TÓBIÁS CSATORNÁZÁSOK

Világosság Sorozat:

SHOUD 7: Kérdések és válaszok

Elhangzott a Bíbor Körben

2006. február 4-én

www.crimsoncircle.com

Szóval, George lenézett Barney meleg, bölcs szemeibe (a közönség felnevet) és így szólt: "Mi van a világban, amit tehetnék... mi van a világban, amit tehetnék?" És Barney megnyalta a kezét (többen is felnevetnek) és ezt kommunikálta vissza neki: "Energia-függetlenség, George, energia-függetlenség. Ez megállítaná a háborúkat, megállítaná a hatalmi játékokat. Ez a népedet teljesen új módon fogja táplálni. Energia-függetlenség." És miről beszélt, és miről szólt George nemrégiben elhangzott Újra Egyesített Állam beszéde. Energia-függetlenségről. Az az egyetlen kéznyalás elegendő volt ehhez. (Sokan felnevetnek a közönség soraiban)

És a Shaumbra ezt kérdi: "Mit kéne tudjunk most? Hol vagyunk? Mit kéne tegyünk?" És Adamus, és Kuthumi és Tóbiás ezt mondja, hogy energia-függetlenség, Shaumbra. Saját energia-függetlenségetek.

Amint megtanultok leválni a múltban eddig benneteket tápláló dolgokról, beleértve a legfontosabbat, a Mezőt. A saját energia-függetlenségetekről tanultok, és végső soron a saját szuverén természetetek igazságáról. Energia-függetlenség, Shaumbra. Azt mondjátok: "De hogyan csinálhatjuk meg?" Nos, ez nem arról szól, hogyan csináljátok meg, mert ez mindképpen megtörténőben van. Ezt már zajló folyamat. Mi kezdtük el ma. Mi indítottuk el - kis lépésekben, azokat a dolgokat, amik a Mezőhöz kötöttek benneteket, elkezdeni elengedni, megszabadulni tőlük. Tehát képessé váltatok energia-függetlennek lenni.

Látjátok, amikor a Mezőhöz vagytok kapcsolódva, akkor valóban a tömegtudathoz vagytok kapcsolódva, angyali tudatossághoz, mindenhez. Leválasztódva róla, felhagyva evvel a táplálással, megtanuljátok, hogyan menjetek befelé, és ébresszétek fel azokat a dolgokat bennetek, amik totális szabadságot és függetlenséget nyújtanak a számotokra. Ez nem azt jelenti, hogy sosem lesznek már szeretteitek, sosem osztjátok meg magatokat más emberekkel, sosem lesznek csoportok, akikhez tartoztok. Ez azt jelenti, hogy a dolgokat ezentúl másmilyen, független módon fogjátok intézni. Ahelyett, hogy a munkátokból élnétek meg, aminek, mellékesen mondva, előbb vagy utóbb amúgy is be kell fejeződnie. Ahelyett, hogy a családotok, a társaitokból táplálkoztok, ahelyett, hogy a tömegtudatból veszitek az energiátokat, energia-függetlenné váltok. Szuverénné. Önmagatokban teljessé.

Ez a folyamat történik most. Nem kell erőltetnetek ezt. Semmilyen könyvet se tudunk erről írni. Egyszerű ez történik. Azok a kapcsolódások, és ezek a hálózatok egyszerűen szétolvadnak. Lassan, biztosan, úgy, hogy a testetek képes legyen kezelni, és hogy az elmétek képes legyen kezelni, de ezek elmennek.

Sokkal inkább az a kérdés, hogy miképpen reagáljátok ezt le. Ennek a Shoudnak az volt a célja - elültetni ezt az energiát -, hogy nem kell pánikba essetek. Az, ha úgy érzitek, hogy a védelmi rendszeretek beélesedne erre, vagy ha félelmet és gyanakvást éreznétek, most már érteni fogjátok, honnan ered mindez. Ha azt érzitek, hogy a dolgok a feje tetejükre álltak az életetekben, tudni fogjátok, hogy miért. Mindennek csodás lélekcélja van. Lélekcél hagyni elmenni az Egészet, az Egyet, teljessé, egésszé változtatni magatokat, amiben újjáépülhet az Egész ismét. Csodás energiaspirál ez.

Most pedig, azok, akik mernek, tegyék fel kérdéseiket.

LINDA: Adamus, mindenek előtt, szeretném megköszönni a döntésed, hogy erős és intelligens vagy, de cseppet visszafogod az arroganciádat. Közülünk sokan üdvözöljük ezt. Köszönöm.

ADAMAUS ST. GERMAIN: Még fenntartom a saját arroganciámat. (Nevetés)

LINDA: Ó, annyira sajnálom! És azt érdekes volt hallani, mennyire nagyszerű kutya tudtál lenni, köszönöm szépen.

ADAMAUS ST. GERMAIN: Nem én voltam az a nagyszerű kutya, hanem az egy nagyszerű kutya volt, aki megengedte nekem, hogy bejöhessek arra a látogatásra - hogy úgy mondjam -, hogy olyan közel kerülhessek George-hoz.

LINDA: Köszönet érte, csodálatos volt.

SHAUMBRA 1. KÉRDÉSE (egy nő van a mikrofonnál): Jó napot Adamus. Egy nagyon jó barátom jött el hozzám nem régiben, és azt mondta nekem, hogy úgy hiszi, olyan az élete, mint egy repülőtér. Nem emlékszik arra, melyik járattal érkezett, nem tudja melyik géppel ment el, és nem vagyunk teljesen biztosak benne, hogy mi rendeltetett el számunkra itt tevékenységünkként. És én csak a reagálásodat szeretném erre hallani.

ADAMAUS ST. GERMAIN: Csakugyan. Ez egészen ilyen, mert a legtöbb ember nincsen teljesen tisztában azzal, hogy került ide, és félnek elmenni innen, de időközben lebecsülik a repülőtéren eltöltött létüket. Szóval ez eléggé ilyen. De ha ennek célját nézzük, a cél igen nyilvánvaló és nagyon világos. A legtöbb ember nem akarja ezt figyelembe venni, vagy ennek a rárakódó rétegeit - a hipnózisuk megakadályozza ezt - és valaki esetleg szentségtelen szavakkal fogja illetni ezeket, és azt se, hogy felfedezzék: ők is ugyanúgy Istenek. Ha az egészet a zsírjára akarod sütni, és egyszerűek akarunk maradni, amit a Shaumbra tanul, ami az egész szenvedélyetek itt, az az, hogy felfedezitek, hogy ti szintén Istenek vagytok. Ez a rózsa gyümölcse.

SHAUMBRA 1.: Nagyon szépen köszönöm.

ADAMAUS ST. GERMAIN: Köszönöm.

SHAUMBRA 2. (az internetről olvassa Linda): Adamus, rátaláltam az "Alms"-nak nevezett fehér aranyporra, amiről az előállítói és azok az emberek, akik szedik, azt mondják, hogy elősegíti a felemelkedést a fénytestbe épülve...

(Adamus félbeszakítja)

ADAMAUS ST. GERMAIN: Húzzuk ki a libatömő csövét. Hallani se akarok róla. Ha fehér aranyport kell szedned, akkor nem szándékozol leválni a Mezőről. Nem szándékozol energiafüggetlenné válni. Megint egy újabb külső dologra akarsz támaszkodni. Köszönöm. Következő kérdést.

LINDA: ... hogy felhagysz az összes arroganciával (nevetés).

SHAUMBRA 3. (egy nő a mikrofonnál): St. Germain, kicsit túl vagyok ma terhelve az irántad érzett szeretetemtől és nagyon megtisztelő, hogy oly gyakran látogatsz meg.

ADAMAUS ST. GERMAIN: És remekül töltjük az időt, amikor így teszek. (nevetés)

SHAUMBRA 3.: Igen, tudom, hogy így teszel! És sokkal jobban értékelem a humorodat annál, mint amit ki tudnék mondani. Szóval, hogy lenyugodjak innentől egy cseppet. Egy kis humorral akartam kezdeni. Oly sok árnyék-potenciál jött el hozzám. Úgy találom, hogy multidimenzionális lénynek lenni egészen könnyű volt. Megvalósítani ezt egyazon helyen és időben, kis gyakorlást igényel. Tehát, a múlt héten a Walmartban voltam és, ez valami új, nem gondoltam, hogy valaha...

ADAMAUS ST. GERMAIN: Én nem hiszem, ha a Földön lennék megtestesülve, hogy gyakran lennék azon a helyen! (nevetés)

SHAUMBRA 3.: Nem, én jelenleg ezt nem tenném, különösen azután, amit csináltam...

ADAMAUS ST. GERMAIN: Az élet túlságosan rövid! (sokan nevetnek)

SHAUMBRA 3.: Oké. Nem szándékozom soha többé újra odamenni, de.... (nevetés)

ADAMAUS ST. GERMAIN: Ez a tömegtudat az összes lepleivel, kedvesem!

SHAUMBRA 3.: Nos, az volt, amit tettem, hogy bementem a férfivécébe, és minden félelem elborított egy pillanat alatt, ez volt az új árnyék-potenciál, ami előjött (nevetés). Szóval, akkor is, maradjunk komolyak. Amint tudod, huszonkét éven át a kézírás elemzésének szakértője voltam. Négy éves intenzív kutatás során azonosítottam néhány olyan indikátort a kézírásban, ami rámutat a közelgő öngyilkosság lehetőségének veszélyére. Írtam egy könyvet és létrehoztam egy programot "Az öngyilkosság vörös jelzőzászlói - Kézírás elemzési előrejelző keretrendszer" címmel. Ez az árnyék-potenciál, ami túlnőtte magát az elmúlt hónapban. Tizennegyedikén egy denveri csoportnak adtam elő erről. Nagyon jól fogadták, de nagyon sürgetett az idő a publikálásával. Szóval, amint megengedtem a tisztánlátásnak, hogy keresztül jöhessen a rákövetkező két napban, kedd reggel kimentem a postaládámhoz, hogy kinn több Jefferson megyei rendőrautót és rendőrt találjak, mint valaha gondoltam volna, hogy ennyink van, és bűnügyi helyszínelő szalaggal volt körülvéve a szomszédunk háza, mivel a fiuk aznap éjjel megölte magát. Szóval, Shaumbra barátokkal beszélgetve erről, Matt barátom mesélt arról, hogy hallott pár új statisztikáról. Mindannyian tudjuk, hogy az öngyilkossági ráta már riasztó arányban emelkedik az egész országban, de Colorádóban és a környező hegyi államokban különösen így van ez. Kibővítenéd-e, miért lehet ez igaz az államainkban? Ez az első kérdésem. A második pedig az, hogy segítenél-e olyan skatulyán kívüli megfelelő csoportra és szervezetekre koncentrálni az energiámat, amelyek jóval elfogadóbban viszonyulnak ehhez az új eszközhöz?

ADAMAUS ST. GERMAIN: Csakugyan, a szervezet, amiről beszélsz, aminek a közepében állsz, a Shaumbra lenne. Vannak még többen is, de úgy fogod találni... kétszeresen is ellenőriznem kell ezt... azt a Shaumbra energiát szándékszol megtalálni, ami megteszi a saját kvantumugrását az elkövetkező pár hónap során és a saját típusú energia szisztémájúvá válik – szó szerint, átvitt értelemben, és anyagilag. Tehát ez lenne a legjobb hely a kezdéshez, és ezt nem csak neked mondjuk, hanem a többieknek is, akiknek ideái, szenvedélyei, könyvei, bármi ezekből a dolgokból, ami... Az egész oka annak, hogy ez a Shaumbra cég megalkotta ezt így, hogy létrehozza mindezekhez az odavezető csatornát, azokhoz a dolgokhoz, amiket megalkottok. Jelen pillanatban nagyon nehéznek találod keresztül törni magad a tömegtudat szintjein, de ebben az új - amire Shaumbra egyesülésként szándékozom hivatkozni, aminek nem ez a neve, de ez biztosítja ehhez a mechanizmust. Amint mindannyian függetlenek lesztek, ugyanekkor képesek lesztek kitalálni, hogyan helyezzétek el az energiátokat alapvetően egy ideig vagy egy speciális cél érdekében egy olyan egymást erősítő hatású módba, hogy nagy dolgokat alkossatok. Szóval, ez lenne a hely, a kezdéshez.

Az öngyilkosságot illetően, létezik egy minden határon túl növekvő öngyilkossági ráta. Nagyon, nagyon sok összetevője van ennek. Az élet a Földön minden eddigieknél nehezebb. Annyira gyorsul, hogy nem csak az öngyilkosságok szaporodnak, hanem növekszik a halálozási ráta is. Nem szükségszerűen... próbáljuk óvatosan állítani ezt... de a halálozási arány oly mértékben növekszik, amilyen mértékben nem kéne emelkednie. Amíg az egészségügy egyre jobb lesz, és a tudatosság kezd egy kicsit jobban letisztulni, vannak olyanok, akik egyszerűen úgy találják, hogy túl nehéz a Földön élni ezekben az időkben. Van ugyanakkor még egy faktor, ami az öngyilkossághoz vezet – és ez energetikailag megcélozható lenne a Shaumbra által – bármilyen energiamunkás által – a Földön az egy főre jutó energiatér aránya jóval kevesebb lett, mint eddig bármikor. Nem földrajzi területről beszélünk, hanem energiatérről. Amint egyre több ember él a Földön, és egyre több entitás a Földet körbevevő birodalmakban, egész túlzsúfolt lett ez a hely. Az óceánok, és az óceánok aránya a szárazföldekhez viszonyítva nagyon átgondolt volt. Az óceánok bírnak azzal a képességgel, hogy kezeljék és tisztítsák az energiákat, és egyszerűen létezik egy bizonyos mértékű energiatér, amire szükség van egyénenként a Földön. Nehéz lenne belemenni mélyebben ezekbe a formulákba – hogy is mondjam – ezekbe a képletekbe, de képzeld el azt, hogy eddig szükséged volt az élethez 1000 négyzetlábnyi területre, ami most le lett zsugorítva mindössze 50 négyzetlábasra. Ez okozza a testnek és a léleknek, hogy veszít együttműködési érzékéből, és a személy menni akar.

Léteznek módok, amik segítenek felfedezni ezen személyeknek egy sokkal nagyobb energiamezőt, ami messze túlterjed a háromdimenziós birodalmakon. És mindenki ebben a harmadik dimenziós birodalomban, vagy akár a negyedik dimenzióban tartózkodik, de egy dolog a sok közül, amit a Shaumbra felfedez, hogy hogyan kreáljatok többet a saját energiamezőtökből, olyan nagyot, ami messze túlterjed a Föld mezsgyéin. És valószínűleg ez az, véleményem szerint, az öngyilkosságok oka.

SHAUMBRA 4. KÉRDÉSE (internetről olvassa Linda): Nem vagyok benne biztos, hogy sikerült megragadjam az árnyékbiológia ideáját még. Egy valóságban, vagy több is a fényben és nagyon sok másféle valóság van a sötétben. Ez azt jelenti, hogy vehetek egy sötét valóságot és dönthetek úgy, hogy fogom azt, beleviszem életem és tudatosságom fényét? Ilyen esetben egy árnyékpotenciál fénypotenciállá válik. Ez ugyanaz a folyamat, ahogyan behozzuk az életünkbe a bőséget, ugye? Köszönöm.

ADAMAUS ST. GERMAIN: Csakugyan. Olyan nagyon sík dimenziójú valóságban létezel, ahol ezt hiszed, és igazából egyszerre csak egy valóság mutatkozhat meg. Amikor ez bele manifesztálódik az életedbe, példa gyanánt biológiád, és te manifesztálsz egy bizonyos valóságot, ahogyan te szemlélsz és az egészségi arányodat – amely valóság szó szerint blokkolja a többi valóság lehetségességeinek a meglátását. Tehát, ha nem vagy éber arra, hogy szó szerint egyéb fajta testalakokat is felvehetsz és más egészségi arányok is rendelkezésedre állnak – egy gyógyult test egy lerobbant test ellenében. Ezek a lehetségességek mind behozhatóak, de ahelyett ti ezt a fénybehozásnak nevezitek, mi úgy mondanánk ezt, hogy a valóságba behozása, vagy manifesztálása a potencialitásnak. Ahelyett, hogy csak egy potenciál behozására lennénk képesek, vagy egy árnyékére, szó szerint behozhattok többet is, látjátok. Ki mondja, vagy milyen hitrendszer, hogy nektek csak egy van, vagy azt, hogy csak egy valóságot kreálhattok magatoknak egyszerre? Lehet több valóságotok is egymás mellett, szimultán futtatva. És igen, még a fizikális ügyekben is tudjátok ezt. Szóval mi azt akarjuk Shaumbra, hogy szálljatok ki abból az eszméből, hogy csak ez az egy valóság létezik. Ez többszörözött valóság, és bármelyik potencialitásból választhattok, és be is hozhatjátok őket a magatokéba. Köszönöm.

SHAUMBRA 5. (egy nő van a mikrofonnál): Adamus professzor, a "Ghost Whisperer" (Suttogó szellem) című tévéműsorról szeretnélek kérdezni, és hogy van ez – és srácok, azt ti csatornázzátok, és...

ADAMAUS ST. GERMAIN: Sosem néztem televíziót testetlen létemben. (egy kis nevetés a közönség soraiban) Próbáltam távol maradni ettől. De válaszolván a kérdésedre - nekem kell... igen, igen... de folytatva a kérdéseddel, igen, ez olyan...

SHAUMBRA 5.: Nos, ez olyan, mint a DreamWalking (álomjárás) lesz?

ADAMAUS ST. GERMAIN: Nem.

SHAUMBRA 5.: Nem.

ADAMAUS ST. GERMAIN: Nem. Oly sok minden – amit ti így neveztek – a tévé show műsorokban és mozifilmekben és az ehhez hasonló dolgokban, az emelkedő tudatosságra alapul. Ezek nem szükségszerűen olyan közvetlenül csatornázódnak le, mint ahogyan most mi tesszük, de amint a tudatosság növekszik, és a tudatosság vagy az emberiség az igazság sokkal szélesebb skáláját hajlandó elfogadni, ez kinyitja az ajtót a forgatókönyvíró, vagy írók előtt, hogy ilyen anyaghoz férjen hozzá. Tehát ez nem entitástól entitásig csatornázódik át. Ez a tudatosságtól csatornázódik az entitáson keresztül és végül egy televízió-programként kerül elő. De ez csak annyira jó, mint amilyen szinten van a tömegtudat, és amilyen mértékű az író elfogadása.

SHAUMBRA 5.: Köszönöm.

SHAUMBRA 6. (az internetről olvassa Linda): Hello. Az utolsó chanellingben arról volt szó: "Szóval, örüljetek az életnek ebben a vakációs szezonban. Ereszd el magad. Ne aggódj a többiek miatt. Hagyd magad örülni. Ez önmagában egy meghívás a változtatásra, az árnyék-valószínűségeknek, hogy eljöjjenek és táncoljanak veletek a színpadotokon, az életetekben. Emlékezzetek, ez nem tőlünk ered. Ezek mind a tieitek, amik bejönnek." Lószart. Nem tudok örülni az életnek, mert én programozom úgy az életem, hogy ne. Nem tudom elengedni sem magam, és táncolni se tudok az élettel. Korlátaim vannak. Szavaid nagy csalódottságot ébresztenek bennem, ami az én elsődleges táplálékom, amint azt oly boldogan bejelentetted, hogy most ez véget ér. Vége van kinek? Biztosan nekem. Annyira elteltem ezekkel a nagyszerű hírekkel egyfelől, és időszerű és valószínűségétől, hogy örülni lehet az életnek. Nagyon mérges vagyok és csalódott. Néha érzem, hogy hallgatok rád, vagy hallgatok magamra, amint valószínűleg mondanád mint másik hamis ... (Linda kijelenti, "nem mondom ki ezt a szót"). Helyette jelents be jó híreket, és hagyd meg mindenkinek, hogy hogyan lélegezze be, megpróbálhatnál adni az embereknek, mint például nekem is néhány hasznos eszközt. Kicsivel többre van szükségünk, mint puszta okos szavakra.

LINDA: Ez akkor Tóbiáshoz lett címezve.

ADAMAUS ST. GERMAIN: Csakugyan! Tudjuk! (nevetés) Nevettünk rajta! Tóbiás okozta ezt az egész bajt! Most én, Adamus fogok eljönni, és adni pár aktuális eszközt, hogy dolgozz vele. (Többen is nevetnek) Szégyen, hogy Tóbiás nem tette ezt meg!

Azt akarom, hogy vess egy pillantást magadra, mint a legnagyobb teremtő azok közül, akiket hosszú ideje ismerek. Azt akarom, hogy hallgasd újra, vagy olvasd újra a kérdésedet. Pontosan azzá válsz, amit teremtesz. Most akkor hozz döntést, miképpen akarsz másfélén teremteni. Köszönöm.

SHAUMBRA 7. (egy nő a mikrofonnál): Kedes St. Germainem, hihetetlen három hónap volt ez, és félelmetes utazásnak éreztem – vagy a Dream Walking iskola óta – és volt egy olyan tapasztalásom is, amikor Álomjáráson voltam az elmúlt életeimben. Minden összejött, és teljesen kimerített az élmény. És így kellett tenni – a megterhelő rész az volt, hogy látni kellett, amint a krisztus mag mindegyik életem során hordozódik – sok ezer éven át – azután átmennek a Virágok Hídján és találkozni Jeshuával, veled, Tóbiással, másokkal. És Jeshua fogta a magot, és beültette a mellkasomba. És ez olyan tisztán látszott, annyira felfogható volt – kristálytisztán. És egy pár napra rá – nos, aznap, amikor lefeküdtem aludni, elalvás előtt lélegeztem egy kicsit, majd mondtam, hogy nem, csak pihenek. Szóval a kérdésem az, hogy ennek milyen hatása van a testre. Másnap reggel felkeltem, csekély mértékű hasogató fizikális fájdalommal, még ha ez nem is volt valódi fájdalom, mondjuk, olyan első fokozatúval. És az volt az érzésem, hogy egy átállításon esik át ilyenkor a test, ami az összes rétegeit tartalmazza a különböző testünknek, és azután három, vagy négy nappal később gondolkodom és hoppá, tényleg kimentem és kezdtem evvel valamit és totálisan kisimultam. És megyek, nos, mi volt ez a hihetetlen tapasztalás, ha nem tudok vele mit kezdeni, és itt voltam elmaradva, még ma is, amikor mai magyarázataid miatt néhány kérdésem már megválaszolásra is került. Ha esetleg mégis kifejtenéd ezt kicsit jobban.

ADAMUS ST. GERMAIN: Igen, és először szeretnénk... annyira akarod, hogy megszabadulj bármilyen hittől, vagy burkolattól, amik azt mondják neked, hogy valamit kell evvel tegyél. Semmi sem mondja azt, hogy lépj ki, és ne csinálj semmit. Na, mi értjük, hogy az emberi természet ki akarja valamilyen viselkedéssel fejezni ezt, és ez az öröm kifejeződése, de ereszd el azt a burkolatot, ami azt mondaná, hogy ezzel neked valamit kezdened kéne, mivel ez önmagában hozza létre azokat a bizonyos korlátokat, amiket látsz és ez okoz némi korlátoltságot, gátló tényezőt. A tested irtózatos mértékű változáson esik át, amikor valami efféle történik vele, vagy amikor eléred ezt a pontot – amit Tóbiás úgy hív –, az elkülönülés pontját, vagy kozmikus tudatosságot, amikor megérted, és érzékeled, hogy eleresztetted a múltbéli életeidet, ami oly sokszor szó szerint ott van a Föld porában és te elengeded ezeket. Hagynod kell az egész a múltadat meggyógyulni, szóval a jövőd tiszta. Ez hatással van a testedre, de általánosságban már évek óta készülsz elő erre, ha nem életeken át és biztos, hogy évek óta a tested megtette a szükséges átállításokat ahhoz, hogy ne okozzon sokkot számára a változás. Nem csapkodod, vagy erőlteted be ezt a helyére. A Mezőről való lekapcsolódás, amiről ma beszéltünk, sok mindenben bizonyos fokig hatással van a testedre, de előkészültél erre – mondhatnád erre ezt is –, kondicionálva lett erre, tehát önmagában nem kell keresztülmenjen valamilyen formájú elutasításon, vagy megváltozáson.

SHAUMBRA 7.: Tehát ha lekapcsolódunk mindenről, az azt is jelenti, hogy lekapcsolódunk Tóbiásról, és az összes többi angyalról és entitásról?

ADAMUS ST. GERMAIN: Lekapcsolódás a bennük való bizodalom, vagy a tőlük való függőség értelmében, valóban.

SHAUMBRA 7.: Oké.

ADAMUS ST. GERMAIN: Ez nagyon hasonló... próbálunk kigondolni egy analógiát most... de oly sokatok, amikor elhagytátok az otthonotokat, amikor tizenévesek és a húszas éveitek elején jártatok, lekapcsolódtatok. Ki kellett menjetek, és meg kellett tanuljátok, hogyan tudjátok élni a saját életeteket. Tudtátok, hogy amit ott hagytatok, az az otthon komfortja, még ha az néha őrjítő is volt, de tény volt, hogy ott volt az élelmetek az asztalon és tető volt a fejetek felett. De valami űzött benneteket, hogy kimenjetek onnan a sajátotokba. De ha nem figyeltetek erre a hívásra, vagy ha nem hallgattatok rá magatokban, akkor ez külső körülménnyé kellett váljon, és a szüleitek dobtak ki, mondván, hogy el kell menjetek. Természetes késztetés van erre. Tehát kimentetek a sajátotokba. Ti, bizonyos értelemben véve, lekapcsolódtatok a családotokról, vagy arról, ahogyan addig éltétek az életeteket, de egy ponton visszajöttetek most már szabadon, függetlenül, önállóan. Ez nem azt jelenti, hogy nem tudtok együtt dolgozni a családotokkal, vagy velük lenni, és örülni a társaságuknak, de nem vagytok úgy hozzájuk kötve, mint voltatok azelőtt.

Ez majdnem ugyanaz itt, hogy tanuljátok az energiafüggetlen létezést, a kiszállást a Mezőből, tanuljátok aktiválni a saját energiaközpontotokat ott bennetek – a személyes energiaközpontotokat –, ami nem függ semmilyen külső energiaellátástól sem. Szóval nem fogtok többé sosem függeni senki mástól sem. Sose kell más személy szeretetének energiájára támaszkodjatok, pénzük energiájára, bármilyen energiájukra. Tehát tanuljátok, hogyan legyetek totálisan függetlenek. Na most, független lények képesek-e megosztani dolgokat, vagy egymással dolgozni? Csakugyan, és most ez mindennél tisztább irány, mert most már egymástól nem vesznek el semmit, nem vonnak el a másiktól semmit sem. Totálisan önellátóak. Ez a – amit mondani szándékozom – "Shaumbra öröme." Köszönöm szépen.

SHAUMBRA 7.: Köszönöm szépen.

SHAUMBRA 8. (az internetről olvassa Linda): Jelenleg pitbullokat mentek meg, akiknek az Egyesült Államokban eléggé rossz csengésű nevük van. Rábukkantam egy eszközre, amit meg tudok a számukra kreálni, meg más kutyáknak is jó, alkalmazható módosításokkal. Van erre piac?

ADAMUS ST. GERMAIN: Pillantást kell vess arra – és Tóbiás az elkövetkező alkalmakkor beszélni fog erről bővebben is – de a házikedvencek, ezek a fajta... még csak nem is akarom állatnak hívni őket... ezek a szerető lények ugyanúgy magukba szívják gazdáik energiáit, gazdáik tudatosságát és azután azt reflektálják vissza. Szóval a pitbull egy egyszerű, ismétlem, reflektálás az emberiség egy részére, arra a részre, ami lehet igen hűséges és szeretetre méltó, de egy villanás alatt megváltozhat és letéphet karokat és lábakat. Jelenleg te egy olyan eszközről beszélsz, aminek a segítségével ezen pitbullnak bizonyos aspektusai meg fognak változni. Úgy gondoljuk, hogy sokkal jobban jönnél ki egy olyan eszközzel, ami a pitbull helyett a tudatosságot változtatná meg. Van rá – és erről Tóbiás beszélni fog, különösen ha ezt a kérdést majd akkor teszed fel –, de van rá mód, hogy miként lehet segíteni a régi tömegtudat energiáját kioldani az állatokból. Néha nagyon bele bírnak ragadni a tulajdonosaik energiáiba, és ez nem örökké szükségszerűen fair a számukra. Magukba szívják a gazdi energiáit, és annyira ennek a csapdájába kerülnek, hogy nem tudják, hogyan keveredjenek ki ebből. Tehát van néhány nagyon egyszerű technika, ami segít a kedvencnek kiszabadulni a gazdája energiájából, és lekapcsolódhat róla.

LINDA: Utolsó kérdés, ha úgy döntötök.

ADAMUS ST. GERMAIN: Néhány további is.

LINDA: Rendben. Geoff hangja el tud ezzel bánni?

ADAMUS ST. GERMAIN: Csakugyan.

LINDA: Rendben. (nevet)

9. SHAUMBRA KÉRDÉSE (egy férfi a mikrofonnál): Hello. Van-e bármilyen útbaigazításod a küszöbön álló creststone-i utazásomról, az odaköltözésben rejlő lehetőségekről, az ottani megélhetés megteremtéséről, és a Motsuhoz fűződő kapcsolatomról?

ADAMAUS ST. GERMAIN: Érdekes. Nem akarunk pontosan meghatározott kommentárt fűzni ehhez, mivel ez a te utazásod. Bármi, amit teremtesz ebben. Vonz egy terület, amit Creststone-nak hívsz, az ottani geológia miatt, de ugyanakkor... az emberek azon csoportja miatt, akikkel ott találkozni szándékozol, nagyon szoros kötődés van az energiáitok között. De mi nem akarjuk helyetted megteremteni a te tapasztalásodat a számodra. Amit hallasz, az a szíved kiáltása, és a benső lényeg rezonál ott valamire. Miért nem követed ezt? Miért nem mégy egyszerűen csak oda, és fedezed fel, hogy mi is fog ott történni, ahelyett, hogy terveket szőnél az oda vezető útról, vagy akár arról, hogy miképpen érzek én minderről? Ez a te utazásod, és nyilvánvalóan te rezonáltál rá erre. Tehát kövesd ezt. Kitűnő kérdést tettél fel, mert ez nem csak rád érvényes, meg Creststone-ra, valamint az ottani emberekre. Hanem az egész Shaumbrára – amikor érzitek ezt, amikor ez a csengő, amit érezhettek szól, és amikor ez nem az elme, hanem egész mindenetek, és csak annyit tudtok, hogy valamit tennetek kéne, valahová mennetek, feltalálni valamit, vagy akármi mást is. De ez az, amikor a szívetek szól hozzátok. Ez a benső energia beszédetek. Kövesd. Amint követed, ez segíteni fogja aktiválni a saját energiaközpontodat. Úgy fogod találni, hogy ez egyre gyakrabban fog megtörténni, mivel sokkal tisztább lesz a felfogásod most már, és sokkal tisztábban tudod érezni az energiákat már. Szóval köszönjük szépen neked.

SHAUMBRA 9.: Tudnál valamit mondani nekem a Motsuhoz fűződő kapcsolatomról?

ADAMUS ST. GERMAIN: Egy csoportról beszéltünk, akikkel ott találkozni szándékszol, akiknek ilyen energiájuk van - ez egy része annak az energiának.

SHAUMBRA 9.: Rendben. Köszönöm szépen.

ADAMUS ST. GERMAIN: Csakugyan.

SHAUMBRA 10. (az internetről olvassa Linda): Te és sokan mások beszéltetek arról, hogy úgy hisszük a pénzzel kapcsolatban, hogy "éppen, hogy csak elég," és számomra úgy tűnik, hogy a pénz ezen energiájának a dolga most a bolygónkon olyan fontos dolog. Sajnálkozom azokon, akik katolikus internátusokban töltötték el a gyermekkorukat. És az összes beszélgetés végén azért, hogy elérjük azt, amire szükségünk van, milyen szolgáltatásunk vagy termékünk legyen, amit mások akarnak, nincs meg ennek a megtalálásához az energiám, vagy van még valami, amit nem értek, vagy túlságosan a három dimenzióban vagyok?

ADAMAUS ST. GERMAIN: Túl sok van a fejben. Túlságosan próbálod ezt elemezni, kitalálni a pénzt. Amilyen hamar el tudod engedni ennek a manipulálására irányuló törekvésedet, és csak önellátóvá válsz, akkor ez ott lesz. Túl sok Shaumbrának kell ezt most megtanítania. Ők ugyanezt mondanák. El kell ezt engedd. Meg kell állítanod ennek a siettetését. Ez csak ott van. Az energiabőség, energiamegnyilvánítás és megvalósítás természetes dolog. Ami természetellenes, a hiány. Nézd meg, mennyi munkát kellett végezz, hogy megteremtsd ezt a hiányt az életedben. Most ereszd el ezt a burkolatot erről. Ez örökké ott van. Mindaz a pénz, ami kell neked, befolyik. Annyira egyszerű ez az elv, de ti mindannyian annyira komplikálttá akarjátok ezt tenni. Meg akartok haragudni ránk, azt akarjátok tőlünk, hogy adjunk valami mágikus formulát, vagy valamilyen szerszámot, ami majd megteszi ezt a számotokra. De ez ott van. Azt szeretnénk, ha olyan tisztán látnátok ezt, ahogyan mi látjuk.

SHAUMBRA 11. KÉRDÉSE (egy nő a mikrofonnál): Adamus, csalódott voltam mostanáig érzéseim alacsony szintje miatt és a tudatosságom miatt, amiatt, hogy mi történik bennem és körülöttem, miközben érzem és tisztában vagyok avval, hogy az angyalaim, te és Tóbiás mikor jöttök el meglátogatni engem. És ezt a múlt hónapban éreztem, amikor a megbízásunkat végeztük a kristálybirodalmakról való lekapcsolódással kapcsolatban, és néhány megtett eskümmel, vagy ígéretemmel, hogy ne érezzem ezeket a dolgokat. Szóval, beszélnél-e picit arról, hogy mi a fizikája annak, hogy miképpen lehet visszakapcsolódni a magasabb érzéseinkhez, és lekapcsolódni, vagy elengedni ezeket az esküket.

ADAMUS ST. GERMAIN: Bizonyosan, és köszönet azért, hogy ennyire nyílt és őszinte vagy most itt, és amiért megosztod magad. Amint te és a többiek ezekre a szintekre fejlődsz/fejlődnek nagyon-nagyon gyorsan, hajlamosak vagytok visszamenni a régi helyekre, érezni. Például, ha volt egy olyanod, amit erős spirituális érzésnek neveznél – elfog a tudás érzése – te, egy bizonyos értelemben, megjegyzed hol volt az, és megpróbálsz oda visszamenni. Megpróbálod azt mondani, hogy ez volt az a hely, ahol ezt az érzést találtam. De azután összezavarodsz, és azt mondod, miért nem érzem ezt az érzést most. Valamit rosszul kellett csináljak. Mellesleg, ez egy nagyon népszerű emberi jellegzetesség – "Valamit rosszul kellett tennem, ezért egy fogadalmat kellett tegyek, vagy akármit." Ez egy kicsit játék, de itt van, amit meg akarok veled osztani. Új helyeken kell elkezdj keresni, látod, új helyeket az érzésért. Az, ahol tegnap voltak az érzések, vagy ahol kapcsolódtál hozzánk, ma már nincs ott. Megváltoztál; mi szintén megváltoztunk, de te megpróbálsz lejönni ide, hogy megtalálj bennünket. Mi itt vagyunk fenn veled. Mi itt vagyunk most. Ez arról szól, hogy képes vagy alkalmazkodni és mindennapi alapérzékelésedet, vagy érzéseidet kiterjeszteni. Minden nap, egyetlen dolog volna jó számotokra, mindennap, amikor felkeltek, vesztek egy mély levegőt, megtaláljátok a magatok új helyét, és az érzéseiteket, valamint a tudatosságotokat. Ne menj vissza oda, hogy mit éreztél egy héttel, vagy egy évvel ezelőtt. Nagyon nagy örömet fog az nyújtani, hogy milyen könnyű is ez.

SHAUMBRA 11.: Köszönöm szépen.

ADAMUS ST. GERMAIN: Köszönöm szépen.

LINDA: Utolsó kérdés, ha úgy döntötök... Adamus, lássuk, ez Tóbiásnak szólt de biztos vagyok benne, hogy nem bánod.

SHAUMBRA 12. KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Itt vagyok, mert egy kis iránymutatást keresek a foglalkozásomat érintően. A válaszok ott vannak bennem, de képtelen vagyok meglátni őket. Kezd kiábrándítóvá válni várakozni és oly sokat tanulni, a belső meggyőződést nélkülözve. Tudnál-e nekem egy tippet adni? És ugyanakkor, miképpen bánjunk a rossz gondolatokkal most - miközben egy régebbi Shoudban azt mondottad volt, hogy eresszük el a kontrollt? Elménkben meghagyhatjuk-e ezeket a rossz gondolatokat, anélkül a félelem nélkül, hogy rossz valóságot teremtünk? Velem még néha ez történik, és végzem a "kontroll eleresztését," de néha nem vagyok erről biztos. Ez ijesztő és hogyan tudhatjuk az erőnket a társ-teremtésről.

ADAMUS ST. GERMAIN: Még fontos, hogy ne próbáld megszűrni a gondolataidat. Inkább válj a megfigyelőjévé, hogy mi is folyik keresztül az elméden, lett légyen szó képekről, vagy gondolatokról, vagy ötletekről. Legyél a megfigyelő. De ott van a régi tendencia, hogy csak jó gondolataid lehetnek, és akkor jó ember lehetsz, de ez nyilvánvalóan egyensúlytalanságot okoz, és az történt, hogy valahová eltároztad a rossz gondolatokat, elrejtve mélyen a pincébe, egy napon meg feljöttek onnan és teljesen elborítottak. Tehát ez nem arról szól... ugyanakkor megértendő az is, hogy nem szükségszerűen vannak olyanok, hogy 'rossz' gondolatok. Csak gondolatok vannak, amikhez bizonyos érzéseid vagy rápördülésed fűznek. Hanem válj a megfigyelőjévé, hogy miért kerültek ezek az elmédbe, vagy a valóságodba - miért vannak azok ott. Másik egyszerű szerszám - ha eszközöket akartok - kérdezz meg minden gondolatot, mindegyik ideát, kérdezd meg mindegyik impulzust, miért van ott? Megfigyelőként, teremtőként bírod a nagyszerű jogot, hogy ezt mond: "Miért vagy ott? Sötét gondolat, miért kerültél elő?" És akkor hallgasd... hallgasd, mit válaszol a szíved. Néha úgy fogod találni, hogy ezek nem a te gondolataid. Azok a sötét gondolatok rád néznek és ezt mondják, "Ne szólj hozzám, nem a tiéd vagyok. Csak átutazom, hagyj békén!" (Nevetés) Máskor ezt mondanák: "Én egyszerűen egy megoldatlan dolog vagyok, szabadon engednél?" És ez csak szabadon engedés kérdése. Nem kell végigcsinálnotok velük egy csomó ceremóniát vagy bármi mást. Néha meg akarnak őrjíteni benneteket. Csak kérdezgetni akarnak, és mindennel megvádolni, azt állítva, hogy nem tesztek eleget értük, de csak hallgassátok őket. Ti a megfigyelők vagytok. És ugyanakkor megértendő az is - ez egy nagy fontos eszköz, ha eszközöket akartok -, megértendő, hogy nektek nem kell megoldani a problémát. Az emberekben ott van ez a kényszer, még a Shaumbrában is, hogy nektek meg kell oldani a problémát. Néha, amikor bementek és megpróbáltok egy problémát megoldani, más szóval, úgy gondoljátok, ahányszor csak egy dolog megtalál benneteket, akkor félre kell dobjatok mindent. Ez csak leköti az energiátokat. Nem kell megoldjátok ezeket. Elvethetitek őket, jelenleg, és ezt most csak mondom, többé nincsen rájuk szükségetek a valóságotokban.

Kérdeztél még a foglalkozásoddal kapcsolatban is, és a kérdésedből nyilvánvalóan kiderült, az energiádban nyilvánvaló, hogy mennyire frusztráló a számodra. Azt akarom, hogy nagyon közelről fedezd fel, miért űzöd azt a foglalkozást. És javasolni is fogok valamit - ez nem a te ideád volt. Valaki másnak az óhajait és vágyait akartad beteljesíteni. Még ha úgy is gondolod, ez nem így van, akkor is itt az ideje, hogy foglalkozást válts, mert annyira mélyen belegabalyodsz ebbe, annyira boldogtalan leszel emiatt, hogy a következő kérdésed, amit hozzánk intézel hat hónap, vagy egy év múlva, hogy miért vagy ennyire boldogtalan, és akkor nekünk elő kell segítsük azt, hogy kirúgjanak a munkahelyedről. (Nevetés)

Tehát, megtiszteltetés volt a számomra, hogy helyettes tanító lehettem ma. Nagyon jól viselkedtetek, ha azt nézzük milyen helyettes dolgokat kellett átvenni. Megtiszteltetés volt Kuthumi számára, hogy - miként is mondjam ezt - megírta a forgatókönyvemet pár soromban és humorban. Neki ehhez sokkal jobb érzéke van, mint nekem. És még akkor is, ha csendben van, szeretné megosztani veletek egyszerűen csak a szeretetét egy pillanatra, szótlanul, ha...

(szünet)

... és kicsit a humorából.

Vagyok, igen, vagyok.

Fordította: Ziegler Attila