TÓBIÁS ANYAGOK

Mennybemenetel Sorozat

„SHOUD 10”: Kérdések és Válaszok

Elhangzott a Bíbor Körben

2002. június 1-jén

 

TÓBIÁS: És ez így van, drága barátaim, visszatértünk erre a helyre, ahol valóban a Föld Új Energiájáról tanultok. Ez itt a tanterem, ti pedig azt választottátok, hogy ti lesztek a tanulók és egyben a tanítók is. És mi vagyunk azok, akik a fátyol felénk eső oldalán oly sokat tanulunk az emberek utazásáról. Rajtatok keresztül rengeteget tudunk meg magunkról, az univerzumról, és az utazásunkról, amióta csak elhagytuk az Otthont.  Ezért van akkora érdeklődés a mi oldalunkon azzal kapcsolatban, hogy mi folyik itt. Ezért ragadunk meg örömmel minden olyan alkalmat, amikor csak idejöhetünk – és ezért beszélünk néha talán kicsit hosszabban, mint azt Cauldre szeretné! (a közönség nevet) Nagyon élvezzük a veletek eltöltött időt.

 

Ugyanakkor van egy bizonyos mennyiségű energia is, amit idehozunk nektek. Annyi energiát hozunk nektek, amennyit ti kértek tőlünk. És igen, ez a folyamat bele telik egy kis emberi időbe. Az általunk használt szállítóeszköz bizonyos időt vesz igénybe a ti létezésetek szerinti dimenzióban. Itt nem csak a beszédről van szó, hanem energiáról is, amit ideszállítunk nektek. Mikor bejöttünk ma ide, hát elmondhatjuk, hogy kimerültek voltatok, szükségetek volt egy kis pihenésre, egy energia infúzióra az igazi családotoktól, amibe mai vendégünk, Mihály Arkangyal is beletartozik.

 

A mi oldalunknak címzett kérdés – és igen, mindent hallunk, amit nekünk mondotok, bármikor is beszéljetek hozzánk – de a kérdés, amit valójában hallunk tőletek mostanában az az, hogy: „Kedves Tóbiás, Kedves Metatron és Szellem, mi az, amit rosszul csinálok?” Ez az a kérdés, amit a csendetekben és privát pillanataitokban leggyakrabban feltesztek.         

 

Azt hiszitek, hogy rossz fele mentek. Azt hiszitek, hogy elképzelhető, hogy visszafelé haladtok, ahelyett, hogy előre mennétek. Azt hiszitek, hogy van valami titok, hogy van valami, ami esetleg elkerülte a figyelmeteket. Azt hiszitek, hogy nem tanultatok eleget, vagy nem gyakoroltátok be elégé a leckéket, és valahol biztos lemaradtatok.

 

Drága barátaim, nem kerülte el semmi a figyelmeteket. Nem mentek rossz irányba. Néha egy lépés hátra sokkal inkább helyénvaló, mint egy lépés előre. Ez nem mindig úgy működik, ahogy azt ti gondoljátok, vagy esetleg, ahogy ti szeretnétek, hogy működjön.

 

Sokan közületek kivételes életekkel bírtatok, mikor nagy vallási szervezetek élén álltatok, vagy mondjuk egy egész országot irányítottatok. Van ma itt valaki, aki egykor briliáns kutató volt, egy feltaláló, akiről rengeteg könyvet írtak, amik ma is megtöltik a könyvtáraitokat. Bár jelenlegi életében ez az ember egy teljesen átlagos munkát végez, és nem feltételezi magáról, hogy kivételes IQ-val rendelkezne, és egyáltalán nem gondolja, hogy annyira okos lenne. El sem hinné nekünk, ha most elmondanánk neki, hogy mennyire híres volt a múltban.

Valami rosszat tettek volna ezek az emberek? Ez egy lépést jelentene hátrafelé? Valami elkerülte volna a figyelmüket? Egyáltalán nem. A tanulásnak egy új és mélyebb szintjét választották erre az életidejükre, egy új tapasztalást.

 

Azt kérdezitek: „Mi az, amit rosszul csinálok ebben a folyamatban?” Mi pedig a fejünket rázzuk, és néha még nevetünk is. És azt feleljük: „Semmit. Miért? Azért, mert történt valami az életetekben, ami váratlanul ért benneteket, ez még nem azt jelenti, hogy eltévesztettétek az útirányt. Néha, ezen a felemelkedés ösvényén ti létérésnek gondoljátok azt, amit mi a magasabb útnak nevezünk. És egy nehezebb megtapasztalást vagy körülményt választotok az igazság, a bölcsesség és tudás fellelése érdekében az utazásotok során.

 

Ami egy hátrafele tett lépésnek tűnik, az sokszor egy ajándék nektek, saját magatoktól, mielőtt tovább haladnátok .Egy visszalépés, az valójában egyáltalán nem visszalépés. Mindössze nem az történik, amire számítottatok. És mit mond ez nektek? Talán itt az ideje, hogy elengedjétek az elvárásaitokat, és megértsétek végre, hogy az Új Energiában nincs jó és nincs rossz. Bizonyos értelemben még a dualitásban sem volt rossz vagy jó, bár ezt egy kicsit nehéz elmagyarázni. Nincs olyan, hogy jó vagy rossz. Állandó kiterjedés van. Minden tapasztalat, amit megéltek, és minden, amit tesztek az nem más, mint folyamatos kiterjedés.

 

Eresszétek már szélnek az önmagatok feletti ítélkezéseiteket. Ahogy azt Mihály mondta a mai leckében: „Bízzatok magatokban. Bízzatok meg saját magatokban annyira, hogy mások tanítói legyetek. Gyertek elő, gyertek elő, bárhol is tartotok az utatok során, és tanítsátok a többieket, mert szükségük van most rátok.” (a közönség nevet)

 

Ahogy ezt a leckénkben is említettük, ezek az idők nem könnyűek, és nem csak nektek, hanem másoknak sem. Nézzétek meg a háborúkat. Nézzetek meg a világban most is zajló háborúkat, és azt, hogy mi okozza azokat. Az emberek, az országok és a vallások ragaszkodni próbálnak a régi identitásukhoz. Ahhoz próbálnak ragaszkodni, amiről azt gondolják, hogy azok ők maguk. És nem akarják azt elengedni.

 

Pedig drága barátaim, ti voltatok már ilyen helyzetben. Ti tudjátok milyen az, amikor elengeditek az identitásotokat. És azt is tudjátok, milyen az, amikor identitás nélküli pontban ültök… igen, a gubóban, amikor a hernyó még nem vált pillangóvá, amikor még nem ismeritek fel, hogy kik is vagytok valójában. Nézzetek szét, hogy mi történik szerte a világban – emberek, nemzetek és vallások próbálnak ragaszkodni a régi identitásukhoz olyan mértékben, hogy ezért képesek harcolni, képesek megölni másokat. És ez az, ami most körülöttetek történik.

 

Tudjuk, hogy elérkezett a kérdések feltevésének ideje. De emlékezetni szeretnénk benneteket, hogy mindig halljuk, amikor hozzánk beszéltek. Mostanában folyton azt kérdezitek: „Mi az, amit rosszul csinálok? Mi az, ami elkerülte a figyelmemet?” És erre mi azt feleljük: „Semmi.” Lássátok ennek az általatok lefektetett tervnek a szépségét.  Nem számít mennyire extrémnek vagy őrültnek gondoljátok. Még ha azt is gondoljátok, hogy ez egy visszalépés, ez nem az. Ez a tapasztalás része. Hagyjátok abba az önmagatok feletti ítélkezést.

 

És ezzel örömünkre szolgál megválaszolni a kérdéseiteket.

 

KÉRDÉS: Tóbiás, nekem és még két anyának a Bíbor Körből, az a problémánk, hogy a gyerekeink nagyon félősek. Nem mernek bemenni egy üres szobába egyedül, még a fürdőszobába se, könnyen megijednek, és nem mernek egyedül aludni. A fiam 9 éves. Tudnál ezzel kapcsolatban nekünk valami tanácsot adni, és beszélnél erről nekünk? Köszönöm. Nagyon szeretünk. 

 

TÓBIÁS: A gyerekek magasabb érzékű éberséggel születnek. Érzékenyebbek. A körülöttük lévő fátyol nem olyan vastag, mint amilyen a tiétek volt a gyerekkorotokban. Ők emlékeznek azokra a dolgokra, amiről beszéltünk. Emlékeznek az elmúlt életeikre. És leginkább azokkal az energiákkal és emlékekkel bajlódnak, ami a Földi megtapasztalások előtti időkből származnak. Azokkal az időkkel bajlódnak, amik már olyan sokszor új lettek játszva annyiféleképpen, újra lettek játszva mozivásznaitokon, még a mai tapasztalatotokban is. Azok az idők lettek újrajátszva, ami a Földre jövetel előtti korszakhoz tartozik, amikor az ürességben voltatok, és az univerzumot teremtettétek.

 

Hallottuk, mikor ma korábban a „Csillagok Háborúja” című filmről beszéltetek. Ez a ti múltatok. Ez a ti múltatok. Ez a dualitásról szólt. A fény és a sötétség konfliktusáról. Amikor bizonyos egyedek vagy csoportok képesek voltak elpusztítani másokat az energiáikért. És ahogy ezt már mondtuk, mindez azért történt, mert ti mindannyian a Haza vezető utat kerestétek. Úgy éreztétek, ha le tudjátok győzni a másikat, akkor megtaláljátok a Haza felé vezető utat.

 

Ahogy ezt már felfedeztétek, ez nem a Haza felé vezető út. Az Otthon jön el hozzátok. Az Otthon eljön hozzátok, amikor felvállaljátok a felelősséget az istenségetekért, és elfogadjátok azt. Ami történik az az, hogy a fiatalok nem rendelkeznek annyi szűrővel maguk körül. Éberebbek, jobban rá vannak hangolva a saját múltjukra. Látni fogjátok, hogy ők nagyon tehetségesek, nagyon intuitívak. Nagyon könnyen tanulnak, szinte ragad rájuk minden. És igen, megvan ez a félelemmel, fóbiákkal teli oldaluk is.       

 

A hagyományos… Cauldre mindig megállít bennünket, amikor ilyen típusú tanácsot adunk. (a közönség nevet) De most beleegyezett, hogy folytassuk. (még több nevetés) A hagyományos pszichológia csak be fog zavarni, mert a hagyományos pszichológia a dualitáson alapszik, ezért nem érti a gyerekekben lezajlódó folyamat dinamikáját.

 

Akkor most egy kihívást intézünk hozzátok Shaumbra, Bíborkör, és a Föld emberei! Megvan hozzá a bölcsességetek. Végigmentetek az ösvényen. Fejlesszetek ki tanfolyamokat a számukra. Vállaljátok fel ezt a felelősséget. Ne gyógyszerezzétek őket. Ne küldjétek el őket olyan tanácsadókhoz, akik nem értik a lélek természetét, akik csak az elmére fókuszálnak. Fejlesszétek ki ezeket a tanfolyamokat!

 

Ez az, amiről Mihály is beszélt ma. Váljatok tanítókká! Nem olyan nehéz az. Nem kell a falaitokat kitapétázni a diplomáitokkal. Mindössze arra van szükségetek, hogy kötődjetek a saját istenségetekhez. És a válaszok ott teremnek. Igen, ezen dolgoznotok kell. Lesznek küszködések. Lesznek olyan időszakok, amikor úgy érzitek, hogy visszafele haladtok,  ahelyett, hogy előre mennétek. De ez a folyamat velejárója. És mi ezt a kihívást intézzük felétek, nem csak erre az egy dologra vonatkozóan, hanem minden másra is. Legyetek tanítók! Ti értitek, hogy mi történik. Most akkor tanítsátok! Most tanítsátok! Köszönöm a kérdést.

 

KÉRDÉS: Kedves Tóbiás, beszélnél nekem az lucidus álmokról, (rokon a tudatos álmodással – a ford.) és az alternatív valóságokról, amit víz testein érzékelek?

 

TÓBIÁS: A lucidus álmodás az egy érdekes állapot. Nagyon hosszasan tudnánk erről beszélni, de most a rövid verziónál maradunk. Nagyon sok embernek van lucidus álma, attól függetlenül, hogy sokan nem is tudjátok, hogy ez mit jelent, vagy hogy mit nevezünk ezeknek. Ez az, amikor tényleg megengeditek magatoknak, hogy szárnyaljatok. Ilyenkor nagyon gyakran kapcsolatba lépünk veletek. Ez egy kitűnő módja a tudatosságotok kiterjesztésének.

 

Sok tényező merül itt fel, amit számításba kell vennetek. Elsőként azt kell megértenetek, hogy ami ezeknek az álmoknak a során történik, azt nem kell szó szerint venni. Ezek szimbólum sorozatok. Egy másfajta tudatosságba léptek be ilyenkor, ahol a gondolatok és az értelmezési folyamatok nem ugyanolyanok, mint az emberi valóságban. A lucidus álmodás során, mikor keresztezel egy szimbólumot, egy energiát, ne a kézenfekvő értelmet nézzétek. Tartsatok szünetet… nézzetek szembe azzal az energiával… és kérdezzétek meg tőle, hogy milyen bölcsességet vagy belső meglátást tartalmaz számotokra, a gyakorlati emberi élet vonatkozásában.

 

Olyan sokan vagytok, akik belemerültök a lucidus álmokba, majd az ébredés után nem egészen helyesen értelmezitek az ott történteket. Lehet, hogy energetikailag sikerült, de az emberi intellektuális szinten mégis eltorzítjátok azoknak az értelmét.

 

Mikor a vízről álmodtok, olyankor bizonyos értelemben egy olyan helyre utaztok vissza, ahonnan jöttetek. De ismételten megkérünk benneteket arra, hogy a vízre, a víz felületére vagy a vízen megjelenő képekre ne azoknak a szó szerinti értelmében gondoljatok. Ez egyfajta eltorzított emberi értelmezés. Ez a víz olyan energiákat képvisel, ami még a Földre jöveteletek előtti időket idéz, ezért nem szabad őket szó szerint értelmezni egy tóként, tengerként vagy óceánként.

 

Van még egy dolog a lucidus álmodással kapcsolatban. Tudatosan engedjétek meg magatoknak, hogy ezeket az energiákat visszahozzátok magatokkal, az emberi síkra, az emberi dimenzióba. Mivel elég gyakran az történik, hogy mikor visszatértek az utazásotokból a hogy is mondjam csak az emberi tudatosságotokba, sok részletet nem tudtok már felidézni. Ugyanakkor, ha ezek alatt az utazások alatt tudatosan emlékeztetitek magatokat arra, hogy visszahozzátok magatokkal az ottani energiákat, bölcsességet és a belső meglátásokat, akkor sokkal nagyobb az esélye annak, hogy ez megtörténjen. És akkor majd tudni fogjátok, hogy ezen az emberi szinteteken hogyan is értelmezzétek, alkalmazzátok azokat.

 

Szóval gyakran előfordul, hogy amit összegyűjtötök ezeken az utazásokon, nem találjátok gyakorlatiasnak vagy használhatónak az emberi szinteteken. Itt az ideje, hogy újra összeolvasszátok ezeket. Sokan észre fogjátok venni, hogy előjönnek ezek a lucidus álmok, ezek a tudatosság kiterjedések… és ehhez nem kell elvonulnotok egy csendes helyre. Megtehetitek azt úgy is, hogy egyedül ültök egy pillanatra. Megtehetitek ezt mondjuk az étkezésetek alatt. Bármelyikőtöknek lehetnek ilyen mini lucidus álmai. És észre fogjátok venni, hogy ezek egyre gyakrabban fognak megtörténni veletek. Köszönjük neked ezt a kérdést.

 

KÉRDÉS: Tóbiás, létezik olyan, hogy bizonyos nem tervezett balesetek vagy incidensek megváltoztatják az eredeti szerződésünket vagy megállapodásunkat?

 

TÓBIÁS: Nem lenne helyénvaló azt mondanunk, hogy minden baleset vagy trauma jó előre el lett tervezve. Mikor megtervezitek az életidőtöket, nem írtok bele minden egyes incidenst és balesetet. Bizonyos értelemben csak az áramlást és a tapasztalatok szintjeit definiáljátok, ahogy ezt egy folyó esetében tennétek, ugyanakkor a folyó rengeteg kanyarulatot tehet az útja során. Értitek? A folyó eltérhet. A folyó új csatornákat hozhat létre. Ti egyszerűen meghatározzátok annak az összegzését, hogy hova akartok eljutni.

 

Tehát amikor bekövetkezik egy baleset az életetekben, és azt mondjátok: „Ezt biztos jó előre elterveztem, még mielőtt megszülettem volna”- hát ez nem így van. A tervezés különösen most, hogy az Új Energiába mentek, majdnem hogy spontán és azonnali. És ennek a gyorsasága a tudatosságotok szintjétől függ.

 

Azt is tudnotok kell, hogy nem vagytok semmilyen szerződésbe, sőt semmilyen tervbe bezárva. Bármikor megváltoztathatjátok életetek folyamát. Ugyanakkor azt is meg kell, hogy értsétek, hogy bizonyos belső szintjeiteken szükséges a dolgok tudása és megértése, ezért aztán nézzetek utána magatokban, hogy milyen tapasztalatokat kerestek. Nem köt benneteket semmiféle szerződés, terv vagy ehhez hasonló dolog többé. Értsétek meg, hogy valóban ti vagytok a teremtők.

 

KÉRDÉS: Tóbiás, hogy találhatom meg, hogy ismerhetem meg azt az ajándékot, ami segít a felemelkedésben? Vagy nincs is ilyen?

 

TÓBIÁS: Ez már most is ott van benned. Már most is ott van benned. És ez nem valami olyasmi, amit el tudunk neked mondani. Ezt neked kell egyedül felfedezned. Ahogy ezt már mondtuk ma, kedvesem, az egyetlen dolog amit meg kell tenned az az, hogy elfogadod a tanítói szerepkör felelősségét, és innentől kezdve minden dolog játszani kezd körülötted. De olyan sokan vagytok Shaumbra, akik még mindig vonakodtok ettől a felelősségtől. Arra vártok, hogy valaki ezt írja elő számotokra az erre vonatkozó előírásokkal egyetemben.

 

Ez az Új Energia. Néha ez mindössze annyit igényel, hogy kezdjétek el a folyamatot. És akkor majd meglátjátok, hogy az összes dolog beindul. Ismételten emlékeztetni szeretnénk benneteket arra, hogy ti vagytok ennek az egésznek a teremtői. Nekünk semmilyen listánk nincs itt a mi oldalunkon, amiben ez áll, hogy: „Bill-nek ezt kell megtennie, Mary-nek azt, Ben-nek pedig ez a munkája és az a felelősség terheli.” Nincs ilyen listánk. Rátok várunk, hogy válasszátok ki azt, amit ti akartok csinálni. És majd akkor elkezdhetünk támogatni benneteket ebben. És akkor a futárok elkezdhetik a munkájukat. Nagyon sok futár van itt, akik nem eléggé elfoglaltak mostanában, (a közönség nevet) mert ti nem vállaltátok a felelősséget és az első lépés megtételét.

 

Ezért jött ma el közénk Mihály, és mondta nektek, hogy: „Ne legyetek többé tanítványok! Ti a tanítók vagytok. Fogadjátok ezt el magatokban! Fogadjátok ezt el!” Bizonyos értelemben ez megváltoztatja a saját rezgésszinteteket oly módon, hogy elkezditek a megfelelő dolgokat a bejárati ajtótokhoz vonzani. Köszönjük.

 

KÉRDÉS: Tóbiás, nagyon boldogan élek, és jók az emberi kapcsolataim. Ez azt jelenti, hogy én nem változok és nem fejlődök? (a közönség nevet) 

 

TÓBIÁS: Hogy is mondjam – te tele vagy áldással! (a közönség még jobban nevet) Vannak nagyon szerencsés emberek, akik nem mennek át nehézségeken. És ennek számtalan oka van. A te esetedben az történt, hogy az ezt megelőző élet során hatalmas tisztuláson mentél keresztül, sőt még a jelen életed korai szakaszában is. Te azok közé tartozol, aki nem kötődik szorosan az egyéniségéhez. Te azok közé tartozol, aki azt mondta: „Azt akarom, hogy folyamom könnyedén és egyenletesen áramoljon. Nem a nehézséget választom most.” Mondj köszönetet ezért magadnak!

 

KÉRDÉS: Szia Tóbiás! Helyes úton járok a testem gyógyításával kapcsolatban?

 

TÓBIÁS: Először is értsd meg azt, hogy az emberi szavak néha nagyon nehezek. Nincs olyan, hogy gyógyítás. Tudjuk, hogy mi is szavakat használunk itt. De értsd meg, hogy nincs gyógyítás.  A gyógyítás azt jelzi, hogy valami rossz volt. Nincs gyógyítás. Az a saját tested elfogadása. Az elfogadás.

 

Azt is meg kell, hogy értsd, hogy nem kellene az elméddel küszködnöd, hogy úgy ahogy megpróbáld megjavítani magad. Nem kellene azon küszködnöd, hogy megpróbáld kitisztítani magadból a rákot, megpróbáld kitisztítani magadból a betegséget, megpróbáld kitisztítani magadból az egyensúlytalanságot. Ezzel, bizonyos értelemben csak a dualitás energiáját adod hozzá. Azt mondod: „Meg fogok szabadulni attól, amiről azt gondolom, hogy rossz, és csak azt fogadom el, amiről azt gondolom, hogy jó.” A valódi egyensúly és az isteni gyógyulás az elfogadása… mindennek.

 

Ha a testedben ott van a rák, az Új energiában… fogadd el teljes egészében. Tudjuk, hogy ezt nagyon nehéz megtenni. Nem akarsz ezzel együtt létezni. Meg akarsz tőle szabadulni. De e helyett azt értsd meg, hogy miért van az ott, milyen szerepet játszik. Azt kell megértened, hogy miért választottad ezt magadnak. Azt kell megértened, hogy lehet, hogy nem fog elmúlni, és az is lehet, hogy elmúlik.

 

De készen kell állnod arra, hogy elmenj abba a térbe. El kell fogadnod, hogy az is benne van a pakliban. És ha ezt megteszed, azzal felülemelkedsz a dualitás konfliktusán a testedben. És akkor megértheted, hogy itt nem a gyógyulásról van szó, hanem a felemelkedett testről. Olyan sok – hogy mondjam – dualisztikus energia van a mögött a szó mögött, a mögött az emberi szó mögött, hogy „gyógyítás”. Ez van, drága barátaim. Ti csak jót akartok. Ti csak a csúcspontokat akarjátok, és a mélypontokat elutasítjátok. De, csak ha mindent be tudtok fogadni, akkor juttok el ahhoz a perspektívához és ahhoz a bölcsességhez, annak a valódi megértéséhez, hogy mi a teendő.

 

Látunk közöttetek olyanokat, és itt nem kifejezetten a Shaumbrákról van  szó, hanem azokról, akik olyan nagyon odafigyelnek arra, hogy mit esznek, mit gondolnak és mit tesznek. Azt gondolják, hogy csak bizonyos fajta ételt ehetnek, csak bizonyos gondolataik lehetnek, és csak bizonyos fajta cipőt viselhetnek. Ők a dualitás játékát játsszák. Azt hiszik, hogy ők a fényben élnek. De, bizonyos értelemben csak jogot gyakorolnak. Nem ölelik magukhoz mindazt, amik ők maguk. Még mindig nagyon mélyen be vannak ásva a dualitás árkába.

 

És azt látjuk, hogy ezek az emberek azok, akik elsőként lesznek betegek… és kiegyensúlyozatlanok… és érzelmesek… és sok nehézségen mennek keresztül. Itt vannak azok… itt van a Shaumbra, akik megtanulják, hogy a márványok mit képviselnek… akik megtanulják a dualitás összes aspektusát, valamint megtanulják, hogyan lehet a dualitás kettőjéből kiterjeszteni magukat a négybe. Ez az, ahol az istenség ragyogása felizzik.

 

Az előttetek álló hetek során olyan tapasztalatokban lesz részetek, ami megkérdőjelezi azt az azonosságot, amit eddig önmagatoknak gondoltatok. Időnként ez elég embert próbáló lesz, máskor pedig nagyon is frissítőként fog hatni. Rá fogtok jönni, meg fogjátok érteni, hogy az az egyéniség, akihez oly régóta ragaszkodtok, nem egyéb, mint egy illúzió. És itt az ideje, hogy elengedjétek. És tudjuk, hogy ezzel együtt jár egyfajta szomorúság is, hiszen… olyan jók voltatok, olyan jól játszottátok a dualitásnak ezt a csodálatos játékát. Itt az ideje, hogy elengedjétek.

 

Ahogy mondtuk, az a házi feladatotok, hogy nézzetek bele a tükörbe, de ne csak egyszer vagy kétszer, hanem folyamatosan végig ez alatt a hat hét alatt. Nézzetek bele a tükörbe! Nézzétek meg a régi éneteket, nézzétek meg a hernyót, mielőtt pillangóvá válna. Értsétek meg, hogy ez a periódus, amiben most vagytok, ez az egyéniségmentes állapot az, ami elvezet egy új identitáshoz, ami az Új Energiában található.

 

Drága barátaim, olyan sok mindent kell megtanítanotok. Még fel sem fogjátok ezt teljes egészében. Ti vagytok azok, akikre Metatron, Mihály, a Szellem és mindenki más számítanak. Ti egy család vagytok. Soha nem vagytok egyedül.

 

És ez így van!         

 

 

Fordította: Telegdi Ildikó