TÓBIÁS ANYAGOK

 

Tanítói Sorozat:

10. SHOUD: Mozgásban lévő energia – Saint Germain közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Kérdések és válaszok

 

Elhangzott a Bíbor Körben,

2007. május 5-én

www.crimsoncircle.com

 

 

Én vagyok, igen, én vagyok, Adamus Saint-Germain. .... felemelő volt ma, ebben a Shoudban itt lennem veletek! Néha, a spiritualitás témája hajlamos ... annyira alacsonyan lenni! Megfigyeltétek valaha, hogy a vallások - még a new age spirituálisai is - hajlamosak lecsökkenteni az energiát? Az én és a ti szándékotok ma, e Shoud energiájára alapozva az, hogy mozgásban tartsuk a dolgokat, megtaláljuk minden napnak a humorát, örömét és áldásait.

Anélkül, hogy hozzátennék még valamit, kezdjük el azokkal, akik ma kérdéseket merészelnek feltenni.

 

SHAUMBRA 1 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Amint tudod, problémáim adódtak néhány entitással, fiammal kapcsolatosan. Egyiküket démoninak éreztem magam körül vagy körülötte. Nem tudom, hogyan boldoguljak ezekkel. Miért történik mindez? Megtapasztaltam az illúziótól való felszabadulás terét és rájöttem, hogy bár ebben a térben létezem, emlékszem mindenre és e tér ura vagyok, mégis, még áldozat vagyok. Tudom, hogy félelmeim és hiteim táplálják ezt az entitást. Az a problémám, hogy nem mindig találok önmagamra ebben a térben és emberként, mégis meg vagyok ijedve. Megpróbálok nem adni energiát neki, azonban mégis képtelen vagyok megszabadulni a félelemtől. Az elmúlt éjjel, azt mondta, hogy ismer engem. Igaz ez?

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Abszolút!

 

SHAUMBRA 1: Egyes dolgok ismerősnek tűnnek számomra, bár nem tudom pontosítani azokat. Bízhatnék annyira, hogy szembe nézhessek velük?

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Természetesen. Shaumbra, amikor ilyen entitások látogatnak meg titeket, automatikusan éreztek egy energiát... mely körülöttetek tévelyeg és főképp belőletek táplálkozik, de lehet egyik saját aspektusotokról szó. Talán, némelyik még tévelygő disszonáns aspektusotokról van szó. Lehet, egy másik életetekből való részetek, azonban gyakran ebből az életetekből származó aspektusotok is lehet. Annyira intelligensek vagytok, annyira fenséges teremtők vagytok, akik bár ezekbe a tőletek kívülálló entitásokba álcázva is értitek, hogy saját részeitekről van szó!

 

Most, ezen entitások tekintetében, akik akár részeitek vagy kívülállók, - a lényeg, mely ebben a MOST pillanatban létezik, TE vagy, aki tudatosítod ezeket a gondolatokat - te vagy a Gazda... a Mester, ebben a pillanatban - minden pillanatban - ezért megparancsolhatod ezeknek az entitásoknak, hogy távozzanak! Ha egy külső entitásról van szó, aki megjelenik, - ez időnként játszhat veletek, tehát kérjétek meg belső fenségetekből, hogy távozzon. Neki el kell mennie! És ha nem megy el kezdetben, mivel nem nagyon hisz nektek - miért is hinne, amikor ti sem hisztek önmagatoknak? -  parancsoljátok meg neki háromszor, hogy menjen el. Használjátok a következő kifejezést: "Én vagyok! Én vagyok a Mester! Azt parancsolom neked, hogy távozz! Én vagyok az Úr!" Önmagatoknak kell elismételjétek ezt, hogy ti is kezdjétek elhinni! Ezért használjátok ezeket az egyszerű szavakat!

 

Ha egyik saját aspektusotokról van szó, adjátok értésére azt, hogy ti vagytok a Mester. Engedjétek, hogy megértse azt, hogy ő csak a ti egyik aspektusotok és nélkületek semmi Ő. Érezzétek ennek az aspektusnak az energiáját! Érezzétek, hol van ő blokkolva vagy megsebezve, majd szabadítsátok fel azt az energiát! Ne próbáljátok megsemmisíteni ezen aspektusotokat, csupán szabadítsátok fel ezeket a blokkolt energiákat: "Én vagyok az úr, tehát, felszabadítom ezeket a blokkolt, sebzett vagy kitekert energiáidat!"

 

Most, képesek vagytok jobban helytállni ezeknek a külső energiáknak, mivel most tudatában vagytok már összes saját trükkjeiteknek. Ismeritek már minden hiányosságotokat és gyengeségeteket és annak tényét, hogy ama aspektus-entitás, megpróbál megbolondítani titeket. Megpróbál majd mindenféléket mondani nektek, hogy nem hagyhat el titeket addig, amíg nem adtok meg neki minden dolgot; megpróbálják majd felállítani az önvád csapdáját számotokra; megpróbálnak majd megőrjíteni titeket, talán azt is fogják mondani nektek, hogy ők nem a ti részeitek. Azonban megismétlem, térjetek vissza erre: "Én vagyok a Mester, ezért felszabadítom az összes energiát, mely nem engem szolgál többé - és te már nem engem szolgálsz! Következésképpen felszabadítalak, hogy térj vissza tiszta eszenciádhoz!"

 

Ilyen egyszerű! Ha bonyolítjátok a dolgokat, ha hosszú vitákba keveredtek ezekkel az entitásokkal, ha visszatérésüket engedélyezitek, ha kisujjatokat nyújtjátok is feléjük, egész kezeteket el fogják majd venni. "Én vagyok a Mester és felszabadítalak téged, minden blokkolt energiád alól! És ez így van." Annyira egyszerű! El fognak menni. Köszönöm!

 

SHAUMBRA 2 KÉRDÉSE (egy férfi a mikrofonnál): Üdv, Adamus! Kérdésem az egészséggel kapcsolatos. Miért fájnak és égnek annyira a kezeim?

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Kezeid egyrészt azért fájnak és égnek, mivel... létezik néhány ok, azonban nem áramlik az energia kezeidben és nem akar leereszkedni kezeid által, bár szeretne kilépni kezeidből. Az energia szeretné, ha más dolgokra használnád, kreatív dolgokra, amit nem teszel te meg. Tudod, hogy számos álmod van. Éjszaka talpon vagy, hogy így fejezzem ki magam, mindenféle dolgokon dolgozol, azonban ezeket te nem ülteted gyakorlatba. Nem hozod le őket a Földre. Nem végzed el itt és kezeid, szimbolikusan azt közlik veled, hogy nem térsz vissza a többiekhez. Te az elmédben vagy itt, kívül vagy, ezért nem alkalmazod ezeket. Nem engedélyezed, hogy ez az energia beáramoljon ebbe a valóságba cselekvéseddel. Nem csak fizikai vagy mechanikus cselekvésről beszélünk, azonban az energiák átáramolhatnak kezeiden, ezen teremtések felé.

 

Most, energiádat figyelve, neked 300-nál több kreatív tevékenységed van ezeken a partokon és ezek bizonyos részei csökkentik, elszívják energiádat. Próbálj meg kiválasztani hármat ezekből, ezekre fókuszálj! ( nevetés) Ez az egyik oka: az a tény, hogy te sok tevékenységbe vagy beragadva. Előbb vagy utóbb mindeniket el fogod végezni, azonban válassz ki hármat, kezdd el most, ebben a valóságban, megvalósítani ezeket! Köszönöm!

 

SHAUMBRA 3 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Miért alapította meg Geoffrey Hoppe a Crimson (Bíbor) Kört? Üzletei sorában egy új kaland volt vagy igazán segíteni akart másoknak? MONDD MEG A TE IGAZSÁGODAT! (Linda azt mondja: "Csupa nagy betűvel van írva.")

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Jó vagyok az igazságom kimondásában (nevetés) és az igazság az, hogy Hoppe úr nem alapította meg a Crimson Kört vagy Crimson Tanácsot, hanem ő egy csatornázója volt a Shaumbra energiának. Ő volt az, aki akkor, amikor ti többiek még sorban álltatok ebben az életben, készen állt elkezdeni a munkát az Új Energiában és mi ezt mondtuk: "Valakinek el kell kezdenie." Ti, többiek mindannyian, visszaléptetek egy lépést, ő helyben maradt...(a hallgatóság és St. Germain nevetnek). Legalább ő most az egyszer egyetért velem! (hahotázó nevetés)... és elvégezte a dolgát. Ez az első kérdésre emlékeztet minket - csupán megtette. A kérdés visszatér mai Shoudunk lényegére - csupán tegyétek meg! Tegyetek valamit!

 

Itt egy nagy potenciálunk van, ami más partokon teremtődött, melyet "Földi Shaumbrának nevezünk, a Kvantumugrás korában." Ahhoz, hogy elvégezzétek ezt a munkát - egyeseknek közületek - egy kombinációra van szükségetek abból, amit spirituális képességeiteknek nevezünk és amit gyakorlati képességeiteknek nevezünk, hogy helytállhassatok a jelenlegi földi tudatban.

 

Hogyan látjátok ti a Shaumbra Egyetem fogalmát, mely más partokon létezett? Hogyan látjátok azt az egyezményt, amit a Shaumbra kötött Tien Templomaiban, behozva azt Yeshua korában, hogy ti ma gyakorlatba ültessétek? Mai beszélgetésünk lényege: Pusztán gondolhattok erre, játszhattok és meditálhattok ezen álomállapototokban "szép volna" vagy valóban gyakorlatba ültethetitek.

 

Amikor eljuttok a cselekvés pillanatához, senki más nem létezik, talán rajtam kívül, aki megértené, hogyan csinálja ezt Shaumbraként ugyanolyan jól. Ti vagytok azok, akik jelenleg emberi formában léteztek. Általában ezért nem mondjuk meg nektek mit tegyetek, mint olyanok, akik földi Shaumbraként, a Bíbor Körhöz tartoztok. Tudjátok, ezek a ti problémáitok, hogy dolgozzatok az emberekkel, törvényekkel, pénzügyekkel, a hasonló dolgokkal. Tudjátok hogyan dolgozzatok ezekkel. Így hát mi a szakértőkre hagyjuk ezt, akik ti vagytok. Hogyan hozzátok egy helyre az Új Energiás tanítók globális szövetségét, az egész világon? Hogyan fogjátok megerősíteni? Hogyan fogjátok kiterjeszteni? Hogyan fogjátok promoválni? Ezek a Földön lévő emberek problémái, akik Shaumbraként ismertek. Ezeket gondjaitokra bízzuk.

 

A te kérdésedre válaszolva, mindehhez energiaáramoltatás szükséges, és az energiaáramlat több szintről származik. Egyike ezeknek a szinteknek, kategorikus módon, és én szakértő vagyok ebben a tekintetben, a pénz szintje. Életemben, St. Germainként, gyakran bíráltak engem azért, mert gazdagabb voltam, mintsem elképzelhetnétek. Vásárolhattam királyokat, országokat, postakocsikat, ékszereket, - és gyakran meg is vásároltam mindezeket! (nevetés) Megtettem ezeket, mivel szerettem ezt csinálni, mivel megértésre késztettem egyeseket, mivel csupán az energiáról volt szó.

 

Szeretnék hangsúlyozni valamit, igazságomnak megfelelően: Ha problémáitok vannak a pénzzel, a pénz áramlatával, annak engedélyezésével, hogy a bőség kiáradjon rátok, átmenjen rajtatok és rajtatok túl haladjon... ha problémáitok vannak ezekkel, problémáitok lesznek majd az Új Energiába való belépéssel. Azt ajánlanám nektek jelenleg, hogy lépjetek vissza tíz lépést, lépjetek ki a Bíbor Körből, kezdjétek el újra spirituális folyamatotokat. Igazságom perspektívájából, köszönöm!


SHAUMBRA 4 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Örülök, hogy a pénzről beszélsz. E téma kissé kapcsolódik a kérdésemhez. Az utóbbi hónapban meghallgattam a 2004-es felvételt a bőségről és ugyanazzal az üzenettel találkoztam mint, a mai: "Tegyetek valamit! A bőség is elkezd megjönni, amikor ti elkezditek!" Három évvel ezelőtt beszéltél nekünk erről. Elkezdtem dolgozni ezzel. Érzem, hogy sok energiát felszabadítottam és megmozgattam régi, blokkolt energiákat és az áramlás kezdett jelentkezni. De férjem, partnerem, ő is el akar menni régi energiás munkahelyéről és ebbe az irányba kíván menni. Ez az ötlet sok félelmet hozott számomra. Ő biztonságot jelent nekem. Dolgoznom kellene azon, hogyan jussak túl ezen, hogy vele is dolgozzak ebben a tekintetben.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Valóban. Milyen nagyon akarod ezt? Kicsit? Nagyon?

 

SHAUMBRA 4: Rendkívül nagyon, teljesen!

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Oly erősen akarod ezt, hogy hozzám hasonlóan, bedugd a fejed a víz alá, hogy kívánd, imádkozz és követeld a lélegzetnyi levegőt? Ilyen erősen akarod ezt?

 

SHAUMBRA 4: Magamnak.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: És a férjednek?

 

SHAUMBRA 4: Azt akarom, hogy boldog legyen. Azt akarom, hogy ő...

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Rendben, ne bocsátkozzunk sémákba, bár nem kívánhatod az ő boldogságát. Csak saját boldogságodat kívánhatod. Csak a sajátodat választhatod.

 

SHAUMBRA 4: Ok. Miért teremt bennem oly nagy félelmet annak eszméje, hogy ő belépjen az Új Energiába és ugyanazokat a dolgokat tegye, amiket én teszek?

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Egyszerűen, mert áttérés történik az energia egyik pontjáról egy másikra. Hasonló ez a sziklákon való átugráshoz, azonban ahelyett, hogy egy folyó létezne ott, semmi sem létezik és fennáll annak képzete, hogy a nagy semmibe fogsz zuhanni, a halál felé, hogy nem tudod majd kifizetni számláidat, kilakoltatnak házadból, elveszíted autódat, mindent. Azonban hajlandónak kell lenned ilyen messzire elmenni. Azt kell kívánnod majd, hogy mindent engedsz elmenni. Ez a tény önmagában egy félelmetes, de felszabadító javaslatot képvisel. Abszolút szabadságot jelent, annak tényét, hogy semmire nincs szükséged mindezekből. A legrosszabb ami történhet az, hogy mindent elveszítesz és meghalsz. (nevetés)

 

SHAUMBRA 4: Ok.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: De látjátok, az emberek félnek, blokkolásként vagy kifogásként használják a félelmet, majd stagnálókká válnak. A stagnálás rosszabb mint a nagy mélységbe zuhanás, mivel a mélység semmi, csupán illúzió. Értem és együttérzést érzek a félelem miatt, de te megengeded a félelemnek, hogy blokkolássá váljon és emiatt stagnálsz, és a stagnálás frusztrációkat és dühöt teremt benned, azonban előbb vagy utóbb fel kell szabadulnia valahol.

 

Jelenleg az energia mozog. Az energia mozgásban van és arról van szó, hogy engedélyezed belépésed abba a mozgásba. Ne félj attól, hogy elveszítesz néhány dolgot vagy kudarcaid lesznek, mivel e dinamika által, saját energiád ezen evolúciója által megjelenik az a beteljesülés, mely meghozza magát a boldogságot. A bőség inkább másodlagos, mint a többi dolog, de arról a vágyról van szó, hogy saját energiád mozgásban legyen és tegyél valamit.

 

Ezeket a blokkokat magad elé helyezted és magas falakhoz hasonlóak ezek, bár csupán illúziók. Tulajdonképpen, mihelyt te és partnered felszabadítod a dolgokat, valami új fog megjelenni. Nem fogja feltétlenül betölteni a régi teret, hanem egy új térben fog megjelenni.

 

Te tudni akarod, hogy... azt kérdezed tőlem, "Minden rendben lesz majd?" Ez egy feltételes kérdés. Abszolút, minden rendben lesz - de talán nem a te eredeti kívánságod szerint. De a dolgok nem úgy fognak-e jól menni, ha engedélyezed azt, hogy minden nap örülsz az életnek? A válasz ismét igen; e tény megjelenik; néha, váratlan helyekről, de megjelenik. A kérdés kettőtök számára az, hogy hajlandók vagytok-e felszabadítani azokat, amiket fontosnak tekintettetek, éspedig az autó vagy a ház bérletét? Hajlandók vagytok-e engedni elmenni? Készen álltok-e felszabadítani ezeket? Ezt a kérdést teszem fel én neked.

 

SHAUMBRA 4: Igen.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Természetesen. Akkor, engedd elmenni ezeket!

 

SHAUMBRA: Ok.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Szabadítsd fel ezeket! Hozzá kell tennem még ezekhez, arroganciám ellenére: mélyen együttérzek. Tudom mit jelent elengedni a dolgokat, és ismerem valamennyi itt jelen lévő Shaumbrát és azokat is akik hallgatják a kérdéseket, mivel kérdésed nem csak veled kapcsolatos. A kérdés nekik is szólt. Köszönöm!

 

SHAUMBRA 5 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Nemrég léptem be a Körbe, a Tanítók Sorozat idején. Vannak otthonra feladott házi feladatok? Van valami, amit nekem vagy az újonnan érkezőknek utol kellene érnünk?... vagy fel vagyok készülve?


ADAMUS SAINT-GERMAIN: Fel vagy készülve... készen állsz. Az történik, hogy a Shaumbra energiája dinamikus és nem kötődik valamiféle egyéni struktúrához vagy időhöz. Tehát, akik most jönnek, a tapasztalat egy részéhez tartoztak, már az elejétől fogva. Ha visszatérsz majd és elolvasod a Teremtő Sorozatot, vagy még az ezt megelőzőket, fel fogod fedezni, hogy tapasztalatokon mentél át, talán nem pontosan azon Shoud idején, de mindenképp tapasztalatokon mentél át és most felzárkózol mellénk, ebben a Mostban. Köszönöm!

 

SHAUMBRA 6 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Köszöntelek Saint-Germain! E Shoud esszenciám szintjén érintett meg engem. Nagyon mélyen érzem és köszönöm neked, hogy visszaemlékeztettél bizonyos szimptómákra, melyeket főképp a Standard Technológia wokshop-ja után éreztem. Ha létezne kérdésem, talán az lenne, hogy miért kezd most felébredni a test? Létezik valami, ami egyszerre megtörténhet vagy szakaszok lesznek, miközben meg fogjuk változtatni tudatállapotunkat? Ennek fájdalmas folyamatnak kellene lennie?

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Ezek kitűnő kérdések, bár nem hinném, hogy feltétlenül egyéni válaszaim lennének ezekre. Egyszerre fog felébredni a test? Valószínűleg nem, mivel az, amit egész esszenciátoknak neveztek, annyira intelligens, hogy tudja, nagyon nehéz lenne a test számára teljes változást megvalósítania. Ismétlem, ez a fajta spirituális/fizikai helyreállás, melyen sokan közületek átmentek, néhány életen át zajlik vagy néhány életen keresztül aktív volt. Most gyorsított folyamaton fogtok átmenni, azonban testetek - az a fizikai test, melyben most léteztek - tudja, hogy létezik egy bizonyos mérték vagy sebesség, melynél felébred majd, anélkül, hogy összes rendszerei összeomlanának.

 

Néha a fájdalmakat, különböző dolgok okozzák. Testetekben minden helyreáll - DNS, sejtek, a test kommunikációs hálózatai. Bár a fájdalom kellemetlen, azt jelzi, hogy ezek a dolgok megtörténnek. Nem fogjátok azt kívánni, hogy megszüntessétek a fájdalmat, vagyis nem fogtok erős gyógyszereket szedni, mivel a fájdalmak a test helyrehozását szolgálják. A fájdalmak jelzéseket adnak biomechanikus rendszereteknek, hogy energiára van szükségük, melyeket bizonyos helyekre kell irányítani és egyfajta sürgősségi válaszmodellként hatnak minden alkalommal, amikor fájdalmat éreztek, még akkor is, ha e fájdalom az egész testetekben jelen van. E tény egyfajta bio-intelligenciát fejleszt ki, mely tulajdonképpen megkönnyíti a test újrakódolását vagy helyreállítását, a fájdalmat nemcsak riasztó-, hanem energetikai rendszerként is alkalmazva, hogy elősegítse ezt a változási folyamatot, melyen átmentek. És emlékezzetek vissza, ti voltatok azok, akik az újrateremtést / helyreállítást választottátok.

 

A fájdalmak tulajdonképpen részei a folyamatnak, ám fontos visszaemlékeznetek eközben, hogy ne mentálisan cselekedjetek a fájdalmat illetően. Más szavakkal, ne kezdjétek el ócsárolni magatokat, azt kérdezgetve magatoktól, hol tévedtetek csupán azért, mert fájdalmaitok vannak. A fájdalom egy idő után meg fog szűnni. Már nem lesz többé szükséges. Egész testetek hálózata tudja, hogyan bánjon ezzel a folyamattal, melyen átmegy. Tudjuk, hogy mindenre ezt adjuk nektek válaszként, azonban a lélegzés segíteni fogja az egész folyamatot.

 

Kezdetben a légzés felerősítheti a fájdalmat, mivel most különböző sebességgel mozgatja az energiákat egész testetekben, de a légzés segít felszabadítani a fájdalomszükségletet vagy vágyat.

 

SHAUMBRA 6: Következésképpen az, amit ma és az elmúlt hetekben éreztem, kombináció a mentál beavatkozására a fizikai tranzit folyamataiba. A Shoud segített nekem beismerni, hol cselekszik a fej, és átlélegezni a félelmen vagy sietni, hogy elnyerj valamit ennek megszilárdításáért és engedni, hogy a félelem elszaladjon. Ily módon, azt hiszem... ezt nevezitek ti csatamezőnek?

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Igen, valóban! Most jelentkezik a szorongás és zavarodottság, melyek a fejből származnak, mivel a fej azt kérdezi, miért vannak fájdalmaitok, mivel őt úgy idomították, hogy azt higgye, ebben a folyamatban nem kellene fájdalomnak részt vennie. Tulajdonképpen bizonyos mértékben, a fájdalom e folyamatnak egy részét képezi. Mihelyt a fej a fájdalomra fókuszál, felerősíti azt, és bizonyos értelemben a fájdalomenergiában tetszeleg, és ily módon a testben lévő fájdalom sokkal tovább fog tartani. Azonban most már értitek azt, hogy a fájdalom a folyamat természetes részét képezi és viszonylag gyorsan el fog tűnni.

 

SHAUMBRA 6: Köszönöm!

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Természetesen. Köszönöm!

 

SHAUMBRA 7 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Kedves Tóbiás és kedves barátok, köszönöm nektek az együttérzést, a szeretetet és a türelmet, amit irántam tanúsítottatok! Arra a félelemre szeretnék utalni, amit a Szexuális Energia workshop-on való részvétel iránt éreztem, főképp hogyan befolyásolhatja ez kedvesemmel való viszonyomat, aki a Bíbor Körrel nem áll kapcsolatban. Ha én eltávolítom a vírust, e tény őt is fel fogja szabadítani vagy pedig el fogja idegeníteni? Megfigyeltem, hogy minél szabadabbá válok, annál közelebb kerülünk egymáshoz és annál boldogabbak vagyunk. A definíciók nélküli energia kapcsolatunk minden aspektusát gazdagította, ám főként a szexuális aspektust, és mély változást figyelek meg mindkettőnknél. Következésképpen, a rezonancia által, a szexuális energiavírustól való megtisztulás nála is meg fog történni és ennek következtében az egész emberiségnél is?

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Csak saját számládra mehetsz át a felemelkedés folyamatán. Nem viszitek magatokkal a családot - hála Istennek! Végső soron egyedül mész át ezen a folyamaton. Értve azt, amit e kérdéssel kívánsz mondani, el kell mondanunk neked, hogy mindenik döntést - minden egyes döntést - mely saját istenségedet és integritásodat illeti, egyedül neked magadnak kell meghoznod, önmagadért.

 

Kegyetlen állításnak tűnik, mivel tudjuk, hogy csodálatos szíveitekkel és szeretetetekkel aggódtok másokért. De mi lenne akkor, ha valami olyat tettetek volna, amit szívetek nem érzett korrektnek valakivel szemben, majd megtudnátok néhány év múlva vagy talán a következő életetekben, hogy ez a dolog volt mindkettőtök számára a legjobb? Tudjuk, hogy néha aggódtok azon: "Mi fog történni, ha megteszem ezt vagy azt? El fogom veszíteni állásomat? El fogom veszíteni partneremet, házamat vagy akár fizikai testemet?" Shaumbra, mindezek korlátozások!

 

Meg kell tenni, mivel ti érzitek vagy tudjátok, hogy ez a megfelelő. Néha, amint sokan közületek megtudtátok, elveszítettétek partnereteket. Azonban, amint sokan közületek megtudtátok, néha kapcsolatotok megvilágosodott, eltávolodtak bizonyos régi, karmikus aspektusok. Néha megtudtátok, hogy először saját magatokban fedeztétek fel a partnert, majd képessé váltatok igazi partnerré válni, mások számára sokkal autentikusabban. Következésképpen, nem tudunk specifikus választ adni neked. A döntést neked magadnak kell meghoznod, azonban nézz befele! Figyeld belülről, amit érzel, egy adott pillanatra megfelelő. Köszönöm!

 

LINDA: A szüleiden kívül; neked volt-e valamikor családod?

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: (kuncogva) Nem tudnád kitalálni, hogy egyetlen gyermek voltam? (St. Germain és a hallgatóság nevetnek)

 

LINDA: Valóban igaz ez?

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Természetesen.

 

SHAUMBRA 8 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Hello! Kérdésem azt hiszem az utolsó előtti Shouddal kapcsolatos. Tóbiás említette a pszichológia területét, annak tényét, hogy az Új Energia bizonyos változást hoz ezen a területen és úgy érzem, efelé haladok, bár nem vagyok biztos abban, hogy nem kellene-e várnom, mivel az Új Energia változik és nem akarom egy régi paradigmával folytatni.

 

LINDA: Ó, egy kedves fiatal lány - ne ijeszd meg! (St. Germain nevet)

 

SHAUMBRA 8: Tudod, ez inkább személyes, azonban feltettem magamnak a kérdést, hogyan fogja befolyásolni majd az Új Energia a pszichológia területét.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Abszolút! Először is, ne várj! Még akkor is, ha jelenleg a régi energiát vagy hagyományt tanulmányozod, ez jó alapot biztosít számodra, egy diplomát nyújt neked. Egyedül fogsz tovább fejlődni az Új Energia pszichológiájában. Fel fogod fedezni önmagad számára azt, hogy mit jelent ez. Ezért most, ne állj egyhelyben!

 

Adni fogod neked egy perspektívát a pszichológusokról: amint te is tudod, ők frusztráltak. Vannak bizonyos sikereik, ám sok frusztrációjuk is van. Tudod, néha egy hihetetlen táplálás áramlik a klienstől az orvos irányában. Majd hihetetlen táplálás történik az orvostól a kliens irányában. Ezt nevezzük mi a szexuális energia vírusának, mely lényegi szintjén, egyszerűen a férfi és női energia közti egyensúlytalanság, valamint e két energia vágya arra, hogy a jelenben újra integrálódjanak. De az összeomlásuk oka a szexuális energiavírus. Ez okoz mindent, a szexuális visszaéléstől, a mentális és pszichikai visszaélésig. Nem azért nevezzük szexuálisnak, mert kapcsolatban van a szexuális aktussal, hanem mert átvesz egy csábító minőséget, majdnem egy szexuális minőséget, amikor e vírus akcióban van az emberek elméjében. Annyira csábítóvá válik, hogy az emberek nem akarják vagy nem tudják már felszabadítani. Azonban végső soron, a felszabadítás annak megértésekor megy végbe, hogy mi valójában a szex, ez a megértés segít nektek e vírust felszabadítani majd. Ez csupán egy kis perspektívát képez számodra az előtted lévő tevékenységhez.

 

SHAUMBRA 8: Nagyszerű! Nagyon szépen köszönöm!

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Köszönöm!

 

LINDA: Utolsó kérdés, ha ezt választod.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Még három.

 

LINDA: Ok! Oh, rendben van! (a hallgatóság és St. Germain nevetnek) Tudom, tudom...

 

SHAUMBRA 9 KÉRDÉSE (egy férfi a mikrofonnál): Kia ora tatou! Üdv mindenkinek! Köszönöm a mai csodálatos shoudot, és hálás vagyok azért, hogy fizikailag jelen lehettem, hogy találkozhattam és kapcsolatba kerülhettem más Shaumbrákkal. Tanítóként a munkám nagy része a férfiakkal kapcsolatos, akiknek segítek felismerni saját fenségüket és hogy eljussanak a szuverenitás állapotába. Az imént, mai Shoudunkban beszéltél 12 tudósról, hat férfiről és hat nőről. Vállalva annak tényét, hogy véletlenek nem léteznek, mondd meg nekem, létezik különbség annak módjában, ahogyan eljutnak a férfiak és a nők a definíció nélküliségbe, ahogyan visszahozzák a potenciálokat és ahogyan megnyilvánítják azokat?

 

LINDA: Egy csatornázóra van szükséged, hogy ezeket elmondják neked? (hahotázó nevetés)

 

SHAUMBRA 9: Nos, vannak bizonyos különbségek!

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Igen, kitűnő kérdés! Vannak különbségek. Megismétlem, egy egész könyvet írhatnánk erről, azonban valaki meg fog dobni vele - a Marsról és Vénuszról szóló könyvekkel - bár ezek léteznek. A nők... lássuk csak... enyhén politikusi magatartást szeretnénk felvenni.

 

LINDA: Legyél kedves!

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Általában a nők nagyon intuitívak és képesek kiterjeszteni az energiát ezekre a más partokra, sokkal könnyebben, mint a férfiak. A férfiak, mondhatni, sokkal mentálisabb horgonyzásúak vagy orientáltak, azonban a nők sokkal félénkebbek ezen energiák lehozatalának tekintetében és annak engedélyezésében, hogy általuk kifejeződjenek. A férfiak csupán keveset tudnak átvenni a többi partokról és üzletté alakítják itt ezeket! (nevetés)  A nők képesek kiterjedni a többi partokra és óriási mennyiségű energiát kaphatnak onnan, azonban nem fognak bízni magukban és félénkek lesznek a visszahozatalukban. Általában nagyon nehéznek találják azt, hogy valamit ide lehozzanak.

 

E tény következtében élnek ők két-dimenziósan, bizonyos értelemben. Más szavakkal, itt vannak nekik az információk, azonban mivel ők itt élnek, nem engedélyezik a két dimenziónak az összekeveredését. Következésképpen, hajlamosak elfojtani vagy csökkenteni azokat, mielőtt ide visszatérnének velük.

 

Ha létezne kiterjedt oktatás a nők számára, ahhoz kapcsolódna, hogyan hozzuk le ide az energiát és az információkat... hogyan engedélyezzék nekik - most át fogunk venni pár dolgot Janice-től és Kuthumitól - hogyan hozzák a szellemet a fedélzetre. Hogyan hozzák ide ezt, most? A férfiak számára arról van szó, hogyan engedélyezzék önmaguknak azt, hogy túlmenjenek a szomszédos vagy mentális partokon, a definíciók nélküli partokra. Látjátok, ha vennénk egy férfit és egy nőt, mint amilyen a Cauldre és a Linda esete, az együtt dolgozás egyensúlya nagy mennyiségű energiák behozatalát engedélyezi. Kitűnő kérdés!

 

LINDA: Igen.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Köszönöm! (a hallgatóság tapsol)

 

SHAUMBRA 10 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Üdv Adamus! Kíváncsi vagyok! Én könyveket árulok interneten keresztül, sok romantikus könyvet adok el, a vámpírokról, az időutazásról az egész világon. Tudom, hogy sokkal több történik közben, mint a könyvek becsomagolása és az, amit beteszek oda. Szeretném tudni a te szemléletedet arról, amit csinálok, és arról, hogy az egész világba küldöm ezeket. Táplálom én a szexuális energia vírusát e könyvek eladásával vagy tulajdonképpen mit csinálok? És te egy abszolút rosszfiú vagy! (nevetés) A rosszfiúk forrók!

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Oh, a dolgok kombinációjával találkozunk itt! Egy szükségletet kielégítő, kreatív energiáról van szó itt. Akár táplálásnak, akár másvalaminek nevezed, az emberi tudat egyik szükségletét biztosítja. Inkább drámának nevezném. Amint tudod, klienseidnek az egész világból, kis emócióra van szükségük életükben és te ezt szolgáltatod számukra. Mondjuk, egy nagyon fűszeres ebédet adsz nekik, éhségük kielégítésére, mivel többségük nem talál beteljesülést vagy elégtételt az életében. Ők szokásos vagy strukturált életet élnek és valami fűszerest keresnek, amit te szolgáltatsz számukra. Ugyanakkor energiát is szolgáltatsz nekik, mely túllép a nyomtatott betűk keretein. Ez egy potenciál energiája, mely szerint: "Amikor felkészülsz majd a felébredésre, itt többet is találsz! Amikor készen állsz majd arra, hogy túllépj e történet drámáján, amit teremtettél, másvalami is létezik itt."

 

Te félretetted azt egy időre azt, amit a könyv meg nem írt terében, energetikai részében található üzenetnek neveznénk. Most, te magad képes leszel - ez az, amit valójában kérdezel tőlem -, elég bátor és merész fogsz lenni ahhoz, hogy írj egy újfajta, egy új stílusú könyvet, mely kombinálja eszközeidet és tehetségedet a mozgásban lévő energia számára, amit nem igényel hallgatóság vagy nem rezonálnak vele, mivel csupán kevés fűszerre van szükségük életük megízesítésére, hogy képesek legyenek elviselni azt, hogy mindennapi életükben beleragadtak? Készen vagy egy ilyen stílusú irodalomra?

 

SHAUMBRA 10: Elkezdtem írni egy könyvet, bár arról szól "hogyan", következésképpen.... ez el fog vezetni engem a következő könyvhöz?

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Arról beszélek, amit a múltban tettél. Van tehetséged, képes vagy szőni a történetet. Most fogsz szőni majd egy új történetet?

 

SHAUMBRA 10: Létezik valami, amit hozzáadhatnék minden csomaghoz, hogy elküldjek az egész világba?

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Oh, te már ezt csinálod!

 

SHAUMBRA 10: ... kiterjedésként, energetikailag és fizikailag.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Becsempészhetnél néhány felfegyverzett angyalt azokba, hogy ráijesszenek azokra a vulgárisokra, akik kinyitják a csomagokat. (nevetés)

 

SHAUMBRA 10: Máris ezt teszem.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Máris ezt teszed.

 

SHAUMBRA 10: Majd azt fogom tenni, amit tenni fogok.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Azt teszed, amit teszel, de vedd figyelembe annak tényét, hogy egy más típusú hallgatóságra fogsz áttérni!

 

SHAUMBRA 10: Köszönöm!

 

SHAUMBRA 11 KÉRDÉSE (egy férfi a mikrofonnál): Előléptem, a 12 tudós energiáinak tükrözéseként és Nikola Tesla jelenlétét tisztelve, aki sokkal nagyobb hatással volt a világra, mint ahogyan az itt lévők többsége beismerné azt. A bolygó mágneses mezejének változásai, az Új Energia tükröződéseit jelentik? Léteznek olyan pontok energetikai a bolygón, melyeket a Föld teremt vagy társulnak-e ezek azokkal az emberekkel, akik megváltoztatják tudatukat? Tudnál valamilyen útmutatást adni nekünk, akiket a Föld bolygó rácsa érdekel?

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Abszolút! A magnetizmus kapcsolatban van a tudatváltással, és fel fogod majd fedezni, hogy a Föld mágneses pólusai előreláthatatlan módon meg fognak változni. Ha készítenél egy grafikont a mágneses pólusok évszázadok alatti változásairól, és ha ráhelyeznéd erre azokat, amiket jelentős eseményeknek neveznétek, egy direkt egyezést fedeznél fel egy végbement esemény... például szeptember 11 vagy Kennedy elnök meggyilkolásának pillanata vagy a Második Világháború ... között, összefüggést figyelhetsz meg ezek és a mágneses mező változásai között. Ezek nem az események pillanatában jelennek meg, hanem válaszként az eseményre.

 

Érdekes lenne, ha a számos tudós közül egy felvázolná ezt, mivel létezik egy nyilvánvaló tudati hatás a Földre, a magnetizmusra. Mindkettőt megfigyelve, fontos az erő és a magnetizmus lokalizálása!

 

És most, amikor a Kvantumugrás felé haladunk, maga a Föld és ennek mágneses és elektromos mezői és - oh, nem létezik technikai kifejezés erre - azonban,... nem egészen megfelelő, de létezik egy erőmező is. Ez kapcsolódik az energia elosztásához a Földön. Mindezek változnak. Az energiájuk mozgásban van és bizonyos értelemben a ti nézőpontotoktól függ, úgy tűnhet, mintha ezek a rendszerek káoszban lennének. Úgy tűnhet, mintha a Föld mágneses, elektromos és erőpontjai összeomlanának vagy kaotikus formába lépnének.

 

Azonban, emlékezzetek vissza, mit mondtam nektek mai Shoudunk elején: az univerzum és az omnivezum tökéletes rendben léteznek! Minden úgy történik, ahogyan kellene, és amikor úgy tűnik, mintha valami szerintetek káoszban lenne, azért van, mivel ti csupán egyetlen szintről nézitek ezt. Ha e mögé néznétek, aztán a mögé, látni fogjátok, hogy tökéletes rend létezik. Abszolút tökéletes rendben! Jelenleg mindezek, amiket ti rácsoknak neveztek - legyenek akár a Föld belső, külső vagy felszíni rácsai -, mindezek megváltoznak. A rácsok nem változtatják meg a tudatot. A tudat változtatja meg a rácsokat! A rácsok mozgatják, tárolják és - ahogy ti mondjátok - közvetítik az energiát. Amikor a tudat megváltozik, a rácsoknak is természetes módon meg kell változniuk, mivel jelenlegi kapcsolatotok a Földet alkotó interdimenzionális energiák intenzív vagy részletes hálózatával megváltozik. Megváltozik annak módja, ahogyan külső vagy belső energiát kaptok. Az emberi és lélek közötti kapcsolat - egyesek arany vagy ezüst zsinórnak neveznétek - mindezek megváltoznak. Jelenleg bizonyos, hogy a Föld minden rácsa mozgásban lévő energia.

 

Azok a helyek, ahol energiát találtatok ahhoz, hogy áttérjetek a lelki énről az emberi énre, ahol energiát találtatok ahhoz, hogy fenntartsátok saját energiai eszenciátok fokalizálását az általatok ismert, földi emberi lény valóságának megteremtéséhez, mindezek megváltoznak. Így minden nap, amikor felkeltek ágyatokból, főképp a következő néhány évben, reggel, amikor felébredtek, össze kell kapcsolódnotok önmagatokkal, amikor visszatértek a többi partokról vagy a definíciók nélküliből. Összekapcsolódtok ismét emberi énetekkel és ezt onnan teszitek, amit mi egyfajta szétválási pontnak nevezünk. Ez naponta megváltozik most. Reggel, amikor felébredtek, ha nem találtok azonnal önmagatokra, azért van, mert énetek újra-rácsozódott vagy reorientálódott, egy új, enyhén különböző helyen, azzal szemben, ahol az elmúlt éjjel voltatok. Most nem bocsátkozhatunk további részletekbe a rácsokról és mezőkről...

 

SHAUMBRA 11: Lesz majd elég időnk erre.

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: (nevet, akárcsak a hallgatóság) ...biztosítalak titeket arról, hogy lesz, mivel nagyon sok mondanivalónk lesz majd ezekről. Azonban most, mi Shaumbra egy non-mentális folyamaton megyünk át, mely e folyamat jobb, végső megértését fogja adni számotokra, mely nagyon mentálissá, nagyon technikaivá válhat.

 

El kell mondanunk most nektek, hogy nem fogjátok felfedezni azt, amit kerestek a rácsok, rendszerek és szabványok elemzésével. Ezeket és az összes többi... szövedéket/fonatokat, a valóság szövevényeinek fogjuk nevezni, olyasvalamit jelentenek, amit meg fogtok érteni és értékelni fogtok integrálásotok és elfogadásotok után. Ezután majd képesek lesztek megérteni, hogy mindezek valami csodálatoshoz és rendszerezetthez vezettek ... mely még a matematikát is meghaladja, oly nagyon rendezett rendszert képez. Ha úgy fogtok dolgozni, hogy megpróbáljátok megérteni a rácsokat ahhoz, hogy elnyerjétek, azt amit kerestek, örökké keresni és keresni fogtok.

 

SHAUMBRA (a hallgatóságból): Ő Atlantiszt keresi; hogyan fogja felfedezni azt? (nevetés)

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Ez egy másik dimenzióban és egy különböző parton létezik jelenleg. Bizonyos értelemben mondhatnátok azt is, hogy a földben van eltemetve, valahol Kuba partvidékén Atlantisz egyik központja a négyből, bár ez egy másik dimenzióban is létezik. Néhányan visszamentek oda. Mások megértették, hogy ez az éterikus civilizáció nagyon blokkolva van és nem fogjátok megtalálni... és nem találtátok meg a válaszokat, melyeket Atlantiszban kerestetek. Az Új Atlantiszban fogjátok megtalálni ezeket, mely éppen most és éppen itt van! Köszönöm!


Ezek után... (a hallgatóság tapsol)

 

LINDA: Köszönjük neked szerény véleményeidet!

 

ADAMUS SAINT-GERMAIN: Csodálatos volt, hogy ma helyettes tanítótok lehettem! Biztos vagyok benne, hogy Tóbiás hamarosan vissza fog térni!

 

Én Vagyok, én vagyok St. Germain.

 

(Fordította: Korpos Magdi)


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint ötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403