TÓBIÁS ANYAGOK

 

Tanítók Sorozat:
12. SHOUD: „J’Encore” - Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Elhangzott a Bíbor Körben
2007. július 7-én

www.crimsoncircle.com

 


És így van kedves Shaumbra, folytatjuk ennek a találkozónak, e Shoudnak az energiáját, melyben mindannyian részt veszünk saját "J'encore", "Ismét, ÉN" folyamatunkkal. Tudjátok, ez olyan mintha egy útkereszteződésben lennénk, nemcsak két, hanem több, sok út kereszteződésében.

Egyik gondolatotokat az egyik útra küldtétek; egyik álmotokat, egy másik útra, egyik ítéletet meg, ismét egy másik útra; az egyik kreatív  képzeletet egy újabb útra.  Minden egyes eszméteket, gondolatotokat, érzéseteket, egy másik útra küldtétek el, hogy felkutathassátok saját részeiteket. Emberi aspektusotokat, egyetlen útra fokalizálva tartottátok fenn. Bizonyos módon saját számlátokra, egyedül folytattátok az utazást, azonban mindezek ellenére tudtátok, hogy minden eszme vagy gondolat saját utazást tett, felfedezve saját dolgait, megtalálva önkifejeződését. És egy napon, mely a Most pillanata, minden gondolat, óhaj és potenciál egyhelyre tér vissza. J’encore! Ismét, én! Ez valóban én vagyok, ez csupán egyik elmúlt érzésem, mely kutatni/felfedezni indult. Egy meg egyik eszmém volt, melyikkel kezdeni akartam valamit és most rájövök, hogy megvalósítottam valamit vele. Elment felfedezni. Lehet, hogy nem itt, a Földön, a 3D-ben nyilvánult meg, azonban máshol, megvalósított valamit. Ugyanígy van ez minden álommal, minden elképzeléssel és minden eszmével/ötlettel.

 

Nem minden ember fogja ugyanazon a helyen kereszteződve látni az utakat, ebben az életben. Talán a következő életekben, egy távoli jövőben, azonban számotokra létezik az útkereszteződés megjelenésének potenciálja, hogy ezek a részek, melyek elmosódottnak/árnyaltnak vagy nem-fizikainak tűntek, megjelenjenek most a tudatotokban. Ez egy újabb "aha" pillanat! Integrálódásotok érzéséről van szó, részeitek egy

helyre hozásáról, a ti J'encore-otokról van szó! Nem szeretném részletezni hogyan fogja ez életeteket befolyásolni, szeretném ha ti fedeznétek fel. Azonban, erről a dologról - részeitek egyhelyre gyűjtéséről - a jövőben, sok- sok Shoudon keresztül fogunk még beszélni. Arról fogunk beszélni, hogyan találkoztok ismét, önmagatokkal. Ama álom helyett, amit éjszaka láttatok, amik őrült, érthetetlen részleteknek tűntek számotokra, melyeket a J’encore visszahoz nektek. Meg fogjátok majd érteni, hogy az a bizonyos álom és a számtalan te - meg fognak jelenni ebben a valóságban. Egyes éjjel látott álmaitokat valahol máshol, odakint, megéltétek. Azonban most, az új tudat állapot által, ide hozzátok őket, hogy kifejeződésre jussanak a Földön. J’encore!
Ezeket elmondva, kezdjük el a kérdéseket!

 

SHAUMBRA 1 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Egyes entitások beszélnek a foton energiáról, mely a portálokon át behatol a Qantum Ugrás pillanatában, arról a tényről is beszélnek, hogy ez a nagyon erős energia behatol majd a Régi Jeruzsálembe. Ez földrengést fog majd okozni és lerombolja a Szent Hegyet. Sötétség lesz majd az egész bolygón másfél naptól - 3 napig tartó. Sok lélek el fogja hagyni testét és egyfajta álom állapot fog megjelenni ebben az időszakban, miközben te azt mondod, hogy semmit sem fogunk érezni. Megkérlek, ki tudnád fejteni bővebben ezt a témát?

LINDA: Ez a nő Izraelből van.

TÓBIÁS: Természetesen! Úgy hangzik, mint egy másik nap a Földön! Shake rattle roll (ritmus, blues és rock and roll) Ha! (TÓBIÁS kuncog és páran nevetnek a hallgatóságban)

 

LINDA: Kedves...

 

TÓBIÁS: Tréfálok! Abban amit Qantum Ugrásnak nevezünk, minden irányban vannak potenciálok. Minden fajta dolgok megtörténésére léteznek potenciálok. Léteznek ezeknek a kataklizmáknak a potenciáljai is és gyakran ősrégi szimbólumokkal társítják ezeket, mint amilyen Jeruzsálem és a szentföld. Ám ez csak egy potenciál és nagyon kevés a valószínűsége annak, hogy így történjenek a dolgok, mivel az emberek valójában, nem ezt választották. Nem ezt a típusú drámát választották, nem azt választották, hogy ez az energia megtörténjen. A Qantum Ugrás lezajlásának idején, nagyon szubtilis dolgok fognak történni, egyéni szinten. Nem szükséges az, hogy ilyen típusú dráma társuljon a Qantum Ugrással. Az amit más csoportok megfigyelnek, azok potenciálok, melyek más partokon megtörténhetnek, azonban annak lehetősége, hogy itt, a Földön megtörténjen nagyon kicsi.

 

Lényeges az, hogy ti Shaumbrák, ne ragadjatok be a drámába. Nektek nincs drámára szükségetek ahhoz, hogy izgalmat teremtsetek életetekben. Nincs szükségetek drámára ahhoz, hogy átmenjetek egyik napról a másikra. Ez, egy régi típusú energetikai táplálást jelent. Amit elkezdtek majd megfigyelni, miközben minden elemet egy helyre gyűjtötök az, hogy meg fogjátok látni, bizonyos fajta mélység és egy új dimenzió létezik jelenleg, a földi életben. A dráma nem szükséges és ezért mondjuk, hogy nem megfelelő az, hogy így történjenek a dolgok. Az, ami nagyon személyes szinten meg fog történni a Qantum Ugrás napján, mely hamarosan eljön az, hogy engedélyezitek magatoknak, hogy átvegyetek - hogy is mondjam - egyfajta kulcsot, amellyel deblokkoltok egy sorozat potenciált, mely nagyon különböző lesz, mely nagy mélységet tartalmaz a régi potenciálokkal szemben, melyekkel dolgoztatok. Fenséges és új lehetőségeket fogtok behozni az életetekbe. Aztán majd ez tőletek, egyénektől függ, hogy azt választjátok-e, hogy dolgoztok vagy nem ezekkel. Nem köteleznek rá erre titeket. Nem parancsolják meg nektek. Minden a saját választásotoktól függ. Köszönöm!

 

LINDA: Van még másvalami is, amit szeretnél hozzáfűzni, ennek az izraeli hölgynek?

 

TÓBIÁS: Igen, persze! A Qantum Ugrás energiája - a Qantum Ugrás energiája és az Új Energiájé – nagyon jelentős hatással lesz Izrael tartományára. Nevezhetitek Izraelt egy portálnak vagy átjárónak, azonban ő a Föld egy energetikai központja, ebben a pillanatban; a régi vallásoknak egy központja valamint Istenről alkotott régi perspektíváknak. Ott, olyanok laknak akik fenntartnak egy energiát - és ezt tették négy évezreden vagy még több időn keresztül – ők, egy olyan Istent támogatnak, mely már nem szolgálja többé az embereket. Ők megpróbálják megtartani ezt az Istent, mivel egy kontrolláló, egy férfi Isten volt, gyakran egy haragos Isten, egy Isten aki gyakran használta a szeretet szót, ám soha nem fejezte ki azt igazán. Ő csupán egy emberi aspektus. Ő nem igazán egy olyan Isten, akit szeretnétek megismerni, mivel Isten bennetek van és Isten nem semmi... nem is találok szavakat, azonban Isten nem az, ahogyan ők leírták és ahogyan vezeti "Ő" a  jelenlegi társadalmatokat és civilizációtokat.

 

És igen, eljön majd egy idő, akár pár hónapon vagy néhány éven, néhány évtizeden belül, amikor az Istenről alkotott régi fogalom, amit ebben a “wholly”-ban őriznek … ami “w” nem pedig “h” hanggal kezdődik (ford.megj. szójáték, mely a - holly land/szent föld-re akar utalni, ami teljeset jelent W hanggal az elején!) … ezt a wholly vidéket pedig meg kell majd rázni. Most, mennyire erősen fognak belekapaszkodni ebbe az emberek? Lehet, hogy a tudat megrázása segíteni fog ezeknek az energiák egy részének felszabadulásában, hogy az emberek felfedezhessenek egy új szellemet, mely Szellem, az "ÉN VAGYOK"-kal fog kezdődni, hogy innen elindulva kiterjedhessen majd.

 

Ha elegendő tudat fog létezni ahhoz, hogy lehetővé tegye egy új Isten evolúcióját, egyrészt, és elegendő tudat, mely a régibe kapaszkodjon másrészt, ennek ténye, bizonyos rázkódásokat fog okozni. Lehet, hogy földrengésként, háborúként fognak jelentkezni, azonban általában ezek, deblokkolni fogják a Régi Energiát, hogy egy másik szintre léphessen.

Ha az emberek és főképp a Shaumbra, csatlakozik az ennek az energiának evolúciójából származó drámához, nagyon valószínű, hogy bizonyos drámai események fognak jelentkezni. De, valóban szükségetek van mindezekre? Valóban akartok nagybetűs újság címeket látni és nézni hogyan törölnek el egész városokat a föld színéről? Akartok újság címeket látni és figyelni amint drámai terrorista akciók történnek? Ezzel akarjátok egy napotokat elkezdeni vagy egy csésze kávéval? A drámát érezve akartok elindulni, azzal az érzéssel, hogy még életben vagytok? Létezik még egy út, egy dráma nélküli és holisztikus - “h” hanggal – mely lehetővé teszi számotokra a létezést, a munkát és az energia behozatalát, hogy valóban értékeljétek mindazt akik vagytok és megértsétek: Isten, bennetek van. Következtetésként, az emberi választásról van szó. Nincs megírva semmilyen sors könyvében, mert ilyen nem létezik.

 

SHAUMBRA 2 KÉRDÉSE: (egy asszony a mikrofonnál): Üdv TÓBIÁS! Nagyszerű itt lennem veled! Ma van a születésnapom. (elkezd énekelni) “Hatvan éves vagyok, csodálatos vagyok és Az Vagyok aki Vagyok!” Három hete várom, hogy megtegyem ezt. (a hallgatóság tapsol)

 

TÓBIÁS: Igen, természetesen. Ha te és Kuthumi egy helyre kerülnétek...

 

SHAUMBRA 2: Tudom, tudom!

 

TÓBIÁS: ... nem tudom mi történne!

 

SHAUMBRA 2: Ej, ő azt mondta, hogy a rap nem zene és nem vagyok biztos ebben. Ügyvédként dolgoztam és most zenetanár vagyok, egész normával. Gitárt, zongorát és kántót tanítok és több mint 50-en vannak a várólistámon. Ez a dolog 2002. június 9-én kezdődött, amikor karriert változtattam. Szeretném megtudni és régóta szeretném megtudni, mit hiszel te a zene szerepéről a tudat és megismerés megihletésében, úgy ahogy ma bemutattad? Tetszett nekem a visszautazás az időben, az elmúlt Shoudban, amikor szóba került Jimi Hendrix és több más művészek is. Mi volt mostanáig a zene szerepe, összehasonlítva ezt a jövő zenéjével, mely még nem jutott el füleinkhez? Bemutathatom hallgatóimnak mindezeket a klasszikus rock dalokat, melyeket nagyon szeretek és mégis tovább vezessem őket, a tudat szempontjából?

 

TÓBIÁS: Természetesen. Te egy nagyon érdekes témát hozol szóba. A zene, talán a legkönnyebb út, mely lehetővé teszi a tudat potenciáljának megváltoztatását a dallamok, a zenei vibrációk és rezonancia, nem csupán a szavak vagy hangjegyek segítségével. Könnyebb tudatot helyezni a zenébe, mint bármilyen más dologba. Amikor olvastok valamit egy folyóiratban vagy egy könyvben, hajlamosak vagytok belépni a mentálba és flörtölni a tudat potenciállal. Ha egy monológ vagy egy társalgás is létezik, ezek hajlamosak mentálissá válni. A zene, oh, a szívbe jut, ezért sokkal könnyebben engedélyezi a tudat általa keresztül való átáramlását.

 

Hogy kérdésedre válaszoljunk, a 60-as 70-es évek vagy akár a jelen zenészeivel kapcsolatosan, – személyes véleményünket kell kifejezésre juttassuk. A tudat infúziója és az energetikai rezonancia a zenében, most már nem annyira hatékony, mint ezelőtt 20 vagy 30 évvel volt. Mondhatni kevésbé hatékony tudatosan próbálkozni a tudat zenei vibráció általi szolgáltatásával. A ciklusok változnak és ebben a pillanatban lehetséges tiszta tudatot helyezni zenei formába főképp akkor, amikor a zeneszerző megérti azt, hogy a zene már vibracionális - vagyis nem csak vibráció. A zene mindezeken túllép most, átlép az Új Energiába, ezért lehet egy szimfóniátok, mely ötvözi a vibrációs tónusokat a

kiterjedő Új energiás rezonanciával, mindezt ugyanabban a dologban kombinálva. A hangszerek és az énekes énekelhetnek, azonban a zenében, potenciálok fonódnak össze az Új Energia tudatával. Ez egy út, azoknak a tudatának szolgálatában, akik nem fogják hallgatni a Shoudokat, nem fogják elolvasni a könyveket vagy mindezeket a dolgokat. Ez az Új Energia szolgáltatásának egy módszere.

 

Ezeket elmondva, vártunk - nem mindig türelmesen - ám várakoztunk arra, hogy megvalósítsuk "Kérdezd Tóbiást" ülését, a zenéről (tapsok).

Természetesen, vártuk, hogy bizonyos helyzetek megtörténjenek és ezek egyike... létezik egy nagy potenciál arra - hogy is mondjam - hogy felszínre kerüljön vagy belépjen az aktualitásba a Taosban zajló Qantum Ugrás Konferencián, mely hamarosan be fog következni, ahol érezni,

hallani és megtapasztalni fogjátok, különböző zenék hatásait. El kell mondanom nektek egy titkot, amit még nem osztottam meg Cauldreval... mindig szereti ezt! (nevetés) Az egyik dolog, amit a mi oldalunkon elterveztünk, miközben az emberek saját részleteiket tervezték az, hogy a Qantum Ugrás ünneplésének pillanatát, az Új Energia zenéjének bemutatójára fogjuk használni. Tehát, legyetek jelen...

 

LINDA: Cauldre tudja ezt!

 

TÓBIÁS: ... legyetek jelen és figyeljétek, hogyan fognak lezajlani mindezek a dolgok! Köszönöm!

 

SHAUMBRA 2: Köszönöm!

 

SHAUMBRA 3 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Egy ideje aggódom testem egészsége miatt és azt fedeztem fel, hogy nagyon nehéz nekem a félelmen kívül maradni. Félek, hogy e félelemmel, problémákat fogok teremteni. Honnan tudhatnám, figyelembe véve ezeket a változásokat, hogy egyszerűen változásról van-e szó vagy aggódnom kellene és orvoshoz fordulnom tanácsért? Voltam néhány analízist elvégeztetni, melyeket nem

igazán akartam megtenni, azonban annyira zavart és ijedt vagyok, hogy nem tudom mit tegyek. Köszönöm!

 

TÓBIÁS: Természetesen. Az aggodalom, a dráma egyik formája és így mondhatod azt, hogy nyomorúságos és gyűlölöd őt, és nem te hoztad be ezt; rendben van, te hoztad be! Az aggodalom dramatizálja a végbemenő eseményeket, nem csak a testedben, hanem a mentálban, valamint életed kreatív részében is. Ez nagyon sok energiát, azonban drámai energiát fog hozni, mely energiára természetesen nincsen szükséged. Néhány dolgot meg kell jegyeznünk itt. Először is, dolgozz a Standard Technológiával! Ez lehetővé teszi testednek saját helyrehozását. Nem valami dinamikus, rendkívüli ez. Nincsenek itt kürtök, sem trombiták. A Standard Technológia nagyon, nagyon unalmas. Csupán engedélyezd tested természetes funkcióinak, hogy azt tegyék ami a dolguk. Dolgozz a lélegzéssel! Nagyon fontos. Bármilyen különösnek is tűnhet, ne próbálj meg eredményeket elérni, mivel ezzel csak egy részrehajló, polarizált állapotba viszel energiát. Bármennyire is szeretnéd a gyógyulását, minél jobban megpróbálod meggyógyítani tested, annál nehezebb fog lenni. Az elfogadásról van szó. Arról van szó, hogy ne aggódj. Mi a legrosszabb dolog, ami történhet veled. A legnagyobb rossz?

 

Ezáltal a megújult tudat által, tested most képes meggyógyulni mivel... meg akar gyógyulni. Arra van beprogramálva, hogy egészséges legyen, hogy önmagát meggyógyítsa és helyrehozza. Ezek mélyen a DNS-ben gyökereznek és a DNS részeiben, melyek most megjelennek ebben a valóságban. Létezik egy rész benned, mely távolt volt, elkóborolt. Most, visszatér gyógyítói aspektusod. Időközben menj el orvoshoz igazolásért és saját nyugalmadért, mivel... ismerem elmédet; továbbra is aggódni és ismét aggódni fog. Az orvos segíthet neked, külső forrásként, megérteni. Nincs jelentősége annak, hogy mit fog mondani neked az orvos, még akkor sem ha azt mondja van valamilyen betegség vagy kiegyensúlyozatlanság a testedben, értsd meg azt, hogy tested helyre akar jönni és képes megtenni ezt! Tudja, hogyan kerüljön rendbe. Az orvos ad neked majd néhány magyarázatot és pár utasítást.

És még egy dolog, amihez értenek az orvosok: ők energia mozgatók, még akkor is ha gyógyszerekkel, eszközökkel és más hasonló dolgokkal dolgoznak. Az egyik legjótékonyabb hatás egy orvos részéről, főképp egy, az Új Energia felé orientálódott orvos részéről az, hogy ő támogatja a gyógyítás folyamatát, melyet tudatod meg akar valósítani. Mindig vállald a felelősséget saját testedért! Minden más: orvos, család, barátok, egyéb dolgok, - saját helyrehozó képességed támogatásáért jönnek. Köszönöm!

 

SHAUMBRA 3: Köszönöm!

 

SHAUMBRA 4 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Üdv, Tóbiás! Szeretnék feltenni neked egy kérdést a kislányomról. Neki 1-es típusú diabétesze van és nemrég inzulin kezelést írtak elő neki; felteszem a kérdést: mi a véleményetek erről fiúk és tudnátok beszélni nekünk, az inzulin függő cukorbetegekről?

 

TÓBIÁS: Természetesen! Ebben az egyéni esetben, melyről te beszélsz nekünk a kislányodról... megfigyeljük energiáját és engedélyt kaptunk mélyen betekinteni. Ebben a pillanatban érezzük.... nem, Linda, nem vagyunk orvosok sem szakemberek...

 

LINDA: Köszönöm!

 

TÓBIÁS: ... mi, energetikai perspektívát kínálunk. Ez nem egy orvosi vagy pszichiátriai tanács, hanem egy magasabb tudati forma, melyre ráhangolódunk. (egyesek nevetnek)

 

LINDA: Értesz hozzá!

 

TÓBIÁS: Köszönöm! (nevetés) Most, szeretnénk megjegyezni, hogy kislányod ebben a pillanatban egy fizikai drámán menne keresztül, inzulin pompa és gyógykezelés nélkül. Ez nem érinti elméjét, sem a spirituális folyamatokat. Ez csupán fizikai szinten történik.

De ezek után el kell mondanunk, hogy miközben fizikumát egyensúlyban tartja az inzulin, ő nagyon, nagyon régi sebek miatt szenved. Valahányszor megjelenik egy diabéteszes eset, mindig azon személy szeretet hiányának következménye – először is önmagával szemben. Az

önszeretet képességének teljes hiányáról van szó, mely megnyilvánul a körülötte élő minden személyben: családtagok, szeretők, férjek/feleségek, bárki más. Létezik még, a más személy részéről jött szeretnek az elfogadási képtelensége. A támogatás elfogadása vagy az alapvető fizikai szükségletek elfogadása ahhoz, hogy élhessen, igen, megtehetné ezt, azonban ők visszautasítják a szeretetet és ez belülről kezdődik.

 

Ezeket kimondva, itt nem lehet szó mágikus gyógyulásról. Hogyan bátoríts egy személyt arra, hogy feltétel nélkül és abszolút módon szeresse önmagát? Miken kellene átmennie ahhoz, hogy megtanulja hogyan szeressen? Rendben, az egyike az első lépéseknek, a lélegzés. Nem tudsz mélyen lélegezni, ha önmagadat nem szereted! A lélegzés mély dolgokat, düh és más hasonló dolgokat fog felszínre hozni, azonban ez az első lépés az önszeretet felé. Egy olyan dolog, amit mindannyiotoktól kérni fogunk, főként tőled, mivel nemcsak a kislányodról van szó. Nagyon, nagyon sok emberről van szó, akik diabéteszesek. Látjátok, a diabétesz, a test bizonyos energiáinak kiegyensúlyozatlansága, a cukor és a vér kiegyensúlyozatlansága, saját édességed és az élet édességének kiegyensúlyozatlansága.

 

Tehát, visszafordítom hozzád a kérdést és azt kérem tőled, hogy gyere vissza 3-4 hónap múlva, hogy elmond nekünk, hogyan késztettél arra egy embert, hogy szeresse önmagát. Kislányod, aki itt van energetikailag, egyet ért azzal, hogy aktív részt vállaljon ebben a felfedezési folyamatban. Következésképpen, nem lesz... ő beleegyezett, azonban nem lesz könnyű, csupán azért mert beleegyezett ebbe. Benned és benne lévő problémákat fog felszínre hozni és az ezzel kapcsolatos önértékelési kérdéseket. Milyen különleges pillanat az, hogy áttekintsd mi szükséges ahhoz, hogy szeresd önmagad és visszatérj az egyensúlyhoz a fizikai test szintjén! Köszönöm! Tudod, mi a te házi feladatod!

 

SHAUMBRA 4: Köszönöm! (a hallgatóság tapsol)

 

SHAUMBRA 5 KÉRDÉSE( Linda olvassa az internetről): Több mint egy éve, közel jártam ahhoz, hogy jelentős előrehaladást tegyek életemben. Volt néhány ajtómon bekopogó lehetőség és potenciál, ami azt a hitet keltette bennem, hogy végre, véghez vihetem azokat a dolgokat amiket magamnak kívántam az életben. Azonban, amikor a dolgok már bekövetkeztek volna, az utolsó pillanatban, minden szertefoszlott. Mindent eltűnt a szemeim elől mint egy tünemény. Megpróbáltam a pozitív oldalát nézni, hogy meggyőzzem magam arról, hogy nem azok voltak amiket igazán kívántam magamnak. De, hogy őszinte legyek, mélyen frusztrált vagyok és összezavarodott. Meg tudnád mondani nekem, mi történik?

 

TÓBIÁS: Természetesen! A megvalósítástól való félelem! (TÓBIÁS kuncog, a hallgatóság nevet) Ez egy reális félelem. A megvalósítástól való félelem. Azt mondod, hogy alig vagy képes megérezni a megvalósítás izét, alighogy megérzed, máris eltűnik ez. Mi történik? Te, félsz tőle. Mi fog történni akkor ha megkapod ezt a megvalósítást? Milyen felelősséget fog ez rád helyezni? Hogyan fogja megváltoztatni életedet?  Milyen lesz, ha az eddigi táplálkozási módodnak vége lesz? Hogyan fogod megváltoztatni, életed egyes szabványait és függőségeit? Ezért te a megvalósítástól való félelemben szenvedsz. Meg kell figyelned, miért félsz a megvalósítástól. Milyen jelentőséggel fog ez bírni életedben? Miről kell majd lemondanod azért, hogy azzá válj aki vagy? Köszönöm! Itt egy egészen új tudomány jelentkezik: talán Andra behatol majd erre a területre. (nevetés)

 

 

SHAUMBRA 6 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Üdv TÓBIÁS! Már utaltál az én kérdésemre, ám mindenképp fel fogom tenni azt. Azon a csodálatos hétvégén, Breckenridgeben, St. Germain néhány hihetetlen, bölcsességgel teli dologról beszélt nekünk, melyek mindannyiunkat megmozgattak ott, akik jelen voltunk. Ami engem megérintett az, hogy fejezzük be a harcokat és a terheket, melyeket életeken át hordoztunk, valamint az, hogy számíthatunk egy örömben és boldogságban megélt életre. Azt szeretném tudni, hogy ha felszabadítom a testemben lévő szenvedést, amit - sok Shaumbrához hasonlóan - megtapasztalok most, ez a felszabadítás része-e ennek.

 

TÓBIÁS: Persze, hogy igen és amikor St. Germain ahhoz a csoporthoz szólt, mely dolog érvényes volt arra a csoportra, azonban bizonyos módon minden Shaumbrára vonatkozik, ő azt mondta, hogy általában a Shaumbra, sok életen keresztül arra vállalkozott, hogy az emberiségnek, a tudatnak szolgálatában álljon. Más emberek fájdalmának átvétele, más emberek érzelmeinek és emócióinak átvétele, másképp mondva, átvenni az emberiség és a tudat terheit, bármilyen fenségesnek is tűnne az, ez származék. Létezett valamikor, valahol, egy választás, az út folyamán, mely szerint: "Az emberiséget fogom szolgálni." Megtapasztalom az emberi lény szenvedéseit, kihívásait, és az élet nehézségeit, mély bölcsességeket ajánlottatok fel, azzal kapcsolatosan amit emberek és maguk az angyalok is megtapasztalnak. Ez mély tapasztalatokat nyújtott nektek, hogy a tudat, az Új Energia megihletői legyetek. Meg kívántatok bizonyosodni arról, hogy ezt nem az analízis vagy az elmélet helyéről tegyétek, mivel mélyen részt vállaltatok ezekben. Most felébredtek. Rájöttetek, hogy nem a tieitek ezek, hogy nem rólatok van szó. Bármilyen mélyen is hatoltatok be ezekbe a tapasztalatokba, bármennyire is magatokénak tekintettétek ezeket átvéve, mégis, bizonyos az, hogy nem rólatok van szó.

 

Olyanok vagytok mint Klaus, a bábú teremtő, aki mindezeket a bábukat  megőrizte a polcokon, ahelyett, hogy eladta volna azokat, aki egy adott pillanatban rájött arra, hogy fel kell szabadítania azokat. A kérdés, amit felteszünk és ezután is folyamatosan fel fogunk tenni majd a Shaumbrának a következő: Fel tudjátok szabadítani a harcokat, kihívásokat és nehézségeket, melyekről azt hittétek, hogy hozzátok tartoznak? A valóságban, nem a tieitek ezek. Az egyetlen dolog ami a tiétek, az amit ebben a pillanatban választotok és ez minden! Ez az egyetlen dolog, ami hozzátok tartozik!

 

Akkor, St. Germain azt mondta: “Eljuttok most egy pillanatba, melyben megélhetitek az életetekben lévő örömet.” A kérdés, amit felteszek nektek a következő: “Engedélyezni fogjátok magatoknak ennek a megélését? Továbbra is azt fogjátok-e állítani, hogy minden dolog, ami fájdalmat okoz a testetekben és más helyeken, hozzátok tartozik, vagy pedig szeretnétek felszabadítani ezeket? Hajlandók vagytok megélni saját életeteket – és csak saját életeteket! – örömben, szabadságban és szuverén lényekként? Ha, abszolút örömben élnétek, szabadságban, a fájdalomtól, mentális traumáktól és egyéb dolgoktól felszabadultan, ha szuverének lennétek, nem hiszitek, hogy hatással volnátok a tudatra? Ahelyett, hogy az emberiség terheit és a régi tudatot hordoznátok, nem hiszitek azt, hogy eljött a pillanat arra, hogy megihlessétek a tudatot? Köszönöm!

 

SHAUMBRA 6: Köszönöm! (a hallgatóság tapsol)

 

LINDA: Nagyon jó kérdéseket tettek itt fel!

 

SHAUMBRA 7 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről) Üdv Tóbiás! Rendkívül érzékeny vagyok a körülöttem lévő energiákra! Mindig megrémített az emberekkel való kapcsolatom és borzalmasan félek attól, hogy nyilvánosan egy hallgatóságnak beszéljek. Ezek a dolgok lehetetlenné teszik számomra, hogy az a tanító lehessek, aki vagyok, valamint energiáim kiterjesztését. Kérdésem a következő: nem tudom azt, hogy a félelem késztet-e érzékenységre vagy az érzékeny természetem következménye a félelem? Ugyanabban az időben, létezik bennem valami, ami arra késztet, hogy fenségesnek érezzem magam és vállaljam Shaumbra energiám átadását, hogy így mondjam. Ugyanakkor, érzem, hogy nagy problémáim vannak előző életeimből. Van még másvalami is, amit hozzá tehetnél ehhez? Köszönöm!

 

TÓBIÁS: Természetesen! Sokan közületek szemlélő életeket nyújtottatok magatoknak, amint St. Germain megjegyezte, a Felemelkedés Iskolájában. Még ebben az életben sem választottátok, amit mi exteriorizált, dramatikus életnek neveznénk, egy olyan életnek, ahol kiemelkedő szerepetek lenne. A nyugodt életre törekedtetek. A múltban, magányos életeket éltetek. Tehát, most megtudjátok, hogy ki kell lépnetek a burokból, kilépni és annak lenni akik vagytok, más embereket megihletve. Nyilvánvalóan, beléptetek a megvalósítással szembeni fóbiába, mely kapcsolatban áll mindazzal akik vagytok.

A nagytöbbség közületek nem kíván felelősségeket magának és féltek attól, hogy tévesen fogjátok vezetni a többi embereket, ezért hajlamosak vagytok a rettegésre. Sokan közületek nagyon, nagyon érzékenyek vagytok most. Amikor is, amikor bár egy kis csoport elé léptek ki és érezhetitek az energiáikat és talán féltek attól, hogy amit érezhetnének a többiek a csoportból, amikor ez hozzátok eljut. Lehetnek gondolataik elméjükben, melyeket ti meghallhattok az elmétekben...: “Tudjátok, ő nem egy jó beszélő, nagyon unalmas, hosszú történeteket mond nekünk." (nevetés) Ezeket kimondva, ti csupán egyetlen aspektusra fokalizáltok, abból amit ők gondolnak. Egy másik részük, lehet nagyon megihletett és minden szó tetszhet nekik, amit kimondotok. Emlékezzetek vissza arra, hogy egy helyzet minden aspektusait figyeljétek, mely életetekben megjelenik!

 

Létezik egy módszer arra, hogy megszabaduljatok ettől. Kezd el és tedd ezt! Ne félj a sikertelenségtől! Igen, nagyon kényelmetlenül érezheted magad! Az emberek el is mehetnek. De, tudod, hogy valami történik veled, akkor amikor elkezded ezt tenni. Belső energiáid, melyekre utaltál, felszínre fognak kerülni és ez fogják mondani: “Nem érdekel, hogy mit mondanak. Önmagamat és saját igazságomat fejezem ki és csupán ez számít!” Másrészt vonzhatsz nagyobb csoportokat, akik eljönnek, nem csupán azért, hogy hallják a szavakat, hanem, hogy érezzék az energiádat. Tehát, döntést kell hoznod, hogy ezt akarod csinálni, nincs jelentősége annak mi fog történni. Köszönöm!

 

LINDA: Még két kérdés?

 

TÓBIÁS: Három....négy...nem, hét! (nevetés)

 

LINDA: Érezd, érzed, érezd a hangot! Hány kérdés még? (TÓBIÁS felemeli 3 ujját) Köszönöm!

 

SHAUMBRA 8 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Ez az első részvételem, következésképpen, nagyszerű itt lennem! (a hallgatóság tapsol) Shaum... Shaumbra vagyok? Így ejted te ki?

 

TÓBIÁS: Igen! “A nevem Bob. Én Shaumbra vagyok.” Íme, hogyan valósítjuk meg mi ezt, itt! (Nevetés, Tóbiás mosolyog)

 

SHAUMBRA 8: Igen! Rendben van, magamra vállaltam ezeket, mivel nagyon erősen rezonálok azzal, amit az interneten olvastam. Nagyon érdekes dolgok ezek! Kérdésem a zenével kapcsolatos és a zene része az életemnek. Az utóbbi években eldöntöttem, hogy komolyabban foglalkozok ezzel, ezért énekeket írok, CD-ket adok ki. Számomra, a promocionálás része a nehéz és ezt a problémát a következő szintre szeretném vinni. Szeretném csupán megtudni, mit mondanál nekem erről.

 

TÓBIÁS: Természetesen! Sok gondolat jelentkezik egyidőben... az első, létezik most egy hálózat, amit a Shaumbra teremtett, a Shaumbra zenei megvalósításainak a terjesztésére. Egyesek, az egész világon való terjesztésben fognak részt venni, a Shaumbra internet által, mely most épül, mások, kisebb terjesztéseket fognak kapni. Nem kellene számítania. A zene, egyfajta dallamos tanácsadást jelent és nem számit az, hogy egy millió emberhez jut-e el, vagy csupán kevesekhez. Inkább az emberek tanácsadásáról van szó, a zene által, energetikai szempontból vagy érzésen keresztül.

 

A dolog létezik, sok változatos terjesztési forrás kipróbálásra, ez minden. Ne tedd zavarossá a promoválást! Tudod, az energetikai terjesztési csatornák megvalósításáról van szó. Nektek most számos technológia áll a rendelkezésetekre. Hihetetlen... amikor az internet energiáját nézzük, saját rövid falunk mögött maradunk, akkor amikor a Földet figyeljük és az internet technológiáját nézzük, látjuk, hogy sok energia létezik, nagyrészt régi, kevés új van az interneten. Talán ti nem valósítjátok meg ezt, mivel ti csupán megnyitjátok a processzort és benne vagytok a hálózatban. Ti részt vesztek, azonban a mi nézőpontunkból, megfigyelhetjük az energetikai potenciált abban, amit ti internetnek neveztek.

 

Az internet, az emberi tudatnak egy tükröződése vagy egy párhuzama. És tudjátok, hogy ezekben a napokban, az emberek többsége hozzáadta energiáját az internethez. Ez egy fajta nem kollektív közösség. Van otthon egy számítógépetek, mely lehetővé teszi számotokra személyes dolgaitok elvégzését, azonban ez lehetővé teszi az emberiség tudatának egyhelyre gyűjtését. Ez a tény, egy végtelen nagy potenciált nyújt. Nézzétek a terjesztést, nem csupán hagyományos és fizikai módszerek által, hanem az internet általi terjesztéssel. Az energia, melyet a zenébe helyeztél, sajátos csoportokkal fog rezonálni, akár a világ egyes részeivel is, – legyen bár női vagy férfi - azonban meg fogja saját szintjét találni. Manapság nincs igazán szükséged a promoválásra, csupán arra van szükség, hogy megnyisd a terjesztés kapuit és ez bármire érvényes, a Shaumbra megvalósításaiból.

 

SHAUMBRA 8: Ok, köszönöm!

 

LINDA: Meglepő, köszönöm!

 

TÓBIÁS: Abszolút! (a hallgatóság tapsol)

 

LINDA: Kifejezed azt ami jobb! Saját játékod élén állsz.

 

SHAUMBRA 9 KÉRDÉSE ( Linda olvassa az internetről): Útkereszteződésben vagyok és irányításra van szükségem. Néhány hónappal ezelőtt, St. Germain azt mondta, hogy ha valakinek még mindig problémái vannak a bőséggel, annak figyelembe kellene vennie a felhalmozásokat vagy kiviteleket. Szavai szívembe hatoltak és néhány hónapra a természetbe mentem, újra olvastam minden Shoudot 2003-ból, hogy lássam miket veszítettem el és életem miért nem zajlik más Shaumbrákéhoz hasonló módon. Új perspektívákat nyertem és felszabadítottam azokat a dolgokat, melyek egy helyben tartottak engem. Számos napom volt, amikor sírtam, amikor zavart és haragos voltam, ám voltak örömteljes, reménnyel és boldogsággal telt napjaim is. A probléma az, hogy nem jött meg a válasz, amikor azt kérdeztem magamtól, mit akarok tulajdonképpen. Tudni akarom, mi blokkol engem. Kérlek, adj nekem egy irányt, mivel nem akarok apátiában meghalni. Köszönöm!

 

TÓBIÁS: Jól van, hoztál egy választást arra, hogy nem fogsz apátiában meghalni, tehát elsősorban értsd meg azt, hogy e tény meg fog valósulni. Engedélyezted magadnak, hogy átmenj egy óriási tisztulási és önfelfedezési szinten, amilyenen nem sok ember megy át. Ezért tiszteld meg magad és szentelj hitelt magadnak, mivel e folyamaton átmentél. Te, nagyon gyorsan átmész ezen a folyamaton, nem nyújtod ki több élet időre, ám felkutatod minden egyes részedet.

 

Most, elérkeztél az analízis pillanatáig, melyben már nem tudsz elemezni, ami egy jó dolog. Már nem lehetséges az, hogy megfejtsd a részleteket és tudod, hogy ez nem működik. Bizonyos értelemben, jelenleg, egy üres edénnyé váltál. Nyilvánvalóan figyelemre méltóak a frusztrációk, a depresszió, azonban térj vissza ahhoz, amiről a Shoud kezdetén beszéltünk. Minden rossz nap mögött, egy jó nap van. Amikor a jó napot, a rossz nap mellé helyezed, egy teljesen új valóságod van. Már nem egy nap, hanem egy tapasztalat ez! Most egy óriási kétségbeesést érzel, azonban másrészt, létezik egy elégtétel és egy óriási kiegészítés is. Ezen a ponton vagy most. Egy üres edény vagy bizonyos módon, a kimerülésnek, frusztrációnak és kétségbeesésnek következtében. Most, engedélyezni fogod, hogy bármi bejöjjön a megmentésedre. Az egyetlen aki képes erre te vagy, de most legalább nyitott vagy. Ismét, figyelj és hallgass, azonban többször is hallgasd meg ezt a Shoudot. J’encore (ismét, én) visszatérnek egyhelyre, hogy találkozzanak veled. Mialatt a kétségbeesett kereséssel voltál elfoglalva, megpróbálva megfejteni a dolgokat, hogy emberként és szellemként helyrehozd magad, mindenféle aspektusaidat, részeidet szétküldted kívülre, hogy mindenik partot fedezzék fel. Ugye emlékszel arra, hogy ezt tetted? Visszaemlékszel arra amikor ezt mondtad: “Fel kell kutassam ezt a dimenziót. Fel kell kutassam azt a potenciált.” Ezt csendben, magányban csináltad és most, ezek a részek kezdenek visszatérni a helyükre. Ne erőltesd őket! Ne próbáld kötelezni vagy manipulálni őket! Csupán engedélyezd, hogy jöjjenek! Abban a pillanatban, amikor érzed, hogy belépsz az agyba, megpróbálva visszahozni őket, lépj ki onnan. Felejtsd el ezt! Sétálj egyet és lélegezz mélyeket! Ők vissza fognak térni, te vissza fogsz térni, J’encore, természetes módon és könnyedén.

 

Amikor ezt fogod tenni, számos “aha” pillanatod lesz, arról, hogyan tervezted ezt, hogyan tetted egy helyre az összes dolgokat, hogy segítsenek megérteni mélységedet. A bőség és az egészség problémái nem lesznek többé a figyelem középpontjában vagy nem lesznek problémák többé. Önmagad engedélyezésének természetes eredményei lesznek majd. A szavak melyeket használunk nehezek, mivel létezik a szavak megfejtésére való törekvés. Következésképpen, arra fogunk kérni téged, hogy csupán érzed ezt az üzenetet, épp most! Mi, egy tudatot fogunk hozzá tenni. Egy energia típust teszünk hozzá, egy potenciált számodra. Most, engedélyezd a belépését! Figyeld, amint minden rész egy helyre kerül, azonban nagyon természetes módon. “Te” – a régi te – bizonyos értelemben meghalt, távolra ment. Az új “te” elkezd belépni ebbe a valóságba. Köszönöm!

 

LINDA: Még egy kérdés?

 

SHAUMBRA 10 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Üdv TÓBIÁS! Azt hiszem, válaszoltál a kérdésemre, azonban... Az egyik dolog, amit megvalósítottam ebben az életemben, amiről optimistán beszéltél, a pszichotropikus gyógyszerekkel kapcsolatos. Ezt kérdeztem magamtól: mit látsz te az energiában ebben a tekintetben és hogyan hozzam vissza, az otthonba, ezt a részemet?

 

TÓBIÁS: Természetesen! Csupán e dolog tudatosítása, óriási különbséget hoz létre. A tény, hogy megérted azt amit a múltban tettél, hogy stabilizálnod kellett önmagad és az a tény, hogy használnod kellett azokat a gyógyszereket, engedélyezik a te megnyílásoddal azt, hogy ezek egy helyre térjenek vissza. Van egy kis tréfánk, neked és velem, amit ismersz. Létezik benned egy fenség, melyre nem merészelt rátekinteni, így hát részt veszel abban a játékban, hogy te nem vagy fenséges - és ez a dolog, önmagában már fenséges! (egyesek nevetnek) Egy nagy potenciál létezik benned és én, sokszor megbüntettelek már. Azt mondtam neked, hogy meg kell tapasztalnod ezt a dolgot elmúlt életeidben - az emberi fenséget, azt a részt, mely egy ország vezetője, azt a részt, mely hatással van sok emberre, - és bizonyos értelemben, te azt a játékot játszod, hogy nem te voltál az. Így hát te azt a szerepet játszod, hogy jelentéktelenül apró vagy. Ez a dolog, valóban fenséges!

 

Most van a pillanat. Meguntad a régi játékot, melyről beszéltem neked. Eljutsz arra a pontra, amikor egy új módon akarsz élni. Ne aggódj a pszichikai gyógyszerezéstől, ahogy volt. Két javaslatot fogok itt tenni. Ez nem egy orvosi tanács. Nem egy pszichiátriai tanács. Ez egy fenséges spirituális tanács, mely jobb, az összes többinél egyhelyre téve.... érezzétek St. Germain-t! (nevetés)
Azok, akik pszichotropikus kezeléseket használtak, mentális zavaraikért, depresszió és levertség, akkor ha e gyógyszerek hatása alatt voltatok egy éven át és hajlamosak vagytok visszatérni hozzájuk vagy nem érzitek teljesnek magatokat...ezek egy űrt hagynak, egy pszichológiai űrt hagynak bennetek, a nem tökéletesség érzését, mely hajlamos hosszú időn keresztül fennmaradni, miután már lemondtatok a gyógyszerezésről. A mi oldalunkon végzett energetikai kutatással felfedeztük azt, hogy sok óceáni halat kell fogyasszatok, nem a tavakból vagy folyókból. Tonhalat, lazacot, rákféléket, bármilyen óceánból származó halnak természetes vagy homeopatikus gyógyhatása van. Ez a dolog nem lehetséges akkor, ha jelenleg gyógyszereket szedtek és ha nem próbáltok meg lemondani róluk. Még ellenhatást is megfigyelhettek. Ám, ha már több mint egy éve lemondtatok, fogyasszatok sok halat!

 

Mindenek előtt, fel fogjátok fedezni... hogy szervezetetek kedvelni fogja a halat, sokkal jobban mint a nehéz dolgokat, például a húst. Felfedezitek majd, hogy egy hosszabb halas étrend után, nem kizárólag hallal, azonban pár napon keresztül..., felfedezitek majd, néhány hónap után, hogy az az üresség, az üresség létezésének érzése azon a belső helyen vagy bármilyen nem tökéletesség érzése, el fognak tűnni. Tulajdonképpen, segíteni fog nektek, hogy kiküszöböljetek bizonyos, még bennetek maradt pszichológiai és fizikai salakanyagokat.

 

Köszönöm! Fejezd be az aggódást!

 

SHAUMBRA 10: Köszönöm!

 

LINDA: Köszönöm! Utolsó kérdés!

 

TÓBIÁS: Igen.

 

SHAUMBRA 11 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Üdv, TÓBIÁS! Köszönöm neked! Ez számomra egy tiszta kiváltság!

 

TÓBIÁS: Nagyszerű!

 

SHAUMBRA 11 KÉRDÉSE: Sok idő telt el azóta, hogy itt szólásra emelkedtem, hogy beszéljek veled és mivel napjaink meg vannak számlálva, talán ez az lehet az utolsó alkalom. Szeretném megköszönni neked, hogy hosszú időn át megihlettél engem és csupán keress, ha létezik valami, amit el akarnál nekem mondani!

 

TÓBIÁS: (szünet) : Megfigyeljük az energiádat. Igen, létezik valami. Létezik valami, azonban ez a dolog, pár hullámot, rázkódást és hasonló ilyen dolgokat fog benned teremteni. Lehet néhány éjszakai telefonhívás, mely vég nélküli beszélgetéseket eredményez, azonban igen, nagyon fontos, hogy most, elkezd a tanítói tevékenységedet. Tanítani kezdesz majd. Ez van, ez a te szenvedélyed, ez a te kívánságod. Voltak dolgok, melyek egyhelyben tartottak téged, - te, például, különböző megnyilvánulásokban, - azonban taníts! Taníts! És ha ez nem működik úgy ahogy akarod, térj vissza és más emberekkel fogunk beszélgetni.

 

SHAUMBRA 11: Köszönöm!

 

TÓBIÁS: Köszönöm! Shaumbra, ne hagyjátok senkinek, hogy megállítson titeket! Legyetek teljes kifejeződései annak, aki vagytok!

 

Ezeket elmondva, nagyszerű volt a mai nap a J’Encore-ral, ismét Én!

 

És így van ez!

 

 

(Fordította: Korpos Magdi)

 


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint ötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403