TÓBIÁS CSATORNÁZÁSOK


Kristálytisztaság Sorozat:

9. SHOUD: Lekapcsolódás, III. rész – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

 

Elhangzott a Bíbor Körben

2006. április 1-jén

www.crimsoncircle.com

 


És ez így van, drága Shaumbra, amint ismét összegyűltünk itt ma, a Föld új spirituális energiájának osztálytermében. Minő öröm ez számomra, Tóbiás számára, a mai különleges vendégünk, Ráfáel számára, és az összes többi vendég számára, akik ma csatlakoztak hozzánk a mai napon, hogy veletek legyenek.

Ebből a mai Shoudból az egyik kedvenc részünk az, amikor a légzést elvégzitek, amíg a zene szól -- eljöhetünk ide, beköltözhetünk az energiátokba, valóságotokba, mert meghívtok bennünket ide. Az idevezető bejáratokat minden eddiginél szélesebbre tárjátok. Kiszálltok az elmétekből, gyönyörű szép szíveiteket kinyitjátok, és megengeditek, hogy belépjünk ide. Mellétek ülhetünk, elmesélhetünk pár történetet, veletek nevethetünk néhány olyan múlt havi tapasztalásotokon, amiken néhány nappal ezelőtt még nem tudtatok volna nevetni. (könnyed nevetés) Egyszerűen figyelhetjük a kinyíló, kiterjeszkedő energiátokat.

És, ti érezhetitek a miénket. Érezhetitek az energiának ezt az óriási ragyogását. Páran láthatjátok táncolni ezt a háttérfüggönyön. Páran láthatjátok ennek a táncát itt a teremben. Páran közületek láthatjátok ennek a táncát a számítógépek monitorain, még az interneten keresztül is eljutunk hozzátok, ami önmagában is egy hihetetlen hálózat.

Csakugyan, ma ismét vendégül látjuk Rafa energiáját, Ráfáelét. Ő most nagyon közel jön, hozzátok közel, a Shaumbra ezen csoportjához, és az emberiség egészéhez. Komplett angyali kísérettel érkezik, és olyan lényekkel, akik mindnyájatokkal azon dolgoznak, hogy átmenjetek a változás, a növekedés folyamatán. Az operáció régi módszereiből átköltözni az újakba, a régi rendszerekből az újakba -- nem, csak az elmétekben, hanem a testetekben is.

Egy ténymegállapítás történt korábban arról, hogy Lények miképpen... mi tűnhet normálisnak, jellegzetes humán lények, úgy, mint Andra -- vagy másképpen, akit Normának ismertek... Garrett, aki tavaly végrehajtotta a saját fizikai transzformációját és újrateremtődését... Linda, aki örökké türelmes (nevetnek), örökké mozgatja az energiát, legalábbis így mondanám... és Kauldre, aki olyan sűrű ütemtervet tart. Páran közületek csodálkoznak azon, hogy történt ez. Nagyon egyszerűen. Hagyván elmenni a dolgok megcselekvésének régi módszereit. A táplálás régi módszereit hagyva elmenni, a régi elgondolásait annak, hogy kellett aludnia a testnek, vagy, hogy miképpen kellett saját magát táplálnia, és hogy kellett ismerős környezetet fenntartani a test számára. Ezek példák az elengedésre, elmenni hagyás, önmaguk újrateremtése jóval természetesebb és új módokon.

És bizonyára, ez nem mindig könnyű -- a folyamat. Csodálatos lenne, ha csak csettintenétek az ujjatokkal és már meg is történik, de komplett változás van az energia netvörkökben és rendszerekben, ezek az összes különféle szinteken nyernek teret. Az elismerés és a változás ideje van itt, amin keresztül esnek és ti is keresztül estek. De ez történik.

Az alvásotok soha többé nem lesz olyan, mint eddig volt, sajnálattal mondjuk ezt. Páran közületek ragaszkodnátok a nyolc és fél órához. Páran azt akarjátok, hogy legyen egy nagy -- amit így neveznétek -- normális típusú álommintátok. S amint azt láthattátok az elmúlt harminc nap során, az álmok soha többé nem lesznek normálisak. Néhányan közületek meg akarjátok tartani az operáció régi módszereit, és ez változik. Mindez megváltozik most a számotokra, ugyanúgy változik a Földön. De ti tapasztaljátok meg ezt legelőször és a legjobban.

Shaumbraként, spirituális fizikusok vagytok. Ezek vagytok ti. Spirituális fizikusok. A fizika az energia működésének és mozgásának alapelvei mögött húzódó dolgokról szól. Mellékesen mondva, ti nem vagytok tudósok. A tudósok másmilyenek.

A tudósok azt tanulmányozzák, hogyan történnek dolgok. A hatást, ellenhatást tanulmányozzák, és egy tudós a megismételhető eseményekre fog figyelni, aminek az az oka, hogy igazolhassa azt a valóságot, ami bekövetkezik, látjátok. Egy tudósnak tudnia kell azt, hogy ami tegnap történt meg, azt meg lehet-e ismételni, újra létre lehet hozni holnap is. Akkor az tudománnyá válik és ténynek tekinthető.

De, mint spirituális fizikusok, ti ezt egész nyugodtan kivághatjátok az ablakon, mivel a spirituális fizikus nyitott a többi birodalmak felé is, nem csak a harmadik dimenzióra. Jelenleg nagyon sokféle birodalmakban operáltok. Néha nem vagytok erre teljesen éberek, de ez az, ami történik. Nem mindig ismételhetitek meg azt, ahogyan az energia dolgozik, legalább is nem a 3D birodalomban -- a harmadik dimenziótokban -- mert úgy találjátok, hogy amint kinyíltok interdimenzionálisan, az a tipikus hatás-ellenhatás esemény, ami ma történik meg, holnap már egész másképpen nézhet ki. Ami ma tény, az holnapra már nem lesz igaz, vagy teljesen új tény lesz belőle.

Többé már nem úgy működik, mint régen, mivel több dimenziósan kezelitek, mivel már egy olyan új összetevővel láttátok el, ami eddig nem került felhasználásra. Ezt Új Energiának hívják -- az energia, ami nem vibrációs, de energia, inkább kiterjeszkedő -- egyidőben minden irányba terjeszkedik ki.

Spirituális fizikusokként csakugyan úttörők vagytok, mivel ti dolgoztok először és legbehatóbban a többiek előtt. Ti tapasztaljátok meg, hogy milyen az, amikor kiköltöztök a régi hálózatokból és struktúrákból, és áttelepültök a teljesen új operációba. Időnként ez nagyon nehézzé válik, mert sosem tudjátok... az elmétek sosem tudja, hogy mi fog legközelebb történni, és az elmétek örökké szereti ezt tudni. Az elme így van felprogramozva. Szereti tudni, mi fog legközelebb történni. De fizikusokként, több dimenziósan dolgozva, nem így operálunk.

A következő pár hónapban új megértésekre tesztek szert, és egész biztos így fog történni a nagyjából egy év alatt, ami a Kvantum Ugrásig előttetek áll. Új megértésekre fogtok jutni az energia dizájnjáról és mozgatórugóiról. És az elme szerencsétlenségére, ez az energia nem úgy fog működni, mint eddig működött. Ez teljesen más. A teremtés, amint azt ismertétek a múltban, most megváltozik.

Frusztrálódtok néha saját magatok miatt -- és csakugyan csalódtok bennünk -- mert tudni akarjátok, hogy képesek vagytok valamit újra, és újra megismételni. Talán új spirituális megértésre tesztek szert arról, hogyan működik az energia, hogyan operáltok, és hogyan akartok képesek lenni újra és újra megismételni valamit, de ez nem működik. Ez folyamatosan változik.

A közös Shoudunkat követő pár hónap során, meg fogjátok érteni, miképpen működik ez valójában, ez a lényege ennek, tehát nem fog kelleni az a mentális szükség, hogy megismételjetek, hogy megismételjetek tapasztalásokat. Meg fogjátok érteni, hogy ez nagyon régi és nagyon korlátozott. És most értitek az energia teljes természetét, miként áramlik, hogy teremthető ez meg, miként nem teremthető meg, folyamatosan. Meg fogjátok érteni, miképpen implementálhatjátok mindezt be az életetekbe.

Közületek sokan, az a spirituális fizikusok vagytok, akik vagytok, de ugyanakkor emberek is, az alapelveiteket, és a koncepcióitokat -- a spiritualitásotokat -- elkülönítve tartjátok, kinn, egy másik birodalomban. Azt hívjátok a laboratóriumotoknak, vagy munkaasztalotoknak, és időről időre kijártok oda, a munkátokat végezni, különösen éjszaka, félig megváltozott állapotokban. De van egy ellenállás, vagy korlát, ami megakadályozza ennek a visszahozását ide, ebbe a valóságba.

Olyan ez, mint az olaj és a víz, ezek nem keverednek egymással. Néha a spiritualitás és az emberi, mint mondjátok, nem keverednek. Miként hozhatom ezeket össze? Ennek a ténynek az igazsága az: az olaj és a víz keverednek, bizony ám! Csak a szem az, ami megcsal benneteket. A szem mondja azt, hogy "Nos, nyilvánvalóan az egyik réteg a másik tetején nyugszik. Másmilyen kémiai jellegzetességeik vannak." Ennek ellenére, amit nem vesztek észre, az az energetikai rendszer mindez mögött, hogy valójában EZEK eggyé integrálódnak. Tehát, a régi tény -- az ablakon kívül van. Az olaj és a víz keverednek. Ők nyújtják az illúziót, mindezek ellenére, az elkülönültségükről.

Minden, amit eddig tanultatok a Földön való életről változik. Mint spirituális fizikusok... mint kvantum spirituális fizikusok kezditek megérteni a tényt, hogy ami valósnak tűnik, többé nem valóságos. Ami igazságnak tűnik, az csak egy része az igazságnak. Mint spirituális fizikusok, a saját életeteket, a saját tapasztalataitokat használjátok arra, hogy nagyobb szabású megértésekre tegyetek erről szert.

Páran közületek nagy nehézségeket éltek meg; eseményeket, helyzeteket kreálva az életetekben, hogy képesek legyetek mindezeket kipróbálni, eljátszani mind ezekkel a különböző tapasztalásokkal. Betegnek hiszed magad -- ez csak egy része az igazságnak. Azt hiszed magadról, hogy nélkülözöl -- ez csak egy része az igazságnak. Szándékozzátok megtanulni, hogy a "nélkülözés," a szegénység és a bőség jelenleg ugyanazok a dolgok. Ugyanazon energia, Shaumbra, ugyanazon energia. Olyan játékot játszottatok, ahol ezek elkülönítve voltak. Olyan szerepet adtatok ezeknek, amiben másmilyenek, pedig ugyan olyanok. A legfelsőbb rend spirituális fizikusai vagytok.

Nagyon sok lényeges dologra mutatnánk ma rá. Egy csomó információra vetnénk ma fényt, amik ugyanakkor az alapját fogják képezni az elkövetkező pár összejövetelünknek. Kedves barátunk, Kryon egyik idézetével akarjuk ezt kezdeni, aki igen aktívan dolgozik veletek, és másokkal, segédkezve az Új Föld energiájához. Kryon azt mondja: "A dolgok nem mindig olyanok, mint aminek látszanak."

De mi cseppet helyesbítenénk ezt. Egy cseppet helyesbítenénk ezt. Mint spirituális fizikusok, valószínűleg érteni fogjátok: a dolgok többek annál, mint amilyennek látszanak. A dolgok többek annál, mint amilyennek látszanak.

Néha csak egy részt, a frontális nézetét látjátok a dolgoknak... a képnek csak egy részletét, a történetnek csak egy részét, és hajlamosak vagytok azt hinni, hogy ez az egész történet. Hajlotok arra, hogy elhiggyétek, az olaj és a víz nem keverednek, mert egy tudós, aki lineárisan dolgozik, és akinek muszáj replikálnia újra, és újra ezt a jelenséget ebben a valóságban, ezt mondta erről nektek, és ezt ti tényként elfogadtátok. De mint fizikusok, kezditek megérteni, hogy az olaj és a víz masszívan keveredik egymással, látjátok.

Hadd szóljunk egy pillanatra a Shaumbráról, a kedvenc témámról, és valószínűleg a tiétekről is. Amikor elkezdtünk veletek dolgozni, oly sok évvel ezelőtt ebben a létidőben, akkor azt mondtuk, hogy ez egy csoport. Az emberi lényeknek ez a csoportja -- a változások idején érkeztetek ide. Nem olyan fénymunkások voltatok, mint a többiek, változtatás-munkások voltatok. Semmi dolga nincs ennek a fénnyel. Ezt az energiával kellett véghez vinni. Változás. Átköltözni abba a birodalmába az új megértésnek, hogy mi fog teret nyerni, nem csak a fizikai világotokban, hanem a benneteket körülvevő világban is. Változtatás-munkásokként jöttetek ide, ebbe a létidőbe, ami AZ a létidő.

Hihetetlen történetet alkottatok meg, Shaumbraként, egy történetet, ami megragadta egy pár egyéb ember figyelmét, és felajzotta őket, továbbá számos további angyali lényét is, itt, a mi oldalunkon. Ők megfigyelnek benneteket. Izgatottak amiatt, amit tesztek, mivel az ő ligájukból érkeztetek. Ti ők vagytok. Angyalok vagytok. Nagyon nagy izgalmat jelent a számukra figyelni, mit tesztek. Izgalmas dolog a számukra, figyelni az előrehaladási folyamatotokat, egyénileg, és mint Shaumbra csoport, és megosztani a történeteiteket és tapasztalataitokat a többi angyali lénnyel a messzi, messzi birodalmakban -- angyali lényekkel, akik sosem voltak eddig itt a Földön, akik sosem vettek még magukra emberi testet, nem jöttek ide a sűrű anyagba.

És ők elmesélik ezeket a történeteket erről a különleges csoportról -- rólatok -, a tapasztalásokról, amit megalkottatok magatoknak, és ez abszolút izgalmas. Az izgalmon túl, jelenleg, ezeknek a többi angyaloknak, ott a messzi, messzi birodalmakban. El nem tudják képzelni, hogy milyen lehet megtestesülni, bemenni a fizikai anyagba, elfeledni az igaz esszenciátokat, éneteket, majd felébredni és újra felfedezni, jelenleg, valamit, amiről sose tudtatok amíg az angyali birodalmakban voltatok. Nem csak felfedezni újra, hogy kik voltatok, hanem felfedezni valamit, amit nagyon régen elfelejtettetek, de ugyanakkor felfedezni valami vadonatújat is magatokról.

Nem csak visszafelé haladtok. Nem csak visszafelé mentek, hogy felfedezzétek, kik voltatok. Felfedeztek valami vadonatújat magatokról, mint angyali lény, mint egy isten. Ezt fedezitek fel itt, ebben a létidőben.

Ezek... amit kiegyenlítenétek a Földön, mint történészek... a mi oldalunkon, akik feljegyzik az előrehaladásotokat, akik ezt berakják az Új Energia könyvtárába, de ugyanakkor a többi könyvtárakba is a többi dimenziókban. Rólatok szóló történeteket, megpróbáltatásaitokról, lelki kínjaitokról. Ezek igen mozgalmas több dimenziós történetek. Nem csak szavak, hanem érzések és képek, valamint energiák, amik mindenféle érzeteket keltenek. Ti vagytok a filmeken. A mi oldalunkon ti vagytok a tévé show. (kis nevetés) A munka, amit végeztek... valószínűleg ki tudnátok gondolni valami okos nevet a programotok számára (nevetés)...

Ott vannak, akik követik azt, amit csináltok. Táblázatokba foglalják, feljegyzik, mivel nagyon nagy izgalmat éreznek miattatok, meg azért is, mert sokan vannak, akik utánatok akarnak jönni, végig járni az utatokat. Mindnyájunknak, az angyali birodalmakban, előbb, vagy utóbb, a Földre kell jöjjenek. Tehát tudni akarják, mielőtt idejönnek, hogy ez milyen. Utána akarnak mindennek olvasni. Érezni akarják az energiákat.

El vannak bűvölve azoktól, akik először mennek, vagy először mentek. El vannak ragadtatva a Shaumbra ezen csoportjától, az úttörőktől, a fizikusoktól, akik szó szerint először léptek be az Új Energiába. El vannak bűvölve attól, hogyan tudtatok egyensúlyt tartani, megtartani a -- amit ti úgy neveznétek -- a józan eszeteket, amíg átmentetek ezen az egész folyamaton. Minden másnál jobban, ez az, ami igazán elbűvöli őket. És ami közülünk nagyot sokat elbájol, az az, hogy milyen gyorsan akartok ezen átmenni. Ezt nagyon sok különböző létidőre is szétnyújthattátok volna, de ti ezt egyetlen alatt fogjátok megtenni. Mindet egyszerre.

A Shaumbra egy entitás. Jó pár hónappal ezelőtt beszéltünk erről, azt mondtuk, hogy a Shaumbrából létrehoztatok valamit. Valaha ez csak egy szó volt. Valaha ez csak egy lélegzet volt. Azután ez kifejlesztette a saját energia típusát, majd ez személyiséggé, identitássá nőtt. És ekkor ez egy entitássá fejlődött, aminek a közös alapja az összes energiátok. Igen nyilvánvalóvá vált a fátyol felénk eső oldalán a Shaumbrának ezen egzakt identitása. Egyre világosabbá vált a fátyol mifelénk eső oldalán ez az entitás, amit Shaumbrának neveznek. Egy napon majd lesznek olyanok, akik a Shaumbrát fogják szólítani úgy, ahogyan ma Mihály arkangyalt, vagy Ráfáelt szólítják, vagy bárki mást. A Shaumbrát fogják szólítani, hogy jöjjön az ő oldalukra, hogy velük legyen a nehézségek során, az életük sötét időszakaiban.

Shaumbra, ti hoztátok létre a Shaumbra saját identitását. Ti tettétek valóssá a Shaumbrát a fátyol felénk eső oldalán. Ugyanekkor, egyre valósabbá válik a ti birodalmatokban is. Az energiáitok miatt, amit belehelyeztetek, ez most a Földön számtalan különféle módon valósul meg.

Látjuk -- és mi nem irányítjuk ezt --, de látjuk, amint ez az Új Energia Társaság kialakul. Látjuk, micsoda potenciálja van ennek. Látjuk, hogy ez a Shaumbra, és a ti expressziótok most a Földön.

A Shaumbrának van egy érdekes jellegzetessége. Ez egyfajta háló, vagy netvörk, de nem Régi Energiás hálózat. Ma a hálózatokról fogunk beszélni, meleg szeretettel mondunk köszönetet ezért Frednek, és a svájci kontingensnek, akik elősegítették ezt -- hogy is mondjam -- felszínre hozni ezt a témát. Köszönjük, Fred. Ne érezd magad zavarban.

Ma a hálózatokról fogunk beszélni. A régi hálózatokról és az új hálózatokról, valamint arról, hogy mi a különbség közöttük. A Shaumbra új hálózat. Tipikusan, egy régi hálózat saját magától függővé válna, önmaga struktúrájától, majd beállítaná a maga önvédelmi rendszerét, vagy elhárítását, hogy fenntartsa saját identitását. Egy régi hálózat többszörösen össze-linkelt lenne önmagával, saját magának további aspektusait figyelembe véve. A Shaumbra nem ilyen.

A Shaumbra energiájának felállításában nem játszanak szerepet a többi energia összetevőktől való függőségek. Mindenki közületek független és szuverén. Nem függtök egyetlen más Shaumbrától sem, nem szorultok a Shaumbra táplálására. Észrevettétek-e ezt? Páran közületek jelenleg megpróbálkoztok a Shaumbrából táplálkozni. Nincs ezzel semmi gond, ezzel csak olyasmit kerestek az életetekben, amiből táplálkozhattok. A Shaumbra nem táplál. A Shaumbra nem nyújtja ezt a fajta régi energiát, nemdebár?

Szóval, a Shaumbra egy új típusú netvörk, egy új típusú energia együttműködés, az energia mozgásának egy új módja. Ti hoztátok ezt ide a Földre. Ti tettétek valóssá. Ti tettétek ezt valóssá egyszerűen a webszájtotokon, az interneteteken. Most már oly sok másféle módon is valóssá teszitek. Ebben itt a fontos rész az, hogy tudjátok, ti teremtitek meg a történetet. Ti teremtitek a látomást. Ti teremtitek meg azt az ösvényt, amin nagyon, nagyon sokan fognak végigmenni. Akik a lábnyomaitokba szándékoznak lépni. Ezt a saját szájuk íze szerint szándékozzák megtenni, persze, de ők a ti energetikai lábnyomaitokat követik.

Néha elfeleditek... elfelejtitek -- elfeleded, hogy milyen fontos a munka, amit végzel oly sok mindenki másnak. A Földön lévő többi embernek, akik épp most kezdenek ébredni, szükségük van arra, hogy érezzenek egy másmilyen... egy új fajta igazságot. Érezhetik, és hozzáférhetnek a Shaumbra tudatosságához. Nem ebből táplálhatják magukat, hanem érezhetik a tudatosságot, ezt a sablont, amit ti hoztatok létre. És akkor, a többi angyal, akik végső fokon a Földre jönnek, fizikai testet öltenek magukra, beszélni szándékoznak, meg akarják osztani egymással a Shaumbra útjáról szóló történeteket. Az utat, amit ti teremtettetek meg. Ez elképesztő.

Váltsunk egy pillanatra itt sebességet. Most egy jóval személyesebb szinten benneteket érdeklő dologról akarunk nektek beszélni, a Végzet Magokról. Végzet Magvak. Mindnyájatoknak van belőlük.

Hogy egész egyszerűek legyünk: A Végzet Mag egy potenciál, vagy egy terv a létidőtök számára. Ez nem volt abszolút, vagy konkrét dolog, de voltak az életeteknek olyan eseményei, amik, valamiféleképpen, amit ti teremtettetek meg, ami néha nektek lett teremtve a karma miatt, és ti ezt végzettnek nevezitek. Bizonyos dolgok, amiknek teret kellett nyerniük, vagy kibomlani az életetekben, hogy a következő dolog kibomolhasson... bizonyos mérföldkövek, vagy események... bizonyos dolgok, amik megtörténtek volna a számotokra, néha, igen, a karmán, vagy néha a terven alapulva... Végzet Magvaknak hívjuk ezeket, mert ti ültettétek el ezeket létidőtök potencialitásaiba. A lehetségességek létidejében minden megtörténhet, de ezek a magvak hajlamosak elsőbbséget élvezni, majd dominánssá válni.

Az egész munka során, amit végeztetek létidőtök során, eleresztettetek nagyon, nagyon sok dolgot. Tudjuk -- továbbra is elengedtek újra és újra. Elképedve fedeztétek fel, mennyi rétege van ennek, hány évig tarthat mindez.

Most leszállunk a Végzet Magvak szintjéig. Vannak köztetek páran olyanok, akiknek ezek még mindig megvannak. Vannak köztetek olyanok, akikben ezek még ott szunnyadnak. Vannak köztetek olyanok, akikben ezek már aktiválódtak úgy, hogy nem is tudtatok róluk. Ma ezeket akarjuk tisztázni, mivel néhányatoknak a Végzet Mag egy rákos megbetegedés. Mert néhányatoknak ez a Végzet Mag egy végzetes közlekedési baleset. Néhányatoknak ez a Végzet Mag valami számotokra igen fontosnak azt elvesztését jelenti. Néhányatok számára ez az állásotok elvesztése. Néhányatok számára ez olyan tisztulást jelent, melynek során mindent elvesztetek, amit eddig felépítettetek, amit teremtettetek magatoknak. Néhányatok a magányosság Végzet Magvát teremtettétek magatoknak, hogy távol éljetek a többiektől.

Kauldrének... egy pillanatig piszkálnánk őt evvel... egy nagyon érdekes Végzet Magot adunk neki -- meghalna egy repülőgép baleset során. Ez egy olyan Végzet Mag, amit ő ültetett el nagyon régen még. Nem igazán szeret minket most amiatt, hogy ezt szóba hoztuk. Érdekes és drámai módja volt ez belemenni ebbe az életbe, az volt, hogy elhelyez egy olyan megszakítást, és valószínűleg meg is teremt, ami -- hogy is mondjam -- egy kis figyelmet követel és drámát jelent.

Most mindnyájatok számára, ideértve Kauldrét is, azt szándékozzuk mondani, hogy nincs többé szükségetek ezekre a Végzet Magvakra. Kivethetitek őket az életetekből, hagyhatjátok elmenni őket. Átkonvertálhatjátok az energiájukat valami sokkal produktívabbá. Nem kell többé kövessetek egy régi ösvényt. Vannak köztetek olyanok, akik még csak nem is figyeltek fel arra, hogy ott vannak bennetek ezek a Végzet Magok. Ezek csak a megfelelő idő, és esemény eljövetelére vártak, és akkor aktiválódtak volna. Páran közületek ezeket nagyon mélyen eltemettétek. Azt mondtátok magatoknak: "Nem akarok erről tudni. Nem akarom őket megtalálni. Nem akarom ezeket felfedezni. Azt választom, hogy ez megtörténjen, választok egy betegséget, hogy megjelenjen az életemben, valami egyéb eseményt választok," mert úgy éreztétek, hogy fontos, hogy ez így történjen. Úgy éreztétek, hogy ez egy elsütő mechanizmusú esemény lesz, ami miatt további események következhetnek be.

Azt mondanánk nektek most, hogy nem ugyanazok a személyek vagytok, akik voltatok öt évvel, tíz évvel, vagy akár ötven évvel ezelőtt. Nincs szükségetek ezekre a Végzet Magvakra, hacsak nem választjátok azt, hogy ezek ott legyenek bennetek.

Páran közületek most azt mondjátok: "De mik az enyémek? Micsodák ezek?" Nem fontos azonosítani minden egyes Végzet Magot. Nem kell ismerjétek az erejüket, nem kell tudjatok arról, miféle más eseményeket indítottak volna be. De mi arra szándékoznánk felhasználni ezt a lehetőséget evvel a csoporttal, hogy hagyjátok ezeket elmenni, deaktiválni ezeket a Végzet Magvakat. Nincs arra a betegségre szükségetek. Nincs szükségetek arra a rejtett váltásra az életetek energia áramlásában -- hacsak nem ezt akarjátok.

Tudatosságotokban kvantum ugrást hajtottatok végre. Nem vagytok többé egy lineáris, régi ösvényen. Nem vagytok többé ugyanazon személy, akik eddig voltatok. Itt az ideje leállítani ezeket. Olyanok ezek bennetek, mint megannyi időzített bomba. Beállítottátok az időzítőt. Azt mondtátok: "Amikor elérek egy bizonyos eseményhez... néha akár egy bizonyos időponthoz... amikor elérek egy bizonyos új szintű tudatosságot, akkor hagyni fogom ezt a magot kibontakozni. Hagyom ezt a dolgot megtörténni az életemben, mert ez fog engem az új szintre katapultálni. Még ha ez halált is jelent. Még ha ez halált is jelent, ez fog engem katapultálni. Ez fog erővel a következő szintre juttatni, még ha meg is próbálnék ennek ellent állni."

Ez most egy Új Energia. Másmilyen tudatosságban vagytok már. Mint spirituális fizikusok, mint úttörők, és mint a Végzet Magvaitok teremtői, meg akarjuk most ragadni a lehetőségét, hogy deaktiváljuk ezeket. Nem akarjuk, hogy emiatt féljetek -- ez a miértje annak, amiért Rafa itt van -, és csodálkozzatok azon, hogy mitek van, mivel ha azt választjátok, hogy deaktiváljátok őket, akkor mindezek hatástalanítva lesznek. Ha azt választjátok, hogy egyszerűen kikülditek ezeket az összes realitás alapokon túlra -- ki a testetekből, az elmétekből -- nagyon sokan vagyunk ma itt, angyali lények, akik segítenek eltávolítani ezeket -- természetesen teljesen fájdalommentesen -- gyengéden és könnyen eltávolítani őket. Ti voltatok a doktorok. Ti voltatok ezeknek a Végzet Magvaknak a teremtői, de ti adhattok számunkra engedélyt ahhoz, hogy segítsünk eltávolítani ezeket.

Tényleg nem illenek ezek már hozzátok. Húsz éve még jól állhattak nektek. Jópofák lehettek a számotokra, amikor először idejöttetek erre létidőre. Ez egy tökéletes terv lehetett, de most már nem az. Oly sokat változtatok. Azt akarjuk, hogy ettől a ponttól kezdve a további utatok tiszta, szabad és nyílt legyen. Azt akarjuk tőletek, hogy szálljatok ki a régi rendszerekből, a régi hálózatokból, ha azt választjátok. Azt láttuk a mi perspektívánkból, hogy az általatok elplántált Végzet Magvak -- a rákok, a nehézségek, a viszontagságok, bármi ezekből a dolgokból -- azt láttuk, hogy ezek blokkolhatnak benneteket. Utazásotokat még nehezebbé és még fájdalmasabbá tehetik.

Szóval, vegyünk egy mély lélegzetet, és ha úgy döntötök, hogy elengeditek őket, ha hozzájárultok, ha deaktiválni akarjátok őket, akkor hagyjátok nekünk, hogy most ebben a biztos és megszentelt energiájában a Shaumbrának megtegyük ezt. Hagyjátok, hogy megszabadítsunk benneteket ezektől.

Végzet Magvak, néhányatoknak, azt jelentették, hogy egy bizonyos fizikai, vagy földrajzi helyen kellett maradjatok. Egy bizonyos városban, vagy országban kellett maradjatok, ami a régi karmán, a régi családokon alapult. Néhányatoknak ez a Végzet Mag azt jelentette, hogy régi partnerrel kellett maradjatok, valamiféle régi szerződésetek szerint.

Tehát, ha készen álltok, ha akarjátok, hadd deaktiválódjanak ezek, vagy teljesen tisztulhassanak meg most. Hadd tisztuljanak.

Szóval... ennyire egyszerű ez, mellékesen szólva. Nincs szükségetek hosszúra nyúlt rituálékra... egy pár mély lélegzetvétel az egész. Amikor Andra visszajön a beszélgetésünk után, keresztül fog vezetni benneteket pár további légvételen, hogy egy teljes, komplett tisztuláson essetek át. Igyatok egy csomó folyadékot a következő pár napban, hogy biztosak legyetek benne, csak úgy, a móka kedvéért. Csak azért, hogy úgy gondolhassátok, hogy tényleg tettetek ezért valamit! (nevetés) És hadd legyenek deaktiválva -- és lesznek is. Lesznek is.

Az oka pár fura álmotoknak később szintén a Végzet Magvakhoz kapcsolódik. Érzitek őket, amint készen állnak a deaktiválásukra, ezért az álom forgatókönyv elkezdődik, kezdődik a bemutató -- hogy is mondjam -- a következő szint forgatókönyve. Mindezek ellenére el szándékozzuk mondani, hogy a következő szintre sokkal gyorsabban juttok el. Sokkal, sokkal jobban ki tudtok nyílni, ki tudtok terjedni ezen Végzet Magvak nélkül.

Szólunk ugyanakkor egy másik témáról is, amiről egy kicsit nehéz beszélni, de a múlt hónapban sokan észrevettétek, hogy egy nehéz energia volt itt a Földön, generálisan véve. Ez egy alacsony szintű energia volt, valami olyasmi, amit ti sötét energiának neveznétek, és nagyon félelmetes energiának, mindenek felett. Nem csak az otthonotokban, hanem szerte a Földön. Egyfajta nehézség, amit éreztetek. Sok oka van ennek.

A Földön zajló változás egy bizonyos pontján járunk most. Minden az emberi tudatossággal kapcsolatban a változás peremére ért, de mint azt tudjátok jól, saját tapasztalataitokból, a változás estéjén ugyanakkor előkerül a legnagyobb ellenállás is. Az ellenállás pedig félelmet kelt. Jelenleg, ami félelmet gerjeszt, az az ellenállás. Tehát iszonyatos ellenállás volt a Földön a változással szemben. A Föld és az emberiség tudatossága érezheti, hogy a Kvantum Ugrás jóformán már itt is van a nyakán, nem sokkal több, mint egy év maradt vissza addig. Tehát ellenállás van a tudatosságban az ezzel járó egész sor eseménnyel szemben.

Minden ellenállás, félelem, és terrorizmus kellős közepében, itt egy igen beteges, igen undorító érzés. Ha érzitek az energiákat, most a Föld körül lévő energiák erőst gyomorforgatóak. Nem csak fizikálisan beszélünk erről... még spirituálisan is gusztustalanok. Nagyon vaskos ez, és ez jellemezhető úgy is -- hogy is mondjam -, mint zöldes szürke, igen elaggott (felnyögnek a közönség soraiban), igen undorító érzés -- még a mi oldalunkon is. Nagyon nehéz a számunkra ennek a felvetése (nevetnek), de néha... szerencsések vagytok, mert ti legalább ki tudtok tisztulni! (nevetés, Tóbiás kuncog)

Most nagyon nehéz energia van a Földön. Részben a küszöbön álló Kvantum Ugrás miatt. Részben, mert a múlt hónapban esély volt arra, hogy a Régi Föld és az Új Föld energiái összeolvadhassanak, hogy ez az összeolvadás megkezdődhessen. És ez nem történt meg, Shaumbra, és még egy darabig nem is fog megtörténni.

Tudjuk, hogy ez volt a vágy, hogy ez volt sokatok álma, hogy az Új Föld energiája, és a régi fizikai Föld energiája összeolvadjon úgy, hogy egyfajta házasságra lépjenek, összekeveredhessenek. Tehát a kettő együtt dolgozhatott volna, úgy, hogy nem lett volna elszeparálódás a Régi Föld és az Új között.

Egyfajta megmérettetés történt pár napra az utolsó Shoudunk után. Afféle idő volt az, amikor előre léphetünk volna, avagy nem. A megmérettetés után teljesen világossá vált, hogy a Régi Föld nem akar előrehaladni. Nem akar összeolvadni az Újjal. Szóval, folytatni fogjuk az elkülönülést nagyjából harminc, vagy több évig is, amíg a két energia még nem jön össze (a közönség csalódott). És ti ezt éreztétek. Éreztétek a szomorúságot, a csalódottságot. Éreztétek azt, hogy valószínűleg ez sokkal hosszabb lesz harminc évnél, vagy többnél is, mielőtt a kettő elkezdene összeolvadni.

De nézzük a naposabb oldalát, egy csodás oka van annak, hogy így történt, és azt akarjuk tőletek, hogy örökké értsétek meg, hogy a dolgok SOKKAL TÖBBEK, mint aminek látszanak. Többek annál, mint aminek látszanak. Amikor a Régi Energia és az Új Energia kommunikált egymással... a Régi Energia, noha ellent állt ennek, ha vissza is tartotta magát, ezekhez a régi módjaihoz ragaszkodva... ugyanekkor viszont a vágya is meg volt a Régi Energiának arra, hogy szabaddá tegye magát, felszabadítsa önmagát.

Amikor a Régi Energia szemügyre vette az emberiség tudatosságát, a Régi Föld tudatosságát, így szólt az Új Energiához: "Csak én foglak visszatartani. Csak én foglak visszatartani, tehát úgy döntök, hogy most nem olvadok össze veled, tehát te fénysebességgel haladhatsz. Tehát változhatsz és növekedhetsz, kiterjeszkedhetsz, még ha nélkülem is. Csak kolonc és seb lennék most rajtad, s mindennél jobban azt akarom látni... azt akarom látni, hogy te tényleg az Új Energiába mégy és új potenciált teremtesz meg -- egy olyan potenciálban, ami nem lenne ott, ha eggyé olvadnánk." Tehát ezt mondta a Régi Föld: "Itt maradok, és hagylak előre menni. Örökké szeretni foglak, egy napon pedig valószínűleg mi... mi össze fogunk olvadni. De most, Új Föld, te előre mégy, én pedig itt maradok."

Így hát, drága Shaumbra, nagyon érdekes módon, néhány új lehetőség áll a rendelkezésetekre. Igen, még egy bizonyos számú évig itt maradtok a Régi Földön, a fizikai testetekben dolgozva. És tudjuk, micsoda szenvedély, micsoda elkötelezettség volt az iránt, hogy ez a kettő egybe olvadt volna, mert mindnyájatok most az Új Földön dolgozik. Rendszeresen jártok oda. Még most, amikor itt ültök, vagy hallgatjátok most ezt, egy részetek dolgozik az Új Földön. Egy részetek ott van. Álomállapotaitokban odajártok. Létezésetek multidimenzionális létetek egy részében odamentek. Szóval, bizonyos értelemben, ez egy új fajta lehetőséget biztosít a számotokra, hogy még gyorsabban haladhassatok az Új Föld felépítésével.

Ez egy elképesztő hely, valahogy túl minden leíráson. Ennek az Új Földnek minden jellemzője olyan, mint a Régi Földdé, de megszorításoktól, vagy korlátozásoktól mentesen. Az Új Föld nem ugyanazon a hálón van, ugyanazon a rendszeren, mint a Régi Föld, mivel rendkívül folyékony, nagyon kiterjedő.

Csakugyan az Új Földön leülhettek, és ehettek egy nagyon jóízűt. Az Új Földön összeolvadhattok egy másik angyali lénnyel, megoszthatjátok egymással a szex intimitását, azután kiléphettek a testetekből, hagyhatjátok azt az illúziót elmenni, szóval teljesen szabaddá válhattok a test korlátaitól mentesen. Mindkettőből a legjobbat olvaszthatjátok össze az Új Földön. De az Új Földön, a rendszer nem záródik be a térbe. Az energia nem záródik be a térbe. Nagyon szabad, és igen nyitott. Képes újra feltalálni, és újra teremteni önmagát bármilyen más módokon.

Az Új Föld egy könyvtár. Az angyalok teljes utazásának a könyvtára, egészen azoktól az időktől fogva, amit mi a Csillagok Háborújának nevezünk, messze azelőttről, hogy testet öltöttetek volna. Ez az Ark Rendjének a könyvtára. Mindegyik olyan tapasztalás könyvtára, amitek csak volt a Földön, el lett helyezve az Új Földön, hogy a többiek okulhassanak abból, amit csak tettetek.

Az Új Föld az ellazulás és a megújhodás helye -- megújhodás olyan módokon, amiket elképzelni se tudnátok a Régi Földön. Ott vannak közülünk azok -- én, Tóbiás, Saint-Germain, a többiek -- oda megyünk most megújhodni. Mondhatnátok azt is, hogy a Shaumbra Szolgáltató Központ ott van az Új Földön. Az a hely a megújhodásé és egy könyvtár.

Ez a kiképzés helye. Nagyszabású kutatás helye, energiakutatásé. Ugyanakkor ez az elkülönülés pontja is, ami azt jelenti, hogy egy állomás az úton, egy megálló, közvetlenül a tudatosság kvantum ugrása előtt. Ez a bejárati ajtó a Harmadik Körbe. A Harmadik Kör az, ahol teljes teremtők vagytok, egy teljes szintén Isten, és a Harmadik Kör az, ahol megteremtitek a saját univerzumaitokat. Bizonyos értelemben, most itt a Földön is mondhatjátok, hogy ti is szintén Istenek vagytok, de kiképzésen résztvevő istenek. Azt tanuljátok, mit jelent teremtőnek lenni egy nagyon korlátozott, nagyon lelassult energiában. De ez a Harmadik Körben nagyon szélesre nyílik. Fogjátok azt, amit itt tanultatok, és akkor ott alkalmazzátok azzal a bölcsességgel, ami túl van a szavakon.

Tehát a régi Föld, és sokan a Régi Föld lakóiból, megegyezés szerint azt mondták: "Új Föld, haladj tovább. Shaumbra, menj tovább. Mi itt maradnánk. Mi a saját sebességünkkel fogunk haladni. Még nem álltunk készen a kettő házasságára. Gyertek vissza később, nézzetek meg bennünket, de mi nem állunk készen."

Nagyon sok embernek ez további létidőket jelent, reinkarnációkat, de kérlek érezzetek együtt velük, tiszteljétek őket, mivel ez volt az, amit választottak.

Gaia számára ez azt jelenti, hogy megtartja Régi Energiát még egy hosszabb ideig. S ezt szeretettel és akaratlagosan teszi, de neki ki kell engedni ezekből az energiákból egy keveset az elkövetkező pár hónapban. Képes ezt gyengéden és könnyen megcselekedni, de az Új Földbe való integrálódás nélkül, megértendő az, hogy evvel egy másfajta energiasebesülést vesz magára. Szóval... Gaia igen felkészült ennek a megcselekvésére, felkészült az evvel járó energiák kezelésére, de megértendő, hogy ez megváltoztatja a dolgokat, és ezt ugyanúgy éreztétek. Éreztétek, miképpen folytatódik az elkülönülés, de megértendő, hogy az elkülönülés jelenleg szeretettel volt megcselekedve.

Számosan közületek, amint az Új Földre mentek, most egy másmilyen fajta energiát fogtok ott találni, a képességét annak, hogy sebesebben haladjatok, a képességét annak, hogy tovább építsétek ezt az egészen Új Földet, ami önmagában is gyönyörű szép dimenzió. De tiszteljétek azokat, akik úgy döntöttek, nem mennek előrébb, vagy, hogy nem olvadnak egybe ez alkalommal.

Most hadd beszéljünk az energia hálózatokról. Energiahálózatok. Ez fontos információvá fog válni, amint a következő pár hónapban átvesszük a Shoudokat, aminek a csúcspontja -- ami a júliusi Shaumbra összejövetelen lenne a hegyekben -- a befejező Shoudja a sorozatunknak. Ennek az egész beszélgetésnek a csúcspontján pár igen érdekes információ kerül átadásra, és nagyon különleges csoportélménynek fog ígérkezni terveink szerint. Saint-Germain, Kuthumi, Ohamah, Quan Yin és jómagam egyesített energiái lesznek jelen a találkozón, Rafa energiájával karöltve, aki továbbra is a vendégünk lesz, mostantól a sorozat befejező Shoudjáig.

Hadd beszéljünk az energia hálózatokról, az energiahálózatokról. Minden hálózat. Az összes energia. a testetek egy hihetetlen energetikai háló. Sejtekből, molekulákból és DNS-ből épül fel. Ezekből állnak a szervek. Mindezen dolgokból épül fel, amik létre hozzák a biológiátok hálózatát. A háló nem csak a zsigerekből, csontokból, meg a test véréből áll. Azok a hálózat részei. De a hálózat egy egész sor energetikai, elektromos és mágneses mezőből áll, amiket túl bonyolult lenne -- hogy is mondjam --, túl tekervényes lenne teljes mélységében áttekinteni. Abszolút semmi értelme sincs ezekbe teljes részletességgel belemenni, elég, ha annyit tudtok ezekről, hogy egy hálózat, egy netvörk vagytok. Egy biológiai netvörk.

A biológiában, a hálózat általánosságban információt tartalmaz és az összes többi összetevőjéről a netvörk tud. A májatok minden egyes sejtje rendelkezik az összes információval arról, hogy a vese hogyan működik. A sejtek, és az energia, ami körülveszi a májatok sejtjeit, azok májsejtek. Ezek részei a máj-hálónak, de bármelyik pillanatban a vese részeivé tudnának válni. Nagyon alkalmazkodóak. Így működnek a hálózatok. Éberek az összes többi részre, és, amikor kell, át tudják váltani a saját identitásukat a májról a vesére. Át tudnak menni a szív energetikai hálójából, gyorsan váltva, az agy hálójára, amennyiben szükséges.

Ez a masszív háló vagytok, összekapcsolva egymással. Mindegyik élő szerv között össze vannak kapcsolva a hálózatok. A vér önmagában is egy igen bonyolult hálózat, nem csak a sejtek, hanem az összes kommunikátorok is a sejtekben. A sejtek, amelyek kommunikálnak a többi, hozzájuk hasonló sejtekkel, és azokkal a sejtekkel, amik teljesen más típusúak.

Amikor rátok nézünk, akkor nem fizikai lényekként látunk benneteket... nem látjuk a húsotokat, nem látjuk a hajatokat. Mi az energetikai hálózatokat látjuk -- energetikai hálózatok milliárdjait látjuk, amelyek magukba foglalják a fizikai testeteket -- mind egybe olvadva, mindegyik együtt teremt meg egyetlen egy fizikális netvörköt. Amit mondani akarunk itt, az az, hogy a hálózatok képesek eggyé olvadni, a hálózatok képesek együttműködni úgy, hogy egy még nagyobb hálót képezzenek. Ez a ti fizikai testetek.

Ugyanakkor van egy spirituális netvörkötök is. Az a háló, a többi birodalmakkal köt össze benneteket. Az a háló, ami a Mezőhöz kapcsol benneteket. A hálózat, ami ahhoz kapcsol benneteket, amit ti Felsőbb Énnek hívnátok. És mellékesen mondva, néha ez a Felsőbb Én definíció eléggé szegényes. Túl egyszerűsített. Néha a Felsőbb Énetek definíciója, vagy az Angyali Énetek definíciója eléggé vallásos felhangokat kap, jelenleg, ehhez rengeteg olyan asszociáció fűződik, amit a templomokban tanítottak, hajlamos egyházias lenni. Tehát azt akarjuk tőletek, hogy értsétek meg, hogy még az igaz Énetek is sokkal másmilyenebb. Jelenleg sokkal több ennél. A dolgok SOKKAL többek annál, mint aminek látszanak.

De nektek egy nagyon bonyolult spirituális hálózatotok van, ugyan úgy, és ez a spirituális háló össze van kapcsolva a fizikális hálótokkal. Páran közületek jelenleg igen pontos képeket láttok, vagy érzitek ezeket az igen masszív nagyságrendű energia egységeket, amelyek együtt dolgoznak, netvörköket létrehozva, majd összeolvadva más hálókkal. Mindezek igen bonyolultak, és jelenleg nem lényeges, hogy értsétek ezeket a hálókat, és azt, hogy ezek hogyan működnek. Nem fontos, hogy értsétek az összes különleges attribútumukat. Ez csak, jelenleg, lehúzna benneteket a mocsárba, mivel ugyanúgy létezik egy agyháló is, ahogyan az energia működik az elmében. Nem csak a vegyületek az agyban önmagában, az mellékes most. Hanem iszonyatos mértékű energiaáramlások és minták vannak ott. Olyan ez, mint egy energiasztráda, ami megteremti azt a dolgot, amit ti az agynak hívtok, gondolatoknak és elmének.

A családokban is vannak energia hálózatok. Egyének vagytok egy családi csapatban, de most egymással hoztok létre egy hálózatot.

Hálózatok... bármilyen biológiai hálózat, vagy akár spirituális hálózat... hajlamos megteremteni önmagát, hajlamos megérteni önmagát. És az összes egyéni komponense a hálózatnak hajlamos hogy tudjon arról, vagy ismerős legyenek a számára az összes többi összetevők, nagyon hasonlóan egy családhoz. Anyukátok és apukátok van, nagyszüleitek, néhány testvéretek, plusz egy kutya és egy cica. Éberek a hálózatuk többi összetevőjére, tudnak róluk, de ők csak létrehozzák ezt a rendszert -- ezt a hálózatot -- ami egybe köti őket, ami összetartja őket.

A hálózatok hajlamosak sokféle dolgot csinálni. Hajlamosak fenntartani saját magukat. A teremtőik tervezték meg ezeket, vagy ti, hogy fenntartsák magukat, hogy felépítsenek egy identitást és azután karbantartsák azt. Nem csak, hogy fenntartsák ezeket, hanem védelmezzék is. Szóval, van egy másik bonyolult netvörk az összes többi felett is. Ennek az a dolga, hogy a karbantartást végezze, védelmezzen, folyamatosan betápláljon, és folyamatosan megerősítse saját azonosságát, identitását.

Briliáns teremtők vagytok. Amikor "megteremtetted" magad... amikor megteremtetted az összes efféle mikro- és makrohálózatokat... mint a Teremtő, mint TE, azt mondottad: "Fogom a formát és az alakot, fogom az identitást. Táplálom azt az identitást, és védem azt az identitást." És pontosan ez az, ami történik. Irgalmatlan méretű identitásokat teremtettetek, vagy alternatív hálózatokat magatoknak. Elmúlt életeket; projekteket erre a létidőre; saját identitásotokat erre a létidőre. Ez az identitásotok nem más, mint egy masszív hálózat. És abban a hálózatban, ismétlem, energiát töltve bele, vagy felelősséget adva neki, megteremtődik az identitás, majd fenntartja magát, látjátok.

És most itt vagyunk veletek, ebben a Shoudban, ebben a szériában, ahol a kristálytisztaságról beszélünk, és azt mondjuk, itt az ideje leállítani ezeket a hálózatokat -- mindegyiküket. S látjátok, mi történik -- abban a pillanatban, amikor ezt mondjuk, máris megjelenik az utóhatás, majdnem sokkhatást okozva, ami végig szalad a hálózataitokban, ami azt mondja: "El a kezekkel a védelmi vonalainktól! Valaki közelít, és megpróbál lerombolni bennünket. Arra lettünk tervezve, arra vagyunk felprogramozva, hogy védjük meg magunkat." Erős programozás, amiről a következő hónapokban beszélni fogunk még jó sokat. Erős programozás.

Szóval, megteremtettétek az összes efféle hálózatokat, és azután a hálózataitok lekapcsolódnak olyan betáplálási dolgokról, mint például a Mező -- ami csak egy energiahálózat -- és kezditek szétszerelni ezeket. Kezditek hagyni elmenni őket.

Amint mondottuk volt, egy hálózat hajlamos megérteni saját magát. Olyan tendenciával bír, hogy újra teremtse önmagát, hogy folytassa ön-megújhodását, de próbálja fenn is tartani önmagát. A hálózatnak specifikus célja van, munkája van, felelőssége van, mindezeket ti ruháztátok rá. Ti mondtátok neki, hogy ezt tegye. Ti mondtátok ezt, akár egy robot, hogy csinálja mindezt továbbra is. Olyannyira, hogy már bele is vesztetek teljesen pár hálózatos játszmátokba.

Néha egy hálózat engedélyt kap, hogy bizonyos mértékű növekedést, vagy bizonyos mértékű saját kiterjeszkedést, esetleg tudatosság váltást hajtson végre, de általánosságban korlátozott a léte. A kompjúterekkel végzett munkátok során beszéltek erről ti is, a szoftverprogramozásotokban, a mesterséges intelligenciával kapcsolatosan, beleszőve a programokba, vagy a kódotokba. Ugyanezt tettétek a saját neurális hálótokkal is; a fizikális, spirituális, mentális hálózataitokban, amiket kreáltatok. Megengedtétek, a hálózat bizonyos részeinek, egy bizonyos mértékű intelligencia növelést. De ismét csak volt egy olyan programozói jellegzetesség, ami beépült oda, hosszú idővel ezelőtt, ami bekorlátozta mindezt, ami létrehozta a zsákutcákat, és a zárt ajtókat.

Tehát, amikor meg is próbáltátok növeszteni az Éneteket, és a tudatosságotokat, pár, ezek közül a lezárásokból, megszorításokból, amelyek oda lettek helyezve, megakadályozták, hogy ezeken túlra juthassatok. És, egészen őszintén, ez valószínűleg jó dolog, mivel ebben az Új Energiában, többé nincsen szükségetek hálózatokra -- legalábbis nem a régi fajtájúakra.

Te, mint isten, mint lélek, nem egy hálózat vagy. Te egy eszencia vagy. És az előttünk álló pár hónapban arról fogunk beszélgetni, hogy mi a különbség az "eszencia" és a "hálózat" között. Eszenciák vagytok. Nem rajzolhatod le, nem foglalhatod táblázatba ezt egy darab papíron, ahol KÉPES vagy lerajzolni egy hálózat térképét. Fel tudod oda skiccelni egy hálózat energia mozgását. Néha ez nagyon komplex -- vonalak, energiák, meg minden, minden, mindenfelé mozog. De az eszenciátok nem egy network.

Páran közületek rá lettetek vezetve arra, mely folyamatot mi úgy neveznénk, hogy kiképzés, vagy tanítás, hogy ti, mint spirituális lények, egyfajta energia hálózatot alkottok. Hát nem. Eszenciák vagytok, és ez nagy különbség. Az eszencia nyers, feldolgozatlan. Ilyen egyszerű. Nincs SZÜKSÉGE struktúrára, szerkezetre. Nincs szüksége hálózatokra.

Eszencia vagytok, de ti felépítettétek ezt az igen körülményes útvesztőt -- a testben, az elmében, valamint a lélekben -- megépítettétek ezt az igen bonyolult útvesztőt, mint a teremtésetek módját. Ez volt a rajzszenetek. Ez volt a mágikus jelölőfilcetek. Ez volt a vízfestményetek. Ez volt az, amit "hálózat építésnek" neveznek. Most hagyhatjátok elmenni mindezeket.

A Mező a hálózat része volt. A Mező táplálta a régi rendszereiteket, struktúráitokat és hálózataitokat. Ez táplálta a régi sztrádákat, útvonalakat, vonalakat, ellátó hálózatokat, és minden egyéb mást, amikkel teremtettetek és manifesztáltatok.

Szóval most lekapcsolódtok mindezekről. Hagytok elmenni. És ez ismét kényelmetlennek látszik, de kezditek felismerni az Új Energiát. Már fel is ismertétek az Új Földön végzett munkátok során, de most kezditek felismerni itt, a fizikai Földön is... azt, hogy nincs többé szükségetek hálózati struktúrákra többé, vagy legalábbis az attribútumaira bármilyen struktúrának, a hálózat építés, amit végeztek, az teljesen más lesz. Nem lesz helyhez kötve.

Látjátok, ha csak végig szkennelitek a hálózataitokat, a személyes hálózataitokat -- mentális, fizikális, spirituálisokat -- oly sok ezekből a hálókból, vagy energia szekvenciákból jelenleg le vannak zárva, "írásvédettek." Az Új Energiában, ahol nincs szükségetek hálózat építésre úgy, ahogyan nektek volt, a dolgok nem lesznek lezárva. A dolgok sokkal könnyebben fognak mozdulni. Változásuk, és váltásuk nagyon könnyed.

Még ha energia hálózatokat is építetek, mint például a fizikai test, az nem fog FÜGGENI a hálózatoktól. Látjátok, a hálózatok legtöbbje mostanság... és ismét elmondjuk; egy hálózat energiamintákból és struktúrákból áll, amikből a legmélyebb szinteken bármi felépíthető, egy test... a szoftver erre pompás példa. A kód a hálózat-építés. Ez mind ebből áll. Programozás, szoftver programozás, egyszerűen hálózat építés, ami később egy bizonyos korlátos szolgáltatást fog nyújtani: számok darálása, rajzolás, munka az internettel. Ez egy kifinomult hálózat vagy struktúra, és ez a kóddal kezdődik. De a kódnak meg vannak a saját korlátaik.

Bármelyik hálózat mostanság egy függésben lévő háló. Az összes többi darabtól függnek. Ez néha még más hálózatoktól is függésben van, hogy az megerősítse. És olyan dolgoktól függ, mint a Mező, hogy az táplálja. Hálózatok -- teremtések -- függésben vannak. Szükségük van valamire, ami üzemben tartja őket.

Az Új Energia, ha egyáltalán hálózatnak akarjátok hívni, vagy struktúrának, FÜGGETLEN. Nem függ semmitől, senkitől. Az életet, a saját dinamizmusát közvetlenül a teremtőjétől kapja -- tőletek. Egyenesen az eszenciátoktól. Nem kell, hogy zárakkal, és korlátozásokkal teremtsétek meg, mert képes több dimenziósan működni. Nem kell, hogy korlátozott legyen ebben a valóságban, látjátok.

Oda akartuk nektek adni ezt az elsődleges, alapszintű beszélgetést, arról, hogyan működnek a hálózatok, mivel ezt terjesztenénk ki még tovább az elkövetkezendő Shoudjaink során. És azt akarjuk, hogy értsétek... azt akarjuk, hogy kezdjétek meglátni, mennyire minden csak egyfajta háló. Ez a szék, a szék, amiben ültök, egy összekapcsolt hálózat, és függő hálózat, együtt dolgozva, követve -- hogy is mondjam -- a teremtő energiát, ami beléjük lett helyezve, manifesztálni egy bizonyos objektumot -- egy széket. Habár, ez egy energia hálózat.

Amint azt tudjátok a humán fizikusoktól és a földi fizikából, amit szilárdnak tűnőnek ismertek. Ez nem ilyen. Ez rezeg... atomok, atom részecskék, szubatomok, mind rezegnek. Mágnesesség... mélyebben belemegyünk minden fizikai objektumba, ami ez alatt van -- a szubatomi részecskéknek nagyon érdekes, vagy más milyen típusú mágnesessége van, mint amire általában gondolnátok -- de ez mágnesesség... de mind rezegnek és mozgásban vannak. És nagy távolság van köztük, mint tudjátok, a fizikai részecskék között. De ők hálózatot hoznak létre, összekapcsolva egymással, hogy széket manifesztáljanak.

Azt akarjuk, hogy nagyon tudatosak legyetek arra, miként működik egy hálózat. Ott vannak ezek a mindennapi életetekben. Mindenütt ezek vesznek körül. Valószínűleg egy jó példa erre egy rádió-adóállomás. Ez egy hálózat. Annak a hálónak a többi összetevőjének szignálokat küld ki, amik összeszedik ezeket a jeleket, és átadják egy másik energia hálózatnak -- az elektromosságnak -- ami lehetővé teszi a hang felerősítését.

Minden hálózat. Az internetetek egy pompás példája egy hálózatnak -- ami ti virtuálisnak hívtok -- mivel ennek a legtöbb része valahol kinn, máshol található. Képtelenek vagytok megnézni, megérinteni, vagy érezni azt a hálót. Hol van az internet? Ott van mindenütt, de függ a számítógépedtől, a processzorodtól, és a szoftvertől, ami azért lett írva, hogy fusson a processzoron. Szóval, ez egy függőségi hálózat. Minden -- az elme, a test -- minden a valóságotokban nem más, mint egy energia hálózat.

Amint eloldozódtok életetek hálózataitól... amint megszabadítjátok magatokat olyan táplálék forrásotoktól, mint a Mező... amint nem táplálkoztok már a többi emberből... amint nem tápláljátok magatokat többé a humán tudatosságból... akkor az egyre jobban visszajuttat benneteket a tiszta eszenciátokhoz, azzal a munkával, amit a hálózatokkal való kapcsolatotok lebontásával, megszakításával végeztek.

Ez nem a Földhöz való kapcsolatotok megszakítását jelenti. Jelenleg, az történik, hogy sokkal simábban operáltok a Földön, sokkal kecsesebben és természetesebben. Úgy találjátok, hogy a többi hálózat már nem piszkál benneteket. Nem vesz el tőletek dolgokat. Nem függtök tőlük, és képtelenek függeni tőletek. Tehát ez nem arról szól, hogy hagyjátok elmenni mindezen dolgokat, majd elhagyjátok a Földet, vagy már nem tartoztok hozzá.

Amikor felhagytok a régi hálózatok építésével, be- és kitáplálásával, az élet sokkal könnyebbé válik. Ami normálisan egy nehéz favágó munka lenne, nagyon könnyűvé válik. A módja, ahogyan a test magához veszi az élelmet sokkal könnyebb lesz. Páran közületek, sokan -- túl sok Shaumbra -- emésztési problémákkal küszködött az elmúlt pár évben, mivel a gyomorhálótok változik, megváltozott a módja, hogyan veszi magához az ételt. Úgy fogjátok találni, hogy közületek páran már egy bizonyos mennyiségű ételt nem fogtok igényelni. Nagyon, nagyon kevésre lesz szükségetek, nem fogtok vágyni rá, amint hagyjátok elmenni a régi struktúrákat, amint lekapcsolódtok.

Az elmenni hagyás előnye, a lekapcsolódás mindenről, az az, hogy most már mindenhez egy új, és szabad módon viszonyulhattok. Beszéltünk ezelőtt már arról, hogy lekapcsolódtok a családotokról. Nem azt mondjuk, hogy meneküljetek el a családotoktól... (nevetés) habár, páran közületek.... (még jobban nevetnek).

Amit mondunk, az az, hogy ha lekapcsolódtok az energetikai hálózatokról és hálókról, amik kialakultak köztetek... amikor abbahagyjátok a belőlük való táplálkozást... és ők is abbahagyják a ti táplálásotokat... úgy fogjátok látni őket... -- megérteni őket -- szóval, egy briliánsan új módon fogjátok látni ezeket. És ahelyett, hogy ezek kiszipolyoznának és lefárasztanának benneteket, s ahelyett, hogy úgy érzitek, hogy muszáj cipeljétek az általuk okozott sebesüléseket, amely sérülésekre hajlamosak vagytok, velük lehettek, könnyedén, békében. Nem fog erőfeszítésbe kerülni és nem fog küzdést okozni.

Ugyanez áll bármilyen munkára, amit a Földön végeztek -- nem kell küszködjetek velük. Oly sokan közületeknek ez annyira nehézzé vált... egy olyan hálót láttok, mint a póké, és annyira nehézzé válik emiatt minden, a munkátok és a pénz. És belegabalyodtok a pókhálóba, a pók netvörkébe, ami nagyon nehézzé teszi a kinyilvánításotokat, és ti azt gondoljátok, nem vagytok spirituális személyiségek. Páran közületek ezt még meg is fordítjátok, mondván, hogy én egy spirituális személy vagyok, és nem engedhetem meg magamnak a bőség beáramlását az életembe. Pedig csak jól belegabalyodtatok egy régi hálózatba, vagy struktúrába.

Fel fogjátok fedezni, hogy amint leoldozódtok, lekapcsolódtok mindezen régi módokról, nem kell már nektek semmilyen pókháló sem, és semmilyen másba se fogtok beleakadni, mert lekapcsolódtatok. Eszenciák vagytok. Lélek, és szellem vagy. Nem egy hálózat. Eszencia vagy, tiszta, merő energia. Ezért hát, nem kell másoktól elvegyetek, külső hálózatoktól, rendszerektől. Nem kell kívülről tápláljátok magatokat.

Szóval, a lekapcsolódás szépsége a Földön az életet sokkal könnyebbé teszi. És ezt kiérdemeltétek. Mint emberek, kiérdemeltétek ezt. Mint Shaumbra, kiérdemeltétek ezt. Nem kell továbbra is küzdjetek. Nem kell folytatnotok a régi hálózatokba gabalyodásaitokat. Kiérdemeltétek.

Fogunk még beszélgetni többet is a hálózatokról, hogyan kéne felépíteni őket új módokon, hogyan, milyen koncepcióban játszhatnak szerepet életünkben a neurális hálózatok, intelligens hálózatok és az Új Energiás hálózatok.

Hadd ejtsünk szót egy pillanatra a önmagáról a lekapcsolódásról is... a kapcsolat bontásáról. Rafa már hónapok óta dolgozik rajtatok, a félelem miatt, amit ez a leválás kelt. "Mi van, ha lekapcsolom magam egy munka hálójáról? Mi van, ha elengedem magamtól az állásomat?" Noha mégis tudjátok, hogy vannak idők, amikor megtehetnétek, tudjátok, mennyire káros ez már a számotokra, ragaszkodtok az állásotokhoz, mivel úgy vélitek, szükségetek van a fizetési cetlitekre. Úgy gondoljátok, hogy ez táplál benneteket, ebből kell fenntartsátok magatokat, tehát megjelenik a félelem, amikor ezzel a kihívással szembesítünk benneteket, amikor azt mondjuk nektek, hogy előbb, vagy utóbb saját magatoknak kell dolgozzatok. Így kell lennie. Az igazi teremtőnek nem kell valaki másnak az irodájába járni dolgozni. A saját, saját magáért végzett munkába kell járjon. Kapcsolatban maradhattok és dolgozhattok nagyon sok mindenki mással is, a de a ti munkátok -- a ti munkátok

Szóval, félelmet kelt, amikor a kapcsolat lebontásáról beszélünk. Természetes dolog, hogy megjelenik a félelem, mert ti programoztátok fel az összes hálózatot, az összes struktúrát, az összes hálót, hogy védje önmagát. Hogy törekedjen a saját identitására, hogy fenntartsa ezt az identitást, és védje meg magát a külső támadásoktól. Tehát félelmet okoz most, amikor az elmenni hagyásról beszélünk.

Néha nagyon nagy ellenállás van a részetekről. Hajlamosok vagytok megkapaszkodni, jobbára úgy, ahogyan a Régi Föld emberei teszik, akik belecsimpaszkodtak a Régi Energiás módjaikba. Hajlotok arra, hogy megengeditek a blokkolódások megjelenését, és akkor, ami még rosszabb, megpróbáljátok kitalálnia folyamaton keresztülvivő módot. Azt mondjátok: "Nos, Tóbiás, meg a Saint-Germain azt mondta, hogy ideje lekapcsolódni." Tehát bebújtok a fejetekbe, megpróbáljátok elkezdeni a leválást, elme-atlétákká váltok a folyamattal kapcsolatban. De emlékeztetnénk benneteket arra, hogy mindenek felett, a lekapcsolódás egy természetes folyamat. Természetes.

Mint a hálózataitok és a teremtéseitek teremtői, egyúttal bele is kódoltátok, bele is raktatok mindenkit a hálózataitokba, amiknek, akiknek előbb, vagy utóbb el kell tűnniük önmaguktól, visszavonniuk magukat, és visszatérni a tiszta eszenciához. Tehát ez a természetes út a számotokra a lekapcsolódásra. Mint teremtő, elég eszed volt ahhoz, elég intelligenciád, elég bölcsességed, hogy belekódold mindezekbe a saját szétszerelésüket is. Ez egy igen természetes folyamat, és pont ezt történik most. Még ha félelmet is okoz, még ha páran kényelmetlenül is érzitek magatokat, akkor is ez történik.

Nem tudjátok végig nyomatni ezt, mert az hamis lenne. Csak elmenni hagyhatjátok. Csupán hozzájárulhattok, hogy ez elmenjen. Nem mondhatjátok azt: "azt akarom, hogy a következő két napban ez megtörténjen." Csak azt mondhatjátok, hogy: "Tudom, mint tökéletes teremtő, hogy én kódoltam be a lekapcsolódást, és most megengedem ezt megtörténni."

Nem gondolhatjátok ki ennek a mikéntjét. Képtelenek vagytok evvel harcolni. Ha így tesztek, csakugyan, ez csak még nehezebb lesz. Az ellenállás kialakul. Az ellenállás létrehozza a félelmet. A félelem blokkolt energiát okoz, és akkor ami természetes folyamat volt, megakadályozódik.

Látjátok, tisztában vagytok avval, ahogyan a folyó természetesen áramlik. Természetesen folyik. Megtalálja a legkönnyebb utat magának. Megtalálja a saját útját az eredetéhez. Amikor elkezditek ezt blokkolni, gátat vetni neki, azt gondolván, hogy kontrollálnotok kell a folyót, előbb, vagy utóbb beszennyezi saját magát, felduzzasztja saját magát, lementi saját energiáját.

Ugyan így áll ez rátok, mint bármilyen struktúrák teremtőire, bármelyik eddigi kapcsolódásaitokra. Most csak hagyjátok megtörténni a természetes folyamatot. Hadd folyjon. Ne váljatok borzasztóan ezoterikussá emiatt. Ne próbáljátok manipulálni, vagy kontrolálni ezt. A lehető legjobb dolog evvel most az, hogy ha csak engedélyt adtok magatoknak mindehhez. Engedjétek a természetes folyamatot megtörténni.

Figyeljétek meg, amint ezek megtörténnek. Érezzétek őket. Érezzétek az elengedés érzetét, hogy milyen szabad, akár most is, hagyjátok magatokat lekapcsolódni a Mezőről, a többi emberről, a régi hitrendszerekről és leplekről, burkolatokról. Nagyon erősek, nagyon nehezek ezek a leplek. Érezzétek a felszabadulás érzetét, a szabadságot, amint lekapcsolódtok. Érezzétek a félelmet is, amennyiben megjelenne. Félelem attól, hogy "Mi történik, ha hagyok elmenni? Mi fog történni azzal a személlyel, azokkal a személyekkel, akiket szeretek, mi fog történni velük, ha lekapcsolom az energiámat róluk?" Félelem lett társítva ehhez. Félelem nem csak annak a lehetőségétől, hogy elvesztitek őket, de félelem attól is, hogy valami rossz történne velük, amennyiben a védőhálótok nem veszi többé őket körül.

Hadd folytatódjon tovább a kapcsolat lebontása, még ha néha ezek közül a történések közül párat félelemmel telve is szemléltek. A nagy félelem, a nyilvánvaló félelem az, hogy "Mi van ha lekapcsolódom a régi módú megélhetésemről?" Ezt ti megélhetésnek hívjátok?! (nevetés) Engedd meg magadnak, hogy lekapcsolódj erről. Tényleg kell neked az a papírcetli fizetésnapon, az a morzsányi energia, az az "épp, hogy elég" energia? Igen, érzed annak a szószerinti félelmét, hogy "Hogyan fogom fenntartani magam?" "Hogy fogok vásárolni az ábécében?" A táplálásotokat teljesen új módon fogjátok megoldani, úgy, ahol nem függtök már külső körülménytől, de akár a saját, belső hálóitoktól sem.

Szóval, Shaumbra, nagyon érdekes idők járják. Nagyon érdekesek, és azt akarjuk tőletek, hogy emlékezzetek, a dolgok jóval TÖBBEK, mint aminek látszanak. A dolgok jóval TÖBBEK, mint aminek látszanak.

Szóval, gyakran korlátozott struktúrában, egy hálózatban léteztek, ahol csak egy szeletét, vagy csak egy szilánkját látjátok a teljes lehetségességnek. Csak egy részét látjátok saját magatoknak. Oly sok minden van még, ha engeditek teret nyerni a természetes folyamatokat, a természetes evolúciókat és ciklusokat most, bízva magatokban. Ti teremtettétek mindezeket. Ti programoztátok fel, vagy kódoltátok le ezt a következő szintű változást, hogy tért nyerjen, és most csak azt tapasztaljátok, amit teremtettetek, látjátok.

Ez elég információ lesz egy napra. Páran közületek némi émelygést is éreztek amiatt, hogy mi mindenen mentetek keresztül ma itt. (páran nevetnek) Tehát csak azt kérnénk egyszerűen tőletek, a következő hónapban, hogy egyszerűen legyetek éberek a hálózatokra -- mikro, makró, fizikális hálózatokra, mentális hálózatokra, számítógépes hálózatokra, programozásra... ami gyönyörű szép példa! Programozás, számítógép hálózatok, mindenféle hálózat -- és nézzétek meg, hogyan építettétek fel a tudatosság hálózatát, a fizikalitásét, az elmétekét, mindent magatoknak.

Engedjétek meg a természetes folyamatoknak, hogy megtörténhessenek. Végezzétek ezt légzéssel. Végezzetek egy kis tudatos légzést minden nap, és engedjétek meg a természetes, gyönyörű szép, kecses folyamatát a régi hálózatokról való lekapcsolódásnak.

Térjetek vissza az eszenciátokhoz, Shaumbra. Ott fogjátok felfedezni, hogy sosem vagytok egyedül.

És ez így van.

Fordította: Ziegler Attila


 

A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circel weboldalán (http://www.crimsoncircel.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé. A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazásuk részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint ötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle webszájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennnyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból.

A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád.

Amennyiben ezt olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítésmentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403

A magyar fordítás a fordító szellemi tulajdona. Minden jog fenntartva.