TÓBIÁS CSATORNÁZÁSOK


Kristálytisztaság Sorozat: 9. SHOUD

Kérdések és válaszok

 

Elhangzott a Bíbor Körben

2006. április 1-jén

www.crimsoncircle.com

 

 

És így van, kedves Shaumrák, folytatjuk az Új Energia eme gyülekezetében, az Új Energia Osztálytermében veletek, az Új Energia fizikai Shaumbrájával. Ki szeretnénk egészíteni néhány dologgal a mai Shoudot. Elsősorban, a sors Magvairól, melyről már beszéltünk. Ezeket ti magatok helyeztétek el oda, bizonyos módon, hogy visszatartsa, ketrecbe zárja saját alkotásaitokat. Ezeket ti tettétek oda, hogy biztosak legyetek abban, hogy ti fogjátok majd mozgatni, ti változtatjátok meg az energiát. Ez egy biztos visszatérési pont volt számotokra, egy szétesési rendszer feltételei között. Ez egy biztonsági hálózat volt, melyet ti helyeztetek el egy bizonyos helyre, hogy biztosak legyetek abban, hogy folytatni fogjátok mozgásotokat vagyis, hogy fejlődni fogtok ebben az életben.

De most... most, hogy számtalan változáson átmentetek, hogy teljes energiátok felgyorsult, most, hogy annyi mindent kitisztítottatok múltatokból és mivel most valósítjátok meg azt, hogy nem kell beragadjatok saját alkotásaitok csapdáiba... nagyon is megfelelő számotokra eme Sors Magvaitok deaktiválása vagy teljes felszabadítása. Nektek nem kell napokat és hónapokat eltöltenetek azzal, hogy ezen dolgoztok. Mi ma létrehoztunk egy energiát ebben a Shoudban, egy Shaumbra energiát, olymódon, hogy ezeket itt most fel lehessen szabadítani. Ezek a sors Magvak, csupán egy tudati formák,... a Szétválási Pont egy formatípusa..., mely nagyon könnyen felszabadítható. Közülük egyeseknek fizikai testetekben vannak lenyomatai, bizonyos szerveitekben, azonban könnyedén felszabadíthatóak azáltal, amit ma tettünk. Egy kis légzés, engedély, engedélyt adni önmagatoknak a változásra - és ezek el fognak menni. Mi megláthattuk, hogy a Shoud végén, egyesek közületek aggódtat amiatt, hogy nem tudtatok mindent felszabadítani, mivel rögzültek azok (nevetés). Mi biztosíthatunk titeket arról, hogy ezeket könnyen fel lehet szabadítani. Mi biztosítani akarunk titeket arról, hogy nem kell aggódnotok ezekkel kapcsolatosan és ha úgy találjátok magatokat, hogy féltek vagy aggódtok, akkor még egyszer, lélegezzetek mélyen és engedjétek deaktiválódni vagy teljesen felszabadulni azokat a Sors Magvakat, valóságotok alapjaiból. Engedjétek, hogy elmenjenek. Nem fognak visszatérni. Ezek, nem fognak többé visszatérni. Közületek egyesek aggódnak és ezt mondják: Vajon, ha energiánk nem változott meg eléggé, majd vissza fognak újból térni hozzánk? Nem, nincs szükség arra, hogy újból visszatérjenek ezek. Mi, ugyanakkor szerettük volna megjegyezni nagyrészt azt, hogy a Régi és az Új Föld, választásuktól függően, ne egyidőben olvadjanak össze. Hogyan befolyásolja ez a dolog, azt amit tesztek? Hogyan befolyásolja ez szeretteiteket, azokat, akik a Föld Régi Energiáiban fognak maradni? Elsősorban, a ti nézőpontotokból, ez egyszerűen lehetővé fogja tenni számotokra azt, hogy gyorsabban átköltözzetek vagy legalábbis, ez ne terheljen meg titeket olyan erősen és ne tartson vissza. Ez lehetővé fogja tenni számotokra, evolúciótok kiterjedésének kecsességét - egy általatok sokkal rövidebb kegyelmi időszak alatt. Ezért, ha áthaladtatok az Új Energiába való beilleszkedés szakaszán nyugodtan és gyorsan, gondoljatok egy pillanatig arra, mit éreztek, hogyan lehettek effektív hatékonyabb tanítók és vezetők, azok akik segítenek másoknak, a hátramaradást választóknak. Ti visszatérhettek tanítóként, világosabb példát szolgáltatva mint ennek előtte. Ti, jobb emberi vezetőkké válhattok számukra akkor, amikor ők szintén az Új Energiába való Tranzitot fogják választani.

Tehát ahelyett, hogy egy rossz vagy negatív hírként jelenne meg, ez tulajdonképpen számos általa felépített nagy, nagy haszonélvezetet tartalmaz. És, miközben az elválás érzése folytatódni fog még egy ideig, megértitek, hogy ők ezt választják, ti mindezeket választjátok, tisztelve a számukra kedvező pillanatot.

És mi, szívesen válaszolunk most kérdéseitekre.

LINDA: Köszönöm. Azt hiszem ez a kérdés a leváláshoz kapcsolódik.

SHAUMBRA 1 KÉRDÉSE (Linda olvassa, az internetről): Hello. Sajnálom, azonban én nem értem, azt, hogy a hagyományos család felbomlik majd. Feleségem, aki Tóbiás hűséges tanítványa volt, nemcsak engem - hanem gyermekeit is elhagyta. Jómagam egy szintén nyitott személy vagyok, egy olyan spirituális személy, aki másokat nem zaklat, nem kínoz, nem veszekedek és nem mondható el rólam, hogy nem szívlelem a feleségemet. Mondhatni, mindezeknek az ellentéte vagyok. Tűrök, nem iszom, nem csalom meg, nem tartom vissza feleségemet attól amit tenni akar ő, elviselem minden szükségletét neki és lehetővé teszem szabadságának gyakorlását.
Ennek ellenére, az Álom-Járók kurzuson való részvétele után, melyre nem volt meg a szükséges pénzünk, azonban mindenképp elviseltem ezt, feleségem félbe hagyta a családról való gondoskodást, beleértve engem és gyermekeinket. Ha egem visszautasít, ez az ő saját választása, azonban gyermekeit miért? Nekünk van két fiúgyermekünk, egyik 6, a másik 10 éves, akiknek szükségük van édesanyjukra és arra, hogy részt vegyen ő az életükben. Most, ezen részvétel után, ő azt mondja, hogy a mi szeretetünk már nem reális, csupán egy régi hit-rendszert jelent, mivel maga a család is csupán egy régi hitrendszer. Szerinted ez a dolog megfelelő? Vagy rosszul értelmezték volna, bizonyos Shoudjaidat? Meg tudod magyarázni nekem, feleségem miért utasítja el saját családját? Megkérlek, próbáld megmagyarázni.

TÓBIÁS: Valóban. Kitűnő a kérdés, mely felszínre hoz számos problémákat számodra, családod valamint minden Shaumbra számára. Mi történik, amikor leváltok? Mi történik amikor elengeditek? Az itt leirt módszernek megfelelően kell megtennetek ezt? Vajon, a Shaumbrának el kell hagyniuk családjukat? E helyzet, esetenként változik. Nekünk nehezünkre esik, általánosan érvényes választ megadnunk erre. Néha, e családi hálózat egyik vagy több embere úgy érzi, hogy az a megfelelő ha teljesen felszabadul – nem szeretet-hiányból, nem azért mert ők egoisták lennének, nem azért mintha ők megvetnék vagy elutasítanák a régi utat - azonban ők megvalósítják azt, hogy ki kell lépniük ebből egy pillanatra. Nekik, meg kell szakítaniuk a régi Energia dinamikájának utjait. Te most, kérdésed eszmefuttatásában azt mondod nekünk, hogy te nem teszel ilyen rettenetes dolgokat, ami nyilvánvalóan igaz is. Azonban volt némi nagyon Régi Energia játék, mely folytatódik, ha annyira szerény lennél önmagaddal és megvizsgálnád ezeket. Mi itt, nem ítélkezünk, de ebben az esetben talán azt mondjuk, hogy az egyik tag... a feleséged, családod egyik tagjának... elég belső bölcsessége volt ahhoz, hogy megszakítsa a régi ciklust - még akkor is ha ez a dolog, távozását jelentené. Ez megszakítja a köztetek, e családi hálózatban lévő régi modellt.

Te azt mondod, hogy ő már nem szeret téged, ő már nem szereti gyermekeit, azonban mi arra kérünk téged, nézz figyelmesebben ezekre. Talán annyira erős a szeretet, hogy ő meg akarta szakítani a régi játékok láncát. Talán ő ezt a dolgot, a legnagyobb szeretet formájában tette, mint ebben az esetben is - a Régi és az Új föld között, mely nem társitató együtt. A Régi Föld annyira magába szívta az Új Föld potenciálját, hogy ezt mondta: Nem foglak visszatartani téged! EZ maga a SZERETET. Ez megértés. Mi nem szeretnénk ha úgy tekintenél ezekre, mint az egész játéknak az áldozatára, de a potenciál megfelelő pillanatában és ami újra alkotható, az ha ő visszatér a családjához. Mi újítható meg e családban, mindenki javára - mint a gyermekeknek, mint te magadnak. Te tudod, hogy az energia csökkeni kezdett, mivel te szintén tudod, hogy a jövedelem/hozam, csökkeni kezdett és ti különböző módokon az ő rovására írod ezeket, de megkérlek nézz rájuk. A családban volt egy megrekedt energia, mely betegségként nyilvánult meg valamennyiteknél, a régi rendszer egyensúly vesztéseként, mint a pénz mint más egyebek egyensúlytalanságában. Talán, ha jobban ránéznél és megvalósítanád, hogy ő(feleséged) az egyik legnehezebb, az egyik legprovokatívabb dolgot valósította meg, mely jobban megsebzi őt mint a távozás bátorsága, az, hogy megszakította a régi dinamikát olymódon, hogy most mindannyian újmódon újraalkothatjátok családotokat, ha te ezt választod. Köszönöm.

LINDA: Köszönöm.

SHAUMBRA 2 KÉRDÉSE (egy asszony, a mikrofonnál): Tóbiás, leányom egyfajta szenvedésen megy keresztül. Lenne valami üzeneted számára, sugallhatnál neki valamit?

TOBIÁS: Nagyon, nagyon nehéz helyzet az amikor egy ember, a szenvedést választja önmaga számára. Ez nagyon nehéz. És az első megértésre váró dolog az, hogy ők alkották meg ezt a dolgot, neked meg tudnod kell, hogy egy bizonyos célból teszik ezt. Anyaként, ez szívedet szaggatja, könnyeket csal szemedbe, amikor bármilyen Lényt, főképp az általad szeretettet, akinek te életet adtál, ily mértékű szenvedésen átmenni látsz. És igen, van valami amit megtehetsz. Te, egyszerűen - és mi azt mondjuk neked, hogy a legegyszerűbb módon tedd ezt - foghatod a kezét, lélegezz vele, és szavaidban próbáld közölni vele ezeket: Neked nem kell szenvedned, ahhoz, hogy eljuss oda. Neked nem kell szenvedned a karmáért - te bármikor elengedheted a karmát. Ez a te választásod. Ez a te isteni választásod. Te nem vagy bezárva ebbe, nem vagy ennek csapdájában. Neked nincs semmiféle csodás gyógyszerre szükséged. Neked nincs szükséged semmi drámaira - amit külső gyógyításnak nevezel. Te most, rögtön azt választhatod, hogy elengeded ezeket. Azonban, neked szerénynek kell lenned önmagaddal szemben. El tudod engedni a szenvedést? Most te, apropó azt kell mondanod, hogy hallod ezt! Neked a te saját szavaiddal, fogalmaiddal kell megmagyaráznod ezt, a saját értelmeddel. Azonban ő, ragaszkodott a régihez, a régi szabványhoz - amit karmának nevezhetsz - rákésztette ezt önmagára és neki egy része tagadni fogja e dolog megvalósítását, mivel ő, a szenvedésben létezést próbálja megfejteni. Neki nem kell ott lennie. Egyiketeknek sem kell szenvednetek – fizikailag, emocionálisan, pénzügyileg, sem semmilyen más módon. Ő azt választhatja, hogy mindezek távozzanak. Most a számodra a legnehezebb és legkirívóbb része az, hogy tiszteld meg őt választásában - bármi is lenne ez. Bármit is jelent ez. Választhatja azt is, hogy Most, semmit sem választ. Talán egy ideig el fog tűnődni ezen. Ami nehéz számodra az, hogy tartsd tiszteletben ezt. Nyilvánvalóan jó lenne ha azt választaná, hogy felszabadul e szenvedés alól – és apropó, nagyon gyorsan felszabadul. A nehezebb része ennek az, ha ő azt választja, hogy nem szabadul fel alóla. Mi megkérünk téged, tiszteld ebben a dologban, bármit is jelent ez. Ez, a megértés legnagyobb kihívása.
És mi, megkérünk téged még egy dologra. Te nagyon sokat átvettél ezekből az energetikai jelzőkből. Te, sok mindent magadban hordasz ezen energetikai teherből. Te, tulajdonképpen azt hiszed, hogy ez segíti leányodat, azonban e dolog nem segíti. Ez egy icipici jót sem tesz neki. Ez nem ad számodra több empátiát vagy megértést vagy bölcsességet és te egy kicsit sem segítettél neki szenvedésében. Tehát, mi azt kérjük tőled, hogy vedd azt az energiát amit átvettél tőle szenvedéséből és szabadítsd fel azt, még akkor is ha ez vissza fog térni hozzá. Ez nem szolgál javadra. Te tulajdonképpen nem segítesz neki és alapjában veszítesz tanítói értékedből és nem válhatsz teljes értékű példává, az ő szenvedésének átvételével. Köszönöm.

SHAUMBRA 2: Köszönöm.

SHAUMBRA 3 KÉRDÉSE: (Linda olvassa az internetről): Tóbiás, szerénységemben, ami a tömegtudatból való kilépés emberi megértését illeti, autóm bejegyzési határideje lejárt, nincs sem egészségi sem autó biztosításom, nem fizettem ki adóimat az utóbbi évben és azt hiszem, hogy a hipnotikus rétegek ezen illúziói korlátoznak bennünket. Kaptam egy értesítést, mely szerint ki kell fizetnem elmaradt illetékeimet és adóimat, tetemes kamattal együtt! (nevetés) Hogyan tudjuk igazán elhagyni a tömegtudatot, ha a helyi és szövetségi kormányok rendszerei nyomon követnek minket? Kihagytam volna valamit? (erős nevetés).

TOBIÁS: (kuncog). Valóban, nem egyáltalán, semmit sem hagytál ki. Annak ellenére, hogy te még - és sok más Shaumbra is - a régi hit rendszerek félelmével vagytok átitatva... ti még mindig kapcsolatban álltok számos régi hálózattal... ti még mindig a dualitás régi 3D-s világában működtök... mivel te most éppen azzal a rendszerrel harcolsz, melyhez tulajdonképpen tartozol.
Mi ezt mondjuk neked: Kezdetnek, válj le mindezekről a régi dolgokról először, mielőtt kilépnél és megpróbálnál a rendszerrel harcolni, mivel most még a rendszer nagyon erős. Engedd meg, hogy teljesen lekapcsolódj, majd haladj emelkedj és ekkor majd meg fogod tudni, hogy a rendszer soha nem lát téged. Ők most, látnak téged! Az energia rád koncentrálódik.
Menj és rendezd el ezeket - amiket véletlen dolgoknak neveznék - olymódon, hogy koncentrálhasd energiádat már mostantól erre a leválási folyamatra a régi energiától, hogy aktiválhasd lényegedet, mivel ebben a pillanatban nehéz ez számodra, míg kötnek ezek a régi földies dolgok téged. Ti mindannyian meg fogjátok tapasztalni, hogy miután felszabadítjátok a régi tudatot és a régi hálózat rétegeit, a rendszer nem is fog látni titeket. Ti nem kell elutasítsátok régi illetékeitek kifizetését, mivel ők egyszerűen nem is fogják tudni azt, hogy nektek illetéket kell fizessetek. Köszönöm.

LINDA: Az a problémám - hogy azt hiszem, most felmutatom egyik ujjamat, melyen kelés van! (nevetés).

SHAUMBRA 4 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Köszöntelek, Tóbiás. Mivel már feltették első kérdésemet, szeretném tovább vinni képzeletemben ezt, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogy te szeretnéd. Erőfeszítést tettem arra, hogy egyszerűen úgy alkossam meg azokat amilyennek szeretném. És apámról szeretnélek kérdezni tégedet.

TOBIÁS: Valóban. Azzal a kifejezéssel kapcsolatosan, hogy te olyannak szeretnéd megalkotni amilyennek szerinted lenniük kell, vissza fogunk térni majd részletesebben a következő Shoudban. Mi eszközökkel fogunk dolgozni, tehát ne siess ide ha szeretnél. Engedd meg nekünk, hogy először a leválással dolgozzunk. Nagyon nehéz dolog az Új Energia eszközeivel dolgozni, ha még egyszer, ti még mindig össze vagytok kapcsolódva a világ Régi Energiájával.
Apáddal kapcsolatosan... mi először ellenőrizzük kell egy kicsit ezt itt... mi nem mindig...

SHAUMBRA 4: Két évvel ezelőtt történt.

TOBIÁS: Valóban, még régebben. Nekünk nem mindig van kéznél az információ. Ti azt hiszitek, hogy mi nagyon okosak vagyunk, de nem mindig tudunk mindenről!

SHAUMBRA 4: Szükségünk van egy Shaumbra telefonkönyvre! (nevetés).

TOBIÁS: (kuncog) Mi látjuk... azt mondják nekünk, hogy e kedves már visszatért a Földre, reinkarnálódott már. Te még nem találkoztál vele, azonban szinte bizonyos, hogy találkozni fogsz vele.

SHAUMBRA 4: Köszönöm.

TOBIÁS: Most még nem él, veled egy földrajzi helyen.

SHAUMBRA 5 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Tóbiás van valami kommentárod azokról a Shaumbrákról, akik mostanában testsúlynövekedést tapasztaltak? (nevetés)

TOBIÁS: Számos Shaumbra van, akiknek épp most csökken a testsúlyuk! Mi arra kérünk titeket, hogy ne koncentráljatok olyan dolgokra mint a testsúly. A testnek megvan a maga hálózata, megvan a saját energia kezelési módja. És mi bizonyos értelemben azt mondtuk a mai Shoudban, hogy: Engedjétek, hogy minden természetes módon jöjjön. Amikor ti kezdtek közbelépni olyan dolgokban mint a testsúly és aggódni kezdtek ezekért, ez hajlamos akadályozni az éppen zajló természetes folyamatot. Ti testsúly ingadozást fogtok megélni, ugyanúgy mint az álom ingadozás vagy más egyebek esetében.
Vannak bizonyos elvárásaitok, melyek önmagukban fedő rétegek vagy tudati hálózatok, a testsúlyról és testről és még orvosaitok is azt mondják, hogy a nagy testsúly nem jó. De, amint már mondottam, most a tudomány - a tudomány valósága - nem mindig igaz. Testetek mindig pontosan tudja, mit tegyen. Testetek tudja mekkora súlyt vagy energiát kell elraktároznia - ezen a szinten és a többi szinteken egyaránt. A test önmagát kiegyensúlyozza. Főképp akkor, amikor ti abba hagyjátok az ezzel kapcsolatos aggódást, már nem tartja szükségesnek cipelni e súlyt. De kérlek, engedd el a megfelelő testsúly fogalmát, vannak ennél sokkal fontosabb tennivalóid ebben az életben. És talán a többi ember megállapítja, hogy kissé telt vagy (nevetés), de én személyesen a kissé telt embereket kedvelem (nagy nevetés, Tóbiás kuncog).

SHAUMBRA 6 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Hello, Tóbiás. Mivel nem volt kérdés a vonalban, az akarom mondani: a múlt hónapban durva volt az ígéret. És én felhasználom a lehetőséget arra, hogy megköszönjem mindenkinek a túloldalon a végtelen támogatást és a kézzel fogható segítséget és jelenlétet e valóban nehéz hónapban. És még azt szeretném megkérdezni, hogy te tudod mi következik? (szórványos nevetés, Tóbiás kuncog). Mi átmentünk ezen... de inkább a magam részéről, köszönöm. Ez nagyon reális volt és nem tudod mihez kezdtünk volna mi ott, nélküled.

TOBIÁS: Mi értékeljük ezt, azonban arra kérünk nézd az e mögött lévő valós energiát. Nyilvánvaló, hogy mi itt vagyunk. Mi szeretünk veletek dolgozni és támogatunk téged és minden Shaumbrát, azonban amit valójában a múlt hónapban elértél, az saját lényeged/eszenciád volt. Mi ott voltunk és megkönnyítettük az energia mozgását, azonban te valójában egy kétségbeeséshez hasonlítható helyzetben voltál, mivel ki kellett lépned a hagyományos válaszkapási módozatokból, hogy energiát hozhass be. Tehát te valóban elindultál vagy lekapcsolódtál egy bizonyos szinten, összekapcsolódva újból önmagaddal vagy lényegeddel egy másik szinten. Vagyis te elsősorban önmagadnak kellene megköszönnöd és azután mi elfogadjuk részedről köszönetedet irántunk.
Valóban nehéz hónap volt ez, mivel te érzékeny vagy és minden Shaumbra érzékeny általában. Te érezted most az egész nagyon vastag és nagyon súlyos energiát a Földön és közületek sokan sajátjuknak tekintik ezt. Te saját problémádnak tekinted ezt. Mi továbbra is biztosítunk téged arról, hogy ez nem rólad szól. Te csupán érzed a Föld Régi Energiáját és a Föld Új Energiáját, mely eldönti, hogy elhalasztja egy időre még a házasságot.

SHAUMBRA 6: Megfigyeltem, hogy körülöttem sok ember, beleértve magamat is, nagyon mély tapasztalatokat él át, robbanásszerű tapasztalatokat, mely nem egyezik a Föld régi energiáival, legyen bár a szülőkről vagy más dolgokról szó és hihetetlenül nagy segítség volt az, hogy magyarázatokat kaptunk ezekről, mivel hihetetlenül fájdalmas volt ez a dolog. Tehát még egyszer, köszönöm.

TÓBIÁS: Jó lehetőség ez arra, hogy emlékeztessük a Shaumbrát, még egyszer - és még egyszer arra, hogy - ez valóban nem rólatok szól. Ti a Földön történő dolgokat éreztek meg, néha elmúlt életeitek vetületeit érzitek, néha meg érzitek amint belép az Új Energia. Ti azt állítjátok - nemcsak ti, kedveseim, hanem minden Shaumbra általában - ti azt állítjátok, hogy ez rólatok szól. Ti azt állítjátok, hogy bizonyos nehézségeket alkottatok életetekben, azonban ti valójában a többi ember energiáját és a tömeg tudatot érzitek mindebben. Ha megengeditek magatoknak, hogy ne itasson át titeket ez a dolog, ne érintse meg saját életeteket, akkor ti jobb, bölcsebb tanítói fogtok lenni másoknak. Köszönöm.

SHAUMBRA 7 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): A Mi van a Földön című CD-n te megadod nekünk a Teremtés receptjét: Képzeletünk plusz a Mező energiái. Te most, azt mondod nekünk, hogy váljunk le a Mezőről! (nevetés). Meg tudnád nekünk ezt magyarázni egy kicsit?

TOBIÁS: Valóban. A Mező egy olyan... eszköz, amit ti mindig is használtatok. És a Mezőnek, amint azon a CD-n is megmagyaráztuk, különböző rétegei vagy szintjei vannak. Ha ti a Teremtésről tanítotok másokat, arról hogyan használják képzeletüket, tudatában kell legyetek annak, hogy ők még a Mezőből nyerik energiájukat. Ennek ellenére, ti megváltoztatok. Az idő változik, és amint ti most fejlesztitek az energiát, ismét változik. Most, amikor készen álltok, a Mező bennetek van. Ez nem egy külső dinamika vagy erő. Ez nem egy külső energia. A Mező még itt van, azonban ti magatokba foglaltátok. Ez saját testetek. Ti nem kell kimennetek. Tehát ez attól függ hol vagytok tudatotokban, Mezőtök helyét érintően, ez jelen beszélgetésünk referenciája.

LINDA: Hol van Kuthumi? (nevetés)

TOBIÁS: Ez nem kérdés (kuncog).

LINDA: Ez az Én kérdésem!

TOBIÁS: Kuthumi nagyon távoli partokon volt, egy hosszú úton, mely kívül esik - oh, hogy is mondjam - mely kívül esik a Földi kommunikáción, az Új Föld partjainál sokkal távolabbra, nagyon lényeges munkát végez, mely direkt kapcsolatban van azzal, amit mi csoport munkánkban együtt tenni fogunk... az év utolsó Shoudjában. Ő olyan távolra ment, hogy mi magunk sem állunk kapcsolatban vele, és ő összehoz - hogy is mondjam - egy nagyon érdekes típusú energiát vagy bemutatót a Nyárközép Konferenciája számára.

LINDA: Köszönöm, hogy kedvemre tettél.

SHAUMBRA 8 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Hello, Tóbiás. Egy ideje szörnyű fejfájások kínoznak engem, főképp fejem egyik felében. Ugyanakkor elveszítem kapcsolatom a valósággal, szédülök és más hasonló dolgok.

TOBIÁS: Isten hozott a Shaumbrák között! (nevetés)

SHAUMBRA 8: Jól van, én értem, ezt megértettem, de ugyanakkor ismerek valakit aki azt mondta nekem, hogy bizonyos entitások ragaszkodnak hozzám és én még mindig megpróbálom a világot megmenteni egy bizonyos szinten és e dolog vonzza őket hozzám. Tehát én azt kérdezem, hogy lehetséges-e ez a dolog vagy ez egy megrekedt energia vagy csupán a tudat kiterjedése, mivel néha nagyon kiterjedtnek érzem ezt.

TOBIÁS: Valóban. Akarod, hogy entitások tapadjanak hozzád?

SHAUMBRA 8: Nem.

TOBIÁS: Nem – akkor ők nincsenek! (nevetés). Ha akartad volna, akkor mi behoztunk volna néhányat. (még nagyobb nevetés), de ha nem, akkor ez van... Ez egy bizonyos dráma típusú energia, kijelenteni, hogy entitásaid vannak és ugyanakkor egy felelőtlen energia is, amikor te azt mondod: "Ez nem én vagyok, ez a hozzám tapadt entitások miatt van." Ám ha ezek hozzád tapadtad, miért nem rázod le őket?
Nem, te egyszerűen változásokon mész keresztül, Shaumbra szimptómákon, mely hajlamos gyakori fejfájásokat okozni... más Shaumbrák azt fogják mondani neked, hogy nyomást éreznek fejükben... mivel nektek, földi működésetek megváltozik. A Földi működés Atlantiszban, egy nagyon mentális típusú helyzet volt, és ti működési módotokat változtatjátok meg most. Tehát, ez egyszerűen újra programozódik vagy elektromosan újra installálja és Lényetekben lévő magnetikus áramkörötöket, mely néha fejfájást okoz. Bármikor, amikor változásokon mentek át, kissé kellemetlen érzést okoz egy ideig és ti ezért tapasztaltok fejfájásokat. A tájékozatlanság azért van, mivel ti más partokra terjedtek ki.
Tehát, mi azt sugalljuk neked és minden Shaumbrának: Ne engedjétek meg, hogy más személyek rátok vigyék energiáikat, mivel ezek nem a tieitek. Mi aggódunk kicsit, mivel egyes Shaumbrák még mindig kilopakodnak és elmennek a jósokhoz (nevetés) és a jósok majd olyan dolgokat fognak mondani nekik, melyek potenciálok voltak nem pedig valóság.
Egyes jósok még össze vannak zavarodva köztetek és az előttetek lévő klienseik között. Ők összekeverik az energiákat. Nem szándékosan teszik, csupán azért, mert ők nincsenek benne az Új Energiában. És most, ti egyszerre magatokra veszitek valakinek a valóságát – azét a személyét, aki legutóbb ült a széken előttetek. Ez valójában nem a ti problémátok ám ti magatokra veszitek azokat. Tehát... azt mondjuk nektek, hogy amin átmentek egyszerűen az, hogy átköltöztök az Új Energiába, a változás folyamata.

SHAUMBRA 8: Jól van, köszönöm.

TOBIÁS: Valóban.

LINDA: Programomnak megfelelően, mely nem feltétlenül a te programod is, ez lenne a legutolsó kérdés.

TOBIÁS: Mi fogadunk még néhányat.

LINDA: Tudtam. Tudtam. (nevetés)

TOBIÁS: Mi nem kérdeztük meg előbb Cauldret, apropó, mi csupán...

LINDA: Oh, köszönöm, köszönöm, hát ez volt az amit én... ok, köszönöm.

SHAUMBRA 9 KÉRDÉSE: (Linda olvassa az internetről): 2004 nyarán megszabadultam allergiáimtól és érzetem, amint elhagynak engem. Megszabadultam ezektől, azonban testemnek még mindig vannak allergiás reakciói. Miért?

TOBIÁS: Valóban. Sok Shaumbra találta úgy, hogy ti allergiás reakciókat fejlesztetek ki még akkor ha nem volt ilyen fiatal korotokban, egyszerre csak kezdenek megjelenni nálatok. Az történik itt, hogy egész rendszeretek kezd nagyon-nagyon, rendkívül érzékennyé válni – és ezért, számos dolog ami ezelőtt nem befolyásolt titeket, most bántalmakat okoz.
Ez általában egy ideiglenes helyzet, amint új biológiátok alkalmazkodni tanul az érzékenységhez és a külső dolgokhoz... mindenhez, azoktól a dolgoktól kezdve melyek sűrűbb allergiát okoznak, durva energiákhoz, melyek fejfájást okoznak...amint megtanultok alkalmazkodni, nemcsak a veletek egy szobában lévő entitásokhoz, hanem más entitásokhoz is. Amikor kiterjedtek más partokra, most ti érzitek a többi entitást is. Tehát, ez egy alkalmazkodási folyamat.
Nem semmi, hogy harcoltok ezekkel, de ti egyszerűen dolgozhattok a légzéssel – újból visszatérünk az egyszerűséghez, mi tudjuk, hogy ti azt hiszitek, hogy mi túlságosan leegyszerűsítjük ezeket - azonban ha ezzel a légzéssel dolgoztok, segít nektek kiegyensúlyozni minden érzékenységeteket és segít boldogulnotok ezekkel, olymódon, hogy nem árasszák el testeteket, metálotokat vagy a szellemet. Köszönöm.

SHAUMBRA 10 KÉRDÉSE (Linda olvassa az internetről): Kedves Tóbiás, van egy fiam, aki a szex megszállottja. Ő 7 éves. Azt álmodja, hogy szexuális kapcsolata van idősebb férfiakkal és nála fiatalabb fiukkal. Ő kihívóan néz a testemre. Megkértem üljön mellém a kanapéra és beszélgessünk. Mosolygott és azt kérdezte tőlem, lesz-e szexben részünk. Teljesen összezavar engem. Rácsimpaszkodik az emberekre. Felnőttek és gyermekek egyaránt, viszolyognak tőle. Ő most szó szerint elutasít engem. Nem engedi, hogy megöleljem vagy megcsókoljam őt. Néha azt hiszem, hogy nem bírom tovább és el akarom hagyni gyermekemet. Kérlek segíts rajtam.

TOBIÁS: Valóban. Itt, egy elmúlt életből származó energia behozatalról van szó és ez, nemcsak az övé. Ő ugyanakkor sok ősi, a szexuális energiával való visszaélést vett magára, mely része az ősi családfának. Te szintén ilyen voltál és családod más tagjai is, azonban most ő az egyetlen aki eljátssza ezt kívül.
E miatt az erős energiák miatt, magához vonzott rajta kívül álló energiákat is. Egyesek közülük nem fizikaiak vagy az amit ti fantom energiáknak neveztek vagy földi határ-energiáknak. Egyesek, egyszerűen a Földtől jönnek. Ő lényegében egy radar vagy felvevő típussal rendelkezik, mely a szexuális energiákat pásztázza és összegyűjti. Neki nincs elég belőlük. Létezik egy energia-táplálás, mellyel ő folyamatosan egyre táplálkozik. Itt nagyon mély és komoly munkára van szükség. Ebben semmi nincs, amit te képes lennél kezelni, mivel te szintén a probléma része vagy, akárcsak más, itt érintett energiák. Ez nem fog még rosszabb lenni, azonban ha nem oldod meg még a pubertás előtt, a probléma összetettebbé válik és e kedves egy intézetben vagy börtönben vagy halálban fogja végezni. Tehát rajtad múlik, hogy előbbre vidd ezeket és e dologról magánbeszélgetésben tárgyalhatunk, ha több információra van szükséged ezzel kapcsolatosan arról, hogy hová fordulj a továbbiakban. De ez egy ellenőrzés alól elszabaduló szexuális energia. És mi tudjuk, hogy te is megértetted ezt a dolgot, tehát ez nem újdonság számodra. Köszönöm.

SHAUMBRA 11 KÉRDÉSE (egy asszony a mikrofonnál): Hello, Tóbiás. Még egyszer, úgy tűnik, hogy én gyökértelenítem életemet. Pár nap múlva hajléktalan leszek, egy európai országba, Hollandiába szóló jeggyel a kezemben. Ez úgy tűnik...

TOBIÁS: Mi megkérünk, hogy itt állj meg.

Shaumbra 11: Ok

TOBIÁS: Te egy valóságot teremtesz magadnak, egy körforgást valóságodban, mely nem az igazságon alapszik.

SHAUMBRA 11: Pár napon belül én szabad leszek.

TOBIÁS: Köszönöm. Itt egy kissé áldozati energia zajlik és mi megkérünk most téged itt, e csoport előtt. Tehát... mivel ez létrehozott volna egy nagyon rossz energiát, mely meghalad téged. Tehát most, mit alkotsz életedben?

SHAUMBRA 11: Teljes szabadságot.

TOBIÁS: Köszönöm. (elszórt nevetés)

SHAUMBRA 11: Úgy tűnik számomra, hogy teljesen megújulva fogok visszatérni néhány hónap múlva és csupán annyit szeretnék kérdezni tőled, hogy van-e valami tanácsod számomra? És köszönöm... nagyon sokat segítettél nekem növekedésemben az utóbbi néhány évben. Nagyon szeretlek. Köszönöm.

TOBIÁS: Valóban én is köszönöm. Sokkal több lesz mint néhány hónap a visszatérésedig. Nagyon sok - hogy is mondjam- számtalan olyan fog történni, amit te esemény-sorozatnak neveznél, mely túlhalad azon, amit te most tervedről gondolsz. Egy másik szinten létezik egy nagyobb te, mely most bontakozik ki. És úgy tűnik, te újból gyökértelen fogsz lenni, kifejezéseddel élve, de sokkal nagyobb lesz, egy most kinyíló kiterjedt terv.
Azonban te meg kell szabadulj az áldozat energiáitól ahhoz, hogy ez a dolog létrejöhessen. Nem lehetnek több áldozatok, amikor te összecsomagolsz és mész előre, látod. Egyetlen energia volt, erősebb a többinél, mely átitatott téged. És köszönöm, hogy megengedted, hogy szerények lehessünk veled.

SHAUMBRA 11: Nagyon szépen köszönöm.

SHAUMBRA 12 KÉRDÉSE: (Linda olvassa az internetről): A következő kérdésem...

LINDA: Apropó, utolsó kérdés.

SHAUMBRA 12 (Linda folytatja): Íme a következő kérdésem: Lehetősem van megalapítani egy közösséget, melyhez többek között egy gyógyító központ is fog tartozni. 6 éves fiamnak egyetlen szülője vagyok és Angliában élek. E dolog egy nagy mozgás, ugyanakkor törést jelent fiam számára...stb. Úgy érzem, mintha jeleket kapnék, hogy megtegyem ezt a dolgot, azonban problémám az, hogy tudni szeretném jó-e vagy nem. Hívást érzek, mit gondolsz te erről? Csak futó gondolatok-e ezek vagy vissza kellene vonjam a fiamat az iskolából, hogy Angliából Írországba költözzem és hozzá kezdjek vagy ne ehhez? Remélem tudsz segíteni nekem, mivel nagyon összezavarodtam.

TOBIÁS: Valóban. Erős a vonzás nálad és minden Shaumbrában ahhoz, hogy legyen nektek egy - amit te energia központnak nevezel - hogy gyógyító munkát végezhess. Ez hozzátartozott hosszú ideig a Shaumbra energiához és tudathoz. Ez abból az erős szenvedélyedből és vágyadból fakad, hogy tanító lehess. Mi sugallunk itt valamit személyesen neked, mely azonban kiterjed a többi Shaumbrára is, és e témát a későbbiekben részletesen ki fogjuk fejteni: Ha ez a te munkád, akkor tedd meg. Kövesd a szívedet. Ha ez a te központod, akkor kövesd a szívedet. De most még, ebben a kollektív tudatban - nem fog működni. Ez az energia... amikor te megpróbálod magadat egy csoport emberrel összemérni, az energia nem fog működni, más Shaumbráknál sem most még. Ez azonban megváltozhat. Újból, ezekről a következő hónapokban fogunk beszélni, nagyon érdekes dinamikákról fogunk majd tárgyalni, melyek sok-sok életen keresztül zajlanak közületek egyeseknél. Mi arról fogunk beszélni, hogy egy adott ponton, Atlantiszban, a közösség egy tudatos építmény volt. Közösségi épület volt. Nagy erőfeszítéseket fektettek bele a közösségbe vagy közös energiába. De mi meg fogjuk magyarázni neked és felsoroljuk azokat az okokat, miért nem működött ez és miért nem megfelelő most, ebben a pillanatban ez a közösség dolog. De talán, később megfelelő lesz majd, azonban most ebben az esetben a Te munkádról van szó, látod. E témához kapcsolódik a leválás anyaga. Ha elmész egy csoport emberrel, csupán visszakapcsolódsz hozzájuk ezen a ponton.
Kövesd szívedet, végezd munkádat és figyeld amint fejlődik az. Tehát mi azt hisszük, hogy válaszunkból megérted mit ajánlunk neked, utad ezen a pontján.

És ezek után, Shaumbra, csodálatos napunk volt mindannyiunknak! (nevetés). Van, amit megemészteni és asszimilálni itt. Mi megkérünk, hogy ne mentálisan haladjatok ezekkel. Mi főképp a következő napokban arra kérünk titeket, hogy csupán folytassátok légzéseteket és emlékezzetek arra, hogy ez egy természetes folyamat. Ti nem kell erőltessétek, sem ellenőriznetek. Engedjétek, hogy természetesen áramoljon - ez az egész mátrixtól való leválás folyamata, a saját lényegetekhez való visszatérésetek. Néha, megismétlem, kissé félelmetes, kissé kényelmetlen. De ti megtanuljátok, hogyan legyetek valóban saját Istenetekké és Énetekké, valóban Független Lényekké.

Ez egy szépséges folyamat, most engedjétek kibontakozni.

ÉS ÍGY VAN EZ!

Fordította: Korpos Magdi


 

A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circel weboldalán (http://www.crimsoncircel.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.
A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazásuk részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint ötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle webszájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennnyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból.

A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád.

Amennyiben ezt olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítésmentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

© Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403