TÓBIÁS ANYAGOK

 

Tanítói Sorozat:

11. SHOUD: „Új Energiás Művészek” Kuthumi Lal Singh közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

 

Elhangzott a Bíbor Körben,

2007. június 2-án

                                         

www.crimsoncircle.com

 

 

 

NAMASTE! NAMASTE!(a közönség válaszol:” Namaste”) Nem hallom, NAMASTE! (a közönség ismét válaszol: „Namaste”) Én vagyok az, Kuthumi (a közönség éljenez, Kuthumi mosolyog) visszatérek…(Linda azt mondja: Üdvözlünk újra!)… visszatérek Shaumbra családomhoz, eme csodálatos Új Energiás Művészek csoportjának káprázatos energiájához.  

 

Végigsétálok most a teremben, az interneten, az egész világon, és kis időre szeretném megfogni a kezeteket. Már jó ideje nem voltunk együtt, ezért most azt kérem, hogy nyújtsátok ki a jobb vagy bal kezeteket – de csak az egyiket, mert pont annyi kezem van! Nyújtástok ki a kezeteket, hogy érezhessem az energiátokat, és ti is érezhessétek az enyémet.

 

(Szünet)

 

És rajtam keresztül most ebben a szent pillanatban kapcsolódjunk össze minden Shaumbrával az egész világon.

 

(Szünet)

 

Oly gyakran tesszük ezt más dimenziókban, miközben éjjelente alszotok, miközben álmodoztok, miközben sört iszogattok egy bárban. De tegyük ezt itt most együtt, és lélegezzük be a Shaumbra csodás energiáját – az Új Energiás Művészekét.

 

A „művész” szót használom itt… ami persze nem azt jelenti, hogy festővászonra kell festenetek, sőt azt sem, hogy zenét kell komponálnotok. A művész egy olyan létező, lélek, entitás, aki felkeres valami újat, hogy felfedezze, tanulmányozza és megtapasztalja azt. Ilyen egy művész… tartsátok kinyújtva a kezeteket. Szeretném még tartani egy kicsit… szóval ilyen egy művész. Játszik az energiával. És ma az Új Energiás Művészekről fogunk beszélni, hiszen ti legfőképpen ezek vagytok. Nyugodtan ráírhatjátok ezt a névjegykártyátokra! Felakaszthattok egy jelet az ágyatok felé! (nevet) Új Energiás Művészek vagytok.

 

Vegyünk egy mély levegőt együtt, és miközben ezt teszitek, emlékezzetek a középpontotokra. A középpontotok ti magatok vagytok a Most becses pillanatában. A középpontban önmagatok esszenciája található. Van egy-két elképzelésetek azzal kapcsolatosan, hogy milyennek kellene lennetek, hogyan is kellene olyannak lennetek, pedig nincs annál istenibb, mint a középpontotok itt és most. Lélegezzétek hát be!

 

(Szünet) 

 

Nagyon könnyű kiesni az egyensúlyból, elveszíteni a látomásotokat és az álmaitokat, beleragadni a mai világ energiájába. Minden ilyen esetben hívjatok engem! Ott fogok ülni majd veletek, lélegzünk egy kicsit, mesélünk néhány jó viccet, talán egy-két dalt is elénekelünk majd, és megengedjük, hogy a középpont újból beáradjon a létezésbe. A középpont egyébként rendkívül egyszerű. Nem bonyolult. Nem az elmében található. Ez a lehető legegyszerűbb részetek, és pont ebben az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Egyszerűségében benne rejlik kilétetek minden összetettsége. Itt most a középpont rendkívül egyszerű. Még csak meg sem kell próbálnotok megtalálni- az megtalál benneteket, ha hagyjátok. Vegyünk most együtt egy mély lélegzetet, és kezdjük el a Shoudunkat.

 

Örömömre szolgál, hogy újra itt lehetek a színpadon a Shaumbrával. Tóbiás nincs itt – hogy is mondjam csak – a testburkával dolgozik, Sammel, eltölt egy kis időt magával. Azt teszi, amit Adamus kért tőletek a múlt hónapban. Adamus pedig a Frankfurtban tartandó Felemelkedés Iskolára készülődik, így hát ma én következtem, én jöttem, hogy megosszak veletek némi energiát. Hogy beszéljek egy kicsit hozzátok, talán egy kis humort is csepegtessek, de mindennél inkább azért, hogy segítsek nektek megérteni, hogy Új Energiás Művészek vagytok.

 

Mai vendég

 

Egy különleges vendéget hívtam meg a mai napra közénk, olyan valakit, akit sokan ismertek. Valaki olyat, aki mostanában élt a Földön, és aki már visszatért közénk, ahol szórakoztat, vicceket gyárt, valamint abban segíti az embereket, hogy megértsék az energiával való munka művészetét. És ez a drága… nos, érezzétek egy pillanatig – férfi volt elmúlt életében – egy pillanatra érezzétek az energiáját, ne próbáljátok meghatározni a nevét, csak érezzétek az energiáját, azét, akit ti John Belushiként ismertetek. (A közönség meglepődéssel és örömmel reagál a hallottakra)

 

 Igen, valóban! Mai fogalmaitok szerint nem egy magasan fejlett spirituális létezőként gondoltok rá, pedig igen is az volt. Energia felfedező volt. Felfedezte, hogyan léphet túl az akadályokon. Felfedezte, milyen is a humor energiájával dolgozni. Komédiás volt, zenész volt, minden téren művész volt. Nos, miáltal olyan mélyre ment művészetében, felfedezve az energia és a tudatosság peremeit, és mivel számára nem állt rendelkezésre ez a hihetetlen támogató család, amit ti most Shaumbrának hívtok, kissé messzire ment. De csodálatos volt a mi oldalunkra visszavezető útja. (nevetés) 

 

Ő az Új Energiás Művészek generációjából való volt, ahhoz a valódi első generációhoz tartozott, amelyik túllépett a régi struktúrán és korlátokon, és így segíteni tudott a tudatosság megnyitásában, ami elvezetett az általunk Kvantumugrásnak hívott dologhoz. Káprázatos művészek generációjához tartozott, olyanokhoz, mint – Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, John Lennon, Paul McCartney – ó, ő nem halt meg, csak a zenéje halott! (nagy nevetés, Kuthumi kuncog) Ez nem én voltam, hanem Belushi! (még több nevetés) Az Új Energiás Művészek káprázatos generációja volt ez, a legelsők egyike. Nos igen, néhányan figyelembe veszitek a körülöttük lévő energia elemet. Valóban, a legtöbben drogoztak, mivel a drogok bizonyos értelemben segítették a kiterjedésüket, segítették a nagyon nehéz akadályokon való túljutásukat – amely akadályokkal ti is szembenéztetek. De ti rájöttetek, hogy nektek nincs szükségetek drogokra a kiterjedéshez – legalábbis most már. (Kuthumi jót mosolyog magában) Látunk itt néhány személyes történetet! (nagy nevetés) Hmm!

 

Az Új Energiás Művészek káprázatos generációja volt ez! A zenét, valamint az akkori művészetet vagy komédiát használták eszközül a tudatosság fejlesztésére. Nézzétek csak meg, mekkora benyomást tettek a világra, és tesznek még a mai napig is. Fenomenálisak voltak. Ezért kértem meg John Belushit, hogy legyen a mai vendégünk, és segítsen nektek megérteni, hogyan lehettek ti is Új Energiás Művészek.

 

Kuthumi utóbbi tevékenységei

 

Az Univerzumban visszhangot keltő egyik legnagyobb kérdés az volt: -„Hol van Kuthumi?(nevetés) Hol Van Kuthumi?” Veletek voltam elfoglalva Shaumbra! Azzal voltam elfoglalva, hogy segítsek nektek könyveitek megírásában, hiszen sokan fogtatok bele ebbe a tevékenységbe. Néhányan – Louise*, Marisa**, és még egy páran már be is fejezték. Hát nem egy kielégítő és örömet adó, kifizetődő kreatív vállalkozás ilyet tenni? Talán nem tartjátok azt tökéletes dokumentumnak, és néhányan pont ezért akadtok el. Elsőre tökéletest akartok!  Ítélkeztek felette azt gondolva, hogy nem tökéletes, ezért aztán küzdötök vele, ami így soha nem kerül le a kreatív munkapadról. Soha nem lép be a valóságba. Pedig ha tudnátok, ahogy John Belushi tudja ezt – hogy ennek nem kell tökéletesnek lennie, hiszen soha nem lehet tökéletes. Ahogy az energia változik, a tegnapi cselekedet nem feltétlenül tökéletes a ma tükrében. Ami fontos az az, hogy engedjétek azt ki, engedjétek, hogy az energia áramoljon, felfedezve, hogy milyen is Új Energiás Művésznek lenni.   

 

Dolgoztam néhányatokkal dalaitok és zenéitek kapcsán. Néhányan csodálatos műveket komponáltatok, de féltek ezt a világ elé tárni. Néhányatoknak káprázatos álmai vannak – egy feltalálás, egy iskola, egy terápia álma – mivel azonban nem engeditek meg, hogy az energia mozgásba lendüljön, hiszen kétségeitek vannak önmagatokkal kapcsolatban, így az soha nem fog megmozdulni. Egy Új Energiás Művész nem ilyen. Az általam említett művész hajlandó vállalni a kockázatot, hajlandó túllépni ezen. Itt hát az idő Shaumbra, hogy ti is ugyanígy tegyetek.

 

Kreatív vállalkozásaim során, miközben a Shaumbrák írásain és a dalok írásán dolgozom, magam is írtam egy pár rap számot. K-Lite a rap nevem.(nevetés) Mutatok is mindjárt egy példát! (még több nevetés)

 

Bumm-bumm-bumm-bumm! (Kuthumi nevet)

 

A nyugtalan emberek

Érzelmei hevesek

Próbáld csak hát te is meg,

A szerelmi főzetem,

Azt a tuti receptet, mely

energiát mozgat meg.

 

Yo, ho, ho, ho

S az energia már mozog,

Mondd hé, hé hé,

S egy új nap kél!

 

(a közönség nagyon nevet, éljenez és tapsol, Kuthumi nevet. Linda azt mondja: -Ez a legjobb bizonyítéka annak, hogy Geoff csatornázik!!)

 

 

Nos valóban, Cauldre kissé aggódott, hogy megint énekelnie kell, de ez rap volt, nem éneklés! (nevetés) Shaumbra én így mondom el nektek, hogy gyerünk! Tegyétek ezeket a dolgokat! Csináljátok ezeket az Új Energiás művészeti dolgokat! Hadd áramoljon az energia! Látjátok milyen jó érzés kiengedni ezt? Írok majd még több szöveget egyik következő összejövetelünkre! Vegyünk akkor most együtt egy mély lélegzetet…

 

(Szünet)

 

Új Energiás Művészek vagytok!

 

 

Nincsenek leckék 

 

Mikor legutóbb itt voltam veletek Shaumbra, beszéltem nektek Kuthumiként leélt utolsó életemről, amikor is egyetlen célom – hozzátok hasonlóan - a megvilágosodás volt; az, hogy felfedezzem az igazságot és a választ; valamint, hogy az legyen az utolsó földi életem. 

 

Kuthumi Lal Singhként tértem hát vissza, és a mostani India, Pakisztán területére születtem meg. Tanulmányaimat Európában végeztem, ahol is csak tanultam, és tanultam, hogy megpróbáljak rálelni a válaszokra. És ez így nem megy. Nem lehetséges. Engedjétek el ezt a fogalmat, mert nem csak egy igazság létezik. Nem csak egy válasz létezik. Nem létezik semmiféle titok, amit Isten és az Angyalok elzárnak előletek. Nincs bizony. Az idegösszeroppanás szélére sodortam magam, mivel túl sok energiát fordítottam az elmémben arra, hogy rájöjjek a dolgokra, és látom, hogy néhányan szintén ezt teszitek. Tulajdonképpen azt látom, hogy mindnyájan ezt teszitek – megpróbáltok rájönni a dolgokra. És ez így nem lehetséges. Ez az élet egyik megtévesztése.

 

Idegösszeroppanásomat követően úgy határoztam, hogy mindent elengedek. Túlságosan nagy volt a stressz, a fájdalom és az aggodalom. Elengedtem hát. Elengedtem a filozófiát. Elengedtem a keresést. Elengedtem a spiritualitás egész elgondolását, mivel a spiritualitás már az én időmben is tele volt régi energiás fogalmakkal. Elengedtem tehát mindent, és vándorolni kezdtem. Nem eltévedt vándorként, hanem a felfedezés, a tanulás és a megtapasztalás kedvéért. Bejártam egész Európát. Észak-Afrika vidékeit is bebarangoltam. Visszatérem szülőföldemre, és megtapasztaltam az élet minden egyes cseppjét, minden egyes pillanatát, amit csak felajánlott számomra. És végezetül egy csodálatos következtetésre jutottam… egy csodálatos következtetésre, ami szerint most is élek – bár már nem tartózkodom testben – ami szerint most is élek. Az élet, különösen a Földön, olyan, akár egy interaktív művészeti galéria. Pont olyan! Egy interaktív művészeti galéria és ti ennek a kellős közepén vagytok.

 

Tudjátok az életben nincsenek leckék. Ez egy megtévesztés. Ez egy hibás megfigyelés – ami engem illet. Az emberek azt gondolják – mert erre lettek tanítva, ezt hitették el velük -, hogy azért vagytok a Földön, hogy megtanuljátok a leckéket. Nem ismeritek a leckéket, így soha nem tudhatjátok, vajon megtanultátok-e őket vagy sem. Nem tudjátok, vajon helyes volt-e a megoldásotok, még akkor sem, ha megközelítettétek a leckét. Azt gondoljátok, hogy ez egyfajta akadályverseny vagy útvesztő. Arra tanítottak titeket, hogy a dolgoknak márpedig ez a rendje. A leckék. Saját tapasztalatom alapján úgy találtam, hogy ez egyáltalán nem így van. Nincsenek leckék.

 

Nektek, metafizikusoknak azt tanították, hogy az életnek van valami meghatározott célja, mégpedig az Egység, a Szellem, Isten megértésének metafizikai célja. Pedig nem így van. Nem így van. Soha nem érthetitek meg az egységet, azt csak megtapasztalni vagytok képesek. Soha nem érthetitek meg Isten elméjét, mert Istennek egyáltalán nincs elméje. Ott soha nem találjátok meg a választ, mert az nem ott van.

 

Tudom, hogy ez egy kissé elkeserítő, és mikor ezt felismertem, az engem is megdöbbentett. És is elkeseredtem kissé, hiszen összes energiámat ezeknek a dolgoknak a felkutatására fordítottam, arra, hogy megtaláljam az Egyet, megtanuljam a leckéimet, hogy nagy nehezen megtaláljam a mennyországba és az istenekhez visszavezető utat. Egy nap jött a felismerés: „Elég volt” Felismertem, hogy a mennyország az angyalok birodalma, az élet itt a Földön a ti interaktív élő művészeti galériátok. Végigmentek minden egyes napon, élvezve, érezve és magatokba szívva az élményeket. Ennek semmi köze sincs a leckékhez, ez egy tapasztalás.

 

És akkor mit vesztek ki a tapasztalásból? Az öröm érzését? Vagy azt a tényt, hogy megtapasztaljátok, milyen is lezuhanni egy kétemeletes épület tetejéről? Ez csak egy tapasztalás. Ez nem Isten leckéje, ez nem azt jelenti, hogy valamit rosszul csináltatok, ez nem a sors vagy a végzet keze. Mindössze meg akartátok tapasztalni a zuhanás élményét.

 

Sok embert ismerek, beleértve Mr. Belushit is, aki túlságosan sok alkoholt ivott. Néhányan közületek szintén ezt tettétek. Egy apró kis jelet akasztottatok a fejetek köré, ami azt meséli: -„Hello, a nevem Bob, alkoholista vagyok.” És ezt magatokkal cipelitek. Úgy érzitek, hogy gyengék vagytok. Úgy érzitek, hogy valami baj van veletek. Felcímkézitek magatokat. Miért nem cserélitek le azt a címkét a következőre: -„Nagyszerű ivási tapasztalattal rendelkezem.” Ez mind erről szól Shaumbra. Az élet egy interaktív művészeti galéria, és ti vagytok az Új Energiás Művészek.  Ti vagytok azok, akik fogjátok az energiákat, játszotok velük, felfedezéseket tesztek általuk, teremtetek bennük, és megtaláljátok bennük az örömet – a ti örömötöket.

 

Ragadjátok meg az alkalmat ebben a Shoudban, hogy elengedjétek a cél egész fogalmát, beleértve a felemelkedést is, még azt is. Mikor összeülünk Saint Germainnel, néha nevetnünk kell a felemelkedésről alkotott fogalmaitok kapcsán – amit ti erről gondoltok – azt gondoljátok, hogy valamiféle tökéletes emberré váltok majd. Azt képzelitek, hogy óriási benyomást gyakoroltok majd a tömegekre azzal, hogy képesek lesztek feltámasztani a holtakat. De belegondoltátok vajon valaha is abba, hogy hova juttok, mikor felemelkedtek? Azt hiszitek, hogy hirtelen mindent felülmúló tudásra és bölcsességre tesztek majd szert. Pedig valójában a felemelkedésben – a valódi felemelkedésben – pont az egyszerűségetekhez tértek vissza.

 

Engedjétek el mindezeket a fogalmakat és tegyétek lehetővé, hogy életetek itt a Földön, a hátralévő éveitek saját interaktív művészeti galériátokká váljanak. Azért interaktív, mivel együtt dolgoztok más elemekkel, más emberekkel, a természettel, sőt, még a láthatatlan lényekkel is, mint amilyenek mi is vagyunk. Minden egyes nap a ti palettátok. Minden egyes nap a ti teremtésetekké válik. Nem vagytok többé mások teremtéseinek tárgyai, a tömegtudat áldozatai.

 

Az élet egy interaktív művészeti galéria. Lélegezzétek ezt be! Érezzétek… érezzetek a szavakon túl…

 

(Szünet)

 

…érezzétek annak az energiáit, hogy ti ezek az Új Energiás Művészek vagytok.

 

 

Mostani energiák

 

A Földön jelenleg nagyon bizonytalan, ingadozó energiák vannak. Nagyon kalimpálnak. Ezt valószínűleg ti is éreztétek az elmúlt néhány hónapban. Éreztétek, hogy a dolgok többé nem stabilak, minden rezeg, bizonytalan. Képzeljetek magatok elé egy nagy tábla üveglapot, ami olyan magas, mint ti, és olyan széles, amennyire csak ki tudjátok tárni a karotokat. Ez egy ablakba való üveglap. Namost, ez az üveglap kemény. Nagyon merev. Az üveg energiái olyanok, ami merev és strukturált marad. Ez az üveg alapelve. De most akkor képzeljetek el egy olyan üveglapot, ami ingadozik, hullámzik, rezeg, sőt egy kicsit még táncol is. Erre ti azt mondjátok: - „Ugyan már, az üveg nem tud táncolni. Az üveg szorosan összeáll. Az kemény. Sőt, meghasadna, ha ezt az ingadozó energia mozgást végezné, minden bizonnyal összetörne.”

 

Az emberi tudatosság energiája nagyon hasonló ehhez. Az emberi tudatosság nagyon szoros, nagyon merev. Hajlamos meghasadni, összetörni. Ezt onnan tudjátok, hogy a saját személyes energiátok is meghasadt már időnként. De most, ahogy közeledünk a Kvantum Ugráshoz, az bizonytalanná, ingadozóvá válik. Pontosan ez történik most a Földön. Ez a bizonytalan mozgás mostantól kezdve folytatódni fog a Kvantum Ugrást követően is még egy rövid ideig, valószínűleg úgy a késő októberi időkeretig, mert az energia változik… és az most a szó szoros értelmében megváltoztatja a saját dinamikáját vagy karakterisztikáját. Többé már nem vibrációs energia, többé már nem követi a régi ösvényt… ezért most ingadozik.

 

Érezzétek, ahogy az egész emberi tudatosság ingadozik, ingatag. Éreztétek már, tudom, sokan közületek, különösen a múlt hónapban. Azon tűnődtetek, miért is érzitek egy kicsit furán magatokat. Azon csodálkoztok, miért tűnik minden olyannak, mintha ki-be járkálna régi szerkezetéből. Miért van az, hogy a kocsitok nem úgy működik, mint régebben? Az otthonotokban lévő elektromos dolgaitok is ingadoznak, rezegnek. Körülöttetek minden bizonytalan, ingadozó.

 

Más emberek szintén kóvályognak, csak nem egészen értik, hogy miért. Ezért aztán mit tesznek? Megpróbálják újraindítani magukat a régi struktúrájuk szerint. Megpróbálnak belekapaszkodni a tegnapba, a dolgok régi, megszokott menetébe. Szorosan a régi kerékvágáshoz próbálnak ragaszkodni. Nos, ez a bizonytalan, reszkető energia úgy működik, hogy ha megpróbálsz valami olyanhoz ragaszkodni, ami éppen reszket, ingadozik, akkor az téged is magával ránt. Téged is megbillent.

 

Ez a fajta energetikai hatás teljesen természetes. A dolgok így működnek. Ez alkalmanként úgy tűnhet, mintha szétbomlasztana titeket, de ez része az ingadozó hatásnak. Alvási mintáitok megváltozhatnak. Az, ahogy beszéltek- nagyon sokatoknál észrevettem, hogy mikor beszéltek, nem tudjátok többé összerendezni az elméteket, a szátokat és a szíveteket. (nevetés) Gondoltok valamit, közben mást éreztek, és valami egészen más jön ki a szátokon. Ó, ezt nem én Kuthumi, vagy Tóbiás teszem veletek, csak ez az ingadozásotok.

A tudat részeitek közötti összeköttetés változik jelenleg, és számotokra, Új Energiás Művészek számára ez jó dolog. Ez annak az ideje, hogy tulajdonképpen megengedjétek, segítsétek ezt a bennetek zajló ingadozást. Észrevettétek, hogy miközben filmet vagy TV-t néztek, hol ott vagytok, hol nem? És hogy néha értelme van annak, amit néztek, néha pedig egyáltalán nincs semmi értelme? Jelenleg különféle tudati modalitások között járkáltok ki és be. És ismételten mondom, hogy ez mind teljesen természetes. Így működik az energia.

 

A múlt hónapban Adamus azt mondta, hogy ez most az Új Reneszánsz, és ez valóban így van. Ez az új felfedezések időszaka, a nagy változások korszaka a Földön. Ez a reszketeg, ingadozó mozgás, amit mindannyian éreztek, és amit még egy darabig érezni is fogtok mindössze arra adott reakció, ahogy a tudatosság egy egészen új szintre lép. Megrázkódik, mielőtt megmozdul. Meginog, mielőtt fejlődik. Minden megváltoztatja az önmagával való belső összekötöttségét és kapcsolatát, mielőtt továbblép. Ahelyett tehát, hogy aggodalmaskodnátok a – hogy is mondjam – egyensúly hiányotok miatt, az ingatagságotok miatt, vegyetek egy mély levegőt, és értsétek meg, hogy ennek oka van.

 

 

Az ingadozás hatásai

 

Az látom, hogy ennek az ingadozásnak a legérdekesebb mellékhatása az elmétek működésére fejti ki hatását Shaumbra. És itt most nevetnem kell, mert itt megy végbe a legnagyobb ingadozás, reszketés – az elmétekben! Néhányan átkokat szórtok rá! Néhányan azt mondjátok, hogy ez azért van, mert öregszetek. Vannak akik azt gondolják, hogy elment az eszük. Néhányan, a Belushihoz hasonlók azt gondolják, hogy talán, esetleg túl sok, hm a szórakozás fokozására szolgáló tevékenységekben vettek részt fiatalabb korukban.

 

Azon tűnődtök hát mostanság, hogy mi is történik az elmétekben. Miért nem a szokott módon reagál? Miért nem jönnek úgy a válaszok, ahogy eddig? Miért van ott fent akkora zűrzavar, összevisszaság? Miért tűnik úgy, hogy lekapcsolódtatok az elmétekről, ami korábban tökéletes volt? Ez volt a legnagyszerűbb dolog. Ez volt a létező legmagasabb formátok. És most minden ingatag. Változik.

 

Emberként úgy fogjátok találni, hogy ez egy kis nyugtalanságot, zavarodottságot fog okozni az életetekben. Sőt, egy pár összeütközést is. De engedjétek meg, hogy ez a folyamat végbemenjen, és rá fogtok jönni, hogy ez valójában megnyit majd benneteket erre a dologra, amiről már beszélgettünk veletek mostanában: hogy túllépjetek az elmén, és megnyíljatok új birodalmakra. Engedjétek meg ezt az ingadozást. Sőt, most a széketekben rezegjetek, inogjatok kicsit! (Kuthumi izeg-mozog, tekergőzik a székében, a közönség meg nevet) Arra kérlek titeket, hogy ne legyetek zavarban – én is megcsináltam. Mozogjatok a széketeken! Rázkódjatok…(Kuthumi kuncog) Látjátok, milyen jó érzés? (nevetés) Azt javaslom mindannyiótoknak, hogy reggel, mikor felkeltek – rezegtessétek, rázzátok meg magatokat kicsit! Ó, azzal tisztában vagyunk, hogy időnként majdnem felbuktok, de most azt kérjük tőletek, hogy szó szerint rázzátok fel az energiát a testetekben és a fejetekben, és engedjétek, hogy az megnyíljon és kiterjedjen, hiszen pont ezzel próbálkozik jelenleg.

 

 

Az Új Energiás Művészek célja

 

 

Jelenleg, jelenleg az energia mozog, ahogy ezt Adamus mondta, és a Földön elérkezett az Új Energiás Művészek ideje. Ahogy már említettem, a művész olyan valaki, aki felfedez. A művész az úttörő. Ne csak a festés vagy a rajzolás fogalmaiban gondolkodjatok. Olyan értelemben gondoljatok a művészre, aki olyan valamit tapasztal meg, amit korábban még senki sem élt át és senki se tett meg. Egy művész belemerítkezik az újba, a nyitottságba, kipróbálja azt, érzi azt, majd megosztja azt másokkal. Ez az én meghatározásom a művészre vonatkozóan.

 

Jelenleg a világnak hozzátok hasonló Új Energiás Művészekre van szüksége. A világnak szüksége van azokra, akik bemerészkednek a tudat új területeire, és a Shaumbra pontosan azt teszi. Amikor azt mondjuk nektek, hogy valóban ti mentek át elsőként az Új Energiába, azt valóban komolyan gondoljuk. Semmi túlzás nincs benne. Ti vagytok azok, akik lehetővé teszik önmaguk számára, hogy megnyíljanak, hogy túllépjenek mindenen, és elérjenek ezekre az új területekre. És amikor ezt megteszitek, akkor felnyittok egyfajta sorompót, vagy átmentek egy átjárón – egy csukott ajtón – ami egy nagyobb, hatalmasabb és még dinamikusabb energiához vezet a tudat egésze számára. Akár éjjelente alszotok, akár nappali éber tudatotoknál vagytok, ez az, amit kivétel nélkül mindannyian tesztek most. Bementek ezekbe az új birodalmakba. Korábbi gondolataitok érzésekké alakultak át, sőt, még azon is túllépve bejutnak a meghatározás nélküliség tiszta birodalmaiba.

 

Ahhoz, hogy általánosságban az emberiség, és más szintek is, amit ti az angyali szinteknek neveztek egyenletesen és kegyelemben beléphessenek az Új Energiába, úttörőkre van szükség. Új Energiás Művészekre van szükség. Ahhoz, hogy mindazok a technológiai fejlesztések, amikről Saint Germain beszélt az elmúlt hónapban mind bekövetkezzenek a Földön, az kell, hogy az Új Energia Művészei kijussanak ezekbe a birodalmakba. És ti pontosan ezt teszitek. 

 

Annak érdekében, hogy a spiritualitás jelenleg fejlődhessen a Földön: hogy túllépjen az Istennel, a mennyel és az angyalokkal kapcsolatos egy-két elavult és korlátozó fogalmon; ahhoz, hogy belépjen az élő Isten, az együttérző Isten új megértésébe, valamint, hogy megértse, hogy az Isten itt tartózkodik ebben a valóságban bennetek megtestesülve, ehhez a világnak Új Energiás Művészekre van szüksége. Tehát ez a dolgotok, ez az amit tesztek. Keresztülléptek a tudati akadályokon. Ezt most itt együtt tesszük meg. Erre azt mondhatjátok: -”De Kuthumi, én nem veszem észre, hogy bármit is tennék.” Pedig igenis tesztek. Hagyjátok, hogy kiterjedjetek. Lehetővé teszitek önmagatok számára, hogy túllépjetek a régi fogalmakon, elgondolásokon, a régi önmagatokon, az elavult korlátokon. Valóban Új Energiás Művészek vagytok.

 

Rövidre fogom mai megbeszélésünket, ezáltal lehetővé téve az energia sok különböző módon történő beáradását. De azt mondom, hogy itt az ideje – ez az én cselekedetre való felhívásom mindannyiótok számára - hogy az Új Energiás Művészek lángra kapjanak, azaz, hogy ti beinduljatok! Hogy gyújtsátok be magatokban az Új Energia lángját, ami itt van, és rendelkezésetekre áll, hogy tegyetek vele valamit, ahogy ezt Saint Germain mondta a múlt hónapban. Kezdjetek bele valamibe, hogy beindítsátok életetekben a kreatív áramlás energiáját itt és most! Már Tóbiás is elmondta ezt nektek, Saint Germain is elmondta, és én is elmondom: Itt az ideje, hogy valami kreatív tevékenységbe kezdjetek! Ugyanakkor ne legyenek elvárásaitok az eredményekkel illetve a végkifejlettel kapcsolatosan! Pusztán az élmény, a tapasztalás kedvéért tegyétek, a tett öröméért, élvezetéért! Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy ebből meg fogtok gazdagodni, vagy, hogy sikeresek és népszerűek lesztek egyetlen éjszaka leforgása alatt. Az egész lényege az élmény, a tapasztalás.

 

Ha egyszer felizzítjátok magatokban az Új Energia lángját – és ezt fent tartjátok, áramoltatjátok – akkor túlléptek majd az Új Energia fogalmi, intellektuális megértésén, és Új Energiás Művészekké váltok. Túlléptek az általunk kreativitásnak nevezett fogalmon. Akkor igazán elkezditek megtapasztalni és megérteni mindezt a lehető leghatalmasabb szinten. Itt az ideje, hogy csináljatok valamit! Itt az ideje, hogy lángra gyújtsátok a bennetek lévő Új Energiát!

 

 

A Shaumbra iránti tisztelet, megbecsülés

 

 

Fogjuk meg újra egymás kezét…

 

(Szünet)

 

És ebben a pillanatban szeretnék köszönetet mondani, és tiszteletemet kifejezni mindannyiótok számára. Ebben az életben mindannyian különböző háttérrel bírtok, a világ különböző részeiről származtok, különféle hivatásotok van, és egymástól eltérő gyermekkori háttérrel rendelkeztetek. De van egy dolog, ami mindannyiótokban – mindannyiunkban közös: a vágy…a vágy, hogy ez legyen AZ A LÉTIDŐ; a vágy, hogy ebben a létidőben felfedezzük azt, amiért oly sok létidőben megdolgoztunk; a vágy, hogy Új Energiás Művészek legyünk ennek az egész Kvantumugrásnak az élén. Ti most pontosan ezt teszitek.

 

Ó, talán persze ha megnézitek a hétköznapi világban végzett munkátokat, azt gondoljátok, hogy semmiféle hatással nem vagytok a társadalomra vagy a világra. De most akkor vessetek csak egy pillantást a metafizikusként, az Új Energiás Művészként végzett munkátokra: ezt teszitek. Pontosan ezt teszitek. Új birodalmakat tártok fel.

 

Szóval Mr. Belushi, én, Kuthumi, és a többiek is megragadjuk ezt a pillanatot, hogy szeretetünket, támogatásunkat küldjük felétek, és arra bátorítsunk benneteket, hogy menjetek be ezekbe a következő birodalmakba! Az energia ingatag lesz ezekben a hónapokban, különösen a nyár legmelegebb időszakában. Őrizzétek meg a humorotokat, értsétek meg, hogy mindez helyénvaló, és értsétek meg azt is – ahogy ezt Tóbiás szokta mondani -, hogy soha nem vagytok egyedül!

 

NAMASTE

 

 

*Louise Sarezky, a „Hogyan legyünk jóképűek egy egyébként ronda világban” és a „Buta, buta emberek – Útikalauz fajankóknak, akik azok is akarnak maradni” művek szerzője, Kuthumi csatornázásában

 

** Marisa Calvi, a ’”Nincsenek problémáitok, csak unatkoztok” mű írója, szintén Kuthumi csatornázásában

 (Fordította: Telegdi Ildikó)


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint ötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403