TÓBIÁS ANYAGOK

Tanítók Sorozat:
2. SHOUD: Standard technológia – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe közvetítésében

 

Elhangzott a Bíbor Körben
2006. szeptember 2-án

www.crimsoncircle.com

 

És ez így van drága Shaumbra, hogy összehívjuk ezt a Bíbor Kör találkozót a Föld bolygón, és behozzuk ma ide a Bíbor Tanács energiáit. Összeolvasztjuk az energiáikat a Tanítói Sorozat második Shoudjának idejére.

 

Nagy öröm ez nekem, Tóbiásnak, hogy újra itt vagyok veletek, és nem egyedül jöttem, hanem társasággal, akik Cauldre bal és jobb oldalán helyezkednek el, én pedig itt vagyok kettejük –  Saint Germain és Kuthumi lal Singh között középen. (a közönség nevet és tapsol) Energiájuk ugyanannyira része ennek a Shoudnak, akárcsak az enyém és a tiétek. Az energia átvitelt a szavakon keresztül valósítom meg Cauldre segítségével, de ahogy ezt ti is tudjátok, ezek a ti szavaitok, a ti gondolataitok. Ez a ti szívetek, a ti shoud-otok. Mi azért vagyunk itt, hogy támogassunk benneteket munkátok során. Mindössze megosztjuk veletek azt, hogy hol tartotok ebben a hihetetlen kalandban, ami egy nagyon hosszú, ugyanakkor nagyon is rövid utazás Otthonról, és ami egészen eddig elhozott benneteket.

 

Volna egy-két megjegyzésem a korábbi bemutatóval kapcsolatosan. (a Bevezetőben levetített diaképekre hivatkozik) Először is, a tavon készült képen a székeken valóban én voltam az Tóbiás, valamint St. Germain. A fotózás pillanatában annak rendje módja szerint pózoltunk.(nevetés) Valóban pihentünk és élvezettel pöfékeltük éteri szivarjainkat – ami egyébiránt nem ártalmas az egészségre. (nevetés) Kuthumi pedig úszkált a vízben. (nagy nevetés) Egyszerűen képtelen volt ellenállni a víznek, nem bírta türtőztetni magát – be kellett ugrania.

 

Tehát összegyűltünk itt a mai napon, és most, ahogy elkezdjük ezt a Shoud-ot, engedjétek meg, hogy behívjuk ide Kapcsolattartó Angyalaitok energiáját is, akikről St. Germain beszélt a Nyárközépi Konferencián, akik mellétek lettek rendelve, hogy benneteket szolgáljanak, - azt választották, hogy titeket szolgáljanak –ebben a szédületes Tanítói szerepetekben. A Kapcsolattartó Angyalok nem a vezetőitek, az már a múlt árnya. Nem is futárok. A futároknak más munkájuk van, amit azért végeznek, hogy állandó egyensúlyt tartsanak fent az emberi, az isteni és az éterikus szintek között. A futárok ide-oda ingáznak az energiákkal. A Kapcsolattartó angyaloknak egészen más a feladata – úgy is tekinthettek rájuk, mint akik a végrehajtás során segítenek benneteket.

 

Namármost, a Kapcsolattartó Angyal nem fog helyettetek dönteni, nem fogja kitűzni számotokra az irányvonalat. Semmivel sem intelligensebb, istenibb vagy bölcsebb nálatok. Azért vannak mellettetek, hogy kiszolgálják a szükségleteiteket, valamint, hogy tudatosságotok és bölcsességetek energiáit visszaszállítsák az angyali birodalmakba és spirituális családotokhoz. Nagyon nehéz lenne nektek mennyei családotok tanításának feladatát elvégezni, miközben annyira ide, az emberi valóságotokra fókuszáltok itt a Földön. Részben most is végzitek ezt, amikor elkalandoztok álmodozásaitok során, amikor… néha azt gondoljátok, hogy nézitek a TV-t, pedig annyira távol jártok (kuncog), valahol egészen máshol. Volt már olyan, hogy valaki bejön ilyenkor a szobába és azt mondja: - Ó, mi történt? – És ugyan a TV készüléket bámuljátok, fogalmatok sincs róla, hogy mi is történt a műsorban, vagy hogy mit is csináltok éppen.

 

Ezek a Kapcsolattartók azok, akik segítenek visszaszállítani a tudatosságot spirituális családotoknak. Ugyanakkor egyfajta információt is hoznak vissza számotokra. Ne nevezzük ezt most itt energiának, mert ez sokkal inkább egyfajta információ. Híreket hoznak nektek vissza más birodalmakból. És miközben ezt teszik, miközben idehozzák az információt 3D-s valóságotokba, be kell ezt ültetniük – legalábbis átmenetileg – valami olyanba, ami meghatározható, megfogható és érthető emberi elmétek számára. Tehát amikor visszahozzák ezt a kazalnyi csodálatos információ halmazt, van, amelyik – hogy is mondjam – elvész a fordítás közben. Nem tűnik el, nem távozik. Csak átcsúszik egy kicsit más dimenzióba, ahol aztán megvárja azt a megfelelő időpontot, amikor képessé váltok azt felfogni, megérteni a gnoszt elemén, az érzéseiteken és isteni intelligenciátokon keresztül.

 

Néha érzitek is ezt a visszatérő információt. Időnként ez egy nagyon is speciális információ spirituális családotokra vonatkozóan. Van, amikor ez az információ azzal kapcsolatos, hogy mi történik a nem-fizikai birodalmakban. Aztán megesik, hogy ez egy nagyon személyes információ. Bizonyos értelemben úgy is fogalmazhatnánk, hogy az Isteni Énetektől származik, attól a részetektől, ami saját magatok benső lényege, és amiről emberi mivoltotokban hajlamosak vagytok elfeledkezni. Tehát a Kapcsolattartótok ezt az információt is segít behozni.

 

A Kapcsolattartóitokat meghívtuk erre az összejövetelre, és egyelőre fogadjátok el, hogy mindegyikőtöknek csak egy van. Dolgozni fogunk ezen, ahogy előrehaladunk a Tanítói Sorozatban, de jelenleg csak egy – legalábbis egy elsődleges Kapcsolattartóval rendelkeztek. Szeretnénk, ha éreznétek Kapcsolattartó Angyalotok energiáját.

 

Szóval, figyeljetek egy pillanatig. Mit éreztek? Engedjétek el magatokat. Vegyetek egy mély lélegzetet, hogy beindítsátok érzéseiteket, érzékelő energiáitokat. Vegyetek egy mély lélegzetet. Mindannyian – azok, akik személyesen jelen vagytok ma itt, azok, akik most hallgatjátok ezt, és azok is, akik a jövő egy későbbi pontján fogják majd ezt meghallgatni – Kapcsolattartó Angyalotok ebben a pillanatban csatlakozik hozzátok. Azt is fogadjátok el, hogy nincs fizikai testük, sőt még csak a fizikai testhez hasonló testtel sem rendelkeznek. Sokkal könnyebb lesz számotokra velük dolgozni, ha nem azonosítjátok őket fizikai emberi jellemzőkkel. Ők entitások. Egyedülálló aláírással, lenyomattal rendelkeznek. Néhányan érzékelhettek színeket vagy tónusokat, ami azért van, mert megnyitjátok magatokban ezeket a központjaitokat. Ugyanolyan spirituális lények, akárcsak ti magatok. Egyszerűen csak nem emberi lények.

 

Hordoznak egy nevet. Ti ezt egyfajta vibrációnak vagy rezonanciának neveznétek. Elmondják most a nevüket nektek –angyalnyelven. Nem emberi szavakkal, hanem angyalnyelven. Nem emberi nevet akarnak mondani nektek, ugyanakkor képesek vagytok ezt az emberi nyelven felfogni, vagy az ABC-re lefordítani.

 

Most akkor az egész csoport vegyen egy jó mély lélegzetet…Meg fogjuk őket kérni, hogy rezegtessék meg magukat nektek, mondják meg nektek angyali nevüket… Ne küzdjetek. Itt most az elmének semmi keresnivalója sincs. Ezt a szívetekkel és a bizalmatokkal tudjátok meghallani.

(szünet)

 

Na most akkor lélegezzétek hát be a rezgésüket. Lélegezzétek be a nevüket, akár érzékeltek valami különlegeset, akár nem. Néhányótokat le kell, hogy szidjalak. Kétségbe vonjátok a nevet. Kétségbe vonjátok a nevet, mert az agyatok az utatokban áll. Menjetek vissza ahhoz a névhez, amit először mondtak nektek, ahhoz az érzéshez, ahhoz az érzékeléshez. Vannak, akik most azt mondják: - Ez kissé félelmetes. Egyszerűen nem lehetséges, hogy ő legyen a Kapcsolattartóm. – Ó, dehogynem! Mivel előfordul, hogy védelmi rétegeket raktok magatokra – ami egyfajta piros lámpás rendszernek feleltethető meg – ez időnként megszűri vagy megakadályozza, hogy a külső energiák bejöhessenek. De ti itt most egy biztonságos térben vagytok. Nem engedjük, hogy bármiféle sötét entitás bejöhessen ide, és belőletek táplálkozzon. Ismerjétek el, hogy ezt a biztonságos teret ti teremtettétek. Tehát a legelső érzés, ami megjelenik bennetek, az a helyes. Ez a ti Kapcsolattartó Angyalotok – végrehajtó angyali segítségetek.

 

Kapcsolattartótok most összeköti magát veletek. Tulajdonképpen már eddig is ezt tette az utóbbi egy hónap folyamán, lassan és gyengéden, hogy ne legyen tolakodó az energiátokkal. De most nagyon szorosan összeköti magát veletek. A Kapcsolattartók soha nem éltek a Földön. Ez teszi számukra könnyebbé a dimenziókon való áthaladást. Ha éltek volna fizikai testben a Földön, akkor hajlamosak lennének beragadni, sőt még arra is, hogy fizikai testben visszatérjenek ide.

 

A Kapcsolattartótokat régről ismeritek. Korábban is szolgáltak már benneteket más szinteken, más valóságokban. Sokuk a Bíbor Körben teljesít szolgálatot, ami a tanítói angyali rend. Néhányan más, nem-fizikai dimenziókban megélt tapasztalaitokból ismeritek őket, ahol partneretek, esetleg barátotok volt egy meghatározott ideig. Mindenki, aki jelen van most, hallgatja vagy olvassa ezt az anyagot, ugyanazt a tapasztalatot éli át most. Mindössze azt kérjük tőletek, hogy bízzatok magatokban, és abban, hogy ez a tapasztalás ugyanannyira valódi, mint a rajtatok lévő ing, mint a lábatokon lévő zokni, és mint a vállatokon lévő fejetek. Vegyetek hát egy mély levegőt, és üdvözöljétek Kapcsolattartó Angyalotokat életetekben!

 

A Kapcsolattartótok persze imád majd veletek csevegni. Nem beszélik az emberi nyelvet. Nem tanultak sem angolul, sem japánul, sőt még ausztrálul sem. (nevetés) Angyal nyelven fognak hozzátok szólni, amit ti mindannyian ismeritek. Van erre egy sokkal kifejezőbb szó, de azt egyelőre most nem kívánjuk használni. Ismeritek az angyal nyelvet. Éjszakánként, álmaitok során azt használjátok, minden egyes éjjel. Tehát ez nem teljesen ismeretlen számotokra, csak a 3D-s emberi énetek számára ismeretlen. Az angyal nyelv – hogy is mondjam-, nem digitalizálja a gondolatokat. Nem fokozza le a gondolat mintákat. Nem alacsonyítja le a vibrációs szintet. Az angyalok nyelve nem egy sorozat furcsán hangzó egymás után kiejtett szóból áll, amit ti használtok emberi nyelvetekben.

 

Az angyalok nyelve áramlás. Néha egy ritmus, egy minta, egy áramlat. Időnként zeneként is érzékelhetitek, de még az is korlátozó valamilyen szinten, mivel még csak nem is tartalmaz zenei struktúrát. Csak egyszerűen van, és ezt ti is jól ismeritek, ezért meg sem próbáljuk ezt itt most túldefiniálni. Az angyal nyelv maga a tudás. Ezen a szinten mi így kommunikálunk egymással, és ti is ilyen módon kommunikáltok velünk, amikor itt vagytok velünk az alvás periódusotok alatt, vagy az életeitek között.

 

Kapcsolattartó Angyalaitok angyal nyelvű tudással fognak veletek dolgozni, - az érzéssel. Kapcsolattartótok segíteni fog nektek tanítói munkátokban. Segítségetekre lesz, különösen a magasabb tudatossági szinteken. Kezdetben úgy fog támogatni benneteket, hogy segít a még meglévő szűrőitek és rétegeitek eltávolításában. Ez természetes – mindig, amikor egy emberi tapasztalásnak vetitek alá magatokat – rendelkeztek ezekkel a régi szűrőkkel vagy rétegekkel. Angyalaitok segíteni fognak ezeknek az eltávolításában. Az elmúlt pár évben a nagy részüket kitisztítottátok, de még mindig ott van néhány, amit csak nagyon nehezen tudnátok utolérni egyedül. Ezért aztán a segítségetekre lesznek ebben. Ez egy fájdalommentes folyamat. Néha ez egy idegesítő folyamat, mert már annyira megszoktátok ezeket a szűrőket, hogy ott vannak. De könnyen és gyorsan elengedhetitek azokat, ha megértitek, hogy ezek a múlt maradványai, és többé már nincs rájuk szükségetek.

 

Kapcsolattartótok különösen azon fog veletek dolgozni, hogy behozza a saját magasabb szintű energiáitokat, amire szükségetek lesz, amire vágytok tanítói munkátok során. Kapcsolattartóitok a ti szolgálatotokra lettek mellétek rendelve, és lesznek majd olyan időszakok, amikor egy kicsit talán fel fognak benneteket rázni, és azt fogják nektek mondani, hogy korlátozzátok magatokat. Emlékeztetni fognak benneteket szívetek szenvedélyére. Emlékeztetni fognak saját energia teretekre. Szóval lesznek majd olyan időszakok, amikor kissé kemények és szigorúak lesznek majd hozzátok, de ez a ti beleegyezésetekkel történik, és mindazoknak a jóváhagyásával, akik a Bíbor Tanáccsal dolgoznak.               

 

A Kapcsolattartónak nem az a feladata, hogy bármit is manifesztáljon számotokra a Földön. Ez kifejezetten meg van nekik tiltva, mert TI VAGYTOK azok, akik manifesztáltok. TI VAGYTOK azok, akik teremtetek. Mint tanítók, ti lesztek tanítványaitok számára az élenjáró példák. Ezért mikor azt kéritek tőlük, hogy tegyenek meg valamit a számotokra anyagi úton-módon, vissza fogják azt utasítani. Meg van tiltva számukra az ilyen fajta cselekedet. Kedvesen és gyengéden azt fogják javasolni, hogy ti magatok tegyétek az meg.

 

Nagyon fontos energiákat fognak visszahozni – ide-oda fogják azokat szállítani. Közvetlen kapcsolatban lesznek veletek éber állapototokban – tudatos és éber állapototokban – és az angyali birodalmakban lévő Bíbor Tanáccsal. Észre fogjátok venni, hogy ahol azelőtt szétválasztottságot, elkülönülést tapasztaltatok az emberi valóságotok és az -általatok angyali birodalmaknak nevezett síkok között, ott most segíteni fognak azt a szakadékot áthidalni számotokra, egészen addig a pontig, amíg majd egyedül is képesek lesztek arra erőfeszítések és nehézségek nélkül, hogy ide-oda ingázzatok a fizikai és a nem-fizikai között. Egy bizonyos ponton előfordulhat majd, hogy több Kapcsolattartó is beáramlik, de ők bizonyos értelemben, emberi szavakkal kifejezve, jelenteni fognak elsődleges Kapcsolattartótoknak.    

 

Tehát csatlakoznak most hozzánk ezen a mai összejövetelen, hogy egy erős, szerető és támogató köteléket alakítsanak ki. Azért vannak itt, hogy szolgáljanak titeket. Ne feledjétek, hogy az összes energia azért van itt, hogy szolgáljon benneteket. Az energia szolgálni akar titeket. A Mester… ahogy azt St. Germain mondja, a Mester megengedi, hogy az energia szolgálja őt, ahogy ti is megengedhetitek, hogy Kapcsolattartótok benneteket szolgáljon.

 

Na akkor most elérkeztünk ahhoz a részhez, - nagyon sokan közületek Shaumbra olyanok vagytok, hogy – ti nem engeditek meg SENKINEK, hogy szolgáljon benneteket. Spirituális álláspontból ennek az égvilágon semmi értelme sincs. Még az az ember is, aki azért megy el hozzátok, hogy kitakarítsa a házatokat, az is szolgál titeket, mégpedig azért, mert úgy akarja. Szükségük van rá, hogy azt tegyék. Ez nem szolgaság, nem kell őket nálatok magasabb vagy alacsonyabb szinten állónak tekintenetek. Mindössze az energia azt választja, hogy szolgáljon titeket. Néhányan csak vonakodva, nem szívesen kértek meg másokat, hogy tegyenek meg számotokra valamit. De Shaumbra, értsétek meg, hogy nagyon, de nagyon sokan vannak, akik szolgálni AKARNAK titeket. Ettől még nem jelenti azt, hogy a mestereik vagytok, mindössze csak mesterré tesz titeket.

 

Ugyanez a helyzet a Kapcsolattartóitokkal is, ők is azért vannak itt, hogy szolgáljanak benneteket. Azért vannak itt, hogy szolgáljanak benneteket, engedjétek hát ezt meg nekik. Beszélgessetek velük. Mondjátok el nekik a szükségleteiteket. Még egyszer mondom, hogy nem az emberi teremtés szempontjából kiindulva, hanem egy szélesebb, tanítói és szenvedélyesebb álláspontból. Adjátok a tudtukra pontosan, hogy mit vártok el tőlük, mit is akartok. Szilárdítsátok meg a velük való kapcsolatotokat és köteléketeket, és értsétek meg végre, hogy ti vagytok a Mesterek. Ti vagytok a Mesterek.

 

Ha nem veszitek igénybe őket, akkor előbb vagy utóbb el fognak menni. Lesznek más Shaumbrák és más emberek, akiknek szükségük lesz egy Kapcsolattartóra. Ha nem használjátok őket, akkor nagyon el fogják unni magukat, nem tudják majd ellátni a szolgálatukat, és el fognak menni. Tehát bölcs dolog lenne minden egyes nap, legyen az reggel vagy este, vagy bármikor napközben, hogy beszélgessetek a Kapcsolattartótokkal, és ismételten mondom, hogy nem emberi szavakkal, hanem angyal nyelven. Ismerjétek meg őket jól, és akkor egy rendkívül érdekes mintát tudtok kiépíteni velük. Teremteni tudtok majd velük. Minden nap támogatni fogják majd teremtéseiteket. Azért vannak itt, hogy szolgáljanak titeket. Használjátok hát őket. Speciális kiképzést kaptak erre a munkára vonatkozóan, és most itt vannak. Tehát gyerünk akkor és öleljétek meg őket jó szorosan. Üdvözöljétek őket iskolátokban. Üdvözöljétek őket ebben a Földi valóságotokban    

 

(szünet)

 

És jut eszembe, nagyon nehéz megbántani vagy megsérteni egy Kapcsolattartót. Lesznek olyan időszakok, amikor – hogy is mondjam – mérgesek lesztek rájuk, és káromkodni fogtok, és ilyenkor azt mondhatjátok majd nekik, hogy tele van a…”bármitek” velük. Nagyon nehéz ám megbántani őket. Ők megértenek benneteket. Ki lettek arra képezve, hogy megértsék azt, hogy min mentek keresztül emberként a Földön. Tisztelettel adóznak nektek azért, amit tesztek. Tisztelettel adóznak nektek azért, hogy szellemi lényként fizikai anyagban öltötök testet. Nagyon nehéz megsérteni őket, jó vastag bőrük van, ami nincs nekik. (nevetés)

 

Na akkor Shaumbra ahogy egyre jobban bemelegszünk ebbe a Shoud-ba… megígérem, hogy ma nem mesélek se rövid, se hosszú történeteket (nevetés)… beszéljünk most egy kicsit… essen egy pár szó az elfoglaltságotokról. Elfoglaltnak lenni! Saint Germain, Kuthumi és én mindannyian ülünk és hahotázunk rajtatok (nevetés), azt kell, hogy mondjam. Az egyik legviccesebb dolog az, amikor a roppant elfoglalt tevékenységeitek közben figyelünk benneteket, mikor ide-oda szaladgáltok, napotok minden egyes percét megpróbáljátok betáblázni, azt gondolva, hogy ha nem foglaljátok el magatokat folyton valamivel, akkor nem azt teszitek, amit szerintetek tennetek kellene. Azt gondoljátok, hogy rettenetesen le kell kötnötök magatokat mindenféle tevékenységgel ahhoz, hogy igazoljátok létezéseteket.

 

Az elfoglaltság lett az új – hogy is mondjam – az új „egyik a másik emberhez képest” (versenyképesség) kihívásotok. „Én elfoglaltabb vagyok, mint te, ezért fontosabb vagyok nálad. Mivel mindenkinél több elfoglaltságom van, ezért mindenki másnak abba kell hagynia a tevékenységét, és rám kell, hogy figyeljen.” Nos, ennek véget kell vetnetek, Shaumbra. Ennek véget kell vetni, mert ez alapjában véve mindössze csak elfoglalt munka, ami csak ahhoz vezet, hogy energiátokat visszapattintja a falról. Igen tudom, tudom, hogy most azt mondjátok nekem, hogy olyan rengeteg dolgotok van. Azt kérdezem, hogy kinek? Kinek? (nevetés) Azt mondjátok most: „Nos, Tóbiás, te mondtad azt nekünk, hogy mindezt meg kell tennünk.” De azt egy szóval sem mondtam, hogy folyamatosan el legyetek foglalva valamivel, ahogy azt sem, hogy keményen kell, hogy dolgozzatok. Egy szóval sem mondtam olyat, hogy teljesen merítsétek ki energia forrásaitokat, testeteket, elméteket és a szellemeteket.  

 

Ez egy nagyon is jellemző és közös emberi tevékenység, és egyre inkább teret hódít társadalmatok egészében. Ahogy a dolgok felgyorsulnak, és ahogy az energia felpörög, az emberek is felgyorsulnak. Láttatok már valaha hörcsögöt a futókerekén körbe-körbe szaladgálni? Ez egy ezzel megegyező energia típus. Minél gyorsabban szalad a hörcsög, annál gyorsabban forog a kerék. Ugyanez a helyzet az Új Energiával. Minél gyorsabban forog a kerék, az emberek annál gyorsabban próbálnak szaladni. És ez egészen addig megy, amíg teljesen kimerítitek magatokat, vagy megbetegítitek magatokat, és akkor egy pillanatra megálltok és rájöttök: - Mire volt ez jó? Miért nem használtam egyszerűen a gnosztot?

 

Látjátok, a gnoszt az elfoglaltság antitézise. Ezek egymás ellentétei. Vagy a gnoszt vagy, vagy elfoglalt vagy. A gnoszt sok mindenről gondoskodik a számodra. Gondot visel az összes elfoglaltságodra és szaladgálásodra. A gnoszt energiát ad számodra. A gnoszt leegyszerűsíti a legbonyolultabb szituációkat. Használjátok a gnosztot. Ahogy a drága Jane pólóján áll: „Van gnosztod?” Kellene, hogy legyen – ez egy jó dolog! (nevetés)

 

Az emberek különféle indokokból kerítenek maguknak mindenféle elfoglaltságokat. Azt hiszik, hogy ezt kell tenniük. Ezt mondták nekik a szüleik, a tanáraik, a főnökeik – folyton el kell, hogy foglalják magukat valamivel. De a valódi oka az emberek állandó elfoglaltságának nem más, mint hogy nem akarnak bepillantani életük valóságába. Ezért inkább elfoglalják magukat. Így aztán nem kell a dolgok mélyére nézni. És ezt azzal igazolják, hogy azt mondogatják: „Elfoglalt vagyok, nem érek rá, muszáj a munkámat végeznem. Érdemesnek kell lennem arra, hogy itt legyek a Földön.”

 

Az emberek arra való kifogásként használják fel az elfoglaltságukat, hogy ne kelljen a szívükbe nézniük, a vágyaikkal és a szükségleteikkel szembesülniük. Arra használják az elfoglaltságukat, hogy ne lássák az élet szépségét, hogy ne lássák szellemük szépségét. Ezért aztán folyton körbe-körbe szaladgálnak, ide-oda rohangálnak, és kizárólag csak akkor állnak le egy pillanatra, amikor már teljesen kimerültek a nap végére.

 

Shaumbra, nem kell, hogy többé elfoglaltak legyetek, és nem kell többé keményen dolgoznotok. Dolgozzatok a gnoszton! Legyetek a gnoszt! A gnoszt egy csodálatos energia! A tiétek. Nem a Kapcsolattartótoktól jön, senki mástól sem jön, ez mindig is a tiétek volt. Ez a válasz. Ez bármely szituációnak a leegyszerűsítése.

 

Ha az elfoglaltságotok helyett a gnosztotokat használjátok, sokkal hatékonyabbak lesztek. St. Germain megkockáztatja azt mondani, hogy… Le kell ezt csekkolnom vele… energiátok 92, 5 %-a (nevetés) hatástalan, teljes mértékben elvesztegetett energia. Ha a gnosztot használjátok, akkor sokkal hatékonyabbak lesztek, és akárcsak Kuthumi, sokkal egyszerűbbek is. Az élet sokkal könnyebbé válik akkor.

 

Nos, mikor ez bekövetkezik már ott is lesz az újabb dilemmátok. Azt fogjátok mondani magatoknak: -„Most akkor mihez kezdjek? Itt van ez a rengeteg plusz idő, minden leegyszerűsödött az életemben, most akkor mihez kezdjek?” Mi ezt a kérdést visszadobjuk neked kedves Teremtő és kedves Tanító! Mit szeretnél most tenni, mikor kiadtad az elfoglaltságod útját az életedből? Mi a helyzet a szenvedéllyel? Mi a helyzet az élet valódi okával? Mi a helyzet azzal az örömmel, amit abból kapsz, hogy olyan emberekkel dolgozol, akiknek az élete még most is nagy káosz, és rettentően elfoglaltak és összezavarodottak – amilyen a tiéd is volt még nem olyan régen? Mi a helyzet azzal, hogy velük együtt azon dolgozol, hogy segíts nekik leegyszerűsíteni és megérteni az életüket?   

 

Ezzel a plusz energia hatékonysággal képesek lesztek teremteni. Tudjuk, hogy időnként panaszkodtok nekünk, és azt mondjátok: - „De Tóbiás, beszélsz nekünk a teremtésről, arról, hogy mi milyen csodálatos teremtők vagyunk, mégsem történik semmi.” – Túlságosan elfoglaltak vagytok, az energiák nem találják annak az útját, hogy elérjenek benneteket, ti pedig így aztán nem rendelkeztek hatékony teremtői energiákkal.

 

Minden nap, tudatosan kellene használni a gnosztotokat. Lesz egy speciális ülés a gnosztról.( itt a következő Kérdezd Tóbiást ülésre hivatkozik), de egy kicsit késleltetem, mert azt akarom, hogy dolgozzatok rajta. Azt mondjátok: - „De mi az? Hol van? Hogy találhatnám meg?”. Nem tudjátok megtalálni. Csak használni tudjátok. Az élet bármilyen szituációjába behozhatjátok a gnosztot. A részeteket képezi. Ez szinte… humoros, olyan mintha azt kérdeznétek: -„De hogyan hozzam a testem fizikai szituációba?  Nos, hát az egyszerűen csak ott van. Mindössze lehetővé kell, hogy tedd a testednek, hogy részt vegyen abban, amit éppen csinálsz. Ugyanez a helyzet a gnoszttal is.

 

A gnoszt hosszú ideje elrejtőzött, aminek számos oka van. A gnoszt a kreatív/teremtő energia és a megoldás, és ez a tiétek. A tiétek. Birtokoljátok azt, kezdjétek hát behívni. Kicsit hasonlít a Kapcsolattartótokra-, ha nem hívjátok, visszamegy és elrejtőzik. Ne féljetek a gnoszttal dolgozni, nem tudtok rossz irányba menni vele. A gnoszt nem olyan, mint a hatalmi energiák, aminek a kezeléséhez már hozzászoktatok a múltban. Van, hogy féltek a hatalmi/erő energiátoktól, mert visszaüthet rátok, ezért aztán hajlamosak vagytok távol tartani magatokat tőlük. A gnoszt az nem ilyen. Nem a hatalom alapjaiból képződik, nincs se pozitív, se negatív tulajdonsága. Még csak nem is része a dualitásnak… mert a gnoszt annyira… TI olyan okosak vagytok, hogy habár a gnoszt nem része a dualitásnak, mégis tudja, hogyan kell a dualitáson belül működnie. Ez az egyszerűsítő, a probléma megoldó.

 

Tartsátok a gnosztotokat rendkívül nyitottan és szabadon. Ne akarjatok annyira specifikusak lenni, mint abban a példában, amit Cauldre mondott korábban. „Szükségem van 100 dollárra, szóval gnoszt, szerezd meg ezt nekem!” Nos, ezzel egy korlátlan erőt korlátoztok. Túldefiniáljátok a dolgokat. Miért akarnátok ilyet tenni? A gnoszt szembenéz és megold mindent, ami a bőséggel kapcsolatos. És még egyszer mondom, ne legyenek elvárásaitok azzal kapcsolatosan, hogy hogyan teszi ezt. Nagyon sokféle érdekes módon megteheti. Lehet, hogy egyszer csak ott terem egy boríték az ajtótok előtt- ez a legegyértelműbb. Vagy az is lehet, hogy a gnoszt bejön és segít neked eltávolítani azokat a dolgokat, amik visszatartották a bőséget az életedből – önértékelés. Önértékelés. Tehát a gnoszt –a megoldás bejöhet és kopogtathat a fejeden az önértékeléseddel kapcsolatban, hogy túllépj az akadályokon, hogy ennek következtében a bőség természetes áramlása bejöhessen az életetekbe. Ez ilyen egyszerű.

 

Shaumbra, engedjétek el az elfoglaltságotokat. Emlékeztetni fogunk erre benneteket, és a Kapcsolattartótok is emlékeztetni fog erre benneteket, mert amennyiben túlságosan elfoglaltak vagytok, akkor nem vagytok hatékonyak. Akkor eljön egy jó nagy levegővétel ideje, és a gnoszt behozásának ideje, - a saját gnosztotokénak, nem másénak – engedjétek meg, hogy elvégezze a munkáját számotokra, hogy akadálytalanul áramolhasson és a helyzetetek sokkal hatékonyabb lehessen. Sokkal inkább. Folytassátok ennek használatát napi szinten. 30 nap alatt Shaumbra energiátok a 92, 5%-os hatástalanságból lecsökkenhet egészen 73, 1 %-os hatástalanságra Saint Germain szerint. (nevezés) Ezek az ő számai, nem az enyémek. St. Germain imád rendkívül specifikus lenni. (a közönség nevet)

 

Ha mindennap használjátok, rá fogtok ébredni energia hatékonyságotokra, és ezt az emberek is észre fogják venni. Észre fogják venni a ragyogásotokat. Észre fogják venni az egyszerűségeteket. Észre fogják venni, hogy már nem vagytok olyan őrülten bonyolultak többé. Észre fogják venni, hogy milyen lazán és nyugodtan kezelitek a dolgokat. Szóval, mi hónapról hónapra vissza fogunk erre térni – az elfoglaltságaitokra és a gnoszt használatára. Ne feledjétek, ezek egymás ellentétei. Az elfoglaltság összetett, általánosságban szólva kaotikus és egyfajta elkerülés. A gnoszt pedig a megoldás.

 

A mai napon két dolgot kell megbeszélnünk veletek – ez a ti Shoud-otok, és a ti két napirendi pontotok. Az egyik a Tanítói munkátokkal kapcsolatos, a másik pedig személyes természetű. Mindkettő igen beható, át van itatva a gnoszttal, és rendkívül egyszerű. Azért mondom, hogy egyszerű, mert ti ezt érteni fogjátok, de próbáljátok csak meg egy olyan embernek ezt elmondani, aki még nem ment át azokon a tapasztalatokon, amin ti ebben az utóbbi pár évben. Nagyon furcsán fognak rátok nézni, pedig rendkívül egyszerű dolgokról van szó.

 

Az első pont a Tanítói hivatásotok során a másokkal való munkáról szól. Adunk most nektek egy meglehetősen gnosztos megoldást vagy választ, ami elhozza majd a világbékét, a harmóniát; és ez a lehető legegyszerűbb dolog a világon. Nem egészen tudjuk, hogy miért nem került előtérbe ezelőtt, talán az emberiség egészen egyszerűen nem állt még erre készen. Fantasztikusan egyszerű és hihetetlenül hatékony.

 

Mikor a tanítványaitokkal dolgoztok, értsétek meg, hogy nem számít miről van szó… kidobhatjátok az összes elavult pszichológiát, az összes filozófiát, és minden mást is… és értsétek meg, hogy az emberekkel egy probléma van. Egy probléma. Mindig átadják másnak a hatalmukat/erejüket.

 

Namost, ha az emberek nem tennék ezt folyton, akkor nem lennének sem háborúk, sem konfliktusok, sem a sötét erő táplálása nem folyna. Nem lenne ez a sok fájdalom. Az emberek minden nap imádkoznak. Sajnos mi azt mind halljuk. (nevetés) Mindenféle dolgokért imádkoznak, és időnként bizony mi csak rázzuk a fejünket, vagy előfordul, hogy sírnunk kell, és olyan is megtörténik esetenként, hogy nevetnünk kell. Hatalmas fájdalmaik vannak, és Istenhez fohászkodnak: -„Édes Istenem, miért teszed ezt?  És az édes Isten, először is így válaszol: -„Én te vagyok.” Másodsorban pedig, hogy: -„Te odaadtál engem másnak. Odaadtál engem. Hogy segíthetnék neked, amikor odaadtál engem valaki másnak?”                           

 

Az emberek feladják a – most itt kezdetben ezt a szót fogom használni, hogy – a hatalmukat, pedig a hatalom nem más, mint egy illúzió. Nem létezik. Elő lett állítva. Maga a hatalom szó fogalmi tartalma valami nagyon erős dologra utal, aminek mozgása és iránya van, de a hatalom nem más, mint egy hazugság. Nem létezik. Az emberiség kollektív tudatának szövetében került megalkotásra. Bele lett abba téve, ágyazva, hipnotizálva, ezért aztán az emberek gyakorlatilag hisznek ebben a hatalomnak hívott dologban, és miáltal hisznek benne, ezért aztán el is veszíthetik a hatalmukat. Nincs hatalom. Nincs hatalom. De mivel az emberek hisznek benne, ezért én is a „hatalom” szót fogom alkalmazni. Erre sokkal pontosabb megfogalmazás az „energia egyensúly” kifejezés.      

 

Mindenki, minden egyes entitás, minden lény, ember, vagy bárki más, egy nagyon jellegzetes energia egyensúllyal rendelkezik. Ha mindent figyelembe veszel egy entitáson, - legyen az most például mondjuk a Kapcsolattartótok – Ha végignézitek az összes tapasztalatukat, még akkor is, ha ők nem voltak emberek, rendelkeznek egy jellegzetes energia egyensúllyal. Ez egyfajta arány vagy keverék. Az entitás lénye, létezése ezt nagyon jól hangszereli. Rendelkezik egy rá jellemző rezonanciával, amit néhányan érezni fogtok… talán a zenében, talán rezgésben, sokféleképpen érezhetitek… de minden entitás energia egyensúlyának van egy rezonanciája. Rendkívül harmonikusan rezeg, vagy belsőleg kapcsolódik önmagához.

 

Ami az entitásokkal, különös tekintettel az emberi entitásokkal meg szokott történni, az nem más, minthogy elkezdik azt elajándékozni. Elkezdik másoknak odaadni a hatalmukat, ahogy ezt ti hívnátok, de valójában saját magukat kezdik el odaadni másoknak. Az emberek nap, mint nap ezt teszik. Odaadják az energia egyensúlyukat a házastársuknak, a főnöküknek. Aztán meg persze egész nap emiatt üvöltöznek meg siránkoznak. –„ A főnököm a legnagyobb gazember, akit a föld valaha is a hátán hordott!” (nevetés) – ugyanakkor folyton odaadják az energia egyensúlyukat, energia esszenciájukat annak a főnöknek. Itt ekkor már egy játszma folyik, és tudjátok mi a lényeg? A főnököt pedig ez táplálja. A főnök elfogadja ezt a meglehetősen eltorzult és kitekert energiát, ami abból a szerencsétlen alkalmazottból árad, és ebből táplálkozik.

 

Az emberek- entitások, de legfőképpen az emberek folyton odaadják az energia egyensúlyukat. Az emberek odaadják azt a politikusoknak és a kormányoknak. Itt mi most nem anarchiára buzdítunk benneteket, csak arra, hogy többé ne adjátok oda másnak az egyensúlyotokat. Beleestetek ebbe az egész dologba, miszerint be kell tartanotok a törvényt. Ugye soha nem láttátok még a törvényt? Olvastátok valaha is azokat a törvényeket? Honnan tudjátok, hogy egyáltalán léteznek? Egyébiránt a legtöbb nem létezik.

 

Adó. Namost… Linda, nyugodj meg…(nevetés) nem azt mondjuk, hogy valami gond van az adóval, csak azt, hogy az adón keresztül odaadjátok magatokat. Úgy érzitek, hogy ezt kell tennetek. Pedig ez nem más, mint egyensúlyotok egy részének az elajándékozása. És ti ezt gyűlölitek. Ki nem állhatjátok. Néhányan csaltok ezzel – ami még rosszabb, mert nem elég, hogy gyűlölitek, és ki nem állhatjátok ezt az egészet, most már csaltok is. Ezzel aztán valóban eladjátok az energia egyensúlyotokat. Nem kell adót fizetnetek, és erről lesz egy nagyon speciális ülés. Arra lettem megkérve, hogy tegyek itt egy lábjegyzetet: Ezt Saint Germain mondta (nagy nevetés), nem Cauldre.

 

Az emberek nap mint nap odaadják az energia egyensúlyukat. És teljesen mindegy, hogy miről van szó. Tudjátok egyáltalán, hogy kinek is adják azt oda? A tanácsadóiknak, a spirituális vezetőiknek, és az egyházi vezetőiknek. Nekik adják oda. Amikor a tanítványaitokkal dolgoztok, nem számít, hogy jutottak el hozzád, vagy hogy egyáltalán miért is vannak ott, az első dolog, amit szeretnénk, ha felismernétek az nem más, mint az, hogy odaadják az energiájukat. Ismertek még olyat, aki ilyet tett? Magatokat? Ti rendkívüli mértékben ilyenek voltatok, és hosszú ideig kellett veletek dolgoznunk, mire végül megértettétek, hogy erre semmi szükségetek. Nem akarjátok ti ezt tenni, és végső soron ez a másik emberen sem segít, ha odaadod neki az energia egyensúlyodat. Ez építi fel azt az egész esemény láncolatot aztán, amit mi táplálásnak hívunk.

 

És olyankor, amikor odaadjátok az energiátokat, az energia egyensúlyotokat valaki másnak, akkor hirtelenjében energia éhségetek támad. Szerezni akartok energiát valahonnan, de nincsenek valami jó érzéseitek magatokkal kapcsolatosan. Nem érzitek elég értékesnek magatokat, nem becsülitek magatokat, nem érzitek a megbecsülést, és mindenekfelett nem érzitek az energia egyensúlyt. Ezért aztán kívülről akartok szerezni egy kis energia hulladék táplálékot. Valahonnan máshonnan fogtok energiát lopni.

 

Most úgy tesztek, mintha spirituálisnak lennétek, és ti aztán soha nem tennétek ilyet, pedig lemerem fogadni az ellenkezőjét. Megállás nélkül ezt teszitek. Folyamatosan más emberektől lopjátok az energiát. Ti persze ezt nem lopásnak hívjátok, hanem mindössze azt mondjátok, hogy ti csak helyesen próbáltok cselekedni…. Próbáltok – tegyük fel… valakin segíteni… pedig csak magatokat próbáljátok jobbá tenni. Loptok.

 

Egy csipetnyi Saint Germain!

 

Tehát Shaumbra értsétek meg, hogy a tanítványaitok, mikor eljönnek hozzátok, ugyanezen a folyamaton mennek keresztül, és ha szembeállítjátok őket rögvest azzal, hogy azt mondjátok nekik: -„Odaadjátok az energiátokat, az egyensúlyotokat!” –akkor ellenkezni fognak, és azt állítják majd, hogy tévedtek. Ezért figyeljetek körültekintően a gnosztotokon keresztül arra, hogy hogyan tegyetek efféle kijelentéseket. Kezdetben egy apró dolgon dolgoztassátok őket. Egyébként nagyon gyakran az történik, hogy a kliens vagy a tanítvány egy problémával fog előállni, legyen az mondjuk a párkapcsolat. Ehhez vajmi kevés köze van… ide helyezik a fókuszt, talán ez az a hely, ahol a legnagyobb a szivárgás… de ennek nagyon sok minden máshoz is köze van. Tehát kis dolgokkal kezdjétek, hogy ezáltal segítsetek nekik megérteni azt, hogy hogyan adják energiájukat oda másnak. Mondjatok nekik egyetlen apró kis példát, amin dolgozhatnak, ami elősegíti a megértésüket.

     

Kezdjétek mondjuk a fizikai testükkel – hogyan adják oda a másiknak fizikai energiájukat. Használjatok egy nagyon kis példát alátámasztásul, például azt, hogy: -„Képes vagy teljes tulajdonjogot vállalni, mondjuk a szemedért? Képes vagy érte teljes tulajdonjogot vállalni?” Legyen ez ilyen egyszerű, mint a szeme. Tegyük fel, hogy gyönyörű szeme van. Az életük többi része egy valóságos romhalmaz, de attól még a szeme csodálatos.  –”Fenn tudod tartani a szemed tulajdonjogát?”

 

Ez meglehetősen furcsán hangzik, de ez egy csodálatos példa a kiinduláshoz. Lehet, hogy szép a keze, esetleg a haja – vagy legyen az bármi. Találjatok valami nagyon egyszerű, mégis fizikai dolgot rajtuk, mert ahhoz kötődni tudnak. Mondjátok azt nekik… akkor és ott, használjátok a tulajdonlás példáját – hogy csodálatos hajat birtokolnak, gyönyörű szempár az övéké – vagy legyen az bármi. Gnosztotok tudni fogja, mit mondjatok.

 

Összpontosíthattok egy apró, és mégis nagyon személyes példára, amivel elősegítitek az „odaadni” és a „megosztani” közötti különbség megértését. Tudjátok az emberek gyakran csak úgy odaadják az energiájukat. Pedig megoszthatják azt úgy, hogy közben továbbra is a birtokukban marad. Megoszthatjátok egész lényeteket minden más lénnyel úgy, hogy közben nem kell odaadnotok magatokat a másiknak. Egy árnyalatnyi a különbség a kettő között, mégis óriási a különbség az ember energia egyensúlyának vonatkozásában.

 

Aztán jöhetnek a további példák. Nem akarunk túl sok mindenre itt kitérni, mert azt szeretnénk, ha a saját gnosztotokkal és a többiekével dolgoznátok. De legyetek nagyon egyszerűek velük, hogy megérthessék azt, hogy hogyan tudják visszaszerezni tulajdonjogukat önmaguk felett. Ti is ezen dolgoztok, immár hét éve-, hogy visszavegyétek a tulajdonjogotokat. Hogy visszatérjetek a teremtő módba az áldozati mód helyett. Az áldozat nem más, mint aki odaadja valaki másnak az energiáját. Nem számít, hogy mennyire extrém vagy kimért az áldozatiság, minden esetben ez történik. Odaadjátok magatokat. Valaki mást ruháztok fel hatalommal. Azt ruházzátok fel hatalommal, aki visszaél veletek.

 

Az emberek másnak adják a hatalmukat, az energia egyensúlyukat, és ennek nagyon sokféle módját ismerik. Említettük az egyházakat. Ők egy olyan Istennek adják az energiájukat, akit nem is ismernek. Egy olyan Istennek, aki az emberiség kollektív tudatának és vallásának mesterségesen előállított teremtménye… és neki adják oda magukat. –”Lehet, hogy Istent nem teszi boldoggá az, amit teszek…” És ezzel már oda is adták energia egyensúlyukat, mert hiszen ők maguk az Istenek. Amikor elkezdik ezt kifelé kivetíteni, akkor már át is adták a hatalmukat.

 

Odaadják magukat azoknak az ostoba szabályoknak, amit egy 2000 évvel ezelőtt megírt könyvben kerültek lefektetésre, és folyamatosan abból idézgetnek. Egy olyan dolognak adták oda ezzel energia egyensúlyukat, amit még csak nem is lehet manapság már alkalmazni. Ez nem csak, hogy egy régi sztori, de rettenetesen unalmas is. (nevetés) És az emberek még mindig ezen vitatkoznak, mert olyan hihetetlenül sok energiát fektettek ebbe bele, és ezt folytatják továbbra is. Az egész világon – a Keresztény hitűek, a Héber, a Zsidó hitvallásúak még most is ebbe a régi könyvbe fektetik az energia egyensúlyukat. Ez önmagában egy másik típusú energiát teremt meg, ami ahhoz vezet, hogy országok és emberek mennek háborúba miatta. Állandósítja magát. Ennek az odaadásnak az egésze egy őrületes táplálást hoz létre, egy energia táplálási forgatókönyvet.

 

Tehát amikor a tanítványaitokkal dolgoztok, az első dolog, amit meg kell értenetek az az összes problémának a magja, az emberiség összes sötétségének a gyökere, és a Földön lévő sötétség oka, ami nem más, mint az, hogy az emberek másnak adják oda az energia egyensúlyukat.

 

Miért teszik ezt? Hát ezen mi is elég gyakran eltűnődünk, (nevetés) de mivel mi is emberek voltunk, hát megértjük. Ez egy fura játék. Érdekes játék. Odaadjátok egész energia egyensúlyotokat vagy hatalmatokat mások kezébe, hogy aztán újra megtaláljátok. És amikor útnak indultok, hogy megkeressétek azt, az út során rengeteg dolgot fogtok megtanulni – lesznek köztük nagyon nehezek, és kihívást jelentőek is – tanulni fogtok belőlük. Azért adtátok oda, hogy aztán újra megkeressétek azt, és mikor végre megtaláljátok, akkor fogtok rájönni arra, hogy az mindvégig ott volt veletek. Valójában soha nem is adtátok oda. De amikor rátaláltok, fel fogjátok fedezni, hogy sokkal nagyobb jelentőséggel bír majd számotokra, mint annak előtte. Meg fogjátok érteni azt a négy egyszerű szót: „Te is Isten vagy!” egy egészen új módon, annak valódi mélységében és nem intellektuálisan.

 

A világ összes problémáját meg lehetne oldani holnap reggelre, ha minden egyes ember megértené ezt az egyszerű eszmét. Ebben nagy érdem jut Kuthuminak. Önmaga kutatásában felfedezte azt a dolgot, hogy annyira odaadta magát, hogy elindult újra megtalálni önmagát. De az mindig is ott volt. Nem kellett odaadnia. Szenteljetek különös figyelmet erre, amikor a tanítványaitokkal dolgoztok.

 

És akkor most vegyünk egy mély lélegzetet! Hívjátok be ide gnosztotokat!

 

(szünet)

Nagyon szeretünk itt üldögélni ezzel a csoporttal, meglátogatni őket. Néha csak úgy szeretnénk lemenni és elmesélni egy rövid kis sztorit (nevetés) csak, hogy ezzel igazolhassuk azt, hogy veletek vagyunk, de most folytatnunk kell a következő napirendi pontunkkal.  Ez egy nagyon mély, nagyon specifikus pont, és ugyanakkor pedig annyira egyszerű, ami küzdelmet fog nektek okozni, mert ehhez át kell néznetek elavult hitrendszereiteket, az emberi kollektív tudatosság hitrendszereinek tárházát. Bele kell pillantanotok a régi paradigmákba. Ez rendkívül egyszerű, és azt szeretnénk, ha először saját magatokon próbálnátok ki. Ne kezdjétek ezt még egyelőre tanítani. Szeretnénk, ha először ti magatok felfedeznétek működésének hihetetlen egyszerűségét.

 

Ezt – hála St. Germain-nek – Szabvány Technológiának nevezzük. A mi oldalunkon „tükör” vagy „tükröző” technológiának is szoktuk nevezni, és az alapelv rendkívül egyszerű. Először együtt megtapasztaljuk, aztán majd leírjuk.

 

Érezzetek… és itt most az „érezzetek” szó nagyon is fontos, mert ez nem az erőltetésről, erőlködésről szól… érezzetek egy egészséges sejtet a testetekben. Legyen az bármelyik sejt, és most gondosan válasszátok azt ki. Csak érezzétek! Figyeljétek azt meg! Ne próbáljátok megváltoztatni! Ne fussatok el előle! Egyszerűen csak érezzetek egy egészséges sejtet! Érezzétek a rezonanciáját. Lehet, hogy csak az elmúlt pár napban lett megteremtve. Érezzétek a vitalitását, életképességét. Mi most itt nem azt mondjuk, hogy próbáljátok meg azt vizualizálni… hanem azt, hogy érezzétek, és direkt ezt a szót használjuk. Ez nem egy mentális tevékenység, arra kérünk titeket, hogy érezzetek egy egészséges sejtet a testetekben. Tele van életerő energiával. Ez az egészséges sejt azért van jelen, hogy benneteket szolgáljon. Ez így van. Ez a több millió sejt egyike, aki azért van jelen, hogy kiszolgálja fizikai szükségleteiteket.

 

Érezzétek az esszenciáját. Itt van, feladata van, tudja, mit kell tennie. Tudja, hogy hogyan kapcsolódik és kommunikál önmagán belül. Érezzétek, hogyan kommunikál ez a sejt. Ehhez nem kell semmiféle tudományos végzettséggel rendelkeznetek, jut eszembe. Érezzétek, hogy ez a sejt hogyan kommunikál önmagával. 

 

(szünet)

 

Lélegezzetek, és érezzétek azt, hogy ez a sejt hogyan kommunikál a többi sejttel, amik felépítik a szerveket, a vért és testeteket. Ez az egészséges sejt tökéletesen, teljesen rendben van és ezen az egészséges sejten belül minden információ megtalálható testetek összes többi sejtjével kapcsolatosan – minden egyes atomra, energiahullámra vonatkozóan. Ebben az egyetlen sejtben minden szerv, minden egyes hajszál, minden csepp vér információja megtalálható. Mindez benne van ebben az egyetlen egy sejtben, és ez a sejt hatékony kommunikációra képes az összes többi sejttel, szervvel, és testetek minden részével. Ez az egyetlen sejt, amit most éreztek, boldog és egészséges, és pontosan tudja, hogy mit kell tennie. Ez egy szabvány, látjátok. Ez egy szabvány az összes többi sejt számára – élő biológiátok minden részének.

 

Ez az egyetlen sejt, ami csodálatos élet és egészség energiával rendelkezik, ha megengeditek neki, akkor kommunikálni tud testetek összes többi sejtjével. És sugárzó Szabvány Technológia energiát tud kiküldeni magából, ami ezt sugározza ki: „Egészséges vagyok. Életteli vagyok. Azért vagyok itt, hogy a Mestert szolgáljam” – akik ti vagytok - „és ezt ti is megtehetitek.” Vagyis minden, a testetekben lévő egészségtelen sejt hallhatja ezt az üzenetet, ha ti ezt lehetővé teszitek.

 

Ezek a dolgok tőletek függetlenül is megtörténnek, de ti vagytok azok, akik nem engeditek meg, hogy manifesztálódjanak. Felállítotok egy sorompót vagy egy falat, ami nem engedi meg, hogy ez megtörténjen. De most már le fogjátok dönteni ezt a falat, ha azt választjátok, és lehetővé teszitek annak a szabvány sejtnek, hogy kommunikáljon az összes többi sejttel az egészségről, harmóniáról, az áramló életerő energiáról. Az összes többi sejt, a DNS minden szála, biológiai lényetek minden része hallani fogja ezt. Engedjétek hát meg. Engedjétek hát meg, hogy ez megtörténhessen. Hagyjátok, hogy a szabvány sejt kommunikálhasson az összes többi sejttel, és az élet, az egészség dalát énekelje.

 

Ez a tiétek Shaumbra, és ez a gyógyítás. Felejtsetek el minden mást, hacsak persze nem akarjátok megbonyolítani a dolgokat. Ez a gyógyítás. Tudjátok mi ezt tükör, vagy tükröző gyógyításnak hívjuk, mert testetek többi sejtje kiválaszthatja ezt az egészséges sejt mintát, azt a sejtet, amit most éreztek, és ezáltal ők is magukra szedhetik az egészség rezonanciáját.

 

Rákosak vagytok? Ez kitisztíthatja a rákot a testetekből nagyon rövid idő alatt, és természetes úton, nem pedig a jelenlegi emberi támadáson alapuló technikával, ami ölésre lett tervezve, nem pedig a példa erejére. Egyetlen szabvány sejt, ebben az esetben, képes az egész testet meggyógyítani.

 

És ez mindennel így működik az életetekben… (Tóbiás kuncog) Cauldre-nek volt egy-két szava hozzám a mai prédikációmmal kapcsolatban. A Szabvány Technológia mindennel kapcsolatban működik az életetekben. Egy pillanatra álljunk csak meg itt, képzeljétek el magatokat, egy korábbi élményetek alapján, amikor egyedül vezetitek az autót az országúton, és közben remekül érzitek magatokat, élvezitek a békességet, a nyugalmat, és a csendet, amikor egy kis időre egyedül vagytok önmagatokkal. Érezzétek ezt az energiát egy pillanatig.

 

(szünet)

 

Talán énekeltek. Annyira jól érzitek magatokat. Ó, lehet, hogy tele vagytok egyéb emberi problémákkal, de most ebben a pillanatban olyan remekül érzitek magatokat, hogy még énekelni is kedvetek támad, miközben egyedül vezetitek az autót - érezzétek ezt egy pillanatra.         

 

(szünet)

 

Ez egy tudatos pillanat. Egy kissé különbözik az előbb átadott fizikai példától. Most tudatosságot váltunk, ez egy másmilyen típusú energia. Lélegezzetek jó mélyen és érezzétek ezt a pillanatot.

 

(szünet)

 

Néhányan most azt mondjátok: -„Nekem soha nem volt részem ilyen pillanatban.” – Dehogynem! Volt ilyen tapasztalatotok. Lehet, hogy nem ebben az aktuális állapotban, hanem inkább álom állapotban. Tehát érezzétek ezt az energiát! Ez tudatosság. A pillanatban meglévő boldogság állapota önmagaddal egy Szabvány Technológia. Ez egy Szabvány Energia.

 

Namost, ez a Szabvány tudatosság ugyanolyan képességekkel rendelkezik, mint az előbb használt sejt példája. A tiszta öröm és boldogság energiáját Földi létedben használhatod biztonságos és szent teredben. A tudatosság ugyanúgy kapcsolódik, mint az előbbi példában a sejtek. Minden… megpróbáljuk itt most megkeresni a leginkább ideillő szót… a tudatosság minden pillanata, a tudatosság minden mértéke tartalmazza más tudatosságod minden esszenciáját. A tudatosság minden mértéke, minden egyes pillanata képes kommunikálni vagy kapcsolódni tudatosságod más részeivel. Ez nem olyan, mint egy tengeralattjáró. A különböző alkotórészek nincsenek elzárva egymástól, csak te engedted meg magadnak, hogy elhidd, hogy az úgy van. Ti szétválasztottátok a tudatosságotokat. Pedig az mind ugyanaz, az mind kapcsolódik egymással.

 

Ha vesztek egy ilyen kellemes pillanatot… ami nem kell, hogy mély legyen, tudjátok, amikor kozmikus tudattal rendelkeztek, elég egy csodaszép, egyszerű emberi pillanat ehhez… akkor ez lesz a minta. Ez lesz a szabvány tudatosságotok számára. És akkor most megengedhetitek, hogy ez kisugározzon tudatosságotok összes többi részére, és ugyanazt a jelet elküldje számukra.

 

Ha boldogok akartok lenni, ha békések akartok lenni, ha szeretni akarjátok magatokat: „Én vagyok az út. Én vagyok a példa. Én vagyok a boldogság szabványa önmagam számára.” Ez az egyetlen tudatos pillanat most már hatással van az összes többi tudatosságra. Persze az itt lévő tudatosság egy része azt mondja: „Az élet egy szívás, rossz napom volt, kirúgtak”… látjátok, ez ott van a tudatosság mezőtökben. Létezik. Ti ezt elválasztjátok és lemetszitek a „ de jól érzem magam, itt énekelek az autóban” tudatosságotoktól. Ti különféle dobozokat teremtetek, és aztán ott kategorizáljátok a dolgokat, amik aztán nem csoda, hogy még csak nem is beszélnek, nem is kommunikálnak egymással. De most már használhatjátok ezt a Szabvány Technológiát. Ez rendkívül egyszerű – nagyon egyszerű fizika – kitükrözni tudatosságotok minden részére.

 

Nyertetek valaha is valamit? Érezzétek azt a pillanatot, amikor nyertetek valamit… talán a lottón, vagy a kaszinóban, esetleg postán keresztül… az egy tudatosság pillanat, amit én szeparációs pontnak hívok, ahol a sokféle energia összetalálkozik, és együtt, egyidőben létrehoznak valami eseményt- ez egy szeparációs pont.

 

Ha érzitek a bőség és az öröm pillanatát, az szintén egy Szabvány Technológiává válhat, ami aztán kommunikálhat tudatosságod össze többi részével, ami esetleg hiányt, lezárást érezhet, és esetleg lekorlátozhatja a bőség áramlását életedben. Ezt az egy pillanatot felhasználhatjátok, hogy szétsugározza és beragyogja a többieket. Mindig is birtokoltátok ezt, mindössze eddig még nem használtátok. Blokkoltátok. Nem engedtétek, hogy az beszivárogjon tudatosságotok többi részébe.  

 

Az élet minden területén használhatjátok ezt. Jelenleg ne vonjatok ebbe bele másokat, és ne tegyétek ezt meg mások számára. Arra kérünk benneteket, hogy minden áldott nap válasszatok ki egy szabvány mintát, valamit a testetekben, valamit a tudatosságotokban, egy szép pillanatot, a szeretet érzésének pillanatát, a másokkal való megosztás pillanatát. Tartsátok ezt meg a ti mintátoknak. Tartsátok ezt meg önmagatok technológiájának. Meg fogjuk nektek mutatni ezt a nagyon egyszerű apró példa egyszerű módszerét, egy sejtet, ami képes az egész testet meggyógyítani. Egyetlen boldog tudatos pillanat beállíthatja a mintát, és szabvánnyá válhat a Tudatosság többi része számára.

 

Amikor a tudatosság bekerül az emberi testbe az emberi dimenzióban, hajlamos önmaga számára mintákat létrehozni, és ezekben ti is benne foglaltattatok. Hasonlóképpen a régi lemezek barázdáihoz, a bennük lévő minta hozta létre azt a vibrációt, ami megalkotta a hangot. Az emberi formában létező tudatosság nagyon hasonló ehhez, hajlamos mintákat követni. Ezért van ez, hogy ti folyton… ha vannak problémáitok az életetekben, akkor hajlamosak vagytok arra, hogy folyamatosan legyenek is problémáitok, egészen addig a pontig, amíg valami olyan rettenetes dolog nem történik veletek, aminek a hatására kicserélitek a régi mintát.

 

Használhatjátok a szabvány mintát, a Szabvány technológiát, hogy úgy teremtsétek újra a mintákat, ahogy azt ti választjátok meg. És ehhez nem kell a fejetekbe mennetek. Nem kell küzdenetek. Nincs szükségetek ehhez mindazokra az összetett és módszerek és rendszerek halmazára. Lehet, hogy más emberek használni akarják azokat most még, vagy szükségük van még azokra, de ti elérhetitek azt, amit St. Germain Szabvány Technológiának nevez.

 

Az egészség egy példája, a bőség egy példája, a belső béke egyetlen példája, önmagad egyetlen példája… okosabbal lesztek ennek a használatával, mondja St. Germain. Emlékezzetek arra az érzésre, amikor valóban okosak vagy bölcsek voltatok, és vegyétek annak a pillanatnak, annak az élménynek az energiáját, és legyen az a szabványotok. Ragyogjon és sugározzon az szerteszét most az agyatok minden részébe, az okosságotok, hadd növekedjen az I. Q-tok. (intelligencia hányados- a ford.) Egészen 17, 33 %-kal növekedhet egy hónap alatt. (nagy nevetés)

 

Esküszünk, hogy St. Germain-nek írnia kellene egy reklám kópiát ezeknek a dolgoknak a némelyikéről, amit most látunk!

 

De ti szó szerint beállíthatjátok a mintát saját intellektusotok számára. Ez az a ragyogó minta, ami mindent megváltoztat. Ez mindig is itt volt. Ez nem egy új eszköz, de el volt hanyagolva, el lett felejtve, el lett tiporva. Azért lett eltávolítva, mert már oly régen odaadtátok másoknak saját energia egyensúlyotokat. Még csak nem is akartátok tudni, hogy van valami, ami ennyire egyszerű, ennyire édes. Annyira el voltatok foglalva, hogy nem is akartátok tudni, hogy mi folyik valójában.

 

Nagyon hasonlít ez a diétához. Az emberek egymás után váltogatják a különféle diétákat, pedig ez tényleg nagyon egyszerű. Gyakorlatilag itt is használni lehet a Szabvány Technológiát. Volt olyan idő, amikor nem volt rajtatok annyi plusz kiló, mint most, amikor jó érzéssel viseltettetek a testetek iránt. Ez egy szabvánnyá válik. Ez egy tudatossággá válik. Tartalmaz bizonyos rezgést és rezonanciát. Odamehetsz, érezheted az energiáját, és ahelyett, hogy annyival lezárnád, hogy azt mondod „igen, ilyen voltam húsz évvel ezelőtt”, ezt hagyod, hogy mindent besugározzon. Ez beállítja a példát a súly egyensúlyra, valamint a testetek súly és zsír elosztását. Beállítja a példát arra, hogy az energia hogyan jöjjön be, és hogyan távozzon. Időnként… nagyon, de nagyon sok oka lehet a súlytöbbletnek, de időnként mindössze attól van, hogy nincs meg a saját energia egyensúlyotok. Ezért valahonnan máshonnan kell azt megszereznetek, nem gondoljátok? Nos ti ezt szó szerint az ételből szerzitek, amit aztán eltároltok, és így próbáljátok meg visszaállítani saját egyensúlyotokat.

 

A Szabvány Technológiáról fogunk beszélgetni az elkövetkezendő pár Shoud során. Egyszerű, ugyanakkor mélyreható, meg fogtok őrülni attól, hogy miért nem beszéltünk nektek erről már korábban is. (nevetés) Túlságosan el voltatok foglalva (nevetés) azzal, hogy odaadjátok saját energia egyensúlyotokat. De ez már a múlté. Most valami nagyon egyszerű dologról fogunk beszélni. Néhányan már tudjátok, hogy mire akarunk kilyukadni, hadd tudják hát meg akkor a többiek is.

 

Ahogy valódi, igaz Szabványokká váltok –kiegyensúlyozott testtel, elmével és szellemmel, és egy szenvedélyes, boldog és teljes életet éltek az Új energia Tanítójaként – akkor szabvánnyá váltok a többiek számára. Amikor velük vagytok, ragyogásotok akkor minden egyes részükkel kommunikál, miközben így szól: -„Ez lehetséges. Meg lehet csinálni. Itt a ragyogó példa. Itt az egészség példája. Itt a kreativitás és az egyensúly példája.”          

 

És akkor a többiek tudata és teste érti és érzi ezt. És ekkor már nem teszitek számukra lehetővé, hogy bármennyi energiátokat is ellopjanak tőletek, mert pontosan tudjátok, hogy az sem őket, sem pedig titeket nem szolgálna. Ugyanakkor azt mondjátok: -„Én vagyok a példa, amit te is követhetsz. Ha ez bennem megtörtént, akkor ez benned is megtörténhet.” És ti, bizonyos értelemben az inspirációjukká váltok. Először el akarják majd ezt tőletek valahogy venni, még az is lehet, hogy meg akarják ezt tőletek vásárolni eleinte. De ez nem lehetséges. És utána azt fogják mondani: -„Ez egy példa. Ilyen az energia egyensúly.” Akkor aztán rengeteg kérdést kezdenek el feltenni nektek, és ti tartózkodni fogtok attól, hogy intellektuálisak legyetek, egyszerűek fogtok maradni. „Ami én vagyok, az vagy te is. Ott van benned”

 

Szabvány Technológiára való képességetekkel szó szerint meg lehet gyógyítani a rákot egy másik emberben – ha ez ők lehetővé teszik – mivel a tudatuk és a belső énjük látni fogja, hogy mit tettetek, és elkezdik majd azt visszatükrözni vagy tükrözni önmagukon belül. Kitisztítjátok azokat a dolgokat a testetekből, ami többé már nem szolgál benneteket, ami bennük is beindítja ezt a folyamatot.

 

Ez a Szabvány Technológia mélyreható és egyszerű. Néhányan vitába fogtok ezzel szállni, vagy nehéz időket szereztek magatoknak, mert egy bonyolult rendszert akartok. Akkor ti rossz helyen vagytok. Akkor ti rossz időben vagytok. Mi az egyszerűek leszünk továbbra is. Beszélni fogunk veletek az egyik legmélyrehatóbb dologról, amit ti gyógyításnak hívtok, pedig annak semmi köze a gyógyításhoz. Mindössze egy újraegyensúlyozás, ami a legmélyrehatóbb. Semmiféle bonyolultságot nem rejt magában. Ez az egyszerűség.

 

Tehát ez nektek szólt Shaumbra. Nektek szólt. Kezdjétek el használni mindennap. Ne ragadjatok be a fejetekbe! Használjátok a példákat! Ó, azok el fognak jönni hozzátok, jut eszembe. Nem kell érte megdolgoznotok. Csak használjátok a gnosztot, és az majd hoz nektek példákat. Kezdjetek el dolgozni saját Szabvány Technológiátokkal.

 

Ha kedvet éreztek hozzá – a következő hónapban – csak a testre fókuszáljatok. Csak a fizikai példára összpontosítsatok, amiről korábban szó esett, és csak figyeljétek a testetekben bekövetkező változásokat. Egyetlen sejt… és mindannyiótoknak van legalább egy egészséges sejtje a testében, mert ha nem lenne, akkor most itt ülnétek velünk! (nagy nevetés) Szóval van egy egészséges sejtetek, kapcsolódjátok hát össze vele! Ez lesz a szabvány az összes többi sejt számára. Dolgozzatok vele mindennap. Ne küzdjetek! Mikor azt mondom, hogy dolgozzatok… a munka csodálatos is lehet! Kapcsolódjatok vele mindennap. Hagyjátok, hogy annak az egyetlen egészséges sejtnek az esszenciája, a sugárzása átitassa egész testeteket!

 

Minden sejt rendelkezik egy beépített rádió állomással, egy adóval és egy fogadóval, amin keresztül ez az egy egészséges sejt össze tud kapcsolódni az összes többi sejttel, és ehhez nem kell mentálisan küszködnötök. Csak mondjátok meg ennek a sejtnek, hogy továbbíthat és, hogy fogadhat is, és aztán hagyjátok dolgozni. Figyeljétek, ahogy annak a sejtnek a rezonanciája elkezd az összes többi sejtre hatást gyakorolni.

 

Néha, amikor a testetek óriási tisztuláson megy keresztül, elenged olyan dolgokat, amire már nincs szükségetek. Van, hogy ilyenkor elkezdtek idegeskedni, meg pánikolni, és nem értitek, hogy miért jelennek meg esetleg bőrkiütések rajtatok, vagy hogy miért ürülnek ki bizonyos dolgok a testetekből. Ez a tisztulás.

 

Szóval akkor mit tesztek annak érdekében, hogy segítsétek ezt a tisztulási folyamatot? (szünet van, Tóbiás mókás arckifejezéssel ül, míg valaki a közönség soraiból azt nem mondja, hogy „lélegzünk”) Lélegeztek…(nagy nevetés, miközben Tóbiás „lélegzik”) és igyatok sok vizet és folyadékot, mert az elősegíti a tisztulást.

 

Akkor most már tudjátok, mi a házi feladatotok, ami egy örömteli, élvezetes házi feladat. Két dolog: dolgozzatok a Szabvány Technológiával-, ne menjetek be túlságosan a fejetekbe; és engedjétek be a gnosztot.

 

Nagy örömömre szolgált, hogy itt lehettem veletek. Ahogy mindig, soha nem vagytok egyedül, különösen most, hogy Kapcsolattartótok ott van mellettetek.

 

És mi így vagyunk.

 

 

(Fordította: Telegdi Ildikó)


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint ötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403