KVANTUMUGRÁS SOROZAT:

SHOUD 5: „Diadalmas felfedezés” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Kérdések és válaszok

 

TÓBIÁS ANYAGOK

 

Elhangzott a Bíbor Körben,

2008. január 5-én

 

www.crimsoncircle.com

 

 

És ez így van, drága Shaumbra, ehhez kétség nem fér! (nevetés) Itt vagyunk, hogy megosszuk ezt a becses pillanatot, valamint az új dimenziókba és új tudatba vezető kalandunkat.

 

Ez a kis játék, amit a ti beleegyezésetekkel játszottunk veletek, azért volt, hogy érzésekkel töltsünk meg titeket ma, és különösen tegnap, és tettük mindezt azért, hogy abszolút, teljes mértékben érezni tudjatok valamit. Ahogy kinyíltak ezek a zsilipkapuk, sokan a jelenlegi kollektív emberi tudatot éreztétek. Sokan az idén bekövetkezhető dolgok potenciáljait éreztétek. Sokan közületek a hozzátok nagyon közel állók aggodalmait és fájdalmait éreztétek. Mi mindössze annyit tettünk, hogy lehetővé tettük számotokra, hogy totálisan érezzetek, hogy aztán meg tudjátok vizsgálni az erre adott reakciótokat. Hogy megfigyelhessétek, hogyan jött be a saját kétségetek, ami szinte elutasította ezeket az érzéseket, megpróbálta azokat távol tartani. Kétségbe vontátok magatokat. Amikor ez a hatalmas mérvű érzés/tudat/energia elért titeket, azon tűnődtetek, hogy vajon mit tettetek rosszul. Azon töprengtetek, hogy mitől törtek rátok mindezek az érzések. És ez nem rólatok szólt. Nem bizony. Külső dolgokat éreztetek. Más embereket éreztetek, vagy esetleg csak minket.

 

Amikor a kétség felütötte a fejét, észrevettétek, hogy az hogyan fojtja meg az érzéseket? Mert akkor az fogja magát, és összekuszálja az elmét. Azután pedig megfoszt titeket a szuverenitásotoktól. Megfoszt az intuíciótoktól, attól a természetes képességetektől, hogy érezzétek a dolgokat, és megértsétek őket, valamint, hogy kezeljétek őket anélkül, hogy magatokra vennétek azokat. A valódi érzés csodálatos megtapasztalásában részesültetek.

 

Namost, egy pillanatra képzeljétek csak el, hogy mi lenne, ha legközelebb, mikor egy ilyen érzés lavina zúdul be az életetekbe, nem kételkednétek, nem azon tűnődnétek, hogy mit tettetek rosszul. Nem azon töprengenétek, hogy mi is történt, vagy hogy hogyan tudnátok előle elmenekülni. Hanem a kételkedés helyett a tiszta intuíciótokat vennétek használatba! Intuíciótok lehetővé tenné, hogy abszolút átérezzétek a tapasztalás, az energia mélységeit, hagyná, hogy érezzétek annak sok-sok rétegét, annak összes potenciálját, hogy az miért is van ott, a kimenetelek potenciáljaival egyetemben, pusztán csak éreznétek mindezt, ahelyett, hogy manipulálnotok kellene azokat.

 

Képzeljétek csak el, milyen is lenne, ha a kétség helyett az intuíciótokat vetnétek latba! Mennyivel gazdagabb lenne az életetek – nemcsak emberként, de isteni angyali létezőként is – mennyivel gazdagabb is lehetne mindez! És közben mindvégig emlékeznétek arra, hogy ez nem a tiétek. Nem a tiétek. Természetesen lesznek olyan időszakok, amikor a saját energiádat érzed majd, de intuíciód elég jól meg fogja tudni különböztetni, és tudatja majd veled, hogy az a tiéd vagy valaki másé.

 

Beszéltünk már erről, és ezt szántuk nektek a 2008. évre emlékeztető gyanánt. Azoknak a dolgoknak a túlnyomó része, amit éreztek, és aminek a kapcsán kételkedtek, nem a tiétek. Közületek sokan nagyon nehéz kihívásokkal bíró tapasztalatokat szereztetek, éreztétek milyen lemenni a mélybe, sokat veszíteni, fizikai betegségeken és nehézségeken átmenni. Mindezt az angyalok és az emberiség nevében vállaltátok magatokra. Olyannyira imádjátok ezeket a dolgokat magatokra venni, hogy ezáltal megengeditek, hogy mindezek az érzések és azok, amiknek így a tudatába kerültök egy nagyon magányos helyre taszítsanak titeket.

 

Ez egy játék. A többi emberért, a többi angyalért veszitek ezt magatokra, és egy magányos helyre kell magatokat taszítanotok ahhoz, hogy úgy érezzétek, hogy ez tényleg a sajátotok, abból a célból, hogy kezdeni tudjatok valamit ezzel a tudatossággal. És ezáltal ti is magányosnak érzitek magatokat. Úgy érzitek, senki sem érti meg, hogy min mentek keresztül. És az egészben az a legviccesebb, hogy mindezt értük teszitek! Azért veszitek ezeket magatokra, hogy a többiek számára megpróbáljatok megoldást találni az energiára. Itt az ideje, hogy ennek véget vessünk!

 

Már olyan régóta csináljátok ezt, és akkora szakértőkké nőttétek ki magatokat, hogy egy kicsit nehéz lehet ezt elengednetek. Kissé kihívást jelentő lehet számotokra elkezdeni a sajátotokként élni az életeteket, ahelyett, hogy mindenki más tudatosságát magatokra vennétek. Olyan hosszú ideje már, hogy a tudat légióinak a szolgálatában álltok, hogy időközben elfeledkeztetek arról, hogy milyen is ezt saját magatokért megtenni. 

 

Tulajdonképpen temérdek réteg létezik, amik mind arra sarkallnak, hogy ezt kell tennetek ahhoz, hogy kiérdemeljétek ezt a mostani Földi életeteket. Mindenki más dolgát magatokra kell, hogy vegyétek, és úgy kell tennetek, mintha az a sajátotok lenne, hiszen, és ez csak természetes, ti vagytok ennek a szakértői. Ha nem ti, akkor ki fogja ezt elvégezni? Emlékezzetek csak mit mondott Kuthumi: -„Ez a Te korszakod – a Tiéd” – és ez mindenki másra is vonatkozik. Itt az ideje, hogy felvállalják magukért a felelősséget – az energiájukért, az érzéseikért, a kétségeikért, ha van nekik – hogy ti is tovább fejlődhessetek és tovább emelkedhessetek a következő szintre. És természetesen már tudatában vagytok annak, hogy mi is ez – hogy az új tudatosság Szabványai, vezetői és tanítói legyetek. Azok, akik megmutatják másoknak, hogy létezik egy út, és azon az ösvényen az összes eszköz megtalálható. Hogy létezik az Isten és az ember egyesülésére irányuló vágy.

 

Tehát ez tőletek függ Shaumbra, hogy ezek a vezetők, Szabványok és tanítók legyetek az új tudatosságban. Hogy megmutassátok másoknak, hogy kiutaztatok a többi birodalomba, dimenzióba, amiknek jelenleg még nevük vagy meghatározásuk sincs, de ti ott voltatok, és amikor majd ők jutnak el oda, ők is biztonságban vissza fognak onnan térni.

 

A kétségek jelenleg nagyon nagy részét képezik az emberi tudatnak – a kétségek megfojtják az érzéseket. Amikor pedig az érzések nincsenek jelen, akkor igazából nem is éltek. Amikor kételkedtek, nem használjátok természetes intuíciótokat. A kétség egy játék, és ahogy ezt az előbbi ülésünk végén mondtuk, itt az ideje véget vetni ennek a játéknak.

Ha kétségetek támad, használjátok az intuíciótokat! Amikor csapdában érzitek magatokat, és a kétség elborít titeket, álljatok meg egy pillanatra. Vegyetek egy mély lélegzetet! Használjátok az intuíciótokat! „Mit kellene most tenned?” Vesd latba az intuíciódat és ugorj bele a tapasztalásba! Emlékezzetek Kuthumi mondására: -„Ha kétséged támad, vesd bele magad a tapasztalásba!” Ez mind összecseng!            

 

Ez az év a valódi érzések és tapasztalások éve. Ez az év drága Shaumbra, a ti időszakotok. És ezzel örömünkre szolgál megválaszolni a kérdéseiteket.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 1: (Linda olvassa az internetről) Tóbiás, a felemelkedés integrációja során úgy éreztem, hogy a legtöbb aspektusom visszatért hozzám, úgy, mint a félelem, a fájdalom, a hiány… stb. Két hónappal ezelőtt egy egészen más aspektus jött el hozzám, egy magasztos, nagyszerű hang, aki nagyon szuverén és a középpontjában tartózkodik. Akkor ez tőlem nagyon különálló volt, volt neve és hallottam, ahogy ez a tudat hozzám beszélt. Körülbelül három hétig tartott ez az egész, aztán eltűnt. Ahogy belélegeztem ezt a hangot, úgy éreztem, mintha valahogy összeolvadtunk volna. Tegnap újra éreztem, nagyon különálló volt tőlem, de valahogy mégis nagyon közel volt. Megosztanád velem kérlek, hogy te miként látod ezt a dinamikát?

 

TÓBIÁS: Igen. Ez Yo-ham, az Istenséged, a TE energiád volt. Először is, ne legyenek kétségeid efelől! Engedd meg magadnak a megtapasztalását! Az intuíciód áthatja azt a papírdarabot. Intuitíven tudod, hogy mi ez az esszencia. Ez még csak nem is egy aspektus – nem akarjuk ezt aspektusként definiálni. Ez a te egyszerűséged. Az Isteni Én.

 

Ahogy ezt sokan megtapasztaltátok, ahogy elkezdődnek ezek az érzések – ha nem futsz el előlük, hanem megtestesíted azokat – akkor az intuíciód segít megérteni számodra, hogy ez tényleg te vagy. Azt is nagyon fontos megérteni, hogy amikor keresztül mész egy ilyen tapasztaláson, és látszólag elérsz egy fennsíkot vagyis ez a magával ragadó érzés többé nem jelentkezik, akkor annak több oka is van. Tested, elméd és szellemed hozzászokott ennek érzékeléséhez, ami miatt az már nem olyan drasztikus. De másodsorban, arra lettél felkérve, hogy emeld meg a saját tudatod, hogy önmagadnak ezzel az energiájával egy új és tisztább helyen találkozz. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy az istenséged lemerült emberi részedhez, hogy találkozzon vele, de most már arra kér, hogy te emelkedj felfelé, és egy új helyen találkozzatok, ami sokkal inkább kompatíbilis az Új Energiás emberi-isteni én számára.

 

Vegyél egy mély lélegzetet, és többé ne kételkedj ebben a csodálatos élményben! 

 

KÉRDÉS-SHAUMBRA 2: (egy nő áll a mikrofonnál) Tóbiás, azt választottam, hogy az Én-tudatomban legyek, és több bizalmam legyen magamban, aminek a kapcsán érzek is némi sikert. Azt is választottam, hogy engedjem el mindazt, ami nem az enyém, különösen a szegénység tudatosságot és az anyám és a köztem fennálló függőségi viszonyt. Mondanál erről egy pár szót, és nagyon röviden elmondanád, hogy mi a baj a torkommal? Köszönöm.

 

TÓBIÁS: Igen. Te szintén nagyon speciálisan teszel dolgokat. Mások érdekében vetted magadra a szegénység tudatosságot. Azt is mondhatnánk, hogy ez sok-sok elmúlt életbeli képzéshez kötődik, ahol te ezt lényegében elfogadtad. Te választottad azt, hogy felveszed ezt a szegénység tudat energiát, és most úgy tűnik, mintha nem tudnád azt levetni. Ugyanakkor a dolog másik része meg az, hogy most hajlamos vagy az életedet vagy a spirituális sikeredet az anyagi sikereiden lemérni.

 

Állj meg egy pillanatra! Nézd meg, mi mindent tanultál az elmúlt években, hogy most itt állsz, és kérdéseket teszel fel nekünk. Tekints a tapasztalás mélyére és gazdagságára. A szegénység és a pénzszerzés mögé bújsz, de nézd csak meg, mi mindent tanultál. A lelket ugyanis ez érdekli. A lelket egyáltalán nem érdekli, hogy mennyi pénzed van a bankban. Sőt, igen csak gazdag tapasztalatokra tehetsz szert azáltal - ahogy erre már te magad is rájöttél -   hogy semmid sincs a bankban.

 

Itt az ideje, hogy ennek véget vess! Itt az ideje, hogy befejezd a kételkedést, a függőséget és az ehhez hasonló dolgokat! Már most tudod a választ. Azért tetted fel ezt a kérdést, mert megerősítésre vársz, miközben te is tudod, hogy itt az ideje annak, hogy elengedd az anyádat. Nagyon nagy bűntudatod van emiatt. Úgy érzed, hogyha elengeded, akkor meg fog halni. Úgy érzed, hogy… te vagy az egyetlen. Pedig valójában a lelkek közötti energiának nem lenne szabad ilyennek lennie. Nagyon szabad és nyitott alapon kellene működnie, nem pedig a függőségen. Megengedted magadnak, hogy pénzügyileg függővé válj, és ami még ennél is fontosabb, hogy érzelmileg függő légy.

 

Tehát van itt egy pár dolog. Először is, hagyd abba az ezzel kapcsolatos elmés csatározásaidat! Túl sok időt töltesz az elme energiájában! Mindenképpen arra kérlek, hogy lélegezd be az élet teljességét! De ne csak úgy tégy, mintha belélegeznéd azt, ne csak egy keveset lélegezz, hanem tényleg lélegezd azt be! Nyisd meg a benned lévő csatornákat, azokat, amin keresztül az energiák áramlanak, nyisd meg azokat, és engedd meg magadnak, hogy újra érezz! Nem csak a szegénységet, hanem mindent! És miközben ezt a nagyon intenzív légzést végzed – meg kell, hogy nyisd ezeket a csatornákat – hívd be magadhoz azokat az eszközöket, amiket te helyeztél el saját magad számára.

 

Szeretném, ha még egy dolgot megtennél! Ismerd el magadnak – lehet, hogy ehhez mások együttműködésére is szükséged lesz, mivel az energiájuk alkalmasint jó hallgatóságnak bizonyulhat – és azt kérem, hogy beszélj az általad játszott játszmákról. Azt akarom, hogy írj egy könyvet az általad és a mások által játszott játszmákról. Látni fogod, milyen összefüggések is vannak. Láthatod, hogy van egy olyan részed, aki nem akarja abbahagyni a játékot, ezért te folytatod is. De ha egyszer ezt kimondod, és elismered, hogy hogyan játszod ezt, - és nem csak energia játékot űzöl, de mentálisat is – látni fogod, hogy mindezt elengedheted.

 

Ez néhány ijesztő dolgot vethet fel. Újra meg kell tanulnod élni. Meg kell tanulnod élni, nem pedig túlélni vagy létezni. És ez teljesen ellentmond néhány nagyon mélyre ágyazódott kiképzésednek, amire a múltban tettél szert, egy-két igen érdekes intenzív csoport által – egy vallási csoportból való kiválásod következtében – amihez még mindig ragaszkodsz. Olyan ez, mintha egy bűbájt bocsátottak volna rád, amit mélyen belül elfogadtál, és most mintha nem tudnád ezt levenni magadról, mivel ez egy csodálatos játék.

 

Végezz intenzív légzést! Írd le, vagy mondd el másoknak, hogy hogyan játszod a játszmát, majd válassz! Eddigi választásod, nagyon, de nagyon felszínes volt. És tudom, hogy azt gondoltad, hogy komoly volt. Mindössze a fájdalomban voltál – ennyi az egész. Válaszd azt, hogy elengeded a játszmázást! És ahogy ezt mondani szokták, a nap végére a legnagyobb kihívásod annak vágya lesz, hogy úgy élj, hogy az meghaladja a túlélést, a régi rituálékat és a régi elképzeléseket! De itt és most az összes Shaumbra előtt fel kell tennem neked egy kérdést! És nem kell rá azonnal válaszolnod. De valóban készen állsz az életre?

 

SHAUMBRA 2: Igen, készen állok.

 

TÓBIÁS: Ezt mondod, de…

 

SHAUMBRA 2: Készen állok.

 

TÓBIÁS: Ezt mondod, de…

 

SHAUMBRA 2: Készen állok, készen állok! (nevetés, Tóbiás kuncog)

 

TÓBIÁS: Azt kérem, hogy erre sokat lélegezz! Ezt mondod, de arra kérlek…

 

SHAUMBRA 2: Tudom, hogy van bennem egy mély félelem, felismerem.

 

TÓBIÁS: Akkor most újból megkérdezem – és örülnék, ha hangosan válaszolnál – valóban készen állsz az életre?

 

SHAUMBRA 2: (hangosabban) Igen!

 

TÓBIÁS: A figyelmes Shaumbra hatalmas hezitálást érez ebben. „Igent” mondasz ugyan, de az energia a „talán, esetleg, meglehet, valószínű” Kétség van benne. Arra kérlek, hogy tényleg menj belülre és nézzél ezzel szembe, és ha hajlandó vagy rá, akkor kicsit majd mi is rásegítünk gombjaid nyomogatására. (nevetés)

 

SHAUMBRA 2: Rendben, köszönöm.

 

TÓBIÁS: Köszönöm.

 

SHAUMBRA 2: Csak röviden tudnál valamit mondani a torkomról?

 

TÓBIÁS: Igen, korlátozott energia. Sok mindent ki kell mondanod, azért is mondtam azt, hogy itt az ideje, hogy beszélj erről a játékról, amit űzöl, és beszélj arról is, hogy miért is félsz az élettől. Ez ott áll készenlétben, csak arra vár, hogy kijöhessen, és ezért fáj a torkod. Ne legyenek kétségeid magadban! Ne aggodalmaskodj amiatt, hogy valami nagy betegség leselkedik rád! Ez energia korlátozás. Jelenleg mindössze ennyi. Visszatartasz dolgokat.

 

SHAUMBRA 2: Köszönöm.

 

TÓBIÁS: Köszönöm.

 

KÉRDÉS –SHAUMBRA 3: (Linda olvassa az internetről) Szűz Mária tényleg szűz volt?

 

LINDA: Megválaszolhatom a kérdést? Én akarom ezt megválaszolni! (nevetés) Én akarom megválaszolni! (Linda nevet)

 

KÉRDÉS FOLYTATÁSA: Ha nem, akkor a vallásnak miért kellett őt szűznek beállítania? (nevetés)

 

TÓBIÁS: Rendben, gyerünk, válaszold meg! Mi addig itt elücsörgünk és…

 

LINDA: (nevetve) Folytasd!

 

TÓBIÁS: Nos, ott van Marite energiája, aki a tényleges alak volt. Aztán ott van Szűz Mária energiája, akit az egyház hozott létre, azok a katolikusok pedig, akik nem rendelkeztek megfelelő megkülönböztető képességgel, elfogadták azt. (nagy nevetés) Téged csatornázlak most, drágám! (Tóbiás kuncog)

 

LINDA: Veled vagyok!

 

TÓBIÁS: Tehát bizonyos értelemben létezik egy energetikai lény, akit Szűz Máriaként imádnak. Tulajdonképpen ő soha nem testesült meg a Földön, de attól még létezik a másik birodalomban, és annyira tiszta, hogy mégcsak soha eszébe sem jutna a szex! (nevetés) Folyamatosan imádják őt, egyfolytában imádkoznak hozzá, és ő ezt nagyon is imádja, hiszen az emberek és néhány angyali birodalom hozta őt létre, ahogy ezt ti is tudjátok. Képesek erre.

 

De a valóság az, hogy aki emberként itt élt a Földön, azt kell, hogy mondjam, hogy imádta a szexet! (nevetés) És miért is ne? Az egy szentséges tapasztalás. Egy másik emberrel történő minden szinten való megosztásról szól, nem csak a fizikai, hanem az érzelmi, mentális, spirituális és minden szinten való megosztásról. Talán ez a legnagyobb ajándék, amivel az emberek megajándékozták magukat, amikor a Földre jöttek. Tudták, hogy kemény feladat vár itt lent rájuk, ezért aztán odaajándékozták maguknak a szexet, hogy teljesebben tudják azt élvezni.

 

LINDA: Hála Istennek…

 

TÓBIÁS: Azt hiszem, hogy mindannyian tudjuk a valódi választ, és vicces, hogy itt most tudunk erről beszélni. De miért is lenne szégyenteljes a szex? Totálisan szentségesnek és élvezetesnek kellene lennie. Soha nem lenne szabad arra használni, hogy energiát lopj egy másik embertől! Soha nem lenne szabad arra használnotok a szexet, hogy egy másik embert megfosszatok a hatalmától, és ami sokkal inkább rátok vonatkozik Shaumbra, ne engedjétek, hogy arra használják, hogy ezzel elvegyenek tőletek!

 

Ha meg akarjátok osztani a szexet valakivel – a testeteket és minden részeteket – kezdjétek egy kis légzéssel, még mielőtt letépnétek a ruhátokat. (nevetés) Sőt, miután letéptétek a ruhátokat, és mielőtt még – hogy is mondjátok ezt – mielőtt belekezdenétek, lélegezzetek még egy kicsit. Amikor egymással kezdtek foglalkozni, akkor is lélegezzetek egy kicsit. A valaha átélt legnagyszerűbb orgazmusotok lesz így! Na ezt lélegezzétek be! (nevetés) Köszönöm.

 

LINDA: Szűz Máriának tetszett a válasz.

 

KÉRDÉS SHAUMBR 4: (egy nő van a mikrofonnál) Tóbiás, az elmúlt egy hónap leforgása alatt, ami meglehetősen érzelmesnek bizonyult, elvesztettem a kulcsomat, és pár hétre rá pedig a hitelkártyámat, és most azon töprengek, hogy ez vajon része-e annak, hogy a „felemelkedés útján mindent elveszítesz?” Remélem erről van szó.

 

TÓBIÁS: Tulajdonképpen semmit nem vesztettél el. Azok a dolgok most is megvannak, és ha készen állsz rá, bármikor visszahívhatod őket. Egyszerűen visszahívhatod őket magadhoz, és nagyon furcsa, szokatlan helyeken bukkansz majd rájuk. Lépj hát túl azon az elképzelésen, hogy bármit is elveszítettél volna!

 

Ezek mindössze annak a barométerei, amiről a múlt hónapban beszéltünk… de ne is nevezzük ezt komoly egyensúlytalanságnak, hanem mindössze annak, hogy energia változásokon mentél keresztül, és ilyenkor az ember elkezd elveszíteni dolgokat. Néha ezek a szó legszorosabb értelmében egy másik dimenzióba távoznak, és nincsenek többé a Földön. De ha visszahívod azokat, akkor újra előtűnnek. Lásd ezt inkább egy csodálatos alkalomnak annak a mondásnak a kapcsán, hogy igen, ez arról szól, hogy elveszítesz dolgokat, amik valahova máshová távoznak, ahonnan egy új és kiegyensúlyozott módon térnek majd vissza. Ne láss ebbe bele túl sokat!

 

SHAUMBRA 4: Köszönöm.

 

TÓBIÁS: Köszönöm.

 

KÉRDÉS – SHAUMBRA 5: (Linda olvassa az internetről) A három napkeleti bölcs  azt mondta: Engedj el mindent! – és én úgy érzem, hogy pontosan ez történik velem. Érzelmi hullámzások, egyensúlytalanságok – most pedig annak a valós lehetősége merült fel, hogy elárverezzék a házamat. Annak ellenére, hogy ez már egy ideje zajlik – sem a házam, sem pedig a földem nem került még eladásra. Egy kisebb otthonba akarok költözni, és ki akarom selejtezni a régi papírokat, könyveket, és minden régi dolgot. Arra is gondoltam már, hogy inkább bérelnék egy lakást, mert ezzel nagyobb szabad mozgásra lenne lehetőségem. A kiesés, a befektetés elvesztése, a készpénz áramlás, a hitel problémák, az általános szégyenérzet, és a „miért teremtettem ezt” kérdések gyötörnek ezzel kapcsolatosan. Tudom, hogy ez egy sokkal nagyobb folyamat, én meg oda-vissza hánykolódom a „Vagyok, aki vagyok!” és az érzelmi hullámvasút érzése között. Központi témám a mentális dolgokat leszámítva az aggodalom és a dolgok potenciáljainak a kisilabizálása volt mindezidáig. Tudom, hogy amikor teljesen a pillanatban vagyok, amikor valóban jelen vagyok…

 

LINDA: És még sokáig részletezi ezt a nem túl kedvező helyzetet.

 

TÓBIÁS: Igen. Ez egy csodálatos példa – egy csodálatos példa Shaumbra.

 

LINDA: És ez egy olyan Shaumbra kérdése, aki nagyon elkötelezte magát a tanításnak.

 

TÓBIÁS: Valóban. Ez egy csodálatos példája annak, amikor valaki olyan energiákat vesz magára, ami valójában nem az övé, de mégis úgy tesz, mintha az övé lenne, mert így tud segíteni, ugye… azt feltételezed, hogy ezzel segítesz a többi embernek. Itt most tehát – tulajdonképpen ez globális jellegű, de különösen az Egyesült Államokban hatalmas egyensúlytalanság figyelhető meg az ingatlan piac területén, aminek különböző energetikai vagy tudatossági okai vannak. Az emberek elveszítik az otthonukat, és ez igazából azt jelenti, hogy változnak. Elveszítik az eddigi komfort szintjüket. Lényegében egy tudat fejlődési folyamaton mennek keresztül.

 

És itt vagy te, egy nagyon is bölcs és tapasztalt Shaumbra, aki ugyanebben a cipőben találod magad. Miért? Mert együtt érzel azzal a többszázezer emberrel, akik elveszítik az otthonukat. Belevetetted magad abba a tudatosságba és azt kérdezetd: -„Hogyan tudnék rajtuk segíteni? Én is megtapasztalom ezt. Hogy milyen is az, amikor elveszítem a házamat, mindazt, amivel magamat azonosítottam, a földemet, a pénzemet.” Olyan hatalmas empátiával rendelkezel, hogy ezekért az emberekért magad is átmész ugyanezen a tapasztaláson.

 

Namost az érdekes az egészben az, hogy meg fogod találni a kivezető utat. Ki fogsz ebből találni, még akkor is, ha elveszíted a házadat – meg fogod tudni, hogy milyen érzés újra visszanyerni az önbecsülésedet és az anyagi javaidat, de már egy új és nagyon hatékony módon. Azt gondolod, hogy azzal, hogy ugyanazon az energián magad is keresztülmész, egy hatalmas szolgálatot teszel ezeknek az embereknek, majd előállsz egy megoldással, amit egy globálisabb alapon megosztasz, amivel új potenciálokat nyitsz meg.

 

Korlátolt kicsi „éned” nem így látja mindezt. Azt gondolod, hogy valami hibát követtél el. Azt gondolod, hogy talán rossz munkát vállaltál el, vagy hogy rossz befektetésbe bonyolódtál. Most pedig kétségeid vannak saját magad kapcsán. A kétség tehát megfoszt téged ennek az egész folyamatnak a megtapasztalásától. A kétség ezen túlmenően a rendelkezésedre álló megoldás potenciáljaitól is megfoszt téged, amit pedig megoszthatnál azzal a többszázezer családdal, akik jelenleg ugyanezen a folyamaton mennek át.

 

De végül meg kell, hogy kérdezzem, hogy valóban végig kell neked mindezen menned most, ebben az Új Energiában? Valóban bele kell ahhoz ugranod ugyanabba a medencébe, hogy megtudd, hogy mennyire mély és hideg a víz? Vagy létezik egy új részed, egy tudat részed, aki képes arra, hogy egy másik dimenzionális szinten tapasztalja meg ezt az érzést, a problémát és a megoldást, ahelyett, hogy emberi részednek kellene azt itt megtapasztalnia? Létezik egy mód arra, hogy meglegyen az együttérzés és az érzések anélkül, hogy ezt a tényleges 3D-s fizikai síkon is meg kellene, hogy tapasztald? És akkor is rendelkeznél a másoknak való segítség együttérzésével, és talán egy hatékonyabb és könnyebb megoldásra bukkannál, amit potenciálként globális alapokon megoszthatnál ezekkel az emberekkel.

 

Shaumbra, nem kell ahhoz beugranotok a fizikai medencébe, hogy megtudjátok, hogy az milyen érzéssel jár, és hogy ezáltal keressetek megoldást az energia egyensúlytalanságokra. Ezt mondtuk el korábban. Hajlamosak vagytok ezeket a dolgokat magatokra venni, és azt gondolni, hogy ez rólatok szól, pedig ez egyáltalán nem így van. Ti az Új Energia tanítói és vezetői vagytok, és arra bátorítunk titeket, hogy találjátok meg az új utakat a potenciálok megosztására, és az új tudatosságnak az emberiséggel való megosztására, ahelyett, hogy ezt közvetlenül magatokra vennétek! Köszönöm.

 

KÉRDÉS SHAUMRA 6: (egy nő áll a mikrofonnál): Hello Tóbiás! Pontosan négy évvel ezelőtt jöttem ide Új Évet köszönteni, és otthonra leltem itt. Egy bámulatos utazás volt… mindenféle dolgokon mentem keresztül… magamra találtam… és ahogy azt te is tudod, új munkám van, és készen állok az új kalandokra. Szeretném tudni, hogy van-e valami, amit megosztanál velem, amit szeretnél, ha tudnék, amire szeretnél emlékeztetni?

 

TÓBIÁS: Igen, ne felejtsd el beindítani a gázt, és felkapcsolni a fényszórót, mielőtt hazaindulsz. (nevetés, Tóbiás kuncog)

 

SHAUMBRA 6: OK.

 

TÓBIÁS: Valóban. (szünet) Igen, van. Sok Shaumbrának az energiáját magadra vetted, a hozzájuk fűződő múltbéli asszociációd következtében – az egész világról – magadra vetted sokuk kihívásait, fájdalmukat és nehézségeiket. És azt gondolom, hogy legalábbis időnként a nehéz utat választottad, mert ezt nekik maguknak kell felvállalniuk. Nekik kell megoldaniuk a saját problémáikat.

 

Végül eljutottál arra a pontra, amiről már sokszor beszéltünk, ahol én folyamatosan ezt ismételgettem: „De mit akarsz magaddal kezdeni?” Mikor akarsz végre már magaddal foglalkozni? Mikor fogsz már bízni magadban? Mikor hagyod már abba…” Ezeket a szavakat mondtam neked, és újra elmondom: -„… mikor fejezed már be ezt a Shaumbra mártíromságot? Mikor leszel már hajlandó a saját szükségleteiddel, a saját tudatoddal, a saját fejlődéseddel törődni? Ez sokkal nagyobb jelzőtűz lenne az összes többi Shaumbra számára, mintsem hogy magadra vedd a nehézségeiket és a fájdalmukat! Sokkal hatalmasabb vagy annál, mint amit lehetővé tettél magadnak, hogy keresztülmenj, és ezt te is tudod, bár kétségeid vannak.

 

Most már eljött az idő. Elértél egy szakadékot. Elértél egy olyan helyre, ahol nem olyan régen el kellett, hogy engedd a Shaumbrát, amikor, ahogy ezt te is tudod, óriási együttérzést éreztél irántuk, késztetést, hogy velük maradj, de most már kezdesz magadra gondot viselni. Álljon ez példaként az összes Shaumbra számára – hogy hogyan viseljenek gondot magukra. Hogy hogyan engedjék be a bőséget, a boldogságot és az élvezetet az életükbe. Ez legyen a példa számukra, és ne a korábbi ténykedéseid. A mártír energia nagyon régi. Kérdezd csak meg erről Jézust! (nevetés)

 

SHAUMBRA 6: Nagyon szépen köszönöm.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 7: (Linda olvassa az internetről) Össze vagyok zavarodva a 12 évvel ezelőtt meghalt gyermekemhez fűződő kapcsolatom tekintetében. Amikor elvégeztem a Dream Walker Születés Otthoni Tanfolyamát, ami elképesztően fantasztikus, úgy éreztem készen áll a következő inkarnációjára. Annyira izgatott vagyok, hogy újra visszatér, és megint láthatom őt. Köszönöm neked Adamus ezt az infót. Ha ez lehetséges, szeretném tudni, hogy mi az, ami egymáshoz köt minket, és semmiképpen nem szeretném, ha a hozzáfűződő szeretetem bármiképpen is korlátozná őt. Köszönöm.

 

TÓBIÁS: Valóban. Ez a drága visszatér. Nem lenne helyénvaló megadni visszatérésének pontos dátumát vagy helyét, de ez egy olyan dolog, amit úgyis tudni fogsz, mihelyst belenézel ennek a drágának a szemébe. A szeretet eonnyi időkre nyúlik vissza.     

 

Vannak olyanok – és ez most az összes Shaumbrának szól – tehát ott vannak azok, akikkel először találkoztatok, először játszottatok, akiket először szerettetek, miután elhagytátok a Tűzfüggönyt. Emlékeztek, már beszéltünk erről, hogy amikor azt elhagytad, magányosnak érezted magad, és egyszerre csak észrevetted, hogy más szellemek is vannak körülötted. És akkor elkezdtetek kialakítani… amit ma barátságnak vagy valójában az első szerelemnek neveznétek, ami sokatokkal megtörtént. És ezek a legerősebb és legcsodálatosabb kötelékek. Visszanyúlnak spirituális családotok idejére, sőt még annál is régebbre.

 

Tehát azzal, akiről kérdeztél, ilyen energia köt össze titeket. Néhányan összekeveritek ezt a lélektárs vagy a duálpár elképzeléssel, és azt hiszitek, hogy az a ti hiányzó részetek. Pedig ez ahhoz hasonló – emlékeztek legkorábbi gyerekkori barátaitokra, akikkel oly sok mindent tanultatok egymástól, mert annyira fiatalok és ártatlanok voltatok? Hát valami ilyesmi a helyzet ezekkel a lényekkel is, és azzal is, akiről kérdeztél. Szinte képtelen ellenállni annak, hogy újra visszatérjen, és ismét veled legyen. Köszönöm.

 

KÉRDÉS SHAUMBR 8: (egy nő áll a mikrofon előtt): Hello Tóbiás. Hello Shaumbra. Hello Shaumbra. Egész jó itt állni, úgyhogy egyáltalán nem kell ettől félni. Tehát ha féltek ettől, akkor csak dolgozzatok még ezen! Kérdésem a mai beszélgetés során elhangzott érzésekre vonatkozik, de a szülő és gyermek kapcsolat vonatkozásában. Három gyermekem van. A ház időnként kissé felbolydul, mivel a gyerekek nagyon magasan érző lények. És arra kérnélek, hogy ha megtennéd, hogy beszélj légy szíves saját perspektívádból vagy Sam-éből arról, hogy milyen is gyereknek lenni, és hogy ők mit éreznek. Amire mostanában rájöttem a házasságomban – köszönöm drágám, szerelmem – hogy a megértés békét hoz, és ha képessé válsz a megértésre, akkor nincs több szorongás, félelem vagy zaklatottság. És ha volnál olyan szíves megtenni, kérlek segíts nekünk megérteni a gyermekeinket, azt, hogy érző lényekként min mennek keresztül, és hogy mi hogyan segíthetnénk őket abban, hogy kapcsolatban maradhassanak az érzéseikkel, hogy később intuitív tudással bíró lényekké válhassanak.

 

TÓBIÁS: Valóban. Jól mondtad. És a gyerekek manapság – itt most általánosságban beszélünk róluk – az állandó ellentmondás állapotában élnek. Azért van ez az ellentmondás, mert ott vannak a saját érzéseik és a saját intuíciójuk, ugyanakkor mindeközben egy rendkívül összetett és nagyon mentális világban élnek. Ezért úgy érzik, mintha folyton a két világ között mászkálnának, és itt most nem a szellemi és az emberi világról beszélünk, hanem az érzés, az intuíció és a kreativitás világáról, valamint a mentális, a statisztikán és a struktúrán alapuló világról. Ez rettenetesen zavaró a számukra.

 

Eljön egy pont, amikor feladják, általában úgy 7-8 éves koruk tájékán, amikor is azt érzik, hogy oda kell, hogy adják az energiájukat a struktúrának és a mentálisnak. Megfigyelhető egy ellenállás, és szinte már egy depresszió, ahogy ez lassan, de biztosan bekövetkezik, és amikorra elérik a pubertáskort, már teljes mértékben elfogadják, hogy ennek a másik világnak – amit én az „ő” világuknak nevezek, az érzések világának – el kell rejtőznie, és ez pontosan így is történik. Elrejtik azt. Mikor a pubertáskor végére érnek, egy részük haragszik amiatt, hogy ezt tették. Ezért történik a lázadás, és ezt az ellenszegülést a hozzájuk legközelebb álló szülőn, testvéren vagy tanítón élik ki. Tehát egy nagyon mérges, lázadó típusú hozzáállást tanúsítanak, ami a pubertás kort követően még úgy háromtól tíz évig tartó intervallumig is eltarthat.

 

Érdekes dolog elismerni, hogy két világban élnek egyszerre, amit most egyszerűen a kreatív/érző kontra a mentál/kontroll/struktúra világnak fogunk nevezni. Ez igen nagy konfliktust jelent számukra, és mindennél jobban szükségük van valakire, aki meghallgatja őket. Nincs szükségük szónoklatokra. Nincs szükségük sok beszédre. Nincs szükségük szabályokra. Arra van szükségük, hogy valaki meghallgassa őket. Még akkor is, ha ez ellentmondásosan és őrülten hangzik, csak hallgassátok meg őket. Esetleg tegyetek fel kérdéseket, de hagyjátok őket beszélni, mert ahogy ez megtörténik, jobban kitisztulnak az érzéseik, a valóságuk és nem fogják már akkora konfliktusban érezni magukat. Meg fogják érteni, hogy ez egy dualista világ. Tehát jelenleg az a legfontosabb, hogy hallgassátok meg őket, figyeljetek oda rájuk. És ahelyett, hogy utasításokat osztogatnátok számukra, választásokat adjatok számukra. Mindig.

 

SHAUMBRA 8: Lenne még egy rövid kérdésem, amire rövid választ kérnék. Van egy projekt, amit létrehoztam a szülők és a gyermekek együttműködésére vonatkozóan, és remélem, hogy az idén sikerül kiadatnom. Teljesnek érzem, de vetnél-e rá egy gyors pillantást, és megmondanád-e, hogy van-e még valami, amit kihagytam belőle, és ami nagyon fontos lenne. Köszönöm.

 

TÓBIÁS: Igen. Boldogan vetünk rá egy energetikai pillantást, és úgy érezzük, hogy azok, akik a Bíbor Körben vannak, boldogan vetnének rá egy emberi pillantást, és a kettő kombinálása után majd válaszolunk.

 

SHAUMBRA 8: Később?

 

TÓBIÁS: Igen.

 

SHAUMBRA 8: Rendben.

 

TÓBIÁS: Igen, mert ezt most nem én, hanem Cauldre, sőt még egy kicsit Linda is mondja, hogy: Ó, Tóbiás, van róla fogalmad, hogy ezzel most mit nyitottál meg? – hiszen ha ezt egy valaki elkezdi, azt sokan fogják követni. De mi boldogan vetnénk rá egy pillantást.

 

SHAUMBRA 8: OK, köszönöm.

 

LINDA: Valójában azt próbálja mondani, hogy azt gondolom, hogy sok mindenre nyitottak vagyunk a nevelés és a gyermekek kapcsán. Erről már szó esett azon a „Kérdezd Tóbiást!” ülésen, ahol a nevelés és oktatás volt a téma. És most ablakot nyitunk erre. Szóval szerintem azt próbálta neked mondani, hogy hamarosan képesek leszünk nyitottabban foglalkozni ezekkel a projektekkel, és lényegében segítséget nyújtani ezeknek a dolgoknak a létrehozásában. Jól mondom?

 

TÓBIÁS: Nem te vagy a kis csatornázó?! (nevetés)

 

LINDA: Nos, én inkább nagyot mondanék! (kacarászás) Tóbiás, van itt egy kérdés a számodra, és ezen kívül még kettő lesz.

 

KÉRDÉS -SHAUMBRA 9: (Linda olvassa az internetről) Hello mindenkinek! Egy kis országban élek, amit Belgiumnak hívnak, ami úgy jött létre, hogy fogták két különböző kultúra embereit, akik két különböző nyelven beszélnek,  - ami a holland és a francia – és csináltak belőle egy országot. Politikai szinten óriási feszültség van közöttük, és vannak, akik azt akarják, hogy az ország váljon két részre, és az idén a választásokat követően hat hónapba került, mire felállították az ideiglenes kormányt, mivel nem tudtunk egyetértésre jutni egy teljesen működőképes kormány vonatkozásában. Elmondanád, hogy mi ez a szituáció egy magasabb perspektívából tekintve ennek a régi konfliktusnak a kapcsán, honnan ered ez, és mi az ebből kivezető útnak a potenciálja? Köszönöm a válaszodat.

 

TÓBIÁS: Azt látjuk, hogy valamiképpen olyan ez, mint egy kísérlet, ahol fognak két olyan csoportot, ahol mindkettő rendkívül erősen ragaszkodik a saját hátteréhez, a saját történelmi vonalához, és összerakják őket, hogy megpróbálják összeegyeztetni a különbözőségeiket. Olyan ez, mint egy tulajdonképpeni kulturális kísérlet, és van, hogy ez jól sül el, és olyan is van, hogy nem annyira jól. Tehát ha Belgium energiájáról kérdezel bennünket, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy különösen az idén az ping-pong lesz. Oda-vissza fog mászkálni. Hol szét akarnak majd szakadni, hol pedig egyesülni akarnak.

 

És ez energetikailag kimerítő terület lehet egy ott élő Shaumbra számára. Nagyon stimuláló lehet más emberek számára, de a Shaumbráknak, akik tudatában vannak az érzéseknek, nagyon, nagyon nehéz lehet. Mivel egy harc folyik ott, egy kihívás, és ha most meg kell, hogy mondjuk, hogy éppen hol van a ping-pong labda, akkor azon az oldalon van jelenleg, amelyik azt mondja. „Váljunk szét, és térjünk vissza eredeti kultúránkhoz!” De rendkívül gyorsan visszatérhet az asztal túlsó oldalára, ahol meg azt mondja:-„Próbáljuk meg ezt együtt megoldani!” Ahogy ezt már mondtuk, különösen a Shaumbrák számára ez egy energetikailag nagyon lehúzó terület, ezt meg kell, hogy értsd, amennyiben ott szándékozol élni. Köszönöm.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 10: (egy férfi van a mikrofonnál): Üdvözöllek Tóbiás! És mivel még nem ment le a nap, jó Szabbatot is kívánok! Csak szeretném megköszönni nektek és Lindának is ezt az egészet. Tényleg állatira elképesztőek vagytok! És ausztrál juhászom, Marty is szeretné mindezt megköszönni nektek, aki a terem hátuljában ül, és onnan járul hozzá az energiához.

 

LINDA: Egy valódi rockertől ez bóknak számít.

 

SHAUMBRA 10: Abszolút! Nos, úgy érzem magam, mintha én lennék Van Halen új basszusgitárosa, aki a Madison Square Gardenben készül éppen játszani! Mindenesetre kilenc évvel ezelőtt azt választottam, hogy… és már egy éve járok ide, és meg akartam ezt kérdezni, vagyis nem is kérdezni akarok, hanem az álláspontodat kérni. Kilenc évvel ezelőtt azt választottam, hogy megengedem, hogy az egyik szívbillentyűm elzáródjon és volt egy szív műtétem. Az operáció alatt halálközeli élményben volt részem, amikor is egy élő fénylabdaként a színtiszta boldogság levendula dimenziójában találtam magam. És miközben kiterjesztettem az érzékelésemet – és bőven volt erre időm, mert ez egy öt vagy hat órás műtét volt – azt vettem észre, hogy hat vagy nyolc hasonló lény vesz körül. Ahogy kiterjesztettem az érzéseimet, telepatikus beszélgetésbe kezdtünk. Az első gondolatom az volt: -„Hú, minden, amit valaha is olvastam igaz!” És a többire nem emlékszem, habár körülbelül egy hónappal a műtétet követően, a felépülési időszakom alatt elkezdtem emlékezni, és amire határozottan emlékszem az az, hogy ennek az élménynek a végén nem akartam visszajönni. Erre azt mondták: -„Nincs választásod. Vissza kell térned, mert még nem végezted el a munkádat!” És azóta egy nagyon érdekes utazásban volt részem. Szeretném a te szélesebb és átfogóbb álláspontodat kérni annak kapcsán, hogy hol voltam tulajdonképpen, amikor a boldogságnak ebben a színtiszta levendula dimenziójában tartózkodtam? Az élő fénylabda lenne a spirituális létezők valódi természete, amikor nem öltenek magukra fizikai testet? És általában véve, mi a véleményed erről az egészről? Köszönöm. (kis nevetés)

 

TÓBIÁS: Valóban. Hát nem fantasztikus, hogy a hivatalos orvostudomány mi mindent tud érted tenni? (a közönség nevet, Tóbiás kuncog) Csak viccelünk, hiszen amit átéltél az nagyon is valós volt. Én most azt fogom… feltettél nekem egy kérdést, amire én válaszolok. Azt kérdezted, hogy hol voltál. A szó szoros értelmében a szívedben tartózkodtál a műtét ideje alatt. Hiszen ott történt az operáció. Te pedig lehetővé tetted magadnak, hogy bemenj a szívedbe. Nemcsak a fizikai szívedbe, de az érzéseidbe is, az együttérzésedbe, és még a színek, amiket láttál, azok is mind részét képezték a tapasztalásnak.

 

Ott olyan angyali lények csatlakoztak hozzád, akikkel rendszeresen dolgozol, akik ilyen alkalmakkor, mint amilyen ez a műtét is volt eljönnek, hogy segítsenek számodra fenntartani egy nagyon, de nagyon kényes energia hálózati és energia kapcsolati egyensúlyt. De sokkal inkább… megváltozott állapotodban sokkal nyitottabb voltál a velük való beszélgetésre. Rendszeresen találkozol velük, ahogy ezt mindannyian teszitek, hisz együtt dolgoztok az angyali lényekkel, de rendkívül nehéz visszaemlékezni ezekre az élményekre. A dolog intenzitása és egy bizonyos mértékig a műtéthez használt altató drogok következtében képes voltál jobban visszaemlékezni, mint egy átlagos éjszakai kaland során, amikor más dimenziókba utazol.

 

Óriási nehézség rejlik az információ vagy az esszencia megőrzésében, és abban, hogy ezt visszahozzátok ebbe a földi dimenzióba, aminek több oka is van. Az egyik az, hogy teljesen eltérő működési rendszer van a két birodalom között. Az egyik nagyon mentális. Nyelvet használ, meghatározott szavakat, miközben a másik birodalomban… a színtiszta angyali birodalmakban nem használnak szavakat. Ezért aztán rendkívül nehéz visszaidézni egy álmot vagy egy ideát. Nem lehet szavakkal meghatározni. Amikor megpróbálod ide visszahozni, olybá tűnik, mintha szertefoszlana. Attól az még létezik, de az elméd nem tudja hogyan felfogni. Ugyanakkor, ahogy ez már említésre került, egy olyan korszak felé közeledtek, ahol elkezdhetitek ezt az információt visszahozni ebben a birodalomba, anélkül, hogy ezt szavakkal meg kellene határoznotok, hanem általánosságban szólva sokkal inkább érzésekben kell megértenetek.

 

Tulajdonképpen igen is volt választásod azzal kapcsolatosan, hogy visszatérj vagy ne. Nagyon, de nagyon ellenállhatatlan, szinte kényszerítő, hogy ott maradj ezekben a birodalmakban, különösen akkor, ha valami egészségügyi problémád van, vagy ha valami nagyobb emberi krízis zajlik éppen az életedben. Nagyon nehéz ellenállni annak, hogy ne maradj ott azokban a birodalmakban. De te, és szinte az összes Shaumbra lényegében elültettetek egy energetikai újra-földelési eszközt itt a Földön, mert tudtátok, hogy ez milyen csábító lesz… ez nem a megfelelő szó erre Cauldre… szóval elképesztően nagy lesz a késztetés, hogy ott maradjatok ezekben a birodalmakban. De tudjátok, elköteleztétek magatokat amellett, hogy mindig visszatértek ide, hogy innen végezzétek a munkátokat.

 

Szinte minden éjjel átélitek ezt – mindannyian, miközben alszotok – minden egyes éjjel azon tűnődtök, hogy (Tóbiás kuncog) miért is ráncigáljátok vissza magatokat abba a tetembe, hogy aztán újból végigcsináljátok ezt! (nevetés) Néhányan nem csináljátok ezt. Mindössze azt választjátok, hogy maradtok, de mindannyian emlékeztek a szeretetre, az együttérzésre és az elkötelezettségre, és ezért lehetővé teszitek magatoknak, hogy megint visszatérjetek ide. Szinte mindannyian azt érzitek, hogy mennyi sok létidőt vesztegetnétek el azzal, hogy ha most mennétek el innen, hiszen ez az a létidő! Ez az új tudatosság időszaka! Ez a Te korszakod. Tehát ez segít abban, hogy visszatérjetek ide!

 

A valódi kérdés az, hogy: a.) „Valódiak ezek az élmények?” Abszolút. Valódibb, mint ez a tapasztalás, amit emberinek neveztek. A második kérdés: -„Hogyan lehetne megőrizni ezt az érzést? Hogyan emlékezhetnétek a történtekre?” Több dolog van itt. Először is, válaszd azt! Engedd el az ezzel kapcsolatos kétségeidet –mert ez nagyban belejátszik a dologba, hiszen az elme megkérdőjelezi a tapasztalást, mivel az nem kézzelfogható – engedd ezt el, és engedd meg magadnak, hogy intuitíven emlékezz az átéltekre. Néhányan most azt mondjátok: „De én nem emlékszem semmire, nekem nincsenek ilyen élményeim!” Azt a kihívást intézem mindannyiótokhoz, akik ezt mondjátok, hogy ebben az évben engedjétek érezni magatokat!

 

Namost, ez egy óriási kihívás, mivel az érzések magukkal ragadhatnak. Ahogy erre emlékeztek a Shoud-ot megelőző kis tapasztalásunkból, egy halomnyi érzést adtunk nektek, ami nem mondhatnám, hogy elnyerte a tetszéseteket. Úgy éreztétek, hogy valami nem stimmel, hogy valami nem… hogy valamit rosszul tettetek. Ezért aztán kiszűritek, azaz kizárjátok ezeket az élményeket. De mi azt a kihívást intézzük hozzátok ebben az idei évben, hogy engedjétek be az érzéseket az életetekbe, legyenek azok a sajátotok, vagy érkezzenek kívülről.

 

Engedjétek meg magatoknak, hogy újra érezzetek! Ahogy ez megtörténik, elkezdtek majd emlékezni, vagy legalábbis rendelkeztek majd ezeknek a többi dimenziós élményeknek az érzéseivel, amivel egyébként állandóan rendelkeztek. Akkor ezek majd elkezdenek beolvadni az életedbe, a valóságodba itt a Földön. Lesz, hogy ez kellemetlen érzést nyújt majd számotokra, és földeletlennek fogjátok érezni magatokat, dezorientáltnak fogjátok érezni magatokat, aminek az az oka, hogy két nagyon intenzív és valós energiát olvasztotok össze.

 

Előbb vagy utóbb képessé váltok arra, hogy végzitek a normál, hétköznapi emberi dolgaitokat, és közben, ezzel egy időben tudatában lesztek és megtapasztaltok más dimenziós élményeket is. Vagyis más szavakkal, ahelyett, hogy egy megváltozott tudatállapotban tartózkodnál az angyali lényekkel egy levendula dimenzióban, azt megtapasztalhatod úgy is, hogy közben itt állsz egy csoport Shaumbra előtt itt és most a fizikai testedben. Mindannyian efelé tartotok.

 

De kihívás abban áll, hogy beengedjétek az érzéseket! Engedjétek el a kétségeket, engedjétek be az érzéseket, és akkor ezek az élmények rendszeressé válnak az életetekben! Köszönöm.

 

SHAUMBRA 10: Köszönöm. Csak még egy kérdésem lenne!

 

TÓBIÁS: Igen.

 

SHAUMBRA 10: Lehetne, csak egyet? Ezek a lények az én angyali családom tagjai, vagy mindössze az én aspektusaim?

 

TÓBIÁS: Azok, akikkel ezalatt az élmény alatt találkoztál, angyali lények, és nem a te aspektusaid, hanem olyan angyali lények, akiket kapcsolattartó vagy összekötő angyaloknak neveznétek, és akikkel rendszeresen együtt dolgozol, és akik különösen azokban az időszakokban vannak ott, amikor ilyen drámai operációk zajlanak…ők azok, akiket sokszor ismertél és szerettél. Régi barátok.

 

SHAUMBRA 10: Köszönöm.

 

LINDA: Az utolsó rövid kérdés!

 

TÓBIÁS: Igen.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 11: (egy férfi van a mikrofon előtt): Tóbiás, miután az apám meghalt, úgy döntöttem, hogy belépek ebbe a világba, ennek pontosan öt hónapja, és harminc év után úgy döntöttem, hogy végre nekivágok ennek! Elrepültem Peruba, ahol elvégeztem egy teljes ceremóniát, hogy lássam, mi történt, miért választottam azt, és ezt követően pedig visszarepültem az USA-ba. Azután éreztem egy kapcsolatot, ami miatt úgy döntöttem, hogy visszarepülök Peruba. Majd eladtam mindenemet, és odaköltöztem, és kétségem sem volt afelől, hogy valami oka van az odaköltözésemnek. A végén pedig ennél a könyvnél kötöttem ki, ami hét év alatt lett lecsatornázva! A címe: „Az első és hetedik mennyországból vezető lépcső!” – megjelent spanyolul, portugálul, és az én szerepem ebben az, hogy lefordítsam angolra. És amikor ott voltam, az a nő, aki megmutatta ezt nekem, tulajdonképpen ő vezetett be a Bíbor Körbe is. Tehát most megint itt vagyok, és ahogy azt te is tudod, szenvedélyesen érdekelni kezdett lelkem célja, hogy hogyan folytassam a mindennapos életemet innentől kezdve, mikor az életben felbukkannak a kihívások?

 

TÓBIÁS: Visszautalnék a mai üzenetre. Ne kételkedj! És emlékezz Mark és Chris történetére – ami egy briliáns történet! (nevetés) Mark kihajózott annak ellenére, hogy az út során szembetalálkozott viharokkal, sőt volt, hogy egyáltalán nem volt szél, de egyetlenegyszer sem kételkedett. Megértette, hogy ez a tapasztalás részét képezi, és az adja majd meg neki a teljességet. Az embereknél a pénzhiány vagy a más emberek által eléjük állított kihívások miatt oly gyakran felüti a fejét a kétség.

 

(szünet) megpróbálom ezt most keresztülcsatornázni Cauldre-n… de ez kissé zavaros – de te lényegében hozzájárultál ennek a könyvnek a megírásához vagy létrehozásához, egy nagyon is multidimenzionális módon használva az energiádat egy csoporttal együtt, akik mind segítettek ennek a behozatalában. Tehát miközben olvastad a könyvet, hatalmas ismerősség érzés árasztott el, mivel esszenciád egy részét tartalmazza. Saját elkötelezettséged vagy vállalásod részét képezi, hogy ezt az információt más nyelvekre lefordítsd, hiszen itt nem csak a papírra vetett szavakról van szó. Bele van ágyazva egy olyan energia, ami nagyon, de nagyon vonzóvá teszi majd sok ember számára, hiszen magyarázatot ad sok olyan dologra, amit az emberek rejtélyesnek neveznek, amiknek a legkevésbé sincs közük a rejtélyekhez, csak a természetes spirituális fizikához. Tehát nagyon erősen kapcsolódsz ehhez a könyvhöz.

 

Itt az ideje, hogy véget vess a kételkedésnek! Itt az ideje, hogy azt folytasd, aminek a megtételét már amúgy is választottad. Ha megnézed ezeket az eseményeket, amiket az előbb felsoroltál nekünk, ami az egyik helyről a másikra, az emberek egyik csoportjától a másikig vitt téged, akkor láthatod, hogy ez nem más, mint Mark utazása. Ennek abszolút célja és oka van, és lehetővé teszi majd számodra, hogy egy győzedelmes, diadalmas felfedezést tégy az idén!

 

LINDA: Micsoda egybeesés, hogy pont Marknak hívják a kérdezőt is!

 

TÓBIÁS: Valóban! (nevetés, Tóbiás kuncog) És Cauldre azt mondja, hogy innentől kezdve minden további kérdéshez egy-egy pohár borra lesz az este szüksége. Tehát… (nevetés)

 

LINDA: Nekem volna egy utolsó kérdésem, amiről azt gondolom, hogy a többieket is érdekelné.

 

TÓBIÁS: Neki meg egy másik volna! (nevetés)

 

LINDA: Oda megyünk! Hogy van Sam?

 

TÓBIÁS: Hamarosan beszélni fogunk Samről. Sam… időnként… hogy is mondjam…

 

LINDA: Milyen volt a Karácsonya?

 

TÓBIÁS: Semmilyen.

 

LINDA: Óó!

 

TÓBIÁS: Eseménytelen. Azok a nyavalyás szülők, kénytelen leszek… nem értik az adás örömét, és… csendes volt, de tulajdonképpen Sam most hatalmas belső tapasztalásokon megy keresztül. A külvilág… ezért is tudtam az előbb olyan egyértelműen válaszolni a gyerekekkel kapcsolatos kérdésekre. A külső világa azt mondja neki, hogy valami baj van vele. A belső világa meg azt, hogy minden rendben van.

 

Akkor most melyiknek higgyen? Melyiknek tesz eleget? Briliáns tanácsadója van nem csak Saint Germain személyében, de jómagamtól is, a legfelsőbb lélek szintjéről. De azt is meg kell, hogy értsétek, hogy ő egyben autonóm és független is, ezáltal azt választhat, amit csak akar. Próbáljuk a dolgot megértetni vele, jelenleg néhány nagyon érdekes munkát végzünk vele. El tudjátok ezt képzelni, hogy milyen is lehet ez, hogy mindketten, Saint Germain is, és én is személyes figyelmünket szenteljük a fejlődésére, a belső világának a fejlesztésére?

 

Azt is mondhatnánk, hogy az ünnepek csendesen teltek, ami jó volt így, de az összes szülőt emlékeztetnem kell arra, hogy alsóneműt és zoknit soha ne adjatok ajándékba! Ne tegyetek ilyet! (nevetés)

 

 

És ez így van.

 

 

(Fordította: Telegdi Ildikó)      

 


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403