TÓBIÁS ANYAGOK

Tanítók Sorozat:
11. SHOUD: Új energiás művészek - Kuthumi Lal Singh közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Elhangzott a Bíbor Körben
2007. június 2-án

www.crimsoncircle.com

 

Nama-ma-ma-ma-maste! (a hallgatóság nevetve válaszol: Namaste). Visszatérünk mai kérdéseitekre. De először, beszéljünk élő művészeti galériátokról – az életetekről –, mely tele van tapasztalattal, reményekkel, óhajaitokkal, mindennel amit valaha is megvalósítottatok. Ezek nem egy távoli helyen léteznek, hanem jelen valóságotokat képezik. Ez a ti művészeti galériátok.


Talán léteznek dolgok, melyekre nem vagytok túlságosan büszkék, nem tennétek az ablakba ezeket. Azonban nézzétek meg ismét ezeket, a következő napokban! Figyeljétek meg ezeknek a tapasztalatoknak a gazdagságát! Lehet, hogy szégyent vagy bűntudatot éreztek irántuk, de nézzetek túl ezeken a tapasztalatokon – arra, amit önmagatoknak tanultatok, amivel lelketek számára bölcsességben gyarapodtatok! Szabadítsátok fel ezeknek a tapasztalatoknak elítélését!


Talán léteznek olyan dolgok az élő művészeti galériátokban jelenleg, melyek nem tetszenek nektek: munkahelyetek, partneretek, más emberek, talán, ez az egész átkozott világ!(nevetés) Ez a ti galériátok. Más helyre költöztethetitek a képet – letehetitek azt a ház padlására, elraktározhatjátok máshová, ebben a pillanatban. Vagy vegyétek Új Energiás eszközeiteket és teremtsetek valami újat. Csupán mert létezik egy kép az élő művészeti galériátokban, nem jelenti azt, hogy így kell ennek maradnia. Festhettek direkt a himzővászonra és teremthettek valami újat önmagatok számára. Ha már nem szolgál titeket, ha túlléptetek azon amit tanultatok ebből a tapasztalatból, ha ez nem tesz boldoggá titeket, ha nem hoz elégtételt és beteljesülést számotokra – megváltoztathatjátok ezt. Ez egy egyszerű és csodálatos szabály!


Amint elmondottam már nektek, átmentem mentális feszültségeken, az elbukás pontján, egészen addig, amíg ezt mondtam: "Egyáltalán nem érdekel!" Egyáltalán semmi sem érdekelt engem, ahogy mondanátok. Beragadtam saját szorongásomba és depressziómba. Majd felszabadítottam. Felszabadítottam minden fogalmat, mindent amit valaha tanulmányoztam. Felszabadítottam minden struktúrát, amit gondolataim köré helyeztem. Felszabadítottam filozófiámat. Felszabadítottam a matematikát, mely közel állt hozzám és kedves volt számomra, mivel úgy éreztem, hogy a matematika segített nekem megmagyarázni, hogyan keletkezett a világ, hogyan kerültünk mi ide és hogyan létezik rend minden dologban. De a matematika nem az oka annak miért itt vagyunk. A matematika csupán segít nekünk megfigyelni saját energiáink összetevőit.


Milyen dolgok léteznek életetekben, melyek nem tetszenek nektek? Mi található művészeti galériátokban, amit meg szeretnétek változtatni?
Változtassátok meg ezeket! Engedjétek elmenni, változtassátok meg azokat – a tieitek! Fel fogjátok fedezni, – nagyméretű leckék nélkül, még egyéni célok nélkül, úgy értve, anélkül, hogy tennetek kellene valamit ebben az életben, szabadítsátok fel mindezeket - fel fogjátok fedezni, hogy szabadon örülhettek minden egyes pillanatnak, minden egyes napnak, nyomás, elvárások nélkül. Valóban szabad lélek vagytok, aki belép az Új Energiába.
Ezek után szívesen válaszolunk kérdéseitekre! 


 SHAUMBRA 1 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Köszönöm támogatásodat! Hogyan illeszkednek az allergiák az Új Energiába, lehet ez segítségünkre vagy csupán zavar minket, hogy tudatosítsa az emberekben az allergiájukat?  Az a felfogásom, hogy kiegyensúlyozhatóak, de hogyan? Van még valami más is, amit el kellene mondanom?


KUTHUMI LAL SINGH: Nagyon rövid választ fogunk adni neked, az allergiával kapcsolatos kérdésedre. Ha képes leszel lélegezni,... látod, az allergiák és a lélegzés összekapcsolódnak, ami azt jelenti, hogy ha képes leszel lélegezni, túl fogsz lépni az allergiákon. A probléma egyik része az a tény, hogy amikor lélegzel, fennáll az, hogy felerősödik az allergiád. Azonban ismerd be, hogy létezik valami ami ellenállást tanúsít, valami, ami egyhelyben tart téged. Íme, itt csodálatos virágok léteznek (rámutat egy vázára virágokkal), egy csodálatos virágcsokor a te illatoddal! Ha allergiás vagy ezekre, figyeld az energetikai okot! Nem engedélyezed azt, hogy örülj az életnek, e virágok illatának, érintésének vagy látványának szépségének. Ez egy energetikai blokkot teremt számodra, mely allergiában nyilvánul meg. Ez egy csodálatos pillanat arra, hogy eljuss ezekhez a virágokhoz és érezd eszenciájukat!


Az Új Energiában mindannyian nagyon érzékeny lényekké váltok. Érzékenyebbek vagytok, többmindent éreztek, sokkal tudatosabbak vagytok.  Bárminek intenzív energiáira tudatosabbak vagytok, ám ez nem jelenti, hogy ez valamiféle allergiás reakciót kell keltsen bennetek. Csupán lélegezzetek, szabadítsatok fel mindent, ami ellenállásra késztet titeket – figyeljétek meg, hogy mi késztet ellenállásra titeket – és fel fogjátok fedezni, hogy természetes módon eltűnnek majd az allergiák. Ha gyógyszerek szedésével álcázzátok allergiátokat, érzékenységeteket, érzéseiteket és az igazi okot is álcázzátok, amik miatt képtelenek vagytok örülni ezeknek a dolgoknak. Köszönöm... és örüljetek, főképp az ételnek!


SHAUMBRA 2 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál) Üdv Kuthumi! Kellemes dolog, hogy itt vagy ma! Nehezemre esik itt lenni, de úgy érzem, minden Shaumbra nevében beszélek: dolgoztam a gnoszt-al, lélegeztem, engedélyeztem, elfogadtam, azonban a folyamatos és biztos bőség áradat -  elkezd áramolni majd megáll; valójában el sem értem. (elkezd sírni) Tudod, van egy nagyszerű ötletem, de a pénzről van szó, hogy elindíthassam azt. Ismét összekapcsolódtam a szenvedélyemmel, de nem valósíthatom meg ezt. Meg tudnád mondani nekem, mit tegyek?


KUTHUMI LAL SINGH: Természetesen! Egy nagyon egyszerű választ fogok adni neked. Létezik valami – és te tudod miről van szó, mi már beszéltünk erről, – te abszolút ellenállást tanúsítasz annak az eszmének, hogy örülj az életnek. Te, bőségben méred ezt - és ez nagy stresszt okoz benned, amint tudod - mivel létezik valami belül, ami nem akar kinyílni, hogy megengedje neked, örülj az életnek.


Léteznek motívumok az elmúlt életekből, léteznek az önértékeléssel kapcsolatos kérdések, azonban te nem engedélyezed magadnak azt, hogy örülj. Azt mondod, akkor fogsz örülni, amikor bőséggel rendelkezel majd. De másképp tevődik fel a probléma. Képes vagy pontosan most örülni az életnek? Megadhatod magadnak azt az áldott ajándékot, hogy örülsz az életnek? Felejtsd el az összes többi dolgot - te, főképp - hagyd az összes dolgot, melyekről eddig beszéltünk: lélegzés és egyebek. Lényeges, hogy mindig megkérdezd magadtól: Megengedhetem magamnak azt, hogy örüljek? Egyik részed ezt mondja: Igen. De van egy másik részed, mely állandóan ezt hajtogatja: “Nem”, mely folyamatosan óvatos, mely nem akarja, hogy megsebezzék, mely fél attól, hogyha megnyílik, ha lebontja felemelt falait, meg fog sebződni.

 
Ez az igazság vagy a következmények pillanata. Ez az igazság pillanata számodra. Van valami, amivel szeretném ha dolgoznál, ha figyelembe vennéd, nemcsak két - három napig, hanem addig amíg valóban eljutsz a válaszhoz. Képes vagy örülni az életnek? Mikor fogsz túllépni az elmén és mikor fogod őszintén ezt mondani: IGEN - és mikor fogod megérteni azt amiről most beszélek, nem csak kétségbeesésedben, mert dollárra van szükséged a lakbér kifizetéséhez... én hosszú ideig ház nélkül maradtam, kóboroltam, anélkül, hogy ezekre a dolgokra sóvárogtam volna és felfedeztem, hogy teljesen fenn tudom tartani magam, amint te is képes vagy. Szabadulj meg az elvárásoktól és mindig kérdezd magadat: Engeded magadnak, hogy örülj az életnek? Engedélyezed magadnak, hogy a Földön legyél? Engedélyezed magadnak, hogy testedben légy? Engedélyezed magadnak, hogy egy emberi lény legyél? Ezek után a többi dolog mind el fog jönni hozzád.


Te már megértetted azt, hogy akkor amikor pénzed volt, ez nem hozott számodra boldogságot. Ez jólétet hozott számodra, ám boldogságot nem.   Amikor a bőség energiája áramlott életedben, módot találtál rá, hogy elszédítsd és önpusztításra használtad ezt. Módot találtál rá, hogy szabotáld ezt az áramlást. Térjünk vissza az alapvető dologhoz. Képes vagy örülni az életnek? Térj vissza mindig erre a kérdésre. Szabadítsd fel a bőség fogalmát, Most! Elegendő mindened lesz addig, amíg meg fogod találni a választ! Kérlek, térj vissza és értesíts minket!

 

SHAUMBRA 2: Köszönöm!

 

KUTHUMI LAL SINGH: Köszönöm!


LINDA: Beszéltünk az utóbbi két napban és ma délután néhány dologról; ezért, lenne két kérdésem ezekkel kapcsolatosan, főképp az egyik témáról. Úgy tűnik, léteztek bizonyos provokatív, nehéz energiák, melyek folytatódnak. És mivel mi Shaumbrák nagyon felelősek akarunk lenni, könnyen ezt mondjuk: “Mit teszek, miért érzem mindezeket az energiákat?” És sok Shaumbra, bizonyos mértékben, tudja, hogy nem rólunk van szó, hogy létezik valami sokkal fontosabb mely átalakult és továbbra is átalakul; még az utóbbi hétvégén is megtörtént egy nagy átalakulása egy dolognak, nem tudjuk hogyan alakult át és vajon nem-e csupán egyik kisebb problémánkról van-e szó... hello?

 

KUTHUMI LAL SINGH: (a hallgatóság és Kuthumi nevetnek) Elbűvölt a disszertációd.

 

LINDA: Ez egy kérdés volt!

 

KUTHUMI LAL SINGH: Oh! (hahotázó nevetés) Oh! Most már értem! (kuncogva) Rendben...

 

LINDA: Legyél kedves!


KUTHUMI LAL SINGH: Átnéztem miről beszéltem veletek, ezelőtt hét évvel. A változás világában éltek - ahol minden átalakul - nem csak egy kis változásról van szó, hanem egy mérhetetlen változásról. Amint a Shoudban is elmondtam, most minden megrázkódik. Semmi sem az, aminek tűnik. Semmi sem az, ami tegnap volt. Amit ti éreztek, az nagyrészt az emberiség energiája, mely nehezen boldogul a változásokkal. Az emberek pánikba esnek. Félelembe esnek - és a félelem, a legjelentősebb dolog amit éreztek. Ők okolni akarnak valakit vagy valamit. Belemennek a konspiráció elméletekbe és nem tudják, mit tegyenek. Elveszettek. Káoszban kerültek. De ti értitek, mivel ti, már ezelőtt hét, talán öt évvel átmentetek mindezeken. Ti értitek mi történik mindezekkel a változásokkal.


Ti elsőként mentetek át ezeken, nagyon személyes szinten. Belső változásokon mentetek át, belső földrengéseken, vulkán kitöréseken, viharokon, hurrikánokon és tsunamikon. Mindezeken átmentetek. Ezeket a hasonlatokat használtam, melyek kapcsolatban állnak a Földdel, mivel direkt kapcsolat létezik a tudat és az időjárás, a tudat és a globális felmelegedés, viharok vagy furcsa időjárási szabványok között, amilyeneket ezen a nyáron figyelhettetek meg. Mindezek a dolgok körülöttetek történnek, ám nem rólatok van szó. Érzitek őket, azonban okai nem ti vagytok. Egyesek szeretnék önmagukat okolni ezekért a dolgokért, de nem ti vagytok az okai. Érzitek ezeket, azonban soha többé nem fogtok szükségszerűen átmenni rajtuk.


Ez az a szakasz, amikor ti, mindannyian, Új Energiás Művészekké kell váljatok. Mit jelent ez? Azt jelenti, hogy azt teremtetek, amit választotok, határok és korlátok nélkül, eszetek mellőzésével, anélkül, hogy régi csomagokat vinnétek magatokkal. Természetesen továbbra is érezni fogjátok ezeket a dolgokat. A tudat - hadd nevezzük így - előszobájában vagytok, az emberiséggel együtt. Nem kell e helyzetek témájának lennetek. Nem szabad engedélyezzétek, hogy ezek befolyásolják életutatokat, azonban érezni fogjátok ezeket.


Ha megnézitek az életet a Földön ezelőtt ötszáz évvel, megfigyelhetitek, hogy akkor sokkal nehézkesebb és sokkal lassúbb volt a tudat.
Olyan volt, mint egy nagyon nehéz takaró az emberiségen. Csak néhány felvillanás létezett. Csupán néhány fényes pont volt - néhány és nagy távolságokban. Most, ezek mindenhol léteznek. Minden nagyon, nagyon gyorsan változik és arra készteti az embereket, hogy megnézzék problémáikat és azokat a batyukat, melyeket hordoznak. Természetesen, ti érzitek ezeket a dolgokat. Hosszú ideje már, elmondtam ezt nektek. Tóbiás kívánsága az volt, hogy ti Shaumbrák jól keljetek át rajta, mivel a változások idejében vagytok. A tudati változások élén jártok, melyből a többi változás származik a Földön.


LINDA: Tudnál újdonságokat mondani nekünk a Közép Keleten lévő instabilitásokkal kapcsolatosan?


KUTHUMI LAL SINGH: Ez a legérzékenyebb zóna, az emberiség többi részének tudatához viszonyítva, a Közép Kelet energiáinak következtében, mint a tudattal kapcsolatosan, mint magával a földdel kapcsolatosan. Itt van a fontosabb vallások gyökere, a világ eme kis részében. Itt nőttek fel a hitvallások. Itt nőtt fel a tudat. Itt nőtt fel a spiritualitás és Isten fogalma. Máskülönben nyilvánvaló, hogy miközben instabilitás létezik a Földön, ez a zóna a leginstabilabb. De az instabilitás nem szükségszerűen rossz. Egy megrázkódtatás jelentése, hogy kiragadja a dolgokat a régi struktúrákból. Ez megteremti a potenciált egy új szövetségre ebben a zónában - egy béke potenciált, mely nem állt rendelkezésre hosszú - hosszú idő óta, amióta csak emlékszem.
Köszönöm!


 SHAUMBRA 3 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Hello Kuthumi! Örülök, hogy találkoztam veled! Sok éven keresztül, számos aspektussal dolgoztam... (Kuthumi hörpint egyet és gargarizál, miközben beszél a személy, ami hahotázó nevetést vált ki)


LINDA: Aranyos! Igazán aranyos! (laughing) Versenyzel St. Germain-nal?

 

SHAUMBRA 3: Nem tudom folytatni! (hahotázó nevetés)

 

LINDA: Szinte már közönséges volt, ugye?

 

SHAUMBRA 3: Igen, az volt. (nevet)


KUTHUMI LAL SINGH: Már elég régóta nem voltam a Földön és egyes felfrissítő módszereitek nagyon érdekesek!

 

SHAUMBRA 3: Okay!

 

LINDA: Sajnálom, Rita.


SHAUMBRA 3: Rendben van. Kérdésem mindenképp kapcsolódik....

 

LINDA: Még mindig van egy kérdésed?

 

SHAUMBRA 3: Egyfajta, de lássuk csak... a kapcsolatokról szól és ...

 

KUTHUMI LAL SINGH: Ó, ne! (hahotázó nevetés)


SHAUMBRA 3: Tudom, hogy mindannyian dolgoztunk aspektusainkkal, melyeket fel akartunk szabadítani az utóbbi években és azt hiszem nagyon sok dolgot fel kellett szabadítanom, melyek már nem működtek számomra. Létezik egy, mely továbbra is jelentkezik - és ismét visszatért, hogy megnézzem - hogyan akadályozzuk meg az erő és saját énünk elvesztését, romantikus kapcsolatainkban?

KUTHUMI LAL SINGH: A méreg, az jó megoldás lenne! (hahotázó nevetés)

 

SHAUMBRA 3: Rendben van, ki fogom próbálni! Ez is egy megoldás.


KUTHUMI LAL SINGH: (kuncogva) Tulajdonképpen Cauldrén nevetek, aki nagyon ideges lett... (hahotázó nevetés, miközben Linda megkínálja őt egy pohár vízzel, azonban visszautasítja azt) Megpróbáltad a bolondját járatni velem!


Rendben, válaszolni fogok neked, bár lehet, hogy nehezedre fog esni ez, azonban először önmagaddal kell kialakítanod a kapcsolatot és egyetlen más kapcsolat sem vehet majd el tőled semmit.
Annyira önmagadban leszel lehorgonyozva, hogy akármilyen másik ember táplálkozni jön hozzád, hogy elvegye energiádat, nem lesz képes erre.
E probléma másik része a következő: hány ember keres kapcsolatokat a földön, azért mert táplálkozni akarnak? Nagyon, nagyon kevesen. Ez korlátozza a rendelkezésre álló partnereitek számát. Tehát...(valaki a hallgatóságból ezt mondja: A semmire vagyunk korlátozódva... - a hallgatóság és  Kuthumi nevetnek) Belushi, fejezd be! (hahotázó nevetés) Channelezni akarsz a Shaumbrán keresztül... Nem tudom elhinni ezt!


Ki fogok jelenteni valamit, amit talán nem akarsz hallani, azonban Shaumbraként, aki ezekben az időkben, ebben a korban él, el fogod fogadni annak tényét, hogy egymagad kell lenned? A kapcsolat lehetne önmagaddal. Talán nem fogod megtalálni azt, akivel a legmagasabb szinten osztozhatsz. Egy másik dolog pedig az, hogy nagyon világosan meg kell fogalmazd egy kapcsolat kereteit.


Én és Cauldre beszélgetünk egy kicsit. Azt kérdezi tőlem: “Hát nem igaz annak ténye, hogy cölibátusban éltem az utóbbi 10 évben?” (nevetés) Sajnálom, hogy azt kell mondanom, hogy ez így igaz, azonban most tanácsot kell adnom, amint a papok is teszik. (hahotázó nevetés és Kuthumi kuncog). Légy nagyon világos azzal kapcsolatosan, akivel úgy gondolod, kapcsolatot fogsz kialakítani, a következőképpen: ”Íme, melyek az energetikai feltételei ennek a kapcsolatnak.” Amikor ki fogod mondani - talán egoistának tűnhet, azonban tisztázod a dolgokat a másik előtt: “Nem engedélyezett a táplálkozás.”


SHAUMBRA 3: Ok, nagyon jó! Köszönöm!

 

KUTHUMI LAL SINGH: Köszönöm!


SHAUMBRA 4 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről):  Tóbiás, milyen kapcsolat van Isis Sebei és Lilith között, aki Ádám első asszonya volt, Éva előtt? Lilith egyenlő volt Ádámmal és amikor visszautasította alárendeltségi pozícióját, elhagyta az Édenkertet. Érzem, hogy több dolog van ebben a történetben, mint amennyit az Írások elmondanak. Amikor meghallgattam CD-ről Isis Sebeit, éreztem, hogy Lilith-ről van szó. Ő volt felelős Ádám energiáinak ellopásáért azt hiszem, ezért hagyta el az Otthon partjait, bűntudatot érezve, ily módon jelent meg az első karmikus seb a létezésben. Ugyanakkor érzem, hogy amikor belül kiegyensúlyozzuk a férfi és női energiákat, tulajdonképpen begyógyítjuk Lilith régi karmikus sebeit, hogy ő Haza térhessen. Ez helyes felfogás/észlelés, el tudnád nekünk mondani Lilith igazi történetét és, hogy mi történik ma vele?


KUTHUMI LAL SINGH: Úgy hangzik mintha egy könyv lenne! Egy lebilincselő könyv lehetne, a férfi és női energiákról. Tulajdonképpen Lilith története, egy értelmezés. Az energiák működésének magyarázási módja az, hogy Lilith nem fogadta el a feltételeket, Isis energiáinak következtében, ezért tért vissza Isisnek egy másik aspektusa, akit Évának nevezünk, aki átvette a bűntudatot, átvette a felelősséget azért ami akkor történt. Tulajdonképpen mondhatnátok úgy is, hogy Éva energiáját az egyház hozta létre, Isis energiájának minimalizálásáért.


Bizonyos értelemben, érdekes felkutatni a történelem energiáit, a történelmet energetikai szempontból, azonban más értelemben ez a tény nem jelent nagy különbséget. Csapdába kerülhetsz. Amint fontos megemlítenünk az, hogy a férfi és női energia, a dualitás, az ellentétes aspektusok most együtt kívánnak visszatérni. Ez az egyetlen jelentős dolog. Minden egyes részetek, tükrözésetek mindenik része, csatlakozni kíván hozzátok. Nincs szükségetek két részetekre, mely válaszol a következő kérdésre: “Ki vagyok én?” Erre a kérdésre válaszoltak ebben a Most pillanatban és a teljes integrálásról van szó.
Következésképpen írd meg a könyvet, ha ezt választod, kutasd a mitológiát, kutasd az ezek mögött rejlő jelentéseket és szimbólumokat, azonban ne kerülj bele a csapdába, mivel az a lényeg, hogy az energiák ma, együtt akarnak visszatérni.


 SHAUMBRA 5 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál) Hello! Kérdésem ahhoz a tényhez kapcsolódik, hogy amikor az élet instabillá válik és te azt tanácsolod, hogy lélegezzek, azt tapasztaltam, hogy amikor nagyon instabillá válik számomra az élet elkezdem magam hiperventillálni (gyakori légzésekkel - ford. megj) és nagyon nehéz visszaemlékeznem arra, hogyan lélegezzek. Létezik egy könnyed út, amely segítségével vissza emlékezhetnék arra, hogyan lélegezzem, legyen ez akár egy másik út vagy technika, amit ilyenkor használhatok?


KUTHUMI LAL SINGH: Amikor lélegzel... és nem kellene nehezedre essen visszaemlékezned erre, ez egy nagyon természetes dolog. Azonban, amikor felfedezed, hogy energiád egyensúlytalanná vált vagy felgyorsult ha így akarod, vagy ha csupán több energiát akarsz magadba hozni, a lélegzés csak fel fogja erősíteni az instabilitást/remegést. Erősebb táncra készteti azt, azonban az instabilitás nagyon kecses lesz majd.  A remegésnek/vibrálásnak azért van jelentősége, mert segít eltávolítani a régi struktúrákat a csontjaidból, tüdődből és elmédből. Segít megrázni a dolgokat. Tehát a remegés, az ütközéssel ellentétben, nem feltétlenül rossz dolog számodra. Azt jelenti, hogy sokkal rugalmasabbá válsz. Azt jelenti, hogy sokkal kiterjedtebbé válsz. Többé már nem vagy kemény és merev mint egy kőzet. Megnyílsz az interdimenzionális energiák számára. Csupán azért, mert beszéltél a légzésről, annyit jelent, hogy vissza fogsz emlékezni arra, hogy lélegezz, mindezek ellenére. Köszönöm!

 

SHAUMBRA 5: Köszönöm!

 

KUTHUMI LAL SINGH: És, ahogy Tóbiás mondaná, őrizd meg a dolgok egyszerűségét!


SHAUMBRA 6 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Remélem e kérdés el fog jutni hozzád. Már előzőleg is feltettem e kérdést; megpróbálom sokkal világosabban megfogalmazni. Amikor részt vettem Amszterdamban, a Tóbiással való találkozón, éreztem, hogy felszabadulnak a blokkolt energiák régi szabványai. Hallottam mi történt másokkal is a találkozás ideje alatt. Sajnos, nem tudtam az Új Energia szabványaiban maradni és egy idő után, visszatértek a régi, stagnáló energiáknak köszönhető fizikai problémáim. Az volt az érzésem attól a pillanattól, amint a Bíbor Körhöz szegődtem, az amszterdami közvetítés alatt, hogy meg kellene őriznem az Új Energia szabványait, azonban nem tudom hogyan és a többi Shaumbra sem tudja, akikkel Hollandiában beszéltem. Kérdésem egyszerű. Akkor, amikor rákapcsolódunk az interneten keresztül direkt módon a Shoudra, rendelkezünk valamilyen angyali segítséggel a mi környezetünkben, a Régi Energia felszabadításához? Amikor egy másik napon, hónapban vagy évben nyissuk meg a Shoudot, hogyan valósul meg ez az összekapcsolódás és hogyan jelenik meg a támogatás? Köszönöm! 


KUTHUMI LAL SINGH: Az Új Energiába való tranzit, egy fokozatos folyamat. Nem egy szempillantás alatt történik meg. Ez, bizonyos okból, egy fokozatos folyamat, hogy ne égesse ki az elméteket, testeteket vagy szellemeteket. Az Új Energia összevegyül a Régi Energiával és e fúzió által megjelenik a fizikai valóság, a dolgok működési módjának teljes átalakulása. A Föld felrobbanásának vagy legalábbis összezavarásának megakadályozásáért, az integrálás folyamata, lépcsőzetesen történik. Ily módon, ha részt vesztek a workshopokon vagy meghallgattok egy maihoz hasonló Shoudot, kecsesen és könnyedén, egy másik szintre fogtok lépni, – még akkor is, ha egyesek nem hiszik ezt – azonban sokkal könnyebb, mintha minden egyszerre valósulna meg.


Amikor egy ilyen Shoud energiájában vagytok, sokkal közelebb jöhetnek az angyali lények és Bíbor Tanács tagjai sokkal könnyebben jöhetnek és így megvalósul a mű. Ezért, amikor innen elmentek vagy lekapcsoljátok számítógépeiteket, másfajta érzéseitek vannak. Nem vagytok túl biztosak abban, mit is jelentenek ezek. Nem tudjátok meghatározni, bár érzitek, hogy valami történt, mivel engedélyeztétek, hogy dolgozzunk veletek.


Kiigazítások történnek a testetekben, DNS-etekben, még folyékony számítógépetekben is, amit elméteknek neveztek. Ugyanakkor létezik személyes tudatotok kibocsátott rácsa, valamint a tömegtudaté is. Az együtt töltött idő alatt, ebben a nagyon biztonságos energiában, a ti engedélyetekkel, mi kicsinként kiigazításokat végzünk, ahelyett, hogy mindent, egyszerre hoznánk helyre. Ha megnézitek hol tartottatok ezelőtt egy évvel, látni fogjátok majd, mennyit változtatok, mennyit nőttetek és valószínűleg, mindennél inkább, mennyit egyszerűsödtetek. Igen egyszerűsödtetek. Köszönöm!


SHAUMBRA 7 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Üdv, Kuthumi?

 

KUTHUMI LAL SINGH: Ez természetesen, én vagyok!


SHAUMBRA 7: A múlt hónapban először vettem részt a Shoudon és úgy érzetem, mindig itt voltam. Csodálatos volt, miközben itt voltam, hogy az energiák átfogtak és ezt közölték velem: “Költözz Californiába!” Semmi okom nincs megtenni ezt. Azt akarom mondani, hogy egyszerűen be kellene csomagoljak az autómba, berakjam macskáimat és elmenjek? És bízzak?


KUTHUMI LAL SINGH: Ez egy olyan kérdés, melyre neked kell válaszolnod. Létezik egy oka annak, hogy te ezt érezted. Létezik valami, ami vonz téged és létezik valami, amit szeretném ha felfedeznél. Szeretném, ha meghoznád ezt a választást, ha egyszerűen elhagynád azt, amid itt van és követnéd a szíved hívását. 
Nem könnyű elhagyni a biztonságot, elhagyni a dolgokat, melyekhez közel álltál, azonban azt hiszem, hogy minden itt lévő Shaumbra beszélni fog veled és a nap végén, hasonló hívásokról fognak beszélni neked, melyeket ők maguk is éreztek. Értsd meg, hogy senki közülünk nem volt! Nem Tóbiás volt, aki ezt mondta neked: “Oda kell költöznöd.” Sem én, Kuthumi, nem kértem azt tőled, hogy oda menj, hanem a szívedben létezik valami. Szeretnél te lenni az, aki felfedezi, hogy mit jelent Új Energiás művésznek lenni? Ez tőled függ.

 

SHAUMBRA 7: Köszönöm!

 

KUTHUMI LAL SINGH: Hozzá szeretnék tenni még egy dolgot: Bízzál az intuíciódban!

 

SHAUMBRA 7: Nagyon szépen köszönöm neked!


SHAUMBRA 8 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): DreamWalker Tanító vagyok és kérdésem kapcsolódik hozzám és más DreamWalker és SES Tanítókhoz, Észak Amerikából. Mit tegyünk, hogy előadó termeink megteljenek? Kevés a hallgatónk, míg Európában úgy tűnik megtelnek az előadói termek. Követtem a publicisztika szokásos módszereit, a Gnoszt-ot választottam, engedélyeztem és természetesen lélegeztem. Azonban sűrített 3D-s információkra van szükség ahhoz, hogy hasznunkra legyen. Oda jutottam, hogy már Oprah-nak is írtam (egy híres Tv műsör szerkesztő, ford. megj.) a DreamWalker-ről, azonban amint látod, sem engem sem a többi Shaumbrát nem hívtak meg. Szeretlek és bármit is mondasz nekem, nagyon fogom.

 

KUTHUMI LAL SINGH: Meg kell kérdezzelek: Hajlandó vagy elvárások nélkül végezni az Új Energiás Tanítói munkát?

 

LINDA: Nem! (nevetés)


KUTHUMI LAL SINGH: Ok! Ha most rögtön felszabadítod az elvárásokat - a tele termekkel kapcsolatos elvárásokat - fel fogod szabadítani az energiákat a tevékenységedhez. Elkezdheted majd eggyel. Lesznek majd ketten vagy hárman, azonban vess egy pillantást saját élő művészeti galériádra! Valójában mi történik ott? Mit tapasztalsz meg? Milyen motivációt teremtettél magadnak?
Ha olyan dolgokra fogsz koncentrálni, mint az osztály nagysága, a kapott pénz összeg, vagy ha spirituális lényként arra fogsz koncentrálni életedben, hogy mekkora lesz a bankszámlád, hány ember fogja majd elolvasni könyvedet, el fogod veszíteni a lényeget, mivel ezek a dolgok másodlagosak. Ezek nem jelentik energiád fokalizálását. Energiád fokalizálása az kell legyen, hogy megteremted az Új Energia művészetét, kurzusokat, könyveket, tapasztalatokat és engedélyezed, hogy ezek elkezdjenek áramlani. Szeretném, ha egy év múlva visszajönnél, hogy jelentsd nekünk, mi történt kurzusaid evolúciójával. Köszönöm!

 

LINDA: Tréfáltam az elvárásokkal kapcsolatosan.


SHAUMBRA 9 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Üdv Kuthumi! Szeretném ha megmondanád, mi történik tarkómmal és a hátammal. Kiegyensúlyozatlannak tűnnek és úgy tűnik, hogy valami, az izomgyengeséghez hasonló problémám van. Szeretném tudni, hogy ezek kapcsolatosak e  az izmokat helyettesítő Új Energiás szövetekkel, melyről Tóbiás beszélt nekünk. Ő, ezelőtt néhány hónappal beszélt erről nekünk és utána már nem tért vissza erre a kérdésre. Szeretnék többet hallani erről és szeretném tudni, hogy te vagy Tóbiás, fogtok-e valamikor channelt készíteni a testünkben lezajló változásokról...

 

LINDA: Ez egy jó ötlet...

 

SHAUMBRA 9: ... és kaphatnék részletes információkat erről? Köszönöm!


KUTHUMI LAL SINGH: Természetesen. Minden probléma, amit a háton vagy a gerincoszlopon észleltek, az Új energiához való igazítást jelzi, mivel titeket az alapvető csontjaitokra emlékeztet, saját struktúráitokra, melyek a legnagyobb támogatást biztosítanak nektek, melyek lehetővé teszik a szellem energiájának azt, hogy itt legyenek. Jelenleg a csontok és az ideghálózat hozódik helyre, azonban ez a dolog fokozatosan történik, hogy ne rombolja le régi rendszereiteket.
Új rendszeretek építitek, miközben még létezik a régi. E dolog nyomást gyakorol rátok és néha fizikai fájdalmat érzetek a végbemenő folyamat következtében. De értsétek meg... tekintsetek annak a ténynek a konfirmálásként e dologra, hogy engedélyezitek az Új Energia folyamata által, egyidőben, biológiátok helyreállítását is.


Testetek minden bizonnyal fenn tudja tartani egészségét és egyensúlyát. Amit azonban nem feltétlenül tud, az a finálé - amit ti Új Energiás fizikai és biológiai újjáépítésnek neveznétek. Ő, a Régi Energiában érti önmagát, most még csak tanulja, hogyan alkalmazkodjon az Új Energiához. Létezik egy érdekes elem - kombináció, mely fizikai lényetekben valósul meg. A test, saját új énjét fedezi fel. E tény hozza létre tulajdonképpen azt, amit ti fájdalomnak - fájdalmaknak és néha gondoknak neveztek - testetekkel kapcsolatosan. A legjobb dolog, amit tehettek az, hogy energetikailag behatoltok testetekbe és bátorítjátok a testet, hogy folytassa önmaga helyrehozásának és újjáépítésének ezen folyamatát. 


Valahányszor főképp a váll tájékán fájdalmaitok vannak, e tény azzal a mozgással van kapcsolatban amit mi, a felelősség energiájának nevezünk, vagy azokkal a dolgokkal, amiket az életben cipeltetek magatokkal, más emberekkel szembeni felelősség, amit előző életeitekből vettetek át, de most megváltoztok, ezért fájdalmat fogtok érezni vállban és a tarkón. A lélegzés, melyről folyamatosan beszélünk, lehetővé teszi a mozgását ennek az energiának, lehetővé teszi a nyakszirti-válltájéki részen felgyűlt összes dolgok felszabadulását. Ez egy csodálatos felszabadulási folyamat.
 
Válaszként a második kérdésedre, igen, tervezünk egy részletes ülést a végbemenő biológiai változásokról, azonban ez csak úgy egy év múlva fog megtörténni.

 

SHAUMBRA 9: Köszönöm!


SHAUMBRA 10 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Kérdésem a következő: Megoldhatom egy lyukas fogamat a Standard Technológiával vagy fogorvoshoz kell mennem? (nevetés)


KUTHUMI LAL SINGH: Azt fogom javasolni neked, hogy menj fogorvoshoz, a Standard Technológiával együtt. Más szavakkal, használd mindkettőt! Csodálatos, modern orvosi berendezéseitek vannak, melyek kijavíthatnak és helyrehozhatnak, azonban a Standard Technológia használata azt jelenti, hogy átveszitek testetek felett a felelősséget. Amikor fogorvoshoz mentek, ne tegyétek rá az egész felelősséget! Értsétek meg, hogy oda mentek és aktívan részt vesztek a test helyrehozásában, még akkor is, ha ez egy hamis fogat vagy bármi mást jelent. Energetikai szempontból..., ha ti egy koronát vagy hidat tetettek ezek, abban a pillanatban, nem részei a ti biológiátoknak. De ha átveszitek majd a felelősséget biológiátokért, energetikailag integrálni fogjátok azt a koronát vagy hidat vagy ál fogat, saját biológiai áramlásotokba. Így ahelyett, hogy egy idegen elem maradna, most már saját részetekké válik. Ez a cselekvő Standard Technológia.


SHAUMBRA 11 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Készen állok arra, hogy elkezdjem Tanítói tevékenységemet. Amikor tudatomat kiterjesztem, a növényvilágról és matematikai formulákról kapok információkat. Sajnálom, de nem találom a választ a “brokkoli plusz kettő-ből”. (nevetés)


KUTHUMI LAL SINGH: Miközben kiterjesztitek a többi, az elmén túl haladó partokra tudatotokat, szimbólum sorozatokkal fogtok találkozni - energetikai szimbólumokkal. Ne vegyétek "szó szerint" ezeket! Ellenkezőleg, hatoljatok be energiájukba, ahelyett, hogy brokkolinak vagy matematikai formuláknak tekintenétek azokat! Ami itt egy kombinációt jelent. El fogsz jutni az energia működési módjának megértéséig. A brokkolit, a gondoskodásként, táplálásként vagy energetikai szimbólumként használd, amit az Új Energia egy bizonyos típusú matematikai struktúrája támaszt alá, mely lehetővé teszi, hogy ebben a valóságban hasson az. Ne vegyétek szó szerint a dolgokat, amikor a többi partokra behatoltok!


SHAUMBRA 12 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Férjem a X. bolygó megszállottja. Kérlek, adnál egy tágabb perspektívát erről?


KUTHUMI LAL SINGH: El fogom mondani nektek, hogy az X. vagy láthatatlan Bolygó... oh, energetikai és reális értékekkel rendelkezik. Egy bizonyos okból van ott. Egyféle tükröződése nemcsak a Földnek, hanem az Új Föld bizonyos potenciáljainak.
Nem egyfajta konspirációról van szó. Nem a Föld meghódításásnak kísérletéről van szó; nagyon könnyen beragadhattok az ilyenfajta dolgokba. Ez egyféle energetikai tűkör vagy energetikai út, innen, egészen az Új Földhöz. Ne hagyjátok, hogy az ilyen dolgok elbűvöljenek titeket! Csak az a lényeges: mit csináltok ti, itt?  Mit tesztek ti, Teremtőként? Mit tesztek ti azért, hogy integráljátok önmagatokat itt, nem pedig a X. Bolygón vagy egy másik bolygón? Köszönöm! Ezek nagyszerű figyelem elterelések lehetnek, azonban a nap végén mégis, csak figyelem elterelések maradnak.


SHAUMBRA 13 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Tudom, hogy érintetted azt a témát, hogy az utóbbi hónapokban sok Shaumbra szerette volna elhagyni a Földet. Nehezemre esik elfogadnom ezt. Érzem, hogy napról-napra nehezebb kijönni az emberekkel és dualitásban élni. Naponta elfog engem és haragszom amikor arra gondolok, hogy az egyetlen megoldás elmenni. Nem akarok elmenni, bár nem tudom még mennyi dologban leszek képes helytállni. Tudom, hogy nem vagyok egyedül, aki ezzel a zavarodottsággal harcolok. Tudnál nekünk segíteni, kérlek?


KUTHUMI LAL SINGH: Természetesen és Belushi által fogom megadni nektek ezt a tanácsot. Ne menjetek el! A Föld, végső soron, a legszebb tapasztalat. Megvannak neki a maga emelkedői és ereszkedői, fájdalmai, de ez egy abszolút ajándék. Csak itt, a Földön érthetitek meg, milyen Teremtőnek lenni, mivel a legnehezebb és legprovokatívabb környezetben vagytok: dualitás, sűrűség, anyag. Azonban, ez oly sok ajándékot kínál nektek, valamint az életnek magának az ajándékát is!


Arról van szó, hogy felfedezitek milyen az anyagba megtestesült szellem, milyen nemcsak nézni egy most embernek álcázott angyalt hanem meg is ütni, szeretni, csókolni őt, mulatni vele, együtt tapasztalni vele. Más partokon nem rendelkezhettek ezekkel a dolgokkal - más angyali partokon, ahol most Belushi van és ahol én magam is vagyok. Ezek éterikus partok. Valóban csodálatosak ezek és ott nem kell magatokkal cipelnetek ezt a testet, azonban nem rendelkezhettek azzal a mély megéléssel és az élet tapasztalatával úgy, ahogy bárhol itt a Földön.   Miközben átmentek a tranziton, vannak pillanatok, amikor régi önmagatokon és a Régi Energián túl éltek. Nehéz más emberekkel együtt lenni. Egy megszokott munkára koncentrálni, másvalakiért dolgozni, nagyon nehéz. Ti, áthaladtok ezen az időszakon, túlhaladtok a tranzit ezen pillanatán és eljuttok majd egy olyan pontig, amikor megvalósítjátok a földi élet abszolút szépségét.


Semmi nem hasonlít ehhez a dolgokhoz! Létezik saját lelketek mélységének elnyerési potenciálja és annak megértése, milyen teremtőnek lenni; ezek csak itt, a Földön megvalósíthatóak. Belushi tanácsa: maradjatok a Földön! Másrészt viszont túl fogtok jutni és rá fogtok jönni, mily nagyon hiányzik nektek ez a Földnek nevezett hely. 


LINDA: Kat kérdése következik, Utah-ból.


SHAUMBRA 14 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Kérlek, tudnál nekünk Istenről beszélni? Milyen természete van Istennek? Isten viszonyul hozzánk, a 3D tapasztalatában? Ha igen, hogyan? Érdekel engem, hogy sokkal világosabban megértsem kapcsolatomat Istennel. Segíthetsz nekem?

 

LINDA: És, apropó, ez az utolsó kérdés!


KUTHUMI LAL SINGH: Természetesen, csodálatos befejezése ez a mai napnak! Isten, az ember teremtménye. Isten, mentális. Isten, amint St. Germain mondotta - soha nem merészeltem volna kimondani ezt! – de Isten, semmi más, csak az akcióban lévő szexuális energia vírusa! Isten... Isten fogalma, viszonylag új. Nem létezett Lemúria, sem Atlantisz korában. Őt az ember gyártotta, hogy megmagyarázhassa - a megmagyarázhatatlant. Ezt téve, Isten fogalma átvette a férfiak és nők minden jellemzőjét és tulajdonságát. Így hát van nektek egy távolságtartó, nagy távolságban lévő Istenetek, egy haragos és ítélkező Isten; egy Isten, aki nem hallgatja meg imáitokat; egy Isten, aki inkább egy kontroll-mechanizmus mintsem partner.


Amikor azt mondtam nektek, hogy az Új Energia Művészei vagytok, az egyik legfontosabb, ugyanakkor a legveszélyesebb és legprovokatívabb dolog, mondhatnám, amit tesztek az, hogy be fogjátok mutatni a világnak az új Istent. Ez egy olyan Isten, aki nincs jelen a Bibliában. Egy olyan Isten, aki nem haragos. Egy olyan Isten, aki nem egy grandiózus, erős, mindentudó lény. Isten egyszerű. Isten tiszta. Istennek nincsenek tervei. Istent nem érdekli az, hogy ti a mennybe vagy a pokolba mentek, mivel ezek a dolgok a ti teremtéseitek, nem pedig az övé.


Elmondhatom nektek mi nem Isten, mivel, csak ti tapasztalhatjátok meg ezt az Isten fogalmat. Ha megpróbálnám szavakban megmagyarázni, belépnétek az elmétekbe és leblokkolódnátok ott. Saját elmétek kitekerné és eltorzítaná Isten egyszerűségét. Arra foglak kérni titeket, hogy engedélyezzétek Isten energiájának - saját energiátoknak - megtapasztalását az életetekben; tapasztaljátok meg Öt saját élő művészeti galériátokban; engedjétek, hogy Isten energiája elvárások nélkül eljöjjön! Oly sok elvárás létezik Isten létével kapcsolatosan. Shaumbra, fel tudjátok szabadítani Istent? Fel tudtok szabadítani minden gondolatot, fogalmat, felfogást arról amit Isten létéről gondoltatok? Fel tudjátok teljesen szabadítani ezeket a dolgokat? Ez egy merész lépés!
Ezután majd meg tudjátok-e tanítani másoknak is  Isten felszabadításának szépségét?


Ezek a szavak istenkáromlásnak, fenyegetésnek tűnhetnek azoknak, akik nagyon ragaszkodnak a Régi Energiás Isten fogalomhoz, annyira, hogy harcolhatnak vagy akár ölhetnek is érte. Talán ez a probléma jelenleg a földön és talán, csak talán, ez jelenti a tudat következő határát: az Új Istent a Földön! Ami pedig a régi Istent illeti, eljött a pillanat arra, hogy elmenjen. Normális módon, több ezer, tízezer istenetek volt. Majd ezután, minden egy Istenre korlátozódott. Ő lett az az Isten, aki inkább emberre hasonlított, tulajdonságait illetően.


Eljött a pillanat, hogy rátérjetek az új Istenre, bár ez tőletek függ, önmagatok számára tapasztaljátok meg Őt.


Örömömre szolgált nekem, Kuthuminak, hogy ma együtt legyek veletek! Visszatérek majd a Kvantumugráskor vagy még előtte.

 

Namaste!

 

Fordította: Korpos Magdi


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint ötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403