TOBIAS CSATORNÁZÁSOK - 2001. augusztus 4. – Elhangzott a Crimson Circle-ben 

MENNYBEMENETEL SOROZAT: 1. LECKE

„KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK”

 

TOBIAS: És ez így van, drága barátaim, néha olyan érzésünk van, hogy nekünk énekeltek (hivatkozva az ülés előtt játszott zenére). Szeretjük ezt. Szeretjük, amikor így összejövünk veletek, mint ezen a mostani alkalmon. 

Mielőtt rátérünk a kérdések megválaszolására a mai napon, szeretnénk rámutatni, hogy ti vagytok a spirituális felfedezők. Ti vagytok azok, akik behatoltok a felderítetlen birodalmakba és tartományokba. Ez nehéz. Ez nehéz volt az új világotok felfedezőinek, mikor elhagyták a messzi kontinenseket és útra keltek, hogy megtalálják az új földet. Ilyen még nem történt azelőtt. Utazásuk nehéz és kihívásokkal teli volt, de ugyanakkor mégis nagyon eredményes. Ők rajzolták meg az új térképeket. Feljegyezték a látottakat. Elmondták a többieknek, hogy mi az, amit kerüljenek el, mi az, amire vigyázzanak. 

Ti vagytok az új spirituális birodalom felfedezői. Ti vagytok azok, akik mások előtt mentek. Ezért olyan nehéz ez. Ezért van annyi kihívás. Ezért vittünk el ma benneteket a halálos ágyatokhoz, hogy megmutassuk nektek, hogy milyen az, amikor visszanéztek, és azt mondjátok: „Én voltam az, aki elindult és felfedezett. Én mentem át először. Végigmentem a nehézségeken, és a jutalmam az a tudás, amivel hozzájárultam az Egészhez, amivel hozzájárultam a Szellem szeretetéhez. Az én jutalmam az a tudás, hogy a többiek számára könnyebbé tettem az ösvényt.” 

Drága barátaim, a mennybemenetel… ez egy csodálatos dolog. Mostantól létidőből létidőbe mehettek át úgy, hogy közben testben maradtok, és ugyanakkor elkezditek magatokba integrálni istenségeteket, ami csak arra vár, hogy bejöhessen. Ez egy csodálatos dolog. Ahogy a Föld hálóigazításának végső finomításai befejeződnek, egy új és teljesen más típusú energiát fogtok látni.    

Ne a múltatokban keressétek a dolgok intézésének módjait. És ezt ma még sokszor el fogjuk mondani nektek válaszul a kérdéseitekre, amiket fel fogtok tenni, mivel mi tudjuk, mik lesznek azok. Azt fogjuk válaszolni: „Ne nézz a múltba.” A dolgok elintézésére új módszerek állnak majd rendelkezésre. Hogy mik azok, azt nem tudjuk teljesen biztosan, mert ti lesztek azok, akik felfedezitek majd ezeket. De isteni magotok egy új eleme az, ami belép a játékba a mostani valóságotokban. A hálók már nem tartják távol tőletek. Már nem rejti el előletek a Valódi Én. Képesek lesztek erre a helyre hozni, ahol jelenleg tartózkodtok fizikai testetekben. 

És ezzel, mivel Cauldre azt mondja, hogy igyekeznünk kell, örömünkre szolgál megválaszolni kérdéseiteket. 

KÉRDÉS: Tobias, teljesen lerombolod a szerelmi életemet és a lehetséges párkapcsolataimat. (a közönség nevet) Feltöltesz engem szeretet energiával és tanításokkal, de ez gyakran úgy jön le, mintha az ellenkező nem elzárkózna, különösnek tartana vagy éppen klimaxolna irányomban. Ez annyira nehéz. Tudom, hogy ez most már nem rólam szól, de én azt akarom, hogy rólam szóljon, szeretnék egy párkapcsolatot, ahol ezt a rengeteg örömet megoszthatom. Nem könnyíted meg ezt nekem. Kérlek, segíts! 

TOBIAS: Csupán együttérzésünket fejezhetjük ki irányodba. Tudjuk, hogy ez egy nehézségekkel teli utazás. De emlékeztetünk arra… mikor elkezdesz ennek az egésznek nem az áldozataként tekinteni önmagadra, és megérted, hogy egy új szintre mész át, akkor ott olyan új kapcsolatok és új örömök fognak várni téged, ami ezzel jár. Még egyszer, ez az egész teljesen új. Ne a múltba nézz a válaszokért. 

KÉRDÉS: A tudomány világában, tudományos módszerek szabályozásai segítik elő a gyógyszerek minőségének előírását. A kiegészítő orvoslás tudományában az intuíciómon kívül nem használok semmilyen egyéb kritériumot. Mikor egy gyógyító segíteni próbál másoknak, mit javasolsz, milyen kritériumokat kellene figyelembe vennie? 

TOBIAS: Létezik egy beépített intuitív kritérium erre vonatkozólag. Újra elmondjuk, hogy új területeket tártok fel, és a kritérium még nem került kifejlesztésre. Ez az, amit korábban említettünk. Kifejezetten rátok vár ezeknek a dokumentálása, ezek specifikus feljegyzése, és helyességüknek meghatározása. Javasoljuk, hogy használd az intuíciódat, de kombináld azt a páciens intuíciójával is. Ezek együttesen megadják azt a belső tudást, ami a legmegfelelőbb hatást fogja elérni. Ahogy egyre többet és többet tanulmányozol, és ahogy elkezded egyre inkább megérteni ezeket az elemeket és kezeléseket, amiket végzel, igen, valóban dokumentáld a tapasztalataidat. Így aztán fel fogod fedezni a leghatásosabb és legeredményesebb módszereket.   

Beiktatunk itt egy figyelmeztetést is, mivel sokatokban megfigyelhető egy tendencia azzal kapcsolatban, hogy lenézitek az igencsak szigorú tudományos módszereket. Túl lassúnak találjátok őket. Úgy érzitek túl sokáig fontolgatják a dolgokat, és mivel kvantumugrás következik be a dolgok fejlődésében, ezért más területekre, más irányokba kell néznetek. Pedig még mindig hatalmas és csodálatos értékek találhatóak a tudományos jegyzőkönyvekben. De hangsúlyozzuk, hogy nem rendelkeznek vezetőképes joggal most azokkal új típusú kutatásokkal szemben, amit ti végeztek. Ahogy tanultok a gyógyításotokból, a munkátokból, a kezelésekből, amik a ti segítségetekkel jönnek létre, el fog jönni egy pont, amikor helyesebbnek bizonyul majd végigvinni ezeket a tipikus tudományos protokollon, amin ti keresztülmentek. De addig is hívjátok elő az intuíciótokat, és ne forduljatok vissza a válaszokért. A keresett válaszok egy új helyen találhatóak, ami egy új lehetőség, és az nem a múltban van. 

KÉRDÉS: Tobias, miért kérsz minket arra, hogy dokumentáljuk a tapasztalatainkat? Régóta úgy tudom, hogy amikor szükségünk van valami emlékre vagy információra, az rendelkezésre fog állni teljes részletességgel a memóriánkban. Tévedek? 

TOBIAS:  Azért kérünk benneteket arra, hogy dokumentáljatok mindent, mert ez már nem rólatok szól. Mások hasznára teszitek. A többiek hogy csapolhatnák le a memóriátokat és az agyatokat? Ha csak rólad lenne szó, úgy igazad lenne. De sok mindenkinek lesz szüksége az általad megértett dolgokra, és ezt fontos dokumentálni, leírni, kreatív módját találni annak illusztrálására, amin keresztül mentél. Fel tudod azt fogni, hogy az emberek maroknyi kis csoportja megy most ezen keresztül? Ahogy mondtuk, a mostani időpontról szólva, 14 millió körüli emberről van szó? De ne ragaszkodj ehhez a számhoz, mert meglehetősen gyorsan változik. Egyre csak nő. Ha van egy maroknyi csoportja az embereknek, akik most mennek keresztül a folyamaton, jusson eszedbe a többi is, akik ezután jönnek majd hamarosan. Hova fognak fordulni segítségért? Mi lesz a legjobb módja folyamatuk megkönnyítésének? Azt akarod, hogy a régi energiában általad alapított egyházakhoz menjenek vissza a válaszokért? Nem, az elfojtaná őket. Most nem azt akarjuk ezzel mondani, hogy a templomok nem látnak el csodálatos szolgálatot, de – hogy is mondjam – az egyház mindössze egy lépés az úton. 

Ők lesznek azok, akiknek szükségük lesz azokra a könyvekre, hogy ha elolvassák őket, megnyugodjanak, hogy nem őrültek. Ha neked is lettek volna ilyen könyveid, képzeld csak el, mennyivel könnyebb lett volna ez az ösvény számodra! Ők azok, akiknek el kell majd járni a tanfolyamokra, hogy megértsék a különbséget a mennybemenetel és a klimax között. (a közönség nevet) Sokan vannak közületek abban a korban, amikor a menopauza be szokott következni, és hajlamosak vagytok ezt gondolni, hogy benne is vagytok. Itt vagyunk, hogy elmondjunk nektek valami mást. Ó, valóban egy változáson mentek most keresztül. A testetek, a kémiátok és az elmétek az, ami változik. De ez nem menopauza. 

Arra kérünk benneteket, hogy ti legyetek azok, akik létrehozzátok a tanfolyamokat, akik megteremtitek a szerszámok, a kommunikációs eszközök minden féle fajtáját!  Ti legyetek azok, akik készen állnak válaszolni a hívásokra. Ha ma 14 millióan vagytok, akkor jövőre 144 millióan lehettek, és ez a szám folyamatosan csak nőni fog. Ahogy mondtuk is, nincs sok idő a kvantumugrásig. Ez nem rólatok szól. Azoknak a szolgálatáról szól, akik utánatok jönnek. 

Ki szeretnénk jelenteni azt is, hogy semmiféle szerződés nem köt titeket ehhez. A szerződéseitek lejártak. Már régen lejártak. Nem kell semmit sem tennetek. Nem lesztek megbüntetve, ha nem fogadjátok el ezt a szerepet. Mi itt szeretetben toborzunk. Arra kérünk benneteket – ha úgy érzitek – lépjetek előre. Vannak nehézségek és kihívások. Az egyik lehetőség, amit lehet, hogy választotok a mai napon - (és ez az, amiért a spirituális lehetőségetek energiája itt van; ezelőtt soha nem került behozásra, de most bejön) – azt választhatjátok, hogy ez alkalommal nem folytatjátok tovább ezt a folyamatot, mert nehéz. Választhatjátok, hogy csendes életet éljetek, amit ti „normális” életnek neveztek. Ugyanúgy szeretünk majd benneteket. Ugyanúgy el fogunk jönni hozzátok az álmaitokban, és ott leszünk mellettetek. Az élet akkor könnyebb menet, könnyebb szerep lesz. Akkor is szeretni fogunk titeket. De bátorítani szeretnénk mindazokat, akik készen állnak a folyamatos lépésekre, hogy szükség van az energiátokra ezekben az időkben. 

KÉRDÉS: Tobias, ez nagyon nehéznek tűnik. Nehéz végignézni, ahogy a családtagjaink végigdolgozzák magukat életük kihívásain. Hogyan segíthetünk a folyamatukon anélkül, hogy beleavatkoznánk a választásaikba? 

TOBIAS: Ez, ahogy ezt már korábban is mondtuk, egyike a legnehezebb kihívásoknak. Ez lesz számodra a legnagyobb kihívás. Ahogy egyre inkább megérted a dolgokat és egyre bölcsebbé válasz új felemelkedésed részeként, ez egyre nehezebbé válik.  Ez lesz a legnehezebb, végignézni a kihívásokat, amin keresztülmennek az emberek. De emlékeztetünk arra, hogy valamikor ti is ugyanabban a cipőben jártatok. Ahogy felöltitek magatokra a szolgálat új köpenyét, lesznek olyan idők, amikor az emberiség iránt érzett együttérzésetek és szeretetetek olyan hatalmasra duzzad, hogy el akarjátok majd hagyni a Földet. 

Az elmúlt három-öt évben voltak olyan emberek, akik beleegyeztek, hogy ők legyenek a legelsők, akik a körülöttük lévő isteni mező energiáját önmagukba integrálják. Beleegyeztek, hogy ők legyenek az elsők, tényleg a legelsők, akik megpróbálják kifejleszteni ezt önmagukban. Nagyon nehéznek találták. Rájöttek, hogy ez emberi egó nem nagyon akarta elfogadni ennek az új istenségnek a bejövetelét. Sokan azok közül, akik beleegyeztek abba, hogy behozzák magukba istenségüket egy gyorsabb menetben, nem maradtak a Földön. A legnyomósabb okuk a távozásra – a nehézség ebben az új energiában - annak a látványnak a nehézsége volt, amit a körülöttük lévő emberek állapota okozott számukra.   

Sokan közületek kezditek ezt megérteni. Látjátok és érzitek ezt, amikor elmentek az áruházakba, amikor nyilvános helyeken vagytok és nem ugyanannak a világnak a részének, érzitek magatokat. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ti jobbak vagy fontosabbak vagytok, csak, hogy úgy érzitek, nem ide tartoztok. Mikor átjön a szomszédotok, nehezebb velük a beszélgetés. Mélyen szeretitek őket, csak éppen nem tudtok velük azonosulni.  Mikor egy partin vagytok… ahogy egyikőtök mondta:” Ó, igen Tóbiás, tudom milyen az. Ordítani szeretnék, legszívesebben kiszaladnék onnan” Úgy érzitek, nem tartoztok oda. Miért van az, hogy öt vagy tíz évvel ezelőtt ti voltatok a társaság központjai, ti voltatok a nagy összejárók, ma pedig ez nem megy? Ezek mind kihívások.    

KÉRDÉS: Tóbiás, ki tudnád bővíteni a transzformációs folyamat fizikai tüneteit? A szívdobogás, a belső fül szimptómák, mint tágasság, szédülés és fülzúgás, valamint a nyak hátsó részének vibrálása, és a gerincoszlopon felfutó erős hullámzás-vajon mind részei ennek a folyamatnak? 

TÓBIÁS:  Csakugyan, mi még mindig dolgozunk rajtatok.  (És ezért kérünk benneteket arra, hogy dokumentáljátok ezeket a dolgokat) Úgy találjuk, hogy az ezzel a folyamattal legközelebb asszociálható fizikai tünetek azok, amik a gerincoszlopra vannak hatással. Valóban, ahogy az energia mozog és hullámzik a testben, úgy találjuk, hogy különösen a váll és a nyak környékén vannak érzékeny területek. Tőletek tudjuk, hogy sok esetben előfordul arc környéki, fejfájás típusú tünet. Úgy találjuk, hogy a hipofízis és a tobozmirigy az, ami a leginkább megnövekszik ebben a folyamatban. Minden, ami a tájékozódási képesség zavarokkal társítható, úgy tűnik közvetlen összeköttetésben áll azzal a folyamattal, amin most mentek keresztül. De úgy látjuk, hogy az esetek nagy részében ez nincs közvetlen hatással a szívre. Ez nem közös tünete az új energiába való átmenetnek. Úgy tűnik, az jobban társítható a gerincoszloppal,  a nyakkal és a fej környéki területekkel, valamint azzal az érzéssel, amikor az ember úgy érzi, hogy nem áll két lábbal a talajon, hanem, mintha lebegne. Folytatni fogjuk veletek a munkát, de még egyszer, arra kérünk benneteket, hogy akár orvosok vagytok, akár nem, osszátok meg ezt az információt, legyetek annak a csoportnak a része, akik dokumentálják ezt mások számára.    

KÉRDÉS: Tóbiás, én mellrákot túlélőkkel dolgozom. Sokan kíváncsiak arra, hogy vajon mi volt a betegséget kiváltó okozati tényező az életükben? Létezik ennek valami közös érzelmi vagy energetikai oka? Beszélnél bővebben a rákról és annak gyógykezeléséről, különös tekintettel az étkezésre vonatkozóan?   

TÓBIÁS:  Ez egy nagyon, de nagyon hosszú beszélgetést kívánna, de bizonyos értelemben tényezők kombinálásáról van itt szó. Az egyik, a lelki-spirituális szint. Voltak, -hogy is mondjam- olyan terveitek, amit kijelentkezésnek szántatok egy bizonyos ponton. Ez egy előre elrendezett betegség terv volt, ami ennek a bolygónak az elhagyását vonta volna maga után. Ismételten, az általatok választott lehetőségek következtében, mivel döntésetek az új energiába való átmenetről szól, azt találjátok, hogy a rák kezdeti stádiuma megjelent, de annak legyőzhető formájában. Legyőzhető, a gyógykezelések és a gyógyszerek segítségével, de ti egyre inkább úgy látjátok, hogy a programoknak és homeopatikus orvosságoknak a segítségével vagytok képesek elérni egy új egyensúlyi állapotot, és felülemelkedni a rákos megbetegedésen.

Ahogy ez felfedezésre kerül, az emberek vibrációs és energetikai mezői rengeteg potenciált hordoznak. Az orvosnak, aki most ezen dolgozik, azt mondjuk neked, hogy nagyon, de nagyon sok potenciálról van itt szó. Rajtad múlik, a te segítségeden, hogy mik maradnak meg lehetőségnek, és mik azok, amik megvalósításra kerülnek. A tény az, hogy egy potenciál megléte még nem teszi azt valóssággá. Az csak egy lehetőség.  

Most ismételten, nagyon hosszasan tudnánk erről beszélni, de a rák gyógyításának legnagyobb előnyét a természetes anyagokban fogják megtalálni. Azok, akik ezen dolgoznak, még nem találták meg az ezekben az anyagokban meglévő energiák megfelelő kiengedésének a módját. Különösen, igen azokról esik itt szó, amik a tengerekből, óceánokból származnak. Ezek hordozzák magukban a legnagyobb lehetőségeket, de ez azért nem ennyire korlátozott. Van egy olyan hit vagy érzés, hogy ha ezeket az anyagokat egyszerűen bejuttatják a szervezetbe, az a megfelelő hatást fogja kiváltani a testben található a beteg szövetben. De van itt még egy másik lépés, egy folyamat, amin ezeknek az a kivonatoknak még azelőtt kell keresztül menniük, mielőtt a valódi gyógyító és kiegyensúlyozó képességük a testbe belekerülne. Itt még egy ajtó magasodik, ami elzárja az ezekben az anyagokban rejlő potenciálokat és ezeknek a testben lejátszódó asszimilálódási útját. Nagyon sok veszteség lesz még, mire az anyag megfelelően keresztül tud jutni. 

Vannak, akik jelenleg ezeken a technikákon dolgoznak, de mi mindenkit, akik ezen a területen dolgoznak, arra bátorítunk, hogy keressék meg az átjárót, amivel hogy – hogy is mondjam -, ki tudják nyitni ezeket az ajtókat, hogy megleljék a valódi gyógyító képesség kulcsát ezekben az esszenciákban. Ezek nagyon erős, erős potenciállal bírnak, hogy nagyon rövid időn belül helyettesítsék az összes jelenleg rákos megbetegedések gyógykezelésére alkalmazott kémiai és elektronikus kezeléseket, mint például azokat, amik égető és maró hatással vannak az emberi testre. Bár az el fog tartani egy darabig, míg ezek keresztül mennek a szabályozott engedélyező eljárásokon. 

KÉRDÉS: Kedves Tóbiás, milyen százalékos arányban születnek ma indigó, vagy esetleg még fejlettebb gyerekek? Be lehet ezt azonosítani valami kezdeti módon?      

TÓBIÁS: Ahogy a földre jöttök… Ezt ciklusokban teszitek. Ciklikus mozgású a tendenciátok. Az időzítés most a megfelelő arra, hogy majdnem mindenki, aki most fog megszületni, az általatok úgynevezett Indigó sajátosságokat hordozza magában. Ez nem egy kiválasztott csoport. Vannak, akik elsőként teszik ezt meg, és vannak, akik tömegesen érkeznek. Az Indigó periódus egy meglehetősen rövid intervallum volt, ami most is tart. Már beszéltünk korábban a következő szintről, akik a következő generációként fognak érkezni. Számukra a „kristály” gyermekek nevet adtuk, mivel ők szinte semmit nem hordoznak magukban a régi mintákból, valamint a régi sajátosságokból.  A most érkező emberek nagy része indigó. Mindegyikőjük az erre jellemző energetikai sajátosságok birtokában vannak. Az elkövetkezendő hat-hét év során befejeződik a bejövetelük, hogy átadják a helyüket az őket követő „kristály” csoportnak. 

Az indigók a konfliktus energiáját hordozzák magukban. Legtöbb esetben már nagyon sok alkalommal jártak a földön. Most mégis egy új és egyedülálló sajátossággal bírnak, ez pedig nem más, mint az új energia sajátossága. És ez konfliktust okoz a lényükön belül. Újra elmondjuk, hogy nekik szükségük lesz azokra a könyvekre, hogy elolvashassák őket. Szükségük lesz elmenni azokra a tanfolyamokra. A szüleiknek ugyanezekre a dolgokra szükségük lesz, hogy a segítségükkel megérthessék őket. Ezért támasztjuk számotokra ezen év során folyamatosan újra és újra azt a kihívást, hogy kezdjétek el a dokumentálni a folyamatotokat. Templomnyi bölcsesség lakozik mindegyikőtökben. Ezt meg kell osztani másokkal.  Ne fókuszáljatok annyira az indigókra mostanság.  Értsétek meg, hogy a munka, amit végeztek, ezek a szerszámok, amiket ti segítetek összeállítani, az egymást követő emberi generációk számára fog szolgálni. 

KÉRDÉS: Tóbiás, mindenkiben él belül egy olyan létező, mint Te, Tóbiás, akit elő lehet hozni és kommunikálni lehet vele? Hogy tudjuk ezt a lényt előhozni? 

TÓBIÁS:  Cauldre (Geoffrey Hoppe) azt mondja, hogy ne akarjátok ezt olyan nagyon! (a közönség nevet) Ez néha kifejezetten átok lehet, mondja. Most arra bátorítunk mindegyikőtöket, hogy kezdjétek el belélegezni a SAJÁT lényeteket, a SAJÁT Éneteket. Ez az Én ti magatok vagytok, és új elemeket, új békét, új egyensúlyt kínál fel a számotokra. Lélegezzétek AZT be! 

Azt mondjuk nektek most, Cauldre előtt is, hogy ez a fajta csatornázás hamarosan elavulttá fog válni. Ez nem az új energia módszere. Ti nem akartok valami halott entitást közvetíteni! ( a közönség nevet.) A saját fényességeteket, saját sugárzó lényeteket akarjátok előhozni! Ahogy azt már korábban is említettük, egyszer eljön az a pont, amikor elmegyünk. Nem leszünk itt többé. Ezt azért mondtuk, hogy ráijesszünk Cauldre-re! (a közönség nevet) Mindig mellettetek leszünk, de egyre jobban bátorítani fogunk benneteket. Cauldre-t is bátorítani fogjuk – nem igazán szeretjük a „csatornázás” szót -, hogy legyen mindaz, aki, és benneteket is, hogy legyetek mindazok, akik vagytok.   

Ahogy azt már korábban is elmondtuk, és újra el fogjuk mondani, nem tudjuk az összes választ ezekkel a dolgokkal kapcsolatosan. Ti mentek először keresztül ezen az isteni integrációs folyamaton. Mi vagyunk azok, akik veletek együtt utazunk. Mi vagyunk azok, akik bátorítunk benneteket. Másik perspektívából látunk benneteket, és ezért felajánljuk segítségünket végig az utatokon. Drága barátaim, ti vagytok az elsők.  

Képzeljétek el magatokat egy tanító szerepében egy másik ember előtt. Ragyogtok és világítotok. Különböző színekben vibráltok. Megkérdezik majd tőletek, kihez beszéltek? „Ez egy angyal? Valaki, a távoli univerzumból, vagy egy másik bolygóról, vagy egy szentet közvetítetek?” És azt fogjátok mondani: „Nem, ez a ragyogás, fény és szeretet, amit érzel mind abból árad, aki én vagyok, lényem felhatalmazottja, Valódi Énem. Engedélyt adok, hogy előjöjjön. 

Mikor a hálók megváltoznak, mikor az elkövetkezendő egy év körüli időszakban a megtörténnek a végző kiigazítások, nagyon sok körülöttetek tartózkodó entitás el fog menni. És ti tudjátok miért. Azért, hogy saját hatalmatokat átvegyétek.  Hogy elfoglaljátok saját helyeteket.  Nem akarják, hogy közvetítsétek őket.  Nem lesznek igazán elérhetőek azon a ponton a közvetítések számára.       

Mi tényleg nagyon szeretünk hozzátok beszélni. Nagyon élvezzük, ahogy most egyre nyíltok meg, ahogy beszélgettek velünk, ahogy most már nem jöttök zavarba, amikor lefelé vezettek a hegyoldalon, és úgy beszélgettek, hogy közben nincs veletek senki az autóban! (a közönség nevet.) Szeretjük ezeket a párbeszédeket. Szívesen vesszük, hogy megosszátok velünk ezeket. Szeretjük, amikor velünk együtt nevettek, mikor közel engedtek bennünket az életetekhez. És mi ebben bátorítunk benneteket! Meglátjátok, meg tudtok erre nyílni.  Könnyebben és simábban fog menni. 

Mondunk nektek valamit. Bármennyire élvezzük is a barátságotokat – és reméljük, hogy ti is élvezitek a miénket - ne kérdezzetek minket arról, hogyan tegyétek a dolgokat. Ne tőlünk várjátok a válaszokat. Beszélgessetek velünk úgy, mint ahogy a munkatársatokkal tennétek. De drága barátaim, mikor minket kérdeztek, tudjátok mit kell tennünk. Vissza kell dobnunk nektek a labdát, és azt kell mondanunk: „Mi az, amit TE társteremtenél, mi az, amit TE választanál?” Támogatni fogunk benneteket a választásaitokban. Mellettetek fogunk sétálni, akár azt gondoljátok, hogy jól, akár azt, hogy rosszul döntöttetek. Ott leszünk veletek örökké. Nem vagytok egyedül. A választás a tiétek.  

A következő év nagyon intenzív lesz.  Sokat fogunk együtt dolgozni. Mindegyik összejövetelünk alkalmával kihívásokat fogunk hozzátok intézni. Szeretni is fogunk benneteket. Észre fogjátok venni, hogy mikor véglegesen befejeződnek a háló beállítások, új forrás fog megnyílni számotokra. Azon fogunk veletek dolgozni, hogy behozzuk ezt az életetekbe, és használatba vegyétek. Erre fogunk ösztökélni benneteket. 

Ez nem könnyű munka. De drága barátaim, amikor visszanéztetek jelenlegi életetek végén (a korábban elhangzott csatornázásra utalva ezzel), és minden dolgot visszatükröztetek, így szóltatok: „Ott voltam, tanítottam és segítettem másokat. Ott voltam azokban az időkben, amit az emberiség kvantumugrásának fognak nevezni. Ott voltam akkor, amikor a hatalmas fényesség bevilágította az egész világot. Tanító voltam. Egy voltam azok közül, aki szélesre tárták az ajtókat az emberek előtt, hogy istenségük ösvényén keresztül jöhessenek. És mindenekfölött egyike voltam azoknak, aki kinyitották azt az ajtót, amin keresztül az Otthon beáramolhatott a Föld nevű helyre.”    

És ez így van. 
 

Fordította Telegdi Ildikó