TÓBIÁS ANYAGOK

 

KVANTUMUGRÁS SOROZAT:

1. SHOUD: „Ezek a ti Démonjaitok” -Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

 

Elhangzott a Bíbor Körben,

2007. augusztus 4-én

                                         

www.crimsoncircle.com

 

 

És ez így van, hatalmas öröm számomra kivétel nélkül mindegyikőtökkel itt lenni ennek az új sorozatnak az indításánál. Valóban bejövök ebbe a térbe közétek, és olyan közel jövök mindegyikőtökhöz, amennyire csak közel engedtek magatokhoz. Talán ott ülök melletted, vagy ott állok mögötted. Esetleg ott vagyok veled együtt fizikai testedben.

 

Nagyon, de nagyon sok hosszú évet, és rengeteg létidőt éltünk át együtt. A Szikla Családjaként ülünk együtt. A stabilitás, az egyensúly családjaként, és most pedig a tudatosság ösztönzők családjaként a Földön. Megragadom ezt a pillanatot, hogy kivétel nélkül mindannyiótokat érezzelek, megszimatoljalak és érzékeljem. Akár itt ültök most személyesen ennek a hegynek a tetején, akár a világnak egy másik részén tartózkodtok éppen, mindannyian össze tudjuk kapcsolni az energiánkat.  

 

A mai napon egy igazán nagy területtel fogunk foglalkozni. Keresztül fogunk törni egy újabb nagy rétegen vagy szinten, ami sok blokkot okozott az eddigiek során, és ez lehetővé teszi majd a tudatosság további kiterjedését. Ahogy ezt már korábban említettem, az Új Tudatosság úttörői vagytok. Nem azért mondom ezt, hogy hízelegjek nektek. Hanem azért, mert ez rátok van írva. Rá van írva a homlokotokra, olyan mintha csak oda lenne tetoválva – „Az Új Tudatosság Úttörője”. Ma tehát a tudatosság egy újabb, nagyon de nagyon vastag és súlyos rétegén törünk át. Egy részének bedőltetek. Nagyobb része csupán a tömegtudat, az emberi tudatosság, ami ugyanakkor készen áll arra, hogy felszabaduljon és a következő szintre jusson.

 

 

Felkészülés mai vendégünkre   

 

Ahogy neki kezdünk ennek a napnak, lassan behozzuk vendégünk energiáját. Arra kérünk most, hogy érezzétek az energiát, de ne kezdjetek találgatni. Csak érezzétek! Lényeges különbség van a kettő között. A találgatás az elmében zajlik, ahol is az elme megpróbál valamiféle szellemi nyomozósdit játszani. Legelőször is, az elme nem rendelkezik pszichés, médiumi képességekkel. Mindössze megjátssza azt. Az esszenciátok, az istenségetek az, aki valóban médiumi és pszichés képességekkel bír – és ez mindössze azt jelenti, hogy képesek vagytok az érzékelésre és a felfogásra. Nagyon sok különféle szinten és rétegben vagytok képesek tudatában lenni az energiáknak, nemcsak ebben a lineáris harmadik dimenzióban, amiben jelenleg vagytok.

 

Tehát, miközben előkészülünk a mai napra, ismét arra kérlek, hogy vegyél egy mély lélegzetet, egy lélegzetet, ami összes Énedet egybegyűjti. Az elmúlt Shoud alkalmával beszéltünk az „Énről”, annak összes aspektusáról, mindazon részeiről és darabjairól, amit ismersz, és amik már réges rég a feledés homályába vesztek – ők mind a „Te” részeid. Mindegyikük tartalmaz egy alapvető közös nevezőt, egy összetevőt, ami mindegyikben ugyanaz. És ez a közös nevező mindegyikben Te vagy, ez a te esszenciád, a lényed.

 

 

Te

 

Az érdekes dolog az, hogy lényed, esszenciád nem egy távoli felhőn ücsörögve merül el éppen a hárfajáték szépségében. (nevetés) És nem is céltalanul bolyong valahol az éterben, bár, a múltban előfordult ilyen. Sőt, még csak nem is egy guru típusú pozícióban ücsörög valahol egy hegytetőn, azon meditálva, hogy vajon mi következik most. Hanem pontosan itt van – nos, igen, ez egy hegy természetesen – ti itt vagytok a Mostban. Te Te vagy. Milyen egyszerű, mélyreható kijelentés, bár ha ezt másokkal is megosztod, talán kissé idiótán hangzik. Te Te vagy. Nyilvánvalónak tűnik, de még ebben is rengeteg réteg lelhető fel.

 

Mi vagy Te? Ki vagy Te? Ez mind visszanyúlik ezekre az alapkérdésekre. „Ki vagy Te?” Mióta csak elhagytad az otthont, ennek a kérdésnek a felderítésére törekedsz. Saint Germain taglalja ezt a Dream Walker Felemelkedés Iskolában – a „Ki vagyok én?” – kérdésre adott válasz keresését. De most eljött az ideje, hogy megértsd: „Te Te vagy.” Te Te vagy. Mindezen összetevők összessége, mindezen aspektusok összessége, az összes elmúlt élet összessége együttesen vagy. Minden képzeleted, vándorlásod és álmodozásod Te vagy.

 

Néhányan küszködtök most ezzel, azon tűnődve: „De mi vagyok én? Mi az én igazságom?” – Legelőször is, a fentiek összessége. A fentiek összessége. Minden egyes aspektusod, minden egyes teremtésed TE vagy. Akkora teremtő vagy, hogy miközben itt ülsz, el tudod képzelni – csak egy pillanat erejéig, csak a játék kedvéért – képzeld csak el, hogy egy igazán rossz, megvetendő, tisztességtelen és korrupt létező vagy. Néhányatoknak ezt nem is olyan nehéz elképzelni. (nevetés) De képzeljétek csak ezt el egy pillanatra! Ne féljetek ettől, képzeljétek csak el, és ezzel egyúttal meg is teremtitek azt, mert a részetek. A belőletek jövő kérdés így szól: „Vajon milyen is lenne, velejéig romlottnak, teljesen gonosznak lenni? Milyen lehet az?”

 

Azért tudom most ezt a játékot játszani veletek, mert már mind megtettétek ezt valamikor. Számtalan létidőtök valamelyik pontján már mind eltűnődtetek ezen. Néhányan ki is játszottátok ezt ebben a fizikai valóságban, mások pedig más birodalmakban élték ezt meg. Néhányan a fizikai univerzumban található Arktúriaknak nevezett hatalmas színpadra viszitek azt. Ez egyfajta planetáris csoportosulás. Nagyon érdekes dolog odamenni. Ez egy éteri – vagy ahogy ezt ti neveznétek – egy angyali színpad, ahol mindezeket a dolgokat hatalmas intenzitással és drámával el lehet játszani. Létezik egy energetikai pont, vagy egyfajta energetikai portál, ami lehetővé teszi számotokra, hogy eljussatok erre az éteri színpadra, és eljátsszatok dolgokat egyedül vagy másokkal együtt.

 

Vannak köztetek olyanok, akik bárhol és bármikor képesek ennek az eljátszására. Fogtok egy kis helyet a nem fizikai birodalmakban, majd ezeken a szinteken játsszátok ki gondolataitokat és vágyaitokat. Sokan itt, ebben az emberi testben, ebben a valóságban játsszátok azt ki. Ha valahol máshol kerül kijátszásra, az természetesen egészen másfajta következménnyel, jelentőséggel, továbbá határozottan más energiával bír. Ez egy olyan típusú energia, ami nagyon is valóságosnak érezhető, oly annyira valódinak, hogy hajlamos uralkodni Feletted. Ez az egy befolyás, ez az egy teremtés képessé válik arra, hogy megjelenjen és mindaz felett, aki vagy, átvegye az irányítást. Ugyanakkor, minden egyes rész és darab mindössze csak TE vagy. Ezek mind részei saját igazságodnak. Egyikük sem hazugság.

 

Egyes ilyen részeidet talán nem igazán kedveled. Ezeknek az aspektusoknak némelyike valóban szánalmas Emberi Éned számára, ami Énednek mindössze egy aspektusát képezi. Emberi Éned nem kedveli ezeket az aspektusokat, hiszen azok gátat szabnak Emberi Éned boldogságának, örömének, bőségének, és mindezeknek a dolgoknak. Tehát Önmagad ezen egyéb aspektusainak egyike, amit egyébként te magad hoztál létre, most olybá tűnik, mintha megpróbálná félrelökni Kicsi Emberi Énedet, aki a fenébe is, mindössze biztonságra és komfortra vágyik! Kicsi Emberi Éned mindössze… Ó, folyton ezt halljuk tőletek „Csak boldog akarok lenni!” Folyton ezt halljuk, és most megosztunk egy titkot ezzel kapcsolatban: Én nem nevetek ilyenkor, de Saint Germain nevetni szokott, amikor ezt hallja tőletek. (nevetés) Ez a Kicsi Énetek.

 

Kicsi Énetek ezzel valójában ezt mondja: „Félek ettől a nagy és rossz világtól. Ennek a háromdimenziós világnak az áldozata vagyok. Olyan jelentéktelen vagyok. Semmi sincs az irányításom alatt. Csak boldogságot akarok. Ez minden. Édes Istenem, mindössze boldog akarok lenni.” Ezek a Kicsi Ember sirámai. Annak a hatalmas Isteni Létezőnek, aki vagy, nincs szüksége boldogságra. Hajítsátok ezt ki az ablakon! Ez bizonyos értelemben egyébként is egy hamis fogalom. Hamis, terhelt fogalom.

 

„Boldogság” – ha érzed a fogalmat körülvevő emberi energiát – az tulajdonképpen nagyon terhelt, mert rendkívül kondicionált, oly sok feltételhez kötött. „Akkor leszek boldog, ha…” és nekiállsz egy  egész listányi dolog felsorolásának, amiről azt gondolod, hogy az boldoggá tenne téged. A lista alapvetően elérhetetlen. Még csak nem is reális, még Kicsi Emberi Éned számára sem. És ezen a ponton a boldogságra oly sok feltétel helyeződik rá, hogy az soha nem képes önmagát beteljesíteni.

 

Az az Istenember, aki vagy – aminek részben Kicsi Emberi Éned is a része – annak az Istenembernek nincs szüksége arra a dologra, amit boldogságnak hívnak. Az Istenember most itt ül ezekben a székekben, és egyszerűen csak van. Csak van, létezik. Erre most Kicsi Emberi Éned azt kérdezi: „De mit értesz azalatt, hogy csak van? Magyarázd ezt meg! Részletezd!” Hát azt, hogy csak van. Ti ezt teljes elégedettségnek neveznétek. Teljes megengedésnek. Emlékezzetek csak legelső csatornázásaink egyikére: Minden dolgot úgy fogadj el, ahogy van.

 

Az Istenember megérti a Van-ságot, az elfogadást. Kicsi Ember azt mondja az Istenembernek: -„De ez olyan unalmasnak hangzik. Úgy, hangzik, mintha csak ücsörögnél ott.” Istenember rátekint a Kicsi Emberre, és azt mondja: „Tényleg nem érted. Annyira beleragadtál a drámába, a dualitásba; annyira fogva tartanak a csatározásaid és a harcaid, hogy elhiszed, hogy a túlélésedhez szükséged van rájuk.” Az Istenember, Te, megérti, hogy Ő van. Megérti, hogy Ő a beteljesülés, Ő a teljesség, hogy Ő Minden. Teljes felelősséget vállal önmagadért.

 

És most újra belemehetnénk a szavak értelmezésének a játszmájába, és a Kicsi Ember továbbra is megpróbál majd ellenállni, elutasítani, pont úgy, ahogy egy kisgyermek zaklatja szüleit szűnni nem akaró kérdéseivel. Egy bizonyon ponton csak ez van: Képes vagy elfogadni a Van-ságodat? Összességed, minden részed visszatér erre a csodálatos újraegyesülésre, amit a Most Pillanatának neveznek. Ez az Isteni Integráció, ahol minden rész elfogadásra lel, de egyik sem irányít, ural, vagy térít el téged az igazadtól.

 

Jelenleg, a Régi Energia fogyatkozó pillanataiban, az első és legfontosabb dolog a Shaumbrák háza táján, hogy megnézzétek az igazságotokat. Mi a te igazságod? Az évek során már mind szembenéztetek ezzel, de ebben az elmúlt harminc napban az igazság került terítékre. Ki vagy te? Nem az vagy, akinek eddig gondoltad magad, hiszen sokkal több vagy annál. Akkor tehát ki vagy te?

 

Kutattátok igazságotok alapját, amire támaszkodhattok, amire számíthattok, mikor azt mondjátok: -„Ez az én igazságom. Ez vagyok én. És ebből az alapból megyek tovább az Új Energiába.” – És találjátok ki, mi történik? Nem találjátok azt az alapot. És ebben az elmúlt pár hétben igazságotokat kutattátok. Ki vagy te? Hol tartasz? Mi a helyes és mi a helytelen számodra? Nem találjátok. És nem is fogjátok megtalálni, részben azért, mert a Régi Energia szemével és a Régi Energiás ítéleteitekkel kutatjátok. Másrészről viszont azért nem találjátok, mert megértettétek, hogy nem létezik egyetlen Igazság. Nem létezik egyetlen filozófia, egyetlen vallás, egyetlen spirituális csoport sem, ami Az Igazságot birtokolná. Nem csak egy igazság létezik Rólatok. Nagyon, de nagyon sok igazságot képviseltek. Sőt, önmagukban véve még önbecsapásaitok is igazak.

 

Talán ha létezne egyetlen igazság, az visszanyúlna a VAN-ságra, az ÉN VAGYOK-ra. Visszamegy ez valami nagyon alapvetőre, amit több ezer éve hallgattok: minden már benned van. Bármire is van szükséged – az már benned van. Gyógyulás – ott van már benned. Tudás, végtelen, ami az elmét jóval meghaladja. Megkülönböztető képesség. Integrált része intuíciótoknak. Ott van. Mindössze használatba kell vennetek. Az energiával való munka képessége- természetes adottságotok. Mióta csak elhagytátok az otthont, ezt teszitek. Az energiával való munka és az energia mozgatásának adeptusai vagytok, bár időnként szeretitek ezt letagadni. Szeretitek ezt visszatartani. Minden – oly sokszor elmondta ezt Jeshua – minden már most bennetek van.        

 

Ahogy továbbmegyünk az Új Energiába, ez az egy dolog újra és újra fel fogja ütni a fejét, amíg megengeded, hogy bármi is visszatartson. Minden benned van. Már most ott van.

 

Vegyünk akkor hát egy mély lélegzetet együtt!

 

 

Sokoldalúság

 

A mai nap energiája érdekes dinamikával bír. Bár numerológiai álláspontból nem különösebben káprázatos (kis nevetés), de mindenképpen most kezdjük el együtt új sorozatunkat. A mai nap tehát egy kezdet. Munkacímet használunk új sorozatunk megnevezésére – amit majd a későbbiekben elmagyarázunk – és nyilvánvaló, hogy ez a Kvantumugrás Sorozat megnevezés. Van egy másik javaslatunk is, de erről bővebben majd a későbbiek során. A munkacím: Kvantumugrás Sorozat.

 

Tehát ez egy kezdet. De érdekes, és ugyanakkor nagyon is helyénvaló, hogy ez a Shoud, ami egy új Sorozat kezdete, egyben az utolsó Shoud is a Régi Energiában. Egy kezdet ez, és ugyanakkor egy vég is, egyszerre, egy időben. Ez a kezdet, és ez a vég. Arra utal, amit a továbbiakban látni fogtok a szeptember 18-i dátum után, ami nagyon hamar eljön.

 

A mai Shoud lényeges pontjainak egyik elsődleges példájaként álljon itt a következő: Minden sokoldalú. És igen, ez meglehetősen egyszerűnek tűnik. Ugyanakkor egy rendkívül jelentős dolog, amit nem szabad elfelejteni, miközben belépünk az Új Energiába, hiszen jelenleg a Földön az az illúzió él, hogy mindennek egy oldala van.

 

Vegyünk például egy fát. Az egy fa. Ezzel az egy oldallal rendelkezik. Képzeljetek el egy pillanatra egy örökzöldet, vagy egy fenyőfát! Pedig milyen, de milyen sok oldala létezik! Az átlagember készpénznek veszi mindazt, amit a szemével lát. Látnak egy fát, ami kiemelkedik a talajból. Amit nem látnak, bár ennek a sokoldalú objektumnak elválaszthatatlan részét képezi, az az, ami a felszín alatt van – a fa gyökere. A gyökere, ami, táplálékkal látja el, valamint csillapítja és oltja a felszín felett lévő részek szomját. Ami szemmel nem látható, az a fa belsejében található, a fakérgen keresztül járja át a fát, a tűleveleket. Ez mind ott van. A fa sokoldalú.

 

Ugyanennek a fának vannak más részei, amik ezen a fizikai valóságon kívül léteznek. Úgy is fogalmazhatnátok, hogy ez a fa több ezer olyan alkomponenssel bír, ami se nem látható, se nem érezhető, se nem tapintható, ugyanis egyfajta energetikai folyosóban vagy tojásban létezik, ami körülöleli a fát. Ezek mind valóságosak, mind összetevői a fának, de a legtöbb ember soha nem jut el annál tovább, minthogy esetleg meg is lássa azt a fát, vagy hogy nagy ritkán ne adj isten, megérintse vagy megszagolja azt.

 

Ez egy nagyon lényeges dolog, miközben beérünk az Új Energiába. Mindennek több oldala van. Minden jelenlévőt arra bátorítunk, hogy kezdje el megvizsgálni nem csak azt, ami a felszínen látható, hanem minden mást is. Kryon ezt így fogalmazza meg: „A dolgok nem mindig azok, amiknek látszanak” Ami annyit tesz, hogy a valóságnak az általatok jelenleg érzékelt szelete egyáltalán nem a teljes képet mutatja számotokra. Pont úgy, ahogy most azt feltételezed, hogy ott ülsz a székben, és a fejed szinte előrebukik, mert az elalvás határán állsz, miközben azon tűnődsz, hogy vajon mikor térek már rá a lényegre, és közben arra gondolsz, hogy milyen iszonyú hőség van itt – és ez csak Cauldre! Még csak nem is ti vagytok! (nevetés, Tóbiás mosolyog) Mindössze egyetlen aspektust vagytok képesek érzékelni, és talán az az egy aspektus a Kicsi Emberi aspektus, ami ugyan elválaszthatatlan részetek, de egyáltalán nem az összes részetek.

 

Ahogy az Új Energia létbe lép, képesek lesztek majd annak részeit, valamint a részek manifesztációit érzékelni a régi emberi érzékelésetekkel – a szemetekkel, a fületekkel, az agyatokkal – azáltal, ahogy eddig is behoztátok az adatokat, ahogy eddig is mozgattátok és értelmeztétek a dolgokat. Ami azonban lényeges változást hoz majd az Új Energiában, az a sokoldalú dimenzió, különösen azoknak a dolgoknak a kapcsán, amelyek a szeptember 18-i dátum után jönnek be ebbe a valóságba.

 

A szeptember 18-a után születendő gyermekek, egy növekedésnek induló fa, egy növénnyel végzett beavatkozás, ezek már mind az Új Energia komponenseit fogják magukban hordozni. És miközben a legtöbb ember továbbra is annak csak a Régi Energiás oldalát, azaz csak dimenzionális jellemzőinek egyikét fogja látni, addig ti, Shaumbra, elkezdhetitek meglátni annak multidimenzionális oldalait. Elkezdhettek túllátni a felszínen, a felületen, és elkezdhetitek meglátni azt alulról, sokkal magasabbról, minden különböző oldalról és irányból.

 

És mindehhez csupán az kell, hogy tudatosan ezt választjátok, és tudomásul veszitek azt, hogy minden sokoldalú. Minden nagyon, de nagyon sok réteggel vagy oldallal bír. És mindezeken a különféle rétegeken belül, egy teljesebb képet kaptok majd a valóság természetéről, és különös tekintettel, sokkal jobb megértésre tesztek majd szert Önmagatok kapcsán, az összes rétegeitek tekintetében.                             

 

És miközben minden dolognak felfedezitek a sokoldalú természetét, lehetővé teszitek magatoknak, hogy a padlót tudatosan ne csak egy padlóként lássátok. Van valami a padló alatt. A padló mellett is van valami. Ez a padló a harmadik dimenzióban létezik, de nem létezhetne itt, ha ugyanakkor nem létezne kb. kilencszáz másik dimenzióban is. A dimenziók egyébként nem lineárisak. Nem 1, 2, 3, 4, 5… stb. szerint számozódnak. A dimenziók folyamatosan örvénylenek, mozognak és változnak. Kölcsönhatásba kerülnek egymással. Néha azonosak egymással, ugyanakkor mégis különböző dimenziók, amelyek majd széthasadnak, és mennek a maguk útjára.

 

Ahogy egyre inkább megfigyelitek a multidimenzionális természetet… és itt most nem holmiféle légből kapott dologról, hanem az Új Energiás fizikáról van szó. Ahogy azt választjátok, hogy a multidimenzionális rétegek tudatába kerültök, hogy túlléptek az eddigieken, elkezditek majd meglátni önmagatok azon aspektusait, amelyekről utolsó Shoudunkban beszéltünk, akik most szintén hazatérnek. Többé már nem csak Kicsi Emberként fogjátok önmagatokat érzékelni, akik Kicsi Emberi szükségletekkel és Kicsi Emberi drámákkal bírnak, és azzal a szükséglettel, hogy boldogok akarnak lenni – ami mindössze fájdalommentes túlélést jelent. (nevetés)       

 

Elkezditek majd meglátni, hogy kik is vagytok valójában, és az Új Energiában ez olyan lesz, mint egy csodálatos nyíló virág, mely kitárul, és felismeri, ahogy azt Kuthumi mondaná, hogy milyen ostobák is voltatok bizonyos dolgok kapcsán, hiszen mindeddig mindössze a Kicsi Ember volt az egyetlen aspektus, aki élvezte a figyelmet, mindössze ő volt képes megteremteni azt a valóságot, amit érzékeltek. Elkezditek majd látni, valójában milyen fantasztikusak is vagytok teremtéseitek kapcsán, amiken nem kell keresztülvergődni magatokat, ahol is nem kell szenvednetek teremtéseitekkel. Nem kell, hogy fárasztóak legyenek számotokra. Nagyon simán és sokatmondóan is végrehajthatóak.

 

Ugyanakkor egy nagyon érdekes kérdéshez is eljuttok majd önmagatokon belül, és itt hívjátok majd össze Önmagatok Tanácsát – összes énetekét. Nemcsak a Kicsi Embert, az különben is rossz tanács. (nevetés) Önmagatok összes aspektusát, amibe beletartoznak elmúlt életbeli aspektusaitok. Hatalmas bölcsességgel bírnak, ahogy ennek ti is tudatában vagytok. Itt az ideje, hogy őket is visszahozzátok, és szemügyre vegyétek: mi az, ami jelenleg fontos számotokra.

 

Eddig a Kicsi Ember diktálta szükségleteiteket és vágyaitokat, előírta számotokra boldogságlistátokat, ami mindazokat a dolgokat tartalmazza, ami őt boldoggá tenné. De vajon rájöttetek-e arra, hogy az, ami a Kicsi Embert boldoggá tette, nem feltétlenül tette boldoggá a Lelket? Tudjátok oly gyakran a Kicsi Ember elvégzi Kicsi Emberi tervezgetését, meghatározza Kicsi Emberi céljait, betáblázza azokat, és meghatározza, hogy minden egyes Kicsi Emberi nap minden egyes pillanatának milyennek kell lennie. És aztán a dolgok nem úgy történnek. Ilyenkor a Kicsi Ember persze nagyon kiborul, és azon tűnődik, vajon mit rontott el.

 

Ennél a résznél szokott az következni, hogy a Kicsi Ember visszatér a: -„Hát igen, én mindössze csak egy Kicsi Ember vagyok. Imádkozni fogok a Magasságos Istenhez, aki ott lakik valahol fent, de annyi már biztos, hogy nem hozzám tartozik.” És akkor Kicsi Ember nekiáll alkudozni a Magasságos Istennel, de még ez sem igazán működőképes. És ekkor Kicsi Ember valóban depresszióba zuhan. Úgy érzi nincs lelke, hiszen a Lélek úgy látszik, meg sem hallotta. Még azt sem tudja biztosan, hisz-e a Magasságos Istenben, de mivel olyan nagyon fél, ezért egy kicsit mégiscsak hinnie kell ebben a Mindenható Istenben. De alapvetően Kicsi Ember kiábrándult és csalódott a Mindenható Istenben. A Mindenható Isten meg sem hallotta őt. A Magasságos Isten ma nem kedvezett Kicsi Embernek. Kicsi Ember talán majd holnap újra nekiveselkedik. De egy idő után Kicsi Ember belefárad ebbe a játékba. Kicsi Ember ekkor elkezd mindenféle igencsak kitekert és eltorzult dolgokat művelni, csakhogy ezzel felkeltse végre a Magasságos Isten vagy bárki más figyelmét, aki végre ráfigyel – legyenek azok a szülők, barátok, főnökök, kormány, rendőrtisztek, katonaság (nevetés) – bármire képes, csakhogy végre felkeltse vele valakinek a figyelmét, mert Kicsi Ember nem érzi magát biztonságban, Kicsi Ember nem boldog.

 

Hogy egészen őszinte legyek, Kicsi Ember Hatalmas Lelkét nagyon zavarja és kétségbe ejti Kicsi Ember összes manipulációja és kontrollja. Mivel a Magasságos Isten egyébként sem létezik, hát hogy is törődhetne mindezzel… a Magasságos Istenről most abban az értelemben beszélünk, amit ti jelenleg gondoltok Istenről. A Magasságos Isten nem más, mint a Magasságos Lélek. Már most is pontosan itt van, már most is a részetek.  De a Kicsi Ember olyan sok időt és figyelmet kötött le. Azt akarta, hogy minden ráhangolódjon, és az övé legyen az összes figyelem, pedig ő mindössze egyetlen oldalt képvisel. Ő nem Ti vagytok – részetek – de nem Ti vagytok.

 

Ahogy az Új Energia felé haladunk, elkezditek majd szemügyre venni, hogy mi is az, ami fontos számotokra, és nem pedig Kicsi Énetek számára. Meglehetősen bosszúsak lesztek, amikor rájöttök majd, hogy Kicsi Énetek mennyi bajba és stresszbe vitte bele Énetek összességét!

 

Cauldre most azon tűnődik, hogy ez az egész, mintha valami rossz George Carlin jelleget öltött volna.(nagy nevetés, Tóbiás kuncog) (amerikai stand-up komikus, aki tipikusan az amerikai és a nyugati világ fonákságait parodizálja- a ford. megj.) Mi is csatornázunk, tudod!

 

Kezdjetek ráébredni Shaumbra, ahogy beléptek az Új Energiába, hogy mindennek sok oldala van, beleértve Titeket is! Kezdjétek el feltárni önmagatok többi oldalát is, ahogy elkezdenek hazatérni a Most pillanatába, az új tudatosságnak ebbe a csodálatos, nagyszerű korszakába! Kezdjétek el megvizsgálni Lélek éneteket, az elmúlt életbeli énjeiteket, a spirituális éneteket, a nagyon nem spirituális éneteket. Mindezek Énetek részeit képezik, és ahogy elkezdtek ebben mulatságra lelni, és játszani velük, és felismeritek, hogy mennyivel többek vagytok Kicsi Éneteknél, arra is rá fogtok ébredni, hogy valójában milyen káprázatosak is vagytok! Rá fogtok jönni, hogy az elmúlt nyolc év alatt nem azért ültünk itt veletek, hogy szavainkkal boldoggá tegyünk benneteket röpke néhány órára. Mi Belétek láttunk, láttuk a drágakövet, a gyémántot, aminek oly sok oldala, oly sok aspektusa van.

 

Eljuttok ehhez a kérdéshez különösen az Új Energiában: jelenleg mi az, ami fontos? Kicsi Énetek, egyébiránt két dolgot fog tenni, ahogy beléptek az Új Energiába. Egyrészről lázadni fog. Nem tetszik ez neki, mert ez változással jár, és a Kicsi Én utálja a változást, mert a Kicsi Én pontosan tudja, hogy bármiféle változás azzal jár Kicsi Én számára, hogy többé már nem lehet  egy visító kölyök (nevetés), a Régi Energia zsarnoka.

 

Tehát Kicsi Én az, aki ellenáll a változásnak, mert olyan ő, mint egy toporzékoló kisgyermek. Kicsi Én bizony egy cseppet sem kedveli ezt a közeledő változást, egyáltalán nincs ínyére, ugyanakkor ti, mikor beléptek az Új Energiába, elkezditek szemügyre venni: -„Mi az, ami fontos?” És, ahogy ezt már kezditek megtapasztalni, az első dolog ami történik az az, hogy többé már semmi nem tűnik olyan fontosnak. Semmi. A szenvedély elvesztéséről, elmúlásáról beszéltek, mivel a szenvedély valójában mindössze csak Kicsi Énetek vágya volt. Az egyáltalán nem szenvedély volt, mindössze Kicsi Énetek próbálta ezáltal fenntartani miniatűr, parányi kis birodalmát. Nagyon nehéz valódi tudatos szenvedéllyel bírni, miközben az lekorlátozódik Kicsi Énetek boldogság listájára.

 

Észre fogjátok venni, hogy amikor felteszitek a kérdést: -„Tehát mihez is akarok kezdeni? Mit választok? – a válasz helyén egy darabig mindössze üresség, űr támad, amíg rá nem döbbentek arra, hogy kik vagytok, a potenciáljaitokra, arra a tényre, hogy nincs szükségetek rejtőzködésre… vagy hogy nem kell odafigyelnetek mindenre, amivel Kicsi Énetek traktál benneteket. Elsődleges motivációtok itt a Földön többé már nem az élelem, a ruházat és a menedék. Hanem annál sokkalta grandiózusabb területek.

 

Az alapvető dolgokon túlmenően – élelem, ruházat és menedék – egyről elfeledkeztek, a tudatosságról. A tudatosságról. Az emberek a túlélés elemei között ezt nem tartják számon, pedig ez nagyon is így van. A tudatosság olyan, akárcsak a lélegzet. Ha nem lélegzel, ha abbahagyod a levegővételt, akkor leáll az élet. Amikor leállítod a tudatosságot – a tudat természetes áramlását – az leállítja az életet. Éned természetes energiájának áramlása megszűnik ezen a folyosón keresztül, amit ti emberi formában létező Földi életnek neveztek.

 

De térjünk vissza arra, hogy minden sokoldalú, beleértve titeket is. Ahogy ezt felismeritek, ahogy most az Új Energiában szemügyre veszitek azt, hogy mit is kellene tennetek, mi is az, ami fontos számotokra, az első dolog amit felismertek az az lesz, hogy mi az, ami nem fontos. Tudjuk, hogy az utóbbi időben nagyon sokan átmentetek ezen a folyamaton.

 

Az életetek dolgain, a mintákon, amit folyton csak ismételtek újra és újra, megállás nélkül. Feltűnt-e már valaha is számotokra, hogy azzal, hogy egyre csak ismételgettek egy rossz mintát újra és újra, attól még nem feltétlenül változik át jóra? Ha folyamatosan a régi mintát ismétlitek, mégis miből gondoljátok, hogy ebből valami jó sülhet ki? Olyan ez, mintha egy körhintán ülnél. Folyton csak körbe-körbe jársz. Csak akkor tudsz kilépni belőle, ha azt választod, hogy leszállsz a körhintáról, és kisétálsz a Kicsi Én tudatosságának királyságából, hogy változást eszközölj, hogy érezd az új szenvedélyt, hiszen ez az, amikor minden mozgásba lendül. 

 

És mi tudjuk Shaumbra, hogy ti pont ezt teszitek. Ez az üzenet részben nektek szól, részben, mivel ti vagytok azok, akik kitapossátok az új tudatossághoz vezető ösvényt, és ti nyitjátok meg az Új Energiához vezető kaput mindazok számára, akik ugyanezen az úton járnak majd, és azon tűnődnek, hogy vajon hogy a pokolba kerültek ide. Ennek a Shoudnak egy része ezt a csodálatos, egyszerű üzenetet ülteti el most számukra, azok számára, akik elvesztek saját Kicsi Emberségükben, akik szenvednek; azok számára, akik kutatnak, azok számára, akiknek vágyuk egyik lába az új tudatosság felé vezérli őket életük folyamán, másik lábuk azonban a Régi Energia betonjába van beágyazódva – és félnek, félnek a továbblépéstől.

 

Tehát a mai napon Shaumbra ezt az üzenetet írjátok meg számukra. És mikor eljutnak idáig, mikor beragadnak, ami sokukkal megesik – emlékezzetek csak, milyen is volt ez –akkor itt áll számukra az üzenet, ami azt mondja: -„Minden sokoldalú. Amit ebben a pillanatban képes vagy felfogni, érzékelni, az közel sem mutat meg mindent abból, amit a pillanat tartalmaz. Sokkal több minden létezik. Amit nagyon is lineáris módon látsz, azok a félelmeid, és ezek egyáltalán nem azok, aminek látszanak. Te is Isten vagy! Bármit választhatsz, és bármit megteremthetsz, amit csak akarsz! Nem azt mondtuk, hogy Kicsi ember vagy! Azt mondtuk, hogy Isten vagy! Te Te vagy!”

 

 

Látogatás a Shaumbra Szerviz Központba

 

És most, Shaumbra, csoportként látogassunk el együtt a Shaumbra Szerviz Központba! Mindannyian, akik most itt összegyűltetek, mindazok, akik az egész világból becsatlakoztak, mindazok, akik majd egy későbbi időpontban olvassák ezt, és mindannyian, akik spirituális tudatosság ösvényeteken járva eljutottatok erre a pontra – csatlakozzatok hozzánk! Az is lehet, hogy még egy vagy két évig nem juttok el ide. Sőt, lehet, hogy még ötven év, vagy akár öt létidő is eltelik, mire ideértek, de tartsatok velünk ma! Elmegyünk, hogy felfedezzünk néhány új birodalmat.

 

A Shaumbra Szerviz Központ egy olyan hely, amit… egy nagyon multidimenzionális hely, amit az eredeti Shaumbrák hoztak létre. Felépítették energiából, szeretetből és valódi szenvedélyből. Egy olyan hely ez, ahova az Új Energiát megelőzően ellátogattak, mikor megsérültek, mikor valami bántotta őket, mikor regenerálódásra és gyógyulásra volt szükségük. Az úttörők eme bátor csoportja megteremtette ezt a helyet, amit Shaumbra Szerviz Központnak hívnak, és most mindannyiótokat arra kérünk, hogy csatlakozzatok hozzánk!

 

Többen jártatok itt már ezt megelőzően is. Vannak köztetek olyanok, akik segítettek ennek a hihetetlen multidimenzionális térnek a megalkotásában. Miközben odautazunk, talán többen is észreveszitek, hogy… és erről jut eszembe, úgy tudtok ide eljutni, hogy tudatosan ezt választjátok. Vegyetek egy mély levegőt, hozzátok meg a tudatos választást, és ez ennyire könnyű. Ne bonyolítsátok meg jobban! Nem szükséges semmiféle irányt és szabályozásokat tartalmazó lista ahhoz, hogy eljussatok ide. Ide nem csak meghatározott napokon lehet ellátogatni, és semmiféle diétán vagy böjtön sem kell átmennetek, mielőtt idejöttök. Mindössze ezt kell választanotok. Az Új Energia ilyen egyszerű.

 

Tehát akkor most mind egybecsatlakozunk – a múlt, a jelen és mindazok, akik a potenciális jövőben látogatnak majd ide – ezen a helyen, amit Shaumbra Szerviz Központnak hívnak. Választásod szerinti látvány fogad itt. Ez lehet hatalmas, vagy akár kisebb is. Lehet a szabad ég alatt az egyik pillanatban, majd a következő pillanatban már az általad valaha is látott legcsodálatosabb üvegek vehetik azt körbe, amik segítenek belül tartani az energiát, legalábbis az alatt az időszak alatt, amit itt együtt megosztunk. Jelen lehet a víz elem, és sokatok számára jelen lehet a tűz átalakulást elősegítő eleme, továbbá a Föld elemei, és az éter elemei. Ez mind jelen lehet itt, sőt bármi, amit csak választasz.

 

A Shaumbra Szerviz Központ mágikus, mivel ez a te helyed. Ugyanakkor más Shaumbrák helye is, de itt nincsenek szabályok. Nem kell levenned a cipődet az ajtónál. Dohányozhatsz is, ha akarsz, senkit nem zavarsz vele. Ehetsz, ihatsz, meditálhatsz. Még azt is hagyjuk, hogy imádkozz, ha ehhez támad kedved! Ez egy olyan hely, amilyennek te választod.

 

Mindannyian észre fogjátok venni ennek a Shaumbra Szerviz Központnak egy érdekes aspektusát. Nem kell azon aggódnotok, hogy bárki mást zavartok. Nagyon sok mindenki itt tartózkodhat, ahogy most is sokan vagyunk itt, és különösen az Új Energiára jellemző módon, ez egyáltalán nem zavarja a körülötted lévők teremtéseit vagy választásait. Bámulatosan zajlik ez! Egyáltalán nem hasonlít a Földi élethez. Ott folyamatosan tudatában kell lennetek mindenki másnak is, annak, hogy most zavarjátok a többieket vagy nem, vagy, ami valószínűleg sokkal inkább észrevehető számotokra, hogy a többiek zavarnak-e vajon benneteket. Hallatnak-e vajon fura horkoló zörejeket, vagy árasztanak-e magukból bizonyos test szagokat, vagy bármi mást. Ott jelen vannak mindezek a zavaró tényezők, de itt, a Shaumbra Szerviz Központban nem találkoztok ilyennel.

 

Összegyűlünk tehát a Shaumbra Szerviz Központban, ebben a csodálatos Most pillanatában, mint a Shaumbra csoport. Nagyon is helyénvaló számunkra, ha azt választjátok most, hogy vesztek együtt egy mély lélegzetet, és érzitek a biztonságos és szent energiákat.

 

Itt, a Shaumbra Szerviz Központban önmagad lehetsz. Nem kell, hogy Kicsi Emberi Éned előírja szükségleteit – azt a tényt, hogy esetleg éhes, hogy ki kell mennie a fürdőszobába, vagy, hogy alvásra vagy több pénzre van szüksége – és a többi, Kicsi Éntől szünet nélkül érkező kellemetlenségeket. Itt, a Shaumbra Szervíz Központban mindaz lehetsz, aki vagy. Biztonságban, szabályok nélkül, Önmagad lehetsz. Ettől ilyen lenyűgöző ez a hely. Ettől rendelkezik regenerációs energiákkal. Ezért van az, hogy attól, hogy csupán egy pár pillanatot itt töltesz a Shaumbra Szerviz Központban, az megváltoztathatja egy pár évedet, sőt akár néhány létidődet is.

 

 

Mai vendégünk

 

A Shaumbra Szerviz Központban a mai napon behozzuk vendégünket. Mindegyikőtöket arra kérünk most, hogy érezzétek az energiákat, miközben behozzuk mai vendégünket, Lucifert. (a közönség soraiból morajlás hallatszik) És most érezzétek az energiát! Annak az energiáját is, ahogy kimondom a „Lucifer” szót. Nem azért tesszük ezt, hogy sokkoljunk benneteket. Hanem azért, mert itt az ideje, hogy megmozdítsunk néhány energiát.

 

Érezzétek ennek lénynek az energiáját, akit oly sokan életetek legkorábbi napjaitól kezdve ismertek. Lucifer, az Ördög, a rossz fiú, a bukott angyal. Érdekes. Bukott angyal. Hm. Azon tűnődöm, hogy vajon hányan tudtok azonosulni ezzel a Luciferi energiával, hiszen volt olyan időszakotok, amikor ti is bukott angyalnak éreztétek magatokat.

 

Oly sok mítosz lengi körül Lucifert. Kezdjük rögtön a névvel! A Lucifer név a latinból származik – amit most nem fogok kimondani – és a latin megnevezés azt jelenti: „a fény hordozója vagy a fény hozója.” Luciferi hivatkozások szinte egyáltalán nincsenek a Bibliában. A tudósaitoknak mondom most, ha valóban utánanéztek, és megszámoljátok, szinte alig találtok valamit. Ennek ellenére Lucifer energiája, az Ördög, a rossz fiú, a csaló, a megtévesztő rendkívül erősen jelen van manapság az emberi tudatosságban. Ez a démon szimbolikus képviselője.

 

Az Ark Rendjének egyik családja a Luceffa Rendje. Ami azt jelenti: „multidimenzionális aspektusaira bontott fény” Más szavakkal, a fény, a bölcsesség, ami most a Földön jelen van általatok, bennetek. És ezt kiáltották ki gonosznak, negatívnak, vagy bukottnak. Közületek olyan sokan beleestetek ebbe a csapdába, és elhittétek, hogy van valaki, aki azért létezik, hogy elragadja a lelketeket, hogy megpróbálja megszerezni az energiátokat. Pedig alapvetően a Lucifer Fényhordozót jelent, vagy Új Energiás kifejezéssel élve a Tudatosság Kiterjesztését. Ez kivétel nélkül mindegyikőtöknek elválaszthatatlan részét képezi, és nincs semmi, amitől félnetek kellene.

 

Egy érdekes széljegyzetet kell elmondanom itt nekem Tóbiásnak, ami javarészt megegyezik Saint Germain, Kuthumi és Kwan Yin véleményével – hogy valójában a Lucifer Sorozat nevet akartuk adni ennek a sorozatnak. (a közönség nevet) Leültem ma korábban Cauldrevel… ő persze Lindára keni ezt, mondván, hogy Linda ebbe soha nem egyezne bele, de mi tudjuk, ki is az, aki valóban aggódik. Egy jó és érdekes emberi állásponttal állt elő, amit mi nem vettünk figyelembe, mivel, nos, nem szoktuk olyan nagyon fontolóra venni az emberi álláspontokat! (nagy nevetés, Tóbiás kuncog) A tény az, hogy ha ennek a sorozatnak a Lucifer Sorozat, a Fény Hordozója Sorozat nevet adjuk, az potenciális kárt okozhat azoknak a fizikai anyagi tulajdonában és testében, akik személyesen kapcsolódnak ehhez és a Bíbor Körhöz. Mi ehhez alkalmazkodtunk, elfogadtuk, és ezért (eltúlzottan szelíd, nyájas hangon mondja) az általános Kvantumugrás sorozat marad a megnevezés. (Köszönöm – mondja Linda, Tóbiás pedig mosolyog)  

 

De a lényeg, a mi álláspontunk az, hogy itt az ideje annak, hogy felrázzunk pár embert, akik nagyon be vannak ragadva – és ez micsoda módja lenne ennek! Annyira bizonyos dolgaik, a félelmeik és a démonjaik szorításában élnek. Egyébként imádják a démonjaikat. Ó, ti is, hiszen ezért vagyunk ma itt. (nevetés) Imádják a démonjaikat. A démonjaik az isteneik, hiszen ezek uralkodnak felettük. Ezek uralkodnak az emberek felett. Ezért tehát azt gondoltuk, hogy érdekes – hogy is mondjam csak – dinamikával bírna, hogy Lucifer Sorozat legyen a neve, mert ez azt okozná az embereknek, hogy leálljanak, figyelmet szenteljenek neki. Mindazok, akik ezen az úton haladnak, és eljutnak erre a pontra, meglátnák ezt a hatalmas jelet, amin ez állna: -„Belépés a Lucifer Sorozatba a Bíbor Körben”  - az legalább jól felrázná őket transzukból. Egy pillanatra megállnának.

 

De mit is jelent ez – a Fény Hordozója, Tudatosság Kiterjesztője? Lucifer nem létezik. Lucifer nem létezik, legalábbis olyan értelemben, ahogy azt az egyház ábrázolja annak érdekében, hogy így tegyen szert kontrollra az emberek felett. Az egyetlen létező Lucifer vagy Sátán az, amit a tudatosságban hoztak létre a szervezetek vagy egyházak, illetve azok, akik ebben hinni akarnak. És igen, ez létrehoz egy csoport aspektust – mi ezt így nevezzük – pontosan úgy, mint Jézus energiája esetében. Erről jut eszembe, hogy valamikor réges régen csakúgy, mint a Jézus és Jeshua megnevezések kapcsán…Lucifer és Jeshua egymással felcserélhető fogalmak voltak. Érezzétek ezt egy pillanatra! Ki fogom ejteni mind a két nevet, és érezzétek az energiájukat!

 

Krisztus

 

Lucifer

 

Ugyanaz az energia. A Fény Hordozója. Az Új Tudatosság Elhozója.

 

Akárhogy is van, a Kvantumugrás Sorozat lesz az elnevezése ennek a sorozatnak. De mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy valójában azt próbáljuk itt ecsetelni, hogy: -„Itt az ideje, hogy leszámoljatok a démonjaitokkal! Ezért vagyunk ma itt, a Shaumbra Szerviz Központban Luciferrel, a vendégünkkel. Itt az ideje, hogy megszabaduljatok a démonjaitoktól!”

 

Beszéljünk erről egy kicsit! Ez az energia, amit Lucifernek hívtok, valójában nem létezik. A csoport tudatosság egy aspektusa, azoké, akik azt választják, hogy bedőlnek ennek a teljhatalommal bíró gonosz lénynek, aki felemészti a lelküket, bár valójában nem is létezik. Nincs sehol. A Sátán… a Sátán –eredete egy óhéber szó, ami azt jelenti: „ellenfél, ellenség; valaki, aki ellenáll” Semmiféle Sátán nem létezik, aki a pokolban vagy valahol máshol élne, ezek mind olyan démonok, melyek létébe beleegyeztetek. Sokan elengedtétek már őket, ugyanakkor még mindig ott élnek bennetek bizonyos fajta démonok.

 

A Shaumbra Szerviz Központban ma szemügyre fogjuk venni a démonokat! Meg fogjuk nézni, mit is tesznek, miért is vannak ott, miért is hordozzátok őket magatokban!

 

 

A démonok

 

Rengeteg fajta démon létezik. Különböző neveket adtok nekik, mindenféle kapcsolatokhoz társítjátok őket aspektusaitokban, de attól még a ti démonjaitok. Azt kérjük tőletek, hogy nézzetek velük szembe, ami annyit tesz, hogy vegyétek őket tudomásul ma, és értsétek meg, hogy miért csináltatok belőlük démonokat, valamint azt is értsétek meg, hogy ezek a ti démonjaitok.

 

Az egyik dolog, amire az emberek hajlamosak az az, hogy letagadják a saját démonjaikat. Valaki másnak tulajdonítják őket. Ilyeneket mondanak: -„Ez nem az én démonom. Ez Lucifer, a bukott angyal.” Lucifernek saját klubja van. Lucifer, Sátán, vagy nevezzétek, ahogy akarjátok! Tehát elnevezik ezeket a démonokat, önmagukon kívül helyezik őket, pedig a valóság az, hogy ezek a ti démonjaitok. Ez a ti démonotok. A legelső dolog a démonológiában az (nevetés), hogy megértsétek, hogy ez a sajátotok. Azt is tudjátok, hogy sok más névvel is illetik ezeket. A Luciferről és a Sátánról beszélünk, de rengeteg más megnevezésük is létezik. Alapvetően mindegyik a tiétek. Ezek a ti démonjaitok.

 

Abban a pillanatban, amikor azt próbáljátok mondani: -„De ez a pokol nevezető helyről származik” – ahonnan jó pár diszkarnált lény hozzátok kapcsolódott, hogy leszívhassa az energiátokat – abban a pillanatban, amikor azt mondjátok, hogy ez valami idegen démon, már hitelt is adtok számára, hogy az nálatok hatalmasabb és sokkal inkább létező, - innentől már a démon uralkodik felettetek. Ez a ti részetek, ugyanakkor kontrollal bír felettetek. Sőt, képes túlhaladni a Kicsi Emberi aspektust. Nem hagyja, hogy továbbra is csak a Kicsi Emberi aspektusé legyen minden figyelem. Most már ő élvezi a figyelmet.

 

Ezek a ti démonjaitok, és ezen a ponton ma arra kérünk benneteket, ebben az Új Energiába vezető átjáróban, hogy vegyétek tudomásul, hogy ezek a ti démonjaitok. Nem tartoznak senki máshoz.

 

Nem létezik olyan hatalmas szellem – negatív, gonosz szellem – ami hozzátok csatlakozna. Nincsenek többé olyan csoportok, akik démonikus kontrollal bírnának felettetek. Nincs olyan kormány, aki rádió vagy fény frekvenciákat manipulálna, és olyan külső démon lenne az életedben, aki arra akar rávenni, hogy csapvizet igyál. (nevetés) Minden démon a tiéd. Nincs többé olyan pénzügyi rendszer, ami továbbra is kontrollál téged. Minden démon a sajátod.

 

Tudjátok abban a pillanatban, ahogy ezt magatokon kívül helyezitek, hihetetlen mennyiségű hatalmat adtok ezzel a kezébe. Pedig ez valójában bennetek van, csak ti helyeztétek azt magatokon kívülre, mert a Kicsi Ember hajlamos azt gondolni, hogy a külvilág nagyobb, mint a belső világ, és hogy a külvilág nagyobb hatalommal bír. Minden egyes démon a sajátod.

 

Nézzünk meg egy pár másik általatok létrehozott démont is! A halál démona, ez igazán remek! Valószínűleg ez az egyik leggyakoribb és legfélelmetesebb, mivel olyan csekély valós információval rendelkeztek a halálról. A halál egy nagy fekete lyuk, így ez a démon rendkívül félelemkeltő. Mennyi évet is töltöttetek azzal az életetekben, hogy a halál elől futottatok – a halál démonja elől? Megpróbáltátok elkerülni, kijátszani őt, megpróbáltatok elrejtőzni a Kíméletlen Kaszás elől, próbáltátok elkerül a fizikai betegségeket, megpróbáltátok távol maradni attól, hogy egy autó elgázoljon titeket. Vajon hány meg hány órát pazaroltatok erre az életetekben, hogy megpróbáljátok elkerülni a halál démont? Ez a démon a sajátod. Mögötte a te félelmed lapul. A Kicsi Ember az, aki semmiféle változást nem akar, a Kicsi Ember az, aki örökkön örökké, sőt még azon is túl egyre csak folytatódni akar.

 

Megteremtettétek ezt az életnél is hatalmasabb démont, a halál démonját. Itt az ideje, hogy szemügyre vegyétek. A tiétek. Nincs halál. Létezik átmenet és fejlődés, de olyan, hogy halál, az nincs. Akkor meg mitől féltek? Tudom, hogy mitől féltek, de iszom egy kis vizet, mielőtt elmondanám nektek…(a közönség nevet, mialatt Tobiás/Cauldre iszik egy korty vizet)… hogy pontosan miért is keltettétek életre a halál démonját, és miért féltek tőle. Mert féltek az ítélettől. Elhitették veletek, hogy miután meghaltok, a Mindenható Isten és a Hatalmas Jézus ítélkezik majd felettetek (nevetés), sőt attól is féltek, hogy ti magatok hoztok ítéletet önmagatok felett. De akár így, akár úgy, valaki mindenképpen ítélkezni fog felettetek. Ez az tehát, ami megteremti ezt az egész halál démont, és ez a tiétek. Itt az ideje, hogy túllépjetek ezen!

 

Létrehoztátok a hiány démonját. Már beszéltünk erről korábban is… a bőség hiányáról, a kapcsolatok hiányáról, minden hiányáról. Megpróbáltátok manipulálni ezt a hiány démont. Próbáltátok azt megtagadni. Próbáltatok nagyon keményen dolgozni annak érdekében, hogy mindig egy fél lépéssel a hiány démon előtt legyetek. Az egy szörnyeteg. Tudom, hogy az.

 

Éjjelente, mikor megpróbáltok nyugovóra térni, rátok tör a démontól való félelem. Egy kifizetetlen számla alakját ölti magára. Vagy egy pénzbehajtóét. Vagy egy óriási rossz pénzügyi intézmény alakját ölti fel, ami mindent el akar venni tőletek. És ti ezt a hiány démont magatokon kívül helyezitek, azt színlelve, mintha ez nem a sajátotok lenne, és ezáltal olyan nagyságot és akkora elképesztő hatalmat adtok neki, hogy az aztán irányítani fogja az életeteket. Így egészen odáig eljuttok, míg kialakul egy állandó csatározás, egy folyamatos üldöztetés a Kicsi Én és a hiány démonja között. Mennyi időtöket töltöttétek, fecséreltétek el erre a démonra?

 

Aztán ott van a magány démonotok, mikor is féltek az egyedülléttől, attól tartotok, hogy ez a démon átsöpör majd az életeteken, és valami sötét és mély, feneketlen szakadékba taszít majd titeket, ahol is elvesztetten, egyedül kell majd lennetek egy örökkévalóságon át. Ez elég félelmetesen hangzik, de ezt a démont is ti keltettétek életre, mert nehéznek találjátok az önmagatokkal való egyedüllétet. Magányosak vagytok. Egyedül vagytok, de nem a külső emberek miatt, hanem önmagatokon belül vagytok magányosak.

 

A Kicsi Ember magányosan bolyong, megpróbál barátokat keríteni, megpróbál keresni valakit, aki majd szereti őt. Kívülre megy, önmagán kívülre megy, és aztán megpróbál más emberekből táplálkozni. Kicsi Ember nem küszködne ezzel a démonnal, amennyiben a Kicsi Ember és az összes Részed újraegyesülne, és hazatérne most ebben a Most pillanatában.

 

Aztán ott vannak az őrület démonjaitok – sok őrület démon létezik – attól féltek, hogy meg fogtok bolondulni, és ezt itt és most elárulhatom nektek, hogy ez már bekövetkezett (nevetés), hiszen az őrület az elme működéséhez kapcsolódik. Ez a démon tehát az elme másik felének teremtődött, sőt az eme kiterjesztéseként. Ti meg azon tűnődtök, hogy vajon megőrültetek-e, és számtalan órát töltötök azzal, hogy megpróbáljátok meggyőzni magatokat arról, hogy nem vagytok őrültek, így menekülve e démon elől. De alapvetően előbb vagy utóbb úgyis ki kell, hogy lépjetek az elmétekből, mivel az elme képtelen felfogni azt az Istent, akik vagytok. Az elme képtelen megérteni azt a nagyságot, akik vagytok. Tehát igen, előbb vagy utóbb el kell, hogy engedjétek ezt a kontrollt, és hagynotok kell, hogy megőrüljetek.

 

Az őrület démonja az, ami távol tart téged a bizalomtól. Elválaszt téged, Kicsi Én, az önmagadba vetett bizalomtól. Az őrület démonja működésének következtében nem bízol abban, aki vagy. Ez okozza azt, hogy kétségeid legyenek önmagaddal kapcsolatosan. Ez okozza azt, hogy eltűnődj a helyes döntéseken, a rossz döntéseken, a jó döntéseken, és a döntés nélküliségen. Megakadályoz abban, hogy valóban bízz önmagadban.

 

Mindenféle démonjaitok vannak. Itt van ez a démon, hogy attól féltek, hogy más emberek nevetségessé tesznek titeket. Ezért aztán megteremtitek ezt a démont, magatokon kívül helyezitek, amivel hatalmat adtok másoknak arra, hogy lényegében használják ennek a démonnak az energiáit, mindezt azért, mert féltek attól, hogy nevetség tárgyává váltok mások szemében. Mivel alapvetően a Kicsi Ember a külső létezőkön, más embereken keresztül képes önmagát beazonosítani. Ezért hát a Kicsi Ember a külvilágon keresztül – más emberek reakciói által, a másokkal való kapcsolatain keresztül – próbálja kifejleszteni az öntudatát. Ez pedig megteremti a nevetségessé válás, gúnyolódás tárgyává válás, és a megvetés démonját. Ez egy démon ugyan, de a sajátod. Fejezzétek azt be, hogy mindenért a rajtatok kívül lévő dolgokat vádoljátok!

 

Démonjaitok listája véget nem érő, de mind a tiétek. Egyetlen olyan dolog sem létezik, ami rajtad kívül áll, és valóban bánthat téged. Önmagadon kívül nincsenek démonok. Másoknak is meg vannak a maguk démonjai, de azok nem fogják felfalni a tiédet. Ezek a te démonjaid.

 

 

Szemtől szembe a démonokkal

 

Itt az ideje, hogy szembenézzetek velük! Itt az ideje, hogy érezzétek az energiájukat! Itt az ideje, hogy beinvitáljátok őket ide, a Shaumbra Szerviz Központba, ahol most éppen vagyunk. Milyen démonjaid vannak? Mitől félsz? A fizikai fájdalomtól? A fájdalom démonja. Azt gondolod, hogy a fájdalom rajtad kívülről származik, hogy a fájdalmat valaki más okozza számodra, ezért aztán menekülsz előle. De vajon hány megszámlálhatatlan órát és napot töltöttél azzal, hogy menekülj a fájdalom elől? Ami ráadásul illúzió. A fájdalom önmagába véve illúzió.

 

Milyen démonjaid vannak? Most, hogy itt ülsz ebben a biztonságos térben, be tudod-e hívni őket ide, úgy, ahogy mi is behívtuk ide Lucifert?

 

Milyen vicces, tudjátok az én időmben ennek a negatív külső szellemnek volt egy neve: Belzebub. Most mennyire hihető ez a név, egy ilyen gonosz szellemnek? Búb! (a közönség nevet) Belzebub. Micsoda név! Nyilvánvaló, hogy ezt a nevet le kellett cserélni, talán a Lucifer jobb név – Sátán – de legalább nem Belzebub! Milyen kezdő név is volt ez egy ilyen szörnyű démon számára!

 

Milyen démonjaid vannak, Shaumbra? Mik azok? Számold csak meg őket most! Mind itt vannak, érezheted őket. Egészség? Mi az, amitől félsz?

 

A legtöbben birtokoljátok ezt a leginkább meghatározhatatlan démont, ami elevenen fel fog falni benneteket – valahonnan kívülről – egyszer csak rátok támad és felzabál titeket. Az egyházak Sátánként és Luciferként tárják ezt elétek, aki egy olyan lény, aki örökre magához ragadja a lelketeket.

 

Egyetlen lélek sem képes elragadni egy másik lelket. Ez nem működőképes. Egyszerűen nem működik. Igen, egy időperiódusra képes vagy megteremteni az illúziót, de alapvetően senki sem birtokolhatja a lelkedet az örökkévalóságig. Gyakorlatilag senki nem is akarná azt egy örökkévalóságig!(nevetés) Mihez is kezdenének mindazokkal a lelkekkel? Csapnának egy „ostoba lelkek” partit? (nevetés, Tóbiás kuncog)

 

A jó hír az Shaumbra, hogy itt ülünk a Shaumbra Szerviz Központban, és képesek vagyunk a gonoszról, a démonokról, Luciferről és a Sátánról beszélgetni – miközben nevetünk. Felfogjátok milyen messzire jutottunk? Felfogjátok, hogy nem túl sok évvel ezelőtt még menekültetek ezek elől a lények elől, ezek elől a démonok elől, ezekre vesztegettétek az életeteket? Most pedig itt ülünk, és azt mondjuk: -„Hé, azok az én démonjaim! Grandiózus teremtmények voltak!”

 

Tudjátok olyan ez, mint amikor kiengeditek a levegőt egy nagy, felfújható ronda babából, és most pontosan ezt tesszük. Azok az oly hatalmasnak, ijesztőnek, fenyegetőnek tűnő démonok, akikről elhitted, hogy magukhoz ragadhatják a lelkedet az örökkévalóságig, nem mások, mint nagy, meleg levegővel feltöltött léggömbök. És mi most kiengedjük belőlük a levegőt. Ahhoz, hogy ezt meg tudjuk tenni, fontos, hogy tudomásul vegyétek azt, hogy ez a tiétek, a sajátotok. Amikor belemerültök ezekbe az összeesküvés elméletekbe, az idegenek kapcsán… amikor arról kezdtek el beszélni, hogy valami gonosz lény hozzátok kapcsolódott, rajtatok növeszti magát, és mindenhova követ benneteket, bárhová is menjetek… akkor meg kell ráznom a fejem, és azt kell, hogy mondjam: - „Hiszen ez csak te vagy. Mindössze te vagy – egy olyan részed, amit nem kedvelsz, egy olyan részed, aminek túlságosan sok hatalmat adtál – de attól még te vagy.”

 

Amikor azt mondod: -„Ez biztosan valami csoport a múltból, ami most irányítja az életem, és lehetetlenné teszi számomra, hogy kreatív és sikeres legyek” – ilyenkor azt kell, hogy mondjam: „Hiszen ez a saját démonod, ez te vagy.” – Ó, hát valószínű, hogy egy elmúlt életből, valószínűleg egy rossz tapasztalatban volt részed valahol az út mentén – elvesztetted a pénzed, vagy valami butaságot csináltál vele, hazárdjátékon eljátszottad, odaadtad vagy valami nagyon rosszba fektetted be – de attól még a tiéd.

 

Abban a pillanatban, ahogy ezt a fajta hatalmat és irányítást átadod egy külső entitásnak, amit most démonnak nevezünk, onnantól kezdve az uralma alá kerülsz. Abban a minutumban, ahogy a Kicsi Ember, félelmében és a túlélés vágyától vezérelve megengedi, hogy egy külső démon valósággá váljon az életében, akkor az tényleg valósággá válik. És üldözőbe vesz. És mindenféle drámai összeesküvés dolgok veszik majd kezdetét az életedben.

 

De abban a pillanatban, ahogy ezt megállítod, itt és most a Shaumbra Szerviz Központban, ahol itt vagyok én is, Kwan Yin is, és a Shaumbra is – Luciferrel együtt – és elismered, hogy ezek a démonok a tieid, kivétel nélkül mindegyikük, és hogy nincs semmiféle külső befolyás, nem számít, mennyire szeretnél ebben hinni, nincs semmiféle külső befolyás, ami irányítana téged. Úgy érzékeled, mintha ez kontrollálná Kicsi Emberi Énedet, de ez mindössze egy érzékelés.

 

 

A démonok elfogadása és felszabadítása

 

 

Most egy valóban hatalmas lépés megtételére kérlek benneteket, ha azt választjátok – hiszen mindez természetesen választás kérdése. Ismerjétek el ezeket a démonokat, és szabadítsátok fel őket! Engedjétek el őket! Engedjétek el őket! Énednek részei ők, akik egy elképesztően összetett játékot vagy teremtést játszanak el, egy teremtést, mely oly nagyra nőtte ki magát, oly összetetté és oly valóságossá lett, hogy bedőltél neki. Hittél ennek az oldalnak, de ne feledd, hogy minden sokoldalú. Forgasd meg a valóság sokoldalú glóbuszát egy pillanatra! Ne csak egy oldalát bámuld, hanem forgasd meg! Nézd azt minden perspektívából! És akkor majd megérted, hogy – ahogy ezt Kryon szokta mondani –„A dolgok nem mindig azok, amiknek látszanak.”

 

Nincsenek démonok. Nincsenek gonosz összeesküvések, amik be fognak kebelezni benneteket, kivéve persze, ha azt akarjátok, hogy ez történjen. Azok a démonok a tieitek. Mielőtt besétálhatunk az Új Energiába, fontos, hogy tudomásul vegyétek őket! Nem csak egy keveset, nem sokat, hanem az összeset! Minden démon a tiétek!

 

Hallom ám a zúgolódást! „De Tóbiás… de Tóbiás…” Ki az, aki beszél? A Kicsi Ember. A Kicsi Ember az, aki hinni akar ezekben a dolgokban. Kicsi Ember gyakorlatilag hatalmas élvezetet és megelégedést talál a démonok és szörnyek kapcsán. Tudjátok a démonok elmélete által lényegében a Kicsi Ember jut hitelhez. Ez sokkal valóságosabbá, sokkal mámorosabbá, sokkal drámaibbá teszi a Kicsi Ember életét, ugyanakkor rengeteg energiát szív el. A Kicsi Ember szívja el az energiát: -„a démonok el fognak kapni.” Mindenkinek a Kicsi Ember segítségére kell sietni. És megpróbálja önmagatok összes többi részét és aspektusát is rávenni arra, hogy bedőljön ennek az egész kirándulásnak, ennek az egész történetnek.

 

Történeteitek nagy része szintén azonos démonjaitokkal. Mindannyiótoknak vannak történetei. Egyikőtöké sem olyan nagyszerű, mint Saint Germainé, (nevetés) de attól még mindannyiótoknak vannak történetei. Elmúlt életbeli történetek, a Földi létet megelőző történetek, jelen életbeli történetek. Ezek a történetek részét képezik tapasztalataitok alapjának. Kicsi Ember, nem csak neked vannak ám történeteid, hanem minden egyes részednek vagy aspektusodnak is meg vannak a maga történetei. Kicsi Ember különösen jó abban, hogy felvegyen történeteket – múltbéli tapasztalatokat – és démonná változtassa azokat, és hagyja, hogy a történet teljesen kicsússzon a kezéből, engedi, hogy saját magának egy aspektusa oly uralkodóvá váljon, hogy az aztán felülírjon vagy gyakorlatilag – inkább úgy fogalmaznék, hogy – megfojtson Téged - téged ebben az életben. Olyan fokon a történeteid irányítanak már téged, hogy nem is csoda, hogy a démonjaidnak hívod őket. Azok a történeteid, amelyek hatalmasra nőtték ki magukat, túlságosan kicsúsztak az irányítás alól, túl csábítóak, túlságosan be vannak ragadva a Régi Energiába, hogy te meg azt gondolod, hogy továbbra is azt a történetet kell élned. Az egy démon. A tiéd. Talán itt az ideje, hogy azt is elengedd.

 

Ahogy belépünk az Új Energia Kapuján, itt az ideje, hogy mindezeket a dolgokat magatok mögött hagyjátok. Miközben ezt teszitek, úgy találjátok majd, hogy ez valamiképpen a béka megcsókolásához hasonlít. (nevetés) És rájöttök majd, hogy végül is, nem is volt az olyan ronda dolog. Nem rendelkezett több hatalommal vagy irányítással feletted, csak amennyit te adtál neki. Rá fogtok jönni, hogy minden egyes démonotok, minden egyes történetetek lényegében magába foglal egy új energiás igazgyöngyöt, egy áldást, amire egészen addig a pillanatig nem leltek rá, amíg szembe nem néztek a sajátotokként elfogadott démonjaitokkal.

Mindaz, ami elől álmaidban elfutottál, vagy éjjelente, mikor nagyon is éberen feküdtél a sötétben, az attól való félelmeid, hogy valaki üldöz, követ téged, a démonjaid - itt az ideje, hogy TE, és nem a Kicsi Ember, hanem TE, az Istenember, aki itt ül ezekben a székekben – vegyél egy mély levegőt. Metaforikus értelemben azt is elképzelheted, ahogy kinyitod ezt az energiát. Ez egy régi beragadt energia. Soha nem a démonnál volt a kulcs, mindvégig nálad volt. Bármikor kinyithattad volna. Egy részed, a Kicsi Ember túlságosan is jól szórakozott ebben a játékban.

 

Ahhoz, hogy keresztülléphessünk ezen az Új Energiába vezető kapun, fontos, hogy elengedjétek ezt a játékot, fontos, hogy elengedjétek démonjaitok régi beragadt energiáit. Amikor kinyitod a démonok beragadt energiáit, amikor elengeded a történeteket, nem válnak még nagyobb démonokká, nem válnak még hatalmasabb történetekké. Visszatérnek Hozzád, tiszta energiádhoz oly módon, hogy az többé nem szív le, nem ijeszt meg, és nem kontrollál téged, hanem gyakorlatilag ismét tiszta energiává válik, ami téged szolgál majd. Téged szolgál majd egy Új Energiás módon.

 

Ebben a hosszú Shoudban korábban megemlítettük, hogy minden olyan dolog, ami 2007. szeptember 18-a után születik, megteremtésre kerül, elképzelésre vagy kifejlesztésre kerül, egy Új Energiás komponenst vagy potenciált fog tartalmazni. Ez minden cselekedetetekre is vonatkozik. Minden gondolatotok, minden éjszakai álmotok, minden, amit a kezetekkel vagy a hangotokkal hoztok létre, sőt még az is, amit az elmétekkel teremtetek, Új Energiás komponenssel is fog bírni.

 

Amikor megszabadultok démonjaitoktól, amikor tudomásul veszitek őket, amikor szembenéztek velük, majd elengeditek őket, akkor a tulajdonotokba kerülnek. Amikor megértitek, hogy ti hoztátok őket létre, akkor meg is semmisíthetitek őket. És ez hihetetlen mennyiségű energiát szabadít fel, amit nagyon magas kreativitással lehet majd felhasználni. Elkezdhetitek már ma, de igazából egy pár héten belül fogjátok majd látni ennek a működését.

 

És ezzel Shaumbra, itt most a Szerviz Központban vegyünk együtt egy mély levegőt! Tartsátok bent egy pillanatra, és miközben kiengeditek a levegőt, tegyétek azt úgy, mintha kiengednétek a levegőt azokból a démon léggömbökből, amiket ti magatok hoztatok létre. Engedjétek el őket! Engedjétek el az energiát! Nincsenek démonok, csak Lényed összessége létezik.

 

Üldögéljünk itt még egy kicsit együtt, ebben a Szerviz Központban!

 

(szünet)

 

Shaumbra, ti segítettetek ezt létrehozni. Nagyon, de nagyon sokan fognak ezen az úton utánatok jönni. Lehet, hogy nem Shaumbra Szerviz Központnak fogják ezt a helyet hívni, de egy biztonságos térként fogják ismerni. Egy nagyon biztonságos térként. Egy olyan térként, ahol önmaguk lehetnek. Egy biztonságos térként, ezen a nagyon hosszú, és időnként nagy megpróbáltatást jelentő új tudatosság ösvényén.                    

 

Vegyünk egy mély levegőt…

 

(szünet)

 

…engedd el a démonokat…

 

(szünet)

 

…és amikor készen vagytok, intsetek búcsút nekik, és Lucifernek is!

 

 

És most fókuszáljuk ide vissza energiáinkat, ahonnan elindultunk. Vissza a székekbe, a Most pillanatába. És igen, visszahozhatjátok ide magatokkal a Shaumbra Szerviz Központ energiáját.

 

És ez így van, a Kvantumugrás Sorozat -ami tulajdonképpen valahol burkoltan a Lucifer Sorozat- első Shoudján.

 

 

(Fordította: Telegdi Ildikó)


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint ötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403