Namaste!

VILÁGOSSÁG SOROZAT

"SHOUD 5" - Tobias üzenete, Geoffrey Hoppe közreműködésével

Bemutatva a Crimson Circle-ben

2005. december 17.

www.crimsoncircle.com

És így van ez, Shaumbra, folytatjuk e találkozást a sokrétű energia potenciállal, mely hasonló a sokféle énekhanghoz, melyekből egyesek ugyanabba, mások más irányban haladnak... de valamennyien önkifejeződések, hozzátok nagyon hasonlóak. Sok, sok önkifejeződés. Ti csak egyet szólaltattatok meg ezekből. De, az Új Energiák embereinek egyik jelzője abban rejlik, hogy ők megtanulhatják azt, hogy sokkal többek lehetnek egy jól meghatározott identitásnál. Ők sok minden lehetnek. Létezik egy gyakorlati dolog, amit már most megtehettek azért, hogy elkezdjetek az árnyékban lévő potenciálok energiáival dolgozni. Amikor létezik egy probléma vagy kihívás életetekben, melyben döntést kell hoznotok, próbáljatok meg eldönteni valamit, találjatok egy utat a problémában, ahelyett, hogy csak egy potenciálnak tekintenétek és megpróbálnátok erőltetni, sokféle különböző valószínűséget vegyetek figyelembe, ugyanannak a problémának többféle megközelítési lehetőségét! Figyeljétek meg az életetekben megjelenő probléma energiájának lényegét! Talán a probléma az autótokhoz kötődik. Talán a probléma kapcsolódik ahhoz, amit otthoni vagy munkahelyi problémának képzeltek el. Vegyétek figyelembe magának a problémának az energiáját!

Gondoljatok arra, hogy ez, bizonyos értelemben illúzió, még akkor is ha nagyon reális!

De, gondoljatok arra, hogy ugyanakkor áthelyezhető egy másik dimenzióba, egy más valósághelyzetbe és ilymódon maga a probléma megszűnhet. Vagy gondoljatok a probléma kezelésének más módozataira!

Problémák vagy kihívások azért léteznek, mivel gyakran növekednek a választási lehetőségek. A probléma megközelítésének sokféle változatát vegyétek figyelembe! Gondoljatok arra, hogyan növekedhettek anélkül, hogy harcolnotok kellene ezekkel! Ez az árnyék potenciálok vagy valóságok egész fogalma fizikai lényeteket érinti, mentális és képzeletbeli lényeteket is befolyásolja. Mindegyik életmódotokat befolyásolja. Titeket már nemcsak egyetlen valóságforrás határoz meg! És ezek után, örülnénk ha kérdéseket tennétek fel nekünk!

SHAUMBRA 1 kérdése: (Internetről idézi, Linda): Kedves Tobias, tíz évvel ezelőtt volt egy balesetem, mely teljesen új irányt szabott életemnek. Ezután fájt a combon, majd később egyre erősebben és erősebben kezdett fájni. Hozzá tudsz fűzni ehhez valamit kérlek? Köszönöm szépen!

TOBIAS: Valóban, egy fizikai baleset saját problémákat hoz létre, melyek később jelen fizikai testedet is érintik. Nagyszerű alkalom ahhoz, hogy alkalmazd valóságodban az árnyék biológia fogalmának valóságát. Te a fájdalmat vagy a sebzett fizikai ént fejezed ki! De mindezeken túl, ott van az árnyékban vagy latens állapotban az ép és teljesen kijavított fizikai én. Engedd, hogy ez a vetület most eljöjjön, helyettesítve a sebzett részt! A test meg tudja önmagát gyógyítani. Minden potenciállal rendelkezik ehhez. Te mindezeket behozod a mostanba, ne próbáld erőltetni, sem elrendelni, vagy megparancsolni, csak tanulmányozd behozatalának módozatait. Behozod azzal ha megváltoztatod az öregedésre vonatkozó meggyőződési rendszeredet, egyszerűen visszatérve ama baleset energiájára, mely téged ért. Először csak megfigyelve, majd egyszerűen belélegezve a legmegfelelőbb biológiai felépítést a kicserélt combhoz. Ugyanakkor figyeld saját orvostudományhoz kötődő meggyőződéseidet, figyeld a test öngyógyító képességét. Annak módja, ahogy ma a tudomány a gyógyítást tekinti, csupán egyetlen mód a sokféle különböző gyógyítási mód közül. Tehát, használd ezeket jelenlegi helyzetedben arra, hogy eljátszadozz velük egy kicsit, hogy felfedezd felszabadulásodat ettől a dologtól, mely visszatartott téged. Köszönöm!

SHAUMBRA 2 kérdése: (egy nő a mikrofonba): Boldog Karácsonyt! Bizonyos zajok jelentkeztek testemben, szomorúság hullámok kíséretében és nem tudom elképzelni honnan származnak.

TOBIAS: Válaszolok kérdésedre azonban előbb felteszek neked egy kérdést: Azt mondod, nem tudod elképzelni honnan származnak. Hát jól van, el tudod képzelni. Ezek valójában különböző szintekről származnak. De, nagyon fontos, hogy te ne csak halld szavainkat hanem lépj be magadba és figyeld meg honnan származnak ezek az érzelmek, ama átható szomorúság. Általában az amit megtapasztalsz nemcsak saját szenvedésed, bár megpróbál becsapni téged, azt állítva, hogy a tied. Azzal áltat téged, hogy a múltban volt valamilyen traumatikus élményed, elmúlt életeidre alapozva, melyben nehézségekkel küszködtél. Becsap téged azzal, hogy jelen életed bizonyos traumatikus eseményeihez kötődik. Vagyis egyszerűen becsap téged. Amit te teszel az az, hogy teljesen átveszed az emberiség szenvedéseit. Másokért szenvedsz, mivel a múltban megígérted, hogy másokat segítesz és szolgálsz ilymódon, ezért hitrendszered arra koncentráltad, hogy neked szenvedned kell. Most pedig, folytathatod, hogy átveszed az emberiség szenvedéseit. Nagyon érzékeny és védtelen leszel majd az emberiség szenvedéseihez való ragaszkodásodban. Azt fogod érezni, hogy itt a Földön képtelen vagy folytatni munkádat e teher fájdalma alatt. Ezért, bizonyos értelemben önmagad csapod be, arra gondolva, hogy ez saját szenvedésed. Megpróbálsz megbirkózni vele, vagy meggyógyítani ezen az alapon. Egyszerűen koncentrálási szükségletből megpróbálsz megbirkózni vele. És egyáltalán nem így van ez. Az egyetlen dolog amit mondhatunk neked az, hogy próbálj megszabadulni ettől a hiedelemtől, hogy neked szenvedned kell az emberiségért.

Engedd, hogy ők maguk örüljenek saját szomorúságuknak! Nem kell megtenned ezt értük. Eljön majd az a pillanat, amikor túl kell lépniük azon, hogy szomorúnak kell lenniük, szenvedniük kell vagy fájdalmakat kell elviselniük.

Legyél teljesen kiegyensúlyozott, sugárzó példa a többieknek! Ezzel szolgálhatod legjobban célodat, földi életed hátralévő napjaiban. Így szabadulhatsz meg régi ragaszkodásaidtól, mivel egyszerűen képes vagy belépni egy dolog energiájába, mint amilyen maga a szomorúság, mely elsősorban hazudik neked, becsap téged, elhitetve veled, hogy ez hozzád tartozik, a sajátod. Látod. Sok időt töltesz energetikailag azzal, hogy olyan dolgokon munkálkodsz melyek igazán nem is a sajátod. Látod. Tehát sokrétű áldásom és Boldog Ünnepeket. Azt hisszük ez politikailag sokkal helyesebb, mint Boldog Karácsonyt kívánni! (nevetés a teremben)

SHAUMBRA 2: Köszönöm!

SHAUMBRA 3 kérdése (Linda idézi az Internetről): Kedves Tobias, nekem egy sürgős kérdésem van. Lényegében így hangzik: Mi a szeretet? Azonban a mögötte rejlik a sürgősség ténye: Nemrég találkoztam egy asszonnyal, aki azt állítja, hogy Quan Yin megtestesítője. Azt mondja nekem, hogy a többi embertől különbözően, szív és szeretet nélkül születtem és azért vagyok itt a Földön, hogy megtanuljak szeretni. Kérlek mondd meg nekem, hogy igaz-e ez a dolog? Ha igaz ez, akkor szeretném tudni miért születtem egy érző, szerető szív képessége nélkül, mint a többi ember és a Shaumbra koncepciói segíthetnek e nekem, hogy feljesszem ezen képességemet? Mindennél jobban azt szeretném tudni mi a szeretet? Nagyon szépen köszönöm neked!

TOBIAS: Hát itt valóban egy nagyon kusza energetikai rendszerrel találkoztunk! Először is az a legfontosabb, hogy ne viszonyítsd magad ahhoz, amit mások mondanak neked! Már nagyon sokszor mondottam nektek - Shaumbra ne járjatok jósnőkhöz! Ne menjetek többé azokhoz, akik ilyen dolgokat kínálnak nektek, mivel ők csupán a ti egyetlen vetületeteket látják. Nem arról van szó itt, hogy az a személy, aki ezeket mondta neked tévedett. De, ők, csak egyetlen vetületeteket látják. Azt, amit mi árnyékpotenciálnak nevezünk, amelyik nem érti a szeretetet, mely nem ismeri a szeretetet, vagy talán egy alternatív valóságban még nem született meg egy alkalmas szívvel, amint te írod.

De, ez nem az aki te igazán vagy. Ez csak egy potenciál. Nem arról van szó, akit te ebben az életben kifejezel. Ezért tedd félre azokat, amiket másoktól hallottál! Hatolj be lényed mélyébe, és amikor behatolsz figyeld meg, mi vonzotta ezt az energiát mostani életedbe! Ez téged táplál valami módon azzal, hogy azt mondja neked, hogy nincs szíved, hogy nem érted a szeretet. Hogyan táplál? Mit tesz ez tulajdonképpen? Mondhatjuk, hogy bizonyos módon segít téged abban, hogy mélyebben behatolj önmagad belsejébe, azért, hogy felfedezd az igazi szeretet természetét. És apropó, nem létezik olyan út, amelyet saját szavainkkal megmagyarázhatnánk neked. Az emberi korokon át, számos verset és költeményt írtak a szeretetről, a szeretet megértésével próbálkozva. Soha nem fogjátok megérteni a szeretet szavakban kifejezhető meghatározásokkal, mint ahogy Istent sem fogjátok soha megérteni! Tulajdonképpen soha nem gondolhattok tulajdonképpen Istenre vagy a szeretetre. A szeretet egyszerűen - van. Ez egy tapasztalat. Semmi többet nem mondhatunk erről, csupán azt, hogy adj szabadságot magadnak ennek megtapasztalására mostani életedben, hogy megláthasd milyen is ez. De, figyeld meg miért engedted meg bizonyos embereknek azt, hogy belépjenek életedbe és ezzel az energiával tápláljanak téged, mely szerint te szívtelen vagy. Valóban! Köszönöm!

SHAUMBRA 4 kérdése: (egy asszony a mikrofonnál): Tobias, egyik kérdés-feleletedben, beszéltél bizonyos állatfajokról, akik a kvantum ugrás idején el fogják hagyni a Földet. Kérdésem a következő: Miért történik meg ez a dolog? Milyen állatfajokat fog ez érinteni? Ami a jegesmedvékkel és más állatokkal történik, az a globális felmelegedés következménye?

TOBIAS: Többet fogunk az állatokról beszélgetni, mint társaitokról, a következő üléseinken, arról hogyan viszonyulnak ők az emberekhez és a Gaiahoz. De most keveset fogok beszélni erről. Az állatok - akiket ti állatoknak neveztek, nagyszerű lények, akik azért öltöttek fizikai testet, hogy energetikailag támogassák Gaiát. Amikor a Föld tudata megváltozik, amikor az Új Energia megjelenik, ők faj érzékeikkel érezni fogják azt, vagyis, hogy felszabadulhatnak eddig játszott szerepükből. Nem kell többé itt lenniük, hogy segítsék az emberiség vagy a Gaia energiáit. Látni fogjátok azt, hogy számos faj el fog menni. Őket bizonyos fejlettebb állatfajok fogják helyettesíteni, akik eljönnek a Földre, hogy tudatosabb, intimebb viszonyt teremtsenek a Gaiaval. Megfigyeltétek, hogy sok állat energiája az emberi szükségletekre válaszol, vagy a dualitásnak felel meg. Láthattátok, hogy az állatfajok azt teszik amit az emberek tesznek. Hím vagy nőstény szerepeket vállalnak, harcolnak az élelemért. Védelmezik önmagukat és családjukat. Bizonyos értelemben tükrözik, amit az ember tesz. Amikor az ember megváltozik, az állat is megváltozik. Ne tekintsetek nehéz szívvel erre a tényre! Tekintsetek egyfajta felszabadulásként vagy elnyert szabadságként erre! Ők is fejlődni akarnak, minden faj fejlődni kíván. A jegesmedvék más fajként folytatják fejlődésüket. A bolygót elhagyó madarak különböző módon, másfajta rezonanciában fogják folytatni fejlődésüket. A sasok például lényegében szinte kipusztultak. Tulajdonképpen annyi történt, hogy megváltoztatták energetikai dinamikájukat és tudatukat, így hát új sas típusok fognak jönni, energetikai szempontból sokban különbözőek. Annak ellenére, hogy azonos biológiai felépítésük lesz, valami megváltozik őket illetően, annyira, hogy a vadállatokat ismerő emberek is azt fogják mondani róluk, hogy teljesen mások. Ugyanígy van ez az emberekkel is. Az új érkezők, az újszülöttek, nagyon különböznek a nemzedékekkel előbb érkező emberektől. Ez egy természetes evolúció. Tiszteljétek, valóban tiszteljétek meg őket!

SHAUMBRA 4: Köszönöm!

LINDA: Ez nem egy Karácsonyi kérdés, azonban nagyon sok feltett kérdést összefoglal magában.

SHAUMBRA 5 ( Linda felolvassa): Köszönöm, hogy átveszed kérdésemet! Nagyon kétségbe voltam esve egy teljes hónapig - félelem, depresszió és egy mély elveszettség érzése, mintha céltalan életet élnék. Érzem, hogy valami meghal bennem. Sok hónapig semmit nem tettem és meg vagyok ijedve. Félek attól, hogy jelentéktelen életet élek. Szeretnék emberként és spirituálisan is sikeres lenni. Mit tehetek, és mit látsz számomra?

TOBIAS: Valóban e kérdést sok Shaumbra feltette, akik ebben az ébredési szakaszban vannak, amint már előbb is mondottam - ez egy kissé zavaró érzés, mintha meghaladna minket az, ami történik velünk. Az történik tulajdonképpen, hogy régi azonosságotokat elveszítitek. Ti egyszerűen meghaltok, régi énetek meghal, miközben itt vagytok fizikai testetekben. E pánik egy része annak tudható, hogy felszabadultok minden alól amit eddig azt hittétek, hhogy ti vagytok - minden célotok, törekvéseitek, önmagatoktól való elvárásaitok megszűnnek. Az elvárások egy nehézkes vetületet hordoznak, amit részlegesen magatokkal hoztatok ebbe az életetekbe. Eme elvárások nagyrészét szüleitek, tanáraitok adták át nektek, ezek nagy részét megerősítették vagy rátok kényszerítettek a tömegtudat megszilárdításával.

Volt egy képetek arról, hogy kik lesztek majd. Ti most felfedezitek, hogy ez elvész. Ti kétségbeesetten megpróbáltok kitartani abban, amiben már nem maradhattok tovább. A legjobb dolog amit tehettek az, hogy valóban, abszolút módon felszabadítjátok magatokat. Shaumbra fél megtenni ezt, mivel azt hiszik, hogy ha felszabadulnak, meg fognak bolondulni, csődbe jutnak, mindent elveszítenek, amivel rendelkeznek. De, nézzétek, ti mindenképp eljuttok oda. Amihelyt megszabadultok ezektől a jól meghatározott valóságoktól, melyben éltek, akkor e tény megadja nektek a felfedezés szabadságát, hogy sokkal több minden létezik ennél. Ti úgy érzitek most, hogy egy kopár sivatagban jártok erőforrások, tartalékok és eszközök nélkül, - a nap égető melege és az utazás fáradalmai lassankénterőt vesznek rajtatok. És bizonyos módon így is hatnak ezek rátok.

De amikor felszabadultok minden elvárásotoktól, mindentől, amiről azt hittétek, hogy vagytok, akkor fel fogjátok fedezni majd, hogy talán egyáltalán nem is sivatagban jártatok. Talán egy fényűző erdő volt az. Talán egy tavon ültetek. Lehet, hogy mindezeket egyidőben megtettétek. Látjátok!

Ez egy nagyon, nagyon nehéz dolog. Mondottam nektek, Shaumbra - ez a legnehezebb élet melyen valaha átmentetek, mivel most ébredtek fel. Mivel moost sokkal tudatosabbak vagytok, mint ezelőtt. Mivel már nemcsak túléltek mivel már nem nyomasztanak titeket a fogalmak és hitrendszerek súlyai mint ezelőtt. És bizonyos értelemben úgy tűnik, mintha minden szétesne. Most a kihívás abban áll: képesek vagytok egyszerűen felszabadulni? Képesek vagytok bízni önmagatokban, szellemetekben? Képesek vagytok kegyelmet érezni magatokkal szemben, képesek vagytok ugyanazt a kegyelmet érezni magatokkal szemben amit a Szellem érez irántatok, ugyanazt az elfogadást, csupán felszabadulásotokért? Oh, mit tudjuk, ez nagyon félelmetes pillanat! Ti érzitek, hogy ha felszabadultok, le fogtok zuhanni a hegytetőről, összezúznak majd a sziklák szélei, fának ütköztök, elveszítitek egészen a kontrolt. Pillanatnyilag úgy tűnhet talán, hogy így van ez. Úgy tűnhet, hogy minden összeomlik alattatok. De ebben egy isteni pillanat rejlik. Ebben az isteni pillanatban fel fogjátok fedezni, hogy létezik az Én és a Szellem világa, mely nagyon hiányzott nektek. Fel fogjátok fedezni majd, kiterjeszkedhettek ebbe az új, hihetetlen térbe, amik ti vagytok. Nagyon örülünk ennek a kérdésnek megfogalmazásának, mivel a Shaumbra többsége most átmegy ezen a szakaszon. Te nem vagy egyedül ebben a folyamatban. Köszönöm!

SHAUMBRA 6: Kedves Tobias, mi a különbség a sötétség és az árnyék között?

TOBIAS: Ez egy nagyszerű kérdés, melyre elég nehéz válaszolni ilyen rövid idő alatt. De, a sötétség olyan energia mely természetesen jelenik meg a duális valóság részeként. Egy olyan energiát jelent, mely egyszerűen az egész részét képezi, de segít a fénynek megérteni önmagát. Semmi rossz nincs a sötétségben. Ez csak egy ellentétes erőt képvisel. Tulajdonképpen harmóniában hat azzal amit ti fénynek neveztek. Amit ti rossznak neveztek, mi azt mondjuk, hogy csupán egy kiegyensúlyozatlan sötét energia. A rossz akkor jelentkezik, amikor ti a végleteik viszitek az energiát és egyszerűen elzárjátok partnerének, a fénynek az útját. Ez önmaga megszállottja - csak önmagában hisz. Elkezd önmagára koncentrálni és kezdi elferdíteni és szétszórni a fénnyel való kapcsolatát. Bizonyos értelemben tagadni kezdi a fényt, hogy önmagában pöffeszkedjen. Ameddig rendelkeztek a rossznak nevezett sötétség kiegyensúlyozatlan energiájával, addig a fény kiegyensúlyozatlan energiáját is hordozzátok, hiszitek bár, vagy nem ezt! Létezik egy fény energia, mely tagadja sötétséget, mely önmagában talál kényelmet és örömet, mely azt állítja, hogy ő a kezdet és a vég és mindent magának akar egyedül. Ez szintén egy kiegyensúlyozatlanság. Úgy ahogy a rossz a sötétségért van, ugyanúgy a fénynek is megvan ez az oldala. Mindkettő egyetértéséről van szó -- a fény és sötétség esetében -- mindkettőnek joga van létezni.

Mindkettő harmóniában dolgozik együtt a dualitás forgatókönyvében. Amikor kiléptek a dualitásból, nem kell már többé rendelkeznetek az ellentétes erőkkel, a fénnyel és sötétséggel, így hát a rossznak nincs helye az Új, teljesen tiszta Energiában...

SHAUMBRA 7 kérdése(egy asszony a mikrofonnál): Köszöntelek, Tobias, a nevem, Norma. Nemrég veszítettem el egy kedves testvéremet, és ehhez kapcsolódik kérdésem: Toni, drága testvérem, szeretlek és nagyon hiányzol. Fáj a szívem, amikor azt kérdezem, miért hagytál el minket. Kérlek segíts nekem megértenem ezt!

TOBIAS: Kutatnom kell ebben az irányban, sajnálom, de nincs direkt kapcsolatunk e kedves lénnyel, mivel más partokon található, valami olyat tesz mely akadályozza azt, hogy elérjük direkt módon őt. Annyit megfigyelhetünk azonban, hogy azért ment el, mert eljött az ideje. Amikor bevégzitek kitűzött célotokat itt a Földön, nem létezik igazi halál. Nincs igazi vég e tekintetben és bárki előbb vagy utóbb meg fogja tapasztalni ezt a dolgot. Eme kedves lény úgy érezte eljött az ideje távozásának. Nyert és megvalósított mindent amit ebben az életben akart. Ő, amint megfigyeltük azt fogja választani, hogy visszatér körülbelül négy év múlva, egy teljesen Új energia helyzetbe... ő nem tréfálkozik veled, mivel nagyon le van foglalva itt... másvalakiről lehet szó...

SHAUMBRA 7: Köszönöm!

TOBIAS: Köszönöm!

SHAUMBRA 8 kérdése (az Internetről olvassa Linda): Hello, kedves Tobias, eleget beszéltél nekünk a kvantum ugrás jelentőségéről, mely 2007 szeptemberében bekövetkezik. Milyen lesz és hogyan fog érinteni minket, akik itt vagyunk, és mit tehetünk, hogy segítsük?

TOBIAS: Valóban részleteztem már ezt a kérdést. Tudjuk, hogy nagyon sok kérdés van mára, ezért elhalasztjuk a választ, közölve veled, hogy talán el kellene olvasnod azt, ahol bővebben tárgyaltuk e témát. De hadd beszéljünk erről most egy keveset még. A 2007-es kvantumugrást, nem a történészek állapították meg. Nem is a próféták jövendölték meg. E dátumot, az emberi tudat fejlődése határozta meg. Ez a dolog annyit jelent, hogy az emberiség készen áll arra, hogy túllépjen a lineáris úton. Készen áll arra, hogy az energia saját útját kövesse, előző tapasztalataira alapozva, mely hihetetlenül új irányt fog felvenni. Ez egy potenciál. Nem szükséges, hogy mindenki számára valósággá váljon. 2007. szeptember 18. nem jelenti azt, hogy egyszerre minden meg fog változni. Valószínűleg a hatalom nem fog távozni. A Föld egy zsákutcába jut, az élet azonban folytatódik. Azonban ami történni fog, egy teljesen új potenciál készletben áll, mely hozzáadódik a meglévő emberi tapasztalatok potenciáljaihoz, melyeket az emberiség megtapasztalhat majd. Sokkal nagyobb szabadságot fogtok élvezni. Sokkal nagyobb erőtök lesz. Sokkal hozzáértőbbek fogtok lenni, ha ezt választjátok. Így hát elmondhatjátok, hogy egy teljesen új ajándékcsomaggal fogtok rendelkezni, mely rátok vár, ha képesek lesztek beismerni, és ha be kívánjátok hozni életetekbe. Ti nem kívánjátok a megvilágosodás és az evolúció lassú útját követni. Bizonyos értelemben, személyes szempontból jövőtök rendkívül nyitott lesz. Jövőtök nyitott lesz, mert múltatok begyógyult. Mégis, eme időpont után, sokkal több potenciálotok lesz.

SHAUMBRA 9 kérdés (egy férfi a mikrofonnál): Hello, Tobias, kérdésemnek két része van. Nemrég született egy újszülöttünk. Más Shaumbra párokat is ismerek, akik gyermeket várnak. Azt kérdezem, tudsz pár perspektívát és potenciált adni nekünk az újszülöttekkel kapcsolatosan. Kérdésem másik fele ez: tudom, hogy érdekelt vagy és nagyon közel állsz ezekhez a gyermekekhez. Szeretném ha erről a kapcsolatodról beszélnél.

TOBIAS: Valóban, ezek a most érkező gyermekek, de inkább nevezném csodálatos angyaloknak őket, akik főképp a Shaumbra pároknak születnek, nagyon tiszta karmával érkeznek. Más szóval vagy nem voltak még a Földön, ezért nincsen karmájuk, vagy már voltak a Földön előbb is, de sikerült teljesen megtisztítaniuk karmájukat, ezért lényegükben tiszták. Ezért nevezzük Kristályoknak őket. Nagyon frissen és nagyon tisztán érkeznek ők. Nehéz terhek nélkül jönnek ide.

Most, a te gyermeked, már volt a Földön előbb is. Számos élete volt már - de nem túl sok, azonban egyénileg a túlsó partokon, a te felügyeleted alatt hihetetlen munkát végzett. Ő nagyon, nagyon tisztán érkezik ide. Most mivel nem létezik túl sok fogalom vagy előítélet benne, fel fogod fedezni, hogy nagyon-nagyon nyitott és érzékeny ő. Folyamatos gondoskodásra és felügyeletre lesz szüksége neki, főképp, amikor játszani kezd, és kapcsolatba kerül más gyermekekkel, mivel valami olyat fog látni önmagában, ami nincs meg a többiekben. Nagyon könnyen fog tanulni, de nagyon frusztrált lesz a jelenlegi nevelési rendszerben. Majd alternatívákat fogsz keresni neki, mivel ellenkező esetben az elfojtott kristály, akit hátra marasztalnak, hajlamos lesz megalkotni a saját káoszát az életben, mely aktívan tartja és lefoglalja őt. Befele fognak fordulni, bár szükségük van a külső önkifejeződésre. Ez a kedves gyermek, aki életedbe jött, elhatározta, hogy tanító lesz belőle - de nem szeretnénk túl sokat elmondani, mert eltűnik a meglepetés elem... Mi ezt szó szerint és elvont módon is értjük. Segíteni fog megérteni a többieknek hogyan legyenek energetikailag hatékonyak az életben. Ez különböző módokon fog megnyilvánulni. Rendelkezik azzal a potenciállal, hogy megvalósítsa saját energetikai hatékonyságát, mindkét irányban, spirituális kiindulópontból, ugyanakkor gyakorlati, mechanikus kiindulópontból is. A kristály gyermekek képesek túllátni a korlátokon, mivel nem hordozzák magukban ezeket. Ezért hallgassatok rájuk! Biztosítsátok nekik a megfelelő serkentést! Biztosítsátok tanulási vágyuk fenntartását, növekedésüket és valódi önkifejeződésüket! Köszönöm!

SHAUMBRA 10 kérdése: (egy férfi a mikrofonnál): Köszöntelek, Tobias, mi saját eredetünkkel, forrásunkkal dolgozunk. Dolgoztam már virágesszenciákkal és szeretettel az angyalainkkal. Azt kérdezzük, tehetnénk e másvalamit is? Vagy csupán legyünk türelmesek és tegyük lehetővé, hogy ők maguk kiegyensúlyozzanak minket?

TOBIAS: Csakugyan, te magad már megadtad a választ erre magadnak.

SHAUMBRA 10: Helyes.

TOBIAS: Nagyon lényeges néha, hogy biztos teret alkossatok önmagatoknak, félelem, korlátok nélkülit, anélkül, hogy megpróbálnátok blokkolni bizonyos energiáitokat. Egy tökéletes teret jelent az, hogy Most itt lenni, megértve, hogy minden természetesen kiegyensúlyozódik. Ez egy biztos tér. Ti magatok rendelkeztek vele. Majd mindegyik energia, mely belép valóságotokba, a potenciális vagy sokrétű valóságba kiegyenlíti önmagát a ti egyensúlyotokban. Látjátok. Ez egy nagyon egyszerű elv. Minden, ami jön, alkalmazkodni fog a ti egyensúlyotokhoz. Maradjatok a biztos térben és bármi jön hozzátok, biztonságban lesz. Ez egy nagyon természetes folyamat. Az emberek és maga Shaumbra is, hajlamos arra, hogy felborítsa e folyamatot. Elkezdenek sietve kijavítani. Megpróbálják ráhelyezni saját ügyrendjüket, félelmeiket a dolgokra. A munka a virág esszenciákkal és a kristályokkal vagy más energetikai programokkal csodálatos.

De van hatékonyabb módja is ennek. Ez a dolog azt jelenti, hogy biztos térben lenni, a biztos nyitottságot jelent, elfogadva, szeretve, ismerve azt, hogy biztonságban vagytok minden pillanatban és engedve, hogy minden hozzátok jöjjön, és minden kiegyensúlyozódjon általatok. Látjátok. Ha megpróbáljátok újra egyensúlyba hozni, vagy megpróbáljátok módosítani az egyensúlyt, például ráolvasással - az egész természetes folyamatot felborítjátok.

Ez válaszolni fog nektek. Ezt fogja mondani: Látjuk ezt a személyt, aki másképp akarja megvalósítani az egyensúlyt. Ez válaszolni fog nektek, azonban valószínűleg nem a számotokra megfelelő vagy a leghatékonyabb módon. Néha mi azt kívánjuk, hogy a Shaumbra hagyja el ezeket a módozatokat, ezeket a dolgokat, amiket tesznek, mivel ők ezzel behatolnak a Régi Energiába, a mentálisba és főképp saját félelmeikbe. Ti természetes gyógyítók és kiegyensúlyozott lények vagytok. Minden, ami belép hozzátok, alkalmazkodik a ti egyensúlyotokhoz. Egyszerű fizika. Köszönöm!

SHAUMBRA 10: Köszönöm!

SHAUMBRA 11 kérdése(Internetről olvassa Linda): Tobias, testvéremet 4 stádiumban lévő tüdőrákkal diagnosztizálták. Ez egy rendkívül nehéz helyzet. Tudsz nekem valamit mondani e problémáról?

TOBIAS: Valóban, a legnehezebb választ fogjuk neked megadni. De ez a legáldottabb is ugyanakkor. Érezz együtt vele és tiszteld a helyzetet melyen most átmegy ő! Nem egy igazán rossz dolog ez. Te így látod, azonban ezt a tapasztalatot ő maga választotta, akkor is ha nagyon nehéznek tűnik. Tiszteld ezt a helyzetet ebben a pillanatban, úgy amint a Szellem, Minden, Ami Létezik, megtiszteli választását. Lépj be ebbe az energiába és értsd meg, hogy ez egy szeretetteljes dolog, amit ő magának nyújtott, egy ajándék. És az ajándék, amit te magadnak megadhatsz, az együttérzés. Ez a dolog azért annyira nehéz, Shaumbra, mert mi tudjuk, hogy ti szeretitek a többieket. Tudjuk, hogy viselitek fájdalmukat. De át tudsz menni a következő megértési szintre, ugyanakkor együttérzést érezve? Igen, lesznek olyan részei lényednek, melyek szenvedni fognak. Ne kösd meg azokat! Ne távolítsd el, ne hallgattasd el, azokat! Képes vagy együttérzést vinni ebbe a helyzetbe itt és most? Ez egy nehéz dolog számodra és valamennyi Shaumbra számára. De, mi majd beszélni fogunk olyan új dolgokról, olyan módokról, melyen az energia működik, ha eljuttok addig a pontig.

Még vállalunk egy kérdést.

SHAUMBRA 12 kérdése(egy férfi a mikrofonnál): Ez egy kedvező tény! Egy másik kérdést akartam feltenni azonban ez most jutott eszembe, ezért ezt fogom feltenni: Honnan jövök egyénileg és mi lehet e tény kinyilatkoztatása azzal kapcsolatosan, hogy itt vagyok és amit cselekszem?

TOBIAS: Hát ez valóban egy nagyon hosszú választ igényelne. De engedd meg, hogy a rövidebb változatát mondjuk el most neked! Te és valamennyi ember, a Forrásból, az Egységből származtok. A szellem kifejeződései vagytok egyedi, egyéni módon. Ti vagytok ugyanakkor Isten. Az Egység részei vagytok. De, ti Istenként felajánlottátok, magatoknak az egyéni identitás ajándékát. Ti az egység részei vagytok, azonban önmagatokban is egészek vagytok, értitek? Ellentmondásnak vagy paradoxonnak tűnhet, azonban egyáltalán nem az. Minden szerkezet vagy mátrix részei vagytok, összekapcsolódva minden más energiával. De már önmagatokat tekintve egészek és teljesek vagytok. Ti, egyszerűen megszabadulhattok minden más kötöttségetektől, és mégis önmagatokban egészek és teljesek vagytok. Tehát, valóban, erről a helyről jössz te! És amikor behatoltatok a Föld partjaira, ebbe a valóságba, tulajdonképpen Metatron házán át jöttél. 144 000 archetipális portál létezett, amit ti Arkangyaloknak neveztek. Te Metatron házának portálján át jöttél. Ez a te spirituális családod. Ehhez kapcsolódtál életeiddel már akkor is amikor nem voltál itt fizikailag a Földön. Most te eljutottál arra a pontra amikor megszabadulsz eme meghatározó kötéstől, mely Metatronhoz kötött téged és kezded magadhoz ölelni a többi arkangyalok energiáit. Már nem kell magad a Metatron család tagjaként meghatároznod. Minden lehetsz. Ez az igazi jele annak, aki fejlődik: az a pillanat amikor felszabadul családi kötelékeitől.

SHAUMBRA 12: Köszönöm!

TOBIAS: Azt hiszem van még egy kérdés!

LINDA: Ez a mulatság pillanata! Mi történik veled? (a hallgatóság nevet) Nem érzed égető vágyunkat az evéshez és iváshoz?

SHAUMBRA 13 kérdése(Internetről olvassa Linda): Mi téves bennem a szeretettel és a szexszel kapcsolatosan? Van valami üzeneted számomra?

TOBIAS: Valóban, valóban!

Oh, azt hittem, hogy ez valami személyes! A szeretet és a szex. A szeretet és a szex. A két legerősebb jelző itt a Földön jelenleg. A két legerősebb hipnózisforma! Mindkettő kötődik egymáshoz amint tudjátok. Mindkettő sok örömet és élvezetet jelent azonban ugyanakkor a legrosszabb dolgokat is meghatározza, amibe csak beléphettek.

Mindkettőt nevezhetnénk tiszta energiaforrásnak. Egyik sem fizikai vagy non-fizikai. Egyszerűen, ezek energia - források! A következő alkalommal fogjuk részletesen tárgyalni a szexuális energiákat. Elsősorban azt fogjuk tárgyalni mi az energia, hogyan használjuk, hogyan nyilvánul meg, hogyan élnek vissza vele. Hogyan lehet mások feletti ellenőrzésre használni a szeretetet és a szexet. Hogyan lehet megbűvölni másokat velük. Lehet energiamanipulálásra és --lopásra használni ezeket. Vagy lehet teljes felszabadulásotokra is használni őket!

E két energia ajándék. Áldást vagy átkot jelentenek egyidőben. Részletesen fogunk majd ezekről beszélni. De értsétek meg, akkor, amikor megfigyelitek, mi táplál titeket, nézzétek a szeretet nézőpontjából ezt! Figyeljétek milyen a valóságotok, melyek érzelmeitek vagy meggyőződéseitek a szexről és hogyan tarthat vissza e két probléma titeket jelenleg. Az egyikről már kérdeztek előbb - mi a szeretet? Nem akarunk válaszolni erre, mivel azt jelentené, hogy megpróbáljuk meghatározni azt. Ti mindannyian a szeretet egy teljesen új jelentőségét fogjátok felfedezni életetekben, a következő néhány évben, egy teljesen új megértést, mely eltávolít majd mindattól amiről azt hittétek, hogy szeretet volt.

Ezzel, Shaumbra, ideje mulatni! Ideje örülnötök az életnek!

És így is van!