TÓBIÁS ANYAGOK

Nyárközép Új Energia Konferencia “ Breckenridge, Colorado, 2006. július 15. “ Kuthumi közreműködésével, Geoffrey Hoppe közvetí­tésében

www.crimsoncircle.com
(Kuthumi nevet, miközben a közönség újong és tapsol) Ez én vagyok, Kuthumi lal Singh - és kik vagytok ti? (a közönség nevet és feleli: "szintén isten") Csakugyan azok vagytok! S micsoda öröm, hogy ismét itt visszatértem a Shaumbrához, ma délelőtt egy kissé fel vagyok ajzva érzelmileg. (nevet) Hosszú, hosszú ideig voltam távol, hiányzott a Shaumbra örömteli energiája. Úgy találom, hogy egy cseppet ideges vagyok ma délelőtt. Kauldre is eléggé ideges, úgy gondolta, hogy nem fogok megjelenni. (nevet) Cseppet elfeledte, hogy milyen Kuthumi energiája.Ma egy pillanatra csak hallgatnálak benneteket. Utoljára megszaglásztalak benneteket, nem volt túl jó (sokan nevetnek, ahogy Kuthumi grimaszol) tehát ma a fülemen keresztül lélegezlek be benneteket. Hallak benneteket. Ma reggel a hangotokat használtátok, megengedtétek magatoknak, hogy kifejezzetek, és most csak hallgatok. Minő fontos dolog mindnyájunknak, hogy ezt tegyük. Kauldre fél attól, hogy vicces gesztusokat teszek a kezemmel, (nevet) de tudjátok, ez én vagyok, nem ő! (még tbben nevetnek) Tényleg nagyon utálja ezt! Ó, Kauldre, hogy milyen férfias férfi vagy! (sokan nevetnek) Senki sincs a közönségben, aki kétségbe vonná ezt. Egy páran azok között, akik hallgatják ezt, és online vannak csodálkoznak, de a közönségből senki se.


Mindnyájatokat meg szándékozlak hallgatni, akik az egész világból ránk hangolódtatok. Meg szándékozom hallgatni Tóbiást és Saint-Germaint -- miután megátkoztam őket, hogy miért tartottak távol engem innen oly sokáig. Csak magamba fogadnám mindezt. (Kuthumi mély levegőt vesz.) Értitek, nem kell csak az orrotokon és a szátokon át lélegezzetek, be tudtok lélegezni a füleiteken keresztül is, hallotok és éreztek, és kilélegezhettek a hangotokon keresztül is, fejezzétek ki magatokat -- ahogyan kifejezhetitek magatokat. Visszatartottátok magatokat, páran torokgyulladást kaptatok, páran néha nem tudtok megfelelően beszélni, mivel visszatartjátok a kifejezést és a legutóbbi ülésen, amin voltatok, megtanultátok, hogy csak hagyjátok kiáramlani. Meg fogtok lepődni, hogy mit mondtok, amikor simán hagyjátok kijönni ezt. Nagyon meglepőt! (nevetés)


Valószínűleg csodálkoztatok azon, hol voltam, hol volt Kuthumi, oly hosszú ideig. Könyveket írtam. Négy könyvet írtam, és csakúgy, mint közületek oly sokan, kínálni fogom ezeket a könyveket. Picit másképpen fogom kínálni ezeket a könyveket -- a saját mennyei webszájtomon keresztül. (nevetés) Odamehettek és letölthetitek őket,

ingyenesen, akármikor, bármikor, amikor akarjátok. Elmehettek ide: wow.kuthumisings.NOT! [szójáték: oppá.kuthuminemda.lol -- a ford.] (sokan nevetnek, Kuthumi kuncog) Kauldre megígérte, ma egyetlen hülyeségemen se fog nevetni, de még ő sem segíthet saját magán. (nevetnek)


Maga az öröm hallani a nevetéseket! Hajlamosak vagytok oly sok problémát beszerezni. Hallani a kimondottan törvénytelen kacagásotokat -- micsoda pompás dolog. Ez a Shaumbra Egyetem. Az összes többi cucc ezután jön, de ez a nevetés -- ez az, ami fel fogja építeni az egyetemeteket. Ez fogja felépíteni a jelenléteteket az egész... nem csak a Föld bolygón. Az, amit tesztek, hatással van mindenre.


Szóval írtam négy könyvet. Az elsőnek az a címe: "Buta, Buta Emberek -- Útikalauz Fajankóknak, akik Fajankók Akarnak Maradni!" (sokan nevetnek, Kuthumi és Kauldre kuncog) Na, azt nem engedhetjük meg, hogy eközben a channeler elvessze a fonalat, tehát... (többen nevetnek)


Közülünk nagyon sokan a fátyol felénk eső oldalán teljesen el vannak képedve, hogy mennyi ember szó szerint előnyben részesíti azt, hogy kuka maradjon és idióta legyen! Nem akarok leereszkedő lenni, de ők mégis azt választják, hogy újra és újra ugyanazokat a problémákat ismételjék, ugyanazok a válságaik legyenek. Az egyik rossz házasságból a másikba lépnek át. Az gyik állás elvesztése után vesztik el a másikat is, egészségügyi probléma egészségügyi probléma után -- és ezt ők választják maguknak. Tehát mi segíteni akarunk nekik a könyveinkkel, "Buta, Buta Emberek." Hogyan csinálják jobban, miképpen ne küszködjenek, amikor igazán problémáik vannak. Hogyan örülj a komplett problémás életnek, amennyiben ez az, amit választotok.


Hamarosan publikálásra kerülhet a második könyvem is, amit írtam. Úgy hívják: "Jó Fújtatási Munka... (sokan nevetnek, Kuthumi kuncog) - How to Get A-Head With the Breath!" [na, ezt a szójátékot nem fordítom le társadalmi munkában! :-PPP egyébként: 'Hogyan Szerezz Fejet/Hogyan Juss Előre Lélegezve' -- a ford.] (kirobban a nevetés) Nem azt mondom, hogy vigyük fel Andrát ide a színpadra, ő csodálatos légzés gyakorlatokat tart, de az én légzésem egy picit más milyenebb!


De csakugyan, Shaumbra, amikor néha a dolgok nehézzé válnak, és kihívások jelennek meg az életetekben, mint tudjátok, csak vegyetek egy jó mély lélegzetet. Csak fújjátok ki. Néha annyira nehézzé próbáljátok ezt tenni, és annyira összezavarjátok, de vehettek egy mmély levegőt is, mint... csináljuk most együtt... (Kuthumi mély lélegzetet vesz és kifújja.) Ez mozgatja meg az energiát.


Végezzük ezt el ismét, de most tényleg lélegezzetek, tartsátok benn egy pillanatra, és azután fújjátok ki! (Kuthumi ismét mmély levegőt vesz, és kifújja) Megint egy jó légvétel... (Kuthumi ismét mélyet szippant...) Kiváló fújtatási munka! (Kuthumi kilélegez) Nehéz egyszerre nevetni és lélegezni! (nevetés) Habár, ismertem néhány éjszakai pillangót, akik képesek voltak egyszerre mindkettőre! (sokan nevetnek, Kuthumi kuncog) Valóban, ez egy spirituális gyülekezet (nevetés) és ez a humoron keresztül mutatkozik meg. A humoron keresztül mutatkozik meg.


A következő könyv, amit írtam, és hamarosan kiadásra kerül: "Hogyan Nézzünk Ki Jól, egy Egyébként Randa Világban." (nevetés és taps) És ti azt gondoljátok, hogy viccelek a könyveimmel, de channelezett formában ezek át fognak jönni. Csakugyan, azt fogjuk kérni ettől a Bíbor Páholy Kiadótól, hogy adja ki ezeket a könyveket nagy, nagy büszkeséggel. (nevetés)


Mindannyiatokra nézek, és csak úgy, mint én, mindannyian jól néztek ki. De néha olyan dolgokat tükröztök magatokon, amik bennetek zajlanak ugyan, de nem igazán miattatok kezdődtek. Néha azt a világot reflektáljátok, ami körülvesz benneteket, és néha ezt úgy gondoljátok, úgy ítélitek meg ezeket a körülöttetek lévő dolgokat, mint eléggé rondákat. Nehéz időszakotok van most ezt elfogadni. És a könyvemben, ami arról szól, hogy miként nézzünk ki jól, egy amúgy csúf világban, mi az igazi együttérzésről beszélünk, és én ebben társszerző voltam Kwan Yinnel. Együttérzés minden benneteket körülvevő iránt, azt a szépséget nézve, ami ott van, de ami amúgy észrevétlen maradna.


Még a néha legrosszabb helyzetekben is, szépség található. Látom, hogy az itteni fák, amint azt sokan észre vettétek, megbarnultak. Haldokolnak, s páran szomorúságot éreztetek a fák miatt. De tudjátok, ennek a folyamatnak szépsége is van, mert ahol halál van, ugyanakkor újjászületés is. Ahonnan kipucolódnak a régi energiák, ott hamarosan megújulás lesz. Mindenben szépség van.


És néha elfeledkeztek a saját szépségetekre tekinteni, és a körülöttetek lévő dolgok szépségére, s akkor mi történik? Nos, a testetek szó szerint mindent manifesztál. A testetek, akár a tükör, különösen az arcotok és a szemetek, és akkor nem érzitek úgy, hogy jól néznétek ki. Nem úgy cselekszetek, mint aki jól néz ki, s nem könnyű dolog csúfságos tanítónak lenni. (nevetés) A bennetek és a körülöttetek lévő összes szépséget akarjátok reflektálni.


Elképesztő tapasztalás volt megírni ezeket a könyveket, mert mindannyiatok energiájára kapcsolódtam rá. S amíg a könyvek... s csakugyan azt kell állítsuk, hogy ezek a könyvek valósak lesznek, nem úgy, mint a "Akkor is Tehén Lepények Vagytok" workshopom, amit senki se fog összeállítani. (nevetés) Senki se akart Clevelandbe menni télen. Most a Tahoe tóhoz mentek ki.


Ezek a könyvek valósak. Ezek a könyvek a Shaumbra történeteivel vannak teli. Azt mondom, hogy nem voltam erre egy darabig... nem beszéltem egy darabig, de ott voltam körülöttetek. Hallgattalak benneteket, hallgattam történeteiteket, gyűjtöttem a bölcsességeteket, beleraktam a megjelenő könyvbe. Ó, ezek már meg is vannak írva, már csak le kell tölteni őket, az ujjaitokat a komputerekre kell rakni, és hagyni keresztül jönni őket. Csakugyan, fel fogom kínálni Kauldrének, és mindnyájatoknak, hogy lehet ezt megtenni azoknak, akik ebben érdekeltek.


És a negyedik könyvem... a negyedik könyvem. Ez nagyon egyszerű könyv. Nem túl hosszú, könnyű olvasható, és ma erről szeretnék mesélni. Egyszerű a címe: "Nincsenek Problémáitok, Csak Unatkozni Kezdtetek." (páran nevetnek, majd taps) És nem merek több szót mondani erről, mert ez a cím oly magától értetődő.


Tudjátok mi történik. Az emberek hajlamosak belegabalyodni problémák komplett szindrómájába, ez egy addiktív energia. Függőségi energia. Jelenleg szeretik a problémákat. Tudjátok, hogyan kell egy emberekkel teli teremben azonnali csöndet teremteni? Mondjátok nekik azt, hogy nem beszélhetnek a problémákról! (nevetés) Ez az, amit az emberek tesznek -- problémákról beszélnek. Probléma probléma hátán, és amikor a problémák természetes módon eltűnnének, új problémákat kreálnak -- csak mert unatkozni kezdtek! (nevetés)


Az elme arra lett programozva, hogy problémákon dolgozzon, hogy azok lefoglalják. Ez a kreatív létezésnek egy mesterséges változata. Az elme vesz egy problémát, majd elkezdi átrágni rajta magát, igen analitikus szemszögből véve szemügyre, az összes oldalát megtekintve, kianalizálva az összes különféle lehetségességet, kielemezve az összes lehetséges végeredményt. De az elme ugyan úgy folytatja, ezekben a végeredményekben, új problémákat vetve fel, amik esetleg megtörténhetnek a megoldáshoz vezető út során. Szóval a problémák újra és újra folytatódnak, örökössé téve magukat. Ez egy addiktív energia.


Shaumbra, milyen problémáitok vannak? Semmilyenek. Csak gondoljátok, hogy problémáitok vannak, mert az elméteket nagyon elfoglaltan kell tartsátok. Elfoglaltan kell tartsátok, és tudjátok, a problémák mókás játékok az elme számára. Az elmétek arra lett tervezve, hogy dolgokon dolgozzon, hogy feltételezzen dolgokat. Az elmétek úgy lett tervezve, hogy egyfolytában elfoglalt legyen, tehát falja a problémákat. Újra és újra rázogatni fogja őket, ahogyan a foxi rázza a lábtörlőt, sosem hagyva elmenni őket.


De a valódi helyzet, a valódi probléma az -- az igazi probléma --, hogy nincsenek megoldásaitok. Problémáitok vannak, de nincsenek megoldásaitok, mert a megoldások nem mókásak. Ők a sor vége. Ez azt jelenti, hogy az elmének meg áll a köpülésben, a serény munkájában. Semmilyen játéka sincs, ami tovább táplálná, tehát természetesen örökössé teszi a problémát önmagáért. Ez egy ördögi kör, nagyon fárasztó ciklus, és ezt a ciklust befejezhetjük -- befejezhetitek.


A problémák ugyanakkor megelőzik ennek a "dei un gnost"-nak, vagy "gnoszt"-nak nevezett dolognak a működését. Mivel a az elme örökösen el van foglalva a problémákkal, a széknek ez a negyedik lába, a gnoszt, egyszerűen háttérbe húzza magát. Ezzel fogja megtisztelni és elismerni azt, hogy a problémákat választjátok, és nagyon durva és kezdetleges módon bántok velük az elmén keresztül. Az emberi problémák szó szerint távol tartják a gnosztot.


Tehát ez az egész arról szól, hogy hagyjátok elmenni ezeket a problémákat. Hagyjátok elmenni még azt is, hogy egyáltalán vannak problémáitok. Most közületek páran, makacsul ragaszkodtok ahhoz, hogy problémáitok vannak. Úgy gondolod, hogy a melletted ülőhöz beszélek, de én tényleg hozzád beszélek. Azt mondod: "De, de Kuthumi te ezt nem érted." Ó, értem én jól, tanulmányoztalak eleget. Hallgattalak és néha szagolgattalak (nevetés) az elmúlt egy év alatt, és te választod azokat a problémákat.


Párkapcsolati problémákat választotok. Választotok-e megoldást? Vagy félsz a megoldástól?


És az egészségetek -- választotok egy megoldást, vagy hagyjátok, hogy valaki más válasszon helyettetek, a számotokra? Választotok, igazán választotok egy egészségügyi megoldást, vagy hagyjátok azt a problémát folytatódni, hogy elfoglaltak és leterheltek maradjatok? Na, egy kicsit úgy érezheted magad, hogy avval amit most mondok kissé csesztetlek. Szeretettel és nagyon őszintén teszem ezt. Nézd, mennyire örökössé teszitek a problémákat.


Vannak páran köztetek, akiknek anyagi problémái vannak, újra és újra, mivel nem igazán hagyjátok, hogy egy megoldás megjelenhessen. Szóval ismétlitek a ciklusokat -- nincs pénz, nincs pénz. nincs pénz. Felfigyeltetek-e, hogy örökké csak egy kicsitek van? Honnan származik az a kicsi? Nos, éppen csak annyit eresztetek be, ami elég, hogy táplálja a problémát. Ez hihetetlen dolog. Épp eleget kaptok csak, az idő beceneve alatt, épp, hogy csak eleget, mert így akkor tovább görgethetitek a problémát. Ha semmi pénz se folyna be, és meghalnátok, nem lenne problémátok! (nevetés) Szóval csak éppen elegendőt tartotok.


Páran közületek problémákkal küszködtök a munkával kapcsolatosan. vannak, akik vagy nagyon keményen dolgoztok, vagy nem jöttök ki a többiekkel. De hol a megoldás? Miért vagytok még ott? Azt gondolod: "Nos, Kuthumi, nem érted. Nekem kell az az állás, hogy épp, hogy csak elegendő pénzt csináljak, tehát tovább bírom gurítani a problémát." És ott maradtok abban az állásban, mert úgy gondoljátok, szükségetek van rá, hogy pénzetek legyen. Ez nem a problémáról szól. Szeretitek a problémát.


Szóval, honnan érkezik a megoldás? Nem az elmétekből érkezik. Az elmétek borzalmas hely a megoldások számára. Az elmétek nagyszerűen alkalmazható analizálásra, megítélésre, meghatározására olyan dolgoknak, mint mennyiség, nagyság és ehhez hasonlók. De az igazi megoldás nem az elméből érkezik, az a gnosztból származik. Gnoszt -- dei un gnost -- a megoldás. A gnosztban van a válasz. Nem erőltethetik, és az elme megpróbálná magához ragadni a gnosztot, és kontrollálni. De nem lehet.


Van megoldás a, mondjuk, anyagi szituációtokra. Tudjátok, a fejetekben körmérkőzést vívtatok, előkerítsétek belőle a megoldást. Még sosem képedtetek el azon, hogy a megoldás sosem volt ott? Próbáltok megoldást találni a kapcsolataitokra, és körversenyeztek a fejetekben próbálva kitalálni, hogy mit tegyetek a "lompi" férjetekkel, akivel vagytok, de képtelenek vagytok elengedni őt. A megoldás sosincs ott, tehát folytatjátok a problémát.


Van megoldás. Van megoldás. Itt az ideje megnyomni a könnyű gombot. (Linda megnyom egy gombot a karján. A gombra az van írva: "Ez könnyű volt!") Látod?! (nevetés) A gnoszt akár egy nagy könnyű gomb, de először is el kell eresszétek a problémát. Hagynotok kell elmenni a problémát. Neked kell felvilágosítani magad, hogy valójában ez nem is probléma, csak még nincsen meg a megoldás. Látod-e, hogy működik ez? Valójában nincsen probléma. Nincs probléma az egészségetekkel -- csak még nincs meg a megoldásotok rá! (nevetés) Adott egy szituációtok, egy tapasztalás, amin keresztülmentek, csak még a megoldás nem jött meg még. Ez a gnoszton keresztül érkezik meg. Nem mentálisan, nem küzdve.


Na, itt a különbség azok között, amit ti mentális kitalálási módnak hívtok, és aközött, ami az igazi gnoszt megoldás. Mentális: küszködést fogtok érezni; úgy fogod érezni az elméd fénysebességgel körversenyez; azt fogod érezni, hogy számos különböző lehetségességet és forgatókönyvet szemlélsz; félni fogsz és bizonytalan leszel; és úgy fogod érezni magad, mintha vakon bökdösnél, vagy rajzolnál a sötétben, csak Istenben reménykedve, hogy nem botlasz bele olyasmibe, ami megsebesít vaklászás közben. Ez a mentális mód. Ez az elme útja, aki ki akarja ezt találni. És tudjátok, amint azt elmondtam már, hogy végső fokon az elme nem akarja ezt kitalálni, mert akkor nem lenni többé semmi dolga. Unatkozni kezdene, vagy valami ehhez hasonló. Vagy valami ehhez hasonló.


Tehát hagyod elmenni a problémát. Azt mondod magadnak, hogy valójában nincs problémád az egészségeddel, csak átesel egy tapasztaláson. Majd veszel egy mély levegőt, és utat készítesz a gnosztnak -- a megoldásnak. Utat készítesz neki. Kiüríted magad, egyfajta módon. Létre hozod a saját biztos és megszentelt helyedet. Kitakarítod a házad, előkészítve a vendégnek, ami a gnoszt, majd hagysz elmenni.


A gnoszt egy csoda szép energia, ami a tiéd, csak a tiéd. A gnoszt nem tőlünk származik. ez a tiétek. A gnoszt eljön gyengéden, kecsesen, könnyedén jön el. Valószínűleg a legmegfelelőbb időben érkezik meg, talán nem abban a pillanatban, abban a minutumban, amiben épp vagy, mert néha a gnoszt a többi birodalmakból gyűjt össze energiát. S néha a gnoszt megvárja a megfelelő energia szintek egy bizonyos egzakt állapotát, a vibrációkat és körülményeket, hogy kellően kialakuljanak.


De amikor gnoszt belép, a megoldás lép be. Tiétek lesz ez hihetetlen kreatív tudás. Egyszerűen csak tudni fogsz. Amennyiben megkísérled ezt elmagyarázni a többieknek akkor és ott, az nagyon nehéz lehet, mivel ez egy kreatív tudás. Ez egy 'Aha.' Meleg és aranyló. Ez válasz a kérdés előtt még.


Eljön ez az életedbe, és igen, az elme kezdetben fejest ugrik ebbe, és elkezdi megpróbálni darabjaira szétcincálni, megkísérli felboncolni, és kihívás elé állítja, de ti csak vegyetek egy mély levegőt. Értitek, az elmétek hozzá fog szokni a gnoszthoz. Ez lesz a gnoszt legjobb barátja. Szeretni fogja a gnosztot, mivel az le fogja venni az elméről oly sok régi sebesülését, és a felelősséget az elméről. Az elme nem fog unatkozni, mellékesen említve, mivel egy új szint -- az élettapasztalatok teljesen új szintje -- fog eljönni hozzátok, teljesen elfoglalva tartva őt, azt végezve, amire eredetileg lett megtervezve, amiben a legjobb: információt tárolni; segíteni benneteket a 3D világában kalauzolni; segí megőrizni és a kellő időben előidézni az információt.


A gnoszt a megoldás, és ez el fog jőni, és te csak tudni fogod, mi a teendő. Egyszerűen csak tudni fogod, hogyan csináld. Azt se fogod tudni, hogy miért tudod. Nem fogod ismerni a részleteket. Még a végeredményt sem fogod ismerni, de tudni fogod, hogy nem kell tudjad ezeket a dolgokat. Ez csak ilyen.


Úgy fogjátok találni, hogy az elmétek köszönetet fog mondani nektek. Az elmétek teljesen új módon fog imádni benneteket, és vissza fogtok valamennyit kapni abból a memóriából, amit elvesztettetek. Az elmétek annyira hálás lesz, hogy új barátja és társasága lesz, akivel játszhat. Az elmétek eléggé magányos volt, ugye, amíg magában volt, megalkotva a maga kis, korlátozott világát. Szeretné, hogy barátja legyen. Ezért is mondta tegnap Tóbiás, hogy a gnoszt olyan mint egy benső gyermek. Ez az elme játszó társa.


Tudjuk, hogy közületek sokan úgy gondoljátok, hogy problémáitok vannak, és én mára meghívtám pár speciális segítőt ide. Csak felpakolnánk azokat a problémákat, és elpostáznánk őket. Egyfajta mennyei szemeteskocsit rendeltem ide, (nevetés) hogy menten felpakoljuk a hátulját... igen, csakugyan, ez egy kicsit büdi, mivel már egy ideje néhány cuccotokat eléggé megérleltétek. Felkértem, mert így a helyes, Saint-Germaint, hogy legyen sofőr a kukáskocsin. (nevetés) Ez a meló nagyon fekszik neki, azt mondanám, azon bánásmód után, amit kaptam. (nevetés)


Azt kérnénk, hogy maradjon velünk továbbra is ez a mennyei hárfa muzsika. Ez nem aktiválás, ez nem vezetett meditáció, (nevetés) ez egy egyéni élmény, amit nagyon sok társatokkal hajtotok végre -- a Shaumbrával, szerte a világon. Tehát fogjatok meg egy problémát most mindjárt, bármilyen problémát. Ne csináljatok belőle problémát, hogy melyik problémát vegyétek elő! (nevetés) Nem számít melyiket!


Szóval szedj elő egy problémát, bármit, amit akartok. Nem kell, hogy a legnagyobbat, a legnagyobb horderejűt. Csak fogj egy problémát.


Menj a kocsi hátuljához...


Végy mély levegőt...


Tartsd a kezedben a problémát. Tedd a felfelé tartott tenyereidbe.


Vess a harmadik szemeddel egy pillantást arra a problémára. Ó, nehogy analizálni kezd! Csak nézd.


Most mélyen szagold meg... azt a szagot... és most csak dobd be a kocsi hátuljába!


Hagyhatod elmenni. Hagyhatod elmenni. Hagyd menni, vagy el kell vegyem tőled!! (nevetés) Hadd menjen!


Ott... sokkal jobb. Az én, buta, buta embereim belekapaszkodnak a problémáikba. Azt gondolják: "Mi lenne velem, ha nem lenne problémám?"


Vegyél mély levegőt.


Menj befelé, és keress másik problémát. Akármit -- nem számít. Ez alkalommal, csak tartsd a jobb kezedben. Tartsd felfelé a jobb tenyeredben... bármilyen problémát.


Csak figyeld meg a problémát.


Tényleg fontos volt?


Készen állsz, hogy elengedd?


Végy egy jó mély levegőt... és fújd bele bele a problémát a kukás autóba végébe. (Kuthumi fújkál, majd kuncog, amint szól a hárfa muzsika) Mi volt az, hárfa? Próbáld megint, fújj ismét... (Kuthumi együtt fúj a hárfával) Csodálatos! (nevetés)


Na Shaumbra, amint hagyjátok ezeket a problémákat elmenni... és igen, képesek vagytok így tenni, csak a bolond áll ellen... amint hagyjátok ezeket a problémákat elmenni, azzal létrejön egyfajta isteni hely, vagy vákuum, ahová a gnoszt bejöhet. A megoldás. És itt valami érdekes van. A gnoszttal fel fogjátok fedezni... azt mondtam, ez egy kreatív megoldás, és fel fogjátok fedezni, hogy ennek semmi dolga sincs a problémával, nektek csak hagynotok kell elmenni.


Nézzétek, egy az egyhez kapcsolatot láttok. Lett egy problémátok, hagyjátok elmenni, és azt gondoljátok, a gnoszt nyújtja nektek a megoldást arra a problémára. De az Új Energiában, a gnoszt másmilyen. Egy másféle szintre költöztünk. Amint a gnoszt beköltözik, fel fogod ismerni azt, mindenek előtt, hogy a probléma valójában nem is volt probléma. Sosem igényelt lineáris megoldást, csak arra volt szükség, hogy egy másmilyen energia foglalja el a helyet.


Ez Új Energia fizika, Shaumbra, és ez oly szép, oly egyszerű. A probléma sosem létezett, csak el lett foglalva egy energetikai tér. S amint a gnoszt,, a kreatív megoldás beköltözik, fel fogjátok ismerni, hogy a probléma sosem létezett úgy, mint ahogyan gondoltátok róla.


Tudom, hogy ez kissé agyzúzó, egy ugratás, de amint azt tegnap Tóbiás mondta, ha úgy vesszük a gnoszt egy paradoxon, mivel amiről úgy gondoltátok valós, semmivé vált. Amit problémának gondoltatok, annak sosem volt szüksége megoldásra. Amiről úgy gondoltátok, hogy probléma, sosem igényelt megoldást. Amiről úgy gondoltátok, hogy fontos volt, hogy elfoglaljon egy energiát bennetek, oda engedhet egy másik energiát, sokkal szebbet és kiterjeszkedőt, hogy beköltözhessen.


Szóval szedjetek elő még egy problémát. Szedjetek elő egy másik problémát.


Vegyél mély levegőt...


Páran közületek szedhetnek elő többet is, nincs azzal semmi gond.


Most tedd le a földre, a jobb lábad elé.


Vegyél mély levegőt, legyél a focista, és rúgd be azt a teherautó hátuljába! Itt nem fejelünk! (nevetés)


Shaumbra, ez nagyon egyszerű. Csak helyet kell csináljatok a dei un gnosztnak, hogy bejöjjön, és fel fogjátok ismerni, hogy valójában sosem volt semmilyen problémátok sem igazából, csak lükén unatkoztatok.


Egy picit más témát vennénk elő most, Tóbiás megkért engem, Kuthumi lal Singhet, mint a Bíbor Kör Energia Társaság tagját... (nevetés, majd tapsol a közönség) Mint tag, hogy legyek, és dolgozzak veletek a kommunikáció hangjaként.


A kommunikáció életbe vágó fontosságú mindnyájatok számára, ha Tanítók akartok lenni. A képesség, hogy egyszerűen, világosan kommunikáljatok nagyon fontos. Az egyik, azok közül, amit megtanultam a Földön töltött létidőim során, az az, hogy hagyjam meg ezt nagyon egyszerűre, csak pár szót szóljak.


Néha, Shaumbra, hajlotok arra, hogy túllihegjetek és túlmagyarázzatok mindent. Ez az elmének az a funkciója, hogy nem bízik abban, amit kap. Tehát ahelyett, hogy egy pár szót használna, egy pár kifejezést, órák hosszat szabad szabad folyást adtok a szátoknak. Észrevettétek-e valaha is, hogy miként vagytok hajlamosak elveszteni a klienseteket? Nos, ők nem szándékoznak felmenni a magas angyali birodalmakba a mindenható erő és energia miatt, amit átadtok nekik. Unatkoztak! Hagyd egyszerűre, hagyd rövidre.


Ma délelőtt egy picit a hang hatalmáról tanultatok. Oly sok energiát hordoz a hang. Csak pár szót mondtam ma itt, de mégis oly sok át lett adva. Ti ugyanezt teszitek. Ugyanezt tehetitek. Mondjatok pár szót, legyetek rövidek, legyetek egyszerűek.


Amikor kommunikáltok, legyen szó kliensről, vagy legyetek egy olyan pódiumon, mint ez itt, nem kell több négy egyszerű ideánál. Páran közületek rengeteg oldalt teli írtok avval, amit mondani akartok. Négy egyszerű lényeg -- ez minden -- és mindegyik lényeg csak egy szólás, vagy egy kifejezés hosszú lehetne.


És akkor fogd rövidre. Ami történik, az a gnoszt, a kreatív esszenciátok, ami megjelenik és kitölti a többit. Most nem azt mondjuk, hogy egyetlen szólást, vagy kifejezést mondjatok, azt mondjuk, hogy amikor körvonalazzátok a beszédeteket egy csoport előtt, vagy a kliensetekkel, maradjatok meg csak négy lényeges dolognál. Fel fogjátok ismerni, hogy iszonyatos mentális aktivitást fordítottatok arra, hogy megpróbáltatok mindent bevonni, az összes ideát, az összes kifejezést, minden szót. Elvesztitek annak a hatását, ami a hangon keresztül jön át.


Még ha klienseitek, vagy közönségek, akiknek beszélnétek, nem túlzottan megvilágosodott, vagy spirituális, mégis fel fogják fogni, hogy mi jön át a tényleges hang frekvenciája mellett. Roppant mennyiségű információt nyújtotok át, energiát és szeretetet, és ezt nem kell mind szavakkal elmondani.


Szóval, tartsátok nagyon, nagyon egyszerűen, és hallgassatok egy csomót. A hallgatás művészet. Hallgatni isteni dolog, és amint egyre többet hallgattok, úgy fogjátok találni, hogy amire hallgattatok -- vagy füleltetek -- nagyon korlátozott szintű volt. De annyival több történik, amikor ráhangolódtok, és hallgatjátok a klienseteket, mindegyik részüket. Hallgatjátok a közönségeteket. Olyan dolgokat fogtok felfedezni, amik nem voltak azonnal kézzelfoghatóak, dolgokat, amik előtte esetleg hiányoztak még


Tehát amennyire kommunikátorok vagytok, ugyan annyira hallgatók is vagytok. Fogjátok nagyon rövidre. Hagyjátok egyszerűen. Csak pár szó.


Közületek mindenki tanító, kommunikátor. Kommunikálhattok festőecsettel, kimondott szavakon keresztül, papírra vetett írással, de meg fogjátok tanulni az Új Energiában, hogy a rövidség megszentelt. A rövidség isteni. Hagyjátok egyszerűen. Fogjátok rövidre. Akkor, amikor így tesztek, amikor nem vagytok annyira hozzáragadva a mentális folyamathoz, a gnoszt, megismétlem, meg fog jelenni. És mint a barátotok, a gnoszt kitölt és szétterjed abban a pillanatban úgy, ami túl megy a szavakon.


Én is rövidre fogom. Folytatni fogom a munkát a Shaumbrával, különös tekintettel a kommunikáció területére. Kommunikálás humorral, kommunikáció a kristálytisztasággal, kommunikációval, ami megérinti a szívet.


És most tudjátok.


NamasteFordította: Ziegler Attila

Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint ötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403