TÓBIÁS ANYAGOK

 

KVANTUMUGRÁS SOROZAT:

SHOUD 8: „Légy Az, Aki Vagy” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

 

Elhangzott a Bíbor Körben,

2008. április 5-én

 

www.crimsoncircle.com

 

 

És ez így van, drága Shaumbra, hogy újra összegyűltünk itt, ebben a szent és biztonságos térben. Megragadom ezt a pillanatot, hogy együtt legyek veletek, mint Shaumbra csoporttal, továbbá nagyon személyesen külön-külön mindannyiótokkal is. Mint mindig, most is nagy megtiszteltetés számomra, hogy üdvözölhetlek titeket az Új Tudatosság munkások nagyra becsült csoportjaként. Ez megtiszteltetés, sőt kissé humoros is számomra, hogy itt legyek és titeket tanítsalak, amikor valójában ti vagytok a tanítók.

 

Valahol, valamikor arra kértetek, hogy a segítségemet nyújtsam számotokra abban, hogy megértésétek mindazt, és emlékezzetek mindarra, amit már tudtok. Arra kértetek, hogy ameddig csak tudok, maradjak a fátyol másik oldalán, hogy ezen a sétán elkísérhesselek titeket. Hogy segítselek titeket annak megértésében, amin keresztülmentek, azoknak a dolgoknak a kapcsán, amiknek esetleg nem vagytok a tudatában. Arra kértetek, hogy én legyek a ti jegyzetelőtök. Arra kértetek, hogy jegyezzem fel a tudatosságotokat és az utazásotokat, és időről-időre emlékeztesselek titeket arra – amit meg is teszek – hogy min mentek keresztül, miért vagytok itt, és hogy milyen aktuális potenciálokat tartogattok.

 

Sem Saint-Germain, sem Kuthumi, sem én, Tóbiás, sem Quan Yin nem nagyszerűbb nálatok. Mi mindössze a másik oldalon tartózkodunk. Nem vagyunk ilyen mélyen belemerülve ebbe a dologba, amit emberi állapotnak neveznek. Veletek ellentétben, mi nem ugrottunk ebbe fejest.  Ti abszolút belevetettétek magatokat. Minden szinten érzitek és megtapasztaljátok, és ezért arra kértetek minket, hogy időről időre emlékeztessünk titeket arra, hogy nem azok vagytok, akiknek gondoljátok magatokat. Nem egy korlátozott ember vagy. Semmiféle előre elrendelt végzettel vagy sorssal nem rendelkezel, és nem követsz el hibákat. Tapasztalatokat gyűjtesz, mint még soha ezelőtt, de nem követsz el hibákat.

 

Kezdjük akkor ezt a Shoudot… de még mielőtt belekezdenénk, el kell, hogy mondjam, hogy már nagyon hosszú ideje dolgozunk együtt, ami visszanyúlik egészen Tien Templomainak az idejére, a Jeshuát megelőző időszakra, és Jeshua időszakára, a történelmek történelmén átívelően. Nagyon közel kerültem és kötődöm hozzátok minden lehetséges úton-módon. Éjjelente összegyűlünk, együtt dolgozunk az Új Földön, elmegyünk együtt a Shaumbra Szerviz Központba, van, hogy egyesével, és olyan is van, hogy csoportosan.

 

Kissé fura most nekem ebben a szituációban, hogy a küszöbön áll a Földre való visszatérésem Sam-en keresztül, időm egyre közeleg, holott olyan szorosan együtt dolgoztam veletek. Ez meg fog változni. Ez egy év múlva következik be, de ha figyelembe veszitek az együtt töltött munkánk évszázadait, éveit és tapasztalásait, úgy tűnik, pillanatok alatt eljön az ideje.

 

Be kell, hogy valljam, van némi vonakodás a részemről, és ezt meg kell, hogy osszam veletek – ezt még Cauldréval sem osztottam meg – mert voltak olyan időszakok, amikor a kivétel nélkül mindegyikőtök iránt érzett együttérzésem és törődésem oda vezetett, hogy felülvizsgáljam a Földre való visszatérésemre vonatkozó választásomat, azt hogy Sammel legyek. Voltak olyan időszakok, amikor ott üldögéltem egyedül a házikómban, és azt mondtam: -„Talán jobb lenne, ha itt maradnék. Talán jobban tenném, ha így, ahogy most, innen a többi birodalomból folytatnám a veletek való munkát, ahelyett, hogy én is ott lennék veletek Samként. És volt hogy azt gondoltam, hogy talán így jobban szolgálhatnálak benneteket.

 

Azután… ezt abbahagytam, és a szépségre és az örömre gondoltam, valamint arra, hogy ha hiszitek, ha nem, milyen felszabadult is egy angyalnak emberi testben lenni. Arra gondoltam, mennyi jót lehet tenni a saját lelkemért, valamint mindazokért, akik hajlandóak csatlakozni hozzám, és a Shaumbrához. Továbbá az emberi lét szépségeire gondolok, arra a képességre, hogy meg tudsz érinteni egy másik embert, hogy össze tudsz jönni a Shaumbrával, hogy elénekelj egy pár dalt, vagy, hogy elmesélj egy pár történetet, vagy, hogy élvezz egy pohár bort, és a sok-sok nevetést – és akkor ez ellenállhatatlanná válik. Vissza kell jönnöm. (nevetés)

 

Van még egy pár más oka is ennek, amit ti is és én is tudok – amit most nem fogok kimondani Cauldre száján keresztül – de vannak olyan okok, ami miatt nagyon vágyom már arra, hogy újra a Földön legyek. (még több nevetés, Tóbiás kuncog) De el kellett, hogy mondjam nektek, hogy gondolkoztam a dolgon. Gondolkoztam ezen a választáson. Olyan csodás utazáson veszünk részt így együtt.

 

Ma két házi feladatot kaptok tőlem. Az egyiket máris elmondom, a másikat pedig pár perc múlva. De az első a mai éjszakára szól. Teljesen mindegy, hogy hol vagytok, vagy hogy mit csináltok, legyen most akár éjszaka, vagy kora reggel, de amikor itt végzünk, egy pillanatra állj meg, és ünnepeld meg magad, és azt, amit tettél. Tudom, hogy ennek a tudati munkának a jelentősége, fontossága néha elszökik előled, mivel ennek nincs közvetlen specifikus fizikai manifesztációja. A jelenleg ismert feltételek mellett még megmérni is nehéz a tudatosságot. Onnan, ahol ti ültök, nehéz rálátni munkátoknak az emberiségre, valamint az összese többi birodalmakban létező angyalokra gyakorolt általános hatására.

 

Ma éjjel ünnepeld meg magad! Nevess egy jót, vagy sírj egy jót, amire éppen szükséged van. Tegyél valamit magadért, valami olyat, amit egyébként nem tennél. Akár csak lélegezz egy darabig, de ünnepeld meg magad.

 

 

Biztonságos tér

 

 

Két dolgot szeretnénk tenni, ahogy belemegyünk a Shoudba. Az első az, hogy teremtsük meg, és becsüljük is meg ezt a szent teret. A biztonságos tér talán a legnagyobb találmány – nos, határozottan a legnagyszerűbb találmány – azóta, amit a vallások és a pszichoanalízis együttesen összehoztak. A biztonságos tér – aminek a létrehozásában mindannyian segítettetek, egy igen egyszerű elgondolás. Ennek nem kell nehéznek lennie. Lehet nagyon is egyszerű…(nevetés, mert közben Tóbiás biccent egyet Lindának) pedig Saint-Germain megkért, hogy ma legyek kemény veletek! (Linda így szól: „Hallottam, köszönöm.”)

 

A biztonságos tér egy csodálatosan egyszerű elgondolás a tudatban. Amikor lehetővé teszed a biztonságos teret, amikor ezt megteremted saját magad számára, vagy amikor ezt egy csoport létrehozza, az enyhíti a feszültséget. Akkor nem kell felvenned a védekező állást. Akkor nem kell aggódnod, tűnődnöd és kételkedned. És a biztonságos térben megengedheted az energiák természetes egyensúlyba kerülését. Ezt bárhol, bármikor megteremtheted. Nem kell emiatt stresszelned. Nem kell ezt erőltetned. Mindössze választanod kell. Azután pedig behozod a valóságodba egy mély lélegzettel.

 

Akkor most válasszuk együtt a biztonságos teret, de ma válaszd ezt a tudatod számára, a tudatosságodra, magadnak.

 

Ahogy veszel egy mély lélegzetet, és a biztonságos teret választod, ahogy ezt most csoportként tesszük, engedd meg, hogy az összes részed csatlakozzon hozzád. Nem fogunk itt most túl sokat felfedni, de ez egy gyönyörűséges és egyszerű Kuthumi fogalom – engedd meg, hogy – összességed – itt legyen. Nem csak a Shaumbra részed, hiszen tudjuk, hogy sokan csak a Shaumbra részeteket hívtátok meg erre a mai összejövetelre. Mi lenne, ha beinvitálnád az összes részedet – azt is, amelyik nem annyira szent, amelyik nagyon is emberi, és rendkívül frusztrált emberi léte miatt, az összes múltbeli aspektusodat, és az összes potenciálodat, amit holnaptól, és azutántól, meg azutántól választasz majd - vegyél egy mély levegőt, és hívd be összességed ebbe a biztonságos térbe.

 

(szünet)

 

És most, ebben a biztonságos térben, hívjuk be a talán legnagyszerűbb dolgot a lézer sebészet óta. Mi ezt Szabvány Technológiának nevezzük. Tudjátok, ott kint végzitek a tudatossági munkát, valamint az emberi létezés munkáját, mikor is kölcsönhatásba kerülsz más emberekkel. De nem emberi energiákkal is kölcsönhatásba kerültök, angyali lényekkel, és olyanokkal is, akik beragadtak a Földközeli Birodalmakba.

 

Így vagy úgy, de kezelitek más emberek érzelmeit és érzéseit. Ez az, amit tesztek. Ezt vállaltátok magatokra munkaként. A munkád nem az, amit gondolsz, hogy egy irodai adminisztrátor légy, vagy egy ápolónő, vagy egy gyógyító. Jelenleg az a munkád, hogy az legyél, aki segíti a tudatosság fejlődését, és mindeközben kölcsönhatásba kerülsz minden különféle szintű energiákkal.

 

Ezek az energiák és tudatok belépnek a meződbe, vagy a teredbe, hogy így fogalmazzak. Belépnek a testedbe és az elmédbe – a tudatodba - mivel nyitott vagy és mivel érzel. És még ha veszel is egy lélegzetet és elengeded azokat, mindig marad egy kis maradvány, egy alap, vagy energetikai szennyeződés, ami hozzád tapad. És most, ebben a biztonságos térben használatba veheted a Szabvány Technológia lényegét ezek elengedésére – hogy megtisztuljon a tested, a tudatod és az elméd – minden erőfeszítés nélkül. Ez mindössze választás dolga.

 

A tested, az elméd, a szellemed és a gnosztod – mind tudják, hogyan hozzák egyensúlyba, és hogyan újítsák meg magukat. De itt most azt látom, hogy sok mindet vettetek a testetekbe, különösen a múlt hónap során. Most tanuljátok, hogy hogyan álljátok meg sokkal jobban a helyeteket a tudattal, ugyanakkor a testetek még mindig hajlamos felszedni ezeket a külső energiákat és egyensúlytalanságokat, majd pedig megőrizni, eltárolni azokat.

 

Vegyünk akkor most egy mély levegőt, és tegyük lehetővé testetek természetes megújulását!

 

(szünet)

 

Vegyetek egy mély levegőt!

 

(szünet)

 

Látjátok, nincs itt szükség az elme játékaira, mindössze engedélyt kell adnod a testednek. Már most is tudod, hogyan tisztítsd meg, hogyan hozd egyensúlyba magad. Néhányatok belsejében van némi felgyülemlett energia, olyan ez, azt hiszem, mint amikor egy fog szuvasodik. Itt az ideje, hogy ezt elengedjétek. Néhányan a csontjaitokban tároljátok ezeket, többen pedig a szerveitekben. Ez nem lesújtó, nincs szükség a félelemre. Nincs mérgező szinten.

 

Vegyetek egy mély lélegzetet, és hagyjátok, hogy a testetek könnyedén és természetesen elengedje ezeket az egyensúlytalanságokat.

 

(szünet)

 

Nagyon sokan összeszedtek dolgokat, amiket ti megfázásnak, influenzának, sőt allergiának neveztek, és aztán meg nagy aggodalmaskodásba kezdtek ezek miatt, azon töprengtek, hogy vajon mi baja lehet a testeteknek. Talán a testetek tisztában van vele, hogy egy nátha, egy influenza vagy az ilyen dolgok szintén természetes úton tisztítják ki ezeket a felgyülemléseket, amiket behoztok a testetekbe. De ekkor kétségbe vonjátok magatokat. Nem értitek, miért történik ez, hogy megbetegedtek, mikor ti spirituális létezők vagytok. Nem vagy beteg. Tisztulsz.

 

Ami a légzésen túl nagyban elősegíti ezt a tisztulási folyamatot, az a tiszta víz ivása. A tiszta víz elősegíti némely felgyülemlés kitisztítását – amik például a bőrödön vannak. Mostanában sokan tapasztaltok viszketést, apró kiütéseket, pörsenéseket. A víz segíti ezeknek a kitisztítását, de ami ennél is fontosabb az az, hogy engedélyt adj testednek a megújulásra.             

 

Csináljuk meg ezt most azonnal! Vegyetek egy mély lélegzetet!

 

(szünet)

 

Az egyensúlytalanságok és tisztátalanságok hadd távozzanak!

 

(szünet)

 

Lesz, ami energetikailag távozik, ami annyit tesz, hogy nem fizikai úton visszakerül az éteri szintekre. És lesz, amit maga a test tisztít majd ki, és mivel tudjátok, hogy a test hogyan hajlamos ezt megtenni, így kérlek benneteket, ne próbáljátok meg megállítani a folyamatot. Ne próbáljatok ezzel harcot vívni! Ez természetes…természetes.

 

Ebben a térben megengedheted, hogy a tested megújuljon. Megérdemli, hogy ezt alkalmanként megismételd, amihez nem kell más, minthogy jól ellazulj egy biztonságos térben, hogy megállj egy pillanatra, és engedélyt adj az összes fizikai és nem fizikai aspektusodnak az egyensúlyba kerülésre.

 

Nagyon nehéz munkát végeztek, kihívásokkal teli a munkátok, ami messze túlhaladja az átlag emberekét. Nem meglepő tehát, hogy összeszedtek némi sebesülést, némi maradvány energiát. Itt az ideje, hogy mindezt itt most lerázd magadról!

 

Vegyetek egy mély lélegzetet!

 

(szünet)

 

Mai vendégeink

 

 

            Több vendéget is szeretnénk behívni a mai napon. Ez első egy Kristály Gyermekekből álló apró kis csoport – konkrétan heten vannak. Ők azok, akiknek nagyon közeli az érkezésük. Fizikai testet fognak magukra ölteni. Ők eddig veletek együtt az Új Földön folytattak tanulmányokat, és ez a kis csoport – aki nagyon is sokakat képvisel, akik jönni készülnek - tehát ez a kis csoport most eljön ide, hogy osztozzon veletek ebben a nagyon is közvetlen tapasztalásban, ebben a fizikai valóságban. Bejönnek, hogy érezzék az energiátokat, hogy érezzék milyen érzés testben lenni, elmével bírni, és mindenekelőtt, hogy érezzék, milyen is a kétséget megélni.

 

            Meg akarják érteni ezt a nagyon is furcsa és sajátságos tudati vírust, amit kétségnek neveznek. Bejönnek és megfigyeléseket tesznek. Semmit nem kell elrejtenetek előlük. Nagyon is elterjedt az emberek körében a kétség – nem természetes, de uralkodó.

 

            Bejönnek ide, hogy megfigyeléseket tegyenek, hogy itt legyenek veletek, és szeretnének még egy pár napig körülöttetek maradni. Megfigyeléseiket és érzéseiket visszaviszik magukkal a többieknek, akik az Új Földön és a Monatry-ban (ez a születést megelőző energetikai „alagút”, amiről Saint-Germain beszél a Dreamwalker Születés tanfolyamán) folytatnak jelenleg tanulmányokat, mielőtt idejönnének, és fizikai testet öltenének. Nem fognak alkalmatlankodni, nem fognak titeket kérdésekkel elhalmozni, mindössze érzékelni akarnak.

 

            Van egy másik vendégünk is mára. Vegyetek egy mély levegőt, és mielőtt találgatni próbálnátok, érezzetek bele az energiájába!

 

            A mostani vendégünk, már jó ideje kérte, hogy eljöhessen ide. Lényegében voltak már életei a Földön. Tulajdonképpen jelenleg is él egy inkarnációja a Földön, de az ő egyik nagyon prominens aspektusa az, aki ma be kíván ide jönni, hogy megossza az idejét, és hogy tanuljon valamit a Shaumbrától, hogy tanuljon valamit, ami majd felszabadítja őt, potenciálisan, és még sok mindenki mást is.

 

 

            Mai vendégünk… talán néhányan éreztek is egy jellemző, sajátságos illatot, kifejezetten szivar illatot… Dr. Sigmund Freud. Dr. Freud – ez az aspektus – kifejezetten azért jön ma el közénk, hogy megfigyelje azt, amit mi Új Tudatnak nevezünk.

            Ahogy ezt sokan tudjátok, Dr. Freud az 1800-as évek közepe fele született, és nem sokkal a II. Világháború előtt követett el öngyilkosságot. Dr. Freud azért jött, hogy lényegében kitárja a pszichoanalízis kapuját. Dr. Freud abban az életében elképesztően az elméjében élt – nagyon is az elméjében, nem pedig az érzéseiben – és ez az aspektus rendkívüli módon kimerült, szorongó és gyötrelmes volt, aminek számtalan oka volt. Először is úgy érezte, hogy nem tudja magát meggyógyítani. Amikor a Földön élt, briliáns elképzelései és ideái voltak az analízissel kapcsolatosan – akkoriban – a gyermekkorba való visszatekintés vonatkozásában, és a gyermek, az anya és az apa, továbbá a többi családtag között fennálló kapcsolatot illetően. Az analízis fókuszába a gyermekkor történéseit, valamint a gyermek másokhoz fűződő kapcsolatait állította. Úttörő munkát végzett a pszichoanalízis terén, amit mind a mai napig is alkalmaznak a Földön.

 

            De Dr. Freud nem volt képes önmagát meggyógyítani mentálisan – mert igen, egy nehéz leckét adott magának empátiából amiatt, hogy később másokat kezelni tudjon a kanapéján. És mikor nem tudta meggyógyítani a fizikai testét, úgy érezte kudarcot vallott. A vége az lett, hogy öngyilkosságot követett el, eldobta a saját életét. Nemhogy örömmel és beteljesüléssel hagyta volna el a fizikai testét, de nagyon is depressziósan távozott, megadva magát fizikai betegségének, úgy érezvén, hogy az erősebb nála, továbbá azt gondolva, hogy talán mindaz, amit valaha is tanított, a modern pszichológia alapelveinek nagy része, hamis volt.

 

            Amikor átkerült a másik oldalra, ahogy azt sejthetitek is, azonnal a Földközeli Birodalmakba került. És ott rengeteg pszichológiai kórházi osztály található. Itt olyanok tartózkodnak, akik nem mentálisan, hanem spirituálisan zavarodottak. És a Földközeli birodalmakban ott találta magát az egyik ilyen illuzórikus elmegyógyintézetben, amit olyan átkelt lelkek népesítettek be, akik szenvedtek és gyötrődtek, akik még mindig az elméjükben voltak.

 

            Dr. Freud idekerült tehát, és úgy érezte, mintha saját élete tükrébe nézett volna bele, és úgy érezte kudarcot vallott, mivel sokakat, akikkel itt találkozott, életükben a saját kanapéján kezelt. Amikor meglátta őket a másik oldalon, az valóban berántotta őt a saját poklába. Úgy érezte kudarcot vallott velük, továbbá azt is érezte, hogyha az általa elkezdett pszichoanalízis tovább folytatódik a Földön, az csak még több ember számára fogja azt okozni, hogy egy ilyen Földközeli elmegyógyintézetben kössön ki.

 

            Bebarangolta a Földet aggodalommal eltelve és gondterhelten, akárcsak egy kísértet, míg végezetül, nem is olyan nagyon régen segítségért kiáltott. Mellékesen megjegyezve – ezt bármelyik diszkarnált szellem megteheti - bármelyik eltévedt szellem – kérhet segítséget. Amikor ezt megtette, lemondott egy részéről – a mentális részéről, az analitikus részéről, arról a részéről, ami a saját egójára fókuszált, a saját személyiségére – a csapdába esett személyiségére – Dr. Sigmund Freudra. Ez az elengedés vagy megadás lehetővé tette számára, hogy meglássa, hogy minden felől lények veszik körül, szellemi létezők, angyali létezők, és azok a lények, akik nagyon szerették őt azért a munkáért, amit a Földön végzett, hiszen segített megváltoztatni a tudatosságot.

 

            Olyannyira elhatalmasodott rajta az önmagába vetett kétség, hogy szó szerint felette a saját energiáját. Óriási bűntudat és lelkiismeret furdalás terhelte a munkájára helyezett korlátozása következtében. Egy bizonyos szinten belül tisztában volt vele, hogy túl kellett volna lépnie a mindössze gyermekkorba vezető regresszión és a fizikai szülőkre helyezett fókuszon. Ha ezt az egészet a következő szintre vitte volna, akkor a szülőt, azaz az anyát, az apát, a gyermek-ént, mint aspektusokat értette volna meg. Aspektusokként, amik meghaladják az emberi és a mentális állapotokat. Ha túllépett volna a gyermekkoron, és belement volna az előző életek megtárgyalásába, azokba a dolgokba, amit most Aspektológiaként, elmúlt életként, jelenlegi életetek kreatív részeiként ismertek, tehát ha eljutott volna ezekig a dolgokig, akkor az talán megváltoztatta volna a mai tudatosság egész természetét.

 

            Dr. Freud kételkedik saját magában. Ezért most behozzuk őt ide a Bíbor Körbe, hogy lássa azokat az embereket, akik megértik az elképzelést. Látjátok ő is tudta mindezt egy mélyebb szinten, érezte azt, de félt erről nyíltan beszélni. Dr. Freud megvitatta az Aspektológia, az elmúlt életek, a nem fizikai valóságok témaköreit, és az Én többszörös multidimenzionális természetét. Időről időre megbeszéléseket folytatott ezekről a dolgokról egy kevés személlyel, de nem állt a nyilvánosság elé. Nem beszélt erről azokon az egyetemeken, amiken tanított, és klienseinél sem lépte túl az általa gyakorolt pszichoanalízis határait. Tehát ez a része borzasztóan szomorú és depressziós volt. Ez a része eltévedt és csak kóborolt.

 

            Most pedig egy másik része újra inkarnálódott a Földön. Ugye el tudjátok képzelni, hogy ez mekkora konfliktust okozott ennek a fizikai entitásnak, aki jelenleg él a Földön. Érzi a depressziót és a szomorúságot. Érzi a kétséget, és érzi annak veszélyét, hogy bármi olyan dologba is belebonyolódjon, aminek valami köze is van a tudathoz.

 

            Dr. Freud személyisége most egy Svájcban élő fiatalember, aki egy gyárban dolgozik, és szolgai mindennapos munkát végez. Óriási vágyat érez a megnyílásra. Minden alkalommal, amikor hallja, hogy a munkatársai az életükben bekövetkezett szituációkról mesélnek, csatlakozni akar hozzájuk, és el akarja mondani, hogy sokkal többről van itt szó. Sokkal többről. Léteznek olyan alapvető spirituális alapelvek – könnyű és egyszerű alapelvek – amik a szó szoros értelmében egy egészen új tudatszintre repíthetnek egy embert, de neki kétségei vannak saját magával kapcsolatosan. Lényegében Sigmund Freud nevezetű aspektusának a kétségét érzi, ezért nem szólal meg, nem beszél erről.

 

            Korlátozza önmagát, és ebben a korlátozásban megéli a saját poklát. El tudjátok képzelni, hogy egy mélyebb szinten – ó, hát, naná, hogy el tudjátok ti ezt képzelni, igaz? – hogy egy mélyebb szinten tudjátok, hogy mi az igazság, de ezt nem osztjátok meg, nem fejezitek ezt ki? Tudni valamiről, hogy az mélységesen igaz, de félelemből és kétségből visszatartani azt? Ez az élő pokol. Létre kell, hogy hozzatok mindenféle akadályokat. Bolondot kell csinálnotok magatokból ahhoz, hogy korlátozzátok magatokat. És pontosan ezt teszi most Dr. Freud, és az ő entitása, aki itt él a Földön.

 

            Dr. Freud vendégként van ma itt, hogy lásson egy csoportnyi embert, akik nem feltétlenül rendelkeznek falra akasztható diplomákkal. „És talán – mondja ebben a pillanatban – ez jó dolog.” Olyan embereket lát, akik nem feltétlenül jártak egyetemre abból a célból, hogy tanulmányozzák az elmét vagy a tudatot, hiszen jelenleg egy olyan egyetem sem létezik, ami valóban ezt tenné – egy „akkreditált” egyetem sem.

           

            Dr. Freud azért van ma itt, hogy megfigyeléseket tegyen, és hogy tanuljon tőletek, és talán egy kicsit felszabadítsa magát, és hogy talán ne cipelje tovább magával mindazt a kétséget és bánatot. Azt látja bennetek, amit saját magában érzett. Itt annak ezek a dolgok, amiket aspektusoknak neveznek. Aztán ott van ez a léleknek nevezett dolog. Az anya/apa aspektusnak nem feltétlenül kell megegyeznie a biológiai, fizikai anyával és apával. A gyermek vagy fiatalkorban bekövetkezett dolgok, különösen azok, amiknek közük van a szexhez, vírus, és nem hiba következményei. És ez a vírus kitisztítható önmagad szeretetének egyszerű aktusa által.

 

            Tehát most egy pillanatra arra kérek mindenkit, hogy nyissátok meg a szíveteket és a tudatotokat Dr. Freud felé. Ne sajnálatot érezz, semmi mást ne tegyél, minthogy mutasd meg neki, hogy ki vagy, hiszen, ha megmutatod neki a szíved szívét, az segít majd neki megérteni, hogy létezik egy új tudatosság. És létezik egy csoportnyi ember, akik ezen dolgoznak, és hogy manapság a pszichoanalízisnek nem kell azokra az alapelvekre szorítkoznia, amiket ő segített kifejleszteni. Ez kiterjedhet.

 

            És talán Dr. Freud ilyetén felszabadulása segíthet felszabadítani azt az emberi inkarnációt, aki lezárta magát az élet előtt, aki egy gyárban dolgozik, mikor oly sok mindent felkínálhatna, és aki rettenetesen kétségbe vonja saját magát. Talán ez felszabadítaná azt a gyári munkást, aki egyáltalán nem boldog azzal, amit tesz, és aki csatlakozhatna a Shaumbrához szerte az egész világon. Talán Dr. Freud jelen inkarnációja most már csatlakozni fog a Shaumbrához, és tanítóvá válik, és megnyitja magát erre az igazságra, és megosztja majd másokkal is.

 

            Dr. Freud még itt lehet egy darabig, itt lehet közöttetek. Néhány angyal kíséri őt a mi oldalunkról, akárcsak a Charles Dickens történetében „Scrooge urat”. (Charles Dickens: Karácsonyi Ének c. klasszikus remekművére hivatkozik - a ford. megj.)Vizsgálódni szeretne, látni akarja, hogy mit tesztek, hogyan teszitek azt, és látni akarja, hogy hogyan végzitek el a házi feladatotokat. Hamarosan elmondjuk, hogy mi lesz az, és később majd újra emlékeztetni fogunk rá.

 

 

            A mai házi feladat

 

 

            Drága Shaumbra, vegyetek egy mély lélegzetet!

 

            Házi feladatotok igazán egyszerű. Namost az egyszerű nem azt jelenti, hogy nem tartalmazhat kihívásokat – jut eszembe. Az egyszerű mindössze annyit tesz, hogy gyere ki a fejedből, és egyszerűen tedd meg. Ez tényleg nagyon egyszerű. De az egyszerűség bonyolultságot is rejthet magában, ha az a fajta személy vagy. Az egyszerű lehet könnyű és sima, és ez a dolgokat igencsak nagyon hatékony menetűvé teheti. Vagy az egyszerű… az egyszerű jelentheti a végső lépést egy hosszú, bonyolult, fájdalmas, nehéz és kihívásokkal teli folyamat végén. Majd amikor a folyamat végére értek azt mondjátok: „Pedig olyan egyszerű volt a válasz” (Tóbiás kuncog)

 

            Házi feladatotok tehát rendkívül egyszerű. A következő harminc napban mondd el legalább négy embernek, hogy ki vagy! Mondd el nekik, hogy te az Új Energiás Tudat Tanítója vagy. Mondd el nekik, hogy egy magas tudatosságú létező vagy, aki most azért vagy itt a Földön, hogy segíts megnyitni és kiterjeszteni a potenciálokat mindazok számára, akik hajlandóak fejlődni. Ezt mondd el nekik – négy embernek! De nehogy csak a bajuszod alatt dörmögd el! (nevetés) Ne egy kanapén folytatott ostoba beszélgetés során mondd el! (Linda azt kérdezi: Ébren kell, hogy legyenek? – nagy nevetés Tóbiás és a közönség részéről) Akkor mondd el, amikor teljes mértékben tisztában vagy azzal, és nagyon is tudatos vagy afelől, hogy mit mondasz. Mert drága Shaumbra, elérkezett annak az ideje, hogy véget vessetek a bujkálásnak! Eljött az ideje, hogy véget vessetek a színlelésnek! Használjátok Dr. Freud példáját, aki sajnálja, hogy nem ment tovább, hogy nem nyílt meg. Annyira beleragadt abba, hogy mások vajon mit fognak róla gondolni. Annyira beleragadt a diplomáiba, a fokozataiba, a kinevezésébe és a státuszába, és mindezekbe a dolgokba, hogy nem nyílt meg, és ez hatalmas szenvedést és gyötrelmet okozott a lelkének.

 

            Ebben a következő hónapban mondd el négy embernek, hogy ki vagy! Ne kérj elnézést! Ne próbáld ezt meghatározni! Ha mentálissá válsz, állj meg, és vegyél egy mély lélegzetet! Legyél nagyon világos! Mondd el nekik, hogy te az Új Energiás tudat tanítója vagy! És amikor azt kérdezik, hogy ezt melyik iskolában tanultad, akkor mondd el, hogy te Shaumbra vagy.  És hogy ez önmagában az új tudat osztályterme. Mondd el, hogy te ebben jártas vagy, és hogy az ezt igazoló okmányaid a sok-sok életed hibái és sikerei. Mondd el nekik, hogy te az új energiás tudat tanítója vagy, mert ezt választottad. Ezt senkinek sem kellett rád kényszeríteni, hanem ezt te magad választottad. Mondd el nekik, hogy jelenleg azért vagy a bolygón, hogy élvezd az életet magadért, hogy megmutasd másoknak, hogy az élet lehet örömteli és szeretetteljes, és hogy jelenleg azért vagy itt a Földön, hogy bárki, akit ez érdekel, többet hallhasson róla. Ez ilyen egyszerű. Ez a házi feladatotok! (Tóbiás kuncog)

 

            És ha a következő hónapban nem találkozol négy emberrel, akkor valószínűleg sokkal jobban bujkálsz, mint amiről tudomásod van. Mondd el az áruházban egy pénztárosnak, miközben leolvassa a vásárlásodat. (nevetés) Vagy mondd el valakinek, akivel együtt várakozol a repülőtéren. Mondd el egy gyereknek a parkban. Háziállataid és a kutyád nem számít bele! (nevetés)

 

            Mondd el ezt négy embernek ebben a hónapban, mert drága Shaumbra, te okkal vagy itt – hiszen ezt választottad. Azért vagy itt, hogy pontosan azt tedd, amit teszel, de most már itt az ideje, hogy előlépj az árnyékból! Érezheted magadban azt a frusztrációt. Tudod, hogy ez miért van. Tudod, hogy merre tartunk mindannyian. Tudod, mi a tudat. Mindezt tudod, de visszafogod magad. Máris beszélünk erről, de most haladjunk tovább mai megbeszélnivalónkkal, és újra behívjuk Dr. Freudot.

 

            A tudatosság mérése

 

            Az elmúlt hónapban megmérésre került a Földön a tudatosság. Ez rendszeres időközönként elvégzésre kerül, és a Kryon nevezetű csoport vezetésével történik. A legtöbb entitás, akit jelenleg csatornáznak az emberek, szintén részt vett ebben a folyamatban. Nehéz lenne elmagyarázni, hogy ez a mérés pontosan hogyan is zajlik, de ez egy beleérzés, vagy ahogy ezt Saint-Germain mondaná, egy mély alámerülés az emberiség tudatosságába. És ahogy mindegyik entitás mélyen alámerül, és lehetővé teszi, hogy megállapítása begyűjtésre kerüljön tudati szinten, az létrehoz egyfajta mérést.

 

            És ez a mérés a mi oldalunkon nem számokban történik, és elektronikus eszközöket sem használunk. Ez egy spektrum terjedelmen belül történik. Ez egyfajta fény tartomány, de nem az általatok ismert fény tartományán belül. És ezen a tartományon belül ez segít számunkra megérteni, hogy hol áll jelenleg az emberiség tudatossága, hogy mi itt a másik oldalon megértsük, hogy mire van szükség a tudat szolgálatához.

 

A tudatosság mérés azért történik, hogy a megfelelő energiák behozatalra kerülhessenek a tudatosság támogatása céljából, vagy ahogy ez a történelem során időnként előfordult, ne kerüljenek behozatalra. Vannak olyan angyali létezők, akik segítenek behozni az energiát, terelik azt, behozzák azt a régi és a nagyon is új portálokon keresztül a Földre, hogy azok reagáljanak az emberek szükségleteire és vágyaira. Ez a tudatossági mérés viszonylag rendszeres alapokon elvégzésre kerül. Ezt angyali rendek követik nyomon igen szorosan a másik oldalon, majd ezt követően az energia a megfelelő módon behozatalra kerül. 

 

A földi tudatosság megmérésének hatása van az angyali birodalmakra is, és a nem fizikai birodalmak tudatosság és energia megmozdulásaira is. Tehát ez igen csak jelentős dolog. Olyan ez, mint nálatok a Földön a gazdasági jelentések. A rendelkezésetekre állnak mindezek a különféle mérések, hogy segítsenek nektek megérteni a dolgok állását. Mi is ezt tesszük a másik oldalon.

 

Adunk most egy nagyon tömör történelmi áttekintést: A tudatosság mérésére egy viszonyítási pontot használunk Jeshua ideje óta, de ennek nem Jeshua, hanem az időmérés az oka. Jeshua idejében, körülbelül 2000 évvel ezelőtt megközelítőleg 200 millió ember élt a Földön. És az akkoriban létrehozott tudati viszonyítási pont az egy volt – az egyes (1) szám. Itt most emberi fogalmakat használok. Ezt megelőzően az 1 törtrésze volt. Például i.e. 600-ban a tudati mérés megközelítőleg 0,81 volt. Az „1” szám jelentősége mindössze annak tudatos szinten való megértése, hogy létezik hármasság, az énnek vannak különböző aspektusai – először is az emberi aspektus én tudata, másodszor az ember isteni természete, harmadszor pedig a minden dolgokban benne rejlő isteni természet. És körülbelül 2008 évvel ezelőtt, az emberiség tudata egy olyan szintre jutott, hogy létezik az ember, hogy létezik a minden dolgok szelleme, és hogy van egy isteni rész, bár akkoriban úgy gondolták, hogy az én isteni része eltávolításra került az emberitől. Ez segített létrehozni az 1 viszonyítási pontot.

 

Ami érdekes az az, hogy mi folyamatosan végeztük ezeket a tudatosság méréseket ezalatt a 2008 év alatt, és közvetlen összefüggésre bukkantunk a tudatosság mérése és az általatok naptári évnek nevezett időszakok között. Vagyis az 1000. évben a tudatosság mérés eredménye is megközelítőleg 1000 volt. 2007-ben az emberiség tudatosság mérésének az eredménye nagyjából 2007 volt. Ez jelentőségteljes, mivel rendelkeznie kell egyfajta fejlődéssel vagy mintával. Voltak olyan időszakok, amikor ez egy kicsit alacsonyabbra vagy éppen magasabbra kúszott, de általánosságban véve mindig követte a naptári éveket, és ez egyáltalán nem a véletlen műve.

 

A tudatosság telítettségi pontja cca.: 2000-ben volt – amikor a mérés eredménye kb.: 2000 volt. 2007-ben az emberiség a szó szoros értelmében elért egy extrém pontot, ami megteremtette egy kvantumugrást, ami egy új potenciált jelent. És természetesen erről ti is tudtok, hiszen ez volt a mi Kvantumugrás eseményünk.

 

Az idők során általában a népesség gyorsabban növekedett, mint a tudatosság. Most, 2008-ban a nemrégiben végzett mérés során az eredmény 2008 volt. Ugyanakkor, a népesség sokkal gyorsabban növekedett, mint a tudatosság. 2000 évvel ezelőtt megközelítőleg 200 millió ember lakta a Földet. Jelenleg megközelítőleg 6, 5 milliárd ember él a Földön.

 

Ez egy érdekes dinamikát hoz létre a tudatosságon belül, ezért most fontos behozni a potenciált, behozni a tudat kiterjesztését, hogy az találkozzon a Földön élő magasabb népességgel. Azt akarjuk ezzel mondani, hogy ahelyett, hogy a Föld tudatosság mérése 2008 lenne, gyorsabb növekedésre van szükség, mivel a népesség száma nagyobb ütemben gyarapszik.

 

A Föld, ahogy azt ti most ismeritek – a fizikai Föld, valamint az elektromágnesesség, a mágnesesség, a Föld portáljai és az összes többi hozzárendelt struktúra, ami segíti megteremteni a Földet – körülbelül 10 milliárd embert képes fenntartani a Föld jelenlegi rendszerei mellett. Most 6, 5 milliárdan vagytok. Ezt a 10 milliárdos népességet körülbelül 2033-ra éritek el, a jelenlegi növekedési arányok és potenciálok alapján. Tehát ez – kiszámolhatjátok ti is – ez 25 évet jelent. Ez a huszonöt év olyan, amit szinte mindannyian látni fogtok ebben az életetekben.

 

Ahhoz, hogy a Föld továbbra is fenn tudja magát tartani úgy, hogy most a felelősség Gaiaról finoman áthelyeződik az emberekre, a tudatosságnak nagyobb tempókban szükséges a továbbiakban terjeszkednie. Új technológia behozatalára van szükség a megnövekedett népesség ellátására, vagy, ahogy a dolgok hajlamosak maguktól megoldást találni, úgy a népesség száma nem mehet túl egy bizonyos határon. Vagy, ahogy ezt ti is el tudjátok képzelni, megnyílik a betegségek, nagy természeti pusztulások és mindezeknek a dolgoknak a potenciálja, ami majd vissza fogja szorítani a népességet egy ésszerűbb szintre. Nem akarok itt most drámai lenni, semmi féle riasztót nem indítok be. Mindössze azt próbálom elmondani, hogy a Földön jelenleg a tudatosságnak… nagyobb iramban kell növekednie.

 

 

Általánosságban véve az emberek erre készen állnak. Nagyon is készen állnak. Amikor most megmértük a tudatosságot, a potenciálokat is megmértük. Ez nincs közvetlenül összhangban a jelenlegi valóság helyzetével, de mi potenciálokat nézünk, és több potenciális adottság veszi körbe most a Földet – és pont ez jelenti a problémát. Nem csak a fizikai Földet veszik körül, hanem a Föld tudatát is. De nem kerülnek behozatalra. Vissza vannak tartva.

 

Az emberek jelenleg általánosságban véve új válaszok után kutatnak. Valami újat keresnek önmagukon belül, de nem tudják, merre keressék a válaszokat. Le vannak blokkolva, frusztráltak, és ami mindennél fontosabb, kétségbe vonják magukat. Ezért aztán visszafogják magukat, és amikor ez történik, akkor az megakadályozza, hogy a technológiai, orvosi, gyógyászati, gyógyítási és élelmezési új potenciálok bejöhessenek a Földre. Ez megakadályozza, hogy a dolgok valósággá váljanak. Ez pedig lényegében visszatartja a tudatosság terjedését, mint ahogy ez most is történik, és ez bizony némi kihívás elé állíthatja a Földet az elkövetkezendő évek során. Ne feledjétek a Föld mostanság – a jelenlegi technológiát, üzemanyag felhasználást és magát a tudatosságát alapul véve, tehát mindezen tényezők figyelembe vételével – körülbelül 10 milliárd embert bír ellátni.

 

Most annak van itt az ideje, hogy megnyíljanak ezek a potenciálok, amelyek már léteznek, és már ott köröznek. Ahhoz hasonló ez, mint amikor megérkezik egy hatalmas ellátmány csomag, de elzárva tartod azt a raktárban, ládákba pakolva, figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy az egyáltalán ott van. Jelenleg óriási potenciálok vannak az új energiára, és nem valami összeesküvés az, ami ezt nem engedi eljutni az emberekhez. Nem az olaj cégek teszik ezt. Az olaj cégek nagyon is szeretnének új energiához jutni, mert abban a pillanatban kitanulnák, hogyan tudnak ebből profitra szert tenni. Nem félnek tőle. Sőt üdvözölnék, de be vannak ragadva, mivel a tudatosság is bizonyos módon be van ragadva.

 

Úgyis megfogalmazhatnánk, hogy mindezek az ellátmányok ott ücsörögnek a raktárban. Le lettek szállítva a Föld általános valóság potenciáljába, de nem kerültek hasznosításra. Egy mély szinten az emberek meg akarják érteni mindazt, amit ti már értetek. Meg akarják tanulni mindazokat a dolgokat, amiket ti is megtanultatok. Tudni akarják, hogy van egy ennél sokkal nagyszerűbb dolog, mint csupán ez az egyetlen egy földi létezés, amit majd a pokol vagy a mennyország követ. Meg akarják érteni az egyszerű dolgokat, amiket ti is megtanultatok – olyanokat, mint a választás, mint egy mély levegő vétele, mint önmagad szeretete – ezek mind rendkívül egyszerű fogalmak. De ki lesz az, aki ezt elmondja nekik? Ki lesz az, aki megnyitja magát? Nos, hát a Shaumbra.

 

Amikor a múlt hónapban megmértük a Shaumbra tudatosságot, ez a tudatosság meghaladta azt, amit ti 3000-nek kalkulálnátok. A Shaumbra sokkal magasabb tudatossággal rendelkezik, mint az átlag ember, mert ők felfogják, hogy van az emberi én…tudatában vannak az emberi énjüknek, és annak, hogy az nagyon kezdetleges. Shaumbra, ti tudatában vagytok a dolgokban rejlő magasabb, nagyobb erőnek. Felfogod, hogy létezik Isten, hogy létezik szeretet, áramlás és egyesült tudat. Hogy létezik valami az emberi állapoton túlmenően.

 

Azt is tudjátok, hogy létezik az isteni. Hogy van egy isteni részed, és ami ennél is fontosabb, azt is felfogod, hogy ez te magad vagy. Ez nem valami arany angyal, akivel majd a halálod után találkozol. Ez nem egy jó messzire eldugott részed, akit csak nagy nehézségek árán vagy képes megtalálni. Felismered, hogy ez egy olyan részed, aki veled akar és veled is tud lenni ebben a valóságban itt és most. Ez önmagában, plusz mindazok a többi fenséges és nagyszerű dolgok, amiket megértettetek, jóval 3000 felé emeli a tudatosságotokat. 

 

Biztosak akarunk abban lenni, hogy nem használjátok fel tévesen ezeket a számokat, hiszen itt a mi oldalunkon ezek nem számok. Ez egy fény vagy tudati spektrum, tartomány. Mi mindössze azt próbáljuk a tudtotokra adni, hogy hatalmas tudatossággal – ébrenléttel, tudatra ébredéssel – észleléssel és tudatra ébredéssel bírtok: elsősorban önmagad kapcsán, valamint összes többi részedhez fűződő kapcsolatodban; majd azoknak a részeknek az önmagával való kapcsolatának az emberiséghez és az angyali lényekhez való kapcsolatának. Tudatosságotok egy csodálatos dolog, és meglehetősen magas. 

 

 Erre azt mondjátok: „Drága Tóbiás, ez csodálatos. Jól hangzik, de…” Álljunk meg egy pillanatra! Azok kedvéért, akik meg akarják érteni, hogy hogyan mérjük meg a tudatosságot, nos ez lényegében egészen egyszerű. Felkérünk néhányatokat, akik jó tudati és technológiai alapokkal rendelkeztek. Ez nagyon egyszerű. Meg akarod mérni az emberiség tudatosságát, és ehhez a tiszta vizet használod. Más szavakkal, olyan vizet, ami nem lett desztillálva sem mechanikusan, sem pedig más módon, legyen ez pl. forrásvíz, ami közvetlenül a talajból vagy az esővízből származik. Vegyél ebből kb. 1 vagy 2 literrel, aztán vedd az internetet, és vegyél némi – vannak bizonyos rezgések, bizonyos energiák, amik az internetből származnak – és ezt vegyítsd össze egy-két elektromos szerkezeteddel, tovább egy adag intuícióval, és máris megkapod annak a módját, hogy hogyan lehet megmérni a tudatosságot.

 

Jelenleg az Internet képviseli az emberi tudatosságot. Habár sok ember nem használja, még is ez bizonyul a kollektív forrásnak. Bármelyik oldalra felmehetsz az interneten – és itt most nem az e-mailről beszélünk, hanem a weboldalakról – és már abban a pillanatban benne is vagy az emberiség tudatosságában, és annak összes rétegében. Kevés elektromos eszköz használatával te is meg tudod ezt mérni.   

 

A saját tudatosságodat is ugyanígy megmérheted. Ismételten, a tiszta víz és saját esszenciád kombinációja, a megfelelő eszköz segítségével – nem akarok itt túl sok részletbe bocsátkozni – de ezeket összekötve megmérheted a saját tudatosságodat. Bár azt is tudom, hogy a Shaumbra ezek után nem fog rohamtempóban ennek nekiállni, hiszen ti ezzel tisztában vagytok magatokban.

 

Kétség

 

Nos Shaumbra, rendelkeztek ezzel a temérdek tudatossággal, és akkor most mi is történik? Hát az, hogy a kétség bekúszik és a kétség bizony egy nagyon nehéz és kihívásokkal teli dolog. A kétség volt az, ami felzabálta a mi drága Freud professzorunkat. A kétség az, ami leblokkol titeket.

 

Namost ez érdekes, hogy vannak olyanok, akik nyitottabb elmét mondhatnak magukénak, akik spirituális hajlammal vannak megáldva ebben az életben, és akik olyan dolgokról beszélnek, mint a negativitás. Rengeteg könyvet írtak már a negatív gondolatokról. Arra lettetek kiképezve, megtanítva, hogy ne engedjétek be a negatív gondolataitokat, hogy ne beszéljetek negatívan, és ne gondolkodjatok negatívan. Ez lényegében sokkal több problémát okoz, mint gondolnád. Mert ezzel megtagadjátok önmagatok azon részeit, amik nagyon is valóságosak. A negatív dolgok nagyon is valósak. A negatív csodálatos összefüggésben és kapcsolatban áll a pozitívval, és a hamis pozitivitás megteremtésére irányuló próbálkozás egy természetellenes energia áramlást eredményez. És ezután ez a természetellenes energia áramlás azt okozza, hogy az energiád megakadjon, és te nagyon stagnáljál, és amikor ez bekövetkezik, akkor meg az elmédhez szaladsz, hogy az megmentsen téged. Ettől még nagyobb stagnálás áll be, és ekkor lép színre a depresszió, az öröm hiánya, a szenvedély nélküliség és mindezek a szindrómák.

 

Ahelyett, hogy megpróbálnál pozitívan gondolkodni – azaz kizárni a negatív gondolatokat – vess egy pillantást a kétségre! A kétség az, amikor megkérdőjelezed önmagad, és ez teljesen más, mint a negativitás. Lehetsz nagyon is negatív és közben egyszer sem vonod kétségbe magad, amiben néhányan közületek igen csak remek szakértőkké váltatok.

 

A kétség az, amikor egy nagyon torz és füstös, homályos tükörbe nézel. Amikor megengeded magadnak, hogy kétségbe vond azt, aki vagy, és hogy miért is vagy itt, amikor nem követed a belső igazságodat, akkor olyasvalamiként látod magad, aki nem vagy, és a tükör, amibe belenézel nagyon is fogékonnyá válik a kétségre. És ez egy kétségekkel teli részedet tükrözi majd vissza számodra, ahelyett, hogy az igaz részedet tükrözné. 

 

Ahogy a kétség beteszi a lábát az életedbe, az abban a szempillantásban és természetesen leszorítja az energia áramlását, és a kétség azt okozza, hogy lényegében összepréseld, energetikailag összenyomd magad. A kétség önmagában egy vírus, ami befészkeli magát és elkezd téged felzabálni. Elkezd téged feldarabolni. Elkezd téged darabokra törni, ahogy erre Aandrah is rájött az Aspektológiával végzet munkája során. A kétség falakat és sorompókat emel önmagad minden részében. Az egyetlen kiút a kétségből… hadd fogalmazzam ezt meg újra…a legjobb módja annak, hogy kijuss a kétségből az, hogy térj vissza saját valódi érzéseidhez és tudásodhoz, majd azt juttasd kifejezésre.

 

Shaumbra, ti kételkedtek magatokban, és ez egyfajta érdekes megszorítást vagy torzulást okoz magas tudati szintetek és az életetekben valójában manifesztált vagy behozott dolgok között. A kétség az, amit mi a sorompónak, az akadálynak nevezünk. A kétség a fátyol. A kétség a szó szoros értelmében megerősíti az a dolgot, amit ti a fátyolnak neveztek – a fátyol az illuzórikus sorompó közted és az isteni között, a fizikai és a nem fizikai között. És a kétség ezt felerősíti.

 

Ahhoz, hogy elengedd a kétséget az kell, hogy kifejezd az igazságodat. Ezért is mondtuk, hogy ebben a hónapban az lesz a házi feladatotok, hogy mondjátok el négy embernek, hogy kik vagytok, osszátok meg ezt velük, és legyetek nagyon tudatában annak, hogy mi zajlik, miközben beszéltek. Ne törődj a fura pillantásokkal, ha lesz ilyen egyáltalán. Lépj túl azon a kétségen, ami ott munkál benned, miközben éppen beszélsz. Figyeld a reakciót! Figyeld, mi történik, amikor elmondod nekik, hogy ki vagy!

 

Sokak számára ez megvilágít majd valamit a belsőjükben. Többet akarnak majd tudni. Lehet, hogy abban a pillanatban elsétálnak majd, de később vissza fognak jönni. Egy részük kételkedni fog. Egy részük azon tűnődik majd, hogy most vajon megpróbálsz valamit eladni nekik, vagy talán meg akarod őket téríteni. De valódi esszencia részük többet akar majd tudni. Hallani akarják majd a mondandódat – nem azt, amit én Tóbiás mondok, az csak kétséget teremtene az elméjükben – azt akarják majd tudni, amit te mondasz. Azt akarják tudni, hogy mi lakozik a szívedben. Azt akarják tudni, hogy mi zajlik benned.

 

Ahogy kifejezésre juttatod azt, aki vagy, amint túl lépsz a saját kétségeden, ahogy vállalsz egy kis kockázatot, érezni fogod a benned zajló átalakulást. Mivel túllépsz a kétségeden, nem engeded meg többé, hogy ez a vírus, ez az én-vírus továbbra is felzabáljon, továbbra is le felé húzzon.

 

Egy érdekes ponton vagytok, ahol tudjátok, hogy ott a potenciál, legyen az bármi. Tudod, hogy álmaid ténylegesen a valóságod részévé válhatnak, de a kétség színre lép, és nekikezd a „mi lesz, ha” és „de” játékainak. Nekilát felfedezni a legkétségtelibb, legsötétebb lehetőségeket. Azonban ha csak elkezded megosztani azt, aki vagy, ha itt és most túllépsz a kétség sorompóján, akkor a tudatosságod, ha megmérésre kerül, önmagában megteszi a következő hatalmas ugrást.

 

Értitek a fogalmakat. Hallottátok őket. Ezek a ti fogalmaitok. De most már mikor kezditek ezt ténylegesen is megélni, mikor léptek már túl a kétségen?

 

És ezzel Shaumbra, a házi feladatotok nagyon egyszerű, és jut eszembe olyan négy embernek mondjátok ezt el, akik nem Shaumbrák! (nevetés) Igen, igen, igen, - kicsit olvastam az elmétekben. Már most megmondhatjuk, hogy csak itt, ebben a nagy csoportban, akik most itt vannak a hegyekben, sokan vannak olyanok, akik ezt már ma el fogják mondani négy másik Shaumbrának. Mi nem erről beszéltünk! És arra kérem azokat, akik ma este csoportosan fognak vacsorázni, kíméljétek meg a pincérnőt 20 Shaumbra terhétől. Ő ezt már így is tudja, ezért hoz létre egy biztonságos teret. Mondd el négy másiknak, azt, hogy ki vagy - kezdd holnap! Lépj túl a kétségen!

 

Köszönjük, hogy lehetővé tettétek, hogy Dr. Freud bejöjjön, hiszen ő kétségbe vonta magát. Visszatartotta azt, amit tudott. Annyira beleragadt a struktúráiba, és azokba, amikre az intézményekben tett szert, hogy ez rettenetes szenvedést és hatalmas gyötrelmet okozott számára. De talán, esetleg az, hogy itt lehetett ma a Shaumbrával, lehetővé teszi majd számára a saját szabadságát!         

 

És ez így van.

 

(Fordította: Telegdi Ildikó)

 


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403