TÓBIÁS ANYAGOK

Nyárközépi Új Energia Konferencia – Breckenridge, Colorado,
2006. július 16. – Adamus Saint-Germain közreműködésével,
Geoffrey Hoppe közvetítésében

www.crimsoncircle.com

Én vagyok, igen, én vagyok, Adamus a Bíbor Körtől. És Cauldre és minden Shaumbra, aki itt összegyűlt, Shaumbrák, akik hallgatnak minket és Shaumbrák, akik eljönnek, soha ne mondjátok, hogy soha.

A Bíbor Tanácsban az én dolgom a szervezés és manifesztálás. Az én felelősségem egy energia-konvergenciát előkészíteni, energiák, amelyek használatosak a fátyol felőlünk lévő oldalán és az emberi oldalon is, és ma, a Shaumbrával a konvergencia napja ez.

Ha megnézitek a mai nap asztrológiai és numerológiai jellemzőit, megértitek, miért választottuk azt, hogy itt legyünk ebben az időben. Megértitek miért – noha eredetileg úgy terveztétek, hogy a konferenciát a gyönyörű Tahoe tónál tartjátok – nem volt ez lehetséges. Az összes energia-konvergencia miatt, beleértve az iskolákat és workshopokat, amelyeket itt tartottatok ezen a helyen az elmúlt időkben, ezek miatt volt szükséges ma újra itt lenni.

Az én felelősségem biztosítani egy energia-szervezetet, mert bizonyos értelemben azt mondhatjátok, az energiák a potencialitás állapotában vannak és néha – ahogy ti neveznétek – kaotikus állapotban. Csupán azért nevezitek káosznak, mert nem látjátok a lehetőségeket, amelyek minden – minden – egyes energia-morzsában benne vannak, amelyek körülvesznek titeket, amelyek bennetek vannak, és amelyek más dimenziókban vannak.

Mint angyali lény és mint a Bíbor Tanács tagja, én segítem biztosítani ezt a szervezést az energia konvergencia által, és ez az, amit ma tenni fogunk. A mai nap a konvergencia és a beavatás napja, lesz egy beavatás, mely betetőzi a korszakokat; száz és ezer évek munkáját a ti oldalatokon; betetőzi hét év nagyon intenzív munkáját, melyet együtt végeztünk Shaumbraként és a Bíbor Körként.

Én, Adamus Saint-Germain, felelős voltam sok-sok szervezet és rend megalapításáért régebben a Földön: a Templomos Lovagok; a Szabadkőművesek; a legendás, de nagyon reális Kerek Asztal Lovagjai; és a kedvenceim, az Illuminátusok. És annak ellenére, hogy az Illuminátusoknak rossz hírük van azok miatt, akik nem szeretik, amit tanítunk – a tudomány és a spiritualitás összeolvadásának tanítását, az igazság tanítását –, az Illuminátusok mindig a legkedvesebbek voltak szívemnek mostanáig.

Shaumbra, nagyon sok minden támogat benneteket abban, amit tesztek. A fátyol felőlünk lévő oldaláról ott van a Bíbor Tanács. Egy különleges Rend, és nem közvetlenül az Ark Rendjének része. Egy különleges feladattal megbízott különítmény vagy egység, mely a tanításért felel. A Bíbor Tanács összehozza az Ark Rendjéből a legmagasabb angyali energiákat, összegyűjti őket a minden dimenzióban és a Földön folyó tanítás kedvéért. A Bíbor Tanács az, aki támogat benneteket a munkátokban, amelyet végeztek, az angyali lények, akik bejönnek és segítenek kalauzolni titeket, mint Tanítókat, segítenek vezetni a saját életetekben, segítenek elhozni hozzátok néhány új információt, amelyet eltettetek magatoknak, hogy behozzátok a megfelelő időben. Ez a Bíbor Tanács szerepe.

Aztán itt van a Shaumbra Egyetem, amely egy támogató eszközként létesült, egy gyakorló- és tanulóeszköz a Shaumbrák számára, akik Tanítók – és ti így vagy úgy, mindannyian tanítók vagyok. A Shaumbra Egyetem eredetileg a nem fizikai síkokon létesült több mint 2000 évvel ezelőtt, és ott érlelődött. Felkészült a munkára, amelyet ti fogtok végezni itt a Földön, ha az Új Energia korszaka beköszönt. És eljött.

Még itt van a ti új Bíbor Kör Energia Társaságotok is. Energiát biztosít, hogy támogassa a ti tevékenységeiteket. A Bíbor Kör Energia Társaság ugyanakkor a vezeték, az áramlás eszköze, mely hozzájárul, hogy a más birodalmakban lévő energiák – az angyali és a kristálybirodalmak – beáramoljanak és aztán kiáradjanak hozzátok a földi dimenziókba, hogy támogassanak benneteket a munkátokban. Látszatra egy társaság, egy testület, de egy olyan társaság, mely nyitva áll és elérhető mindenki számára, aki részt kíván venni. Azok, akik felelnek a Bíbor Kör Energia Társaságért, felelősek az energia megfelelő áramlásáért és rendezéséért, vissza a Shaumbra Egyetemhez és a többi entitáshoz és struktúrához, melyek támogatnak benneteket munkátokban.

Ezt ne feledjétek, Shaumbra. Ne feledjétek, van egy energiaáramlás, és aztán az energia struktúrát vagy rendezést kap és kiválik abból, amit káosznak vagy semminek neveznétek, de ami ténylegesen potenciális/lehetőség – és ez a struktúra vagy rendezés fontos a ti munkátokban. Alapjában véve fókuszálás vagy irányítás. A lehetőségek kiáramlása, melyek előjönnek, hogy manifesztálódjanak a fizikai világban körülöttetek mindenütt, és a fizikai valóságban, melyre szükségetek van, hogy támogassák létezéseteket a Földön.

Semmi baj a struktúrával. Nagyon alkalmas, de ahogy azt már megtanultátok az elmúlt hét év során, ami a legfontosabb a struktúrával kapcsolatban, hogy tartsd képlékenyen, rugalmasan és nyíltan, hogy bármikor szabadon változtathassa formáját. Fontos az energiát struktúrába helyezni, földeljétek le abba a teremtéstípusban, amit választottatok, hogy megteremtsetek, aztán hagyjátok meg a nyíltságát, a képességét, hogy változzon és áramoljon válaszként nektek és a valóságállapotnak, amelyben az adott pillanatban vagytok. Nagyon gyakran, amikor az energiát strukturáljátok, az alkalmas és megfelel a pillanatnak, de aztán nincs mozgásszabadság engedve neki, hogy veletek együtt átmenjen a következő pillanatba. Tehát most ti valami történelemnek vagy málhának nevezett dolgot teremtetek, mert mert engeditek meg a struktúrának, hogy veletek együtt szabadon mozogjon.

Nos, itt van a Bíbor Tanács, az angyali rend, mely támogat titeket; a Shaumbra Egyetem, amely a Shaumbra munka tényleges szíve és lelke; a Bíbor Kör Energia Társaság, mely áramlik és támogat energiával; és itt van egy hiányzó darab. A darab, melyet mi és ti hosszú, hosszú ideje készítünk, és nagyon intenzíven az elmúlt hét év során.

Itt volt nektek ez a Bíbor Körnek nevezett dolog. Ez egy – hogy is mondjam – egy laza típusú szervezet volt. Egy szó volt, azért jött, hogy jelentsen valamit, előkészítette magát a konvergencia napjára. Előkészítette magát a beavatásra.

Tehát ma mindannyiatoknak, akik velünk vagytok bármilyen módon, formában vagy alakban, mi egy beavatást adunk. A Bíbor Kör Rend, a ti beavatásotok.

Ma beavatjuk a Bíbor Kör energiáját és mindenkit, aki azt választja, hogy Standarddá (a ford. megjegyzése: Megtartottam az angol Standard szót, magyarul is használjuk. A következőkben St. Germain magyarázza, miért ezt használja, illetve interpretálja. Standard = mértékadó, alapvető, szabványos, példás, hiteles, mérték, irányadó, minőség, nívó, zászló, lobogó, színvonal stb.) válik – a Bíbor Kör Standardjává. Gondosan megválasztottuk a „Standard” szót. A múltban olyan szavakat használtunk, mint „lovag”, „pap”, vagy más titkos szavakat használtunk, hogy megnevezzük azokat, akik részt vesznek a Rendben. A „Standard” szót választottuk mindannyiatok számára, akik ma azt választjátok, hogy beavatottakká váltok. Most már értitek, hogy Tóbiás miért kérte, hogy ne legyen semmilyen más beavatás, meditáció vagy más egyéb hasonló. Erre a Shaumbrával töltött pillanatra tartogattuk.

A standard egy minőségi szint. A standard egy alap és egy tartóoszlop. A standard példává válik mások számára. A standard egy világítótorony. A standard egy olyan valami, amely behozza a pillanatnak megfelelő energiát.

Nos, mi veletek együtt, talán egy kis idegenkedéssel, vonakodással, a Standardok, a ti beavatásotokat választjuk, a ti beavatásotokat a Bíbor Kör Rendbe.

Ez most néhány kérdést vet fel. Ha itt ültök ma a teremben, ha fizikailag jelen vagytok, a múltban tagjai voltatok egy rendnek vagy egy titkos társaságnak, nemde? És innen ismerjük mi egymást, ez az, ahogy ti és én összekapcsoljuk energiáinkat. Néhányatok számára a rendek visszamennek egészen a Esszénusokhoz. Mások a Templomos Lovagokig. Mások a Testvériségekig. Mások a Illuminátusokhoz tartoztak, és néhányan főként a Rózsakeresztesekhez.

A rendeket a megfelelő időben az emberiség számára alapítják. A rendeket azért alapítják, hogy struktúrát, fókuszálást, szervezést és kifejezést hozzanak rendkívüli energiáknak rendkívüli időkben.

Tudjuk, hogy ez most kérdéseket vet fel nálatok, és főleg kedves barátomnál, Cauldrenál, mert oly sokan közületek mondtátok „Soha, soha, soha többé”. Igen, valóban, Cauldre és én egy picit megharcoltunk tegnap éjjel (nevetés). Nagyon aggodalmas állapotban volt, amint azt most néhányan ti is megtapasztaljátok. Ha halljátok a szíveteket verni, ha érzitek az izzadtságot a tenyeretekben és a hónaljatokban, ha éreztek egy kis aggodalmat, az azért van, mert már korábban is voltatok egy Rend tagjai. És ezen rendek által vért ontottak, vér folyt, és ez általában a tietek volt (néhány nevetés).

Üldöztek titeket a hitetek miatt. Üldöztek azért, amit abban az időben próbáltatok tenni. A Rendekkel kapcsolatos tapasztalataitok miatt, a Rendek, amelyeket oly nagyon szerettetek, óriási fájdalom nehezedett rátok. És nemcsak a vér volt az, hanem az érzelmi fájdalom.

Az érzelmi fájdalom amiatt, hogy sokatokat felkértek, hagyjátok el a rendet. Az emlékezés arra, milyen volt amikor abban az időben a Földön a tanács elé léptél és megkértek, hogy távozz. A visszautasítottság érzése, az érzés, hogy kitettek egy csoportból, amelyet oly nagyon szerettél, mely mellett oly mélyen elkötelezted magad, amelyért harcoltál, amelyet megvédtél.

De megkérlek benneteket, emlékezzetek vissza és érezzétek az energiáját annak a pillanatnak, amikor felkértek a távozásra, és hogy miért kérték ezt tőletek. És jóllehet azóta is nehézséget, problémát okoz ez nektek, oka volt ennek drága szeretteim.

Nagyon nagyot fejlődtetek. Olyan megvilágosodottakká és tapasztaltakká váltatok a saját utatokon, hogy a Rend önmagában nem volt már megfelelő a számotokra. Megkértek, hogy távozz, hogy kimenj és most már önmagadnak fedezz fel dolgokat, hogy kimenj és összegyűjts, és tanulj, és növekedj önállóan, hogy újra visszatérhessünk most együtt, a konvergencia e napján, mindennel, amit összegyűjtöttetek az út során, a bölcsességetekkel, a szeretetetekkel, a leckékkel, amit megtanultatok önmagatokról és az emberiségről, és visszahozzátok ebbe a pontba.

Kint voltatok betakarítani az Életet, tanulni az Életet. Ti voltatok a tanítók, akik kimentetek, hogy új tanítványokká váljatok, hogy visszatérhessetek mégegyszer mint új Tanítók. És ezért kértünk meg, hogy távozzatok. Megtiszteltetés volt ez, noha nem annak látszott abban az időben. Egy áldás volt ez számotokra és a Minden Ami Van számára.

Magatokra voltatok hosszú időn át. Magány volt, időnként sötét volt, és nehéz volt. De most újra összegyűlünk ebben a Shaumbra konvergenciában egyesülni, hogy visszahozzunk együtt energiáinkat, hogy újra sorakozzunk új módon a Bíbor Kör Rend lobogója alatt a Föld bolygón.

Ez az első spirituális Rend – kivétel nélkül – az Új Energia első spiritualitás Rendje. Mi tudjuk ezt, hiszen mi segítettünk megszervezni ezeket. Mi tudjuk, mert látjuk, ki ment ki és ki jött vissza. Mi látjuk, kik szervezik és kik vannak valójában az Új Energiában. Nos, ez egy rendkívül áldott nap mindannyiunk számára, akik összegyűltünk itt, megalapítva az Új Energia első Rendjét.

Ti vagytok a Standardok – ha azt választjátok. Elvégezzük a beavatást mihelyt áttekintjük a Standardok Útját az Új Energiába.

• A Standard Útja Önmagával kezdődik.

1. Az első az Önszeretetről szól, mert hogyan szolgálhatnátok másokat, hogyan segíthetnétek másoknak, ha nem tanultátok meg szeretni önmagatokat. Oly sok minden, amit magányotokban megtanultatok mióta felkértek a régi rendek elhagyására, önmagatok szeretetének felfedezéséről szólt. És hogy felfedezhessétek a szeretetet, fel kellett fedeznetek a sötétséget. Fel kellett fedeznetek az elutasítottságot, a gyűlöletet és a magányt, hogy most visszatérhessetek ide megtapasztalva, tudva, milyen is ténylegesen beleszeretni önmagatokba.

2. A következő, Önmagatokkal kapcsolatban a Standard Útján: követni saját igazságotokat. Megtanultátok milyen volt követni mások igazságát, és ahogy Kuthumi mondaná, szívás. (nevetés) Megtanultátok, hogy mások igazságát követni zsákutcába vezet, szorongáshoz és depresszióhoz vezet, zűrzavarhoz vezet önmagatokban. De amikor saját igazságotokat követitek, az kritsálytisztaság; az nyilvánvaló; az színtiszta.

3. És a Standard Útja az önbizalomról is szól. Ó, ebben az elmúlt hét évben azt játszottátok, hogy minden egyébben hittetek – szellem, vezetők, saját elmétek – mindenben, kivéve önmagatokban, úgyhogy most már fel tudjátok fogni, milyen hallani azt az áldott belső hangot, és mihelyt egyszer felfedeztétek, már nem egy csendes hang. Egy hang, mely annyira világos és tiszta, hogy tudjátok róla, hogy az saját igazságotok.

4. A Standard Útján Önmagáért ott van a bőség is. Kimentetek ebben az elmúlt ezer évben és megtapasztaltátok, milyen hiányban és szegénységben éli, a korlátoltság hitrendszerében élni. Megtanultátok, milyen koldusnak, szenvedőnek lenni. Megtanultátok milyen megtiltani az energia áramlását életetekben. De most, a Bíbor Kör Rendje Standardjaként elfogadjátok a bőség útját.

A bőség minden formája életetekben,a megfelelő energiák beáramlásával hozzátok, a megfelelő időben és pillanatban, amikor szükségetek van rá. Nem angyalszárnyon érkezik, nem ajándékként a szellemtől, hanem valami olyan, amit ti választottatok és saját magatok számára manifesztáltatok saját életetekben, és felfedezitek, hogy ez a bőség természetes. A bőség áramlás. A bőség önmagatok szeretetének kifejeződése.

• A Bíbor Kör Rendje Sandardjának Útja a Teremtésről is szól, és a teremtésnek is négy pontja van.

1. Az első: vállalj felelősséget saját teremtéseidért. Megtanultátok, hogy senki más nem felelős a ti életetekért. Nem vagytok áldozatok. Senki más nem teszi meg értetek. Felállítottatok egy gondosan kidolgozott energiamozgás sorozatot, mely hozzájárul a teremtés – saját teremtésetek – belépéséhez életetekbe. Nem háríthatod senki másra, nem lehetsz senki más áldozata. A Standard felelősséget vállal saját teremtéseiért.

2. A teremtés második pontja: adjatok saját teremtéseiteknek életet és szabadságot. Egy dolog teremteni valamit, és más dolog aztán megáldani életerőtök isteni energiájával és saját életet adni neki, saját szabadságot adni neki. Gyakran az emberek teremtenek és aztán kontrollálnak, de ez igazi hiányt, valóságos energiavákuumot és az energia egyensúlytalanságát okozza.

De amikor teremtetek valamit életetekben, életet leheltek teremtésetekbe, és aztán szabadon engeditek. Növekedhet. Fejlődhet olyan módokon, amelyet az emberi elme nem is képes felfogni. Olyan potenciálokká fejlődhet, amelyeket nem is vesztek észre, hogy itt vannak ma. Életet adni, életet lehelni a teremtéseitekbe és szabadon engedni őket olyan, mint a szülő-gyermek közötti kapcsolat. A szülők életet adnak egy gyermeknek, de nem a tulajdonuk. A szülő felnevel egy gyermeket, de aztán el kell engednie, hogy önállóan növekedjen. A különbség az, a teremtéseitek mindig a tieitek, mindig a ti részeitek, és miért akarnátok korlátozni azokat?

3. Életet akartok lehelni minden egyes teremtésbe. Leheljetek életet önmagatokba mint Tanítók. Leheljetek életet mindenbe, amivel elárasztjátok az életeteket. Adjatok neki szabadságot a növekedésre, fejlődésre. Adjátok neki a szépség, az öröm, és a kifejeződés szabadságát és sok-sok különböző úton és módon fog visszatérni hozzátok.

A Bíbor Tanács és a Bíbor Kör Rendjének Standardja sosem korlátozza teremtéseit, és nincsenek elvárásai az eredménnyel kapcsolatban. Nyitott és korlátlan. Teremtetek és sosem korlátoztok. Megengeditek, hogy folyamatosan áramoljon. Minden teremtés flexibilis.

4. A Standard Útja a Gnost – negyedik pont: Gnost. Tóbiás beszélt korábban a gnostról. A gnost a megoldás. A gnost a kreatív áramlás. A gnost egy energia, melyet eonok óta nem használtak, és ahogy a gnost most belép, hidat ver isteni és emberi között, és teremtőként és Standardként megengeditek, hogy a gnost beáramoljon. Ahelyett, hogy a problémák és kihívások megkötözzenek és korlátozzanak benenteket, egyszerűen megengeditek a gnostnak, hogy bejöjjön és világos, nyílt megoldást nyújtson.

• A Bíbor Kör Rendje Sandardjának Útja továbbá az Életről szól.

1. A élet első pontja: válaszd az életet. Az életet választani minden pillanatban és minden lélegzettel. Azt választani, hogy itt vagy a Földön ebben a rendkívüli időszakban, ezt az átmozdulást/átlépést az Új Energiába. Az életet választani minden nap, tudatni a testtel, elmével, gnosttal és lélekkel, hogy azt választod, hogy itt legyél. Amikor azt választod, hogy fizikai testben legyél, az megváltoztatja a teljes energetikai struktúrád összetételét, és ennek következtében teljesen más típusú energiákat vonz hozzád. Ha az életet választod, életet-választó energiákat vonzol magadhoz.

2. Az életben a második pont: légy együttérzéssel minden iránt. Elsősorban együttérzéssel önmagaddal. Együttérzés mindennel, amit tettél; együttérzés minden tapasztalattal, amelyet valaha szereztél; együttérzés azzal a momentummal, amikor felkértek, hogy hagyd el az egyik régi Rendet. Ó, ez egy nehéz teher volt a szíveden és történeteden. Vedd most szemügyre. Nézd az öregek szeretetetét, amikor felkértek a távozásra. Lásd az együttérzésüket, amikor azt kérték egy mélyen szeretett és tisztelt vezetőtől, hogy hagyja el azt a Rendet, amelyet együtt alapítottak veled.

Légy együttérzéssel minden személy, minden tapasztalat iránt; együttérzéssel az áldozatokkal és a bántalmazókkal; együttérzéssel azokkal, akiknek nehézségeik és problémáik vannak az életükben, mert azt választották. Az együttérzés arról szól, hogy tiszteled a választásaikat, rámosolyogsz a hajléktalanra, rámosolyogsz a fogyatékosra vagy nyomorékra, rámosolyogsz a gazdagra és hatalmasra, rámosolyogsz mindenre. Ez az együttérzés. A Standard együttérzéssel van minden iránt, és azzal a megértéssel, hogy minden megfelelően van választva és megcselekedve.

3. A életben... az életben a harmadik pont: elfogadni az élet áldásait. Számtalan van. Az élet azért van, hogy titeket szolgáljon. Az élet itt van, hogy szolgáljon mindent. Áldássokkal van teli. Körülöttetek most bőséges áldás van – áldások Gaiától, áldások más emberektől, áldások minden pillanatban. Minden személy, akivel találkozol az utcán, minden személy, akivel kapcsolatba kerültél, minden állat, minden madár, minden fuvallat, mely megcirógatja arcodat – áldás. Oka és célja van az életedben. Fogadj kivétel nélkül mindent áldásként. Ne véletlenként, ne úgy, mint valamit, aminek éppen meg kellett történnie, hanem mint egy szinkronikus eseményt és áldást az életedben, és egy teljesen úgy módon kezded értékelni az életet.

4. A Bíbor Kör Rend Standardjaként arról is szó van, hogy tisztelni az életet, amint önmagadat tiszteled, és tisztelni önmagadat, amint az élet tisztel téged. Ez Yeshua elve. Arról szól: „Úgy bánj másokkal, ahogy elvárod, hogy veled bánjanak.” Mindennek van egy kölcsönös energiája. Úgy bánj az élettel, ahogy szeretnéd, hogy az élet bánjon veled. Kedves barátaim, bánjatok jól magatokkal. Bánjatok jól magatokkal.

• A Bíbor Kör Rendje Sandardjának Útja a Földön – a negyedik kategória – ugyanakkor a tanítókról szól. Ezek vagytok ti, Tanítók, és az első pont:

1. Légy tanítója mindenkinek, aki hozzád jön – és sokan lesznek. És számtalan alakban és formában jönnek majd, számtalan különböző módon. Nem feltétlenül úgy jönnek, hogy feliratkoznak egy workshopra. Lehet valaki, akivel összeütközöl egy üzletben, lehet egy munkatárs, egy gyerek, szülő, barát. Mindenféle módon és formában jönnek majd hozzátok.

Fontos megjegyezni itt, hogy el fognak jönni hozzátok. A Standard nem térít vagy prédikál, mert a Standard tisztel mindenkit. De a Standard azt is tudja, hogy a megfelelő időben eljönnek hozzátok. Aztán pedig figyeljetek. Hallgassátok őket. Nem arról van szó, hogy prédikáljatok, arról sem, hogy tanítsatok. Csak figyeljetek, hallgassatok. Tudni fogjátok, mit mondjatok a megfelelő pillanatban. Képesek lesztek érezni és érzékelni őket minden szinten. Képesek lesztek egyidejűleg összekapcsolódni isteni és emberi énjükkel, és tudni fogjátok a pontos, megfelelő szavakat. Tanítók vagytok és ők el fognak jönni hozzátok.

2. A Standard Útján a tanítással kapcsolatos második pont annak a megértése, hogy örömmel vagytok tanítók. Ez nem kötelesség. Nem vagytok kinevezve arra, hogy ezt tegyétek. Nem kell ezt tegyétek. Ez nem egy karika, ami át kell ugornotok, nem egy szolgálat, amit el kell viselnetek, hogy egy következő szintre juthassatok. A Bíbor Kör egyetlen angyali lénye sem kért arra, hogy ezt tegyétek, ha ez nem öröm számotokra. Ha azért tanítotok, mert kötelességeteknek érzitek, akkor ez kötelességként fog átjönni. Akkor ez erőlködés, küzdelem lesz. Nehéz, bonyolult lesz, és a tanítványaitok is ugyanezzel a kötelesség-energiával jönnek hozzátok, és nem lesz kielégítő. A Standard örömben tanít.

3. A Standard ugyanakkor – a tanítás harmadik pontja – a Standard ugyanakkor jutalom elvárása nélkül tanít. Nem járnak érte jó pontok, a Bíbor Tanácsban sem lesz jobb helyetek (nevetés). Nem kaptok majd egy jobb ÁlomJárót (DreamWalk) csak mert tanítók voltatok. Nincs érte jutalom, és a paradoxon az, ha örömmel tanítjátok azokat, akik hozzátok jönnek, minden rendelkezésetekre fog állni. De ha jutalomért teszitek, az energia hatástalanítja önmagát. Ne a jutalomért tanítsatok, de értsétek meg, a jutalom ott van a Mostban.

4. A Standardok tanításra vonatkozó negyedik pontja: tanítani a gnostot, tanítani a dei un gnostot mindenkinek, akik eljön hozzátok, és ez eltarthat egy ideig. Eltarthat hónapokig és évekig, hogy eljussatok arra a pontra, amikor kimondhatjátok nekik a szavakat: „dei un gnost”; arra a pontra, amikor felfogják, milyen emberi széküket kiegészíteni a negyedik lábbal; behozni a gnost energiáját, hogy egyesüljön a testtel, elmével és lélekkel. De ti átvezetitek, tanítjátok és kalauzoljátok őket a gnost folyamatán.

Ez a tizenhat pont négy kategóriára bontva, mindenik négy ponttal… a Bíbor Kör Rendje Standardjának Újta.

Most itt a beavatás ideje, és ez választás alapján történik. Választás szerint. Mindannyiatok csendes választása lesz. Ha ma nem választájátok, bármikor választhatjátok. Ha nem vagytok itt személyesen, ha most hallgatjátok, választhatjátok most vagy később. Ha a Most pillanatán kívül olvassátok vagy hallgatjátok ezt, értsétek meg, hogy valójában a Mostban vagytok időn és téren áthaladva, és ugyancsak választhatjátok most vagy később.

Ez a beavatás ideje a földi Bíbor Kör Rend Standardjaként. Megszilárdítja a munkát, amelyet végeztek. Egy rendszerbe helyezi azt, egy igaz és szolid tagságba.

Kifejezetten kérem, hogy készüljön egy bizonyítvány, és majd mutatom Cauldre-nak a pontos tervet. Kérni fogom, hogy készítsenek fémből egy medált, aranyból is és bronzból is, mely jelképezni fogja ezt az új Bíbor Kör Rendet a Földön és kaphatóvá/beszerezhetővé kell tenni. Igen, Cauldre, pénzbe fog kerülni (nevetés), de beszerezhetővé kell tenni azok számára, akik hordani szeretnék, ha azt választják.

Nos, engedjétek meg, hogy először is behozzunk a megfelelő/egyező angyali energiákat. Most behozzunk kedves barátunk, Tóbiás energiáját, megkérjük az összes angyali lényt, hogy csatlakozzanak hozzánk ezen a színpadon Cauldre és Linda mögött.

Kérjük Kuthumi energiáját, hogy csatlakozzon hozzánk ezen a színpadon, meglátjátok a harmadik szemetekkel vagy érzitek majd a szívetekben, hogy mind az alkalomhoz illő öltözéket viselnek.

Kérjük Ohamah energiáját, hogy csatlakozzon hozzánk a színpadon ezen a délelőttön.

És kérjük Kwan Yin energiáját, hogy csatlakozzon hozzánk a színpadon ezen a délelőttön.

És végül behozzunk Raphael energiáját, hogy csatlakozzon hozzánk a színpadon. És ezzel teljes a Bíbor Tanács Angyali Lényeinek jelenléte, akik részt vesznek a beavatásban.

Mindeniketek számára Shaumbra, akik a beavatást választottátok, lesz egy megfelelő/összhangban lévő/megegyező Angyali Lény, aki belépik az életetekbe, aki azonnal és követlen módon kapcsolódik hozzátok. Most ne foglalkozzatok a nevekkel. Ne foglalkozzatok az arcokkal, kaptok egy megfelelő Angyali Lényt a Bíbor Tanácsból, aki ott lesz, hogy veletek dolgozzon. Nem olyan vezető lesz, mint amilyeneket a múltban ismertetek. Nem egy küldönc lesz. A ti megfelelőtök lesz a Bíbor Tanácsban angyali szinten. Veletek fognak dolgozni, hogy kiengyensúlyozzátok és áramoltassátok az energiákat oda és vissza. Ők lesznek a ti angyali társaitok. Nem, nem fogják megoldni a problémáitokat, hisz egyetlen problémátok sincs. (nevetés) Munkatársaitok lesznek a ti beavatott Tanítói új szerepetekben. Nos, ha a beavatást választottátok, akkor most ők is bejönnek.

Megkérünk összesen hat embert, hogy lépjenek elő képviselni a Bíbor Tanács Rendje emberi aspektusát.

Először kérjük Cauldre energiáját, hogy most kicsivel jobban legyen emberileg jelen a színpadon.

Kérjük Linda emberi energiáját, hogy teljességgel legyen jelen, megfelelve/összhangban az angyali lényeknek, akik itt vannak a színpadon.

Megkérjük Andrát – Normát –, jöjjön elő és álljon a színpad elé, segítve megfelelni/összhangban lenni az Angyali Lények energiájának.

Megkérjük Garrettet, hogy jöjjön elő a színpad elé és álljon szembe a közönséggel.

Kérjük Janice Burney-t, jöjjön elő, álljon a színpad elé, szembe a közönséggel, és legyen az Angyali Lényekkel megfelelő/összhangban lévő emberi energia.

És kérjük John Kuderkát, jöjjön elő és álljon a színpad elé, az emberek előtt, megfelelve/összhangban az angyali lényekkel – otthagyhatod a hangszereidet. (John-hoz szól)

Most megkérünk mindenkit, aki a ennek az új Rendnek a Standardjaként a beavatást választotta, vegyen egy mély lélegzetet.

Megkérjük David McMastert, hogy fogja a csengőket, hozza előre és szólaltassa meg huszonkétszer amint a beavatás megtörténik.

Kérjük, hogy közben szóljon az a hárfazene, mert annyira szép.

Nos... elkezdjük a beavatást, amint a csengő huszonkétszer megszólal.

(hosszú szünet, mialatt a csengő lassan huszonkétszer megszólal)

A Bíbor Tanács által rám ruházott autoritás által, a Minden Ami Van nevében, az Új Energiába való fejlődésben, Én beavatom a Bíbor Kör Rendet és mindannyiatokat Standarddá.

Én vagyok Adamus Saint-Germain.

 

(Fordította: Ábrahám Piroska)


Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint ötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403