TÓBIÁS ANYAGOK

 

Tanítói Sorozat:

8. SHOUD: Ne köss kompromisszumot magaddal! – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Kérdések és válaszok

 

Elhangzott a Bíbor Körben,

2007. március 3-án

www.crimsoncircle.com

 

 

És így van, kedves Shaumbra, folytatjuk találkozónkat. Végtelen mennyiségű energiákon mentünk át. Sok szó is elhangzott, azonban hihetetlen mennyiségű energia volt. Amint közeledünk a kérdések és válaszok részhez, kedves barátunktól, Teslától, kaptam egy bizonyos bejelentést, aki meghívást intéz azokhoz közületek, akik készek elfogadni azt. Ő, egy ünnepséget rendez az égi partokon. Azt szeretné, ha a Shaumbra eljönne meglátogatni őt, hogy lássa, egyes találmányainak nemcsak a potenciálját, hanem egyes technológiai felfedezéseit is, mely a különböző megértésen alapszik... na, ezt most valahogy közvetítenem kell... a magnetizmus és az antimagnetizmus másfajta megértéséről van itt szó. Hmmm! Ez olyas valami, amit nem a megfelelő módon közelítettek meg, energiaforrásként, interdimenzionális járműként és főképp, hogy az antimagnetizmus kapcsolódik ahhoz, ahogyan Tesla létrehozhatta ama tér és idő deformálását, legutóbbi földi élete során.

 

Ha elfogadjátok ezt a party meghívást, ez a következő három éjszaka folyamán fog megtörténni. Hogy is mondjam, nem juthattok el egyetlen éjszaka alatt oda. Ismételt látogatásokra van szükség, mivel van egy feltétel, egy folyamat, ami ottani látogatásotok pillanatában fog megtörténni. Lehet, hogy emlékezni fogtok, vagy nem, ennek nagy részére, amikor vissza fogtok majd térni tudatotokhoz, azonban látni, érezni és figyelni fogjátok a hihetetlen energiákat addig, amíg ott lesztek. Ez lehetővé fogja tenni számotokra, hogy behozzátok ezeket az energiákat ide, a földi síkokra, segíteni fog nektek, hogy lehorgonyozzátok és beültessétek ezeket a Földbe. Egyesek közületek majd, tovább fogják fejleszteni ezeket, technológiai vagy tudományos területeken. Egyesek közületek, csupán más tudósok számára válnak majd energiamozgatókká, még a nem-Shaumbra tudósok számára is, akik az antimagnetizmussal fognak dolgozni.

 

Miután elmondtuk ezeket, örömmel hallgatjuk kérdéseiteket.

 

SHAUMBRA 1 kérdése ( Linda olvassa az internetről): Most, amikor a Kvantum Ugrás közeledik, úgy érzem, mintha visszatérnék a Régi Energiába. Az elmúlt hónapban, minden holmimat beraktam egy raktárba és Shaumbra barátaimhoz költöztem, miközben elkezdtem egy munkát a régi energiában, hogy kifizessem adósságaimat. Néha úgy érzem, hogy lehetőségem van egy nagy pénzösszeget teremtenem ennél a Társaságnál, az Új energia használatával, máskor meg nagyon kényelmetlenül érzem magam és nagyon nehezemre esik, hogy az Alacsony Fal mögött álljak. Kérlek, világosíts fel engem ebben a helyzetben, és más olyan Shaumbrákat is, akiknek adósságaik vannak. Hogyan alkalmazhatjuk az Új Energiát arra, hogy kijussunk ebből a helyzetből, anélkül, hogy visszatérnénk egy Régi Energiás munkához. Köszönöm, hogy emlékeztettél minket arra, hogy nevessünk az életen.

 

TÓBIÁS: Valóban. Amilyen mértékben előrehaladtok ebben a hihetetlen utazásban, néha az, ami visszafelé menetnek tűnik, egyáltalán nem az. Néha, csupán egy ismerős helyzethez való visszatérésről van szó, ám látjátok, ti másképp tértek vissza ahhoz. Már nem vagytok a Régi Energia rendszer haszonélvezői vagy robotjai. Ti most egy Új tudattal fordultok vissza. Sokan közületek szándékosan választották ezt az utat, hogy behozzatok valamit az Új Energiából és új tudatból, megértésből, ezekbe a régi elavult terekbe. Shaumbra, azt mondom nektek, hogy azért választottátok azt, hogy itt legyetek a Földön ebben az életben, hogy részt vállaljatok. A részvételért. Nem azért választottátok idejöveteleteket, hogy egy eldugott faluban éljetek. Nem azért választottátok idejöveteleteket, bár szeretnétek, hogy remeték legyetek. Azért választottátok, hogy ide jöttök, hogy növekedjetek, majd tanítókká váljatok. Ezért, akkor, amikor visszatértek egy régi energiás munkához, amint mondod, te csupán hiszed, hogy pénzt keresni mész oda vissza, ami apropó, egy kitekert hitrendszer. Azonban te, tulajdonképpen egy mély szintre térsz vissza, hogy tudatot és bölcsességet vigyél be. Ugyanakkor, ez egy próbakő is számodra. Te azért tértél vissza oda, hogy bizonyos módon csapást mérj a földre és onnan saját számládra mozdulhass el.

 

Így hát, ne ítéld el saját utadat. Ne ítéld meg azt, ami történik. Azokban a dolgokban pedig, amikor adósságaidról beszélsz... Az adósságok szintén egy illúzió, mint bármi más, azonban hajlamos arra, hogy nagyon reálisnak és néha nagyon emocionálisnak és szenvedéssel telítettnek tüntesse fel magát, hogy energiádat elvegye. Kiléphetsz elmédből és túlléphetsz azon, amit te pénz csinálásnak, rendszeres munkának vagy más hasonló dolognak hiszel, és nagyon gyorsan megtalálhatod a bőség áramlását akkor, amikor szenvedélyedben vagy. Ha kifejlesztetted Éneddel való viszonyodat, akkor mindezek a dolgok könnyedén és természetesen jönnek feléd. Nem kell aggódnod értük.

 

A Bőség ott van. Ez egy Egyetemes Elv. Ez a Vonzás Törvénye. Erről elég sokat és elég jól beszél Ábrahám. Ha több információt szeretnél kapni a vonzás törvényével kapcsolatosan, ez egy olyan zóna melyre Ábrahám fókuszál a tanításaiban. Amikor te a szenvedélyed közepén vagy, amikor önmagadra hallgatsz, és nem kötsz kompromisszumot magaddal, a bőség ott van. És mindezekről az adósságokról gondoskodik. Bizonyos módon, az adósságok egy szimbólumai annak, milyen szorosan kötődsz még az elmúlt életek karmáihoz, elmúlt életeid incidenseihez. Az adósságokat te pénz fogalmakban látod, azonban egy olyan adós energiák, melyeket te még mindig szorosan magadnál tartasz. Ezért, azt akarjuk, hogy te most megnézd: Mi az amit még mindig szorosan tartasz? Bűntudat? Szégyen? Félelem? Mindezeket a dolgokat te magaddal hoztad a Mostba. Ezek már nem szolgálnak téged. Ideje felszabadítanod ezeket. Köszönjük.

 

SHAUMBRA 2 kérdése (egy asszony a mikrofonnál) Hello TÓBIÁS! Nagyon örülök, hogy visszatértem Denverbe! Néhány héttel ezelőtt költöztem ide vissza és nagyon sok kérdésem van, azonban egyet kiválasztottam ezek közül és ha van valami fontos hozzáfűzni valód, mondd meg kérlek nekem! Egy kapcsolat kifejlesztéséről van szó a testel, elmével és Énnel, melyről beszéltél nekünk. Én, a testemmel való viszonyért dolgozom. Tudni szeretném, hogy a következő sorrend szerint kell-e ezt tennem: test, elme és Én? Megtehetem mindezeket egyszerre is? Problémáim vannak az emésztéssel és a múltban sokrétű agyműtéten estem át. Cisztám volt és állandóan visszatérő problémáim. Arról a tényről van szó, hogy még mindig tanulom a testemmel való kommunikálást, azt, hogy testemre hallgassak, vagy hogyan kellene mindezeken túljutnom és kifejlesztenem e kapcsolatot?

 

TÓBIÁS: Valóban. Általában, amikor egy személy túlhalad egyes stádiumokon, melyekről az imént beszéltünk, - a túlélés, az emberi komfort stádiumán, - mely egy nagyobb spirituális megértéshez és végül, az Énnel való viszony kifejlesztéséhez vezet, először arra fog törekedni, hogy viszonyt alakítson ki testével, mivel ezt a legkönnyebb megérteni és ez a ti legtöbb visszaélést magába szívó aspektusotok. Most, a testedben van egy helyzet, melyről beszéltél, és amely egy energetikai kiegyensúlyozatlanságra vagy visszaélésre utal. Lényeges, hogy kialakíts egy viszonyt a testeddel, fontos, hogy kezdj el beszélgetni vele. Kezdj el beszélgetni a testeddel - szerveiddel, tested egészével, a sejtekkel, bármivel, ami benne van - alakíts ki vele egy viszonyt vagy kommunikációt! A helyett, hogy egy kényelmetlen edénynek tekintenéd őt, amit mindenhova magaddal hordasz és a helyett, hogy egy régi, kiegyensúlyozatlan energia tartálynak tekintenéd, alakíts ki egy kapcsolatot vele! Beszélj hozzá és mondd meg neki, hogy nem kell többé a régiben maradnia, miközben te kialakítod e kapcsolatot vele! Beszélj hozzá és mondd meg neki, hogy nem kell többé megtartania az elfojtott energiákat! Ezek most áramolhatnak. Légzéssel és azzal a technológiával kiegyensúlyozódhatnak, mellyel most dolgozol, amit Standard Technológiának nevezel. Ez hat legjobban a testben, miután kialakítottad a kapcsolatot vele, amikor átveszed a vezetést.

 

Látjátok, amikor egy személy azt mondja: "Rákom van, de nem tudom, hogyan jutottam ide. Emésztési zavaraim vannak, ám nem tudom, honnan származnak" - bizonyos értelemben ő, tagadja testét. A test megpróbál non-verbális - nem emberi - nyelven mondani neked valamit, saját energetikai módján. Ő beismerést, figyelmet kíván és mindennél inkább azt akarja, hogy felszabadítsa a mérgeket és a kiegyensúlyozatlanságot. Következésképpen úgy beszélj testeddel, amint legjobb barátoddal beszélnél! Engedd, hogy megtudja, hogy meggyógyulhat. Arra kérünk téged, hogy hallgasd meg a Standard Technológiával kapcsolatos információkat, melyeket közölni fogunk. Ezek az információk meg fogják mutatni neked, hogyan alkalmazz egyes nagyon-nagyon egyszerű helyreállítási rendszereket. Egyesek közülük Atlantisz ősrégi megértéseire alapoznak, mások meg nagyon újak. Egyesek a Shaumbra más szinteken végzett tevékenységére alapoznak. A test helyreállítása most sokkal könnyebb, mint az emberek nagy többsége megértené, mivel mindkettővel rendelkeztek: a test iránti felelősséggel, valamint azzal a joggal, hogy testetek urai legyetek. Másvalami? Nézzük csak... Igen, másvalamit is akarunk neked mondani: te, annyira bonyolult vagy. Annyira bonyolult vagy és... még azt kívánod, hogy alázattal bánjunk veled?

 

SHAUMBRA 2: Nagy alázattal!

 

TÓBIÁS: Féltünk, hogy ezt fogjuk hallani! (Tóbiás kuncog) Életedet egy bújócska játékká alakítottad. Nagyon megnehezítetted a dolgokat és most kibontakozik ez a játék. Isteni szinten, nagyon intelligens vagy. Nagyon tehetséges vagy spirituális, intuitív vagy pszichikai szinten, azonban ezek most megváltoztak benned és e játék zajlik: "Tedd nehézzé, tedd komplexé!” Te ellenállást tanúsítasz a könnyű életmódnak és hajlamos vagy a hosszabbik úton menni a városba. Ráadásul, még olyan dolgokkal is terhelted magad, mint ezek a sebészeti beavatkozások.

 

Energetikai szempontból, bezártad ajtóidat. Egy hosszú történetről van szó, e tények mögött, azonban bezártad egyes részeidet, hogy ne mehess a könnyű útvonalon. Meg kell kérdezned magadtól először is azt, hogy miért akartad ezt tenni? Milyen célt szolgál e játék? Mikor állsz készen arra, hogy a egyszerűt válaszd, az összetett helyett? És, mindennél inkább, nagyon direkt módon szólok hozzád: mennyire jó tanító lehetsz te mások számára, miközben életed ennyire szétforgácsolódott és te ennyire nehézzé teszed, bár nagyon könnyű is lehetne? Egyik legnagyobb képességed az, hogy megtanítsd az embereket könnyen élni. Mindezekben van egy kulcs számodra. Komplex dolgokat nyújtottál magadnak, hogy másoknak megtaníthasd az egyszerűséget. Különben sem mutatnának jól nálad! Köszönöm!

 

SHAUMBRA 3 kérdése (Linda olvassa az internetről): Jó az Új Energiában lenni! Amikor azt mondod nekünk, hogy már nemcsak rólunk van szó, hogyan viszonyíthatjuk e dolgot legjobban szeretteinkhez, a hozzánk legközelebb állókhoz? Férjem nemrég elment vakációra és felfedeztem, hogy jobban alszom, és úgy tűnik több energiám van. (hahotázó nevetés). (Linda mondja: "Én csupán olvasom, ahogy ide van írva.")

Tudnál nekem néhány tanácsot adni eme energiacsere megvalósításának módozatairól és, vajon mi befejeztük együtt utazásunkat? Nagyon értékelném a válaszodat!

 

TÓBIÁS: Természetesen, befejeztétek közös utazásotokat, azt, amit karmikus vagy előre megtervezett utazásnak neveznétek. Bármelyik pillanatban befejezheted, amikor ezt választod. E tény, lehetővé fogja tenni számodra, hogy új módon, újrateremtsd vagy újrafejleszd a kapcsolatot. Azt mondjuk neked, hogy nem blokkolódtál. Mindennap együtt lenni egy partnerrel, a családdal, a barátokkal vagy egy munkahellyel, választásnak kellene lennie, nem pedig, végzetnek. Ennek nem kell számotokra valami előírtnak lennie. Nemrég, hazámban beszéltem... olyan kellemes illat volt ott: mandula...tenger...csodálatos volt!

Arra kell késztessem Cauldre-t és Lindát, hogy gyakrabban térjenek vissza oda. Ott arról a tényről beszéltem, azt kell kívánnotok, hogy több időt szenteljetek önmagatoknak. Ma nehéz a világban, mivel számtalan követelmény van. Alig marad időtök egy fürdésre is. Egyeseket közületek állandóan félbeszakítanak az üzlethez kapcsolódó kérdésekkel, miközben megpróbáltok tusolni... ah-hem (hahotázó nevetés, miközben Linda elpirult).

 

TÓBIÁS: Shaumbra, mindannyitoknak szükségetek van saját időre, térre, intimitásra időnként, hogy helyre kerüljetek, hogy engedjétek a testnek, elmének lépést tartani új tudatotokkal. Nem feltétlenül órákról beszélünk naponta, hanem egy szent és biztonságos térről, kizárólag magatok számára. Nagyvonalakban, beszéltünk az energetikai táplálkozásról. Mindenki hajlamos ezt tenni. Ők belőletek táplálkoznak főképp, Shaumbra, mivel ti most, egy különböző típusú energiával, egy másfajta ragyogással rendelkeztek. Igen, ők belőletek fognak táplálkozni, főképp éjszaka, miközben alusztok. Partnered ezt nem rosszindulattal vagy ártó szándékkal teszi. Ő azért teszi ezt, mert te engedélyezted neki. A partnerek elveszik energiáitokat, miközben ti elmentek, például Tesla bulijára. Ők, az ágyban maradt testből táplálkoznak. Ők sokkal jobban földhöz kötöttek, mint ti, ezért rendszeresen ez történik.

 

Shaumbra, ti értitek ezt a dolgot, mely nem feltétlenül egy rossz dolog, mégis vannak pillanatok, amikor újra kell töltődnötök. A Standard Technológia egyik pontja szerint, időt kell szentelnetek önmagatokra. Nem kell, meditáljatok vagy jógázzatok, semmi ilyesmit nem kell tennetek. Csupán időt kell szánjatok magatokra! Sokat fogunk beszélni a továbbiakban is az Énnel való kapcsolatról és e viszony egyik része abban áll, hogy időt találjatok önmagatok számára. Ez után fel fogjátok fedezni majd, hogy energiátok nagyon áramlásban marad, valamint nagyobb a sugárzása és kiterjedése. Ez az előírás egyszerű: naponta néhány percnél többet, körülbelül egy órányit, kizárólag önmagatoknak! Köszönöm!

 

SHAUMBRA 4 kérdése (egy férfi a mikrofonnál): Jó estét Tóbiás, és Nicola! Egy szenvedélyemhez kapcsolódó témát érintettetek, mely az, amit Nicola is tett akkor, amikor még itt volt. Mindent tanulmányoztam, amit erről találtam és szeretnék része lenni annak az energiának, amit Nicola vissza akar hozni. Részt szándékozom venni az általa szervezett találkozón, azonban szeretnék mindenre emlékezni, amit ott tanulni fogok, hogy behozhassam ide. Azt hiszem, kérdésem ez lenne: mi a következő lépés? Milyen tanácsot adnál nekem ezen út követéséhez?

 

TÓBIÁS: Valóban néhány dolgot meg kell említenünk. Tesla ma azt kérdezte tőletek, hogy ti, Shaumbra, hajlandók vagytok-e visszahozni valamit ebből az energiából. Ő sokat dolgozott a kristály partokon és megvalósított a többi partokon egy - amit ti - kutató laboratórium központnak - neveznétek. Emlékeztek arra, hogy évekkel ezelőtt beszéltem nektek a Shaumbra Egyetemről, mely más partokon létezik?
És ez volt a kérdés: Szeretné engedélyezni a Shaumbra, hogy ez bejöjjön erre a partra? A Shaumbra lehetővé tette ennek megtörténését. Ugyanez áll fenn Tesla munkájával kapcsolatosan is. Ő megteremtette más partokon azt, amit ti nagyon fejlett energetikai központnak neveznétek. Ő jelenleg Shaumbrákat keres, akik hajlandóak lennének segíteni ezen energia behozatalában, segítve az energia mozgatását a Földön. Ennek nem kell - tégla és malter - épület formájában megjelennie. Amint megfigyeltétek, ő arra kér titeket, hogy jöjjetek el és ültessétek el a magvakat, mozgassátok az energiát, tegyétek hozzáférhetővé az energiát a kutatók és a feltalálók számára, majd ezután vissza fog térni inkarnálódva, bizonyos értelemben, hogy tovább vigye ezt a munkát. Választanotok kell: segítségeteket kéri, ebben a tevékenységben.

 

A visszaemlékezés arra, amit ti a laboratóriumokban láttatok, egy csalóka dolog, mivel egy tájékozatlansági szint jelentkezik.

Amikor más partokon vagytok, majd visszatértek a Földre, megpróbálva visszaemlékezni arra, amit ott láttatok, ez mentális gyakorlattá vagy gondolkodássá válik. Ti beléptek az agyba, amikor megpróbáltok visszaemlékezni. Az agy, nem fog veletek menni Tesla központjába. Eszenciátok fog odamenni. Következésképpen, az agy, egyetlen ördögre sem fog emlékezni! (nevetés). Ő, nem volt ott. A kihívás abban áll, hogy behatoljatok eszenciátokba, félre téve az agyat... mely problémáitokat képezte... félretenni az agyat és behatolni tehát eszenciátok szintjére. Ti, ezt mondjátok: Hol van ez? Rendben, ez az agyatok, mely most beszél, látjátok? Az agy tudni akarja: "Hol van ez? Hogy néz ki? Mennyire nagy? Mennyit ér?" (nevetés)

Hatoljatok be eszenciátok szintjére, a megismerés szintjére! Ez hasonlít egy álom- vagy képzeletbeli állapothoz. Ez ugyanazon a szinten hat, akár a Gnoszt. Térjetek vissza oda! Lehetővé fogja tenni számotokra ezen információnak, vagyis a lényegének a behozását, a 3-D partjára, majd azután, miután itt lehorgonyozták, elkezdi energiává átalakítani önmagát, amit megért majd az elme. Ez lesz az a pillanat, melyben meg fognak jelenni az "Ahá-k", amikor képesek lesztek egy helyre rakni a részeket, hogy megnyilvánuljanak, és gyökeret eresszenek.

Munkátok egy része az lenne, hogy emlékezzetek bizonyos dolgokra. Egy másik része meg az lehetne, hogy olyan helyek közelében vagy épp szomszédságában éljetek, ahol azok az emberek laknak, akik kutatómunkát végeznek. Talán ők nem metafizikusok. Talán csak tudósok. Azonban a ti közellétetek segíthet nekik előrehaladni egyes kutatásaikban. Köszönöm!

 

SHAUMBRA 4: Köszönöm!

 

TÓBIÁS: Köszönöm! Folytasd tovább rendkívüli munkádat!

 

SHAUMBRA 5 kérdése ( Linda olvassa az internetről): 20 éven át, miután apám meghalt, hetente egy alkalommal meglátogattam az anyámat. Ez, három óra vezetést jelent, mely egy egyezményt képvisel. Ami engem zavar az, hogy kötelességből teszem, nem pedig, az iránta érzett szeretetből. Anyám egy rendkívül negatív személy, aki mindent és mindenkit kritizál, akivel kapcsolatba kerül, kivéve engem és a bátyámat. Apropó, bátyám ugyanabban a hajóban van, mint én. Tudom, hogy nem sikerült megértetnem vele azt, hogy a boldogtalanság, saját teremtése. Folyamatosan megpróbálom boldoggá tenni őt és mindig azt reméltem, hogy megtaníthatom kedvességre, mások iránti nagylelkűségre, mivel én magam jó példa vagyok erre, azonban ez soha nem működött. Mindig azt mondja nekem, hogy készen áll meghalni és milyen nehéz öregnek lenni, bár 99 éves, úgy érzem még nagyon sokáig fog élni.(nevetés) Jól jönnének nekem a tanácsaid és remélem, nem fogod ezt mondani: "Csak, lélegezz!" (nevetés, Tóbiás kuncog)

 

TÓBIÁS: Rendben, nézzük a csónakot, melyben vagy - Nyomor HMS! Egyszerű energetikai táplálás és manipulálás esete áll fenn, Egyrészt anyád részéről. Te, tetszelegsz ebben és mai Shoudunk negyedik pontjának értelmében, te kompromisszumokat kötsz. Kompromittálod az Énedet. Te gyűlölöd ezt tenni, mégis továbbra is ezt teszed. Te, nem vagy korrekt az Énedhez. Amikor nem vagy korrekt az Énedhez, szétforgácsolódsz és elválsz az Éntől, csökkented energiádat és tájékozatlanná válsz, azt állítva, hogy nem tudod már, ki vagy. Mindennél inkább, jobb, ha szétválsz, jobb, ha megváltoztatod a szabványt. Egy nagyon érdekes energetikai szabványról van szó és a legjobb megváltoztatni a szabványt. Meg kell hoznod ezt a döntést. Nem akarom megmondani, hogyan csináld ezt. De, te beismered, hogy valamit változtatni kell. Légy bátor és változtasd meg a szabványt! Annyira egyszerű!
Mennyire nehéz ez, Shaumbra? Köszönöm!

 

SHAUMBRA 6 kérdése (egy asszony a mikrofonnál): Hello! Van egy rövid és egy kevésbé rövid kérdésem. Szükségem van anyám nagyapjának nevére, mindkét nevére, mind anyai, mind apai nevére. Tudod? (egyesek nevetnek) Tudok... a családfáról.

 

TÓBIÁS: Általában, nem válaszolunk az ilyen kérdésekre, azonban most kivételt fogunk tenni. A második kérdés Gerald Manitz típusú? Apropó, nem akarunk egy szabványt létrehozni, hogy mostantól kezdve John Eduards legyünk. Értjük kérdésfeltevésed motivációját, azonban nem akarjuk, hogy megjelenjen egy Shaumbra sorozat, akik ilyesféle dolgokról kérdezgetnek minket. Köszönöm!

 

SHAUMBRA 6: Sajnálom, köszönöm! A másik kérdésem, bár tudom, hogy CD-t is létrehoztál az Új Energiás üzletekről, ha vannak információid speciálisan a magam valamint férjem számára, mely segítene nekünk átvinni üzletünket a Régi Energiából, az Új Energiába.

 

TÓBIÁS: Ismétlem, egy komplexebb és eléggé személyes kérdésről van szó, és mi megpróbáljuk általános érvényűnek megőrizni, minden Shaumbra számára. De... a tanács kissé összezavar téged, azonban később meg fogod érteni... maradj távol egy időre ettől! Szabadítsd fel, akár egy rövid vakációról is legyen szó, akár csinálj valami mást. Az üzlet jelenleg, olyan akár egy inkubációs folyamat. Az eszme jelen van, csupán az inkubátor lét folyamata történik. Kissé távolodjatok el tőle ebben a pillanatban és egy más módon fog megoldódni! Köszönöm!

 

SHAUMBRA 7 kérdése (Linda olvassa az internetről): Nemzetiségem, afrikai eredetű amerikai. Azt kérdezném, hogy szólhatnál-e az afrikaiakhoz, egészében, emberekként. Az Afrikában történő visszaélésekkel, rendetlenséggel kapcsolatosan, valamint az Amerikában élő afrikaiak elnyomásával és kihívásaival kapcsolatosan. Beszélnél nekünk erről az ember csoportról, akik azt választották, hogy hihetetlenül nehéz körülményeken menjenek keresztül, századokon át? Ők egy speciális csoportot alkotnak. Van valami különleges örökségük? Van valami speciális céljuk, amit be kell teljesíteniük, áldozatuk által?

 

TÓBIÁS: Van néhány pont, amit megérintettél. Ők nem képeznek egy spirituális csoportot, hogy így fejezzem ki magam. Mi több, ők az emberi tudatnak egy részlegét képezik. A fajok fejlődésével és a földrajzi területek megjelenésével, létrejött egy kiterjedt csoport a világ Afrikának nevezett részében, mely engedélyezte, hogy magára vegye az emberiség harcait, problémáit és általában a sötétségét. Ők ezt, saját hordozandó keresztjükként vették át. Van itt egy hely, ahol hajlamosak inkarnálódni azok, akiknek nehéz életeik voltak, akik olyan dolgokat tettek, melyeket szégyellnek, mivel érzik, hogy a vibráció szint sokkal megfelelőbb a számukra.

 

Nagyon lényeges, hogy az afrikaiak, a világ zónájaként, fajként, ne fogadják el többé a harcot és a nyomort az emberiség nevében, sem saját maguk nevében! A világnak nincs szüksége egy olyan helyre, ahová kidobhatja problémáit, mivel semmilyen hasznára nincsen ez. Azoknak sincs ez hasznára, akik kidobják, sem azoknak, akik elfogadják a problémákat. Egy energia átalakulás zajlik a világban, mely lehetővé teszi, hogy ezek a dolgok megtörténjenek addig, amíg engedélyezik ezeket a dolgokat megtörténni, csupán addig, amíg az afrikaiak és az afrikai származású amerikaiak nem fogják többé elfogadni az emberiség többségének harcait és nehézségeit. Valakinek be kell fejeznie ezt a ciklust. Valakinek ki kell mondania: "Nem akarjuk többé tolerálni, ezt a dolgot!" Köszönöm!

 

SHAUMBRA 8: kérdése (egy férfi telefonon ) Üdv Tóbiás! Feltételezem, hogy jól szórakozol!

 

TÓBIÁS: Állandóan!

 

SHAUMBRA 8: Kérdésem a szenvedélyhez és főképp, a szenvedély beiktatásához kapcsolódik. Az a problémám, hogy - nem... (a hallgatóság és Tóbiás nevetnek) - tervezek, örülök nekik, majd 1-2 nap vagy 1-2 hét után, elveszítem érdeklődésemet irántuk, miután valóban nehezemre esik újra kezdenem. Úgy tűnik, nem boldogulok velük. Erőlködnöm kell és tudod, nem szeretném ezt tenni.

 

TÓBIÁS: Persze!

 

SHAUMBRA 8: Tudom, hogy magam is válaszolhatok erre, ám azt is tudom, hogy te szeretsz beszélni, ezért gondoltam, megkérdezlek téged (hahotázó nevetés) a magam és a Shaumbra nevében, hogyan őrizzük meg érdeklődésünket és szenvedélyünket?

 

TÓBIÁS: Valóban. Te - és sok Shaumbra - képzelődő lények vagytok. Nektek dolgotok van azzal, amit mi kristály partoknak nevezünk. Az eszmék emberei vagytok - kreatív energiával rendelkeztek. A kreatív energia, nem válaszol mindig jól akkor, amikor a megnyilvánulásba kell hozzák, a 3D mindennapjainak világába. Sokkal kellemesebb nektek, a többi partokon játszani. Teremthettek, elképzelhettek, és azonnal megjelennek ezek ott. Akkor, amikor az aprólékos munkához értek, hogy behozzátok ezeket ide, gyorsan megunjátok, és vissza szeretnétek térni a többi partokra.

 

Amit tennetek kell az, hogy felismerjétek a bennetek lévő kreatív energiát és megvalósítsátok. A projektek többsége azért jelenik meg, mert ti vagytok az energiák elképzelői és tervezői, azonban ti engedélyezhetitek a többi embernek, hogy felépítsék vagy gyakorlatba ültessék ezt. Amikor rendkívüli ötleteitek vannak, engedjétek meg, hogy a többiek eljöjjenek és osszátok meg velük teremtéseiteket. Sok ember létezik, akik építők kívánnak lenni, akik át szeretnék venni az eszméket/ötleteket. Az emberek többsége nem rezonál túlságosan jól az eszmék szintjével. Ők az aktívak, akik azt választják, hogy másképp legyen. Egy másik dolog, hogy jobban horgonyozd le magadat. Hajlamos vagy ... tulajdonképpen, háromnegyed részed, testeden kívül található. Következésképpen, te lebegsz, engeded sodorni magad az áramlattal, mivel te szereted azokat a partokat. Arra fogunk kérni téged, hogy jobban légy jelen ebben a valóságban, legyél jobban a testedben. Lélegezz mélyen, horgonyozd le magad, és azt kérjük tőled, hogy tölts bizonyos időt naponta, ezen dolgozva... míg teljesen jelen leszel itt, és azután terjedj ki!

 

Most, kivetíted magad... elhagyod energiád nagy részét, kilépsz testedből, átmész más partokra... azonban nem kiterjedsz, hanem kivetíted magad. Próbáld meg más módon! Maradj lehorgonyozva, lélegezz, majd terjedj ki más partokon! Kezdetben hajlamos leszel ellenállást tanúsítani, mivel ahhoz, hogy eljuss oda, egy másik utat követtél, és az energia nem fog otthonosnak tűnni számodra. Miközben megtanulsz nagyon jelen lenni, hogy majd multi-dimenzionálisan kiterjedhess, fel fogod fedezni, hogy az energia tartósítása jobban megvalósul. Képesebb leszel behozni ide... elképesztő eszméid és gondolataid vannak, képessé válsz a Földre hozni ezeket, és abba hagyod azt, hogy annyira frusztráltnak és nyugtalannak érezd magad, mint most. Köszönöm!

 

SHAUMBRA 8: Köszönöm.

 

LINDA: Utolsó kérdés.

 

TÓBIÁS: Még kettő.

 

LINDA: Persze!

 

SHAUMBRA 9 kérdése (egy férfi a mikrofonnál): Hello Tóbiás! Nagyon izgatott vagyok, hogy jelen lehetek itt! Sok shoudot meghallgattam előzőleg még Iszisz sebeiről és a Gnosztról szóló sorozat előttről, így visszaemlékeztem elmúlt életeim jeleneteire Atlantiszban és Atlantisz után. Eközben "olvasás" által közölték velem, hogy építész voltam és magamra vettem a bűnösséget, amikor az épületek leomoltak, nem lettek tartósak. Azt kérdezem vajon még mindig őrzöm-e a felelősséget és bűntudatot, mely megakadályozza megnyilvánulásomat az életemben, Feng Shui és Szent Geometria típusú építészként. Ezek vannak itt, összehasonlítva azzal, amit teremthetnék. Még nem nyilvánítottam meg ezeket és azt kérdezem, vajon ez-e a megfelelő pillanat? Vagy a Gnoszt megértésének hiányáról van szó, ráadásul bűntudatról és sok egyébről?

 

TÓBIÁS: A "sok egyébről" fogunk beszélni (nevetés, Tóbiás kuncog). Egy helyre tehetők és nagy problémát okozhatnak neked! A dolgok összekombinálásáról van szó... más elemek is léteznek itt...több voltál, mint egy építész, egy tervező Atlantiszban. Az épületek belsejében lévő energiákkal dolgoztál, nem csupán a szerkezetükkel, és bűntudatod semmilyen kapcsolatban nem áll a leomló épületekkel, hanem azzal, ami a belsejükben történt, energetikai szempontból. Te vissza szeretnél térni ehhez a típusú tevékenységhez, mivel sok dolgot megtanultál. Tudtad, hogy az energia, az emberi tudatnak egy szuper-vezetője lehet, és bűnösnek érzed magad, azonban a probléma az, ahogyan mi látjuk, hogy kompromittáltad saját megértésedet, az energia működésével kapcsolatosan, hogy szabadon részt vehess egy titkos, Én-kutatási játékban. Nagyszerű eszméid vannak, azonban belekapaszkodsz bizonyos Feng Shui vagy energiamozgatási módszerekbe, de te jobban tudod: te, nem bízol saját Énedben, ezért hajlamos vagy semmibe venni azt, amit az energia fizikai struktúrákban való működéséről ismersz és megpróbálsz kissé normálisabbnak lenni. Dolgokat akarsz okolni, mint Atlantiszban, bár inkább arról van szó, hogy kompromittálod Énedet és azt, amit tudsz az energiáról. Ez most a megfelelő pillanat arra, hogy felszínre hozd ezeket.

 

Nagyon érdekes elméleteid vannak az energia mozgásáról, fizikai térben. Most, metaforikusan fejezzük ki magunkat...Más partokról hozott jegyzetekkel rendelkezel, melyeket a találkozókon bemutatsz, azonban nem engedélyezed behozatalukat ide. Nem engedélyezed magadnak, hogy az élcsapatban legyél, bizonyos kutatásaid által. Légy bolond egy kicsit és hozd ide ezeket! Mi rossz történhetne veled? Ne válaszolj nekem!(nevetés) Köszönöm!

 

SHAUMBRA 9: Köszönöm!

 

LINDA: Pontosítanunk kell itt: még két kérdést fel lehet tenni.

 

SHAUMBRA 10 kérdése (egy asszony a mikrofonnál) Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy úgy élhetem az életem, hogy visszatérek az időben!

 

TÓBIÁS: Persze!

 

SHAUMBRA 10: Így tettem, négy évtizeden át. Visszatértem, ismét átélve azokat. Kryonnal kezdtem a 80-as években, és amikor a Bíbor Kör elindult, teljesen rezonáltam vele. Egész életemben egészséges voltam és nem volt dolgom az orvosokkal, gyógyszerekkel, hasonló dolgokkal. Végül, a múlt évben írtam egy könyvet. Kryon nyári konferenciája után néhány nappal, szívrohamom volt, néhány óráig haldokoltam és nem tudom miről van szó. Azonban kíváncsi vagyok, e tény kérdéseket vet fel bennem és kissé zavart vagyok.

 

TÓBIÁS: Nagyon egyszerű... a témára térve... nem vagy biztos abban, hogy jelenleg a Földön maradj-e. Abban a helyzetben vagy, hogy sok dolgot megtapasztaltál, sok dolgot megvalósítottál az életedben. Bár nem voltak nagyobb orvosi problémáid, ez több mint egy kívánt dolog. Te, megértetted, hogy a halál nem nagy dolog. Csak tranzitáltál és felszabadultál jelen fizikai korlátaidtól. Abban a pillanatban ezt kérdezted: "Maradnom kellene?" Egy Kryon közvetítés idejére, mely e problémát érintette... jövődre gondoltál, meditáltál rajta, mit fogsz tenni, mit fogsz megvalósítani és egy részed ezt mondta: talán ideje elmennem. Megadtad magadnak ezt a tapasztalatot, hogy a szívroham után új értékeket, okokat fedezhess fel a maradásra, és íme, ma itt vagy!

 

SHAUMBRA 10: Következésképpen, nem lesz több szívrohamom, a mai nap energiája után?

 

TÓBIÁS: Nem, a mai nap energiája után, inkább figyelj Kryon üléseire! (hahotázó nevetés) Ezt, Kryon iránti mély tisztelettel mondom! Ez egy tréfa volt. Azon ülés után megnyíltál és multidimenzionális voltál, figyelembe vetted a potenciálokat, a lehetőségeket, azonban abban az energiában lévén, átható volt számodra. Nem Kryonról vagy másvalakiről volt szó, nem ők tették ezt veled, hanem a te komfort és megnyílási szintedről volt szó, melyek arra késztettek téged, hogy azt mondd: "Itt akarsz lenni vagy nem?". Ezt a kérdést éjszaka kellene feltenned magadnak, lefekvés előtt.

 

LINDA: Utolsó kérdés.

 

TÓBIÁS: Természetesen.

 

SHAUMBRA 11 kérdése (egy asszony a mikrofonnál): Aloha! Kérdésem a tudatváltással kapcsolatos és azzal, hogyan fognak viselkedni a világ társaságai.

 

TÓBIÁS: Ez egy nagyon átfogó kérdés. Fel fogod fedezni, hogy a világ egyes társaságai a régi utakba fognak kapaszkodni, míg mások előre fognak menni. A kormányokkal és vallásokkal ellentétben, a társaságok nagyon profitorientáltak - mindkettő érdekli őket: az Új energiáról szóló próféciák, az olyanok, mint ti, és a végső profitjuk. Akkor, amikor általában az üzletek, - legyen bár a Wall Streeten vagy bármelyik más piacon lévő üzletről szó, - nagyon sikeresek, létezik egy törekvés a megismétlésükre. Ők, mindig ugyanazon típusú energiákat akarják használni. Akkor, amikor olyan társaságokat fogtok megfigyelni, melyek minden szinten figyelembe veszik a tudatot - mint a termelésben, a szétosztásban, a kliensekkel és az alkalmazottakkal való munkában, - és amikor ezek a társaságok nagyon sikeresek lesznek, ez lehetővé teszi a szív vonalának, melyről beszéltünk, hogy bőséget hozzon be minden szintre, és lesznek olyanok is akik utánozni vagy ismételni fogják őket. Az üzleti tudatban előforduló egyik könnyű dologról van szó, mivel ti nem rendelkeztek ugyanazzal a típusú motiváltsággal mint a vallások, a spiritualitás és persze a kormányok.

 

Következésképpen, megfigyelhetjük, hogy őszinte nyitás lesz a változás irányában, azonban lesznek egyesek, akik belekapaszkodnak majd a régi hitekbe és főképp, abba a ténybe, hogy minden a profit, minden az eredmény. Az Új Energia szerint a végső eredmény gondoskodik magáról akkor, amikor a szív vonalát követik.

 

Ezek után, Shaumbra, egy hosszú és csodálatos napot töltöttünk együtt, a változás és az átalakulás egy napját! Az ide behozott információk, tovább fognak bontakozni, új megértéseket hozva számotokra, az elkövetkező három-négy napban. Időközben, örüljetek Tesla ünnepségének!

 

És így van ez!

 

(Fordította: Korpos Magdi)


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint ötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403