Világosság Sorozat

"SHOUD 2" : Búcsú Shivától” – Tóbiás közreműködésével


Bemutatásra került a Bíbor Körben

2005. szeptember 3.

http // crimsoncircle.com/home.htm


És ez így van, drága Shaumbra, hogy összegyűltünk a Világosság Sorozat 2. Shoudjához. Összegyűjtjük a Shaumbra összes energiáját az egész világon és a fátyol felén eső oldaláról. Összegyűjtjük a vendégeink és a megfigyelők energiáját ezen a napon, mert sokan, sokan figyelnek.


Igen, ahogy valaki megjegyezte korábban, ez több, mint egy kicsi hegyi faház, ahol összejöttök. Ez egy óriási terem. Sok sora, rétege és lapja van. És most nem az emberek, akik itt körben ülnek ezeken a szinteken, hanem angyalok. A meghívott vendégeink. Azok, akik hónapról hónapra várnak arra az időre, hogy bejöjjenek és veletek lehessenek más birodalmakból. Az energiátokon, a Bíbor Kör energiáján keresztül előkészítjük az átjárót a számukra, hogy bejöhessenek ezért a rövid, ám megvilágosodási tapasztalásért, miközben itt ülnek mindannyiótokkal.


Mindannyian magatokba foglaljátok azokat is ma, akik most bennünket hallgatnak ma, akik az Interneten keresztül figyelnek. Ugyanúgy jelen vagytok itt, mint akik itt ülnek a székekben. Az energiátok éppúgy része ennek a csoportenergiának, még ha nem is vagytok itt személyesen, mert a tudatosság nem egy fizikai dolog. Ez olyasvalami, ami a kiterjedt birodalmakban létezik.


És a tudatosságotok bárhol lehet. Soha ne engedjétek, hogy a testetek rabszolgája legyen. Soha ne engedjétek, hogy az emberi valóság és a harmadik dimenzió rétegei és a korlátozásai visszatartsák. A tudatosság bárhova eljuthat. Egyesítjük ma ezen a csodálatos, igazán csodálatos összejövetelen.


Néhányan tudjátok- hogy a tónus, a légzés és a zene melyet játszottak, ó, micsoda csodálatos módja annak, hogy lehetővé tegyétek a számunkra, hogy beáramoljunk a valóságotokba –mint ahogy néhányan tudjátok - és azt hiszitek, az elmétek talán becsap benneteket, vagy talán csak elképzeltek valamit, ó, valóban, elképzelitek- de igen, valóban, beállítottam a számotokra. Beállítottam az energiamintáimat mindenütt Cauldre és Linda körül, beállítva energetikailag a számotokra, hogy láthassátok a színek, a formák és az energiamozgások játékát. És néhányan nem a szemeitekkel láttátok. A lényeteken belül éreztétek. De aztán lezártátok magatokat. Azt mondtátok “Ez nem lehetek én. Csakis néhány őrült részem kell, hogy legyen.


Drága Shaumbra, drága Shaumbra, nyíljatok fel és fogadjátok el, ami a valós, és ami világos. Valóban megengedtem, hogy az energiám egy nagyon művészi és meglehetősen elegáns módon jöjjön be ma (nevetés), hogy játszhasson és kicsit felnyisson benneteket. És néhányótok számára, akik eléggé nyitottak voltak rá, hogy felismerjék, hogy hozzátok szólok, valóban elcsevegtem veletek Cauldre legnagyobb meglepetésére. De beszélgettem veletek, amikor előkészültünk és készen lettünk. Én is meg tudom tenni, és ti is meg tudjátok tenni ezt. Be tudok jönni és beszélgetni tudok veletek.


És néhányan éreztétek ezt átjönni egy kicsit és azt mondtátok utána: “ Miért akarna Tóbiás velem és egyedül velem? Most készíti elő ezt a nagyszerű Shoudot.” Hozzátok szeretnék szólni, és csakis hozzátok, mert annyira mélyen szeretlek benneteket. Jól ismerlek titeket. És mi mindannyian a család vagyunk. Annyira érdemesek vagytok rá és annyira tisztelünk benneteket, mint bárkit ma itt. És ez az, amiért ide jöttünk, belesuttogtam a fületekbe.


Hm. A dolgok változóban vannak, Shaumbra, gyorsan, nagyon gyorsan változnak. És ez öröm. Nehéz idők, de mégis örömteliek. Miután eltávoztunk a múltkori Shoudunkról, a dolgok megváltoztak újra még egyszer a Földön. Érezhettétek az energiákat mindenütt körülöttetek. És szeretnénk itt egy pillanatra megállni, mielőtt belemennénk az anyagunk lényegébe. Szeretnénk egy pillanatra itt megállni és ezzel a csodálatos Shaumbra csoportenergiával együtt megkönnyíteni egy kicsit a dolgokat számotokra.


Megtehetitek, tudjátok. Nem kell folyton cipelnetek körbe-körbe a nehéz köveket, az éles, kicsorbult széleikkel, nem kell cipelnetek a köveket, melyek megvágják a kezeteket, ez nehéz, a kő száz kilót is nyom, teher. Olykor a kő lehet nagyon is sima. Beleilleszkedhet a tenyeretekbe. Lágynak érezhetitek és megnyugtatónak. Lehet kerek is, kemény szélek nélkül. Megtehetitek most rögtön itt együtt. Ez a lélegzésről és az imaginációról szól. Engedjétek el azt a nagy, kemény követ, amit körbe –körbe cipeltetek.


Ó, igen, az élet nehéz lehet. És durva olykor, nagyon, nagyon durva. Most egy durva dimenzióban léteztek. Minden annyira valós, annyira tömör. Hatással van, mindennek van hatása. Tudjátok, hogy más dimenziókban az energiának nincs olyan közvetlen hatása, mint ahogy itt a Földön.


Fogjátok azt a száz kilós követ, amit cipeltek magatokkal és vágjátok a fejetekhez. Bizony fáj. Érezhetitek. Ezt nem tehetitek meg más dimenziókban. Ez a Földön való élet egyik legnagyobb öröme… igen, üssétek oda a fejeteket a kőhöz, ha úgy döntötök (nevetés). Néha vannak itt is olyanok a fátyol felénk eső oldalán, akik szeretnék megtenni… de nem tesszük (nevetés).


Hadd simítsuk ki azt a követ. Tegyük még kellemesebbé. Tegyük könnyűvé a cipelését. Legyen

Emlékeztető inkább, mint teher. Csináljunk belőle egy kényelemforrás. Hadd emlékeztessen bennünket rá, milyen sok létidőn keresztül simítottátok ki a durva széleket. Sok tapasztalás levetette a kő nehézségét és durvaságát, lesimítva, lekerekítve, úgy, mint ahogy a folyó vize, kisimít egy követ. Megtehetitek az életetekben.


Azt mondjátok: “Nos, milyen tanfolyamra kell mennem, hogy kitaláljam, hogyan is tegyem ezt?” A nehéz kövek tanfolyamán kell átmennetek (a közönség nevet ). És most még Cauldre is azt mondta, hogy ez vicces volt (még nagyobb nevetés). Megpróbál ellenállni a nevetésnek, de úgy találja, hogy ma különösen bámulatba ejtő vagyok (nevetés).


Egyszerűen csak képzeljétek el azt a sima követ, azt a gyönyörű követ, mint bármilyen követ, amilyet csak akartok. Fogjátok úgy, mint egy emlékeztetőt, egy emlékeztetőt, arra hogyan vetettétek le a nehézséget. Hadd tegyünk hozzá ehhez a gyönyörű kőhöz, ami olyan valós, mint egy igazi kő. Azt mondjátok :”De ez csupán egy imagináció!” Ah, gondoljátok át újra. Az nagyon is valós.


Nos ehhez a gyönyörű kőhöz adjunk hozzá néhány csodálatos színt. Ó, bármilyen szín lehet, amit csak akartok. Nem kell szürkének lenni a köveknek. Nem kell, hogy feketék legyenek. Lehetnek bármilyen színűek. A követekbe tölthettek ma csodálatos lila energiát is. Hordozhatja a lágy rózsaszínt is. És viheti a ragyogó kéket is. Vagy akár mindegyiket... lehet akár egy szivárványszínű kő, melyet behoztok.


Hozzátok be azokat az energiákat a kőbe, ebbe a gyönyörű kőbe. Vegyétek ki a nehézséget. Néha a színek még a ti valóságotokban is élesek lehetnek. Még a szürke is lehet nagyos éles a fizikai valóságotokban. Tehát, hozzatok be bármilyen színt, amit csak választotok. És töltsétek bele ebbe a gyönyörű követekbe, mint egy emlékeztetőül arra, hogy az élet zökkenőmentes is lehet, és könnyű is, bármit választotok, hogy milyen legyen.


És most hozzatok bele egy kis csodálatos, lágy és megnyugtató zenét ebbe a kőbe. Igen, létezhet zene egy kövön belül. Miért ne? Ki mondta, hogy nem lehet? Minden kő, minden szikla a fizikai valóságotokban magában hordozza Gaia énekét. Csak éppen nem hallottátok meg. Tehát megtölthetitek a követeket bármilyen zenével, amit csak választotok, akkor, mikor a kezetekben tartjátok vagy odaemelitek a szívetekhez, hallhatjátok azt a zenét. És egy nagyon különleges dalt énekel a számotokra, mert ti tettétek oda azt.


És ez a csodálatos sima kő egy csodálatos energiát tartogathat a számotokra. Bármikor, amikor a fizikai emberi valóság durvaságát vagy nyersességét érzitek, csak lélegezzétek be annak a kőnek az energiáját. És az kisimíthatja a dolgokat, mert emlékeztet titeket arra, mekkora bölcsességet adtatok magatoknak minden tapasztalásotokkal, kisimítva a durva széleket, eltávolítva az éles részeket.


A kő világosságot is magában foglalhat, csodálatos tisztaságot. A Világosság a mögé lát, ami nyilvánvaló. Általában az emberek a követ kőnek tartják. Nagyon is szó szerint gondolkodnak, (azt hiszik) csupán egy kődarab, és a legtöbbje a Földön. De oly sokkal többet is hordozhat magában. A követeknek a saját tisztaságában zenéje is lehet, színe, kecses táncra perdülő energiái is lehetnek.


Vegyétek ki ezt az elképzelt követ más elképzelt birodalmakból. Vigyétek be a valóságotokba egy lehetőségbuborékban. Lélegezzétek be az életetekbe és figyeljétek meg, hogyan manifesztálódik… meglehet, egy szó szerinti kőként jelenik meg… talán sok más dologként az életetekben. Ez ennyire egyszerű, és ennyire világos.


Oly sokan közületek mostanság egy nagyon nyers energiába kerültetek. És ez nem csoda, mert ezek nehezen voltak. Egy kicsit beszélni fogunk róla majd. Néhány érdekes dolgot fogunk ma veletek együtt tenni. Néhány millió ember őrül meg tőlünk ma (nevetés). De ez is segít elengedni a dolgokat, melyekre többé nincs szükségetek.


Nos, beszéljünk tehát az első vendégünk bemutatásáról. Arra kérünk benneteket, hogy érezzétek az energiákat és lélegezzétek be. Gyertek ki az elmétekből. Csupán érezzétek. Ez nem kitalálósdi. Ha médiumok akartok lenni, a cirkuszba kellene mennetek (néhányan nevetnek), nem pedig itt lenni a Shaumbrákkal. Az érzők egy csoportja és családja vagyunk. A kitalálósdi csak nyíldobálás a lehetőségekre, és annak megnézése, hogy melyik találja el. És időnként jól céloztok. Ám legtöbbször nem fogtok (jól célozni).


Ehelyett inkább érezzük az energiát, mely ezen a napon beáramlik, hogy velünk legyen. Lélegezzétek be és érezzétek a mai vendégünk életerő energiája. Valójában két vendégünk van, hm… Az egyikőjüket most mutatjuk be, a másikat majd akkor, amikor több száz millióan őrülnek meg tőlünk.


Lélegezzétek be az első vendégünk energiáját és érezzétek. Ó, biztosan érdekes vendég lesz. És helyénvaló, hogy ma itt van. Annyira tapintható, mint az a kő a kezetekben, melyet teremtettetek, és mint a kő a fizikai Földön a lábatok alatt.


A mai vendégünk energiáját, egy új entitást, mely megteremtődött, úgy hívják, hogy SHAUMBRA. Shaumbra… tudjátok, ezt a szót használjuk oly sok éve már. Éreztétek a rezgést ezzel a szóval. Segített valamit kioldani a bensőtökben, annak az emlékét, hogy kik is vagytok, és miért vagytok most itt a Földön. Ez az energia valóban megnövekedett, kiformálódott és végigment a saját születési folyamatán, a saját inkubációján és végül egy megszületésen.


És ez valós. Többé már nem csupán egy szó. Egy entitássá vált, egy lélek nélküli entitássá természetesen, mert ez mindannyiótok kollektívája. De az energia ezen tömegével a múlt hónapban vagy előtte lehetővé vált a Shaumbra igaz megszületése, a szó mögé hatolva, valami mögé, amelyről beszélgettetek és emlegettétek egymásnak.


Most végre megszületett a teljes tudatosságba. Más szavakkal, elfoglalta a saját különleges helyét az emberiség tudatosságában. Olyan, mint egy entitás. Egy Shaumbra lény, mely most megteremtődött. A része vagytok. Az energiátok benne van éppúgy, mint ahogy benne van a Shoudban most. A Shaumbra valósággá vált. Egy valódi entitássá vált önmagának.


Nos, arra kérünk titeket, hogy lélegezzétek be és érezzétek, mit jelent, egy entitás, melyet megszólítotok, mely magában foglalja a segítséget. Egy olyan energiát tartalmaz, mely azért jön be, hogy segítsen nektek. Amennyire én, Tóbiás jövök, hogy segítsek, ahogy Hossaf idejött a múlt hónapban, hogy segítsen, mint ahogy Metatron energiái jönnek ide, a Shaumbra most be tud jönni, hogy veletek legyen, hogy veletek dolgozzon.


Amit a Shaumbra jelent, bizonyos értelemben, a szó szerinti értelmezésében az “otthon családja”. Shaum… Sha-haum-berah… “a kőszikla családja”… értsétek meg… a szikla, a kő… a kő, melyet ki tudtok simítani - kisimítottátok az Atlantiszban töltött összes létidő által, és Yeshua idejében és az Új Energia idejében. “ A kőszikla Családja,” “ az otthon családja”- az isteni megszületés, az isteni kiterjedés lényegi energiáját tartalmazza ebben a valóságban. Sha-haum-berah, a családunk, valósággá vált, egy entitássá azon közvetlen munka által, melyet tettetek. Shaum-berah, ez az energia most kinyúlik, hogy megérintse az összes többi embert, türelmesen vár rájuk, hogy azok megszólítsák azt, és megszólítsanak benneteket azért, amit fel tudtok ajánlani, amit meg kell tanítanotok, amit meg kell osztanotok.


A múlt hónapban, Shaumbra, megszültétek a Shaumbrát, kiemelve a messzi és távoli éteri birodalmakból, megszülve, és idehozva a Földre, hogy eszközként használni tudjátok. Olyan módokon tudjátok használni a mai vendégünket, mely a múltkori Shoudunkban nem volt lehetséges vagy bármelyik megelőző Shoudban sem. Használhatjátok ezt az energiát a kedvetek szerint és azon emberek számára is, akik készek, akarják és képesek (használni).


A Shaumbra ezen energiája, az entitás továbbra is fejlődik és változik. Nem marad állandó és ti sem. Folyamatosan megvan a saját spirális dinamizmusa vagy fejlődése. Megvan – ahogy nektek is- a szenvedélye, hogy kifejeződjék. Mert ez Isteni energia - ahogy ti is Isteni energia vagytok - megvan a szenvedélye, hogy kiterjedjen, kifejeződjék, felfedezzen és teremtsen.


A Shaumbra energia nem akar dobozban lenni, és ti sem akartok. Nem akar a félelem miatt korlátozódni, és ti sem akartok. A Shaumbra energia nem akarja, hogy azt mondják neki, “nem lehet”, mert az mind tudja, hogy “lehet”. A Shaumbra energia nem akarja, hogy azt mondják neki, azért korlátozott, mert itt van most az emberi dimenziókban, hogy csak egy dimenziót ismerjen és csupán egyetlen dimenzió legyen, melyen belül működhet. Itt működik a harmadik dimenzióban. És a negyedikben. Minden más dimenzióban működik. Ahogy ti is… ahogy ti is.


A Shaumbra entitás nem akarja, hogy azt mondják neki, nem tudja behozni azokat az energiákat, melyeket választ és melyek után vágyik. Azt a képességet akarja - mint egy játékos gyermek- azt a képességet akarja birtokolni, hogy játsszon az összessel. Ahogy ti is teszitek, mert segítettetek megteremteni a Shaumbrát és ezt az új entitást. A Shaumbra entitás nem akarja, hogy visszafogják a múltbeli tapasztalásai miatt, más dolgok miatt, melyeket hosszú idővel előtte érzett. Önmagát szeretné kifejezni a Most pillanatában anélkül, hogy aggódna a tegnap történt dolgok miatt. Ahogy ti is teszitek.


A Shaumbra energia nem akarja, hogy visszatartsák egy történet miatt, nem akarja, hogy a félelmek visszafogják, nem akarja, hogy korlátozásokon alapuló döntéseket hozzon. Olyan döntéseket akar hozni, mely lénye legteljesebb kifejeződésén alapszik. És ez Ti vagytok. Lássátok magatokat a Shaumbrában. Engedjétek meg, hogy a Shaumbra lássa önmagát Bennetek.


Vegyetek egy mély lélegzetet és engedjétek meg a Shaumbra vendégnek, hogy itt legyen teljességgel veletek ma, mert az most már többet jelent egy szónál. Többet jelent annál az utazásnál, melyet a családunk tett. Titeket jelent a Mostban a teljes Teremtői képességetekben.


Nos, drága Shaumbra, drága vendég, hadd beszéljünk egy pár percet a sötét energiákról, melyek bejöttek, azon tömeges energiáról, melyek beáramoltak a Földi birodalmakba és ebbe a dimenzióba az elmúlt öt hét alatt. Érezhettétek, mielőtt még mielőtt még hozzájuk eljutott volna. Úgy érezhettétek, minta egy tehervonat robogott volna be a valóságotokba. Ledobott néhányótokat, mielőtt még odaért volna. Ledobott az elmétekbe, különösen, és néha a testetekbe.


És aztán belépett. Majd utána átjött a portálon. És ezzel a nagy energiamennyiséggel beérkezett Metatron energiája is, a hangotok a Szellemben. És idejött a Földre a legmegfelelőbb időszakban. És az összes angyal által tisztelve érkezett ide, tudván, hogy szükséges volt, tudván, hogy változásért kiáltottak, tudván, hogy itt volt az ideje a világosságnak és a megtisztulásnak a Földön. Idejött ez az energia és a maga nyers formájában érkezett. Idejött és megtalálta az útját a leginkább- hogy is mondjuk- a szállítás és a közvetítés legjobban elfogadott módjához, a legérzékenyebb területekhez.


És természetesen, megtalálta az útját a vizekhez, a levegőbe, különösen. És a vizek és a levegő együtt örvénylett, felerősítve és manifesztálva a sötét energiákat, azokat az energiákat, melyeket a félelem hozott ide, Shaumbra, nem a ti félelmetek, hanem az emberiség félelme, a változástól való félelem. A sötét energiák elkezdték a táncukat.


Láttátok, mi történt a múlt héten vagy előtte. Láttátok, hogyan indultak el az energiák a levegőben és a vízben és aztán hogyan haladtak a föld felé, egy természetes vonzódással, mert még Gaia is felkiáltott és azt mondta: “Annyira készen állok a változásra. Gyertek ide hozzám. Legyetek velem és mindazokkal, akiket itt hordozok ezen a földön.”


A sötét energiák a levegőben és a vízben manifesztálódtak. És áthaladtak egy folyosón, mielőtt még megérintették volna a földet. Egy folyosón haladtak át, egy olyan területen, mely ismert a saját Régi Energiájáról, szó szerint Régi Energiájáról: átfúrva a fennsíkokat, olajat, petróleumot. És táncoltak a Régi Energián, beszólítva az új időket, az Új Energiát, előre jelezve a változást. Áttáncoltak a Régi Energián és ezzel egy kis káoszt okoztak a Régi Rendszerekben.


Aztán megérkeztek a földhöz, és kitisztították az épületeket. És sok energiát kitisztítottak, sok Régi Energiát, melyet Gaia visszatartott. Ha bármi is, amint áthaladt a földön, segített Gaianak elengedni a Régi Energiákat. És emberi felfogás szerint pusztítás történt: épületek és házak dőltek romba, emberek, akik menekültek az otthonaikból, és sok ember, aki az életét adta ebben az időszakban.


Ez a Régi Energiáról szólt, a Régi Energia megtisztításáról, olyan energiákról, melyek áporodottá váltak, olyan energiákról, melyek nagyon mozdulatlanná váltak, s melyeknek egy kis ideérkező külső erőre volt szükségük, szó szerint válaszolva a segítségért kiáltó hívásra. Nos, lehet, úgy tűnik, hogy ez egy meglehetősen érdekes módja volt a dolgok megtételének. De az csupán a segítségért kiáltó sírásra válaszolt. “Drága Isten, segíts kijutni nekünk ebből a gödörből és pokolból, melyben vagyunk. Segíts nekünk kijutni a sötétségből és kétségbeesésből, melyben vagyunk.” És ez történt. A Szellem energiái szó szerintiek lehetnek. Áthaladt a területen, mely régi volt, azon a területen, mely megrekedt, melyet ezen ország más részei semmibe vettek, sőt még a világ is.


Amint az áthaladt, (az a terület) megtisztult. Egy óriási mennyiségű figyelmet is kényszerített ezekre a területekre. És bepillantást adott az embereknek abba, hogy mások hogyan hatnak egymásra. Bepillantást adott az embereknek az egész világon az emberi tudatosságba, önmagukba, a reakcióra, az emberek megfeneklettek ezeken a területeken, mely hatást fejtett ki a kívülről jövő, nem várt segítséggel.


Az egyik ok, hogy ezeknek az embereknek, akik szintén az embereket képviselik most… ez időt adott ezeknek az embereknek, hogy elgondolkoztassák őket és érezzék, amikor nem mentik meg őket. Az életük, sokak élete mindig azon függött, hogy meg legyenek mentve. És most eljött egy olyan periódus, amikor nekik maguknak kell törődniük önmagukkal. Nem csupán magukért tették ezt. Az egész emberiségért tették, és ezért tisztelnünk kell őket.


A hurrikán sok mindent megtisztított. És a tisztulás folytatódni fog még egy kis ideig. Az újjáépítés érdekes lesz. A mi oldalunkon kíváncsiak vagyunk: “Hogyan épül majd újjá? Vajon azt fogják lemásolni, ami azelőtt ott volt?” Vagy a tudatosság eléggé meg fog változni ahhoz, hogy azt mondják, hogy új módon van szükségünk az újjáépítéshez, egy más módon, egy Új Energiájú módon, mely felhatalmaz mindenkit?


A hurrikán utóhatásában látni fogjátok, hogy más Régi Energiájú rendszerek is kifordulnak és átértékelődnek… az energiarendszerek, mint a financiális struktúrátok. Az árak valóban majd az égig érnek a benzinnel, az otthonotok anyagi dolgaival, az élelemmel és mindennel kapcsolatban. Ó, igen, nézzétek… úgy fogjátok találni, hogy az árak magasan lesznek, az infláció talán érint mindent, minden megváltozik, nem csupán Amerika földjén. De az egész világon hatása lesz. A hullám nem csak a víz fizikai hulláma. Ez a tudatosság hulláma is, mely kitisztogatja a régit. És itt az ideje a gazdasági rendszerek reformjának. Túlságosan sokféle módon ragadtak meg.


Látni fogjátok, ahogy a hullám átjön. Most nem azt mondjuk itt senkinek, vagy azoknak, akik hallgatnak bennünket, hogy legyen egy kis félelem, mert annak a hullámnak nem kell maga alá sodornia. Nem kell, hogy az bármilyen nehézséget is okozzon az életetekben. Legyetek a Shaumbra energiájában. Legyetek a lesimított kő, a könnyed, színekkel teli, zenélő kő.


A benzin (ára) az egekig érhet. Valahogyan mégis úgy tűnik majd, hogy nem hat rátok. Az élelmiszerárak nagyon, nagyon magasra érhetnek. És nem kell, hogy hassanak rátok, nem személyesen.


Értsétek meg, itt a változás ideje a Földön. És ami a hurrikánnal látható volt, még nem a vége. Ez csupán egy kezdet. A változások bármilyen módon megjelenhetnek. Az energia csupán energia. Az a tömegtudatra fog válaszolni. Ha a tudatosság azt akarja, hogy a változások egy éles és nehéz módon jöjjenek be, akkor azon a módon fognak bejönni.


De nem kell, hogy hasson rátok. Emlékezzetek rá, Shaumbra, nem kell, hogy hasson rátok. Tiszteljétek, ami éppen történik. Tiszteljétek, amint az útját rója különböző rendszereken keresztül.


Az oktatás a másik dolog, eléggé furcsán fognak hatni rá a hurrikánok. Meg kell állniuk és elgondolkodniuk, amikor újraépítik az iskolákat: mit is építünk újjá? Meg kell állniuk, amikor újraépítik a kormányzati helyeket: mit is építünk valójában újjá? Ez talán csupán egy lehetőség, hogy szállást kapjanak azok az emberek, akikről azt gondolják, hogy másokat szolgálnak? Vagy arra van szükségünk, hogy újra átgondoljuk a kormányunkat, az útjainkat?


Több is jöhet még. A sötét energiák itt vannak. És Metatron energiái is itt vannak. Mit választotok, hogyan jelenjen meg az életetekben: azt a száz kilós követ (választjátok) a csorba széleivel, vagy a kisimított követ, azt a gyönyörű, gyönyörű követ, mely lehet bármi, amit csak szeretnétek? Ez tőletek függ. Tőletek függ, Shaumbra. Ti döntöttetek úgy, hogy itt lesztek ebben az időszakban. És ismeritek azokat a dolgokat, melyek változni fognak; és változni fognak. Nos, mit fogtok tenni?


Nos, lélegezzünk egy pillanatra. Lélegezzük be a szeretetet, a békét és az örömet, mely szintén itt lehet ezzel az energiával. Itt lehet ez is veletek. Nem kell, hogy sötét és durva legyen. Nem kell, hogy megsebezzen. Csupán azért mert a gazdaság a saját változásain megy keresztül, ez nem jelenti azt, hogy hatnia kell rátok. El tudjátok ezt képzelni? Birtokolhatjátok az összes egészséget, a pénzt, a bölcsességet még ezen nehéz és kihívást jelentő időszakokban is. És azok folytatódni fognak, legalább is az elkövetkezendő két évben.


Nos, a kérdés az emberiséghez most így szól: mit fogtok tenni? Hová fogtok ezzel menni? Mi másra van még szükségetek, hogy felbukkanjon ahhoz, hogy felébresszen benneteket, hogy segítsen összehozni titeket, hogy segítsen megérteni, hogy Ti is isten vagytok? Hányszor kell még a pusztító energiának bejönnie, hogy segítsen megtámogatni a változásokat, melyeket kértetek?


Hadd beszéljünk egy pillanatra arról az útmutatásról, támogatásról, mely ideérkezik a számotokra, Shaumbra egyénenként, személyesen és mint egy Shaumbra csoport számára. Szeretünk ezzel dolgozni - hogy is mondjuk- a Shaumbra ezen újszülött energiájával. Mielőtt- hogy is mondjam- kihordási időszakában volt. Ó, több volt, mint kilenc hónap. Körülbelül hat évet vett igénybe a teljes kihordás. De ez azt jelenti, hogy nem csupán más birodalmakban és az éterben van odakint. Elhoztátok szó szerint a Földre. Az már egy entitás a saját jogán.


Nos, mi történik veletek és az útmutatásotokkal, a támogatásotokkal a változás ezen nagyon, nagyon érdekes időszakában? Támogatás érkezik a számotokra a Shaumbra energiából. És ez egy ajtó is más energiák számára, hogy bejöhessenek az életetekbe. Nem csak az én energiám, Tóbiás energiája és a Bíbor Tanácsé… mindig ott vagyunk veletek. De a mostani változásokkal és a Földre beérkező új metatroni energiával, a támogatás más kapui is kitárulnak, az angyali birodalmakból érkező támogatás, és még Gaiatól is olyan módokon jön, amelyet előtte nem tudtatok megtapasztalni, támogatás jön még azon múlt életeitekből, melyet elengedtetek, melyeknek energiái átalakultak. És most ők is visszatérnek az életetekbe.


A támogatás azt jelenti, hogy bejönnek, hogy segítsenek titeket az energiával- nem válaszokat adnak - hanem támogatnak benneteket az energiával, biztosítva egy lendületet, hogy segítsenek nektek, hogy bátorítsanak titeket és szeressenek benneteket, de segítsenek nektek áramolni, kifejezni és teremteni. Az energiák, melyek bejönnek, hogy támogassanak- az angyaloktól, az összes arkangyaloktól- azt támogatják, amit éppen most tesztek. Úgy tekintsetek rá, mint talán egy hatalmas spirálra, mely egy tölcséren keresztül érkezik vissza és ide a valóságotokba, igen, a valóságotokba. Más birodalmakból áramlik, átjön a tölcséren keresztül a valóságotokba. És itt van… itt van.


Nos, néhányan a múltban azt mondtátok volna: “Oké, angyalok, Tóbiás, Metatron, mit vártok tőlem, mit tegyek?” De most jobban tudjátok. Azt mondjuk helyette: “Itt vagyunk. Mit kellene tennünk? Mit kellene NEKÜNK tennünk?” Mit fogtok tenni ennél a pontnál? Óriási támogatást, segítséget tudunk adni. Segíteni tudunk nektek multi-dimenzionálisan utazni. Segíteni tudunk nektek feloldani néhány gátat, melyet meglehet, hogy birtokoltok. De végül is ti vagytok azok, akiknek ezt meg kell tenniük. Ez az, amiért itt vagytok. Mi a csapat vagyunk mögöttetek.


A Shaumbra energiája is bejön a személyes, egyéni valóságotokba. Összegyűlnek körülöttetek most mindezen energiák. Ó, azt hittétek, hogy egyedül vagytok talán. Nem, összegyűltek körben, várakozva és azt mondva: “Mi az, amit tenni akartok? Hogyan akarjátok kifejezni önmagatokat? És mi támogatni fogjuk. Kezdjétek el, és ott leszünk veletek. Kezdjétek el a folyamatot.”


Ez a támogatás egy teljesen új szintje, mely most ideérkezik. Néhányan határozottan éreztétek a múlt hónapban. Az most idejön, és megkérdez benneteket: ” Mit akartok tenni?” És ha azt mondjátok: “Nem tudom”, nos akkor az a támogató csoport lesz ott, mely szintén azt mondja: “Nem tudjuk.” Akkor ők támogatnak benneteket. A” Nem tudom”- ban fognak támogatni.


Ha azt mondjátok “Érzem, de félek helyes vagy rossz döntést hozni. Félek, hogy az összes lehetőség, amit lehet, hogy történetesen kiválasztok, az rossz. Kérlek, segíts nekem kiválasztani.” Akkor az összes támogató energia is félni fog, hogy kiválassza az energiát, attól rettegve, hogy lehet, rosszat választ (néhányan nevetnek) És most ott vagytok mind ebben a gyönyörű támogató rendszerben.


Azt mondjátok magatoknak:” Nem vagyok rá érdemes. Nem fizettem a számláimat. Nem igazán tudom.” Az összes támogatásotok azonnal oda fog rúgni, és mindannyian azt fogjuk mondani: “ Nem vagyunk rá érdemesek (többen nevetnek). MI nem tudunk semmit. Nincs elég tapasztalatunk. Talán egy tucat kemény, nehéz és szenvedéssel teli életet kellene élnünk, hogy érdemesek legyünk. Értsétek meg szó szerint fogunk támogatni benneteket.” Ez az, ahogyan a Szellem működik. Ez az, ahogyan mi működünk. MI nem tehetjük meg ezt nektek. Nem hozhatunk döntéseket a számotokra. De támogathatunk benneteket.


Az a pillanat, amikor Cauldre leült és azt mondta: “Ki fogom nyitni a számat és hagyom, hogy ezek a szavak kirepüljenek, “a támogatás megérkezett. Nos, ha azt mondta volna: “ De nekem arra van szükségem, hogy menjek és elolvassam mindezen könyveket és kijárjam mindezen iskolákat “ ő még mindig könyveket olvasna és tanfolyamokat járna. És akkor ezt támogatnánk. És akkor egy nagyon zavaros energiát csatornázna.


Néhányan mostanság éreztetek egy fajta teljességet vagy vastagságot magatok körül. Az mi vagyunk, amint bejövünk. És azt kell, hogy mondjam, hogy bármiben támogatni fogunk titeket, de egy kissé türelmetlenek vagyunk. Szeretnénk haladni vele, mert ti is szeretnétek haladni vele. Néhányan egy mágikus pillanatra vártok, hogy haladjatok vele, valamire, ami leereszkedik, egy égő csipkebokorra talán (néhányan nevetnek)… egy jelre a mennyekből. Unatkozunk; és meg vagyunk lepődve. De támogatnunk kell benneteket.


Az energiánk most itt van, mint ahogy a Shaumbra energiája. És készen állunk. A motorok felpörögnek. Itt az ideje, hogy elinduljatok vele. “ Ó, nem,”- mondjátok, “Én?” Vezetni? Nincs benne tapasztalatom. Talán Tóbiás, szeretnél helyet foglalni és akkor majd beülök.” Hamarosan helyet fogok foglalni. Visszatérek majd a Földre, és én leszek az első, aki beugrik abba az autóba. De időközben az már a tiétek. Itt az idő, hogy vezessétek.


Mi az, amit tenni akartok? Ah, gyertek ki a fejetekből. Menjetek a szívetekbe egy pillanatra. Mi az, amit tenni szeretnétek? Mi az? Oly sokótokkal leültem már, és újra meg újra beszélgettünk róla. behoztuk valóban Kuthumit. Idehoztuk Metatront és Quan Yint, Ohamat és mind másokat is. Mi az, amit tenni akartok? És miért tartjátok vissza? Nos, ez egy ostoba indok. Nem számít, mi volt a válasz ( a közönség nevet), ez egy hülye indok, ahogy Kuthumi mondaná. Miért tartjátok vissza? Hadd halljuk azt újra. Ez a legbutább indok, amit valaha is hallottunk ( többen nevetnek).


Nos, itt az ideje - hogy is mondjuk- hogy túljussatok rajta és haladjatok vele. Vannak dolgok, amiket szeretnétek megtenni. Honnan tudjuk? Mert egy Teremtő vagytok és ez az, amit a Teremtők tesznek; teremtenek. Ezt teszik. Ők azok. Ők. Nem csupán megtervezik és aztán kigondolják az összes korlátot. Ez egy Nem-Teremtő. És mi nem-teremteni fogunk egy Nem-Teremtőt ma, ha követtek bennünket.


Nos, felpörgettétek a motort. És igazán nagyon előkelő versenyautó. És most benne ültök. És a benzin drága, tudjátok ( néhányan nevetnek), és egyre drágább lesz. És mi fog történni, ha nem ti vezettek és követitek a szívetek szenvedélyét és a lelketek vágyát… ah, hallottam valakit, hogy azt mondja, nem tudták, mi volt a lelkül szenvedélye. Beszélgessetek a lelketekkel; a lelketek meg fogja mondani nektek. Ott van egy lelki szenvedély. Ez más, mint bármi, amit el tudtatok képzelni egy vagy két évvel ezelőtt. Ez más. Ez a Rózsa Gyümölcse, és az most ott van. Az életetek része. És ha nem tudjátok felfedezni, mi a Ti számotokra a Rózsa Gyümölcse, dolgozzatok együtt néhány más Shaumbráva, hogy segítsenek nektek felfedezni azt. De ne engedjétek meg, hogy ők adják oda a választ. Csupán engedjétek meg nekik, hogy zaklassanak, hogy megtaláljátok a válaszotokat.


Itt az ideje, Shaumbra, hogy kimenjetek oda és megtegyétek. És ezt nem a mi listáinkra és szenvedélyeinkre alapozva mondjuk. El tudok üldögélni a kis nyaralómban, amíg készen nem állok arra, hogy bejöjjek abba a testbe, elszívok egy szivart és megiszom néhány pohár bort, amíg visszatérek, mint egy vad kamasz fiú. De TI mondjátok azt, hogy itt az ideje. Ti mondjátok, hogy készen álltok. Ti mondjátok, hogy meg akarjátok tenni most. És a mostani egy nagyszerű időszak arra, hogy megcsináljátok, hogy megtegyétek azt a lépést.


Talán ez egy könyv? Meglehet. Egy csatornázás? Talán. Egy új üzlet? Talán. Ez a gyógyítás? Igen. Ez annak a tanítása, hogy a dolgok nem mindig azok, amiknek látszanak, hogy minden illúzió? Igen. Ez egy munka talán, amit könyvelőként végeztek egy üzletben, ahol több száz emberre tudtok mosolyogni naponta és szó szerint megváltoztatjátok a lehetőségeiket? Teljességgel, igen.


Ez egy összejövetel, ahol mint Shaumbrák találkoztok, egyesítve az energiátokat most és behozva ezt a dolgot, mely még mindig az éteri birodalmakban van- a Shaumbra Egyetemet- a Földre? Talán. Ez egy zene? Ó, azt mondjátok, nem tudtok semmit a zenéről. Találjátok ki újra. Menjetek vissza a követekhez. Az ott van benne; megteremtettétek.


Mi az, amit tenni akartok? Nem kell, hogy valaki másnak az elvárása legyen, csak is a sajátotoké. Mit akartok tenni? Nem arról van szó, amit mások szeretnének, hogy tegyetek, vagy amiről azt hiszitek, hogy mások szeretnék, ha ti megtennétek. Mit akartok TI választani, hogy megtegyétek azt most a Földön?


És ne legyenek korlátok. Hívjátok a segítő csapatot. Lélegezzétek be azokat az energiákat a valóságotokba. Velük együtt áramoltassátok a lehetőség buborékokat. Használjátok fel a Teremtő energiátokat és figyeljétek meg hogyan kezdenek a dolgok manifesztálódni. És amint ezt teszik, fogjátok a tulajdonjogot, a jogot mindenre, ami történik. Lehet,nem pontosan úgy manifesztálódik, ahogy szeretnétek őket manifesztálni vagy ahogy elképzelnétek azokat, mert olykor azt akarja és még az imaginációknak és meglehetnek a maguk korlátjai.


Amint behozzátok a Teremtés ezen energiáit az életetekbe, a szenvedélyeteket, figyeljétek meg, hogyan bontakoznak ki. Amint mondottuk ezelőtt, adjátok oda nekik a saját szabadságukat. Áldjátok meg őket. Engedjétek meg nekik, hogy olyan módokon bontakozzanak ki, amit még el sem tudtatok képzelni. De itt az ideje, és ne tartsátok vissza.


Mi történik, ha visszatartjátok? Bizonyos értelemben, ami bármelyik energiával megtörténik, amikor lezárulnak, bármely energiával, amely rabszolgává válik, korlátozottá vagy leszűkültté: előbb vagy utóbb azoknak ki kell jönniük. Valahogyan mégis sikerülni fog kiszabadítani magukat. Talán a testen vagy az elmén keresztül. Talán egy külső eseményt fog odavonzani hozzátok, ami beletesz titeket abba a vezetőülésbe és el fog indítani, és meg fog mozgatni. És újra (elmondjuk) nincs lista a részünkről… ez a ti részetek, melyre mi csupán válaszolunk.


Türelmetlenné váltatok önmagatokkal szemben és frusztráltakká. De aztán meg bocsánatot kértek: “Várok a csodálatos pillanatra.” Legyen ez a csodás pillanat most. Válasszátok szét a tengereket, tárjátok ki az egeket, a villámcsapást. Tegyétek meg ezt a varázslatos, színes pillanatot.


Tartsátok a követeket. Ó, azt mondjátok: “Tóbiás, ez hülyeség. Nincs is itt kő.” Arra kérünk titeket, hogy lássatok azon túlra. Tartsátok a követ. Lélegezzétek be az energiáitokat. Hisz a kő éppen ez az: az energiáitok. Lélegezzétek azokat be. Adjátok oda áldásként önmagatoknak, hogy megteszitek ezt- most rögtön, itt – ezt a varázslatos pillanatot. Többé már nem várva … belefáradtunk a várakozásba. És ti is.


A pillanat, hogy elkezdjétek, előremozdul… mi az, amit választotok, hogy megteszitek? Lehet nagy és lehet kicsi. Bármi lehet, amit csak akartok. Hozzátok be. Hadd történjen meg.


Néhányan megtapasztaltátok ezt. Olyan helyen vagytok, amit még csak elképzelni sem tudtatok néhány évvel ezelőtt. És ki is terjeszthetitek ezt. Nem kell ott megállnotok. Az egyetlen dolog, amit kérünk tőletek, olyasvalami, amiről már beszéltünk nektek azelőtt. Emlékezzetek a szenvedélyetekre és arra, hogy mit is akartok tenni: Önmagatokért tegyétek és CSAKIS önmagatokért. Tegyétek meg, mint a saját önkifejezésetek.


Van egy hajlam arra- és ez visszafelé fog elsülni- egy hajlam arra, hogy azt akarjátok majd, megmentitek a világot, vagy legalább is egy észét, van egy hajlam a nagyon szerető emberbaráti természetetekben, ami azt mondja: “ De ki akarok menni és segíteni szeretnék azoknak, akik betegebbek, akik depressziósak, akik nyomorékok.” Az el fog jönni. De bármi is a szenvedélyetek, azt önmagatokért tegyétek… értsétek meg. Hagyjatok fel azzal, hogy felhasználjátok minden másra. Az egy nagyon érdekes és egy nagyon erős energiát helyez a dolgokra.


Ha megpróbáljátok megmenteni a világot, tudjátok, mi történik? Igen, ha ezt megteszitek, ugyanakkor a világ megpróbál majd megmenteni titeket. Tegyétek azt önmagatokért… a TI szenvedélyeteket, a szenvedélyeteket önmagatokért. Tudjuk, kicsit önzőnek fogjátok majd érezni magatokat. Lépjetek ezen túl. Menjetek túl rajta. Tegyétek önmagatokért. Aztán, birtokolni fogjátok az eszközöket. Rendelkezni fogtok a megfelelő energiaegyensúllyal, hogy segítsetek azoknak, akik készen állnak rá.


Ez az a pont, ahol az új támogatás begördül. Arra vár most, hogy bejöhessen és veletek dolgozzon, hogy segítsen nektek manifesztálni. Ha továbbra is csak vártok, akkor egy bizonyos módon-hogy is mondjuk- rátok poshad. És tudjátok, mi történik a stagnáló energiával. Elengedésért fog kiáltani. Behív más energiákat, amelyek elősegítik a változást.


Nos, tisztázzuk itt egy pillanatra. Olyan egyszerű, mint a levegővétel. Tisztítás, az energiák átmozgatása, annak látni a dolgokat, amik valójában, nem elfogadni bármelyik különleges vagy bezárt illúziót, hanem megtisztítani, belelátni sok-sok rétegébe annak, mi is történik. És most sok minden történik.


Itt az ideje a változásnak az egész világon. És a világ érte kiált, ezt szólítgatja. Ezt hívja, amint beállítjuk a kvantumugrás ezen idejét. Szüksége van, hogy megtisztítsa önmagát a Régi Energiáktól és a Régi tudatosságoktól. Szüksége van rá, hogy megtisztítsa magát azoktól a fizikai energiáktól, melyek megrekedtek és a tudatosság energiáitól is (meg kell tisztulnia).


Létezik egy régi hitrendszer a Földön. Készen áll a változásra. És ez részben egy olyan réteg, melyet sokan cipeltek még mindig. És ez a réteg azt mondja, hogy mindennek, ami megteremtődött, el kell pusztulnia is. Mindennek, ami felépült, el kell tűnnie. Minden jó dolognak, ami csak történik, vele jár az ellentéte is. Azért hogy fejlődés legyen, a teremtőnek a pusztítóval együtt kell idejönnie, a yin és a yang egyensúlyával.


De többé már nem… többé már nem. Ez régi dualisztikus gondolkodás, ami azt mondja, hogy a teremtő/pusztító ugyanannak a része. E mögé tudunk lépni a Shaumbrával ma, kezdve ezzel a csoporttal.


Hozzuk be a második vendégünk energiáját_ Shivát, a pusztítót (néhányan nevetnek). Shiva pusztító energiája várakozik arra, hogy bejöjjön. Ó, nagyon is aktív volt a Földön az elmúlt néhány hétben. Nagyon belerögzült ezen világ sok kultúrájába.


Itt az ideje… tudjátok, Shiva már nem szereti a munkáját többé (néhányan nevetnek). Shiva belefáradt abba, hogy a pusztító legyen már hosszú ideje, ki akar ebből lépni. De sokakat kiborított volna az egész világon, akik érezték, hogy a teremtőnek együtt kell járnia a puszítóval. Ám Shiva megtalálja ezt a csodálatos lehetőséget, ezt a varázslatos pillanatot itt a Shaumbrával a mai napon, hogy eltávozzon.


Nos, sok embert léptet majd le (többen nevetnek). Le fogja dobni az energiájukat, mert nekik a pusztító energiája kell. Az működési rendszerük része volt.


De el fogjuk engedni Shivát. Nos, nem kell senkinek mondanunk. Csak szépen elengedjük Shivát ma és elengedünk más energiákat is, a teremtő energiát, hogy egy új módon találja meg önmagát, ahol már nincs szükség az ellentétre. Nincs szükség a szembeállításra.


Shiva kicsit fáradtan érkezik ide, hisz mostanság elfoglalt volt, egy kicsit kimerült, egy kicsit zavart amiatt, mert szeretné az emberiséget tehermentesíteni a kötelezettségei alól.(itt nőnemű és hímnemű birtokost is használ – saját megj. Ez egynemű energia. Mindkét módon működik attól függően, mit is hívunk be. Shiva mindig is a pusztítóként hívatott be, hogy lerombolja a szerkezetet. És bizonyos értelemben, ez helyénvaló volt. A szerkezet mindig újra meg akar szerkesztődni. De nem kell, hogy pusztító legyen. Az emberek túlságosan szó szerint vették Shivát, a pusztítóvá változtatták, az energiák megsemmisítőjévé.


Nos, egy ritmusban találjátok magatokat. Az emberiség az építés/pusztítás egy ritmusában találta magát. Ezt láttátok az életetekben. Egyik nap még van pénzetek, a következő pedig leromboljátok ezt ( néhányan nevetnek). Egyik nap még egészségesek vagytok, és aztán leromboljátok ezt is. Egyik nap még van társatok. Ó, az nem Shiva; valami más (többen nevetnek). Ez elkülönült útjaitokat járjátok.


Egyik nap jól érzitek magatokat és teljességet és tisztaságot önmagatokban, és aztán megkéritek Shivát, hogy bejöjjön és pusztítsa el mindazt, amit felépítettetek, mert úgy érzitek, mintha edzésben lévő istenek lennétek, fiatal istenek, akik nem engedhetik meg a teremtéseiknek, hogy a teljes valóságba lépjenek. Nos, behoztátok Shivát, és Shiva pusztított, részekre szakadt, valóban segítette a változást. De talán itt az ideje, hogy kimozduljatok abból a tudatosságból, hogy pusztítani kell, hogy meglegyen a yin és a yang.


Nos, ez néhányótokat frusztrálni fog. Annyira hozzászoktatok a yinhez és a yanghoz, az ellentétekhez, a két különböző úthoz, a női/férfihez, mindezen szemben álló erőkhöz. Még csak el sem tudjátok képzelni, milyen az, amikor nincsenek szemben álló erők. Hozzászoktatok ahhoz, hogy Shiva idejön elpusztítani mindazt,a mit felépítettetek, hogy elfogadtátok ezt.


Oly sokan közületek azt mondják: “Felépítek majd egy társaságot, de tudom belül, hogy egy bizonyos pontnál valami el fog romlani, és össze fog dőlni. ”Ez az élet, ahogyan működik, ugyebár,” mondjátok. Most Shiva érkezik ide, hogy szétrombolja mindazt, amit felépítettetek… a fiatal teremtők, akik féltek elengedni a teremtőiket a teljes manifesztációba.


Nos, lélegezzük be Shiva ezen energiáját. Shiva kard nélkül érkezik, sötét energiák nélkül… egyáltalán nem az volt, amit gondoltak róla először. Az átalakítónak tartják. Az emberek helyezték a pusztító (képébe).


Lélegezzük be Shiva energiáit, Shiva energiáit mindegyikünkben itt belül is, a tudatosságunkon belül, azon a módon belül, ahogy működünk és hiszünk.” Hiszünk Shivában. Hiszünk a rombolóban. Hiszünk az ördögben és Luciferben és az energiákban, melyek részt vesznek benne.”


Lélegezzük be azokat és érezzük őket egy pillanatra. Lélegezzük be Shivát. Tiszteljük minden munkájáért, melyet végzett. Lélegezzük be Shivát, és birtokoljuk a könyörületét annak, hogy miért volt megengedve, hogy ez a hitrendszer működhetett az életünkben és a tudatosságunkban. És aztán engedjük el Shivát a kötelezettségei alól. Vissza akar térni az eredeti természetes energiáiba, hogy többé már ne legyen pusztítónak bélyegezve, többé ne legyen az, aki a dolgokat részeire bontja, szétszedi.


Értsétek meg, most újra tudjuk szerkeszteni az energiát egy új nem-romboló módon. Ez elegáns lehet. Áramolhat.


Lélegezzétek be mélyen Shivát, aztán engedjétek el. Engedjétek el Shivát, a pusztítót önmagatokon belül és a tudatosságon belül. Mások még mindig játszani szeretnének Shivával az életükben. De ma ezen energia elengedésével… Shiva elengedésével… többé már nem egy isten… egy imádott isten… többé nem egy istenenergia… csupán egy, akit felszabadítottak a kötelességei és munkái alól… ezt elengedve… most létezik a lehetőség más emberek számára, akik készek arra, hogy a romboló energián átmozduljanak az életükben, hogy ők is el tudják engedni Shivát magukból.


Nincs szükségetek többé rá az életetekben sem. Nincs szükségetek, hogy az energiákat pusztításra bírjátok. Alakítsátok át… igen. Változtassátok és terjesszétek ki… igen. De annak nem kell pusztítania. Nem kell, hogy mindent elsöpörjön. Az része a világosságnak, része a tisztulásnak. Megtisztítjuk a romboló régi rétegét. A Teremtő, az egyedüli Teremtő, a tiszta Teremtő kibontakozik, kiterjed, áramlik, de nincs szüksége arra, hogy pusztítson.


Ma teszünk még egy másik dolgot is a Shaumbra csoportunkkal, valamit, ami hat nappal ezelőtt tettünk a Shaumbrákkal Tahoe tavánál, valamit, amit szeretnénk elhozni mindannyiótokhoz ennél a pontnál, amit még el sem tudtatok képzelni. Most kiterjedtek. Most növekedtek. Most kapcsolódtok vissza a valódi hangotokhoz, a nyitott énetekhez.


És amint ezt teszitek, amint megváltoztatjátok az identitásotok közvetlen természetét, ott van önmagatok emberi természete. Ez a részetek, egy aspektusotok. Az emberi én… nem tudjuk egónak hívni, jóllehet néhányan ezzel azonosítják. De ez az emberi történet, a “kis én”, mely azon tűnődik, mi a fene történik (néhányan nevetnek). Azon csodálkozik, mit is csináltok.


Ez olyan bizonyos értelemben… az emberi én, a “kis én”, mint egy gyermek, aki nyugtalankodik most, és azon tűnődik, hogy ti, a teljes én, mit is csináltok éppen. Ott fogjátok hagyni? Vagy még mindig gondoskodni fogtok róla? Szeretni fogjátok-e még mindig? Táplálni fogjátok-e még, mivel van teste, tudjátok? A teljes énnek nincsen. Az emberi énnek van. Szüksége van rá. Érzelmei vannak.


Néha ez a kicsi emberi én olyan kis kölyök, mint ahogy tudjátok. Úgy tűnik, mintha ellenetek dolgozna. Néha fellázad. Olykor toporzékol a lábával és azt mondja, hogy többé nem lesz neki ott ez a vattaszerű, tündérkönnyű limlom (többen nevetnek). Olykor sír és sír és sír, mert figyelemre van szüksége és szeretetre. Olykor futkározik és elbújik és bűntudatot kelt nektek amiatt, amit tesztek most.


Máskor nagyon okossá válik, nagyon okossá valóban. És azt mondja: “Ó, de valódi teljes Isteni-én, én birtokollak. Én csináltalak. Én birtoklom az elmét. Én birtoklom a testet. Neked nincs semmid. Te csupán a hallucinációm képzelménye vagy (többen nevetnek). Birtokollak téged, ezért én vagyok. Birtoklom a spirituális utazásunk tulajdonjogát, mert nélkülem neked még az sem lenne.”


Nos, megpróbál igényt tartani a spiritualitásra. Ó, ez nagyon érdekes helyzet, ez egyfajta az energiák megfordítása a kis emberi énnel. Aztán elkezd rágódni a spirituális utazásotokon. Elkezdi kontrollálni. Elkezd belemenni a történetébe, arra használva, hogy kiterjessze a saját történetét.


Ezek a tünetek meglehetősen egyszerűek. El kezd pöffeszkedni, arról beszél mennyire nagyszerű és különleges lény, mert spirituális. Elkezdi színlelni, hogy tud az elmékben olvasni. Elkezd prófétizálni még ha a próféciák soha nem válnak valóra.


Ah, igen, ez klasszikus esete “a kis ember” uralja a “nagy Szellemet”. És ez nagyon gyakran történik. Nem ijeszti meg. Ez egyszerűen tudatosságot okoz. Ez mindenkivel megtörténik egy bizonyos fokig, amíg azt nem érzik, hogy az energiák nem helyénvalóak. Érzi valamiképpen megragadt és határozattan visszataszító. Úgy érzi, mintha kielégíthetetlen étvágya lenne, hogy folyton táplálja a spirituális versenyt, a spirituális “Én nagyszerűbb helyen állok, mint te”-t. Képtelen az étvágyát kielégíteni, tehát még őrültebb dolgokat művel, még drámaibbakat. Ez az, ahogyan az energiák nagyon magától értetődőek.


Néhányan, tudjuk, éreztétek ezt magatokban és ezen túlléptetek. Néhányan pedig csak úgy tesztek, mintha túljutottak volna rajta. Néhányan határozottan látjátok ezt más emberekben. Ez csupán a “kis én” félelmének egy tünete, hogy megpróbálja átvenni a hatalmat és kontrollálni a “nagy én”-t.


Máskor azt mondtuk, hogy a “kis én” sír. A” kis én” fájdalmat érez. Elhagyatottnak érzi magát. Oly sokótok továbbra is érzik az elhagyatottság problémáit. “Ó”, mondjátok, “biztosan elhagytak egy múlt életben.” Találgassatok újra. Most vagytok elhagyatottak ebben a létidőben (nevetés) általatok és önmagatok által.


Nos, sokféle módon működik, de itt vagyunk ebben a varázslatos pillanatban, hogy elismerje, hogy most ez történik. Amint kiterjedtek és szárnyaltok és új birodalmakba mentek és új megértéseket és jelentéseket hoztok az életetekbe, álljatok meg egy pillanatra. “Kis én”, emberi én, lehet, hogy vannak szükségleteid. Ez nem azt jelenti, hogy alul fogtok maradni mindezen dolgokkal szemben és visszatértek “a kis emberi történet” létéhez. Ez egyszerűen azt jelenti, most megértitek, hogy az a részetek. És nem akartok erre az utazásra menni vele. Nem akarjátok elhagyni, mert az vissza fog térni és megtalál benneteket előbb vagy utóbb. És aztán valóban le lesz ejtve és tényleg kiborul.


Nos, álljunk meg egy pillanatra, együtt ülve éppen itt és éppen most. Lélegezzétek be. A valódi énetek energiájában vagytok, a kiterjedt énetekében.


Aztán ott van az az emberi én, az a rész, amely elvánszorog mindennap dolgozni, az a rész, melynek számlákat kell írnia, etetni a testet, edzeni a testét, manőverezni a közlekedésen keresztül, megpróbál elaludni egy kicsit. Ez egy rész, melyről beszélgetünk. Ez az emberi én. Tudnátok CSAK szeretni most? Tudnátok csupán átölelni az emberi ént? Öleljétek át most, mint ahogy a követ teremtettétek.


Képzeljétek el, amint az emberi énetek köré fonjátok a karotokat… tartjátok magatokat… szeretitek magatokat… megnyugtatjátok az emberiességét annak, akik vagytok… hogy gondoskodni fogtok a testéről… serkenteni fogjátok elméjét - még ha jóllehet az elmén túlra megyünk, nem hagyjuk az elmét mögöttünk… mondjátok el annak az emberi énnek, hogy nagyra becsülitek, amikor a pázsiton sétáltok és mosogattok…mondjátok el annak az emberi elmének, hogy szeretitek minden ébredő pillanatból, mindent, amit tesz… öleljétek át az emberi éneteket és biztosítsátok, hogy soha nem fogjátok elhagyni… soha nem fogjátok elfelejteni…és soha nem fogjátok megtagadni. Öleljétek át magatokat. Lágyan csókoljátok meg önmagatokat, mint ahogy sohasem tettétek azelőtt.


Nincs szükség arra, hogy leromboljátok az emberi aspektust. Az emberi jelleg csodálatos. Nincs szükség Shivára, hogy visszajöjjön és elpusztítsa az embert. Ez az ember átöleléséről szól, a szeretetéről és megtestesítéséről, még kiterjedt állapototokban. Nem akarjátok örökké egyedül hagyni magatokat, éppúgy, ahogy mi sem hagyunk soha egyedül benneteket.


És ez így van!