TÓBIÁS ANYAGOK

              

KVANTUMUGRÁS SOROZAT:

SHOUD 7: „NAYU” – Adamus Saint Germain közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Kérdések és válaszok

                

Elhangzott a Bíbor Körben,

2008. március 1-én

 

www.crimsoncircle.com

 

Vagyok, Aki Vagyok, Adamus Saint-Germain, aki ti nem vagytok! (nevetés) Mert Te Az Vagy, Aki Vagy – egy szuverén Mester, aki azt választottad, hogy itt legyél most a Földön, a tudat felemelkedésének ebben a jelentős időszakában. Azt választottátok, hogy itt lesztek az Új Energia Szabványaként, az új tudat úttörőiként, akik a szó szoros értelmében energia tudósok. Hiszen ezek vagytok – energia tudósok – akik olyan dolgokkal foglalkoztok, amelyek túllépnek az elmén - ti a tudattal foglalkoztok.  

 

            Most azokhoz szólok, akik lemaradtak a havi Shoudról – meg kellett volna, hogy kapjátok az üzenetet, és meg kellett volna azt éreznetek. Éreztetek is valamit. Valami nem egészen stimmelt. Éreztetek egy adag türelmetlenséget – természetesen az enyémet. Úgy éreztétek, mintha lemaradtatok volna valamiről – és ez így is történt. (nevetés) Lemaradtatok a Shoudról. Most akkor arra kérlek benneteket, hogy különös figyelmet szenteljetek az érzéseiteknek. Hiszen erről szólt a Shoud is – a tudatról, a tudatosságról, az érzékenységről és az érzésekről – amit mi nayunak nevezünk, ami egy ősi lemúriai megnevezés, amit arra alkalmaztak, hogy a szó szoros értelmében belehelyezd a tudatodat a Föld dolgaiba, és megengedd magadnak, hogy annyira belemerülj a tudatba, a valóságba, hogy lehetővé tedd magadnak az azon belüli létezést.

 

            Ez a mai, modern Új Energiás kifejezés azt akarja jelenteni, hogy félelemmentesen belehelyezheted bármibe a tudatodat, és azt teljesen átélheted. Nem csak az elmédben, hanem minden egyes részedben, olyannyira, hogy a tudatod teljesen belemerül annak a tudatába, aminek a megtapasztalását éppen választod. És ezt aztán érezheted minden egyes sejtedben, elméd minden szegletében, szellemed minden részében. Azaz nem tartod magad ettől távol, nem fogod magad vissza. Hanem megengeded magadnak, hogy bármibe belemerülj.      

 

            Ahogy megértitek ezt a nagyon is alapvető Új Energiás elvet, ez lehetővé teszi majd számotokra, hogy megértsétek, hogy mi folyik a titeket körülvevő világban. Ez a médiumi, vagy pszichikai képességek új formája. Ez arról szól, hogy tudatos vagy. Ez teszi majd lehetővé számodra, hogy megkülönböztesd a csoporttudatot az egyéni tudattól, és ez előbb-utóbb majd egyre inkább fokozza azt a képességedet, hogy megértsd a saját tudatodat – azt, aki vagy.

 

            Amit ma végigcsináltunk, az valami olyan, amit tanulmányoznotok kellene, amin dolgoznotok kellene újra és újra, hogy gyakorlott mesterekké váljatok a tudat összeolvasztásában. Mindig térjetek vissza saját valódi énetekhez e nagyon egyszerű gondolattal vagy érzéssel - Vagyok, Aki Vagyok - és ekkor azoktól az érzésektől és az összes többi energiától mentesen tértek vissza, amibe azt megelőzően olyan bensőségesen belevetettétek magatokat. Ugyanakkor, valami igen értékesre tettetek szert annak megtapasztalása által, hogy tudatotokat és érzéseiteket belehelyeztétek valami rajtatok kívül álló dologba.

 

            Bontsátok hát le a falakat, és engedjétek meg magatoknak, hogy meg merjetek nyílni, hogy belemerüljetek az összes körülöttetek lévő dologba. Szükségetek lesz erre az egyszerű eszközre a továbblépésünk során.

 

            A Földön és a Mennyekben jelenleg hatalmas, óriási aktivitás zajlik. Spirituális családotok – igazi spirituális családotok, akik oly messze vannak – a saját maguk módján most kezdenek újra felébredni. Ami valaha kialakult, illetve az energiájuk nem-kiterjedéses állapota most újra kezd ébredezni és mozgásba lendülni. És ti ezt érzitek. Olyan szorosan kötődtök ehhez, hogy magatokra veszitek, pedig ez nem a tiétek. Mindössze a spirituális családotoké.

 

            A Földön jelenleg hatalmas változások és energia megmozdulások, valamint tudati váltások zajlanak. Az emberek nem biztosak a saját tudatukban, többé már nem tudják, hogy mi a valós és mi nem, hogy mi a helyes és, hogy mi a téves. Minden változóban van, és ezt meg kell, hogy értsétek. Ti is keresztülmentetek ezen az elmúlt nyolc, kilenc vagy tíz évben.

 

            Az emberi tudat nagyon nyugtalan mostanság. Próbálja megtalálni saját magát, esetenként igencsak kétségbeesetten igyekszik magát meglelni. És miközben mint tudat - legyen az csoporttudat vagy egyéni tudat - önmagát igyekszik meglelni, elveszettnek érzi magát, és hajlamos arra, hogy vissza akarjon térni a korábban jól ismert utakhoz. Vissza akar térni a régi utakhoz. Elveszettnek és bizonytalannak érzi magát az újhoz való belépéshez, ezért aztán hatalmas konfliktusokat hoz létre. Ezek a konfliktusok világszerte felütik a fejüket minden területen – az üzleti életben, a vallásban, az országok között és az egyénekben egyaránt. Amennyiben nem vagy annak tudatában, hogy mi vagy te, és mi az, ami rajtad kívül van, amennyiben nem vagy annak tudatában, hogy hogyan menjél bele az energiákba, majd hogyan térj vissza önmagadhoz, akkor bizony nagyon nehéznek fogod ezt találni. Rá fogsz jönni, hogy milyen könnyen össze tudsz zavarodni és el tudsz veszni saját magad kapcsán.      

 

            Ma sok példán keresztül gyakoroltuk a más energiákba való mély belemerülést – más emberekbe, a Földbe, az állatokba. Ez olyasvalami, amit már csináltatok a múltban, csak másképp, szóval tudjátok, hogy kell ezt megtenni. Kifejezetten ebben az életetekben attól féltetek, hogy belevesztek ezekbe a külső tudatokba. De ne féljetek többé! Az Új Energiában vagytok! Egy szuverén és független tudat létező vagy! Az Vagy, Aki Vagy.

 

            Vegyél egy mély levegőt, és fogadd be mindazt, ami téged vár!

 

            És akkor jöjjenek a kérdések!

 

            KÉRDÉS – SHAUMBRA 1: (Linda olvassa az internetről) Drága Adamus, mikor feltettem magamnak a kérdést, hogy ebben az életemben válasszam-e a felemelkedést, vagy majd egy későbbi inkarnációmban, úgy döntöttem, hogy ebben az életemben választom azt.  Lényegében ez nem is volt kérdés, mivel nagyon erősen érzem, hogy nem tudok többé a régi világ része lenni, ahogy ezt te is mondani szoktad: hogy az egyik lábunk a régi, a másik lábunk meg az Új Energiában legyen. Tehát csak egy irány létezik, mert visszafordulni már lehetetlen. Tehát most azt választom meg, hogy hogyan kívánom leélni az utolsó életem a Földön, és hogy mi az, ami a legtöbb örömet nyújtja számomra. És itt van az a pont, amikor nem látom tisztán a saját vágyamat, a lelkemet vagy az aspektusaimat. A látomásom az, hogy énekes előadóművész legyek, de úgy tűnik, hogy ebben nem tudok előrébb jutni egy lépést sem, csakúgy, mint sok más tervem esetében sem. És ha ennek az az oka, hogy nem tudok elegendő szenvedélyt beleadni, vagy hogy nem tudok többé együttműködni a régi energiával, akkor hogyan teremthetnék, vagy legalább hogyan lehetnék egy szerencsés kalóz, mivel úgy tűnik, hogy önmagában csak a döntés az eddigiek során nem bizonyult elegendőnek?

 

            ADAMUS SAINT-GERMAIN: Igen. Több dolog van itt. Ahogy azt igen találóan megjegyezted, az első dolog a választás. Választani kell! Te azt választottad, hogy élvezed az életet. Ez egy fontos választás. Azt választottad, hogy megengeded a felemelkedés természetes folyamatát, és most az a kérdés, hogy mit választasz életed hátralévő éveire. Itt nem kell részletekbe bocsátkoznod. A választásoknak magasabb szintűnek kell lenniük. Néhányan talán mindössze az élet élvezetét választjátok, vagy hogy ráleljetek a saját békétekre, vagy hogy újraegyesítsétek önmagatok minden részét, és egy nagy családi újraegyesülést tartsatok az aspektusaitokkal!

 

            Itt aztán az következik, hogy veszel egy levegőt – amiről ma korábban már volt szó és befogadod. Az összes energia bejön és támogatni fogja a magas szintű választásokat. Észre fogod venni, hogy az eszközök, a források és a lehetőségek egyszerűen elkezdenek megjelenni az életedben.

 

            De amikor mélyen az elmédbe hatolsz, amikor megengeded… neked sok olyan emberi aspektusod van, akik a múltban kudarcot éreztek, és most megengeded, hogy beugorjanak, és elkezdjenek dolgozni az elmédben azért, hogy leállítsanak és elnyomjanak téged. Na ilyenkor kell venned egy mély lélegzetet, hogy emlékeztesd magad: - Vagyok, Aki Vagyok, és azokat a dolgokat választom, amiket meg kívánok valósítani, amiket anyagba kívánok önteni itt a Földön! – ezután pedig engedd meg, hogy ennek a saját természetes folyamata bekövetkezzen!

 

            Semmi kapcsán nem kell küzdened. Amennyiben küzdesz, akkor valószínűleg nem jól csinálod. Ha például azt választod, hogy énekes legyél, akkor lélegezd be azt az energiát, majd fogadd azt be! Majd figyeld, hogy az összes lehetőség hogyan kezd eljönni hozzád. Amikor hallod azt a zsémbes hangot attól a frusztrált énekestől, attól a kudarcot vallott embertől, attól az összezavarodott emberi aspektustól, emlékeztesd magad arra, hogy ki itt a főnök. Köszönöm.

 

            KÉRDÉS SAHUMBRA 2: (egy nő áll a mikrofonnál) Szervusz kedvesem. Azt szeretném tudni, hogy mi az, amit valóban tennem kellene a Bíbor Körrel, mivel erős kényszert érzek arra, hogy többet tegyek vagy hogy több legyek, hogy többet fejezzek ki, és ettől az érzéstől kissé eltölt az aggodalom, mert folyton az az érzésem, hogy ez nem elég. Amikor rámtör ez az érzés, akkor mindig valami vicceset teszek vagy valami hasonlót, ami olyan, mintha csalnék, azaz figyelmen kívül hagynám ezt az érzést. Aztán persze később újra visszatérek, és szinte már félelmetes, ahogy dolgok elkezdenek megtörténni. Nos, nem is tudom. Csak azt akarom tudni – talán csak azt akarom érezni, hogy minden rendben van, és hogy megbízom magamban.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Ez jó válasz lenne! (nevetés)

 

SHAUMBRA 2: (nevetve) De hogyan érezzem ezt?

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Először is, semmit nem kell tenned. Amit valójában érzel, az jókora izgatottság, csak bizonytalan vagy abban, hogy ezt hogy juttasd kifejezésre. Egy részed azt gondolja, hogy vannak bizonyos dolgok, feladatok, amiket el kell végezned. Lényegében most itt lenni a Földön egy szenvedély, és ez a beteljesülés. Rengeteg mindent adsz hozzá a többi ember tudati potenciáljához. Amikor táncolsz, beragyogod a termet. Mosolyra fakasztod az embereket. Kiterjeszted az öröm és a boldogság potenciálját, és ez már önmagában is nagyon sokat jelent. De ott van az a kis részed, amelyik úgy gondolja, hogy feladatokat kell végezned, hogy tenned kell valamit. Beszélgess el magaddal!

 

Először is emlékeztetnelek kell téged, hogy a Bíbor Kör a tanítók világméretű kapcsolódása. Ez nem valami olyan, amiért bármit is tenned kellene. Ez egy találkozóhely, mind fizikai, mind pedig tudati formában. Egyfajta oázis ez a hasonló vagy rokon lelkek számára szerte az egész világon. Tehát ez nem arról szól, hogy neked szolgálnod kell a Bíbor Kört. Ennek az energiája – hogy is fejezzem ki magam – nagyon is jól fenntartja saját magát.

 

Akkor most térjünk rá a valódi problémára. Mit az, amit magadnak választasz? Egy részed – egy nagy részed – még mindig ellenáll ennek a dolognak, hogy magadért tegyél valamit. Most akkor ragyogó alkalom kínálkozik arra, hogy megnézd, hogy mi is az, amit saját magadért meg akarsz tenni, anélkül, hogy ettől önzőnek éreznéd magad… annyit mondták már ezt neked a múltban, te meg hagyod, hogy más emberek elhitessék ezt veled. –„Miért teszed mindig ezeket az önző dolgokat magadért?” Azért, mert megteheted! (nevetés) Mert jó! Mert beteljesülést nyújt! Mert azzal, hogy magadért megteszel dolgokat, azzal lényegében mindenki mást szolgálsz. Tényleg vegyél erre egy mély lélegzetet! Értsd meg, hogy nincs semmi, amit meg kellene tenned. Már most is azt teszed!

 

Na akkor, mi az, ami örömet ad neked? Mi az, ami szenvedéllyel tölt el? Vedd le magadról ezt a rendkívül nehéz energiát, hogy tenned kellene bármit is, és tedd csak azért, mert! Köszönöm.

 

            SHAUMBRA 2: Köszönöm.

 

            KÉRDÉS SHAUMBRA 3: (Linda olvassa az internetről) Drága Tóbiás vagy Saint-Germain! Véletlen egybeesés lenne, hogy a Kvantumugrást követően Oprah egy 10 hetes online tanfolyamot indított Eckhart Tolle-vel együtt, annak legutolsó könyve alapján, melynek a címe az: -„Új Föld: Ráébredni életcélodra” Több százezer ember iratkozott fel rá már eddig is. Szeretném, ha kommentálnád Oprah, Eckhart Tolle, vagy ha már itt tartunk, a Dalai Láma szerepét a tudat váltásban!A Bíbor Tanács együtt dolgozik ezekkel az emberekkel, vagy ők a Shaumbrától eltérő utat járnak? (Oprah Winfrey az amerikai talk show koronázatlan királynője – a ford. megj.)

 

 

            ADAMUS SAINT-GERMAIN: Úgy is fogalmazhatnátok, hogy mindezek a létezők a Shaumbrával együtt egyaránt a tudat megnyitásán, a beragadt energia mozgatásán, és az Új Energiába való belépésen dolgoznak. Vannak, akik kifejezetten a Shaumbrával azonosulnak. Vannak, akik ehhez nagyon hasonló munkát végeznek, mint például azok, akiket megemlítettél, de lényegében ez mind ugyanannak a része.

 

            Ennek megértésének az egyik módja az, hogy megnézed az általad használt szavakat, és látod, hogy ők is hasonló kifejezéseket használnak. Tekintsd csak rá az „Új Föld” megnevezésre, ez egy olyan elképzelés, amiről már mi is évek óta beszélünk. És most bekerül az áramlatba. Ez nem véletlen. Ez úttörő munka, amit ti mindannyian végeztetek. Nagyon hamar egyre több beszélgetést fogtok látni az új tudatosságról és az új tudatra ébredésről, ami számotokra már elavultnak fog tűnni, mivel már egy jó ideje ezen dolgoztok. Hallani fogjátok az Aspektológia megnevezést is, ami nem is olyan régen még új volt a Shaumbra számára. Néhány éven belül megtalálja az útját a pszichológiai berkekbe, a tanácsadók körébe, és ott lesz a főáramban.

 

            Különösen figyeljetek oda arra, hogy mit tettetek ebben az elmúlt pár évben az életetekben, aztán meg csak figyeljétek hogyan terjed ki és hogyan válik a főáramlat részévé. Egy rendkívül egyedi szerepet vállaltatok magatokra. Nyílheggyé váltatok, hogy így fogalmazzak, akik megnyitják az új területeket. És mások, mint például Oprah és a többiek, fogják ezt a tudati potenciált, és továbbfejlesztik azt a többiek számára.

 

            És itt most nem azt akarom mondani, hogy ti nem lehetnétek olyanok, mint Oprah, vagy hogy nem lehetnétek világhírű írók, vagy hogy nem végezhetnétek ilyen jellegű tevékenységet. Végezhetitek az úttörő munkát, és ugyanakkor a főáramban lévő munkát is egyszerre, egyidőben. De, hogy a kérdésre válaszoljak, ez mind a spirituális és tudatos létezők valódi, együttes világméretű kapcsolódásának a közös munkájáról szól. Köszönöm.

 

            SHAUMBRA 3: Köszönöm.

 

            KÉRDÉS SHAUMBRA 4: (egy nő van a mikrofonnál) Hello Adamus! Vagyok, Aki Vagyok, és azt gondolom, hogy ma hozzám szóltál. Én vagyok az az egy százalék, aki tényleg szereti nagyon megnehezíteni a dolgokat. (nevetés) És még mindig képtelen vagyok elhinni, hogy az a két-három szó elegendő ahhoz, hogy a testem ne akarjon senki másnak vagy semmi másnak kárt okozni. És mivel én vagyok az egyetlen, talán szeretnél velem beszélni. Köszönöm.    

 

            ADAMUS SAINT-GERMAIN: Rossz kislány! (nevetés, Adamus kuncog) Hadd mondjam el neked, hogy te vagy az, aki a múltban sötét energiákkal meg az ehhez hasonló témákkal foglalkoztál, és még most is a bűntudat és az érdemtelenség játékát játszod, sőt mi több, félsz attól, hogy megint belevesd magad ezekbe a pszichikai energiákba, és hogy képes legyél valami másba belehelyezni a tudatodat. Nagyon jó vagy ebben, de korábban egy manipulatív, vagy sötét módon foglalkoztál ezzel.

 

            Érzed és tudod, hogy sok olyan dolgot teszel az életben, amivel visszafogod magad. Azért nem engeded meg magadnak a könnyű utat, mert hogy egészen őszinte legyek – egy játszmát játszol – a büntetés és az önsanyargatás játszmáját, és ezt nem csak magaddal játszod, hanem azokért is, akikkel együtt dolgoztál. Úgy érezted, hogy nem dolgozták le eléggé a karmájukat, hogy még nem szenvedtek eleget sötét üzelmeikért, ezért aztán az ő energiájukat is magadra veszed. Ez egy csodálatos és jó dolog. Fantasztikus munkát végzel a szenvedés terén, de a kérdés az, hogy mikor fejezed már ezt be? Mikor leszel végre képes egyszerűen csak kisétálni ebből?

 

            Mondok én neked valamit. Ettől nem leszel se jobb, se okosabb, se bölcsebb vagy semmi ehhez hasonló. Ebben semmilyen érték nem található a te játszmádon kívül. Ezzel nem teszel szert semmire. Isten nem törődik azzal, ha úgy döntesz, hogy szenvedni akarsz és ostorozni akarod magad, ahogy azzal sem, ha úgy döntesz, hogy a magasabb tudat új helyére lépsz. Már mondtam ezt korábban is neked, hiszen beszéltünk egymással, hogy most nem áll fenn annak a veszélye, hogy megismétled a múlt hibáit – legalábbis amit te hibáknak gondolsz - mivel a benned, a világban és a minden másban lévő energiák teljesen mások. A szó szoros értelmében nem tudsz már oda visszamenni. Jelenleg senkit sem tudnál megátkozni még akkor sem, ha akarnád. Ez egyszerűen nem működne. Nem is tennél ilyet, és nem is működne.       

 

            Engedd hát el mindezt! Engedd meg magadnak, hogy szabad légy! Egyfajta börtönben vagy, és én aztán tudom, hogy milyenek a börtönök. Én is voltam egyben jó hosszú ideig, egy kristályban. De te most a saját mentális és fizikai börtönödben vagy. Mikor lépsz már ki onnan? Érted az elméletet! Érted a magasabb tudatot, de nem engeded meg magadnak, hogy meg is éld azt! A választás rajtad áll. Köszönöm.

 

… rossz kislány! (nagy nevetés)

 

            LINDA: Miért nincs frissítés az Új Földdel kapcsolatosan?

 

            ADAMUS SAINT-GERMAIN: Hamarosan. Most nem alkalmas.

 

            LINDA: Miért? (nevetés)

 

            ADAMUS SAINT-GERMAIN: (nagyot sóhajtva) Tóbiás fog erről hamarosan beszélni.

 

            LINDA: Jó kifogás.

 

            KÉRDÉS SHAUMBRA 5: (egy nő áll a mikrofonnál) Szeretném kinöveszteni a pajzsmirigyemet, és szeretném, ha ezzel kapcsolatban adnál egy-két jó tippet.

 

            ADAMUS SAINT-GERMAIN: Adok. Ne aggódj a fizikai része miatt. Ne aggódj a fizikai miatt! Ne próbáld azt újrateremteni az elméden, a képzeleteden vagy bármi máson keresztül. Nagyon, de nagyon könnyen megengedheted a testednek, hogy teljes mértékben újrateremtse magát, és néha ez nagyon is fizikai természetű, máskor viszont egy energetikai központ lesz. Oka van annak, hogy a pajzsmirigy működése leállt, illetve, hogy többé nem képezi a részedet, mivel lényegében te, mint Új Energiás létező létrehozod a pajzsmirigynek egy bizonyos energetikai funkcióját, de már egy magasabb szinten. Tehát ne a régit próbáld meg újrateremteni, ez a mondandóm lényege. Engedd meg, hogy létrejöhessen az új!

 

            Mindössze mondd meg a testednek, hogy készen állsz, és mondd meg a tudatodnak, az esszenciádnak, hogy készen állsz. Engedd meg, hogy a Szabvány Technológia működésbe lendüljön! A tested, az elméd, a szellemed és a gnosztod mind tudja, hogy mit kell tennie, amennyiben meghozod ezt a döntést, amennyiben a tudomásukra hozod, hogy mit választasz. Ezt követően pedig tartózkodj az elvárásoktól, mert egy részed azt várja el, hogy egy fizikai szerv újranövessze magát. De ahogy erre te is sok más Shaumbrával egyetemben rá fogsz jönni, ennek nem szükséges fizikailag kinőnie. Egy sokkal dinamikusabb energetikai féle funkcionalitás lép majd játékba. Ez nem is egy csakra. Ez egy… mi ezt Új Energiás nem fizikai pajzsmirigynek nevezzük, ami sokkal hatékonyabb. Adjál hát engedélyt a testednek, hogy tegye meg azt, amiről már most tudja, hogy hogyan kell azt megtenni.

 

            SHAUMBRA 5: Köszönöm.

 

            ADAMUS SAINT-GERMAIN: Köszönöm.

 

            SHAUMBRA 6: (Linda olvassa fel az internetről) Drága Shaumbra, és a Bíbor Kör drága napkeleti bölcsei, tudjátok milyen nagy becsben tartalak titeket, és hogy tanításaitok és ösztönzésetek milyen sokat segítettek nekem, különösen mostanában. Köszönöm ezt nektek. De…(nevetés)

 

            ADAMUS SAINT-GERMAIN: (nevetve) Itt akár abba is hagyhatnád! (még több nevetés)

 

            LINDA folytatja a kérdést: Dél-Afrika és Afrika, mint egész egyre jobban belecsúszik a 3D-be, ahelyett, hogy felemelkedne az Új Energiába. Úgy tűnik, hogy a faji és a politikai konfliktusok és egyenlőtlenségek megoldásának a Nelson Mandela által megtestesített új útjának ígérete szertefoszlott. A korrupció, az erőszak, a bűnözés, az etnikai és faji intolerancia egyre nagyobb méreteket ölt. Ez csak ping-pong lenne? Az ebben a térségben élő emberek miért ezt választották? Megpróbálok minden tőlem telhetőt, hogy ezt az egészet ne vegyem magamra, és, hogy a kerítés mögé álljak. De van, hogy ezt könnyebb kimondani, mint megtenni. Nagyra értékelném a meglátásaidat!

 

            ADAMUS SAINT-GERMAIN: Igen. Kitűnő kérdés – és most arra kérnénk téged… te a tudat egy szintjét érzed és látod. És gyakran emberként jobban vonzódtok a sötétebb vagy nehezebb energiák érzéséhez – a szomorúbb energiákéhoz – mivel energetikai értelemben ezek kiáltanak hangosabban. Sokkal nyilvánvalóbbak! De ha mélyen belemeríted magad Afrika energiájába, akkor egy igazán csodálatos, ugyanakkor elég mély szinten felfedezed, hogy egy spirituális megújulás zajlik éppen, és nem csak Afrikáért.

 

            Vannak, akik azt mondják, hogy Afrika az emberiség szülőhelye. Egy másfajta születés – egy spirituális születés – zajlik a felszín alatt. Hatalmas potenciállal bír, de ami jelenleg a felszínen zajlik, ami most a figyelmért kiált, az az egyenlőtlenség, a szegénység, a gond és a betegség. Menj mélyebbre! Valami igazán csodálatos történik ott. A nayunak az egyik lényege - a tudatod megnyitásáé, a tudatra ébredésé – az, hogy legyél ítélkezésmentes, és ne csak egy rétegbe hatolj bele! Könnyű egybe belezuhanni, de menj bele az összes rétegbe, mert bizony néhány igen csodás dolog zajlik éppen Afrika földjén.

 

            Afrika már elég hosszú ideje a Föld és az emberiség nagyon sötét energiáit szívja magába, ugyanakkor egy hatalmas felszín alatti átalakulás zajlik. Térj vissza és nézd csak meg! Menj vissza és látogasd meg, és akkor majd pontosan látni és érezni fogod, hogy miről is beszélek. Csak figyeld, hogy mi zajlik ezen a területen! Köszönöm.

 

            KÉRDÉS SHAUMBRA 7: (egy nő áll a mikrofonnál) Hello Adamus! Ahogy ezt valószínűleg te is tudod, a nagymamám nemrégiben távozott közülünk, és az egyik Shoudban elhangzott, hogy az asztal tetején táncol és pókerezik. A pókerezés volt az egyik kedvenc időtöltése. Kérdésem arra vonatkozik, hogy mióta eltávozott, újra és újra felveszi velem a kapcsolatot a végrendelete miatt. Ugyanis készített végrendeletet. És tudod, ezt általában hajnali 2-kor teszi. Mélyen alszom, erre Bumm! - a szemem tágra nyílik, és a legelső dolog, ami az eszembe ötlik, az a nagymama végrendelete. Megmondanád kérlek, hogy mit akar tőlem? Többet beszél most hozzám, mint amikor még élt!

 

            ADAMUS SAINT-GERMAIN: Ennek számos oka van. Az egyik az, hogy magányos, te pedig alszol. Milyen fantasztikus lehetőség a beszélgetésre! (nevetés) Tudatos vagy, és ezt sajnos családod többi tagjára nem lehet elmondani. Tehát csak az van, hogy itt lófrál! Szeretne beszélgetni. Tehát mielőtt belemennénk bármibe is a végrendelete kapcsán, csak beszélj vele bármiről. Csak szeretné, ha tudomásul vennéd őt. Azok a lények, akikkel eddig a másik oldalon táncolt és kártyázott, továbbmentek. Tehát most csak itt teng-leng. Beszélj vele arról, hogy miért is lófrál itt, miért marad, és egy ponton majd boldogan mesél többet neked a végakaratáról. Azt hiszem nem lenne helyénvaló itt most ebbe belemennem. Azt hiszem jobb lenne, ha ezt ti ketten beszélnétek meg. De ami ennél is fontosabb itt az az, hogy szüksége lenne valakire, aki megmondaná neki, hogy rendjén való lenne tovább mennie.

 

            SHAUMBRA 7: Köszönöm.

 

            ADAMUS SAINT-GERMAIN: Köszönöm.

 

            KÉRDÉS SHAUMBRA 8: (Linda olvassa az internetről): Tóbiás, szeretnélek a halálról kérdezni. Itt, a fátyol felénk eső oldalán olyan hatalmas szomorúsággal jár, olyan nagyon feldúlja az emberek életét, különösen azokét, akik nem értik a lélek választásait, sőt még azokét is, akik ezzel tisztában vannak. Amikor Földi életünk tervezési szakaszában vagyunk, vajon előre megtervezzük szeretteink halálának a megtapasztalását? Néhány embernek oly sok veszteségben van része, és még amikor a nagyobb kép is látható, a veszteség és az afelett érzett szomorúság még akkor is nagyon mélyen beivódik az emberi élet hátralévő részébe. Tudom, hogy a fátyol feléd eső oldalán ez teljesen másként fest, de el sem tudom képzelni azt az időt, amikor az emberek valóban a szívükben fogják majd ünnepelni egy szerettük eltávozását. Saját személyes veszteséggel kapcsolatos tapasztalatomra hivatkozva azt szeretném elmondani, hogy miközben érzem és megértem a tapasztalást a lélek perspektívájából, és tisztában vagyok vele, hogy ez a távozás a személy választása volt, most, egy évvel később még mindig ennek a hatása alatt állok. Tudom, hogy energetikailag tudok vele kommunikálni, de ez nem ugyanolyan. Még mindig azon tűnődöm, hogy vajon miért is választottam egy ilyen erőteljes rövid életű kapcsolatot. Ennek sehogy sem találom az értelmét. Tehát ha nem vagyok képes teljes mértékben feldolgozni ezt az élményt a szívemben, akkor azok, akik még nem ébredtek fel, vajon hogyan képesek erre? És azt is szeretném tudni, hogy vajon az Új Energia hogyan segíthet az embereknek a gyászukban?

 

            ADAMUS SAINT-GERMAIN: A veszteség és a fájdalom egy nagyon is valós dolog, és igencsak tagadás lenne azt állítani, hogy ez nem létezik, vagy megpróbálni azt kiiktatni. Létezik egy lélek és lélek között, valamint egy ember és ember közötti kapcsolat, és ez az egyik dolog, amire mindent Shaumbrát, mindenkit bátorítanánk, hogy engedjétek meg magatoknak, hogy érezzétek azt a veszteséget. Általánosságban elmondható, hogy amikor valaki folyamatosan érzékeli a gyászt, ahogy ez a te esetedre is igaz, ilyenkor arról van szó, hogy nem engeded meg magadnak, hogy teljességgel átérezd a veszteséget. Egy részed azt mondja, hogy neked erősnek kell lenned, hogy el kell ezt engedned, hogy spirituálisnak kell lenned, itt van ez a sok Shaumbra tréning, egyáltalán miért is éreznéd a veszteséget? Engedd meg magadnak, hogy belemerülj a veszteségbe!

 

Namost, ez lesz az egyik legnehezebb dolog, mert amikor belemerülsz, úgy fogod érezni, hogy az elnyel, magába ránt téged. Úgy fogod érezni, hogy teljességgel magába szippant téged, és időnként olyan érzésed lesz, hogy a veszteség hatalmasabb nálad. De azzal, hogy megengeded magadnak, hogy belemerülj és átéld azt, egyúttal a kapcsolat áldását is fel fogod fedezni, magának a veszteségnek az áldásával együtt, és egy igaz szívből jövő megértésre teszel szert, hogy ez a drágát egyáltalán nem vesztetted el.                        

 

Ez elég nehéz a te esetedben, mivel kettőtök között ez a nagyon korai, mondhatni legkorábbi kapcsolat áll fenn, az idők kezdete óta, a Tűzfüggöny óta, ahol is találkoztatok, és azóta is nagyon közel álltok egymáshoz. És most itt nem pusztán egy ember elvesztése felett érzett veszteségről van szó – te gondolod azt, hogy elveszítetted őt – mert ahogy a tudat magasabb szintjeire hatolsz, és mivel a felemelkedésre nagyon valós potenciálod adódik jelen életed végeztével, úgy érzed, hogy soha többé nem láthatod viszont ezt az angyali, szellemi teremtést. Azt érzed, hogy ő még egy ideig a fizikai vagy Földi birodalmakban fog tartózkodni, ami elég valószínű. Vannak még hátralévő inkarnációi, és mivel te pedig a felemelkedést csinálod, ezért óriási félelmet vagy lekapcsolódást érzel. Ez igen sok mindent felvet. Engedd meg magadnak, hogy belemenj, és érezd át mindezt egy nagyon mély szinten. Értsd meg, hogy ez nem fog elnyelni téged, és valami egészen csodálatos valami vár ott rád. És ha mégis úgy érzed, hogy beterít és magával ragad a veszteség és a gyász, továbbá az, hogy nélküle menj bele a saját felemelkedési folyamatodba, akkor emlékezz a Vagyok Aki Vagyok-ra. Köszönöm.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 9: (egy nő áll a mikrofonnál) Szia Saint-Germain- Egy kérdésem van, a többit már menet közben megválaszoltad.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Körülbelül négy kérdésed van! De folytasd csak! (Saint-Germain kuncog)

 

SHAUMBRA 9: Minden reggel, amikor felkelek beszélek hozzád. Ismerem a mondást, miszerint ahogy éled az életet, az a te művészeted. Volt egy élményem évekkel ezelőtt, amin dolgoztam. Azt nem állítanám, hogy teljesen megértettem. Ma, amikor arról beszéltél, hogy menjünk bele az energiába, és hozzuk be a béke potenciálját, ez hozzásegített ahhoz, hogy megértsem, hogy mihez kezdjek ezzel a bizonyos élménnyel. És lehet, hogy ez ennyi, de azért felteszem a kérdést saját magam és a többi Shaumbra nevében. Ez az évekkel ezelőtti szituáció az volt, hogy egy repülőgép fedélzetén tartózkodtam a gyerekeimmel, egy feltételezett terrorista társaságában. Tehát ez egy igen intenzív alkalom volt arra, hogy megnézzem, hmm, hogy mi is zajlik jelenlegi világunkban. Mihez kezdjünk ezzel? Most már nyilvánvaló, hogy belemehetünk és kiterjeszthetjük a potenciált. Segítenél nekem abban, hogy egy magasabb perspektívából rávilágítanál erre a tapasztalásra? Van valami más is, amit tehetnénk? És a többi Shaumbra nevében is, akik átéltek már ehhez hasonlót – vagy a jövőben át fognak ilyet élni – mit tehetünk ilyenkor? És hogyan segíthetünk a gyermekeinken, akik nagyon nyitottak és nagyon kicsik?

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Ahogy mondtam – négy kérdés – és mindez egynek álcázva. (nevetés) Igazán remekül szórakozom. Akkor most nagyon leegyszerűsítem ezt. Ezt most minden Shaumbrának mondom, miközben a te valós tapasztalatodat használom fel erre – a te jelenléted a szituációkban a szó szoros értelmében megváltoztatja a helyzet végkifejletének a potenciálját. Ott ülhetsz egy repülőn egy feltételezett terrorista társaságában, és mindössze azzal, hogy ott vagy, a jelenléted megváltoztathatja a potenciális végeredményt. Ez nem arról szól, hogy megpróbálod ráerőltetni az akaratodat, hanem, hogy - ez most elég nyers megfogalmazás - ez fényt sugároz egy egyébként sötét szituációra. A tudat olyan új átjáróit nyitja meg, ami nem feltétlenül lenne elérhető a te jelenléted hiányában.

 

Tehát Shaumbra gyakran találjátok magatokat olyan helyzetben, hogy például vezettek, és eltévedtek, és fogalmatok sincs, hogy miért kerültetek oda. Előfordulhat, hogy azért, mert ott szükség van a fizikai és az energetikai jelenlétetekre. Szokatlan körülmények között találjátok magatokat, és azon tűnődtök, hogy hogy kerültetek oda. Azért, mert oda lettetek vezetve ahhoz a szituációhoz, tudván, hogy egy Új Energiás elemet adtok hozzá a Régi Energiához, egy konfliktussal terhelt és potenciálisan nagyon ártalmas szituációhoz. Szó szerint most, miközben beszélek, ebben a pillanatban vannak olyan Shaumbrák Izraelben és a Közép-Keleten, akik hirtelenjében nem tudják, hogy kerültek oda, ahol éppen vannak. Azon kapják magukat, hogy behozzák az új tudatukat egy nagyon nehéz szituációba. Ez részét képezi annak, aminek a megtételébe belegyeztetek – mindannyian – hogy ott legyetek. Hogy ott legyetek egyfajta ember-angyalként, hogy új fényt hozzatok egy nehéz emberi szituációba.

 

Bizonyos szinten oda lettetek hívva egy ember, vagy néha egy embercsoport által, akik a megoldásért kiáltanak, akik az angyalokat szólítják vezettetésért – akiket ti mennyei angyaloknak neveztek – és ti válaszoljátok meg a hívást a puszta jelenlétetekkel. Néhányan elég nehezen értettétek meg, hogy csupán a jelenlétetek megváltoztathat egy egész helyzetet. Azt gondoljátok, hogy tennetek kell valamit, hogy aktívnak kell lennetek, vagy tárgyalnotok illetve cselekednetek kell. Mindössze az, hogy ott vagytok, az nagyon fontos, és temérdek potenciált szolgáltat.

 

Miközben fizikai szinten is ott lehettek, általánosságban szólva a Shaumbra tudati szinten is ott lehet bárhol, pontosan úgy, ahogy erről a mai Shoudunkban is szó esett a nayu kapcsán – ami azt a képességet jelenti, hogy érzitek az energiát. Ezáltal, hogy ezzel a fajta nem fizikai képességetekkel belementek különféle szituációkba, rá fogtok jönni, hogy olyan tudati szituációkba éreztek majd hívást, ahol fizikailag nem feltétlenül vagytok jelen, ugyanakkor a tudatotok behívásra kerül. Semmit sem kell tennetek. Semmit sem kell helyrehoznotok. Nem kell, hogy a béke vagy bármi más energiáját erőltesd. Csak legyél ott a tudatoddal, és az Új Energia megváltoztatja a Régi Energia elemeinek az útját, és a Régi Energiás vibráció erre munkába lép és reagál.

 

A gyermekeidet illetően – csak legyél ott. Ezt nevezzük Szabványnak. Csak legyél ott. Vedd magadra az Én Vagyok Jelenlétet, és tudd, hogy minden dolog valóban tökéletesen rendben van. Köszönöm.

 

SHAUMBRA 9: Nagyon szépen köszönöm. Csak még egy dolgot?

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Igen.

 

SHAUMBRA 9: Ez nem is kérdés, és akkor sem kérnék elnézést, ha az lenne. Azoknak a Shaumbráknak, akik ilyen fajta szituáció megtapasztalását választották – mivel az érzésekről beszélünk – a saját tapasztalatom az volt, amit most a jövőre vonatkozóan meg szeretnék veletek osztani, ami talán még mélyebb volt, mint maga a szituáció, hogy az emberek mennyire el vannak távolodva a saját érzéseiktől, és mennyire megtagadják az ezzel kapcsolatos érzéseiket. Lényegében egy három napig tartó poszt traumatikus sokkot kaptam, mert körülöttem mindenki azt hajtogatta: „Hát nem robbantunk fel, mi olyan nagy dolog ebben? Hisz jól vagy.” Én meg azt mondtam: -„Hé, várjál csak egy kicsit!” – De senki sem fogta fel. Tehát ha lesz egy ilyen élményed, és a többi ember nem fogja ezt fel, akkor az nem rólad szól. Tényleg, veled minden rendben van. Érző lény vagy, és a körülötted lévő többi ember talán nem kapcsolódik ilyen szinten az érzéseihez. Tehát ha ilyen tapasztalással nézel szembe, szeretném, ha tudnád, hogy rendben vagy!

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Abszolút. És ez arra emlékeztet, hogy mindannyiótokat emlékeztesselek arra, hogy lehettek bármilyen intenzív és drámai helyzetben, és abszolút át is érezhetitek azt, mintha csak megtapasztalnátok, de nem kell azt magatokra vennetek. Ez nem a tiéd, és visszatérhetsz az esszenciádhoz, a jelenlétedhez egyszerűen az Én Vagyok által. Vagyok, Aki Vagyok. Attól még mindent érezni fogsz, és át fogod azt élni, de ez nem válik a te könyved részévé. Nem válik életed egy újabb következő fejezetévé. Látjátok az ebben rejlő szépséget – azt a képességet, hogy valóban érezz valamit, ugyanakkor ne vedd azt magadra.

 

Néhány Shaumbra azt gondolta, hogy akkor nem kell, hogy fizikailag érezze, vagy mentálisan érezze a zűrzavart, vagy, hogy egy mély szinten érezze a spirituális spirált. Nem, ezt mind érezni fogod, csak közben emlékeztetni fogod magad arra, hogy az nem a tiéd. Ezek tapasztalások, de nem a tiéd. Kitűnő. Köszönöm.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 10: (Linda olvassa az internetről) Tóbiás/ Saint-Germain! Dóra vagyok Magyarországról, és várunk titeket májusban. Magyarország egy fura és ellentmondásokkal teli ország, és én egyszerre szeretem és gyűlölöm. El akarok innen menni, közben meg itt is akarok maradni. Mondanátok valamit ennek az országnak a helyzetéről a ti álláspontotokból nézve, és mondanátok valamit saját személyes helyzetemről az Új Energiás folyamat kapcsán? Nagyon megköszönném, mert most nagyon elveszettnek érzem magam. Nagyon szeretünk titeket. Dóra.     

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Nos, kedves Dóra, Tóbiás és én is, mindketten megyünk, és ott leszünk veled. Most csak annyit mondanék, hogy Magyarország egy sebzett föld, amit sebzett emberek laknak. Nagyon büszkék, ugyanakkor nagyon sebzettek. Magyarország – saját megfogalmazásom szerint – egy áldozati ország, ugyanakkor saját jogán rendkívül erős. Úgy érzi, mintha levágták volna a karját és a lábát, és itt az ideje, hogy valaki visszaadja azt számára. Magyarország hatalmas potenciállal is bír – hogy is mondjam – abban, hogy bakugrással átugorjon azokon a tradicionális mintákon, vagy történelmi mintákon, amin a felemelkedő, felébredő országok keresztülmennek. Tehát elmegyünk oda, hogy ezekről a dolgokról kifejezetten beszéljünk.

 

Saját munkádat illetően pedig te választottad azt, hogy ezen a földön élj. Azt választottad, hogy Szabvány és Shaumbra legyél. De túl sokat veszel fel magadra a beragadt, mérges, és magukat áldozatnak érző emberek energiáiból. Ez kimerít és kifáraszt téged, mert a sajátodnak tekinted ezeket az érzéseket, pedig ezek nem a sajátjaid. Tehát vegyél egy mély lélegzetet, és emlékeztesd magad arra, hogy te nem vagy éhes… hehe, érted? (nevetés és Saint-Germain kuncog) (angolul az éhes = hungry, és a Magyarország= Hungary szavak között mindössze egy betű eltérés van. Ezt Saint-Germain szójátéknak szánta – a ford. megj.)   

 

LINDA: (meglehetősen szárazon) Ez tényleg vicces. Nagyon vicces.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: (nevetve) A humort meghagyom Kuthuminak. Komolyra fordítva a szót, emlékeztesd magad arra, hogy te nem Magyarország vagy. Te önmagad vagy. Lehetővé tetted önmagad számára, engedély adtál magadnak, hogy odamenj, és Szabvány legyél, de hagy ezt abba, hogy magadra vedd ezeket a problémákat. Ez kimerít téged. Hamarosan ott leszünk. Köszönöm.

 

LINDA: Nagyon okos.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 11: (egy nő áll a mikrofonnál) Elismerésem a mai gyakorlat kapcsán. Még mindig maradt egy kérdésem, és egy pár héttel ezelőtti példa által tenném azt fel, amennyiben lehetséges. Az érzésekből visszatérve, egy mély ürességgel és aggodalommal felébredve, megengedve magamnak ezek érzését, azt választva, illetve megpróbálva azt választani, hogy túljutok rajtuk, nos, van, hogy sikerrel járok. De az, hogy meg is becsüljem ezeket az érzéseket, és a külső megnyilvánulást, nos, a múltban ez azzal járt, hogy ki kellett vennem egy napot. Mikor ez több héten keresztül folytatódott, akkor már nem tűnt olyan jó ötletnek, hogy kivegyek két hetet az életből. Tehát ma ezek elengedésén dolgoztunk, és azt hiszem ez lenne a kérdésem – hogyan kell valóban elengedni azt, azaz mikor jön az önmagadról való gondoskodás, tudod, amikor egy külső szituációról van szó, és mikor kell azt elengedned és túljutnod rajra, és ezt hogyan kell megtenni.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Ez egy kitűnő megfigyelés, és nagyon fontos minden Shaumbra számára. A Mester az, aki abszolút érezhet bármit, még a szomorúságot, az ürességet és a depressziót is. Namost, ezek nagyon nehéz, ugyanakkor igen erőteljes energiák. A depresszió és a szomorúság, sőt még az üresség is, meglehetősen fura módon, óriási mennyiségű érzést vagy érzékelési energiát foglal magában, ami annyira elsöprő és megsemmisítő, hogy teljes mértékben üresnek és depressziósnak érezheted magad tőle. Ez fenomenális. 

 

Te itt kifejezetten a saját aspektusaiddal, saját énjeiddel játszadozol, azokkal a részeiddel, akikkel nem voltál igazán boldog, azokkal a részeiddel, akik azáltal tudnak életben maradni, hogy ezt a játékot játsszák veled. Attól félnek, hogy meghalnak, hogy elveszítik az egyéniségüket, ha többé már nem tudják fogva tartani a figyelmedet. És mély félelmeik vannak, ahogy neked is, hogy abban a pillanatban, ahogy magadra öltöd a saját Én Vagyok Jelenlétedet – ahogy jogot formálsz saját mesterlétedre – akkor ők el fognak tűnni, és bizonyos értelemben el is fognak tűnni. Valójában nem tűnnek el, hanem integrálódnak veled. Nem fognak – hogy is fejezzem ki magam – nem fognak elhalványulni az emlékezetből. Mindössze abba fogják hagyni a feletted való kontrolljukat. Attól még emlékezni fogsz arra, hogy milyen érzés a sötétség, a szomorúság és a depresszió. De most már nem fogod azt sajátodként kezelni. Érted a különbséget, hogy érzed vagy érzékeled mindazt, amiről ma beszéltünk, ugyanakkor nem hagyod, hogy uraljon téged? Visszatérsz önmagadhoz. Visszatérsz saját mesterlétedhez.

 

Alapvetően tehát jelen pillanatban azzal a kihívással nézel szembe, hogy meghatározd azt, aki vagy, hogy meghatározd saját Én Vagyok Esszenciádat. Továbbra is hagyod, hogy az aspektusaid megpróbálják ellopni a lelkedet? Vagy hajlandó vagy igényt tartani saját mesterlétedre?

 

Ez egy csodálatos játék. Ez egy bámulatos játszma, de most már valóban itt az ideje annak, hogy véget vess ennek! Te pedig annyira komolyan veszed ezt, és annyira magával ragad téged. Pedig tudod, ez csupán csak egy érzés. A „komoly” egy hatalmas érzés. Egy nagyon komoly érzés! (Saint-Germain kuncog). De egy érzés. Ami fontos, és amin jelenleg együtt dolgozunk a Shaumbrákkal, az az érzések mester fokú elsajátítása, annak mesteri szinten való művelése, hogy valóban tudatában legyél az érzéseknek, de ne hagyd, hogy azok vezéreljék az életed. Látjátok milyen csodálatos is ez… egy nagyon vékony elválasztó vonalnak tűnik, de ez egy csodálatos, gyönyörűséges mesterlét az Új Energiában. Mindent érezni, de csak magadat birtokolni! Köszönöm.                

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 12: (Linda olvassa az internetről): Ott ahol élek, egyre több szörnyű bűnesetet történik a családon belül és a gyermekek ellen. Meg tudnád mondani, hogy ez miért van?

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Igen. Ez mindössze a jelenlegi emberi állapot. Az emberek általánosságban véve nem tudják, hogyan kezeljék mindezeket a változásokat, amik nagyon mély szinteken zajlanak. A dolgok most a felszínre bukkannak. Nehéz bármit is elrejteni, beleértve saját magadat és az aspektusaidat, a konfliktusaidat, a szenvedésedet és a fájdalmadat is. Minden a felszínre jön – hiszen a tudat most emelkedőben van – és azért emelkedik, hogy kezelni lehessen. Azért emelkedik, hogy az emberek ennek a tudatába kerüljenek, ugyanakkor ez hatalmas, hogy a ti megfogalmazásotokkal éljek, nagyon is nyilvánvaló konfliktusokat okoz.

 

Megkérjük az összes Shaumbrát, hogy érezzétek ezt, legyetek ennek tudatában, de ne vegyétek ezt magatokra! Ez egy csodálatos példája a kerítés mögé állásnak. Legyetek együttérzőek, bármilyen nehéznek tűnő helyzet esetén is! És ismételten, a legcsodálatosabb dolog, amit tehettek, az az, hogy elérhetővé teszitek a jelenléteteket. Ez új potenciált ad egy egyébként nehéz vagy fájdalmas szituációhoz.

 

LINDA: Adamus Mester, hány kérdést szeretnél még? (Saint-Germain 1 ujját felemeli)

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 13: (egy nő áll a mikrofonnál) Köszönöm. Ez tulajdonképpen egészen csodálatos, mert kérdésem egy részére választ kaptam a repülőgépes tapasztalattal kapcsolatos kérdés feltevése során. Másfél, vagy talán két ével ezelőtt a tudomásomra jutott egy Közel-Keleti kezdeményezés, aminek a lényege egy 600 mérföldes séta megtétele, aminek a célja az, hogy békét és egységet hozzon e térség javára. És az elmúlt pár hét során erős vonzódást éreztem ennek megtételére, de nem tudtam egyértelműen meghatározni, hogy ez most jó ötlet-e a részemről. Mit mondanál a Közel-Keleten, vagy akár itt élő Shaumbráknak, akiket érdekel ez a lehetőség?

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Nos, ez érdekes, mert itt elmentél a lényeg mellett. Azt mondtad, hogy vonzódást érzel ennek a megtételére. Akkor most egy példán keresztül világítom ezt meg számodra – Ma az összes Shaumbrának azt az üzenetet küldtem, hogy át fogjuk ugrani azokat az unalmas diákat (nevetés)… azt gondolom, hogy a diák egyenesen a Sátán munkái…(nagy nevetés Saint-Germain és a közönség részéről)

 

LINDA: Óóó… Geoff olyan sok időt fektet ezekbe, és mindezt szeretetből teszi.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: … haladnunk kell a dolgunkkal, mert én nem érek rá, és olyan sok Shaumbra érzett valamit, mégis figyelmen kívül hagyta. És te itt érzel valamit, vonzódsz ehhez. Ne hagyd ezt figyelmen kívül! Érezz bele! Gyere ki az agyadból! Itt található az összes mentális kifogás, hogy miért is ne tedd ezt meg! Kövesd az érzéseidet! De hozzátennék ehhez egy lábjegyzetet! Menj bele az érzéseidbe, hogy megtudd, mi is rejlik benne valójában. Az érzés különböző szintjeit tapasztalod meg. Most vonzódsz ehhez a projekthez. Ennél több van ebben. Amikor belemélyedsz az ezzel kapcsolatos saját érzéseidbe, akkor valami más is folyik ott. Ez nem csak arról szól, hogy megtedd ezt a hosszú utat. Vannak itt más dinamikák is- emberek, akikkel találkozni fogsz, új lehetőségek érkeznek az életedbe, és a te jelenléted mások életében – itt várnak mindezek a dolgok. Tehát itt kövesd az érzéseidet!

 

És ezzel Shaumbra, várom azt a napot, ami remélem hamarosan felvirrad, amikor az érzés átélésének a tanítóivá váltok, amikor majd másokat tanítotok meg arra, hogy menjenek be teljességgel a nayuba, az érzésekbe, a tapasztalásba, anélkül, hogy ezt leblokkolnák, megszűrnék, anélkül, hogy elfutnának előle. Hogy képesek legyenek mindent átélni, a teljes örömtől kezdve egészen a totál depresszióig – ezek mindössze érzések, ez mindössze tudat, de amikor belementek ezeknek az érzéseknek vagy tudatnak a bármelyikébe, mindig értsétek meg, hogy kik vagytok. Ne vegyétek ezeket magatokra, ne hagyjátok, hogy ezek vezéreljék az életeteket, ugyanakkor engedjétek meg magatoknak a nayu megtapasztalását, és mindig tudjátok, hogy kik vagytok.

 

És ezzel most mindannyian együtt hangosan mondjuk ki azt a legfontosabb mondást, ami elismeri az esszenciádat. „Vagyok, Aki Vagyok!”

 

És ez így van.                 

 

 

(Fordította: Telegdi Ildikó)

 

 


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403