TÓBIÁS CSATORNÁZÁSOK

Világosság Sorozat:

SHOUD 7: Leválás – Bemutatja Adamus St. Germain, Geoffrey Hoppe közvetítésével

Elhangzott a Bíbor Körben

2006. február 4-én

www.crimsoncircle.com

 

Találd ki, ki vagyok....? (nevetés) Én vagyok, igen, én vagyok, Adamus St. Germain energiája! Miért van az, hogy akkor megjelenek, mindenki összerezzen a helyén? Amikor Tóbiás jön, hátradőltök és ellágyultok, akár a vaj... Talán idegessé teszem a Shaumbrákat! Ma a soron következő helyettes tanítótok vagyok! (a hallgatóság nevet) Tóbiás foglalt, a hamarosan megtartandó workshop előkészítésén munkálkodik, mely a szexuális energiákról szól majd, egyszerűen azokkal dolgozva, akik részt kívánnak venni az energia átalakulásnak eme műhelyében, mely hosszú időn keresztül blokkolva volt. Nagyon ritkán fordul elő, hogy egy csoport ember, vagyis a spirituális utazásban részt vevő ember-angyalok, elég morális erővel rendelkeznének eme energiák megközelítéséhez, a legmélyebb szintjeiken. Nemcsak a szex fizikai oldaláról vagy csupán emocionális részéről beszélve, hanem magáról a szexről és a szexuális energiák lényegéről: hogyan alkották meg ezeket elsősorban, hogyan használták azokat a Földön a legnagyobb tettek létrehozására, hogyan használták azokat energia edény-típusként vagy energia-táplálékként, hogy a fenség felé taszítsák általuk, korotok, valamint történelmi időtök legnagyobb vezetőit! A szex képes erre a dologra! Mi, nemcsak a szex fizikai aktusáról beszélünk, hanem a szex energiájáról.

 

És amint sokan közületek már tudjátok, ezt pusztításra is lehet használni! Leigázásra is használható! Használható számos Shaumbra manipulálására és akadályoztatására - életeken keresztül - egyfajta börtön, mely megakadályozta annak megvalósítását, hogy kik vagytok.  Tóbiás, ebben a pillanatban is dolgozik a résztvevőkkel, valamint az együttműködőkkel. Ő nagyon kevés dolgot közölt erről a műhelyről – Cauldre-val vagy másokkal – mivel nem szeretnénk, ha előítéleteket gyártanátok ezzel kapcsolatban. Nem akarjuk, hogy bizonyos éles/megvilágosult elmék, .... agyi tevékenysége övezné,  eme eseményt.... Ezért kért arra, hogy avatkozzam közbe. Ti ma, egy más, egy különböző Adamus St. Germain-t hallgattok, mivel megszabadultam arroganciám egy részétől a Bahamákon... ez tehát egy szelídebb, kedvesebb St. Germain, aki ma itt van veletek... ! Igen, Tóbiás kért engem arra, hogy ma idejöjjek. Megkért, hogy hozzak el magammal egy nagyon rendkívüli vendéget, akit ti nagyon jól ismertek, hogy kiegyensúlyozza energiáimat, és talán már érzitek is, – Kuthumi energiáit! („Hurrá... kiáltások a hallgatóságból”)

 

Most éljenezhettek, amennyit csak akartok! (a hallgatóság hahotázik...), Kuthumi nem fog ma beszélni nektek! Tulajdonképpen ő egy néma periódusát éli meg, melyben pillanatnyilag egyetlen lénnyel sem beszél. Ebben az időszakban nem készít egyetlen channeling-et sem. Hallgatásba burkolózik ő egy időre, egyrészt énje tökéletesítéséért, egyrészt, mivel egy új energia- vagy információátadás módszerén dolgozik jelenleg. Ő rövidre zárja a normális áramkört – amit mi használunk, például most is, mely lehetővé teszi e Shoud létrejöttét, miközben összegyűjtjük energiánkat Shaumbraként, átjárót teremtve, Cauldre által ahhoz, hogy ő szavakban közölhesse azokat, hogy ti füleitekkel hallhassátok. Azonban, Kuthumi hallgatásba burkolózik, és egyesek közülünk azt kérdezik a fátyol felénk eső oldalán, nem az zavarja-e őt, hogy nem sikerült önálló, saját műhelyt létrehoznia: amint kijelentette a télen Cleveland-ban: „Hát mi vagyok én, tehén gané?”

 

De mégsem, mi azt hisszük, hogy ez egy néma időszaka neki! Egyszóval, nem akar beszélni velünk. Tóbiás megkérte, hogy jöjjön el az ő energiája és segítsen humorral kiegyensúlyozni mai témánkat, mivel az általatok megtapasztalt dolgok fizikájáról van szó ebben az átmeneti időszakban, azonban amint tudjuk mindannyian, Kuthumi nagyon, nagyon bölcs! Kuthuminak rendkívüli képessége van a nagyon nehéz fogalmak felfogására és lehozására közétek, nagyon egyszerű formában. Gyakran érzitek ti magatok is jelenlétét életetekben főképp, amikor az ész/elme csapdájába estek, – amikor leblokkolódtok – vagy akkor, amikor annyira ezoterikussá váltok, hogy e ténynek semmiféle alkalmazási lehetősége nincs emberi életetekben, csupán annyi, hogy szórakoztató kilépni néha belőle, azonban túl messzire kerültök az emberi valóságtól és potenciáltól. Tehát, ezekben a pillanatokban fogjátok Kuthumi jelenlétét érezni. Ő segít egyszerűsíteni a dolgokat. Ő segít lehozni, alapvető szintre őket. Így nem fogjátok ma hallani őt, azonban biztosan érezni fogjátok jelenlétét e Shoudban, az energiák között.

 

Éppen ma, amikor hallatszott a zene... Mi, Tóbiás, Kuthumi és én magam, valamennyien, nagyon szeretjük átadni energiánkat a Shoudnak még a szavak kiejtése előtt, és túlzás nélkül, a zenét használjuk az energiák lehozásához, mivel a zenében nincs gondolkodás. Látjátok, a zene egy számot jelent az idődben! A zene egy szám az időben, mely energiaként áradva, sokkal nagyobb töltést tartalmaz, mint a hangjegyek és maga az ének. Tulajdonképpen olyan, mint egy folyóvíz, mely belénk áramlik. Ti ma, zenét hallgattok – egy időben áramló számként, mely valóságotokban megjelenik. Ebben a pillanatban Kuthumi beteljesíti mai küldetésének nagy részét, segítve energiáját itt és most ide áramoltatni egyszerűen ebbe a Shoudba, amikor elkezdjük felfedni eme üzenet ajándékát fedő takarót, mely üzenet St. Germain, Tóbiás, Kuthumi üzenete – és minden Shaumbráé. Felteszek egy kérdést, mielőtt behatolnék mai témánk mélységeibe. Sokan szeretnék közületek tudni azt, miért kellett elmennem legutóbbi jelenlétem kérdések és válaszok része előtt. Apropó, beismerem, hogy a kérdések és válaszok megvalósítása a kedvencem! (nevetés). Reméljük, hogy sok írott kérdést fogunk ma kapni, hogy válaszolhassak rájuk!

 

Sokan kérdezték, hogy miért kellett olyan gyorsan elmennem, és Tóbiás azt mondta, hogy egy nagyon sürgős találkozóm van, vacsorára kell mennem Bush amerikai elnökhöz. A kérdés gyakran megismétlődött: Kinek az alakjában mentem? Milyen voltam ott, azon a találkozón? Mi történt ott? Mit hallottam? Mit mondtam az elnöknek? Beszéltem-e neki a Shaumbráról, vagy az egész világon zajló spirituális forradalomról? Nem, nem ezt tettem! Ama érdemleges vacsorán, abban a lehetőségben részesültem, hogy lepisálhattam a szőnyeget. (a hallgatóság nevet) Egy időre, egy hátsó szobába vittek engem, majd a tanács egyik tagja kiengedett az udvarra... oh, Barney, a kutya képében voltam ott! (nevetés) Igen! Így jelentem, mivel könnyebb volt számomra energiáimat egy kutyába helyezni, mint valamelyik unalmas politikusba! (hahotázás) Hozzászoktam, hogy Spotként jövök, azonban Spot, meghalt.... ezért jöttem Barneyként, aki egy nagyszerű kutyus! Ő tette ezt lehetővé abban a periódusban, – nagyon nagylelkű különben ő – nagyon szórakoztatónak találja és apropó, sokunknak megengedi közülünk, hogy általa dolgozhassunk. Ő teszi lehetővé, hogy energiánk behatoljon abba a terembe. Igen, hát alkalmunk volt megszaglászni néhány lábat, munkánk közben.

 

A magam részéről, St. Germaninként nem vagyok hozzászokva ehhez a szerephez – különben a kaja jó volt – mialatt Barney szerepében voltam. Ő nincs hozzászokva az Alpo vagy Purina márkájú kutyaételekhez. Ő a vacsora maradékaiból kapott, mely nagyon kellemes dolog volt. Igen, általa vehettem részt a mulatságon, lehetővé tette számomra, hogy a résztvevők között szabadon mozoghassak, – miközben velük voltam, állandóan simogattak engem – és el tudjátok képzelni miket volt alkalmam nekik átadni...?!  El tudjátok képzelni, milyen információt és energiát volt lehetőségem átadni nekik? Annyira fellelkesültem egy adott pillanatban, hogy érezhettem őket, amint megnyíltak egyeseknél a szív energiái, hogy képtelen voltam Barneyként tartóztatni magam akkor este, így sikerült levizelnem a szőnyeget!  Íme, hogyan vettem részt én azon a hivatalos állami vacsorán. Értésetekre szeretném adni, hogy mennyire könnyű, milyen egyszerű belépni a kutyákba. Nekik annyira csodálatos az energiájuk, amit ti megszelídített energiáknak neveznétek. Azonban – közölnöm kell veletek – hogy a kutyákat néha untatják gazdáik. Szeretik ők a hozzánk hasonló vendégeket. Néha megfigyeltétek, hogy kutyáitoknak annyira más magatartásuk van, különbözik az előző napi viselkedésmódjuktól? Hogy bizonyos napokon, boldogan megeszik az általatok felkínált ételeket, míg más napokon visszautasítják? Megkérdeztétek már, hogy milyen nehezünkre esik, a hozzánk hasonló entitásoknak, hogy megegyük azokat a tartósított ételeket, melyekkel etetitek őket – egy kutya képében kénytelenek vagyunk elfordítani fejünket ezektől! Nagyon könnyű számunkra energiáinkat bizonyos állatfajokba, mint például a kutyákba bevinni. Bizonyos macskafajoktól távol kell tartanunk magunkat, különböző okokból. Nekik saját személyiségük van.

Azonban nagyszerű mulatság volt! Volt egy pillanat, amikor nagyon sok energiát tudtam átadni és Barneyban maradtam néhány napon keresztül, vagyis abban a helyzetben...

 

De térjünk át komolyabb dolgokra! Beszéljünk most – beszéljünk a világról! Engedjétek meg nekem, hogy arról beszéljünk, ami épp most történik a Földön! Tulajdonképpen minden rendkívül nyilvánvaló, azonban amikor e dolgok közepében vagytok, nehéz meglátni – amint mondják – a fáktól az erdőt! Nehéz megérteni, mi történik. Nagyon egyszerű. Alapvető. Minden felgyorsul! Egyszerűen nézzetek most óráitokra, miközben e dolgokat mondom, az idő felgyorsul. A mechanikai szerkezetek, amiket viseltek, a minden típusú óráitok bizonyos frekvenciára vannak állítva és nem tudják, hogyan lépjenek ki eme időtartományból. Ezek nagyon lineárisak. Különben az idő maga nem tudja ezt a dolgot. Tehát az idő nem tudja azt, hogy egy jól meghatározott frekvencián kell lennie. Ezért, az idő lelassul és felgyorsul, a lakók, vagyis ebben az esetben az emberiség tudatától függően. A Mindenható, Yeshua idejében az idő a mostanitól nagyon különbözően mozgott. Tudósaitok nem láthatják ezt a dolgot, mivel a jelenlegi mérési eszközöket használják, megpróbálva megérteni a múlt időt. Kijelentésük szerint az Univerzumnak 3 milliárd vagy 30 milliárd évnyi régisége van. Ez a dolog távol áll az igazságtól, mivel az idő átalakul és változik. Lelassul és felgyorsul. Meghajlik... Változatos irányokban folyik... Nehéz azt mondani, hogy az Univerzum bizonyos életkorú vagy, hogy a dolgok ugyanilyen időalapokon helyezkedtek el ezelőtt 1000 évvel, mint ma. Az idő felgyorsult. A dolgok sokkal gyorsabban zajlanak, mivel most a tudat is sokkal gyorsabban halad. Kijelenthetitek ezt. Körülöttetek van. Figyeljétek meg, milyen gyorsan változik technológiátok! Figyeljétek meg, mekkora sebességgel jönnek a találmányok! Figyeljétek meg, mekkora sebességgel jelentkeznek a válaszok a tömegtudatban. Figyeljétek meg, mekkora sebességgel fejlődik most minden! Ez előzmények nélküli, példátlan! Ti spirituális szempontból történelmi időket éltek. Az időt mindkettő jelenti – az idő elem és a most zajló események. Most is vannak olyan entitások, akik éppen most kérik visszatérésüket ide. Léteznek entitások, akik épp helyet kérnek maguknak. Léteznek entitások, akik már több száz vagy ezer év óta nem inkarnálódtak már. Mondhatnátok azt, hogy a halottak a felszínre kerülnek. Vissza akarnak térni. Amint a gyermekszületések száma az egész világon példátlanul megszaporodott. Ráadásul léteznek olyanok is, akik még soha nem voltak a Földön előzőleg – soha nem öltöttek testet, fizikai formát – és most ide kívánnak jönni. Tóbiás Kristály Gyermekeknek nevezi őket. Ők nagyon örülnek, hogy ebben az átmeneti időben eljöhetnek ide!

 

Tóbiás beszélt nektek 2007. szeptember 18-ról. Ez már nem olyan távoli, Shaumbra! Egyáltalán nem távoli a kvantumugrás ideje, – itt és most van az ideje, amikor megvalósítjuk a tudat kvantumugrását! Minden annyira felgyorsult, hogy nem lehet a régi utakat követni! Új utat kell találni. Most, miközben ti megélitek ezt a példátlan felgyorsulást, itt a Földön, – Földeteket egy nagyon régi, fosszilis energia táplálja. Meglepő, hogy a többi üzemanyagoz nem fértek hozzá. Mire van szükség – egy katasztrófára ahhoz, hogy egy fenéken billentést kapjatok, hogy elkezdjetek új módszereket keresni?!  Mennyi ideig fog működni a világ most, ebben a felgyorsulásban, régi üzemanyagforrások felhasználásával az energizálásához? Nem túl sokáig! Valószínűleg olvastatok már arról, hogy a kőolajtartalékok még csak az elkövetkező 50 évre elegendőek. Valószínűleg nem így van. Nem, csak abban az esetben, ha drasztikusan lecsökken a fogyasztás. Erőltetve valószínűleg csupán 25 évről van szó, Shaumbra! 15-20 év kell ahhoz, hogy az üzemanyag tartalékok oly mértékben lecsökkenjenek, hogy jelentőségüket teljesen elveszítsék. Ezek annyira lecsökkennek, hogy a kőolaj lesz majd a legértékesebb dolog a Földön, hacsak… hacsak fel nem fedeznek egy másik üzemanyag-tartalékot, hacsak a tudat fejlődése lehetővé nem válik! Mindenhol vannak energiatartalékok és ezúttal nem a szél, nap és óceán energiáiról... nem csak a hidrogén energiáról beszélünk. Mindenhol létezik energia. Hasonló eme jelenség ahhoz, mintha egy pazar/pompás kertben élve, kizárólag egyetlen élelmiszerre – például a kukoricára – fókuszálna az emberiség a sokféle bőséges élelmiszerválaszték közül! Ti kizárólag művelni és megenni tudjátok a kukoricát. Ti csupán annyit tudtok, hogyan emésszétek meg a kukoricát – azonban a kukorica csökken, fogy.... Egyre több ember fogyassza az úgynevezett kukoricát, és úgy tűnik számotokra, hogy nem műveltek eleget. Annak ellenére, ti ebben a csodálatos Mekkában éltek, ebben az élelmiszer tartalékokban bővelkedő kertben – gyümölcsök, zöldségek – minden, amit kívántok, azonban a tudat látszólag figyelmen kívül hagyja valamennyit. Kizárólag a kukoricát látja. Ők nem látják, hogy ebben a bőségkertben élnek.

 

Íme az üzemanyagok helyzete a Földön. Ti csak a kőolajat látjátok. A kőolajtartalékok legfeljebb még 100 évet jelentenek az emberiség táplálékforrásait illetően. A Föld növekedik. Nézzétek az utóbbi 100 év változásai! Nézzétek az olyan országokban zajló változásokat, mint India és Kína, ahol a kőolajfogyasztás egyre növekedik és növekedni fog! Honnan fog származni ez?  Tóbiás nemrég azt mondta egy channelen egy szűkebb csoportnak: ne lepődjetek meg, ha a jövő évben a kőolaj ára eléri a 120$, a 130$, a 140$ hordónként! A világ továbbra is a régi energiával kíván táplálkozni. Micsoda hihetetlen metafora!

 

Shambra, a ti nézőpontotokból nem szabad foglalkoznotok a drámával! Semmilyen paranojás felfogásba nem kell beragadnotok! Fel fogjátok fedezni, hogy a ti életetekben bőséges energiákkal rendelkeztek. Nem számit, mit képvisel - hogy kőolajból vagy földgázból származnak-e. A ti földi életetekhez több mint szükséges energia áll rendelkezésetekre ahhoz, amit óhajtotok. Tehát ne essetek pánikba, sem válságállapotba, egyszerűen értsétek meg azt, hogy mi történik a Földön!  Értsétek meg, hogy ezek a változások megtörténnek és végső soron mindenkinek a javát szolgálják! Ezt az energia válságot, melyben éltek jelenleg, sajnos nem hozták elég idejében a köztudatba, nem hozták felszínre. Az energiaválságnak eme korszakában megoldásra törekvő régi dolgok kerülnek felszínre. E kor hajlamos felszínre hozni például háborúkat. Felszínre hozza spirituális családok és törzsek között lévő régi dolgokat. Mindezek részei a folyamatnak, azonban ti legyetek tudatában ezeknek! Tudatosítsátok mindazt, ami történik! Létrehozhatja, hogy a pénz a világ minden részén meg fog változni. Bizonyos országok uralták eddig a világ pénztartalékait. E tény meg fog változni. Meg fog változni! A világhatalom központja meg fog változni. És mindezek nagyon természetesek, időszerűek! Túlzás nélkül, meg fog változni a tudatállapot. Tekintsétek ezt a dolgot példátlan, ám nagyon pozitív dolognak hosszútávon! Végső soron, amint figyeljük, az történik, hogy egyesek bejutnak a magasabb tudatállapotokba, mely lehetővé teszi az új üzemanyagforrásokhoz való hozzáférést. Szerényen kezdődik, majd hamarosan elterjed. Mindenhol el fog terjedni. Tudatosítsátok erősen az energiát napjainkban! Tudatosítsátok az energiát, nemcsak üzemanyagként - hanem mint energia, bármilyen formában is jelentkezik!

 

Most személyes életetekben, ezekben az időkben, melyben éltek megpróbáljátok megőrizni ennek egyszerűségét! Annyira könnyű, olyan egyszerű a ti életetekben behatolni az összetettségbe! Őrizzétek meg minél egyszerűbbnek a dolgok! Ez Tóbiás jelenlegi témáinak visszatérő motívuma. Őrizzétek az egyszerűséget! Őrizzétek a dolgokat alapvető szinten! Ez ugyanakkor világosságban, tisztának tart meg titeket. Figyeljetek – leltározzatok fel minden létezőt életetekben! Ne csupán a fizikai dolgokat! Készítsetek számvetést barátaitokról, családotokról! Vegyetek figyelembe minden körülöttetek zajló dolgot! Készítsetek egy gondos leltárt a hitrendszerekről! Mi általános módon beszéltünk a hitrendszerekről. A hitrendszerek alkotják a valóságot. Hatoljatok be mindezekbe, a saját hitrendszereitekbe ugyanúgy, ahogy szekrényeiteket felszabadítjátok a ruháktól. Ti tudjátok azt, hogy néha ruhásszekrényetek elavul, megtelik régiségekkel. Túl sok értéktelen darabbal telik meg, azonban ezek helyet foglalnak. Menjetek tehát hitetek ruhásszekrényéhez, és figyeljetek meg mindent, egyiket a másik után, ítélkezés nélkül! Még szükségetek van ezekre? Még illenek hozzátok? Divatja-múltak? El tudjátok engedni őket?

 

Néha a hitrendszerek, akárcsak ruhásszekrényetek darabjai, olyan mélyen vannak elásva, annyira elrejtőztek, hogy ti magatok sem látjátok már azokat. Néha oda kell menni és teljes nagytakarítást kell végezni abban a szekrényben. Mindent ki kell venni! Engedjétek kiszellőzni! Csak azt tegyétek vissza, amit kívántok életetekben! Semmi téves nincs a hitrendszerekben. Ezek esszenciális energiák, a valóság átszervezéséhez. Szükség van hitrendszerekre azonban az történt, hogy ezek egymásra tevődtek. Egyesek közülük ellentmondásba vagy konfliktusba kerültek, versenyre keltek egymással. Ez a dolog csökkenti majd energiátokat. Elveszi energiátokat. A jelenlegi hitrendszeretek energiáinak 60-70%-ára mondhatni egyáltalán nincs most szükségetek. Nem szolgálnak titeket. Azért kapaszkodtok beléjük, mert azt hiszitek, visszatérhettek majd hozzájuk. Kapaszkodtok bizonyos hitrendszerekbe, mert azt hiszitek, hogy ez volt a szándék. Kapaszkodtok beléjük, mert nem ismertek valami jobbat. Senki sem mondta meg nektek, hogy megszabadulhattok a hitrendszerektől. 

 

A hitrendszerek sokfélék és nagyon változatosak. Ti hisztek abban, hogy az életetekbe bizonyos módon áramlik be a bőség. Ez semmi hasznotokra sincsen. Ti hiszitek azt, hogy bizonyos dolgokat bizonyos módon kell megtenni meg. Miért? Csak mert ez eddig úgy csináltátok nem jelenti azt, hogy most is úgy kell tennetek. Léteznek hitrendszerek, melyek a tömeg tudatból jönnek és melyeket valamiképpen beengedtetek életetekbe.  Engedtétek, hogy utat találjanak maguknak ruhásszekrényeitekbe. Azonban ezek már nem tartoznak oda!

 

A hitrendszerek nagyon csökönyösek lehetnek. El is rejtőzhetnek. Azt állíthatják, hogy még értékesek számotokra, azonban most Shaumbra, ha hajlandók vagytok valamit tenni az életetekben azért, hogy növeljétek saját világosságotokat, lépjetek be a hitrendszereitekbe! Mindenikbe! Igen, mérjetek fel! Mit éreztek az étellel kapcsolatban. Mit éreztek az életről, a vallásról, Istenről! Isten a legnagyobb hitrendszer a lehetséges legmagasabb szinten. A hit arról, hogy mi Isten és mi nem. Nézzétek, mit tesz ez ma világotokban! Országok és vallások harcolnak, gyilkolják egymást, mind Isten nevében. Miért nem hatolt be valaki az Isten hitrendszerébe, hogy megkérdezze: Honnan származik mindez? Még akkor is ha ez meg van írva egy szent könyvben – Miért van itt? Szükségünk van még erre? Szükségünk van még „arra” az Istenre?

 

Egyesek közületek azt hiszitek, hogy szükségetek van egy Istenre. Érdekes. Nagyon vékony jégre lépünk ezúttal! Ti azt hiszitek, hogy kell legyen egy Istenetek. Kell lennie valami Mindenható lénynek! Kell...?! A szeretet kell ez legyen, az egyetlen egyesítő erő? Ezek nektek kell válaszolnotok, nem nekem. De, figyeljétek meg őket! Hasznotokra van?

 

Közületek egyesek – és itt minden Shaumbrához és az egész emberiséghez szólunk – közületek egyeseknek szükségük van erre az atyai alakra, Istenre, melyhez visszatértek egy adott pillanatban. Egyeseknek közületek hinniük kell azt, hogy amikor el fogjátok hagyni a Földet, visszatértek a tökéletes boldogságnak és szeretetnek az állapotába. Szolgál ez titeket? Semmi köze nincs az igazsághoz, tudjátok! Semmi köze nincs az igazsághoz. Fel fogjátok majd fedezni, ha eddig még nem fedeztétek fel azt, hogy igazság nem létezik! Vannak felső tudati szintek és az igazság – az igazság folyamatosan változik! Nem egy igazság létezik.

 

Figyeljétek meg, melyek a ti igazságaitok! Figyeljétek meg azokat, melyekre alapoztok és melyekben hisztek! Takarítsátok ki azt a szerényt és keressétek mindig az egyszerűséget! Nagyon nehéz és provokatív időket éltek. Izgalmas, azonban valóban nehéz és provokatív! A legjobb dolog az, ha a lehetséges legegyszerűbben őrzitek meg a dolgokat! Most, ez nem jelenti azt, hogy nem örülhettek változatos tevékenységeiteknek. Tudjuk, hogy sokan közületek nagyon sok feladatot végeztek. Egyeseknek szeretik nagyon elfoglalni magukat. Semmi rendellenesség nincsen ebben. Egyszerűen belső kreativitásotokat fejezitek ki ezzel. De, megőrizhetitek a dolgok egyszerűségét!

 

Egy másik dolog. Most visszatérek az Eleuthera-ban nemrég megtartott workshopunk témájához – választotok, döntéseket hoztok. Ti azt hiszitek, hogy ezt teszitek, azonban hazugnak kell hogy nevezzelek benneteket. Egyáltalán nem azt teszitek. Nem, az emberek nem választanak. Az emberek egyszerűen reagálnak, felelnek a dolgokra. A Bahamákon, Eleutheran – a hely neve szabadságot jelent – tartott találkozó témája az volt: „Mit szóltok a választáshoz mostani életetekben?” Ti ezt mondjátok: „Nem, de én tudom ezt – én választok –, ezt és ezt akarom.” Ezek nem választások. Ezek igények. Ezek vágyak. Ezek kitérők.

 

Az emberek hajlamosak arra, hogy ne válasszanak. Gondoljatok erre és érezzétek! Ők válaszolnak és nagy emocionális töltet van a válaszukban. Ők azt hiszik tudják mit akarnak, azonban félnek a választástól. Az Eleuthera Synchrotize™ Rendszer a választásokról szól – az egyszerű választásról... Számos beszélgetést le kellett folytatnunk a valóságról, a hitről, a hazugságokról melyeket naponta önmagatoknak mondotok ahhoz, hogy elérkezzünk ehhez a ponthoz, és képesek legyetek beszélni a választásról. Nem tipikus választásokról van szó, melyekre ti gondoltok. Be kellett lépnünk kertetekbe, valóságotok képébe ehhez. Valóságképetek – a valóság, amit életkörülménynek választottatok magatoknak, – tele van olyan dolgokkal, melyekről nem is tudjátok, hogy ott vannak. Berögzülések, szuggesztiók, burkok, melyek régiek. Eskük, fogadalmak, kötelékek – melyeknek soha többé nem kellene ott lenniük! Ti oda ültettétek bizonyos célból, majd megőriztétek valóságképetekben. Semmi szükségetek nincs többé ezekre! Kezdjétek kidobni, megtisztítani!

 

Az emberek többsége, hagyja a valóságképét mindenfelé növekedni önmaga körül. Soha nem gondoltak arra, hogy választaniuk kell abban a tekintetben, hogyan nézzen ki valóságképük. Engedik megtörténni és még ők szitkozódnak, amikor az túl terebélyessé válik. Ők szitkozódnak, amikor kiegyensúlyozatlanná válik valóságképük ökoszisztémája. Ők azt hiszik, hogy ez a sorsuk, a végzetük. Mit mondotok ti: „ez a dolgok rendje”. Nagyon káros vetületként fogadtátok el ezeket, azt gondolva: „Ez a dolgok rendje. Ez a sorsom, a végzetem.” Valaki azt mondta nektek az út folyamán, hogy ezt akarja Isten tőletek. Istennek nincsenek elvárásai veletek szemben. Miért hiszitek azt, hogy létezik egy elvárás? Miért hiszitek azt, hogy létezik sors? Választhattok!

 

Lehetséges, hogy az emberek lustákká váltak egy adott pillanatban. Abba hagyták a választást, vagy talán túl nagy munka volt ez számukra. Egyszerűen, engedik a dolgokat megtörténni. Ők válaszolnak a dolgokra ahogy jönnek. De, ti Shaumbra, ti kissé mások vagytok. Ezért vagytok most itt. Ezért vesztek részt ebben a fejlődő csúcscsoportban, hosszú ideje már. Ideje választást tennetek életetekben! Tudatos választásokat! Ez kezdődhet egy igennel vagy nemmel. Semmiképp sem azzal, hogy majd meglátom, mi történik! Nem jöhet szóba a talán vagy lehetséges, – csupán az Igen vagy Nem. Olyan egyszerű, csodálatos technika! Részletesebben tárgyaljuk ezt a szinkrotizálást – valami, amit önmagatoknak megtehettek. Rájöttök, hogy intuitív módon ismeritek már ezt az anyagot – a ti anyagotok – mivel a Shaumbrák, akiket meghívtunk a Bahamákra, a ti képviselőitek voltak. Nekik egyedi jelzőik, jellegzetességeik vannak, azonban titeket képviseltek.

 

Nos, rájöttök, hogy ez a szinkrotizálás – ez a választási és szinkronizálási módszer, visszatér életetekbe! Ez valami nagyon intuitív. Érezni fogjátok, hogy már ismeritek ezt a dolgot! Megteszünk néhány nagyon megfontolt és jellegzetes lépést ahhoz, hogy visszatérhessetek az Útra. Ugyanakkor elkezdhetitek a munkát a többiekkel. Apropó, ez a többiek, akikkel dolgozni fogtok, ezek nem Shaumbrák. Ők kívül állnak ezen, azonban olyan emberek, akik tudatosságukban előre lépnek. Ők nincsenek megelégedve régi énjük régi utjaival. Ők különböző válaszokat kívánnak. Ezért mi, ezt a programot a Shaumbráknak terveztük, hogy ők tanítsák fizetség ellenében. Azonnal visszatérek erre a szempontra....

Cauldre soha nem mondta előzőleg ezt a dolgot, azonban ha tanítani fogjátok, fizetséget kell kérnetek érte. Az energia nem működik másképp. Higgyétek el nekem!

 

Ti átadjátok ezt a szinkronizálást. A választásokról van szó. Mi egy nagyon jellegzetes rendszert ajánlottunk azoknak, akik nem rendelkeznek a ti előnyötökkel, – hogy is mondjam – megvilágosodás vagy tudatosság, hogy megérthessék ezt a dolgot. Ti nagyon könnyen megérthetitek ezt, azonban nekik sokkal nehezebb lesz. Ők nincsenek ott, azon a helyen, ahol ti vagytok. A választásokról van szó. De először kezdjétek alkalmazni azt saját életetekben.

 

Tartsátok egyszerűen! Tegyetek választásokat életetekben! Értsétek meg, hogy – most a Földön– a dolgok bolondul állnak, azonban értsétek meg, miért! Értsétek meg ezeknek szükségességét! Tudjátok, hogy a dolgok nem fognak a pokolba kerülni, sem pedig szétesni. A dolgok nem jutnak egy mély szakadékba. Az energiák ebben a pillanatban nagyon dinamikusak és jelenleg már nagyon sokan rendelkeznek magas tudatossággal itt a Földön – itt van pl. a Shaumbra, és vannak még más csoportok, családok is – ezért nem lesz teljes pusztulás vagy káosz a Földön, akkor sem, ha ezt kívánnátok. Ezek csupán személyes életetek néhány mutatói.

 

Most pedig, beszéljünk az energiáról. Beszéljünk arról, mi történik most veletek, saját életetekben! Folytassuk azt a beszélgetést, amit Tóbiás folytatott veletek. Majd hadd beszéljünk a kristálymezőről és arról, hogyan hozhatjátok be életetekbe, hogyan illeszthetitek be tevékenységeitekbe!

 

Ez történik távlatokban és mi egy nagyon nagy távlatról beszélünk nektek. Egy adott pillanatban, egy bizonyos helyen az egység voltatok. Nehéz ezt szavakban kifejezni, azonban minden egységben volt. Tóbiás ezt otthonként vagy királyságként emlegeti. Az Egység megnyílt, hogy sok-sok töredéket és részt alkothasson, minden résznek vagy töredéknek egyéni identitást nyújtva – minden résznek megadva a független identitást. Íme mivel rendelkeztek ti. Egyesek közületek Léleknek nevezik ezt. Egyesek belső szellemnek vagy Istennek nevezik, – azonban ez belső identitásotok.

 

Most, hosszú idő és számos tapasztalat után végül eljutottatok erre a Földnek nevezett helyre, és amint Tóbiás beszélt nektek erről a múlt Shoudban, idejöttetek és valahol, az út folyamán elvágtátok tudatos kapcsolataitokat saját kristálybirodalmatokkal. Elvágtátok tudatos kapcsolataitokat ezzel a hellyel, mely az elmén túl van – a kristálybirodalommal. Ő arra kért titeket, hogy készítsetek egy kis házi feladatot – biztos benne, hogy gondolkodtatok rajta. Ő azt mondta: ”Miért váltatok el Kristálytól? Mikor váltatok el a Kristálytól és hogyan tértek vissza hozzá?”

 

Együttes munkánk ezen pontján a kristálybirodalom nagyon lényegessé válik, – mivel, amint előzőleg beszéltünk erről, ez túl van a Szomszédos Birodalmakon. A szomszédos birodalmakat a földközeli energiáival asszociálják. A szomszédos birodalmak csupán az energiák és válaszok egy töredékét tartalmazzák. Már most is túlhaladtok a szomszédos birodalmakon a Kristályba. A probléma az, hogy a Kristály nem az elme tartományához tartozik. Azonban eljött a pillanat, hogy visszahozzátok a kristályenergiát. Szóval mikor vágódott el a kapcsolat? Mikor történt a szétválás és miért?

 

Annyit kérek, hogy egy pillanatra érezzétek ezt!

 

(Szünet)

 

Amint mondtuk, egy adott pillanatban minden egy volt, majd sok lett. Íme hogyan alkották meg azokat, akiket ti angyaloknak neveztek! Sokká vált. A sokak mindig kapcsolatban voltak valamivel, amit Tóbiás, mezőnek nevezett. A mező az energiaforrást. A mező kapcsolt össze és tartott összekapcsolva titeket önmagatokkal, szellemetekkel és minden mással. Hallottátok már ezt a beszélgetést, hogy minden egy. Bizonyos értelemben igaz ez. Minden a mező által van összekapcsolódva. A mező nem egy bizonyos térben és időben létezik. Egyszerűen van. Ez volt az energetikai erőműve/hajtóműve mindennek, ami történik. Minden e hatalmas mező része volt.

 

Minden össze volt kapcsolva a kristálybirodalmak által. A kristálybirodalmak – nem akarjunk 5., 6., 7. vagy 8. dimenzióknak nevezni, mivel semmi közük nincs a hierarchiához. A kristálybirodalmak túl vannak a Földközeli energiákon. Ezek talán a legtisztább formák… nehéz szavakban leírni… a legtisztább energiaformák anélkül, hogy más birodalmakba kimennének, minden leírást felülmúl – azonban ez a legtisztább energiaforma, melyhez hozzá férhettek jelen pillanatban. A kristálybirodalmak ott vannak, ahol a kreatív ötletek, eszmék születnek. Ti mindannyian oda mentetek és ott voltatok, tehát energetikailag a kristálybirodalmak ismerősek számotokra, azonban az elme még mindig harcol megértésükkel. Az elme meg akarja határozni, de ott ez egyszerűen nem működik.

 

A kristálybirodalmak tele vannak aktivitással, tele vannak ezzel az alkotással és születéssel. Nagyszerű elmenni ide, ha megvalósításra váró eszméitek vannak, ha megoldásra van szükségetek, vagy ha egyszerűen felélénkülni akartok. A Shaumbra Szolgáltató Központ, melyről Tóbiás beszélt önmagában egy kristálytípusú energia. Azonban feltevődik a kérdés: Miért nincs itt? Hol és miért váltatok le róla? Mai beszélgetésünk egy része választ fog adni ezekre a kérdésekre.

 

Bizonyos értelembe az Egész a részekben és töredékekben önmagát kívánja újraalkotni, és végső soron az egésznek mindenik önálló természettel rendelkező darabja teljesen le kíván szakadni az Egésztől. Tehát ha teljes hozzáférésetek és emlékeitek vannak a kristálybirodalmakról, akkor még mindig össze vagytok kapcsolódva az Egésszel, vagy Egységgel. Akárcsak most is, még mindig kapcsolatban vagytok ezzel, vagyis e mezőből táplálkoztok, mely visszakapcsol egy bizonyos típusú egységhez vagy tömegtudathoz titeket. Egy bizonyos pillanatban ti leváltatok a kristálybirodalmakról, hogy saját önálló természeteteket fejlesszétek.

 

Mi lassan haladunk, mivel számos részlet és sok energia van.

 

A cél – a ti célotok, az én célom – a távozással elsősorban azt volt, hogy felfedezzük önmagunkat az Egyen kívül, egyszerűen elváltunk az Egytől, hogy újra teremtsük az Egyet. Most ez kezd kissé – hogy is mondjam, – szcifi-ként hangzani, kissé zavarba ejtő, de ma folytathatjuk ezekkel az energiákkal. Az Egész részekre osztotta Önmagát. Mindenik résznek teljesen függetlenné kellett lennie, hogy az Egész újra feltalálhassa Önmagát. Most, amikor az Egy újra feltalálja Önmagát - Egynek fogjuk nevezni - amikor az Egy Önmagát újra feltalálja, a levált részek még mindig függetlenek. Ez a spirituális fizika meghökkentő része! Ez az, amire azt mondhatnák: így működik Isten.

 

Ti eme függetlenség potenciált kaptátok. Ti teljes jogú Isten vagytok, azonban hogyan tanulhatjátok meg jogos Istenségeteket, ha folyamatosan kapcsolatban vagytok ezekkel a régi rendszerekkel, értitek?  Hogyan lehetnétek jogosan Isten, ha még mindig a Mezőből táplálkoztok?  Hogyan lehetnétek jogosan Isten, ha ti még mindig visszatértek a kristálybirodalmakba, mely az angyali tömegtudat része, értitek?  Ezért vágjátok el tudatosan kötelékeiteket a kristálybirodalmaktól.

 

Most, bizonyos részeitek még mindig be tudnak kapcsolódni ama energiához. Még létezik a visszaemlékezés. De, általánosságban már leváltatok róla. Egyesek közületek megpróbáltak visszatérni oda ezekben az utóbbi egy - két hónapban, amióta ezekről beszélünk – „Igen, el fogok menni a kristálybirodalmakba.” Nem úgy működik, amint gondoltátok, ugye? Rendkívül nehéz eljutni oda, mivel nem fogadja el az elmét, de főképp azért, mert elhatároztátok, hogy nem térhettek vissza egyáltalán erre a helyre. Nem térhettek vissza.

 

Most eljuttok egy másik nagyon-nagyon lényeges szemponthoz. El fogtok válni a mezőtől. Ez bizonyos módon hasonlítható ahhoz, hogy egész életetekben városon éltetek, elfogadva a közszolgáltatási társaságok valóságának szolgáltatásait. Ez biztosította lakrészeteknek a villamos energiát és a földgázt. Minden infrastruktúra megvolt ott. Ti egyszerűen elfogadtátok, hogy ott volt, azonban egy napon összecsomagoltatok és falura mentetek, több mérföldnyi távolságra mindenkitől, és abból éltetek, amit hálónak neveznek. Önellátóvá váltatok.

 

Szeretném, ha megértenétek az analógiát azzal kapcsolatosan, ami most személyes életetekben történik és ami körülöttetek történik a világban. A társadalomban és a tudatosságban most végbemenő változásokat.

 

De visszatérve beszélgetésünkre, elváltatok a kristálybirodalmaktól, hogy felfedezzétek azokat, melyek bensőtökben vannak. Nem azokat, melyek össze vannak kapcsolódva a kristálybirodalmakkal, és a külső galaxisokkal vagy nevezzétek bárhogy is őket. Nem azokat, melyek kristály galaxisokkal állnak kapcsolatban, ahol a fő angyalok működnek. A sajátjaitokat. Saját erőműveiteket, itt a bensőtökben.

 

Íme miért váltatok le. Ti csak egy bizonyos időtartamra váltatok le. Ez nem egyszerre történt. Akkor, amikor először a Földre jöttetek angyalként, fizikai formát öltve magatokra, még mindig kapcsolódtatok a kristálybirodalmakhoz. Ez mindannyiunkra érvényes, főképp Lemuria idejében. Mi utazhatunk előre és hátra. Mi be és kiléphetünk a kristálybirodalmakba. Később elkezdett távolodni, kezdett elmenni. Főképp ebben az időszakban, amit Krisztus kornak neveztek, az emberiség az utóbbi pár ezer évben valóban levált ezekről.

 

Különös az a tény, hogy beléptetek a Krisztus vagy kristálykorba a Földön, azonban leváltatok a kristálybirodalmakról. De ti megtettétek és én is megtettem, mert nekünk megvan a sajátunk. Tehát felfedezhetjük sajátjainkat, hogyan másként jutottunk volna el Istenségünkhöz, - mely önmagában egész és független? Egy minden képességgel rendelkező Isten, az Egy minden energetikai forrásával, azonban sajátságaiban egyedi.

 

Így hát leváltatok. Szétváltatok, hogy behatolhassatok bensőtökbe és elkezdjetek keresni. Következett önmagatok felfedezése. Ugyanígy ebben az életetekben elváltatok azoktól a dolgoktól, melyeket haszontalannak ítéltetek. Leváltatok a családtól, mivel bizonyos módon nehézségeket okoztak. Elváltatok a munkahelytől, üzletektől és szerelmektől. Nem azért, mert hibáztatok, nem azért mert nem érdemlitek meg, vagy mert abnormálisak vagytok. El kellett válnotok ezektől a dolgoktól mivel ismételten együtt dolgozva, a lélek alapenergiájával, be kellett lépnetek bensőtökbe is, hogy Éneteket felfedezhessétek. A kristályenergiák bennetek léteznek. A tieitek. Ott vannak. Ti tettétek oda őket. Ezelőtt 2000 évvel ezt mondtátok: „Lehozom magammal a Földre. Felszínre hozom majd a megfelelő pillanatban. Leválok minden kristálybirodalomról, hogy felfedezhessem a sajátjaimat.” Ezt jelenti függetlennek lenni.

 

És most a következő lépés, a mező. Váljatok le ettől a külső energiaforrástól, mely eme időszakban már akadályozta előrehaladásotokat. Leválni ettől az energiaáramlatról. Kedves Shaumbra, ez egy nagyszabású munka. Behatolni saját, személyes energiátokba. Anélkül, hogy a külső spirituális energiára – a külső életerő energiára hagyatkoznátok. Behatolni saját energiátokba. Talán kissé félelmetesnek tűnhet, azonban megvalósítható. Én megtettem. Mások is megtették már. Nem sokan és soha sem nagy csoportban eddig. Ez az, amerre most haladtok. Elengedni... ha el tudjátok képzelni … az összes kapcsolatot, hálózatot, vagy fonalat, bármiképp neveznétek azt, ami összekötve tart titeket a mezővel. Azok a dolgok, melyek táplálnak titeket, melyek valóságotokat táplálják. Ezt az üzemanyagot használjátok valóságképetekben. Most mi le fogunk válni róla.

 

Oh, ti már beleegyeztetek ebbe. Fel sem kell tennem a kérdést. Egyszerűen elmondom nektek, mi történik most életetekben.  Megpróbálom megosztani veletek, miért érzitek úgy, mintha kicsavarnának bentről kifele, fejjel lefele tartva titeket. Ez az, ami történik. De bizonyos szinten egyetértettetek ezzel.

 

Ami nehéz a hálózatról és a mezőről való leválásban az, hogy erre hagyatkoztatok, ebben bíztatok. Ez az, amit tudtok. Egy általatok elfogadott hitrendszer vagy helyzet, melyből folyamatosan táplálkoztatok.  Alkalmaztátok valóságotok megteremtésénél. Amikor leváltok róla, jelentkezik a nyugtalanság. Megjelenik a félelem. Saját tapasztalatomról beszélek. Túlzás nélkül, jelentkezik a halál szaga, Shaumbra. Megjelenik az, amit ti a halál sötét árnyékának neveznétek. Ti érzitek. Kezditek érezni álmaitokban – félelmetes rémálmaitokban. Azokról az álmokról van szó, látjátok, amikor ti megpróbáltok menekülni, megtalálni barátaitokat. Soknak közületek voltak ilyen álmai: Megpróbáltátok megtalálni családotokat. Álmok, amikor ti menekültök, megpróbálva találni valami vigasztalást, úgy érezve, hogy elvesztetek a semmi közepén. Mindez azért, mert teljes emberi spirituális mechanizmusotok és rendszeretek érzi mi történik. Lassanként, időnként egy-egy kicsit leválik a következő hálóról, fonalról vagy mintáról, aztán a következőről és így tovább.

 

Bizonyos részeitek, főképp emberi részetek, nem tudja mi történik. Túlélhetitek? Meg tudjátok találni magatokban? Mennyire nehéz és milyen mélyre kell jutnotok, mielőtt új személyes energiarendszeretek ismertté válik? Mibe kerül ez? Ez egyedi folyamat minden esetben. Talán egyesek úgy fogják érezni, mintha egy téglafalnak ütköznének. Egyesek, mintha a feneketlen mélységbe zuhannátok. Azt mondjátok, máris ezt teszitek, ott vagytok, azonban van még tovább is. Nem kell olyan mélyre hatolnotok. Nem kell eljutnotok erre a szintre. Néha, a régi hitrendszerek és valóságról alkotott fogalmak arra sarkallnak, hogy behatoljatok az új mélységekbe, azonban nem kell ilyen messzire mennetek.

 

Ezért mondjuk mi azt nektek, hogy őrizzétek az egyszerűséget. Mérlegeljetek minden hitrendszert, mivel eme régi hitrendszerek – melyekbe kapaszkodtok – némelyike az, amely szó szerint a peremre taszítanak titeket. Szabaduljatok meg tőlük – az a hitrendszer, hogy keményen kell dolgoznotok. Ez a legőrültebb az összes közül. Shaumbra, ti mindannyian túl keményen dolgoztok. Nemcsak a munkahelyeteken végzett munkáról beszélünk itt, a mindennapi életetekben is keményen dolgoztok. Elfogadtatok azokat a hitrendszereket, mely ezt diktálják, és arra késztetnek titeket, hogy beleestetek ebbe a mintába. Saját hitrendszeretek bábjaivá váltok. Menjetek át a túloldalra. Változtassátok meg a hitrendszereket. Magától a bábtól is megszabadulhatok.

 

Tehát most egész emberi spirituális rendszeretek elkezdi felállítani védekezési mechanizmusát. Éppen most. Amikor azt mondom most, a mai napról beszélek. Egyesek közületek éreztétek ennek a közeledtét, azonban a mai nap – túlzás nélkül – határkövet jelent Shaumbra, ha úgy döntötök – már úgy döntöttetek. De ti elkezdtek leválni a mezőről. Lassanként kezdtek leválni róla.

 

Valaki ma megjegyezte: „Mi saját űrhajókat teremtünk magunknak, mi teremtjük saját bolygónkat.” Valóban. Ti teremtitek saját valóságotokat. Saját új dimenziót teremtetek. Ez a teljes folyamat része, mely létrehoz egy független lényt, aki gyorsan teremt, akinek alkotásai nem függnek a tömegtudattól, sem más emberektől. Életetek nagy része még mindig a tömegtudathoz kötődik. Évekkel ezelőtt, kifejeztétek beleegyezéseteket, hogy elkezditek elengedni, és meg is tettétek, azonban tömegtudat elengedésének új szintjére érkeztetek. Ti valóban – ahogy azt egy csodálatos lélek mondta – kint vagytok az ág hegyén. (Shireley McLaine regénye: Out On a Limb. Magyarra Találd meg önmagad címmel fordították. Film is készült belőle, annak a címét Ég és föld között-re fordították.) A saját ágatok önmagatok számára. Csak ti. Leváltok a kristálybirodalmakról, a mezőről, a tömegtudatról, régi hitrendszereitekről. Igen, néha úgy érzitek teljesen meztelenek vagytok, azonban ebben a meztelen lényben a szabadságnak egy teljesen új értelme van. Teljes új értelme a beteljesülésnek. Ez a Lélek célja – a lélek egyetlen célja, ha azt választjátok, hogy hisztek benne – hogy teljesen függetlenné váltok.

 

Az Egész vagy az Egység részekre oszlott. A részek majd segítenek az Egész újrateremtésében, azonban mindenik rész teljesen szabad és független marad. Ez volt a terv, mellyel mindannyian egyetértettünk akkor, amikor elhagytuk az otthont.

 

Tóbiás az utolsó találkozón beszélt a Lélek vágyáról az emberi kívánsággal ellentétben. Azt mondta, hogy a lelket néha nem igazán érdeklik az emberi vágyak. Nem veszi figyelembe azokat! A Lélek egyszerűen azt szeretné felfedezni milyen valójában teljesen függetlennek lenni. Ez teljes szabadságot, teljes alkotást, felhatalmazást jelent. Ha mélyen magatokba néztek, ott a Lelketeknek egyetlen célja létezik – annak teljes felfedezése, hogy ti szintén Isten vagytok. Ugyanakkor a szeretet teljes felfedezéséről van szó.

 

Ti most az emberi tömegtudat szerint a szeretet hónapjában vagytok. Az emberi szeretet semmiség a Lélek, az Én szeretetével összehasonlítva. A Lélek célja, hogy megismerje a szuverén természetét – a Szellem, a Minden Létező ajándékát! De ahhoz, hogy mindez megvalósuljon, teljes leválásra van szükséges. Tökéletes leválásra.

 

Világotok még mindig a régi, fosszilis üzemanyaggal működik, annyira beragadt ebbe, hogy nem láthatja az ezeken túl létező potenciálokat. A világ nem képes erre. A világ harcol és háborúkat visel. Háborút követelnek, mert azt mondják, a vezető rossz volt, könyörtelen. Nem erről a dologról volt szó. A kőolajlelőhelyek megismerésének stratégiájáról volt szó. Jelen pillanatban a világotok fejjel lefele áll, mivel ugyanazokkal a régi erőforrásokkal próbál táplálkozni annak ellenére, hogy egy csodálatos édenkert közepén él. Ez szégyen. Ez nagy szégyen.

 

És ti Shaumbra, ti a saját világotokat a régi üzemanyaggal összekapcsolódva élitek. Legyen bár szó a régi energetikai rendszerekről vagy a kristálybirodalmakról, régi hitrendszereitekről, még mindenikből táplálkoztok, ez pedig néha nagy szenvedést és fájdalmakat okoz nektek, miközben titeket egy bőséges kert vesz körül. Kertetek tele van számos potenciállal, azonban ti nem látjátok ezeket. Ti annyira hozzászoktatok a régi táplálkozási módozatokhoz, a régi energia behozatalához, hogy nem látjátok amint körülöttetek létezik minden potenciál, amit valaha kívántatok vagy választottatok volna magatoknak, látjátok. Mihelyt elkezdetek választani életetekben, mihelyt lehetővé teszitek magatoknak, hogy leváljatok magáról a mezőről, látni fogjátok milyen valódi teremtők vagytok. Meglátjátok majd, hogy nem kötődtök senki más tudatához, sem más csoporttudatokhoz. Meg fogjátok érteni, milyen teljesen szabadnak és függetlennek lenni!

 

Ez egy nehéz, átmeneti időszak, melyen most átmentek. Nem mondjuk, hogy könnyű, azonban egyszerűvé tehetitek. Ti magatok tehetitek egyszerűvé, Shaumbra!

 

Tartsatok egy kis szünetet most, miközben együtt vagyunk szuverén egyénekként és csoportként, mely sok közös jelzővel rendelkezik. Egy pillanatig érezzétek vagy képzeljétek el: A Kristálybirodalmak bennetek léteznek, és a kristálybirodalmakban születnek mindenki kreatív energiái, melyekre valamikor is vágyakoztatok. Hagyjátok abba, hogy a válaszokért a 4. dimenzióba járjatok! Hatoljatok be saját kristálydimenziókba.

 

Egyesek közületek harcolnak az új találmányok alkotásával – zenében vagy üzleti életben – és úgy tűnik kimerülnek, minden dinamikus energiától kiürülnek, mivel ti a válaszokat a régi energia világában keresitek. Vannak közületek, akik megpróbáltak behatolni válaszokért a kristálybirodalmakba, azonban ti magatok csuktátok be azt az ajtót. Most menjetek a sajátotokba. Létezik egy energiaközpont bensőtökben, melynek nincs szüksége egy más energiaközponthoz vagy hálózathoz kapcsolódni. Ez bennetek van. Eljött a ideje, hogy aktiváljátok azt. Ideje felszínre hozni életetekben. Ideje belélegezni abba az energiát. Mozgassátok meg őket. Szükségetek lesz ennek mozgására. Nektek szükségetek lesz arra, hogy ez dolgozzon, működjön – ez az energiamező bennetek. Saját személyes energia erőművetek. Szükségetek lesz erre, mivel épp most váltok le a mező energiájáról.

 

(Szünet)

 

Szenteljetek különös figyelmet, az életetekben zajló dolgoknak. A következő hónapokban figyeljétek meg, hogyan válaszol testetek a dolgokra, hogyan áramlik bennetek és általatok az energia! Nagyon tudatában lesztek annak, amint leváltok a mezőről, hogy szuverénné váltok.

 

Ez minden, amit a mai napon veletek meg kellett osztanunk. Visszatérek majd, hogy válaszoljak kérdéseitekre, de azt hiszem most ajánlatos nagy és mély lélegzetet végezni!

 

Én vagyok, igen, én vagyok!

 

Fordította Korpos Magdi