TÓBIÁS ANYAGOK

 

Kristálytisztaság Sorozat: 3. SHOUD

Kérdések és válaszok

 

Elhangzott a Bíbor Körben

2005. október 1-jén

www.crimsoncircle.com

 

És ez így van, kedves Shaumbra, mi folytatjuk mai ülésünket. Mi folytatjuk testünk, elménk és szellemünk helyreállítását.
Újból, lényeges nekünk, hogy rendelkezzünk ezzel a térrel - mi nem szeretjük időnek nevezni - de térre van szükségetek a megvilágosodáshoz/tisztánlátáshoz. Ti most nagyon gyors és kihívásokkal teli kultúrában éltek. Minden irányból jönnek hozzátok az energiák. Bár ezek nem láthatóak, ez nem jelenti azt, hogy nincsenek ott. Minden irányból jönnek felétek. Időnként jó, ha önmagatokért dolgoztok. Engedjétek meg az energiának és a víz hangjának, hogy átmenjen rajtatok és megtisztítsanak titeket. Testeteknek szüksége van erre a dologra - talán és lehetséges nélkül. Elméteknek, szellemeteknek szüksége van erre a helyreállításra.

Mi azonnal elkezdjük a kérdéseket és válaszokat, mivel tudjuk, hogy ez a mai hosszú nap volt számotokra. Azonban nekünk meg kellett mutatnunk azt, hogy Cauldre rettentően jól szórakozott a zene alatt. És szinte hangosan nevetni kezdett, amikor meglátott engem táncolni a színpadon a zene ritmusára (nevetés). Én nem vagyok hozzászokva e modern típusú tánchoz. És ő arra gondolt, hogy milyen különös, íme egy öreg zsidó, hosszú tógában ropja a táncot, ráadásul még a zene ritmusát is képtelen tartani (többfele nevetés).
Tehát, kezdjük a kérdéseket, mivel látjuk, hogy sok van belőlük - hogy is fejezzem ki magam - sok érdekes kérdés fogalmazódik meg ma.
 
SHAUMBRA 1 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Tóbiás, beszélnél részletesebben nekünk a meteorológiai időjárás technológiai manipulálásáról? És a legutóbbi három hurrikánt az emberek hozták létre? És láthatod annak lehetőségét, hogy több természeti katasztrófát az emberek okoznának? Ki áll e technológiák mögött?
 
TÓBIÁS: E kérdéshez az "ember által létrehozott" meghatározása szükséges (helyenként nevetés). Valóban, az időjárás szabványa, főképp a viharok – az emberiség tudata eredményezi. Ezek a viharok azért jönnek, hogy elősegítsék a tisztánlátást. És nagyon sok hurrikán volt az elmúlt években, melyek a Bahamákat, Kubát érintették és most az Öböl felé tartanak. Ezek Atlantisz energiái, melyek megtisztítják a régi, megdermedt energiákat, lehetővé téve egy új típusú Atlantisz visszatérését. Tehát, valóban az emberiség tudatának összetevőiből származnak.

Ez a negatív, romboló erők szándékos tervezése, melyek birtokukba kívánják venni a világot? Mindez attól függ. Ezek tőletek függenek. Ha ti azt választjátok, hogy ez legyen, akkor ezek valóságát fogjátok megélni. Ti ezekkel a romboló erőkkel magatok körül fogtok élni, minden utcasarkon találkozva velük. És ti napjaitok minden idejét, eme új összeesküvés fölött aggódva fogjátok tölteni. Mi nevetünk a fátyol felénk eső oldalán ezen, mivel mi mindig ezt mondjuk: "És mi van akkor, ha a romboló erők átveszik a világ uralmát? Nézzétek milyen problémákat örökölnek. Miért akarják mindezeket?" (nevetés a hallgatóságban).

Léteznek - hogy is nevezzem - konspirációk. Léteznek azok, akik vagyont, pénzt, hatalmat akarnak maguknak. Azonban az emberi tudat eme szép egyensúlya miatt és az ebben lévő szeretet miatt, mely tartalmazza a Shaumbra szeretet is, nagyon nehéz napjainkban bármilyen egyénnek vagy csoportnak megszerezni az ellenőrzést felettek. Elég bölcs van ma a világban- Shaumbrák és mások - akik tudják, hogy ez az ők játékuk, azok játéka, akik hatalomra törnek és nekik nincs szükségük arra, hogy részt vegyenek ezekben. Elég, ha csupán tucatnyian élnek ezen a Földön ma olyanok, akik értik, hogy nem kell beavatkozniuk, részt venniük abban, amit ti mátrixnak vagy álcának neveztek, hogy elég, ha egyszerűen leteszik álcáikat. Valójában ennyi szükséges az energiák mozgatásához és a kristálytisztaságban maradáshoz. Így hát, mi veszünk egy Shaumbra csoportot, akik megvalósítják ezt - ha vannak szándékos próbálkozások, ha ez az időjárás ellenőrzésére vagy bármi másra vonatkozik - a tudat nem fogja megengedni ezt most.

Ezek az erők, akik megpróbálnak ellenőrzésre törni - akik a félelemre vagy direkt a rosszra alapoznak - ezek folytatódni fognak, megpróbálják tovább folytatni munkájukat, főképp a következő néhány évben. Legyenek bár terroristák ezek vagy politikusok - és nincs nagy különbség e kettő között - (többfele nevetés) vagy bármilyen lény, legyenek bár kis vagy nagy társaságok is ezek, végül meg fogják érteni azt, amit már megtettek: ti szuverén jogokkal rendelkeztek. Ti nem kell senkinek az energiáját ellopjátok. Nektek nem kell azzal próbálkozzatok, hogy másoktól elvegyetek. Tulajdonképpen könnyebb önmagatoknak alkotni, mint másoktól elvenni az erőt, a hatalomért. Végül is ti megkaphatjátok azt, amit Alkotóként magatoknak választotok ahelyett, hogy másoktól kellene elvegyétek.
Azok a sötétek, vagy akiket ti gonosz erőknek neveztek, akik más emberi lények energiáját rabságba döntötték, akik egyszerűen meghipnotizálták őket, most viselik felelősségük súlyát minden egyes alanyért. Ők átvesznek egy felelősséget. Mindenik bűvöletnek, amit másra átruháztak, saját magukon viselik terhét. Minden varázslatot vagy hipnózist alkalmazó munkának ez az eredménye. Aki kibocsátja az energiát, az kapja vissza. Ez egy egyszerű energetikai elv. Ez az ok, mivel semmilyen iránya nincs e tevékenységnek.

Nektek, kedves barátaim, mindeniketeknek megvan belül, amire szükségetek van, azt tanácsoljuk, hogy ne fordítsátok energiátokat arra, hogy a konspirációk miatt aggódtok. A legtöbb konspirációt olyan energia tölt ki, amit ti drámaként ismertek. Az összeesküvéseknek nagy mennyiségű drámára van szükségük munkájukhoz. Az összeesküvés félelemben, bűvöletben, drámában dolgozik. És ez egy hipnózis, mely nem különbözik attól a hipnózistól, amit azok használnak, akik időnként kipróbálják az összeesküvés módszerét. Mi nem szeretnénk elmélyülni ebben az energiába, mely megköthet titeket és ennek megfelelően nagyon gyorsan elcsavarhat titeket a konspiráció valóságába.
Igen, vannak, akik nagyobb vagyon szerzésére törekednek. Vannak, akik megpróbálják ellenőrizni a kormányokat és üzleteiket. 
Azonban, általában ezek nem működnek. Léteznek olyanok, akik egyszerűen az időjárás ellenőrzésén dolgoznak. És próbálkozásaik parányiak voltak ahhoz képest, amit az emberi tudat tesz az időjárás szabványaival.
És ez magában foglalja a régi fosszilis energiák alkalmazását. Ha van valami, amin dolgozzatok, az a jelenlegi energiaválság megoldása a Földön. Sokkal kevesebb olajtartalék van ahhoz képest, amit az embereknek mondanak. Új energiaforrások kifejlesztése szükséges, legyen ez hidrogén, víz vagy napból származó energia, vagy bármilyen más, most rendelkezésre álló energiatípus. A Föld okozza az időjárás-problémákat, mivel akár elfogadják, akár nem, globális felmelegedés zajlik. Ezt a Földet körülvevő szennyeződési rétegek okozzák, melyek megakadályozzák az energia-hozzáférést és hatékonyságot, származzon ez akár a naptól vagy más területekről. Ez zavarokat okoz, Gaia finom egyensúlyában. Gaia olvassa ezeket a zavarokat. Gaia olvassa az időjárás, hőmérsékletváltozásokat és tudja, hogy itt az ideje, hogy közbelépjen ő maga és tisztázza a dolgokat. Úgy oldja meg ezeket az energiákat, hogy behozza testébe saját csapatait, amik lehetnek hurrikánok, földrengések és tűz, - melyek elősegítik az azonnali megtisztítást és változást.
Ne ragadjatok bele, ne vegyetek részt a konspirációk drámájában!
 
SHAUMBRA 2 KÉRDÉSE: (egy asszony a mikrofonnál): Üdvözöllek Tóbiás, köszönetem a szolgálati központért. Valóban szükség volt erre.
 
TÓBIÁS: Valóban, ti mondtátok ezt nekünk.
 
SHAUMBRA 2: Amint tudod, ismét úton leszek. Tudnál nekem mondani valamit, erről az új kalandomról?
 
TÓBIÁS: Igen, valóban egy kaland lesz. Ezt te már kijelentetted. Annak lesz ideje, hogy visszahozz egy energiát magadnak onnan, ahonnan jössz. Te önmagad helyrehozásáért és saját tanulásodért jöttél. És engedted - hogyan is fejezzem ki magam -, te azért jöttél ide, hogy megoldj néhány nagyon mély problémát, aminek te magad sem vagy tudatában még. Te csupán a felszíni problémáknak vagy tudatában. Azonban nagyon régi és mély problémákról van szó. Te, amikor mozgásba lendülsz, akkor fogod ezeket megvalósítani. De ami mindennél fontosabb, új tanítóvá válsz ismét a régi jogaid szerint. Hogy is mondjam- te ne térj vissza haza, mivel itt semmi sem oldódott meg. És most eljött az ideje munkád megvalósításának. Te akkor fogod megérteni milyen messzire jutottál itt, amikor hazatérsz.
 
SHAUMBRA 2: Nagyon szépen köszönöm.
 
SHAUMBRA 3 KÉRDÉSE: (Linda olvassa az internetről): Tóbiás, milyen emocionális energiák vannak az allergiák mögött? A legtöbb, a tüneteket elfojtó gyógyszer mérgező. Tudnál nekünk tanácsot adni azzal kapcsolatosan, hogyan lélegezzünk az asztma, sinus, ekcémák és allergiák előfordulásakor?
 
TÓBIÁS: Valóban... te már szinte megadtad itt az orvosi receptet is. Ezeken át kell lélegezni. A test, főképp a Shaumbráké, nagyon érzékennyé vált minden szinten. Nagyon érzékeny, mind a fizikai, mind a nem-fizikai energiákra. És ez felszínre hozza azt, ami allergiás reakcióként jelentkezik. Azonban ez bizonyos energiáknak a visszautasítása. Ezek közül több jellegzetes módon a pollenen vagy porban található... főképp ha ez egy növényen vagy az ételben fordul elő.
Azonban, ha elmentek a lényeghez, ez a tiszta, a tudati energia iránti tartózkodás. Érthetetlen az, hogy érzékeny, érző lény hogyan tartózkodhat ennyire sűrű energetikai környezetben. Ezért ti tüsszögni vagy viszketni kezdtek. Megkapjátok mindazokat az allergiás tüneteket. Ez az allergiáknak egyik alapja.

A másik alap - az allergia megjelenésének célja - az, hogy ez is egyfajta tisztulás/megvilágítás típus. Számos különböző módja van még, a régi, merev energiáktól való megszabadulásnak. Ezek egyike az izzadás, a bőrkiütések általi. A tüsszentés, az orron keresztül való levegőbeszívás sok lemerevedett energiát szabadít fel a testből. Allergiás tünetekhez hasonlatos, azonban mögötte valójában felszabadulás van. Tehát ti ezzel a két elemmel kell dolgozzatok.
A légzés nem az allergia tagadásában segít, hanem elvisz ennek oksági forrásának közepébe. Mihelyt megértettétek, hogy oka van mindezeknek, legyen bár ez túlérzékenységetek vagy felszabadulásotok, vagy talán mindkettő, akkor ezek már nem válnak annyira nehezetekre. Ti most a központi okkal kezelhetitek ezeket.
Például, hogyan tartjátok meg az érzékenységet nagyon sűrű környezetben? Ti is eljuthattok az új megértéshez. Hogyan szabadíthatjátok fel testetek régi energiáját anélkül, hogy tüsszögnétek, könnyeznétek vagy folyna orrotok vagy viszketnétek és egyebek? Vannak jobb útjai is ezen energiák felszabadításának - megismétlem a légzés által, azzal, amit ma tettünk, azzal, hogy elmentünk a Shaumbra központba és lehetővé tettük a víz energiáját.
 
De most is létezik egy visszatartás, az energiák visszataszítása. És ez okozza azt, amit ti allergiának neveztek. Tanácsunk az, hogy korlátozzátok az általatok szedett gyógyszerek mennyiségét, mivel ezek csupán álcázzák az alapproblémát. Ezek nem igazán erre irányulnak. És most ti meg fogjátok kapni a gyógyszereket, de vagy továbbra is túlérzékenyek maradtok vagy felszabadítjátok a régi, elzárt energiákat. Néha, amikor túl erőssé válik a probléma, ti továbbra is gyógyszert kívántok majd szedni. Mi azt tanácsoljuk, hogy inkább dolgozzatok együtt más Shaumbrákkal - vagy önmagatokkal - légzéssel, mely megnyitja majd az energia útjait nemcsak szemetekért, orrotokért vagy testetekért, hanem az éterikus energia útjait, hogy megkönnyítse számotokra az energiaáramlást úgy, ahogy ma együtt tettük. Köszönöm.
 
SHAUMBRA 4 KÉRDÉSE: (egy asszony a mikrofonnál): Hi, Tóbiás, nekem két kérdésem van. Az egyik az, hogy néhány hét múlva megyek a szépséges Dél-Afrikába. És kicsit ideges vagyok az oltással és a gyógyszerekkel kapcsolatosan. Nagyon nyugodt voltam ebben a tekintetben, mivel nem akartam ezeket bekapni testembe. És az utóbbi hetekben családom és barátaim aggódni kezdtek biztonságomért. Tanácsodat szeretném kérni.
 
TÓBIÁS: Valóban... mi most egy bizonyos injekcióról vagy gyógyírról beszélünk, mely - hogy is mondjam - benned kellene dolgozzon azért, hogy megvédjen téged bizonyos energiáktól, baktériumoktól vagy betegségektől, melyekhez tested nincs hozzászokva. Először is mi látjuk, hogy ez erősnek és kiegyensúlyozottnak tartana téged. Mi nem szeretjük a folyamatos gyógyszerhasználat szabványát, legyen bár allergia vagy depresszió vagy bármi más miatt, mivel ez szabványt vagy ciklust képez. De mi úgy látjuk, hogy ennek egyszeri alkalmazása nem követi ezt a szabványt.
 
SHAUMBRA 4: Tehát, ha én nem választom ezeket, akkor rosszat tehetek magamnak?
 
TÓBIÁS: Tested elviselhet bizonyos idegen baktériumokat vagy baktérium típusokat és energiákat, melyekkel kapcsolatba fogsz kerülni. De lehetnek olyan típusúak is, melyek nehézséget okoznak majd neked. Mi nem azt mondjuk, hogy előre látjuk megbetegedésedet. És te, megismétlem, kissé nyitott vagy ezekre a dolgokra. Tehát, egyszeri alkalmazásuk, valószínűleg egyensúlyban fogja tartani tested rendszerét olymódon, hogy megvéd a külső energiák támadásától. Te magad is tisztázhatod ezt a problémát.  Te megteheted azt, hogy elfogadod ezeket a más típusú baktériumokat. Azonban, a test néha nem alkalmazkodik olyan gyorsan, amint szeretnéd. És mi itt nem látjuk... nem ítélkezünk semmilyen módon az oltással kapcsolatosan... De még egyszer, ha egyszeri alkalomról van szó, ez nem válik szabvánnyá; nem fogja károsan érinteni tested belső folyamatait.
 
SHAUMBRA 4: OK... Íme a következő kérdésem: Anyám nemrég ment át a fátyolon túlra. Szeretném, ha megmondanád nekem azt, hogy apámmal van-e, és mit csinál most?
 
TÓBIÁS: Egy pillanatot sem igényel ennek ellenőrzése számomra. Mi néha más ügynökök segítségét vesszük igénybe, hogy megtaláljuk őt... azt mondják nekünk, hogy nincs a férjével, azonban ők ketten találkoztak. De bizonyos köztük lévő kiegyensúlyozatlanság miatt anyád úgy döntött, hogy inkább egyedül marad. Együtt volt egy másik csoport lénnyel, akiket tulajdonképpen más életeiből ismert. Arra készülődik, hogy elválik a negyedik dimenziótól, vagy a földi határoktól és hamarosan ezen túl fog menni. Azonban nagyon nehéznek találja, hogy felszabaduljon bizonyos ragaszkodás alól, melyek a Földön élő emberekhez kötik. Tehát ő tulajdonképpen azon dolgozik, hogy kilépjen ezekből. Nincs nehéz helyzetben. Azt mondja nekünk most, hogy ez az ő kívánsága ebben a pillanatban. Te, talán úgy hat hónapig fogod még érezni az ő energiáit magad körül. De, ekkor eljön annak ideje, hogy egyáltalán nem fogod magad körül érezni többé energiáit. És ez nem azért van, mert elveszítetted kapcsolatod vele. Eljött az ideje annak, hogy egy bizonyos időre ő, más királyságokba menjen át.
 
SHAUMBRA 4: OK, köszönöm.
 
TÓBIÁS: Valóban.
 
SHAUMBRA 5 KÉRDÉSE (Linda olvassa az Internetről): Ha nem rólunk szól, akkor kiről? (a hallgatóság nevet).
 
TÓBIÁS: A Shaumbra sokszor veszi lelkiismeretére mások terhét. És nektek nehezetekre esik szétválasztani magatokban energiaközpontotokat a többiekétől. Ti hajlamosak vagytok arra, hogy behozzátok magatokba a többieket. Energiáikat a hírekből, szövetségeseitektől, az emberekkel való találkozásaitokból merítitek. Ti egyszerűen úgyis felveszitek miközben autót vezettek és menet közben figyelitek az embereket. Ti bizonyos értelemben hasonlítotok egy mágneshez. Ti beviszitek magatokba az ő energiáikat. Majd átalakítjátok, mint sajátotokat. Ti saját teherként viszonyultok ehhez. Tehát, ha nem ti vagytok, akkor szó szerint másokról van szó. Mivel ti természetes gyógyítók, tanítók vagytok, ugyanakkor természetes módon empatikusak, beleérzőek, ti energiákat vesztek magatokra.
Azonban, mi megpróbáljuk megértetni veletek azt, hogy különbség van a ti és az ő energiáik között. Egy egyszerű lakmusz-teszt: Ezt a dolgot választom én életemben? Amikor rossz érzésetek van ezzel kapcsolatosan és problémátok adódnak a haraggal vagy bármilyen más típusú reakciót vált ez ki belőletek, egyszerűen menjetek be bensőtökbe és mondjátok ezt: Ezt akarom én választani? Ez vagyok én? Sokszor a válasz NEM lesz majd. Ekkor tudni fogjátok, hogy ti ezt más egyénektől vagy a tömegtudatból vettétek át.

Néha ezt ti egyszerűen nem fizikai, dezinkarnálódott lényektől veszitek át, akiknek energiái még itt vannak a Földön, és akik vonzódnak hozzátok, mivel segítséget keresnek nálatok. Bizonyos módon ők szabadulni szeretnének saját poklukból. Ők otthagyták anyagi testüket, de csupán ennyi, amit hátra hagytak. Talán ők még mindig alkoholisták, legalábbis energiájuk szempontjából. Talán ők még mindig visszaélésektől szenvednek. És ily módon megtalálják az utat felétek.
Azonban ti eddig még nem fedeztétek fel azt, hogy különbséget tegyetek saját érzéseitek és az ők gondolataik között, még nem tudjátok, hogy ez tőlük vagy tőlünk származnak-e. Mi sokszor eljövünk hozzátok és beszélünk nektek és ti saját hangotoknak halljátok ezt, mivel egyszerűen bevisztek mindent saját feldolgozási központotokba, magatokénak tekintve. Ha folyamatosan mondogatjátok: "Ez az enyém... ez az én hangom... ezek saját választásaim... ezek saját vágyaim..." - képessé fogtok válni, hogy különbséget tegyetek saját és a külső energiák között. Köszönöm. 
 
SHAUMBRA 6 KÉRDÉSE (egy férfi a mikrofonnál): Hi, Tóbiás, én egy számítógépes fiú vagyok, azonban nemrég felfedeztem annak lehetőségét, hogy… egy perzsa ételeket kínáló étterem lehetősége jött el hozzám. És látom a potenciálját. És képzeletem megbolondít. Szükségem van a tanácsodra.
 
TÓBIÁS: Étel (nevetés)... te nem vagy egy számítógépes fiú. Te csupán számítógépes fiúnak álcázod magad (még több nevetés). Bizonyos módon te e számítógépes látszat mögé rejtőzöl. Ez egy szép történet volt és köszönöm, hogy megszabadultál tőle (többfele nevetnek). Most te az étellel képes vagy... gyógyítás van az ételben. Sok energia áramlik természetes módon az ételbe attól, aki megtervezi és elkészíti és felszolgálja. És - hogy is mondjam - ez a te szenvedélyed. Az ételkészítés gyógyításért, gyógyító potenciált vinni az ételbe és egyszerűen az emberekkel lenni. Tehát mi szeretnénk, ha meghívnál minket a nagy megnyitóra.
 
SHAUMBRA 6: Tehát, elmondhatom: Étel... dicsőséges étel?
 
TÓBIÁS: Valóban... valóban. Ez... mi úgy látjuk, hogy sokkal harmonikusabb azzal, aki valójában vagy.
 
SHAUMBRA 6: Köszönöm.
 
TÓBIÁS:  De ha te számítógépes fiú szeretnél maradni, szintén nagyszerű dolog (nagy nevetés).
 
LINDA: Tóbiás, számos kérdés vonatkozik, mely tisztázást és szerző jogú korlátozást igényel, főképp a Geoffrey Hoppe által csatornázott Tóbiás anyagokat illetően.
 
TÓBIÁS: Valóban... hogy is mondjam - a kérdéssel kapcsolatosan létezik itt... a szerzői jognak nevezett emberi dolog. Érdekes ez... hogy is mondjam - az emberek által használt energiatípus. Ezt a mi időnkben nem alkalmazták. Ha valaki lopott a mi időnkben, egyszerűen megölték (nevetés a hallgatóságban)... vagy eltávolították szemét vagy egyik más anatómiai szervét (még nagyobb nevetés). Azonban a ti civilizált társadalmatokban létezik ez a szerzői jognak vagy gyártási védjegynek nevezett dolgok. Ezek érdekes energetikai szerkezetek, melyek bizonyos módon akadályozzák az anyagok engedély nélküli használatát. De ugyanakkor ezek bizonyos módon megnehezítik a nyitást.
Tehát akkor, amikor elkezdtem együtt dolgozni Cauldrevel, abban egyeztünk meg mi ketten, hogy engedélyezni fogja nekem, Tóbiásnak és a többieknek is, hogy nyíltan és szabadon bejöjjenek általa, még akkor is, ha ez néha dühítette őt. Néha ő megállít minket, azonban engedi, hogy az anyag szabadon és szűrés nélkül bejöhessen. Abban egyeztünk, hogy mi engedélyezzük üzletének vezetését, amiért mi 25 éven keresztül edzettünk, hogy eljusson erre a pontra. Mi engedélyezzük az üzletet az ő szempontjából, hogy vezesse a Bíbor Kört itt a Földön. Vagyis nem lenne korrekt a mi véleményünket kérdezni, mivel mi tiszteljük és alkalmazkodunk a Cauldre véleményéhez.
Ő egyetért azzal, hogy terjesszük ezeket most is, azonban konfliktusba került ezzel a szerzői jog nevű problémával, bizonyos módon ő érti például azt, hogy a Shaumbra szó az, ami ti mindannyian vagytok. Másodsorban azonban akartok látni valakit, aki Shaumbra nevű drogot gyárt és terjeszt pszichotropikus drogként? Tehát van bizonyos mennyiségi jellemzője a Shaumbra fogalmának. Ha ez a Shaumbra tulajdonát képezi és ti egyetértetek azzal, hogy egy megfelelő energetikai okból alkalmazzák, akkor ez nagyon - hogy is mondjam - magának a fogalomnak energiaegyensúly tartalma van. Mi értjük, hogy a Földön, ha ti nem véditek a szerzői jogot, ezt bárki, bárhol használhatja.
 
Tehát egy dilemmával került szembe éppen most is Cauldre - hogyan közelítse meg a szerzői jog kérdését és a gyártói védjegyet. És mi, egyszerűen itt nem fogunk véleményt mondani. Mi általános kitekintést nyújtunk abban a tekintetben, hogy mindkét úton dolgoznak energiák. Mi megtiszteljük Cauldre-t... és ő mosolyog nekünk. És ő megnyílik most és információt kér a világ minden Shaumbrájától.

Bizonyos értelemben ez a ti anyagotok. Ez minden résztvevő Shaumbráé. Kezdetben... mi megkérdeztük Cauldre-t erről a havi találkozókról, nyílt Shoudokról, melyek hozzáférhetőek addig, amíg egészében megőrzik, nem adják ki, nem változtatják meg és nem igazítanak rajta... semmilyen módon, amíg hitelessége visszatér a Bíbor Körhöz vagy hozzátok, mivel mindenki számára nyitott. És Cauldre megtette ezt a dolgot. Amikor más tulajdonban lévő anyagokról van szó, újból tiszteletben tartjuk az ő erre vonatkozó döntését... És ő is kéri beleegyezésünket. Ez valóban minden Shaumbráé. Hogy is fejezzem ki magam - a bíróság nem ismer mindannyitokat. Ők csupán azt ismerik, akiknek a hangján átjön.

Nos, mi visszaadjuk a kérdést mindannyitoknak - hogyan szeretnétek kezelni a Shaumbrát? Szeretnétek energetikailag megtartani? Látjátok, ezt nem szabad elnyomni. De hogyan szeretnétek megölelni a Shaumbrát? Melyek a tulajdonjog problémái? A "Shaumbra" fogalom bensőtökhöz tartozik.

De hogyan látjátok ennek megnyilvánulását a Földön? Ezt nyíltan át lehet adni bárkinek használatra. És mi láttunk olyan nem megfelelő példákat is, akik tévesen használják a Shaumbra fogalmat, mivel ők úgy érzik, hogy haszonélvezői lehetnek ennek anélkül, hogy segítenének. Ők valamiféle szemtelen megértésekre használják fel ezt. Másrészt viszont mennyire ellenőrizhető? És mi nem azt mondjuk, hogy az ellenőrzés egy csúnya szó. Milyennek szeretnétek a Shaumbra tulajdont?

Tehát mi arra kérünk titeket, hogy küldjétek el ötleteiteket és javaslataitokat Cauldre-nek (enyhe nevetés). És mi egy határozott döntést kérünk itt, hogy ne húzódjon el túl messzire. Mi két hónapon belül kérjük döntéseteket, decemberi találkozónk alkalmával. És ennél a pontnál arra kérjük Cauldre-t, hogy jelentse be döntését. És mi tudjuk azt, hogy egyeseknek ez nem fog tetszeni. Azonban mi teljes mértékben tovább folytatjuk ezt a munkát, a döntéstől függetlenül. Köszönjük, hogy felszínre hoztad ezt a problémát.
 
SHAUMBRA 7 KÉRDÉSE: (egy asszony a mikrofonnál): Tóbiás, költözés közepén állok, Kolorádóba Lovelandbe. És két okból vonzódom ehhez a vidékhez, az egyik az, hogy művészi munkát folytatok. És nemrég újból vonzódni kezdtem a lovakkal való munkához. És azt szeretném tudni, van-e valamilyen információd számomra azzal kapcsolatban, amit új házamban alkotni fogok.
 
TÓBIÁS: Valóban... kezdetben el kell mondjuk neked, hogy te máris válaszoltál a kérdésedre. Azt mondtad, hogy különböző jellegzetes tevékenységekhez vonzódsz. Ez a dolog nagyon világos számunkra. És ez szenvedélyed követése. Végül is te felszabadulsz néhány régi előítéletedtől, bizonyos régi hiedelmektől. Te végül is elkezded szívedet és szenvedélyedet követni. Tehát ez nagyon világos. Továbbra is tedd ezt.

 

Te időnként szembe fogsz kerülni néhány beáramló régi hitrendszerrel. Neked nagyon makacs hiedelmeid voltak minden energiakorlátozással kapcsolatosan, legyen ez bőség vagy szeretet, vagy bármi más effélék. Ez, mivel kudarcot vallottál önmagad tiszteletében és szeretetében. Néhány nagyon nehéz és kihívó helyzetben mentél át ezeken, míg eljutottál oda, hogy megértsd, sokkal fontosabb tisztelni és szeretni önmagadat. Neked magadat kell szeretned. Ez egy nagyon szép és egyszerű dolog.

Mihelyt elkezded kiadni magadból a megérdemelt szeretetet... amikor felszabadulsz a régi nem-szeretéstől, korlátolt hitrendszertől... akkor fogsz igazán örülni az életnek. És meg fogod látni, hogy mindezek átáramolnak rajtad. És te valóban jót teszel. Annyi csupán, hogy túl sok mindenen mentél át, amíg eljutottál ide. A válasz nagyon egyszerű: szeresd magadat.
 
LINDA: Utolsó kérdés.
 
TÓBIÁS: Mi még fogadunk néhányat (nevetés).
 
SHAUMBRA 8 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Hi, Tóbiás, nekem az álomjárással kapcsolatban van szükségem segítségre, ha segíthetsz nekem jobban megvilágítani ezt. Én később fogadtam el mindezeket, az utolsó Álomjárás kurzus elvégzése után, mintha egy klienst fogadnék el. De én valójában nem tudom, hol vagyok. Segíthetsz látnom ezt a dolgot?
 
TÓBIÁS: Valóban... nem, én nem tudok. Ennek az Álomjárásnak olyannak kell lennie... abban egyeztünk meg mi ketten Saint Germainnel, hogy mi nem mondhatjuk meg neked hol. Ha igen, akkor ez megakadályozna téged abban, aki vagy - főképp téged- nagyon erős vagy ezen a területen. Valami olyanról van szó, amit te nagyon jól tudsz. Ezelőtt is ezt tetted. Te most is ezt teszed, csupán másképp ebben a megváltozott energiában.

 

De nekünk van egy egyezségünk itt, hogy ne lépjünk be és ne mondjuk meg neked azt, hol vagy. Neked saját utadat kell érezned magad körül. És nem kegyetlenségből tesszük ezt veled. De bizonyos értelemben te egy sötét szobában vagy. A fények le vannak oltva. És neked egyáltalán nem ismerős a szoba. Te soha nem voltál ott előzőleg. Azonban ha mi elkezdjük mondani neked, hol van a bútorzat.. és hol van a fal... és hol vannak a lyukak a padlón... és hol van a ledőlni kész létra, (elszórt nevetés)... akkor te mindig vissza fogsz jönni. És te minden hónapban itt leszel, hogy egy-egy kliensről kérdezősködj.

 

A kliens azt akarja, hogy te bízzál magadban. A kliens azt akarja, hogy te találd meg az utat magad körül. Ők nem fognak örülni annak, ha te mindenféle kérdésekkel jössz hozzánk, mivel talán akkor mi megpróbáljuk az Álomjárást, ha ez lehetséges.

Tehát te egyedül vagy abban a sötét teremben. Most menj be mélyen megérzésedbe. Hol vagy? Én épp most megkérdezem tőled: hol vagy az Álomjárásban? Te tudod. (Szünet). A kérdést vissza fordítjuk hozzád (elszórt nevetés).
 
SHAUMBRA 8: Én igazán nem láthatok világosan ebben a térben...
 
TÓBIÁS: De igen, világosan láthatsz. Itt energiád megvilágításáról van szó. Most lélegezz. Lélegezz most. Ez világos. Te csak félsz kimondani ezt. Én tudom, hogy furcsa helyzetbe hoztunk most téged itt, azonban te beleegyeztél abba, hogy furcsa helyzetben legyél most (nevetés).
 
SHAUMBRA 8: Én magammal érzem a kuncsaftot. És, valójában én... nem vagyok biztos benne, hogy ő átment-e, de ő velem van.
 
TÓBIÁS: Hogy érzed magad valójában? (Szünet). Sok tétovázás volt az eredeti válaszban. És mi vissza fogunk térni és újból megkérdezzük tőled: Hogy érzed magad valójában?
 
SHAUMBRA 8: Ő nem ment át ebben a pillanatban.
 
TÓBIÁS: Nem kérünk arra, hogy menj vissza megérzésedbe. Te épp most az elmédben vagy. Te tudod ezt és mi is tudjuk ezt. Te nagyon jó vagy az Álomjárás területén, azonban neked ki kell lépned az elmédből. Te képes vagy érezni, de mentálodba helyezed őket. És te kételkedsz önmagadban. Mi adunk neked egy kis ötletet (többfele nevetés). A kliens közelebb van, mint hinnéd.
 
SHAUMBRA 8: A negyedik dimenzióban van ő.
 
TÓBIÁS: Mi több, sokkal közelebb van, ott van épp most a hátad mögött, és te érezted ezt, de kételkedtél. Neked csupán erre a konfirmálásra volt szükséged. Te érezted az energiát magad körül. És ekkor, elméd belép és te kezdesz elemezni. Ez tiszta megérzés. Az Álomjárás tiszta megérzés. Megérzésed ott volt, most menj velük. Kliensed tovább akar menni (többfele nevetés).
 
SHAUMBRA 8: Köszönöm.
 
TÓBIÁS: Mi köszönjük, hogy volt bátorságod kiállni ide, mivel e kérdés nemcsak rád vonatkozik. E kérdést minden Shaumbra felteszi - hogy tudom ezt a dolgot? Hogy valósítom meg ezt a dolgot? Hogyan bízzak abban, hogy kiléphetek mentálomból és visszamehetek a megérzésbe? Köszönöm.
 
SHAUMBRA 9 KÉRDÉSE (Linda olvassa az Internetről): Tóbiás, a te magasabb nézőpontodból szeretnék kommentárt kapni a Shaumbra Híroldalról és, hogyan lehet hatékonyabban használni ezt a Shaumbra támogatására? Köszönöm.
 
TÓBIÁS: Valóban... a nézőpontom nem mindig nemes. A Shaumbra hírek egy szépséges kommunikációs módszer kellene legyen. És mi itt újból kell beszélnünk itt Cauldre-vel. Folyamatos információáramlásról van szó, a Shaumbra találkozókon kívüliekről. Mit tesz a Shaumbra a világban? Milyen terveik vannak? Mi történik a Shaumbra Egyetemmel? Számos hír van ezekről, azonban nagyon kevés idő volt terjeszteni ezeket.
 
És mi itt azt szeretnénk elmondani, fontos, hogy mások is felszínre jöjjenek és valamelyik területen dolgozzanak. Egyszerűen, amint sokan tudjátok, Cauldre és Linda és Andra - Norma - és Garrett elborítottak az energiában, és ők arra kérnek titeket, hogy többen jöjjenek és segítsétek őket.... de ez már a híroldalra tartozik, ha ezek Shaumbra találkozók, ha ez egyik tervünk. Most ideje egyhelyre raknotok energiáitokat. Tehát, örülök, hogy önkéntesen elvállaltad, hogy mindezt megteszed (nevetés).
 
LINDA: Utolsó kérdés.
 
TÓBIÁS: Valóban.
 
SHAUMBRA 10 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Hi, Tóbiás, azon gondolkodtam, meg tudnád-e világítani üzletemet, a csatornázást és gyógyítást.... bármit, amit kínálhatsz erről.
 
TÓBIÁS: Valóban... semmilyen felvilágosítást nem adhatok neked. Neked saját megvilágítással kell rendelkezned. De milyen jellegzetes megvilágítást kérsz te most tulajdonképpen... hogyan olvaszd eggyé mindezt?
 
SHAUMBRA 10: Igen, összeolvadás, és ... ezelőtt egy és fél évvel azt mondtad nekem, hogy csatornázni fogok. Csatornáztam is egy évet. De nem tudom, honnan vehetném ezeket....
 
TÓBIÁS: Tehát, te kezdő vagy ebben a csatornázásban?
 
SHAUMBRA 10: Igen, de nem tudom, honnan vehetném ezeket, és mit kezdjek mindennel?
 
TÓBIÁS: Neked természetes adottságod van, a más információforrások iránti megnyíláshoz. Nem létezik honnan "kell" mindezeket venned. De, bárhonnan is döntesz, hogy veszed mindezt, bárhol is vagy te a világosságban, te csupán elkezded megnyilvánítani. A csatornázás egy szép megnyitási módja annak, hogy megnyílj a kiterjedt lény állapotának. Ahhoz, hogy csatornázhass, meg kell nyílnod. Ez tiszta és egyszerű. Tehát, ez teljesen új eszközt ad annak, hogy te annyira nyitott vagy. Annak ténye, hogy egy információ csatornázott, még nem jelenti azt, hogy szükséges megosztanod a világgal. Talán csak egy kis csoport, és talán csak egy könyv, és talán csupán egy hálózattípus számodra. Talán ez hasznos lesz majd arra, hogy megtanulj csatornázni, hogy férj hozzá a kiterjedt energiához és hogyan érezd, amikor alapklienseiddel dolgozol, egyik a másikkal, hogy képes legyél jobban olvasni energiájukat, más szavakkal, képes legyél elérni a magasabb Ént, amit te ennek nevezel. A csatornázás nem feltétlenül az utolsó dolog. Ez a megértés.

Más szavakkal: csupán azért, mert te csatornázol, nem jelenti azt, hogy ez a mesterséged kell legyen. Ez sok más potenciálra fog megnyitni téged. Személyként, a csatornázáshoz való megnyílás, ami ugyanakkor megtanít bízni magadban, megnyit egy más, kreatív energiamennyiség irányában, amit olyan területen használhatsz, ahol csak kívánod, legyen ez gyógyítás, vagy egy étterem megnyitása, vagy zeneszerzés. Tehát a csatornázás nem szükségszerűen a legutolsó dolog.

És mi tulajdonképpen látjuk, hogy a csatornázást a ti társadalmatokban nagyon irigy szemekkel nézik és sok ember kételkedve nézi ezt a dolgot. Ezért mi arra hajlunk, hogy a csatornázás egy Régi Energiává vált, eljött az ideje annak, hogy saját hangotokkal beszéljetek. Azonban egyéves gyakorlatod jótékony hatással lesz más törekvéseidnél az életben. És te továbbra is folytathatod egyidőben a csatornázást is.
 
SHAUMBRA 10: OK, Köszönöm.
 
TÓBIÁS: Köszönöm. És ezzel, Shaumbra, mi befejezzük ezt a napot. Azonban mi továbbra is folytjuk a helyrehozás energiáját az isteni központban, szolgálatunk központjában, a következő napokban. Próbáljátok meg, hogy nem léptek be semmilyen drámába. Próbáljatok meg nem lépni be semmilyen frenetikus időbe. Próbáljatok meg sok folyadékot inni vagy töltsetek el sok időt a víz körül, folytassátok egész Énetek a megvilágosodásának és újra-kiegyensúlyozásának engedélyezését. Ti hihetetlen időn mentek keresztül épp most is. Szükség van arra, hogy folytassátok energiátok helyreállítását.
 

ÉS ÍGY VAN EZ!

 

Fordította: Korpos Magdi

 


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circel weboldalán (http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok téríés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint ötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennnyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csastornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból.

A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád.

Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítésmentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403