TÓBIÁS CSATORNÁZÁSOK


MENNYBEMENETEL SOROZAT – 9. LECKE


KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK”


Elhangzott a Bíbor Körben

2002. május 5-énTÓBIÁS: És ez így van, drága barátaim, visszatértünk ide, szent templomotok energiájához. Az Új Energia elkezd beszivárogni, előjönni lényetekből. Milyen megtisztelő, hogy ezt a dalt játsszuk, (Over the Rainbow) ami bevezet a kérdés-válasz beszélgetésünkbe, mert ahogy ezt már régen is megmondtuk nektek, ti nem fogtok Haza menni. Nem ám!


Már hosszú idővel ezelőtt elhagytátok az Otthont egy grandiózus utazás kedvéért, hogy felfedezzétek kik is vagytok, hogy felfedezhessétek azt az igazságot, ami nem volt megismerhető számotokra az Első Körben. Az utazás nagyon sok érdekességgel és rengeteg tapasztalattal járt. Tisztában vagyunk abbéli vágyatokkal, miszerint újra megleljétek az Otthont, hogy befejezvén ezt az utazást visszatérhessetek oda, ahonnan valamikor elindultatok. De éppen úgy, ahogy annak idején arra Gautama (Buddha) is rájött, ti soha nem mentek Haza. Nem tudtok Hazatérni, mivel a tudatosságnak egy olyan új helyén vagytok, hogy a Hazatérés innen már nem lenne valami praktikus dolog.


Az Otthon fog eljönni hozzátok. Az otthon kitágul, hogy elérjen benneteket. És most pontosan ez történik. Az Otthon energiája, amit Metatron képvisel számotokra, eljön a Földre, eljön hozzátok. Ti egy beteljesedési pontra érkeztek, és nem az utazás végéhez. Még Gautama is úgy találta, hogy az utazás folytatódik. Az utazás folytatódik. Az igazság kibontakozik.


Ti egy beteljesedéshez, egy befejezéshez értek, ami után elindul a következő kör. Ez a beteljesedés egy Új Energiát hoz létre egy véges forrásból, kikerülve a dualitás játékából, ahol mindössze a dualitás két energiájának megjelenése és kinézete cserélődött egymással. Most, új egyéniségetekkel és tudásotokkal lehetővé teszitek az Új energia megteremtését, és ugyanakkor lehetővé teszitek az Otthonnak, hogy eljöjjön hozzátok.


Sok minden mondtunk ma nektek az Új Energiáról. Lehet, hogy most azt gondoljátok: „És most akkor én mihez kezdjek ezzel ma? Hogyan lesz ettől jobb az életem?” Az Új Energia jelentősége hatalmas. Nagyon messzire nyúló. És ez nem feltétlenül olyasvalami, ami abban a pillanatban érzékelhető lesz számotokra, ahogy kiléptek ezen az ajtón. De azzá válik a következő napokban, az előttetek álló pillanatokban. Amennyiben engedélyt adtok a már most is bennetek lévő megoldásoknak, hogy előjöhessenek ebben az ürességben.


Az emberekben van egy olyan tendencia, ami szeret nyomakodni, pótolni, küszködni, vagy két kézzel kapaszkodni. Ez a dualitás módszere volt. Az emberek nem szeretik az „ürességet”. Nem érzik benne jól magukat. És most itt nem a sötétségről beszélünk. Nem is a vákuumról. Az üresség, az a semmi, a szünet. A csend.


Ahogy bementek ebbe a Mennybemenetel Ürességébe, valami elő fog jönni belőletek. A megoldás, amit kerestek, nem valaki másnál van. A megoldás, amit kerestek, lehet, hogy egyáltalán nem az, amire gondoltatok. Ezért kértünk meg benneteket arra, hogy engedjétek el az elvárásaitokat. És ha elengeditek azokat, akkor nem lesznek előítélet dobozaitok, korlátaitok, vagy semmiféle elgondolásotok arról, hogy milyen is legyen a végkifejlet. Az elvárásaitok elengedése bizonyos értelemben azt jelenti, hogy az ürességben vagytok, a végeredményre vonatkozó elvárások nélkül. Az Új Energiában az eredmények sokkal grandiózusabbak, mint amilyenek a dualitásban voltak.


Shaumbra, olyan sokan vagytok, akik a dualitást akarjátok könnyebbé, jobbá tenni. Nem ezért vagytok itt. Nem egy új, javított kiadású dualitás miatt vagytok most itt! (a közönség nevet) Az Új energia megteremtésért vagytok itt. Azért vagytok itt, hogy jelen legyetek ezekben a pillanatokban, amikor a dualitás átalakul, és ezáltal új tudatosságra tegyetek szert. Ahhoz, hogy ide elérjetek, el kell, hogy engedjétek a régit, és az ürességben kell, hogy tartózkodjatok, hogy megszülethessen az új.


Az Új Energia átható változásokat hoz az életetekben. Például, ahogy azt ma Cauldre megtudta, az idő hajlékony az Új Energiában. És nem lineáris, ahogy azt dualitásban tapasztaltátok. Az idő érzékelése eléggé meg fog változni. Bizonyos értelemben ez jó, hiszen megismerhetitek az idő új aspektusait, és új módokon tudtok majd ezekkel dolgozni. Bár ez nehézségeket is okozhat azok számra, akik nagyon is az idő szabályai szerint élik az életüket. Olyanokra gondolunk itt, akik például meg vannak arról győződve, hogy egy bizonyos időre be kell érniük a munkahelyükre. Azoknak ez elég nehezen fog menni, mert ez a fajta időérzékelés nem létezik többé.


És ugyanez a helyzet a térrel. A tér is másféleképpen fog megjelenni. Azok, akik eddig nem szenvedtek klausztrofóbiában a szűk helyeken való tartózkodás következtében, hát az Új Energiában egy rövid időre pedig klausztrofóbiások lesznek. És azok, akik eddig szenvedtek a szűk helyeken, azok számára a dolgok most nem fognak olyan kicsinek tűnni. A tér is megváltozik. Az idő… a tér… a mélység, ezek mind meg fognak változni.


A dualitás elemeinek nagy része meg fog változni körülöttetek. A dolgok nem lesznek annyira lineárisak. Úgy fog tűnni, mintha a dolgok örvénylenének, kavarognának, ahelyett, hogy a megszokott irányban egyenesen lefelé haladnának az ösvényen. Így engeditek el azokat a kötéseket, amik létrehozták a létezés lineáris típusát. Most már spirálisan alakul a létezésetek, ami nincs lekorlátozva semmilyen irányban, semmilyen fázisban sem.


A dualitás régi energiái távozóban vannak. Azért vagyunk most itt, hogy az új energia néhány aspektusát megtárgyaljuk veletek. Ó, igen, ezzel kapcsolatban még dolgozni fogunk veletek az előttünk álló hosszú hónapok során.


És most, készen állunk a kérdéseitek megválaszolására.


KÉRDÉS: Tóbiás, kérlek magyarázd el, hogyan kell felnyitni a hét pecsétet.


TÓBIÁS: Nem erőszakkal, és nem nyomással. Elengedéssel. Engedd el őket. Ahogy Metatron mondta a múlt havi összejövetelünk alkalmával, egyszerre fognak kinyílni. Egyszerre nyílnak fel. Semmiképpen se vizualizáljátok magatokat egy fakalapáccsal a kezetekben, ahogy azzal próbáljátok feltörni ezeket a pecséteket. Ettől csak még szorosabbá fognak válni. Ha van valami módszer erre, akkor az az, hogy egyszerűen szeressétek magatokat, ahogy erről már korábban is beszéltünk. Egyszerűen új megértéssel, új bölcsességgel legyetek a múltatok iránt. Ahelyett, hogy önmagatok felett ítélkeznétek, és értéktelennek tartanátok magatokat, tudjátok, hogy mindennek, amin keresztülmentetek, célja volt. Ezért jött be ma Buddha közénk, hogy leüljön közétek, és megossza veletek az ő útjának energiáját, ami szintén nehéz és hosszú volt.


A hét pecsét meg fog nyílni, amint beléptek a Mennybemenetel Ürességébe, ahogy beléptek a még megteremtésre váró „most”-ba, ebbe a megteremtésre váró tudatosságba, és itt leültök. És ekkor a hét pecsét ki tud nyílni. (kuncog) Ez az, amikor tudják, hogy a part tiszta. És nem akadályozzátok őket a dualitás tudatosságával. Meg fogjátok tudni, mikor beléptek ide, a Mennybemenetel Ürességébe, hogy ezek a pecsétek valójában nem voltak olyan szorosak. De volt rajtuk egyfajta nyomás, olyasmi, mint egy víz alatti tárgy esetén, és ez a nyomás volt az, ami visszatartotta őket a kinyílástól. Mikor elengeditek a körülöttetek lévő dualitást, a nyomás eltűnik. Akkor a dualitás már nem tartja a pecséteket rögzítve többé.


KÉRDÉS. Drága Tóbiás, és Drága Buddha, aki már hosszú ideje a buddhista meditációk mestere vagy, nem értem, hogy a legtöbb ember hogy képes az ürességet megtapasztalni, anélkül, hogy bizonyos időt eltöltött volna magával, vagyis meditált volna. Valamint azt sem egészen értem, hogy hogyan vagy hogy miért teremtjük meg most az Új Energiát, ami eddig még nem létezett. Köszönöm.


TÓBIÁS: A mi álláspontunkból, valamint azokéból, akik nem régen jöttek át a mi oldalunkra, az a meglátás, hogy nagyon sokan elvárásokkal ülnek le meditálni. Nagyon sokan meg akarják tisztítani az elmét. És, ahogy ezt te is tudod, ez nem igazán jól működik. Ez az elutasítás ideje, amikor blokkokat helyeztek fel, és ezzel megakadályozzátok az energiahullámok áramlását. Vagyis nagyon sokat küszködtök ezzel a dologgal, amit ti meditációnak hívtok.


Mások pedig arra használták a meditációt, hogy elutasítsák a „most” megélését. Arra használták, hogy elmeneküljenek a dualitásból, a körülöttük lévő emberektől és az élettől. A felemelkedett státusz azt jelenti, hogy a pillanatban élni. Ha a pillanatban élsz, akkor meg semmi szükség a meditációra. Nincs szükséged arra, hogy meditálj. Te magad VAGY a sétáló, élő, lélegző meditáció.


Egy dolog van, amit megtanultatok a meditáció kapcsán, mégpedig az, hogy szükségetek van arra, hogy egyedül legyetek és megújítsátok, és élettel telítsétek magatokat. De azok, akik hosszú sétákat tesznek… azok, akik csak egy csendes helyet találnak, és különösen az autóvezetés… ebben több beteljesedés van, mint a meditáció régi formáiban.


Mi nem azt mondjuk, hogy a meditáció az rossz, mert akkor ítélkeznénk. Hanem azt mondjuk, hogy már túlhaladtátok a meditációt. Gautama, sok, rengeteg időt töltött meditációval, az elme megtisztításával, és még ő is felismerte, hogy nem ez volt a végső igazság. Nem ez.


Az üresség az más. Az az, hogy a szituációt félre tesszük egy pillanatra. És nem próbáljuk semmi mással pótolni. Az Iker Tornyok példáját hoztuk fel. A régi energia lerombolta. És nincs itt az ideje, hogy a helyére egy másik épületet emeljenek. A dolgok változnak az életetekben. Vannak dolgok, amiket energetikailag elvesznek tőletek, talán kapcsolatokat, munkát vagy esetleg az egészséget egy időre. És a tendenciátok pedig az, hogy ezeket pótoljátok, megjavítsátok.


Mikor megbetegedtek azonnal meg akartok gyógyulni. Legyetek a Felemelkedés Ürességében. Tudjatok róla, hogy egy átmeneti egyensúly zavar állt be a szervezetetekben. Tudjátok, hogy az isteni lényetek olyan megoldást nyújt nektek, ami sokkal nagyszerűbb, mint amit az orvosaitoktól kapnátok. De ti, emberek mindent azonnal pótolni akartok. A meditációt is, mióta elvettük tőletek, át akarjátok cserélni valami másra. A szertartásaitokat is pótolni akarjátok valami mással. Ez a „semmiség” ideje, amikor nincs nyomás, nincs küzdelem. Nem próbáltok semmit pótolni. Nem féltek és nem estek pánikba. Ez egy isteni pillanat. És ebben a pillanatban megérkezik a válasz. Ha úgy érzitek, hogy az elmétekkel küszködtök, magatokkal harcoltok, akkor nagyon jók az esélyei annak, hogy nem a jó irányba mentek. Akkor még mindig a dualitással küzdötök.


Még egyszer, arra kérünk benneteket, hogy próbáljátok ezt ki a következő hónap alatt. Találni fogtok egy dolgot – és azonnali igény jelentkezik bennetek a nélkülözött dolog pótlására. Emlékezzetek az Iker Tornyok képére. Emlékezzetek azokra a képekre, amit még ma is láttatok a képernyőn, ahol semmi, de semmi nem állt. Igen, ti ezt pótolni akarjátok valamivel, de ha ezt megteszitek, akkor olyan tudatosságra cserélnétek fel, ami a dualitás sajátja. Ehelyett, menjetek be az ürességbe. És akkor majd megértitek a következő lépéseket.


Az Új Energiáról szóló megbeszélésünk sok beszélni valót fog kiváltani belőletek az energiákkal kapcsolatosan. Lesznek olyanok, akik majd analizálni akarják ezt, és megpróbálják majd számokkal felbecsülni és megtárgyalni azt, hogy hogyan működik az energia. Még az egyik legnagyobb tudósotok (Albert Einstein) is arra a következtetésre jutott, ami a maga idejében egy briliáns meglátás volt, hogy az energia nem teremthető és nem pusztítható el. És ez a következtetés azokban az években így is volt rendjén.


Egy új kiegyenlítés van folyamatban, amiről majd beszélni fogunka későbbiek során, amikor majd el fogjuk magyarázni ezt a fajta energia kiegyenlítődést. Ezzel egy olyan elméletet ajánlunk fel, amiből megtudható, hogy hogyan lehet energiát teremteni. Kezdetben ez csak egy teória lesz. De ahogy ezt már tudjátok, azt követni fogja a technológia. Ha megteremtitek a tudatosság új energiáját, akkor hamarosan, nagyon hamar megjelennek azok az emberek, akik megértik, hogyan lehet ezt megteremteni a gyakorlati világban is.


KÉRDÉS: Enoch Kulcsaiban azt olvastam, hogy a „nullpont zóna” szükséges a felemelkedési folyamat során. Belépett a Föld ebbe a zónába? És ha nem, akkor mikor fog ez megtörténni, és milyen hatást fog ez ránk, emberekre gyakorolni?


TÓBIÁS: Te, mint Shaumbra, rengeteg „nullpont zónán” mentél már keresztül az utad során. És sokra emlékszel is. Ezek a depressziós időszakokban is megjelentek. Amire az Enoch Kulcsaiban utalnak, az nem feltétlenül ugyanaz, mint a Felemelkedés Üressége. Hasonló, de nem ugyanaz az energia. Emlékezz arra, hogy ezt a könyvet nem ebben az időben és nem ebben a tudatosságban írták. Az a dualitás megértése orientálódott, valamint a bibliai szent szövegek mélyebb megértését segítette elő. Azokban az időkben nem volt lehetséges az emberek számára, hogy belépjenek az Új Energiába, vagyis az sem volt lehetséges, hogy egy könyvben pontosan meghatározzák annak mibenlétét.


Nos, a felemelkedés felé vezető ösvény telis tele van „nullákkal”. De sokkal inkább azokhoz hasonlítanám ezeket, amit a csatornázáson mi úgy emlegettünk, mint: „sem-mi”, a „semmi-ség” a „nem cselekvés cselekvése” Vannak olyan időszakok, amikor az aktivitást szüneteltetni kell annak érdekében, hogy újra fel tudj töltődni. De ez egyáltalán nem ugyanaz, mint az általunk említett Felemelkedés Üressége. Ez teljes mértékben különbözik ettől, és attól a tudatosságtól, ahová tartotok, amikor már nem próbáljátok behelyettesíteni és pótolni a dolgokat, hanem megengeditek, hogy az isteni válaszotok érkezzen meg.


KÉRDÉS: Kérlek, beszélj bővebben a Rózsa Gyümölcséről, és arról, hogy ez hogyan manifesztálódik. Köszönöm.


TÓBIÁS: A Rózsa Gyümölcse az nem más, mint a ti isteni származásotok. És akkor képes átjönni és manifesztálódni, amikor ott ültök az ürességben, amiről ma beszéltünk nektek. Ez az a megoldás, ami még nem került behozatalra. Ez egy potenciál, ami egy olyan megoldást rejt magában, ami jelenleg semleges vagy szunnyadó állapotban van. De, mindig is ott volt. Ezek azok a válaszok, amiket mindig is kutattatok, de nem voltatok képesek fellelni azokat, egészen a megfelelő ideig. Ezt már korábban is elmondtuk, hogy bizonyos értelemben a választ már elrejtettétek saját magatok számára az utatokon. Mielőtt odaértetek volna, már megteremtettétek az összes megoldás potenciálját. Ez a Rózsa Gyümölcse. EZ a ti istenségetek. Ez AZ a része Istennek, amit magatokkal hoztatok Otthonról. Ez a ti személyes egyéniségetek összeolvadva a Szellem esszenciájával.


Most ez nem azt jelenti, hogy a válaszok már mind ki vannak dolgozva. Ez azt jelenti, hogy a megoldás energiája jelen van. Ettől még ugyanúgy emberi alakban kell élnetek, a „most”-ban, hogy a megoldás realizálódni tudjon. És ez lényetek minden szintjének részvételét igényli. Az isteni tudatosságotok a hét pecsét mögött rejtőzött eddig, amik most vannak kinyílóban. A Rózsa Gyümölcse a nem realizálódott megoldás, ami ugyanakkor mindig is jelen volt. A Rózsa gyümölcs nem tartalmaz részletes útvonal térképet a megoldásra vonatkozóan, viszont tartalmazza a megoldás összes energetikáját.


KÉRDÉS: Drága Tóbiás, mielőtt abbahagytam volna a jóslásokat, kaptam egy olyan jóslási ötletet, amitől nagyon izgatott lettem, és még most is az vagyok. Azt szeretném tudni, hogy vajon ez még most is helyénvaló-e, és nem csak magamra gondolok itt most – habár azt is szeretném tudni, hogy nekem személyesen megfelelő-e – hanem mindazokra, akiknek ilyen ötletei és vágyai támadtak vagy támadni fognak, hogy jóslással és ilyen természetű dolgokkal foglalkozzanak. Ha elkezdünk ezekkel foglalkozni, akkor az vajon azt jelenti, hogy még több eszköz lesz, amit el kell hagynunk? Tudom, hogy az összes eszközöm által jutottam el ide, a „jelenem”-be. Szükségem volt ezekre. Még mindig szükségesek és megfelelőek a számomra? Köszönöm.


TÓBIÁS: Hát valóban, eljött az ideje, hogy félretedd ezeket a dolgokat. Nézd meg a kérdésed mögött rejlő energiát. Hiányzik belőle az értelem vagy irányultság. Ugyanakkor a válasznak a lényed legmélyebb szintjeidből adódó veled született megértése is árad a kérdésedből, miközben a papírra vetetted ezeket a sorokat. Itt az ideje, hogy elengedd azokat. Becsüld meg őket, ugyanakkor engedd is el. Drága barátaim, az egyik legnagyobb kihívás a Shaumbra részére, az a kérésünk, miszerint engedjétek el azt a rengeteg dolgot, azt a nagyon sok mindent, amit eddig oly drágának találtatok. Tudjuk, hogy vannak, akik még most is tartanak bizonyos dolgokat a párnájuk alatt éjszakánként! (a közönség nevet) Könyveket, esetleg technikákat. És kristályokat, mindenek felett! Nem bántja a fejeteket? (még több nevetés) Itt az ideje, hogy elengedjétek az összeset, becsüljétek őket, és engedjétek el.


Ezek a termékek és programok közületek nagyon sok mindenkinek egyben a megélhetését is jelentették. Hiszen ezt tanítottátok másoknak. És most megjelenik bennetek egy félelem, hogy ha hagyjátok elmenni ezeket a dolgokat, akkor vajon miből fogtok megélni ezentúl? Miből fogtok megélni? És ekkor körbenéztek, és mit csináltok? Rögtön keresni akartok valami mást. Sőt, az lenne a legjobb, ha maga Tóbiás vagy Gautama adna a kezetekbe egy új eszközt, vagy nem? Vagy nem akarjátok azonnal pótolni az éppen elengedett dolgokat? És ez a lényege az egész mai megbeszélésünknek.

VAN valami más. Nem tudjuk megmondani, hogy mi az, mert ezt még mi sem tudjuk. De ez a valami, az Új Energiában van. Ez egy olyan megoldás és beteljesülés, ami sokkal grandiózusabb, mint az orákulum, vagy bármely más dolog, amihez ragaszkodtok. Nem tudtok belépni az Új Energiába a dualitás relikviáival együtt. Ha azt gondoljátok, hogy majd valahogy mégis besurrantok, (a közönség nevet), a kapuőr majd tájékoztat benneteket arról, hogy ez nem helyénvaló. (még több nevetés) Azt gondoljátok, hogy a ti biztonsági kameráitok szívósak. Hát, próbáljatok csak feljutni az Új Energia fedélzetére… nekünk sokkal szívósabb kameráink vannak.


Tudjuk, hogy ez nehéz. Érezzük, hogy kitör a pánik olyan sokatokban, ahogy a régi elengedésére gondoltok. Pedig ez csak rólatok szól. Még mindig vannak olyan dolgok, amiket helyes megtanítani másoknak. És ha eljönnek hozzátok tanácsadásra, és meg akarják ismerni a módszereiteket… ha még mindig ott kopogtatnak az ajtótokon, akkor helyénvaló dolog a tanításuk. De SZÁMOTOKRA, eljött az ideje annak, hogy belépjetek egy teljesen új zónába, az Új Energiába, amiről ma beszélgettünk.


Drágáim, a mai elmétekkel el sem tudjátok képzelni az Új Energia grandiózus voltát, szeretetét és teljességét. Szóval hagyjátok abba a próbálkozást. Hagyjátok abba a próbálkozást! Gyertek el a Felemelkedés Ürességébe! És a válasz rajtatok keresztül fog megérkezni. EZ a Rózsa Gyümölcse.


Ó, kedveseim, néhányan már keresztül mentetek ezeken a tapasztalatokon az életetek folyamán egy pár dologgal kapcsolatosan. És mit tettetek akkor? Azt mondtátok: „Ezt el se tudtam volna képzelni. Miért is ragaszkodtam annyira a múlthoz? Miért is nem bíztam magamban? Miért is nem bíztam magamban annyira, hogy tudjam, hogy az istenségem ott van bennem?”


KÉRDÉS: Tóbiás, mit fog hozni számunkra május 19-e?


TÓBIÁS: Hát, semmit. (a közönség nevet) Bámuljátok a csillagaitokat, és előrevetítetek mindenféle fontos eseményeket. Nem unjátok még? Mert semmi nem fog történni. Ez figyelemelvonás. Ez nem helyén való. Az egyik dolgot folyamatosan pótolni akarjátok a másikkal. Május 19-én menj be az Ürességbe, és hagyd abba az égbolt fürkészését!


KÉRDÉS: Beszélnél nekünk a nők státuszáról a bolygón? Úgy tűnik, nagyon nagy egyenlőtlenség tapasztalható ezen a téren, és sok esetben a nőket szexuális tárgyként kezelik. Úgy érzem, ez egyensúlyba fog kerülni a jövőben. Köszönöm.


TÓBIÁS: Kedveseim, örömmel közöljük, hogy az egyensúly közeledik. Ha összehasonlítjuk a nők átlag tudatosságát a Földön az egy évvel ezelőtti állapottal, amikor erről beszélgettünk, akkor azt tudjuk kiolvasni, hogy ez megváltozott. Néhány kihívást jelentő szituációtok kapcsán új megvilágításba került a nők szerepe. És persze a Shaumbra tudatosságotok megváltoztatta azokat a törvényeket, amik már annyira beleivódtak a férfi energiába. Nézzétek csak meg, mennyi minden változott azóta, hogy ezekről a dolgokról beszélgettünk veletek, alig egy éve. Nézzétek meg a változásokat és az újságaitok szalagcímeit.


Ez még tovább fog változni, mert a férfi és női energiáknak egyensúlyba kell jönniük. És mind a két oldalt tisztelni kell, mind a két oldalt. Mindannyian tartalmaztok férfi és női elemeket egyaránt, mindannyian. Azt nem úgy megy, hogy egyszerűen lecserélitek a régi férfi energiáitokat női energiákra. Egyensúlyba kell lenniük egymással. Az sem megoldás, ha nem becsülitek és nem tisztelitek a tudatosságotok férfias részét. De engedjétek meg, hogy a női rész előretörhessen. És meg fogjátok látni!


Meg fogjátok látni, hogy a Földön új egyensúlyba fog kerülni a női energia. És ezt a legjobban a körülöttetek levő emberekben fogjátok meglátni. Csodálkozni fogtok, ahogy a nők beintegrálják magukba a férfi oldalukat, és a férfiak pedig a női oldalukat. És megszületik majd egy új tolerancia az általatok „homokosnak” nevezett személyekkel kapcsolatban. Ők azok, akikben sokkal nagyobb mértékű férfi-női egyensúly található. Ők azok, akik tudták, hogy ez kihívásokkal fog járni, tudták, hogy bűnösöknek és perverzeknek lesznek ezáltal kikiáltva. Ők ezt mind tudták, amikor a magasabb szintű női-férfi egyensúlyt hozták magukkal. Ez volt a módja annak, hogy megmutassák a világnak, hogy az emberek képesek arra, hogy magukba integrálják a férfi és a női oldalukat egyaránt.


Mindezek a dolgok azt jelzik, hogy a dualitás kitárul, változik, átalakul és megteremődik az Új Energia a négyes szám jegyében. Köszönjétek meg mindazoknak, akik felvállalták a kihívást, hogy integrálják a női energiájukat. Köszönjétek meg mindazoknak, akik olyan keményen dolgoztak a tudatos szintjeiken azon, hogy ezt behozhassák. Nézzetek csak szét, hogy mi történik a világban körülöttetek. Egy teljesen új tisztelet és megértés övezi a mind a férfi és mind a női energiát.


Ugyanakkor azt is tartsátok a szemetek előtt, hogy ahogy ezek a változások bekövetkeznek, ahogy a dualitás alábbhagy, ahogy a kiegyensúlyozatlan férfi-női energiák egy új, szakrális egyensúlyban egyesülnek, vannak olyan energiák, amik az utolsókat rúgják. Ezek nem akarják a változást. Olyan dolgokat fogtok látni a híradókban, amikről Metatron beszélt, és ez lehet, hogy sokkolóan fog hatni rátok, és talán ki is estek majd az egyensúlyotokból. De itt mindössze arról van szó, hogy a Régi Energia próbál ragaszkodni, próbál ragaszkodni.


Drágáim, sok mindenről esett itt ma szó. És még folytatni fogjuk az Új Energia megbeszélését a következő leckék során is. Arra kérünk benneteket, hogy most, amikor elhagyjátok ezt a templomi helyet és visszasétáltok a dualitásba, ne felejtsétek el azt, amiről itt beszéltünk. Használjátok ezt az eszközt, a Felemelkedés Ürességét! Használjátok! Legyenek új megértéseitek. Tudjatok róla, hogy a dolgokat nem kell azonnal mással helyettesíteni! Ez időnként félelmetes lehet, mert a bennetek élő régi dualitás azt kiálthatja, hogy ezeket pótolni kell valami mással. De ebben a felemelkedési energiában a válaszok el fognak jönni hozzátok, és olyan megoldások, beteljesedések fognak történni, hogy teljesen máshogy fogjátok intézni a dolgaitokat, és másképpen fogtok gondolkozni a dolgokról. Úgy, ahogy ezelőtt álmodni sem mertétek volna. Dolgozzatok ezen, drága barátaim.


Örömünkre és megelégedésünkre szolgált veletek tölteni a mai délutánt. És dolgozni fogunk veletek az álmaitok és a nappali életetek során. Nagyon szeretünk benneteket. Gautama meghajol előttetek most. Nagyon erős érzelmek telítődnek benne. Látja a valódi megvilágosodottakat. Látja, ahogy besétáltok egy új tudatosságba, amit ő nem tudott megtenni. A Buddha tisztel benneteket.


És ez így van!Fordította: Telegdi Ildikó