EMLÉKSZEL?Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában
Szöul-Korea, 2009. 01. 15.www.crimsoncircle.com

És ez így van. Drága Shaumbra, itt Koreában, energiáinkat most összekapcsoljuk a Shoud céljából. A ti istenségeteket az enyémmel. A ti emberségeteket az enyémmel. Ez ebben a térben történik meg, amit mi biztonságos térnek nevezünk. Ez az az energia, amit közösen teremtünk meg. Ahol az lehetsz, aki vagy. Ebben a biztonságos térben nem kell semmi mögé sem bújnod, nem kell úgy tenned, mintha olyan valaki lennél, aki nem vagy. És azt sem kell színlelned, mintha kevesebb lennél annál, mint aki valójában vagy.


Ebben a biztonságos térben angyalként beszélhetek hozzád, angyal szól itt angyalhoz. Nem a székedben itt ülő emberhez szólok most, nem ahhoz szólok, aki a megvilágosodást keresi, hanem a Valódi Éneddel beszélhetek most. Azzal az angyallal, akinek én ismerlek téged.


Tóbiás vagyok a Bíbor Tanácsból, a Minden Létező Angyali Rendjéből. És kivétel nélkül mindannyiótokat ismerlek. Sokatokkal emberi testben is együtt dolgoztam elmúlt életek során. Az Angyali Birodalmakban mindannyiótokkal együtt dolgoztam. Sok különböző spirituális családból származtok. Néhányan Mikáél családjából származtok, azaz Mihály Arkangyaléból, mások Raphael családjából. Néhányan Metatron családjából, akit most már Yohamnak hívunk. Páran pedig olyan angyali családokból származtok, akiknek a nevét ki sem lehet ejteni emberi nyelven, ezért most pusztán energiában mondom ki.


A Bíbor Tanácsból ismerlek titeket, akik eljöttetek a spirituális családotoktól, hogy szolgálatot vállaljatok más angyalok tanítójaként. Tudatotokat csatlakoztattátok a Bíbor Tanácshoz, ezért az angyali birodalmakban tanítóként ismerlek benneteket. Igen, még az angyaloknak is szükségük van tanítókra, hiszen vannak közöttük olyanok, akik nem utaztak túl messzire. Vannak közöttük olyanok, akik csak most kezdik felfogni teremtői mivoltukat. Vannak angyalok, akik most először készülnek a Földre jönni. Nekik szükségük van olyan angyalok bölcsességére, akik hozzád hasonlóan már sokszor jártak a Földön.


Figyeltelek téged, hogyan dolgoztál együtt sok-sok angyali lénnyel a többi birodalmakban. Azokkal, akik elvesztek, azokkal, akiknek mindössze arra volt szükségük, hogy valaki meghallgassa őket. Azokkal, akik óriási kihívásokon és tapasztalásokon dolgoznak még az angyali birodalmakban is. Én pedig figyeltelek téged, ahogy szeretettel, kegyelemmel, könyörülettel, és hatalmas együttérzéssel tanítottad őket.


Aztán találkoztam veled – igen, veled – hiszen mindannyiótokkal egyenként beszéltem, kivétel nélkül mindannyiótokkal, akik most itt ültök ebben a teremben. Láttalak téged, amikor jelenlegi földi életedet választottad. Amikor ismételten a fizikai testben való megtestesülés mellett döntöttél a Föld leghatalmasabb fejlődési időszakában. És leültünk beszélgetni egymással csak mi ketten. Én Tóbiás beszéltem veled, az angyallal.


Nem sokkal azt megelőzően, mielőtt visszainkarnálódtál a Földre, mi ketten beszélgettünk egymással. Csak te meg én. Mi ketten. Most meg szeretnélek téged kérni arra, amire Cauldre is megkért korábban, hogy terjeszd ki az energiádat, és érezz egy kicsit. Szeretném, ha emlékeznél erre beszélgetésre, amit mi ketten folytattunk egymással, mielőtt visszatértél volna a Földre, ebbe a jelenlegi létidődbe. Érezd ezt most egy pillanatra!


Azzal kezdtem a beszélgetésünket, hogy elmondtam neked, mennyire tisztellek és becsüllek azért, hogy újra visszatérsz a Földre. Mondtam, hogy nem kötelező ezt tenned. Emlékeztettelek rá, hogy nem kell még egy létidőt megélned. Emlékszel rá, hogy ezt mondtam neked? Te erre nevetni kezdtél, és azt felelted: -De Tóbiás, én ezt semmiért sem hagynám ki!


Aztán azt is elmondtam neked, hogy ez lesz a legnagyobb kihívásokkal teli létidőd az összes valaha is megélt Földi életeid sorában. Ekkor megint nevettél, és így feleltél: - Imádom a kihívásokat Tóbiás! – Hm. Elmondtam, hogy ez a lesz a legnehezebb életed, mert ez egy olyan létidő lesz, amikor is fizikai testben fogsz élni megvilágosodottan. Könnyű a többi birodalmakban megvilágosodottnak lenni, ami nehéz az az, amikor fizikai testben élsz, miközben tisztában vagy azzal, hogy te angyal vagy. Nehéz szembenézned a hétköznapok kihívásaival, miközben tudod, hogy valójában egy hatalmas teremtő vagy. És azon tűnődsz, hogy vajon ezek a kihívások miért folytatódnak megállás nélkül az utadon. Elmondtam neked, hogy ez lesz a létező legnehezebb életed az összes közül, mert a Földön most fognak lezajlani a lehető leghatalmasabb változások a lehető legrövidebb időn belül. Ekkor megint nevettél egyet, és azt válaszoltad: - Imádom a változást!


Hm. Azt mondtam neked: - Kedvesem, mielőtt visszatérsz a Földre, ne feledkezz meg arról, hogy ez teljesen más lesz, mint az eddigi életeid. Elképesztően gyors iramban fog száguldani. A technológia is gyors lesz. A változás egy szempillantás alatt végig fog seperni az egész világon. A kommunikáció sem fog hetekbe vagy hónapokba telni. Olyan sebességgel fog bekövetkezni, akár egy lélegzetvétel. Ez lesz a legnagyobb kihívásokkal teli létidőd, mivel azok a régi falak, amik kultúrákat, országokat, fajokat és vallásokat választottak el egymástól, most le fognak omlani. – Erre azt felelted: - De Tóbiás, én imádom ledönteni a falakat!


Erre azt mondtam neked: - Nos igen, de tudod, minden, amit csak eddig megtanultál és tudtál az emberi létezésről összes többi Földi életeid során, teszteket állít majd eléd ebben az életedben. Mindaz, amiről úgy érezted, hogy tudsz és ismersz az emberiség kapcsán, az most ebben az életedben meg fog változni. – Erre hatalmas mosoly öntötte el az arcodat, és így feleltél: -De drága Tóbiás, hát pontosan ezért térek vissza a Földre.


Ekkor egy pillanaton keresztül csak csendben üldögéltünk, mindazokon a potenciálokon elgondolkodva, hogy mik is azok a dolgok, amiket meg szándékozol tenni ebben a létidődben. Majd újra megszólaltam: - Az összes eddig megélt létidőd közül ez lesz a leggyümölcsözőbb és a legnagyobb megelégedést nyújtó. – Erre te azt felelted: - Tudom Tóbiás, de mondd meg nekem, hogy miért? – Erre a következőt válaszoltam: - Azért, mert ez a Földi életed lesz az, amikor minden egyes részedet integrálni fogod. Minden egyes megélt elmúlt létidődet beintegrálod ebbe a mostani életedbe. Egységbe fogod hozni, és meg fogod gyógyítani minden egyes sérült, sebesült részedet egészen az angyali napjaidig visszamenőleg. Ebben az életedben megtanulsz szuverén teremtővé válni, és többé nem kell már úgy tenned, mintha kevesebb lennél egy teremtőnél. Többé már nem kell, hogy más emberek uralkodjanak rajtad, szabályozzanak téged, vezessenek, tápláljanak téged, és megmondják neked, hogy mit kell tenned. Ebben az életedben meg fogod tanulni, hogy miközben emberi testben tartózkodsz, hogyan lehetsz teljesen független. Erre hatalmas mosollyal az arcodon azt felelted: - Hát ezért akarok visszatérni a Földre!


Erre én azt feleltem, hogy: - Na igen, igen kedvesem, de bármilyen nagyszerűen is hangzik mindez, meg lesznek ennek a maga kihívásai.- Egyenesen belenéztem angyali szemedbe, és így szóltam: - Drágám, lesznek olyan időszakok, amikor elfelejted, hogy ki vagy. Lesznek olyan időszakok, amikor erre a kettőnk között most zajló beszélgetésre sem fogsz emlékezni. Lesznek olyan időszakok, amikor majd kétségbe fogod vonni magad. Lesznek olyan időszakok, amikor már az életet sem akarod majd tovább folytatni. Olyan nehéz lesz, és akkora lesz a kihívás, hogy haza akarsz majd jönni. Vissza akarsz majd jönni az angyali birodalmakba, vissza akarsz majd jönni a Bíbor Tanácshoz. Lesznek olyan időszakok, amikor a tested annyira fog fájni, hogy azt kívánod majd, bárcsak ne kellene benne tartózkodnod.


Majd tovább folytattam: - Lesznek olyan időszakok, amikor azok, akik a legközelebb állnak a szívedhez, akiket a legjobban szeretsz, elárulnak majd téged, megbántanak, és elhagynak téged, te pedig ott maradsz majd, romjaidban heverve. Ettől lesz ez a legnagyobb kihívást eléd állító létidőd. Valójában nem azért hagynak el, mert nem szeretnek téged, hanem azért hagynak el, mert az életedben elérkezik egy pont, amikor is keresztül fogsz menni a lélek sötét éjszakáján, és akkor mindenki, aki körülvett téged, hátrébb kell, hogy lépjen. Van, aki elhagy, és lesz, aki csak távolabb húzódik tőled. És akkor keresztül fogsz majd menni az életnek egy magányos periódusán, amikor szinte teljességgel lehetetlenségnek fog tűnni az, hogy teremtő lennél. Amikor állásod sem lesz, sőt még a háziállatod is eltávozik. Amikor úgy tűnik majd, hogy semmid sem maradt. Hát ezért lesz ez a legnagyobb kihívást eléd állító élet.


És azt is mondtam kedvesem, bárcsak emlékeznél rá, azt is mondtam, hogy: - Lesznek olyan időszakok, amikor nagyon, elképesztően egyedül érzed majd magad még akkor is, ha emberek vesznek körbe. Akkor is, ha egy zsúfolt nagyvárosban élsz. Igen, lesznek olyan időszakok, amikor nagyon egyedül fogod majd érezni magad.


Ekkor azt kérdezted tőlem: - De Tóbiás, miért kell ennek így lennie? Miért kell ennek így történnie? – Ekkor vettem egy nagy lélegzetet – mert tudod az angyalok is lélegeznek. Mi nem a levegőt, hanem az életet lélegezzük magunkba. Majd így folytattam: - El fog jönni annak az ideje, amikor nagyon magányosnak érzed majd magad, de ez lesz annak az ideje, amikor majd megismered magad. Amikor nem térítenek majd el önmagadtól más emberek, egy elfoglalt állás, amikor annyira magányos leszel, hogy az egyetlen dolog te magad maradsz magadnak. Ez nehéz lesz – folytattam – mert egy rövid ideig olyan érzésed lesz, mintha még én sem lennék ott veled. Olyan érzésed lesz, mintha még a többi angyal sem lenne ott melletted. Ebben az életben, amibe most készülsz belépni, lesznek olyan időszakok, amikor a szellemi vezetőid – akik olyan angyalok, akiknek az a feladata, hogy megőrizzék az energia egyensúlyodat – ők is eltávoznak majd. Ez depressziót és szomorúságot okoz majd számodra. Olyan érzés lesz majd, mintha egy óriási üresség tátongana a szívedben. Egy részed majd azon fog töprengeni, hogy vajon miért van az, hogy még az angyalok is magadra hagynak pont most?

Azért történik mindez, mert ez lesz annak az ideje, ebben az életedben, amikor olyan magányos leszel, amikor annyira egyedül érzed majd magad, hogy akkor végre újra megismerheted azt, aki vagy! - Na amikor ezt elmondtam neked, te voltál az, aki vettél egy mély lélegzetet! És éreztem az energiádban, hogy most hátsó gondolataid támadtak annak kapcsán, hogy egyáltalán vissza akarsz-e térni ebbe az életbe, egyáltalán akarsz-e megint inkarnálódni.


Láttam az aggodalmadat, ezért tovább beszéltem hozzád: - Kedvesem, ha egyszer túljutsz az életednek ezen a legmagányosabb periódusán, amikor majd úgy érzed, hogy elveszítettél mindent és mindenkit, akkor kiemelkedsz majd. Olyan leszel, mint a hernyó, aki bebábozódik, majd pillangóként emelkedik elő. Magad mögött fogod hagyni a régi emberi elmédet, és az ő gondolkodásmódját, elengeded a félelmeidet, felhagysz majd a céljaiddal, a terveiddel és az elvárásaiddal. Elengeded majd a fizikai testben való túlélésre késztető szükségletedet, annak érdekében, hogy mindezen túllépj, és egy valódi angyallá válj a Földön. Amikor keresztülmész ezen a metamorfózison úgy fog tűnni, mintha belülről halnál meg egy bizonyos ponton. De kedvesem, amikor kiemelkedsz, amikor áttörsz a gubón, és kitárod az új energiás szárnyaidat, többé már nem ugyanaz az ember leszel, aki még akár pár évvel ezelőtt is voltál. Többé nem kötnek majd a test és az elme korlátai, hanem pontosan úgy fogsz kiemelkedni, mint ahogy a pillangó kiemelkedik a gubóból, és te is kitárod majd szépséges, gazdag, színpompás szárnyaidat, és képes leszel szárnyalni! És akkor újra láthatom majd az angyali energiádat, mint ahogy most is látom, miközben veled beszélek. És újra láthatom majd, ahogy az ismételten fénybe borul!


Ezután csendben üldögéltünk egy jó darabig, és együtt lélegeztünk. Ekkor azt kérdezted tőlem: - De Tóbiás, te biztosan tudod, hogy ez nekem sikerülni fog? Ha belenézel a jövőbe, azt látod, hogy minden rendben lesz velem? - Ekkor újra a szemedbe néztem, és így szóltam: - Kedvesem, én ezt nem tudom neked megjövendölni. Nem tudom mi fog történni, amikor elindulsz új életedbe. Nem tudom, melyik irányba fogsz lépni, melyik utat fogod választani, nem tudom, milyen kerülőutak fognak majd eltéríteni. Nem tudom milyen dolgok fognak felbukkanni előtted az ösvényeden, amik megállítanak majd, és ahonnan nem mész majd tovább. Nem tudom, hogy mi lesz, ha szerelmes leszel egy olyan különleges emberbe, aki miatt azt választod majd, hogy nem fejlődsz tovább saját spirituális ösvényeden. Nem tudom, hogy nem válsz-e majd függővé a drogtól vagy az alkoholtól az élet hatalmas fájdalma következtében. Nem tudom, hogy a sötét erők vajon megtévesztenek, becsapnak-e majd téged, akik csak összezavarnak, és elfeledtetik veled milyen hatalmas angyal vagy. Nem tudom ezeket a dolgokat.


-De – folytattam, mialatt együtt ültünk itt – láttalak téged az angyali birodalmakban dolgozni, megosztottam veled egy-két földi életet, és bármi is történt, mindig képes voltál kiszedni magad belőle. Mindig képes voltál arra, hogy jó mélyen a belsődben lenyúlj a lényegedbe, a saját isteniségedbe, különösen akkor, amikor a dolgok a legkeményebbé váltak. Képes voltál jó mélyen magadba nyúlni, és emlékezni arra, Aki Vagy. Képes voltál előhozni magadból a saját energiádat és tudatodat! Képes voltál keresztüljutni a legnehezebb tapasztalásokon is, amivel angyal vagy ember valaha is szembe nézhetett! Ezért nekem Tóbiásnak semmi kétségem sincs afelől, hogy újra meg fogod ezt tenni! Hogy bele fogsz lépni ebbe a legnagyobb kihívásokat tartalmazó létidődbe, és újra meg fogod ezt tenni! –


Ekkor mindkettőnk arcára hatalmas mosoly ült ki. Ahogy elkezdtél készülődni a jelen életedbe való megszületésre, újra eljöttem hozzád, hogy angyalként még egyszer megöleljük egymást. De most hosszabban és szorosabban öleltük át egymást, mint eddig bármikor. Mert ez alkalommal nem akartalak elengedni téged. Én is veled akartam tartani. De azt is tudtam, hogy ez nem egészen az én időm még. Ezért hátraléptem, és tiszteletemet fejeztem ki a benned élő Isten iránt, hiszen ugyanaz az Isten él bennem is. A Namaste köszöntéssel fejeztem ki feléd a tiszteletemet. És láttam, ahogy kiterjeszted az energiádat, majd visszatérsz a Földre.


Szorosan rajtad tartottam ám a szememet mindazok alatt az évek alatt, mióta itt vagy a Földön. Láttalak, miközben keresztül mentél mindazokon a dolgokon, amikről az előbb beszéltem. Láttam, ahogy küzdesz az emlékezéssel, és próbáltalak megszólítani. Azzal küszködtél, hogy emlékezz arra, aki vagy, és arra, hogy miért is vagy most itt a Földön. Próbáltalak emlékeztetni téged erre a mi beszélgetésünkre. Láttalak éjjelente álom állapotaidban, amikor el voltál veszve, még ott kint, a többi birodalomban is el voltál veszve, miközben megpróbáltál emlékezni azokra a válaszokra. Azokra a válaszokra, amiről azt mondtad magadnak, hogy a megfelelő időben felbukkannak majd. Ekkor szelíden arra emlékeztettelek, hogy lélegezz tovább – és akkor megjönnek a válaszok. Csak lélegezz tovább – és akkor megjönnek a válaszok. Csak lélegezz tovább – és akkor megjönnek a válaszok! – És biztos, hogy meghallottál! Kellett, hogy érezd a szeretetemet, mert akkor elkezdtél újra lélegezni, elkezdtél újra emlékezni, elkezdtél újra érezni, és újra élni!


Drága Shaumbra! Ez a valaha élt életetek közül a legnagyobb kihívásokkal és a legnagyobb beteljesüléssel bíró - ez, amelyikben most éltek! Nagyon izgalmas és nagyszerű dolog most itt lenni a Földön, ezért én is jövök, és csatlakozom hozzátok! Magam is visszatérek a fizikai testbe. Sőt olyan messzire megyek, hogy azt merem mondani, hogy új inkarnációmban, akit Samnek hívok, el fogok jönni Koreába, Japánba és Kínába. Drága Shaumbra, remélem, hogy amikor majd eljövök ide a földetekre, Koreába, nagyon, de nagyon sok Shaumbra él majd ezen a vidéken. Remélem, hogy lesz olyan hely is, ahova majd talán elmehetünk és leülhetünk egymással – amit Shaumbra Központnak neveznek. És ami telis teli van az életükre vezettetést kereső emberekkel. Ami tele van hozzátok hasonló tanítókkal, akik megadjátok számukra ezt a vezettetést. És remélem, körbevezettek majd engem a Shaumbra Központotokon. És azt is remélem, hogy újra leülhetünk és beszélgethetünk egymással, pont úgy, ahogy az angyali birodalmakban tettük, a Földre való visszatéréseteket megelőzően.


De akkor már úgy szeretnék veletek beszélni, mint ember az emberrel, mint Isten az Istennel. Rátok akarok nézni, és azt mondani: - Olyan nagyon büszke vagyok rád! Büszke vagyok rád, mert emlékszel arra, hogy Ki Vagy, még a legsötétebb napokban is! Büszke vagyok rád azért, mert továbbra is itt maradsz a Földön, hiszen olyan sok embernek szüksége van a tanításodra! Büszke vagyok rád, amiért vetted azt a nagy lélegzetet, és kiterjesztetted magad az Új Energiába!


Amikor visszatérek, és amikor majd ellátogatok ide, Korea földjére, az teljesen máshogy fog kinézni, mint most. Nem lesz itt a fal, ami kettéosztja azt. Nem lesz harag, nem lesz gyűlölet, és nem lesz itt a régi karma sem, ami elválaszt egymástól két embert, akik ugyanahhoz a családhoz tartoznak. Jólét és virágzás lesz ezen a földön – és én ezt már most tudom. Ezen a földön be fog köszönteni a spirituális megvilágosodás reneszánsza. Ezt már most tudom. Mire visszatérek, kicsit több ősz hajszál tarkítja majd a hajatokat, kicsit kerekebb lesz a hasatok, és kicsit több ránc lesz majd az arcotokon. De fel foglak ám téged ismerni a mosolyodról. Az ajkaidról előtűnő mosolyodról és a szívedben élő szeretetedről. Új Energiás Tanítókként foglak felismerni titeket. Ti vagytok azok, akik segítitek ennek az országnak az átalakulását, és jut eszembe, ebben a 2009. évben kezdetét veszi itt egy három évig tartó újraegyesülési folyamat – itt Korea földjén. A nagy jólét és virágzás folyamata veszi itt kezdetét. Egy új korszak kezdődik itt el, egy nagyon hatékony és eredményes mezőgazdasággal, ami majd az összes ember számára elegendő táplálékot fog biztosítani. Továbbá egy egészen újfajta technológiai fejlődést is fog ez jelenteni. Hiszen tudjátok, amikor a has jól van lakva, akkor elme is fel van tankolva. Amikor a has meg van etetve, akkor a tudat és a megvilágosodás is megnyílhat. A szívem mélyéről tudom mindezeket a dolgokat, amik itt meg fognak történni.


Azt látom, drága Shaumbra, hogy valami nagyon fontosat fogtok megtanulni ebben az évben egyénileg is, és Shaumbra csoportként is itt Koreában. Meg fogjátok tanulni, hogy a csoport – amit Shaumbra csoportnak hívtok – soha nem lehet a fókuszotok tárgya. Annak a desszertnek kell lennie. A te egyéni spirituális ösvényed kell, hogy a fókusz legyen. Ebben az évben meg fogod érteni, hogy a te saját, egyéni spirituális ösvényed egyedülálló és különbözik a melletted ülőétől. Az nehéz, amikor egy Új Energiás ember megpróbálja egy csoport akaratát ráerőltetni az egyénre a megvilágosodás létrehozása céljából. De amikor az egyén megengedi magának a saját megvilágosodását, akkor a csoport összeáll egy közös szenvedély, egy közös cél érdekében, továbbá kölcsönös barátságok kialakítására. És akkor nem a csoport vezeti az egyéneket, hanem akkor a csoport egy „élményfürdőként” funkcionál, és az egyének megújulását támogatja. A csoport akkor azért lesz, hogy összegyűjtse az összes egyedülállóan egyéni élményeiteket, összehozza mindezeket egységben, továbbá azért, hogy történetként szolgáljanak majd más emberek számára.


Shaumbra, még itt, Koreában is, ahogy a földetek ebben az évben elkezdi ezt az egyesülési folyamatot, a saját szemetek láttára fognak a változások bekövetkezni, egyik jön majd a másik után, és egy rakás egymás után bekövetkezett esemény sorozat fog majd elvezetni az egyesüléshez. És látni fogjátok azt is, hogy még a saját Shaumbra csoportotokon belül létező különbözőségek is megbecsülésnek és tiszteletnek fognak örvendeni, ahelyett, hogy furcsának vagy másnak tűnnének. Látni fogjátok, hogy ti magatok, mint Shaumbrák hogyan is éltétek ki pontosan ugyanazokat a dolgokat, amik megosztották az országotokat. De most képesek lesztek arra, hogy mindezt egybehozzátok Shaumbraként, itt Koreában.


Az elkövetkezendő négy évben monumentális változásokat fogtok látni a Föld egészén. Az előbb három évet említettem, ami Korea változására és fejlődésére vonatkozott. És négy évnyi nagyon intenzív változás vár az egész világra. Ti, azaz a világ teremti ezt az ÚJ Energiás korszakot. Ez kitisztít minden régit, mindent, amire többé már nincs szükség, és megengedi, hogy az energiái átalakuljanak és egy nagyon Új Energiás módon kerüljenek visszahozatalra. Most, hogy itt ülünk így együtt, újra, mint angyal az angyallal, azt szeretném nektek mondani, hogy világszerte kihívásokat fogtok látni. De ne essetek pánikba! Ne töltekezzetek fel aggodalommal! Hiszen ez a változás nagyon is helyénvaló! Ahogy erről nemrégiben beszéltem, az időjárási minták változásainak lesztek szemtanúi. Nehogy azt higgyétek, hogy az a haragos isten műve, vagy hogy a globális felmelegedés miatt van mindez – ez az egész a tudatosság tisztulása és újraépítése miatt történik.


Akkor most ismételten vegyünk együtt egy mély lélegzetet! Pontosan úgy, mint akkor, mielőtt visszatértetek ebbe az életetekbe! Vegyünk most közösen egy mély levegőt, és engedjük meg, hogy a szeretetünk és az együttérzésünk kiterjedjen az egész világba most, a változások ezen időszakában. Vegyünk együtt egy mély lélegzetet! És most, ha megengeditek, szeretném tiszteletemet és megbecsülésemet kifejezni ez életbeli utazásotokért, hogy tanítóként, teremtőként, és Istenemberi létezőként visszatértetek!


Most a saját életem kapcsán mosolygok. Az én létidőmben talán újra megérinthetlek majd benneteket. Én is emberként leszek itt, akárcsak te most. Én is teremtő létezőként, és te is teremtő létezőként. Nagyon várom már a visszatérésemet!
És ez így van!


(Fordította: Telegdi Ildikó)


Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi IldikóA Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.