TÓBIÁS ANYAGOK

 
KVANTUMUGRÁS SOROZAT:

SHOUD 4: „A Szellem 10 elkötelezettsége” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

 
Elhangzott a Bíbor Körben,
2007. december 15-én
www.crimsoncircle.com
 
 
És így van, kedves Shaumbra, a három bölcs támogatja e találkozó energiáját! Szeretnék kihangsúlyozni valamit, mielőtt elkezdenénk a kérdés – válaszokat: ma vegyítettem bizonyos kiegyensúlyozó energiákat, humorral és nevetéssel azért, hogy ma felszabadítsunk valamit. Miért? Jól van, mivel a következő ciklusra, a következő evolúcióra készülünk. Elérkeztünk egy ciklus végére – ahogy ti neveznétek – egy ciklus, mely a Kvantum Ugrásig tartott, a helyrehozás és bizonyos mély belső átalakulások ciklusaként. Most, a következő ciklusra készülünk fel – a földelés és egyes dolgok megvalósításának ciklusára életetekben, melyekről már beszéltünk. Az energiák felsorakoztak/felzárkóztak. Ezek bevonzódnak életetekbe, mivel ti, választottatok. Minden alkalommal, amikor egyféle változás történik, amikor megjelenik egy új ciklus vagy új evolúció, ezek az energia újraorientálódását vagy újra-felzárkózását igénylik. Íme, min mentek ti néhány hónapja keresztül!
 
Következésképpen, tudva azt, hogy átmegyünk a következő szintre, ma együtt, egy kis kiegyensúlyozást fogunk megvalósítani, lélegezni fogunk és megteremtjük a biztonságos teret. Egy kis vidámságot is fogunk behozni ide, hogy behatoljunk egyes kérdésekbe, melyek a földön tartottak titeket. Legyetek felkészülve, mivel a következő ciklus, megközelítőleg hat hónapig fog tartani és e dolgok behozatalával kapcsolatos! Ezek, valóságba való behozataláról van szó – hogy ne tartsunk többé bizonyos dolgokat csupán elméletként, fogalomként, hanem most, váljanak gyakorlati alkalmazássá.
 
Néha, kissé kényelmetlenül fogjátok érezni magatokat, mivel bár kértétek ezeknek az új energiás eszközöknek behozatalát az életetekbe, nem vagytok hozzá szokva a velük való munkához és nagyon hozzá nem értőnek fogjátok érezni magatokat. Ez, egy megfelelő pillanat arra, hogy mélyeket lélegezzetek és megértsétek azt, hogy intuitív módon tudjátok, hogyan bánjatok ezekkel az új eszközökkel. Ezeket illetően, ne lépjetek be az elmébe! Érezzétek szabadnak, mozgékonynak és nyitottnak magatokat! Játszatok az Új Energiával! Majd értsétek meg azt, hogy valahányszor alkalmazni fogjátok az életetekben, minden alkalommal másként fog válaszolni nektek! Nem a Régi Energiaként ismert szabványokat és útvonalakat követi ez. 
 
Együtt, lélegezzünk mélyen, engedélyezzük a teljes kiegyensúlyozás létrejöttét és készüljünk fel a következő ciklusra, melyen együtt fogunk áthaladni! Linda és Cauldre arra kértek minket, hogy ezúttal tartsunk egy viszonylag rövidebb kérdés-válasz ülést, mivel ma éjszaka egy mulatság fog itt zajlani. (Linda mondja: “Ti is ott lesztek!) Természetesen - tiszteletbeli meghívottakként! Tevéink hátán megjelenünk majd, hogy meglepetést okozzunk nektek! (nevetés)
 
Következésképpen, egyes kérdéseket, egy csapással ki fogunk iktatni:
 
Nevezzétek Adamus-nak a kutyátokat! (nevetés)
 
A te halott nagyanyád, nagyszerűen szórakozik: pókerezik és táncol az asztalon, a fátyol túlsó oldalán; szerette volna, időnként, ugyanezt tenni még akkor, amikor a Földön volt. Hagyjátok ott, Régi Energiás munkahelyeteket! Itt az ideje, hogy saját számlátokra elmenjetek, kifejezni integritásotokat!
 
Végül, nincs lélek társatok! Ti vagytok, önmagatok lélek társai!
Most, hogy kiiktattuk a kérdések 90%-át, (nevetés), következzen a maradék!
 
LINDA: Ok, azt hiszem ezek, bizonyos módon, speciális kérdések.
 
SHAUMBRA 1 KÉRDÉSE ( Linda olvassa az internetről):  Köszönöm, hogy átveszed a kérdésem! Felfedeztem, hogy a Kvantum Ugrás óta, melyen részt vettem, nem érzem olyan életörömmel telinek magam, mint azelőtt, bár több lehetőség van, mint a Kvantum Ugrás előtt; ellenben felfedeztem, hogy egy olyan szerencsétlen melankolikus érzésem van, hiányzik a remény és dühöt érzek. Arra ébredtem, hogy azt gondolom, nem szeretnék most meghalni.  Nincsenek öngyilkos gondolataim, azonban felfedeztem, hogy jól jöhetne a halál. Az élet, egy kellemetlen feladattá vált, egy vég nélküli és érdekesség nélküli feladattá. Nem láthatom hogyan jelenhetnének meg azok a dolgok, melyekre szükségem van az életben és nem tudom pontosan azt, hogy miért. Sok fontos dolog elpárolgott az életemből, a Kvantum Ugrást megelőző hat hónapban és utána: egy nagyszerű munkahely, csodálatos régi kapcsolatok,  tűntek el gyorsan és semmi nem jött a helyük. Felvirágzás, bőség, szeretet, elkötelezettség, melyek megtöltenék napjaimat, az élet csodálatos ünneplésével…
 
TOBIÁS: (félbeszakítva)) Felfogtuk! És valami közös dologról van szó, amit minden Shaumbra megtapasztal. Egyik része, a múlt utáni sóvárgás melankolikus érzéséből áll – elhagytátok a Régi Energiát, akkor amikor a Kvantum Ugráskor, a vonat kiment az állomásból – és minden megváltozott az életetekben. Amint említettem, az energiáknak egy teljes újra-felzárkóztatása zajlik, a Kvantum Ugrás ünneplésével kezdődően, hogy előkészítse Új Energiás éneteket, egy igazán új, önmagatokat.   
 
Így, egyfajta üresség képződik, akkor amikor a dolgokat engeditek elmenni. De, ti…nem csupán te, aki feltetted e kérdés, hanem minden Shaumbra, ti voltatok azok, akik azt mondtátok, hogy a régi utak kifárasztottak titeket, elfárasztott titeket a szeretet hiány a kapcsolataitokban és a beteljesülés hiánya munkahelyeiteken, valamint az önmagatok iránti megértés és szeretet hiánya! Következésképpen, magatok mögött hagytátok mindezeket a dolgokat, ami egy ürességet teremtett. Késztetést éreztek a szomorúságra és olyan érzésetek van, hogy nem érdekel a halál. A régi én haláláról van szó. Egy emberi aspektus haláláról van szó, ami felszabadult.  Tehát ti, egy szomorúság időszakon mentek át, mely ugyanakkor egy nagyszerű pillanat is, mivel mélyen magatokba vezet titeket, hogy megfigyelhessétek azt, ami igazán fontos. Hogy megfigyeljétek a múltat, megtiszteljétek majd választásokat hozzatok új énetekért, miközben haladtok előre.
 
Amint a bevezetőben is megjegyeztük, mi magunk mögött hagyjuk azt a rövid ciklust és egy új ciklus fele fordulunk, a merengés és kifejezés ciklusa felé. Folytassátok a lélegzést és hozzatok egy választást, egyetlen egyszerű választást az életben, valamit amit tenni szeretnétek - bármit! Válasszatok valamit, ami örömet okoz nektek! Nem kell valami fenségesnek lennie, bármi lehet. Hozzátok meg ezt a választást, majd figyeljétek, hogyan lendülnek mozgásba az energiák!
 
 SHAUMBRA 2 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Nagyon boldog vagyok, hogy a közelünkben tudom  St. Germain –t, – igen, St. Germain – mivel kérdésem, a  DreamwalkingTM anyagra vonatkozik. A legújabb DW Ascension –ban hitelesített tanító csoporthoz tartozom, akik a jövő hónapban fogjuk elkezdeni tevékenységünket és én hirdetem magam, ads-t használok, azon dolgozom, hogy informáljam az embereket és a nagyközönséget. Szeretném a te perspektívádat ezekről a dolgokról és tanácsokat… minden DW tanító számára a halál, a felemelkedés, a születés, a Szexuális Energia Iskolák tekintetében, mit kellene még tennünk a népszerűsítést illetően.
 
TOBIÁS: Hogy is mondjam – ember tömegek léteznek, akik válaszokat keresnek. Ők nem fognak válaszokat találni más anyagokban, más dolgokban vagy egyházakban. Létezik egy végtelen kívánság ebben az irányban, és az amit te teszel, azzal a választásoddal, hogy ezen iskolák tanítóinak egyike leszel, abban a tényben rejlik, hogy te kifejezed a szándékodat. Te, felkínálod nekik a potenciált. Ez, a legfontosabb dolog. Te, összekapcsolódsz egy tudat ponton önmagaddal.
 
Egy másik dolog amiről beszélsz, a népszerűsítéssel vagy meginterjúvolásod engedélyezésével kapcsolatos, hogy megnyilvánulásba hozhasd ezt, ebben a valóságban.
Látod, a választás vagy a potenciál  teremtés, a többi dimenzióban létezik és ez a dolog nagyon fontos. Ezután, az ide behozataláról van szó, néhány vagy több ember értesítése által, arról, amit csinálsz. Mindkettő együtt dolgozik és néha, a potenciálok kint várakoznak arra, hogy az emberek kapcsolatba lépjenek velük. És amint ezt, emberi tapasztalatodból tudod, ez lehet a ti kívánságotok.  Lehet, hogy tudjátok azt, hogy válaszokat szeretnétek, ám féltek elmenni és megtenni ezt a dolgot. Ezen az úton található jelenleg, az emberek többsége. Ők félnek megtenni ezt az ugrást, elvégezni egy ilyen kurzust, akár a halálról vagy akár a szexuális energiákról. De, előbb vagy utóbb, meg fogják tenni, mivel rájönnek arra, hogy az energiák nagyon kompatibilisek.
 
Tehát, az amit te és a többi tanítók tesztek, egy jó dolog. Az egyetlen kommentárt, a többiek fűzik hozzá ehhez: soha ne evangelizáljátok ezt az anyagot! Nem új Shaumbrák vagy új hallgatók toborzásáról van szó, csupán a potenciál felkínálásáról, ha ők ezt akarják választani. Köszönöm! 
 
 SHAUMBRA 3 KÉRDÉSE ( Linda olvassa az internetről):  Adamus Saint-Germain beszélt a spirituális klizmáról. Segít a vastagbél hidroterápiája a felemelkedés idején? (nevetés)
 
TOBIÁS: (nevetve) És én azt feltételezem, hogy szakavatott vagy ebben! Tulajdonképpen, bármilyen humoros is lenne, a vastagbél mosás, nem fog a felemelkedéshez vezetni téged (egyesek nevetnek), azonban eltávolítja a blokkolt, régi meg nem felelő energiákat vagy amit te bűzös energiáknak neveznél (nevetés), melyek a biológiában felgyűltek. Ugyanakkor… testeteknek folyamatosan szüksége van a Régi Energia ki iktatására és ezt sokféle módon teszi. Ez egy út, azonban bőrön keresztül is fel tudjátok szabadítani. Néha, amint sokan tudjátok, vese- vagy kötőhártya gyulladást hoztok létre. Így, ilyen utakon szabadítjátok fel. Testetek folyamatosan kiküszöböl, nemcsak biológiai energiát, hanem pszichikai és mentális energiákat is. Akkor, amikor testetek tudja, hogy ti vastagbél terápiával segítitek és asszisztáljátok őt, tudja, hogy eljött a pillanat a megfelelő energiák felszabadításához. Nem kell keressetek egy utat az ujjakon vagy bármely más helyen keresztül. A test megvalósítja: „Íme egy természetes hely, a melléktermékek eltávolítására”, hogy így fejezzem ki magam. Köszönöm!
 
Linda: Köszönöm!
 
 SHAUMBRA 4  KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Üdv Tóbiás és üdvözöllek barátaim! Szeretnélek csodálatos unokámról kérdezni téged, aki november elsején tette meg tranzitját. Ő, ma sarokba szorított engem és ezt mondta nekem: “Nagyi, tartozhatok e csoporthoz? Kérlek, tartozhatok én is e csoporthoz?” Nem jöttem volna ma elétek, azonban tartozhatna ő is e csoporthoz? Mit csinál ő és hogyan könnyíthetnék a családon?
 
TOBIÁS: Lényeges dolog, a családon való könnyítés tekintetében: elsősorban, önmagadon könnyíts és értsd meg azt, hogy a távozás, az ő választása volt! Nem egy baleset volt. Nem egy tévedés volt. Egyéni okai voltak annak, hogy neki nagyon rövid élete legyen a bolygón.
A Shaumbra energia megértése és megérzése késztette őt a vonzalomra és kérlek, mondd meg neki, hogy nem létezik egy módszer a hozzánk való csatlakozásra. Egy választásról van szó. Abszolút módon, szívesen látjuk őt itt!
 
A mi oldalunkon létezik egy angyal és entitás csoport, akik örömmel eljönnének hozzá, hogy biztosítsák őt arról, hogy nincsen egyedül, nincs elveszve, nem volt tévedés az, amikor megtette a tranzitot, hogy lehetősége van azt választani, hogy átmegy a Virágok Hídján vagy itt marad és érzi a Shaumbra energiáját, egy ideig. Egy igazi választásról van szó. Azonban fontos, hogy te ne tekintsd ezt úgy ahogy a halált szokás nézni, hogy valami olyan történt, ami tévedés volt, mivel ez, lényének tökéletes volt. Ő. Nagyon hálás neked, mivel bátorkodtál elénk jönni, mivel megnyílt az energia, mely lehetővé teszi számára evolúciójának a folytatását. Köszönöm! 
 
 SHAUMBRA 5 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Úgy tűnik, hogy a napok nagyon gyorsan telnek! Úgy érzem, mintha nem lenne energiám, mivel eltelik egy napom és mégsem tudok mindent megvalósítani, amit elterveztem magamnak. Mindenhol jelen vannak a változások és úgy érzem, mintha semmilyen változás nem történne – minden esetre, nem olyan fajta változás, amilyenben szerettem volna részesülni. Kérdéseket tettem fel magamnak a munkahelyről, az egészségről és a bőségről. Olyan mintha egy homályos üvegfal lenne köztem és az között, amit szeretnék ha megtörténne. 
 
TOBIÁS: Gyakran, az emberek energiáit látszólag lefoglalják azok, amit mindennapi tevékenységeknek neveznénk – naponta, egy sorozat tennivaló – és e tény lemeríti energiátokat, mivel ide nem engeded isteni énedet belépni. Nem engedélyezed az Új Energia belépését. Annyira lefoglalnak titeket a mindennapi teendők! Azt fogjuk sugallni nektek, hogy mondjatok le az összes listákról, az összes célokról – dobjátok ki őket az ablakon! Korábban, beszéltem nektek a vonzás Törvényéről. Térjetek vissza ahhoz, ami fontos és amit tudatotokért választotok! Az összes többi buta részlet hajlamos önmagára vigyázni.  Ahelyett, hogy így kiterjesztenétek energiátokat, hogy majd a nap végén kimerültnek érezzétek magatokat, felfedezitek majd, hogy nagyon könnyű ez.
 
Sok Shaumbra fedezi fel ezt a dolgot, következésképpen ez nem csupán egy teória és nem csak egy reménység. Sok Shaumbra van a bolygón, akik felfedezték, hogy ha felszabadítjátok a kis emberi dolgokat és abba hagyjátok az aggódást – behatoltok bensőtökbe, bíztok magatokban – minden megfelelőképpen válaszol. Sokkal egyszerűbb és ez egy sokkal vidámabb és hatékonyabb életforma. Majd, ahelyett, hogy életetek kis, inspiráció nélküli részleteiben blokkolódnátok, végtelen energia mennyiségekkel fogtok rendelkezni ahhoz, hogy fenséges eszméken dolgozzatok, olyan társaságok összehozásán vagy megteremtésén dolgozzatok, amit szeretnétek megnyitni, programok teremtésén dolgozzatok, amit együtt kívántok megvalósítani vagy csupán azért, hogy egy ideig önmagatokkal legyetek.  Természetesen, amikor a kevésre koncentráltok, nagyon ki fogtok merülni. Következésképpen… szeretnénk elmondani nektek egy másik dolgot: lépjetek ki abból az útból! Az a számos részlet, képes magára vigyázni, ha engedélyezitek! Köszönöm!
 
SHAUMBRA 5: Köszönöm!
 
SHAUMBRA 6 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Köszönöm neked Tóbiás a választ, mivel az előző kérdés, egy része volt az én kérdésemnek. A következő rész a kisgyermekek nevelésével kapcsolatos, addig amíg meg fogjuk teremteni a shaumbra iskolákat…. Akarom mondani, most frusztráló – eldobhatnám ezt a dolgot és megfeledkezzem róla? Hogyan őrizzem meg létezésem terét, hogy megteremthessem ezeket a nagyszerű eszméket, melyekről az utolsó kérdésnél beszéltél?  
 
TOBIÁS: Az első dolog, képzeleted megnyitása. Ahelyett, hogy a részletekkel dolgoznál, ahogyan most teszed, a logisztika fölött aggódva; a logisztika és a részletek majd vigyázni fognak magukra, ha megnyitod energiádat a tudatnak – a felsőbb tudatnak. Fontos, hogy bátran képzeld el ezeket az iskolákat, legyenek fenségesek és nem hagyományosak; képzeld el hogyan fogsz részt vállalni ezekben, egy magas szinten, nem a részletek szintjén!
Érezd az energiát! Képzeld el, egy csoport hallgatónak az energiáját – az ide jövő kicsik és kristály gyermekek energiáját – akik teljesen új módon fognak tanulni! Érezd a potenciált, majd ez bemutatódik a világ többi részének, mely még mindig a régi tanügyi rendszerben blokkolódott! Érezd, amint megjelenik ez a potenciál az életükben, ha ezt fogják választani!
 
Képzeld őket az ildomos korlátokon túl, anélkül, hogy a részletek, az elme problémái miatt aggódnál! Amikor belemész a részletekbe, egy nyomást fogsz érezni a fejeden, mivel ezek alapja az elme és nem az, amit kifejezésnek vagy kreativitásnak nevezünk. Képzeld el magadnak a lehetetlent és ez – el fogja mozdítani a hegyeket! Aztán, nem lesznek többé frusztrációid, mivel képzeleteddel, te egy képet festesz. Te, potenciálokat teremtesz. Ezek más partokon léteznek, majd egy folyamat során, te ide hívod őket, a Földre és elkezdenek megnyilvánulni.
 
Amikor a más partok energiája megnyilvánul a Földön, önmagában átveszi az élet erő energiáját. Önmagától sokszorozódik és teremt. Nem kell – ahogy Cauldre mondja – foglalkozzatok a részletekkel. Nem kell a kis dolgokért aggódnotok. Meglepő, ahogyan az embereket a részletek foglalkoztatják! Azt képzelik, hogyha figyelembe veszik az összes kis apróságot, valamiféle csodás módon, a tudat lényeges dolgai meg fognak valósulni. Nem így működik ez! Ami a tudatot, képzeletet, álmokat illeti – engedélyezzétek megjelenésüket! Minden egyéb el fog jönni a valóságba és újra teremti önmagát!
 
SHAUMBRA 6: Köszönöm!
 
TOBIÁS: Köszönöm!
 
(Linda elkezdi olvasni a következő kérdést, de Tóbiás félbeszakítja őt)
 
TOBIÁS: Hozzá kell tennem még egy kommentárt. A mindennapi elképzelés a munkája egy tudattal – az Új Energia Tudatával - dolgozónak!
 
 SHAUMBRA 7 KÉRDÉSE ( Linda olvassa az internetről): Tudnál nekem néhány tanácsot adni a férjemmel való kapcsolatomra? Kapcsolatunk úgy tűnik egy átalakulási folyamat közepén tart, átmenve a régiről az újra; de miért érzem annyira szomorúnak magam, mintha vágyakoznék egy beteljesüléseket hordozó kapcsolatra, egy másik férfival? Mit tudnál nekem mondani várandós lévén és a kristály vagy indigó gyermekekkel való összekapcsolódásról? 
 
TOBIÁS: Természetesen. Kettőtök között egy átalakulási folyamat zajlik, de amint tudod, kettőtök mögött egy jelentős múlt áll. Nem azt akarom mondani, hogy a karmáról van szó, ez csupán a megszokás, azonban néha, egy kapcsolatban – a mély családiasság, mint kettőtök között – figyelem elterelést jelent annak felfedezésétől, ami számodra fontos. Következésképpen, harc folyik a kapcsolat tisztelete és önmagad tisztelete között. Most a kapcsolat győz, ez sokkal fontosabb, mint az én nyeresége. Nem egoizmusról van szó. Arról van szó, hogy gondoskodj magadról, szeresd magadat, hogy majd azután megérthesd, hogyan szeress, valóban, más valakit.
 
A most érkező kicsi, ugyanannyira áldás, mint kihívás.  (egyesek nevetnek) Ő egy ismerős a múltból, nagyon erős akarattal, rendkívül független, azonban csodálatos tükör lesz számodra, saját függetlenséged kutatásához. Nem bocsátkozunk jóslatokba kapcsolatotok jövőjéről, ám elmondjuk, hogy a jelenlegi energia ezt mondja: “Tudnál független lenni először, hogy majd ezután egy egészséges, kiegyensúlyozott kapcsolatban éljél?” Azt hisszük, hogy már tudod a választ, - ez „igen” – csupán azt keresed, hogy mi igazoljuk mindazt, amit gondoltál.
Az életetekbe érkező kicsi egy végtelen áldás lesz, mivel akkor, amikor szemébe nézel majd, látni fogod, az ártatlanságán és tisztaságán keresztül, hogy megtanulta, egy nehéz út árán önmagát szeretni, ám ő megtanulta szeretni önmagát. Földre érkezése után azonnal, egy hihetetlen áldást fog lenni számodra, hogy megláthasd azt, hogy lehet szeretni magadat, szeretni azt aki vagy. Köszönöm!
 
 SHAUMBRA 8 KÉRDÉSE (egy férfi a mikrofonnál): Üdv Tobiás! Köszönjük, hogy megosztottad velünk a napot! A kérdésem ahhoz a tényhez kapcsolódik, hogy a múlt éjszaka ellopták kotrógépemet, e shoud után. Feltettem a kérdést magamnak, nem-e a ti tréfátok volt ez, “A felemelkedés útján, mindent elvesztettünk”? (nevetés) Vagy, megteremtettem ezt a potenciált, hogy megváltoztassam figyelmem fókuszálását, az életben?
 
TOBIÁS: (mosolyogva) Tetszik nekünk, hogy ide jöttök és válaszoltok kérdéseitekre!
(nevetés) Ez szórakoztat minket! Mindkét változatról szó van. Ez valami szimbolikus volt. Amint mondottam, ezek egyensúlyod barométereit képezik. Figyeld meg őket! Nem a Szellem részéről jött jelzések, te figyelmezteted magadat, életeddel kapcsolatosan. Te kívántad magadnak… egyszerűen, egy szimbólumot vagy jelet kértél, saját utadra vonatkozóan.
 
Tehát részed volt valamiben, ami munkád részét, mindennapi munkád részét képezi, melyről sokszor feltetted magadnak a kérdést, hogy csináld-e tovább vagy nem. Ezért e dolog elment; eltávolították az életedből. A felemelkedés útján történt egy fura dolog! Feltetted a kérdést magadnak, hogy akarsz-e még tovább ennél a munkánál maradni. Valóban fontos-e ez a munka?  Vannak dolgok, amiket szeretsz – éspedig a föld mozgatása. Ebben a tevékenységben, az erőt érzed. De, megtudtad, hogy már nem jelent elégtételt számodra, az igazán benned létező kifejezéseként. Te vagy az, aki képes elmozdítani a hegyeket, azonban most az egyik részed, szeretné a tudat hegyeit elmozdítani, a többi emberekkel együtt. Következésképpen, tedd ezt! (nevetés és néhányan tapsolnak)
 
LINDA: Még két kérdés.
 
TOBIÁS: Egyetértek.
 
LINDA: Köszönöm! Oh, Uram – Karácsony van!
 
TOBIÁS: Saint-Germain és Kuthumi, már el is mentek, hogy bulizzanak, így hát…. (nevetés) Csak én vagyok itt.
 
 SHAUMBRA 9 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Üdv Tobiás, Boldog Karácsonyt! Én vagyok, aki vagyok, hihetetlenül csodálatos, rendkívül gyönyörű, fenséges meg minden szó, amire csak gondolhatsz! Ez az én karácsonyi áldásom számodra! (tapsolnak)
 
TOBIÁS: Köszönöm!
 
SHAUMBRA 9: Köszönöm! Nagyon büszke vagyok, hogy ezeket a dolgokat kijelenthetem!
 
TOBIÁS: Természetesen, a Shaumbra tanul!
 
SHAUMBRA 9: Ez egy nagyszerű év volt, valóban és szeretném megköszönni neked mindazt amit értem és mindannyiunkért tettél! Egyike a számomra visszatérő dolgoknak, melyekről kérdéseket teszek fel magamnak, te tudod, hogy mi olyan sok bizalmas dologról tanultunk. Azt hittem, hogyha mindezekről tanulni fogunk, ezután már bármit kérdezhetünk (Tobiás nevet). Minden nyitva áll. (Linda javasolja, hogy tegye fel kérdését). Mindjárt eljutok oda,  Linda… Tudom, hogy lesz most egy bulink! Kérdésem azzal kapcsolatos, hogy hallottalak az egóról beszélni téged, ám ez csupán egy kis töredék. Mi az egó és mit jelent ez? Magunk mögött hagyjuk-e vagy felnagyítjuk? 
 
TOBIÁS: Az egó, egy csodálatos dolog! Az egó, egyszerűen ezt jelenti: Én megyek vagy megyek előre, vagy kifejezek. Végső soron, az aspektusok megteremtéséről van szó, melyek ott vannak, hogy szolgáljanak titeket. De, egy kiegyensúlyozatlan egó az, mely által az egyik aspektus, Mesternek hiszi magát, például, hiszi, hogy az emberi aspektus átveszi a vezetést és arra gondol, hogy ő maga, a minden létező.
 
Mélységeiben, tudja, hogy ő csupán egy aspektus. Ő tudja, hogy csak így, eltűnhet!
(Tobiás pattint az ujjaival) Következésképpen, félelemben él és megpróbál elbújni e félelem elől, felerősítve önmagát. Folyamatosan felfuvalkodik és ezt nevezzük mi, kiegyensúlyozatlan egónak. Neki azt kell állítania, hogy sokkal több, mint valójában. Nem rendelkezik valódi szeretet és becsület alappal. Táplálékát úgy szerzi meg, hogy energiát lop a többi embertől -  arra késztetve őket, hogy imádják vagy féljenek tőle. Ez egy lázadó vagy kiegyensúlyozatlan aspektus. Ez az egó negatív meghatározása. De, lényegi szinteteken, az egó egyszerűen, változatos kifejeződési képességeiteket vagy aspektusaitokat jelenti, miközben abszolút módon integráltak maradtok, megértve azt, hogy ti magatok vagytok az aspektusok teremtői. 
 
Lehetséges, hogy a legnagyobb aspektus teremtő St. Germain, mivel ő érti, hogy csupán egy aktusról, egy szerepről van szó, azonban mindig tudja azt, hogy ki ő. Ő mindig érti, hol van a központja vagy hol található a szelleme. Tűnhet ő nektek ostoba, felfuvalkodott és arrogáns személynek… apropó, nincs itt! (nevetés) Ő ezt a típusú aspektust teremti, azonban lényében, mindig tudja, hogy ki ő. Ő egy színész és ezzel szórakozik, azonban soha nem vész el ezekben! 
 
Következésképpen az egó – attól a módtól függ, ahogyan használjátok azt!  Attól függ, hogy ki akartok-e terjedni vagy teremteni akartok. Akarjátok-e, hogy ezek az aspektusok vezessenek titeket? Akarjátok-e, hogy a menhelyre beutaltak vezessék azt? Vagy szeretnétek vállalni a felelősséget mindenért, amit tesztek, mindenért amit mondotok vagy mindazért aki vagytok? Köszönöm!
 
LINDA: Köszönöm! Utolsó kérdés.
 
 SHAUMBRA 10 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Üdv, Tobiás! Üdv fiúk! Sajnálom, hogy elmentek. Megkaptam mindent, amit kívántam, azonban fel akarok tenni egy kérdést a mágnesességről, tudnál többet mondani erről?
 
TOBIÁS: Nem, ebben a pillanatban! Egy egész beszélgetésünk lesz majd erről és nem szeretném most elkezdeni. Egy speciális ülést fogunk tartani és nem fogjuk: „Kérdezd Tóbiást! „ – nak nevezni azt, mivel érint engem, Adamus-t, Tesla-t, és néhány más energiát is. Most, nem állunk készen erre. Számos oka létezik. Eljutunk majd oda is. Ez egy szabad energia, interdimenzionális formában, mely rendelkezik itt, a Földön, egy széles körű alkalmazás potenciáljával és… most, semmi többet nem akarunk mondani erről. Nagyon könnyű lesz az egér lyukat lerombolni.
 
SHAUMBRA 10: Köszönöm!
 
TOBIÁS: Köszönöm!
 
Következésképpen, Shaumbra, lélegezzünk mélyen együtt, még egyszer!
 
(szünet)
 
Nagy öröm és megtisztelés volt számomra az, hogy az ünnepek idején veletek együtt lehettem! Csatlakozni fogunk hozzátok, ma este az ünneplésben, nincs jelentősége annak, hogy hol vagytok, - akár itt, a Cold Creek Canyon –ban, vagy bárhol máshol a világon – mivel nagyon szeretünk titeket és soha nem vagytok egyedül!
 
És így van ez!
 
Fordította: Korpos Magdi

A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403