KVANTUMUGRÁS SOROZAT:

SHOUD 4: „A Szellem 10 elkötelezettsége” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

TÓBIÁS ANYAGOK


Elhangzott a Bíbor Körben,

2007. december 15-én


www.crimsoncircle.com
És ez így van, drága Shaumbra, hogy beáramoltatjuk ide az energiánkat, a Bíbor Kör egy újabb összejövetelébe, egy újabb Shoudba, ahol is egybegyűjtjük energiáinkat ebben a fenséges és biztonságos térben. Hatalmas öröm nekem Tóbiásnak, és különleges vendégeinknek, hogy itt sétálhatunk közöttetek, miközben a zenét hallgatjátok, ezt a csodálatosan édes muzsikát, az évnek ebben a varázslatosan szépséges időszakában. És miközben ott sétáltunk közöttetek, tudatában voltunk annak, ahogy mindent letöltöttetek, amiről az elkövetkezendő 45 percben – egy órában beszélni fogunk – ma rövidek leszünk! Vagy az is előfordulhat, hogy már meg is volt a letöltés. Lehet, hogy ezt ennyiben is szeretnétek hagyni, meghallgatnátok egy másik dalt, majd élvezni és ünnepelni szeretnétek az életet! Vagy végig mehetünk a verbális részen, bár az energia már itt van. Már befogadtátok.


Tehát most azt kérem tőletek, hogy egy pillanatra érezzétek ezt! Már túl is estünk a közös Shoudunkon. Ez ennyire gyorsan megy. Ez egy elképesztően kristályos, szeretetteljes energia, amit éppen befogadtatok. Elsősorban magatoktól fogadtátok ezt be, majd a világ összes többi Shaumbrájától, akik szinten egybegyűltek biztonságos és szent templomunkban. Azután pedig azoktól is befogadtátok az energiát, akik majd egy későbbi időpontban fogják meghallgatni vagy elolvasni ezeket az anyagokat.


Ez majd érdekes lesz számukra, hiszen ez egy olyan ösvény, amin éppen most ti vágtok át. Keresztül törtök a régi tudatosságon, ők pedig követni fognak majd benneteket. Ezért tapasztalataik különböznek majd a tiétektől. Ó igen, nekik könnyebb lesz, hiszen ti törtetek keresztül a tudatosságon. Ahhoz hasonlóan, ahogy egy jégtörő feltöri a jeget, hogy a többi hajó keresztül tudjon jönni, áttörtetek a tudatosságon. Az érdekes dolog pedig az, amire nagyon büszkék lehettek, hogy amikor az utánatok jövők végigjárják az útnak ugyanezt a szakaszát, végig érezni fogják a ti energiátokat, a bátorításotokat. Jelzőtűzként világítotok majd számukra, mialatt végigmennek saját nehézségeiken és kihívásaikon, bár nekik ez sokkal könnyebben megy majd. Ugyanakkor tisztában lesznek azzal, hogy kik jártak előttük. Tudni fogják, kik vágtak át a sövényen. Ismerni fogják a Shaumbra energiáját.


Ismét együtt vagyunk hát a Shoudunkon. Időnként nehéz ezt szavakba önteni, hiszen ez annyira multidimenzionális. Amit azalatt az idő alatt fogadtatok be, amíg a zene elterelte a figyelmeteket, az túl mutat a szavakon, túl mutat a régi energia tudatosságon. Érezzük most ezt egy pillanatig!


(Szünet)


És közben érezzétek mai vendégeinket!A Shaumbráról


El kell, hogy mondjam nektek, hogy tegnap, az itteni zóna idő szerint megközelítőleg este 7 óra körül, kamerák előtt rögzítettünk egy csatornázást, amit a közeljövőben nagyon, de nagyon sokan meg fognak nézni. (Tóbiás itt a csatornázásról készülő dokumentumfilm felvételére hivatkozik) Nagyon érdekes volt… azt mondták, hogy én, Tóbiás rendkívül élettel teli, direkt és energiával feltöltekezett voltam végig az interjú alatt. Az egészben az volt az érdekes, hogy ez szinte egyáltalán nem is én voltam. A Shaumbra energiája jött át. Ó hát persze, az én nevemmel lesz a dolog fémjelezve. Tóbiás csatornázásként fogják emlegetni, de itt és most tudatom veletek, hogy mindannyiótokat elhívtunk, és azt mondtuk nektek: „A világ meg akarja ismerni ezt a dolgot, amit Shaumbrának hívnak. Tudni akarnak az új energiáról. Meg akarják ismerni az új tudatosságot.” Talán éreztetek valamit az itteni zóna idő szerint este 7 körül, mikor is Cauldre és Linda nappalijában összegyűjtöttük a Shaumbra energiáját az egész világról. Mesés téli este, a kandallóban lobog a tűz, miközben odakint finom pelyhekben hullik a hó… micsoda tudatosság ez, hogy ez az üzenet így kerül eljuttatásra az utat kereső emberekhez.


Arról kérdeztek „Mi a Shaumbra?” Mi a Shaumbra? Ennek elmagyarázása önmagában is sok időt venne igénybe. Ó, persze a szónak megvan a maga jelentése. Jelentősséggel bír a „Shaumbra” fogalma – család, akik korábban együtt voltak, azok, akik a spirituális utat járják, akik keresztül törnek a tudatosságon. Ugyanakkor a Shaumbrának létezik egy mélyebb jelentése is. A Shaumbrák a tudatosság vezetői. A tudatosság vezetői.


Jelenleg a világon ott vannak az iparágak vezetői. Termékeket állítanak elő, amiket azután piacra dobnak, amik azután kiszolgálják az embereket, és könnyebbé, gyorsabbá és élvezhetőbbé teszik az életet. Tehát ott vannak az iparágak vezetői. Aztán meg vannak vezetők – talán egy pár – a kormányokban mindenütt, akik segítenek megalkotni a törvényeket, az emberek közötti egyensúly, béke és harmónia fenntartása érdekében. És ott vannak a kreativitás vezetők, akik új zenéket szereznek, és új irodalmi alkotásokat hoznak létre. Ők valóban saját jogú vezetők. Aztán meg ott vannak a pénzügyi vezetők. Látjátok, itt van ez a sok különböző vezető, és sokukat elismerik a munkájukért. Nevük felbukkan az újságok címlapjain vagy a könyvekben, a közbeszéd tárgyai, és példaként emlegetik őket az egyetemeken.


Létezik a vezetőknek egy másik csoportja, akik véleményünk szerint valóban jóval túlszárnyalják az összes többit. Csendben tevékenykednek, ugyanakkor ők végzik a legfontosabb munkát, ami lehetővé teszi a Föld összes többi vezetője számára, hogy ők is végezhessék a sajátjukat. És ezek ti vagytok Shaumbra. Ti a tudatosság vezetői vagytok. Ti vagytok azok, akik új birodalmakat tártok fel. Ti vagytok azok, akik mélyen magatokba hatoltok, hogy megnyissátok az új folyosókat, hogy azután mások is szert tehessenek a magasabb tudatra.


Az általatok végzett munka valójában nem rólatok szól. Ti ezt magatokra veszitek, pedig valójában nem tesztek mást, mint magatokra veszitek a tudatosságot, és lehetővé teszitek, hogy ez kiterjedhessen bennetek. Kinyittok ajtókat és ablakokat, megnyittok új utakat és új potenciálokat az emberiség egésze számára, hogy ők ezt hasznosíthassák.


Időnként ez egy nehéz és kihívásokkal teli munka, mivel elfelejtitek, hogy valójában miért is teszitek mindezt. És azért is nehéz, mert nem integetnek nektek az utcán, mikor elhaladnak mellettetek, megköszönve mindazt a munkát, amit végeztek. Sőt, gyakran inkább kinevetnek, kigúnyolnak titeket. Dolgaitokat meglehetősen szokatlannak és bizarrnak találják. De mi, akik ismerünk titeket az angyali birodalmakban, megértjük az általatok végzett munkát. Megértjük, hogy fáradhatatlanul, szenvedéllyel és együttérzéssel végzitek ezt a munkát. Nem önmagadért teszed ezt, hanem mindazokért, akiket igazán szeretsz. Részben pedig magáért a kihívásért, mivel ez itt van, mivel megtehetitek. Ez egyfajta kihívás. De a valódi ok az, hogy mindezt az emberiségért, és az angyali birodalmak lakóiért teszitek.


Tehát amikor tegnap este azt kérdezték tőlünk, hogy mi a Shaumbra, – Cauldre, és a filmes stáb kedvéért – megpróbáltuk a választ rövidre fogni. Beleszőttük azonban a válaszba az abszolút megbecsülésünket mindazért, amit tesztek. Tehát most arra kérünk titeket, hogy vegyetek egy mély levegőt, és fogadjátok el mindnyájunk megbecsülését, hiszen mi valóban megértjük mindazt, amit tesztek.Ez nem rólad szól


Ezt már rengetegszer elmondtuk, és újra el kell, hogy mondjuk, mert ez rendkívül fontos. A problémáitok és a dolgaitok túlnyomó része nem a tiétek. Tényleg nem. Némelyikük a hozzád közel álló emberekhez tartozik. Magadra veszed a dolgaikat, és átdolgozod magad rajtuk. Kiegyensúlyozod a problémákat. Megoldod azokat magadon belül, majd a potenciált kisugárzod rájuk, hogy segíts nekik saját ösvényük kivilágításában. Általánosságban véve magadra veszed a világ dolgait – az érzéseket, az érzelmeket, a kihívásokat és a problémákat – és magadba fogadod mindezeket. A sajátodnak tekinted őket, dolgozol rajtuk, mintha valami gond lenne veled, amit rendbe kell hoznod. Pedig ezek nem hozzád tartoznak. Mindezt az emberi tudatosság nevében vetted magadra.


Ez annyira fontos dolog, hogy ezt újra és újra meg fogjuk említeni. Ez nem rólatok szól. Ezek nem a ti problémáitok. És mikor ezt igazán elkezded megérteni, ha vetsz a saját énedre itt és most egy pillantást, megérted, hogy nagyon kevés olyan dolog van, ha egyáltalán van valami, amit rendbe kell hoznod. A szegénység tudatosságot azok nevében vettétek magatokra, akiknek nagyon kevés „jutott”. A betegség tudatot azoknak az embereknek a nevében vettétek magatokra, akik tényleg betegek. Vagy ott van az elveszettség és a magány problémája. Ezek valóban hozzád tartoznak? Vagy azoknak az embereknek a nevében veszed ezt magadra, akik megpróbálnak rálelni az útra, akik keresnek valakit, aki segíteni tudna nekik?


Mindaz amit tesztek, igazán csodálatra méltó, de ti is, mint az összes energia egyre fejlődtök. Fejlődésetek eljut arra a pontra, amikor is felismeritek, hogy mi az, ami hozzátok tartozik. És valószínűleg meglepetésként ér majd, amikor rádöbbentek, hogy nagyon, de nagyon kevés ilyen dolog van. Valószínűleg a meglepetés erejével fog hatni, hogy a dolgok nagy része, amin keresztül dolgoztátok magatokat, valójában nem is hozzátok tartoznak, hanem más emberekhez, a bolygóhoz. Ők a ti spirituális családotok hosszú idővel ezelőttről, és ti pedig feldolgozzátok, keresztültörtök ezeken a régi dolgokon.


Itt és most, ebben a közösen megosztott biztonságos és szent térben egy pillanatra érezzétek, hogy mik a ti valódi problémáitok? Milyen valós kihívásaitok vannak? Ahogy elkezditek átnézni a listát, felismeritek, hogy a nektek problémát okozó és éjjelente nyugtot nem hagyó, valamint bosszúságot okozó dolgok jelentős része egyáltalán nem rólatok szól, hanem más emberekről, és az ő problémáikról. Valamint az elmúlt életbeli aspektusaitokról. Sőt, mikor elolvastok egy szalagcímet az újságban, már magatokba is szívtátok azokat az energiákat. Elolvastok egy szívbe markoló történetet egy hajléktalanról, és már magatokba is szívtátok azokat az energiákat.


Most tehát, miközben itt vagyunk ebben a biztonságos térben – melyek azok a dolgok, amelyek valóban hozzád tartoznak? Mik a te problémáid? És a válasz rendkívül egyszerű: csak azok, amiket választasz! Ennyi.


Az elmúlt Shoudban azt mondtam, hogy a valódi szabadság az, amikor elengeded a múltadat. Lényegében az már nem te vagy. Engedd el azokat az energiákat, hogy visszajöhessenek és egy egészen új módon szolgálhassanak téged. A valódi szabadság akkor kezdődik, amikor szélnek ereszted mindazokat a dolgokat, amiket másokért, a világért, a szeretteidért hordozol magadban. Engedd el mindazt! Engedd el azokat, hogy szabad és tiszta légy, és hogy az együttérzés új helyéről szolgálhasd őket tovább! Ne cipeld tovább a terheiket és a problémáikat, hanem az együttérzés új helyéről segítsd őket az Új Energia Szabványaként. Elképesztően felszabadító ezeknek a régi dolgoknak, problémáknak az elengedése.


Most pedig vegyünk együtt egy mély levegőt! Milyen nagyszerű hely ez itt a továbbiakban nem kívánt dolgok elengedésére! Ez ennyire könnyű! Engedjétek el! És ahogy végigmentek minden egyes napotokon, ismerjétek fel, hogy mi az, ami tényleg a tiétek, és mi az, ami nem! Ismerjétek fel, hogy nem kell ahhoz a világ összes terhét a vállatokra venni, hogy segíteni tudjatok a világnak! Nem kell ahhoz az emberek fájdalmát, traumáját és egyensúlytalanságát magatokra venni, hogy olyan vezetővé váljatok – tudatosság vezetővé – amilyenre ők várnak!


A tudat lesz az egyik olyan felkapott szó, amit egyre többet fogtok hallani a médiában, a beszélgetésekben, és az alapvető könyvekben. Egyre több és több beszélgetés és tudományos igény merül fel a tudat kapcsán – hogy mi is az – mivel a társadalom egészként elkezdi felismerni, hogy különbség van az elme és a tudat között.


Szóval ez a dolog egyre nagyobb teret hódít meg magának. Hátba veregethetitek magatokat, és egy nagy mosollyal az arcotokon nyugtázhatjátok, hogy valódi tudat vezetők vagytok. Tudjátok, hogy mi ez. Tudjátok, hogy ez nem más, mint önmagatok minden részének a beengedése.Mai vendégeinkAz elmúlt éjjel tehát ezen a videón dolgoztunk. Fantasztikus dolgot hoztunk létre együtt, elképesztő energiával a háttérben, amire ti is rá fogtok ismerni, amikor majd megnézitek. Ez a Shaumbra energiája volt, de ahogy erre már bizonyára rájöttetek, voltak egy kevesen, akik úgy érezték, hogy kihagyták ebből őket. Ezért ma különleges vendégeinkként hozzuk be őket. Olyan, mintha együtt lenne a három bölcs ember. (nevetés) – Kuthumi, Saint-Germain, és én, Tóbiás. (a közönség és Tóbiás egyaránt nevet) Tehát most behozzuk az energiáikat, mivel szeretik megosztani magukat a Shaumbrával. Akkor most üdvözöljétek hát Kuthumit és Saint-Germaint! Lélegezzétek be őket! Tapsoljatok, örüljetek, ha azt választjátok… vagy látjuk, amint egy páran kifelé veszitek az irányt! (Tóbiás nevet) Nagyon szorgalmasan dolgoztak mindannyiunkkal az elmúlt pár év során.


És ahogy a naptári évetek végéhez közeledünk, ez sokkal többről szól ám, mint pusztán egy naptári év. Ez egy energetikai korszak, egy év végét jelenti, és egyben az újraszületés időszakát is. Bejönnek most, hogy segítsenek lezárni ezt az elmúlt évet, ami a Kvantumugrás éve volt, az összeütközések éve volt. Sokatok számára ez az év a nagy változások éve volt. Rengeteg kétely időszaka néhanap, máskor pedig sok-sok örömé. Tehát most bejönnek, hogy segítsenek megünnepelni az év végét, és a hamarosan kezdődő új év kezdetét.


Akkor most mindannyian vegyünk együtt egy mély levegőt! Behozzuk Kuthumi és Saint-Germain energiáját. Sokkal intenzívebben fognak veletek dolgozni miután én, Tóbiás visszatérek a Földre, hogy együtt dolgozzak veletek Sam által. Elhoznak majd másokat is, hogy együtt dolgozzanak a Shaumbrával és a Bíbor Körrel, de a bámulatos az lesz, hogy ti előre fogtok lépni. Természetesen a rendelkezésetekre fog állni ezeknek az angyali lényeknek a támogatása és a barátsága, ugyanakkor ti lesztek azok, akik előléptek, akik majd beszélni fogtok más emberekkel, és segédkeztek majd a vezettetésükben, ti segítetek majd megértetni velük, hogy könnyedén, könnyűszerrel beszélhetnek ám a nem fizikai lényekkel. Könnyedén meghozhatják az életüket érintő választásokat, és megteremthetik mindazt, amit választanak.


Tehát behozzuk most ezeket az energiákat ebbe a csodálatos Shoudba, nem sokkal Karácsony előtt.Az egyensúly barométerei


Szeretnénk egy kicsit beszélni veletek az egyensúly barométereitől az életetekben. Az egyensúly barométerei. Tudjátok, folyton ott vannak a szemetek előtt. Ezek nem mások, mint olyan külső jelek, amelyek ott vannak előttetek, hogy segítsenek nektek egyensúlyotok megállapításában.


Az egyensúly egy érdekes szó. Érdekes eleme az Új Energiának. Tudjátok a legtöbb ember nincs egyensúlyban. Mit értünk ez alatt? Nincsenek egyensúlyban a saját femininjük és maszkulinjuk, illetve a saját sötétségük és fényük kapcsán. Nincs meg az egyensúlyuk a bőség és a bőség hiánya tekintetében. Rengeteg dolog kapcsán kibillentek az egyensúlyból, és amikor elkezdik összerakosgatni mindezeket a dolgokat, hát az bizony összeütközéseket, zűrzavart és egyfajta spirituális zsibbadtságot hoz létre.


Mindennapi életetek tele van jelekkel – saját egyensúlyotok barométereivel – és bizony jó dolog ezeknek figyelmet szentelni. Segítenek megérteni számotokra, hogy most valóban egyensúlyban vagytok, vagy esetleg éppen kibillentetek belőle, életek egyéb dolgai következtében – más emberek, történések, sőt a tisztulás, és a most zajló folyamatok következtében – ezek mind arra utalnak, hogy ideje egy pillantást vetni saját egyensúlyi állapotodra.


Az egyensúly barométerei közé tartozik az autód. Az autód. Az autód a te kiterjesztésed. Mégpedig – ahogy ezt Andra mondaná – egy aspektusod. Ez egy - alapvetően - fémből álló aspektusod, ami rendkívüli mértékben a régi energiában működik az üzemanyaga tekintetében. Ugyanakkor önmagad egy kiterjesztése. Szereted a kocsidat? Fura nevet adtál neki? (Tóbiás nevet) Szeretnél egy jobb kocsit? Tiszta marad az autód még akkor is, ha nem hordod túl gyakran az autómosóba, és nem takarítod túl sokat? Dorombol, miközben vezeted, vagy pedig puffog, zörög, csattog és viháncol? (nevetés). Amennyiben fura hangokat hallat az autód, amennyiben olyan elektromos problémái adódnak, aminek nem találod meg az okát, ha többet fogyaszt, mint kellene, ha a kilométerek számra hirtelen leesik, ha az autód balra vagy jobbra húz, ha a szélvédő lapátok nem működnek, ha a fények furán égnek, ha ezek közül a jelenségek közül bármelyik bekövetkezik az autóddal, akkor itt az ideje egy pillantást vetned az egyensúlyodra. Autód csodálatosan jelez téged, különösképpen a biológiádat, ugyanakkor az elmédet és a szellemedet is.


Ha mostanában átkokat szórtál az autódra, azon tűnődve, hogy miért akad folyton valami baja, akkor vess egy pillantást a saját egyensúlyodra! És máris rátérünk arra is, hogyan lehet magad egyensúlyba hozni! A kocsid mindössze arról nyújt visszajelzést számodra, hogy van valami, aminek a figyelmedre van szüksége. Könnyen beindul a motor? Működik a féklámpád? Mindezek a dolgok nagyon egyszerűek és szimbolikusak, és saját magadról árulnak el valamit neked, az egyensúlyod barométereinek egyikeként. Amennyiben nincs autód, úgy ne törődj mindezzel! (nevetés)


Szintén nagyon fontos – hogy ha itt az ideje egy új autónak, vagyis, ha ezt már rengetegen használták előtted, ha használtan vetted, vagy úgy örökölted meg a kocsidat, hogy előtte már nagyon sok tulajdonosa volt – akkor vess rá egy pillantást! Mikor leszel hajlandó felvállalni magadért a felelősséget? Legyen saját autód! Vegyél újat, ne pedig használtat, hiszen az egy aspektusod.


Itt az egyensúly egy másik barométere – apró kis jelek ezek, amelyek azt adják a tudtodra, hogy több időt, több figyelmet kellene szentelned önmagadra – ez pedig a számítógéped. A számítógéped. Istentelen sok időt töltötök a számítógépetek előtt ülve! (némi nevetés) Felfogjátok azt – néha én is ott ülök ám mellettetek – felfogjátok azt… azt szoktátok mondani nekem, hogy nem tudjátok hogyan legyetek interdimenzionálisak, pedig én látom, mikor ott ültök, és belezuhantok a számítógépetekbe! Belülről élitek az Internetet! Úgy magába szív benneteket a képernyő, hogy a szó szoros értelmében beleárasztjátok az energiátokat!


Vess csak egy pillantást arra, hogy mi történik a számítógépeddel! Kezd nagyon-nagyon megakadni akár most is? Kezd meghibásodni? Felvillan majd kialszik? Lefagy? Nagyon lassan nyitja meg az alkalmazásokat? Apró kis trükköket játszik veled, ami miatt átkozódsz és káromkodsz? Számítógéped különösképpen az elmédet mutatja meg számodra, de egy bizonyos fokig az isteni intelligenciádat is, és azt, hogy valami nincs egyensúlyban.


Megpróbáljátok ezeket a javító programokat futtatni rajtuk. Megpróbáljátok leszedni a cuccokat a merev lemezről. Mindenféle módosításokat eszközöltök. Talán itt az ideje, hogy magatokra vessetek egy pillantást. Van valami bennetek… túl sok minden van a fejetekben. Még mindig aggódtok mindezek miatt fájlok miatt. Vagy más szavakkal a múltatok miatt. Túl mentálisak vagytok. Minden bizonnyal ez a leginkább jellegzetes dolog. Amikor lelassul a géped, az azt jelenti, hogy túlságosan mentális vagy. A számítógéped egy aspektusod. A te részed.


Sok mindent megtehetsz. Először is nyerd vissza az egyensúlyodat a tested, az elméd és a szellemed kapcsán. Vagy a másik, amit tehetsz: Ez lényeges ebben az Új Energiában… ennél a technológiánál, amiről már korábban említést tettünk – fontos a frissítés! Ez szimbolikusan a saját tudatod frissítését jelenti! Ez azt is jelentheti, hogy talán itt az ideje egy új komputer vásárlásának, egy új szoftver program beszerzésének! De amikor ezt teszed, régi gépedről ne vidd át az összes cuccot az újra! Csak azokat a fájlokat, a múltadnak csak azon részeit rakd fel, amire biztos, hogy továbbra is igényt tartasz. Ó, ne aggódj már annyit a „mi lesz, ha” miatt – mi lesz, ha szükséged lesz erre meg arra a fájlra, valószínűleg semmi szükséged nem lesz rá! Azokat rámásolhatod azokra a kis CD lemezeidre, és berakhatod őket a szekrénybe, és soha többet nem kell emiatt aggodalmaskodnod, és soha többé nem lesz rájuk újra szükséged. A számítógéped egy aspektusod. Ha nem jól működik, nézz magadba!


Egy másik dolog, ami szintén egy aspektusod, és az egyensúlyod barométere – a ruházatod. A ruháid. Namost, ruháid érdekes barométerei saját önbecsülésednek és annak, hogy hogyan érzel önmagad kapcsán. Vannak olyan napjaid, amikor felveszel valamit, és egyszerűen nem érzed jól magad benne. Ekkor átöltözöl. Felveszel valami mást, és abban sem érzed jól magad. Aztán elkezded kritizálni a testedet vagy a súlyodat. Elkezded kritizálni, hogy mi az, ami jól áll, és mi az, ami nem. Aztán meg ott állsz a tükör előtt frusztráltan és bosszúsan, miközben nyolc különféle ruhát felpróbálsz. A végén pedig visszatérsz az első választásodhoz, de még mindig nem érzed magad jól benne. Végigmész az egész napon (Tóbiás meghúzkodja Cauldre gallérját), és „Még mindig nem érzem jól magam ebben”


Ruháid az aspektusaid, és azt jelzik számodra, hogy meg kell nézned és egyensúlyba kell hoznod saját önbecsülésedet, azt a részedet, amelyeik tisztel téged. Ó, igen a ruháid érzékenyen reagálnak rád. Szeresd magad, becsüld magad, és azok a ruhád úgy illenek majd rád, akár egy olasz öltöny. (némi nevetés) Hogyan állnak rajtad a ruháid… lyuk van rajtuk, vagy a cipzár nem működik rendesen, vagy leszakadnak róla a gombok? Ezek mind életed egyensúlyának mutatói.


Nem a Szellem az, aki onnan távolról próbálja neked azt mondani, hogy szedd össze magad, ez te vagy és mindazok az aspektusok, mindazok a dolgok, amelyek a legközelebb állnak hozzád. Jut eszembe, annak is itt az ideje, hogy vegyél magadnak egy-pár új ruhát! Tudjuk, hogy sokan ellenálltok ennek, és azt mondjátok, hogy: -„Úgyis folyamatos változáson estek át, jók lesznek nekem a régi ruháim” Pedig amikor elmész néhány új ruhát vásárolni magadnak, új énre teszel szert, aki tesz egy kijelentést. Ó, nem másoknak. Hanem saját magadnak kijelented, hogy változol, hogy szereted magad, és hogy hajlandó vagy befektetni önmagadba.


Következő barométered a házad. A házad. Nos, a házadnak megvan a maga nagyon is fizikai vagy mechanikai része. Van vízvezeték rendszere, fűtés rendszere, elektromos rendszere. Ezek hogy működnek? Azért vannak, hogy téged szolgáljanak. Hogy meleget adjanak neked és árammal lássanak el. Rendben működnek, vagy pedig folyton elromlik, meghibásodik valami? Természetesen átkozódhatnál és ráfoghatnád, hogy ez egy régi ház, pedig az energiák a szó szoros értelmében egyensúlyba hozzák magukat, hogy téged szolgáljanak, amennyiben te magad egyensúlyban vagy.


A házad, a lakásod, vagy ahol élsz – nagyon fontos aspektusodat képezi. Egy pillanatra most képzeld el a házad! Tegyél benne egy sétát! Hogy érzed magad a házad kapcsán? Azt gondolod, hogy ez mindössze egy átmeneti szállás számodra, miközben alig várod, hogy máshova költözz? Rendetlenség van mindenütt? Szanaszét hevernek az edények, folyton összetörnek a dolgok, legjobb szándékod ellenére is? Sötét vagy világos? Milyen a házad? A házad önmagad tükröződése. Talán az egyik legközelebbi aspektusod, még az elmúlt életbeli aspektusaidnál is közelebbi. A házad te vagy, és próbálja közölni veled, ha valami kibillen az egyensúlyból.


Minden egyes dolog, ami tönkremegy vagy tönkremehet a házban, neked mond valamit. Ha vízvezeték problémáról van szó, az a saját áramlásodat jelenti. Spirituális tömítésed vagy csőrendszered – koncentrált? Vagy törött? Csöpög? Csöpög? Mindezek a dolgok tehát saját egyensúlyod barométerei. Figyelj oda és vizsgáld meg ezeket! Legyen róla tudomásod!


Egyensúlyotok másik barométere, talán a legbensőségesebb mind közül – a háziállatotok – a macskátok, a kutyátok, az aranyhalatok – az összes háziállatotok. Figyeld, hogyan viselkednek! Ijedősek vagy nyugtalanok? Lassúak és lusták? Nem esznek? Vagy barátságosak? Boldogok? Sok aktivitás jellemzi őket? Játékosak? Háziállataitok a kiterjesztéseitek. Egy aspektusotok. Biológiai létezők, ugyanakkor energiátok nagy részét magukra veszik, amihez ők hozzájárultak. Azért vannak itt, hogy szolgáljanak titeket. Nézzetek a szemükbe! Fogjátok a kezetekbe és simogassátok őket, érezzétek és figyeljétek meg őket, mert elárulnak valamit saját magatokról, a saját egyensúlyotokról.Új Energiás KiegyensúlyozásAmennyiben a tudatába kerültök ezeknek az igen egyszerű dolgoknak, azok elmondják nektek hol tartotok, hogy vagytok. Elárulják, hogy szükségetek van-e egy Új Energiás kiegyensúlyozás elvégzésére magatokon belül. Végezzük ezt most el közösen, hogy megértsétek, hogyan is kell ezt csinálni!


Valójában ez egyáltalán nem nehéz. Nincs sok szabálya. Az alapját az képezi, hogy minden energia a megoldást keresi. Még ti is megoldást kerestek, annak ellenére, hogy nem energiából álltok, hanem tudatok vagytok. Ugyanakkor az életetekben, a testetekben, az elmétekben minden, de minden, ami jelen van, valójában azért van ott, hogy szolgáljon benneteket.


Az Új Energiás egyensúlyba hozatal Shaumbra Szerviz Központként is ismert. Egy pillanatra legyetek ebben a Most pillanatában! Vegyetek egy pár mély levegőt… engedjétek magatokba az energia áramlását… majd dőljetek hátra, és ne csináljatok semmit, kivéve azt az egyet, hogy adjatok engedélyt az egyensúlyba kerülés bekövetkeztére!


Olyan ez, mint amikor elmentek egy gyógyfürdőbe egy masszázsra. Nem masszírozzátok meg magatokat ugye? Nem kell dolgoznotok a lábatokon, a karotokon és a hátatokon. Nem. Az energia, a masszőr az, aki titeket szolgál.


De itt, az Új Energiában ez annak elismeréséről szól, hogy igen, a mindennapos emberi életnek meg vannak a maga nehézségei, nem könnyű a többi emberrel kapcsolatban lenni, mindez kihívásokat intéz a testetekhez. Testetek rengeteg kihíváson megy át egy adott napon. Onnan kezdve, hogy mi kerül bele, egészen addig, hogy hogyan kezeli az energia támadásokat. Egy pillanatra állj meg, és mondd azt: -Drága testem, te csodálatos, gyönyörű test, tudod, hogyan hozd egyensúlyba magad, tedd ezt meg!”


Értsétek meg, hogy az elmétek nagyon sokat vállal magára, különösen ebben az információk korában, amiben jelenleg éltek- továbbá felveszi a többi ember problémáit is. Egy pillanatra állj meg, és mondd azt az elmédnek: -„Elme, itt az ideje, hogy kitisztítsd magad!” Pont úgy, mintha lefuttatnál egy tisztító programot a merev lemezeden. Semmit nem kell tenned, csak megnyomsz egy gombot, és megengeded, hogy a folyamat végbemenjen!


Az érzelmek és a Szellem esetében – csakúgy, mint minden egyes részed kapcsán - időnként állj meg, és tedd lehetővé ezt az egyensúlyba kerülést. De ami a fontos ebben az Új Energiás kiegyensúlyozásban, hogy ne próbálj erőltetni semmit sem! Nem kell előkapnod a csavarhúzót és a kalapácsot! Semmi mást nem kell tenned, minthogy lehetővé tedd a pillanatot!


Ez lehet öt vagy akár tíz perc. Lélegezz! Hallgass valami gyönyörű zenét! Majd engedd meg a folyamatot! Csináljuk ezt most meg együtt egy pár rövid pillanat erejéig! Értsd meg, hogy nem egy angyali lény, vagy szellemi vezető, vagy valaki más végzi ezt el helyetted! Ők egészen másképpen segítenek neked, egy másik birodalomból! Ez a te szentséges pillanatod, mikor is kiegyensúlyozod saját magad.


Vegyél egy mély levegőt, és adj magadnak engedélyt arra, hogy megújítsd, összhangba és egyensúlyba hozd magad, majd engedd ezt megtörténni!


(szünet)


Ez itt egy jó időszak a légzésre. Ne akadjatok fent a mentális elveken! Semmilyen mantrát nem kell ismételgetnetek! Különösen nem kell – nem kellene megpróbálnotok mentálisan manipulálni az energia hálókat! Az energia hálóitok – vagy nevezzétek ezt úgy, ahogy kedvetek tartja – már most is tudják, hogy mit tegyenek. Tudják mit jelent egyensúlyban lenni. A DNS-etek tudja, hogyan újítsa meg önmagát. Tudja. Ha békén hagyjátok, tudja, hogyan hozza be az Új Energiát.


Ti a tudat vezetői vagytok, akik új folyosókat nyittok meg. Ez egy nehézségekkel járó munka, különösen akkor, ha mindenfelől egy nagyon is 3D-s világ vesz körbe titeket, ahol az emberek döntő többsége még mindig a régi tudatosságban él. Ez nehéz.


De amikor belépsz a biztonságos térbe, és lehetővé teszed saját egyensúlyod helyreállítását – mindenféle trükkök, technikák vagy cselek nélkül, és egyszerűen csak megengeded magadnak az egyensúlyba kerülést – akkor el lesztek ámulva azon, amit már minden egyes részetek tud. Csak bámultok majd, milyen régi energiás módon használtátok eddig az energiákat, és lassan megtanuljátok hogyan használjátok azt egy Új Energiás módon.


Vegyetek egy mély levegőt! Adjatok engedélyt a biológiátok számára a kiegyensúlyozásra!


(szünet)


Vegyél egy mély levegőt… és engedd meg, hogy elméd áramkörei helyreálljanak, újrainduljanak és egyensúlyba kerüljenek!


(szünet)


Ó, jártatok ti ott kint, bizonyos szimbolikus értelemben vett sárkányölők. Minden nap kimentek, azt hiszitek, hogy dolgozni, pedig valójában a tudatosságon törtök át, új potenciálokat teremtetek. Ez egy kihívásokkal teli munka kiváltképp akkor, amikor nem igazán ismeritek fel, hogy mit is tesztek egy nagyon mély belső szinten.


Vegyetek egy mély levegőt! Érzelmeitek a végletekig elkoptak. Össze vannak zavarodva, a legjobb esetben is kimerültek. Vegyetek egy mély lélegzetet és engedjétek meg, hogy még a saját érzelmeitek is egyensúlyba kerüljenek! És semmit sem kell erőltetnetek, ez mindössze a megengedésről szól. Ez ennyire egyszerű, ennyire könnyű.


És a szellemed, a lelked, vagy nevezd, ahogy akarod, az integrálás folyamatában van. Egyre inkább beléd és az életedbe integrálódik, de neki is meg vannak a maga alkalmazkodási nehézségei ennek a síknak a kapcsán. Egy pillanatra tehát lélegezz be, és adj engedélyt a saját szellemed, vagy ahogy azt ti mondanátok, a saját lélek éned számára az egyensúlyba kerülésre!


És ami itt lényeges – amikor ezt végzitek, és ezt bármikor elvégezhetitek – hogy ne erőltessetek semmit! Ne próbáljatok semmit sem megoldani! Ne próbáljatok semmit kitalálni vagy analizálni! Ne ítélkezz magad felett, és ne gyakorolj önkritikát! Mindössze tedd lehetővé minden egyes részed számára az egyensúlyba kerülést!


Erre tökéletesen elég öt perc. Lehet, hogy 20 vagy 30 percet akartok erre szánni, tegyetek kedvetek szerint. Ez annak elismeréséről szól, hogy lehetővé teszed, hogy mindezek az energiák egy nagyon kiegyensúlyozott módon szolgáljanak téged.


Vegyetek egy mély levegőt!


(szünet)


Adjatok engedélyt, majd engedjétek meg ennek bekövetkeztét!


Sokkal tisztábbnak, könnyebbnek érzitek majd magatokat, és határozottabban intuitívabbnak fogjátok érezni magatokat ezáltal. Ez nagyon, de nagyon egyszerű Shaumbra!


Na igen, vannak olyan emberek, akiknek bonyolult gyakorlatokra van szükségük. Nem értik a tudatot és az energiát. Töredékét sem értik annak, amit ti tudtok a spiritualitásról és az emberiségről. Ezért aztán nekik bonyolult – nagyon szövevényes – tanfolyamokra van szükségük. Arra van szükségük, hogy küzdjenek annak érdekében, hogy úgy érezzék, hogy elértek valamit. De ti már eljutottatok arra a pontra, ahol már semmi ilyesmire nincs szükségetek.


Térjünk át a következő témakörünkre! Vegyetek egy mély levegőt!A vonzás törvénye


Mielőtt rátérnénk mai utolsó témánkra, szeretnénk egy pár szót ejteni erről a dologról, amit a Vonzás Törvényének neveznek. Tegnap este lett feltéve ez a kérdés az interjúnk során – az én interjúmban – tegnap este… köszönöm. (nevetés) Tegnap este lett feltéve ez a kérdés, és szeretnénk ezt tisztázni minden Shaumbra számára. Nagyon sok beszélgetés folyik a Vonzás Törvényéről. „Mi az? Működik? Mit tehetnék, hogy jobban működjön az életemben?” Ezek a fő kérdések.


Igen, létezik egy spirituális törvény, ami egyben egy fizikai törvény is, amit a Vonzás Törvényének neveznek. Egy mágnes vagy, és mindazt bevonzod az életedbe, amit választasz, akár tudatosan, akár tudattalanul. Mindaz, ami egy adott napon történik veled, a Vonzás Törvényén alapszik. Namost, ez frusztráló, hiszen sokszor nem ismeritek fel, hogy ezt mind ti teremtettétek. Vagy ami még rosszabb, valaki másnak tulajdonítjátok a fennhatóságot. Azt mondjátok: -„Ez nem az én teremtésem, hanem valahonnan rajtam kívülről származik.” Pedig a valóság az, hogy ez a te saját Vonzás Törvényed.


Ezen a ponton, amikor a saját teremtéseitek bevonzására kerül sor, kissé aggodalmaskodni kezdünk. Az emberek részben megértik ezt a vonzási elméletet vagy teóriát, de azután mentálissá, kicsivé, és emberivé válnak. És azt mondják: -„Ha ez a Vonzás Törvénye működik, akkor magamhoz vonzok 100 dollárt. Bevonzok egy fiatalosabb külsőt magamnak. Bevonzok egy jobb munkát. Bevonzok az életembe egy érzéki társat.” És a lista vég nélkül folytatódik, mi pedig ezen az oldalon frusztráltak leszünk, mikor látjuk, hogy ez az egész Vonzás Törvénye mennyire korlátozott, mert az emberi én így szól: -„Az én szükségleteim valók legelőbbre!” Az emberi én lényegében félreállítja az útból a szellemet vagy a lelket, és azt mondja: -„Szükségem mindezekre az apró dolgokra. Be kell vonzzam ezeket az életembe”


És ahogy ezt ti is tudjátok, ez általában nem működik valami jól. És akkor befrusztráljátok magatokat, és azt gondoljátok, hogy mások biztosan szakértők ebben a dologban, mindössze ti vagytok ekkora balfácánok. (nevetés) Ekkor aztán jól összezavarodtok, és még több tanfolyamra meg terápiára kezdtek járni, még több médiumot és jövendőmondót kerestek fel annak érdekében, hogy rájöjjetek, hogy miért nem vonzzátok be a dolgokat az életetekbe. Pedig a válasz egyszerű: mert ez mentális, és mert ez emberi.


A Vonzás Törvényének valódi energiájában nem kell aggodalmaskodnotok az aprócska dolgok miatt. Ezek gondot viselnek önmagukra. És most visszakanyarodunk az egyensúly elvére. Nincs szükséged arra, hogy megpróbálj magadhoz vonzani 100 dollárt! Már most a birtokodban van, mindössze nem realizáltad! Nincs szükséged mentális gyakorlatokra a megfelelő partner bevonzásához, vagy álljon bármi is hosszadalmas Karácsonyi listádon, amin csupa olyan aprócska emberi dolgok sorakoznak, amiket megpróbálsz magadhoz vonzani.


És Shaumbra, itt most nem szurkálunk titeket. Tulajdonképpen most sokkal inkább a többi emberhez szólunk, mintsem itt hozzátok. És igen, itt most Saint-Germain és Kuthumi jön keresztül. (Tóbiás és a közönség nevet) Én, Tóbiás soha nem beszélnék ilyen tiszteletlenül.


A Vonzás Törvénye sokkal inkább a lélek, a lélek éned, vagy a szellemed vonzásáról szól – vagy nevezzétek, ahogy kedvetek tartja. Ez a szükségletek, a vágyak, és mindenekfelett a tudat kifejeződései. Tudat! Ez mindenen felül áll! A tudatod bizonyos értelemben nem törődik a te kicsi emberi szükségleteiddel. Nem törődik a kicsi emberi éneddel, mert tudja, hogy az csak átmeneti. A kicsi emberi én soha nem a királyság uralására lett tervezve. De a kicsi emberi én kissé elveszítette a kontrollt, hogy így fogalmazzunk, és kitaszította az útból a lélek szükségleteit, a tudat szükségleteit.


A tudat szükségletei, vagy inkább a vágyai meglehetősen egyszerűek. A megnyilvánulás folyamatos állapotában való kiterjedés és kifejeződés. Ez az, amit a tudat szeret, mert a kifejeződés által az életet ünnepli, legyen ez egy emberi testben lévő élet, vagy pedig egy nem fizikai élet. A tudatot a szüntelen kifejeződés vágya hajtja. Ez a teremtés dala.


És a tudatot – szellemet – a kiterjedés, a még több érzés utáni vágy ösztökéli, vagy a még több tudás elérése – de nem az intellektuális tudásé. Hanem a tudás tudásáé – Vagyok, Aki Vagyok. Ezek az ő szükségletei. Ezek azok a dolgok, amelyek a többi dolgot is odavonzzák. És amikor a kicsi emberi én belép a képbe és meghiúsítja ezt szánalmas kis szükségleteivel, mint mondjuk 100 dollár, vagy legyen az bármi, az létrehozza azt a fajta zűrzavart és érzést, ami az elveszettség vagy alkalmatlanság érzését kelti.


Vessetek hát most egy pillantást lélek énetekre vagy tudatotokra. Mi az, amit a tudatod valóban meg szeretne tenni? Mi az, amit a tudatod igazán magához szeretne vonzani? Lépjetek ki az emberi elméből, és annak korlátaiból! Menjetek be a tudatotokba! Erre meg azt mondjátok: -„De én nem tudom, hogy mi az én tudatom.” Ó, dehogynem tudjátok! Érezzétek! A tudatod veled egyenlő. A tudatod a te megnyilvánulásod. Mit akar magához vonzani? Mi az, amit éppen most magához vonz?


Kapcsolódj össze a Tudatoddal, a Szellemeddel! Egy teljesen másféle energiát kezdesz ezáltal bevonzani az életedbe. Rá fogsz döbbenni, hogy nem kell ezen dolgoznod, és nem kell azt manipulálnod. Nem kell megválogatnod a szavaidat, és azt sem, hogy hogyan fejezd ki azt, aminek a magadhoz vonzását választottad! Néha annyira beleragadtok abba, hogy megpróbáljátok azt a lehető legtökéletesebben megfogalmazni… „mert lehet, hogy a szellem nem jól értette”


Ha egyszer eljuttok a tudásnak vagy a választásnak erre a szintjére - nevezzük ezt választásnak! Ha egyszer eljuttok erre a szintre, akkor soha többé nem kell majd aggodalmaskodnotok az apró-cseprő emberi részletek miatt, mert minden egyszerűen csak ott terem. A pénzösszeg nem 100 dollár lesz, hanem 1. 000 dollár vagy 10. 000 dollár, vagy 100.000 dollár, és az egyszerűen csak ott lesz. Egy általatok ismeretlennek nevezett forrásból fog megérkezni. Abban a pillanatban ott lesz. Így működik az Új Energia. Emberek, barátok, apró kis tudások… ez megtörtént már párszor veletek is Shaumbra, mikor egyszerre csak tudtok valamit, és el vagytok képedve attól, ahogy a szavak kibuggyannak a saját szátokon, hiszen nem hittétek volna ezt magatokról. Pedig a tudás, a szavak, sőt még a tények is egyszerre csak ott teremnek abban a pillanatban.


Amikor igazából megértitek a lélek vagy tudat vonzásának a törvényét, soha többé nem kell majd az apró dolgokra, azokra a kis bosszantó részletekre vesztegetnetek az energiátokat. Azok egyszerre csak ott lesznek. A Mesterek ezt értik, és ti, Shaumbra elkezditek ezt megérteni és alkalmazni az életetekben. Engedjétek meg, hogy ez eljöjjön az életetekbe, hogy aztán megmutathassátok másoknak is, hogy ez milyen egyszerűen működik.


A Vonzás Törvénye nem mentális gyakorlat. Nem egyenlő a vizualizációval és a megerősítéssel. Azok mentális gyakorlatok, és előbb vagy utóbb nagyon befrusztrálnak majd titeket, és megint azt fogjátok hinni, hogy nem vagytok teremtők. Érezzétek, érzékeljétek és válasszátok azt, amit lelketek vagy a tudatotok választ vonzásául.


Ezzel most vegyünk egy mély lélegzetet, és térjünk rá mai következő szintünkre!


(Szünet)


Arra kérünk titeket… el vagyunk ámulva, hogy az energia milyen gyorsan meg tud változni, milyen sokat megmozgattunk itt ma…arra kérünk most, hogy érezzétek ezt egy pillanat erejéig!


(szünet)A tíz elkötelezettségBeszéljünk most Mózesről! Szentséges Mózesről! (nevetés) Nemrégiben egy csoport Shaumbra Mózesről és a 10 Parancsolatról kérdezte Saint-Germaint. Ő pedig úgy döntött, hogy vár válasszal, hogy több Shaumbrához el tudja azt juttatni.


Tehát most erről a drága Mózesről fogunk beszélni, akit ismerek a többi birodalmakban. Korábban volt már vendégünk. Mózes inkarnálódott Mohamedként is. Mózes csodálatosan magára tudta venni más emberek problémáit, lett légyen azok rabszolgák, elszegényedettek – szóval kitűnő volt ebben. Elment a legnagyobb szükséget szenvedők közé, és magára vette a problémáikat.


Elmondom ezt Mózesnek – el is mondtam már neki beszélgetéseink során – hogy tulajdonképpen nem igazán volt ő vezető. Túl sok mindent vett a saját vállára. Könnyen ki tudott borulni. Elég zsémbes természettel volt megáldva. Ugyanakkor a saját jogán mártír is volt…(Tóbiás nevetni kezd) Végre már Cauldre is felébredt, és hallgatja a csatornázást! (nagy nevetés a közönség és Tóbiás részéről) Így jár, aki szundikál! (még több nevetés) Kis híján lemaradtál az egészről! Igen Cauldre, a Tíz Parancsolatról beszélünk éppen! (még több nevetés)


Folytassuk tehát! Mózes megközelítőleg időszámításunk előtt 1300-ban élt, hosszú idővel ezelőtt. Felment a hegytetőre – a Sínai hegyre – ahol találkozott az égő csipkebokorral. Vagy legalábbis ezt gondolta. Ez egyfajta illúzió volt, mert nem volt az más, mint az emberei, az önmaga és a vezetői mivolta iránt érzett saját haragja, és saját frusztrációja. Úgy érezte: -„Miféle vezető az olyan, aki 40 évig vándorol a sivatagban? (nevetés) Miféle vezető az olyan, aki nem tudja megválaszolni az emberei kérdéseit? Miféle vezető vagyok én?” – gondolta, a hegyre felfelé menet. De a csoportja is nagyon aggasztotta. Úgy érezte, alkalmatlanok. Úgy érezte, hogyha képesek voltak ekkora ostobaságra, hogy egy ilyen hatástalan vezetőt kövessenek, akkor ők maguk is meglehetősen ostobák! (nevetés)


Felment tehát a hegy tetejére, ahol is szembe találta magát az égő csipkebokorral, ami valójában saját haragjának és frusztrációjának volt a szimbóluma. Valamint az átalakulás szimbóluma is, hiszen ő és a népe most azt választották, hogy valóban eljött az ideje némi változásnak. Tehát ebben az inspirált tudati állapotában Mózes meghallotta Isten hangját, ami valójában a saját hangja volt, a saját magasabb tudata volt, valamint a népének a hangja volt. Egy Shoudot tartott akkor és ott a hegy tetején az égő csipkebokorral. Ő mindezt természetesen Istennek tulajdonította, mivel fogalma sem volt róla, hogy ki másnak tulajdoníthatta volna ezt az egészet.


De ebben az inspirált pillanatban megkapta a Szellemtől a Tíz Elkötelezettséget, azt az elkötelezettséget, amit a Szellem – a ti szellemetek – meg fog tenni értetek. Azokat az elkötelezettségeket, amit a ti Magasabb Énetek – ahogy ezt ti nevezitek – az Isteni Énetek nyújt számotokra minden egyes napon. Mózes megkapta ezeket. Természetesen valójában nem írta le őket a kőtáblákra rögvest azon nyomban. Túl nehéz lett volna lecipelni őket a hegyről. (némi nevetés) Miután része volt ebben a hihetetlen átalakulást hozó szentséges élményben, színültig megtelt fénnyel, új tudattal, és izgatottan hívta össze a népét, hogy megossza velük a Szellem vagy Isten Tíz Elkötelezettségét. Hogy megossza velük Isten társteremtői hajlandóságát, hogy megossza velük azt a tényt, hogy a Szellem már most is ott van és már most is ők maguk azok.


De miközben lefelé jött a hegyről, keresztül jött a falvakon, és látta, hogy az emberek harcolnak egymással. Látta, hogy a kereskedők rászedik a vevőket. Látta, hogy az emberek ennivalót lopnak és ellopják egymás javait. Látta, hogy az emberek egymást átkozzák. Látott egy párocskát a hátsó sikátorban, akik úgy szeretkeztek egymással, hogy mégcsak össze sem voltak házasodva. Értitek, ugye? Erre azt mondta: „Édes Istenem, hogyan is oszthatnám meg ezeket az általad adott kötelezettségeket ezekkel a rokkant emberekkel, akik még mindig engem követnek? Hogyan is adhatnám oda nekik mindezt, mikor úgyis csak meggyaláznák azokat. Csak még rosszabb lenne! Édes Istenem, újból beszélnünk kell!”


Megfordult tehát, és újra elindult a hegyre fel – ez alkalommal nem volt égő csipkebokor – miközben a harag és a bosszúság munkált benne a népe iránt, majd így szólt: -„Nincs szükségük arra, hogy megismerjék a Szellem Elkötelezettségeit, nekik parancsolatokra van szükségük! Szabályokra és törvényekre van szükségük!” Ezzel elhajította a korábban befogadott inspirációt. Majd lesétált a hegyről, és talált valakit, aki írástudó volt, majd leült elé, ő pedig feljegyezte Mózes gondolatait, aki pedig előállt az eredetileg tizenkét parancsolattal.


Az idők során ezek megváltoztak, átdolgozásra kerültek és lefordították őket a ma ismert Tíz Parancsolattá, és körülbelül 3.300 éve ezek képezik a társadalmi tudatotok alapjait, hiszen a világ nagy része ma is ezt a fajta vallást vagy filozófiát követi. Tehát rendkívül beágyazódtak a tudatosságba, és ma Saint-Germainnel és Kuthumival, és a Shaumbra energiájával együtt az a vágyunk, hogy beszéljünk az Új Energiás Tíz Elkötelezettségről, a Szellem Tíz Elkötelezettségéről!


Egymás után fel fogom sorolni a régi Parancsolatokat – és mivel szeretnénk, ha ez a csoport interaktív lenne – azt kérjük tőletek, hogy mindegyik után mondjátok azt hangosan, hogy „Szent Mózes”! (nagy nevetés) - mintha sokkolna titeket, hogy ezt hogyan lehetett egyáltalán valaha is táblákra rögzíteni. Mi pedig el fogjuk nektek magyarázni a Szellem Új Energiás Elkötelezettségeit.


Első számú Parancsolat: Én vagyok az Úr, a te Istened. Ne legyen más istened rajtam kívül!


SHAUMBRA: Szent Mózes! (a közönség és Tóbiás is hangosan nevet)


TÓBIÁS: Az Új Energiás Elkötelezettség nagyon egyszerű – Te is Isten Vagy! Te is Isten vagy! Az vagy! Nem létezik semmiféle Atya sem a Mennyekben, sem máshol! Te vagy a teremtő! Te is Isten Vagy! Ez ilyen egyszerű, és ez az az elkötelezettség, mi szerint a Szellem már itt van, és már benned van!


A Második Parancsolat: Ne imádj faragott képeket és hamis bálványokat!


SHAUMBRA: Szent Mózes! (Tóbiás kuncog, a közönség pedig nevet)


TÓBIÁS: Az Új Energiás Elkötelezettség úgy hangzik, hogy az összes eszköz már most benned van. Nem kell ezeket magadon kívül keresned – mert az összes benned van! Nem kell kristályokat imádnod, és nem kell Isten szobrokat faragnod! Csodálattal adózhatsz a Földi dolgok szépsége kapcsán, de az összes eszköz már most benned van. Ne kívül keresd azokat, mert már most benned vannak!


Harmadik Parancsolat! Isten nevét a szádra hiába ne vedd!


SHAUMBRA: Szent Mózes!


TÓBIÁS: Az Új Energiában ez így hangzik: Szeresd és tiszteld magad! Szeresd magad! Ne érezz bűntudatot amiatt, mert szereted azt, aki vagy! A tömegtudatba az került bele, hogy helytelen önmagadat szeretni. Ezért aztán az emberek hajlamosak átkokat szórni saját magukra. Pedig ez arról szól, hogy ítélkezés nélkül, nyitottan és szabadon szeresd magad!


Negyedik Parancsolat: Emlékezz meg a szombatnapról!


SHAUMBRA: Szent Mózes!


TÓBIÁS: Tisztára olyan, mint a Rocky Horror Picture Show! (Tóbiás és a közönség nevet)


Tölts időt magaddal! Szentelj időt a légzésre, az egyensúly helyreállítására! Olyan sok követelmény feszül az idődre és az energiádra, hogy az minden irányba szétforgácsol téged! Este kimerülten hullasz az ágyba, aztán meg képtelen vagy aludni, mert még mindig mindenki és minden más miatt aggodalmaskodsz. Szentelj időt önmagadra!


Következő Parancsolat: Tiszteld anyádat és apádat!


SHAUMBRA: Szent Mózes!


TÓBIÁS: Ahogy ezt már máskor is mondtuk, ha a Szellem valóban ismerné anyádat és apádat, soha nem írta volna meg ezt a Parancsolatot! (nevetés) Az Új Energiában ez annyit tesz, hogy tiszteld a maszkulint és a feminint! Tiszteld a gyermeket és a szülőt! Tiszteld minden egyes részedet, minden egyes aspektusodat, és tedd lehetővé számukra, hogy hazatérjenek hozzád ebben a Most pillanatban, ebben a valóságban! Tisztelj mindent önmagad kapcsán!


Következő parancsolat: Ne ölj!


SHAUMBRA: Szent Mózes!


TÓBIÁS: Namost, ez azért meglehetősen nyilvánvaló a Régi Energiában. Az Új Energiában pedig így szól – élvezd az életet! Élvezd az életet! Ilyen egyszerű.


Itt vagytok a Földön. Nehéz feladatokat és megbízatásokat vállaltatok magatokra annak érdekében, hogy a tudatosság vezetői legyetek – élvezzétek az életet! Rengeteg szabály került megalkotásra a Mózeshez hasonló emberek által… (Tóbiás kuncog)… azzal kapcsolatban, hogy mit szabad és mit nem szabad megtennetek, hogy végül már azt érzitek, hogy bűnös dolog élvezni az életet, és ezt az elgondolást szinte minden és mindenki tovább örökíti. Pedig mi okozhatna az élet élvezeténél nagyobb örömet?


Élvezd az ételt, amit megeszel, és akkor nem válik zsírrá a testedben. Tested természetes módon dolgozza azt fel, és gyorsan megszabadul mindattól, amire nincs szükséged. Élvezd azt, amit éppen teszel, legyen az egy könyv olvasása, vagy éppen TV nézés. Élvezd az életet attól a pillanattól fogva, hogy felébredsz, egészen addig, míg este ágyba nem kerülsz, sőt még az álmaidat is élvezd! Élvezd az életet! Ahogy már mondtuk, nem a büntetésedet töltöd itt. Ez nem egy börtöncella. Nem a rossz karmádat kell ledolgoznod. Kérlek, élvezd az életet!


Vegyetek erre egy mély lélegzetet!


(szünet)


Valóban.


A következő Parancsolat: Ne lopj!


SHAUMBRA: Szent Mózes!


TÓBIÁS: Drága Shaumbra, az összes energia bennetek van. Nem kell ezt másoktól megszereznetek, és arra sincs szükségetek, hogy odaadjátok ezt bárkinek! Már nagyon régóta lopják az emberek az energiádat, és te is lopod az övékét. De eljutottatok a szuverenitásnak arra a fokára, mikor is felismeritek, hogy minden energia bennetek van. Minden energia egyébként is bennetek van.


Értsétek meg, hogy nem kell azt ellopnod másoktól, és azt se hagyd, hogy mások lopjanak tőled! Minden esetben belülre menj a válaszokért, a megoldásokért, és minden, az életeddel kapcsolatos dologért! Nem kell ehhez lopnod, és ne hagyd, hogy mások tőled lopjanak!


Lélegezzetek mélyet erre!


(szünet)


A következő… érdekes: Ne paráználkodj! (eredetileg: Ne légy házasságtörő!- a ford. Megj.)

SHAUMBRA: Szent Mózes!


TÓBIÁS: (nevetve) Miközben ezt mondtam, egy páran bűntudatot éreztetek! (nevetés) Kérlek, engedjétek ezt el! Ha ragaszkodtok ehhez, az bizony nagyon nehéz karmikus energiákat hoz létre.


Valójában ez azt jelenti megint, hogy szeresd magad. Legyél igaz magadhoz, ahhoz, aki vagy! Nem kell senkihez sem fordulnod a válaszokért, hiszen ez arról szól, hogy légy igaz magadhoz! Nem kell becsapnod magad! Nem kell hazudnod az életedről! Ez önmagad minden egyes részének az elfogadásáról szól. Újra elismétlem, ez önmagad szeretetéről szól. Ez az Új Energia útja.


Vegyetek egy mély levegőt…


(szünet)


… és érezzétek, hogyan változnak az energiák!


Következő Parancsolat: Ne tanúskodj hamisan felebarátod ellen!


SHAUMBRA: Szent Mózes!


TÓBIÁS: Shaumbra, az Új Energiában ez ismételten arról szól, hogy bízz meg magadban! Minden dolog kapcsán legyen meg az önmagadba vetett bizalmad! Milyen nagyszerű dolog is megbízni abban, aki vagy! Olyannyira bízz meg abban, aki vagy, hogy többé ne kelljen hazudnod, ne kelljen csalnod, ne kelljen lopnod!


Az Vagy, Aki Vagy, és ezt jelentsd ki büszkén! Tisztában vagy vele, hogy a Földön megtestesült Isten Vagy! Tudatában vagy annak, hogy bármikor helyreállíthatod az egyensúlyodat! Képes vagy új tudat megalkotására!


És most következzen az utolsó parancsolat: Ne kívánd felebarátod javait!


SHAUMBRA: Szent Mózes!


TÓBIÁS: És ezzel kihajítjuk az összes régi parancsolatot!


És e legutolsó kapcsán, ami úgy szól, hogy ne kívánd felebarátod javait – ez arról szól, hogy ismételten vess egy pillantást az életedre! Nem kell senkire sem irigykedned! Nem kell azt kívánnod, hogy bárcsak máshogy tettél volna bármit is. Ez arról szól, hogy becsüld és tiszteld magad a múltban választott utadért, tetteidért. Amit eddig hibának tartottál az életedben, menj bele az energiájába, és ismerd fel, hogy az mindössze egy tapasztalat volt. Azt választottad, és az volt az, ami elhozott téged idáig. Egyáltalán nem követtél el semmiféle hibát, az mindössze nagyobb tapasztalattal szolgált életed szellemének.


A Szellem Elkötelezettsége az Új Energiában nem más, minthogy támogasson és egyensúlyba hozzon téged, hogy benned legyen, hogy megújítson, hogy ismerjen és szeressen téged! De ez a Szellem nem valami távoli helyen található. Ez itt és most a te Szellemed. És ezek voltak a Szellem Elkötelezettségei az Új Energiában!


Ezzel Shaumbra, vegyünk egy mély, kiegyensúlyozó lélegzetet!


(szünet)


És engedjétek el az összes régi parancsolatot! Származzanak azok akár Mózestől, akár te gyártottad őket saját magadnak, engedjétek el mindet! Itt vagytok most ebben a pillanatban! Ebben az energiában vagytok. Kötelezzétek el magatokat a létnek, a szeretetnek, a tapasztalásnak és a megnyilvánulásnak!Én Vagyok, Namaste, és ez így van. (nevetés és taps)
(Fordította: Telegdi Ildikó)


 


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403