TÓBIÁS ANYAGOK

KVANTUMUGRÁS SOROZAT:


SHOUD 10: „Levél a felébredő emberekhez” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Kérdések és válaszok

Elhangzott a Bíbor Körben,

2008. június 7-én


www.crimsoncircle.com
És ez így van, drága Shaumbra. Máris elkezdjük a kérdés-válaszokat, de előtte egy kicsit beszélgetünk Einsteinnel.


A mai napon összegyűjtöttük a Shaumbra energiáit, tapasztalását és tudatosságát, és egy nagyon sajátos és jól átgondolt levelet írtunk a felébredő emberek számára. Ez a levelet lesznek majd, akik elolvassák, lesznek majd, akik meghallgatják, és sokan lesznek majd, akik érezni fogják. Ez a levél azokhoz szól, akik vezettetésért fohászkodtak, akik megnyugvásra, vigaszra és együttérzésre vágynak. És a mai napon ezzel a Shaumbra csoporttal közösen ezt most megalkottuk.


Ez a levél önmagatok jövőbeli potenciáljaitól is elküldésre került – öt évvel ezelőtti, húsz évvel ezelőtti, vagy akár húsz élettel ezelőtti önmagatokhoz, amely énetek a sötétben volt, elveszetten, kutatva, és aki imák és kérések útján fohászkodott bárkihez, aki csak meghallja őt. És aki ezt meghallotta, az az ő jövőbeli potenciálja volt, aki most te magad vagy, aki ma itt ülsz, és elküldöd magadnak ezt a levelet, azt mondván:-„Rendben van. Minden rendben lesz. Ez egy csodálatos, természetes folyamat. És igen, időnként ijesztő, időnként magányos, de te is Isten vagy!” Ez a levél a szél szárnyán eljutott ahhoz az aspektusodhoz, aki fohászkodott, és ami biztosította őt arról, hogy valóban isteni vagy.


És most – a kérdés válaszok előtt – szeretnénk hallani Einstein mai napra vonatkozó üzenetét –Barbara tolmácsolásában.


BARBARA: Nagyon köszönöm ezt nektek Geoff, Tóbiás és Linda. Einsteinnek csodálatos üzenete van. Egy percem van saját magam számára, és sajnálom fiúk, de ezt ti tettétek velem, és ezt el kell mondanom. Megígértem ezeknek az embereknek, hogy üdvözölni fogom őket szerte az egész világon. Már nagyon vártak erre a pillanatra, és amikor az Internet kapcsolat nem működött, hallottam, ahogy mindannyian felkiáltottak – Ne! Ezért hát vettünk néhány mély lélegzetet, és az Internet bekapcsolt. De legyen a legelső Szilvia, akit később fogok szájon csókolni. Nagyon szeretünk téged. Laura, alig várom, hogy itt legyél. Maria, csodálatos vagy, nagyon szépen köszönöm. Lucietta és Andre, Marius és Carmen, Georgetta, Florin, Carmen és Illiana, természetesen Alfréd és Tímea, és Elizabeth, csodálatos budapesti tolmácsom, köszönöm. Mariann és Heinrich, akik németre fogják majd fordítani Einstein üzenetét Hamburgban. Máriának üzenem Görögországba, hogy úton vagyok hozzád. Kinga, Szilvia, Varda, köszönöm. Jövök Izrael! Ingának Dániába, úton vagyok! Máriának üzenem Kanadába, megmentetted az életem, köszönöm szívem. És Brandonnak Corpusban azt üzenem, hogy a szerelmes levél neked és Iannak szólt. Tehát… köszönöm.


ALBERT EINSTEIN: Úgy rendelkezem, hogy csak a legistenibb fény ragyogjon rátok ez alkalommal és a legnagyobb jó legyen ma itt jelen! Micsoda egy sztori, nemdebár, hogy itt vagyok ma, és részt veszek ebben a világméretű eseményben, amikor is elhoztuk ezt a szeretet levelet az univerzum számára!


És most el szeretném nektek mesélni a halálom utáni életem rövid történetét, és ezzel a három csibésszel való kapcsolatomat a túlvilágon, hogy hogyan is jöttünk mi össze, és beszélnék egy kicsit arról is, hogy merrefelé is tartunk. Tehát az úgy kezdődött, hogy a miután átértem a túlvilágra, természetesen iszonyú kíváncsi voltam, hogy megtudjam, hogy hogyan is működik minden. Pont olyan volt, mintha életben lennék, és miközben utazgattam és nézegettem a dolgok természetét, és ahogy megpróbáltam megfejteni az Egyesült Mező Elméletet, amit soha nem tettem meg földi életem során, egyszerre csak belefutottam ebbe a hármasba. Saint-Germain, Tóbiás és Kuthumi mind együtt elmélkedtek, és nagyszerű beszélgetéseket folytattunk a különféle dolgokról. És voltaképpen ők hárman voltak azok, akik megtanítottak engem arra, hogyan tudok Barbarán keresztül kommunikálni. Legelőször a zenén keresztül léptem Barbarával kapcsolatba, majd később elkezdett csatornázni.


Nem mondhattam el neki, hogy én vagyok az a társaim kíséretében – az én 12-es csapatom – akik nem is volt akkoriban még 12-en. Miután hosszas és terjedelmes beszélgetéseket folytattam hármójukkal a túlvilágon, küldetésem az lett, hogy kifejlesszek egy olyan eljárást, ami megoldja az egyéni ember konfliktusát. Namost, mindezek a nagyszerű elméletetek csodálatosak is egészen addig, amíg behozatalra nem kerülnek az emberi testbe, a fizikai formára tesztelés, kipróbálás céljából.


Nos, Barbara összejött Theresa-val és Lilivel, és intenzíven tanulmányozni és hallgatni kezdték ezeket az elméleteket, amiken a csapatommal és a Tanáccsal együtt dolgoztunk, és több éven keresztül ösztönöztük őket és rimánkodtunk nekik, hogy próbálják ki ezeket az elméleteket a gyakorlatban is, hogy lássák azok működését az emberi valóságban. És egészen elképesztő idők voltak ezek, amikor láttam ezt a három hölgyet, akik kellően őrültek voltak ahhoz, hogy elhiggyék, hogy tényleg angyali erőkkel beszélgetnek, ugyanakkor eléggé épelméjűek voltak ahhoz, hogy képesek legyenek ezt a folyamatot és ezt a mély tudást összehozni, és átültetni mindezt a hétköznapi, mindennapos életbe.


És ezalatt az időszak alatt, 1998-ban Barbara végtelen mennyiségű anyagokat csatornázott, amik nagyon összetettek voltak, de mi ezt leegyszerűsítettük, hogy tanítani és oktatni lehessen azokat. És amikor világossá vált, hogy egy emberi lény csak egy bizonyos mennyiségű magas információt képes a fizika testen áthozni, akkor úgy határoztunk, hogy hagyunk neki egy kis pihenőt. És akkoriban volt, hogy fogtam az összes információt, és visszavittük azt ennek a három csibésznek, és ők elkezdték azt maguk tanulmányozni.


Majd egy napon, amikor közönségük foglyul volt ejtve, csapdába csalták Geoff-et, majd tudatni kezdték vele, hogy ő lesz ennek az egésznek a szócsöve. És ahogy ennek mindnyájan a tanúi és résztvevői vagytok, ezt követően az információ egy új módon került átadásra, ami előkészítette a terepet az Új Energia számára, a Kvantumugrás számára. Geoffrey és Linda nagyon sok órát töltött szeretettel azzal, hogy elhozzák nektek mindezt a tudást, átengedve azt saját testükön keresztül. Megváltoztatták az életüket, hogy egy bőséges szervezetté váljanak, és bőséges mennyiségű tudást, ösztönzést és vezettetést, valamint segítséget és együttérzést nyújtsanak.


És ez volt a tökéletes időzítése annak, amikor valaki átadta Geoffrey-nek a könyvem egy másolatát, amit ő a tökéletes időpontban olvasott el. És akkor, tudjátok itt fent az éterben mindannyian megtapsoltuk magunkat, amiért képesek voltunk arra, hogy olyan módon befolyásoljunk emberi lényeket, hogy ők pont a tökéletes időzítéskor jöjjenek össze, és az úgy volt, hogy Geoffrey meghívta Barbarát, hogy a részét képezze mindannak, ami már most is zajlik.


Tehát emberi elméjük azt gondolta, hogy ők pusztán találkoztak abban az időben – de nem! Hatalmas tervezés előzte meg mindezt – nagyon hosszú ideje, egy nagyon is isteni időzítés által, ami megtervezte az ő találkozásukat. Ezt követően elérkezett mindannyiunk számára a Kvantumugrás, és micsoda ugrás volt az, nemdebár? Mindannyian, akik ott voltatok, részt vettetek ennek a létrehozásában. És ez egy hatalmas ünnepség volt a fátyol mindkét oldalán.


Aztán Barbarát meghívták, hogy vegyen részt ezen a Rock n’ Roll Show-n, Geoffrey és Linda turnéján, és ő megragadta ezt az esélyt, hogy ezen részt vegyen, és elhozza ezt az üzenetet, és nagy tisztelettel és egy kis szomorúsággal azt mondjuk most, hogy ez a társulás nem ér itt véget. Nem arról van szó, hogy ez a csoport nem fog mindig együtt dolgozni, és nem fogja ösztönözni ezt az együttérzést a bolygón. De mindig is úgy volt tervezve, hogy vannak terveink kifejezetten Barbara számára, aki Európában rádöbbent, hogy egész Európa őt is várja, valamint Hamburg, a Nyári Ünnepség is, ami az ő utolsó hivatalos fellépése lesz a Bíbor Kör roadshow-jában. És mi létre fogunk hozni egy új roadshow-t, hogy egyre több és több ember – több ezer és több millió ember – hallhassa ezt az üzenetet.


Az egyik ösztönző dolog, ami itt a fátyol mögött történt az az, hogy Tóbiás újra vágyódik erre a becses emberi életre, vágyódik arra, hogy összes tudását lehozza a fizikai testbe. És mi most arra készülünk, hogy újra fizikai formába segítsük őt ezen a csodálatos módon. És onnantól kezdődően új tanulási sorozatokat fogok beindítani, azok számára, akik már oly régen és olyan jól tanultatok. És Saint-Germain fog társamul szegődni, és elkezdjük az időutazást, a materializációt és a dematerializációt tanítani, és természetesen az anyagi manifesztációt, ahol megtanítjuk nektek, hogy egy zöld ceruzát pont ugyanazon a módon lehet manifesztálni, mint egy piros Ferrarit. (nevetés) És ez majd segíteni fogja a bőséges áramlást, valamint aktív részvételt nyújt majd számotokra az anyagi manifesztáció kapcsán.


És nagy örömünkre szolgál ma itt lenni, és ahogy már említettük, van bennünk némi szomorúság, hiszen ez a roadshow mindannyiunk számára nagyszerű utazás volt, de ez még csak most kezd kiterjedni, én és az én – ahogy szólítani szoktam őt – az én harmadik Mrs. Einsteinem… és el kell, hogy mondjam, hogy nekem nem olyan a kapcsolatom a feleségeimmel, mint ahogy azt Tóbiás ma kifejtette! Boldoggá tesz, hogy együtt lehetek mindazokkal az asszonyokkal, akiket szerettem, és nagyon nagy megtiszteltetés számomra, hogy ezáltal a csodálatos test által lehet a munkám itt képviselve. És ahogy mindig is mondtam, oka van annak, hogy ő ilyen csodaszép nő, oka van annak, hogy énekelni fog. Lényegében a zene, amit látni fogtok, fogja vezetni az utat az előttetek álló évek során, és látni fogjátok az ő haladását, ahogy nemzetközivé növi ki magát, ami által képes lesz majd befolyást gyakorolni a bolygóra.


És ha bárhol is látjátok majd Barbarát, látni fogjátok Tóbiást, Saint-Germaint, Kuthumit, Geoff-et és Lindát is szellemben. Látni fogjátok magatokat mind, hiszen ti vagytok azok, akik ezt az egészet lehetővé tettétek. Tehát nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ma itt lehetünk, és segíthetünk megválaszolni azokat a kérdéseiteket, amikkel elénk álltok.


TÓBIÁS: Valóban. És ezzel…nincs hozzáfűznivalóm az ex-feleségeim kapcsán. (nevetés) Látjátok, mi odafigyelünk az emberekre. Viccelődnek a párkapcsolatokról, ezért mindig jó dolog megnevettetni benneteket. És akkor kezdődhetnek a kérdések!


KÉRDÉS SHAUMBRA 1: (Linda olvassa az internetről): Tóbiás, Saint-Germain és Kuthumi! Saint-Germain azt mondta a Kvantumugráskor, hogy itt az ideje, hogy ne cipeljük tovább magunkkal mások betegségeit és problémáit. Hogyan válasszuk akkor azt, hogy örömben és könnyedségben éljünk, miközben egy olyan partnerrel élünk, aki úgy tűnik, hogy a halált és a nehézségeket választja? Nagyon nagy kihívással nézek szembe annak kapcsán, hogy ne ragadjak bele a drámába, és már nem vagytok biztos abban, hogy ha tovább maradok, képes leszek-e szuverénnek érezni magam. Kérlek, segíts!


TÓBIÁS: Na tessék, megint párkapcsolati kérdés! A legtöbb párkapcsolat a régi energiában alakult ki, gyakran sok-sok karmikus réteggel együtt. Amit kivétel nélkül mindannyiótoknak meg kell értenetek az az, hogy ti a saját énetek vagytok, és nem kötelező számotokra egy párkapcsolat sem. És előfordul, hogy a régi karmikus rétegek, vagy a felelősség régi érzései és a bűntudat azok, amik benne tartanak titeket egy párkapcsolatban, ami nem egészséges egyikőtök számára sem.


Ez időnként teljesen egyértelmű számunkra, de ismételten, ezek a párkapcsolati problémák válnak a legmélyebbekké, és ezekről megy a legnehezebben a lekapcsolódás. Másoknak azt szoktuk javasolni, és most itt neked is azt javasoljuk, hogy töltsél egy kis időt távol jelenlegi partneredtől. Ami azt is jelentheti, hogy legyen egy saját helyed, lakásod, tölts tőle távol egy kis időt, és valóban add meg azt az ajándékot magadnak, hogy magaddal legyél. És ezáltal sokkal világosabb megértésre teszel majd szert a másik személlyel való kapcsolatodról. És gyakran azt veszed észre, hogy azok az energiák, amelyek jelenlétére már nincs tovább szükség, elengedésre kerülhetnek.


Mindannyiótoknak mondom, hogy ne féljetek elengedni egy olyan kapcsolatot, ami már nem szolgál benneteket! Beleestek a bűntudat és a felelősség érzéseibe, és abba, hogy nektek kell a gondját viselnetek egy másik személynek. De hiszen ez nem mindannak az antitézise, amit önmagatokról, mint szintén Istenről tanultok? Néha egyre csak magatokkal vonszoljátok ezeket a kapcsolatokat, mikor ez pedig már egyikőtöket sem szolgálja. Lélegezzetek erre, töltsetek némi időt magatokkal, és ha azt választjátok, hogy elengeditek azt a kapcsolatot, akkor tegyétek azt szeretettel és bűntudat nélkül. Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 2: (egy nő áll a mikrofonnál): Ez a kérdés egy drága Shaumbra barátomé, aki nem lehet most itt személyesen. A kérdés így hangzik: - Krónikus fájdalmakban szenvedek, már csaknem harminc éve. Két éve elkezdődött egy bénulást okozó hátfájdalom. Voltak javulási periódusaim, de ahogy elkezdtem izgatottá válni azokban a tevékenységekben, amiket szeretek, és ahogy elkezdtem visszatérni az aktív élethez, olyankor mindig újabb legyengítő fájdalom epizódok vették kezdetüket. Valójában már nem élek többé, mindössze túlélek. Felismertem, hogy az áldozat szerepét játszottam, amiben egészen kitűnő voltam. Készen állok arra, hogy ezt elengedjem, de úgy tűnik számomra, mintha lennének olyan tudattalan részeim, akik nincsenek mind a fedélzeten. Minél tovább vagyok ebben az állapotban, annál nehezebb hinnem abban, hogy ez változni fog. Kérlek, segíts nekem megérteni, hogy ez a fájdalom és ez az elszigetelés hogyan szolgál engem, és mit kell tennem ahhoz, hogy kiszabadítsam magam ebből az általam teremtett börtönből, hogy újra éljek! Köszönöm.


TÓBIÁS: Albert.


ALBERT EINSTEIN: Nos ez nem olyan bonyolult ám, mint amilyennek most látod. És nagyon röviden azt mondanám neked, hogy először is kezdjél bele abba, amit mi tanú programnak nevezünk, mikor is minden reggel ébredéskor, elkötelezed magad, miután elmondtad a csodálatos „köszönöm ennek a csodálatos életnek ezt az újabb napját” – és közben megérted, hogy még a fájdalmad és kényszerű elszigeteltséged ellenére is az, hogy életben vagy, és ezt megtapasztalod, és mindezt legyőzöd, az egy gyönyörűséges csoda, és része annak, ami miatt idejöttél – hogy ezt legyőzd! Aztán jelentsd ki szándékodat aznapra, hogy önmagad tanúja leszel, és ez az, amire szeretném, ha odafigyelnél. Három meghatározott emberi dimenzió van a konfliktus megoldásban, és hogy ezt értsd, nézzél csak bele a fizikai testedbe egy pillanatra – van szíved, vannak beleid, van májad - és ezek mind különféle dolgokat tesznek.


Tehát azt szeretnénk, ha megnéznéd ezt a három különböző dolgot! Az első az érzelem és az energia- a tiszta érzelmi energia – ami áthalad rajtad. És ahhoz, hogy teljesen magadhoz öleld azt az érzelmet, nem kell intellektuálisan kifejtened, hogy miért is érzed magad rosszul. Mindössze önmagadhoz kell fordulnod, érezned és lélegezned kell. Micsoda elképzelés, igaz? És képesnek kell lenned arra, hogy bármelyik adott pillanatban, amikor fájdalmat vagy haragot érzel, képes legyél magadba fordulni, és azt mondani: -„Tudod mit, semmi szükségem sincs arra, hogy megmagyarázzam annak az okát, hogy miért is érzek így. Egy bensőséges kapcsolatra van vele szükségem.” Mindennel – a haraggal, a félelemmel, a szomorúsággal és a fájdalommal – hogy átlélegezd ezeket magadon, és megmozgasd azt! Hogy mozgasd az energiát!


Namost a másik dolog, amit keresned kell, az az intellektuális oldalad. És tudod ezek mind üzenetek ám, hogy „nem tudsz ezen túllépni” vagy, hogy „ez mindig is így lesz”, „nem érdemlem meg”. Ezek bűntudat üzenetek. Itt van mindez az intellektuális aktivitás. És mi arra kérünk, hogy először is különböztesd meg egymástól ezt a kettőt, másodsorban pedig, hogy amikor megvizsgálod ezeket az intellektuális üzeneteidet, és látod mindezeket az ön-megsemmisítő intellektuális frekvenciákat, akkor egy kissé vitába kell szállnod magaddal, és be kell hoznod az angyali birodalmak üzeneteit, amelyek azt mondják: „Te egy csoda vagy, ahogy itt ülsz ebben a székben” – hogy te erre képes vagy, hogy képes vagy önmagadat meggyógyítani, és hogy meg fogod magad gyógyítani. Azt lehet, hogy nem tudod, hogy ez hogyan fog végbemenni, de meg fogod ezt csinálni, és amikor az érzelmi frekvenciáid felé fordulsz, és átlélegzed azokat magadon, akkor az helyet teremt benned az intuíciód számára.


És az intuíciód mindig egy apró kijelentést fog tenni, és innen fogod tudni, hogy ez az intuíciód volt. Nem fogja neked elmagyarázni, miért is akarja, hogy pihenj. Mindössze azt fogja neked mondani: Pihenj! És akkor csak figyeld, hogy mit szól ehhez az intellektusod: „Nem tudok pihenni. Olyan sok dolgom van!” És akkor megint figyelj arra, amit mond: „Pihenj!” És erre azt mondod. „Nem, nem, ez képtelenség. Ez nem lehet ennyire egyszerű!” És ekkor meg fogsz fordulni, és ez azt mondja majd neked: -„Pihenj” És az intellektusod hamarosan azt mondja majd – amennyiben behozod az angyalok hangjait és az angyali birodalmakat: - „Tudod mit, talán mégiscsak oda kellene figyelnem erre az őrült halott zsidóra, és pihennem kellene!”


És így, ekkor átmozgatod magadon az érzelmi energiát! Kezeled az intellektuális üzeneteket, és átváltoztatod azokat az isteniség pozitív hatalmává, és ezzel csodálatosan helyet teremtesz az intuíciód számára, ami bejön, és egyensúlyba hozza mind a hármat, és akkor majd pihenni fogsz. És ez sokkal előrébb visz majd téged annál, mint amit most el tudnál képzelni.


KÉRDÉS SHAUMBRA 3: (Linda olvassa az internetről)? Mondanál nekünk valamit Franciaországról? Miért tűnik úgy számunkra, hogy egy szektaüldözés folyik itt? Van-e Franciaországnak valamiféle vallási szerepe, amit magára vett? Úgy nőttem fel, hogy folyton azt hallottam, hogy ez az egyház idősebb lánya – a katolikus egyházé – de mit jelent ez? És mit szólsz Elnökünk mostani Vatikáni útjához? És jöttök hamarosan? Nagyon szeretném hallani erről a véleményedet!


TÓBIÁS: Valóban, valóban. Ahogy ezt mindannyian tudjátok, Adamus nagy szeretettel viseltetik Franciaország iránt, talán amiatt, hogy imádja az ott fellelhető összes emberi élvezetet. De én Tóbiás átadom a saját látásmódomat. Az egyház energiája – a katolikus egyházé - nagyon mélyen beágyazódott Franciaország történelmébe, az ismert és a titkos történelembe egyaránt. Nagyon sokféle rítust és szertartást végeztek ott akkoriban, amiknek a hosszú távú fennmaradása veszélyes volt az egyházra nézve. Ezek olyan fajta szertartások és titkos összejövetelek voltak, amik nagyon szilárdan horgonyt vetettek a Franciaországi Katolikus egyház energiájában.


Sok-sok évszázaddal ezelőtt, ha ezek kikerültek volna más országokba, vagy ha maga Róma elbukott volna, ha a Vatikán nem azon a földön állna, amit most Olaszországnak neveztek, akkor ez újra felbukkanna Franciaországban. Tehát ez a nagyon erősen gyökeret vert energia még mindig erősen dolgozik ott, és ez okozza ezeket a fajta reakciókat, amiket ott láttok – a kormány, a vezetők nagy része, akik irányítanak – szó szerint megpróbálják kívül tartani a külső energiákat.


Mi mind tisztában vagyunk azzal, hogy ez nem működik. Amikor kontrollálod vagy lefojtod az energiát, akkor az felépíti a saját nyomásást, ami előbb vagy utóbb robbanni fog. Nem akarunk itt jóslatokba bocsátkozni, mi tényeket közlünk. (Tóbiás kuncog) De mindig, amikor bármiféle kontroll vagy elnyomás, lefojtás vagy bármi ehhez hasonló energia van jelen, valami történni fog. Ez megtörténhet magában a Földben, ahogy ezt igen gyakran látjátok az egész világon. Nézzétek csak meg azokat a helyeket, ahol földrengések vannak. Ezek azok a helyek, ahol az energia le lett nyomva vagy el lett torzítva.


Ez persze beüthet az emberibb aktivitások által is – mint amilyenek a bombázások, a felkelések, zendülések és az ehhez hasonló dolgok. Ismételten, mi nem bocsátkozunk jóslatokba itt, mindössze látjuk, hogy az energia hogyan működik, és egy ponton, ennek a Katolikus egyháznak az ősi, nagyon beágyazódott energiájának meg kell mozdulnia, hogy kiengedje magát ebből a nagyon szorosra zárt struktúrából, hogy a részévé váljon Föld új tudatosságának. Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 4: (egy nő van a mikrofonnál): Hello Tóbiás, és Mr. Einstein! Megpróbálok összefüggő magyarázatot adni egy olyan dolog kapcsán, ami pár héttel ezelőtt történt, és igen csak elképesztő volt. Egy tanácsadóval dolgoztam éppen együtt a szív energia megnyitásán, amikor felfedeztem, hogy nyolc generációnyi ősöm kapaszkodott a szívembe. Elkezdtünk azon dolgozni, hogy megtisztítsuk őket, és miközben ezzel voltunk elfoglalva, amikor végül elengedtem őket, úgy éreztem, hogy a szívem kiterjed egészen akkorára, mint maga a Föld, majd akkorára, mint az univerzum, és ezt egy kissé nehéz volt kezelnem. Aztán hirtelenjében összekapcsolódtam – nem tudom milyen energiával – de olyan érzést nyújtott, mintha valamiféle teremtői energia lett volna, és az a leghitetetlenebb érzéssel járt. És bárhová is néztem, az volt, és bármit is láttam, az volt. Ó, Istenem, ez olyan közhelyesen hangzik, nem igaz? (mosolyog) Szóval ez egy teljességgel elképesztő érzés volt. Próbáltam meghatározni ezt az érzést vagy érzelmet, de nem sikerült. Majd azt kérdeztem: -Nos, ez Isten?” És olyan volt, mintha nem az lett volna, mivel ha megnevezed, és van egy határ, ahol ez Isten, és ahol te nem vagy, itt pedig semmi nem volt, ami ne lett volna. Úgy értem, ez minden volt. Tehát láttam ezt az óceánt, amiben mind benne lebegünk, és olyanok vagyunk, mintha kezekkel és lábbakkal bíró apró kis jégkockák lennénk, és mind azt hisszük, hogy különbözünk egymástól, és kint vagyunk az óceánban, ebben a varázslatos potenciálok óceánjában, ahonnan mindent behozhatunk. Nagyon erőteljes volt.


Miután hazamentem, három álló napon át csak sírtam, és nem tudtam, hogy valaha normális leszek-e, (nevetés) – úgy értem egyebet sem tettem, mint ettem és sírtam. Felkeltem és sírtam, pisiltem, és sírtam. (még több nevetés) – és csak mentem az utcán, miközben láttam az embereket, és olyan érzéssel szerettem őket, amit el sem tudok mondani, mivel ebben az energiában nem volt ítélkezés. És ez az energia olyan volt, mintha a gyilkos és az áldozat lett volna, amikor is ennek az energiának nem számít, hogy mit tettél, csak az számít, hogy általa, ezzel az energiával került ez megteremtésre. És akkor ott voltam a benzinkúton, és a mellettem levő fickó éppen tankolt, én meg ránéztem, és: -Ó, istenem, úgy megölelnélek és elmondanám neked, hogy mi mind egyek vagyunk!” (nevetés) Erre a nővérem megkérdezte: De ugye nem tetted meg? „Nem”. Tehát ezzel kapcsolatban lenne valami meglátásotok az egész dolog kapcsán, nagyon hálás lennék. Köszönöm.


ALBERT EINSTEIN: Nos, szeretnék most neked egy rövid leckét adni az Új Energiás fizikából, és ez mindent meg fog magyarázni – az én Egyesült Mező Teóriám valóban mindennek a teóriája – de most úgy érzékeld magad, mintha egy részecske lennél. Én ezt a „tudat összetételének” nevezem, és ez a tudat összetétel a szó szoros értelmében a Föld középpontjában létezik, ami szó szerint az, ahonnan ennek az univerzumnak a teremtése kiindul. És a te saját tudat összetételed pontosan ugyanazzal az energetikai mezővel rendelkezik, mint maga a bolygó, ami megmérhető. Tehát a Földnek ebben a középpontjában van ez az egy összetétel, ami képes kiterjedni az univerzumba. És a te, vagy bármely embernek az együttérzés fénye mikor eléri ezt az összetételt, akkor az kiküld magából egy gravitációs hullámot, annak az összetételnek a tükröződéseivel.


Namost, ez a bizonyos hullám szelet a te összetételeddel bír, továbbá természetesen az egész bolygóéval. Tehát rendelkeznek ilyen összetétellel a székek, a fák, az óceánok, a gyilkosok, és minden, de ennek az összetételnek az általad meghatározott tükröződései azok, amik felépítenek téged. És ezen belül létezik a három emberi dimenzió, amiből az első az érzelem. Ez a Forrástól való elkülönülés első fokozata, hiszen a Forrás teljes egészében szívenergiából áll. És az végighalad a bolygó felszínén, létrehozza a fizikai testedet, megtölt téged a saját tudatoddal, azzal a matematikával, amiből összeáll a te összetételed, amitől te te vagy. Ez kimegy a Föld elektromágneses birodalmának a széleire, majd a szó szoros értelmében az Északi pólus tetején visszatér, és újra leáramlik. És ez a folytonos energia mozgás az a húr, amit a tudósok most kezdenek észlelni kvantum szinten, pedig ez a bolygó nagyságára is képes kiterjedni. Képes az univerzum méretére kiterjedni.


Vagyis ha megnyitod a szív energiádat, akkor a teremtés középpontjában találod magad, ahol jelen van minden és minden potenciál. Attól még megmarad a saját identitásod, ugyanakkor ott vannak veled az óceánok minden egyes más matematikai összetételei is, és az az óceán, amit te láttál azokkal a kis jégkockákkal, hát azok mind más kis összetételek voltak, és volt ítélkezés. Csak potenciál volt. És te láttad, hogy ez a személy, ez az összetétel egy gyilkos volt, akit szintén meggyilkoltak. Mindezt láttad. Kiterjedtél az univerzum határára, és kiterjesztetted a tudatodat oda, ahol minden, a te összetételed által tükröződött összes kis darabka egy hatalmas hullámként elkezdett önmagával kommunikálni. És ennek az egésze, valamint az, hogy ennek a te mesteri kiterjedés roham energiádnak a mozgatása által te ennek a tudatába kerültél, ez egy nagyon bámulatos utazás kezdetét jelentette számodra. Ad ez neked valami ideát arról, hogy mit is tettél? (nevetés)


SHAUMBRA 4: Köszönöm.


TÓBIÁS: Szeretnék ehhez egy megjegyzést fűzni. Albert, hogy te hogyan bánsz a szavakkal!


ALBERT EINSTEIN: Köszönöm.


TÓBIÁS: És valóban egy megjegyzést fűznék ehhez. Miután az ember megtapasztal valami ehhez hasonlót, az emberi aspektus szeretné azt újra meg újra megtapasztalni. Hiszen ez egy nagyon igaz és édes érzés volt. Ez egy őszinte és nagyon nyitott érzés volt. Az ember megpróbál ebbe belekapaszkodni, és amikor rájön, hogy nem tudja megparancsolni, hogy ez az élmény újra térjen vissza, hiszen ez a tapasztalás olyan igaz és valódi volt, akkor az emberi aspektus haragra gerjed, depresszióba zuhan, és még kisebbnek érzi magát, mint valaha, hiszen az élmény során átélte annak nagyságát, aki ő, ugyanakkor nem érezte saját énjének a nagyságát.


Tehát te azt már érezted, és beszéltél is erről, de ne próbáld újra megteremteni ezt az élményt. Adj köszönetet azért, hogy átélhetted, adj köszönetet azért, hogy megteremtettél egy nyitott és tiszta átjárót a valódi én és a valódi szellem számára, hogy megtapasztalja önmagát. Ne próbálj ragaszkodni vagy újra vágyni erre az élményre, mert ez vissza fog majd természetesen térni a maga idejében, a maga módján. Beszélj az emberi aspektusoddal, azzal a részeddel, aki nagyon erre a 3D-s világra koncentrál, és biztosítsd arról, hogy ez mind a te részed, és nem kell annak mesterséges újrateremtésével próbálkoznia. Köszönöm.


SHAUMBRA 4: Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 5: (egy nő van a mikrofonnál): Két rövid kérdésem lenne. Milyen néven ismersz te engem, Tóbiás?


TÓBIÁS: Ahogy ezt már másoknak is elmondtuk, akik ugyanezt a kérdést tették fel, először is ezt a nevet lehetetlen kiejteni. Az angol – és az összes többi emberi nyelv – nagyon korlátozott. Ez inkább egy rezgés. A legközelebbi, amivel megpróbálkozhatnánk, az az lenne, ha megpróbálnánk ezt elénekelni, és Cauldre hangjával ezt nem fogjuk most megpróbálni. Nagyot csalódnál. Valami ilyesmi lenne – bauh-h-h-h- (nagy nevetés a Tóbiás által kiejtett zaj hallatán)


ALBERT EINSTEIN: És ne nézz rám, Tóbiás!


TÓBIÁS: (kuncogva) Mindig is mondtuk a Shaumbrának, hogy ha megmondanánk nektek a szellemi neveteket, az pont olyan lenne, mintha kibontanánk helyettetek a karácsonyi ajándékotokat. A szellemi név egy mókás dolog – mert azok a nevek, amiken benneteket ismerünk, folyamatosan változnak. És amikor megszületsz emberként, akkor mondjuk Tóbiás a neved, és ez a név hozzád tapad egész inkarnációd idejére. Ez teljesen más ám a szellemi oldalon, ahol az szüntelenül változik. Valami olyasmit képzeljetek el, mintha nagyon, de nagyon sok hangjegyet összekombinálnánk egymással, és minden alkalommal, amikor változik a tudatosságotok, akkor azok a hangjegyek is megváltoznak. Tehát nehéz ezt meghatározni.


A dolog másik része meg az, hogy ti magatok érzékeljétek ezt a nevet. Az a drága Shaumbra, aki az imént mesélte el a kozmikus tudattal átélt élményét, érezte a nevét. Nem hallotta. Érezte. Tudta. Tudta, hogy ki ő! Tehát most arra kérünk benneteket, hogy érezzétek ugyanezt ti magatok, ahelyett, hogy mi mondanánk ezt ki számotokra. Tehát, sajnálom.


SHAUMBRA 5: Most kezdek bele a saját üzleti vállalkozásomba. Tudnál erről mondani valamit?


TÓBIÁS: Al?


ALBERT EINSTEIN: Azt szeretnénk mondani, hogyha az Új Energiában létrehozott üzlet során nagyon fontos, hogy megmaradj az egyszerűségnél. Namost, az e=mc2 pontosan olyan egyszerű, mint amilyen csak lehet egy ilyen széleskörű elképzelés esetében – és ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden egyes válasz kapcsán ehhez a kis formulához ragaszkodj – csak azt, hogy mindig maradj az egyszerűségnél. Ezen a napon, ebben a korszakban létezik egy kifejezés: „erőforrások kihelyezése” Azaz, ne terheld túl magad az adminisztráció rétegződésivel. Arra fókuszálj, olyan egyszerűen, ahogy csak tudod, hogy mi az, amit tenni kívánsz – hiszen ez a te részed az üzletben, hogy mi az, amit teszel – aztán meg ott a másik rész, hogy hogyan hozol létre egy olyan struktúrát, amivel ezt képes vagy elvégezni. És néha ez két egymástól teljesen eltérő dolog. De mi azt mondanánk, hogy amennyire ez csak emberileg lehetséges, és az a fejlődési folyamatodra is vonatkozik, engedd meg magadnak, hogy kinődd a dolgokat, még mielőtt… nagyon jó dolog merészeket álmodni, de amíg nem rendelkezel azok tényleges forrásaival, engedd meg magadnak, hogy kinődd a dolgokat. Ez legyen a te leghatalmasabb dilemmád, ahelyett, hogy megpróbálnál egyre többre és többre jutni, majd utána belenőni abba. Ez sokat fog segíteni a dolgaidban.


SHAUMBRA 5: Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 6: (egy nő áll a mikrofonnál) OK, engedd meg nekem, hogy feltegyem ezt a csodálatos kérdést, ami a te kedvenc témádat érinti – a szexet!


TÓBIÁS: Tehát ma az ex-feleségekkel és a szexszel foglalkozom!(nevetés)


SHAUMBRA 6: Tudnál egy kicsit bővebben beszélni a szexuális vírus anyagokról? (Tóbiás Szexuális Energia Iskolájára hivatkozik itt a kérdező) Ezt valamiféle új módon éreztem, azért azt gondoltam, hogy talán elmondanád nekünk ma erről az álláspontodat.


TÓBIÁS: Az egyértelműség okán azt kérdezném, hogy miről is beszéljek bővebben, hiszen ez egy nagyon széles témakör?


SHAUMBRA 6: OK, elmondom. Egyfajta megosztást látok az emberek között. Vannak, akik ismerik ezeket az anyagokat, és vannak, akik nem – és a szívem mélyén tudom, hogy ez csak egy illúzió. Kíváncsi lennék, hogyan lehetne erről egy kicsit többet nyilvánosságra hozni. Ilyen irányú a kérdésem.


TÓBIÁS: Nagyon természetesen, lényegében. Vannak olyanok, akik nyitottak arra, hogy erről halljanak, és számukra ott lesznek a tanítók. Mások nem akarnak erről hallani, mivel a szexuális energia vírus és a szexuális energiával való visszaélés megértése azt a kívánalmat vonja maga után, hogy az egyén teljes mértékben felelősséget vállaljon saját magáért, áldozatként és elkövetőként egyaránt. És ehhez pedig az szükségeltetik – ami talán még nehezebb – szóval ez azt kívánja tőlük, hogy szeressék magukat.


Sokan vannak, akik nagyon intellektuálisak az általunk bemutatásra került a szexuális energia anyagok kapcsán, és egészen őszintén szólva ez magának a vírusnak a nagyobb terjedését vonja maga után. Tehát mi nem azokra várunk, akik beragadnak a fejükbe az analízissel, a vitával, hanem azokra, akik megértik, hogy éppen úgy, ahogy a fizikai valóságotokban is vannak vírusok, léteznek tudati vírusok is – amik folyamatosan zajlanak – és ennek a megoldása vagy fejlődése visszatér önmagad szeretetéhez. Ez az a két üzenet, amit a legtöbb ember nem akar meghallani.


A szexuális energia tanfolyam nem a tömegek számára lett tervezve. Hanem azoknak a keveseknek, akiket érdekel a legszentebb dolog valódi megértése, amit ti az energiák vagy a tudat legszentebbjének neveznétek, ami pedig nem más, mint önmagad szeretete.


LINDA: Nekem is lenne egy kérdésem ehhez kapcsolódóan.


TÓBIÁS: Igen.


LINDA: Több tanító is kérdezte, hogy lesz-e ennek az anyagnak valamiféle folytatása, vagy esetleg a tanítók számára lesz-e ennek újabb lekövetése? Van-e valami több, ami történik most, hogy ezeket a tanfolyamok megtartásra kerülnek, amiről szót kellene ejteni?


TÓBIÁS: Valóban, van, és nekem egy nagyon… Gyűlölöm ezt mondani kedvesem, de nagyon zsúfolt programot tartogatok neked és Cauldrének. Nem akartam ezt felfedni egészen mostanáig. (nevetés)


LINDA: Meglepetés!


ALBERT EINSTEIN: És még csodálkozik, hogy miért is vannak gondjai a feleségeivel! (nagy nevetés a közönség és Tóbiás részéről)


TÓBIÁS: Sokat tanultam tőlük a szexuális energia vírusról! (még több nevetés) Valóban lesz egy újabb munka ennek kapcsán, de nem megyek itt bele a részletekbe. De számomra a legfontosabb munka az, amit a Shaumbrával végeztem. Ez a hatol a legmélyebbre – hogy úgy mondjam. Továbbá ez az a munka, amihez Samként vissza fogok térni.


LINDA: És az aspektológia hogyan kapcsolódik ehhez az egészhez?


TÓBIÁS: Nagyon szorosan – az aspektusok és a szexuális energia tanfolyamok kérdésköre – nagyon szorosan kapcsolódnak egymáshoz. Nem akarok itt most összehasonlításba bocsátkozni a kettő kapcsán, de a későbbiekben még vissza fogunk térni erre a kérdésre. Sok tekintetben igencsak különböznek egymástól, ugyanakkor nagyon is hasonlóak, és természetesen ez a kettő áll a legközelebb a szívemhez. Tudom, hogy ott vannak Saint-Germain csodálatos DreamWalker Sorozatai, de több dolog volt, amit el akartam végezni még mielőtt visszatérek a Földre. Az egyik a szexuális energiák voltak, a másik pedig az aspektológia.


LINDA: Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 7: (egy nő áll a mikrofonnál): Orvosi jelbeszéd tolmácsként dolgozom olyan páciensekkel, akiknek fizikai és mentális kihívásaik és kríziseik vannak. Javaslatotokat követve – Saint-Germain javaslatát követve – miszerint merüljünk bele az emberek életeibe, tapasztalásaiba és érzéseibe, én elkezdtem ezt a gyakorlatban alkalmazni, pedig tolmácsként általában egy falat húzok magam köré, hogy ne lehessenek rám hatással. De nemrégiben elkezdtem ezt a gyakorlatban alkalmazni egy pár alkalommal, és néhány igen megindító élményben volt részem, ahogy befogadtam a páciensről az intuitív tudást, és azt, hogy valójában mi is az ő gyökér problémája. Nemrégiben egy fiatal tinédzserrel volt dolgom egy zárt pszichológiai egységben, akinél mérgesebbet még soha nem láttam, amit rögtön éreztem, ahogy belemerítettem magam, és egyszerűen csak tudtam. Láttam, honnan ered nála ez az egész. Közben pedig a körülötte lévők, a szülei és a személyzet, ez a sok szakmabeli képtelenek rájönni arra, hogy mit tegyenek, és hogyan kezeljék ezt. Nos számomra annyira elsöprő volt ez az élmény, hogy ott álltam, hogy akkor most mit is kellene tennem? Nem tudom, hogyan kezeljem ezt a szituációt, hiszen az én szerepem a jelbeszéd tolmácsolása, és nem megengedett, hogy eléjük álljak és közöljem: „Hé, várjatok egy percet! Én tudom mi ez!” De akkor meg mire jó ez az egész? Akkor miért fogadom be ezt az információt? Tóbiás, merre tart ez? Mi a következő lépés? Mi a folyamat? Miért fogadom ezt be?


TÓBIÁS: Hát igen, és tudom, hogy Albertnek és nekem egyaránt van ehhez hozzáfűznivalónk. Rövidek leszünk, sok kérdés merül fel, de van itt két dolog. Az első, hogy változtass karriert! (nevetés) Amit idáig dolgoztál, az nagyszerű tapasztalást adott számodra, és tényleg kiélesítette a tehetségedet, de ahogy ezzel már te is tisztában vagy, mert már beszéltünk erről, a jelenlegi intézmények nem fogják megengedni, hogy ez a munka valóban működhessen! Itt az ideje tehát, hogy a következő szintre menj, hogy a következő lépcsőfokra lépj! Megtanultál megbízni a saját intuitív képességedben, talán van még egy kis munka ezen a területen, de tanulod ennek a megértését.


Másodsorban pedig – és szeretném ezt teljesen világossá tenni neked, és a többi intuitív számára is – attól, mert érzékeled valakinek az igaz szívét vagy lelkét – ahogy ezt ti neveznétek, illetve, attól hogy egy belső pillantást vetsz valakire, az még nem jelenti azt, hogy az illető változni akar. Nagyon világos képet kaphatsz arról, hogy mi okozta az illető szenvedését vagy betegségét, de az nem jelenti azt, hogy amikor, mint emberhez kapcsolódsz hozzá, vagy az emberi aspektusához, hajlandó is lesz változni. Kaptál egy ajándékot vagy egy áldást, hogy képes vagy belülre nézni, de mindig tartsd tiszteletben annak az aspektusnak vagy létezőnek a választásait.


Segíthetsz nekik megérteni azt, amit láttál, de tartsd tiszteletben a választásaikat, mert attól függetlenül, hogy világosan láttad a lényeget, az még nem jelenti azt, hogy ők ezt meg is fogják lépni. És ne frusztráld be magad, ha úgy döntenek, hogy nem lépik azt meg!ALBERT EINSTEIN: Ehhez hozzátenném, hogy a pályamódosítás valóban helyénvaló számodra, de van itt egy-két dolog, amire nem árt emlékezni. Az egyik az, hogy hatalmas erő rejlik abban, ha együtt érzel és együtt lélegzel velük. Az empátia és az elengedés feltámadhat bennük miközben együtt dolgozol velük. Ahogy azt Tóbiás is mondta, együttműködésük és szándékuk nélkül ez a legtöbb, amit megtehetsz. Ugyanakkor nem becsülheted alá a magad hatását, aki vezetőként, fejlett létezőként nagyobb meglátással bírsz, képes vagy együtt lélegezni és érezni velük, és mégsem fordulsz oda az orvoshoz, azt mondván: „Itt a probléma, és így kell ezt rendbe hozni” – mert ezzel csak besétálnál az intellektus birodalmába, és az okmányaid igazolásának kihívásaiba futnál bele, ami mindig nagy dolog.


Ugyanakkor arra is van mód, hogy stratégiailag befolyásolj innen egy szituációt, ahelyett, hogy egyenesen nekilendülnél erőteljes meglátásod természetével. Lehet, hogy miközben éppen együtt kávézol az orvossal, az esetleg így szólhat: „Nem tudjuk, mihez kezdjünk ezzel a pácienssel!” amire te azt mondhatnád: „Nos, gondoltál már erre…?” Tehát ez is egy stílus. Bizony. (nevetés) És tudjuk, hogy neked varázslatos a stílusod, de néha nem árt más stílust is felvenni!


De hosszútávon ezek a tapasztalások egy pályamódosítást készítenek elő számodra, ahol majd az ehhez hasonló szituációkban képes leszel felhasználni a tudásodat és a gyakorlatodat, ahol a gyakorló orvosok majd kíváncsiak lesznek a mondandódra, a véleményedre, és ahol ez a páciens körüli befolyás finoman és energetikailag összhangba kerül velük, ami által megértik, hogyan végezzék a munkájukat, és hogyan hozzanak gyógyulást. Tehát ez a nagyon jelentős tanuló időszak nagyon hasznos lesz majd számodra a későbbiekben.


LINDA: Emlékezzünk, hogy mégiscsak én vagyok itt a házigazda. 17 óra 27 percre jár az idő, és letelt a Cauldre kérésén alapuló utolsó kérdés feltevésének az ideje. De megértem, hogy ez egy dinamikus és bámulatos szituáció, tehát dugjátok össze a fejeteket és a lelketeket, és közösen döntsétek el, hogy akkor ez-e az utolsó kérdés?


TÓBIÁS: Jöhet még két rövid kérdés.


LINDA: Nagyszerű.


TÓBIÁS: Valóban.


KÉRDÉS SHAUMBRA 8: (egy nő áll a mikrofonnál): Rendben van Tóbiás és Saint-Germain, soha nem gondoltam volna, hogy a keresztnevén fogom szólítani Dr. Einsteint, tehát ez tényleg mókás.


ALBERT EINSTEIN: Szólíts Al-nek!


SHAUMBRA 8: Rendben Al! És Tóbiás meg Saint-Germain olyan fantasztikus hónapom volt, hogy össze kellett, hogy szedjem az összes bátorságomat, hogy ideálljak elétek és megköszönjek nektek mindent. És a múlt hónapban én voltam az, aki feltette azt az internetes kérdést a zavaros kapcsolatáról, amire azt mondtátok, hogy lépjek tovább. Emiatt szinte teljesen görcsbe rándult a gyomrom, és miközben éppen hazafelé tartottam…


TÓBIÁS: Szakértő vagyok a…


SHAUMBRA 8: Igen az vagy!


ALBERT EINSTEIN: A párkapcsolatban?! Tóbiás! (nevetés)


SHAUMBRA 8: Szóval miközben éppen hazafelé tartottam…


TÓBIÁS: Úgy látszik ma ez egy visszatérő téma!


SHAUMBRA 8: Igen, és remélem, hogy ez sok más Shaumbra családnak is segíteni fog. Tehát miközben hazafelé tartottam a hegyről, kértem, hogy kapjak egy nagyon világos képet a párkapcsolatomról!


TÓBIÁS: Kitől kérted?


SHAUMBRA 8: Saját magamtól.


TÓBIÁS: A legjobb válasz.


SHAUMBRA 8: A gnosztomtól.


ALBERT EINSTEIN: Balesetet szenvedtél?


SHAUMBRA 8: Nem. De a következő napok során hat alkalommal volt rendesen közvetlen ütközésekben részem, egészen addig a pontig, amíg az a férfi, akiről azt gondoltam, hogy életem végéig őt fogom szeretni, megkért, hogy keressek magamnak egy másik lakóhelyet. Ez akkora sokk volt számomra, hogy az emiatt érzett fájdalmamban - nem, ez itt a jó rész mindannyiótoknak (nevetés) - tehát fájdalmamban éppen azon tűnődtem, hogy vajon hova menjek most két macskával, amikor is teljesen világosan hallottam, ahogy az angyali énem azt mondja: „Suzy, ez a te 'börtönből való kiszabadulásod' ” kártyája. És így a lehető legfantasztikusabb élményekben volt részem azáltal, hogy többet tudjak meg az együttérzésről, arról, hogy az együttérzés és az ítélkezéstől való mentesség nem azt jelenti, hogy benne kell maradnom egy olyan viselkedésben, ami többé már nem egészséges a számomra.


Tehát azon nyomban felhívtam a CPA-mat, aki az én pénzügyi partnerem és egyben ingatlanügynököm is. Visszahívott, és azt mondta nekem: „Suzy, azt akarom, hogy a macskáiddal együtt azonnal gyere át hozzám, és maradj nálam addig, amíg nem találunk neked egy házat.” Minden egybeesett, mivel megnyitottam magam az Új Energiás megoldásra, és megbíztam magamban. Hétfőn költözök el a házamból, és pénteken már költözök is az újba. Soha nem várt anyagi bőség bukkant fel az életemben. És most azért vagyok itt, mert ki akarom nyilatkoztatni az itteni családomnak és az univerzumnak, hogy azt választom, hogy nem ismételek többet! (nevetés, a közönség tapsol) Köszönöm. Van valahol egy partner, aki csak rám vár, és akivel megegyezik a 3000 megawattos feszültségem, és amikor ennek eljön az ideje, akkor el fog jönni az ideje. Van-e esetleg valami, amit nem látok azzal kapcsolatban, hogy biztos ne legyen több ismétlésem?


TÓBIÁS: Mivel szakértőnek számítok a párkapcsolatok területén, a legfontosabb itt az, hogy hoztál magadért egy döntést, amit a lelked legmélyebb része is hallott, lényed összessége hallott. Hoztál egy választást. Nem pusztán gondolkoztál valamiről. Nem csupán elmélkedtél és tűnődtél ezen. Hoztál egy igen egyértelmű választást. Ezért ez megváltoztatta az összes energiát. Soha többé nem fogsz egyensúlytalan vagy negatív párkapcsolatot magadhoz vonzani, mivel hoztál egy döntést. Most újra lesz időd arra, hogy kialakítsd a saját magaddal való kapcsolatodat, és amikor ez helyénvaló, lesz egy, kettő, három vagy négy kapcsolatod.


Teszek itt most egy merész állítást. Eljött az ideje annak, hogy ebben az emberi tudatban lépjetek már túl azon a régi, állításom szerint egyház által kreált elképzelésen, miszerint egy élet egy párkapcsolattal egyenlő. Ez nagyon, de nagyon-nagyon elavult. Ez annak az ideje, amikor több kapcsolatot is élvezhetsz egy élet alatt, és emiatt nem kell, hogy bűntudatod legyen. Köszönjük neked, hogy megosztottad ezt velünk, és hogy meghoztad a saját választásodat.


SHAUMBRA 8: Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 9: (Egy nő áll a mikrofonnál): Tóbiás, Einstein, köszönöm ezt a mai levelet. Tudom, hogy ezt együtt írtuk meg hosszú idővel ezelőtt. Nagyon is tudatába kerültem annak, hogy ezt a munkát együtt hoztuk létre, és nagyon megindít az, ahogy ez az egész testet öltött – vízumokkal és munkavállalási engedélyekkel együtt, mármint egy másik kontinensen. Van esetleg még valami, amit tudnom kellene, vagy amit te szeretnél ehhez hozzáfűzni?


ALBERT EINSTEIN: Világpolgárként élt életemben tudod volt egy olyan időszakom, amikor fel akartam adni az összes országra szóló állampolgárságomat, és le akartam adni az útlevelemet, de nem volt az hova leadnom, ezért aztán átadtam azt egy, a születésem helyétől eltérő országnak. De mi itt azt mondjuk, hogy nagyon is fel vagy készülve erre az utazásra, és sok határt át fogsz lépni, fizikai és metaforikus értelemben egyaránt, hiszen te egy vezető vagy. Egy Új Energiás vezető vagy, és amikor olyan helyekre, városokba, városok szomszédságában elterülő új területekre kerülsz, ahol úgy érzed, hogy körülvesz a régi energia, emlékeztesd magad arra, hogy te vagy a vezető. Ott vagy, és elkezdesz majd olyan embereket magadhoz vonzani, akinek vezettetésre, vezetésre lesz szükségük, tehát ne próbáld meggyőzni azokat, akik erre nem éreznek hajlandóságot. Egy cseppnyi időt se tölts azzal, hogy azon tűnődj, hogy azok az emberek miért nem tesznek így vagy úgy. Fókuszálj azokra, akik befogadóak, és hatalmas támogatottságban és csodában lesz részed utazásod során.


SHAUMBRA 9: Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 10: (egy nő áll a mikrofonnál): Ez egy idióta kérdés. Úgy tűnik, hajlott a farokcsontom, és sok időt vesztegettem el sokkos állapotokban, és rosszul irányított energiákkal, és most azon tűnődöm, hogy vajon ez az egész honnan származik? Hogyan tettem ezt önmagammal?


TÓBIÁS: Ó, sok létidő alatt felgyülemlett energiákkal. Úgy is fogalmazhatunk, hogy ahogy a tudatod vagy az energiád eltorzult a múltban, az ebben a létidődben ölt fizikai manifesztációt. Ami most lényeges az az, hogy ne aggódj a farokcsontod, a gerinced, és lényegében semmilyen csontod miatt, mivel a testedben áramló és működő energia mindig meg fog találni egy nagyon kiegyensúlyozott vagy természetes utat, amennyiben ezt megengeded. Más szavakkal, ne aggódj a jelenlegi csont struktúrád miatt! Add meg magadnak azt az ajándékot, hogy megengeded, hogy az energiák egy nagyon kiegyensúlyozott módon dolgozhassanak, nem foglalkozva azzal, amit te strukturális egyensúlytalanságnak tarthatsz.


Jelenleg nagyon nagy fókuszt helyezel erre, ami egyrészt nagyon jó, mert előhozza a múltbéli problémákat. Te és én már rengeteget beszélgettünk egymással erről a témáról, ami manapság egészen népszerűvé kezd válni – az aspektusokról. Vannak rendkívül érdekes aspektusaid, és időnként nagyon szeretik irányítani a házat, és időnként imádnak üldözőbe venni téged. Nagyon pszichikus szinteken mi ketten ezen együtt dolgozunk, természetesen Aandrah energiájával, és segítünk neked abban, hogy újra létrehozd magad, a jelenlétedet, és visszatérj a mostba – ami időnként nem kis kihívás volt – hogy belépj a jelen pillanatba és felelősséget vállalj magadért, továbbá szeresd magad.


A csontváz szerkezet nézegetésének a mentális része tulajdonképpen egy elterelés jelen pillanatban. Ez eltérít téged önmagad tudatától és energetikájától, tovább- a jelen pillanatba való belépésedtől. Ahogy ezt tegnap éjjel is elmondtam neked, ne aggódj a gerinced, a farokcsontod miatt! Ez kissé drámaivá válik, ami teret enged annak, hogy a nagyon régi sebzett aspektusaid eljátszhassák a maguk kis játékait. Azt akarom, hogy jelen legyél ebben a pillanatban! Azt kérem, hogy itt és most vegyél egy mély és tudatos lélegzetet! (levegőt vesz) Érezd magad – ez egy biztonságos tér – érezd, hogy jelen vagy most itt! Nem… már nem vagy itt. Azt akarom, hogy térjél vissza ide, magadhoz! (levegőt vesz) Ügyet se vess arra a hangra, amelyik most azt mondja neked, hogy ez fájni fog. Ez egy régi játszma volt – hogy azt mondja neked, hogy a tested fáj. Legyen jelen önmagadban! Sokat szoktunk erről beszélni, és nagyon szeretlek téged.


SHAUMBRA 10: Köszönöm.


ALBERT EINSTEIN: Csak egy dolgot szeretnék még hozzáfűzni annak kapcsán, hogy Barbara csatornázza Einsteint, és Saint-Germaint. (nevetés) A manifesztáció folyamatában – tudjátok Saint-Germain bőven ki fogja ezt fejteni a tanfolyamok során, amit együtt fogunk tartani – de az igazság az, hogy létezik az anyag manipulálására való képesség. Tehát meg van benned annak a hatalma, teljesen egyensúlyba hozd azt a bizonyos fizikai betegséget, ugyanakkor abban egyetértünk, hogy nem szükséges pusztán csak a fizikai betegségre fókuszálni. De amikor az aspektusaid csapdába esnek és az érzelmi tartalmuk nem képes keresztüljutni, akkor annak valahova máshova kell távoznia, és a testeden kell keresztül jönnie, amíg az a fizikai betegség csapdájába nem kerül.


Tehát meg van a hatalmad ahhoz, hogy teljes mértékben meggyógyulj, csakúgy, ahogy Jézus is borrá tudta változtatni a vizet. Ennek az volt a története, hogy valójában az anyja miatt voltak rossz érzései, és mivel ez egy esküvő volt, ahol kifogytak a borból, mire Jézus azt mondta: -„Hmm, bárcsak lenne még bor!” – és lett több bor (nevetés) – de te is rendelkezel ezzel a hatalommal. És nem csak a gondolkozásról szól, ez önmagad mindezen aspektusaidnak az egyensúlyáról szól, és ez az érzelmi energia intellektuális leírás nélkül áramlik keresztül rajtad. De te ezt meg fogod gyógyítani, és az egy csodálatos nap lesz. És érezzük, hogy egy rövid időn belül vissza fogsz ide jönni, és elmeséled majd Tóbiásnak munkájának a csodáját.


LINDA: Utolsó kérdés.


SHAUMBRA 11: (egy nő áll a mikrofon előtt): Rövid leszek. Kérdésem ez, hogy van egy barátom, akivel nagyon szoros a kapcsolatom, és most készülök arra, hogy hamarosan elkísérjem őt a Virágok Hídjához. És ez nagyon érdekes, mivel tudom, hogy sok életet éltünk már együtt, de nem tudom pontosan, hogy mennyit. És ez lenne a kérdésem, hogy hány életet éltünk együtt? Csak egy számot mondj, mert rövid szeretnék lenni, köszönöm.


TÓBIÁS: Csak azt szeretném megkérdezni, pusztán kíváncsiságból, hogy miért olyan fontos ez neked?


SHAUMBRA 11: Nem tudom. Hadd gondolkozzak csak, miért is olyan fontos? Valószínűleg azért, mert nagyon szoros a kapcsolatunk, és tudom, hogy mindig is kapcsolatban leszünk egymással. Ezt tudom, és… nos, ő is megkért rá, hogy kérdezzem ezt meg tőled.


TÓBIÁS: Ez az utolsó kérdés, Albert és én egyaránt választ adunk neked, de én egy kis bajban vagyok most. Mert ez létrehoz ám egyfajta kötést, és egyfajta karmikus kapcsolódást, és mi most ott tartunk a Shaumbrával, hogy szuverén létezők vagyunk. Akár 37 élet volt, vagy bármennyi is – azt hiszem pont most adtam meg neked a választ (nevetés) – de teljesen mindegy, hogy mennyi volt, nincs egy pillanatra szóló elkötelezettségetek sem egymás felé.


Most hosszas beszélgetésbe mehetnék bele, de nem teszem. Az emberek hajlamosak függővé válni egymástól, és ez a függőség még a halálba is követi őket, sőt, a következő életeikbe is. Ennek semmi értelme, hogy együtt kell lenned valakivel, és hogy elkötelezd magad valaki mellett. Tudom, hogy ez talán ridegen hangzik, de az egyetlen elkötelezettségedet magadnak tedd. Amikor képes vagy szeretni magad, akkor vagy képes őszintén szeretni a másikat. Ha nem tudod teljes mértékben szeretni saját magad, ha más emberektől függsz, akkor nem vagy őszinte az irántuk érzett szeretetedben sem.


ALBERT EINSTEIN: És csak annyit szeretnék ehhez hozzátenni, hogy mivel csak Egy-en vagyunk itt, így hat milliárdot mondanék. (kis nevetés, a közönség nevet)


TÓBIÁS: És drága Shaumbra, tudjuk, hogy ez hosszúra nyúlt. Sok energián mentünk keresztül. Megírtunk egy levelet, egy üzenetet azok számára, akik most ébrednek, valamint a múltbeli önmagatok számára is.


Vegyünk együtt egy mély lélegzetet….


(szünet)


…és ízleljétek a Földi élet szépségét!


És ez így van.


(Fordította: Telegdi Ildikó)


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2008 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403
Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó