TÓBIÁS ANYAGOK

 

KRISTÁLYTISZTASÁG SOROZAT:
11.SHOUD: "KÉSZEN ÁLLTOK!"  Tóbiás csatornázás Geoffrey Hoppe által.
KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

 

Bemutatva a Bíbor Körben
 2006 Június 3-án.
www.crimsoncircle.com

 


És így van, kedves Shaumbrák, mi folytatjuk e találkozás energiáját, a 11. shoudban. Mi, Metatron, a világ minden shaumbrája és az én, Tóbiás energiájában folytatjuk.
Amint legutóbbi shoudunk óta valószínűleg éreztétek, lejárt az ideje a metafizikusok karosszékének. (szórványos nevetés)  Nincs többé idő arra, hogy csupán tanulmányozzátok az anyagokat a havi energia- adagra várva. Ideje, hogy Tanitók legyetek.  Ez az OK, amiért visszatértetek a Földre a mostani időkben. Ezért választottátok azt, hogy visszatértek ezzel az új típusú élettel, mely nem elmúlt életeitek folytatása vagy fejlesztése. Ez az élet teljesen különböző és teljesen új, nem a múltra hanem a mostra épül.

 

Amint előrehaladunk a shaumbával az elkövetkező években, úgy fogtok ki kilépni, végezve munkátokat másokat tanítva... és megismétlem, ez többféle formában fog történni... de minden energia, minden erőforrás ott lesz a Mostban. Nehéz lesz megtervezni. Nehéz lesz előre meghatároznotok az eredményt. Nehéz lesz számotokra előre meghatározni még azt is, amire  szükségetek lesz a tanításhoz. De ti fel fogjátok majd fedezni azt, hogy ez abszolút módon ott van minden ÚJ pillanatban - amikor szükségetek van rá.  Nem kevés és nem túl sok. Ez egy új hatékonyság. Ez egy új típusú áramlás. Ez OTT FOG LENNI.

 

Felfedezitek majd, hogy ez mindig ott van és ekkor ti elengeditek ezt a régi típust, hogy aggódtok bármit is tesztek és megértitek majd azt, hogy ez mindig ott van. Minden alkalommal, amikor bizonyos erőforrásra, vagy egy energia típusra lesz szükségetek, felfedezitek majd, hogy ez már ott van. Ez egy teljes Merlin-típusú energia evolúciója, mely energiához a következő lépésnél és a következő szakaszban fértek hozzá. És ti, meg fogjátok érteni, hogy mi nem ajándékba adjuk ezt nektek, ez az amit ti magatok nyilvánítotok meg.

 

Egyesek közületek beijednek attól, hogy megtegyék ezt a lépést. Ezt mondjátok: "De nekem több információra van szükségem" és ti ezt soha nem fogjátok megkapni... (nevetés, Tóbiás kuncog) mivel ti kezdtek gondolkodni ezen és abban a pillanatban amikor elkezdtek ezen gondolkodni, akkor ti korrumpáljátok az energia igazi természetét és saját munkátokat.
Ti eljutottatok földi munkátok hihetetlen részének, egy új szakasznak a megtapasztalásáig. És amint már mondottam, mi tudjuk ezt... és mi már közöltük azt Cauldre-val és Linda-val és a Bíbor Kör összes személyzetével... hogy sokan el fognak majd menni. Mi érezzük, hogy sokan magukba fogják foglalni ezt az új szerepet és ezt az új típusú szolgálatot. És Shaumbra, nehéz szavakban megmagyarázni  azt a mély különbséget mely életetekben megtörténik majd, ezért mi egy példát fogunk használni, egy most kibontakozó példát, egy élő embert - két élő embert - akiknek ti beszélhettek, akiknek szemükbe nézhettek, akiket tapasztalatukról kérdezhettek. Ti láthatjátok, hogy e dolgot meg lehet csinálni.

 

Az a kettő, akikről beszélünk, Garrett és Andra, akit ti Normának neveztek. Ők nemrég, eljutottak életüknek ama pontjára amikor nagyon zavartnak, tájékozatlannak és illúzió vesztettnek érezték magukat... Ők nagyon szerettek volna dolgozni ezzel az Új típusú Energiával, azonban nagyon sok akadályt fenntartottak maguk közt, hogy ezt megtehessék. Ők beléptek egy... és mi hisszük, hogy ti nem haragudtok meg azért, hogy ilyen nyíltan beszélünk rólatok... ők eljutottak életük egy olyan pontjához, amikor azt hitték, hogy csupán kétféle választási lehetőséggel rendelkeznek: hogy előre lépjenek, óriási ugrást téve; vagy, teljesen kint maradjanak, elhagyva a bolygót, hogy így fejezzem ki magam. Nyilvánvalóan, ők nem hagyták el a bolygót!

 

Ők képtelenek voltak semleges állapotban maradni. Történnie kellett egy eseménynek az életükben, mely kivonja őket semleges állapotukból. Sokan közületek tudjátok mi volt ez az esemény, mely mély hatást gyakorolt rájuk, arra késztetve őket, hogy lelki szintükre menjenek és megkérdezzék maguktól, miért vannak itt - ennek jelentőségét - és ők, meghoztak egy döntést. Ezzel a döntéssel és azáltal, hogy egy ugrást tettek hitükben, ezt mondták: "Igen, mi azt választjuk, hogy Tanitók leszünk. Bármit megteszünk ami kell azért, hogy tanitók lehessünk." És megtették ezt. Ők nem tervezték meg ezt. Ők nem vázoltak fel egy akció tervet a papírra. Ők egyszerűen, lelkük mélyén egyetértettek ezzel.

 

Rövid időn belül, minden megváltozott. Ők szenvedélyként végzik most munkájukat. Ők, az egész világban utazgatnak, amit sokan szeretnének közületek tenni. Most ők bőségben élnek - és ez a bőség folytatódni fog életükben. Mi, pénzügyi bőségről beszélünk; mi egészség és energia bőségről beszélünk. Még a kettőjük között lévő kapcsolat is megváltozott, egy új szintre emelkedve. Ők, emberi példái annak ami megtörténhet.
Lehet, hogy ti nem kell eljutnotok a végletekig, mint ők, hogy eddig elérkezzetek, ám bizonyos értelemben, Garrett felajánlotta szolgálatát ezt mondva: „Nézd, ez történik.”  Ti semmit ne várjatok el. Meg szeretné ő változtatni ezt a tapasztalatot? Mi engedélyezzük, hogy válaszoljon erre. Meg szeretnéd változtatni te, azt a tapasztalatot?

 

GARRETT:  Egy cseppet sem.

 

Egy cseppet sem. Mivel ez új kapukat nyitott meg, egy autentikus természetet nyitott meg mindkettőjüknek és elvezette őket ahhoz amit tenniük kell a Földön. Egyiküknek sem kellene itt lenniük. Tulajdonképpen mindketten, sok éven át unatkoztak,    (Tóbiás kuncog) arra várakozva, hogy az emberi tudat utolérje őket, hogy elkezdhessék munkájukat. Ők még mindig tanulják hogyan lépjenek be ennek áramlásába, hogyan legyenek hatékonyak energetikailag munkájukban, és az energetikai hatékonyság azt jelenti, hogy többre is képesek, jobban örülhetnek, sokkal elégedettebbek lehetnek.

 

Ez példa mindannyiotok számára. E dolog nem azt jelenti, hogy holnap kirohantok és elhagyjátok szolgálatunkat. Ez nem jelenti azt, hogy drasztikus mozdulatokat kell tennetek. Oh, a mozgás értetek fog megtörténni! (nevetés, Tóbiás kuncog) Mihelyt beleegyeztek és készen álltok arra, hogy az Új Energia Tanitói legyetek és egyetértetek azzal, hogy azokon a területeken dolgozzatok melyeket mi ma felsoroltunk és készen vagytok arra, hogy szuverén énetek legyetek, és a Bíbor Kör energiájával dolgozzatok, mely egy támogató energia mechanizmus itt a Földön és, hogy a Bíbor Tanács tagjaival dolgozzatok, - minden magától elkezd megtörténni. Valóban, minden kezd beáramlani.

 

Néha ezek közül egyesek, megzavarják emberi természeteteket. Amikor át kell esnetek egy műtéten, amikor a rák betegség bélyegét hordozzátok mint Garrett, természetesen ez megrengeti majd emberi természeteteket. Megismételjük újból, ti nem kell e drasztikus példát alkalmazzátok, azonban nektek készen kell lennetek az életetekben megjelenő változásokra. Ti, ne próbáljatok csupán régi emberi talapzatotokra építkezni. Ti ne próbáljatok meg csupán nagyobbá, okosabbá, szebbé és gazdagabbá  válni. És ha igen, ha mégis igen, úgy találjátok majd, hogy ez az energia ellentétes hatást fog kiváltani.

 

De, amint kiléptek és szenvedélyeteket megélitek, azokon a területeken fogtok tanitani melyekről ma beszéltünk, az történik, hogy a többi természetes dolog magától belép majd. Új módon beágyazódó energiátok, tanítási szenvedélyetekkel egyetemben, automatikusan több energiát fog vonzani számotokra... több pénzt, szebb lesz a külsőtök, (nevetés) bármi megvan... az erőforrások munkátokat fogják támogatni.

 

Mi tudjuk, hogy sokan testsúlyotok miatt aggódtok. Úgy fogjátok majd találni, amint beléptek igazi szenvedélyetekbe, hogy nem kelll a Régi Energiát cipelnetek. Nem kell elraktároznotok ezt. Ez egy nem hatékony, nagyon korlátozó energia. Látni fogjátok, hogy az étel melyre ma szükségetek van, energetikailag felvehető, a megfelelő módon áll rendelkezésetekre, szükségleteitek függvényében. Biológiátok, kiegyensúlyozza majd önmagát. Sokan közületek óriási mennyiségű energiákra terjeszkedtek ki, testsúlyotok felett aggódva, harcolva testsúlyotokkal, de amint a következő szintre fogtok lépni, ez automatikusan fog dolgozni. Mi tudjuk, hogy egyesek nem értenek egyet ezzel a nyilatkozattal, azonban látni fogjátok, hogy valóban igaz ez. Élet-változás. Élet változás.

 

Most, ti most is aggódva ültök: „De mi lesz gyermekeimmel, férjemmel, üzleti életemmel,” és a többi hasonló dologgal?  Shaumbra, ti fel kell szabadítsátok ezt. Nektek le kell válnotok ezekről. Mi nem garantálhatunk, nem ígérhetünk vagy nem garantálhatunk semmit, mi nem vagyunk benne ebben az üzletben, de mi újból arra kérünk titeket, beszéljetek Andraval és Garettel és mondjátok: „De mi történik?”
Nézzétek, mi történt házukban miután átmentek ezen a folyamaton. Elvették tőlük. A házat amit béreltek, helyetettesitették egy nagyobbal, egy szebb házzal, mely az ők tulajdonuk. Látjátok, létezik az energiának egy fejlődése, amit ti nem tervezhettek meg. Ti nem léphettek fel elvárásokkal. Ti, nem kérhettek egy korlátolt eredményt. Ez, a szélesre tártságról szól.

 

Ezek után, mi megpróbálunk válaszolni azok kérdéseire, akik elég bátrak ma, elénk lépni.

 

SHAUMBRA 1 kérdése: ( Linda olvassa az internetről): Tóbiás, tudsz néhány speciális útmutatást adni nekem arról, hogyan építsek meg egy hatékony hidrogén fejlesztő reaktort, mely sokkal jobb lesz majd mint amit ma ismerünk, mely hajtaná a mai diesel vagy gáz motorjainkat. Milyen technikai kutatásokat kellene keresnünk, hogy megépithessünk egy hatékony gázról- hidrogénre való váltást és megvalósitható-e a gázról-hidrogénre való átváltás egyszerűbb alkalmazása a jelenlegi járműveknél?

 

TÓBIÁS: Valóban. Mi azt válaszoljuk, hogy a víz óriási energia mennyiségeket tartalmaz magában. De mi azt is mondjuk, hogy az energia előállításnak sokkal hatékonyabb útjai is vannak. Mi látjuk, hogy a hidrogén értéke rövid távú.

 

Az egyik skála, amit a Bíbor Körben meg fogunk alapozni veletek - egyszerűen, az új energia források felkutatása és fejlesztése. Mi, egy kiválasztott csoportnak fogunk beszélni - a gravitáció jellegzetes energiájáról, mely tulajdonképpen nagyon hatékonnyá válik felfedezése pillanatától kezdve; a különböző típusú hullám formák és frekvenciák energia tartalmáról mely a levegőben lebeg körülöttetek, szabad felhasználásra várva.

 

A hidrogénből nyert energia tartalom, viszonylag kevésbé hatékony. Ez, csupán kis százalékban elégíti ki a világ energia szükségleteit rövid távon. Ezért mi átsiklunk ezen, a kecske játékát űzve, más energia kutatás területein dolgozva. Köszönöm.

 

SHAUMBRA 2 kérdése: (egy asszony a mikrofonnál): Köszönöm a meghívást arra, hogy jövőnk tanitói és megszervezői legyünk - az ipar, a nevelés, a művészet tanitói és szervezői - és amint ültem és hallgattam azt amiről te nekünk beszéltem, elkezdtem feltenni a kérdést magamnak, hol fogják keresztezni egymást ezek az utak? Mi beszéltünk a Shaumbra Egyetemről... talán a Régi Energiás gondolkodásomtól származik kérdésem: "Hol van ez a hely? Létezik egy bizonyos hely? Ez egy kibernetikai hely?” és amikor eljutottam ehhez a pontig, ezt gondoltam:
„Ez egy nagyon magányos hely - szeretnék más emberekkel beszélni.”

 

De azt kérdezem magamtól, létezik egy találkozási hely... te azt mondtad nem erőforrások vagy könyvtárak, egyik sem ezek közül... egy hely, ahol az emberek megosztják egymással az energia forrásokkal vagy az új energiás neveléssel kapcsolatos információikat - egy olyan hely, ahol a Bibor Körben összegyűlünk és ilymódon találkozunk egymással, egy hely ahol reméljük, hogy összetalálkozunk egy utcai ismerősünkkel, aki ugyanazt hiszi vagy érzi amit mi.

 

TÓBIÁS: Valóban, összekapcsolódik - hogy is mondjam- a shaumbráról való olvasásunkkal és a shaumbrával való közös munkánkra alapozva. Ez változatos utakon fog egymásra találni, nincs egyetlen válasz erre. Ti, pár héten belül meg fogjátok találni, amikor be fogjuk jelenteni először a Shaumbra Szolgálati Központ indulását. Ez el fog jönni... és Cauldre itt most veszekedik velünk.... mi meg fogjuk kérni őt arra, hogy a lehető leggyorsabban hirdesse ki ezt. Onnan meg fogjátok látni majd, hogy ez egy fizikai hely, az első Shaumbra központ és Shaumbra Egyetem számára, mely kezdi megsokszorozni önmagát más országokban, más helyeken, még itt Észak Amerikában is: mert mihelyt megszületik az első energia vagy megnyilvánul az első hely, ez elkezd szétterjedni.

 

De ugyancsak értitek a Shaumbra Egyetemem virtuális jelentőségét, az interneten, mely most dolgozik, és Cauldre azt mondja, hogy a bejelentés július hónapban fog megjönni, a virtuális egyetemről. És internetetek által, lehetséges az összekapcsolódás és kommunikáció az egész világ Shaumbáival, osztály csoportjaitokkal és egyszerű találkozásaitok.

 

Valószínűleg létezik a shaumbra ama szükséglete vagy vágya a találkozásra, speciális megnevezés vagy szerkezet nélkül. Más szóval, nincs szükség egy speciális iskola típusra, nem kell merev találkozási formát öltenie. Nagy szükség lesz arra, hogy a shaumbra rugalmas formában találkozzon egymással és akkor látni fogjátok, amint az energiák fejlődnek majd attól a találkozástól. Főképp 50-100 fős, aktív módon tanitó shaumbra találkozásakor fogjátok meglátni mi történik ezután. 

 

Tehát, te nagyszerű kérdést tettél fel és ezek hamarosan megnyilvánulnak majd és bejelentésre kerülnek.

 

SHAUMBRA 2: Köszönöm.

 

 SHAUMBRA 3 kérdése (Linda olvassa az internetről): Ok, szeretném tudni, hogy lehetséges- e igazi megértés egymás iránt. Az angyalok teljesen megértik egymást amikor te kommunikálsz és te megértesz minket, embereket?

 

SHAUMBRA 3:... vagy mindig létezik valami közöttünk amit te és mi nem értünk meg?

 

TÓBIÁS:  Addig amíg egy angyal vagy egy ember fenntart bizonyos pajzsot - egy energia pajzsot - akkor lehetetlen áthatolni vagy átlátni ezen vagy teljesen megérteni őt. Az emberek nagy részének ilyen pajzsa vagy képernyője van. Létezik az a régi fogalom, hogy az angyalok vagy Isten mindent látnak és mindent tudnak, de az emberek könnyedén elrejthetik magukat mivel a legnagyobb angyal sem képes behatolni oda.

 

Ez egy olyan ajándék, melyet minden Lény megadott magának, egy bizonyos típusú védelme ez az intimitásnak. Tehát, ez nagyon megnehezíti a kommunikálást, mivel maguk az angyalok... és ti is meg kell értsétek, hogy az angyalok csupán nem-fizikai lények. Csupán az angyali cím birtoklása nem jelenti azt, hogy ők speciálisak vagy korrektek, vagy főképp fogékonyabbak.  Maguk az angyalok is játszanak játékokat és elrejtik önmagukat. Tehát, a kommunikáció nagyon nehéz.

 

Mindkét parton - angyali és emberi - létezik egy aggodalom abban, hogy ha leteszitek védekezéseteket, akkor ez újabb visszaélést fog hozni - az emberek ellopják energiátokokat. Annak ellenére, hogy ez nem igaz, sok entitás működik ily módon. Tehát, a kommunikálás nagyon, nagyon nehéz.

 

Mihelyt ti leteszitek ezeket a védekezéseket, meg fogjátok érteni, hogy semmi sem sebezhet meg titeket. Nem fognak démoni erők behatolni életetekbe. Meg fogjátok érteni, hogy ti vagytok minden eszenciátok középpontja. Senki sem veheti el ezt tőletek, főképp ha megértésben működtök. Ti ne próbáljatok semmit megváltoztatni, és semmi sem fog megváltoztatásotokkal próbálkozni.  Nevezhetitek e dolgot láthatatlannak, ha kívánjátok. Amikor a teljes megértésben vagytok... az amit ti sötét vagy negatív erőnek neveznétek, - nem láthat titeket, mivel, hogy is mondjam, ti nem képeztek árnyékot. Tehát... köszönöm.

 

 SHUAMBRA 4 kérdése (egy asszony a mikrofonnál): Hello, Tóbiás. Miután elvégeztem az ESS kurzust, (Eleuthera Synchrotize System, Eleuthera eegy helység a Bahama szigeteken) világossá vált számomra, hogy el kell hagynom férjemet és meg is tettem...

 

TOBIÁS: Te, Saint Germainnak kellene ezt mondd, nem pedig nekem, ám nem...
(nevetés). Folytasd.

 

SHAUMBRA 4: ... tehát úgy döntöttem, hogy megteszem ezt a dolgot. Kérdésem azonban az, hogyan fog segíteni engem ez a dolog és hogyan kapcsolódik ez autentikusságomhoz és mindahhoz amiről te ma beszéltél? Tehát, remélem, hogy megérteted velem ezt a dolgot, sok ellenállásba fogok ütközni és nagyon nagy belső erőre lesz majd szükségem e dolog véghez viteléhez?

 

TOBIÁS:  Neked megvan az erőd, és az ellenállás szinte nem is olyan lesz amilyennek hiszed. Létezik egy kiegyensúlyozatlan energia kötődés, melynek régóta tudatában vagy már. Te önmagadban autentikus vagy azáltal, hogy elmész, hogy az energia egyensúly helyre állhasson. Az ilyen helyzetben, te - hogy is mondjam-  Cauldre nyugtalankodik itt egy kissé, hogy tanácsokat osztogatunk emberi kapcsolatokban... de, te szívedet követed, tudva, hogy jelenlegi helyzeted nem működik. Tehát, te visszavonulsz, engedve az energiának visszatérését saját egyensúlyába. Talán, egy bizonyos ponton meg fogod tudni, hogy ismét párt alkotsz majd ezzel a kedvessel vagy talán eljött az ideje annak, hogy tovább haladj.

 

Tehát, kérdésedre igazolást kaptál részünkről, mivel az energiák egyértelműen nem voltak egyensúlyban. A szeretet talán még ott van, és talán úgy fogod találni, hogy nagyrészt igy a jobb mindkettőtöknek. Azokat a dolgokat, melyeket te már éreztél bensődben, most kijátszod. Azt szeretnénk tehát ha megértenéd, hogy van erőd megtenni ezt a dolgot és a démonok inkább fejedben vannak nem valóságosak.

 

SHAUMBRA 4: Köszönöm.

 

TOBIÁS: Köszönöm.

 

 SHAUMBRA 5 kérdése: ( Linda olvassa az internetről):  Sokszor úgy döntöttem már, hogy még itt maradok, ám mélyen mégis el akarok menni, mintha nem tudnám meggyőzni magamat teljesen arról, hogy maradjak. Most úgy érzem mintha nagyon beteg volnék,   és azt választottam, hogy itt maradok és egészséges vagyok, ám mégis a távozásra hajlok. Annyira beteg vagyok, ahogy érzem magam és hogyan dönthetem el igazán, hogy menjek vagy maradjak?

 

TOBIÁS: Valóban. Nagyon nehéz volt sok shaumbrának itt maradni a Földön, a korrekt időket megelőzően. Mi hét éve tárgyalunk az emberiség természetéről és energiáról és istenségről. Hosszú-hosszú időt felvett, de most, a mi perspektívánkból, ez nagyon gyorsan eltelt.

 

Te, - ti mindannyian - tanitóként jöttél ide. Ti a szeretet, a szenvedély munkáját jöttetek elvégezni szolgálatotokban. Ti egy fenntartási szabványban voltatok hosszú időn keresztül, ezért úgy éreztétek, hogy talán nem szükséges a Földön maradnotok. Most, ti készen vagytok, mi készen vagyunk és az emberiség is készen áll és egy más szintű szenvedélyt fogtok találni. Te úgy fogod találni, hogy már nem kérdés a menni vagy maradni. Ez nem az élethez való meggondolatlan ragaszkodás vágya. Te szenvedélyedben vagy azt teszed amit tenni akarsz.  Ezért azt mondjuk, hogy minden kezd belépni életedbe - és minden unalom, hiány vagy beteljesületlenségi érzés el fog párologni. Újból, megkérünk arra, hogy beszélj Andraval és Garettel tapasztalatukról ebben az energiában, és hogyan változik meg mindez, amikor szenvedélyedben vagy. Köszönöm. 

 

 SHAUMBRA 6 kérdése (egy asszony a mikrofonnál). Döntöttem, hogy újra-kiegyensúlyozom teljesen testemet, és amióta ezt választottam, úgy tűnik, hogy az amit agyam "hőhullámnak" nevez, annyira felerősödött mintha saját globális felmelegedést élnék át, ha így fejezhetem ki magam! Tehát kérdésem az, mi tudjuk, hogy ez több annál aminek tűnik. Mennyire nevezhető ez annak amit a régi orvostudomány menopauzának nevez és mennyi található ebből testemben energia változásként, és meg kellene próbálnom csökkenteni e forróságot gyógyfüvekkel vagy vitaminokkal vagy magamhoz kell ölelnem? Tudnál valamilyen tanácsot adni nekem, bármit.

 

TOBIÁS: Amikor döntést hoztál tested ön kiegyensúlyozásáért, - ha mások is megteszik ezt - változásokra számíthatnak!  (nevetés)
Egyesek közületek csodálkoznak, miért van hasmenésük. Ez egy elég egyszerű válasz. Vagy miért ezek a hőhullámok, vagy miért éreztek nagy változásokat testetekben  – mivel döntést hoztatok. Ti a változás mellett döntöttetek, most a dolgoknak helyre kell kerülniük. Tested ki fog tisztulni, vagy így vagy úgy át fog alakulni.

 

A hőhullám általában a transzmutációval kapcsolatos. Ti nagyon sok régi energiát transzmutáltok. Neked főképp sok - hogy is mondjam - szeretet kapcsolatod van az elmúlt életeidből, melyeket a fizikai testedben még mindig fenntartasz. Neked egyetlen elmúlt életed sincsen. Te itt és most vagy. Tehát, engedd el ezt a fogalmat és akkor testednek nem kell olyan nehezen dolgoznia, nem kell annyira nehezen boldogulnia. Szavaid szerint, te megpróbálod túlterhelni, nyomás alatt tartani magad... már maga a szó is megremegtet! Neked, semmit kell kellene túlterhelned. Neked dolgoznod kellene - te az idővel együtt kell áramolj - tested új, természetes ritmusában.

 

Saint-Germain nemrég beszélt minden shaumbrával arról, hogy ne vegyenek táplálék kiegészítőket/pótszereket. Sokan közületek ezekkel tömik magukat... kiegészítőkkel tömik tele testüket. Ti mindent megvásároltok és semmi hasznotokra nincsen. Testetek  ki tudja egyensúlyozni önmagát, ha esélyt adtok neki és ha felhatalmazzátok őt erre. Ez a ti testetek, jogotokban áll felhatalmazni őt. Amikor elkezdtek ingadozni, mindenféle pótszereket tömve bele, azt közlitek testetekkel, hogy nem elég okos, önmaga irányításában. Ti azt mondjátok, hogy a test nem kellene természetes kiegyensúlyozó munkát végezzen. Természetesen a test hallgat erre. Követi ezt. Mi arra kérünk téged, hogy ne szedjed ezeket a pótszereket. Engedd meg testednek, hogy meggyógyitsa önmagát és kövesd mi történik. Talán még lesznek forradásaid egy bizonyos ideig. Talán, torokfájásaid lesznek. Talán még másfajta kisülések is fognak lenni és Cauldre nem akarja, hogy valamennyit felsoroljuk most itt! (nevetés) 
De – kihangsúlyozza a de-t!! (harsány nevetés, Tóbiás nevet)... de, tested egy folyamaton megy át. Ez válaszol arra, amit te hívásnak nevezel. Most haladj végig a folyamaton. Ne lopd el tőle, ne távolítsd el, ezt a szép folyamatot melyen áthalad tested. Nem számit az, ha menopauzának vagy meta-pauzának vagy bármi másnak akarod címkézni. Ez csupán önmaga kijavításáról/helyrehozásáról szól. És újból, megkérünk téged arra, hogy menj el Andrahoz és Garetthez és beszélj nekik, főképp a fizikai, biológiai kiigazításról.

 

Shaumbra 6: Köszönöm.

 

LINDA:  Van valami oka annak, hogy foglalkoztat téged az arc/száj? (nevetés)

 

SHAUMBRA 7 kérdése( Linda olvassa az internetről): Patrice vagyok Tokióból és szeretném feltenni a következő kérdést. Ezelőtt 10 évvel, megfigyeltem a japán embereknél az "atópiának"(renyheség, tunyaság) nevezett állapot elterjedésének növekedését. Ez egyaránt érinti mint a felnőtteket mint a gyermekeket és nagyon nehéz terhet jelenthet számukra. Én érzem, hogy egy kis tudat változásra van szükség, általában tisztításra, minden embernél akit érint ez a probléma. Én nem tudom miért, de késztetést érzek arra, hogy ezen a területen dolgozzam. Van valami ötleted vagy utalásod arra, hogyan járulhatnék hozzá a terep felszabadításához és meggyógyításához ezen a területen? Köszönöm.

 

TOBIÁS: Valóban. Ezt a blokádok számlájára irható - energia blokád- az agyban és ama kiegyensúlyozatlanság következménye, amit ti szív energiának neveztek. Ha visszavezeted ezt, ha megnyitod szívedet és lehetővé teszed a megfelelő áramlást, meg fogod tapasztalni, hogy e tünet megszűnik/eltávozik majd. Azonban a provokáció a mentálból való kilépésben, a szív skálájának megnyitásában rejlik, valamint a természetes áramlás visszahozatalában, mivel főképp a ti társadalmatokban, növekedni fog az ellenállás, egy nagy ellenállás várható. Köszönöm.

 

 SHAUMBRA 8 kérdése: (egy asszony a mikrofonnál). Igeen, Tóbiás. Jó téged látni itt, ülve, mosolyogva és mindannyiunkat szeretve. Igeen, Tóbiás, te tudod, hogy én miért vagyok itt... igeen, ok...

 

LINDA:  Tedd fel kérdésed, hogy tudja meg a hallgatóság is!

 

SHAUMBRA 8: Igeen, Linda most felteszem a kérdést, (nevetés) de vissza kell mennem a bokor köré, mivel egy egész történelemről van szó – egy kis történelmi bemutatót kell tartanom. A tavaly felkészültem és úgy döntöttem, hogy Thaiföldre kell költöznöm, amikor férjemmel laktam és mondtam, hogy el fogok jönni. És amikor visszatértem Ausztriába és áruba bocsátottam házamat és nem tudtam eladni decemberig, és december az a hónap, amikor minden évben meglátogatom férjemet néhány hónapra. És ő amerikai és Thaiföldön él, és én thai vagyok aki Ausztriában él! (nevetés). Igeen, egy kicsit különös helyzet ez, ám én semmit sem tettem ezzel a dologgal kapcsolatosan. Ez csupán megtörtént - mintha ki lett volna tervezve. És mi, nem váltunk el, csupán külön költöztünk.

 

OK, miután veled beszéltem egy kicsit decemberben a Kristálytisztaság szemináriumon, igeen, szert tettem egy biztonságra és már nem tudtam hová is kellene költöznöm. És ezután elmentem Thaiföldre. Mindenki meghatódott, családom és férjem is és ők valamennyien azt akarták, hogy költözzem vissza Thaiföldre, azonban ez alkalommal úgy döntöttem, hogy nem engedem bevonni magam abba amit szerintük tennem kellene. Eldöntöttem, hogy Theresa leszek, de Theresa eltervezte ezt az utazást, három vagy négy hónappal előbb, mielőtt Theresa lettem volna, mivel belefáradtam abba, hogy mindig mások igényeinek kell eleget tennem és majd....

 

OK, hirtelen, elmentem Norma szemináriumára a depresszióról, Quan Yin - nel, és majd az Álom utazásra, Saint-Germain -nel,   Zürichbe.  És ezután hazamentem és egyszerre valami történt. Igeen, a házzal - újból árulni kezdtem a házat... ”Hova mész?”, „Jól van, Quan Yin és Metatron küldtek engem ide és ők velem vannak.”  Ezt mondtam nekik: „Fiúk, el kell kísérnetek engem” és én elmentem  New York északi részébe, hogy keressek magamnak egy helyet, ahol érezzek és érezzek és érezzek. Tíz napot voltam ott és ez jól fogott nekem. Én már régen laktam ott és igeen, az nagyon pozitív volt.

 


És most, nem tudom, hogy oda költözzem-e vagy ne de engedem megtörténni. De, én haza megyek és szeretnélek téged Thaiföldről kérdezni. OK, ez sors magvam volt? Mivel akkor, amikor Ausztriában éltem, azt mondtam magamban, hogy egy szép napon haza fogok térni és ott fogok meghalni. Tehát ez volt sorsom magva? És második kérdésem a következő: Amerikába fogok költözni, abba az országba amit oly nagyon szeretek, az embereket szintén, bár én Thaiföldön születtem. Tehát tudsz kérlek nekem útmutatást adni. Nagyon köszönöm.

 

TOBIÁS: Valóban. És mielőtt távoznál a mikrofontól, valami egyszerűt kérdeznénk tőled. És amint itt beszéltél, és shaumbra, megfelelt a te energiádnak, te egy problémát hoztál felszínre, nemcsak magadért, hanem minden shaumbáért.
Sok shaumbra már tudja - hogy is mondjam - a választ. Ez a választástól való félelem, a félelem kimondani: "Ezt akarom tenni.”  Téged arra tanítottak, hogy ne érezz vagy ne gondolkozz vagy ne cselekedj Theresaért. Téged arra idomítottak, hogy ne hozz saját döntéseket. Ebben a helyzetben Saint-Germain kategorikus, régen szorgalmazza, hogy ideje elkezdenetek dönteni és majd nézzétek az eredmények kibontakozását.  Te azt várod, hogy én döntsek helyetted - bocsánat, de nem tehetem meg ezt.

 

SHAUMBRA 8: Nem, nem kell megtenned.

 

TOBIÁS: Te, Saint-Germainra, Quan Yinre, és másokra vártál. Te ebbe burkolóztál...

 

SHAUMBRA 8:  Nekem konfirmálásra/igazolásra van szükségem.

 

Tóbiás: ... te egy kis tanácsba burkoltad ezt - de mi valamennyien ülünk és várjuk, hogy te hozd meg azt az átkozott döntésedet! (nagy nevetés a hallgatóságból).

 

SHAUMBRA 8: (énekelve) Én, Amerikában akarok élni! Ok, én Amerikát akarom!

 

TOBIÁS: Mihelyt meghozod döntésed, akkor minden energia beáramlik és támogatja azt. Te, nem tudtad... azért volt problémád házad eladásával, mivel te nem hoztad meg döntésedet. Neked számos nehézségeid adódtak életedben, a döntések miatt. Téged erre neveltek,  Theresa és Shaumbra, hogy ne hozz döntéseket. Téged erre programozott az új kor csoportja is, hogy is mondjam-  – hagyd, mert a Szellem majd gondoskodik erről. Te Szellem vagy, tehát mit fogsz választani? És, mi most éppen megkérdezzük tőled, mivel annyira bátor és merész voltál, hol akarsz élni? És légy pontos.

 

SHAUMBRA 8: (szünet) Amerika.

 

TOBIÁS: Ez egy nagy ország! (a hallgatóság tapsol).  Most, légy kissé pontosabb itt, mivel arra ébredsz, hogy rovod az autópályákat és az utcákon kóborolsz... (nevetés).

 

SHAUMBRA 8: Én tanitó vagyok...

 

TOBIÁS: Ez nem egy bizonyos helység/lakcím. (nevetés)

 

SHAUMBRA 8: Nem... New York, északi része.

 

TOBIÁS: Most... most, nézzétek mi történik itt shaumbra és Theresa. Te döntést hoztál – New York északi része – tehát, az energiák most már kezdenek oda áramlani. Nem egy év múlva, hanem most rögtön. Minden megváltozott, mivel te meghoztál egy döntést. Ez volt számodra a legnehezebb dolog. Ti azt hiszitek, hogy döntéseket hoztok, ám ti nem hoztok. Ti és sok más emberi lény, nem hoztok döntéseket. Ti féltek döntéseket hozni. Ti eldöntitek, mit nem akartok megtenni, ám soha nem döntitek el, mit akartok megtenni.

 

Ez egy nagyon egyszerű elv - válasszatok. Ti nem választhattok rosszul. És amikor itt átmentetek a folyamaton, erre gondoltatok: „Jó választás volt, Rossz választás volt.” Ti nem tudtok rosszul dönteni. Shaumbrának van egy energiája - nektek is van egy energiátok - ez önmagát ki fogja egyensúlyozni. Tehát, ti döntsetek és legalább van egy mozgó energiátok. Van valamitek ami áramlik.

 

Most, te döntesz és most te életet adsz ennek, saját alkotásodnak. Nézd amint dolgozni kezd. Lehet, hogy egy ideig vonzódást érzel New York északi részéhez. Az energia addig az ideig fog áramlani, amíg te vele áramolsz, majd új lehetőségeket fog megnyitni és talán te mostantól kezdve egy év múlva ezt fogod mondani: „Nekem valójában Chicagóban kellene lennem” vagy
Coloradóban vagy máshol. Azonban a lényeges dolog itt az, hogy te légy bátor és kívánj döntéseket hozni. A döntés, az Új energia üzemanyaga. Egy olyan üzemanyag, mely mozgatja a dolgokat, újból mozgásba hozza a dolgokat. Tehát, te döntöttél, most nézd mi történik és ne menj vissza senkihez igazolásért. Nincs szükséged ilyenekre mint: de, ha, és, vagy, - ezekkel kapcsolatosan. Te meghoztál egy döntést - kezdj ezzel együtt költözni.

 

SHAUMBRA 8: Én még csak 63 éves vagyok, Tóbiás. Köszönöm.

 

TOBIÁS:  Még sok év van előtted. Nagyon sok év.

 

SHAUMBRA 8:  Készen vagyok erre. (a hallgatóság tapsol). Nagyon köszönöm.

 

LINDA: Utolsó kérdés.

 

TOBIÁS: Még van néhány.

 

LINDA:  Oh... te meg kell beszéld Cauldreval ezt.

 

 SHAUMBRA 9 kérdése: (egy asszony a mikrofonnál): Hello, Tóbiás. Szeretnélek a " Zöld Piramissal" való kötődésemről kérdezni téged. Ez álmomban jött hozzám néhány éve és tudom, hogy használnom kell ezt valamiképpen életemben, és főképp szeretnék szert tenne arra az adottságra hogyan alkalmazhatom ezt energetikai munkámban és hogy ez a Régi Energiához tartozik-e vagy most is használhatom.

 

TOBIÁS: Valóban. Elmúlt életeid tettei miatt ez a kötődés átáramlik ezen. Mivel néha az amit te piramis energiának nevezel... és az a piramis energia amit te épp most megérintesz....ez a nem fizikai partokon létezik, te azon találod magad, hogy oda mész. És újból, ez részben elmúlt életed energiája, mely soha többé nem te vagy. De te tetten éred magad, hogy e piramis eszközhöz folyamodsz. Most mi, arra kérünk, hogy engedd el ezt. Ez a régi energiából jön, a régi energiában van az eredményeket illetően, főképp most számodra. Neked nincs szükséged arra, hogy a piramis eszközként dolgozzon számodra. Neked egyszerű eszközökre van szükséged, amint elmagyaráztam Therezánek is: döntést hozni és teremtőnek lenni. Néha ezek a dolgok olyanok mint a mankók, sok shaumbra számára. Ti bezárkóztok ezekbe, és mi nem azt mondjuk, hogy ezek negatívak csupán azt, hogy korlátozóak. Mi új területekre lépünk be és mi azt kérjük tőled és azt kérjük mindenkitől, hogy dobjátok el régi mankóitokat, mivel ezek korlátozzák az eredményt. Ez a legnagyobb ok, amiért azt kérjük, hogy engedjétek el. Ezek korlátozzák az eredményt. Tehát, köszönöm.

 

SHAUMBRA 9: OK, köszönöm.

 

LINDA: Utolsó kérdés.

 

 SHAUMBRA 10 kérdése: (egy asszony a mikrofonnál): hello, Tóbiás. Nagyon röviden, mi történik munkahelyemmel?

 

TOBIÁS: Valóban. A munkahely amit te... a te munkahelyed - és mi itt, sok shaumbrához szólunk szintén, – sok munkahely a Régi Energiában van. Ezek bizonyos módon fenntartják a szabványt számotokra. Ezek csupán egy létezési út miközben az Új Energia belép és miközben mi, áthaladunk előadásainkkal tanitói voltotok előkészítésén.

 

Tehát, a legjobb dolog számotokra, akiknek munkahelyük van az, hogy engedjétek el ezeket! És, mit értünk mi ez alatt: váljatok le energetikailag róla. Képzeljétel el magatokat, amint elengeditek ezt, engedjétek hélium ballonként elszállni.  
E dolog nem jelenti azt, hogy beadjátok lemondásotokat. E dolog nem jelenti azt, hogy ki fognak dobni. E dolog annyit jelent, hogy ti felszabadultok e függőség alól, hogy egy új típusú - hogy is mondjam - szenvedély foglalja el helyét. És amikor ti felszabadultok e régi munkahelytől és a régi fizetési módtól, meg fogtok lepődni az új típustól... hogy is mondjam - mi nem akarjuk ezt munkahelynek nevezni, de egy új leletőség fog életetekbe belépni.

 

Sok shaumbra - és shaumbra - még mindig függtök munkahelyetektől. Mi elmondtuk már ezt soknak közületek: amikor mi belépünk az igazi tanításba, nagyon nehezetekre fog esni, hogy egy társaságnak dolgozzatok. Nagyon fontos lesz számotokra, hogy egy új típusú munkát végezzetek. Tehát, engedjétek el munkahelyeteket. Ez egy csodálatos dolog.

 

SHAUMBRA 10:  Jól van.

 

LINDA:  Még egy kérdés.

 

Tóbiás: Még egy.

 

 SHAUMBRA 11 kérdése ( egy asszony a mikrofonnál): Hello, nekem van egy kérdésem. Tudnál nekünk az új orvostudományról beszélni, és most éppen nagyon zavart vagyok, mivel orvosom szerint meg kell műtessem magam méhdaganattal, és az alternatívgyógyászat szakemberei szerint nincs szükségem erre a műtétre. Tehát, mit javasolsz nekem épp most? Mi nem ismerjük azt az orvostudományt, melyről te beszélsz nekünk. Mit tehetek?

 

Tóbiás: Valóban, mi sokat fogunk még beszélgetni az orvostudomány energiájáról, és ez magában foglalja mint az alternatív mint a hagyományos medicinát, de mi más szinten fogjuk megközelíteni ezt.

 

Egyik sem rossz, sem az alternatív, sem a hagyományos és mi most, éppen a hagyományos orvostudományt fogjuk példának felhozni, vagyis a sebészetet: lényegében, ha te a sebészetet választod, azt választod, hogy élni akarsz és te ezt  sebészeti úton valósítod meg. De, te befolyásolhatod a gyógyulás sebességét  és a végbemenő sebészeti beavatkozás hatékonyságát. Neked nem kell - hogy is mondjam - az orvosokra vagy erre a mesterségre bíznod magad. Te aktív módon részt vehetsz az egész műtét energetikai folyamatában.

 

Ez most valószínűleg a legjobb esély arra, hogy megszabadulj attól a daganattól. Végül, meg fog jelenni egy sokkal hatékonyabb technológia is. Ám ha te, a műtétet választod, akkor vegyél részt ebben. Te választ azt, ha akarod, hogy tested megtisztuljon ezektől a dolgoktól. Dönts úgy, hogy élni akarsz és itt akarsz maradni a Földön. Válaszd azt, hogy mostantól kezdve egyensúlyban lesz tested, tartsd fenn ezt a drága egyensúlyt oly módon, hogy a rák vírusa soha többé ne vonzódjon testedhez.

 

Semmi rossz nincsen a hagyományos vagy alternatív orvostudományban. Azonban most, az a fontos számodra és minden shaumbra számára, hogy meghozzátok saját döntéseteket és tegyétek bensővé ama vágyat, hogy továbbra is fizikai testben akartok élni. 
Ennek mély behatása lesz majd a műtét eredményére ha ezt a dolgot választod. Köszönöm.

 

SHAUMBRA 11: Köszönöm.

 

(a hallgatóság tapsol)

 

TOBIÁS: És ezzel Shaumbra, mi befejezzük ezt a Kristálytisztaság Sorozatot.
Mi, új területekre fogunk lépni a következő sorozatban: A TANITÓK SOROZATÁBAN.  
Mi, a Tanitók eszközeiről és tapasztalatairól fogunk majd beszélni.
Mi, az emberi lényekkel való munkáról és bizonyos megjelenő kihívásokról fogunk majd beszélni. 

 

Ám, ez nem rólatok fog szólni! Mi, hosszú beszélgetéseket fogunk most folytatni arról, hogy mit szükséges tennetek életetekben. Mi visszatérünk majd és emlékeztetünk titeket, mivel természetesen, könnyen elfelejtitek. Mi, kérdezni fogunk titeket erről, a Tanitók Sorozat, kérdés-felelet ülésein, hogy ezek az átadásra/tanításra vonatkozó kérdésekre koncentrálódjanak, azzal kapcsolatosan, hogyan lehettek hatékony tanitók, hogyan manőverezzetek bizonyos helyzetekben, melyekkel szembe kerültök majd.

 

Shaumbra, egy illúzió az, hogy nektek problémáitok vagy nehézségeitek vannak és illúzió az is, hogy ti elmúlt életeitekből jöttetek. Szintén illúzió, hogy van egy karmátok nektek, amin dolgoznotok kellene. Ti választottátok, hogy visszajöttök ebbe az életetekbe. Ti, már felemelkedtetek. Ti, már megtettétek ezt. Ti, ott ültetek fenn és bort ittatok, szivaroztatok a nagy mesterekkel együtt. Ti, önmagatokat adtátok, itteni szolgálatotokért.

 

Tehát, mi valami nagyon különleges dolgok megvalósítására számítunk - hogy is mondjam – minden shaumbrát érintő munkára, a jövő hónapban az éves találkozónkon. Ha nem tudtok ott lenni személyesen, próbáljatok meg összekapcsolódni ezzel.

 

ÉS IGY VAN EZ.

Forditotta: Korpos Magdi

 
A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható
a Crimson Circle weboldalán (Http
://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999
augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.
A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel
felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint ötvenezer látogató jön el
minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.
A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő,
és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját
információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás
szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.
A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból,
szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem
evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és
törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp
behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.
Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen
lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a
www.crimsoncircle.com oldalon.
© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403