TÓBIÁS ANYAGOK

 

KVANTUMUGRÁS SOROZAT:

1. SHOUD: Ezek a ti Démonjaitok - Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Kérdések és válaszok

 

Elhangzott a Bíbor Körben,

2007. augusztus 4-én

                                         

www.crimsoncircle.com

 

És így van ez Shaumbra, visszatérünk ehhez az örömmel teli gyülekezethez, mely mozgásban és áramlásban van. Megfigyeljük, hogy ez az utolsó lehetőség a Kérdések és Válaszok számára, a Régi Energiában. (a hallgatóság nevet, Tóbiás Kuncog)

 

Sokan közületek már feltettétek magatoknak a kérdést, néhányan közületek megkérdezhetitek: "Mi fog történni most, a Régi Energiának ezekben az újra orientálódási pillanataiban?" Saját életetekben, fel fogjátok fedezni majd egy átalakulásnak a jelentkezését, az energia újrairányulását. Látjátok, vannak szabványaitok az életetekben és vannak alkalmak, amikor a dolgok eljutnak odáig, hogy megváltoztatják ezeket a szabványokat. E dolgot meg lehet valósítani könnyen, szelíden, máskor meg nehezen és ugrásszerűen, és amint sokan közületek már tudjátok, sokszor nagyon, nagyon nehéz volt az elmúlt nyolc év alatt.

 

Azonban, az elkövetkező hetekben, a Kvantumugrás előtt nagyon sok változás fog megjelenni, életetek számos szintjén. Egyesek közületek nem fogjátok megfigyelni, mivel látszólagosak lesznek. Nem lesznek feljegyzésre méltóak. Mások, egy különböző tudati szintre fognak tévedni. E tény, az energiák újrafelzárkózásából és újraalakulásából áll, felkészítve titeket az Új Energiába való átmenet választására. Lesznek pillanatok a következő hetekben, amikor nagyon távol fogjátok érezni magatokat, a régi éntől nagyon különbözőnek, mivel az energiák át fognak alakulni, hogy új utat teremtsenek számotokra az Új Energiában, egy sokkal tudatosabb Éneteknek. A pánikba esés helyett, ahelyett, hogy azt kérdezgetnétek vajon nem rontottatok-e el valamit, lélegezzetek a folyamattal együtt és értsétek meg, hogy egy nagyfokú és nagyon jelentős változás elősegítésének részei vagytok. Értsétek meg, hogy minden szinten megváltoztok - biológiai, mentális, spirituális szinten. Tudatotok megváltozik. Nem kell nehéznek lennie. Nem kell traumatikusnak lennie. Kecsesen és könnyedén megvalósítható, főképp, lélegzéssel.

 

Ezek után, kezdjük a kérdéseket!

 

SHAUMBRA 1 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Köszönöm, hogy megosztod velünk csodálatos tanításaidat, főképp, a Szexuális Energia Iskoláját! A kérdés a következő: Erős és egészséges testem volt, azonban két éve sok vért veszítek és testem nem tud lépést tartani ezzel, nekem meg alig van erőm elvégezni mindennapi teendőimet. Tudva a szexuális energia vírusról és tudva, hogy ez az utolsó életem, mivel ezt választottam, úgy döntök, hogy örülök ennek az életnek. Miért választott egyik aspektusom egy olyan helyzetet, amit alig tudok túlélni? Kérlek, oszd meg velem a véleményedet erről a dologról!

 

TÓBIÁS: Persze! A helyreállítás és tisztulás folyamatának egy nagyon mély részéről van szó. Néha tested saját javításokon fog átmenni, mely rendellenességnek fog tűnni, azonban tested tudja, hogyan tisztuljon meg. Itt egy olyan esettel állunk szemben, amikor egy elmúlt életből származó energiáknak nagyon mély tisztulása zajlik, oly módon, melynek nem kell katasztrofálisnak lennie, nem kell tönkretegye ezt az életedet. Ő bizonyos módon végzi ezt a dolgot, mivel tudja, hogyan gyűjtse össze ezeket a kiegyensúlyozatlan, nem megfelelő energiákat, hogy majd felszabadítsa azokat.

Ezért, áldd meg testedet ebben a pillanatban, ahelyett, hogy azt kérdeznéd magadtól, mi téves vagy mi történik, áldd meg ezt a folyamatot!

Amikor ezt teszed, természetesen - te már kijelentetted, hogy az életet választod - amikor az életet választod, megváltoznak a test, elme és szellem összes dinamikái. Engedélyezed e dolgok felszabadítását, melyek már nem szolgálnak téged és ez újra kiegyensúlyozott biológiát eredményezve fog befejeződni. E dolog nem áll kapcsolatban a szexuális energia vírusával. Egy felhalmozódásról van szó - visszatérve mai Shoudunkra - egy démon, félelem és sötétség felhalmozódásról, amit te sötétségnek neveznél, - vagyis olyan nem megfelelő energiák felhalmozódásáról, melyeket most fel kell szabadítani. Tehát áldd meg a testedet, megátkozás helyett!

 

SHAUMBRA 2 KÉRDÉSE (egy férfi a mikrofonnál): Üdv, Tóbiás! Felírtam egy kérdést számodra, azonban elveszítettem azt, tehát improvizálnom kell. Talán mert a 45. szélességi foktól északra születtem, nem állok a vallások energiáinak hatása alatt, mely hatással van az itt jelen lévőkre, ezért íme a kérdésem! Tetszik nekem a "Lucifer Sorozat" név. Valóban tetszik! Világos, hogy számos nevet rejt magában.

 

TÓBIÁS: Természetesen, Fény Sorozat.

 

SHAUMBRA 2: Másodsorban ez számos terhet hordoz, ha előre tekintünk arra, ami a következő két év során be fog következni. Harmadsorban: tudod, a Sátán nem létezik. Kérdésem a következő: nem úgy van, hogy a Bíbor Kör kompromittálja önmagát? És ha igen, mitől fél? (nevetés) Köszönöm!

 

TÓBIÁS: Valóban. Luc Fény (utalás a kérdésre), nincs jelentősége számunkra. Az energia már létezik a sorozatban, annak ellenére, hogy vibrációs módon Kvantumugrás Sorozat vagy Lucifer Sorozat néven ismert. Ezek csak nevek, ám vannak alkalmak, amikor figyelembe kell vegyük azokat a Shaumbrákat, akik e szervezetet vezetik. Tudjuk, hogy vannak egyesek, akik fanatikusan reagálnának e név használatára, mások meg hevesen tiltakoznának ellene. Természetesen tettükkel csak a drámát táplálják és nem ez a mi szándékunk. Szándékunk a fény áldásainak megmutatása, a démonok és régi energiák felszabadítása. Azonban figyelembe véve Cauldret, Lindát, Normát, Garretet és azokat akik előtérben vannak megértjük, hogy ez talán nem megfelelő. Ismétlem, ami minket illet, a másik részen nincs ennek jelentősége. Nincsenek velünk interferáló vallási fanatikus csoportjaink, fanatikus híveink, azonban ti emberi formában vagytok és harcolnotok kell ezekkel.

 

LINDA: Köszönöm!

 

SHAUMBRA 2: Nem hittem, hogy érdekli ez a Bíbor Tanácsot, mégis megkérdeztem. Köszönöm!

 

TÓBIÁS: Köszönöm!

 

SHAUMBRA 3 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Mialatt integráltam férfi és női energiáimat, felfedeztem, hogy nagyon erős női energiám van. Azt választottam, hogy férfi legyek ebben az inkarnációmban és tudom, hogy előző életemben egy erős, sikeres, az életét szerető nő voltam. Ugyanakkor felfedeztem, bár nem vagyok homoszexuális, transzexuális egyén vagyok és keresem férfi és női aspektusaim fuzionálását és integrálását. Úgy érzem, talán kívánom, hogy megéljem a visszaemlékezést azon életemre, nőként. Van ebben valami rendellenesség? Minden kommentárt vagy javaslatot nagyon fogok értékelni. Köszönöm!

 

TÓBIÁS: Valóban. Minden az energia egyensúlyától függ. Sokan lesznek akik át fognak menni azon, amit te nem váltásnak vagy a szex átalakulási folyamatának nevezel, hogy a biológiai lény fizikai jelzőire fokalizálódhassanak, akár férfiként, akár nőként. Akik választanak, nagyon zavarosan fogják megtenni, néha félelemből és néha nagyon meg nem felelő módon... oh, nem megfelelő vágyból. Ez egy kiegyensúlyozatlanságon alapszik ahelyett, hogy valóban egyensúlyban lenne.

Léteznek mások, talán ilyen a te eseted is és csupán te választhatsz, a férfi és női kiegyensúlyozás reális vágya alapján; elmondhatjuk neked, hogy szex megváltoztatásának műtéti beavatkozása nem fogja visszaállítani az egyensúlyt. Az egyensúlyt belül kell megvalósítani, figyelmen kívül hagyva a biológiát. Lehetsz férfi biológiában és rendelkezhetsz végtelen mennyiségű női energiával. Végső soron, nem biológiai aspektusokról van szó. Nem arról van szó, hogy férfi vagy nő vagy, hanem a férfias és nőies integrálásáról.

 

Azt tanácsoljuk, hogy engedélyezd férfias és nőies aspektusaid integrálódását, mely a választás után, természetesen megjelenik. Ezek együvé kívánnak tartozni. Nem kell eltávolítanod valamit, hozzá sem kell tenned valamit ahhoz, hogy megtörténjen. Engedélyezheted a férfias és nőies egyhelyre kerülését, lélegzéssel, választással és egyszerűen, engedélyezve minden aspektusod házasságra lépését. Miután ez megvalósult, akkor amikor kényelmesen fogod érezni magad az a tény által, hogy engedélyezted a folyamatot, ahelyett, hogy erőltetted volna, akkor következik az a pillanat, amikor újra felteszed majd a kérdést, elvégeztesd-e a műtétet. De most, engedd, hogy az integrálódás természetes folyamata, dolgozzon érted. Köszönöm!

 

LINDA: Köszönöm!

 

SHAUMBRA 4 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Üdv Tóbiás! Tudom, hogy te ismered a helyzetet. Három csodálatos fiunk van – Tyler, Kirby és Jared – és ezelőtt tíz nappal, a legkisebb, a 15 éves Jared, azt választotta, hogy elhagyja ezt a partot, hogy veletek lehessen, a ti oldalatokon. Tele volt együttérzéssel, egy csodálatos szellem volt és bár értem az élet és halál fogalmait, nagyon nehéz, hogy az energiája és eszenciája elment. És még mindig azt kérdezem magamtól miért, bár tudom, hogy miért. Mindig azt mondtam édesanyámnak, amikor fiatal voltam, - hogy ne aggódjon értem, amikor kimentem a hóviharba, hogy táncolni menjek, – és ezt mondtam neki: Anyu, ha ez most az én időm, akkor ez az én időm! – és tudom, hogy ez az ő ideje volt, és ha lehetséges mondd meg kérlek, hogy most hol van ő és mit csinál.

 

TÓBIÁS: Természetesen. Ittléteddel nagy bátorságról tanúskodsz, főképp most, mindezek a kihívások és nehézségek után, még mielőtt még Jared elhagyta volna testét és főképp a távozása utáni 10 nap után, képes vagy ily nyíltan és szeretettel megosztani ezt minden Shaumbrával. Mindennél inkább, hogy itt vagy, a Mostban Jareddel. Az ő energiája ugyanúgy jelen van, mint a többieké. Ő gondolt erre a pillanatra. Tudva, hogy az utóbbi másfél hét tele volt mély emóciókkal és szomorúsággal mindkettőtök számára, neked és partnerednek is, azt kérdezve magatoktól, még mit tehettetek volna. Mindenekelőtt, értsétek meg, hogy mi és Jared meg akarjuk köszönni nektek szerénységetekért és bátorságotokért!

 

Minden emberi tapasztalat közül a legnehezebb, saját gyermeketek elveszítése. Szeretet, gondoskodás és együttérzés érzésekkel rendelkeztek!

Nagyon nehéz elveszíteni egy gyermeket, akár egy partnert, egy szülőt vagy más családtagot. Az egyik legnehezebb, legtraumatikusabb és legnagyobb kihívást igénylő emberi tapasztalaton mentek át. Az elme és mindaz amit spirituális szempontból tanultatok, azt mondja, hogy ez megfelelő, azt mondja, hogy ez egy választás volt. De szívetek szenved, vágyakoztok utána, érezni akarjátok e lénynek a jelenlétét, melyet 15 éven keresztül éreztetek. Tudni akarjátok, hogy Jared jól van és tudni akarjátok azt, hogy mindent megtettetek ami lehetséges és helyes volt.

Nem akarunk részletezni itt, amit ti közhelynek neveztek, ebben a tekintetben. Nem akarjuk azt mondani nektek, hogy Jared jól van. Ő van.

Nem akarjuk hosszasan elmesélni annak módját, hogy a ti értetek és a családotokért megtett spirituális utazásotok, nagyon, nagyon megkönnyítette az ő tranzitját, ami így is történt. Ez tudatos választásra késztette őt, ami meg is történt. Nem volt semmiféle balesetről szó, függetlenül attól, mennyit elemzitek a megtörtént események mozzanatait, melyek idáig vezettek. Egyáltalán nem volt baleset. Egy választás volt. Talán egy olyan választás volt, mely titeket családtagjait megharagít, azt kérdezve miért történt így. Azonban, az ilyen pillanatban, abszolút együttérzésre van szükségetek.

 

Tanulmányoztátok a spiritualitást, vallást, metafizikát, több tucat életeken keresztül. Azonban most, amikor szemben álltok minden helyzet legnehezebbikével, ez egy új szint kihívását jelenti számotokra. Kihív titeket nemcsak az elmétekkel a könyvekből tanultak tekintetében, hanem az egyik legnehezebb kihívással, amivel valaha is találkoznotok kellett. Nem csak a tranzitról, Jared átmenetéről van szó, aki most jól van, hanem az együttérzésről. Az ő választásának tiszteléséről van szó. Tiszteljétek a választását, mivel tudva azt, hogy közel az Új Energia, tudva azt, hogy számos problémát hozott magával elmúlt életeiből, melyeket most meg akart volna oldani és sokféle módon ezt tette, azonban érezte, hogy így könnyebb lesz neki, e problémákkal szembenéznie - érezve belül a megoldásokat - érezte, hogy könnyebb lesz neki, ismét visszatérni az Új Energiába, az Új Energia gyermekeként. Úgy, mint aki minden régi terhétől, minden régi karmától megszabadult, tiszta kezdettel rendelkezve, meghozta ezt a választását, hogy vissza fog térni családotokba, ő tudja, hogy viszont fog látni titeket, - hogy ismét együtt fog lenni mindannyitokkal. Ez egy óriási kihívás mindkettőtöknek - mindhármatoknak! Most legyetek együttérzőek, megértve, hogy ez egy választás volt, hogy nem egy tévedés volt, Jared választotta azt, hogy elmegy, mivel már előzetesen is jelezte nektek. Minden ott volt. Meg volt tervezve. Megpróbálta amennyire csak tudta, amennyire lelke képes volt, hogy tudassa veletek azt, hogy el fog menni.

 

Az igazi kérdés az, e szenvedés közepén, hogy képesek vagytok-e együttérzésre? Nem arra kérlek, hogy szabadítsátok fel a szenvedést, ez lényeges része a folyamatnak, hanem azt, hogy legyetek együttérzéssel, tudjátok meg azt, hogy e választást Jared hozta meg lelki szintjén.

 

Ő most közel áll hozzátok. Energiája teljesen jelen van. Szeretné, ha e Shaumbra csoport előtt, élőnek, élő léleknek, élőlénynek ismernétek el őt. Bár nincs emberi testben, bár talán nem fogjátok hallani a hangját, azonban szellemét hallhatjátok. Örömet okozna neki, ha együttérzést és elfogadást tanúsítanátok. Így, e csodálatos példa által, ő elmehet, mivel ezt szeretné megtenni most. Nagyon sok tennivalója van. Kihasználhatjátok ezt az értékes pillanatot, amit most megosztunk veletek, hogy megöleljétek és megcsókoljátok őt!

 

SHAUMBRA 4 PARTNERE: Az egyetlen megfelelő dolog az volna, ha felkínálnátok Jarednek egy szendvicset, mi mindig ezt tesszük – tegyétek őt közénk – és álljunk így együtt. És meg akarjuk nektek köszönni Shaumbra, szereteteteket és támogatásotokat! Támogattatok minket és emeltétek morálunkat. És tudjuk, hogy Jared ott lesz, hogy az Új Energiába vigyen minket.

 

TÓBIÁS: Ő most itt van, épp ebben a pillanatban.

 

SHAUMBRA 4 PARTNERE: Szeretünk fiam!

 

TÓBIÁS: Szeretné megosztani veletek nagyon, nagyon mély energiáját, hogy megértesse veletek azt, hogy ő nagyon jól van, azonban azt tervezi, hogy vissza fog térni ide, mind sokan közülünk.

 

SHAUMBRA 4: Köszönöm!

 

SHAUMBRA 5 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): A Standard Technológia workshop után rákkal diagnosztizáltak engem. Jól éreztem magam a workshop alatt és utána, nem gondoltam magamra, amikor azt mondottad, hogy valaki rendelkezik egy rákos betegség potenciáljával.

 

Micsoda meglepetés! Lelkem választotta ezt? Most haragos vagyok és készen állok arra, hogy eldobjam a lélek minden választását. Elég nagy vagyok ahhoz, hogy megtegyem és ezt választom emberi perspektívából, amit ti mindannyian korlátoltnak neveztek, miközben érzem, hogy testem többi része egészséges, mivel emberi énem ezt választotta. Az egyetlen pillanat, amikor emberként korlátozottnak érzem magam, az amikor te azt mondod, hogy korlátozott vagyok. St. Germain a kristályból a lelki énje segítsége nélkül lépett-e ki vagy megvilágosodott emberi énje késztette erre? Köszönöm!

 

TÓBIÁS: Saint Germain a kristályból egy tiszta frusztráció és düh következtében lépett ki, leveleket küldve a Bíbor Körnek (nevetés), kijelentve, hogy ilyen fajta dolgok igazán nem korlátozták őt. Komolyan beszélve, létezik testedben egy mély kiegyensúlyozatlanság, még a Standard Technológia előttről és ez elkezdett hatni. Különböző zavarokként kezdett hatni, mindenik másféle típusú rákként. A jó hír az, amint megfigyelheted, hogy korai stádiumban lokalizálták azt. Ha nem engedélyezted volna magadnak azt, hogy átmész ezen az energián és a test megtisztulásán, nem fedezték volna fel és végül végzetessé vált volna számodra. Ez egy értékes pillanat számodra, amikor az áldások számítanak, mivel érted hatnak. A régi kiegyensúlyozatlanság felszínre kerül. Nem kell a véget jelentenie. Nem azt jeleni, hogy meg vagy büntetve vagy valami tévest tettél. Minden sokoldalú. Te valami rossznak tekinted a rákot. Én másként látom ezt a nagyszerű dolgot és azt mondom neked: " De ez felszínre kerül. Felfedezték és most meggyógyítható."

 

Meggyógyítható, engedélyezve a testnek, hogy azt tegye amire képes - ő meg tudja gyógyítani önmagát. Ha szükséged van - ha vállalod gyógyulásod felelősségét - ha orvoshoz fogsz menni, ha meg fognak műteni, ezek fel fogják gyorsítani azt, amit magadért teszel. Arra kérünk mindannyiotokat, mindannyiotokat akik szenvedést hordoztok, akiknek van egy bizonyos helyzet az életében, akár fizikai, pénzügyi, emocionális vagy bármi egyéb, kérlek nézzétek meg e tapasztalatnak a többi oldalait is! Olyan ez, mind egy sok-sok oldalú ragyogó gyémánt. Kutassátok a többi részeket is! Talán ez a rák az, ami megmentene téged ahelyett, hogy megölne. Köszönöm!

 

SHAUMBRA 6 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Én vagyok, aki vagyok, Kerri vagyok, a fenséges!

 

TÓBIÁS: Mielőtt te... most megállítunk. Aranyos! Aranyos!

 

SHAUMBRA 6: Köszönöm! Köszönöm!

 

TÓBIÁS: Megismételnéd most és mondd meg mit jelent?

SHAUMBRA 6: (nyomatékosan) Én vagyok, aki vagyok, a fenséges Kerri!!!! Uuau!!! (a hallgatóság nevet

 

TÓBIÁS: Felüdítő, apropó!

 

SHAUMBRA 6: Köszönöm, köszönöm! Köszönöm, köszönöm! A Régi Energiás kérdések fináléjának fényében, két kérdést fogok feltenni a dualitással kapcsolatosan. Valamikor arra kértelek téged, hogy segíts engem a leánytestvérem meggyógyításában, az energia mozgatás által és azt mondtad nekem, hogy azt akarod, hogy térjek vissza egy beszámolóval

 

TÓBIÁS: Igen

 

SHAUMBRA 6: „F”-et kapott és még mindig harcol ugyanazzal a sebével. Hozzád intézett kérdésem az energia mozgatással kapcsolatos, tudod, amikor valakinek közelében vagyok és érzek valamit, erre gondolok: Rendben, csupán lélegezni fogok. Semmit sem kell mondanom. Csak lélegzem és mozgatom az energiát. Az a probléma, hogy semmit sem erőltetek tekintetükben, de kapnak ők valamit, amikor közelükben vagyok? Vagy...

 

TÓBIÁS: Ők egy potenciált kapnak. Semmi kényszerítendő nincsen. Semminek a megtevésére nem készteted őket és ez a Régi Energiás gyógyításnak az egyik hamissága. Te, egyszerűen egy potenciált szolgáltatsz nekik. Ők ezt választhatják vagy nem. Olyan ez, mintha elébük helyeznéd. Most, az hogy mit kezdenek vele, az tőlük függ. Az "F" fokozat/minősítés, amit neki adtál, az önmagadnak adott minősítés, mivel érzed, hogy a gyógyulás nem volt hatékony. Azonban te felkínáltad a potenciált és tőlük függ az, hogy ezt választják-e. Bár léteznek pillanatok, - tulajdonképpen sok pillanat - amikor egy ember ezt mondja: A gyógyulásomat választom. Azt választom, hogy jobban akarok lenni. És e dolgok ellenére, a Kis Emberi Én, különböző okokból, nem választja ezt. Ő kimondhatja a szavakat, mivel nem akar kényelmetlenséget vagy fájdalmat érezni, azonban egyik része még nem engedélyezi a valódi gyógyulás létrejöttét. Talán nem hiszi, hogy meggyógyulhat. Talán előhúzott egy régi szerződést, a Sors Magvaival tele, amit még nem teljesített be. A Sors Magvairól, sok idővel ezelőtt beszéltem már. Bármikor felszabadíthatjátok ezeket. Végső soron az illető személytől függ az, hogy meg akar-e gyógyulni.

 

SHAUMBRA 6: Második: Ezután azt mondtad nekem: Figyelj egy üzleti lehetőség utadba kerülésére! Ne veszítsd el azt!

 

TÓBIÁS: Igen...

 

SHAUMBRA 6: Elveszítettem.

 

TÓBIÁS: Elveszítetted.

 

SHAUMBRA 6: Mi volt? (hahotázó nevetés, Tóbiás kuncog)

 

TÓBIÁS: Jó tudni, tulajdonképpen volt jónéhány.

 

SHAUMBRA 6: Oh! Mindeniket elveszítettem? Hogyan csináltam?

 

LINDA: Ez volt a második kérdés.(nevetés)

 

SHAUMBRA 6: Ez inkább harmadiknak hangzik.

 

TÓBIÁS: Van néhány dolog. A lehetőségek jelen voltak. Nem szeretnénk részletekbe bocsátkozni, de később beszélj majd Cauldre-val és ő több mindent elmagyaráz majd neked. Abban a pillanatban, más dolgokkal voltál elfoglalva.

 

SHAUMBRA 6: Mikor nem vagyok és más dolgokkal elfoglalva!?

 

TÓBIÁS: A folyamat egy része az, hogy engedélyezd, hogy tudatos légy. Az energiák nem mentek el, csak elhagyták a pályát, egy időre és hajlamosak visszatérni. Nincsenek elveszve, azonban a következő alkalommal sokkal tudatosabb kell legyél, amikor visszatérnek majd. A vendéglátáshoz kötődő üzletekkel kapcsolatosak és ezek a lehetőségek meg fogják találni majd a visszautat.

 

SHAUMBRA 6: Ok. Köszönöm!

 

TÓBIÁS: Köszönöm!

 

LINDA: Köszönöm! Utolsó kérdés.

 

TÓBIÁS: Nem. Három vagy négy.

 

LINDA: Be fognak jönni és kidobnak minket!

 

TÓBIÁS: Mindenképp ki fognak dobni titeket! (Tóbiás kuncog és a hallgatóság nevet) Lucifer Sorozat! Mit hittetek! (hahotázó nevetés)

 

SHAUMBRA 7 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál) Hello! Az én kihívásaim kicsiknek tűnnek azokhoz képest, amik ma történnek! Szeretek itt lenni Denverben. Másodszor költöztünk ide, azonban nehéz volt. Kis emberi lényem harcol azért, hogy továbbra is itt éljen Denverben. A dolgok kezdenek visszahúzni, hogy térjünk vissza Chicago-ba és azt hiszem...

 

TÓBIÁS: És a problémáid nem fognak veled menni Chicagoba?

 

SHAUMBRA 7: Nem tudom. Nem, a problémám...

 

TÓBIÁS: Nem fognak bőröndödbe ugrani?

 

SHAUMBRA 7: Eeh! Rendben van, amiket ma hallottam, azt hiszem, hogy démonjaim sokaságáról van szó, akik körben rohangálnak, hogy meglássák ki fog győzni mindennap.

 

TÓBIÁS: Te egy nagyon érdekes helyzetben vagy, ha nem haragszol meg azért, hogy félbeszakítjuk a kérdésedet. Igen, mondhatnád azt is, hogy a démonjaidról van szó. Egy olyan helyzet, amit te magad helyeztél az életedbe, hogy akadályozzon téged és eljuss oda, ahová menni akarsz. Ez saját magad kihívásának egy különös módja, mely már egyáltalán nem szolgál téged. Egy nagyon ellentmondásos dinamika létezik férjed és közted. Törekedtek arra, hogy ugyanazt a nyelvet beszéljétek, azonban nagyon különböző utakon jártok. És e dolog olyan, mint az energiák állandó ütközése, még akkor is, ha állandóan nem veszekedtek egymással, azonban egy állandó energetikai különbség létezik köztetek, mely arra késztet, hogy beteljesületlenek maradjatok. Ily módon egyiketek sem fog eljutni valahová. Akár itt vagytok, akár Chicagoban, LA-ban, bárhol, ugyanezekkel az esszenciális értékkülönbségekkel fogtok rendelkezni.

 

Sokféle módon lehet kezelni ezeket a dolgokat. Az egyik mód az, hogy külön váltok. Máris hallhatjuk a hallgatóságból az uuh és ooh hangokat, azonban néha ezt kell tennetek, hogy energetikailag elmentek egy személy mellől, egy hosszabb időre, nem csupán egy vagy két napra. Egy másik dolog, az igazán lényeges dolgok felkutatásából áll. Most ti felkutattátok azt, ami igazán lényeges, a felszínen. Felfedeztétek, melyek a kis emberi énnek a vágyai. Azonban hatoljatok be a nagy kívánságokba, és fel fogjátok fedezni, hogy számos blokkolás létezik ott!

Ugyanakkor azt is hozzá fogom tenni ehhez a javaslatomhoz, hogy kell valakinek, - egy Új Energiás személynek - a segítsége, aki megkönnyíti ezt a beszélgetést köztetek, mivel néha jó ha... rendben, van köztetek egy közös történet, melyből nagyon nehéz lesz a régi utak szerint kilépnetek. Egy Új Energiás moderátor segít majd nektek behatolni egyes problémákba ezek közül. Látod, nincs jelentősége annak, hogy hova fogsz menni, mivel ugyanazok körülményeid és blokkolás-sorozataid lesznek. Következésképpen, fordulj azokhoz a személyekhez, mielőtt összecsomagolnál és elmennél!

Mi volna kérdésed további része? (Tóbiás mosolyog)

 

SHAUMBRA 7: Arról volt szó, hozzá kezdek a Felemelkedés tanítójaként a képzésemhez és azt hiszem, ezt akartam itt csinálni, azonban úgy éreztem, hogy Chicagoban volt szükséges és létezik ennek a potenciálja, vagy nincs ennek igazán jelentősége? Oda fogunk menni.

 

TÓBIÁS: Köszönöm! Hozzá kell tennem még valamit. Valamit rosszul ejtettek ki, ami miatt jobban aggódom én, mint Cauldre, azonban...

 

LINDA: Beelzebub?

 

TÓBIÁS: (kuncogva) Nehéz volt neki közvetítenie és kiejtenie: Be-elzebub. (a Shoud idején, Be-lee-zebub-ot mondott) Amikor át fogod írni, így írd le, nem akarunk zavart teremteni: Be-elzebub!

 

LINDA: Feltettem magamnak ezt a kérdést. Igen, megkérdeztem magamtól.

 

TÓBIÁS: Néha diszlexiás channelezőnk van! (nevetés)

 

SHAUMBRA 8 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Tóbiás és barátok, mit képviselnek a rovarok? Mi céljuk van a Földön és ha van valami jótékony egy kullancsban? (nevetés)

 

LINDA: Nem tudtam ellenállni.

 

TÓBIÁS: Mindenik élőlény a földön, mindenik rovar, kölcsönös kapcsolatban áll és a Gaia működésének része. Megfigyeltétek már, hogy a Föld e számtalan teremtői közül, sokan folyamatos megújulási folyamatban vesznek részt? Amikor valami elavult és túlhaladott, megjelennek a rovarok, melyek ebből fognak táplálkozni, megújítva az energiát, hogy újraszülethessen. Ez egy útja annak, hogy mindannyian ezt mondjátok: Ne maradj túl blokkolt vagy elavult! (egyesek nevetnek)

 

LINDA: Aranyos!

 

SHAUMBRA 9 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Üdv Tobiás! Köszönöm, hogy engedélyezted, hogy kieresszem egyes démonikus léggömbjeimet!

Feltettem neked egy kérdést San Diegoban és miután elmúlt az első sokk, nem emlékeszem a válasz nagy részére. Tudnál nekem újabb nézőpontokat megadni, mivel más emberek is függnek ettől?

 

TÓBIÁS: A kérdés.

 

LINDA: Mi volt a kérdés?

 

SHAUMBRA 9: A kérdés a csokoládé üzletemmel kapcsolatos. Megkérdeztem... szeretek csokoládét készíteni és a világon a legjobb csokoládét akarom készíteni - és azt hiszem megteszem. Azonban tönkrementem. Semmit sem keresek. Azt kérdeztem tőled, honnan vegyem a pénzt ehhez. Köszönöm!

 

TÓBIÁS: Természetesen. Ismét, egy olyan helyzet ez, amit ellentmondásos kívánságnak nevezhetnénk, vagyis amikor belépsz egy energiába, megjelenik egyfajta félelem a sikertelenségtől. Minden alkalommal, amikor egy ehhez hasonló szenvedélyetek van, valami, amit igazán meg szeretnétek tenni és amikor megjelennek a blokkolások, kutassátok fel, miért vannak jelen ezek a blokkok. Ezek nem rendületlenek. Más szavakkal, ezek megoldhatóak, azonban létezik ott egy az igazi sikerességetekhez kötődő probléma - hogy csokoládé teremtőként sikeresek lehettek. Előzőleg beszéltünk és elmondtam neked, hogy nem ez volt a legmegfelelőbb út számodra abban a pillanatban. Léteztek más, figyelmedet igénylő dolgok, bár a csokoládé volt a te szenvedélyed. Létezik egy sorompó, amit önmagadnak állítottál. Létezik valami, ami nem engedte e dolognak a megvalósulását, addig amíg nem oldottad meg az életedben lévő többi problémát. Tudod miről van szó, körülötte forogtál. Nézted őket és ezt mondtad: Igen, de ha csokoládét fogok készíteni, mindezek a dolgok el fognak majd tűnni és boldog leszek. Ezért, egy másik szinten, ezt a pénzzel kapcsolatos korlátot választottad.

 

Menj vissza és figyeld meg ezen esszenciális kérdések némelyikét, melyek életedben jelen vannak, már nagyon fiatal korod óta, a démonokat, melyek vadásztak rád. Nem tudod - hogy is mondjam - megédesíteni a démonokat a csokoládéddal. Nem tudod becsapni őket, azt állítva, hogy édességeket gyártasz. Nagyon tehetséges vagy abban a képességedben, ahogy energiát integrálsz a csokoládéba, de állj meg egy pillanatig! Fejezd be azt, hogy nyomást gyakorolsz az eseményekre! Térj magadhoz és tölts egy kis időd magaddal! Két lényeges probléma létezik, melyeket ismersz. Azt állíthatod, hogy nem ismered. Először fordulj hozzájuk! A csokoládé, a szenvedély, a pénz, majd gondoskodnak magukról. Ez egy jó példa mindannyitok számára, életetek tekintetében. Vannak bizonyos szenvedélyeitek és vágyaitok, melyek úgy tűnik, nem teljesednek be. Maradjatok egy pillanatig, az alacsony kerítés mögött! Melyek a démonok? Melyek a dolgok, melyek megvalósításukat akadályozzák? Kutassátok a probléma sokrétű oldalait! Ne csak egyet kutassatok, mely előttetek van, abban a pillanatban hanem, nézzétek meg az összes többi problémát és oldalt is! Fordulj az alapvető, mélyebb dolgokhoz, miután meg fogod látni, hogy a pénz a csokoládé üzletedhez vagy a postai küldőszolgálatodhoz, gondoskodni fognak majd magukról. Köszönöm!

 

SHAUMBRA 9: Köszönöm!

 

SHAUMBRA 10 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Van egy sürgős kérdésem. Spirituális orientáltságú nő vagyok és Colorádóban élek. Bár kevesebb mint egy éve vagyok itt, éreztem, hogy Isten küldött ide, hogy felfedezzek egyfajta fenséges céllal rendelkező életformát, hogy másokat segítsek. Szociális munkásként dolgoztam és sok mindent tettem másokért. Eközben egy szent ember gyámsága alatt álltam és egy időre megnyílt a harmadik szemem. Ezután volt egy fekete időszakom és most visszatérek a fényhez. Kapcsolatban vagyok egy régi baráttal, akinek problémái vannak, aki befogadott a házába engem Georgetown-ban, Coloradoban. Most többé már nem lakhatok nála és nincs ahova mennem. Keményen dolgozom, bármit csinálok, két egyetemet elvégeztem, nagyon jól főzök, azonban nincs autóm, sem hajtási jogosítványom. Szükségem van egy otthonra és ha valaki befogad majd a házába, elégedett lesz majd velem. Tudom ezt. Tudsz nekem mondani valamit, vezess engem! Nagyon komoly vagyok, bármilyen különösnek is hangzik ez. Létezik valaki a csoportotokban, valaki aki megérzi jóságomat, szeretetvibrációmat és jó szándékomat, és biztosít számomra egy helyet, ahol lakjam és dolgozzam egy ideig - tegyetek egy ugrást a hitben, egy Fénymunkásért!

Egész életemben tanulmányoztam és megéltem a metafizikát, még gyermekkoromtól, azonban elvesztem egy nem megfelelő házasságban és egyéb problémákban, de most elölről kezdem. Voltak pillanatok, amikor nagyon sok embernek segítettem személyes és szakmai életem folyamán és most nekem van szükség segítségre.

 

LINDA: Te vagy az, aki több kérdést akartál! Szeretet és fény.

 

TÓBIÁS: Egy felfuvalkodott spirituális ego! Csak ennyit mondhatok neked. Nagyon érdekes, szokatlan a dinamikád, azonban nagyon direkt leszek veled ebben a tekintetben. Kis emberi éned, korlátolt emberi éned felszínre jött és uralma alá hajtotta a spiritualitás fogalmát. Felfuvalkodottan rázod tollaid, mennyire spirituális vagy te, mennyi jó dolgot cselekedtél. Engedted, hogy emberi állapotod átvegye a vezetést a spiritualitás felett, kitekerje azt, hogy megpróbáld lecsillapítani kis emberi énedet. A kis Emberi Én áll elé ilyen dolgokkal, kijelentve, hogy Isten azt mondta neki, hogy költözzön egy bizonyos helyre. Istent nem érdekli az, hogy te hol laksz! Akárhol élhetsz!

 

(Egyesek nevetnek) Te vagy Isten. Te választasz és te hozol döntéseket. Említetted, mennyi mindent tettél másokért. Ez a kis emberi én, aki figyelmet követel magának. Beszéltél minden képességeidről, tehetségeidről és végzettségeidről. Ez a Kis Emberi korlátolt Én, aki elkiabálja mennyire jó ő. Eljutottál ehhez a felfuvalkodott spirituális egohoz, mellyel a kis emberi én dicsekedik, szélsőséges problémákat okozva neked. Elrejtőztél egy sarok mögött, hála az Úrnak, (nevetés) mivel legalábbis lelked szintjén vagy az egész szintjén, - minden aspektusokén - létezik annak megértése, hogy ez a bolond spirituális én, amit teremtettél, jelentős szenvedést és előítéleteket okozhat az Egésznek, aki Te vagy. Minden figyelem rád koncentrálódik, azonban csupán egy kis aspektusodra, nem egész Énedre.

 

Következésképpen, teremtettél egy helyzetet. Elértél a legalsóbb részre: nincs ahol laknod, nincs ahová menned, senkid sincs, aki befogadna otthonába. Mit mondanak mindezek? Ezek azt mondják: "Nem". Ezek nemet mondanak ennek a kis, korlátolt, spirituális, elkényeztetett emberi gyermeknek, a tiédnek. Egy részed ezt mondja: Nem fogjuk eltűrni ezt, soha többé. Meg kell nézned önmagadat! Kezdd el figyelni magadat!

Tedd félre a végzettségeidet! Szabadítsd fel a szent ember mellett töltött tanulmányaidat! Ő nem annyira szent; történeteket mesélhetnék neked róla! (hahotázó nevetés) El kellene mennie a Szexuális Energiák Iskolájába, kétségkívül! (hahotázó nevetés)

 

Szabadítsd fel az összes jó dolgokat, amiket másokért tettél; belőlük táplálkoztál, azokban a pillanatokban. Szabadítsd fel spirituális fenségedet, mivel már nem szolgál téged! Szabadíts fel mindent, mivel kénytelen leszel megtenni ezt. Néhány héten belül rád fognak robbanni ahelyett, hogy felszabadítanának téged, fel fognak robbanni. Egy különböző beszélgetést fogunk folytatni és te meg fogod írni azt a levelet, mint egyik előző kérdésedben, azt kérdezve miért nem hallgat meg téged senki, miért nem adja meg neked a Bíbor Kör, a grandománia minden ajándékát? Eljutottál arra a pontra, amikor a spirituális igazságot megfojtja, manipulálja és kicsavarja a Kis Emberi Én. Komoly, professzionális, Új Energiás segítségre van szükséged. Ez hozzáférhető. Azt javasoljuk, hogy ahelyett, hogy megírnád ezeket a hosszú kérdéseket, vedd fel a telefont és kérd azt a segítséged, amire szükséged van. Köszönöm!

 

LINDA: Rendben van, nem vagy formában!? Utolsó kérdés, kedves uram?

 

TÓBIÁS: Utolsó kérdés.

 

LINDA: Köszönöm!

 

SHAUMBRA 11 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Üdv Tóbiás! Unokám egy kaotikus, erőszakos és nagyon boldogtalan házban lakik. Hogyan értsem meg és érezzek együttérzést? Hogyan befolyásoljam pozitív módon a helyzetet? Hogyan távolítsam el az ottani poklot, ha semmit sem tehetek?

 

TÓBIÁS: Természetesen. Vannak nehéz helyzetek... a családi helyzetek a legnehezebbek lehetnek, az összes közül. Először, a legfontosabb dolog számodra - és bárkinek aki hasonló helyzettel találkozik – hogy először önmagatokat egyensúlyozzátok ki. A te azonnali reakciód, hogy megpróbálsz segíteni az unokádnak, a béke és egyensúly fenntartása, megpróbálsz - hogy is mondjam - egy energetikai moderátornak lenni, de amint tudod, kiszívják energiádat, kiüresítenek téged. Most mindennél fontosabb az, hogy egyensúlyba kerülj. Ha ez azt jelenti, hogy teszel valamit magadért, olyan dolgokat teszel, amiket meg akartál tenni, de nem tettél, szakíts időt magadnak, tegyél valamit magadért, többet is mint eddig valaha.

 

Amikor érezni fogod, hogy saját egyensúlyod terében vagy, amikor energiáid egy helyre fognak gyűlni, abban a pillanatban állj ama alacsony, hírhedt fal mögé! Figyeld a családban lévő dinamikát, az unokáddal, a család többi tagjával és a kiterjedt családot! Nézd, a lélekszinten meghozott választásokat, arra vonatkozóan, hogy visszatérnek és együtt lesznek! Figyeld azt is amit az együttlétre való szerződésnek vagy közös megegyezésnek neveznél! Értsd meg, hogy te talán nem választottál volna valami hasonlót magadnak, ám ők ezt választották.

 

Mihelyt érezni fogod a választásaikat, meg fogod érteni azt a tényt, hogy igazán senki sincs csapdába zárva, senki nincs bezárva hasonló dolgokba, hogy így mondjam, csak ez volt az ők választásuk. Amikor eljutsz majd erre a megértési és együttérzési szintre, e dolog önmagában számos dinamikát meg fog változtatni. Meg fogod figyelni az energia átalakulását, természetes módon. Ezután, abban a pillanatban figyeld meg, mi fog történni! Talán egyesek közülük ki fognak lépni a helyzetből. Lehetséges, hogy váratlanul azt fogják kérni majd tőled, hogy gondoskodj az unokádról. Vagy talán rá fogsz jönni arra, hogy nagyon mélyen beragadtak saját tapasztalatukba, bármilyen diszfunkcionálisnak is tűnik az, tehát neked kell elmenned. Ha az erő és egyensúly helyéről fogsz jönni és együttérzéssel leszel irántuk, akkor az összes energiák, nagyon természetesen kezdenek mozogni. Most azonban ők nagyon blokkoltak. Következésképpen, tedd meg ezeket a dolgokat! Figyeld meg hogyan áramlanak az energiák! Köszönöm!

 

SHAUMBRA 11: Köszönöm!

 

TÓBIÁS: És ezek után, kedves Shaumbra, ez egy nagyszerű nap volt és egy nagyszerű tapasztalat, hogy együtt lehettünk! Nézzétek démonjaitokat, figyeljétek, hogyan helyeztétek őket magatokon kívülre, sok erőt adva nekik! Menjetek a Shaumbra Szolgálati Központba!

 

Szabaduljatok meg, démonjaitoktól!

 

És ez így van!

 

Fordította: Korpos Magdi

 


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint ötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403