TÓBIÁS ANYAGOK

 

KVANTUMUGRÁS SOROZAT:

SHOUD 10: „Levél a felébredő emberekhez” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

 

Elhangzott a Bíbor Körben,

2008. június 7-én

 

www.crimsoncircle.com

 

 

 

És ez így van, drága Shaumbra, hogy a végére érünk ennek a Kvantumugrás Sorozatnak, ami szilárdan lehorgonyzásra került az Új Energiában. Ó, még több száz éven át tartó változás és átalakulás vár a Földre. A tiétek természetesen rövidebb lesz, de amikor első ízben kezdtünk el az Új Energiáról és az új tudatosságról beszélni sok-sok évvel ezelőtt, az egy elmélet volt. Tudtuk, hogy közeledik, ti is éreztétek ennek közeledtét, de azt egyikünk sem tudta, hogy mindez hogyan bontakozik majd ki, hogyan kezd majd belépni ebbe a Földi tudatosságba, illetve, hogy hogyan kezd majd kibontakozni, és együttműködni a Régi Energiával.

 

Nemrégiben azt mondtuk, hogy a Kvantumugrás után néhány hónappal egy mérést hajtottunk végre a Földön abból a célból, hogy lássuk, hogy is áll az emberi tudatosság, hogy álltok ti, hogy behozhassuk azokat az eszközöket, amelyek benneteket szolgálnak. Aminek a következtében behozhatjátok mindazokat az eszközöket, amelyek segítik az emberekkel való munkátokat. Ma már tudjuk, hogy az új tudatosság itt van, és ez nem pusztán egy elmélet, egyáltalán nem filozófia, hanem ez ténylegesen jelen van itt a Földön.

 

Vannak közöttetek olyanok, akik már el is kezdik az ezzel való munkát, egyszerre mindig csak egy lépést téve. Bizonyos szempontból ez meglehetősen szokatlan, mivel egyáltalán nem úgy működik, mint a Régi Energia. Más szempontból pedig igencsak frusztráló, mivel meghatározott elvárásaitok vannak az „új” és a „tudatosság” szavak kapcsán, ez pedig egyáltalán nem az általatok meghatározott „új” és „tudatosság” szavak értelmének megfelelően működik. Ez rengeteg változást okoz az életetekben, továbbá az egész Földön. És most itt van.     

 

A végére értünk a Kvantumugrás Sorozatnak, és teljesen tudatában vagyunk annak, hogy olyan módokon terjesztettétek ki a tudatotokat, aminek jelenleg még nem is vagytok a tudatában. Behoztatok forrásokat és energiákat, valamint önmagatok aspektusait, továbbá a jövőbeli potenciális aspektusaitokat, és az istenségeteket. Egy óriási partit hoztok itt létre, Földi életetek megünneplését.

 

 

Tóbiás tapasztalása

 

Nekem, Tóbiásnak, ez a legérdekesebb és legcsodálatosabb időszak. Milyen kiváló lehetőség, hogy akárcsak most, itt ülhetek előttetek, a nem emberi, hanem szellemi tudatommal, a fátyol másik oldaláról, ami mindössze egy fél lélegzetnyire található a ti valóságotoktól, és tökéletesen tiszta kommunikációt folytathatunk egymással, mialatt nagyon is tisztán érezlek titeket. Micsoda gyönyörűség, hogy már most rendelkezem egy fizikai testtel a Földön, és arra készülök, hogy mindössze egy éven belül bele is menjek. A veletek tartandó Shoudjaim meg vannak számlálva, de ezt örömmel mondom. Ez nem halál, sőt valójában sokkal inkább egy születés. Ez nem azt jelenti, hogy búcsút intek nektek, vagy befejezem a veletek való dolgokat, hiszen a Földön én leszek az, aki csatlakozom hozzátok.     

 

A szépségnek micsoda időszaka ez az életemben, akkora, hogy őszintén mondhatom, hogy valójában soha nem tapasztaltam még meg ezt a hihetetlen egyensúlyt, és azt a képességet, hogy itt lehetek veletek a szellemben, miközben már rendelkezem egy fizikai testtel a Földön. Azon kapom magam, hogy annyi mindent akarok mondani nektek, olyan sok dologra szeretnélek emlékeztetni benneteket, hiszen valójában mindezt magamnak mondom. Mindezt Sam-nek mondom.

 

Mi ezt együtt csináljuk. Közösen megírjuk ezt a könyvet, megcsináljuk ezt a filmet, amit majd megnéztek. Ezt veletek együtt teszem. Ezt egyben Samért is teszem, saját magam számára, egyfajta emlékeztető gyanánt. Ez lesz az, ami visszahoz majd engem saját magamhoz, hiszen elképesztően könnyű beleveszni a tömeg tudat zűrzavarába. Olyan könnyű elfelejteni, hogy ki is vagy, és belezuhanni ebbe a 3D-s fizikai világba, majd azt színlelni, mintha ezen túlmenően semmi más sem létezne. Ezeket az általunk közösen létrehozott anyagokat Sam fel fogja fedezni.

 

Imád internetezni. Imád az emberiség jelenlegi tudás és bölcsesség alapjából szemezgetni. És egy napon majd, valamikor a nem túl távoli jövőben Sam rábukkan egy szóra, egy szóra, ami rezonál benne, ami rejtelmes, és kezdetben nem fog emlékezni rá, valamint nem fogja érteni, hogy miért is gyakorol rá ez a szó ekkora hatást, de egy elképesztő nyitást gyakorol majd rá. Ez a szó a „Shaumbra” lesz. Egy nap meglátja majd az interneten. És megtalálja a hozzátok vezető utat. És ami mindennél fontosabb, megtalálja majd a saját magához visszavezető utat.

 

A múltban elismertem egy csoportnyi Shaumbra előtt, hogy ez egy érdekes időszak a számomra, hiszen én, mint Tóbiás, sőt, mint TO BI WAH, a lélek, aki vagyok, bizonyos módon elcsábítom magam azáltal, hogy ez a Földi valóság magába rántson. Ennek a dimenziónak - ahol éltek - a pszichikai mágneses vonzása rendkívül erős. Ezt gondoljátok, hogy a Föld gravitációs ereje erős? Az a pszichikus gravitáció, ami még a legfejlettebb lelket is behúzza ebbe a nagyon sűrű valóságba, és azt okozza számára, hogy elfelejtse, hogy kicsoda is ő, hát az teljesen elsöprő, megsemmisítő. Érzem ezt a vonzást, ezt a csábítást. És ahogy erről beszéltünk is múlt havi összejövetelünk során, én nem állok ennek ellen. Nem tagadom azt meg. Nem harcolok vele. Sőt, pont az ellenkezőjét teszem. Annyira belemerülök, és megengedem magamnak, hogy egész mélyen benne legyek, hogy ez lesz az oka annak, hogy megértem majd, hogy nem ez a mindenség.

 

Tudjátok az emberi énetek ellenállása, és az emberi állapotok azok, amik ezt a zűrzavart okozzák, és elfeledtetik veletek, hogy kik is vagytok. Egy rendkívül egyszerű fizika van itt jelen, hiszen van egy olyan részetek – az angyali, a lélek, a magas tudatú létező – aki most, ebben a pillanatban is ellenáll ennek a dolognak, amit ti emberi állapotnak neveztek. Egy részetek visszahúzódik ettől. Egy részetek azt mondja: -„De ha totálisan megadom magam annak, amit „saját magamnak” nevezek ebben a 3D-s valóságban, akkor biztosan beleveszek majd!” – és pontosan ez a dolog az, ami abban segít, hogy bele is vessz. 

 

De ha teljesen megengeded és hagyod, hogy belemerülj ebbe, akkor lényegében emlékezni fogsz. Én, Tóbiás is pont ezt teszem most. Érdekesek a mellékhatások, mivel én szellemi szinten érzem, ahogy egy – a ti megnevezésetek szerinti – amnézia lép fel. Vannak olyan napok, amikor itt, a fátyol felénk eső oldalán együtt ücsörgök Adamussal, Kuthumival és a többiekkel, és közben érzem, ahogy szétcsúszok, mintha a fogaskerekek nem működnének szinkronban egymással. Az egyik pillanatban azon kapom magam, hogy itt ülök a házikómban, és veletek dolgozom, majd a következő pillanatban pedig Sam vagyok. Egy nagyon érdekes dinamika van működésben, és meg kell, hogy mondjam, hogy ez valóban az egyik legcsodálatosabb élmény – amennyiben nem állsz ellen neki.

 

 

Az élet szépsége

 

Lehetővé teszem magamnak, hogy érezzem az emberi tapasztalás teljességét. Ehhez hozzá kell fűznöm valamit, amit szeretném, ha mindannyian éreznétek ebben a hónapban. Nincs még egy, az emberi valósághoz és a Földhöz, ehhez a háromdimenziós tapasztaláshoz fogható szépség.  Tudom, hogy most egy páran azt gondoljátok magatokban: ”De hiszen a szépség a mennyekben található!”. Ó, és ez csodálatos. Azt mondjátok: ”A szépség a kristály birodalmakban lelhető fel.” Ó, ezek minden képzeletet felülmúlnak.  Azt mondjátok: -„ A szépség abban áll, hogy megszabadulsz a testedtől” – és ez egy fokig igaz is. De a legteljesebb módokon megnyilvánuló valódi szépség – annak a szépsége, ami magában foglalja a fizikai valóságot, ami az összes érzékedet játékra hívja, és részvételre invitálja, az a szépség, ami a lélek mélyén érezhető, és ami megtapasztalható egy fizikai testben – ez csak a Földön található meg. A legigazabb szépség, amit valaha is megtapasztaltam összes Földi életem során, és az összes életek közötti életeim során, nos ennek alapján igazán azt mondhatom, hogy a szépség a Földön található.

 

A Földnek meg vannak a maga kihívásai és nehézségei, de ezek mind illúziók drága barátaim. Ezek pusztán illúziók. A dualitás nem más, mint egy illúzió. A félelem egy illúzió, ami belejátszik az élet hatalmas szépségébe. A szépség pontosan itt található.

 

Oly sok ember lemarad erről. Szemellenzőt viselnek. Magukra öltötték a cél mentalitást. Mindig valahol máshol keresik a szépséget, és mindig azt feltételezik, hogy az valahol máshol van. De én itt és most megmondhatom nektek, hogy az univerzumban bárhol fellelhető igazi szépség leghatalmasabb formája pontosan itt van.

 

Tudom, hogy mikor nehéz napjaitok vannak, akkor az mindennek, csak nem szépségnek tűnik számotokra. Akkor az stressznek, félelemnek és bizonytalanságnak tűnik. De képzeljétek csak el, mi lenne, ha ezeknek a dolgoknak a kitaszítására irányuló próbálkozással is felhagynátok – ha többé nem próbálnátok meg elfutni a félelem elől, ha felhagynátok azzal, hogy kontrollálni próbáljátok a régi emberi aspektust, ha abbahagynátok az azon való aggódást, hogy mi lesz ezután – mert ekkor kezditek el értékelni az élet valódi szépségét. Hagyjátok abba a halállal kapcsolatos aggodalmaskodást! A halál, ahogy erről már a múlt havi Shoudunkban is említést tettünk, önmagában egy szépség. Annak élménye, hogy utolsó pillanataidban kifejezed megbecsülésedet és köszönetedet a fizikai tested iránt, annak megtapasztalása, hogy ítélkezés és vádaskodás nélkül emlékszel vissza mindarra, amit tettél, hát ez a szépség. Fizikai tested elengedése, és a spirituálisabb állapotodba való visszatérés – micsoda szépség!

 

De vajon mi készteti a Szellemet arra, hogy újra és újra visszatérjen ide a Földre? Mi űzi ide életről-életre? Néhányan azt mondanátok, hogy a „karma”. Vannak, akik azt szeretnék gondolni, hogy azért van ez így, mert léteznek megoldatlan ügyek. Néhányan azt szeretnék veletek elhitetni, hogy jóvá kell tennetek a múlt hibáit. De mi lenne, ha nem léteznének hibák? Mi lenne, ha mindössze szépség létezne? Hát ez az, ami a lelket arra készteti, hogy megteremtsen egy újabb inkarnációt és egy újabb tapasztalást. Csak és kizárólag ez.

 

Itt az ideje, hogy elengedjétek a karma, a bűn és a büntetés vagy megtorlás régi elképzeléseit. Itt az ideje, hogy újra elfogadjátok az élet teljes szépségét! Szeretnék egy önálló Shoudot szentelni csak a szépségre. Én most mindkét perspektívából látom a dolgokat – a szellemiből és az emberiből egyaránt. Érzékelek az emberi szemeken, füleken és érintéseken keresztül, ugyanakkor magam összességén, mint szellemen keresztül is érzek. Micsoda nagyszerű ajándékot adtatok magatoknak azzal, hogy most itt vagytok a Földön! Micsoda időkben élünk mi mindannyian!          

 

 

Mai vendégek

 

A mai Shoud egy kicsit más lesz. Máris behívom a vendégeinket, és összehozzuk az energiákat, a ti kérésetek szerint. Kezdjük akkor mai vendégeinkkel, és engedjük meg, hogy összes energiájuk jelen legyen itt, ebben a szent térben, ebben a biztonságos térben, ebben a mini dimenzióban, amit közösen hoztunk létre. Mondtuk már korábban is, hogy mindössze a képzelőerőtök segítségével képesek vagytok dimenziókat megalkotni. Némelyikük átmeneti, némelyikük öröké tartó, mások pedig saját életre kelnek. Minden egyes alkalommal, amikor csinálunk együtt egy Shoudot, létrehozunk egy dimenziót, és, hogy mihez kezdünk vele, az kizárólag csak rajtatok múlik.

 

Sok száz Shaumbra összejövetelt tartottunk már szerte az egész világon. Ezek mindegyike tovább él egy dimenzióként. Vannak, amik odakint lebegnek, mások pedig nagyon is le vannak ide a Földre horgonyozva. Ezek a dimenziók a megfelelő jellemzőket öltik magukra, legyen az az idő vagy a tér, legyen az bölcsesség vagy tudatosság, és sok más tulajdonság is, amivel fel lehet ruházni egy dimenziót a cél szolgálata érdekében. És mi most itt létrehozunk egy csodálatos céllal bíró dimenziót.

 

Akkor most behívjuk ide Albert Einstein energiáját, aki később, a kérdések-válaszok idejére csatlakozni fog hozzám, és aki nagyon is a részét képezi ennek a mai Shoudnak. Einstein briliánsságáról volt ismert, de nem volt annyira ismert elképesztő intuíciója és bölcsessége tekintetében, ami túlszárnyalta az elmét, tovább egy olyan fizika kapcsán, ami jelenleg nem ismert a Földön. Einstein briliáns formuláiról volt ismert, de közel sem részesült akkora elismerésben annak kapcsán, hogy képes volt túlutazni még túlvilágon is.

 

Amikor Einstein utazott, azt nem a testével tette, hanem a tudatával. Az elméjét nem vitte magával. Lehetővé tette, hogy a tudata elutazzon más birodalmakba, azokba a birodalmakba, amik még meg sem lettek teremtve, a multidimenzionális birodalmak, az ismeretlen szépségibe és fizikájába. És amikor visszatért ezekből az elképesztő tudati utazásaiból, az ott tapasztaltaknak vagy érzetteknek kevesebb, mint 0, 001 %-át volt képes megőrizni. De az elegendő volt. Elegendő információ és bölcsesség volt ez ahhoz, hogy ezzel ösztönözni tudja a tudatosságot és a tudást általánosságban véve az emberiség számára.         

 

Tehát most bejön – jelenleg nagyon aktív a Földön – bejön, hogy osztozzon ebben a különleges időszakban és ebben a különleges mai üzenetben. Tehát arra kérlek most benneteket, hogy a befogadás lélegzetével üdvözöljétek most körünkben drága Einsteinünket!

 

Továbbá üdvözöljük Yoham energiáját! Yohamot korábban Metatronként ismertétek. Yoham túlhaladta Metatron régi energiáját, túlhaladta az általatok metálnak vagy esetleg mentálnak nevezettet, mivel a Földön az emberi tudatosság kiterjesztésre került, és elfogadja az intuíciónak, érzésnek és szív energiának nevezett dolgokat. Metatron a ti hangotokként volt ismert a szellemben, most pedig Yoham az, aki úgy ismert, mint a ti szellemetek ebben a valóságban, a ti szellemetek a materiális gyakorlatban, a ti szellemetek, aki jelen van ma az életetekben.

 

Yoham a legtisztább és legmagasabb energiák egyike, és egyben a legszemélyesebb is. Yoham energiája Metatron korábbi energiája, aki közvetített köztetek és a ti megnevezésetek szerinti Magasabb Énetek között, köztetek és a Szellem között, köztetek és a mennyei lények között. De többé nincs szükségetek erre a közvetítőre. Így hát Metatron energiája megváltozott, és Yohammá vált, aki az az eszközötök, amit személyes tulajdonjogotokra, személyes Én Vagyok-otokra használhattok.

 

Yoham nagyon erőteljesen jelen van itt ma, aranyló színekben ragyogva, és mindegyikőtöket megfüröszt a szeretetben, együttérzésben és abban, amit ti egyfajta erőnek neveznétek. De lényegében az erő nem más, mint a tudás. Az erő annak megértése, hogy ki vagy, tovább annak megértése, hogy ezt soha egyetlen létező sem tudja elvenni tőled – soha, sehol, senki.       

 

Egy személyes megjegyzést tennék itt: ma behívjuk azoknak a háziállataitoknak is a szellemeit, akiket szerettetek, és akik már eltávoztak. Néhányukat mostanában veszítettétek el. Néhányukat már hosszú idővel ezelőtt elvesztettétek. Tudjuk, hogy néhányótok számára ez egy személyes üzenet. Ők nem meghalnak, majd tovatűnnek. Tudjátok a legnagyobb szolgálat egy háziállat számára - akit nagyon szerettetek és elfogadtatok – tehát a legnagyobb szolgálat számukra az, hogy ott lehetnek és üdvözölhetnek benneteket, amikor eltávoztok innen, és otthon üdvözölhetnek titeket. Tudjátok milyen is egy háziállatot tartani, aki abban a pillanatban, ahogy belépsz az ajtón  -nem számít, milyen napod volt aznap- már csóválja is a farkát, és kész arra, hogy veled legyen, és nagyon boldog, hogy láthat téged! Nincs ehhez fogható! Ó, a kutyák… már Tóbiásként élt életemben is voltak kutyáim. Minden életemben szerepet kapott egy kutya, és itt most nem a feleségemről beszélek. Nem arról beszélek…(nagy nevetés, Tóbiás kuncog)

 

Nevetnem kell, Shaumbra! (nevet) Olyan gyakran hallom azt – és itt most kitisztítom a felvételt, hogy jól lehessen hallani - tehát gyakran hallom azt, hogy többen is azt állítják, hogy a feleségem voltak Tóbiásként élt életemben. Meg kell, hogy mondjam, hogy ő jelenleg nem tartózkodik a Földön – és ezt köszönöm Istennek a Föld érdekében (nevetés) Saint-Germain azt állítja, hogy azért sietek olyan nagyon vissza a Földre, mert a volt feleségem jelenleg a kinti birodalmakban tartózkodik (nevetés) és én ezért inkább visszatérek a Földre, (Tóbiás nevet) és belemegyek Sam testébe, csakhogy nehogy potenciálisan belefussak a másik oldalon.  De ez pusztán spekuláció. (Tóbiás és a közönség nevet)

 

Hol is tartottunk? Ja, igen az életeimben lévő kutyáknál. A háziállatok, a kutyák nagyon fontos szerepet játszanak az életben, és ahogy azt tegnap drága Michelle-nek is elmondtuk, ők üdvözölnek titeket elsőként, mikor visszaérkeztek a másik oldalra. Néha előfordulhat, hogy sokk lehet a visszatérés – ami csodálatos egyébként, de néha egy kissé nyugtalanító – de csak addig a pillanatig, amíg meg nem látod, vagy meg nem érzed, hogy a háziállatod ott vár rád – hiszen ez az összes dolguk, hogy téged várjanak. Ó, ők türelmesek, jól érzik magukat a másik oldalon, és ott várnak téged.

 

Tehát most, első alkalommal szeretnénk összejövetelünkre behívni a háziállataitokat vendégeinkként. Amennyiben elveszítettetek egy háziállatot, nem találjátok őket, még akkor is, ha a gyermekkorotokban voltak jelen az életetekben, hívjuk most be ide őket, hogy legyenek velünk közös Shoudunk további részében!       

 

 

A mai üzenet

 

            Három részben szeretnénk megcsinálni ezt a mai Shoudot. Ez első rész a nyitó megbeszélés, ami csak magunk között, Shaumbrák között zajlik. A második résznél végeznénk egy újraindítást. Miután egybegyűjtjük az összes Shaumbra energiáját –azokét, akik itt vannak ma személyesen, azokét, akik talán most hallgatnak bennünket, és azokét is, akik majd egy későbbi időpontban fogják ezt elolvasni és meghallgatni, vagyis azokét, akik ma a Shaumbra néven említik magukat – tehát az a kérésünk, hogy most az összes energiánkat egybegyűjtsük egy pillanatra a mai különleges üzenet kedvéért. Ez az üzenet egyenként személyesen tőletek fog eredni - tőled, tőled, és tőled, és mindannyiótoktól, akik most az interneten keresztül csatlakoztok hozzánk.

 

Emlékezzetek, hogy nemrégiben tartott Shoudunk során Saint-Germain arról beszélt, hogy nyilvánítsátok ki, hogy kik vagytok: - „Új Energiás Tanító vagyok. Azért vagyok most itt, mert ezt választottam. Az életet választom, és vezetőként vagyok itt, hogy tanítója legyek azoknak, akik készen állnak!” Az erre a Shoudra adott elsöprő válasz miatt, továbbá, mivel hogy most már elfogadjátok magatokat tanítóként, szeretnénk ma összegyűjteni az összes Shaumbra energiáját, kivétel nélkül mindannyiótokét, hogy megfogalmazzunk egy levelet a felébredő emberek számára.        

 

Ennek az információnak a nagy része nyilvánvalóan már ismert előttetek, és azokról a dolgokról szól, amit már megtapasztaltatok. De fel tudjátok-e fogni Shaumbra, hogy mennyi ember van ott kint, aki éppen a felébredési folyamatán megy keresztül, és fogalma sincs, hogy mi is zajlik? Egyik nap a gázpedálon van a lábuk, másnap pedig a féken. Hány ember van ott kint, aki minden egyes nap vezettetésért, segítségért imádkozik, de mivel a dualitás állapotában tartózkodnak, nem képesek minket meghallani. Azt gondolnák, hogy megőrültek, ha egyszerre csak hangokat kezdenének hallani a fejükben! Még csak meg sem mernék hallgatni a múltbéli Shoudjainkat, mert maga az energia is nagy nehézséget okozna számukra. Mi kivétel nélkül veletek egyenként fejlődtünk egészen addig, amit egy nagyon magas energia szintnek neveznénk. És ez elsöprő lehet az újonnan jövők számára.

 

Mai Shoudunk második szakaszában szeretnénk egybegyűjteni – amennyiben erre hajlandóak vagytok - kivétel nélkül mindannyiótok energiáit, hogy átadhassuk szeretetünk, együttérzésünk és vezettetésünk energiáit a várakozó emberek számára. Ezt a különleges üzenetet, az elejétől kezdve egészen a végéig, szöveg formátumba lehet helyezni, és át lehet adni a szélnek. Audio formátumba lehet tenni, és a szél szárnyaira lehet bízni. Egy tudat csomagba lehet helyezni, és rá lehet bízni a szélre. És a szél lehet az Internet. A szél lehet egy másolat vagy egy felvétel. A szél lehet egy megbeszélés. De ti azt mondtátok, hogy készen álltok arra, hogy Új Energiás tanítók legyetek, és akkor most nosza, küldjük ki az üzenetünket!

        

Ők várnak. Össze vannak zavarodva. Egy olyan folyamaton mennek éppen keresztül, amit ti életekkel ezelőtt kezdtetek el, és ők éppen most lépnek ebbe bele. Azok, akik keresztül mennek ezen a felébredésen, azok a Kristályok is lehetnek, aki legelső alkalommal jöttek el a Földre, ami nagyon zavaros és elsöprő lehet számukra. És a szél szárnyain, az üzenetünk által, rátalálhatnának erre a dologra, amit mi tudatosságnak és új energiának nevezünk. Megtalálhatják ezt az üzenetet, ami értelmet és segítséget adhat számukra saját ébredési folyamatukban.

 

Mi, itt a Bíbor Tanácsban a Shaumbrával végzett munkánkkal nagyon lefoglaljuk magunkat. Halljuk a többi ember hívását, de ők még csak azt sem tudják, hogy kihez is szóljanak! Sokan pszichológiai rendellenességekben, mentális egyensúlytalanságokban, fizikai egyensúlytalanságokban és spirituális káoszban szenvednek. Gyűjtsük tehát egybe ma az energiáinkat, Yoham, a Bíbor Tanács Tagjai, Einstein, és az eltávozott állataitok kíséretében. Fogjuk meg a Shaumbra esszenciáját, önmagatok esszenciáját, ennek az utazásnak az esszenciáját! És írjuk meg együtt ezt a levelet a felébredő emberekhez!

 

Arra kérnénk most Aandrah-t (Dr. Norma Delaney-t), hogy jöjjön ide, és egy pár percig lélegeztessen titeket, majd újra fogunk kezdeni az „És ez így van-nal”, és ez lesz az üzenet. Kérlek titeket, hogy csatlakozzatok együvé erre!

 

AANDRAH: És most, ebben a pillanatban, merülj mélyen magadba, és tudd, hogy most éppen befogadsz. Befogadsz és hozzáadsz ehhez a bámulatos pillanathoz, valamint erővel töltöd fel azt!

 

Szívd be jó mélyen ezt a lélegeztet, ezt a lélegzetet, ami a mi lélegzetünk….a mi lélegzetünk….a Shaumbra lélegzete.

 

Lélegezz most jó mélyen… és most, miközben igent mondasz… igen… ez egy átható lélegzet. Az Egy lélegzete… Egy pillanat, Egy szeretet… Egy.

 

Lélegezz jó mélyen… le… le. Hisz nélküled, és a lélegezeted nélkül az EGY nem lehetne teljes. Te… te óriási kincs vagy.

 

Lélegezz most mélyen! Lélegezz mélyen… igen… igen… igen.

 

 

Levél a felébredő emberekhez

 

 TÓBIÁS: „És ez így van, drága barátaim, hogy meghallottuk a hívásotokat. Hallottuk az imáitokat, éreztük a fájdalmaitokat, és tudomásunk van a zavarodottságotokról. Ezért is hozzuk el számotokra ezt az üzenetet. A szél szárnyain találta meg a hozzátok vezető útját! A folyamataitok által találta meg a hozzátok vezető útját – ahogy az Internetet nevezhetitek – egy baráton keresztül, aki odaadta ezt neked, vagy talán látszólag teljesen találomra, de mi hallottuk a hívásodat és az imádat! És eljöttünk, hogy válaszoljunk neked.

 

Tóbiás vagyok a Bíbor Tanácsból, ami egy angyali rend, és azért van itt jelen, hogy együtt dolgozzon a tudatosság tanítóival a Földön és a többi birodalmakban egyaránt. Ma összekapcsolódom azokkal az angyali lényekkel, akik a szeretet és az együttérzés helyéről támogatnak és szeretnek titeket.

 

Ez az üzenet ugyanakkor egy csoportnyi ember angyal üzenete is számotokra. Ők jelenleg emberi formában tartózkodnak a Földön, pedig valójában angyalok. Eonok óta a tudat, a Szellem és Isten felfedezésén dolgoznak. Jelenleg fizikai megtestesülésben vannak jelen a Földön. Lehet, hogy a közvetlen szomszédod, az egyik családtagod vagy barátod éppen közülük való, de az is lehet, hogy egyet sem ismersz közülük. Pedig ők most itt vannak a Földön, és egy újfajta tanítóként és vezetőként végeznek szolgálatot. Az új tudatosság és az Új Energia birodalmainak felfedezésén dolgoznak, valamint az „Én Vagyok” egész fogalmán, ami azt jelenti, hogy a Szellem, Isten itt és most integrálódik a Földi énnel.                  

 

Összegyűjtjük az angyalok, a Szellem energiáit, továbbá e Földi csoportét, akiket Shaumbrának hívnak, hogy elhozzuk nektek ez az üzenetet, a hívásotokra adott válaszként.

 

Most egy felébredési folyamaton mentek éppen keresztül, és ez az oka annak, hogy megkaptátok ezt a levelet. Ez az ébredési folyamat egyszerre lehet kihívásokkal teli, megtévesztő és ugyanakkor csodálatos is.

 

Tudjátok, spirituális felébredésetek akkor veszi kezdetét, amikor elkezditek megkérdőjelezni azokat a dolgokat, amiket korábban soha nem kérdőjeleztetek meg, mint amilyen a fennhatóság vagy a struktúra. Amikor kérdéseket kezdtek feltenni annak kapcsán, hogy miért is vagytok itt a Földön, hogy mi is az élet értelme, és hogy mit is kellene most tennetek.

 

Onnan tudjátok, hogy egy felébredési folyamaton mentek éppen keresztül, hogy a múltbéli megoldások módjai többé már nem működnek az életetekben. Onnan tudjátok, hogy ezen az egész felébredésen mentek át éppen, hogy tisztában vagytok azzal, hogy jóval több minden létezik ott kint, de képtelenek vagytok azt pontosan behatárolni. Amikor tudjátok, hogy létezik egy nagyszerűbb út, de fogalmatok sincs róla, hogy mi lehet az. Amikor tudjátok, hogy készen álltok az élet és a megértés egy egészen új szintjére lépni, de fogalmatok sincs róla, hogyan juthatnátok el oda.

 

Onnan tudod, hogy éppen egy felébredési folyamaton mész keresztül, hogy akkor úgy érzed, magadba fordulsz, és elkezded azt érezni, hogy nem akarsz már annyi külső aktivitást, amikor már nincs szükséged a múltban átélt stimulációkra és drámákra.

 

Onnan tudod, hogy éppen a felébredés folyamatán mész keresztül, hogy csendes pillanataidban, talán késő éjjel Istent hívod, bár még Isten létezésében sem vagy biztos, legalábbis a régi felfogás értelmében. Egy magasabb létező vagy valami magasabb hatalom után kiáltasz, aki valahol kívül található. És szíved teljességéből, legigazabb részedből így szólsz: -„Drága Szellem, drága Isten, készen állok!” Amikor lényed igazságából azt mondod: „Drága Isten, drága Örökkévaló, hajlandó vagyok bármit megtenni, de nem tudom mi az, amit meg kellene tennem!”

 

Onnan tudod, hogy éppen egy ébredési folyamaton mész keresztül, hogy az összes addigi hiedelem többé már nem tűnik igaznak, és azok a dolgok, amelyek oly közeliek és kedvesek voltak számodra, elveszítik varázsukat, és a múlt emlékezetévé halványulnak. Onnan tudod, hogy egy felébredési folyamaton mész keresztül, hogy a valamikori álmaid és céljaid, az emberi vágyaid többé már nem igazán számítanak, elveszítik jelentőségüket, és többé már nem tudod, hogy mi is az, ami számít.            

 

Amennyiben most éppen ezt hallgatod vagy olvasod, vagy ez valamiképpen megérintett téged, azért vagyunk itt, hogy elmondjuk neked, hogy nem vagy egyedül. Vannak angyali lények a mi oldalunkon, akik most is veled vannak – nem valamikor a jövőben, nem valamikor a múltban, amire már is nem emlékszel túl jól, hanem itt és most. És egy egyszerű lélegzet, a te egyszerű lélegzeted kitárja az ajtót előttünk, hogy szeressünk téged, hogy emlékeztessünk angyali származásodra, hogy elmondhassuk neked, hogy a legnagyobb együttérzéssel és szeretettel vagyunk irántad. Nem vagy egyedül.

 

Egy egyszerű lélegzetvétel ebben a pillanatban, beengedi hozzád annak a több tízezer Földi embernek a szeretetét és együttérzését is, akik már keresztül mentek vagy éppen most mennek keresztül egy nagyon hasonló folyamaton – a Szellem felébredésén. Tudják milyen elveszíteni mindazokat a dolgokat, amelyek közel álltak hozzád és kedvesek voltak számodra. Tudják milyen is az, amikor hitrendszereik miatt folyamatos kihívássokkal néznek szembe minden szinten. Tudják, hogy az anyagi világból származó javak, amik valaha fontosak voltak, elkezdenek feloldódni. Tudják milyen elveszíteni egy kapcsolatot, vagy legalábbis, az elvesztéssel járó illúziót, annak érdekében, hogy ők, és most már te is belekezdhess az önmagaddal való kapcsolat kialakításába. Egy egyszerű lélegzettel megnyílhatsz, és megengedheted magadnak, hogy többé ne legyél egyedül.

 

Tudjuk, hogy ez kihívásokkal és nehézségekkel jár, és azzal is tisztában vagyunk, hogy mindaz, amin keresztülmentek, nagyon sok érzelemmel jár, és időnként ez nagyon drasztikus lehet. Tudjuk, hogy az elmétekben próbáltok erre rájönni. Mindenféle struktúrákat, rendszereket és metódusokat használtok, de még mindig nem találtatok rá a válaszokra. Megpróbáltátok ezt kielemezni, de ez valami olyan, ami nem lehet analizálni. Mindössze érezni és megtapasztalni lehet.

 

Közületek sokan mentetek el tanácsadásokra – hivatásosokhoz, vagy csak a barátaitokhoz – de a szívetek mélyén tisztában vagytok azzal, hogy az általuk kimondott szavak és módszerek nem igazán töltik be az a mély sóvárgást, hogy megismerd önmagad és a benned lévő Szellemet.

 

Tudjuk, hogy vannak olyan időszakaitok, amikor egyszerűen csak el akartok tűnni. Meg akartok szűnni, szerte akartok foszlani. Ez még csak nem is a halálról szól, hanem arról, hogy kilépj a létezésből. A kihívások, az átalakulás, a változások nagyon megterhelőek lehetnek az ember, az elme számára, ami azon aspektusod, aki egy szemellenzőt visel, aki nem látja, ki is vagy te valójában. Ez elsöprő lehet, és azt a kényszert okozza, hogy azt válaszd, hogy kilépj a létezésből.

 

De mindazok az angyalok, akik most veled vannak, és mindazok az emberek, akik melletted állnak, megértik az utazásodat. Van ma számodra néhány üzenetük, a legelső és legfontosabb pedig mindközül az, hogy nem vagy egyedül! Másodsorban pedig az, hogy az a folyamat, amin éppen keresztülmész, tulajdonképpen teljesen természetes. Zavarosnak tűnhet, és úgy érezheted, hogy elveszel benne, pedig ez mind nagyon is természetes. Ezzel lehetővé teszed, hogy a régi emberi látszat, és annak illúziója, akinek eddig magadat gondoltad elhalványuljon. Ahogy ez kifakul, elkezded megismerni a lehető legmélyebb és legszeretőbb szinten önmagadat is Istenként, Szellemként, Isteniként, és többé nem korlátoz majd az a régi emberi személyiség, hiszen most már megérted, hogy örökkévaló vagy, hogy nagyszerű vagy, és hogy megválaszthatod a saját valóságodat, sőt még azt is, hogyan élj most a Földön. 

 

Mi, akik itt most összegyűlünk körülötted, megosztjuk veled azt, hogy az összes válasz benned van. Nem fogod azokat a guruknál megtalálni. Semmilyen angyali létezőnél nem lelhetsz rá azokra, hiszen a válaszok benned vannak. Ebben a dualista állapotban az élet, a fény és a sötétség, a jó és a rossz, a maszkulin és a feminin fogalmaival való élet során, elhitted azt a hitrendszert, ami azt állítja, hogy a válaszok valahol máshol vannak. Pedig ezek tényleg ott vannak benned. A legigazabb és legbecsesebb helyen vannak benned, amit felfedezhetsz egy csendes pillanatodban, a légzés pillanatában, önmagad elfogadásának pillanatában.              

 

Megosztjuk veled, hogy nincs cél, nem létezik az az Isten, aki valami távoli helyen a mennyekben élne, és valamiféle útvesztőn vagy akadályokkal teli úton vinne téged keresztül. A valóság az, hogy az életedben minden a te teremtésedről szól, arról, hogy felfedezd a szépséget, hogy felfedezd a valóság mélységeit. Minden, amit jelenleg megtapasztalsz az életedben a te választásod által történik.  Nem létezik semmiféle külső hatalom vagy lény, aki erre rávenne téged. Senki sem szabja meg életed sorsát. Felfedezed majd, hogy mindez a te választásod.

 

Talán azt hiszed, hogy van egy nagyon mély vagy távoli részed, aki így akarta megtapasztalni az életet, ahogy azt eddig megélted, egészen mostanáig, de értsd meg, hogy mindezt te teremted. És amikor ezt megérted, és amikor felelősséget vállalsz magadért, akkor majd tényleg ráébredsz utazásod szépségére. Meg fogod majd érteni, hogy egyáltalán nem vagy elveszve. Mindössze nagyon mélyre merültél egy tapasztalásban, ami annyira tele volt gazdagsággal, ami, bár időnként fájdalmas is volt, de ez volt az, ami új mélységet és jelentőséget hozott a lelked számára.          

 

Tehát ezen a napon és ebben a pillanatban a valódi énedre való felébredésed közepette, itt az ideje, hogy búcsút ints régi emberi énednek. Mindezidáig ragaszkodni próbáltál hozzá, igyekeztél azt rendbe hozni és feltámasztani, és most eljött annak az ideje, hogy búcsút mondj ennek az emberi személyiségnek, a korlátolt hiedelmeknek, a karma régi ösvényeinek, az életek régi progressziójának, amelyek itt tartottak téged ezen a régi körhintán. Itt az ideje, hogy ettől elbúcsúzz!

 

Egy részed talán szomorúságot érez emiatt. Ez a tudatnak a halála, na nem a fizikai test halála, hanem a tudatnak a halála. De amint búcsút intesz a régi énnek, ezzel egyidőben elengeded a beragadt vagy sérült energiákat is, azokat, amik többé már nem szolgálnak téged, és amik már hosszú-hosszú életek óta nem szolgáltak téged.

 

Ahogy búcsút mondasz régi emberi énednek, egy új szabadságot fedezel fel. Olyan ez, mint amikor levetsz magadról egy kosztümöt vagy egy páncélzatot, amire többé már nincs szükséged. Amikor elengeded a régi emberi aspektust, amikor búcsút mondasz neki, akkor ezáltal létrehozol egy teret, ahova be tudod engedni a nagyszerűbb énedet, az isteni énedet, az angyali énedet, aki türelmesen várakozott eddig a kulisszák mögött, és arra várt, hogy mikor fejezed be ezt a csodálatos játékot vagy tapasztalást, aki arra várt, hogy hozz egy választást, és hívd be a valódi énedet, az isteni énedet most ebbe a valóságba!

 

Amikor búcsút mondasz az emberi énednek, az felszínre hozza a halálfélelmet, és a kontroll elvesztése miatt érzett félelmet. De drága barátaim, azok mind illúziók! Amikor elengeded mindazt, amiről eddig azt gondoltad, hogy te vagy, azzal helyet csinálsz annak, hogy mindaz lehess, aki valójában vagy! Most az az érzésed, hogyha mindezt elengeded, akkor belezuhansz egy soha véget nem érő, feneketlen sötét szakadékba, ahonnan soha többé nem jutsz ki, ahol soha nem találnak rád, vagy az is lehet, hogy ott fogsz bolyongani elveszetten a dimenziókban és az univerzumokban. De ez az angyali csoport, aki itt van most veled, ez az emberekből álló csoport, aki itt van most veled, mind keresztülment már ezen a tapasztaláson, és mind megértik, hogy amikor elengeded mindazt, amit eddig önmagadnak hittél, amikor megbízol magadban a legbensőségesebb és legcsodálatosabb szinten, akkor felfedezed majd, hogy ki vagy te valójában.

 

Ez a te választásod, természetesen. De minket hívtál, hozzánk imádkoztál, válaszokat kértél, és ezért bukkantunk ma fel.

 

Valódi Énedre való ráébredésed során, búcsút mondasz az általad megismert Földnek is. Sokan „Gainak” hívják a Földet, a földtömeget, a vizeket és az eget. Gaia valójában egy szellem, aki a Föld mellé szegődött annak összes elemeinek, összes állatának, erdejének a gondozására egészen a Földi idők kezdete óta. Az önmagadra való felébredés során, és ahogy elengeded vagy búcsút mondasz Gaianak, megérted, hogy nem egy másik szellem felelőssége ennek a bolygónak a gondviselése. Ez a te felelősséged, hogy ebben részt vállalj!

 

Gaia szelleme lassacskán távozóban van, hogy ti, az emberek összessége felelősséget vállalhassatok a vízért, amit megisztok, a földért, amin sétáltok, az égért, amit szemetekkel pásztáztok, az összes növényi és állati életért. Milyen áldott és gyönyörűséges tapasztalás is köszönetet mondani Gaianak mindazért, amit tett, búcsút inteni neki, és most már nektek magatoknak elfogadni a felelősség felvállalását a bolygótokért.  

 

Ennek a felébredési folyamatnak a során itt az ideje, hogy az általatok megismert emberi tudatosságtól is elköszönjetek. Soha többé nem lesztek ugyanolyanok. Nemrégiben a Föld egy új korszakba és egy új birodalomba lépett be. Mi azt az új tudatosságnak vagy az Új Energiának nevezzük. Ebben az új tudatosságban minden megváltozik. A Föld, az emberi tudatosság és az emberek is mind fejlődésen mennek most keresztül. A rajtatok kívül észlelt változások kaotikusnak tűnhetnek számotokra. Olybá tűnhet, mintha a dolgok kiderülnének, és minden darabjaira hullana. Úgy tűnhet, mintha a kritikus árucikkből nem lenne elegendő. Úgy tűnhet, mintha a dolgok állandóan a szakadék szélén táncolnának.

 

Itt az ideje, hogy ezt is elengedjétek, mivel az emberiség egy elképesztő átalakulási folyamaton megy keresztül. Jelentős változásokon mennek át, és ami üzemanyag és olaj hiánynak tűnik, az sokkal inkább a technológia, és az új energiás források új kifejlesztéseiről szólnak. A kőolaj használata helyett az új üzemanyag felfedezéséről. Ami élelmiszer hiánynak tűnik, az valójában annak szemrevételezésére készteti az emberiséget, hogy vizsgálják felül, hogyan viseljenek gondot egy új módon a biológiára, hogyan táplálják azt egy új módon, és hogyan termesszék a növényeket egy új, hatékony és természetes módon.

 

A kormányokban, politikában bekövetkező változások mind részét képezik ennek a folyamatnak. Könnyű beleesni a félelembe, és azon aggódni, hogy mi fog legközelebb történni a világban, de ez az angyalcsoport, és ez az emberekből álló csoport mind tudja, hogy ez pusztán evolúció. Tudják, hogy a változás kaotikusnak tűnhet, ugyanakkor a fejlődés és a kiterjedés természetes törvényei vannak most működésben, és ti ebben részt vesztek.             

 

  

         Ez arról szól, hogy elbúcsúzz az általad eddig ismert világtól, még az anyagiak, a gazdasági fellendülés és a vagyon értelmében is. Hiszen a Földön oly sok éven át a vagyon, a gazdagság és a hatalom, a pénz csupán egy kevés helyen összpontosult, és mindössze egy pár ember irányította az egészet, illetve mindössze egy kevés ország számára hozta el a megszilárdulást. És ebben az új tudatosságban ez az egyensúlytalanság többé nem működik. Tehát a vagyon, sőt még az általatok hatalomnak nevezett dolog egyensúlya is újraelosztásra kerül. Ez nem azt jelenti, hogy mindenkinek kevesebb jut majd, hanem azt, hogy akik le vannak maradva, azok most fel fognak zárkózni.

 

A világ nem hullik darabjaira, a világ éppen fejlődik. A világ újraelosztása zajlik jelenleg. A világ egy nagyobb egyensúllyal bíró és igazságos hellyé válik.

 

A felébredési folyamat során a dolgok sötétnek tűnhetnek. Sőt, még gonosznak is. A dolgok nagyon zavarosnak tűnhetnek, de mi azért vagyunk itt, hogy elmondjuk nektek, hogy ez pusztán fejlődés. A világ folytatódni fog. Az Új Energia be fog jönni. A tudomány és a matematika, a technológia és az oktatás új megértései mind érkezőben vannak.

 

A felébredés folyamata lehet magányos, hiszen ez önmagad újrafelfedezéséről szól, anélkül, hogy mások mondanák ezt meg neked, anélkül, hogy mások hitrendszerei alakítanák, formálnák és teremtenék meg a valóságodat. Tudjuk, életeteknek egy nagyon sötét, magányos és időnként rettenetesen szomorú szakaszán mentetek keresztül, amikor nagyon elveszettnek és magányosnak éreztétek magatokat, mintha senki sem hallott volna meg titeket. De ezek az angyali és emberi létezők azt akarják, hogy tudd, hogy hallottunk téged. Tudjuk, hogy ki vagy. Tudjuk, min mentél keresztül. És azt akarjuk, hogy tudd, hogy soha nem vagy egyedül.          

 

Felébredési folyamatod továbbra is folytatódni fog, és közben meglátod majd a benne rejlő szépséget. Látni fogd, hogy te, mint isteni létező hogyan teremtetted ezt meg önmagad számára. Látni fogod, hogy a félelem tovaszáll. A dualitás illúziói szertefoszlanak, és az egység tudása lép majd a helyére.

 

Ez a mai üzenet az angyaloktól és az emberektől érkezett hozzád, és mindazoktól, akik keresztülmennek ezen az ébredési folyamaton, amiben nem vagy egyedül.

 

És ez így van.”

 

 

Tehát drága Shaumbra, most én, Tóbiás következek az utolsó résszel. Még most is folyamatban van az összes energia összegyűjtése, ami az üzenet által jut el mindazokhoz, akik éppen felébrednek. Ó, ez nem csak a papírra nyomtatott szavakról, vagy a kimondott szavakról szól. Hiszen azok, akik kérték ezt az üzentet, érezni fognak titeket. Érezni fogják a szereteteteket, az együttérzéseteket és a megosztásotokat. Ez segíteni fog nekik abban, hogy kilépjenek az elméjükből, és megnyíljanak arra a részükre, amivel küzdöttek, aminek ellenálltak.

 

Ahogy ezt a saját ébredésetekből ti is tudjátok, van egy részetek, akit nagyon is akartok, és van egy másik, aminek nagyon is ellenálltok. Kéritek a felébredést, ugyanakkor féltek is tőle, és ez a dilemma, ez a konfliktus okozza a bizonytalanság és a fájdalom java részét. Ez okozza azt, és ahogy erre a múltból emlékezhettek, mindig is ez volt az, ami a beragadottságot okozta. Néhányan ezt a kerítésen való ücsörgésnek nevezik. Én ezt csak úgy hívom, hogy beragadtál a senki földjén, valahol a Régi Energiás tudat és a felébredés között.

 

Közösen beleszőttük ebbe az üzenetbe az összes tapasztalásotokat, összes bölcsességeteket, az összes szereteteteket és együttérzéseteket, és most… engedjük hát útnak a szél szárnyán! Indítsuk ezt útnak egy potenciálként, vagy akár több tízezernyi potenciálként! Eresszük hát útjára, hadd sugárzódjon ki minden olyan ember számára, aki szükséget szenvedően éppen hív valakit! Indítsuk hát útjára feltételektől és elvárásoktól mentesen! Senkit sem próbálunk semmiről sem meggyőzni. Nem próbálunk tagokat toborozni! Ami teszünk az az, hogy megosztjuk velük a szeretetünket és a tapasztalásunkat, megosztjuk velük a tanítói részünket, arra emlékeztetve őket, hogy nincsenek egyedül.

 

Lesz, aki majd elfogadja, és talán sokan elutasítják majd. De azok, akik elfogadják, mélyre jutnak majd. Világosságra lelnek. Ez új reményt csillant majd fel számukra.

 

Á, most azt kérditek: -„Tóbiás, hogy-hogy én nem kaptam meg ezt az üzenetet?(nevetés) Hogy lehet az, hogy én nem kaptam ezt meg?” Nos, itt belemehetnénk némi érdekes fizikába, és talán Einstein szeretne erről kicsit többet beszélni, de ezt ti írtátok saját magatoknak.

 

És ez így van!       

 

(Fordította: Telegdi Ildikó)

 


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403 

 


Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó