TÓBIÁS ANYAGOK

 

Tanítók Sorozat:

4. SHOUD: Ahogy Fent, Úgy Lent – Adamus Saint Germain közreműködésével, Geoffrey Hoppe közvetítésében

 

Elhangzott a Bíbor Körben
2006. november 4-én

www.crimsoncircle.com

 

Én vagyok, igen, én vagyok Adamus Saint-Germain. (a közönség tapsol) A szerelmi ügyem kapcsán szárnyra kapott szóbeszéd meglehetősen el lett túlozva.(nevetés) Tóbiás irányába érzett minden tiszteletem ellenére, csak az alkotószabadságomat töltöttem el magammal, méghozzá micsoda remek és pompás partit csaptunk! Bár tényleg voltak olyan pillanatok, amikor nyíltan, szeretetteljesen és szabadon megosztottam magam egy másik angyali lénnyel, akivel eltöltöttem némi időt Saint Germain-ként leélt földi életem során. Ő fizikai formában volt jelen akkortájt, ami egy bizonyos fokig rám is elmondható volt.

De valójában ez az alkotószabadság sokkal inkább rólam szólt. Arról a folyamatos újraegyesülésről, amikor a nagyon is maszkulin és férfias aspektusaimat (a közönség nevet) újraegyesítettem a nagyon is provokatív és szépséges feminin aspektusaimmal.(nevetés) Szóval saját magam ezen aspektusainak újraegyesítéséről volt szó, és miután eltöltöttem egyedül némi időt magammal, teljesen helyénvalónak éreztem, hogy ennek szépségét egy kicsit megosszam egy másik lénnyel. Ezért aztán elidőztem kissé Párizsban. Manifesztáltam magamnak egy fizikai testet, csakúgy, mint a társam, akivel együtt sétáltunk Párizs őszbe öltözött utcáin, hallgattuk a zenét, élveztük a holdat, élveztük a szépséget – azt az óriási szépséget, amit az emberi élet felajánl. Ez nem azt jelenti, hogy most már folyamatosan fizikai testben szándékozom élni, hanem azt, hogy ideiglenesen élveztem a földi élet szépségét, észrevettem mindazokat a dolgokat, amit ti oly gyakran elfelejtetek meglátni.

Egy mozgásban lévő és folyamatos változás zajlik a tudatban. Vannak olyan ciklusok, amik túllépnek hold és a csillagok ciklusain. Nagyon, de nagyon sok minden történik a többi dimenzióban- a láthatatlan birodalmakban, csakúgy, mint itt a Földön. Ezek bensőséges kapcsolatban állnak egymással. Tehát ezt az időszakot választottam ki a maszkulin és feminin aspektusaim újraegyesítésére, amit különben kivétel nélkül mindannyiótoknak csak ajánlani tudok. Töltsetek el egy kis időt magatokkal! Két lényegi részetek van, amik végső soron egy és ugyanazon energiából állnak. A kezdetektől fogva ketté lettek hasítva, és a maszkulin és feminin ciklusok vagy aspektusok most egy másik evolúciós folyamaton és cikluson mennek keresztül. Van valami, amiről beszélni szeretnék veletek mai rövid együttlétünk során.

Mosolyogtam, mialatt a bejövetelre készülődtünk. Éreztem az energiáitokat, és éreztem, ahogy értelmezni próbáltátok mindannak az energiáját, ami ma történni fog. Kuncogtam, miközben Cauldre a szokásos menetben végrehajtotta a forgásait és a rángatózásait, amivel felkészült a csatornázásra, és azt kérdeztem tőle: „Készen állsz arra, hogy ma egyenesen beengedj engem a testedbe, az elmédbe és a szellemedbe?” Persze megdöbbentettem ezzel, mert ő is, akárcsak a legtöbb ember hajlamos egyfajta távolságot tartani. Újra megkérdeztem: „Készen állsz arra, hogy teljes mértékben beléd mehessek, hogy az energia, nem csak a szavak, hanem az energia, amit ma meg kívánok osztani veletek teljesen tisztán eljuthasson mindenkihez, aki itt van?” Erre vett egy mély lélegzetet, rándult egyet, és lehetővé tette, hogy teljes mértékben belépjek minden porcikájába. Ettől persze kissé ideges lett, de aztán derengeni kezdett benne, hogy ő egységben van önmagával. Teljesen biztos saját tudatában és saját energiájában, és milyen hatással is lehetne rá, ha összeolvad valaki mással? Mi mást is tehetnék, minthogy összekapcsolódom vele ennek a pillanatnak a megünneplésében? Mikor egy ember ennyire egységben van és ennyire biztos önmagában, semmilyen lény nem tehet kárt benne, legyen az akár szellemi vagy fizikai formában. Nincs ember, aki kibillenthetne az egyensúlyodból, ha teljesen egységben vagy önmagaddal, és tökéletes tisztában vagy azzal, hogy ki vagy. Semmilyen láthatatlan lény nem veheti át feletted a hatalmat, nem lophatja el az energiádat, vagy nem veheti át a tested feletti irányítást, ha emlékszel arra, hogy ki vagy – ha ennyire magabiztos vagy önmagadban.

Így aztán beléphettem Cauldre testébe, és most arra kérnélek, hogy ha ennyire biztos vagy abban, hogy ki vagy, és egyensúly van benned, ha a spirituális energia szabványa vagy önmagad számára, megengednéd nekem, hogy belépjek az energiádba? Megengednéd nekem, hogy csatlakozzak hozzád, és összeolvadjak a testeddel ebben a pillanatban, a szellemeddel, és kifejezetten az elméddel? Az elméd az, ami az összes kerítést és az összes falat felállítja. Az elméd az, amivel valamiképpen önmagadat azonosítod. De biztos vagy-e annyira önmagadban, hogy most azonnal megengedd nekem, hogy csatlakozzak hozzád az elmédben és a gnosztodban? A gnosztod a kreatív megoldás. Ez az összes potenciál, az összes válasz különféle állapotokban és formákban. Van, amelyik a magasabb tudatban van, és van, amelyik az alsóban, de minden válasz attól függ, hogy ebben a pillanatban te éppen hol vagy. Ha éppen szenvedsz, akkor gnosztod válaszai bizonyára egy másik helyről jönnek majd. Ha Te Vagy, akkor az egyensúly, az egység és a hatékonyság helyéről jönnek majd.

Tehát ha hajlandóak vagytok, engedjetek be engem a házatokba, a testetekbe, az elmétekbe és a szellemetekbe, hogy megünnepeljük ezt a pillanatot. Semmire sincs szükségem tőletek. Semmit nem tudtok elvenni tőlem, de közösen egy csodálatos új energia dalt játszhatunk el a mai Shoud alatt.

Akkor most üdvözöljük vendégeinket! Üdvözöljük körünkben Mark és White Eagle energiáit, mivel ők is veletek dolgoznak új tudatosságotok kifejlődése során. És ne felejtsétek el, hogy ez nem könnyű. Vannak olyan erők, energiák és történelmek, akik azt választják, hogy visszatartsanak titeket, hogy benne tartsanak benneteket a régi ciklusaitokban és mintáitokban. Ezeknek az erőknek és energiáknak egy része a tiétek. A ti… korlátaitok, elvárásaitok és félelmeitek tartanak vissza benneteket. Ezeknek az energiáknak a jelentős része a körülöttetek lévő emberektől származik – magából a tömegtudatból. A tömegtudat az, ami vissza szeretne tartani benneteket. Nem arról van szó, hogy ez bármelyikőtökhöz is tartozna, nem is egy összeesküvésről, egyszerűen csak ez van. A tömegtudat egy olyan közös energia, aminek ti is a részét képeztétek. Szeret benneteket. Nem akarja, hogy elhagyjátok. És megpróbálja bebiztosítani, hogy ne láthassatok át rajta. Tehát ezek az energiák tartanak vissza benneteket.

Aztán vannak energiák más birodalmakban is – a láthatatlan birodalmakban – és ezek az energiák is vissza szeretnének tartani titeket. De Shaumbra, ha ti annyira akarjátok, akkor túlléphettek ezeken a dolgokon. Csodálatos angyali lények segítsége áll a rendelkezésetekre – akik megértik, hogy min mentek keresztül, akik maguk is éltek a Földön, az emberek között járkáltak, olyan lények ők, mint például White Eagle és Mark, akik szintén csatlakoznak ma hozzánk.

Továbbá meghívjuk a nőiesség és együttérzés energiáit – Quan Yin energiáit. Drága Úr, szükségünk van ma Quan Yin-re, mikor ilyen sok tesztoszteron van itt jelen általam - Saint Germain -, White Eagle és Mark által. Nagyon is helyénvaló, hogy meglegyen a női egyensúly, és csak a női energia képes kiegyensúlyozni ezt a három férfias energiát. Tehát mindezeket az energiákat meghívjuk ide ebbe a terembe, és mielőtt továbbmennénk, csatlakozzunk most egymáshoz egy mély lélegzetben, mert nagyon sok minden történik itt most.

(Szünet)

Tóbiás megkért, hogy ma én jöjjek, miközben ő ott ücsörög nem fizikai otthonában, és onnan segít mozgásban tartani az energiákat, és közben pihen egy kicsit, mivel nemrégiben egy igen intenzív munkában vett részt a Shaumbrával, Németországban. Tehát ma szabadnapos, ugyanakkor energiája, mint mindig, most is jelen van és elérhető.

Shaumbra, ma egy egyszerű kérdés feltevésével kezdem. Felteszem ezt a kérdést most, és a Shoud végén is. Ennek az értelme – ami nem rejtett – nem lesz azonnal nyilvánvaló előttetek, de az elkövetkezendő hat hét során értelmet nyer számotokra. Tehát felteszem ma ezt a kérdést mindannyiótoknak, kivétel nélkül: Készen álltok elfogadni a változást? Készen álltok elfogadni a változást? (sziréna szól a háttérben) Nagyon is helyénvaló, hogy a szirénák szóljanak, miközben titeket kérdezlek.(kis nevetés) Nem kellett ezt megszerveznem. A tudat az, ami ezt megszervezi. Mert amikor felteszem ezt a kérdést, hogy elfogadjátok-e a változást, készen álltok-e a változásra, egy részetek félni kezd. Egy másik részetek azt akarja, hogy pontosan magyarázzam el, mit is értek pontosan ezalatt, mielőtt megadnátok a választ. Egy részetek pontosan tudja, hogy miről beszélek, és ezt fogjuk megbeszélni a mai Shoud során. Egyszerű kérdésnek tűnik, és a válasz nyilvánvaló lehet számotokra, de ennél sokkal többről van szó. Sokkal többről van itt szó, minthogy egyszerűen csak megerősítsétek hogy igen, készen álltok elfogadni a változást. Sokkal több minden történik a többi birodalomban, és ezt is meg fogjuk beszélni.

Beszéljünk most egy kicsit rólatok, a szabványokról. Nem voltam a teljes Shaumbra csoporttal a Nyárközépi Konferencia óta. Mikor előadtam a szabványokra vonatkozó koncepciót, s a Bíbor Kör Új Földi Rendjéről beszéltem, sok mindenkit megdöbbentettem. Voltak egy páran, akik kisétáltak az ajtón, és soha többet nem jöttek vissza. Voltak, akik kisétáltak az ajtón, aztán egy pár héttel később vagy egy-két hónap elteltével visszatértek. Ennek az volt az oka, hogy megnyomtam bennetek bizonyos gombokat. Megnyomogattam a problémáitok gombjait. Arról beszéltünk, hogy létrehozunk egy Rendet, és ez nagyon sok régi emléket ébresztett fel bennetek. Szinte mindannyian azt mondtátok, hogy soha többet, és tudjátok mi történik, amikor azt mondjátok valamire, hogy soha többet. Az energia abban a pillanatban körbeér. De ebben az esetben egy másfajta módon érhet vissza.

A „Rend” kifejezést, különösen a mi oldalunkon átfogó értelemben használjuk, mert általánosságban az energia egyszerűen odakint található. Az energia általában semleges állapotban van, és a vágy az, ami képes azt aktiválni. A szenvedély, a szükség és a félelem is képes azt aktiválni. De addig semleges állapotban van, és arra vár, hogy aktiváljátok azt, és tegyetek vele valamit. Az egyének vagy csoportok által aktivált energia egy bizonyos ponton elengedhetővé válik, és egy bizonyos fejlődés vagy idő eltelte után egyszerűen visszatér semleges állapotába. Vannak olyan energiák, amik aktiválódnak, de soha nem kerülnek elengedésre, hanem belekerülnek a tömegtudatba. Időnként, ezek az energiák hajlamosak a zavarodottság állapotába kerülni. Tehát mi abban az értelemben használjuk a „Rend” megnevezést, hogy irányt és specifikus motívumot adunk az energiának.

A Rend nem egyenlő a kontrollal. A Rend nem azokat a dolgokat jelenti, amikhez ti az elmúlt életeitek kapcsán viszonyultok, mikor vallási rendekhez tartoztatok, bizonyos fogadalmakat tettetek, amikor is rendkívül fegyelmezett és szigorú életet éltetek. Ma a rend egy teljesen más dolgot jelent. Jelentheti a célt. Jelenthet egyfajta közösséget. Jelenthet egyfajta emberek között fennálló közös köteléket. Beszéltünk tehát a Bíbor Kör Földi Rendjéről, amit ti mindannyian terveztetek el, akik keresztül mentetek ezeken a dinamikákon, amik a Régi Energia és az Új Energia között történtek, és néhányan azt választjátok, hogy tanítók lesztek, mert nagyon, de nagyon sok ember fog találkozni ugyanezekkel a felemelkedési tünetekkel, amin ti is keresztül mentetek, és nekik is szükségük lesz a megszabadításra.

Beszéltünk a beavatásról, arról, hogy szabványokká avatjátok magatokat. A szabvány egy példa, egy világítótorony. A szabvány egy magas elvet képvisel. A szabvány olyan valami, aminek az elérésére te és mások is törekedtek. Beszéltünk a Bíbor Kör Rendjébe történő beavatásról, és ekkor ismételten sok félelem tört fel bennetek, amit hagytunk – Tóbiás és én ezt hagytuk – több hónapig, egészen mostanáig, hogy ez leülepedjen bennetek, hagytuk, hogy átmenjetek saját régi félelmeiteken és aggodalmaitokon, hagytuk, hadd gondoljátok végig, mi is történt azokban az előző életekben, ami annyi örömet, ugyanakkor oly sok fájdalmat is okozott nektek, hagytuk, hadd nézzétek meg, miért is bocsátottak el, illetve küldtek el benneteket ezekből az egyházi rendekből, ahova a múltban tartoztatok. Néhányan még mindig nagyon mély sebeket hordoztok magatokban. Az egyházak szolgálatában álltatok. A titkos társaságokat szolgáltátok. Vannak köztetek olyanok, akik apácák, papok, rabbik voltatok. És amikor arra kértek benneteket, hogy hagyjátok el ezeket a régi rendeket, ez mély sebeket okozott, és mi pedig most azzal jövünk nektek, hogy van ez az új rend, és azt kérdezzük tőletek, hogy a beavatást választjátok vagy nem. És tisztában vagyunk azzal, hogy az elmúlt pár hónap során ez bizony sok érdekes dilemmát okozott számotokra. Most újra itt vagyok, hogy elmagyarázzam nektek, hogy mi is a Bíbor Kör Rendje. Fejlett lények között fennálló közös kötelék, akik beleegyeztek abba, hogy itt legyenek a Földön, hogy előrébb vigyék a tudatosságot, és hogy közülük egy páran, ahogy azt már említettem, tanítókká legyenek.

Beavatás… a beavatás, amiről ezen a nyáron szó esett, egy csodálatos egyszerű ceremónia volt, saját magaddal, saját magadban. A beavatás arról szólt, hogy tudomásul vedd és elismerd azt, aki vagy, hogy emlékezz arra, hogy miért jöttél ide, és annak a tudomásulvétele, hogy lehetővé teszed önmagad számára, hogy a régi tudatosságból átmenj az újba. Igen, tudjuk, hogy újra és újra megerősítettétek magatokat abban, hogy ezt végigcsináljátok. Nagyon sok nehézségen, megpróbáltatáson és lelki kínon mentetek keresztül, hogy ideáig eljussatok. De vannak olyan időszakok, amikor fontos visszamenni és emlékezni, megerősíteni és visszahozni azokat a mag energiákat, ami benneteket is elsősorban idehozott, azokat a mag energiákat, amik azt mondták, hogy itt lesztek a Földön a fejlődés eme legnagyszerűbb időszakában.

Ez nem pusztán egy átlagos időszak a Földön. Még csak nem is hasonlít az Atlantiszi időszakunkhoz. Az Atlantiszi energiák mások voltak. Az lassabb volt. Megvolt a saját szépsége és saját életstílusa, de még csak meg sem közelíti azt, amin ti mentek most keresztül. Akkor Atlantiszban azt gondoltuk, hogy felkészülünk egy új energiába való átmenetre, valójában mindössze az emberiség egy új korszakába léptünk be. Az Atlantiszi időket magunk mögött hagyva beléptünk az emberiség Krisztusi Korszakába. Ti mostanra túljutottatok a Krisztus Korszakon, és most építitek ki az utat az Új Energia Korszakába.

Ez az Új Energia korszak nemcsak az emberiség új korszaka, hanem ez szó szerint az új energiáról szól. Ez különbözik attól, amin Atlantiszban keresztülmentünk. Ez most gyorsabb. Minden rekordidő alatt történik. Ezt ti is láthatjátok, ha megnézitek az emberiség elmúlt kétezer évét. Ha visszanéztek az elmúlt kétszáz évre, láthatjátok, hogy mi minden történt a Földön az ipari forradalom óta. Most akkor nézzétek csak meg mi történt a tudatban az elmúlt 25 évben. Hihetetlen gyorsasággal halad. Óriási lendületre tett szert, és az a pont, amiről újra és újra beszélünk - a kvantumugrás – mindjárt utolér bennünket. Minden óra 11 óra 59 percet mutat, ami azt jelenti – hogy itt most nem a kezeteken vagy a falakon lévő óráitokról beszélek, hanem az evolúcióról. Az emberek utazásáról beszélek, akik eljöttek a Földre, leéltek sok, nagyon sok életet csak azért, hogy eljussanak idáig.

11:59 van, Shaumbra. Már majdnem ott vagyunk. Ezt félelem nélkül mondom. Bármilyen figyelmeztetés nélkül. Ez az, amiért néhány hónappal ezelőtt nyári összejövetelünk alkalmával a Bíbor Kör Rendjéről beszéltem. A Rend az energiának egy célból történő aktiválását jelenti, aminek van iránya, ugyanakkor nincsenek elvárásai. Hogy az emberek egy csoportja, akik Shaumbrának nevezik magukat, egy új ciklus, egy új evolúció felé haladnak. Ahogy ezt ki is jelentettem, a Rend nem jelent sem kontrollt, sem pedig hierarchiát. Az a régmúlté. Az a múltatok része. A rend nem jelent semmiféle korlátozást, megszorítást, sőt pont az ellenkezője. Ez a Rend az energia nyílt építészetéről szól, ugyanakkor egy olyan energiáról, aminek van célja és evolúciója.

Beszéltünk a beavatásról, és arról, hogy ez egy személyes választás, egy személyes döntés. Hajlandóak vagytok a következő szintre lépni és megtenni a következő lépést, vagy még vártok? Nem számít, mert előbb vagy utóbb lelketek és annak összes aspektusa fejlődni fog. Nem számít. Ez nem arról szól, hogy le fogtok maradni. Ez annak a kérdése, hogy azt választjátok, hogy most mentek ezen keresztül, vagy azt, hogy majd később?

Júliusi találkozónk óta, mikor a Bíbor Kör Földi Rendjéről beszéltünk, a világ összes Shaumbrája megadta a választ, briliáns módon. Emlékeztek arra, hogy kicsodák. Azt választották, hogy folytatják ezt az egész személyes kibontakozást, és nagyon sokan most azt választják, hogy tanítók lesznek. Lesznek, akik a Tóbiás és az általam – Adamus Saint Germain által – elhangzott anyagokat fogják tanítani. Lesznek, akik azt választják, hogy a saját anyagaikat tanítják egyéni módszereik szerint, és vannak, akik ezeknek a kombinációját választják. De lényeg az, hogy a Shaumbra fellép. A Shaumbra belép ebbe az Új Energiába.

Ahogy ezt teszitek, és most különösen az elkövetkezendő nyolc vagy kilenc hónapra gondolok, egy-két rendkívül érdekes dologgal fogjátok szembetalálni magatokat. Nagyon megszoktátok már, hogy hogyan kezeljétek a hétköznapi szituációkat. Elértek arra a pontra, mikor is egyensúlyba kerül az elmétek. Eljuttok arra a pontra, amikor is megértitek magatokat ezen az emberi fizikai szinten – megértitek, hogy miért is vagytok itt, megértitek az élet szépségét. Eljuttok arra a pontra, amikor megértitek, hogy elsősorban miért is jöttetek ide. Hatalmas lépésekkel haladtok afelé, hogy szuverén emberi lénnyé váljatok. Ugyanakkor ezalatt a nyolc-kilenc hónap alatt más erőkkel is szembetaláljátok majd magatokat. És szeretnék most egy pár perc erejéig erről beszélni ma veletek.

Magszinten ezeknek az erőknek a maszkulin és feminin energiák egységesítéséhez van közük. Tóbiás beszélt már erről veletek, és egy kitűnő iskolában mutatja be az Ízisz és Ádám energiák újraegyesítését – a maszkulin és a feminin energiák újraegyesítését. De ez sokkal többről szól, mint amit az elmétekben a férfi és női energiákról gondoltok. Sokkal több annál. Ez a két energia, a maszkulin és a feminin – Ízisz és Ádám – képviselik az eredeti szétválást. Bármilyen lélekkel rendelkező lénynek a maszkulin és feminin aspektusa volt énjében az első szétszakadás, a tudatosság első megosztottsága, még az angyali birodalmakban.

A maszkulin és a feminin megosztottsága a fény és a sötétség szétválása előtt következett be. A negatív és a pozitív kettéválása előtt. A lélek maszkulin és feminin részének a szétválasztása, azaz ennek a szétválasztásnak az illúziója nagyon, de nagyon messzire nyúlik vissza, és óriási jelentőséget tulajdonítanak neki, az energiában okozott szétválás következtében. Sok olyan energia, csoport és egyén van, akik nagyon leragadtak ennél a régi szétválásnál. Sokan azok közül, akik sokkal inkább a maszkulin energiát képviselik, és sokan azok közül, akik sokkal inkább a feminin energiát képviselik. Tehát jelenleg a Föld bolygón azt tapasztaljátok éppen, hogy mi történik ennek az Új Energiának az evolúciójával, ami azt keresi, hogy újra összehozza és egyesítse egymással a maszkulint és a feminint.

Mindezzel azt akarom mondani, hogy nagyon sok olyan erő van a Földön, akik nem akarják, hogy ez megtörténjen. Rendkívül meg vannak elégedve azzal, hogy a maszkulin hatalommal rendelkezik a feminin felett. Nagyon kielégíti őket az a mód, ahogy a maszkulin energia alapvetően uralkodik a politika, a vallás, és a világ számtalan dolga felett. És sokan vannak olyanok is, akik a feminin energiát öltik magukra, mert így játszhatják a játszmáikat. Ennek szexuális jelentősége van. És bizonyos mennyiségű nagyon provokatív és csábító energiák társulnak ezzel. Tehát vannak olyanok, akik sokkalta inkább a feminin energia felé húznak, és akik egyáltalán nem akarják ezeknek az energiáknak az újraegyesítését.

Ahogy ezt ma a diavetítés alatt meg is beszéltétek, és ahogy ezt Tóbiás is újra meg újra elmondta nektek, ez a bennetek meglévő maszkulin energia – a lélek azonosságának eredeti szétválása.
Ezeknek az energiáknak a nagy része óriási egyensúlytalanságban van jelenleg. Ez a harc folyik most a Földön, és folytatódni is fog. Olyan módokon fogja felütni a fejét, amit ti is szünet nélkül látni fogtok a hírekben és a médiákban. De a Földön jelenleg zajló csaták magszintjén, ezeknek megvan a maguk eredete, ami abban a teljes vágyban gyökerezik, hogy a maszkulin és a feminin újra együtt akar lenni. E kettő újraegyesülése iránti szükségletnek az az oka, hogy ezáltal léphettek túl a lélek elválasztottságán, a maszkulin és a feminin iránti szükségleten. Megsemmisül ez a szükséglet. A férfias és a nőies közötti szétválasztottság – a maszkulin és a feminin – egy illúzió. Erre többé már nincs szükség. De ahogy mondtam, sokan vannak, akik a régi elválasztásban hisznek, és nem akarják azt látni, hogy a dolgok újra összejönnek.

Szinte – itt most gyakorlatilag egy kijelentést teszek – minden, jelenleg a Földön folyó csatának, konfliktusnak és harcnak a maszkulin és a feminin energiához van köze. A tomboló háborúk - alapvetően nem a földterületekről szólnak. Alapvetően nem a pénzről szólnak, és nem is a vallásról. Magszinten a maszkulin és feminin energiák visszahozataláról szólnak. Az egyének életében lezajló csatáknak, a pszichózisnak (elmezavarnak), az általatok sorozatgyilkosnak nevezettekben lévő problémáknak, a nagy egyensúlytalanságban lévőkkel meglévő problémáitoknak mind a maszkulin/feminin energia az oka – mert megpróbálnak egymással összejönni, és vannak olyan erők, akik ezt megpróbálják különválasztva tartani.

Tehát, miközben újságot olvastok, híreket hallgattok, mikor problémáitok lesznek a munkahelyeteken, sőt még otthon is, álljatok a kerítés mögé, hogy Tóbiás kifejezésével éljek. Nézzétek meg, mi is történik itt valójában. Lépjetek túl a zűrzavaron, és azon is, amit az elmétek mond nektek. Vegyetek egy mély lélegzetet, és vessetek egy pillantást azokra a mag energiákra, amik ezeket a harcokat és konfliktusokat okozzák. Ez a maszkulin/feminin újraegyesüléséről szól. Ez olyan valami, aminek be kell következnie, amint beléptek az Új Energiába. Először az egyéneken belül történik meg, majd később eljut a csoportokhoz, de ez egy olyan valami, aminek meg kell történnie. És minél inkább közelebb kerültök a kvantumugrás időpontjához, azok az erők, amik ezt a két értékes elemet egymástól elválasztva tartották, fel fognak lépni. Egyre erőszakosabbak és hangosabbak lesznek, és különösen a tömegtudatra egyre nagyobb befolyással fognak bírni, ami rátok is hatással lesz, ha nem vagytok tudatában annak, ami történik.

A nagyon sűrű és régi tömegtudat energiái hajlamosak hatással lenni rátok, belétek hatolni. És ahogy erről már korábban is beszéltünk, az elméteknek pedig van egy olyan csodálatos képessége, hogy mindent olyan színben tüntet fel, mintha az a saját problémátok lenne, pedig egyáltalán nem így van. Az kívülről jön, valahonnan máshonnan. Hogy még jobban bonyolítsam a helyzetet, az ami most a Földön történik, ugyanúgy megtörténik más birodalmakban is. Hogy idézzek az egyik szent könyvetekből: „Ahogy a Mennyben, úgy a Földön is. Ahogy fent, úgy lent, és ahogy lent, úgy fent” Bensőségesen össze vagytok kapcsolva mindennel, ami a többi birodalomban történik, még akkor is, ha ennek nem vagytok tudatában.

Tóbiás a múlt hónapban beszélt a Földön meglévő házatokról, és arról, hogy a másik birodalomban is ugyanúgy van házatok. Ami most itt történik a Földön, az ugyanúgy megtörténik a többi birodalomban is. Ezek nem fizikai birodalmak, mégis nagyon szoros összeköttetésben állnak a Földön történtekkel. Már beszéltünk erről korábban is – ezeket nevezzük közeli birodalmaknak. Minden, ami a Földön történik, hatással van rájuk. Az alapvető különbség az, hogy a nem fizikai birodalmakban lévő lények nem rendelkeznek testtel, de ott is folynak a dühös csatározások. Léteznek olyanok is ezekben a birodalmakban, akik elveszettek és össze vannak zavarodva. Olyanok is vannak, akik csoportokba tömörülve tartják fenn elvárásaikat, és azzal próbálkoznak, hogy befolyást gyakoroljanak azokra a dolgokra, amik a saját és a ti oldalatokon történnek.

Amikor itt a Földön megváltoztatod a saját tudatodat, az nem csak rólad szól. Az valami másra is hatással van a többi birodalomban. Amikor valami történik ezekben a nem fizikai birodalmakban, az hatással lehet arra is, ami a Földön történik. Azért mondjuk el mindezt nektek Shaumbra, mert azt akarjuk, hogy megértsétek az összes működésben lévő dinamikát. Azért mondjuk ezt el nektek, mert már nagyon régóta zűrzavar – szándékos zűrzavar – uralkodott azzal kapcsolatban, hogy mi is folyik a többi síkon. És már nagyon régóta létezik ez a fátyolnak nevezett dolog, ami megakadályozott benneteket abban, hogy érzékeljetek, érezzetek vagy tudjatok bármit is ezekről a birodalmakról. Mi most azért beszélünk nektek ezekről a Föld közeli dimenziókról, mert ezek állnak a legszorosabb kapcsolatban azzal, amit ti most tesztek. Be kell, hogy ezt mutassuk, azáltal, hogy azt mondjuk, hogy nagyon, de nagyon sok birodalom létezik. Amikről ma itt szó esik, azok nem a magas angyali birodalmak, és nem is a kristály birodalmak. Ezek a közeli dimenziók. És nagyon szoros összeköttetésben állnak a Földdel. Még a szentírásotok is említést tesz erről. A szentírásotokban le van írva, hogy mindaz, amit megteremtettünk a Mennyben és a Földön, a látható és a láthatatlan, végsősoron ugyanaz. Összeköttetésben vannak. A Menny semmivel sem nagyszerűbb, vagy fogalmazzunk inkább úgy, hogy a közeli dimenziók semmivel sem nagyszerűbbek a Földnél. Egyformák. Mindössze két különböző aspektust képviselnek. Az egyik a fizikait, a másik pedig a nem fizikait.

Itt van ez a fátyolnak nevezett dolog, ami azért lett megalkotva, hogy ne legyen belátásotok a másik birodalomba, és nagyobbrészt ők se láthassanak titeket. A fátyol mindkét irányba működik, az nem csak egy egyoldalú tükör. De vannak olyanok, akik képesek keresztüllátni vagy érezni a fátylon, és jelenleg vannak olyanok a másik oldalon – szándékos és nagyon speciális csoportok – akik nagyon keményen dolgoznak most azon, hogy fenntartsák a régi egyensúlyt és a régi elválasztottságot. Nem azt akarom mondani, hogy ez egy összeesküvés. Mindössze egy csoport. Hasonló tudatú entitások csoportja, akiknek hasonló elképzeléseik vannak, és akiknek jelen pillanatban munkájuk legnagyobb részét az teszi ki, hogy szándékosan befolyásolják a tömegtudatot, azaz szándékosan befolyásolják azt, amit tesztek, és időnként még azt is, amit gondoltok. Ezek a másik oldalon lévő csoportok nagyon erős elképzelésekkel bírnak a maszkulin és feminin energiák elválasztottságának fenntartását illetően, és befolyással bírnak az egyházi vezetőkre, akiknek erről nincs is tudomásuk, hiszen a legtöbbjük jó szándékú és jószívű, de saját maszkulin és feminin energiáik egyensúlytalansága következtében megtámadhatóak. Fogékonyak a másik oldal energiáira.

A nem fizikai birodalmakból érkező energiákat és befolyásokat egyikőtöknek sem szabad figyelmen kívül hagyni, mert szándékosan azon fáradoznak, hogy megakadályozzák a Föld Új Energiába történő belépését, és szándékosan megpróbálják visszatartani az embereket saját maszkulin és feminin energiáik összeolvadásában vagy újraegyesítésében. Jelenleg nagyon erős ez a befolyás, és napról napra egyre csak erősödik. És ez olyan mértékben fokozódik, hogy azt mindannyian érezni fogjátok az elkövetkezendő pár hét, sőt, az előttetek álló nyolc vagy kilenc hónap során. Az én feladatom, munkám az, hogy eljöjjek ide, és megbeszéljem ezt veletek, de nem a félelem álláspontjából, mivel ezek az energiák semmit sem tudnak tenni veletek.

Mai összejövetelünk kezdetén az engedélyeteket értem, hogy beléphessek a testetekbe, az elmétekbe és a szellemetekbe. Itt együtt tudunk táncolni. Itt meg tudjuk osztani az energiáinkat. De amennyiben ti teljesen egészek vagytok, és teljesen saját magatok vagytok, és tisztában vagytok azzal, hogy kik vagytok, akkor én semmit sem tehetek, semmit sem vehetek el tőletek. A másik oldalon létező entitások semmivel sem okosabbak vagy tehetségesebbek, mint az itteni emberek, de becsaphatnak titeket, mivel nem látjátok őket. Rászednek benneteket, és azon igyekeznek, hogy félelmet csepegtessenek belétek. Játszmáznak veletek, mivel szándékosan játszanak az emberi elmével. A láthatatlan birodalmakban lévők nagy része korábban emberként élt, ezért aztán pontosan tudják, milyen is az. Tisztában vannak vele, hogyan kell manipulálni, hogyan kell félelmet ébreszteni bennetek, hogyan kell olyan finoman belétek menni, hogy észre se vegyétek, hogy elmétekbe az ő gondolataik fészkelték be magukat. Folyamatosan ezt teszik, megállás nélkül, Shaumbra. Mivel az emberek túlnyomó része alapvetően meglehetősen tompa eszű, nem hagyják, hogy túlságosan hatást gyakoroljanak az életükre. De most ez felerősödik. Jelen pillanatban a nyomás egyre jobban erősödik.

Mostantól kezdődően év végéig mindegyikőtöket kihívás elé fogják állítani ezek az energiák három vagy négy alkalommal, és azt akarom, hogy megértsétek, hogy semmit nem tudnak tenni veletek. Megpróbálnak majd arra rászedni, hogy alkalmatlannak gondoljátok magatokat. Megpróbálnak majd arra rávenni, hogy veletek valami alapvető gond van. Megpróbálnak majd arra rászedni, hogy semmi hatást nem vagytok képesek gyakorolni az életetekre. Imádnak ezzel az egész végzet energiával, és a hamis Istenetek energiáival játszadozni. Tóbiás beszélt erről mostanában, és ezt én is csak megerősíteni tudom. Jelenlegi Istenetek nem más, mint szexuális energia vírus. Az emberek által létrehozott Isten egy ítélkező, férfias, kiegyensúlyozatlan, skizofrén (nevetés) és rendkívül paranoid energia. És az embereknek meg nap nap után azt mondják, hogy ezt az Istent imádják, támogassák, és kövessék.
Azzal traktálják az embereket, hogy ez az Isten fog felettük ítélkezni, ha nem követik a szabályokat. Az emberi tudat jelenlegi Istene a szexuális energia vírus manifesztációja. Ez nem a valódi Isten, ez nem a valódi szellem. És még én, Saint Germain sem vagyok képes arra, hogy a valódi, igaz Isten vagy Szellem energiáját szavakba öntsem számotokra, megértessem veletek, mert az csak az elméből jönne, és tőlem származna. A valódi és igaz Istent lehetetlen szavakkal leírni. Semmi köze sincs ehhez az eltorzult és kitekert Istenhez, ami jelenleg az emberek tudatában él.

Ezek a másik oldalon, a láthatatlan síkokon létező entitások csodálatra méltó munkát végeznek ennek az elavult Istennek a marketingjét illetően. Csodálatos munkát végeznek abban, ahogy elhitetik, hogy ez az Isten irányítja az embereket, hogy félelmet kelt bennük, hogy megfélemlíti őket, és korlátozza az életüket. Ezt szándékosan teszik, és megvannak ehhez a Földön fizikai testben élő partnereik. Sok esetben azok, akik itt a Földön ugyanezt az üzenetet hirdetik, mindezt azért teszik, mert egyszerűen nem ismernek ennél jobbat. Hipnotizálva lettek. Elkezdték prédikálni mindezt a szemetet, ráokádva azt az emberekre, gyakorlatilag azért, hogy a maszkulin és feminin régi, megosztott energiáiban tartsák őket. És folyamatosan ezt is fogják tenni. Bizonyos értelemben azt is mondhatnátok, hogy nekik is meg van a saját magasan szervezett rendjük a másik oldalon, és pontosan tudják, hogyan kell manipulálni az egyéni és a csoport tudatot.

Shaumbra, ne mélyüljetek el ebben, és ne kezdjetek el aggodalmaskodni, és ne próbáljátok meg kitalálni, hogy ki és mit akar tenni veletek. Ez egy nagyon személyes dolog, amiről ma beszélünk veletek. Azért mondjuk ezt el nektek, mert ti, mint a Shaumbra csoport, akik megvilágosodott emberi lények és egyéniségek vagytok, érezni fogjátok ezeket a hatásokat – és nem csak a környezetetekben – hanem közvetlenül saját magatokban. Olyan ez, mint mikor egy lézersugár érkezik a másik oldalról, és közvetlenül keresztülhasítja a régi blokkok némelyikét, valamint azokat az elavult módokat, ahogy az emberek kívül tarják energiáikat a tudatukból. És ez rajtatok is keresztül fog áramlani. Nem vagytok rá immúnisak. Nem vagytok immúnisak ezekre a hatalmas mennyiségű nagyon erőteljes és szándékos tudat áramlatokra, amit a nem fizikai birodalmakból küldenek most a Földre. De azt hagyhatjátok, hogy keresztül menjenek rajtatok. Nem kell, hogy hatással legyenek rátok. Nem kell, hogy hagyjátok, hogy befagyasszanak titeket utatokon.

Hogy honnan tudjátok, hogy jelen van? Honnan tudjátok, hogy körülöttetek ólálkodik? Első dolga az, hogy összezavarjon titeket. Bejön, és összezavar titeket a jó döntéseitekkel kapcsolatban, a rossz döntéseitekkel kapcsolatban egészen addig a pontig, amíg már egyáltalán nem hoztok döntéseket. Ezen túlmenően pedig magatokat kezditek vádolni. Azt mondjátok, határozatlanok vagytok, nem tudtok dönteni. Azzal vádoljátok magatokat, hogy gyengék vagytok. Azt mondjátok, tele vagytok félelemmel. Shaumbra, ez nem rólatok szól. Hadd áramoljon keresztül rajtatok! Engedjétek át magatokon! Tisztában voltatok azzal, hogy kik vagytok, amikor ma az engedélyeteket kértem, hogy beléphessek a testetekbe, az elmétekbe, a szellemetekbe, és a gnosztotokba. Ahogy itt ülünk most ebben a biztonságos térben, tudjátok, hogy én nem manipulálnálak benneteket. És még ha esetleg meg is próbálnám, ismeritek magatokat annyira, hogy egyszerűen csak átengednétek azt magatokon.

Ezek a másik oldalról jövő energiák, ahogy már említettem, nagyon benne vannak a maszkulin és feminin energiák régi megosztottságában. Olyan sok energiát küldenek a Földre jelen pillanatban, hogy az harcokat, háborúkat okoz, valamint az emberek megőrülését vonja maga után. Mikor egy személy megőrül, amikor elveszíti az eszét, akkor az elmegyógyintézetben végzi, és ez soha nem pusztán egy emberről szól. Hatással van az egész emberi tudat egyensúlyára – a tömegtudatra – és pontosan ez az, amit ezek a lények, ez a másik oldalon létező rend most megpróbál elérni. Megpróbálnak hatást gyakorolni a tömegtudatra, és visszatartani azt. És feltehetitek a kérdést, hogy miért teszik ezt, mi a céljuk ezzel? Nem megvilágosodott lények vannak odaát? Nem feltétlenül. Néhányuk nagyon is tisztességesnek érzi, amit tesz. Az az érzésük, hogy a lélek lényegi kettéhasadása a maszkulin és feminin energiákba az energiák egyikének vagy másikának a hibája, és ha a maszkulin és feminin energia újraegyesül, különösképpen az egyik – a feminin – akkor az most majd megpróbálja átvenni a hatalmat a maszkulin energia felett, és meg akarja majd azt semmisíteni. Nem igazán értik az energia egyensúlyt. Nem értik az újraegyesítést. Annyira benne vannak a saját tudatukban, a saját hipnózisukban, hogy eljátsszák ezt a drámát.

Érzik, hogy valami történik a Földön, és, hogy a dolgok felgyorsulnak, ezért felerősítették erőfeszítéseiket. Amikor az energia ilyen mértékben felerősödik, mint most, akkor az hajlamos megtalálni a leggyengébb láncszemet – a nagyképűeket, az egoistákat, akiket nagyon könnyű befolyásolni. A nagy tekintéllyel és felelősséggel rendelkező vezetőket, ami személyes szinten gyengévé teszi őket, aminek következtében nagyon is fogékonyak ezekre az energiákra. Mindenki, aki nagymértékben kiegyensúlyozatlan saját férfias és nőies energiáit illetően, vegyük például a papokat, - akik nagyrészt csak maszkulin energiájukban vannak – szintén nagyon támadhatóvá válnak. Megnézhetitek, hol fognak ezek az energiák landolni, és hogyan fogják befolyásolni a jelenlegi Földi történéseket.

Amikor érzitek ezt a felerősödést körülöttetek, vagy esetleg saját magatokban, vegyetek egy mély lélegzetet, és emlékezzetek arra, hogy kik vagytok. Emlékezzetek, hogy nincs egyetlen olyan lény sem, legyen az bármilyen grandiózus, vagy hatalmas, nincs egyetlen olyan lény sem a másik oldalon, aki bármit is tehetne veletek. Nincs felettetek hatalmuk vagy uralmuk, bármit is mondjanak. Nem tudnak befolyást gyakorolni a lelketekre, nem számít, mit mondanak. Emlékezzetek erre az előttetek álló időszak folyamán, különösen mostantól az év végéig tartó időszakban, kiváltképpen akkor, amikor mindannyiótokat elérnek ezek az energiák, körülbelül három vagy négy alkalommal.

Oka van ennek az üzenetnek, és oka van ezeknek az energiáknak, mert egy másik szinten, egy olyan szinten, amit ti teremtettetek saját magatoknak, a születés folyamatában vagytok éppen. Saját magatok megszületésének folyamata zajlik éppen, és bizonyos módon nagyon sebezhetővé váltok. A maszkulin és feminin újraegyesített energiáit szülitek meg saját magatok számára. Azt szülitek meg, amire azt mondhatnátok, hogy a következő létidőtök, de ez nem olyan, mint az eddig megszokott létidők, nem egy olyan létidő, mikor fizikai testet öltötök. Önmagatok következő grandiózus aspektusát szülitek meg, saját tudatotok következő verzióját. Pillanatnyilag a várandósság állapotában vagytok, de hamarosan bekövetkezik a születés, és ahogy a legtöbben ezt már sejtitek, a születés következő fázisa 2007. szeptemberében következik be.

A születés folyamata alatt ti vagytok saját magatok apja és anyja. Ezalatt az időszak alatt óriási kreatív energiákat hoztok be minden részetekből, amik beáramlanak majd énetek új megszületésekor. Ez valami olyan, amit azok az erők, akik azt választják, hogy a dualitásban maradnak, hogy a maszkulin és feminin energiákat egymástól elszeparálva tartják, egyáltalán nem akarnak látni, mert amit ti valójában tesztek az nem más, mint hogy újraegyesítitek saját maszkulin és feminin energiáitokat, és megszülitek új éneteket, amelyik se maszkulin, se feminin sem lesz. Megbeszélésünk érdekében nem említjük a férfi/hímnemű és a nő/nőnemű kifejezéseket. Eredeti mag energiáitokról beszélünk, amik meg lettek osztva, és ketté lettek választva – a maszkulinra és a femininre. Önmagatok következő evolúciója során, amit következő életeteknek is nevezhetnétek, ami ebben a jelenlegi testetekben és életetekben következik be, tehát következő életetekben nem hasad majd ketté maszkulin és feminin energiátok. És ha megértenétek ennek a jelentőségét, akkor azt is megértenétek, hogy nem fogtok dualisztikus energiákkal rendelkezni. Nem lesznek sötét és fény energiáitok. Nem lesz jó és rossz. Új tudatotok nem fogja tartalmazni a dualitást.

Ezért aztán nagyon mély aggodalom gyötri mindazokat, akik azt választják, hogy a Régi Energiában kívánnak maradni, akár emberi lényként élnek most a Földön, vagy fizikai test nélkül léteznek az általatok láthatatlan birodalomnak nevezett helyeken. Nem akarják látni önmagatok új megszületésének megtörténtét. Szó szerint kiküldték energiáikat és felderítőiket, hogy próbálják meg megtalálni, hol folyik jelenleg ilyen születési folyamat, és próbálják megtalálni és elpusztítani ezt az új – most zajló – folyamatot – a ti folyamatotokat. Éjjelente belopóznak majd álmaitokba, és terrorizálni fognak benneteket. Zaklatással fognak próbálkozni. Megpróbálnak majd rászedni és manipulálni titeket. Azt fogják majd mondani, hogy ez az egész spirituális utazás nem több mint egy rakás pszichológiai maszlag. Azért mondják majd mindezeket a dolgokat nektek, mert az a feladatuk, hogy lerombolják önmagatok új megszületését.

Ha egy nagyon kis létszámú embercsoport képes véghezvinni ezt az új születést, ami mentes a dualitástól – ami egy kiterjedt tudat, és nem tartalmazza a dualitás elemeit – ha egyszer ez bekövetkezik Shaumbra, akkor nagyon, de nagyon nehézzé válik majd megállítani az energiák többi részét, megállítani a maszkulin és feminin energiák újraegyesülését. Most akkor már érthetitek, hogy miért aggódnak olyan nagyon, miért nem akarják, hogy ti, vagy bárki más véghezvigye ezt az újraegyesítést. Most már érthetitek, hogy miért is vettem ki alkotószabadságot, hogy egyedül legyek, hogy integráljam saját maszkulin és feminin energiáimat. Most is rendelkezem ezekkel a tulajdonságokkal. Rendkívül kiegyensúlyozott módon kezeltem őket, de még mindig bennem vannak a dualitás ezen elemei. Lényeges számomra, hogy időt szánjak mindkettő felismerésére, hogy megbecsüljem a bennem lévő nagyszerű királyt és királynőt, hogy lehetővé tegyem kettejük új szerelmének megtörténtét, hogy megszülethessen az új VAGYOK, AKI VAGYOK.

Shaumbra, legyen hát tudomásotok arról, hogy mi folyik. Legyetek éberek! Engedjétek most el életek aprócseprő dolgait! Mert ezeken keresztül szeretnek befolyásolni titeket. Elérik, hogy leragadjatok az apróságoknál, a részleteknél. Miért? Mert azok óriási mennyiségű energiát képesek felemészteni, és megakadályoznak benneteket abban, hogy rálátásotok legyen a dolgokra. Elérik, hogy leragadjatok a kis dolgokban, apró pici pontokban, amik teljesen értelmetlenek. Nézzétek csak meg azokat az aprólékos részleteket, amikbe beragadtatok. Tényleg olyan fontosak? Valóban olyan lényegesek, vagy pedig egy energia manipulál benneteket, hogy elhitesse veletek, hogy azok fontosak. Ne ragadjatok le a kis dolgoknál! Jelenleg, ezekben az időkben, ahogy azt már mondtam, emlékezzetek arra, akik vagytok! Erre ti az kérdezitek, nos hogy kell azt csinálni? Úgy, hogy vesztek egy mély lélegzetet. Isteniek vagytok. Szuverének vagytok. Mindössze erre kell emlékeznetek! Minden más meglehetősen jelentéktelen.

Tartsátok tisztán az elméteket, Shaumbra! Legyen tiszta a szellemetek! Ahogy már mondtam, hajlamosak az összezavarás szintjein működni. Még most is, miközben itt ültök, és ennek ti vagytok a megmondhatói, arra is képesek, hogy szándékosan megpróbálják megzavarni közös Shoud-unk energiáit, megpróbálják az felborítani, megpróbálják megforgatni a fejeteket, ahogy ezt meg is teszik most némelyikőtökkel. Nem az én energiám csinálja ezt. Én mélyen bennetek vagyok. Ebben a pillanatban a részetekké váltam. A külső energiák azok, amik be fognak jönni, és amitől émelyegni fogtok, amik összezavarnak benneteket, amik ingerlékennyé, érzékennyé és ingerültté, idegessé tesznek titeket. Mert így működnek. Egyszerűen emlékezzetek arra, hogy kik vagytok, és miért vagytok most itt. Végsősoron semmit nem tudnak tenni veletek. Semmit nem tudnak tenni.

És amikor azt mondom „ők”… akkor ti azt kérdezitek, kik azok az ők? Nem csak egy személyről van szó. Még csak nem is egyetlen csoportról. Azokról, akik nagyon beinvesztálták magukat a maszkulin és feminin régi elválasztottságába. És nagyon, de nagyon sok olyan entitás van a másik oldalon, akik ebbe beleinvesztáltak. Aztán vannak olyan energiák is a túloldalon, akik olyanok, mint egy nagy elveszett csoport. Sokan közülük még csak annak sincsenek tudatában, hogy ők egy csoport, annyira elveszettek. Csak lézengnek ott a másik dimenzióban. Ők – érezzétek csak egy pillanatra az energiáikat – ők nem gonoszak, nem rosszak, mindössze elveszettek és összezavarodottak. Sokan közülük a Földön éltek valamikor, és nagyon megsérültek az események hatására. Vannak olyanok is közöttük, akik csak elidőznek a közeli birodalmak környékén, de ez egy szürke energia. Ez egy élettelen energia. Elveszettek, és ott kóborolnak, és teljesen össze vannak zavarodva. Ők is a részét képezik most ennek az egész energiának. Nem akarnak semmilyen változást látni. Nem akarják az energia evolúcióját, mert annyira belesüllyedtek saját elveszettségükbe. És energiájuk közvetlen hatással van rátok is.

Mindaz, amit megteremtettünk Shaumbra, mindaz, amit megteremtettünk a Mennyben és a Földön, az együttesen működik. Az együtt dolgozik. Az ugyanaz. Végsősoron nem létezik a fátyol. Nem létezik a kettéhasadás. Ez mind ugyanaz, mindössze az a különbség, hogy vannak, akik fizikai testben sétálnak, és vannak, akik nem. Ez mind ugyanarról szól, arról, hogy az energia tovább fejlődik a maszkulin és a feminin újraegyesítése felé. Ez volt eredendő kettéhasadásunk. Ez volt énünk eredendő megosztottsága, és eljött az ideje, hogy ez véget érjen.

Shaumbra, mint az új energia szabványai, elhozom nektek az új szimbólumot, ami átvezet majd ezen benneteket, ami a segítségetekre lesz majd abban, hogy azonosítson benneteket akként, mint aki beavatást nyert a Földön megalakult Bíbor kör Rendjébe. Több hónapot vártam ezzel. Beszéltem nektek a medalionról. Szándékosan nem továbbítottam ezt egyikőtöknek sem, még Cauldre-nek sem. De most elérkezett ennek az ideje, és ez segíteni fog nektek arra emlékezni, hogy kik vagytok, segíteni fog az Új Energiára emlékezni. Az elgondolás egyszerű. Ez egy bíbor színű szárnyas ló, körülvéve két körrel, és a két kör között térben négy gyémánt alakzat képviseli a szabványok útjának négy fő kategóriáját. Ennek a négy alakzatnak összesen tizenhat oldala van, ami a szabványok teljes esszéjét képviseli.

Most végre letöltjük ezt Cauldre-nek, és előállunk vele. Azért választottuk a szárnyas lovat, mert az a képzelőerőt jelképezi. Azt, hogy szárnyakat adunk valami fizikai, három dimenziós dolognak. Kicsit hasonlít ez a Pegazus történetére. A mitológiai Pegazuséra, aki eljutott az Istenekhez, de ebben az esetben ez a ti szimbólumotok, akik emlékeztek saját Isteni mivoltotokra. Emlékeztek arra, hogy bárminek képesek vagytok szárnyakat adni – egy lónak, egy embernek, sőt, még egy disznónak is. És mi azt mondjuk, hogy amikor szárnyakat adtok ennek a lónak – ami az új energia szimbóluma – amikor erre szárnyakat adtok, akkor ezt azt jelképezi, hogy nincsenek határok. Nincs semmi, ami útját állhatná utazásotoknak, kalandjaitoknak a kiterjedt tudatosság felé, és ti magatok válhattok ezekké a szárnyas lovakká. Üljetek fel erre a szárnyas lóra! Új dimenziók felé szárnyalhattok!

A ló, mint tudjátok, egy nagyon speciális szimbólummal is bír a szexuális energiában. Ezért vonzódnak olyan sokan a lovakhoz. Különösen a nők között akad sok olyan, aki nagyon jól érzi magát, ha a lovak energiái veszik őket körül. Tehát mi ezt a szimbólumot választjuk az Új Energiába való átmenet – szárnyalás – szimbólumaként.

Shaumbra, örömömre szolgált számomra, Adamus St. Germainnek, hogy itt lehettem ma Tóbiás helyett, és biztosíthatlak benneteket, hogy a következő Shoud alkalmával szintén nagyon érdekes vendégetek lesz.

Adamus St. Germain vagyok.

(Fordította: Telegdi Ildikó)


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a   coloradói Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható   a Crimson Circle weboldalán (http://www.crimsoncircle.com).

  A Tóbiás anyagok   térítésmentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999   augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás   potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.  A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új   Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel   felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek   megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint ötvenezer látogató jön el   minden hónapban a Crimson Circle weboldalra, hogy elolvassa a legújabb   anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

  A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradóban, ahol Geoffrey Hoppe-n   keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő,   és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás   szerint, leolvassák az energiáinkat, és visszatolmácsolják a saját   információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan   kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás   szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül   csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

  A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a   bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból,   szerte a világból.

  A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként   szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem   evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja   odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és   törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a   különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp   behajózni, eljön hozzád.  Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel   hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az   isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban, és   mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz   körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.  Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon,   térítésmentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen   lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd   a kapcsolat oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

 © Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403