TÓBIÁS ANYAGOK

              

KVANTUMUGRÁS SOROZAT:

SHOUD 8: „Légy Az, Aki Vagy – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Kérdések és válaszok

                

Elhangzott a Bíbor Körben,

2008. április 5-én

www.crimsoncircle.com

 

 

És ez így van, drága Shaumbra, hogy folytatódik a ti személyes fejlődésetek, valamint a Shaumbra csoporté, továbbá a Föld fejlődése. Érdekes beszélgetést folytattam Dr. Freuddal a szünet alatt. Mindegyikőtöket megfigyelt, és valóban biztonságos térben voltatok. Több érdekes megjegyzést is tett. Azt mondta, hogy ez a tudatra ébredésről szól, nem az analízisről. Hm. Valóban! Azt mondta, hogy ez az elfogadásról szól, és nem a feldolgozásról.

 

Tehát, drága Shaumbra, nincs szükség sok mondandóra, kivéve azt, hogy azt is megemlítette, hogy a kétség az a dolog, ami megbonyolítja a dolgokat, mikor azok valójában nagyon is egyszerűek. A kétség eltorzítja az egyszerű igazságokat, és olyan köntösbe bújtatja azokat, mintha minden nehéz és kihívásokkal teli lenne. Lépjetek hát túl a kétségen, kürtöljétek világgá, hogy kik vagyok, és osszátok meg a tudásotokat.

 

És ezzel elkezdjük a kérdések megválaszolását.

 

LINDA: Nos, az első kérdést Edit barátunk nevében teszem fel. Nem érezte jól magát a sorban állás közben.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 1: (A kérdést Linda olvassa fel Edit helyett): Mi a helyzet a lánytestvérével, Patríciával, aki nem érzi jól magát, és hol tart most a nővére? 

 

TÓBIÁS: Nos, fogalmazzunk úgy, hogy itt egy olyan testvérről van szó, aki nem venné jó néven, ha ezt most egy ekkora csoport előtt tárgyalnánk meg, aminek több oka is van, szóval nem szeretné, ha ez ebben a formában kerülne megbeszélésre. Tehát megkérjük Cauldrét, hogy később beszéljen Edittel ezzel kapcsolatban.

 

LINDA: Nagyon jó.

 

TÓBIÁS: És ezt most felhasználnám arra, hogy elővigyázatosságra intselek titeket. Bármelyikőtök, akik más emberekkel foglalkoztok, vegyétek figyelembe és tartsátok tiszteletben azt a tényt, hogy az emberek időnként leblokkolják magukat. Nem akarják, hogy lássák őket. Nem akarnak energetikai értelemben feltárulkozni, aminek több oka is lehet. Tanítói munkátok során találkozni fogtok majd ilyen emberekkel. Tudni fogjátok, hogy valami zajlik a felszín alatt. Egyensúlytalanságot fogtok érezni náluk, vagy pedig ténylegesen képesek lesztek meglátni a fizikai vagy érzelmi problémáikat, amit az emberi aspektusuk esetleg nem akar feltárni önmaguk előtt. Annak tudatában vannak, hogy fájdalmaik vannak, vagy hogy nem boldogok, de időről időre játékokat fognak majd veletek játszani – inkább meglehetősen gyakran – mivel nem akarnak feltárulkozni. Tehát tartsátok ezt tiszteletben, amennyiben ezt választják. Köszönöm.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 2 (Egy nő van a mikrofonnál) Szia Tóbiás. Két kérdésem van…

 

TÓBIÁS: Sokkal, de sokkal több kérdésed van neked! (nagy nevetés Tóbiás és a közönség részéről! Csak megpróbálod azokat kettőbe becsomagolni!

 

SHAUMBRA 2: A múlt hónapban a cégem hatalmas változásokon ment keresztül. Ennek eredményeképpen sok ember elveszítette az állását a múlt hét során, és szerintem még további változások várhatóak. Az első kérdésem tehát az lenne, hogy milyen potenciálok vannak ott, és én mire számíthatok? A második kérdésem pedig az, hogy az elmúlt évben egy könyvön dolgoztam, és ezzel kapcsolatban megosztanád-e velem a potenciálokat, vagy hogy mi az, amit ezzel kapcsolatban szükséges lenne tudnom?

 

TÓBIÁS: Valóban! Látod a két kérdésed között az összefüggést? (Tóbiás nevet) Akkor most nagyon egyszerű leszek – engedd el a kétséget! Látod, hogy ezek mennyire összekapcsolódnak?

 

SHAUMBRA 2:  Igen.

 

TÓBIÁS: OK. (kuncog) Van egy – hogy is mondjam – egy igen nagy részed, aki azt választja, hogy elveszíti ezt a munkát, befejezi, és érzi, hogy ez szabadsággal tölt majd el téged. Ugyanakkor ott van egy nagyon nagy részed, aki kétségekkel küzd annak kapcsán, hogy mi fog történni? Képes vagy-e erre egyedül? Ki tudsz-e adni egy könyvet, és az vajon sikeres lesz-e? Megteheted-e mindazokat a dolgokat, amikről álmodoztál, beszéltél, és amiről a szíved mélyén tudtad, hogy igazak?

 

Hmm. Olyan sokat beszéltünk már erről veled… rengeteget… hosszú beszélgetések voltak ezek – és amikor nem tetszik neked, amit mondok, akkor Saint-Germainhez fordulsz, és vele kezdesz el beszélni.(nevetés) Ő pedig elmondja nekem, hogy őt hívtad. Olyan ez, mintha érzelmileg be akarnál csapni. (még több nevetés, Tóbiás kuncog) De tudod, mi mind a ketten ugyanazt mondjuk neked – én finomabban, szebben, ő pedig nyíltabban, direktebben. (nevetés)

 

Csodálatos példája vagy annak, amibe a Shaumbra mostanság belefut. Tudod a dolgot – tudod, hogy az ott van – de akkor bejön a kétség, és elhomályosítja az egész képet. Tisztában vagy vele, hogy el akarod hagyni azt a munkahelyi környezetet, amiben jelenleg tartózkodsz. Sok dolgot szeretsz benne, ami nyilvánvaló; ami lehetővé teszi számodra, hogy kiemelkedő légy, továbbá olyan luxus dolgokkal is ellát, amikkel te is tisztában vagy. De azt is tudod, hogy mindez nem nyújt számodra beteljesülést. A boldogság nem a megfelelő szóhasználat erre, de azt tudod, hogy ez nem nyújt beteljesülést, és azt is tudod, hogy ha továbbra is ragaszkodsz ehhez a munkához, akkor egy nagy „Freud” – azaz csaló válik belőled. (Tóbiás nevet)… viccelek itt. (egy szójátékot játszik itt Tóbiás, mert a Freud és a fraud=csaló szavak hangzása nagyon hasonló - a ford. megj.)

 

Tudod, a belső részed az, aki nagyon meg akarja veled azt osztani, hogy ez a jelenlegi helyzeted meg fog fullasztani. És amikor ez bekövetkezik – és ez most mindannyiótokra vonatkozik - akkor az történik, hogy az megakasztja, összenyomja az energiát a testedben, és ennek az a vége, hogy megbetegszel. Vagy pedig elhomályosítja, megzavarja a tudatodban és az elmédben meglévő vitalitásodat, és akkor meg eltompulsz. Te hát itt vagy ebben a dilemmában, amire már tudod a választ, de mégis kétségbe vonod azt.

 

Namost, a könyved sikerére nem tudok neked ígéretet tenni. Ez a te könyved. Van potenciálja, és ez a potenciál nemcsak a Shaumbrára vonatkozik, hanem sok más emberre is. Hajlandó vagy túllépni a kétségen, és egyszerűen csak belevágni a dologba? Egyébként is mit veszíthetsz? (nevetés) De most komolyan, ez nem vicc. Ez arról szól, hogy Shaumbra olyan sokan visszafogjátok most magatokat. Visszatartjátok magatokat. Itt van ez az egész tudatosság mérése ezen a számskálán, amit ma elhoztunk nektek, és tudjátok és sokkal magasabb is lehetne, ha végre csinálnátok is a dolgotokat.

 

Szeretném, ha a Shaumbrák megosztanák egymással a történeteiket, bármi is legyen ennek a megfelelő módja, hiszen nagyon sok olyan Shaumbra van, aki kilépett a rendszeres, hagyományos munka világából. Sokan feladták a jó állásukat – és természetesen a rosszat is – és ők kijöttek ebből, és teszik a dolgukat. Még most is vakargatják a fejüket, és az kérdezik maguktól: „Hogy lehetséges az, hogy nem dolgozom, mégis többre viszem, mint valaha? Felszabadultabb vagyok. Boldogabb vagyok, mint eddig bármikor, pedig búcsút mondtam az általam biztonságnak nevezett dolognak.” Ez egy olyan döntés, amit csak te hozhatsz meg, és valódi kérdésed pedig az, hogy képes vagy-e energetikailag elengedni azt a munkát, úgy, hogy az is elengedjen téged, hogy végre arra fókuszálhass, ami valóban dalra kelti a szívedet? És ez annyira nyilvánvaló… annyira egyértelmű, hogy még csak meg sem kell mondanom neked a választ.

 

SHAUMBRA 2:  Köszönöm.

 

TÓBIÁS: Köszönöm. És kérlek bármikor gyere vissza a többi kérdéseddel!

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 4: (Linda olvassa az internetről) Üdvözöllek! Albert Einstein azt mondta, hogy amennyiben a méhecskék eltűnnek a Föld felszínéről, az embernek csak négy éve marad hátra az életből. Ha nincs több méhecske, nincs több beporzás, nincs több ember. Hát a méhecskék jelenleg éppen eltűnőben vannak a Földről. Tudnál erről mondani valamit? Köszönöm.

 

TÓBIÁS: Valóban. A méhecskék által ellátott funkció, azaz a beporzás változóban van. Ahogy Gaia távozóban van… és drága Gaia már oly régóta őrizte a Föld energiáját, de az mindig is tudott volt, hogy egyszer majd eltávozik, és akkor majd az emberek veszik át a Földükért a felelősséget. Többé már nincs szükségük arra, hogy „az Anya” viseljen rá továbbra is gondot. Ahogy a tudatosság fejlődik, az emberiségnek fel kell vállalnia az általa lakott bolygóért a felelősséget.

 

A méhek távozóban vannak – nem egyszerre történik ez meg, nem egyetlen éjszaka leforgása alatt – de igen, távozóban vannak. Energetikailag a növények és a virágok beporzásának a módja meg fog változni a belső munkájuk által, és ennek nagy része az emberi tudatosság segítségével fog bekövetkezni. A Földön található növény és állatvilág nagy alkalmazkodó képességgel bír. Az emberek azok, akire ez nem mindig mondható el! Tehát valóban, a méhecskék eltávozhatnak, amit majd egy egészen más típusú fizika fog felváltani a Földön. Köszönöm.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 4: ( egy nő áll a mikrofonnál)Szia Tóbiás! Több kérdésem is van, amiből az egyik az, hogy mi történik a bal agyféltekémmel? Az orvosok kimutattak valamit, és minél hamarabb MRI vizsgálat alá akarnak vetni.

 

TÓBIÁS: Hadd válaszoljuk ezt meg rögtön. Bárki, aki mostanában elmegy egy hagyományos orvoshoz az agyhullámok és az agyi aktivitás kapcsán, valamint, ha bármelyik Shaumbra elmegy egy hagyományos látóhoz, akkor azok valami olyat fognak látni, ami megijeszti őket. Agyatokban az az egyensúly, amit ti jobb/bal agyféltekének illetve „kreatív kontra analitikusnak” neveztek, gyors változáson megy keresztül, és az elmének is végig kell mennie a maga folyamatán annak kapcsán, hogy hogyan hozza be, és hogyan tegyen eleget az információknak, hogyan tárolja azokat, és hogyan engedje ki a kreatív tevékenységet.

 

Ti Shaumbra mindannyian arra felé tartotok, hogy többé nem lesz elválasztva egymástól a két agyféltekétek, a jobb és bal agyféltekétek aktivitása. Lényegében egy olyan lifttel fogtok bírni, ami fel és le jár állandóan, és folyamatosan információkat nyer ki a kristály birodalmakból, és a többi birodalmon keresztül elhozza azokat az emberi életetekbe. Ezt követően aztán az emberi én tudata felviszi ezt a felvonót, és ez lényegében újra megosztásra kerül a többi birodalomban. Tehát többé nem lesz ez az elválasztódás.

 

Tehát most arra kérnélek – mindannyiótokat – hogy nagy elővigyázatossággal kezeljetek minden olyan dolgot, amit az orvosok, professzorok mondanak nektek az agyhullámok kapcsán, és kifejezetten azokat is, amit a látnoki képességekkel bírók mondanak nektek. Egy tipikus látó nem rendelkezik megértéssel a történésekkel kapcsolatosan.

 

Namost, köszönöm neked, hogy felvetetted ezt a kérdést, mert ez előhozza a bosszankodásomat. (nevetés) Egy tipikus jós vagy látó – és ezalatt nem mindenkit értek – de egy tipikus jós vagy látó mindössze egy rétegedet látja. Namost akkor, ha elmész egy ilyen személyhez, aki lekapcsolja a fényt, kellemes zenét tesz fel, és elkezd beszélni – namost ilyenkor az szokott történni, hogy túlnyomó esetben az aznapi aspektusod – hogy is mondjam csak – áll az előtérben, ő a leghangosabb, a legérzelmesebb, tehát egyszerűen fogalmazva, a látó mindössze ezt fogja látni, aki előtérben van. Ez pedig nem pontos tükröződése összes részednek. A szó szoros értelmében ezeknek a vezetőknek, jósoknak vagy látóknak egy új helyre kellene tekinteniük, miközben a munkájukat végzik. A tarot kártya többé már nem működik a Shaumbráknál. Tudom, hogy sokan még mindig azzal próbálkoztok, hogy működésre bírjátok azt. Az asztrológia is kezdi elveszíteni a befolyását a Shaumbránál, mivel az asztrológia most már sokkal több mindent körülvesz. Az összes jeggyé válhatsz.

 

Maradjatok egyszerűek! Térjetek vissza a belső tudásotokhoz! És ha felvetődik a kétség, ha nem vagytok biztosak valamiben, beszéljetek a többi Shaumbrával, beszéljetek hozzánk, bár ti már belül tudjátok a választ. Semmi baj sincs az agyaddal azon kívül, hogy éppen kikerülsz belőle! (nevetés)

 

SHAUMBRA 4: Ezt már tudom.

 

TÓBIÁS: Tudom, hogy tudod, ezért is tudom neked ezt mondani, hogy tudod! 

 

LINDA: Ugye ez nem orvosi tanács akart lenni?

 

TÓBIÁS: Nem. (kuncog)

 

SHAUMBRA 4:  A második kérdésem az, hogy a tükörnek milyen hatása van az Aliyah energiával folytatott munkára?

 

TÓBIÁS: Most a többiek kedvéért arra kérlek, hogy ismételd meg a kérdést!

 

SHAUMBRA 4: A tükörnek milyen hatása van az Aliyah energiával való munkára?

 

TÓBIÁS: Igen. Amikor az Aliyah üléseket végzed, ez arról szól, hogy visszatérj önmagad szeretetéhez. Ezzel lényegében újraintegrálod önmagad minden sérült, szeretetet nélkülöző és értéktelen részét. Tehát a hatása az, hogy minden újra integrálódik, visszakerül az egészhez, és egyensúlyba kerül. De most mindannyiótokat arra szeretnélek kérni, akik dolgoztatok a Szexuális Energia Iskolával, és akik dolgoztok az Aliyah energiával, hogy maradjatok nagyon egyszerűek. Nem kellene elkezdenetek aggodalmaskodni a mellékhatások és a más egyéb dolgok kapcsán. Engedd meg magadnak, hogy szeresd azt, aki vagy és csak figyeld, hogy az összes többi rész hogyan bontakozik ki nagyon természetes módon.     

 

SHAUMBRA 4:  Tehát a tükörnek semmi hatása sincs.

 

TÓBIÁS: Semmi ilyen miatt ne aggodalmaskodj!

 

SHAUMBRA 4: Köszönöm.

 

TÓBIÁS: Köszönöm.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 5: (Linda olvassa fel az internetről) A légzést gyakran tanácsoljátok a megnyílás elősegítésére, a nehézségeken való túljutásra, …stb. a Shaumbrák számára. De miként működik a légzés a nem Shaumbrák esetében? Van valami különbség?

 

TÓBIÁS: A légzés jótékony hatással van minden emberi lényre. Különböző hatással bír a különféle emberekre, az emberek tudatossági szintjétől függően – ahogy ezt ti neveznétek. De egy nem Shaumbra számára segíti a felébredés folyamatát, és sokkal könnyebbé, simábbá teheti azt. A légzés lényegében az élet tudatos választása. Megváltoztatja a testet, az elmét és minden mást is. Namost, ahogy ezt ti mondanátok, a Shaumbrák számára, akik némiképpen eltérő felfogással rendelkeznek a dolgok kapcsán, akiknek egy kissé más a tudatosságuk, segít kiterjedni a multidimenzionális birodalmakba úgy, hogy közben nagyon is itt vagy a Mostban, a Földön. Ettől eltérő hatást gyakorolhat egy nem Shaumbrára, ahogy ezt ti nevezitek – segíthet az életükben lévő alapvetőbb dolgokban – de a légzés mindenki számára egy eszköz. Köszönöm.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 6: (egy nő áll a mikrofonnál) Hello Tóbiás! Többé már semmi sem hiányzik, csak hogy tudd! Felkérem magam erre a kérdésre. Azoknak a Shaumbra gyermekeknek a nevében teszem fel ezt a kérdést, akik allergiások. És tudom én, hogy a fiam, Tobin egy folyamatban van, de az orrfolyás szintje egészen elképesztő! Úgy értem, ennek a gyereknek egész álló nap folyik az orra.

 

TÓBIÁS: Talán csinálhatnánk egy speciális Kérdezd Tóbiás ülést az orrfolyásról!

 

SHAUMBRA 6: (nevetve) Igen, az jó lenne! Mit szólnál a „Kérdezd Tóbiást a gyerekekről és az allergiáról” címhez, és mit javasolnál neki… tudod, csinálom ezt a sós vizes öblítést, ami egyikünknek sem valami kellemes, de én valójában a folyamatot nézem, és azt, hogy mi az, ami ezt enyhíteni tudná. A dolog másik része pedig az, hogy velem akar aludni, és egyikünk sem alszik túl jól, és szeretném megérteni a mögötte rejlő okot, és… hát ennyi.

 

TÓBIÁS: Először is, kiváltképp a gyerekeknél és fiatalkorban előforduló allergiánál azt szokták mondani, de ez sok Shaumbrára is igaz, hogy egyre allergiásabbá váltok, mint voltatok. Ahogy egy létező egyre inkább érzékennyé válik, ahogy a kicsik vagy ti Shaumbrák is most, sokkal inkább tudatában vagytok mindennek, ez kezdetben fizikai reakciót okoz. Allergiás reakciót. Tobin esetében arról van szó, hogy a testbe bejutó tisztátalanságok állandó tisztulása zajlik nála, nála ez a módja annak, hogy tiszta tudjon maradni. Tobin ezt nem csak magáért teszi, hanem kettőtökért, és az édesapjáért. Nagyon erősen érzi mindkettőtök energiáit, és a tisztítást mindannyiatokért végzi. Ez az oka ennek a túlzott tisztulásnak, ürítésnek.

 

Az egyik dolog amit tehetsz az az, hogy egy kicsit több megoldásra juss az anya és az apa között fennálló kapcsolatban, de általánosságban véve a kicsik nagyon allergének. Nagyon határozottan azt javasoljuk, hogy ne adagold túl a gyógyszereket! A test a saját maga módján képes alkalmazkodni az allergiához, hacsak az nem valami súlyos formát ölt. A test képes megtanulni hozzászokni még a levegőben található pollenhez is, a szennyeződés és a penész hatásaihoz is, és mindezekhez a dolgokhoz.  És különösen kicsi korban, azaz 7-8 éves korukig nagyon fontos számukra, hogy kiépítsék a természetes…”immunitásukat” – ami nem a legjobb szó erre… azaz a természetes elfogadási rendszerüket ebben a tekintetben.

 

És most pedig nézzük az együtt alvást! Itt van egy gyermek, akinek megnyugtatásra, extra komfortra van szüksége. Fennáll egy helyzet az anya és az apa kapcsolatát illetően, ami némi bizonytalanság és nyugtalanság érzéssel tölti el a gyermeket, mikor ennek a drága Tobinnak arra lenne szüksége, hogy biztonságban érezze magát, hogy tudja, hogy biztonságos térben van. Tehát amikor az ágyadba akar bújni, ez két dolgot jelent. Szüksége van arra a biztonságos térre, de ez… továbbá megpróbál téged biztosítani arról, hogy itt az ideje, hogy megtedd azt, amiről tudod, hogy helyes. Más szavakkal, a maga módján megpróbál biztosítani téged afelől, hogy menj, és tedd meg azt, ami számodra helyes. Úgy érzi, hogyha ott van melletted, akkor az nagyobb magabiztosságot nyújt neked.

 

SHAUMBRA 6: Köszönöm.

 

TÓBIÁS:  Valóban.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 7: (Linda olvassa az internetről): Remélem túl tudok jutni ezen az időszakon, és megtalálom a megoldást, mert mostanában olyan érzések törnek rám, hogy ki akarok sétálni a testemből, a magam kapcsán érzett frusztrációm következtében. De maradok, mert tudom, hogyha elengedem ezt a mintát, akkor végre képes leszek teljes mértékben kifejezni saját magam, és hátralévő éveimet a legnagyobb mértékben kiélvezni. Bele vagyok ragadva ugyanabba a dologba, amit kísér még néhány másik is, és ezek azok a dolgok, amik egész életemben gyötörtek. Másfajta választásokat hozok, de folyton azon kapom magam, hogy már megint ugyanazt a dolgot teszem. Elengedtem az ez irányú kontrolomat, de minden csak egyre rosszabb, különösen a Kvantumugrás óta. Elvégeztem a Synchrotizing-ot, a Szexuális Energia Tanfolyamot, és még több másik tanfolyamot is, és még mindig nincs semmi változás – amit látnék. Eltűröm önmagam. Olyan, mintha ez lenne itt számomra. Vagy csak sok-sok aspektusról lenne szó? Már nagyon elegem van ebből a mókuskerékből, amikor is nem öltenek testet a választásaim. Nagyon megköszönném, ha mondanál egy pár szót a munkámról és a családomról. Az Vagyok, Aki Vagyok, tengernyi szeretet mindannyiótoknak!

 

TÓBIÁS: Valóban. Shaumbra, ti olyan dolgokon mentek keresztül, ami valójában nem is a tiétek, és valami egészen elképesztően tudtok színlelni, tudjátok becsapni magatokat, és felvenni a körülöttetek lévők terheit. Különösen te, aki ezt a kérdést feltetted, fenomenális képességgel bírsz abban, hogy magadra vedd a hozzád nagyon közelállók problémáit, majd pedig úgy tégy, mintha az a sajátod lenne. És úgy tűnik – beszéltünk már erről - nem akarod ezeket elengedni. Sajátodként akarod azokat elfogadni. Tehát legyen elég annyi, hogy talán felül kellene vizsgálnod azt, hogy fizikailag elköltözz valahová máshová. Nem azért, mintha az egyik földrajzi hely jobb lenne a másiknál, hanem hogy külön legyél azoktól, akik a legközelebb állnak hozzád – és most pontosan tudod, hogy mit is akarok ezzel mondani – hogy abbahagyd ezt, hogy magadra veszed a problémájukat, és úgy teszel, mintha ezek a tieid volnának.

 

Te és én, mindketten tudjuk, és beszéltünk is már erről, hogy az energiád egészen egyensúlyban van, egészen tiszta. Egyetlen dolgot látok itt problémaként, ami mondhatni egy új Shaumbra rendszer, hogy félsz a magad lábára állni. Nagyon elkényelmesedtél abban, hogy magadra vedd mások problémáit. Engedd el őket! Ezek nem a tieid! Ha kell, költözz el onnan fizikailag! Köszönöm.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 8: (egy férfi áll a mikrofonnál) Üdvözöllek Tóbiás! Nincsenek véletlenek, ugye? (Tóbiás mosolyog)

 

TÓBIÁS: Nos, manapság, mintha kicsit sok lenne belőlük, de ezek valójában nem véletlenek.

 

SHAUMBRA 8: Nem véletlen, hogy én egy fény, hang és vízzel végzendő programon dolgozom éppen, aminek a DNS aktiválásához van köze. A most befejezett program végeztével nem vagyok biztos a frekvenciákban. 12 frekvencia van - mindegyik megfelel egy-egy DNS szálnak – de legalább közel járok?

 

TÓBIÁS: Próbálok kiötölni egy nagyon rövid választ a te rendkívül hatalmas kérdésedre. Megkérlek egy pár dolog megtételére. Engedd el ezt az egész DNS aktiválás dolgot! Nagyon, nagyon erősen erre kérünk – azután amit én, Saint-Germain és Kuthumi láttunk – egyáltalán nem helyénvaló mesterségesen megpróbálni aktiválni a DNS-t! A DNS természetes módon aktiválódik a tudatosságon keresztül, és ismételten mondom, a tudatosság a tudatra ébredést jelenti! A tudatosságot le lehet blokkolni, és akkor nagyon homályosnak tűnhet, aminek az oka a kétség. Hatalmas kétség munkál benned – egészen elképesztő méreteket ölt – a saját munkád kapcsán. Ez azt okozza számodra, hogy rendkívüli módon megbonyolítsd azt, és nagyon is az elmédben legyél olyan dolgok kapcsán, amiknek nagyon is egyszerűnek kellene lenniük. Engedd el a DNS aktiválás elképzelését!

 

Azokra a dolgokra helyezd a figyelmedet, amiknek a tudatosság és a víz egymással együttműködő képességéhez van közük, hiszen a víz szó szerint segít a tudatot kézzelfoghatóbbá tenni, hogy az jobban megnyilvánuljon ebben a valóságban. Ez az alapvető célja. Ne akarj ezzel jelen pillanatban semmi különöset kezdeni, és ne aggódj a frekvenciák miatt! Csak teszteld, játssz, és kísérletezz a víz és a tudatosság egymás közötti kapcsolatával. Le fognak nyűgözni azok a potenciálok, amiket most még nem látsz, mivel eddig nagyon akaratlagos volt a fókuszod. Csak játssz ezzel! Aztán három-négy hónap elteltével gyere vissza, és akkor majd újra beszélgetünk.

 

SHAUMBRA 8: Az az információ, amit azzal kapcsolatban kaptam, hogy a vizet átvezessem egy rendszeren, a víz energetizálása céljából – az még helyénvaló?

 

TÓBIÁS: Valamennyire. A víz önmagában energetizált. A víz sokak által egy viszonylag semlegesnek nevezett állapottal bír, ugyanakkor potenciált hordoz magában, azaz nem kell mesterségesen aktiválni. Nem kell semmin sem keresztülfuttatni, csak a tudaton. Ez nagyon egyszerű. Sok kutató van, akik egészen elképesztő munkát végeztek ezen a területen. Nézz utána mire jutottak, majd vidd azt te magad a következő szintre!

 

Oly sok dolognak a mesterséges gerjesztése – legyen szó akár a testről, vagy a DNS-ről, vagy a tudat mesterséges stimulációjával való próbálkozásokról – mind azzal végződnek, hogy nem működnek valami jól. Ez behozza a kétséget, ami hajlamos mindent sutba vágni. Csodálatos példával szolgálhatsz a többi Shaumbra számára ebben a munkában, amit végzel, és amihez minden képességgel rendelkezel. Egyaránt rendelkezel a tudatosság eszközeivel, és az intellektuális eszközökkel. Térj vissza az egyszerűséghez, az abszolút egyszerűséghez, és minden alkalommal amikor ez kezd bonyolulttá válni, állj meg, és térj vissza az egyszerűséghez! Rá fogsz jönni, hogy amin dolgoztál, illetve amit fel akartál fedezni, az mindig is ott volt, csak nem volt a tudatod látószögében, mivel próbáltad azt nagyon megbonyolítani. Abszolút egyszerűség!

 

Vegyél tehát egy mély levegőt! Ne vond kétségbe azt a munkát, amit idáig végeztél, csak azért, amit most mondtam. Része volt a folyamatnak!

 

SHAUMBRA 8: Vigyem a következő szintre?

 

TÓBIÁS: A következő szintre.

 

SHAUMBRA 8: Köszönöm.

 

TÓBIÁS: Köszönöm. További jó munkát neked!

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 9: (Linda olvassa az internetről) Hello Tóbiás! Az Obama jelenség az Új Energia egy példája cselekvés közben? Nagyon új energiásnak tűnik, és az emberek csak úgy csatlakoznak hozzá, anélkül, hogy tudnák, hogy miért. Tudnál róla mondani valamit? Köszönöm.

 

SHAUMBRA: Igen, és ahogy ezt már korábban is mondtam neked, aki feltetted ezt a kérdést, hogy bizonyos körülmények között nem helyénvaló a politikáról beszélni, aminek számos oka van. Először is Cauldre nem akarja, ez az első számú. Linda sem akarja, ez a kettes számú. (Tóbiás és Linda nevetnek) Van néhány igen érdekes jelenség, amik a jelenlegi választás körül zajlanak. És ismételten, amennyiben egyszerű maradsz… állj be a kerítés mögé! A választás évei mindig a legjobb időszakok arra, hogy beállj a kerítés mögé! És ezt különösen azokra értem, akik hajlamosak óriási szenvedéllyel és érzelmekkel belevetni magukat ebbe! Állj a kerítés mögé, még akkor is, ha egy részed azt mondja, hogy ki kell menned, és ajtókon kell kopogtatnod Obama vagy Hillary… vagy McCain (nevetés) érdekében. Ezt sikerült most gyorsan Cauldrén keresztül becsempésznem!         

 

Akármi is történjen, állj a kerítés mögé! Várd ki ezt ülve Shaumbra! Várd ki ülve a végét, és ne próbáld azt mondani, hogy az egyik személy jobban új energiás. Figyeld meg, milyen tulajdonságokat képviselnek, és nézd végig a sok különböző réteget. De a választások évei mindig csodálatos időszakok arra, hogy nagyon tudatosak legyetek, mivel rengeteg minden zajlik ilyenkor, sok megtévesztés, rengeteg hamis üzenet, és sok üres ígéret elhangzik. Állj a kerítés mögé, és figyeld meg, hogy valójában ki mit tesz.

 

Jut eszembe, azzal fejezem ezt be, hogy azt mondom, hogy a választott vezetők mindig a lakosságuk tudatosságának tükröződései. Legyenek akár diktátorok, királyok, vagy választott hivatalnokok, mindig tükröznek. Nos akkor hol is van Amerika, Amerika?

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 10: (egy nő áll a mikrofonnál): Hello Tóbiás! Mi a fraktál geometria, és ez a finomság miért vált ki ilyen emlékeket?    

 

TÓBIÁS: Á! Nos a fraktál geometria, a szakrális geometria, a numerológia, a számok önmagukban, és amit mi inkább univerzális matematikának neveznénk, elképesztő módjai annak megértésének, hogy az energia hogyan áramlik, és miképpen reagál a tudatra.

 

Nem a matematika építi fel az univerzumot. Hanem reagál az univerzumra. A matematika megmutatja, hogy a tudatot lényegében be lehet hozni a nem fizikai birodalmakból a fizikai birodalmakba. A fraktál geometria egy másik lenyűgöző, bámulatos része a számok tanulmányozásának, és annak, ahogy az energia mozog és működik.

 

Ahogy ennek már nyilvánvalóan te is tudatában vagy, a múltban sok időt töltöttél ennek tanulmányozásával. Együtt dolgoztál Kuthumi aspektusaival, akik ezt értették. Sok-sok életen át Egyiptom templomaiban végezted a munkádat, sőt ez egészen visszanyúlik Atlantisz idejére, és annak megértésére, hogy a geometria, a számok, és mindezek összessége hogyan mutatják meg az energia működését. És tulajdonképpen használhatod arra a fraktál geometriát, hogy könnyebben össze tudj kapcsolódni a nem fizikai birodalmakkal. Tehát ez olyasvalami, ami te már tanulmányoztál, és ami még ma is ugyanúgy alkalmazható.

 

SHAUMBRA 10: Nagyszerű. Köszönöm.

 

TÓBIÁS: De soha ne felejtsd el, hogy a számokban is találhatóak számok között számok, és vannak úgynevezett ellentétes vagy fordított számok. Itt most nem a nulla alatti mínusz számokról beszélünk, nem a mínusz egyről vagy a mínusz kettőről, hanem arról, hogy minden számnak van egy fordítottja, és szeretnénk, ha eljátszadoznál ezzel az elmélettel, mert ez új értelmet ad minden fajta fraktál munkának. Köszönöm.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 11: (Linda olvassa az internetről) Szia Tóbiás! Alig van pénzem, nincs munkám, a férjemnek rengeteg tartozása van a hitelkártyáján, és jelenleg azzal is küzdünk, hogy ki tudjuk fizetni a lakbért. Nem érzem, hogy a továbbiakban kapnék egy pénztárosi állást egy áruházban, de abban sem vagyok biztos, hogy művészeti tanfolyamokat tartsak, mint ahogy ezt a férjem javasolja számomra. Nem vagyok biztos a kommunikációs képességemben, mivel komoly fejlődési zavarban szenvedek, és ez is visszatart a munkavállalásomban. A dolgok nem könnyűek számomra, szóval biztos, hogy én csinálok valamit rosszul. Abban hiszek, hogy a dolgoknak könnyen kellene működniük, de amikor reggelente felébredek, minden ugyanolyan, mint tegnap volt. Úgy érzem, tennem kell valamit, de nem tudom, hogy mit. Igen, színlelek, de vajon milyen energia áll ennek a hátterében? Köszönöm.

 

TÓBIÁS:  Sok választási energia – választások, amiket meghoztál – és amivel itt szembe kell néznünk, az a választások meghozatala iránti felelősség vállalás hiánya. Azt akarod gondolni, hogy ez csak úgy rád rakódik, vagy hogy a dolgok egyszerűen csak így vannak, de mikor jön el az a pillanat, hogy elfogadsz mindent, ami az életedben történik egy olyan választásként, amit valamilyen szinten te magad hoztál meg? Most mérges leszel, és vitatkozol velem, és azt mondod, hogy te a bőséget választottad, de én arra kérlek, hogy menj csak oda  vissza és vess rá egy pillantást. Nem vállalsz felelősséget. Nagyon fiatal korodban arra tanítottak, hogy ne vállalj felelősséget, és, hogy minden arról a másik fickóról szól, és hogy ez a rendszer már csak így működik, és hogy te miért pont ebbe a családba születtél, ezzel a mentális képességgel, ami születésed óta fennáll. Ezek mind kifogások.

 

Menj végig mindenen az életedben most – amit most említettél, és azon a hosszú listán is, amit írtál – és vállalj felelősséget minden egyes dolgodért. Ne próbáld ezt kiötleni, hanem vállald fel a felelősséget. Érezz bele, hogy vajon miért tehetted azt. Ne analizáld, hanem érzékeld. Ha egyszer elkezded megérteni, hogy te választasz, és te vagy mindenért a felelős, akkor majd meg fogod érteni, hogyan válhatnál sokkal hatékonyabb és sokkal dinamikusabb teremtővé. És most megmaradok az egyszerűségnél – te most ezt választod. Az energia nagyon nyilvánvaló és világos. Köszönöm.

 

LINDA: Még két kérdés?

 

TÓBIÁS: Egész álló nap akár! Úgysincs hova mennem! Visszatérek majd a házikómba, ahol senki sincs, ezért aztán ráérek egész álló nap itt maradni!

 

LINDA: És Cauldre mit szól ehhez?

 

TÓBIÁS: (kuncog) Még két kérdés.

 

LINDA: Igen, köszönöm.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 12: (egy nő áll a mikrofonnál) Hello Tóbiás, Barbara vagyok. Azt hiszem én írtam azt, amire éppen most válaszoltál. Azon gondolkodom, hogy… szabotálom magam.

 

TÓBIÁS: Hát igen, ez egy nagyon mókás játék.

 

SHAUMBRA 12: Nekem tényleg nem tetszik.

 

TÓBIÁS: Igen… de attól még ezt játszod.

 

SHAUMBRA 12: Azt teszem?

 

TÓBIÁS: Bizony azt.

 

SHAUMBRA 12: Ideges vagyok, a borotva élén táncolok.

 

TÓBIÁS: Ó, hát pedig olyan fenomenális a borotva élén táncolni. Jobb, mint unatkozni. (nevetés)

 

SHAUMBRA 12: Hát közel állok a leeséshez.

 

TÓBIÁS: Igen, tudom. Ez egy csodás dolog. Drámai. Egy nagyon fura és perverz módon ez arra emlékeztet téged, hogy életben vagy, hiszen úgy nézel ki, mint aki nem is él.

 

SHAUMBRA 12: Ez igaz.

 

TÓBIÁS: Ez érzelmes és drámai, és ez egy csodálatos játék. Szakértője vagy ennek. És nincs is ezzel semmi baj, nem ítélkezünk itt. Nagy jártasságra tettél szert ebben, és ugyanakkor a Shaumbra sok energiáját is képviseled.

 

SHAUMBRA 12: Köszönöm.

 

TÓBIÁS: Igen. És most akkor merre szeretnél menni?

 

SHAUMBRA 12: Nos, még egy darabig valószínűleg a Földön szeretnék maradni. Azon gondolkodtam, hogy talán itt az ideje felemelkedni, mivel jókora zűrzavart teremtettem magamnak.

 

TÓBIÁS: Nem. Ez nem zűrzavar, csak olyan energia, ami a falhoz vágódik. Ez egyáltalán nem összevisszaság. Lásd ezt úgy, hogy amit te összevisszaságnak nevezel, az tulajdonképpen egy csodálatos energia tartály, ami készen áll arra, hogy egy új módon szolgáljon téged. Rengeteg embernek nagyon alacsony az energiája, és bizony nincs semmi az edényükben, hogy úgy mondjam. Neked sok van benne. Namost akkor mit szeretnél, hogyan szolgáljon téged?

 

SHAUMBRA 12: Pozitív módon, saját magam és mindenki más javára.

 

TÓBIÁS: A negatív mód is jó. Se pozitív, se negatív,  az csak van. Ne címkézzünk!

 

SHAUMBRA: Én csak lenni szeretnék.

 

TÓBIÁS: Igen, és mi szeretnél lenni?

 

SHAUMBRA 12: Csak lenni.

 

TÓBIÁS: Lenni… mi?

 

SHAUMBRA 12: A cselekvés helyett inkább csak lennék, léteznék.

 

TÓBIÁS: OK, mit…

 

SHAUMBRA 12: Választanék?

 

TÓBIÁS: Én nem azt mondom…

 

SHAUMBRA12: Nos, azt választom, hogy azt teszem, amit teszek, ami megegyezik azzal, amit a szívem mond. Egy kertet szeretnék, és egy egyszerű, boldog életet élni.

 

TÓBIÁS: És mi a helyzet a tanítással?

 

SHAUMBRA 12: Nos, azon is gondolkoztam. Tényleg, a tanítói aspektus valahogy rezonált bennem. Azt majd később nézem meg.

 

TÓBIÁS: Sokkal később.

 

SHUAMBRA 12: Tényleg? (nevetés) Először egy kis bőségre kell szert tennem, hogy ne lakoltassanak ki onnan, ahol jelenleg élek.

 

TÓBIÁS: Te felfogod, hogy én ki vagyok?

 

SHAUMBRA 12: Ki vagy te?

 

TÓBIÁS: Nos én vagyok az, aki eljön és beszél hozzád, de nem Tóbiásként. Eljövök hozzád, és úgy beszélek veled, mint a „másik” és te szeretsz… szóval félsz attól, hogyha Tóbiás lennék, akkor túl sokat tudnék rólad, ezért úgy jövök hozzád, mint az a másik. Igen. De a kilakoltatás az egy csodálatos dolog, és akkor lehetne egy új otthonod.

 

SHAUMBRA: Nem. Csak most költöztem ide.

 

TÓBIÁS: Igen, de…

 

SHAUMBRA 12: Ó, azt gondoltam, hogy ide lettem vezetve. Ez most akkor igaz volt, vagy csak becsaptam magam?

 

TÓBIÁS: (nevetve) Nos, nem én voltam az, aki erre a lakhelyre vezetett téged.

 

SHAUMBRA 12: Valaki más volt?

 

TÓBIÁS: Ki lenne az?

 

SHAUMBRA 12: Hmm.

 

TÓBIÁS: Nem Saint-Germain.

 

SHAUMBRA 12: Nem?

 

TÓBIÁS: Nem, ő azt szeretné, ha egy palotában laknál.

 

SHAUMBRA 12: Az nekem is tetszene.

 

TÓBIÁS: Igen… de tulajdonképpen nem szeretnéd te azt.

 

SHAUMBRA 12: Nem.

 

TÓBIÁS:  Nem.

 

SHAUMBRA 12: Azt gondoltam, hogy egy nálam nagyobb ok miatt élek itt.

 

TÓBIÁS: Igen, igen. Álljunk meg most itt egy pillanatra, mert ezt az örökkévalóságig folytathatnánk. Mindig ezt tesszük, amikor a „Másikként” jövök el hozzád. Mindig ilyen végtelenül hosszú beszélgetésekbe bonyolódunk, ami nem vezet sehova. És ezt megint megtehetnénk, de a Shaumbrák idegesek lennének.

 

SHAUMBRA 12: Meg talán a közönség is.

 

TÓBIÁS: Igen. Van egy olyan részed… aki imádja az ebben rejlő drámát, aki imád a határokkal játszani, és szinte készen áll arra, hogy mindent elveszítsen, de idáig soha nem jutsz el, igaz?

 

SHAUMBRA 12: Nos, most elég közel állok hozzá. Azt hiszem, túlteljesítettem.

 

TÓBIÁS: Nos, hát mindig nagyon közel kerülsz hozzá. Olyan ez, mint az az ember, aki mindig a szakadék szélén mászkál, és mindennap azt nézi, hogy egy icipicit közelebb tud-e még menni a szakadék széléhez. Egyszer eljöttem ehhez az emberhez, persze álruhát öltve, és meglöktem őt!!! (Tóbiás és a közönség nevet) És azt kérdeztem:  - De kérlek, mondd meg nekem miért csinálod ezt magaddal nap mint nap? Borzasztóan félsz, mégis minden egyes nap egyre közelebb és közelebb merészkedsz a szakadék széléhez, de odáig mégsem merészkedsz el, hogy le is ess onnan. Miért csinálod ezt?”  És akkor az ember elgondolkodott ezen egy darabig, ez a drága, majd így felelt: „Így teszek valamit. Egyfajta fura borzongást, izgalmat ad számomra. És sokkal jobban érzem magam, mikor visszatérek biztonságot nyújtó házamba. Ezért aztán minden egyes nap kisétálok a szakadék szélére, csak hogy lássam, milyen messze is van.” Erre én azt mondtam neki: -„De egy nap majd túllépsz a szélén, mert már nem lesz meg többé a kis biztonságos tered. Keresztülesel majd a szélén, a szél magával ránt majd, és akkor mi lesz?” Egy pillanatra elgondolkodott, majd azt mondta: -„Nos, akkor majd reinkarnálódom, és újból kezdem ezt az egészet.” (nevetés)

 

Érted már, hogy annyira bele tudsz ragadni ezekbe a csapdákba, és ebbe az… Ez egy hamis energia, ez hamis módja önmagad tesztelésének. És miért van arra szükséged, hogy teszteld saját magad?

 

SHAUMBRA 12: Nem tudom.

 

TÓBIÁS: Én sem.

 

SHAUMBRA 12: Abbahagyhatom?

 

TÓBIÁS: Én nem tudom.

 

SHAUMBRA 12: Tudsz nekem ebben segíteni?

 

TÓBIÁS (kuncog): Nem, nem tudok neked segíteni. Ott leszek melletted…

 

SHAUMBRA 12: Köszönöm.

 

TÓBIÁS: …de nem tudok neked segíteni. Ott leszek, miközben te továbbra is a határokat súrolod, hogy megnézd milyen messzire vagy képes elmenni ebben – a sötétségben, és az emberi valóság mélységeiben – milyen messzire tudsz még elmenni, mielőtt valóban elmennél. Namost, ahogy ezt te is tudod a kettőnk között zajló kis megbeszéléseinkből, a következő dolog a tested. Hajlandó vagy játékokat játszani a testeddel? Meddig tudsz még elmenni? Rákos akarsz lenni, és meg akarod tudni, hogy az milyen ijesztő lehet?

 

SHAUMBRA 12: Nem.

 

TÓBIÁS: Azt akarod, hogy valamelyik életfontosságú szerved elzáródjon?

 

SHAUMBRA 12: Nem.

 

TÓBIÁS: Pedig úgy látom… errefelé tartasz.

 

SHAUMBRA 12: Ó!

 

TÓBIÁS: Ó! Úgy látom, hogy képes vagy ezt a „milyen messzire tudok elmenni” játékot odáig játszani, amikor ez már fizikailag is fájdalmas lesz, ahol majd elkezded elveszíteni önmagad felett a kontrolt – fizikai éned felett – mert az le fog robbanni. Fellázad majd ellened. Nagyon gyorsan degenerálódni fog. Ilyen messzire el akarsz menni?

 

SHAUMBRA 12: Nem.

 

TÓBIÁS: Pedig efelé tartasz.

 

SHAUMBRA 12: Igen?

 

TÓBIÁS: (nagyon gyengéden): Igen… igen, mert szereted ezt a „milyen messzire tudok eljutni” játékot. A válasz rendkívül egyszerű. Mennyire akarsz most élni? Mennyire vagy képes leszoktatni magad az olcsó borzongás, félelem, rémület és minden elvesztése drogjáról? Mennyire választod most az életet, ahelyett, hogy a majdnem meghalás játékát játszanád? Mennyire választod azt, hogy behozd az energiát a saját szolgálatodra, ahelyett, hogy megtekernéd és eltorzítanád az energiát, hogy megtudd, az képes-e téged elpusztítani?

 

SHAUMBRA 12: Azt gondolom, itt kell maradnom, és szolgálnom kell.

 

TÓBIÁS: Nem kell. Csodálatos, remek lehetőségeink vannak itt is. Ez tulajdonképpen meglehetősen kényelmes, sőt még azok miatt a dolgok miatt sem kell aggodalmaskodnod, mint a Földön.

 

SHAUMBRA 12: Azt gondolom, szerződést kötöttem arra, hogy itt legyek.

 

TÓBIÁS: A szerződések lejártak.

 

SHAUMBRA 12: Ó!

 

TÓBIÁS: Nincs több szerződés. Lejártak mind.

 

SHAUMBRA 12: De nekem van két unokám, akiket látni szeretnék felnőni, és van még egy másik is.

 

TÓBIÁS: Igen.

 

SHAUMBRA 12: Azt hiszem, szükségük van rám.

 

TÓBIÁS: Nem, nincs szükségük rád.

 

SHAUMBRA 12: Ó!

 

TÓBIÁS: Nem, nem, nem, nem, nem!

 

SHAUMBRA: Senkinek sincs rám szüksége?

 

TÓBIÁS: Nincs, nincs. Sajnálom. Szeretnek téged, de nincs rád szükségük. És tulajdonképpen érzik, érzékelik ezeket az általad játszott játékokat. Azt akarod, hogy ők is ezt a „milyen messzire vagyok képes eljutni” játékot játsszák majd az életükben?

 

SHAUMBRA 12: Nem, nem.

 

TÓBIÁS: Tehát akkor mit választasz most?

 

SHAUMBRA: Hát azt, hogy ezt abbahagyom.

 

TÓBIÁS: Valóban?

 

SHAUMBRA 12: Ühüm.

 

TÓBIÁS: Megtennéd, hogy a következő Shoudra újra eljössz, hogy újra beszéljünk?

 

SHAUMBRA 12: Igen.

 

TÓBIÁS: Valóban bele tudsz abba érezni, hogy mi táplál téged? Hogy mi hajt téged, mi az, ami reggelente felkelésre késztet? Képes vagy beleérezni abba, hogy mi zajlik benned?

 

SHAUMBRA 12: Ezen dolgoznom kell.

 

TÓBIÁS: Ne dolgozz rajta! Csak érezd!

 

SHAUMBRA 12: Rendben.

 

TÓBIÁS: Ok. Ne menj el időközben, mert sok mindent tudsz felajánlani másoknak. Sok nagyon sok minden van benned, amit megoszthatsz más emberekkel, akik szintén a szakadék szélén járkálnak, és közben arról biztosítják be magukat, hogy azáltal vannak életben, hogy kimennek a szakadék legszélére, mondhatni szinte a halál szélére. Rengeteg minden megosztanivalód van, ahogy abbahagyod ezt a fajta kényszert.

 

SHAUMBRA 12: Hmm.

 

TÓBIÁS: Hmm.

 

SHAUMBRA 12: Köszönöm.

 

TÓBIÁS: Jövő hónapban beszélünk majd erről.

 

SHAUMBRA 12: Rendben, és köszönöm.

 

LINDA: Utolsó kérdés. Jut eszembe, szerintem egy csomó ember nevében kérdezett.

 

KÉRDÉS SHAUMBRA 13: (egy nő áll a mikrofonnál): Hello Tóbiás! Csak szerettem volna tisztázni a nővéremmel kapcsolatos kérdésemet. Tudom, hogy mi baja van, csak egy pár szót szerettem volna hallani, amit megoszthatnék vele, ami komfortot adna számára, vagy valamit, ami enyhíteni tudná a fájdalmát.

 

TÓBIÁS: Jobban szeretném ezt négyszemközt megbeszélni.

 

SHAUMBRA 13: Rendben.

 

TÓBIÁS: OKÉ.

 

SHAUMBRA 13: Köszönöm.

 

TÓBIÁS: És ezzel Shaumbra, vegyünk egy mély levegőt! Tudjátok mi a házi feladatotok, és ez fel fogja hozni a kétséggel kapcsolatos problémáitokat. Amikor elmondod egy másik embernek, hogy ki vagy, és miért vagy itt, először is saját magadon fogsz csodálkozni, hogy ez tényleg te vagy? Ezt most csak te állítod, vagy tényleg elfogadod? Ez a te teremtésed? Ez az, aki vagy? És ahogy ezt kifejezed mások felé, és a saját füleddel hallod a szavaidat, hallod a benne rejlő igazságot, az majd széttöri ezeket a kétség akadályokat, amik mindezidáig visszafogták a tudatodat.

 

Vegyünk együtt egy mély lélegzetet!

 

(szünet)

 

Érezzétek mai drága doktor vendégünk esszenciáját, aki ma rengeteget tanult. Azt gondolom pont az előbb mondta, hogy visszamegy és jól kisírja magát.

 

Érezzétek annak a hétnek az energiáját, akik ma a kristályokat képviselték. Ó, micsoda történeteket fognak mesélni a mai nap után.

 

Érezd magad, érezz bele saját magadba! Az vagy, aki vagy! Nincs szükséged semmire, ami tápláljon téged, semmire, ami drámát hozna létre az életedben. Senki miatt nem kell itt lenned. Pusztán az, hogy itt vagy, és megosztod azt, aki vagy, elegendő.

 

És mi így vagyunk.

 

(Fordította: Telegdi Ildikó)   

 


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403