TÓBIÁS ANYAGOK

 

Kristálytisztaság Sorozat: SHOUD 2 – Együtt Tóbiással

Kérdések és válaszok

 

Elhangzott a Bíbor Körben

2005. szeptember 3-án

www.crimsoncircle.com

 

És valóban, kedves Shaumbrák és vendég Shaumbrák, mi folytatjuk e nap energiáját. És most eljött a pillanat, hogy beszélgetésünket a kérdésekkel és válaszokkal folytassuk. Már most, az utóbbi 15-20 percben, megéreztétek talán a változást, az energiák fejlődését amint ez a régi fogalom, Shiva, elment. Jól van, bár ti nem is tudtátok ki volt Shiva, ő mégis álarcotok része volt. Létezett ama részetek, mely hitt egy olyan Teremtőben, Istenben, aki valahol kívül van, vagy talán bennetek létezik, de akit nem éreztetek vagy nem ismertetek elég jól. Vagyis ti, az energiák második szintjére alapoztatok. Ti, az oltalmazó vagy megmentő energiáira alapoztatok. Ti ugyanakkor a pusztító energiáira is alapoztatok, mely kettő megpróbálja ellenőrzése alatt tartani kölcsönösen egymást. Ti ezt mondjátok: Most, hogy e pusztító energia elment, mi jön majd helyébe? Semmi nem veszi át a helyét. Ti egészek és teljesek vagytok önmagatokban. És, a teremtéshez, nincs szükségetek pusztításra. Ez egy régi, dualisztikus fogalom. A Teremtés önálló. Folyamatosan fejlődik. Olyan, mint egy spirál. Folyamatosan mozgásban és kiterjedésben van. És kiterjedése egyidőben történhet belül és kívül.

 

Nektek nincs többé szükségetek pusztítóra életetekben. Az emberi tudatnak egyáltalán nincs szüksége viharokra, amilyenek a közelmúltban történtek. Nincs szüksége ezekre. Más, fényesebb utak vannak, az alkotás eléréséhez, a teremtés részeseiként.  Ez egy régi fogalom, melynek most jött el az ideje. És ma, kinyitottuk az ajtót, hogy Shivát elengedjük, felszabadítsuk őt életetekből mivel nincs szükségetek folyamatosan a jó hírek után következő rossz hírekre, az építés folyamata után következő rombolás folyamatára. Lépjetek ki hitrendszereitekből, rutinjaitokból. Állandóan tele lehet életetek Teremtéssel, kifejezéssel.

 

Ma válaszolni fogok az első kérdésre, melyet - hogy is mondjam - nem hangos szóval tettek fel. Azonban utolsó találkozónk, egyik Izraelre vonatkozó kommentárjára utal. És a kérdés nagyon sok emberben megfogalmazódott szülőhazámban, abban az összefüggésben ami Izrael felszabadításával, Izrael elengedésével kapcsolatosan elhangzott, még az Izraelből való elköltözés gondolata is megfogalmazódott. Ami tulajdonképpen ezen a helyen, szülőhazámban történt az, hogy nagyon hosszú időn át blokkolódtak az energiák. Látható ez az embereken. Látható az épületeken. Még Izrael vizeiben is érezhető. Stagnálttá vált.  Ugyanakkor beragadt bizonyos módon saját maskarájába, játékába, mely folyamatos háborút és állandó feszültséget jelent. Ti csupán az emberiség nevében játszotok, az emberiség yin-yang-jében játszotok, fény és sötétség, alkotó - pusztitó. Azonban ez annyira beivódott Izrael földjébe, hogy időnként felszabadításra van szükség... kilépni egy bizonyos időre... talán néhány hónapra... vagy pár évre... ahhoz, hogy képzelőerővel ... elengedjétek minden szinten... felszabadulni annak képe alól, hogy izraeliek vagy arabok, vagy palesztinaiak vagytok... elengedni Hippurut, annak tényéért, hogy mindannyian egyformák vagytok.  Ti mindannyian ugyanabból a családból származtok. És ti most, frakciókra forgácsolódtatok szét.

 

Talán eljött a pillanat, hogy felszabadítsátok mindezeket, elengedjétek az energiavisszatartást, mert most ezt teszitek.

Mi beszéltünk az energiatámogatásról. Beszéltünk nektek erről, amikor ezen a helyen voltunk. És mondtam, hogy eljött a pillanat felszabadításukra. Azonban igen, olyan mélyen gyökerezik bennetek, hogy továbbra is ragaszkodtok ehhez az energiához. Tükörbe néztek és azt hiszitek, izraeliek vagytok. Azt gondoljátok, egy Hippuru vagytok. Ez egy régi dolog, engedjétek már el. Mondottam már, hogy közületek egyesek, szó szerint, fizikailag, ki akarnak lépni ebből az energiából, mivel nagyon erős és sűrű és el akartok menni innen vakációra, más helyre egy ideig, hogy halasztást kapjatok. Majd amikor visszatértek, másokká fogtok válni. Frissek lesztek majd. Képesek lesztek teljesen új módon segíteni a világnak ezt a részét, ezt a Szent Földet. Most az emberiség figyelmének, terheinek és nehézségeinek nagy része ide irányul ebben a zónában van. Ti ezt nem valósítjátok meg állandóan. Azonban a vallások tudata rajtatok van. Még a kormányok tudata/lelkiismerete is rajtatok van most. Ez súlyos terheket jelent nektek, bármit is tesztek. Néha szükségetek van arra, hogy kilépjetek ebből a vibrációból. Tartsatok szünetet. Gyertek és látogassátok meg a Shaumbrát ezen a helyen, a hegyekben. Töltsetek egy kis időt itt, hogy megújuljatok. Menjetek el hajózni, legalább egy hónapig az óceánon. És ez idő alatt, engedjétek el Hippurut. Engedjétek el Shivát. A pusztító energiája nagyon erős ezen a földön.

És ezek után szeretnék rátérni a következő kérdés megválaszolására.

 

SHAUMBRA 1 KÉRDÉSE (Linda olvassa internetről): Kedves Tóbiás. Egy ideje a színes sugarak frekvenciáinak technikájával dolgozom, hogy egységes állapotba hozhassam általuk a csakrákat. Szeretném segíteni ezzel a technikával a haldoklókat, mivel intuícióm azt súgja, hogy nagyban megkönnyíti számukra testük elhagyását. Kérlek kommentáld nekem ezt. Köszönöm.

 

TÓBIÁS: Valóban, a színek és hangok vibrációja, egyénileg, nagyon relaxáló hatással lehet az átmenőkre. Azonban figyelj jól, ezek a vibrációk számukra is nagyon vonzóak, nemcsak neked. Más szavakkal a te zenei és színvibrációd nagyon különböző lehet. És neked nagyon mélyre kell menned befele. Tisztáznod kell és be kell lépned az ő energiájukba, hogy megérezd azt, hogy megfelel-e. Az emberi spektrum színei végtelen segítséget nyújtanak minden enyhítő, gyógyító vagy tranzitáló folyamatban. Azonban arra fogunk kérni, hogy ne kötelezzétek ezt. Ezek nagy potenciállal rendelkező energiák és soha nem szabad kötelezővé tenni őket. Engedni kell, hogy belépjen a térbe, azonban ha nem látják szívesen, el kell engedni őket.

 

És ami még lényegesebb, a színek spektruma elég korlátolt az emberi szem számára. Sokan értik ezt közületek, mivel álmotokban olyan színeket láttok, melyek itt nem léteznek. És nincs mód arra, hogy legalább megpróbáljátok megmagyarázni ezeket nekik. Tehát, ha a színekkel fogtok dolgozni, nagyon lényeges, hogy legalább ti magatok megnyíljatok a más szinteken létező spektrumok iránt, főképp a halál és az átmenet folyamatainál. Ti ezt tisztázással tehetitek meg, félretéve annak illúzióját, hogy létezik a színeknek bizonyos vibrációs skálája vagy frekvenciája. Ti elkezdhettek behatolni a vibrációkon kívül létező kiterjedt energetikai skálába. Ezek a zöld vagy kék vagy piros. Ezek egy teljesen új összetétel... - elég nehéz itt megmagyarázni - csupán egy fehér rezonancia, nem egészen vibráció... Ez egy létező fénykiterjedés. Tehát, ha már úgyis játszadoztok ezzel, játszatok a legmagasabb szinten. Használjátok ezt a gyertyához hasonló módon, átmenő klienseteknél.

Más szavakkal, ne erőltessétek rájuk úgy, mint a gyertyát. Ne tegyétek eléjük. Csupán szelíden helyezzétek el ezeket a színskálákat magatok köré a képzelőerő segítségével, lélegezzétek be ezeket a színeket és szelíden adjátok át nekik. Majd, miközben dolgoztok velük a halál ideje alatt, és ők megkezdik átmenetüket, új színfrekvenciátok vagy rezonanciátok csupán néhány eleme fogja megvilágítani utjukat, vezetve őket. Még egyszer kihangsúlyozom azonban, ne kényszerítsétek őket erre, ne erőltessétek rájuk. És ehhez vegyítsetek egy kevés relaxációs zenét, néhány halk zenei akkordot is, amit ti is elénekelhettek, majd következzenek más rezonanciájú hangok is. Ezek szintén megkönnyítik az átmenetet.

A túlvilágra való átmenet folyamatában, amint átmennek a halál szakaszain, a leggyakrabban két faktor jelentkezik. Az egyik az ismeretlentől való félelem. Azonban ezt segíti egy fajta elkábulás, bizonyos típusú elérzéktelenedés, mely az elmére és a testre hatással van. Tehát lényeges, hogy ne serkentsétek túlzottan az elmét és az érzékeket ennél a pontnál, mivel ez visszahozhatja a félelem energiáit. Az elérzéktelenedés tulajdonképpen segít abban, hogy ne kerüljenek a félelem rémületébe. Tehát, ebben a munkátokban legyetek nagyon tudatában annak, hogyan reagál kliensetek. És erősen arra bátorítunk titeket, hogy folytassátok ezt a munkátokat. Nagy szükség van rá.

 

SHAUMBRA 2 KÉRDÉSE (egy nő a mikrofonnál): Miközben itt ültem és te kifejezted irántunk való szeretetedet, erős szeretet beáramlást éreztem. És késztetést éreztem arra, hogy itt ma felálljak. És nagyon sok kérdésem van, amit fel szeretnék tenni neked. Azonban... tulajdonképpen, úgy érzem csupán, hogy szükségem van arra, hogy itt álljak és elmondjam neked, hogy készen állok átköltözni magasabb sínemre, szeretni kis énemet, igazán átvenni ezt az Új Energiát, kiterjesztve szeretetemet és érzelmeimet. És csupán ki szeretném fejezni hálámat mindenki iránt a fátyol innenső és túlsó oldalán egyaránt, akik olyan sokféleképpen megáldottak engem. És ebben a pillanatban csupán itt akarok állni, hogy kifejezzem mindezt.

 

TÓBIÁS: Köszönöm a bátorságodat és köszönöm neked, hogy megtetted önmagaddal a következő lépést.

 

SHAUMBRA 2: Köszönöm.

 

SHAUMBRA 3 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Üdvözletem Tóbiás... vagy Adamus. Én minden eszközömet felhasználom, azonban mintha nem lenne elég ezen a helyen, ahol az élet könnyebbé és áramlóvá kezd válni. Spirituálisan és anyagilag egyaránt, mintha körben forognék. Épp csak boldogulok pénzügyi szempontból és spirituálisan még nem érzem isteni énem ragyogását. Arra várakozom, amióta megadatott nekem a megismerés, hogy lelkem szenvedélyét megéljem. És most hozzátevődik ehhez még a tisztaság ajándéka is. Azonban életem ugyanolyan zavaros, mint ezelőtt tíz évvel. Miért korlátozom magam továbbra is erre a létezésre? És én nem akarok tovább a nehézségek unalmas helyén maradni. Kérlek, kínálj nekem néhány belső perspektívát. És köszönöm a segítséget.

 

TÓBIÁS: Valóban... kérdésed is nagyon kapcsolódik mai Shoudunk összetételéhez... És tulajdonképpen te nemcsak a magad, hanem minden Shaumbra nevében kérdezel, akik úgy érzik, hogy az itt tanultak ellenére a dolgok látszólag egyáltalán nem mozdulnak. És ezért, Shaumbrára jellemző módon elhozták ma és létrehozták a Shaumbra energiát, hogy sokkal direktebb legyen a segítség. És a Shaumbra ezért szabadította fel ma a pusztítás energiáit. Te előrehaladásodról, megvilágosodásaidról beszélsz nekünk. De mégis azt mondod, hogy életed egy anyagi katasztrófa. Pénzügyi életed azért stagnál vagy összeomlott, szavaid szerint, mivel a Shaumbra továbbra is folytatja az építést és rombolást, a rombolást és építést. Te spirituálisan építetted magad, azonban a gyakorlatban ezt nem nyilvánítod meg. Tehát szabadítsd fel Shivát életedből. Engedj el minden pusztító energiát. Engedd be a bőség áramlatát. És ha továbbra is úgy látod, hogy vergődsz és nehézségeid vannak, mi arra kérünk téged, hogy egyszerűen lélegezz. Te nem tudsz - hogy is mondjam - még a különböző szinteken működni és egyelőre elásod magad, képtelen vagy mindent egy helyre illeszteni. Lélegezz. Egyesek szerint mi ezt - hogy is mondjam- elnézés helyett vagy egyszerű gyógyírként alkalmazzuk, úgy ahogy egy orvos aszpirint ír fel. Azonban végül a légzés fog visszahozni titeket egységpontotokhoz. Ti nem tudtok tudatosan lélegezni anélkül, hogy előbb vagy utóbb el ne jutnátok egy nyugalmi pillanathoz, visszatérve egységpontotokhoz. Tehát arra fogunk kérni titeket, hogy koncentráljatok egy kicsit erre a légzésre.

Hagyjátok elmenni a pusztító energiáját. És engedélyezzétek magatoknak egyszerűen az életörömet, amit ti nem tesztek meg. 

Néha ti papagájként szavakat ismételgettek, abban a hitben, hogy ez megoldja a problémát. Azonban ti most valóban képesek vagytok megengedni önmagatoknak azt, hogy örüljetek az életnek és alkotásaitoknak? Köszönöm.

 

SHAUMBRA 4 KÉRDÉSE (egy nő a mikrofonnál): Üdvözletem mindenkinek. Minden jót, Tóbiás. Nagyon szép, hogy végre itt lehetek. Arra gondolok, mit kérdezhetnék az utóbbi hónappal kapcsolatosan... És azonnal megkapom a válaszokat. És rettenetes számomra, hogy lehetőséget adtam magamnak arra, hogy itt álljak szemtől-szemben veled, Tóbiás. És ok, engedem, hogy idejöjjön hozzám most a kérdés, ebben a pillanatban. Kérdésem Németországgal, szülőhazámmal kapcsolatos. És néha úgy érzem magam, mint ennek az országnak a papja, aki megpróbálja mozgásba hozni itt az energiákat. És szeretnék több emberrel kapcsolatba lépni az egész Földön, mindannyiatokkal, hogy végül mozgásba lendüljön mindez. Én Frankfurtban lakom, az egyik nagy városban, mely annyira blokkolt. Annyira blokkolt és nem tudom mit tehetnék?

 

TÓBIÁS: Nagyon kedvesen és udvariasan azt fogjuk kérni tőled, hogy engedd el ez a küldetést. (nevetés).

 

SHAUMBRA 4: Köszönöm. Szükségem volt erre.

 

TÓBIÁS: Nagyon megterhelő annak tudata, hogy egymagad megpróbálsz megváltoztatni egy egész országot.

 

SHAUMBRA 4: Igen és lelassít engem. És dühössé, feszültté tesz.

 

TÓBIÁS: Egyéni, önmagaddal végzett munkád a legnagyobb jelentőségű. És ismétlem, olyan típusú energiát, potenciált hoz létre, melyet mások is használhatnak a te hazádban, ha mégis így döntenek. Németország tele van történelemmel. És egy nagyon erős és büszke ország, egy nagyon intelligens és kreatív ország. Azonban számos mély sebeket hordoz, melyek nagyon régi időkben gyökereznek. Bizonyos módon mondhatjuk azt, hogy ebben az országban létezett egy egyezmény, az emberi fejlődés teljes potenciáljával kapcsolatosan. És ők megengedték ennek kifejlődését. Ők fenséges dolgokat engedtek be. Azonban létezett egy negatív típusú energiareakció is, egyféle bűntudat és szégyen érzése, hogy olyan gyorsan jártak el, annak érzése, hogy ők nem voltak méltóak ezekre az ajándékokra, annak ellenére, hogy ez végtelen áldást jelenthetett volna nekik, ha megosztják az egész emberiséggel. Ők megengedték Shiva pusztító energiáinak eljövetelét, hogy ez elpusztítsa őket. Németországot bentről, nem pedig kintről rombolták le. És még nagyon mélyek a sebek. És még nagyon erős szégyen létezik ott. Te elengedheted először saját sebeidet, saját pusztítódat és szégyenedet? Ezután meg fogod látni, hogy jobban megértenek téged abban a tekintetben, amit ezért a fenséges és dicsőséges országban teszel. El kell mondanunk, hogy ez az ország még mindig annyira fenséges, amint mély álmából felébred. Úgy fogod látni, hogy a dolgok nagyon gyorsan fognak ott mozogni. És sok olyan emberrel fogsz találkozni, akikről azt hitted, hogy kinevetnének téged és gúnyt űznének szívedből, azonban most nagyon nyitottak már. Amit ott látunk, egy olyan ország, mely bizonyos módon paplan alá rejtőzik, mely még mindig megpróbálja álcázni és védeni magát, azonban most ki akar lépni, hogy kihirdesse azonosságát, hogy ki ő valójában. Egy olyan ország ez, melyben úgy érezzük erős gazdasági fejlődés lesz, még gazdasági szempontból nehéz időkben is. És egy olyan ország ez, mely többféle módon egyesítette önmagát, példát szolgáltatva a világ többi részének. Igen, még nagyon sok ott a régi seb, és amint te is érzed sok ott a régi energia. Azonban minden nagyon gyorsan mozog. A legfenségesebb munka amit megtehetsz az, amit először saját bensődben teszel. És te minden terhét hátadon cipeled. És ez nem használ neked.

 

SHAUMBRA 4: Ok, köszönöm.

 

TÓBIÁS: Köszönjük, minden munkádat.

 

SHAUMBRA 5 KÉRDÉSE (Linda olvassa, az internetről): Köszöntelek Tóbiás. Miért folytatom továbbra is életemben a félelem megtapasztalását? Én azt választom, hogy felszabadítom, azonban továbbra is nehézzé teszi Most életemet. Van valami, amit tudnom kellene?

 

TÓBIÁS: Valóban... pontosan erről beszéltünk mai shoudunk végén. Gyakran az emberi én, melyet mi a kis énnek nevezünk, fél és kiabál. Figyelmeteket akarja. Ti bejártátok ezt a végtelen spirituális utazást, azonban megfeledkeztetek gondoskodni a kis emberi énről. Legalább még egy babysitterre sem bíztátok rá őt. Egyszerűen otthagytátok (nevetés). Ő meg fél. Nem tudja mi történik. Tehát a legjobb módja annak, hogy elérjen titeket az, ha félelem energiákat küld nektek. Ti minden egyébnél gyorsabban válaszoltok erre. Forduljatok meg, kössetek békét emberi énetekkel és hozzátok magatokkal ezt az emberi ént, erre a kiterjedt utazásra. És meg fogjátok látni, hogy a félelem ki fog menni az ajtón.

 

SHAUMBRA 6 KÉRDÉSE (egy nő a mikrofonnál): Üdvözöllek Tóbiás. Veletek voltam a múlt héten Remoban és részt vettem a depresszióról szóló kérdések ülésén.

 

TÓBIÁS: Valóban.

 

SHAUMBRA 6: És azt kérdezem magamtól, hogy a saját típusú energetikai munkám, főképp a képzelet általi vezetés, megfelelő-e az ilyen típusú kliensek számára. És szeretném, ha többet mondanál ott végzett munkámról, és ha tudnál segíteni nekem abban, hogy kissé jobban megnyíljak. Köszönöm.

 

TÓBIÁS: Valóban... és mi vissza fogjuk fordítani neked a kérdést. Munkád segít, segíteni fogja azokat, akik a spirituális típusú depressziót alkalmazzák, melyről mi beszéltünk? És úgy érzed, hogy munkád ütközést fog okozni? És mit érzel te munkáddal kapcsolatban? Látod, amíg te válaszolni fogsz ezekre a kérdésekre, nekünk nincs más dolgunk, mint egyetérteni veled. Csupán bizonytalankodhatunk mi is, hozzád hasonlóan. Te rendkívül erős vagy. Te hihetetlenül érzéki vagy. De mindezek ellenére, állandóan kérdések foglalkoztatnak téged. Te elindítottál egy fejlődési programot, melyet te hoztál, energiáit magadból, mindenhonnan behoztad. De most, hogy itt van, mi a következő tennivalód? Az, hogy elpusztítod? Hogy vegetálsz rajtuk? Neked kell válaszolnod ezekre a kérdésekre. És mi, itt és most, ezt fogjuk kérni tőled. Értékes ez a munka?

 

SHAUMBRA 6: Igen.

 

TÓBIÁS: És ez a legjobb munka? Az, ami szívedben van?

 

SHAUMBRA 6: Igen, ez az.

 

TÓBIÁS: És mi állít meg abban, hogy elvégezd?

 

SHAUMBRA 6: Nem tudom.

 

TÓBIÁS: Ez egy csapda-kérdés volt (nevetés). Oh, te vagy, csakis te. Sokan vannak jelenleg a Földön, akiknek ebben a pillanatban, erre a típusú munkára van szükségük. Azonban a te bizonytalanságod az ő bizonytalanságukat okozza. És ily módon nem találhatják meg útjukat ajtód felé. Te bizonyos módon álcáztad ajtódat. Tehát mi arra kérünk téged, hogy lélegezz mélyeket, érezd ennek a munkának lényegét, amit te alkottál meg, mely kiterjed majd és meg fog változni. Azonban benned van a munka lényegének energiája. Nézz magadra, képzeld el önmagadat, amint szétosztod e hihetetlen ajándékot, magadnak és másoknak. Amint már mondottam a shoudban, eljött az ideje, hogy megtegyétek. És ti nagyon jól tudjátok ezt. Ti tudjátok, amikor ez az információ kezd felétek jönni. Ti tudtátok, hogy itt az ideje, hogy ezt tegyétek. De te tulajdonképpen e kérdést mindenki nevében tetted fel, akik érezték, hogy eljött munkájuk ideje, de semmit sem tettek, mivel bizonytalankodtak ezzel kapcsolatosan. És pontosan ezt kapjátok ti is, bizonytalanságot. Élettapasztalataitokban, tevékenységeitekben továbbra is bizonytalanság honol... ahova mentek, ahol laktok... amerre utaztok... továbbra is bizonytalanság fog mutatkozni, amíg önmagatok tekintetében megbizonyosodtok. Tehát Shaumbra, a világ és Isten előtt, arra kérünk titeket, lélegezzétek be mélyen saját szenvedélyeteket. Ti éreztétek ezt a szenvedélyt, amikor megteremtettétek ezt a munkát. Most lélegezzétek be. Szilárdítsátok meg. Földeljétek le ebben a valóságban. Higgyetek magatokban úgy, ahogy mi hiszünk bennetek. És végezzétek el munkátokat. És nagyon értékes ez. Köszönet merészségedért. És te is tudtad, hogy mi ezt fogjuk tenni veled (nevetés).

 

SHAUMBRA 6: Köszönöm.

 

SHAUMBRA 7 KÉRDÉSE (Linda olvassa, az internetről): Tóbiás és Saint Germain, megkérlek szépen, beszélnétek nekünk a Magányos Katonák témájáról, a mostani Shaumbra összefüggésében? A téma négy Shaumbra tagot érint a Bíbor Körből, melyet részletesen tárgyaltak a Shaumbrák, ugyanakkor arra késztetett néhány tagot, hogy rejtekhelyükről kilépjenek, az általuk hordozott történelmi Shaumbra adatok üzenetével. Amint látom, nagy vonzalmat és egységet váltott ki ez a Shaumbra soraiban. Éppen ezért, kíváncsi vagyok, kik valójában azok a magányos katonák, akik ekkora ütközést és hatást gyakorolnak a Shaumbrák tudatára ezen a fórumon. És remélem, hogy megosztjátok majd ezt az üzenetet az egész világ Shaumbra hallgatóival, valamint azt is, hogy van-e igazi jelentősége ennek a történetnek.

 

TÓBIÁS: Valóban... te már tudod a választ, mivel mi beszéltünk már együtt erről. Mi, még itt is, folytatunk egy politikát, vagyis hogy nem avatkozunk be, sem magán jellegű módon nem kommentáljuk a párbeszédben résztvevő Shaumbrák beszélgetését. Amint mi beavatkozunk, azonnal amint mi megadjuk a perspektívákat, ez elvesz a ti megosztott energiáitokból. Tehát mi semmilyen kommentárt nem kívánunk fűzni ezekhez. Mindannyiatoktól függ. Ti vagytok a teremtők. Miért kérdeznétek meg minket? Fedezzétek fel ti magatok. És újból, amint mi beavatkozunk, a következő hónapokban egy tucat kérdést tesztek fel nekünk a tárgyalt témával kapcsolatban, az ezután következő hónapban meg 12 tucat kérdéssel találjuk szembe magunkat.

És a fórum, nem lesz többé fórum. Ezért megkérünk, hatolj be belül... és te már tudod a választ mindezekre a dolgokra. Te pontosan tudod, mi a Magányos Katona energiája. Menj és lélegezd be. Rendben érzed? Őszintének, kiegyensúlyozottnak érzed? Fedezd fel te magad a válaszokat, majd ezután tárgyald a fórumon. Ily módon kiterjed az energia és ily módon fejlesztitek és tökéletesítitek saját bölcsességetek eszközeit. És oszd meg ezt másokkal. És köszönjük neked a kérdést.

 

SHAUMBRA 8 KÉRDÉSE (egy férfi a mikrofonnál): Kedves Tóbiás barátom. Ezelőtt közel két évvel azt mondtad, hogy Dr. Eric Pearl érzelmekkel kapcsolatos munkássága és a Bíbor Kör ismét együtt lesznek majd. Úgy érzem, hogy mi, vagy az idő, vagy minden készen áll erre. És azt kérdezem, mondhatnál többet nekünk ezekről, hogyan végezzük ezt a leghatékonyabb módon vagy hogyan kapcsolódom én ehhez? Mit tehetek én?

 

TÓBIÁS: Valóban... mindannyitokat arra kérünk, hogy egy pillanatra tisztázzátok itt, hogy érezhessétek az energiákon belüli energiát, lépjetek túl azon, ami nyilvánvaló, menjetek a többi partokra és olymódon tisztázzátok, hogy megláthassátok mi történik valójában. Amikor azt mondtam nektek, hogy a Shaumbra és a Gyógyító Összekapcsolódás újból össze fognak fonódni, valóban megtörtént. Végtelen számú visszakapcsoló gyógyító létezik a Shaumbra tagjai között, akik megtanulták és alkalmazzák a visszakapcsolási technikákat, egy helyre gyűjtve/beillesztve ezeket. Vagyis az egyesülés, összefonódás már megtörtént. Ez nem azt jelenti, - hogy is fejezzem ki magam - hogy a találkozókat is egy helyen kell tartani, azonban a Shaumbra elemek átmenete a Visszakapcsolódásba már ott vannak. Tehát te egy csodálatos kérdést tettél fel, de a válasz már adott erre.

 

SHAUMBRA 8: Köszönöm.

 

TOBIAS: Valóban.

 

SHAUMBRA 9 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Segítesz nekem jobban megérteni az empátia ajándékát?

 

TÓBIÁS: Megpróbálok minél tömörebben válaszolni. Az empátia a megérzés képessége. A dolgok értelmének birtoklási képessége. Hogy is mondjam - a megértés, mely előző tapasztalataidra támaszkodik, mások tapasztalatának megértési képessége. Azonban valójában amikor eljutsz hozzá, képessé tesz egy helyzetet megérezni. Most az empátia a New Age áramlatában mások terhének vagy fájdalmának, borújának megérzési képessége, anélkül, hogy átvennéd vagy magadénak tekintenéd, anélkül, hogy elítélnéd azt a kis trükköt, mely elvesz energiájukból és átadja neked. Az abszolút tudatosság képessége abban, hogy egész idő alatt tudatában vagy ezeknek és tudod azt is, hogy ez az övék. És a tudatosság nagyobb megértési képességgel ruház fel titeket az eredeti ok gyökereinek tekintetében, miért vannak ott, mit keres igazán az ők energiájuk. És világosságot kínál nektek. De még egyszer, úgy kell éreznetek, hogy ne szívjátok magatokba őket. Sokan közületek, amikor zsúfolt repülőterekre mentek és empatikus energiákkal rendelkeztek, mindenkibe beleéreztek, de ugyanakkor átalakítjátok ezeket saját energiáitokká. Kezditek fáradtnak érezni magatokat. Elkezdtek félni vagy dühösök lesztek, vagy mindkét dolgot érzitek.  És állandóan ezt teszitek. Az empátia képessé tesz titeket az érzelmek és energiák megfigyelésére. És ez az egyetlen módja annak, hogy empatikussá váljatok. Vagyis megengedni magatoknak, hogy újból érezzetek. Tegyétek lehetővé magatoknak. Közületek sokan magukba zárkóztak, mivel az érzelmek túlságosan átfogóak voltak. Tehát ti bezárkóztatok. Bezártátok a kaput és eldobtátok a kulcsot. Eljött az ideje annak, hogy megengedjétek magatoknak ismét az érzéseket, azzal a megértéssel, hogy nem kell birtokolnotok azokat. Köszönöm.

 

SHAUMBRA 10 KÉRDÉSE (egy nő a mikrofonnál): Servus Tóbiás, nagyszerű, hogy ismét itt lehetek ebben a csodálatos energiában, és újból láthatlak titeket mindannyian. Ismertetni szerettem volna e kirándulás lehetőségét és mennyire fenomenálisak voltak alkotásaim, amint te már tudod, mert hallgattál engem, miközben utam során megpróbáltam tartani az ellenőrzést. És el akarom még mondani, hogy egyszerűen minden őrült elképzeléseimet, hiedelmeimet meghaladja az, ahogyan a dolgok helyükre kerültek. Tehát én csak ismertetni szerettem volna ezt a dolgot. Azonban meg szeretném kérdezni a San Diegói Szív Képzelet Virágai nevű csoport nevében, hogy akarsz e valamit üzenni nekik.

 

TÓBIÁS: Add át nekik szeretetünket.

 

SHAUMBRA 10: Persze, természetesen.

 

TÓBIÁS: Vidd vissza nekik leginkább a bátorítást. Néha nehéz. Néha akadályok és frusztrációk vannak. Néha az elvárások nem úgy alakulnak a megnyilvánulásban, amint ti szeretnétek. És arról van szó, hogy folytassátok erőltetés nélkül előrehaladásotokat, folytassátok a légzést és az alkotást. Munkátok, e csoport munkája annyiban áll, hogy engeditek tovább gurulni a labdát ezért a lényeges zónáért. Több lesz a munka ezzel a forgatókönyvvel, mely az átmenetelre és az álomjárásra vonatkozik. Tehát mi bátorítjuk e csoportot és azt mondjuk nekik, hogy abszolút a jó úton vannak. Szíveiket követik, amint a csoport elnevezése is mutatja.

 

SHAUMBRA 10: Oh, nagyon szépen köszönöm.

 

TÓBIÁS: Valóban.

 

LINDA: E kérdést tulajdonképpen direkt St. Germainhez intézik, de nem félek felolvasni. (nevetés).

 

SHAUMBRA 11 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Lehetséges megtanulni teljesen szeretni önmagadat, külső beavatkozás nélkül vagy anélkül, hogy önmagadat egy másik szemével látnád? Véleményem szerint rendkívül nehéz, ha nem lehetetlen megvalósítani ezt a dolgot. Hozzád intézem ezt a kérdést, mivel te azt mondtad nekünk, hogy megvalósítottad ezt a dolgot abban a történetben, amit megosztottál velünk, amikor beragadtál a kristályba és végül kijöttél. Más szavakkal te megtanultad önmagadat szeretni a dobozba zártan. És én még mindig nem tudom ezt elhinni. Kommentálnád ezt kérlek?

 

LINDA: És aláírás: A tietek, egy Shaumbra, akit remélem jól ismersz.

 

TÓBIÁS: Valóban... Adamus ma nem áll rendelkezésünkre - tehát nekem kell válaszoljak a kérdésre – nagyon intenzíven dolgozik az Álomjárás (Dreamwalking) találkozó óta és mivel Cauldre soha nem adott szünetet neki e chanelek alatt (nevetés a hallgatóságban). El kellett mennie, hogy kipihenje magát egy kicsit. Valóban, Adamus most más partokon dolgozik, elszakadt a földi partoktól. Ez kapcsolatban áll ezzel a sötét energiával, mely most egy hónapja szűrődött be a bolygóba. Léteztek ennek megfeleltetései ott is, amit ti más dimenzióknak vagy más világoknak neveztek, melyek nincsenek kapcsolatban a Föld világával. Energiái nagyon elfoglaltak az Álomjárás kurzus óta. És meg fogjuk kérni őt arra, hogy tegyen jelentést nekünk arról, hogy milyenek a párhuzamos energiák a nem-fizikai valóságokban, hogyan dolgozik velük azzal, ami a Földön történik. De válaszolni fogok a kérdésre. Szeretheted magad, csupán önmagad által. Soha nem tudod megtanulni önmagad szeretetét mások által, külső elemekkel, mivel mindig, mindig hamis lesz a tükrözés. Ezt a dolgot csupán belülről tanulhatod meg.

 

SHAUMBRA 12 KÉRDÉSE (egy nő a mikrofonnál): Köszöntelek, Tóbiás és köszönöm. Itt voltam ezelőtt két évvel és egy hónappal, amikor kissé bolondossá váltál és elhatároztad, hogy te fogsz kérdéseket feltenni nekünk. És te akkor feltettél nekem egy kérdést. Megkérdeztél engem, mit kívánok a legjobban. És ezt mondtam neked: egy kapcsolatot. És te azt mondtad akkor, hogy épp akkor és épp ott megteremtettem azt. És te azt mondtad nekem, hogy térjek vissza és tegyek majd jelentést. Jól van, nézd, a jövő hónapban már egy éves házasok leszünk (sok "ah" felkiáltás és taps a hallgatóságban).

 

SHAUMBRA 12: És én ma elhoztam őt ide, hogy első alkalommal láthasson téged.

 

TÓBIÁS: Reméljük ő nem fog túl nagyot csalódni (nagy nevetés). Amint már mondottam, mi pózolunk egy kicsit, mielőtt megkezdenénk a mai Shoudot, megmutatva energiánkat. Kissé kicsíptük magunkat erre a különleges alkalomra (többen nevetnek).

 

SHAUMBRA 12: Rendben van... ő sem az a típusú személy, aki szeretné kicsípni magát.

 

TÓBIÁS: Valóban...  és annyira egyszerű lehet. És annyiban állhat, hogy egyszerűen kijelentitek teremtéseteket és ezután engeditek, hogy felfedezze önmagát szépséges és természetes módon. Az egyik leggyakoribb problémátok az, hogy sokan azt hiszitek, hogy semmit sem tudtok teremteni. És később, ha kezditek is elhinni, hogy képesek vagytok, korlátozzátok ezt az alkotást. Vagy akkor, amikor ez kissé másképp jelentkezik, mint ahogy kis, emberi énetek elvárta volna, megállítjátok az alkotást. De akkor, amikor ti engeditek megnyilvánulni, nagyon szépen megjön, amint felfedeztétek. Ti Teremtők vagytok.

 

SHAUMBRA 12: Na, most nagyon sok barátnőm akarja módszeremet magának (nagy nevetés).

 

TÓBIÁS: Jó lenne, ha megtanítanád nekik, hogyan tegyék ezt.

 

SHAUMBRA 13 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Tóbiás, láttam egy dokumentumfilmet a televízióban, melyben több búvár felfedezett egy több ezer éve elsüllyedt várost, sok ezer láb mélységben Kuba partjainál az óceán mélyén. Lehetnek ezek Tien Templomainak a maradványai? (mutat egy fényképet) És ha így van, segíthetné ez a felfedezés az emberi megértést és megismerést?

 

TÓBIÁS: Valóban, nem jellegzetesen Tien Templomai, mivel Tien Templomai e szerkezeteknél mélyebben vannak a víz alatt... mivel bizonyos okokból rejtették el őket. Azonban az ő felfedezésük valóban Atlantisz építményeinek szerkezeteihez tartoznak, melyek lassanként kezdenek megjelenni. Sokan azt fogják majd mondani, hogy nem kellene ezeknek sokkal mélyebben lenniük? Azonban Atlantisz régi energiái felszínre kerülnek és velük együtt régi épületek is. Amilyen mértékben előrehaladnak az archeológiai tanulmányok ebben a zónában, - itt első alkalommal mondom el - abszolút tévesen fogják értelmezni majd ezeknek az épületeknek és főképp szénalapú kellékeknek az időpontját. És a tudósok és archeológusok vissza fognak fordulni és azt fogják mondani, hogy ezek több ezer éves régiségek a több százezer éves régiség helyett, mivel a ma használatos mérési eszközeitek nem működnek akkor, amikor nagyon messzire mentek vissza az időben. A tudósok természetesen ellent fognak mondani ennek a dolognak. De amint nemrég is mondottam, az idő, úgy ahogy ismertétek, még akkor, Yeshua korában is, különbözött a mostani időtől. Azonban mivel a ti rendszereitekkel méritek és olyan dimenzióra alkalmazzátok, mely különböző volt abban a múltban, ti nem értitek igazán mennyire régen voltak az időben azok a dolgok, vagy hogyan fejlődött az idő. Ők a széntesztet használják, mely olyan mérési eszköz, mely nem pontos, ha 500-600 évvel mentek is vissza. Már nem pontos... nagyon gyorsan elveszíti pontosságát és főképp akkor, amikor több százezer évnyi korokba mentek vissza. Tehát, igen... ezek Atlantisz korának maradványai. Tien Templomai, amint már mondottam még mélyebben, ezek alatt vannak. És bizonyos okokból, jól védettek.

 

SHAUMBRA 14 KÉRDÉSE (egy nő a mikrofonnál): Üdvözöllek Tóbiás. Pár nap múlva Európába utazok, egyedül kalandozva be ezt az Új Energiát. Lelkes és kissé ijedt vagyok. Szeretném, ha adnál nekem egy jó tanácsot vagy összeszidnál, ha ezt kell tenned. És mi van köztem és Hollandia között?

 

TÓBIÁS: Valóban... egy jó tanács: utazz minél kevesebb csomaggal (nevetés). Mindig meglepődünk, mekkora mennyiségű csomagot cipelnek magukkal Cauldre és Linda (még nagyobb nevetés). És mi azt mondjuk neked, hogy kevés csomaggal utazz, mi kényeztetünk téged. Légy nagyon nyitott mindenre, ami utazásaid során eléd kerül. Nem szeretnénk elrontani a meglepetést – azonban számodra nagyon váratlan energiák mutatkoznak utazásod során. És figyelj nagyon mindenre utazásod alatt. Van egy olyan késztetés, hogy az energiák néha teljesen elborítanak majd, nagy hullámként fognak rád törni néha, hogy megtalálják testedet és főképp fárasszák elmédet, mindazon túl, amit eddig átéltél. És ez nem csupán az időeltolódásból származik. Ez az energetikai átalakulásból származik és abból a tényből, hogy egy új energetikai térben fogsz lenni. Tehát légy nagyon figyelmes, mivel mindezek megtörténhetnek. És szentelj elég időt a pihenésre. Ezenkívül légy nagyon nyitott az energiákra és értsd meg azt, hogy nem egyedül utazol, nagyon-nagyon sokan fognak veled utazni. Ami a Hollandiával vagy az alsóbb országokkal való kapcsolatodat illeti, nem ezek földrajzi elhelyezkedéséről van szó, inkább másokról, akikkel már dolgoztál előzőleg más partokon. És te visszatérsz, hogy meglátogasd családodat. És lehetséges még egy végtelen vágy is, hogy ott letelepedjél.

 

SHAUMBRA 14: Köszönöm.

 

SHAUMBRA 15 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Tóbiás, legmagasabb jókívánságaim neked. Egyik kollektív meditációm alatt az egész világgal, magamat egy tízes csoport tagjának láttam, akiket mi földönkívülieknek nevezünk, akik gyógyítóként jöttünk ide. Csupán tízen vagyunk? És ők az én spirituális családom, vagy csupán egy csoport vagyunk? Köszönöm.

 

TÓBIÁS: Valóban... bizonyos módon mondhatnánk azt, hogy ti valamennyien földönkívüliek vagytok (nevetés). Ti mindannyian más helyekről jöttek el ide. És ti mindannyian az Arc/Nyíl Rend által vagytok itt. És ti megváltoztattátok külsőtöket. Megváltoztattátok energetikai mátrixotokat. Mindent megváltoztattatok veletek kapcsolatosan. Tehát te valóban úgy érzed és meditációd alatt is úgy érezted, megfigyelted, hogy földönkívüli vagy. Ők tízen, akiket éreztél, önmagad nem fizikai, nem földi életeid vetületei, akik bizonyos módon összefonódtak, eggyé váltak, hogy szolgáltassák neked az energiát, mely ide hozott téged a Földre az Arc/Nyíl Rend által. Te, te vagy, azonban fuvarosaid, járműveid tíz nem-fizikai vetületeid, akik egyesültek azért, hogy elegendő energiát szolgáltassanak, igen elegendő energiát azért, hogy ide érj. Tehát ez az, amit te magadban belül látsz. Lényeges, hogy megértsd azt, hogy mindezeknek most egyesülniük kellett. És ugyanakkor azt is meg kell értened, hogy te most önmagadért vagy itt. Te önmagadért vagy itt. És ez minden Shaumbrára érvényes. Ti nem azért vagytok itt, hogy megmentsétek az univerzumot. Ti nem azért vagytok itt, hogy is mondjam - hogy egy kizárólagos csoportot alkossatok. Ti mindannyian önmagatokért vagytok itt. Most az, amit ti tesztek, rendkívül hatással van a többiekre és az összes dolgokra. De nektek ezt önmagatokért kell tennetek. Ha azért teszitek ezt, mert megpróbáljátok megmenteni a többieket, meg fogjátok érteni Yeshua bizonyos terheit, a megmentő-energia cipelését. Köszönöm.

 

LINDA: Ez minden.

 

TOBIÁS: Valóban ennyi.

Tehát Shaumbra, egy újabb nagyszerű találkozás volt. Arra fogunk kérni titeket a következő 30 napban, hogy tegyetek meg pár dolgot. Először, lélegezzétek be a Shaumbra entitást, a Shaumbra entitást. Engedjétek belépni a Shaumbra entitást életetekbe. És ez képviseli ugyanakkor az egész világ Shaumbráit. Lélegezzétek be és engedjétek, hogy kísérjen titeket az energia. E 30 napon át maradjatok az alacsony fal mögött. Maradjatok az alacsony fal mögött. Körülöttetek mindenhol drámák fognak megjelenni... gazdasággal kapcsolatos drámák, politikai drámák... új válságokhoz kapcsolódó drámák, melyek erős potenciállal felszínre törnek... főképp bizonyos politikai vezetőkkel kapcsolatosan.

 

Maradjatok az alacsony fal mögött. Megismételjük ezt, ha mégsem hallottátok volna (nevetés): MARADJATOK AZ ALACSONY FAL MÖGÖTT a következő 30 napban. És miközben ezt teszitek, lélegezzétek be a Shaumbra energiát. A most történő dolgok megfelelőek.

Azonban ezeknek negatív vetületei nem szabad megérintsenek titeket vagy életeteket. Nincs szükségetek a pusztító energiájára, még akkor sem, ha az alacsony fal mögött állók még úgy érzik, hogy szükségük van erre.

És így van ez!

 

Fordította: Korpos Magdi

 


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circel weboldalán (http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok téríés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint ötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennnyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csastornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból.

A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád.

Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítésmentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403