TÓBIÁS ANYAGOK

 

KVANTUMUGRÁS SOROZAT:

SHOUD 3: „Sam Vagyok” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Kérdések és válaszok

 

Elhangzott a Bíbor Körben,

2007. november 3-án

www.crimsoncircle.com

 

 

És így van ez, elérkeztünk a kérdések pillanatához – és szívesen válaszolunk kérdéseitekre. Még néhány kommentár, mielőtt hozzá kezdenénk: Miközben integrálódtam volna Cauldreval, zenét hallgatva, volt valami, ami elkeserítette Samet. A szemein át nézve azt kérdezte magától, miért tartanak fenn az emberek ilyen szétválást maguk között, még zene hallgatás közben is! Ők, csak bizonyos pillanatokban hallgatnak zenét. Tulajdonképpen, elválasztják magukat a zene pillanataitól. De, képzeljetek el egy olyan világot magatoknak, amikor az emberek nem félnek attól, hogy énekeljenek, köszöntsék egymást; hogy minden reggel elénekeljenek egy éneket maguknak; hogy olyan zenét hallgassanak, mely simogatja a lelket, mely rendszeresen behívja a Felső Ént ebbe a valóságba! Sam szereti a zenét – változatos zenét – ő mindig hallgatja és engedélyezi a zenének, tudatának kitágítását, amit a többség közületek szintén megtehetne.

 

Egy kis összefoglaló a mai Shoudunkból, amit együtt valósítottunk meg: Nem arról van szó, hogy megvárjátok, amíg elhagyjátok a bolygót és fizikai testeteket, ahhoz, hogy válaszokat találjatok és egyesüljetek isteni énetekkel. Az isteni én, bejön az emberi valóságba. Ha azt mondjátok neki: légy üdvözölve, ha azt választjátok, hogy mindaz legyetek, aki vagytok, nem csak egy aspektus, az istenség ki fog áradni az életetekben és meglepő kapukat fog kinyitni bennetek, melyek létezéséről nem is tudtatok. E részek közül egyesek nagyon váratlanok, nagyon különbözőek lesznek annál, amiről azt hittétek, hogy lehetnétek; azonban, most kiárad az istenség. Eljön hozzátok.

Ezeket elmondva, kezdjük a kérdéseket!

 

SHAUMBRA 1 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről):  Szerda reggel szívrohamom volt, mely ötször megismétlődött. Az orvosok azt hiszik, hogy elég jól kezelték a problémát, ahhoz, hogy ne legyenek problémák. Két napig nem volt jó az előrejelzés. Most, a pszichológiai vetületekkel küszködök. Nem megyek már el Indianapolisba, a Tanulmányi Közösségek Konferenciájára, sem Törökországba. Egy egész hétre van szükségem ahhoz, hogy rendbe hozzam az életemet. Nagyon megijedtem és egyetlen kommunikációt sem engedélyeztem. Ezért megkérlek, adj nekem egy perspektívát a problémáról. A múlt éjszaka megütött valami, akár egy tonnányi tégla – a régi én – meghalt és az új én megteremtődött. A francba, miért nem létezik egy könnyű út ennek megvalósítására!!!!!!! (Linda mondja: “Egy rakás felkiáltójel következik”!) Ez minden, amit engedtem magamnak meghallani és talán ez minden amit most hallani akarok. Köszönök mindent, amit közölni akarsz!

 

TOBIÁS: Nagyszerű, köszönöm neked! Létezik egy könnyű út is, azonban te nem hiszel ebben, következésképpen miért beszélnénk róla? A könnyű út az, hogy lélegezz; szabadíts fel minden dolgot, melyek nem szolgálnak többé téged; szabadítsd fel régi korlátaidat; csak engedd elmenni őket! Esetedben, egy sorozat nehéz szeretetről van szó, annak módjáról, ahogy magadat szeretted. Ha megnézed, csupán ebben az életedben, manipulatív volt a szereteted a szüleid iránt. Azt gondoltad, hogy nem vagy szeretetre méltó és ily módon, felfedezted, hogy nagyon nehéz kifejezni a szeretetet. Minden emóció és a tudatnak vagy megértésnek mindenik töredéke, amit magadban őrzöl, most elraktározódik fizikai testedben.

Az emóciók, akárcsak a szeretet, direkt a szívhez kapcsolódnak és te ezeket a szívben raktároztad el. Nincs jelentősége annak, milyen sokat gondolkodtál a felszabadításon – és ez egy lényeges probléma: a gondolkodás, – te még mindig beléjük kapaszkodtál. A légzés, az igazi légzés megnyit téged, de meg is változtat, és az emberek többsége fél a változástól.

 

Ezt az eseményt, akcióban lévő választásaiddal teremtetted. Ezeket meghallotta a testedben lévő szellem. Azt választottad, hogy élni fogsz, ám egy teljesen új módon. Meghoztad azt a választást, hogy megnyílsz, mint eddig még soha. Ezáltal, tapasztalatoddal, a szívroham által megnyíltál, mely dolgot világosan kifejezted kérdésedben. A régi én meghalt, azonban meglepő, hogy a test fizikai halála nélkül mész át a következő életedbe. A régi tudat – a korlátolt szeretet tudata, a fájdalmas szereteté – meghalt. Most, választásod által, boldog és beteljesült éveket fogsz élni. Felejtsd el a rövid távú dolgokat – a kurzuson való részvételt vagy az utazást, mert alig most töltődtél fel újra energiával vagy változtattad meg spirituális polaritásodat, melyben, ezeknek a dolgoknak nincs jelentőségük és te új dolgokra nyitottál ajtókat, melyek sokkal lényegesebbek.

Lélegezz mélyen, áldd meg magad és köszönd meg magadnak, hogy megkaptad ezt a tapasztalatot! Nem volt tévedés, semmi nem megfelelőt nem tettél. Meghoztad azt a választást, hogy új módon fogsz élni. Így legyen!

 

SHAUMBRA 2 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Hello, Tóbiás! A nevem Elizabeth. Sokféle tapasztalaton mentem át az utóbbi két évben, beleértve azt is, hogy 1500 mérföld távolságra költöztem el. Érzem, hogy integrálom istenségemet és, hogy szolgálatban kellene lennem; szeretném tudni, miként és hogyan lesz része a zeném ennek. Köszönöm!

 

TOBIÁS: Természetesen, köszönöm! Milyen csodálatos kérdéseink vannak ma! Hát nem csodálatos dolog az, hogy amikor belül megváltozol, a külső környezet is megváltozik? Elköltöztél. A dolgok különbözőek. Te most érzed annak energiáját, hogy szolgálatban légy, de arra kérlek, lélegezz mélyen! Te érzed magad közül ezt az energiát és ez szellemedtől vagy kiterjed tudatodból származik. Ez arra kér téged, hogy először szolgáld magadat. Sok életet töltöttél el mások szolgálatában, a vallási szervezetektől, a karitatív szervezetekig, ezért természetes dolog számodra, hogy ezt tedd, hogy úgy érezd itt az ideje annak, hogy ismét szolgálj. De, ha figyelmes meghallgatod ezt az érzést, ez arra kér, hogy először, önmagadat szolgáld. Vigyázz belső lényedre, vigyázz a térre, mely lehetővé fogja tenni istenséged teljességének eljövetelét.

 

És, amint már tudod, számos dolgot lehet tenni a zenén keresztül – először magadnak – hogy összekapcsolódj felsőbb tudatod bizonyos aspektusaival. Léteznek más partokon angyali lények, akik megértik a zene mögött lévő energiákat, még a zene mögött lévő matematikát vagy fizikát is, és ők készen állnak arra, hogy olyan emberekkel dolgozzanak mint te, akik engedélyezik számukra azt, hogy ide jöjjenek. Fuzionálni fogod a multidimenzionális zene vibrációit, a földi zene vibrációival. Lehetővé fogja számodra tenni, hogy belső változásokon menj át, melyre már nagyon készen állsz.  Amikor mélyen és együttérzéssel meg fogod érteni azt, hogyan hat a zene – a zene nem csupán a papírra leírt hangjegyekből áll, mert meg fogod érteni azt, hogyan dolgozik vibrációs szinten  – akkor a zene, lehetővé fogja számodra tenni, hogyan szolgálj másokat, éspedig: gyógyítás a zene által, a tudat megnyitása zenével és más dolgok, melyekre felkészültél.

 

SHAUMBRA 2: Rendben! Köszönöm!

TOBIÁS: Köszönöm!

 

SHAUMBRA 3 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Azt kérdezem, feltehetnéd-e a következő kérdéseket a három bölcsnek vagy egyiküknek közülük  – a múlt, a jelen és a jövő szellemének, a Most pillanatában egy helyre gyűlve? Azon tapasztalatom, hogy mindent elveszítsek, amim volt, közel 18 évet vett igénybe. A természetes emberi reakció, a minden elvesztése iránt az, hogy ellenállj, ennek a természetellenes ellazulási folyamatnak. Ellenállást tanúsítva megértettem, hogy egy ilyen hajthatatlanság, csupán arra szolgál, hogy valakinek az elméjét és testét, fájdalmas csomókba/gúzsba kösse. Ezek az izom feszültség következtében kialakult csomók, éveken keresztül tehetetlenné tettek engem, így most kénytelen vagyok egy abnormális életstílust folytatni, úgy élek mint egy szerzetes.  Azt kérdezem, hogy spirituális vezetőidnek, vannak-e tanácsaik számunkra, akik ilyen nyomorékká tevő csomókkal rendelkezünk, melyek kialakulását vissza lehet-e fordítani? Úgy értem, hogy ez a mondás járja: az igaság felszabadít majd. Saját tapasztalatom, messzemenően az ellentéte volt ennek a felszabadulásnak.

 

TOBIÁS: 18 év, nagyon rövid idő, bármit is mondasz! (nevetés) Tekintsd magad szerencsésnek! (hahotázó nevetés) Mi megfigyeljük, hogy az embereknek, általában, több tíz életre volt szükségük, e felszabadítási folyamat elkezdéséhez. Ez a felszabadítási folyamat tele van kihívásokkal, mivel a kis emberi én mindent megtesz a saját védelmére. Neki egészként van szüksége rátok, szüksége van arra, hogy biztosítsátok őt arról, hogy ő része egész éneteknek: hogy nem lesz elpusztítva, nem lesz kiéheztetve, nem lesz megbüntetve. Arról van szó, hogy integráljátok magatokba ezt az emberi aspektust. Ő az, aki egy helyben fog tartani titeket. Ő az, aki olyan szorosan kapaszkodik, hogy gúzsba kötődött. Ő azt kérdezi tőletek, mint saját atyjától, mint egy mindenható lénytől: „Valóban meg fogsz védelmezni engem? Táplálni fogsz és felöltöztetsz majd engem? Valós okot adsz nekem arra, hogy bízzak benned?”

 

Nyilvánvaló, hogy te egy belső konfliktusban találod magad. A végsőkig elmentél, hogy meglásd milyen felszabadulni, fizikai fájdalmakon átmenni és mi több, emocionális traumákon is. Az előírás/javaslat nagyon egyszerű: két részből tevődik össze. Hozz egy valódi választást! Te gondoltál a választásokra és kívántad magadnak a felemelkedést vagy spiritualitást, azonban nem hoztál mély döntéseket és nem kötelezted el mélyen magad. Figyelj arra, hogy mit akarsz tenni, mit akarsz elveszteni, hogy mindent visszanyerhess, ám teljesen új módon! És, természetesen lélegezz! Ha csomóid vannak, akár emocionális, mentális vagy spirituálisak – a légzés, simogatni fogja ezeket a csomókat, ki fogja oldozni és ki fogja terjeszteni azokat.

 

Hajlamos vagy intellektualizálni ezt a folyamatot. Ez egy természetes folyamat, ha engedélyezed kibontakozni ezt. Tudatod evolúciója vagy lelked kiterjedése egy természetes folyamat. Mi tudjuk és te is tudod, hogy a spirituális fizika a tudat állandó fejlődéséből áll. Ha te és az emberi én kiléptek majd a régi útból, fel fogsz oldódni, meg fogsz világosodni és ki fogsz terjedni. Köszönöm – és te túlságosan komolyan veszed ezeket!

 

SHAUMBRA 4 KÉRDÉSE (egy férfi a mikrofonnál): Üdv, Tobiás! Hogy vagy? Először is szeretnék egy szívből jövő üzenetet küldeni azoknak, akik máskor fogják majd olvasni vagy hallgatni ezeket az információkat, akik meg fogják tenni az első lépést és nem fognak arra várni, hogy valaki más ismerje fel fenségüket, mivel ti magatok kell felismerjétek ezt. Talán az elme aggódik a spirituális egóért, más dolgokért, mert ha meg fogjátok tenni azt a lépést… és megrázkódtok és leizzadtok majd, ma este már a második ing van rajtam… (nevetés)

Becsülettel álljatok helyt saját démonjaitokkal szemben és figyeljétek meg, mennyire erősek vagytok, elfelejtve azt, amit más spirituális csoportokban tettetek a múltban, ez egy felszabadító és megrázó folyamat. Szeretném részvétemet küldeni nektek és elmondani azt, hogy tegyétek meg ezt az első lépést és ez meghökkentő lesz majd.

 

Tobiás, néha úgy érzem, hogy csak második alkalommal vagyok itt és nem kellene kérdéseket feltennem, mivel sok energia mozog, sok a potenciál és én… annyira… felfedeztem szenvedélyem a múlt heti workshop alkalmával. Azt mondottam, hogy az információ átadásról van szó: “Kérdezd Tóbiást” (Kérdezd Tóbiást – a Nevelésről és az Új Energiáról ülésre utal) és a feleségemmel együtt sok szeretetet éreztünk, - nincsenek gyermekeink – talán mostantól kezdve! Szeretném, ha volna két millió dollárom szenvedélyem beteljesítésére és ezt választom. Ezeket elmondva, valami hosszú időn át bántott engem… és te valószínűleg ismered kérdésemet, amit feltettem magamnak egy napon… egy csoportos aspektusról van szó, egyről vagy többről, akik itt voltak és magukra vállalták azt a kockázatot, hogy Geoff-et és Linda-t, vagy bárki mást, megölhetnek vagy zaklathatnak ezekért vagy elveszíthetnék memóriájukat. Kérdésem második része az, hogy … tudnál irányítani engem, merre induljak, szenvedélyem átvételéért és megvalósításáért ebben a valóságban?

 

LINDA: Mi a kérdés? (nevetés)

 

SHAUMBRA 4: A kérdésem az… tudod, ismét reméltem, hogy rövidebb leszek majd. (hahotázó nevetés) Kiszáradt a szám, oh, Uram!

 

TOBIÁS: Vizet?

 

SHAUMBRA 4: Nem, rendben van! Jól vagyok. Elmúlt életeim aspektusait illetően, - ezelőtt ember csoportokkal dolgoztam és egy bizonyos helyen voltam, lehetséges, nem tudom, talán téves útmutatásokat adtam nekik, nem kényszerítettem-e őket vagy valami ehhez hasonló? Ez lenne az én fő blokkom, mely akadályoz engem abban, hogy a Bíbor Körbe jöjjek?

 

TOBIÁS: Ha egy volt papnak tekinted magad, aki bizonyos ember csoportok előtt állva, kényszerítette az embereket, lehetséges! (nevetés) Tévesen irányítani őket? Nem szándékosan, hanem az akkori idők tudatának következtében. Jelenleg lelkiismeret furdalásaid vannak, mások tanításával kapcsolatosan, mivel tudtad, hogy nem megfelelő tanítások voltak, ám ezt írták a könyvekben, vagy azt mondták, hogy ezt csináld az illető szervezet vezetői. Létezik benned egy rész, mely bizonyos akar lenni az felől, hogy önmagad adod, nem pedig Tóbiást vagy St. Germain-t utánzod. Biztos akar lenni abban, hogy nem egy dogma szabálylistát fogsz előadni, hanem belülről beszélsz. Így tehát, ide jöttél e csoport elé és szívből kellett beszélned, saját igazságod által, ahelyett, hogy mások szavai mögé bújtál volna, ami borzasztó. De, ugyanakkor, nagyon szórakoztató az, ahogyan te és én egymással beszélünk. Létezik benned egy rész, aki szereti ezt tenni, aki szereti megosztani, annyira nyíltnak, sebezhetőnek és autentikusnak lenni, mert te ki tudod fejezni szenvedélyed.

 

Most, figyeld az energiát e csoport előtt, aki előtt most állsz – figyeled a félelmet, a terrort -

azonban tudod, hogy amikor egy csoport előtt állsz és szerényen, szívből beszélsz, akkor a szenvedélyről van szó. Ne aggódj a részletek miatt, ebben a tekintetben. Ne aggódj amiatt, hogyan fognak visszatérni az egyéni részek és töredékek. Csak emlékezz az itteni energiára, erre a kombinációra: Szenvedély, félelem és terror (nevetés), de, mindennél inkább arra, hogy légy autentikus! Köszönöm!

 

SHAUMBRA 4: Köszönöm!

 

LINDA: Apropó, nem tűnsz ijedtnek! (nevetés) Köszönöm!

 

SHAUMBRA 5 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Egy kis idővel ezelőtt, miután meghallgattam az  Eleuthera SynchrotizeTM Rendszert, meghoztam azt a tudatos választást, hogy egészséges legyek. Miután meghallgattam a Standard Technológiát is, megtudtam, hogy léteznek, naponta minimum 30 perces szabályok és eljárások, az egészségért. Felszabadíthatom a kérdést, mert a többi tudatos választásaim nem nyilvánultak meg. Úgy tűnik nekem, hogy eszenciánk, mellyel integrálódtunk, választásokat hoz és megteremti valóságunkat ebben az illúzióban. Nem érzem, hogy az emberi én lenne az igazi teremtő, következésképpen, úgy tűnik energiánkat pazaroljuk azzal a hittel, hogy mi teremtünk. Elmondanád nekünk azt, hogy mikor kell félretennünk mindezeket a dolgokat, melyek úgy tűnik, nem működnek a Shaumbra számára, kivéve azokat, akik még mindig a tagadásban vannak? Azt hiszem, sok Shaumbra nevében beszélek akkor, amikor megkérdezem: mikor lesz vége ezeknek a technikáknak? Ezek úgy működnek, mint a múltban az imádság. Sajnálom, de nem vagyok frusztrált. Azt választom, hogy ezeken túl élek.

 

TOBIÁS: Természetesen. Léteznek alapelvek az energiák működésével kapcsolatosan arról, hogy tudati nem pedig energiai lény legyél, melyek a nagyon korlátolt hitrendszerek alapelvei. Ezekről beszélünk a Standard Technológia és SynchrotizeTM anyagokban. Értsétek meg, hogy ezek nem szabályok, csupán javaslatok.  Értsétek meg, hogy az emberek meghatározásokat akarnak és kihívást jelent az angyali lények és a Bíbor Tanács számára megtalálni a meghatározás egyensúlyát, mielőtt részletekbe bocsátkoznánk, ám elég meghatározó legyen ahhoz, hogy általános útmutatót nyújthassunk nektek. Ez után, tőletek függ. A SynchrotizeTM-ben az alap premissza a következő: Válasszatok! Én Sam-en keresztül látom, hogy az embereknek számtalan kívánságuk van, ám csupán néhány választást hoznak. Ők, csupán nagyon kevés választást hoznak az életükben, teremtéseikkel kapcsolatosan. A választás, nagyon különböző a kívánságtól vagy szükséglettől. Ezért, a SynchrotizeTM egy alaprendszer ahhoz, hogy VISSZATÉRJÜNK A VÁLASZTÁS SZOKÁSÁHOZ.

 

A standard Technológia, elvben emlékeztet titeket – bár 7 CD-t kell meghallgassatok arról, hogy az elmétek, testetek és szellemetek már tudják, hogyan kell helyre kerüljenek. Következésképpen, le tudtok mondani mindezekről a módszerekről? Le tudtok mondani az összes gyógyszerről? Megszüntethetitek mindennapi étrendeteket? A visszaemlékezésről van szó, mert ti, tudjátok hogyan kell mindezt csinálni. Engedélyezni fogjátok testeteknek a gyógyulását és bízni fogtok abban, hogy tudja, hogyan csinálja? Erről van szó a standard Technológiában.

 

Meghatározunk néhány dolgot, amikor ezt mondjuk nektek: “Gyakoroljátok ezt 30 percig, 21 napon keresztül!”, mivel az emberek szeretik a meghatározásokat.

A valóság az, hogy azok közül, akik részt vettek a kurzuson, csak néhányan teszik ezt. Ők megértették. Nincs szükségük arra, hogy az eljárásokat lépésről –lépésre kövessék. Megértették azt, hogy lehetnek a zuhanyzóban, lehetnek éjjel az ágyukban és mondhatják ezt: “Kedves test, te valóban fenséges vagy. Tedd a dolgod, mivel holnap egy új nap van. Holnap dolgunk van és vannak bizonyos energiák, melyeken át kell mennünk, ezért hozd helyre magad!” Következésképpen, nagyon de nagyon egyszerű.

 

Ugyanakkor, minden Shaumbra, ezeknek az energiáknak és ezeknek a kurzusoknak az alapját képezitek, ám nem csupán a magatok számára. Itt ismét összezavarodtok. Azt hisztitek, hogy rólatok van szó és nem így van. Ti szolgáltatjátok ezeket az információkat, az utánatok következőknek, azoknak, akik egy új utat, egy felsőbb tudatot keresnek.  Ti képezitek számukra az anyagot. Fontos, hogy őrizzétek meg egyszerűnek ezeket. Engedélyezzétek a testnek a gyógyulását! Értsétek meg, hogy tudati lények vagytok és engedélyezzétek magatoknak azt, hogy játszatok az energiákkal! Hagyjátok, hogy a dolgok nagyon egyszerűek legyenek! Köszönöm!

 

SHAUMBRA 6 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Hello Tobiás! Beszéltem magammal, sokszor feltéve a kérdést, mert ily módon összekapcsolom magam a nap témáival. Választásom következtében, 1200 mérföld távolságnyira vagyok gyermekeimtől. E tény vegyes érzelmeket hozott magával. A 24 éves gyermekem több éve depresszióban szenved. A 12 éves nehezen kezelhető. Itt van még az 5 éves is, és mindenik után nagyon vágyakozom. Együttérzést érzek magammal és velük szemben is, e dolgokkal kapcsolatosan. Tudod, emberi szinten aggódom, hogy problémákat okozok nekik, azzal, hogy ilyen messzire vagyok tőlük.

 

TOBIÁS: Tulajdonképpen ez egy egoista mód….

 

SHAUMBRA 6: (nevet) Okay...

 

TOBIÁS: ... és nem akarunk elkeseríteni téged, csak egyszerűen példának használjuk, …. arra a hitre, hogy direkt felelős vagy e világ szerencsétlenségeiért, ez egy nagyon egoista mód és nem rólad beszélünk, hanem arról a tényről, hogy léteznek emberek, akik félnek bekapcsolni a Tv-t, hogy megnézzék a híreket, mivel azt hiszik, hogy ők okozzák mindezeket a problémákat. Azokról van szó, akik azt hiszik, hogy miattuk vannak családtagjaiknak problémáik. Rendben, ezeknek a családtagoknak már hosszú idővel ezelőtt, elmúlt életeikben is voltak problémáik; ők most ezzel a létezési móddal jöttek ide. Következésképpen, - felhasználjuk ezt, hogy közöljük minden Shaumbrával: – nem rólatok van szó. Akár gyermekeitek depressziójáról, akár másvalamiről is legyen szó, nem rólatok szól ez.

 

Ez jó példa arra, amiről a tegnap tárgyaltunk. Ti, a tudat úttörői vagytok. Beszívjátok magatokba a többiek érzelmeit és problémáit és egy evolúciós rendszerbe helyezitek magatokban, megpróbálva egy megfelelő választ kapni. Azonban ti feldolgozzátok problémáikat, azt gondolva, hogy ezek a tieitek. Nem azok. A depresszió nem a tiétek és nem ti okoztátok. A jelenlét képessége ebben a valóságban – nincs veletek kapcsolatban.

 

Érdekes módon, az emberek részvételét ebben a játékban, úgy észlelitek, hogy létezik bennetek valami, ami bűntudatot érez, ezért ez az érzés mellett haladtok.

Aztán, egy nagyon megfelelő kifogásnak tűnik ez: “Anyám nincs itt.” De, emlékezzetek csak vissza, a szülő nem ura a gyermekének. A szülő elfogad egyfajta felelősséget azért, hogy világra hozza őt, egy rövid időszakra – nem 24, nem 40 évre – hanem, egy rövid időszakra, majd szabadságot ad neki. A szülő vállalja a felelősséget azért, hogy táplálja, öltöztesse és nevelje őt az első szakaszokban, majd átadja neki a felelősséget. Sajnálom, hogy félbe szakítottam a kérdésed, azonban fontos volt ez.

 

SHAUMBRA 6: Igen. Ha újrafogalmazhatnám a kérdést: létezik valami speciális, amire szükségük lenne gyermekeimnek és ha létezik….

 

TOBIÁS: Oh, igen!

 

SHAUMBRA 6: ... igen, együttérzés…. Tudnál adni nekem pár tanácsot?

 

TOBIÁS: Oh, abszolút! (nevetés) Azonnal felszabadíthatod az összes gyermeket, fiatalt vagy kevésbé fiatalt! Vágd el a köldökzsinórt! Lélegezz mélyeket! Szabadítsd fel őket, mert beléjük kapaszkodsz. Elveszed energiájukat, ők pedig a tiédet. Anyai ösztönöd ezzel jön:  “de ők, az én gyermekeim; szeretem őket.” Nem a te gyermekeid. Gyermeknek vannak álcázva, de ők tulajdonképpen lelkes lények. Álcázott angyalok ők. Következésképpen, szabadítsd fel őket! Abba egyeztél bele, hogy világra hozod őket, nem abba, hogy felelős vagy értük.

 

Tudjuk, hogy egyes emberek itt, sokkolódtak. “Hogy hagyjam el gyermekeimet?” Nem azt mondjuk, hogy tagadd meg őket, ne beszélj velük, hanem azt, hogy ne vállald a felelősséget magadra. Ők érett angyalok, akkor is, ha még gyermekek. Szabadítsd fel őket! Ezen az úton fejlődhetnek ők szabadon és te szintén. Amikor egy közeli valakit felszabadítotok az életben - egy családtagot, egy szeretőt, egy jó barátot – e tény lehetővé teszi az egyéni energiák fejlődését, kecsesen és önálló módon. Van itt még egy furcsa dolog is. Egy adott pillanatban vagy egy másikban, az energiák egy helyre térnek vissza, kristálytisztán és frissen, a karma terhe nélkül, elvárások és felelősségek nélkül és egy újabb kapcsolatot alakíthattok ki velük. Következésképpen, szabadítsd fel őket! Ha figyelsz, ők is ezt fogják kívánni. Egy régi játékról van szó.

 

SHAUMBRA 6: Nagyon szépen köszönöm!

 

TOBIÁS: Köszönöm – mindig ez történik, az összes szülővel.

 

LINDA: Még 3 kérdés. (Tóbiás felemeli 4 ujját) Három! (A fejével nemet int és a hallgatóság nevet).

 

SHAUMBRA 7 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál) : Ez egy határozott válasz lehet, mert már válaszoltál az előttem lévőknek erre, azonban mindenképp meg fogom kérdezni. Anyám egy szanatóriumban van, Alzheimer kórral és felelősnek érzem magam ezért.

 

TOBIÁS: Ebben az esetben az is vagy!(hahotázó nevetés) Nem. Cauldre egy kissé összezavarodik… túl sok energia halmozódott itt fel a kérdések és az egész nap következtében, ez egy nagyszerű módja volt a felszabadításnak. (nevetés)

 

SHAUMBRA 7: Rendben van, köszönöm! Felelős vagyok, következésképpen…. Úgy tűnik, jobban érzi magát, amikor ott vagyok vele. Felteszem magamnak a kérdést, vajon segítem vagy felzaklatom őt akkor, amikor ott vagyok és, hogy gyakrabban kellene-e vele lennem?

 

TOBIÁS: Mindenek előtt érdekes … hosszan beszélgethetnénk az

Alzheimer kórról. Sok oka van ennek, a természetes vagy fizikai okoktól kezdve, az alumíniumból kiindulva, egészen a vízben található elemekig, és a mindennapi életetekben előforduló más kémiai anyagokig, azonban nem ezek az Alzheimer kór meghatározói. Csupán az történik, hogy ezek sokkal erősebben vannak jelen az Alzheimer kórban szenvedők esetében. Az Alzheimer, az interdimenzionalitással van kapcsolatban, a világok közti utazással, kiterjedési vágyból, más világok felfedezésért, azonban néha – a ti megértésetek szerint – szenvedést okoz a földön lévőknek. Idejük nagy részében, az Alzheimert megtapasztalók, amikor látszólag a felejtés folyamatában vannak, interdimenzionálisan utaznak. És ők szórakoznak! Nem tesz túl jót ez, itteni testüknek és elméjüknek, azonban ők kiszállnak és más dimenziókat tesztelnek. Gyakran, visszatérnek a Földdel szomszédos partokra, hogy megtapasztalják, milyen lesz majd, amikor megteszik tranzitjukat.

 

Ez nem egy szükséges feltétel, ismétlem, ez egy tudatfajta – nem akarjuk vírusnak nevezni, nem ez a megfelelő szó, Cauldre – hanem egy tudati bántalom. Ők ugyanakkor úttörők is, akik a multidimenzionálisba kalandoznak, még addig amíg a testükben vannak. Tehát, ne tekintsétek valami negatívnak, annak ellenére, hogy amikor egy szülőt vagy barátot látunk Alzheimer kórban szenvedni, néha eléggé nehéz elfogadni ezt.

 

Amikor mellette jelen vagy, amikor meglátogatod őt például, valami különös történik, ahogy Kuthumi mondaná. Mellé szegődsz, az ő interdimenzionális vagy kiterjedt tudat állapotában. Olyan ez, mintha lenne egy barátja az utazásaiban. Ezért, jótékony hatású ha ezt teszed, azonban ne tekintsd ezt napi vagy heti szükségszerűségnek. Csak akkor menj hozzá, amikor szívedben ezt érzed! Amikor egy Alzheimer kórossal beszéltek, nem egy idiótával beszéltek. Ne úgy beszéljetek vele, mintha ostoba volna. Ők intedimenzionálisan léteznek. Csatlakozzatok hozzuk interdimenzionális tapasztalatukban, de kissé másképp. Legyetek nagyon jelen a testetekben, lélegezzetek, legyetek a Most-ban, majd terjesszétek ki energiátokat, hogy az övékével találkozhasson! Menjetek velük el egy utazásra! Általában ők kilépnek testükből. Ők elhagyják a most pillanatát és elmennek utazásukba. Csatlakozhattok hozzájuk, azonban maradjatok a Most pillanatában.

 

Standardként, egy jelzést fogtok küldeni nekik. Így, ők tudni fogják, hogy kiterjedhettek, lehettek interdimenzionálisak, azonban ugyanakkor a Most pillanatában is vagytok. Köszönöm neked e nagyszerű kérdést – és, nem a te hibád! (nevetés) Köszönöm!

 

SHAUMBRA 7: Köszönöm!

 

SHAUMBRA 8 KÉRDÉSE ( egy asszony a mikrofonnál): Hello! Jó, itt lennem! Apámról szeretnék kérdezni. 15 éve szenved tarkó és váll-fájdalmakban és úgy tűnik, semmi sem segít rajta. Kérdezem, hogyan segíthetnék neki? Második: Megpróbáltam meggyógyítani őt, látom fájdalmainak összes okait, de … nem tudom, hogyan menjek tovább. Köszönöm!

 

TOBIÁS: Igen, általában, amikor te… amikor megjelennek a fájdalmak a tarkó és a vállak tájékán, ezek a természetes energia áramlás korlátozásának következményei. Olyas valakiről van szó, aki nem engedélyezi magának azt, hogy kinyíljon, és engedje átáramolni az energiát egész lényén át. Ő, az energiát alsó csakráiban, alsó részeiben tartja. Az ismeretlentől, vagy a pszichikaitól való félelemről van szó. A választásról van szó. Az első dolog… csupán erről az esetről beszélünk… az első tennivaló az, hogy világosan és szándékosan megkérdezd őt: “Mindentől függetlenül, azt választod-e, hogy megszabadulsz ettől a fájdalomtól? Meghozod a választást? „ Sok kérdés fog megjelenni:

- „ Rendben van, mit akarsz mondani ezzel, hogy meghozod a választást? Én nem akarom, hogy ezek a fájdalmaim legyenek. Én szenvedek.” Folytasd a kérdés feltevést: „Azt választod, hogy elhagyod a fájdalmat?”

 

Egy adott pillanatban, frusztrációt fog érezni és nem fog válaszolni neked, mivel mélyen belül, fél megtenni ezt. Nem akarja megtenni ezt a változást az életében. Ha választást hozna, ezt mondaná: “Igen, készen állok elengedni a fájdalmat és felszabadítom egész múltamat, mely ezt okozta”. Ekkor, a legfontosabb tennivaló a lélegzés. Tudjuk, hogy mindig visszatérünk erre, azonban ilyen egyszerű. Nincs szükségetek ehhez előírásokra és ingyen van. A tudatos, mély lélegzés az összes energiákat megmozgatja. Mind megkérlek titeket, hogy  lélegezzetek!

 

(szünet)

 

Lélegezzetek mélyen…

 

Óriási energia mennyiségek vannak elraktározódva a test mindenik sejtjében és molekulájában, valamint a test nem-fizikai központjaiban is. Nagyrészt elraktározva, blokkolva vannak ott. A légzés ismét mozgásba hozza az energiát és oly módon teszi ezt lehetővé, hogy ne jelentsen megterhelést a test számára. Természetes módon valósul meg. Légzéssel az energia mozogni kezd. Ebben az esetben, melyről beszélünk, mi fog történni akkor, ha azt fogja választani, hogy felszabadítja a fájdalmat és az energia elkezd mozogni? Megjelenik a második szakasz. Elkezdenek a változások megjelenni. Miközben áramlik az energia, először felszínre kerülnek azok az érzelmek és emlékek, melyek létrehozták a blokkot. Megjelenik majd a félelem, mely arra készteti, hogy ismét bezárkózzon. Amikor ismét bezárkózik majd, a fájdalom kegyetlenebbé válik. És akkor, az érintett még dühösebbé válik: “Nem működik így. Mondtam neked.” Ez miattad lesz és annak köszönhetően, aki vagy, elfogadod majd ennek felelősségét és nagy bűntudatot fogsz majd érezni ezért, energiád csökkenni fog és át fogod venni az ő fájdalmait. Ezek nem a tieid. Ám, gyakran így történik. Megfigyeljük, hogy amint elkezd mozogni az energia, megjelennek a változások. Visszatérnek az emlékek. A démonok felszínre kerülnek,  a rejtekhelyeikről – kilépnek a személyes démonok. Ez egy fontos pillanat. Fontos, hogy ismét fel tedd neki a kérdést: “Azt választod, hogy túl lépsz, ismét élni fogsz, engedélyezni fogod a kreatív energia áramlását?” Léteznek… ha nem érzed kényelmesnek, hogy ezt egyedül végig csináld, léteznek olyan specialisták, mint Andra, aki azokkal dolgozik, akiknek energia blokkjaik vannak.

 

Ebben az esetben nagyon világosan azt sugalljuk neked, hogy ne próbáld a Reikit, a kézrátételes, kristályokkal való gyógyítást, stb… alkalmazni. Ezek csak súlyosbítanák a blokkot. Ez a lény, ez a lélek, akiről beszélünk, segítséget akar, de most ellenállást tanúsít. Ne próbálkozz gyógyszerekkel, gyógyfüvekkel, sem bármi mással! Röviden: fel akarja szabadítani azt, ami blokkolja őt? Köszönöm!

 

SHAUMBRA 9 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Hogy néz ki az üzleti terv az Új Energiában?

 

TOBIÁS: Ez egy jó kérdés, mely nagyon hosszú választ igényel. Az üzleti terv az Új Energiában nagyon rugalmas. Csupán a Shaumbráról beszélünk és nem olyas valamiről, amit a bankba tudtok vinni.

 

LINDA: Tulajdonképpen arról kérdeznek, amit a bankba tudnának vinni.

 

TOBIÁS: Tudom. Az üzleti terv az Új Energiában nagyon rugalmas. Figyelembe veszi a potenciálokat. Nem korlátozódik néhány területre, hanem az összes potenciálra. E könyv a potenciálokról szól. A választások meghozataláról beszél, bizonyos potenciálokat illetően és hogyan tartsd fenn mindig az energia áramlását. Ezt, önmagatokért fogjátok megtenni. Üljetek le és tegyétek papírra összes álmaitokat, melyeket szeretnétek megtenni! Tegyétek papírra szenvedélyeteket és azt ami áramlásra késztetné az energiákat a 3D gyakorlati világában. Ne váljatok mentálissá! A 3D-s üzleti terv a szenvedélyből származik.

 

Amint megtettétek ezt és amint érzitek, hogy létezik a benned/bennetek létező eszencia, integritás ugyanazon a síkon, tedd félre azt! Üljetek le és tegyétek papírra a 3D üzleti tervét, taktikai terveteket, mellyel eljuthattok majd a bankba. Meg fogtok majd lepődni azon, … bár még nagyon régi energiásan strukturált, hogyan fonja hálóját az eszencia síkján át, Új Energiás üzleti terveteken keresztül, melyet a bankba fogtok majd vinni. Így kezelhetitek azt, amit ti 3D-s tudatnak neveztek, mely bizonyos formátumokat, üzleti terveket, pénzügyi terveket igényel.  De, a papírlapok között, valódi szenvedély lenyomata van. Következésképpen, bankárotok, tanácsadóitok, érezni fognak valamit, amikor elolvassák majd a tervet, még a szokásos szavak mögött is, meg fogják érezni az Új Energia üzleti tervét. Köszönöm!

 

LINDA: A negyedik és utolsó kérdés.

 

SHAUMBRA 10 KÉRDÉSE (egy férfi a mikrofonnál): Két barátom volt életemben, akik képesek voltak kommunikálni a túlsó parton lévőkkel. Egyikük, úgy tűnik, ezzel a képességgel született. A másik személy átment egy válságon az élete során, amikor gépírónőként észrevette, hogy ujjai szavakat írnak le és mintha kulcsokat fedezett volna fel és olyan mondatokat kapott, melyek perspektívákat nyújtottak számára az egyik, vagy másik helyzetben. Irigyeltem őket. Edgar Cayce azt sugallta, hogy senki ne próbálja meg fejleszteni pszichikai és spirituális képességeit, ám én ezt próbáltam tenni. Eljutottam ahhoz a ponthoz, amikor válaszokat kaphatok elmémben, izomteszteléssel, igen-nel vagy nem-mel, azonban hosszú út vezetett eddig a többiekéhez képest, tudod, felkészültségük, hallott mondataik, kinyilatkoztatásaik… Ez az Új energia, lehetővé teszi majd számomra ennek elnyerését? Mit kellene tennem, hogy sikerüljön nekem? Általában nem csupán arról van szó, hogyan kommunikáljak a túlsó oldallal, hanem arról, hogy kommunikálhatok-e ily módon Felsőbb Énemmel, sokkal jobb lenne, mint várni a szinkronra és ez az egész értelmetlenség! (hahotázó nevetés)

 

TOBIÁS: Természetesen. Ismét, Sam szemén keresztül fogom bemutatni nektek ezt. Sam itt van, ő 8 éves, nagyon-nagyon befele forduló, ami nagy nyitottságot jelent benső énje felé; nagy bizonyossággal láthatja az energiát, érezheti az energiát. Egy másik dolog, ami meglepetést okoz Sam-nek, mivel entitásokat lát maga körül, - színekként vagy formaként látja őket, néha illúziókként, melyek fizikai test alakját öltik magukra – meglepő Sam-nek az, hogy az emberek képesek egymással beszélni; megtehetnek bizonyos dolgokat, hallgathatják a rádiót, bár a rádióhullámokat vagy hang hullámokat nem látják; mindenféle dolgokat megtesznek, azonban mégis természetellenesnek találják azt, hogy nem-fizikai entitásokkal beszélgessenek. Tulajdonképpen, ez a legtermészetesebb dolog. Mindannyian tudtok – itt nem képességről van szó – csupán létezik az a lehetőség, hogy bárkivel beszélgethettek!

 

Egy évet kellett Cauldre-nek szenteljünk, hogy megnyíljon, bár channeler volt előző életeiben; a Föld sűrűsége olya nagy, hogy ti néha megfeledkeztek. Át kellett vinnünk őt egy tanulási időszakon, hogyan beszéljen egy útjelzéssel, a padlóval, a székkel. Ezt magán idejében tettük, hogy a többiek ne lássák (nevetés) és mentális egészségét ne kérdőjelezzék meg, de annak megértéséről volt szó, hogy mindennek tudata van és kommunikálni lehet vele. Ha arra vársz, hogy szavakat halljál, nagyon nehéz fog lenni. Valószínűleg nem fogsz szavakat hallani. Valószínűleg nem lesz ott egy szellem, aki mozgassa majd ujjaidat a billentyűzeten. A kommunikálás az érzés által jön.

 

Tegyük meg ezt most! Mindannyitok alatt, ott található a padló.  Alattatok, itt Coal Creek-ben, egy fából, fákból készült padló található. Engedélyezzétek magatoknak, hogy érezzétek a padló energiáját! Most, ha azt fogjátok mondani:  “Ez csak egy padló”, lélegezzetek mélyen! Terjesszétek ki tudatotokat. Ez több mint egy padló. Ez egy fa. Ez a Gaja energiája, mely átáramlott a fán. Ez azoknak az energiája, akik dolgoztak a fával, megépítették ezt a padlót és jártak rajta. Több éves, különböző színtű energiák léteznek. Ne próbáljátok felfedezni vagyis ne kommunikáljatok az összes szinteken. Érezzetek egy szintet, egy szintet érezzetek! E dolog néha túlságosan… eláraszt titeket. Ti egyszerre túl sok mindent próbáltok meg érezni. Érezzetek egyetlen szintet a padlóból és kommunikálni fogtok vele. Nem angol szavakkal, nem hangosan, nem Morze jelekkel, hanem energetikailag, érzésként. Ne valamiféle fizikai érzést keressetek! Ne meghatározást keressetek! Ti most éppen megpróbáljátok meghatározni. Szabadítsátok fel a meghatározás szükségletét és csupán érezzétek!

 

Amikor ezt teszitek a tárgyakkal, majd az emberekkel, az angyali vagy nem-fizikai lényekkel, egy érzés fog megjelenni. Talán nem fogod azonnal megérteni elméddel, de tudni fogod, hogy megjelent egy érzés, egy megérzés. Később majd az elme képes lesz elhelyezni fogalmait ez az érzés körül és ezután majd képes leszel Cauldre-hoz hasonlóan szavakba önteni ezeket, aki szavakba foglalja az általunk neki átadott érzelmeket. Nem szavakat, hanem érzelmeket adunk át neki. Eszenciákat – tudatot – közvetítünk neki és ti is megtanuljátok majd ezt csinálni. Őrizzétek meg egyszerűnek, mert ilyen. Természetes dolog bármit kommunikálni szavak nélkül, elme nélkül, olyan elvárások nélkül, hogy valamilyen észlelésetek vagy fizikai reakciótok kellene legyen. Ezek után, próbálkozz különböző tárgyakkal!

 

Egy másik dolog, mindannyitok számára az, hogy bízzatok abban, amit elértek! Lehet, hogy nem mindenik lesz válasz. Más szavakkal, amikor kommunikálni fogtok a padlóval a lábaitok alatt, talán csak a válasz egy részét fogjátok megkapni. A padlón keresztül, talán érezni fogjátok azt, hogy valakinek rossz napja volt, dühös volt és talán a padlónak ehhez a szintjéhez fogtok hozzá férni.

Azonban, bízzatok! Ha a düh érzését kapjátok majd, értsétek meg, hogy létezik valami annak a dolognak a tudatában, ami ezt kínálta fel számotokra. Ugyanilyen, amikor nem-fizikai lényekkel van dolgotok. Az ők tekintetükben is számos szint létezik. Én, Tóbiás, a Sam szintjével rendelkezem. Rendelkezem Atlantiszból, Muir szintjével. Milliárd van nekem… Itt van nekem Agost szintje, Tobiásnak és a többieknek utolsó földi életéből. Amikor érzitek energiámat és egy bizonyos típusú kommunikálást kívántok, értsétek meg, hogy ez több szinten is megtörténhet.

 

Én most, négy vagy öt szinten kommunikálok veletek és néha e tény, elárasztja az elmét; akkor ti bezárkóztok és ezt mondjátok: “Jól van, nem tudom hogyan csináljam ezt.” Tulajdonképpen, tudjátok hogyan csináljátok ezt a dolgot és megtanultok átmenni a létrejövő kommunikáció különböző szintjein. Eközben, bízzatok abban amit a kommunikáció által kaptok. Értsétek meg, hogy ez talán csak egy szint, azonban ne engedjétek az elmének, hogy megszűrje vagy eltorzítsa vagy épp megpróbálja meghatározni azt! A kommunikáció, az által, amit tudatnak vagy eszenciának nevezünk, nagyon természetes. A beszélt nyelv alkalmazása, az ábécé vagy szótár korlátozott számú szavaival, nagyon is természetellenes.  Nagyon nehéz az angyali lényeknek veletek kommunikálni, amikor szavakat vártok, mivel ez annyira korlátolt! Csapdába ejt minket. Következésképpen, mi a szavakon túl kommunikálunk veletek! Meghatározások nélkül! Köszönöm!

 

SHAUMBRA 10: Nagyon szépen köszönöm!

 

Természetesen. Shaumbra, lélegezzünk mélyen!

Sam felébredt és enni készül, mivel nagyon éhes és nem tudja miért. A velünk való találkozás, megbabonázta őt. Meg kell értenetek azt, hogy gyermekeszenciája számára, nagyon sok egy ilyen dinamikus csoportba kerülni. Valami történt Sam-el. Ő visszaemlékezett arra, hogy miért van a Földön. Visszaemlékezett arra, hogy nem egy 8 éves kisfiúról van szó, akit mindkét szülője idegesít (nevetés) és aki az idő nagy részében beteg. Ő, visszaemlékezett arra, hogy egy bizonyos okból jött a Földre. Létezik egy szenvedély és ő ma egy új Sam lett. Ő, ma örül, hogy jelen lehet a Földön.

 

És így van ez.

 

Fordította: Korpos Magdi

 


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403