TÓBIÁS ANYAGOK

Mennybemenetel Sorozat

"SHOUD 3": Kérdések és Válaszok

2001. október 13.

Bemutatásra került a Bíbor Körben

 

TÓBIÁS: És ez így van, drága öreg barátaim, Shaumbrák! Visszatértünk köreitekbe, hogy folytassuk a kérdéseitekkel. (kuncog) Igyekszünk megválaszolni azokat. Tudjuk, hogy kissé kifutottunk az időből. Ez alkalommal elmarad az ilyenkor szokásos beszélgetésünk, hiszen tulajdonképpen mindent elmondtunk a 3. leckével kapcsolatosan. Végigvettük az egész anyagot. Az összes energiát átadtuk, már mind ott vannak bennetek. Tehát ezzel, és annak tudatában, hogy kevés időnk maradt hátra, térjünk rá a kérdések megválaszolására.

 

KÉRDÉS: Tóbiás, miért? (a közönség nevet)

 

TÓBIÁS: Nos, ha emberek és filozófusok lennénk, akkor most azt mondanánk: „Miért ne?” – hiszen ez a kérdés. (a közönség nevet)

 

Miért… ez egy nagyon jó kérdés, és ez a ti utazásotokról szól. A keresésetekről. A felemelkedésetekről. Ez az a kérdés, amit azóta kérdeznek az entitások, mióta elhagytuk az Otthont.  Ez a ti Földi utazásotokról szól. Mióta elhagytátok az Otthont, egyetlen alapvető dolog foglalkoztat benneteket – Isten keresése, Isten felkutatása. Amikor az ürességben voltatok és létrehoztátok ezt a Második Teremtést, a valódi kérdés az az volt, hogy hol találjátok meg Istent, hogy tudtok hazatérni. Ahogy mi mindnyájan éretté váltunk, megértettük, hogy ez nem arról szól, hogyan mehetnétek vissza az Otthonba. Ez valami újnak a megteremtéséről szólt. De Isten keresése folytatódott.

 

Az Ark Rendje létrejött, hogy segítsen definiálni egy nagyon kiegyensúlyozatlan energiát, ami Istent kutatja. Ez egy válasz volt a „Miért?” kérdésre. Ez egy illetékességről és egy tapasztalatról szólt, ami arra késztetett benneteket és ezzel együtt persze minket is, hogy még egyszer, újra megismerjük Istent, de nem ugyanúgy, ahogy Jack-ként ismertétek a Királyt és a Királynőt, hanem egy teljesen új megvilágításban. Ez a kapcsolat most a benső lényetekből jön elő. Személyesen hozzátok tartozik. Ez Istenségetek integrálása. 

 

Miért? Ha visszamentek Jack történetéhez, akkor visszaidézhetitek, hogy nagyon gondosan megválogattuk a szavainkat. Azt mondtuk, hogy Jack volt a herceg, a Király és a Királynő fia. És egy nap ő örökli majd a trónt. De ő még el akart menni egy utolsó útra. Hogy miért? Hogy megértse, hogy érhető el az Otthon energiája, hogy érhető el az Isten energiája, hogy lehet az istenséget közvetlenül önmagatokba behozni, a tapasztalataitokba, a lényetekbe. Jack nem birtokolta ezeket mikor a Királyságban élt. Ahhoz, hogy igazi teremtővé válhasson, saját maga kellett, hogy felfedezze mindezeket.

 

És ti azóta is Istent kutatjátok. Lassan kezditek megérteni ennek az egésznek a dinamikáját, a működését. Ez nehéz. Nem jön olyan könnyen. Hogy miért? Ezzel zárul be a kör, ami abban a pillanatban indult, amikor a Szellem elmélkedni kezdett Önmagán, és ezzel beindította egy új teremtés dinamikáját, a dualitást és a megtapasztalást. Ezzel a Szellem önmaga keresésére indult, hogy a tapasztalatok megélésén keresztül ismerje meg önmagát, így teljesedjen ki.

 

És, miért ne? (a közönség nevet)

 

KÉRDÉS: Tóbiás, most mindennél nagyobb szükségünk van arra, hogy többet tudjunk az átalakulásról.

 

TÓBIÁS: Ez valóban időszerű. Az első szintjét ma megbeszéltük. Az átalakító energiák akkor jönnek, amikor szembenézel velük, amikor elég bölcs vagy ahhoz, hogy tudd, hogy ezek az energiák, bármennyire alattomosak is….a kiutat keresik. Saját maguk érdekében keresik a kiutat, nem a te érdekedben. Itt követte el a hibát a harmadik fénymunkás, aki megpróbálta meggyógyítani, és ezzel megpróbált elindítani egy folyamatot. Ezek az energiák saját maguk legmagasabb érdekében a kiutat, a kiszabadulást keresik.

 

A transzmutáció első leckéje annak megkérdezése, hogy mi az, amit tudnod kell. Mi az, amiből ezek az energiák keresik a kiutat? Mit képviselnek ezek az energiák? Miért tartanak téged vissza? Miért okoznak félelmet és sötétséget, terrort és haragot és az összes ehhez hasonló érzést?

 

Beszélni fogunk ezekről a dolgokról, ahogy ezt már korábban is említettük egy előző ülésen. Mi most tőletek tanulunk. Figyeltünk benneteket, különösen az elmúlt hetekben. Kezdjük megérteni, hogyan transzmutálódik a félelem, hogy működik ez az egész, és nem csak a mi elméleti álláspontunkból, hanem a ti Földi tapasztalataitokon keresztül is. És így aztán visszaadjuk nektek ezt az információt.

 

Az elkövetkezendő beszélgetéseink során, a soron következő leckék alkalmával, folytatni fogjuk a transzmutáció, a felszabadulás, a fejlődés megbeszélését. Valóban, az átalakulás energiája tényleg nagy fejlődést rejt magában. Minden alkalommal, amikor egy magasabb szintetekre akartok lépni, ……minden egyes alkalommal, mikor egy lépést kíséreltek meg előre tenni, ez előtérbe hozza  a sötétséget. Ez az oka annak, hogy a kígyó feltűnik az úton. Az átalakulás első szintje annak a kérdésnek a feltevése, hogy ”miért?” Köszönjük ezt a kérdést, és folytatni fogjuk ennek a megbeszélését. Ez egy annyira fontos terület, annyira életfontosságú, hogy fogunk még erről beszélni.

 

KÉRDÉS: Tóbiás, szeptember 11-e óta óriási fájdalmat érzek, és időnként teljesen váratlanul elárasztanak a könnyeim. Nem tudom, mit kezdjek ezzel.  Mi történik? Mi az, amit tehetnék?

 

TÓBIÁS: Te, kedvesem, és mindannyian… nagyon érzékennyé váltatok, különösen az utóbbi hat hónap folyamán. Kinyílnak lényed részei. Képes vagy ráhangolódni a dolgokra. A körülötted lévő emberek fájdalmát érzed. De emlékezz, hogy ez már nem rólad szól. Ez már nem rólatok szól. Szolgálatban vagytok itt most, hogy másokat tanítsatok.

 

Azoknak az energiáit érzed, akiknek a te bölcsességedre és tanításodra van szükségük. Hallod és érzed a kopogtatást az ajtódon. Ez fájdalom, érzések, aggodalom és könnyek formájában jut el hozzád. Az emberiség lüktetését érzed. Ugyanakkor felhívást kaptál, hogy szolgálj. Ez az a kopogtatás az ajtón, amiről már beszéltünk. Ez az a kopogtatás az ajtón.

 

Nos, ha megérted, hogy ez nem csak rólad szól, attól még nem fog eltűnni a fájdalom. Itt nem arról van szó, hogy érzéketlenné kell, hogy válj, hanem arról, hogy tudd, hogy hogyan egyensúlyozd ki magadban ezt az energiát. Amikor átérzed, ahogy az emberek és a Föld is szenved, és nehézségeken megy keresztül, akkor itt az ideje, hogy beiktass egy rövid szünetet, és feltedd magadnak a kérdést: „Mi az, amit most tennem kell?” És tudd, hogy a válasz el fog jönni hozzád. Lehet, hogy nem egészen abban a formában, ahogy azt várnád, de el fog jönni.

 

Ez egy kitűnő kérdés. Tényleg az, mégpedig a fejlődésed miatt, amin most mész keresztül. Értsd meg, hogy van egy olyan rész benned, ami szerető, gondoskodó, ami együttérzést tanúsít mindenki iránt, aki szenved. Ezt szeretjük annyira a Shaumbrákban. Olyan nagyon törődtök másokkal, hogy néha elértek egy olyan pontot, amikor már nem vagytok képesek megtartani a saját egyensúlyotokat, akkora hatás ér benneteket. Olyan mélyen törődtök másokkal, hogy képesek vagytok az ő fájdalmukat magatokra venni. Legyetek együttérzőek! Szeressetek és reméljetek! Értsétek meg, hogy elhangzott számotokra a hívás, hogy tegyétek a munkátokat, azt a munkát, amit már évezredekkel ezelőtt elterveztetek. Köszönjük ezt nektek.

 

KÉRDÉS: Tóbiás, a jelenlegi katonai bevetések mögött rejlik-e valamiféle bölcsesség?  

 

TÓBIÁS: Ez még eldöntésre vár. (a közönség nevet) A mi perspektívánkból szemlélve a dolgokat, hatalmas bölcsesség volt…hihetetlen egyensúly van várakozó stádiumban, annak ellenére, hogy azonnali bizonyíték állt rendelkezésre az események elkövetőire vonatkozóan. Volt egy óvatos, várakozási periódus.

 

Sámuel történetében, a kígyóval való első találkozásakor tudta, hogy itt az idő, hogy belélegezze istenségét és az egyensúlyt. És akkor, egy külső, váratlan és meglepő dolog történt, ami úgy tűnik, hogy a közbeavatkozása révén megvédte Sámuelt. Majd a későbbiek során megtanulta, hogy saját magának kell, hogy feltegye a kérdést, hogy mi az, amit tennie kell. Megtanulta, hogy szembe kell, hogy nézzen a kígyóval. Ezért megkérdezte, hogy miért van ott. És akkor megértette, hogy a kígyó valóban ki akar szabadulni a régi energia fogságából.

 

És ez talán azt a meglátást adja nektek, hogy ha egyensúlyi  és erős helyzetben vagytok, akkor az jó. Értsétek meg, hogy amikor ilyen helyzetben vagytok, még ki sem kell húznotok a kardotokat a hüvelyből. Létrejön egy olyan külső körülmény, ami segítségetekre lesz az energia kiegyensúlyozásában. Biztosan emlékeztek, hogy a második fénymunkás, aki mérgében előrántotta a kését, és meg akarta ölni a kígyót… azt azonnal megölte a kígyó. Ennek mondania kellene számotokra valamit a kiegyensúlyozatlan erő természetéről.

 

Szeretünk utazások során történt kalandokról mesélni nektek. Nagyon nagy kedvünket leljük ebben. Raphael (Arkangyal) tudja ezt mesterien előadni. Tulajdonképpen szoktunk vele tréfálkozni a mi oldalunkon, mikor azt mondjuk neki: „De hát ez csak egy történet” Állandóan történeteket mesél nekünk, amiket mindig azzal kezd, hogy: „Három ember ment az úton… Egy ember ment az úton.” (a közönség nevet, amíg Tóbiás Raphaellel incselkedik) Mindig ilyenekkel kezdi a történeteit. (a közönség még jobban nevet, részben azért, mert látják, hogy Tóbiást mennyire szórakoztatja ez a dolog,- igen, Tóbiás, néha nevetünk rajtad, szeretettel, persze)

 

De ennek mondania kell nektek valamit az ezen a ponton szükséges egyensúlyról. Értsétek meg, hogy a sötétség keresi a kiutat. Értsétek meg, hogy szembe kell, hogy nézzetek vele, mégpedig erő pozícióból. Ezzel nem arra akarunk burkoltan utalni, hogy tudjuk a választ a kérdésedre. De látjuk az irányokat. Látjuk, mennyire fontos fenntartani az erőt, de ugyanakkor folyamatosan feltenni a kérdéseket, folyamatosan megkérdezni ezeket a régi erőket, amit ti sötét erőknek, terrorista erőknek hívnátok,… hogy mi az, amit keresnek, minek a kiszabadítását keresik.

 

Kényszerítsétek őket a világ összes nemzetének egységesítésével. Kényszerítsétek őket asztalhoz, hogy beszéljenek veletek. És tudjátok mi lesz akkor? Ez nehéz lesz majd nekik. De ha az összes nemzetetektől és az összes vezetőitektől folyamatos nyomás nehezedik majd rájuk, akkor össze fognak omlani. Az úgy le fogja őket gyengíteni, hogy remegni kezd majd a térdük. Leülni, és szemtől szembe nézni az igazsággal, hát attól reszketni fognak.

 

Ezt attól a háromtól hallottuk, akik itt voltak velünk ma. Azt mondják, hogy ez lenne a legutolsó dolog, amit ez a csoport akarna. Ők zűrzavart akarnak. Terrorizmust. Szét akarják szaggatni az új energia szövetét. Mikor az igazság asztalához hívják majd őket, az le fogja őket rombolni. Nem fogják tudni, hogyan kezeljék a helyzetet. Ezek mind csak spekulációk a részünkről. A férfias harag, a katonai helyzet, drága barátaim, vissza is üthet, amennyiben nincs egyensúlyban. Visszaüthet, ahogy az a második fénymunkás esetében történt. Amire most szükségetek van, az a szeretetből és bölcsességből fakadó erő.

 

KÉRDÉS: Tóbiás, a barátaim, és mindenki, akivel csak találkozom, mind a békéért akarnak imádkozni. Azt javasoltam, hogy inkább a bolygón élő emberek teljes tudatosságáért imádkozzanak. Hiszek abban, hogy a teljes tudatosság azt jelenti, hogy emlékezünk arra, hogy kik vagyunk valójában, hogy a színtiszta szeretet vagyunk, ahol nincs hely semmi más számára. Ez így túlságosan egyszerű?

 

TÓBIÁS: Nem, kedvesem, te bölcs vagy. Te bölcs vagy. Hatalmas örömmel tölt el bennünket annak látványa, hogy milyen messzire jutottál. Akkor most beszéljünk egy kicsit az imádkozásról. Mikor az emberek imádkoznak, különösen, ha csoportosan teszik ezt, szeretnénk megosztani veletek, amit mi látunk ilyenkor a mi oldalunkról. Amit mi látunk, magszinten, az az, hogy jót próbáltok cselekedni, de nem a megfelelő energiákkal. Mikor emberi csoportokat hallunk imádkozni, akkor olyan sok zavar és egyensúlytalanság van ott jelen, hogy el kell ugranunk az útból, ki kell kerülnünk ezeknek az imáknak az útjából. Az emberek nincsenek tudatában annak, hogy miért is imádkoznak. 

 

Cauldre… azokra az e-mailekre gondol most, amiket ezek után kapni fog, de (a közönség nevet) akkor is folytatnunk kell. Az egyensúly tudatosságáról van szó. Arról, amikor először befelé tekintesz. Mikor ezek az események megtörténtek, (a terrorista támadások), nem azt mondjuk, hogy az rossz volt, hogy az egész világ imádkozott, de hallanotok kellett volna néhányat közülük. Nem volt semmi értelmük!

 

Tudjátok, hogy mi az, ami hatalmasabb egy imánál? Egy ölelés. Egy ölelés, amiért nem kérsz cserébe semmit. Az szeretet és az energia megosztása. Ami nem próbálja megváltoztatni vagy átalakítani az embert. Hanem kapcsolatba próbál lépni vele. Amikor két különböző frekvencián vibráló energia megérinti egymást, egy új, magasabb szintű energia jön létre, amit mind a két fél érez. Mikor megölelitek egymást, az a szeretet egyszerű kifejezése. Egy transzformáció történik, ami mindkét felet megváltoztatja. Senkinek az energiája nem fénnyel telibb vagy erősebb, jobb vagy rosszabb a másik emberénél. Itt egy kapcsolat alakul ki.

 

Az ima nagy félreértésre ad okot a társadalmatokban. Egy kihívást intézünk hozzátok, Shaumbra, hogy kezdjetek el ebbe belelátni, és találjátok meg az imának az új formáját. Mivel az emberek annyira hozzászoktak az „ima” szóhoz, tudjuk, hogy ez sokkolóan hat rájuk, amikor azt mondjuk, hogy ez többé már nem hatékony. A hatékony az, amikor tele vagytok együttérzéssel, mikor a szemetek megtelik könnyel, és törődtök a másik emberrel… ez az, ami különbséget tesz az energia megmérésénél. Ez nem az imáról szól, amit elmondtok az ajkaitokkal. Ez arról szól, amit közben a szívetekben éreztek.

 

Mai történetünk harmadik fénymunkása egy „folyamatot” akart beindítani a kígyónál. Meg akarta találni a kígyó belső sérült gyermekét. Ez egy kiegyensúlyozatlan energia volt. Nem tudta, mi is az, amit meg akart gyógyítani. Fogalma se volt róla, de azt gondolta, hogy meg fogja gyógyítani. Azt gondolta, hogy ha meggyógyítja a kígyót, akkor ő lesz a hős. Azt hitte magáról, hogy ő a gyógyító, a kígyó meg egyszerűen a páciens. De az energia nem így működik. Legelőször is azt kell megérteni, hogy miért van ott a kígyó. De ő nem értette ezt meg. Nem tette fel ezt a kérdést.

 

Mikor a békéért imádkoztok, mi is az tulajdonképpen, amiért imádkoztok? Általában így szokott ez történni: „Drága Istenem, kérlek, mulaszd el a problémáimat. Nem akarom őket látni.” Az ima a tudatosság megértésének az ébredéséről szól. Minden egyes alkalommal, amikor a tudatosság felébred, megjelenik a kígyó. De sokkal könnyebb lesz vele dűlőre jutni, ha azt kérdezitek: „Miért kerültél az utamba? Shaumbra vagyok. Erősen állok, isteni vagyok, és tudni akarom, mit keresel itt.” Köszönjük neked ezt a nagyon megvilágosodott kérdést.

 

KÉRDÉS: Utolsó kérdés. Tóbiás, azt mondtad, hogy építsünk új templomokat, amik valójában nem is templomok. Akkor miért hívod őket templomnak? Nem a tanítás új útjáról beszélsz, hogy: „járd az utad és tanítsd”?

 

TÓBIÁS: Csakugyan, és nagyon körültekintően választottuk ki ezt a szót. Ez egy használható szó, amit az emberek eléggé megszoktak már, és a jelentését is értik. Ez könnyebbé teszi számukra az átmenetet. Ha egy másik nevet adsz neki, akkor azt nem igazán fogják érteni, és azt fogják gondolni rólad, hogy egy másik bolygóról jöttél. (a közönség nevet)          

 

A „templom” szó használata új megvilágításban, a már stabilizált energia új módját fogja megmutatni. Erre persze az emberek felhúzzák majd a szemöldöküket, és azt kérdezik: ”És ez egy templom?” És ekkor lehetőséged lesz ezt válaszolni, hogy: „Igen, de ez új. Ennek nincsenek falai. Itt nincsenek felmagasztalt könyvek. Itt nem kell imádni semmiféle entitást, akit soha nem láttál, és valószínűleg nem is fogsz.”

 

Az új templom megérti, hogy az Istennel való kapcsolat mindenkinek belülről jön. Amióta csak elhagytátok az Otthont, Istent keresitek. Az új templom ti magatok vagytok… az új templom ti magatok vagytok. Ez az a hely, ahol Isten és az istenségetek megtalálható. Körültekintően válogattuk meg a szavainkat, mert a templom az nem a szerkezet, az nem az épület.  A templom az, aki előtted ül. A templom te magad vagy. Isten felkutatása itt befejeződik. Ez az, ahol meg fogjátok ismerni a Szellemet. Ez az, amikor meg fogjátok ismerni az Otthont.

 

Szeretnénk még egy kérdésre válaszolni.(hosszú szünet állt be, amíg Linda keresni kezdett még egy kérdést. Tóbiás, egy rövid várakozás után megszólalt, amit a közönség nevetése kísért „Nem gondoltuk volna, hogy ez ennyire nehéznek fog bizonyulni” Linda válasza: „Saját magadat kényezteted azzal, hogy már eddig is olyan sokra válaszoltál.”)

 

KÉRDÉS: Tóbiás, ez az utolsó, a legutolsó kérdés. Tudom, hogy Krisztus egy tudatossági szintre utal, ami ugyanaz, mint a Krisna tudatosság, Buddha… stb. De úgy tűnik, különbség van Jeshua Ben Joseph és Sananda között.

TÓBIÁS: Valóban, van közöttük különbség. Itt megragadnánk az alkalmat, hogy beszéljünk valamiről itt most, de mivel senki nem tette fel ezt a kérdést, kénytelenek voltunk mi megkérni benneteket arra, hogy tegyétek fel a kérdést. (a közönség hangosan nevet és Tóbiás is kuncog)

 

Itt van Jeshua energiája, akiről azt mondhatjátok, hogy ő egy lény, egy entitás, egy régi barát volt, aki a Földön járt. Ez volt a neve, és az energia lenyomatát ezzel azonosítottátok. Jeshua egy spirituális család része. Bár az emberi szavak néha igazán korlátozottak, mégis úgy fogalmazunk, hogy egy spirituális család része. Ti ezt a Sananda családnak neveznétek. Nos, a Sananda családon belül sok olyan lény, entitás van, aki ezt az energiát hordozza. Még a ti Földeteken is nagyon sok olyan Fénymunkás, nagyon sok olyan Shaumbra van, aki Sanandát közvetíti. Ez vajon azt jelenti, hogy Jeshuát közvetítik? Nem feltétlenül. Sananda egy kiterjedt családi energia.  Olyan ez, mintha téged, mondjuk Smith-nek hívnának. Van egy kiterjedt családod, ahol mindenkit így hívnak, de a te neved Jim. És ettől vagy egyedi.

 

Tehát van a Sananda család, ami valójában az Ark Rendjének a részét képezi. Ez- hogy is mondjam csak – az általatok arkangyalokként ismert lényektől eltérő sajátosságokkal bír. Sananda egy egészen egyedülálló energiával rendelkezik az Ark Rendjén belül. A tagjai, a család tagjai, a nagy változások és nagy tudatosságváltások idején el szoktak jönni a Földre.

 

És most engedjétek meg, hogy megosszuk veletek mindazt, amit akartunk. (a közönség nevet). Én, Tóbiás vagyok az, aki a Földön jártam több ezer évvel ezelőtt. Én vagyok az, aki régi barátságban van veletek, egészen az Atlantiszig visszanyúló idők óta. Szintén én vagyok az is, aki az elmúlt pár ezer év alatt végig ott sétáltam mellettetek, nem fizikai formában.

 

De létezik egy nagyobb, egy kiterjedtebb Tóbiás családi energia. Én nem csupán egy halott ember vagyok, vagy ahogy Cauldre szokott engem hívni, „az öreg zsidó”.(a közönség nevet) Egy ennél sokkal szélesebb, kiterjedtebb családi energiáról van szó. Közvetlen ágon az Ark Rendjéből származó család ez. A Tóbiás család energiát mostanában többen is TO-BEE-US-nak írják. Ez egy nagyon kiterjedt, hatalmas, nagyon dinamikus spirituális energia, aminek én, Tóbiás a része vagyok, és ti is a részei vagytok. Ez nem ugyanaz, mint a Bíbor Tanács, mert az egy csoport, ami a ’TO-BEE-US” energiáján belül létezik.

 

Ez a csoport, ez a család, amiből származunk, speciális időkben látogat el a Földre. Szorosan együtt dolgozunk a Sananda energiával, de mi a változás energiáinak munkásaiként jövünk ide. Olyan időkben jövünk, amikor óriási tudatosság váltás zajlik. Ez annak az ideje, amikor a szezonális energia munkásokat elküldjük. Ti vagytok azok, akik tudják, hogy kell megváltoztatni a tudatosságot, fogni ezt az éterikus energiát és segíteni elültetni azt, hogy ki tudjon mozdulni, és meg tudjon testesülni.

 

Már egy ideje vártunk arra, hogy ezt megbeszélhessük veletek, de drága barátaim, valami sokkal nagyobb volumenű dolog zajlik itt annál, mint amit képesek vagytok felismerni. Sokkal több annál, minthogy ez a Tóbiás nevű entitás itt ül veletek. Egy ennél sokkal kiterjedtebb családi energia van itt jelen, amikor itt beszélünk. És könnyebb benneteket „Tóbiásként” üdvözölni, akként az emberként, aki szintén járt a Földön, akként, aki együttérző és megértő, aki együtt sétált veletek, és aki a ti régi barátotok.  Könnyebb ezen az energetikai személyazonosságon keresztül beszélni hozzátok, mintha valami – hogy is mondjuk csak – grandiózus, kiterjedt és illusztris energiaként tennénk azt, ami közvetlenül az Ark Rendjéből származik, mert akkor nem tudnánk ilyen közvetlenül és személyesen beszélgetni veletek. Tehát én felveszem „Tóbiás” személyazonosságot, hogy egyenrangú félként tudjak veletek lenni. De értsétek meg, hogy itt valami sokkal, de sokkal hatalmasabb dolog folyik. És ez az oka annak, amiért most itt vagytok.

 

Ezzel akartuk lezárni a mai beszélgetésünket, de a kérdés nem lett feltéve. Azt akarjuk, hogy megértsétek az általatok végzett munka grandiózus voltát. Most egy tudatosságváltáshoz értek. Eljött az idő, hogy elvégezzétek a munkátokat. Tudni fogjátok mi az, ha egyszerűen csak felteszitek a kérdést. Megkértük Cauldre-t, hogy hangsúlyozza a Bíbor Kör valódi célját és valódi értelmét, hogy ez egy olyan hely legyen, ahol dédelgetik, támogatják, és lehetővé teszik mindazt a munkát, amit végeztek, hogy ez egy központi hely legyen, ahova bármikor eljöhettek, ha irányításra, szeretetre vagy egyszerűen csak egy ölelésre van szükségetek.

 

Nagyon szeretünk benneteket!

 

És ez így van.

 

 

 

Fordította: Telegdi Ildikó