TÓBIÁS CSATORNÁZÁSOK

 

Mennybementel Sorozat: „SHOUD 11”

Kérdések és Válaszok

 

Elhangzott a Nyárközépi Fény Konferencián – Santa Fe/ Új Mexikó

2002. július 18.

www.crimsoncircle.com

 

 

TÓBIÁS: És ez így van, drága barátaim, hogy összegyűlünk itt, mint egy család. Egy család, aki már oly régóta együtt utazik. Ahogy beáramlunk ide a teretekbe, hatalmas öröm árad szét bennünk, mikor látjuk, hogy a világ minden szegletéből idesereglettetek, és újra összejöttetek, hogy itt együttesen megteremtsétek ezt a megszentelt energiát. Ó, micsoda csodálatos időszakot fogunk megosztani veletek az elkövetkezendő néhány nap során. (A Nyárközépi Fény Konferencián Santa Fe-ben.)

 

Ha magatokkal hoztátok az aggodalmaitokat és a gondjaitokat, az nagyon is helyénvaló. Ha elhoztátok a problémáitokat és a terheiteket, az is rendben van, hiszen mi kértünk meg erre benneteket. Ne szégyelljétek a szemetekből kibuggyanó könnycseppeket! Ne szégyelljétek a szívetek mélyén meghúzódó fájdalmat! Ne legyetek zavartak, ha momentán nem teljesen tiszta az utazásotok. Ezért vagytok itt… hogy a családdal legyetek. A mi családunkba azok az emberek tartoznak, akik itt ülnek ebben a teremben, azok, akik az Interneten keresztül kapcsolódnak most hozzánk, és azok az emberek, akik majd egy későbbi időpontban fogják elolvasni ezt a szöveget, valamint az angyalok és a Szellem.

 

Drága barátaim, ahogy Cauldre (Geoffrey Hoppe) is jól tudja, itt az ideje, hogy kigyertek az elmétekből! Igen, gyertek ki az elmétekből! Ez helyénvaló. Nyissátok ki a szíveteket! Nyissátok meg a szíveteket, hogy befogadhassatok mindent, ami az elkövetkezendő pár nap során elétek fog tárulni. Tegyétek ezt meg nekünk! Engedjétek meg, hogy a karunkban tartsunk benneteket, hogy kényeztessünk és intenzíven szeressünk benneteket ez alatt a pár nap alatt.

 

Ó, mi mindig itt vagyunk. Soha nem vagytok egyedül. És most egy biztonságos és megszentelt térben vagytok a régi barátaitok társaságában, akikkel már ezelőtt is együtt utaztatok. Nézzetek körül! Igen, nézzétek meg, hogy kik ülnek mellettetek, Nézzétek meg, hogy kik ülnek előttetek! Forduljatok meg, és azt is nézzétek meg, hogy kik ülnek mögöttetek! Ők azok, akikkel oly sok életet és tapasztalatot osztottatok meg.

 

És most drágáim, álljatok fel, és érintsétek meg az arcukat! (a közönség nevet) Érintsétek meg egymás arcát! Tényleg.

 

(Szünet van, ameddig a résztvevők megteszik, amire Tóbiás felkérte őket nagy izgalom, nevetés, és Tóbiás kuncogása közepette)

 

És most, drágáim a tréfa itt valójában Cauldre-nek szólt, aki nincs túlságosan oda ezekért a dolgokért, mikor megszakítjuk a beszélgetésünket! (még több nevetés a közönség részéről és Tóbiás kuncogása)

 

Ahogy megérintettétek a mellettetek lévő személy arcát, az az érzés járhatott át benneteket, hogy ismeritek őket. Ismeritek őket. Voltatok már velük ezelőtt! Egy hihetetlen utazást kezdtetek meg együtt, ami visszanyúlik egészen Mú (Lemúria) és Alt (Atlantisz) idejére.

 

És volt egy másik közös tapasztalatotok is, ami időben sokkal közelebb van, mindössze körülbelül kétezer éve, mikor azért inkarnálódtatok, hogy behozzatok és megnyissatok valamit, amit Krisztus Tudatosságnak hívtok.

 

Rengeteg mindenen keresztül mentetek ebben az életetekben – a Régi Energiából való átmenet az Új Időkbe. Nem könnyű, igaz? Nem egészen olyan, mint amilyennek gondoltátok. Ez itt az angyalok utazása, Embert próbáló, mivel a gyökeréig hatol annak, amiről azt gondoltátok, hogy ti vagytok, amiről azt gondoltátok, hogy ti vagytok.

 

A dolgok változnak, és nem olyanok, mint amilyennek szerintetek lenniük kellene. Minden dolog változik körülöttetek. Minden, ami régi, az átalakul, vagy elveszik tőletek… nem mi… nem a Szellem… hanem a ti szerető Krisztus mag részetek, ami szeretettel ölel magához benneteket. Ez vezérel benneteket az Új Energia felé. Tudjuk, hogy ez néha bizony nehéz.

 

De drágáim, ti, akik itt összegyűltetek, az új idők úttörői, meg kell, hogy értsétek, hogy ez az utazás mekkora fontossággal bír mindenki számára, az egész emberiség számára és az egész Teremtés számára.

 

És tényleg, ennek a teremnek az energiája, ez a tér, amit együtt teremetünk, olyan édes. Olyan családias. Lenyűgöző, ahogy mindannyian visszataláltatok egymáshoz, hogy együtt legyetek ebben az időben!

 

Sok minden fog történni ezen a hétvégén – belső változások bennetek és a mellettetek ülőkben. Lesz egy pár meglepetés is. Történni fognak veletek olyan dolgok, amire nem számítotok. De hisz ez az egész erről szól. Adjátok át nekünk a terheiteket, a mindennapos terheiteket, hadd tartsuk mi azokat. Engedjétek meg nekünk, hogy szeressünk benneteket ebben a három napban!

 

Tennünk kell egy megjegyzést itt, mielőtt továbbmennénk. Hallottuk, hogy beszéltetek erről a könyvről.( A Tóbiás anyagok – A Teremtő Sorozat ) És láttuk, hogy Cauldre kapott egy szép tollat ajándékba. (az este korábbi részében) De nekem, Tóbiásnak meg kell jegyezzem, hogy az ÉN nevem áll nagy betűkkel a könyvön! (a közönség hangosan nevet)

 

(kuncog) Az én időmben szinte teljességgel lehetetlen volt könyvet írni, ennek ellenére más könyvekben kiadásra kerültem (Tobit Könyve a Szent Bibliában). Ez nagyon nehéz volt akkoriban, hogy valaki könyvet írhasson, ezért legalább annyira, vagy lehet, hogy egy kicsit még inkább büszke vagyok az ÉN könyvemre. (a közönség nevet) Köszönöm Cauldre-nek, hogy az ÉN szavaimat ekképpen összerakta, és a művészeti részét is csodálatosan megalkotta. És észrevettem, hogy a saját acképét rakta a borítóra, de az én nevem még így is nagyobb! ( a közönség nagyon nevet)

 

De, és ez sokkal fontosabb, drága család, ez a TI könyvetek. Ez a ti könyvetek, hiszen mi csatornázunk benneteket. Mi a ti tudatosságotokat csatornázzuk. Az érzéseiteket és a gondolataitokat. Mi azt csatornázzuk, ami a szívetekből árad. Ezt összegyűjtjük és visszaadjuk a szavakat Cauldre-n keresztül. Ezt a könyvet a Shaumbrának, nektek, a világ összes Shaumbrájának ajánljuk. Ez az utazásotok könyve.

 

És én, Tóbiás garantálom, hogy ezt a könyvet éveken, évtizedeken, és talán évszázadokon át fogják olvasni. Ez a Régi Energiából az Új Energiába való átmenet tankönyve lesz. Ez a TI utazásotok könyve. És most mi mindannyian, akik a fátyol felénk eső oldalán vagyunk, megtapsolunk TITEKET azért, hogy ez a könyv megszületett.

 

Na, ennek a hétvégének az energiája… tudjuk, hogy a kérdések megválaszolása következik, de előtte beszélnénk itt még egy kicsit. (a közönség nevet)

 

A hétvége energiája kezd összeállni. Vannak entitások, erős entitások, akik bejönnek, hogy veletek legyenek. Szeretnénk őket bemutatni. Ők is jelen lesznek veletek együtt. Végig itt lesznek veletek az egész együtt töltött idő alatt. Még azoknak is, akik a weben keresztül kapcsolódnak hozzánk, vagy olvassák ezeket a szavakat… ez az energia a ti számotokra is hozzáférhető, mert ti is itt vagytok, lehet hogy nem testben, de tudatosságban jelen vagytok. Itt vagytok velünk.

 

Négy entitás jön most be ide. Ők fogják tartani a terheiteket, ők fogják helyettetek cipelni azt, hogy el tudjátok végezni a valódi belső munkát ebben az elkövetkezendő pár napban. Értitek? Engedjétek elmenni azokat a terheket! Igen, ahogy azt Cauldre felfedezte, menjetek ki az elmétekből! Nincs semmi értelme a gondolkodásnak, és nem is szükséges itt most gondolkodni. Nyissátok meg magatokban azt a különleges teret, amit a szíveteknek, lelketeknek, istenségeteknek hívtok. És engedjétek meg, hogy előre jöjjenek, amíg mi gondját viseljük ezeknek a többi dolgoknak.

 

Északról egy olyan energia érkezik, ami egész hétvégén erős marad. Ez Kryon energiája. Kryon energiája bejön, és leül az Észak helyére, a megértés helyére. Kryon a megértést reprezentálja, az érzelmek és az elme összeolvadását a dolgok valódi megértésének jegyében. Kryon, aki éveken át itt sétált veletek, még egyszer eljön, hogy csatlakozzon hozzátok, és helyet foglal az északi székben.

 

Nyugatról Mihály Arkangyal energiája érkezik. Ti valójában mindannyian a Kard Családjához tartoztok. És valójában azt tanuljátok, hogy miért áll a kard. Ez az Igazság Kardja. Az erős, szerető, együttérző Mihály energia bejön és helyet foglal Nyugaton.

 

Keletről Metatron energiája érkezik, hangotok a Szellemben. Metatron, drága család az TI vagytok. Metatron emberségetekbe integrált istenségetek szimbóluma. Metatron nem egyetlen angyal. Metatron, ahogy az a könyveitekben is áll, a Szellem jobb oldalán foglal helyet. Ez TI vagytok. És most, hogy ekkora haladást értetek el valódi lényetek integrálásában, miközben a Földön tartózkodtok emberi formában, Metatron el tud ide jönni. Ahogy ti is tudjátok, sokszor meglátogatott bennünket a Mennybemenetel Sorozat alatt. Metatron energiája, amihez talán nem volt könnyű hozzászoknotok… de most már sokkal kényelmesebbnek és táplálóbbnak találjátok. Metatron a Mihállyal szemben lévő oldalon, a Keleti ülésben helyezkedik el.     

 

És végezetül, drága barátaim egy olyan energia érkezik, amit oly sokan éreztetek az elmúlt hetekben, és különösen az elmúlt napokban. Nem tudtátok világosan meghatározni, de tudtátok, hogy volt valami, hogy volt ott valami más. A negyedik energia megérkezik ebben a számotokra fontos időszakban… bejön, hogy elfoglalja a déli széket… és az Mária energiája… amit ti Mária Anyának hívnátok. Ó, tele vagyunk ilyenkor érzelmekkel, most is, ahogy erről beszélünk, mert most bejön, hogy elfoglalja az őt megillető helyet ezen az összejövetelen. A déli ülésből intenzív szeretetet és törődést áraszt mindegyikőtök felé.

 

Máriát a Bibliából ismeritek, de drága barátaim, az energiája sokkal kiterjedtebb annál. Az energiája elkísért benneteket végig minden időszakon át, nem csak a keresztény irodalmatokban. Ő az Anyai, a tápláló energia. Ő a Királyság Királynői energiája. Ó tudjuk, tudjuk, hogy elvesztettétek ezt a kapcsolatot, ezt a szeretetet a Királysággal. Tisztában vagyunk vele, hogy kértétek, hogy érezzétek az Isten szeretetét az életetekben. Ez hozzáférhető Mária energiáján keresztül.  Azért van itt köztünk, hogy egyensúlyba hozza Kryon, Mihály és Metatron energiáit.

 

Mária Kryonnal szemben foglal helyet, mint egy egyensúly, egy együttérzés, és megértés. Mária, Kryon, Mihály és Metatron itt fognak maradni, hogy érezzétek őket és kommunikáljatok velük. Egész hétvégén itt lesznek, erősebben talán, mint amit ti tehettek, amikor nem ebben a családi csoportban vagytok.

 

Ez egy családi összejövetel, régi barátok összejövetele, csodálatos ember angyalok összejövetele, akik a világ különböző pontjain élnek. De mégis, ugyanakkor mindannyian a felemelkedés ösvényét tapossátok. Nagyon hasonló tapasztalataitok vannak. Mindannyian az új idők felé haladtok.

 

Most azt mondjuk nektek: „Engedjétek meg nekünk, hogy cipeljük a terheiteket, a szomorúságotokat és a fizikai fájdalmaitokat!” Hagyjatok magatoknak időt a valódi belső munkátokra. Engedjetek meg egy ajándékot magatoknak! És ez az ajándék a bizalom a saját istenségetekben. Ti küszködtök ezzel. Próbáltok megbízni a saját istenségetekben. Ugyanakkor az emberi részetek folyton visszatér a régi utakhoz. Nem vagytok benne egészen biztosak, HOGYAN bízzatok az istenségetekben, MIKOR bízzatok az istenségetekben, vagy hogy a Szellemnek ebben a csodálatos táncában ki is vezeti a táncot.

 

Az istenséged te magad vagy. Ez nem valami külső entitás. Nem Mihály, nem Kryon, nem Metatron vagy Mária. Ez te vagy.

 

Bízzatok abban, akik vagytok. Bízzatok az intuícióban, ami megpróbál előre jönni. Bízzatok azokban a belső üzenetekben és érzésekben, amikben nem vagytok teljesen biztosak. Legyetek bizalommal telve azzal, akik vagytok, az istenségetekkel. Legyetek az elengedés állapotában. Legyetek az Ürességben, és engedjétek meg mindazoknak, akik vagytok, hogy előjöjjenek.  

 

És ha ebben a három napban láttok valakit, aki szenved, tele van szomorúsággal, aki nem egészen tudja, hogy lépjen túl a beragadt állapotán, drága barátaim, ne szóljatok egy árva szót sem, ne legyenek elvárásaitok. Egyszerűen csak érintsétek meg az arcukat, mint egy angyal egy másikat. Tudni fogják, hogy mit akartatok ezzel a tudomásukra hozni, mivel ilyenkor megengeditek az istenségeteknek, hogy megérintse másokét. Ne legyenek szavak, ne legyenek elvárások. Ne próbáljátok meggyógyítani őket. Ne imádkozzatok értük. Csak egy egyszerű érintés, egy angyal megérint egy másik angyalt. Tudni fogják. Tudni fogják.

 

Sokan eléggé beragadtatok mostanában, nem tudtátok, hogy merre menjetek, úgy érezvén, hogy nem találtok ki ebből a spirituális útvesztőből. Úgy érezvén, hogy már nem a Régi világban éltek, ugyanakkor még az Újban sem. De tudjátok, ez teljesen rendjén van. Egy szakadékban vagytok, egy fordulóponton, és nem bíztok eléggé a belső énetekben, ezért nem tudjátok teljes mértékben elengedni a régi utakat. Még mindig ezekbe próbáltok kapaszkodni. Azt akarjátok, hogy az Új Energia adjon valamit mielőtt a régit elengednétek, ugye?

Most van itt az ideje, hogy elengedjétek a Régit. Bízzatok az istenségetekben, hogy teljességgel át tudjon vezetni benneteket az Új Energiába. És akkor ki fogtok mászni abból az útvesztőből. És akkor a kapcsolatok is mozgásba lendülnek körülöttetek. Pillanatnyilag a kapcsolatok régi sajátosságaihoz próbáltok ragaszkodni, ugyanakkor a szívetekben új kapcsolatra vágytok.                

 

A munkátokkal, vagy annak hiányával… a Régihez próbáltok ragaszkodni. De drága barátaim, hadd menjen, és akkor be TUDTOK majd menni az Újba, és az istenségetek – és ti mindannyian, mindannyian, akiket megérintett ez az üzenet rendelkeztek saját istenséggel – és ezt teljesen biztosra vehetitek. Ne legyenek félreértéseitek e miatt… egyikőtökét sem felejtettük az istenség részlegünkön. Mindannyian rendelkeztek vele. Be vagytok ragadva a dolgokba, mert azon töprengtek, hogy vajon tényleg készen álltok, vajon tényleg megéri, hogy végre elengedjétek a Régit?      

 

Hadd vegyük át a terheiteket ezen a hétvégén, hogy összeolvadhassatok az istenségetekkel, hogy elvégezhessétek a végső elengedést, és kikerülhessetek az útvesztőből, és új utakat találhassatok az életetekben a tovább haladásra. Igen, MI ezt akarjuk, mert azt akarjuk, hogy mindegyikőtök befejezze ezt a ciklust. Azt akarjuk, hogy közületek mindenki rendelkezzen azzal a bölcsességgel és együttérzéssel, azzal a tudással és megértéssel, ami által mások tanítóivá tudtok válni.

 

És ahogy ezt már korábban elmondtuk, az istenség tanítóira az egész világon szükség van. Mi ezt látjuk a saját perspektívánkból. Látjuk azokat a lelkeket, akik belevágtak az utazásba. Abba az utazásba, amit tíz éve, harminc éve, vagy esetleg tíz életidővel ezelőtt kezdtetek meg. Az utazásba, ami nem más, mint istenségetek integrálása. És a többieknek tanítókra van szükségük. Ezért vagytok itt. Ezért inkarnálódtatok ebben a létidőtökben. Ezért nem azt választottátok, hogy hazatértek, mikor megkérdeztünk benneteket, hogy készen álltok-e arra, hogy visszatérjetek ide. Itt az ideje az új időkbe történő átmenetbe, és ennek a hétvégének az energiája a legmegfelelőbb erre.

 

És most örömünkre szolgál megválaszolni a kérdéseiteket.

 

KÉRDÉS: Tóbiás, azt mondtad, hogy a szívemet kövessem, de a szívem nem igazán vezet engem. Valamit tennem kell. A válsz nincs ott. Nem tudom, mit tegyek.

 

TÓBIÁS: Micsoda helyénvaló kérdés! Még mindig a fejedben próbálod megtalálni az istenségedet. Azt próbálod kitalálni, hogy hogyan menj be a szívedbe, de ezt az elméddel teszed. De így SOHA nem fogod megtalálni Istent, és SOHA nem fogod megérteni önmagad, ha a fejedben keresed.

 

Arra tanítottak benneteket, hogy ezt a csodálatos eszközt használjátok. De néhányótok számára az elme gyakorlatilag sorompóként funkcionál, ahogy ezt ti is tudjátok. A szívetek megnyitása azt jelenti, hogy elengeditek azokat a félelmeket. Azt jelenti, hogy elengeditek a régi egyéniségeteket. Azt próbáljátok az elmétekkel kigondolni, hogy hogyan juthattok be a szívetekbe, de még mindig az elmétekkel akarjátok kontrollálni ezt az egészet. El tudjátok ezt engedni? Valóban meg tudjátok engedni, hogy az istenségetek virágba boruljon?

 

Ezért jön be most közétek Mária energiája. És ez nem egy fej energia. Ez szív. Ez érzelem. És szeretet. Azért van itt, hogy segítsen nektek és mindenki másnak abban, hogy megtanuljatok a szívetekből dolgozni. És igen, lehet, hogy sírva fakadtok ezen a hétvégén. Az segít megnyitni a szívet. Ne tartsátok vissza ezeket a könnyeket. Ez azt jelenti, hogy engedjétek, hadd menjen el. Ez azt jelenti, hogy elengeditek még azt a fogalmat is, amit ti szív energiának gondoltatok. Nyíljatok ki! Nyíljatok ki, és fogadjátok el mindazt, akik valójában vagytok!

 

KÉRDÉS: Tóbiás, mit tehetek azért, hogy formába öntsem különleges gyógyítási módszeremet, és elkezdhessem mások gyógyítását a gyakorlatban? Köszönöm.           

 

TÓBIÁS: Te valóban erős megérzésekkel rendelkezel, egy erős belső bölcsességgel, de bizonyos értelemben ennek a képességednek a legnagyszerűbb potenciálja nem tud előjönni, le van blokkolva, mert még mindig koncepcióid vannak arról, hogy te mit gondolsz a gyógyításról. Azért vannak ott a blokkok, mert előzetes elgondolásaid vannak a gyógyításról. Nézd meg ezeket. Vedd szemügyre a tükörben a gyógyításról alkotott meghatározásodat. És aztán nézz magadba, hogy meglásd mi a valódi gyógyítás.

 

A valódi gyógyításnak nincsenek elvárásai. A valódi gyógyítás teljes adás ÉS teljes elfogadás. Ez egy teljes ciklus. A valódi gyógyítás az az együttérzés, mikor ott ülsz a klienseddel, és tisztában vagy vele, hogy nem csak a gyógyulást választhatja. A valódi gyógyítás annak megértése, hogy az erő tényleg belőled árad. Az erőt nem magadon kívül találod, és te nem pusztán egy csatorna vagy erre a külső erőre. A te saját istenséged ragyog, ragyog a többiek előtt.

 

Próbálkozz a valódi gyógyítással. Egyszerűen csak érintsd meg a másik arcát. És akkor elkezded megérteni. Ez olyan egyszerű, olyan könnyű. De te megpróbálod ezt kompletté tenni a fejeddel. Mikor az utolsó darabot is a helyére rakod drágám, ó, az milyen erőteljes lesz! Már ott vagy. Már most elkezded felismerni, hogy mivel rendelkezel. Engedd el az utolsó sorompókat is, drágám, és a felismerés ott fog kopogtatni az ajtódon.

 

KÉRDÉS: Szeretném tudni, hogy a jelenlegi párkapcsolatom ezzel az emberrel, akit nagyon szeretek mit tartogat a számomra? Mert nagyon sokat időt töltünk egymástól távol fizikailag. A távolság elkerülhetetlenül közénk áll.

 

TÓBIÁS: Ennek a kapcsolatnak a végkifejlete teljes mértékben kettőtökön múlik. Mi nem befolyásolunk téged ebben. Nincsenek elvárásaink. Egy dolgot állíthatunk biztosan: rengeteg Régi Energiás sajátosság veszi körül ezt a kapcsolatot. És ezért rójátok újra és újra ugyanazokat a köröket egymással. Merülj magadba, és nézd meg, hogy mi is az amit valójában keresel, mi az amire igazán vágysz egy kapcsolatban. Tölts egy kis minőségi időt távol a partneredtől. És akkor majd meg fogod látni a valódi érzéseidet. A valódi megértésed fel fog bukkanni.    

 

A következő sorozatunkban sokat fogunk beszélgetni a kapcsolatokról, ami jövő hónapban veszi kezdetét. Ez egy jókora adag téma lesz sok mindenkinek. Ezt már korábban is mondtuk – és lehet, hogy ezzel csalódást okozunk néhányotoknak – a kapcsolatok nem arról szólnak, és a jövőben sem arról fognak szólni, amit eddig megszoktatok magatok körül. A kapcsolatok változnak, mivel ti is változtok. Többé nem arról szól, hogy önmagatok másik felét keresitek a külvilágban. Az Új energiában ti egészek vagytok önmagatokban, és ezért a kapcsolatok sem azért szükségesek többé, hogy a benned levő űrt betöltsék. Mindössze azért vannak, mert te úgy döntesz, hogy azzal a személlyel legyél.

 

Nézd meg az ezzel a férfival való kapcsolatodat. Menj be a belső énedbe. És meg fogod érteni, mit csinálsz most. Figyelni fogunk téged, és a legnagyobb szeretetünkkel bátorítani fogunk, de a döntés kizárólag rajtad és a partnereden múlik.

 

KÉRDÉS: Tóbiás, kérlek magyarázd el, hogy te milyen akarattal bírsz. Ha az Isteni Akarattal, akkor fel kell majd ezt adnod, mikor a Földre jössz, és a Szabad Akaratot kell érvényesítened. És utána majd fel kell adnod a Szabad Akaratot, hogy visszatérj az Isteni Akarathoz. Kösz! (a közönség nevet)

 

TÓBIÁS: Mikor elhagytátok az Otthont… mikor keresztül mentetek a Tűzfalon, az egysíkú vagy Isteni Akaratot felcseréltétek a Szabad Akaratra. Új egyéniséget teremtettetek magatoknak. Szabad Akaratotok volt. Mindig is, mielőtt a Földre jöttetek volna, az összes bolygón, és az összes galaxisokon tett látogatásotok alkalmával, minden egyes életidő alatt, még mielőtt a Földre jöttetek volna, magatokénak mondtátok a Szabad Akarat sajátosságait.     

 

A Szabad Akarat annyit tesz, hogy a Szellem mindössze azt mondja: „Bármit megtehetsz, amit csak akarsz, a feltétel nélküli szeretetem mindig veled lesz. Olyan játékot játszol, amilyet akarsz, és ebbe beletartozik a rák játéka, az erőszak, a visszaélés játéka és az áldozat játéka is. Bármelyiket játszhatod.” És a Szellem azt mondja: „Feltétel nélkül foglak szeretni.”

 

De amikor azt választjátok, hogy befejezitek ezeket a játékokat, amikor azt választjátok, hogy a dualitásból elmozdultok az Új Energiába, akkor a ti Isteni Akaratotok lép előtérbe. Az Isteni Akarat az Otthon emlékezete. Emlékezés arra, hogy miért is hagytátok el az Otthont elsősorban. Az Isteni Akarat azt mondja: „Már belefáradtam ezekbe a játékokba. Belefáradtam a dualitásba. Eleget tanultam. Eleget növekedtem. Ezennel az Isteni akaratot választom, ami az isteni beteljesülés.”

 

Továbbra is rendelkeztek Szabad Akarattal. Az nem fog köddé válni. De ezentúl az Isteni Akarat karjaiban nyugszik. Ez a megértés. Ez a világosság. Ez az Otthonra való emlékezés, arra, akik vagytok, arra, hogy miért vagytok itt. Nem az angyalok, és nem a másik oldal rángat benneteket dróton, mint egy marionett bábut. A Szellem nem rángat dróton benneteket, mert az Isteni Akarat tudatosságában egyszerre megértitek, hogy ti magatok vagytok a Szellem, mindig is azok voltatok, és mindig is azok lesztek. Egyszerűen csak annyit mond: „Hadd teljesedjen be az utazásunk!”

 

Néhányatoknak heves érzelmi reakciói voltak, mikor arról beszéltünk, hogy engedjétek el a Szabad Akaratotokat. Ugyanakkor ez a dolog az oka a küzdelmeiteknek. Az Isteni Akarat az utazásotok magasabb megértése… az Isteni Akarat teljesíti be az utazásotokat.

 

KÉRDÉS: Habár minden ajtó nyitva állt előttem, hogy elköltözzek egy szigetre, a munka, amiről azt gondoltam, hogy a Szellem nekem szánt, csak nem jött össze. Ennek az Üresség az oka?

 

TÓBIÁS: A Szellem nem akar egy bizonyos munkát neked szánni. Ezt értsd meg! Értsd meg azt, hogy a Szellem semmit nem akar neked mondani, kivéve azt az egy dolgot, hogy: „Nagyon szeretlek” A Szellem nem próbál téged egyik vagy másik irányba lökdösni. Ugyanúgy, ahogy az erre a hétvégére körénk gyűlt entitások sem, mint Metatron, Mihály, Kryon és Mária. Az égvilágon semmit nem próbálnak a tudtodra adni azon kívül, hogy: „Szeretünk réged” Mi azt akarjuk… mi azt akarjuk, hogy mindnyájan azt kezdjétek el mondogatni: „Mi az, amit a saját énem, mi az, amit én próbálok magamnak mondani?” Azt próbálod magadnak mondani, hogy egy szigetre kellene költöznöd? Vagy valami mást próbálsz mondani magadnak?

 

Drágáim, SOHA NE ADJÁTOK ODA SEMMILYEN MÁS LÉNYNEK A SAJÁT ERŐTÖKET! Tudjuk, hogy nem adunk most közvetlen választ a kérdésedre. Egy olyan témát válaszolunk itt meg, ami mindenkire vonatkozik. A Szellem semmit nem próbál veled közölni. Mikor történik valami, és te úgy érzed, hogy vezettetést kaptál, úgy érzed, hogy valami mozgásra késztet, mondj köszönetet magadnak ezért, mert ez te vagy.         

 

Az istenséged lenne az, aki megpróbál téged egy szigetre költöztetni, vagy bárhova máshová? Az istenséged megpróbál kommunikálni veled, hogy eljött a változás ideje. Ezt szimbólumokkal teszi, és ezt te elkezded megérteni egy új világossággal nagyon, de nagyon hamar. De ne hogy azt gondold, hogy ez egy meghatározott földrajzi helyen lévő sziget! Ez egy szimbólum. Ez egy energiát tartalmazó szimbólum, és ezt neked kell kinyitnod. És ezt te tudod kinyitni, hiszen nálad van a kulcs. A saját istenséged azt mondja neked, hogy a küszöbön áll a változás, a küszöbön áll a mozgás. De ehhez a régi tudatosságod elengedése szükségeltetik. Köszönjük, hogy megengedtétek, hogy megragadjuk az alkalmat, hogy nagyképűsködjünk itt egy rövid ideig. (a közönség nevet)

 

KÉRDÉS: Az Arkansasban, Hot Springs-ben található víz ugyanaz, mint amire Kryon utal „a víz”-ként?

 

TÓBIÁS: Nincs egy specifikus hely vagy egy specifikus víz. Most Kryonnal konzultálunk itt. (szünet) Vannak bizonyos energiák a természetes vizekben, amik bevihetők a testbe, ha hozzájárulsz, hogy a saját istenséged energetikai és molekuláris igazításokat végezzen. Kryon és Tóbiás nem akar 350 Fénymunkást látni, akik fejvesztve rohannak Hot Springs-be, Arkansasba, hogy megkeressék a Szent Grált! (a közönség nevet)

 

Végső soron rá fogtok jönni, hogy bármilyen víz esetében, bármilyen vizet, bármilyen élelmiszert, és ez különösen igaz élő élelmiszer esetén, ha beviszitek a szervezetetekbe, az szolgál benneteket. Tudjátok, hogy még azok a csokis csipszek is szolgálni akarnak benneteket? (Tóbiás folyamatosan kuncog, a közönség pedig nevet) Nem bírtam ezt kihagyni! (a közönség nevet) A tányérodon gőzölgő étel arra vár, hogy bekerüljön a szervezetedbe… és szolgáljon téged. Csak meg kell, hogy engedd. Minket nem érdekel, hogy ez spárga vagy zöldbab, vagy hús vagy krumpli, vagy sós keksz vagy bármi más. Ez mind téged akar szolgálni.

 

Ha az van a tudatosságodban, hogy bizonyos ételek rosszak, AKKOR AZ AZON A MÓDON FOG TÉGED SZOLGÁLNI. Attól beteg LESZEL. Ha az van a tudatosságodban, hogy a tányérodon lévő étel az egészségedet szolgálja, akkor az úgy is lesz. Ez ilyen egyszerű, drága barátaim. Ne bonyolítsátok ezt. És igen, még egy megjegyzést fűznénk ehhez… ez a víz Hot Springs-ben nagy energiájú, de nem az egyetlen ilyen víz.

 

KÉRDÉS: Tehetek-e annál többet, mint amit már most is teszek, hogy több szabadsággal rendelkezzem az ösvényemen az életem hátralévő részében?  

 

TÓBIÁS: Ez alatt a szempillantásnyi idő alatt a legtöbb, amit tehetsz, a legtöbb, amit mindannyian megtehettek, az az, hogy elengeditek a múlt maradványait. A régi idők csodálatosak voltak. Jól szolgáltak benneteket. Az elmúlt életeitek jól szolgáltak benneteket. Még ez az életidő is jól szolgált benneteket. De itt az idő, hogy valóban elengedjétek, elengedjétek azt.

 

És ehhez hozzátartozik mindannyitok esetében – Cauldre-nek nem tetszik, amit most fogunk mondani, de ahogy ezt oly sokszor el szoktuk mondani, akkor is el fogjuk most mondani – ehhez hozzátartoznak a régi kapcsolataitok. Engedjétek el azokat. Akivel most együtt vagy, a társadat, akivel most együtt vagy… engedd el. Ha ez helyénvaló, akkor vissza fog térni hozzád. Most ezzel nem azt akarjuk mondani, hogy hétfő reggel mindenki rohanjon el az ügyvédjéhez.(a közönség nevet) Amit itt mondani akarunk az az, hogy lépjetek hátra egyet. Engedd el a partnered, hadd menjen. Engedd el a legmagasabb akaratuk szerint. Vedd le róluk az általad rájuk aggatott terheket és elvárásokat, és engedd el őket. És nézzétek meg, hogy mi fog történni.

 

Lesznek, aki kisétálnak az ajtón, és soha többé nem térnek vissza. Boldogabbak és teljesebbek lesznek ezáltal. Lesznek, akik meglepődnek, mikor energetikailag elengeditek őket, és szinte visszarepülnek hozzátok egy új, feltételnélküli és ragyogó szeretettel, egy olyasfajta szeretettel, amit az első kötődésetekkor tapasztaltatok meg. De ez most ártatlan, tiszta és szerződésmentes lesz.

 

Mi az amit most tehetsz az utadon? Hogy hagyd elmenni a dolgokat. Már beszéltünk erről. Már beszéltünk az identitás nélküliségről, ahol a régi egyéniséget előbb el kell engedni. Beszéltünk a Felemelkedés Ürességéről – amikor félreállsz a saját utadból, mikor egy probléma vagy egy helyzet felmerül. Állj félre az útból! Menj ki a fejedből! Engedd meg az istenségednek, hogy előlépjen! És akkor majd csodákat fogsz látni!    

 

Az elengedés… ez a legnehezebb dolog, amit ember angyalként valaha megtesztek, mert ott van a vágy, hogy egyre több réteget építsetek egymásra. De egyszer elérkezik az a pont, amikor ezeket a rétegeket le kell bontani. És ezen dolgoztok ebben az életetekben. Köszönjük ezt a bölcs kérdést.

 

KÉRDÉS: Tudom, hogy minden, mai velem történik, az az én javamat szolgálja. De akkor miért romlott el idefele jövet a sebességváltóm, amiért most 3-4 további napig itt kell maradnom? (a közönség nevet)

 

TÓBIÁS: Drágám, a sebességváltód azért romlott el, mert rossz műszaki állapotban volt. (a közönség hangosan nevet) A kérdés itt a következő: „Meg tudsz ezzel békélni? Alkalmazkodni tudsz ehhez a helyzethez?” Meg tudod azt érteni, hogy nem a Szellem volt az, aki elrontotta a sebességváltódat? Ez a gyártó cég volt. (a közönség nevet) A Szellem semmit nem akar a tudtodra adni. De tudod kezelni ezt a helyzetet, amibe belecsöppentél? Meg tudsz békélni ezzel a változással? Meg tudsz békélni egy GYORS változással?

 

Bizonyos értelemben, ha tényleg meg akarod határozni, hogy miért történt ez szituáció most, hát azért, mert az istenséged most készít fel téged. Tudod kezelni a hirtelen bekövetkező változásokat? Akkor képes vagy-e a megfelelő dolgot manifesztálni a pillanatban, amiben élsz? Hagyd abba azt, hogy folyton magad mögé vagy magad elé nézz, azon csodálkozva, hogy a Szellem vagy az angyalok miért teszik ezt, vagy hogy mit próbálnak meg a tudtodra adni. Ők nem vezetnek automobilt. És nem is igazán érdekli ez őket. (a közönség nevet) De képes vagy arra, hogy kezeld a jelen pillanatot? Ez itt a kérdés.

 

KÉRDÉS: Mit tehetek azért, hogy felkészítsem magam az új típusú munkámra?  

TÓBIÁS: Megint visszatérünk az elengedés témakörére, azoknak az elvárásoknak az elengedésére, amit arról gondoltál, hogy milyenek a dolgok, annak az elengedésére, amit a gyógyításról, esetleg a tanításról gondoltál. Igen, arra kérünk, hogy engedd el a tanítással kapcsolatos tudatosságodat. Már elmondtuk nektek drága Lindán keresztül, hogy nagyon sok olyan ember van, akik előzetes elképzeléssel rendelkeznek a tanításról. Még közületek is nagyon sokan, a Shaumbrából és a családból is sokan bizonyos elképzeléssel rendelkeztek a tanítás mibenlétéről. Engedjétek ezt el. Lépjetek be az Ürességbe, amiről már beszéltünk. És akkor majd egy nagy, tiszta és csodálatos kép tárul elétek. És ahogy ezt megteszitek, egy új világosság kerül a birtokotokba. És akkor új megértéssel fogtok bírni az új munkátok megközelítésével kapcsolatban. 

 

KÉRDÉS: A házamban fogok-e maradni, és ha igen, meddig? Ha elköltözöm, akkor egy másik államba költözök? Köszönöm, bármilyen információt is osztasz meg velem.

 

TÓBIÁS: Mi már most tudjuk, hogy te tudod, hogy mi nem fogjuk megválaszolni a kérdésedet.(a közönség nevet) Nem vagyunk próféták. Nincsenek kristály gömbjeink. Mi nem látjuk azt, hogy te mit fogsz csinálni. Az erő a TE kezedben van. TE vagy az, akinek ezt el kell döntened. Mi csak üldögélünk, figyelünk és szeretünk téged, és törődünk veled. De ez a dolog tőled függ. Ez egy csodálatos kérdés. Egy csodálatos metafora. Készen állsz arra, hogy kiköltözz a régi házadból? Készen állsz arra, hogy elengedd a régit? Készen állsz az istenségedre? Igen, Metatron kérdezi: „KÉSZEN ÁLLSZ?” Tőled függ, hogy mikor tartod megfelelőnek a változást.

 

KÉRDÉS:  Mi a jelentősége annak, hogy a fehér kő kékeszöld színű kőzetté alakult át a tavalyi Tóbiás csatornázások alatt?

 

TÓBIÁS: Ezt mindössze, drága barátom, a saját erőd, és a saját vibrációd változtatta meg. Te, bizonyos értelemben belehelyezted a saját erődet ebbe a kőbe. Ez a te reflekciód. Ez azt mondja el neked, azt mondja el mindenkinek, hogy mekkora hatalommal rendelkeztek ti, emberek. Képesek vagytok megváltoztatni a kő molekuláit. Az energiátok megváltoztathatja a körülöttetek lévő dolgokat. Ez egy csodálatos szimbóluma annak, amit magatokban hordoztok, és ami azt mondja, hogy isteniek vagytok. A Szellem erősebb, mint a szikla. A szív erőteljesebb, mint a szikla. Valóban meg tudjátok változtatni a tudatosságot. És, miközben megváltozik a tudatosságotok, minden dolog megváltozik körülöttetek.  Arra kérünk téged, aki ezt a kérdést feltetted, hogy mutasd meg ezt a követ másoknak is ezalatt a három nap alatt, mutasd meg nekik az Istenember erejét, és hogy az mire képes. Ez az egyik oka annak, amiért ezt a csodálatos ajándékot adtad magadnak – hogy másoknak is meg tudd mutatni, hogy a tudatosság hegyeket képes megmozgatni.  

 

KÉRDÉS: Tóbiás, vannak-e meglátásaid a nevelési reformok és programok terén a gyermekeink számára az Új Energiában?

 

TÓBIÁS: Igen, van: egy alapos takarítás! (a közönség nevet) De ez nehéz lesz. Időbe fog telni. Új tudatosságot igényel a részetekről. Nem fog bekövetkezni egyetlen éjszaka leforgása alatt. Úgy fog megtörténni, hogy először elkezdtek másokat tanítani az istenségükről, majd ők is elkezdenek erre másokat megtanítani. És amit te tanítasz egy másik embernek az isteni utazásáról, az meg fogja találni az útját az iskolákba is, persze lehet, hogy nem pont ugyanezekkel a szavakkal, de ugyanezzel a tudatossággal.  

 

Mikor az emberek elkezdik megérteni, hogy az erő bennük van, és nem egy könyvben, nem egy nemzetben, nem egy vallásban, és semmi egyéb ilyen dologban… ez a tudatosság változás meg fogja változtatni a gyermekek oktatásának a módját.

 

Saját magatokat és a gyermekeiteket, ti mind, akik Shaumbrák vagytok, tanítsátok most, tanítsátok azáltal, hogy figyeltek. Figyeljetek az Isteni Énetekből, az „Aha” Nyelvén keresztül. Figyeljetek, hogy valójában mit is mond az a gyermek, aki kommunikálni akar veletek. Elkezditek majd megérteni, hogy miből is áll a valódi tanítás.

 

Ezek az alapelvek, amiket megismertek és megértetek, meg fogják találni az útjukat az iskolarendszereitekbe. De ez időbe fog telni. Saját nézőpontunk szerint egy kitakarítás reform szükségeltetik. És sokan közületek, akik most itt vagytok – hogy is mondjam – ebben az energiában… ti fogtok az első sorában állni ennek a folyamatnak. De ez időbe és energiába fog telni.

 

KÉRDÉS: Tóbiás, annak ellenére, hogy rengeteg mindent elengedtem az elmúlt évek alatt, még mindig ellenséges fizikai reakcióim támadnak, mikor valaki megpróbál hozzám érzelmileg közel kerülni. Mit javasolsz?

 

TÓBIÁS: Olyan sok sérelem van benned. Annyi fájdalom. Talán itt az ideje, hogy magaddal légy és megértsd, hogy a külső kapcsolatok nem annyira fontosak. Elképzelhető, hogy egy külső kapcsolat szorításában nem tudod begyógyítani ezeket a régi sebhelyeket. Lehet, hogy itt az ideje, hogy a belső éneddel tölts egy kis időt.

 

Ne törődj túl sokat azzal, hogy kapcsolataid legyenek, vagy hogy az emberek közel állnak-e hozzád vagy sem. Tölts időt saját magaddal, a Szellemmel, a belső lényeddel. És ez alatt az idő alatt be fog következni a gyógyulás, és el fogod engedni ezeket a régi sebeket. És majd akkor képes leszel egy nyitott és szeretetteljes kapcsolatra másokkal. Ne kényszerítsd bele magad most kapcsolatokba! Menj belülre és engedd meg, hogy ez természetesen nyilvánuljon meg.  

 

KÉRDÉS: Tóbiás, haza fog jönni a férjem? (a közönség soraiból nevetés hallatszik)

 

TÓBIÁS: Ez megint egy olyan kérdés, amire nem tudunk válaszolni. Amit most mondani tudunk az az, hogy ne aggódj ezen kérlek, ne aggódj. Ami most történik, az rendjén való. Ami most történik, az azt is jelzi számodra, hogy itt az ideje, hogy újra törődj magaddal, tápláld magad, viseld gondját magadnak, és ne foglalkozz másokkal, csak magaddal. Nagyon sok mélyen található érzelmi dolog van itt, amibe most nem lenne egyszerű belemenni. De értsd meg, hogy a férjed most egy nagyon intenzív belső folyamaton megy át. Még ha ez kívülről nem is annak látszik, ő most egy mély, mély lélekkutatásban van benne. Úgy is fogalmazhatunk, hogy te segítetted őt ehhez a lélek feltáró folyamathoz. Azt, hogy visszatér-e, nem tudjuk megmondani, de ha úgy dönt, hogy visszajön, nem ugyanaz az ember lesz, mint amilyennek te ismerted.

 

KÉRDÉS: Drága Tóbiásom, most amikor végre kezdem elfogadni a fizikai énemet, akkor te azt mondod, hogy az a személy, akit a tükörben látunk, az nem az, akik valójában vagyunk. (a közönség nevet) Lennél szíves eloszlatni a zavaromat?

 

TÓBIÁS: Mikor belenézel a tükörbe, ne a fizikai formára koncentrálj. Ahogy belenézel a tükörbe, nézz bele a saját lelkedbe! Nézz bele a saját istenségedbe! Ne a fizikai testre koncentrálj! De mikor azt a fizikai testet nézed, arra kérünk, hogy azt is szeresd. De utána lépj túl rajta és azt nézd, aki valójában vagy. Ne csak a saját szemeidbe nézz, hanem nézz rajtuk keresztül és lásd meg a lelkedet, ami a szemeid mélyéről pillant vissza rád. Nem arra kérünk, hogy add fel a fizikai identitásodat, hanem arra, hogy nézz ezen keresztül, és azt lásd meg a tükörben, aki valójában vagy.

 

KÉRDÉS: Tóbiás, eljött az idő arra, hogy nyitott vagyok egy intim találkozásra, tartós kapcsolat nélkül. Látsz ilyet a horizonton? (a közönség nevet)

 

TÓBIÁS: (kuncog, a közönség pedig nevet) Jelenlegi gondolkodásod és elméd alapján úgy látjuk, hogy be fogsz vonzani kapcsolatokat… egyiket a másik után. (a közönség nevet) Amit te keresel, te magadon kívül keresel valamit.  Egy párkapcsolatra vágysz. Próbálj meg először a saját istenségeddel kapcsolatot teremteni. És majd akkor be fogsz vonzani egy nagyon teljes és nagyon hosszú ideig tartó párkapcsolatot valakivel, aki nagyon sok boldogságot hoz majd az életedbe. Nem szeretünk jóslatokat tenni, de tényleg van valaki, aki vár, aki a megfelelő időre vár. De először magadon belül kell kapcsolatot teremteni, mielőtt az ő energiái elérhetnek hozzád.

 

KÉRDÉS: Kérlek, próbáld meg számomra elmagyarázni az idővonalat – a Földön lévő lineáris idő a múlt, a jelen és a jövő vonalán halad, szemben a fátyol másik oldalával, ahol ez az egész egymásba fonódik. Hogy lehet az, hogy mi ma hatással vagyunk más létező életekre is ezzel egyidőben?          

 

TÓBIÁS: Remélem van ELÉG időtök a válaszra, (a közönség nevet) mert az nagyon, de nagyon sok időt vesz igénybe, hogy elmagyarázzuk ezt nektek, még Cauldre-nél is többet, vagy még annál is, mint amennyit mi fogunk erre ma este áldozni. Legelőször is engedjétek el azt a feltevést, hogy a mi oldalunkon nincs idő. Nem tudjuk, hogy ez honnan származik. VAN egyfajta idő a mi oldalunkon. De nem ugyanolyan, mint amilyen nektek van. Mi nem hordunk ilyen órákat a kezünkön.

 

De van egy haladás az események sorrendjét illetően, ami jelen van. A mi energiánkban, a fátyol felénk eső oldalán NEM MINDEN dolog történik egyszerre, egy időben. Ez nagyon zavaró lenne számunkra. A gondolat extrémitását tekintve igazatok van abban, hogy nincs idő, rá fogtok jönni, hogy minden dolog egy körben áll össze, és minden dolog visszatér. De ez egy kifelé táguló, kiterjedő és spirális kör. Az események nem esnek vissza saját magukba, tehát, bizonyos értelemben van az eseményeknek egy sorrendisége, egymásból következő volta.

 

Nos, a ti szemszögötökből, mint emberek, akik a Földön éltek, ti az életeteket időben határozzátok meg, és ez így van rendjén. Ne próbáljátok áttörni az idő sorompóit. Van az életben ennél jobb dolgotok is. Ugyanakkor észre fogjátok venni, hogy az időérzékelésetek meg fog változni. Lesznek olyan napjaitok, amik sokkal hosszabbnak fognak tűnni, és lesznek olyan napjaitok, amik sokkal rövidebbnek. „Időingadozási effektussal” fogtok rendelkezni a saját személyes életeteket illetően. És ezt leginkább ebben a most következő pár évben fogjátok érzékelni. És ahogy az emberiség elér a kvantum váltás pontjához, egyre inkább érezni fogjátok az időnek ezt az ingadozását.

 

Tudjuk, hogy nagyon sokan éreztétek ezt az időingadozást az életetekben. És ezt mi igen szórakoztatónak találjuk, mikor sokan megpróbáljátok ezt megállítani. Pánikba estek. Próbáltok visszatérni a régi idővonalatokhoz. Ez rendjénvaló, hogy ez változik és fluktuálódik. És ez így fog a továbbiakban is folytatódni.

 

Visszatérve arra, hogy az idő hogyan működik a mi oldalunkon, az univerzumban… szeretnénk egy másik időpontra elnapolni ennek a kérdésnek a megválaszolását, (a közönség nevet) mert szeretnénk, ha a család az istenség integrációjára fókuszálna. És ez az energia a szívből jön. Ez az az energia, ami Márián keresztül és a segítségével árad, aki a déli ülésben foglal helyet. És ha túlságosan lefoglal benneteket ez az idő analízis, akkor újra az elmétekbe kerültök vissza. Az elméteken keresztül próbáljátok megtalálni Istent. Egyébiránt, ha megengeditek, hogy az istenségetek virágba boruljon, akkor azt is meg fogjátok érteni az idővel kapcsolatban, hogy nem kell azt az elmétek analizálásnak alávetni. Más utakon fog megérkezni.

 

KÉRDÉS: Tóbiás, hogyan fogunk felemelkedni az új életbe ezekkel – néhányunk esetében – a testekkel?

 

TÓBIÁS: Ez egy kitűnő kérdés, és mi is pont erre próbálunk rájönni veletek együtt. (a közönség nevet) A fizikai testetek sejtjei, molekulái, atomjai bizonyos memóriával rendelkeznek. Bizonyos mintával rendelkeznek, amit már generációk, és eonok óta követnek. Ez a minta, hogy úgy mondjam, a következő: átmennek a születés, az élet, majd a halál folyamatán.

 

Most hogyan változtatunk ezen? Nos, a legegyszerűbb módja a tudatosságotokon keresztül vezet.  És ez, jut eszembe, nem az elméteket jelenti. AKARATTAL nem tudjátok meghosszabbítani az életeteket, de MEGENGEDHETITEK magatoknak, hogy hosszabb életet éljetek. Nézzétek meg azt a követ, amit korábban kérdezett egyikőtök. A kő megmutatja nektek a tudatosságnak az anyagra gyakorolt hatását. Ahogy megváltoztatjátok a tudatosságotokat, azzal megváltoztathatjátok a bennetek lévő sejtek és molekulák mintáit. Kiterjeszthetitek az egészségeteket. Meghosszabbíthatjátok az életeteket.

 

De ennek a tudatosságon keresztül kell megtörténnie. Ez nem működik az elméteken keresztül. Már most látunk néhányótokat, akik azzal küszködnek ebben a pillanatban is: „Tovább fogok élni. Tovább fogok élni. A francba is, atomok, molekulák, éljetek tovább! Legyetek egészségesebbek!” (a közönség nevet) Ez így nem fog működni. Ezzel csak összezavarjátok a testeteket, és aztán még megbetegszik.

 

A tudatosság az Isteni Énetek megértése. A tudatosság minden dolognak, és annak, akik vagytok a megértése. A tudatosság nem egy hiedelem, amit az elmétekkel megteremtetek. Az egy energia, ami a szívetekből és a lelketekből árad. A tudatosságotok által megváltoztathatjátok az anyag viselkedését magatokban és körülöttetek mindenhol.

 

Holnap a többet fogunk beszélni a testről, és a test átmenetéről. Többet fogunk olyan alapvető okokról beszélni, ami miatt néhányan azt fogjátok választani, vagy azt választhatjátok, hogy elmentek. Többet fogunk beszélni a – hogy is mondjam – a saját fizikai lényetekkel való kompatibilitásról és kommunikációról, ami a hosszabb élethez vezet, ha ezt választjátok. De, és ebben rejlik az egyik legnagyobb kérdés – milyen messzire fogtok eljönni velünk?

 

És ezzel, drága barátaim és család, olyan, de olyan sokan vagytok itt olyanok ennek a teremnek az energiájában, akikkel együtt dolgoztunk és jól ismertük egymást… a következő három nap során engedjétek meg Mihálynak, Kryonnak, Metatronnak és Máriának, hogy átöleljenek, tápláljanak és szeressenek benneteket. Megérdemlitek mindezt, amit elhoztak ide nektek. Adjátok át magatokat nekik. Engedjétek meg, hogy a karjaikba vegyenek benneteket, szeressenek, ringassanak és kényeztessenek benneteket, mert igazán rászolgáltatok erre. És amíg ők ezt teszik, a bennetek lévő istenségetek megkezdheti ebben a pillanatban a valódi munkáját.

 

Nagyon szeretünk benneteket. És a következő három nap során, itt leszünk teljes pompánkban és méltóságunkban, hogy benneteket, a valódi angyalokat dicsőítsük!

 

És ez így van!

 

Fordította: Telegdi Ildikó