TÓBIÁS ANYAGOK

 

KVANTUMUGRÁS SOROZAT:

SHOUD 6: „Az Új Energiával való munka” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

 

Elhangzott a Bíbor Körben,

2008. február 2-án

 

www.crimsoncircle.com

 

 

 

És ez így van, drága Shaumbra, és a Föld új tudatosságának tanítói! Ismételten egybegyűlünk ebben a csodálatos szövedékben, amit Shaumbrának, a családunknak nevezünk, ahol is képviselve van az összes spirituális család – ó, nem a Földi, hanem a spirituális angyali családok -  akik figyelemmel kísérnek titeket, a fejlődéseteket, egészen azóta, amióta csak idejöttetek a Földre. Hiszen ami a Földön zajlik, az keresztül áramlik az összes többi királyságon, az összes többi dimenzión és az összes spirituális családon is.

 

Ti vagytok az úttörők. Jelenleg minden ember a Földön az új birodalmak úttörője. És természetesen ti, Shaumbrák vagytok jelenleg a Föld tudatosságának az úttörői. Új dimenziókat és új birodalmakat fedeztek fel, miközben a fizikai testetekben maradtok. Nem azért vagytok itt, hogy új földrészeket, új kontinenseket és új óceánokat fedezzetek fel, hanem azért, hogy a tudatot tárjátok fel. Segítetek kinyitni azokat az ajtókat és struktúrákat, amik ugyanabban a mintában tartják a tudatosságot már több tíz, száz, sőt több millió éve.

 

Ti vagytok azok, akik kiléptek a dobozból, miközben végig emberi formában maradtok. Ti vagytok azok, akik megnyíltok az érzésekre, az új tudatra, túlléptek az elme korlátoltságán, miközben továbbra is szeretitek és magatokhoz ölelitek az elme szépségét. Ti vagytok azok, akik éjjelente álmotokban összekapcsolódtok múltbéli éneitekkel, az angyali családotokkal, azokkal, akiket oly régóta ismertek, és tudatjátok velük, hogy jól vagytok. Tudatjátok velük, hogy bár időnként előfordulhat, hogy új kutatatásaitok és utazásotok magányos és nehézségekkel teli, sőt néhanap ijesztő is, attól még jól vagytok. Itt vagytok, életben vagytok, és kiterjedésben vagytok.

 

Micsoda öröm újra együtt lenni eme angyali lények csoportjával. Ismételten, ebben az a csodálatos, hogy ti nem ugyanabból az angyali családból jöttetek. Az összes családot képviselitek. Különféle angyali háttérrel és tapasztalatokkal bírtok. És most ebben az időszakban összegyűltök a Földön, az általunk Shaumbrának nevezett energiában, hogy behozzátok az Új Energiát.

 

 

Az angyali élményfürdő

 

Ma a megszokottól kicsit eltérően szeretnénk csinálni a dolgokat. Ó, és igen, Cauldre azt mondja, rengeteg időt töltünk tanítással és nagyképűsködéssel. Ma is ezt fogjuk tenni. (a közönség nevet, Tóbiás kuncog) Majdnem sikerült a bolondját járatnunk Cauldréval, de (még több nevetés)… de ahelyett, hogy úgy jöttünk volna hozzátok, mint máskor… mikor is megnyitunk bizonyos energia portálokat, és lehetővé teszitek számunkra, hogy eljöhessünk a ti teretekbe, ma valahol máshol vagyunk. Egyfajta távoli adást sugárzunk most számotokra. Arra kérünk titeket, hogy ma ti gyertek el hozzánk.

 

A mai nap különleges. Ez a nap kivétel nélkül mindannyiótok számára ki lett tűzve, be lett állítva, akár személyesen vagytok itt, akár a ti megfogalmazásotok szerint on-line-on csatlakoztok most, akár egy későbbi időpontban hallgatjátok vagy olvassátok ezt. De ez az idő és ez a tér ki lett tűzve számotokra. Ma megnyitjuk a Shaumbra Szerviz Központot. Angyali élményfürdőnek nevezzük. Ez az a hely – az a fajta dimenzió vagy tudati pont – ahova eljöhettek megújulni. És drága Shaumbra, nektek ma erre van szükségetek.

 

A múltban mindig eljöttünk értetek. Kiküldtük az „angyali buszokat” – ahogy ezt ti neveznétek – hogy felszedjenek és elhozzanak titeket a Shaumbra Szerviz Központba. De ma arra kérünk titeket, hogy intuitívan érezzétek az idevezető utat. Néhányan máris pánikba estek és azt kérdezitek: -„Nem tudom, hogyan találok oda. Balra vagy jobbra kell fordulnom? Milyen gyorsan menjek? Mit kell elképzelnem ahhoz az elmémben, hogy odajussak?” Semmit sem. Ahhoz, hogy eljuss a Shaumbra Szerviz Központba, ahol egy pillanat múlva mindannyian összegyűlünk, mindössze egy mély lélegzetet kell venned, és érezd az odavezető utadat! Igen, érezd az odavezető utadat!       

 

És mielőtt ezt megtennétek, mielőtt csatlakoznátok hozzánk a Shaumbra Szerviz Központban, vegyetek egy mély lélegzetet és lazítsatok. Ne a fejetekben akarjátok elképzelni, hogy annak milyennek is kellene lennie, vagy milyen érzést kellene, hogy keltsen. A Shaumbra Szerviz Központnak nem feltétlenül egy távoli bolygón vagy egy messzi galaxisban kell lennie. Talán csak egy lélegzetnyire van tőletek, szinte pontosan ugyanabban a térben létezik, amelyikben ti magatok, éppen csak egy árnyalatnyi a különbség. A Shaumbra Szerviz Központ ott lehet, ahova időnként éjjelente jártok álmotokban. Ott lehet, ahova olyankor mentek, amikor a hullámok kicsit összecsapnak a fejetek felett, és ott kerestek menedéket és megújulást. Engedjétek meg magatoknak, hogy intuitívan érezzétek az odavezető utat!

 

Arra kérlek titeket, hogy ne csoportosan, hanem egyenként gyertek. Arra is megkérlek titeket, hogy ne képzeljetek el semmit az elmétekkel, és ne próbálkozzatok se megerősítésekkel, se vizualizációkkal. Arra kérünk, hogy nyissátok meg magatokat, bízzatok magatokban és csatlakozzatok hozzánk egy pillanat múlva a Shaumbra Szerviz Központban!

 

Néhányan most azt kérdezitek: -„Ez most valós?” Nos, erre már magatok is tudjátok a választ: amennyiben azt választjátok. Egy páran most azon tűnődtök, hogy vajon valóban odataláltok-e? Ha elengeditek a kétséget és lehetővé teszitek magatoknak, hogy ott legyetek. Egy kevesen most megpróbáljátok kigondolni az utat a dimenzionális folyosók bonyolult útvesztőjén keresztül. Miért? Miért? Ez olyan egyszerű, minthogy azt választod, és lehetővé teszed, hogy a saját természetes érzésed és intuíciód vezessen el oda.

 

Mi itt várunk rátok. Újra összegyűjtjük az összes energiát egy pillanaton belül. Most vegyetek egy mély lélegzetet…

 

(szünet)

 

…intuitíven érezzétek az odavezető utat!

 

Szabadítsátok fel magatokat, hogy csatlakozhassatok hozzánk a Shaumbra Szerviz Központban, az angyali élményfürdőben, ahol egy nagyszerű napot készítettünk elő számotokra.

 

Vegyetek egy mély lélegzetet…

 

(szünet)

 

Áááá…

 

Látjátok? Milyen csodás kis váltás! Milyen csodás kis váltás! Megkérjük Kuderka Mestert (John Kuderka a hangtechnikus), hogy tegyen fel egy kis angyali élményfürdőhöz illő zenét. Hiszen ezt teszitek, amikor elmentek egy élményfürdőbe. És azok, akik nem biztosak benne, hogy itt vannak-e már, a zene majd vezettetést nyújt számukra. Csak finoman, a háttérben! (a finom angyali zene megszólal)

 

 

Felzárkózás             

 

Nos, mi zajlott mostanság Shaumbra? Mi történt? Bámulatos. Az történt, hogy megnyitottátok a tudatotokat és olyan gyorsan kiterjesztettétek, hogy az elméteknek is fel kell most zárkóznia. Elmentetek ezekbe a többi birodalmakba. Olyan iramban játszottatok az Új Energiával, hogy az túlságosan elborította az elméteket. Néhányan úgy éreztétek, hogy az egyszerűen leállt, és fogalma sincs hogy mit tegyen. Ez az Új Energia és az új tudatosság következménye.

 

Vegyünk egy mély levegőt!

 

(szünet)

 

Mi zajlik mostanság? Nos, most nem feltétlenül a csillagok állására gondolok, bár azok is megerősítik a tudatosság kiterjesztését. Nem feltétlenül a numerológiáról van szó, bár a számmisztika meg fog változni, és alkalmazkodni fog, hogy egy lenyomatot adjon arról, amin már keresztülmentetek. Megerősíti mindazt, amin keresztülmentek. Tehát ne a csillagokat, a numerológiát vagy a széljárást figyeljétek! Ezek mindössze azt támogatják, és azt erősítik meg, ami az életetekben történik.

 

Vegyetek egy mély lélegzetet!

 

(szünet)

 

Nos Shaumbra, kiugrottatok az új tudatosságba, és a testeteknek most fel kell zárkóznia. A testetek nagyon a Földhöz van rendelve, igencsak erősen kötődik az állatokhoz, a növényi élethez és Gaiahoz, a vízhez és a levegőhöz. Ahogy a tudatotok kiterjedt… és a tudatotok alatt természetesen a tudatosságotokat, az érzéseteket és az érzékenységeteket értjük. Mivel az ennyire gyorsan kiterjedt, a testeteknek most szüksége van egy pillanatra, hogy felzárkózhasson.

 

Testetek megpróbált rájönni, hogy mi is történt. Reagált. Kiáltott. Az egyik pillanatban a gyomrotokban, a másikban a fejtekben, azután a térdetekben, és a lábatokban, és néhányótok esetében pedig a feneketekben, Linda. Azt kiáltotta: - „Mi folyik itt? Mitől vannak ezek a fura fizikai érzetek?” A testeteket elborította ez a túláradóan sok érzés. Testetek rengeteg ilyen érzést őrzött és cipelt magával egy pontig, ahonnan kezdve már fogalma sincs, hogy mit kezdjen velük. Hogy a ti kifejezésetekkel éljünk – elég volt már ebből! Nos a testetek össze van…(Tóbiás kuncog) testetek össze van zavarodva, és megpróbál felzárkózni, de fogalma sincs, hogy mit tegyen.

 

Kiterjesztettétek a tudatotokat ahhoz hasonlóan, mint amikor egy gyerek egy új játékot kap. Dimenziókban játszottatok, amit az elmétek képtelen felfogni, amit régi érzéseitek és tudatotok képtelen megfejteni. Ez hatással van a szellemetekre. Igen, a szellemetekre. Tudjátok a Szellemetek is felzárkózást játszik. Szellemetek nagyon is egy régi típusú egyensúlyhoz volt hozzászokva veletek. Ő az egyik helyen tartózkodott, ti pedig egy másikon. Két különböző szobában voltatok, ugyanazon a házon belül. És most, hogy a tudatotok tágul, terjeszkedik, még a szellemetek sem igazán tudja, hogy mi is folyik. Ez nem vall rátok. Nem olyan, mint a régi énetek, akik hajlamos volt valahová beragadni, aki hajlamos volt bent maradni a szobájában. Mostanság kerestek, felfedeztek és játszotok. Még a szellemetek is a felzárkózást keresi.

 

Ó, és ott a gnosztotok. Valóban. Gnosztotok a ti kreatív megoldásotok. Ezen keresztül kezelitek a szituációkat, a dilemmákat, a problémákat és a kihívásokat. Ez a kreatív megoldásotok az emberi életetekben zajló dolgok kapcsán. De mivel megnyíltatok a tudat olyan új birodalmaira, ahol még nem jártatok soha, ahol még soha senki sem járt, a gnosztotoknak is fel kell zárkóznia. A múltban, régi tudatotokon alapulva gnosztotok csak korlátolt számú megoldással rendelkezett. De most, hogy változóban és kiterjedőben vagytok, még a gnosztotoknak is fel kell zárkóznia – kreatív megoldásotok potenciáljainak. Hát ezért hívtunk ma mindannyiótokat ide a Shaumbra Szerviz Központba.

 

(szünet)

 

Rengeteg különféle angyali lényt hívtunk ma ide. Elsődleges vendégünk, aki egyben energiátok segítője is, Quan Yin energiája, aki teljes együttérzésével jött el közénk. Ó, Quan Yin nem szilárd vagy változatlan. Quan Yin segít annak a biztonságos és szent térnek a létrehozásában, amiben megengedheted az energiák természetes egyensúlyba kerülését.

 

Néhányan most azon tűnődtök, hogy vajon ennek a Shaumbra Szerviz Központnak hogyan is kellene festenie, és pont ez benne az érdekes. A legutóbbi itt tartózkodásotok óta teljesen megváltozhatott a kinézete vagy az érzése. Minden mai itt töltött pillanatotokban változhat és fejlődhet. Azt javasolnánk mindannyiótok számára, különösen Quan Yin azt javasolja, hogy engedjétek el ennek a helynek a meghatározására irányuló szükségleteteket! Hadd legyen ez a megújulás, megifjodás tere, a pihenés és a befogadás tere.

 

Shaumbra, vegyetek egy mély lélegzetet!

 

Itt van Quan Yin energiája, számtalan sok kísérő társaságában – olyan angyali lények ők, akik értetek vannak ma itt. Ez egy gyönyörűséges élményfürdős nap. Még azt az analógiát is használhatnátok, hogy itt az ideje egy masszázsnak, egy spirituális masszázsnak.

 

Néhányan esetleg a víz kezelés energiáját választhatjátok. A víz nagyon érdekes dinamikával bír. Ez a legbőségesebb anyag a földön, életbevágó a Föld szempontjából. De a Föld piszka és talaja ellenére, ami csak erre az egy bolygóra jellemző, a víz egyben egy olyan energia is, ami igencsak elterjedt és használatos a többi birodalomban is. A többi birodalomban a víz nem olyan folyékony és nedves érzést kelt, mint nálatok a Földön. Nem is feltétlenül eső a többi birodalomban, de mégis létezik egy rendkívül hasonló elem még a nem fizikai birodalmakban is, ami közvetlen kapcsolatban áll a Földön található vízzel.

 

Ha félreteszitek a hidrogént és az oxigént, ami a Földön található víz elem fizikai összetevője, és megnézitek annak esszenciális energiáját, azaz a lényegét, amit ti víznek hívtok ugyanaz az esszenciája a Földön is, mint a többi birodalomban. Ez nem azt jelenti, hogy az angyaloknak vizet kellene inniuk, hanem azt, hogy ezt az elemet a felfrissülésre, a megújulásra használják. Ezért van az, hogy éjjelente sokan álmodtok vízzel, esővel vagy folyókkal, mivel ez használatos az angyali birodalmakban.

 

A víz esszenciális részét képezi a Shaumbra Szerviz Központnak. Mivel rendelkeztek a Földi lét és a vízben levés tapasztalatával – vizet isztok, a víz körülvesz titeket, és nagyon nagy részét képezi testetek tömegének – ezt az energiát ma is használhatjátok itt a Shaumbra Szerviz Központban. Engedjétek meg, hogy a víz lezuhanyozzon titeket! Hagyjátok, hogy a víz körülöleljen titeket, és belétek áradjon. Tudjátok, ez Földi fizikai testetekre és az energetikai testetekre, azaz az angyali testetekre is egyaránt jótékony hatással van.

 

Tehát megbeszélésünk további részében engedjétek meg, hogy az angyali kísérők is dolgozhassanak veletek. De, tudjátok, nem fognak ám rendbehozni titeket. Az energetikai hálótokat sem fogják helyrepofozni. Nem fogják összehangolni az agyhullámaitokat sem, semmi ilyesmivel sem fognak játszadozni. Azért vannak itt, hogy segítséget nyújtsanak nektek, esetleg egy finom spirituális masszázst.

 

Tudjátok, rendelkeztek egy Fénytesttel vagy Energia testtel, ami Földi fizikai testetek tökéletes mása. Van egyfajta energetikai elmétek, ami nem hasonlít az agyatokra. De még az angyali birodalmakban is létezik egy kölcsönös viszony emberi elmétek és az angyali… nevezzük ezt ésszerűsségnek - között.

 

Tehát, miközben belemegyünk megbeszélésünkbe, vegyetek egy mély lélegzetet… lazítsatok… hisz itt az ideje, hogy testetek, elmétek, szellemetek és gnosztotok felzárkózzon a tudatotokhoz, hozzátok.

 

Vegyetek egy mély levegőt!

        

              

Érzés

 

Elmúlt Shoudunkban az érzésekről esett szó, és szeretnék még erről egy kicsit beszélni. Az érzések valaminek a tudatára ébredését és az érzékenységet jelentik. Talán ez az egyik leghatalmasabb dolog, amit meg fogtok az idén tapasztalni – az érzéseket. Itt az ideje, hogy formabontóak legyetek, és megengedjétek magatoknak, hogy érezzetek! És ezen nemcsak a jó érzéseket értem. Ez nem azt jelenti, hogy mindössze a kényelmet és az örömet és az ehhez hasonló dolgokat érzitek. Hanem az összes érzést. Ahogy megnyíltatok a tudat új szintjeire, az természetes módon megnyitja a tudatossághoz és az érzésekhez vezető átjárókat.

 

Vegyetek egy mély levegőt!

 

Ennek a tudatosságnak és érzékenységnek némelyike egy elképesztően, rendkívül magas tudati szinten következik be. Ezek hallatlanul kifinomultak. És nagyon, de nagyon tiszták és világosak. Esetleg kristályosnak is nevezhetnétek ezeket. A kihívás pedig abban áll, hogy hogyan hozhatnátok be ezeket mindennapos Földi, emberi életetekbe? Úgy tűnik, hogy van egy természetes sorompó vagy talán egy ellenállás, egy kihívás abban, hogy megengedjétek, hogy ezek az elképesztően tiszta energiák bejussanak ezekre a más tudati szintekre, amin ti léteztek – különös tekintettel az emberi szintekre.

 

Időnként úgy tűnik, hogy létezik egy természetes ellenállás arra vonatkozóan, hogy ezek a csodálatos meglátások, amiket más szinteken fogadtok be, eljussanak ide. Ugyanakkor van egy részetek, a szellemetek, aki itt él a Földön, és kétségbeesetten vágyik ezekre az energiákra, és azt akarja, hogy azok eljussanak ide. Mi az a sorompó, ami megakadályozza ezt?

 

Részben a kollektív emberi tudat nehézségének a súlya az, ami létrehoz egyfajta falat, egyfajta sorompót, aminek a következtében ezek a kristálytiszta meglátások és tudatosságok nagyon nehezen tudnak csak ide eljutni.

 

De részben pedig ti vagytok azok, akik ellenálltok annak, hogy valami ennyire csodálatos bejöhessen egy olyan világba, ami időnként annyira durvának és nehéznek tűnik. Olyan ez, mintha egy szemétlerakóba tennétek egy szál rózsát. Nem igazán éreznétek helyénvalónak, hogy egy ilyen finom és illatos dolgot a kiszuperált, haszontalan dolgok energiájába helyezzetek. De drága barátaim, hát nincs abban bölcsesség, hogy egy olyan helyre vigyétek a rózsát, ahol szemét van? Hát nincs abban bölcsesség, hogy a szépség, és az illat egy ilyen gyönyörűséges elemét egy olyan helyre vigyétek, aminek erre van szüksége, ami ezt akarja, ami ez után az energia után sóvárog? Hát nem helyénvaló most számotokra ebbe a valóságba befogadni új tudatotok energiáját?

 

Az új tudat, az inspiráció, a tisztaság és a kristály energia nem kerül elpusztításra a Földi valóságban. Nem kerül. Nem fog elhervadni, hanem növekedésnek indul itt, mert itt, a Föld bolygón, az emberi tudat ez után kiált, ezt akarja. Te, az emberi aspektus, aki itt vagy a Földön, ez után sóvárogsz. Ezt akarod. Talán elérkezett az ideje, hogy be is engedd!

 

 

Mi az, ami a tiéd, és mi az, ami nem

 

Az idei év az érzések éve – a nyers, merész és elképesztő érzéseké. Ez az, ami után vágyakoztok. Ez az, amibe kiterjedtek – abba a képességbe, hogy képesek legyetek nagyon sok különféle szintet és réteget érezni. Hogy érezzétek a többi ember örömét és szomorúságát. Hány tanácsadó és tanító van köztetek? Tudjátok milyen megnyílni és érezni a kliensetek energiáját. Azt is tudjátok milyen megvédeni a sajátotokat, biztosítani a saját védelmeteket, hogy bebiztosítsátok magatokat arról, hogy nehogy magatokra vegyétek mások érzéseit, mivel azok az érzések időnként zavarosak, betegek, őrültek, a halandósággal kapcsolatosak, és különböző mértékben egyensúlytalanok. Hát pont ezért keresnek fel titeket!

 

Valamelyik nap hallottam egy beszélgetést, amin nevetnem kell. A pszichológus azon tűnődik, hogy ez sok őrült ember miért keresi őt fel. Nos, hát pont emiatt van ott, ez a dolga. (Tóbiás kuncog) Tehát drága Shaumbra, érzések. Ó, igen.

 

Ti, akik tanácsadók és tanítók vagytok, védőpajzsot helyeztetek magatokra. Vegyétek le ezeket! Vegyétek le! Engedjétek meg, hogy abszolút érezzetek – az összes Shaumbra, akár tanácsadók, segítők vagy tanítók vagytok – nem számít, hogy mit csináltok – vegyetek itt most a Shaumbra Szerviz Központban egy mély levegőt! Engedjétek meg magatoknak, hogy érezzétek az elképesztő, szörnyű érzéseket! Érezzétek az emberiség mélységét és poklát, ugyanakkor pedig az örömét is!

 

Tegyétek lehetővé magatoknak, hogy érezzétek, hogy mi zajlik a közvetlenül körülöttetek lévő dimenziókban – ahol a földhöz kötött entitások, a szellemek, kísértetek vannak, akik még nem képesek az elengedésre. Folyamatosan ott vannak körülöttetek, mivel ti egy másfajta tudatosságot sugároztok magatokból. Érzitek őket, de az elmétek és a testetek nem tudja, mit kezdjen ezzel. Ezért aztán félelmet éreztek, elveszettséget éreztek, és időnként pedig hideget. Engedjétek meg magatoknak, hogy érezzétek azt! Ne húzzátok le a sorompót! Ne álljatok ellen!

 

Beszéltünk már korábban erről az igen egyszerű alapelvről – csak az vagy, amit választasz! Csak az vagy, amit választasz, és ebben rejlik a te természetes egyensúlyod. Abban a csodálatos térben mindent érezhetsz. Ó igen, érezhetsz undort, ijedtséget, jókedvet, vidámságot, boldogságot – mindezeket a dolgokat – és nem kell, hogy a sajátodként birtokold azokat.

 

Tudjátok, éppen megnyíltok. Megnyíltok saját magatokra, az aspektusaitokra és a többi emberre. Tudatosak és megfigyelők lehettek, és ez nem kell, hogy kibillentsen titeket az egyensúlyból! Nem kell azokat az energiákat befogadnotok a testetekbe, és nem kell másokért feldolgoznotok azokat. Nem kell problémákon viaskodnotok az elmétekben a többiek nevében! Ó, és amikor a „többieket” említem, azalatt azt értem, hogy ezek a többiek, lehetnek a ti múltbéli aspektusaitok. Nem csak az elmúlt életek, hanem saját múltbéli részeitek. 

 

Az élet szépsége jelenleg az a képesség, hogy abszolút érezzetek és tapasztaljatok anélkül, hogy ezt magatokba szívnátok, anélkül, hogy ezt feldolgoznátok vagy rendbe hoznátok. Ó igen, Quan Yint halljátok: „Ne hozzátok azokat rendbe, ne javítsátok meg őket! Szeressétek, dédelgessétek őket, de nem hozzátok rendbe!” Ezt nem tehetitek meg. Ezt a felelősséget csak ők vállalhatják fel. A cenzúrázatlan, megszűretlen érzésre való képesség valamiképpen ijesztő, és elsöprő erejű lehet, különösen akkor, ha a testetek, az elmétek, a szellemetek és a gnosztotok még nem zárkózott fel eléggé a tudatotokhoz. Nem tudják, mihez kezdjenek ezekkel a látszólag elsöprő, maga alá temető érzésekkel. Tehát ilyenkor ezek vagy elborítják őket, vagy pedig lezárnak, illetve megesik, hogy mindkettő bekövetkezik. Drága barátaim, ez nem rólatok szól, hacsak nem azt akarjátok.  

 

Néha, ahogy itt ücsörgünk a Shaumbra  Szerviz Központban rátok kell néznem, és mosolyognom kell. Tudom kik vagytok. Tudom honnan jöttetek. Tisztában vagyok a tündöklésetekkel és a jóindulatotokkal. Milyen hamar elfeledkeztek ezekről, mihelyst a Földre érkeztek. Titeket nézlek most – az új tudatosság úttörőit - akik megnyílnak a tudatosságra, de azt is látom, hogy ez időnként mennyire kibillent titeket az egyensúlyból. Ezért aztán ezt a Shaumbra Szerviz Központban töltött időt használjuk arra, hogy lehetővé tegyétek a bennetek zajló természetes folyamatok megújulását, és engedjétek meg, hogy a velünk itt lévő angyali lények hozzátok járuljanak.

 

Igen, érzékelni kezditek, hogy más szinteken egy másik zene szól, azon túlmenően, amit a fizikai fületekkel hallotok. Nagyon hamarosan beszélni fogunk a zenéről az egyik következő ülésünk alkalmával, és a zenében rejlő óriási elképesztő megújuló képességről. De most csak lazítsatok, érezzétek a víz energiáját, és engedjétek meg, hogy a testetek, az elmétek, a szellemetek és a gnosztotok felzárkózzon szüntelenül terjedő, táguló tudatotokhoz.

 

(szünet)

 

Még több érzés

 

Térjünk vissza még egy pillanatra az érzésekhez. Előfordul, hogy amikor az érzések új hulláma árad be, akár az elmúlt 12 napban, az elsöprő erejű lehet. Valóban sok mentális aggodalmat okozhat. Ismételten mondom, ilyenkor ne feledkezzetek meg arról, hogy ezek pusztán érzések. Mindössze tudatában levés. Ez más emberektől származik. A Földön jelenleg uralkodó ping-pong típusú valóságból ered. Az egyensúlytalanságokból fakad – a gazdasági, hatalmi, kapcsolati egyensúlytalanságokból – különös tekintettel a Földön lévő maszkulin és feminin energia egyensúlytalanságára, ami most azt választja, hogy visszatér az egyensúlyi állapothoz.         

 

De tudjátok, hogy néha milyen is tud ez lenni. Amikor visszatérsz a saját egyensúlyodhoz, még akkor is ott vannak az újraigazodási pontok, amelyek nehezek és kihívással járnak. De most arról van szó, hogy mindezek a Földi energiák megoldást akarnak éppen, de előfordul, hogy egyben félnek is ettől. Amikor az energiák a megoldást és az egyensúlyt keresik, alkalmasint azoknak az energiáknak az egyéni elemei attól félnek, hogy elveszítik az egyéniségüket. Attól félnek, hogy miközben a megoldásra törekednek, az egyfajta energetikai halállal jár számukra, ezért aztán megpróbálnak a régibe kapaszkodni, mialatt megpróbálkoznak az egyensúlyba hozással és a megoldás megtalálásával is az újban.

 

Ezek közül némely dolog bennetek játszódik le, de érzéseitek túlnyomó része a körülöttetek lévő dolgokból származik. Érzitek, hogy Gaia energiája elhagyja a Földet. Az az angyali lény, aki már oly régóta itt volt, most finoman, lassan távozóban van, ami szomorúságot kelt. És bizonytalanságot. Az emberek vajon készen állnak arra, hogy felvállalják a felelősséget ezért a nagyszerű bolygóért? Készen állnak arra, hogy gondját viseljék a víznek, a levegőnek, a földnek és az állatoknak, az erdőknek? Van egy olyan érzés, hogy „Ha Gaia eltávozik, talán nekem is ezt kellene tennem, talán tud valami olyat, amiről én nem tudok.” Tehát van e körül egy olyan érzés, mintha a Földanya energiája magára hagyná a gyermekét. Érzitek ezt, és azt is érzitek, hogy ezt más emberek is érzik. Na, ez mennyire elsöprő erejű?

 

A kristály gyermekek bejövetelét is érzitek. Elkezdődött a jövetelük, egy kevesen a Kvantumugrás előtt jöttek, azóta pedig egyre növekvő számban érkeznek a Földre. Első alkalommal vannak itt. Csodálatos bölcs angyalok ők, akik lecsökkentik energiájukat, akik lesétálnak a lépcsőn, hogy eljöjjenek a Földre, és ti érzitek az izgalmukat, az ártatlanságukat. Érzitek az aggodalmukat. Érzitek… tudom, hogy néhányan, különösen a múlt héten éreztétek a – hogy is hívjátok ezt – azt a sokkot és zavarodottságot, amit akkor éreztek, amikor emberi lényekként első alkalommal nyitották ki kicsi szemüket, és azt mondták: -„Édes Istenem, mit tettem!” (Tóbiás kuncog)

 

Ó, ez egy sokk! Néhányan még mindig rendelkeztek ezekkel az idejöveteli sebeitekkel. Egy jó páran elsöprő energiát éreztetek… az elmúlt 12 napban egy hatalmas csoport érkezett a Földre. Nézzetek csak utána a születési rekordoknak! Egy óriási csoport érkezett – egy jó páran kifejezetten Európa földjeire, valamint Ah Tarrah földjére, vagyis Ausztráliába. Néhányan éreztétek azt a sokkot és kétséget, amit ők első alkalommal éreztek meg. Látjátok, megnyíltok az érzésekre. Hát nem ezt kértétek? Csak el ne feledjétek, hogy ez nem a tiétek. Tapasztaljátok meg ezeket! Érezzétek! Öleljétek magatokhoz! De ne feledjétek – ne vegyétek ezt magatokra – csak akkor, ha azt akarjátok.

 

Jelenleg ezeken a hatalmas érzéseken menetek keresztül, és néha nehézséget okoz számotokra ezeknek a kezelése. És ilyenkor mit tesztek? Vesztek egy mély levegőt, eljöttök ide, a Shaumbra Szerviz Központba bármikor, amikor csak kedvetek támad rá. Mindig nyitva áll számotokra.       

 

Bízzatok meg magatokban, és akkor nagyon gyorsan képesek lesztek majd megkülönböztetni, hogy mi tiétek, és mi nem. Képesek lesztek megkülönböztetni a saját érzéseiteket és a saját tudatotokat! Előfordul, hogy magatokra vesztek nagyon is zavaró gondolatokat. A gondolatok körülöttetek úszkálnak, a többi emberből áradnak ki, valamint azokból a nem fizikai létezőkből is kiáradnak, akik időnként keresztezik a ti dimenziótokat. Ezek a gondolatok sokszor olyanok, mint a kis úszkáló, lebegő energia gomolyagok. Ti pedig felszeditek őket – ezeket az egyensúlytalan, zavart, kusza és elveszett gondolatokat – azok pedig egyenesen belétek hatolnak. Ó, érzitek ám, átélitek ezeket. Néha olyanok, mint a démonok és a szellemek.

 

De ekkor összetévesztitek őket. Azt gondoljátok, hogy a tiétek. És ilyenkor megpróbáljátok feldolgozni azokat, vagy ütközetet vívtok velük. Ne tegyétek ezt Shaumbra, mindössze érezzétek őket! Csak érezzétek ezeket! Néha azon tűnődtök: „Miért van ez bennem? Vajon melyik részem teszi ezt?” Ez nem ti vagytok. Tényleg nem. Bölcs ember az, aki megérti, hogy csak az azonos önmagával, amit az adott Most pillanatában választ.

 

Néhányan abban a gondolatban akadtok fent, hogy ez a tiétek, egy öt éves, vagy tizennyolc éves korotokban – vagy bármikor – bekövetkezett esemény következtében. Ezért aztán azt az összegzést vonjátok le, hogy ez bizonyára a tiétek. Nos, pedig ez nem így van. Az csak egy aspektus volt. Az csak egy kicsike, aprócska tapasztalat volt, de az nem te vagy. Te az az angyali emberi létező vagy, aki itt vagy most ebben a pillanatban.

 

Mai beszélgetésünknek ezt a fejezetét annak összegzésével zárjuk, hogy azt mondjuk, legyetek nyitottak az elképesztő érzésekre, a tudatosságra és az érzékenységre! Lélegezzétek azt be! Érezzétek, ahogy keresztülhalad rajtatok, majd engedjétek el! Engedjétek el! Ó igen, előfordul, hogy az energia továbbra is ott marad, és még egy darabig érzed, érzékeled, de ilyenkor emlékeztesd magad arra, hogy az nem a sajátod, nem a tiéd. Az nem te vagy, Mindössze érzékeled azt. Sokat fogunk még erről az idén beszélni. Sokat fogunk még beszélgetni az érzésnek eme diadalmas felfedezéséről. Beszélni fogunk erről az év végén, és meg fogjuk ünnepelni, hogy milyen érezni és élni!

 

 

Új Energia

 

Shaumbra, tehát miközben itt a Shaumbra Szerviz Központban továbbra is hagyjuk, hogy minden felzárkózzon táguló tudatotokhoz, beszéljünk egy kicsit az Új Energiáról – arról, hogy az Új Energia hogyan működik. Az Új Energia, ahogy ezt már máskor is említettük, nem vibrációs, mint a Régi Energia, hanem terjedési, táguló. Egyszerre, egy időben terjed ki az összes irányba és az összes dimenzióba. Szinte teljességgel lehetetlen az Új Energiát a Régivel összehasonlítani. Teljes mértékben különbözőek, szinte minden tekintetben.

 

Az Új Energiát be lehet integrálni a Régi Energiás valóságba. Nem kell különállónak vagy függetlennek lenniük. De a Régi Energia gyanakvó az Új Energiával szemben. A Régi Energia megpróbálja azt kívül rekeszteni, vagy legjobb esetben is megpróbálj azt tesztelni, hogy meg tudja határozni, hogy miből is áll az valójában. A még bennetek is meglévő Régi Energiás tudatosság nem érti ezt, ami idegen behatolásnak tűnik számára. Szinte olyan ez, mintha egy mini űrhajó jönne a Földre, hogy kipróbálja, megpróbálja érezni és érzékelni azt, és, ahogy ezzel ti is tisztában vagytok, amikor egy űrhajó érkezik a Földre, az hatalmas pánikot kelt. Az Új Energiával is ez a helyzet. Bejön a valóságotokba. Nem kis repülő csészealjakon, hanem egyfajta energia buborékokban. Ezek a buborékok jelen pillanatban mindenhol körülvesznek titeket. A szó szoros értelmében látjuk őket. Sokszor a tudatában sem vagytok annak, hogy ezek a buborékok ott vannak, de érzitek őket. Éreztek valami mást, valami furcsát és szokatlant. Nem tudjátok, hogy mi az. Ez az új tudatosság. Ez az Új Energia.

 

Az Új Energia működik… meg kell, hogy értsétek, hogy az emberi szavak nagyon korlátoznak minket. Ez lényegében nem „működik”, hanem egyszerűen csak van. De az Új Energia most munkába áll az életetekben. Most az Új és a Régi Energia közötti különbségekről fogunk beszélni.

 

Vegyünk egy mély lélegzetet, miközben itt ülünk a Shaumbra Szerviz Központban, és ha azt választjátok, akkor engedjétek meg magatoknak, hogy érezzétek, megtapasztaljátok és hasznosítsátok most az Új Energiát! Az elme nem igazán tudja, hogy mit tegyen, hiszen ez annyira más.     

 

A Régi Energiában az ember válaszokat akar. Az emberi tudat válaszokat akar. Az Új Energia nem a válaszokról szól. Nincsenek válaszok, mivel az Új Energia a potenciálokról szól. És a potenciálnak nem kell egyetlen válaszként vagy egyetlen igazságként meghatároznia önmagát, hiszen rengeteg réteg és potenciál létezik. Tehát miközben a régi ember választ keres egy problémára, néha nagyon kétségbeesetten vagy nagy frusztrációban, az Új Energia eljön hozzád, sokszor láthatatlanul és ismeretlenül, potenciálok formájában. Lassan elkezdhetitek a „válasz” szót kitörölni a szótáratokból – persze, amennyiben ezt választjátok – és megengedhetitek a potenciálok tudatosságának a megérkezését.

 

Az emberi tudatosság meghatározásokat akar. Különösen az elme akarja meghatározni a dolgokat. Meg akarja azt érteni, és ki akarja elemezni. Az Új Energiában nem létezik a meghatározás. Ez szabad. Nyitott. Meghatározás nélküli. A Régi Energiában a meghatározás a saját természetéből adódóan a korlátozás egy módja, miközben az Új Energia nem meghatározható. Ez a szabadság.

 

A jelenlegi emberi psziché nem igazán jól tudja kezelni a meghatározhatatlan dolgokat. Tehát a mai élményfürdőben az az egyik kihívásotok, hogy tudtok olyan szabadok lenni, hogy ne akarjatok semmit meghatározni? Képesek vagytok olyan szabadok lenni, hogy ne kelljen takaros kis részekre bontanotok az olyan dolgokat, mint amilyenek az érzések, a gondolatok és az energia? Képesek vagytok ennyire szabadok lenni? Képesek vagytok erre saját magatokkal, saját magatokban is, hogy nincs szükségetek meghatározásra?

 

A Régi Energiás tudatban az emberek azt akarják, hogy kettő meg kettő, 2+2 = 4 – néggyel legyen egyenlő, és azt akarják, hogy ez minden alkalommal így legyen. Mikor megnyomod a számológép gombjait, vagy amikor összeadod ezt a fejedben, mindig azt akarod, hogy az eredmény négy legyen! 2 + 2 = 4. Az Új Energiában, amiben jelenleg tartózkodtok, kettő meg kettő nem néggyel egyenlő, vagy legalábbis nem csak néggyel egyenlő. Amikor összerakod ezeket az energia elemeket, összeadhatsz mindenféle különböző számokat, sőt, még a „fordított” és a „mellék” számokat is, amiket a matematika még nem fedezett fel. Vagy a „számok közötti számokat”, amelyek jelenleg ismeretlenek a tudatosság előtt.

 

Az elme mindig azt akarja, hogy az egyenlő és állandó legyen minden egyes alkalommal, de az Új Energiában ez nem így van. Lényegében az Új Energiában bármelyik két szám vagy rész összege mindig egy lesz. Összeadhatsz több tíz, száz vagy akár ezer elemet, számot, vagy amit csak akarsz – energia bitet – és ahelyett, hogy egy új összeget kapnál, az Új Energiában az összeadás eredménye mindig - 1 – lesz.

 

Ez most egy egészen hosszadalmas beszélgetéshez vezethetne az Új Energiás fizika kapcsán, de mi megóvjuk ettől az elméteket és a testeteket. De értsétek meg, hogy az Új Energiában ez nem az eddigiek szerint működik. Vannak néhányan, akik ragaszkodni akarnak ehhez, és akik tudni akarják, akiknek tudniuk kell, hogy 2+2=4 ahhoz, hogy földeltek maradjanak, és egyensúlyban legyenek – de engedjétek ezt el. Most sok dolog van.

 

Az emberek tudni akarják, hogy van jó és van rossz. Egyfajta értékítéletet akarnak helyezni az életben szinte mindenre. Az új tudatosságban, az Új Energiában nincs jó és nincs rossz. Ezt nem lehet többé ezekkel a fogalmakkal meghatározni. Talán a legjobban úgy fogalmazhatnánk ezt meg, hogy „ez csak van”, értékítélet nélkül. Talán az csak egy tapasztalás, energia, tudat. Az emberi elme kétségbeesetten és elszántan meg akar maradni a jó és a rossz erkölcsi paramétereinél annak érdekében, hogy rajta maradjon a vágányon. De az Új Energiában nincs szükség semmilyen vágányra. Semmi szükség arra, hogy ezeket a korlátokat magatokra vegyétek. Ezek valójában ítélkezések. Ez valójában egyfajta börtön.

 

Vegyünk itt most egy mély levegőt!

 

(szünet)

 

Több megújulás

 

Érezzétek a víz esszenciáját, a fizikai és az energetika vízét egyaránt, ami segíti az elsimítást, a megnyugvást, csillapít, segíti a megújulást, és természetesen állítja helyre az egyensúlyotokat. Engedjétek meg, hogy testetek, elmétek, szellemetek és a gnosztotok felzárkózzon nagyon is dinamikus tudatotokhoz!

 

Igen, megkérhetitek bármelyik angyali segítőt, hogy odamenjen hozzátok, és esetleg megmasszírozza a lábatokat. Nem sokatoknak van része láb masszázsban. Hadd dolgozzanak egy kicsit a vállatokon, a homlokotokon és egy kicsit a halántékotok tájékán. Lélegezzetek továbbra is, és engedjétek meg, hogy az energiák felzárkózzanak a tudatotokhoz!

 

Mostanában nagyon nagy, hatalmas érzéseken és nyitásokon mentetek át, és a mai ülésünk célja mindössze a megújulás. Ma nincs semmi nyomás, nincsenek erőltető energiák, nincsenek nagy kihívások.

 

Vegyetek egy mély levegőt!

 

(hosszú szünet)    

 

A régi emberi tudatban a megoldás iránti vágy él. Az emberek meg akarnak oldani dolgokat, és ez szorosan összefügg a válaszok egész témakörével. Azt akarják, hogy a problémák megoldást nyerjenek, de az Új Energia nem a megoldásról szól, hanem a folytonos fejlődésről, tágulásról, kiterjedésről, aminek nincs vége. Néha azon tűnődtök, hogy „Mi a válasz? Mi a megoldás?” Ez a szüntelen fejlődésről és nyitásról szól.

 

Vannak a mostanihoz hasonló időszakok, amikor fontos a megpihenés, az energiák összhangba hozatala. Ezt követően pedig minden folyamatosan megnyílik, kibontakozik és kiterjed. Ahogy egyre jobb lesz a magatokra vonatkozó megkülönböztető képességetek, ez könnyebbé válik. Tulajdonképpen egészen játékossá válik az energiák folytonos kiterjesztése. De kellenek ilyen időszakok is, mint ez a mostani, amikor csak újra összehozzuk a dolgokat.

 

 

Befogadás, elfogadás

 

 

A régi emberi tudat… a régi emberi tudatban létezik egy olyan dinamika, mi szerint az emberek azt hiszik, hogy ki kell érdemelniük a dolgokat, meg kell értük dolgozniuk. Küzdeniük kell értük, keresztül kell menniük egyfajta fájdalmon ehhez, legyen ez akár mentális, akár fizikai. De mindenképen ki kell fejteniük egy bizonyos mennyiségű energiát ahhoz, hogy fejlődjenek vagy növekedjenek vagy, hogy boldoguljanak, és ezzel egyfajta küzdelemnek kell társulnia. Ha nincs kihívás, akkor az energia vagy az eredmény nem is érte meg. Ebben a régi tudatban az emberek óriási nehézségek elé állították magukat valami olyanért, ami valójában elképesztően egyszerű.

 

Az új tudatosságban, az Új Energiában ez a befogadásról/elfogadásról szól. Befogadás. Nincs ok és okozat, nincs a befektetett energiához társított energia befogadás. A befogadás az Új Energiában tényleg egy egyirányú utca. Ez nem a viszonzáson alapul. Más szavakkal, az Új Energia, az új tudat el fog jönni hozzád, anélkül, hogy ezért bármit is tennél, anélkül, hogy bármit is fel áldoznál, anélkül, hogy órákon keresztül imádkoznál, meditálnál, vagy valami hasonlót tennél.

 

Nos, ez egy rendkívül egyszerű, ugyanakkor pedig egy elképesztően szokatlan dinamika. Titeket arra tanítottak, és a Földön jelenlévő fizika és hiedelmek mind így lettek kialakítva, hogy mindig van energia csere, energia forgalom. Ahhoz, hogy kapjál valamit, cserébe adnod is kell valamit. Ha pedig először kapsz, akkor később azért valamit adnod kell. Ez a dinamika nem alkalmazható az Új Energiában. A Befogadás, a kapás nyitott, feltételnélküli, elérhető és semmit nem kérnek érte tőled viszonzásul.

 

A befogadásra elképesztően sok forrásból szert tehetsz. Elsősorban önmagadtól, egész Énedtől, nem csak az emberitől, hanem az összes énedtől. Éned összessége azt választja, hogy téged szolgáljon, amennyiben ezt lehetővé teszed. A befogadás létrejöhet a házi kedvencedtől, időnként más emberektől, az angyali kapcsolattartóktól vagy összekötőktől, akik mind a közeledben vannak. A befogadás nagyon sok helyről és dimenzióból érkezhet. Ez mindössze az energiáról szól – nyers energiáról – ami eljön hozzád, hogy támogassa a tudatodat. Emlékezz, hogy a tudat nem energia. Az energia azért van itt, hogy segítse a tudat legnagyszerűbb vágyainak a testet öltését.

 

A régi emberi tudatosságban lekorlátoztátok az energia áramlását egy olyan hitrendszer következtében, ami hosszú idővel ezelőtt lett beállítva, miszerint ahhoz, hogy valamit kaphass, előbb ki kell azt érdemelned, szenvedned kell, meg kell érte dolgoznod. De az Új Energiában a befogadás olyan egyszerű, mint egy lélegzetvétel, mint, hogy megengeded és semmit sem kell viszonoznod. Ez valamiképpen egy szokatlan, furcsa paradigmának tűnik. A régi emberi én azt mondja: „De cserébe adnom kell valamit, viszonoznom kell!” Nem. Ha hiszitek, ha nem, nem kell. Még a bölcsességedet sem kell megosztanod, sőt a bőségedet sem. Megteheted persze, ha ezt választod, de ez nem kívánalom az Új Energiában.

 

Rengeteg interdimenzionális, magas tudatú energia szeretne jelen lenni az életedben, szeretne támogatni téged, szeretne bátorítani téged, szeretne most itt lenni veled – ami tőled ered, a külvilágból, a szellemtől, a természeti Déváktól, a vízből, Quan Yintől, mindenhonnan származhat. És a mai napon azt kérdezem tőletek drága Shaumbra, hogy miközben itt ülünk a Shaumbra Szerviz Központban, valóban lehetővé teszitek magatoknak az elfogadást? A tiszta energia, érdek nélküli energia befogadását, ami egy tiszta, semleges állapotban várakozik arra, hogy bejöhessen a valóságodba. El tudod ezt fogadni?

 

Meg fogom most kérni Quan Yin energiáját, aki most Aandrah-ban testesül meg, hogy jöjjön ide egy pillanatra, és dolgozzon közületek azokkal, akik azt választjátok, hogy ezt most belélegzitek ebbe a mostba, a valóságotokba, az életetekbe, magatokba. A feltétel nélküli elfogadás, a szűrő nélküli befogadás, az élet ajándékainak a befogadása. Aandrah…

 

AANDRAH: Akkor most azt kérdezem tőled, hogy elfogadsz-e egy Valentin napi ajándékot, ennek a lélegzetnek a kitűnő ajándékát? Ez a lélegzet… hiszen ennek a lélegzetnek az energiájában jelen lévő szeretet olyan mély, amit már sokan elfelejtettetek, pedig az itt van. Lélegezzétek ezt be mélyen önmagatok magjába!

 

Tóbiás azt mondta, hogy ez egy buborékban utazik. Mit szólnátok ahhoz, ha ez egy pezsgő buborék lenne, egy olyan buborék, ami táncolni, játszani és szikrázni, gyöngyözni szeretne veletek? Elfogadjátok ezt? Belélegzitek magatokba?

 

Lélegezzetek! Ahhoz a csodálatos zenéhez hasonlóan, amit a barátaitok hoztak el nektek, ez is eljön, hogy megérintsen titeket.

 

Lélegezzetek! Lélegezzétek be a zenéjüket, lélegezzétek be Tóbiás szavait, lélegezzétek be ezt a vibrációt, amit én lélegezek most veletek együtt! Lélegezzetek olyan mélyen, olyan mélyen, hogy a lélegzet táncra keljen és gyöngyözzön, tündököljön és beáramoljon önmagad mélyére, és játszani akarjon. Azt mondom én, gyere játszani! Gyere és merj élni velem ezen az újfajta módon! Lélegezz most! Lélegezz és fogadj be! Merjél nagyot elfogadni! Hajlandó vagy rá? Erre kérlek téged!

 

Lélegezz most velem! Engedd meg, hogy nagyon mélyen szeresselek, hogy lélegzetem átjárja minden egyes porcikádat! Lélegezz most velem!

 

Lélegezz és fogadj el! Lélegezz és fogadj el! Igen… igen.

 

 

(szünet)

 

TÓBIÁS: Milyen gyönyörűséges napot osztunk meg egymással itt, ebben a csodálatos élményfürdőben, ahol megengeditek, hogy önmagatok többi része felzárkózzon a tudatotokhoz.

 

 

Az Új Energia működése

 

 

Beszéljünk még egy kicsit az emberi energia kontra Új Energiáról. Az emberi tudat érvényre akarta juttatni az emberi én személyiségét. Az emberi tudat saját magát akarta megerősíteni, érvényesíteni. Az Új Energiában semmi szükség sincs az emberi én megerősítésére, érvényre juttatására. Erre semmi szükség. Ez mindössze arról szól, hogy éned összessége vagy ebben a Most pillanatában, önmagadon belül. Az emberi énnek nincs szüksége önmaga érvényesítésére vagy megerősítésére. Nem szükséges tudnia saját létezéséről, hiszen az Új Energiában mindössze van. Olyan sok energia ment el az érvényesítésre, a megerősítésre, a személyiségre, és most felfedezitek, hogy mindez egyfajta illúzió volt csupán.

 

A Régi Energia tudatban volt egy hajlandóság a dolgok rendkívüli mértékű megnehezítésére és megbonyolítására. Ez egy célt szolgált, mert ez tette lehetővé tudatod számára, hogy rájöjjön, milyen mélyre is képes lejutni, mennyire össze tud zavarodni, mennyire elveszett tud lenni. Az Új Energiában minden briliáns egyszerűséggel bír. Az Új Energiának többé nem a mélységeket kell felfedeznie, hiszen tudja, hogy minden végtelen mélységgel bír, és ugyanakkor pedig végtelenül egyszerűséggel is. Ez ellentmondásosnak tűnhet, pedig az Új Energiában a Régi Energia számára a legtöbb dolog valóban ellentmondásos.

 

Új Energia. Érezzétek! Csak érezzétek! Hagyjátok abba a meghatározására való igyekezeteteket, az nem valami jól működik. Csak érezzétek! Ez a korlátlan lehetőségek forrása! Ez a korlátlan és szabad energia forrása! A régi emberi tudat mindent struktúrába akart rendezni. A struktúrába rendezés jó móka – mikor összerakod a dolgokat, felépíted őket. A régi tudatosság mindent struktúrába akart rendezni, minden mellé értéket rendelt, aminek a következtében könnyebb volt megérteni, hogyan állnak össze a dolgok. De egyszer csak elérkezett egy pont, ahonnan tovább már nem tudott rájönni, hogy hogyan működik az összes darabka. Ugyanakkor az emberek továbbra is struktúrába rendezik a dolgokat, mindent elemzés alá vetnek.

 

Az Új Energia nem rendelkezik struktúrával. Energia, mégsem rendelkezik struktúrával. Ezért aztán tudósaitoknak igen nehéz dolguk lesz a beazonosításával. De itt megint visszajutunk a minden dolog beazonosítására való törekvéshez, hiszen ha nem tudjátok azt meghatározni, akkor az nyilvánvalóan nem is valódi! Nos, legalábbis a Régi Energiás gondolkodás szerint.

 

Az Új Energia struktúra nélküli, ugyanakkor képes jelenlegi formák, jelenlegi tudatosság felvételére és annak fokozására. De amint az Új Energia beáramlik a jelenlegi elképzelésekbe, sőt a fizikai valóságba és a fizikai struktúrákba, olyan látszatot kelt majd, mintha az Új Energia lényegében lerombolná a régi elképzelést vagy a régi struktúrát. Olybá tűnik, hogy megsemmisíti azt. De ha újra láttok vagy újra éreztek, akkor megértitek majd, hogy egyáltalán nem erről volt szó. Az egy illúzió volt.

 

Újradefiniálta a Régi Energia tudatát. Lehetővé tette annak kiterjedését, lehetővé tette, hogy az elengedje a régi struktúráit és korlátozásait, hogy szabadon, parttalanul kifejeződhessen. Tehát amikor azt látjátok az életetekben, hogy a dolgok a saját szemetek láttára hullanak darabjaikra, akkor egyáltalán nem arról van ám szó. Mindössze újradefiniálja magát egy meghatározhatatlan és szabad módon. Ismételten, ez ellentmondásosnak fog tűnni, pedig egyáltalán nem az.

 

Ez azt a kihívást állítja majd elétek, hogy kilépjetek régi gondolkodásotokból, hogy kilépjetek a régi mintáitokból, a régi kényelmet adó mintáitokból. Ez egy másik dolog – az emberi tudat, a Régi Energia kényelemben akart lenni… komfortban. Az Új Energiának nincs szüksége komfortra. Ez a kiterjedésről, a fejlődésről és a játékról szól, hiszen nem létezik jó vagy rossz, helyes vagy téves, fájdalom vagy kényelem. Ez mindössze tudatosság.

 

Vegyetek egy mély lélegzetet Shaumbra!

 

(szünet)

 

Tényleg elkezdtek érezni. Tényleg elkezdtek érzékelni. Ebben az elmúlt hónapban elkezdtétek beintegrálni az életetekbe az Új Energiát, és ez időnként kaotikusnak tűnik, mivel nem követi az általatok eddig ismert mintákat. Soha nem mondtuk azt nektek, hogy felerősített, erősebb Régi Energiához fogtok jutni. Mondtuk, hogy ez Új lesz, amire ti egyetértően rábólintottatok. (némi nevetés, Tóbiás kuncog) Ebben az előttünk álló hónapban ennek csodálatos példáit fogjátok mindannyian megtapasztalni! Ez egyébként a naptárotok szerint is egy fura hónap. Tehát…

 

 

Az alkalmazás

 

Vegyetek egy szituációt, érezzetek egy szituációt az életetekben, ami problémát jelent számotokra, és ami egy másik emberrel kapcsolatos, és mi jól tudjuk, hogy mindannnyiótoknak van ilyen szituációja. (Tóbiás mosolyog) Érezzétek azt a személyt! Ne csak elképzeljétek, hanem érezzétek őt! Volt némi nehézséged vagy kihívásod ezzel a személlyel, legyen az egy házastárs, vagy különösen egy ex-házastárs, vagy valaki a munkahelyen, vagy egy testvér, vagy bárki más, akivel nehézségeid adódtak. Mint amikor két birka fejjel megy egymásnak, ti is így próbáltátok ezt megoldani. Egy Régi Energiás módon próbáltátok meg kidolgozni a közöttetek feszülő dolgot. Elég nyilvánvaló, hogy ha két dolgot egymásnak ütköztettek, akkor mi fog történni! Mit fognak tenni? Még nagyobbá, még makacsabbá és még érzékenyebbé válnak.

 

Vegyetek tehát egy másik személlyel kapcsolatos szituációt – legyetek szívesek csak egyet választani, hiszen nem akarjátok leterhelni magatokat! Vegyetek tehát egy másik emberrel kapcsolatos szituációt! Értsétek meg kérlek, hogy ez a dolog kissé történelmi jelentőségű számunkra! Mindig is arra kértünk benneteket a házi feladatok kijelölése során, hogy csak magatokért tegyetek dolgokat. Ne hozzatok be más energiákat, de most már készen állunk, most már készen álltok. Érezzétek ennek a szituációnak az energiáját! Lehet, hogy ez nem egy kellemes érzést kelt, de továbbra is érezzétek az ezzel járó érzést! Érezzétek, hogy mit tesz az elmétekkel, az érzelmeitekkel és a testetekkel.

 

Most pedig engedjétek be az Új Energiát ebbe a szituációba! Most egy páran nyeltek egy nagyot, mert: -„De mi lesz, ha beengedem az Új Energiát ebbe a régi nehéz szituációba, mi fog akkor történni? Tisztességtelen előnyhöz jutok általa? Ez vajon meg fogja oldani a problémát?” Talán túlságosan is jól szórakoztatok vele már igen hosszú ideje. A másik fog vajon nyerni? Ők fognak ebből hasznot kovácsolni, és nem ti?

 

Nos, engedjétek meg, hogy ezt most megtapasztaljátok! Ebben az előttünk álló hónapban hozzátok be az Új Energiát! Hozzátok be magatokba, a szituációba ezt az Új Energiát! Ne próbáljátok meg kiagyalni! Ne próbáljátok meg manipulálni az energiát! Ezt aláhúzzuk! Ne próbáljátok meg manipulálni az energiát! Csak lélegezzétek be!

 

És most csak figyeljétek a kerítés mögül, hogy mi történik! Figyeljétek meg, hogy mi történik, amikor ma később hazaértek! Figyeljétek meg, hogy mi történik az elkövetkezendő pár nap során, különösen ezzel a személlyel kapcsolatban. Álljatok a kerítés mögé, és értsétek meg, hogy az Új Energia most bejön, mivel ti behívtátok! Ti engedtétek be! Nézzétek és figyeljétek, hogyan működik!

 

Engedjétek el az eredményre vonatkozó elvárásaitokat! Ne engedjétek meg magatoknak, hogy a káosz, a dráma vagy a félelem magával ragadjon titeket! Csak legyetek megfigyelők! Briliáns és diadalmas felfedezésekre tesztek szert az Új Energia működésével kapcsolatban – a ti új energiás tudatotok kapcsán! Ismételten, ne legyenek elvárásaitok a végkifejlet kapcsán! Csak figyeljetek!

 

És ezzel drága Shaumbra, szívesen látunk titeket továbbra is itt a Shaumbra Szerviz Központban, ebben az angyali élményfürdőben, hogy addig maradjatok itt, ameddig csak jól esik! Értsétek meg, hogy ez esélyt ad nektek arra, hogy testetek, elmétek, szellemetek és gnosztotok felzárkózhasson szüntelenül táguló, kiterjedő tudatotokhoz! Értsétek meg azt is, hogy ide bármikor visszatérhettek!

 

Mostanság néha nehéz és kihívással teli a Földön lenni, különösen akkor, ha az új tudatosság úttörői vagytok. Értsétek meg, hogy mi azért vagyunk itt, hogy szolgáljunk titeket! Értsétek meg, hogy az Új Energia bármikor elérhető a számotokra!

 

Kivétel nélkül mindannyiótoknak köszönjük mindazt, amit tesztek! Csak remélni tudjuk, hogy hamarosan emlékezni fogtok arra, hogy miért is mondjuk ezt!

 

És ez így van.                 

 

 

(Fordította: Telegdi Ildikó)

 


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403