdéseiteket.

KÉRDÉS SHAUMBRA 1: Hello Tóbiás! A kérdésem az lenne… nos, tulajdonképpen inkább egyfajta megerősítés ez az interdimenzionális lényekkel kapcsolatosan, akikről említést tettél korábban. Az az érzésem, hogy ezek a teremtmények láthatóak a számunkra, például a sziklákban, a fákban, sőt még az utcai fényekben is. Én csak arra lennék kíváncsi, neked mi erről a véleményed?

TÓBIÁS: Ez egy kitűnő kérdés. És legelőször is azzal kezdenénk, hogy mindennek van tudatossága… mindennek… mindennek. A Földnek, a fáknak, a faleveleknek, az állatoknak… sőt, még az ember alkotta tárgyaknak is, mint például a műanyag palackoknak, a széknek, vagy a világításnak. Minden rendelkezik tudatossággal. Egy egyedi rezgéssel. És valóban, ahogy egyre inkább érzékennyé válsz, ahogy leveted magadról a régi szűrőidet, te is megláthatod ezeket.

A tudatosság nagyon multidimenzionális. Például, egy kék szajkónak meg van a saját egyedi tudatossága. Ugyanakkor, létezik az összes kék szajkónak a kollektív tudatossága, vagyis a „kék szajkó” tudatosság. Aztán jön egy következő szint – a madarak tudatossága. Aztán e mögött is van még egy szint – az állatok tudatossága. Ezt aztán felöleli az egész Föld tudatossága. Tehát ez nagyon sok rétegből és szintből áll.

Ahogy megnyíltok, és egyre inkább éberebbek lesztek ezekre a dolgokra, beszélni is tudtok ezekhez az energiákhoz. Valóban. És Shaumbra, itt most mindannyiótokat arra bátorítunk, hogy beszéljetek ezekhez az energiákhoz, kommunikáljatok velük. Még a kezedben tartott ceruza energiája is rendelkezik saját tudatossággal, de olyan szellemmel, mint ti, nem. De rendelkezik tudatossággal, és beszélhettek hozzá.

Beszélgethettek a több száz éves bútorokkal… és micsoda történeteket fognak azok mesélni azokról az emberekről, akik rajta ültek! (a közönség nevet) Mindezek a dolgok élnek és rezegnek! És ti, mint megvilágosodott emberek megtapinthatjátok ezeket az energiákat. És jót játszhattok közben!

Az országúton álló stop tábla is rendelkezik tudatossággal. El fogja neked mesélni, hogy mennyi ember hajtott már rajta keresztül. El fogja mesélni, hogy hány ember átkozta már meg. Megengedi neked, hogy érezd a fém részét. Megengedi, hogy érezd üzenete erejét. Olyan sok szint és réteg van.

Néha kicsit összezavarodtok, amikor ott álltok a sok különféle réteg és szint között. Először ez egy kicsit zavaró lehet. De ahogy elkezdtek ezzel dolgozni, ahogy elkezdtek mindenhez beszélni magatok körül, különbséget tudtok majd tenni a szintek és a rétegek között… hogy kivel kommunikáltok… és, hogy mi az, amit éreztek.

Aztán ez mesze túl megy a körülötted lévő dolgokon. Vannak olyan rétegek és interdimenzionális tudatosság szintek, amik jelen vannak még ebben a teremben is, olyan rétegek, ahol olyan entitások tartózkodnak, akik maguk mögött hagyták ugyan a fizikai testüket, de még most is a Földön vándorolnak. Ezeket hívjátok ti szellemeknek. Most is van egy kettő itt a teremben. Nagy fejtörést okoztok nekik mindannyian. (a közönség nevet) Nem tudják biztosan, miért is vannak itt, de valami idevonzotta őket.

Aztán itt vannak azok a tudatosság rétegek, ahol az angyalok tartózkodnak. Nagyon szeretik, amikor beszéltek hozzájuk. Olyankor ragyognak és fénylenek.

A tudatosságnak vannak intergalaktikus szintjei. Az intergalaktikus szintű rétegekben léteznek – ahogy ezt ti mondanátok – a bizonyos típusú intelligens életformák Már mondtuk, hogy amikor kitekintetek a fizikai univerzumotokba, nem sok mindent találtok ott. De nagyon sok minden van viszont más szintek és rétegek között. Az univerzumotok egyéb bolygóin nincs túl sok életforma. Ugyanakkor van élet az ezek feletti, alatti és melletti rétegeken. 

És ezek egyébként mind arra várnak, hogy egy nap bejöhessenek ebbe a rétegbe, amit ti az univerzumotoknak hívtok. Arra várnak, hogy elvégezzétek azt a munkát, ami lehetővé teszi, hogy kinyíljanak az ajtók, és ők beléphessenek az általatok fizikai univerzumnak ismert térbe. Sokan közülük, akiket ti idegennek neveztek, más interdimenzionális szinteken élnek.

Ahogy már korábban említést tettünk erről, ők ti vagytok a múltból. Ők ti vagytok a múltból. Bizonyos értelemben ők a múltatok, az idő meghatározása szerint.  Ez azért van így, mert ti teremtettétek azokat a fajokat, amit most idegeneknek hívtok. Ti vetettétek el a magot… ti kezdtétek azokkal a családokkal, azokkal a csoportokkal. Aztán tovább mentetek. Ezért aztán még mindig hordozzák energiáitok nagy részét.

Mindenhol élet vesz körül benneteket. Ha csendben vagytok, és megnyitjátok a szíveteket, mindezt hallani fogjátok. Hamarosan látni is fogjátok. A szikla rendelkezik tudatossággal, és beszélni fog hozzátok. Mikor megtanuljátok, hogy hogyan kommunikáljatok a sziklával, akkor azt is meg fogjátok érteni, hogy hogyan tudjátok megmozdítani azt anélkül, hogy akárcsak egy ujjal is hozzá érnétek.        

KÉRDÉS SHAUMBRA 2: Én, mint a Shaumbra meleg tagja, meg szeretném köszönni neked együttérző szavaidat és megértésedet. És azt kívánom, hogy minden meleget, leszbikust és biszexuálist ilyen együttérzéssel és megértéssel vegyenek körül.

TÓBIÁS: Mi köszönjük neked az utazásodat, amit elviseltél az életed során. Ezennel megkérünk minden Shaumbrát, akik jelen vannak, hogy megbecsülésüket tapssal fejezzék ki irántad mindazért, amit tettél. (A közönség tapsol) Egyszer majd, egy napon az emberek visszatekintenek azokra az időkre, amikor az emberek olyan élesen megkülönböztették a hímneműeket és a nőneműeket, a férfiakat és a nőket és csodálkozni fognak, hogy történhetett ez meg. Egy napon majd visszatekintenek a valódi harcosokra, akik összehozták ezeket az energiákat, az olyanokra, mint te, akik most a társadalmatokban élnek, és elviselik a nehézségeket, azoknak a haragját, akik magukat vallásosnak nevezik. Köszönöm.

KÉRDÉS SHAUMBRA 3: Tóbiás, azt mondtad nekünk, hogy a Teremtő Sorozattól kezdve, ha úgy döntünk, bármit képesek vagyunk megteremteni. Akkor miért van az, hogy mégsem megy ez nekünk? (a közönség nevet)

TÓBIÁS: A szabályok! A szabályaitok! Az önbecsülésetek! Mindezek a dolgok miatt, amit már annyiszor elmondtunk nektek… az elmúlt életek beragadt dolgai miatt, azokról az elmúlt életekről van szó, amikor szegénységi fogadalmat tettetek… és azokról a szabályokról, amit ebben az életidőtökben vettetek magatokra.

 Tudjátok, drága barátaim, hogy legjobban a saját teremtő képességetektől féltek? Azon aggodalmaskodtok, hogy a falaitok nélkül, a szabályok nélkül, és a megszorítások, az akadályok és a szűrők nélkül valami csúnya vagy szörnyű dolgot teremthettek. Azokra az időkre gondoltok vissza, még mielőtt a Földre jöttetek volna, amikor a fizikai univerzumot alkottátok meg, amikor a nagy háborúk és csaták zajlottak. És azt mondtátok magatoknak: „SOHA többé nem fejezem ki az erőmet ily módon „És most itt vagytok, itt álltok előttünk, és azt kérdezitek, hogy miért nem tudtok teremteni?

Hát nem értitek, hogy miért nem? Hát nem látjátok azokat a szűrőket és akadályokat, amiket magatokra helyeztetek attól való félelmetekben, hogy nehogy teremtők legyetek? Akkor engedjétek el azokat, és teremtsetek! Engedjétek el azokat és teremtsetek bármit, amire a szívetek vágyik.

Ne aggódjatok azon, hogy túl sokat teremtetek magatoknak! Ne aggódjatok azon, hogy ha bőséget teremtetek magatoknak, azzal másoktól vesztek el! Nem fogtok! Mindenkinek jut bőven. Ez mind pusztán önbecsülés kérdése. Ez mind az értékességetekből ered.

Megvan az a képességetek, hogy univerzumokat teremtsetek. Na akkor hozzátok most ezt a képességeteket és erőtöket a Földre, és ne féljetek attól, akik vagytok. „Én Vagyok.” Emlékezzetek: „Én Vagyok”

Valamint nektek gyakorolnotok kell a teremtést, mielőtt bármi is történne. Látjuk az embereket, ahogy ott ülnek, és csak várnak, várnak, hogy teremtsenek, de nem fejeznek ki semmit. Ez nem fog megtörténni, amíg meg nem teszitek az első lépést. A bőség akkor kezdődik, amikor ti elkezditek. Az egészség akkor kezdődik, amikor ti elkezditek. A kapcsolatok, és minden más dolog, amin az emberek aggodalmaskodni szoktak… akkor kezdődnek, amikor ti elkezditek. Vegyétek elő azt a varázspálcát, amit mindannyian birtokoltok, és teremtsetek! Úgy legyen! Ti vagytok a teremtők!

KÉRDÉS SHAUMBRA 4:  Nagyon örülök annak, amit mondtál. Úgy érzem, hogy áttörök a szabályokon és itt az ideje, hogy elkezdjek teremteni. A Linda Lee nevet használom, és azért vagyok itt, hogy segítsem az emberiséget. A spiritpower@earthlink.net az elérhetőségem. És nagyon köszönöm az utazásomat. És túlságosan boldog vagyok, hogy segíteni tudok másoknak az övékben.

TÓBIÁS: Valóban, azokkal a változásokkal, amin keresztülmentél önmagadon belül, segíted az emberiséget. Azzal, hogy elérhetővé teszed magad és kijelented, hogy tanító vagy, azzal készen állsz azoknak a vezetésére, akik megkeresnek. Mekkora különbség ez így! És igen, mindannyian, mindannyian, csak egy dolog van, amit meg kell másoknak tanítanotok – hogy ők is Istenek! Ezt nagyon sokféleképpen meg lehet tanítani, az mindig attól a személytől függ, aki elmegy hozzátok. De valóban, tegyétek magatokat elérhetővé! Jelentsétek ki, hogy tanítók vagytok! Hadd hallja ezt a saját lelketek! Jelentsétek ki, hogy készen álltok, bármi is jöjjön! És ez így is lesz!

KÉRDÉS SHAUMBRA 5: Hello! Először is azt akarom mondani: „Köszönöm Tóbiás… Köszönöm Geoff… Köszönöm Linda! És ennek a „köszönetnek” a része az, hogy 10-12 évvel ezelőtt féltem ennyi ember elé kiállni és beszélni. És tessék, most itt vagyok! És azt hiszem, hogy a Szellem keményen dolgozott velem, mert máskülönben nem állnék most itt. Ó, mit is akarok mondani? Tudjátok, gyerekként római katolikus szellemben neveltek, és az oktatás legelső fontos kérdése az volt: „Hol van Isten?” És Isten ott van mindenütt. És a 80-as években mikor azt olvastam, hogy „Én vagyok Isten”, nagyon könnyen el tudtam ezt fogadni. És aztán valahol menetközben rájöttem, hogy a katolikus azt jelenti „univerzális”. És az így zajlott le: „Ó, én nem római katolikus vagyok, hanem egyszerűen csak katolikus.” És most meg itt vagyok. És be vagyok ragadva, el vagyok akadva. Itt van ez a… Tóbiás, meg tudod érteni, amit akarok mondani azzal, ha azt mondom „a levél”? Megértenéd Tóbiás, hogy mit értek azon, amikor „a levélre” utalok? Írtam valamit, ami úgy tűnik, hogy beragadva tart. Mindenesetre nem érzem úgy, hogy önbizalom hiánnyal küzdenék, inkább a megértés és a bizalom, a hit hiányával. Kérlek, mondd el mit gondolsz erről, mert a legmagasabb jó érdekében segíteni akarok. De be vagyok ragadva.

TÓBIÁS: Tudjuk, hogy nagyon sokan érzitek most elakadva magatokat. Ennek részben az az oka, hogy nagyon sok régi dolog van, ami még mindig felfele jön. És ahogy már korábban említettük, ez könnyebb lesz a következő hónapok során. Könnyebb lesz. A dolog másik része pedig az, amit ti mondtatok magatoknak a mai Shoud alatt – hogy rengeteg olyan szabály van, amit TI helyeztetek magatokra, és most az mind az utatokban áll. Itt az ideje, hogy elengedjétek azokat.  Engedjétek el ezeket úgy, hogy vizsgáljátok meg és nézzétek meg, hogy mik voltak ezek a régi szabályok, majd engedjétek el őket.

És drága barátaim, azt kívánjuk hozzáfűzni a kérdésedhez, hogy nem az a dolgotok, hogy megváltoztassátok vagy megmentsétek a világot. Tisztában vagyunk vele, hogy olyan sokan a szívetekben a legnagyobb szeretettel mondjátok, hogy: „Azért vagyok itt, hogy segítsem az emberiséget, hogy megmentsem az emberiséget!” De nincs semmi, amitől meg kellene őket menteni!

Ők évezik a játékukat! (a közönség nevet) Örömüket lelik benne, és szórakoztatónak találják a testük betegségeit, és azokat a problémákat, amiken keresztülmennek a házastársaikkal és a barátaikkal. Örömmel tölti el őket a saját elméjükben zajló csatározások.

Meg tudjátok érteni, hogy ti is onnan jöttetek? Ti is keresztülmentetek mindezeken a tapasztalatokon. És amíg nem álltatok készen a felébredésetekre, ez az utazásotok részét képezte.

Emlékeztetünk mindannyiótokat arra, hogy ti vagytok a tanítók, és ők el fognak jönni hozzátok. El fognak jönni hozzátok, mikor az megfelelő lesz számukra. Nincs miről prédikálnotok nekik. Nem kell a szószéken állva hirdetnetek a szabályokat. Nem kell nekik elmondani, hogy mit mondott Tóbiás! Azt kell elmondanotok nekik, amit a saját szívetekben éreztek.  

Számodra, aki feltetted ezt a kérdést, - hogy is mondjam – lenne egy- két személyes dolog, amit jobb lenne nem nyilvánosságra hozni most. Ezért arra kérnénk téged, hogy az összejövetel után beszélj Cauldréval. Imádjuk önkéntes munkára buzdítani! (a közönség nevet) Egyeztess vele egy időpontot, hogy meg tudjátok ezt beszélni. Cauldre most azt kérdezi tőlünk, hogy mikor lesz neki erre ideje, de mi tudjuk, hogy meg fogja tudni ezt oldani. Jobbnak látjuk, ha nem most beszéljük meg ezt a meglehetősen személyes ügyet. De köszönjük a lehetőséget, hogy erről a többi dologról beszélni tudtunk.  

KÉRDÉS SHAUMBRA 6: Szia Tóbiás! Jim vagyok. Köszönöm, hogy itt vagy és átadod nekünk ezt a csodálatos megvilágosodást, mert az információ, amit átadsz nekünk, megváltoztatja az életünket, és azáltal, hogy megváltozik az életünk, úgy érzem… vagy, hogy megváltozik a tudatosságom, úgy érzem, változom, és nem csak az életem változik, hanem a körülöttem lévők is változnak, vagyis változik a róluk alkotott felfogásom. Az egyik kérdésem az lenne számodra, hogy – azért választjuk a fájdalmat az életünkben, hogy megváltozzunk?

Igen, azért teszitek, mert a Szellem soha nem rángat dróton titeket, soha nem rángat dróton titeket. Az angyalok soha nem rángatnak dróton benneteket. Minden tapasztalatot ti teremtetek magatoknak. A nehézség abban rejlik, hogy nem minden esetben veszitek észre, hogy ezeket ti állítottátok fel magatoknak. Ez más szinteken zajlik bennetek, amit nem ismertek fel a tudatos szinteteken. Minden megtapasztalást ti adtok magatoknak.

A múltban a karma felfogására alapozva és az egyensúly törvényére vonatkozó felfogásotok alapján állítottátok fel ezeket a tapasztalatokat önmagatok számára. Mostanra sokan túlhaladtátok ezt. Most már megértitek, hogy nincs karma. Ugyanakkor minden, amit felállítottatok magatoknak, a növekedéseteket és a megértéseteket szolgálta.

Most az átmenet időszakában vagyunk, ahol már nincs szükség a leckékre. Nincs szükség a fájdalmakra és a nehézségekre. Átléptek a saját munkátokból most, hogy ott legyetek mások számára, hogy amikor megfelelő az idő, akkor eljöhessenek hozzátok. Beszéltünk már erről, amikor azt mondtuk, hogy „Ez már nem rólatok szól” Vannak dolgok, amik ezért jönnek majd el az életetekbe, hogy vezetni tudjátok a többieket, és tanácsot tudjatok adni nekik, amikor majd eljönnek hozzátok. De ezt is ti állítottátok fel magatoknak. Ti helyeztétek magatokat olyan helyre, hogy taníthassátok őket.

Válaszul a kérdésedre – a Szellem és az angyalok soha, de soha nem írják meg számotokra a forgatókönyvet. Mindez belülről jön. És amikor így nézitek ezeket a dolgokat, jobb megértéssel fogtok bírni azzal kapcsolatban, hogy valójában micsoda teremtők vagytok!

LINDA: Utolsó kérdés!

TÓBIÁS: Még egy megfelelő lenne. (a közönség nevet)

KÉRDÉS SHAUMBRA 7:  Köszönök mindent Tóbiás, amit, te, és mindenki tesz! Szeretnék megszabadulni a fájdalomtól. Azt szeretném… azt akarom, hogy elmúljon! Nem érdekel az utazásom. Azt akarom, hogy ez elmúljon! Mit kell tennem? (a közönség nevet és tapsol)

TÓBIÁS: Tetszik nekünk, hogy ilyen egyszerűen fejezted ki magad. (több nevetés) És valójában – hogy is mondjuk ezt – értsd meg, ami lehet, hogy nagyon nehéz lesz, értsd meg, hogy az a fájdalom, amit hordozol, valójában csak egy illúzió. Bár ezt nem úgy érzed. Ugyanakkor tényleg csak egy illúzió. Értsd meg, hogy megparancsolhatod a fájdalomnak, hogy távozzon! Ragaszkodhatsz ehhez. TE vagy a teremtő. Te vagy a saját királyságod uralkodója! Ez a fájdalom a régi dolgok miatt van ott valójában. De te még mindig megengeded, hogy ott maradjon benned.

Elmulaszthatod a fájdalmat. Mondd meg neki, hogy távozzon! És ha visszajön, azt csak azért teszi, hogy téged teszteljen, hogy mennyire vagy erős. Csak magadat teszteled ezzel, hogy lásd, milyen erős vagy. Ha visszajön, parancsold meg neki, hogy ismételten távozzon!  Parancsold meg, hogy menjen el.

Ez egy jó téma Shaumbra, mert nagyon gyakran az történik, hogy amikor megváltoztatjátok az elmétek beállításait, amikor elengeditek a dolgokat, azok sokszor visszatérnek az ön-ellenőrzés miatt. Ez annak a módja, hogy megkérdezzétek magatokat, hogy vajon tényleg komolyan veszitek-e azt, akik vagytok, és azt, amit tesztek. Néha ezt addig kell újra és újra ismételnetek, amíg lélek szinten megértitek, és halljátok, amint saját hangotok azt mondja: „Én vagyok” Szóval az a legjobb, ha azt mondod ennek a fájdalomnak, hogy nincs többé helye az életedben, és kiadod az útját! Te vagy a teremtő. Te vagy a saját királyságod uralkodója.

És ez így van, drága barátaim, hogy a Karácsonyi ünnepek csodálatos időszakát éljük most a Földön. Elérkeztünk a háló átállítások befejezéséhez. Itt az ideje, hogy kiélvezzétek ezt a pár hetet, ami még hátra van, míg a háló elkészül, és értsétek meg, hogy most már teljes mértékben hozzáférhettek teljes istenségetekhez. De az már rajtatok múlik, hogy behozzátok azt az életetekbe, hogy birtokoljátok és használatba vegyétek.

Imádjuk az évnek ezen időszakát a Földön, mivel olyan csodálatosak ilyenkor az energiák. Olyan sok szív megnyílik. Oly sok a szeretet és a befogadás. És igen, a stressz is. És lesz is stressz körülöttetek, hiszen ahogy a mai beszélgetésünk elején elmondtuk, a stresszt a most folyó változások okozzák. De veletek leszünk, miközben együtt élvezitek ezt az ünnepi időszakot a szeretteitekkel, és azokkal, akikkel megosztjátok az életeteket. Ott leszünk közvetlenül mellettetek.

Valóban sosem vagytok egyedül!

És ez így van!

Fordította: Telegdi Ildikó