TÓBIÁS ANYAGOK

 

KVANTUMUGRÁS SOROZAT:

SHOUD 3: „Sam Vagyok” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

 

Elhangzott a Bíbor Körben,

2007. november 3-án

 

www.crimsoncircle.com

 

 

 

És ez így van Shaumbra, hogy egybehívjuk a családunkat, angyali családunkat az összes angyali rendből, akik jelenleg képviseltetik magukat a Földön, emberi formában álcázva magukat, Shaumbrának nevezve magukat, és itt vannak, hogy részt vegyenek ebben az óriási tapasztalásban, ami életnek hívnak. Megtiszteltetés nekem Tóbiásnak itt lenni ma veletek, összegyűjteni összes energiátokat, akár itt vagytok most személyesen, akár az új, nagy sebességű internetetek által kapcsolódtok ide, akár egy későbbi időpontban olvassátok vagy hallgatjátok ezt az anyagot, ami tulajdonképpen nagyon is a Mostban van.

                                     

Az Új Energiában vagyunk. Az emberek túlnyomó része ennek egyáltalán nincs tudatában. De ti, Shaumbra, akik olyan sok energia problémát kezeltek a saját életetekben, nagyon is tudatában vagytok annak, hogy valami megváltozott. Más most, mint pár hónappal ezelőtt. Nem feltétlenül látjátok ennek közvetlen és azonnali hatását a külső környezetetekben, de mégis érzitek ezt az életetekben. Vagy esetleg a frusztrációt érzitek, hiszen teremtésetek módjának továbbá életetek külső körülményeivel való küzdelmetek régi útjait keresgélitek, de ezek a régi utak már nincsenek sehol. És amikor megpróbáljátok feltámasztani azokat, akkor azok nem kérnek ebből.      

 

Arra lettetek felkérve, hogy egy egészen új módját találjátok meg elsősorban a saját magatokkal való bánásmódnak, azután pedig a külvilággal való bánásmódnak. Olyan új megoldások ezek, amelyekre talán még soha nem gondoltatok korábban. Egy teljesen új paradigma ez – hogy a ti fogalmaitokkal éljek. Ez eleinte kissé nyugtalanító lehet, hiszen mindezidáig meghatározott, nagyon is kipróbált és jól bevált módokon kezeltétek a dolgokat. Talán nem mindig voltatok elégedettek az eredménnyel, de tudtátok, hogy így legalább elboldogultok az előttetek álló nappal. És most, amikor visszatértek régi eszköztáratokhoz, hogy megpróbáljatok megoldást keresni egy bizonyos szituációra az otthon, a munkahely, vagy akár saját magatok kapcsán, azt találjátok, hogy azoknak a régi eszközöknek nyoma veszett. Elmentek. Vagy, ha éppenséggel a közelben is kószálnak, működésképtelenek. Összetörtek. Az elemek lemerültek, és nincs lehetőség a feltöltésükre.

 

Ez az Új Energia, és itt egészen más eszközök vannak érvényben. És erre most azt kérdezitek: -„De Tóbiás, hol vannak azok az eszközök? Belenézek az eszköztáramba, és azt látom, hogy üres.” Na, itt állj meg! Vegyél egy mély lélegzetet! Fejezd be azt, hogy a régi megoldásokon törd a fejed a szituációk kezelése kapcsán! Engedd magad kiterjedni! Az új eszközök ott vannak, csak még nem látod őket. Ott vannak.

 

Tehát mihez kezdesz? Egyszerűen veszel egy mély levegőt. Érzed magadban az Én Vagyok Jelenlétet – ami nem valahonnan máshonnan jön, hanem ott van benned – és ekkor egy fura dolog történik. Azok az eszközök elkezdenek megjelenni. Nagyon különböznek a régi eszközeidtől. Nem kell őket feltölteni. Nem kell őket rendbe hozni vagy megjavítani. Nem mennek tönkre. Egészen másként kezelik élethelyzeteidet. Minden egyes alkalommal másmilyenek lesznek, amikor újra megpróbálsz dolgozni velük.

 

Tehát, ha most kifejlesztesz egy bizonyos eszközt az anyagi áramlás tekintetében, amennyiben két hét, vagy két hét hónap múlva a keresésére indulsz, az meg fog változni. Veled összhangban, veled harmóniában fog változni. Tehát nem térsz majd vissza ugyanahhoz a régi eszköztárhoz, hogy ott ugyanazokat a régi, jól bevált eszközöket találd. Azok minden egyes nap, minden egyes pillanatban változnak.

 

 

Gyors kvíz

 

Nagy örömmel tölt el, hogy itt lehetek veletek ezen a nagyon különleges napon.  A megszokottól kicsit eltérően kezdünk. Szeretnék ma egy gyors kvíz játékot játszani veletek. (kis nevetés) Egy nagyon rövid játékot, csakhogy beinduljon az energiaáramlás. Kérdéseket fogok feltenni, és azt kérném tőletek… arra kérlek titeket, hogy érezzétek a választ. És ez már önmagában is kicsit eltér a szokásostól, hiszen általában, amikor ilyet játszotok, szinte rögtön érzitek a nyomást. Egy kis aggodalmat, ugyanakkor egy nyomást a fejetekben. Az összes rendelkezésetekre álló forrásotokat a fejetekbe töltitek. „Gyerünk, igyekezz, máris jönnek a kérdések!” – mondjátok –„Elme, készülj fel!” De ez a válasz nem a fejetekből érkezik. Ez teljesen más. Arra kérünk benneteket, hogy érezzétek meg a saját válaszaitokat.  

 

Vegyünk egy mély levegőt!

 

(szünet)

 

Engedd meg magadnak, hogy megérezd a választ! A kérdés pedig az: Miért vagy itt?

 

Most vegyél egy mély levegőt… miért vagy itt?

 

Most arra kérjük Davidet, a Mestert, hogy adja körbe a mikrofont. Rövid válaszokat kérek – ne legyetek intellektuálisak, mert akkor le kell, hogy állítsalak titeket! Érezzétek, és fejezzétek ki a választ. Miért vagy itt?

 

SHAUMBRA 1: Hogy legyek. A puszta létezésért.

 

TÓBIÁS: Hogy létezz. És azt is kérném, hogy a kamera is mutassa a kedves válaszadó Shaumbrát!

 

SHAUMBRA 2: A tapasztalásért.

 

TÓBIÁS: A tapasztalásért.

 

SHAUMBRA 3: Hogy megérintsem az emberek életét.

 

SHAUMBRA 4: Hogy befejezzem a Mesterművemet!

 

TÓBIÁS: Hm.

 

SHAUMBRA 5: Hogy megtanuljak szeretni és énekelni.

 

SHAUMBRA 6: Hogy utat mutassak.

 

SHAUMBRA 7: Hogy megosszam azt, aki vagyok.

 

SHAUMBRA 8: Hogy érezzem az energiát.

 

SHAUMBRA 9: A többi emberrel való kapcsolatért.

 

SHAUMBRA 10: Hogy mindannyiótokat szeresselek.

 

Oké, rendben van. Most vegyünk egy mély levegőt!

 

(szünet)

 

Köszönöm ezt a kvíz játékot. Köszönöm, hogy egy pillanat erejéig a szellemetekből éreztetek, és nem a fejetekből. Észrevehettétek, hogy előfordul, hogy nehezetekre esik ezt megpróbálni meghatározni, mert a meghatározások az elméből jönnek. Ugyanakkor ti lehetővé teszitek, hogy az elme és a szellem elkezdjen együttműködni, elkezdjen összeolvadni. Érezzétek az energiákat, hisz csodálatosak voltak a válaszaitok.  

 

Ha ezt a kérdést nekem kellene megválaszolni, válaszom nagyon egyszerűen ez lenne: Mert azt választottam, hogy itt legyek.

 

Nem azért vagytok itt, mert ez kötelező számotokra. Nem azért vagytok itt, mert valaki rávett erre benneteket. Azért vagytok itt, mert azt választottátok, hogy itt legyetek. És minden egyes reggel, amikor felébredtek, tegyétek fel magatoknak ezt a kérdést: „Miért vagyok ma itt?” Nem pusztán azért, hogy megint végig csinálj egy rakás mechanikus mozdulatsort. Nem csak azért, hogy megint végig csinálj egy napot. Mikor reggel felébredsz, és a lábad először éri a talajt, vegyél egy mély levegőt – „Miért vagyok itt?”

 

És akkor majd elkezded megérteni itt léted választásának valódi szépségét – annak szépségét, hogy minden egyes lépésedet megválaszthatod a nap folyamán. Nem kell, hogy becsatlakozz a tömegtudatba, a tömeg hipnózisba. Nem kell azért megtenned dolgokat, mert azt gondolod, hogy mások azt elvárják tőled. Semmit nem kell megtenned, ha nincs hozzá kedved.

 

Te választottad azt, hogy itt legyél ebben a létidőben. Azt választottad, hogy itt legyél a változásnak ebben a fontos időszakában – ami az emberiség történelmének leghatalmasabb tudat váltása – hogy itt legyél, és megtapasztald ezt, valamint, hogy sokan közületek az Új Energia Szabványai és Tanítói legyetek. Ez a te választásod, ezért ez a te teremtésed. Senki sem állíthat meg! Senki sem veheti ezt tőled el! Senki sem nehezítheti meg az életed, még a házastársad, a gyermekeid, vagy a főnököd sem!

 

Minden egyes reggel ébredéskor vegyél egy mély levegőt, és tedd fel ezt a kérdést az esszenciádból: –„Miért vagyok ma itt? –aztán meg figyelj oda és érezd a saját válaszodat. Ez bámulatos módon meg fogja változtatni annak a napnak a perspektíváját!

 

 

Mai vendégeink       

 

Ma különleges vendégeink vannak, és arra kérlek titeket, hogy üdvözöljétek őket körünkben! Kétféle vendégünk van ma. Az egyik egy Shaumbra csoport, akik majdnem egészen mostanáig emberi formában éltek. Huszonnégyen gyűltek ma itt össze. Shaumbrának nevezték magukat, amíg a Földön éltek. Spirituális életet éltek. Tanultak, akárcsak ti. Ugyanazokon a nehézségeken mentek át, mint ti. Majd a távozás mellett döntöttek, a legtöbben a Kvantumugrás előtt, néhányan pontosan akkor, vagy röviddel azt követően.

 

Egybegyűltek ma, hogy a részesei lehessenek ennek a csodálatos ünnepségnek, ennek az egész világot átfogó Shaumbra összejövetelnek. Ők ti vagytok. Sokatokkal párhuzamosan dolgoztak, mikor a Földön voltak. A távozást választották, hogy ezen az oldalon lehessenek – nem azért, hogy visszatérjenek a Virágok Hídjához, mégcsak nem is azért, hogy rögtön a Harmadik Körükbe lépjenek – hanem azért, hogy innen segítsenek. Segítsék ezt a Shaumbra nevű csoportot, és titeket is egyénileg.

 

Veletek való Földi tapasztalásaik nagyon frissek, ezért aztán képesek vezettetést, támogatást és segítséget nyújtani számotokra. Állandóan itt vannak, veletek dolgoznak, a Bíbor Tanáccsal és az angyali lényekkel dolgoznak. Nem azért, hogy meghozzák helyettetek a döntéseiteket, hanem, hogy támogassák az általatok meghozott saját döntéseiteket és választásaitokat. Nem azért vannak itt, hogy megmondják nektek, hogy mikor tesztek valamit jól vagy rosszul, hanem, hogy rendszeresen emlékeztessenek arra, hogy miért is vagytok itt, arra a választásotokra, amit ti hoztatok meg, hogy itt legyetek a Földön.

 

Gyengéden a fületekbe sugdosnak majd. Ott ülnek majd mellettetek éjjelente, mikor elalváshoz készülődtök. Ott lesznek mellettetek, mikor nehéz szituációkkal találjátok szembe magatokat, és nem vagytok biztosak benne, hogy merre is forduljatok. És olyankor gyengéden azt mondják majd nektek: -„Fordulj befelé! Te is Isten vagy! Az összes választás, az összes válasz és minden kreativitás már most ott van benned, mindössze aktiválnod, majd kifejezned és használnod kell azt!”

 

Egybegyűltek tehát ma, pontosan tudva, hogy min mentek keresztül, pontosan ismerve ezt a Shaumbra utazást, és ünnepelve jöttek el mai összejövetelünkre. Üdvözöljétek hát őket, és értsétek meg, hogy nem bánatosak. Nem voltak nehézségeik az átjövetelük kapcsán. Azt választották, hogy itt legyenek, pontosan úgy, ahogy én, Tóbiás is azt választottam, hogy itt legyek – számotokra, ezalatt a briliáns kaland alatt, aminek éppen a megtapasztalásában vagytok.

 

Vegyünk egy mély lélegzetet, és üdvözöljétek azokat a Shaumbrákat, akik nemrégiben még a Földön voltak, most pedig itt vannak, a mi oldalunkon.

 

(szünet)

 

Most akkor térjünk vissza arra a kérdésre, amiről már korábban szó esett: Valós ez? Ha megengeded, hogy az legyen! Bármi valós lehet attól még, hogy nem fizikai. Nagyon hamar megtanuljátok, hogy olyan sok minden létezik a fizikai síkon túl. Azt tanuljátok éppen, hogy mennyi minden létezik ott kint. Rengeteg minden. Vegyünk egy mély levegőt!

 

(Szünet)

 

Egy nagyon különleges vendég   

 

 

Másik mai vendégünk, akit egy rövid bevezetés után máris be fogok hozni, valóban nagyon különleges. Arra kérlek benneteket, hogy energiátok végig nagyon egyenletes és nyugodt legyen! Ez a drága, akit ma behozunk ide, a saját aspektusom, Sam.

 

Egy kis megértéssel szolgálnék mindazok számára, akik nem ismerik őt. Sam az én következő földi inkarnációm. Teste már most is létezik a Földön, biológiai létezőként. Vannak szülei. Egy viszonylag kicsi városban él, az Egyesült Államok Észak-nyugati részén. Egyedüli gyermek. Szülei mindketten egyetemen tanítanak, mellesleg nagyon is az elméjükben vannak, és egyáltalán nem értik Samet, akit nem igazán terveztek – vagy legalábbis ők ezt gondolják. (nevetés)

 

Sam egy aspektusom, akit nagy szeretettel és odaadással teremtettem meg. Sam – hogy is mondjam – még nincs teljesen együtt. Még nem engedtem meg, hogy összes energiám belépjen Sam valóságába. Energiám nagy része még mindig itt van, a nem fizikai birodalmakban, ahol Tóbiásként vagy To Bi Wah-ként ismertek engem, és lassan, de biztosan lehetővé teszem, hogy energiám beintegrálódjon Sambe. Sam egy aspektusom, vagy egy megnyilvánulásom, ugyanakkor saját szabadsággal, saját személyiséggel rendelkezik. Látjátok, a teremtő létrehoz dolgokat, majd szabadon engedi őket. A teremtő mindvégig kapcsolatban marad velük, ugyanakkor függetlenséget és szabadságot biztosít számukra.

 

Sam jelenleg egy nyolc éves fiú. Csendes. Nagyon befelé forduló, aminek nagyon, de nagyon jó oka van. Sam keményen tanul, hiszen szülei, akik tanárok, nagy nyomást gyakorolnak rá. Sam csendes, viszonylag normális életet él. Allergiás és asztmás, de ez nem valami probléma vagy tévedés következménye. Ez nagyon is szándékos, hiszen Sam – és Sam részeként én is – nem akarjuk, hogy Sam sportoljon, aminek megvan a maga oka. Nem akarunk belekerülni ebbe a fajta energiába, ezért az asztmát és az allergiát választottuk az erős befelé fordultságban maradás érdekében. Mindkettő megszűnik majd a kamaszkor során.

 

Samen keresztül látom most a világot, valamint rajtatok keresztül is, ugyanakkor ez egy nagyon közeli és igen személyes látásmódot enged nyújtani számomra. Sam tudatában van a körülötte lévő energiáknak, de nem egészen biztos benne, hogy mihez kezdjen ezzel. És ahogy keresztül halad élete korai évein, miközben szülei egyre nagyobb hangsúlyt helyeznek a mentális képességekre, nem tudja, hogyan kezelje mindezeket a más energiákat, amiket szüntelenül érez maga körül.

 

Sam szülei ezen a hétvégén nincsenek a városban. Van valaki, akit ti bébiszitternek neveztek – micsoda furcsa kifejezés ez – aki felügyel rá. Jelenleg a házi feladatát kellene csinálnia. A szobájában tartózkodik, és éppen elszundikált. Nem akartuk korábban kezdeni a csatornázást, mert még nem állt rá teljesen készen. Az a tapasztalás, amin Sam ma veletek együtt végig fog menni, olyasvalami lesz, amire nagyon, de nagyon sokáig emlékezni fog – földi élete egész hátralévő részében.

 

Mielőtt behoznám Samet, arra szeretnélek kérni titeket, hogy vegyetek egy mély levegőt, és emlékezzetek arra, milyen is volt, amikor ti is hat, hét vagy nyolc évesek voltatok; érezzétek milyen is volt kisgyermeknek lenni, mikor is tágra nyílt szemekkel bámultátok a körülöttetek létező új világot, ugyanakkor még mindig éreztétek a többi világ hatásait. Még most kapcsolatba léphettek velük. Meg volt a saját személyes világotok, privát életetek, ami nagyon, de nagyon kiterjedt volt.

 

És most behívom Sam energiáját. Egy kis türelmet kérek.

 

(hosszú szünet)

 

TÓBIÁS: (gyengéden) Szia Sam.

 

SAM: Szia, ismerlek téged, halszagod van. (kis nevetés)

 

TÓBIÁS: Igen Sam, ez az én energiám. Akkor használjuk ezt, amikor kapcsolatba lépünk egymással.

 

SAM: Nem tudom, hogy hol vagyok. Emberek vannak mindenütt.

 

TÓBIÁS: Sam, barátokkal vagy, akiket Shaumbrának hívnak, ez itt a Bíbor Kör, és ma elhoztunk téged az összejövetelünkre.

 

SAM: Ki az a férfi?

 

TÓBIÁS: Sam, ő Cauldre.

 

SAM: Ó, milyen nagy orra van. (kis nevetés)

 

TÓBIÁS: Igen Sam, és nagy szíve is van.

 

SAM: ó. Ki az a hölgy?

 

TÓBIÁS: Sam, ő Linda. Cauldrével van.

 

SAM: Történeteket szokott mesélni nekem. Emlékszem rá.

 

TÓBIÁS: Igen Sam, veled dolgozik.

 

SAM: És most miért sír?

 

TÓBIÁS: Sam, visszaemlékszik arra, hogy milyen is volt ennyi idős gyereknek lenni, amikor még beszélgetett az angyalokkal. Emlékek ébrednek benne.

 

SAM: Olyan, mintha mindenkit ismernék… de nem tudom, hogy honnan.

 

TÓBIÁS: Sam, ismered őket, és amikor alvás közben átjössz ide, miközben nagyon mélyen alszol, együtt dolgozol és játszol velük.

 

SAM: Ó, újra velük leszek, tudom. Találkozni fogok velük, de nem itt, hanem majd…

 

TÓBIÁS: Sam, ezt Shaumbrának hívják. És életed folyamán később, mikor felnősz, sokukkal találkozni fogsz, és együtt is dolgozol majd velük, és segíteni fogsz sokuk tanításában. És abban is segíteni fogsz nekik, hogy másokat tanítsanak.

 

SAM: Ó… Ki az a férfi?

 

TÓBIÁS: Sam, ő nem Shaumbra. Ez a férfi a ti utcátokban lakott, pár nappal ezelőtt halt meg, és még mindig itt kószál. És ez rendben is van, nem kell aggódnod emiatt…

 

SAM: Tegnap rosszul lettem, és hánytam is. Túl sok édességet ettem az iskolában, hánytam és a tanár ideges lett. Miért érzem most olyan furán magam Tóbiás?

 

TÓBIÁS: Azért Sam, mert az energiád most éppen kiterjed, és a részévé válik ennek a csoportnak. És miközben otthon kisfiúként mélyen alszol, valójában most a részünkké válsz. Felnősz. És emlékszel angyali mivoltodra.

 

SAM: Ó, azt tudom, hogy angyal vagyok, nem kell rá emlékeznem.

 

TÓBIÁS: Sam, leülhetsz most ide, és miközben beszélünk, körbe sétálhatsz…

 

SAM: Ki az a kisbaba ott?

 

TÓBIÁS: Sam, nyugodtan körbe sétálhatsz. Megnézegetheted az embereket, beszélhetsz is hozzájuk, de most folytatjuk a megbeszélésünket.

 

SAM: Rendben. Jobban tetszik itt, mint a városomban és az iskolámban.

 

TÓBIÁS: Oké Sam, most akkor folytatjuk.

 

SAM: Ki az a kutya?

 

TÓBIÁS: Sam, ő Fred. Mindig itt van.

 

Tehát miközben Sam elhelyezkedik a csoportban, átváltoztatja energiáját a nyolc éves kisfiúból, aki álomba zuhant – és itt most kivétel nélkül mindnyájatoknak emlékeznetek kellene erre, hogy milyen is ez. Most is ezt teszitek éjszakánként. Átalakultok. Magatok mögött hagyjátok az emberi jellemzőiteket, és emlékeztek a fátyol nem fizikai oldalára.

 

Nem tart ám sokáig minden egyes éjjel visszatérni angyali mintáitokhoz, mikor is összekapcsolódhattok azzal, akik vagytok, ugyanakkor még mindig óriási rejtély számunkra, - mindannyiunk számára – hogy miért nem emlékeztek erre ébredéskor, amikor visszatértek fizikai testetekbe, háromdimenziós tudatotokba. Nem tudjuk a választ. Azt viszont tudjuk, hogy a kicsik egyre inkább képesek erre visszaemlékezni. Nem rendelkeznek olyan nehéz fátyollal, mint közületek oly sokan. Azt tudjuk, hogy mikor a fátyol mindkét oldalán meghozzátok a tudatos választást – vagy másképpen mondva, amikor emberi tudatotokban vagytok, és amikor angyali tudatotokban tartózkodtok éjjelente, és időnként, mikor megváltozott tudatállapotban vagytok, - olyankor a fátyol elkezd eltünedezni. De még mindig ott van. Ez nagyon frusztráló.

 

Ahogy erről beszéltünk is korábban a Tahó tónál, nagyon, de nagyon frusztráló reggelente visszatérni angyali kalandjaitokról, mikor is visszatérés során azt mondjátok magatoknak, hogy emlékezni fogtok mindenre – emlékezni fogtok arra, hogy kik vagytok és hogy miért vagytok a Földön – és akkor, akárcsak egy űrrepülőgép, újra visszatértek a keringési pályára. Látszólag minden elég, aztán jön a felejtés, és akkor mindig ugyanaz történik. Ismét emberi tudatotokban vagytok, aki csak vakargatja a fejét, és azt kérdi: -„Tudom, hogy valami történt éjjel, és tudom, hogy emlékeznem kellene rá.” De nem megy.

 

A fiataloknak, mint Samnek, aki az én aspektusom, ugyanakkor önmaga is egyben, közel sincs ezzel ilyen problémája. Jelenlegi problémájuk a Földön azzal kapcsolatos, hogy hogyan kezeljék  mindazt a tudást és tudatosságot, amit visszahoznak magukkal reggelente, mert úgy tűnik létezik egy fal, egy sorompó – ami az emberi tudatosság, az emberi világ – ami nem engedi, hogy valódi érzéseikről beszéljenek. Ami nem engedi meg nekik, hogy megpróbálják elmagyarázni – még ha a szavak nagyon nehezen is jönnek – hogy elmagyarázzák, kik is ők valójában.

 

Azért aztán hajlamosak – ahogy Sam is – nagyon csendesek, befelé fordultak lenni.  Hajlamosak az asztmára, az allergiára, a megfázásra, és a különféle egyensúlytalanságokra, amelyeket az orvos nem tud diagnosztizálni. Pedig ez valójában annak a módja, hogy lehetővé váljon számukra a saját világukban maradni, érezni saját magukat. Nem állnak még készen arra, hogy teljes mértékben megtestesüljenek ebben a világban, mivel félnek a felejtéstől. Ahogy már említettem, Sam szándékosan rendelkezik ezekkel a fizikai egyensúlytalanságokkal, mivel nem akar keményen belemenni az olyan dolgokba, mint amilyen a sportolás. Ez nem helyes jelen életbeli energiája számára. Nincs szüksége minderre a férfi tesztoszteron energiára. Tehát ezek a dolgok nem véletlenek. Ezek nem a lélek tervezés típusú dolgok, hogy a ti fogalmaitokkal éljek. Ez egyszerűen annak a tudása, hogy nem akar bizonyos dolgokba túlságosan belemenni jelenleg.

 

És most, hogy Sam teljesen jelen van ma velünk… és megérti, hogy nyolc éves kisfiúként jött el ugyan ide, de ahogy összejövetelünk egyre inkább kibontakozik, ő is kibontakozik. Sokkal inkább az az angyali lény, és nekem, Tóbiásnak az a részem, akivel egy nap majd találkozni fogtok, mint ember az emberrel.           

 

Sam, ahogy ezt már említettem egyetlen gyerek. Bentlakásos iskolába jár. A szülei tanulásra buzdítják, mivel azt hiszik, hogy ez az egyetlen módja annak ma, hogy valaki megéljen ebben a világban. Az ő eszközük erre a tanulás, a kemény munka, a tudás és az információ. Szülei nem igazán spirituálisak – ugyanakkor egy bizonyos fokig tudatosak, mert megértik az olyan dolgokat, mint a holisztikus megközelítés, nem hívei a túl sok gyógyszerezésnek, és lehetővé teszik a természetesebb gyógyító eljárások alkalmazását.

 

 

Sam tükrén keresztül

 

 

Rendkívül érdekes számomra Samen keresztül megfigyelni az emberiséget. Szüleivel nemrégiben ellátogattak több nagy városba is, ahol Sam – és én – tágra nyílt szemekkel ittuk magunkba a látnivalókat. Tudjátok kétezer éve nem jártam a Földön, szóval képzelhetitek micsoda élményben lehetett részem. Itt üldögélhetek fent fenséges házikómban, innen nézegethetek… na nem le, de a metafora kedvéért… innen nézegethetek le a Föld tevékenységire, és tehetem lehetővé, hogy az energiáim veletek legyenek. De most, hogy megtestesülök a Földön, bámulatos, hogy Sam vagy én mit tanulunk.     

 

Volna itt egy pár dolog, amit elképesztőnek találunk jelenleg az emberiség kapcsán, Sam tükrén keresztül. Az emberek nagyon félnek, de még csak azt sem tudják, hogy mitől is félnek. Egyfajta paranoiában élnek. Egy végnélküli, kivezető utat, irányt, nélkülöző útvesztőben élnek, és attól félnek, hogy mi történhet velük, félnek a külső erőktől, legyen az emberi vagy természet feletti. Ezért hajlamosak rendkívül neurotikussá válni.

 

És miközben Sam figyeli őket – Sam most is nagyon, de nagyon jól látja az energiákat, és érzi az emberek félelmét – és megesik, hogy néha megkérdez egy idegent: „Mitől félsz?” És persze, elképzelhetitek, hogy ezek után milyen pillantást vetnek rá, de választ nem tudnak adni a kérdésére. Megkérdezi a szüleit: „Mitől féltek?” És ők meg ilyeneket mondogatnak, hogy: „A gazdaságtól, attól, hogy a világ összeomlik, a házunk elvesztésétől, az éhezéstől.” De Sam tudja, hogy mindenféle félelmeik vannak, de azokat valójában nem szokták emlegetni. Ismeretlen félelmekkel bírnak, amelyek talán a legnehezebbek mind közül. És mivel Sam – és én – nagyon bölcs, hát megkérdezi: -„Miért nem érzitek át valóban azokat az érzelmeket, és miért nem érzitek, hogy el lehet engedni őket?” Mert azok elsősorban is mesterségesek. Önként vették magukra őket. Ez egy olyan félelem, amit már hosszú ideje magukban hordoznak, és még csak azt sem tudják, hogy miért cipelik azt még most is magukkal. Ez elképeszti Samet.

 

Sam tágra nyílt, ártatlan szemmel látja az embereket. Látja, hogy az emberek vezetőket akarnak, ugyanakkor nem akarnak vezetve lenni. Látja, hogy… nyolc éves szemén keresztül még ő is látja, hogy az emberek példamutatókat akarnak, és ezt nem kapják meg a politikusaikon és az egyházi vezetőiken, vagy az üzleti élet vezetőin keresztül. Szabványra van szükségük. Vezetőkre van szükségük. Ehelyett, mindössze vezetik őket. Az embereket vezetik – legyenek azok a kormányok, a munkájuk vagy a családjuk – mindössze vezetve vannak világos és határozott irány nélkül, hasonlóan ahhoz, mint amikor Mózes vándorolt a sivatagban negyven évig, mikor is nem vezető volt, mindössze vezette a népet.

 

Sam tükrén keresztül… drága Sam szemén keresztül – aki ránéz az emberekre, és rögtön látja az energiájukat, és mindenféle dolgokat lát körülöttük, nem fizikait. Lát szellemeket, akiket ti kísérteteteknek hívnátok. Lát angyalokat. És nem érti, hogy mások miért nem látják mindezt, mikor ez meglehetősen természetes számára.

 

Látja, hogy az emberek imádkoznak, pedig a válaszok már most ott vannak. Istent, az angyalokat hívják, pedig Isten és az angyalok mind ott vannak körülöttük, és az emberek mégsem látják őket. És ezen nagyon sokat tűnődik, hogy az emberek miért nem nyílnak meg, és miért nem engedik meg maguknak, hogy lássák mindazokat a dolgokat, amelyek ott vannak.     

 

Sam tükrén keresztül látja – látom -, hogy az emberek szeretetre vágynak és arra, hogy viszont szeressék őket, és mégis annyira félnek ettől. Nem engedik meg maguknak, hogy valóban megnyíljanak mások szeretetére, és azt mondják a másiknak feltétel nélkül: „Szeretlek” Más szavakat használnak erre. Elrejtik ezt. Eltorzítják ezt. Miért nem mondják azt egyszerűen: „Olyannak szeretlek, amilyen vagy.” És az emberek arra vágynak, hogy viszont szeressék őket, miközben falakkal és sorompókkal veszik körbe magukat. Nem engedik azt be. Attól félnek, hogy esetleg elvárás feszül a szeretetre. De Sam ezt így látja: „És akkor mi van?”  Nem kell elfogadnod az elvárást. Elfogadhatod pusztán csak a szeretetet.

 

Sam tükrén keresztül, ránéz az emberek energiájára és látja a fizikai fájdalmukat. Határozottan látja, hogy rengeteg energia van csapdába zárva az egész gerincoszlopban. A gerinc… az egész szerkezet, a test csont szerkezete össze van nyomva, össze van sűrítve nagyon, de nagyon szorosra, mert az emberek ott tárolnak dolgokat. Olyan terheket vesznek a vállukra, amire egyáltalán semmi szükség nem lenne. Mivel olyan sokféleképpen neheztelnek a testükre, ez extra fájdalmat okoz számukra.      

 

Sam képes ránézni egy ember testére, és pontosan látni, hogy hol lehet elengedni a felgyülemlett feszültséget. Látja az embereket, és azon csodálkozik, hogy vajon miért nem fáj többet a fejük, mikor olyan iszonyú nyomás látható a fej környéki területen, a koponyában.

 

Sam látja, hogy nagyon könnyű lenne az embereknek elengedni ezt a sok fizikai fájdalmat, a szerkezeti és a csont fájdalmakat, egyszerűen a légzés és az elengedés segítségével. De az emberek nem hiszik el, hogy ez ilyen egyszerűen lehetséges. A gyógyszerekben hisznek, amik végül vegyítik a problémát, ami azt okozza, hogy a probléma valahol máshol és némiképpen máshogy fog testet ölteni.    

 

Sam szemén keresztül, ő és én is azt látjuk, hogy az emberek szabadságot akarnak. Szabadságot akarnak. Megállás nélkül a szabadságról beszélnek, de mégis csapdában vannak. Korlátolt hitrendszerek csapdáiban vergődnek. Az egymást követő életciklusok és a karma  csapdáiban vesztegelnek – nevezzétek bűnnek, ha az jobban tetszik  - abban hisznek, hogy valamit rosszul tettek, vagy hogy esetleg nehogy valamit rosszul tegyenek. Sam azt látja, hogy miközben az emberek szabadságot akarnak, mégis készek elfogadni a karmájukat.

 

Sam tükrén keresztül mindketten azt látjuk, hogy az emberek rettenetesen be vannak ragadva mások hitrendszereibe. Látjuk, ahogy az emberek felszedik egymás hitrendszereit az utcán, az éttermekben. Sam látja annak az energetikáját, amikor az egyik ember magára szedi a másik korlátolt hiedelmeit, negativitását. Ez megtörténhet egy beszélgetésen keresztül. Vagy az is előfordulhat, hogy mindössze energetikailag érzed a melletted lévő asztalt, érzed annak korlátolt energiáját, majd a sajátodként elfogadod azt.

 

Sam, saját ártatlan szemeivel tekint a világra, és azt mondja, hogy a válaszok tényleg rendkívül egyszerűek.  Miért van az… vagy ahogy ezt Sam megfogalmazza: -„A felnőttek miért nehezítik ezt meg ennyire?” Vagy, ahogy ezt én, Tóbiás fogalmaznám meg: -„Az emberek miért nehezítik ezt meg ennyire?” Nem kell, hogy kevéssel beérjék. Nem kell, hogy az össze energiájukat a túlélésre használják fel. Nem kell, hogy elfogadják a betegségeket és a szegénységet. Ezek egyikét sem kell, hogy elfogadják. És számomra, Tóbiás számára, aki nem voltam a Földön kétezer éve, teljesen elképesztő látni mindazokaz a dolgokat, amivel jelenleg rendelkeztek – a technológiát – amivel én soha, de soha nem rendelkeztem. Még Atlantiszban sem, ami ugyan csodálatos volt, de nem rendelkeztünk ilyen technológiával, amivel most ti bírok. Mindezzel a technológiával miért nem könnyebb ez? A technológia vajon megkönnyítette az életeteket? Nem valószínű. A technológia tudatossági oka az egyszerűség, de a tudatosság jelenlegi helyzete következtében, csak nehezebbé tett mindent.

 

Bámulatos mindaz, amit Samen keresztül érezhetek, bámulatos látni, hogy az emberek valójában jók. Az emberek jót akarnak tenni, először másoknak, ami meglehetősen furcsa, majd azután önmaguknak is. Valóban mély szenvedélyes vágyat éreznek arra, hogy szeressenek valaki mást, hogy megosszák magukat valaki mással, és szeretetük viszonzásra találjon.

 

Valóban helyesen akarnak cselekedni Isten szemében, vagyis amit ők annak tartanak, nem azért, mert félnek Isten szabályai megszegésétől és a büntetéstől, hanem, mert ez van a szívükben. Egységben akarnak lenni, a Fény, az Út akarnak lenni. A Szellemet akarják szolgálni, de közben megállás nélkül magukon kívülre helyezik a Szellemet, ahelyett, hogy megértenék, hogy az már most bennük van. Ezért aztán szüntelenül valami olyanra vágyakoznak szenvedélyesen, ami mesterséges, ami fabrikált. Tehát egészen addig, amíg egy külső Istent akarnak boldoggá tenni, soha nem lehetnek valóban elégedettek, valóban beteljesültek, hiszen Isten belül van. Továbbá addig, amíg nem értik meg, hogy ez arról szól… hogy magadat teljesítsd be, és azzal beteljesíted a szellemedet.

 

 

Földre jövetel

 

 

Lassan, de biztosan lehetővé teszem, hogy energiám, esszenciám beáramoljon Sambe. Ez érdekes közületek azok számára, akiket érdekel az aspektológia. Hogy az, aki ti Legfelsőbb Léleknek, vagy esszenciális létezőnek neveztek, mint amilyen én, Tóbiás vagyok, ugyanakkor lehet egy aspektus is, és létrehozhat egy egyéniséget, akit Samnek hívnak. Ez az egész rendkívül érdekes, és ennek mindannyian figyelmet kellene, hogy szenteljetek. Ahogy megengedem, hogy energiám beleáramoljon Sambe, a Földről érkező hihetetlen vonzás, egyfajta mágneses tudatossági vonzás következtében, ez ugyanakkor magával viszi az én Tóbiás szellememet is –ahogy ezt ti neveznétek. Olyan ez, akár egy fordított Alzheimer kór, miközben beengedem az energiámat.

 

Ó, meg vannak a magam napjai, és ahogy ezt Cauldre is, és még néhányan tudjátok, nem tartózkodom már körülöttetek olyan sokat, de miközben eszenciám egyre jobban és jobban beáramlik Sambe, még mindig létezem ezeken a síkokon is. Még mindig létezem – a ti fogalmaitokkal élve -, mint Felemelkedett Mester, vagy hogy is hívjátok ezt. De tudjátok, a Föld energiája és az emberi tudat oly annyira csábító és ellenállhatatlan, hogy ez behúz engem, csakúgy, ahogy titeket is behúzott. Azt garantálom, hogy itt leszek, amikor eljövök hozzátok ezeknek a Shoudoknak az alkalmával egészen 2009. júliusáig. Nem csak fél Tóbiásotok lesz, biztosítani fogom, hogy összes energiám érintetlen maradjon. Lehet, hogy az egy lehangolt napot fog jelenteni Sam számára, lehet, hogy nem érzi majd túl jól magát olyankor, vagy sokat fog aludni, de valóban itt leszek.

 

Most azt kérdezitek: -„Miért engeded meg, hogy ez megtörténjen Tóbiás? Miért csinálod ezt? Miért vagy itt? Miért van most itt Sam?”

 

Nos, több okból is. Mert megtehetem. Imádom a tapasztalást. Elköteleztem magam kivétel nélkül mindannyiótok számára, hogy visszatérek emberi formában, hogy valóban megérinthesselek titeket, hogy együtt dolgozzak veletek, és megosszam magam veletek, hogy együtt étkezzek és szivarozhassak veletek, hogy mindenképpen elborozgassak veletek. Azért is teszem ezt, mert ahogy az energiám most beáramlik Sambe, ahogy tudatom beáramlik erre a helyre, amit Földnek hívnak – és ez a vonzóerő nagyon, de nagyon erős - én is Szabvány akarok lenni, hozzátok hasonlóan, lehetővé teszem, hogy szellemem teljesen megtestesüljön a Földön.

 

Tudjátok, ücsöröghetek én itt fent a házikómban és beszélhetek nektek arról, hogyan kellene a dolgoknak lenniük, végigcsinálhatom mindezeket a Shoudokat és leckéket, és okos kis csemegéket adhatok nektek, mint például, hogy „állj a kerítés mögé”, vagy, hogy „Ugorj fejest a mély vízbe” , vagy tudom is én, miket mondogattam nektek a múltban. (nevetés) De… de a valódi tapasztalás abban áll, hogy teljesen testet öltök Samen keresztül, beengedve szellemem egészét, istenségem egészét. Nem azért, hogy megint pusztán ember legyek, hanem, hogy mindaz legyek, Aki Vagyok. Tudjátok, ti is éppen ezt teszitek most. Ti is Sam vagytok, egy bizonyos értelemben, a saját Sametek, a saját tapasztalásotok.

 

Tudjátok, meglehetősen fura ugyan, de én csak titeket követlek. Valahol a más birodalmakban tartózkodik most az a részetek, amelyik harminc, ötven vagy hetven éve lassan engedi, hogy energiátok beáramoljon. Azt gondoltátok, hogy ti csak ti vagytok, ez az emberi név, amivel rendelkeztek. Azt gondoltátok, hogy vártok valami olyanra, mint a felemelkedés, vagy, hogy arra vártok, hogy valami eget rengető misztikus esemény következzen be. És találjátok ki, mi a helyzet? Ez már most történik.

 

A történet, amit az előbbiekben a nyolc éves Samről elmeséltem, aki most éppen otthon alszik a hálószobájában, egyben rólatok is szól. Ti is megtapasztaltátok mindezt. Talán hat éves, vagy tíz éves korotokban. Megtapasztaltátok Énetekkel, Esszenciátokkal, Istenségetekkel való összekapcsolódásotokat. Miközben betegek voltatok, vagy éppen aludtatok egy nap, esetleg miközben éppen álmodoztatok az iskolában egy hangról, aki azt kérdezte tőled: „Hello Sam, emlékszel rám? Én vagyok az az ember, aki úgy bűzlik, mint egy hal!” Sam és én ezen a módon kapcsolódunk össze, innen tudja, hogy ez biztonságos. Ebből tudja, hogy nemcsak egy másik kóborló entitás az, hiszen ugyan melyik kísértet akarná egyáltalán azt választani ezen az oldalon, hogy olyan büdös legyen, mint egy hal? (nevetés) Ez az én parfümöm, és Sam innen tudja, hogy itt vagyok.

 

Ugyanez történik most veletek, különösen most, hogy átmentünk együtt a Kvantumugráson. A te –nevezd, ahogy akarod, Tóbiásod, az esszenciád – lassacskán beáramlik az életedbe. Sőt, most még jobban áramlik. Másik oldalon lévő esszenciád olyan, mint a homokóra homokszemei, amelyek – hogy a ti kifejezésetekkel éljek – a felső részből leperegnek ezekbe a tartományokba. Más kapcsolatra vágyik most veled, többé már nem csak éjjelente, nemcsak akkor, amikor alszol, vagy amikor megváltozott tudatállapotban tartózkodsz, hanem akkor is, amikor teljesen jelen vagy. A te Tóbiásod, a te esszenciád be akar jönni.

 

Nem tudja ezt megparancsolni. Még én Tóbiás sem tudom eszenciámat belekényszeríteni Sambe. Sam, hozzád hasonlóan saját egyéniséggel rendelkezik, saját választása van. De ha választasz, ha egy kicsit mást választasz, ha valami nagyon kiterjedtet választasz, ha azt választod, hogy megugrod a Kvantumugrást önmagadon belül, akkor megengedheted, hogy a nagyszerű éned, a Legfelső Lelked, az az Éned, aki vagy, teljesebben belépjen az életedbe itt és most.

 

Ez nem egyetlen éjszaka leforgása alatt következik be, részben azért, hogy ne égesse ki a testedet vagy az elmédet, de attól még ott lehet. Azoknak a találkozóknak, amit a valódi Éneddel vagy Magasabb Éneddel tartottál, nem kell a másik birodalmakban lezajlaniuk. Összehívhatsz egy találkozót közted és az Éned között itt, ebben a valóságban. Te lehetsz a vendéglátó. Te lehetsz az, aki arra kéred az Énedet, hogy legyen itt veled.

 

És amikor ez teszed, engedd el az elvárásaidat! Először is engedd el a szárnyakkal kapcsolatos elképzelésedet! Fogalmunk sincs, hogy ezt honnan szedtétek. (nevetés) Szárnyak – mindig szárnyakat vártok! Engedjétek ezt el! Inkább érezzetek! Gyertek ki a fejetekből! Elmétek rendelkezik bizonyos előzetes elképzeléssel a „megmentő” kapcsán, legyen ez a megmentő Jézus, Mohamed, vagy pedig hatalmas Magasabb Éned. Engedjétek ezt el! Semmi szükség sincs megmentőre. Ez egy régi tudatosság, régi hipnózis. Ahogy behívod teljes Énedet akár itt és most, vagy bármikor máskor, engedd el azt az előzetes elképzelésedet arra vonatkozóan, hogy hirtelenjében képes leszel átlátni a falon, és az emberek öltözékén. (nevetés) Ez egy rendkívül egyedülálló élmény. Már sokszor mondtuk ezt – ez nem arról szól, hogy szuper ember váljon belőled. Hanem arról, hogy egy teljes mértékben integrált emberré válj.

 

Tehát engedd el az azzal kapcsolatos elvárásaidat, hogy tudni fogod, hogy mi fog holnap vagy az azt követő napon történni, mert ez egyáltalán nem számít. Mindössze az számít, ami itt és most történik ebben a pillanatban. Engedd el azt a tényt, hogy az I. Q-d harmincöt ponttal magasabb lesz. Ötszáz dollárért elvégezhetsz olyan tanfolyamokat, amelyek segítségével szert tehetsz erre a pontszámra. De arra semmi szükséged, hogy ezt a szellemedtől próbáld meg kiforszírozni. Szabaduljatok meg attól az elképzelésetektől, hogy hirtelenjében majd ledobtok magatokról 15 vagy 20 kg-ot. Mellékesen megjegyezve időnként előfordul, hogy miközben esszenciád integrálódása zajlik, egy bizonyos időszak erejéig nagyobb testsúlyra van szükséged, hiszen ilyenkor többen vagytok, és már nem csak magadért eszel! (nevetés)

 

Tested képes önmagát természetesen egyensúlyba hozni, ha hagyod. De ez az aspektus, aki a Felsőbb Lélek, vagy nevezd, ahogy tetszik, „Önmagad” – én szeretem ezt a Valódi Énednek, az Igazi Énednek nevezni – arra vár, hogy bejöjjön, arra vár, hogy behívd. Nem kell amiatt aggodalmaskodnod, hogy a környező világ lezárja, megrontja vagy beszennyezi őt. Teljesen integrált létező vagy. Semmi szükséged sincs arra, hogy megvédd saját „Énedet” akár magadtól, akár pedig a külvilágtól. Nyugodtan beengedheted. Nem kell azon aggodalmaskodnod, hogy elég jó személy vagy-e, hogy megfelelően végezted-e el a jóga gyakorlatodat vagy légző gyakorlatodat, vagy hogy van-e még valami homályos folt, ami beárnyékol téged múltbéli cselekedeteid következményeként. Szellemed, Valódi Éned nem igazán törődik ezzel. Nem igazán törődik ezzel. Az mindössze egy tapasztalat. Ezek mindössze választások, amelyeket te hoztál, és te, a Magasabb Éned már egyébként is tud mindezekről a dolgokról, tehát nyugodtan behívhatod ebbe a valóságba!

 

Egy nap Sam és én meg fogjuk ezt tapasztalni, amire most benneteket buzdítalak! Ahogy Sam egy kicsit idősebb lesz, ahogy egyre tudatosabbá válik és felismeri, hogy mindazok a dolgok, amiket lát, de nem a szemével, és mindazok a dolgok, amit hall, de nem a fülével, valóban nagyon is valóságosak, nem számít, hogy a szülei vagy a többi gyerek mit mond ezekről. Tudjátok, most mindezeket megtartja magának, a saját kis világában, de ahogy fiatalemberré érik, fel fogja ismerni ezek értékét. Fel fogja ismerni mennyire valóságos is, mennyire igaz is mindez.  Mindazok a hangok, mindazok a látomások kapcsán, amik majd érik őt, fel fogja ismerni, hogy eljött az ideje annak, hogy ne harcoljon tovább ellenük, és ne rekessze ki továbbra is őket. Eljött annak az ideje, hogy magához ölelje ezeket, és beengedje saját világába. És ez az, amikor ő és én összeolvadunk majd egy végső, rendkívül csodálatos módon. Ez az a tapasztalás, amin most keresztülmentek ebben a Kvantumugrásban. Öleljétek hát magatokhoz! Engedjétek meg, hogy bejöhessen az életetekbe!

 

Egy nap… egy nap Samen keresztül találkozni fogunk. Találkozhatunk egy Shaumbra összejövetelen. Vagy találkozhatunk, ahogy ez néhányótokkal már megesett egy internetes fórumon is… és én szeretném őt leállítani, hogy ne mászkáljon ilyen helyekre. Nem a Bíbor Körben, hanem néhány másikon, ahova mászkálni szokott. Néhányan már találkoztatok vele az interneten. Egy szép napon majd találkozunk, és egy jót nevetünk majd mindezen.

 

Egy rövid pillanat erejéig most… lélegezzük ezt be!

 

(szünet)

 

Milyen csodálatos dolog is végignézni a valamikori emberi aspektus és az Isteni Én egymással kötött házasságát ebben a valóságban. Nem ott, a nem fizikai oldalon, hanem itt és most. Micsoda öröm látni, ahogy „TE” tudatod egyre inkább ténylegesen beárad ebbe a pillanatba!                                      

 

 

Energia konvergencia

 

Akad még egy pár megbeszélnivalónk mára. A külvilágban energia konvergencia zajlik jelenleg. Jut eszembe, ne feledjétek, hogy a belső világotok kizárólag rólatok szól. Ez annak a megengedése, hogy ismerd meg magad. Annak a megengedése, hogy érzed magad, annak megengedése, hogy kiterjedj az elmén túlra, bele az érzéseidbe, a képzelőerődbe és a kreativitásodba. Belső világodban minden rólad szól.

 

A külvilágban, amit magadon kívül látsz, amiről olvasol… az egyáltalán nem rólad szól. Hajlamos vagy azt gondolni, hogy rólad szól, de azt akarom, hogy egy pillanatra állj meg! Saint Germain azt mondja, hogy problémáid túlnyomó része nem a sajátod. Ez az életedben szerepet játszó többi emberé – a munkatársaidé, a családodé, azoké, akiket szeretsz, és azoké, akiket többé már nem kívánsz szeretni – és aztán mindezeket a problémákat magadra veszed. Magadba építed azokat.

 

És ennek meg van a maga oka. Jó oka van ennek, hiszen egyik oka annak, hogy miért vagy itt jelenleg a Földön, és hogy miért is választottad ezt az életet, nem más, minthogy tudatosság tágító légy. Olyasvalaki, aki fogja a tudatosságot, dolgozni kezd vele, majd kitágítja azt mindenki más nevében, érdekében. A tudatosság úttörői vagytok. Ez az egyik oka ittléteteknek.

 

Tehát fogjátok mások és a körülöttetek lévő világ érzelmeit, érzéseit és tudatosságát, és sajátotokként fogadjátok azt el. Magatokra veszitek valaki más szenvedését, traumáját vagy bőség hiányát, illetve betegségét. Magatokba fogadjátok azokat. Szakértők vagytok ebben. Magatokba fogadjátok ezeket, majd megengeditek, hogy a sajátotokká váljanak. Valójában az emberi tudat összességének az érdekében teszitek mindezt, de a bolondját járattátok magatokkal, amikor azt gondoltátok, hogy ez mind ti magatok vagytok. És ez az egyik oka annak, hogy jómagam Tóbiás, Kuthumi és Saint Germain, valamint Quan Yin és a többiek mind itt vagyunk, hogy erre emlékeztessünk titeket. Hogy emlékeztessünk titeket arra, hogy ez egy feladat, egy munka volt, amit mindezidáig végeztetek, és amire innentől már nincs szükségetek.

 

Nincs szükségetek arra, hogy magatokra vállaljátok mások szenvedését, problémáit, korlátait, vagy bármi mást, mert ebben az Új Energiában egészen más módon lehettek a tudatosság úttörői. Nem kell többé annak a kaméleonnak lennetek, aki felveszi mások energiáit. Nem kell többé annak a szivacsnak lennetek, aki magába szívja a többiek dolgát. Ezt nem feltétlenül az egyénekért tettétek, hanem általában véve az emberi tudatosság érdekében. Most már elengedhetitek ezt! A tudat tágításának léteznek új módozatai.

 

Kuthumi beszélt erről. Mindannyian beszéltünk erről, de Kuthumi a múlt hónapban beszélt erről. Ez a Mostról szól, ez rólad szól! Ahogy lehetővé teszed, hogy a teljes Éned beintegrálódjon, és amint megengeded magadnak, hogy kitágulj, azzá válsz, aki vagy. Ez valóban rendelkezik annak a potenciáljával, hogy megváltoztassa az össztudatot.

 

Kérlek, fejezzétek ezt be, hogy magatokra veszitek mindenki más problémáit! A mostani és a következő Shoud közötti időszakban, ha bármikor is fájdalmat érzel, ha bármikor is problémáid támadnak, vagy rossz napod van, vagy ha bármikor is depressziósnak érzed magad, abban a szent pillanatban állj meg! Ott leszek veled, és el fogom neked mondani, hogy ez nem a tiéd, hacsak nem akarod azt. Csak felszedted azt. Magadba szívtad másoktól. Magadba szívod azt közvetlenül az újságból, a televízióból. Magadba szívod azt vásárlás közben, és kifejezetten vezetés közben.               

 

Állj meg olyankor egy pillanatra! Kérdezd meg magadtól: -„Ez az enyém?” Az a depresszió vajon valóban a tiéd? És ekkor persze az elméd betoppan, és játszadozni kezd. Azt mondja: -„Nos, egy része lehet, hogy az enyém. Talán a harminc százaléka.” – na itt hagyd abba! Vegyél egy mély levegőt! Ha nem választod azt, akkor nem a tiéd. Ez ennyire egyszerű. Még olyan dolgok kapcsán is igaz ez, amit ebben az életedben tettél meg. Ha nem választod azt, akkor az az aspektushoz tartozik, és nem egész énedhez. Évekkel ezelőttről tartozik hozzád, de nem tartozik a Mostani énedhez. Csak az a tiéd, aminek a kapcsán azt választod.

 

Térjünk vissza a témánkhoz – a külvilághoz. Az energiák konvergenciája zajlik most, és ti érezni fogjátok ezt. Nos, lényegében már most is érzitek. Nagyon, de nagyon intenzívek ezek, mivel négy különböző energia fut most éppen össze. Ezek mind az emberi tudatosság aspektusai, de az utóbbi változások eredményeképpen olyanok, mintha négy különböző irányból érkező autó mind ugyanabba a középpontba tartana.

 

És az első a pénzügyek. Pénzügyek – a világ pénzügyei, a cégek és üzletek pénzügyei – és ezt láthatjátok. Nem kell ahhoz médiumnak lennetek, hogy megértsétek, hogy a pénz – a pénzügyek – egy nagyon fontos változásban vannak éppen. A pénzügyek az energia áramlást szimbolizálják, a forrás energia áramlását. Ugyanakkor a pénzügyek azok, amelyek jelenleg változóban vannak a világon. Nézzétek csak meg az olaj árakat. Vagy az ingatlan piacot! Nézzetek meg a világ új országait – a felbukkanó fejlődő országokat – amelyek egyre virágzóbbá válnak, hiszen a pénzügyek újraelosztása zajlik az egész világon. A pénzügyi piac nem fog összeomlani, ugyanakkor egy változáson megy majd keresztül. Most néhányan azt gondolják, hogy a változás maga az összeomlás, mert ők semmiféle változást nem kedvelnek.

 

A bank rendszerek is változóban vannak. A hitelek kezelése szintén változóban van. Az árukra és a szolgáltatásokra helyezett értékek is változóban vannak. Egy véka kukorica ennyit és ennyit ér – ez valamikor ilyen egyszerű volt. Ez ennyire egyszerű volt, mert régebben az élet egyszerűbb és könnyebb volt. De hogyan értékelsz egy szolgáltatást? Hogyan értékelsz valami olyat, mint amilyen egy új gyógyító technológia kifejlesztése? Ez nem zsákostól mérhető. Ez nem rakható fel egy szekérre, pedig régi gazdaságotok ezen a mentalitáson alapszik – valami kézzelfoghatón. Pedig ti most egy kézzelfoghatatlan energiában vagytok jelenleg. Tehát a pénzügyek változóban vannak az energia áramlás módjának a tekintetében.

 

Ne essetek pánikba Shaumbra! Ne ragadjatok bele a drámába! Ez egy másik dolog, ami teljesen lenyűgözi Samet, amikor kimegy a világba, hogy a dráma hogyan képes ilyen elképesztő magasságokra hágni, legyen az jó vagy rossz. Az emberek imádják a drámát. A dráma táplálja őket, azután persze, ahogy ezt ti is tudjátok, összeomlanak.

 

Visszatérve a külvilágra –a pénzügyekhez. A másik konvertáló energia jelenleg az, amit mi környezetnek hívunk. A Földön jelenleg megközelítőleg hat milliárd ember él, és Gaia körülbelül tízmilliárdot tud kezelni nagyobb változások eszközölése nélkül. Az egyik változás az, hogy Gaia szellemének régi energiája távozóban van, a felelősséget pedig átadja az emberiség kezébe.

 

Mennyivel nagyobb népességet képes a világ kezelni? Milyenek lesznek az időjárás minták? Mi fog történni az olyan dolgok kapcsán, mint amilyenek a földrengések, a viharok és a hurrikánok? Még ezek a dolgok is, mint ezek a mostani tűzesetek Kaliforniában, a régi szexuális energia vírus kipucolására szolgáltak. De minden alkalommal, amikor nagyon sűrű a népesség száma, azok az emberek, akik stressz alatt vannak – a saját stresszük alatt, az alattuk lévő föld stressze alatt –egy reakciót fognak kapni. Egy tűzvészt, egy áradást, vagy valamilyen másféle tisztulást.

 

Jelen pillanatban a környezet jelentős változáson esik át. A sarkvidékek felmelegedőben vannak. De ami ennél is fontosabb, hogy a Föld mágneses polaritása meg fog változni, fel fog cserélődni a ti életetekben. Namost, azért nem fogtok lepottyanni a Földről. (nevetés) Ennek nem lesznek katasztrofális következményei, ugyanakkor következményei lesznek az emberek és a Föld kapcsolatának a vonatkozásában. A pólusok felcserélődnek.

 

Egyre többet olvashattok majd a környezetről. Néha ez elegendő ahhoz, hogy depresszióba essetek, ahogy ezt Sam látja a hírekben. „Mit tesznek az emberek a Földdel? És mit tesz a Föld az emberekkel?” Nos, egy új kapcsolatot fejlesztenek ki éppen egymással.

 

Jut eszembe egyébként, a Föld energiája, a környezet annak mag szintjén az embernek a saját testével való kapcsolatát, valamint az embernek a fizikai valóságával, a fizikai környezetével való kapcsolatát szimbolizálja. Annak a képességét, hogy elfogadd az a tényt, hogy itt vagy a földön, testben – ahelyett, hogy ki akarnál kerülni a testedből - lényegében teljesen és totálisan megtestesülve, teljesen jelen vagy itt a Földön.

 

A másik jelenleg konvertálódó energia a technológia. A technológia lényegében szinte riasztó módon növekszik. Azért riasztó módon, mert olyan gyorsan fejlődik és olyan erőteljesen, hogy ez aggodalmat kelt néhányunkban a mi oldalunkon. „Vajon a tudatosság képes lesz lépést tartani ezzel?”

 

Az új tudatosság megteremti a technológiát és a találmányokat, de egy bizonyos ponton a technológia tulajdonképpen kikerülhet a tudati fejlődés és tudati tágulás szeme elől. És akkor néhány nagyon érdekes szituációban lehet részetek. A tudatosság vajon eléggé felkészült-e a technológia bölcs felhasználására?

 

Most nem arról beszélünk, hogy felrobbantjátok egymást nukleáris fegyverekkel. Hanem arról, hogy a technológia olyan gyorsan fejlődik, hogy mentálissá válik, és akkor az emberek még inkább mentálisan fókuszáltakká válnak, mint valaha, és a szó szoros értelmében lezárják a szívüket, az intuíciójukat és a kreativitásukat, és megengedik, hogy mindezt a technológia végezze el helyettük. A technológia mögött álló mag energia a hatékonyság, és az emberi tudatosság által kifejlesztett technológia -az emberiség egyik korszakához sem fogható mértékben- képes egyszerűbbé és könnyebbé tenni az életet. Ugyanakkor a tudatosság egy olyan eszközzé tette ezt, ami csak megnehezítette és bonyolultabbá tette az életet, és a szó szoros értelmében eltüntette, ellopta a kreatív energiákat.

 

Namost, nem kell ennek így lennie. A technológia nem rossz – nehogy bármelyikőtök is most azon gondolkozzon, hogy miután hazamegy kidobja a számítógépét! (nevetés) A technológiát fel lehet arra használni, hogy egyszerűbbé tegye az életet, hogy hatékonyabbá tegye a fizikai, és a hétköznapi tevékenységeket, hogy ezáltal több időtök jusson a kreatív és ösztönző dolgokra. A technológiának a magasabb tudatosságot kellene szolgálnia, ahelyett, hogy lezárná azt, és kizárólag csak az elmére vagy az agyra helyezné a hangsúlyt.

 

És meglehetősen fura módon a negyedik energia, amelyik részt vesz ebben a konvergenciában, a divat. A divat! (nevetés, Tóbiás kuncog) És ezt nagyon komolyan mondjuk. A divat és a tervezés. A divat és a tervezés az elismerés, megbecsülés megnyilvánulásának, az energia csomagolásának és bemutatásának a módozatait képviseli. A divat és a tervezés elképesztő iramban fejlődik. Egy jó ideje már be volt ragadva, szerény véleményem szerint, és most egy újjáéledés figyelhető meg a divat és a tervezés alapvető mag szintjein.

 

Namost akkor, miért is játszhat fontos szerepet a divat és a tervezés ebben a négy összefutó energiában? A divat és a tervezés a feminin energia képviselői, ami jelenleg beáradóban van a Föld bolygóra.

 

Először is, ez saját feminin energiátok elfogadását jelenti, akár férfiak vagytok, akár nők. Ez a feminin energia már jó ideje vissza volt fogva, mert a maszkulin energia volt a domináns, de most visszatérőben van. És látni fogjátok ezt, különösképpen a – hogy is mondjam – a divat és a tervező ipar megújulásában, újra energetizálásában, mivel nagyobb érzékenységgel és tudatossággal fogtok bírni. Egy házban, egy épületben, egy szobában, vagy bárhol máshol tartózkodni nemcsak alapvető lesz, de megbecsülés és méltányolás is.                            

 

Ahogy ez a feminin energia egyre inkább beárad az emberiség tudatosságába, lesznek olyan energiák, akik nem akarják majd azt az áramlást. Látni fogjátok a maszkulin és a feminin közötti küzdelmet. A legnyilvánvalóbb helyeken fog ez megjelenni, az egyházakban, az üzleti életben egy bizonyos fokig, és a kormányokban. De azt is látni fogjátok, hogy ahogy ez a feminin energia összefut, és tömegesen beárad – nem csak egyéni szinten – hanem tömegeket érintve, látni fogjátok a divatban és tervezésben megnyilvánuló változásokat. Azután pedig látni fogjátok ennek testet öltését olyan dolgokban, mint a politika, a kormány, az üzleti vezetés, és még nagyon sokféle egyéb módon.

 

Itt van ez a négy energia, alapvetően négy teljesen különböző irányból érkezve, ami mind összefut egy bizonyos ponton az időben és a térben, az emberi valóságban. Ne feledjétek, hogy ez nem rólatok szól. Ezek mind teljesen helyénvalóak. Mindezeknek a dolgoknak jó oka van. A kérdés most az, hogy vajon mihez kezdenek vele?

 

Shaumbra, ti most az Új Energiában vagytok. Választásotok alapján vagytok itt. Azzal a kvíz kérdéssel kezdtük mai Shoudunkat, hogy miért vagytok itt? Mert ezt választottátok. Most akkor mihez akartok ezzel kezdeni? Hogyan fogjátok önmagatokat kezelni? Hogyan fogjátok beengedni önmagatokat ebbe a valóságba? És hogyan fogjátok megérteni, hogy mi a tiétek, és mi nem az? Milyen életet választotok magatoknak, és hogyan lesztek teremtők ebben az új valóságban?

 

És ezzel Shaumbra, vegyünk egy mély levegőt!

 

 

Búcsú Samtől

 

Köszönetet mondok Samnek, aki hamarosan fel fog ébredni, és azon tűnődik majd, hogy mi a franc történt vele! (nevetés) Ha emlékeztek saját álmaitokra, néha, amikor kijöttök belőlük, nem túl sok értelmet tudtok belőlük kihalászni. Sam például hamarosan felébred. Úgy fogja érezni, mintha egy óriás sétáló hallal beszélt volna, egy hallal, ami kisétált a vízből…(nevetés) Nagyon komolyan beszélek! Egy hallal, ami kisétált a vízből és érdekes beszélgetésbe kezdett ezzel a hallal.

 

Azután meg egy csoporttal volt egy temetőben, halott emberekkel, és együtt sétált velük, mert azok kijöttek a sírjukból. Ez az álmok szimbológiája, egyébként. Azután pedig ott volt egy hatalmas aréna, tele emberekkel, akik mind őt nézték, amitől kissé zavarban és ijedten érezte magát, mivel több ezren bámulták őt. De úgy érezte, hogy kivétel nélkül mindannyiukat ismeri, majd odament az ülésekhez, és leült közéjük, ezt követően pedig felébredt. Így működnek az álmok.

 

Gyerünk Sam, itt az ideje, hogy felébredj!

 

És Shaumbra, itt az ideje, hogy emlékeztesselek benneteket arra, hogy soha nem vagytok egyedül!

 

És ez így van.

 

 

(Fordította: Telegdi Ildikó)

 


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403