TÓBIÁS ANYAGOK

 

VISSZATÉRÉS SOROZAT:

1. SHOUD : Ez Most történik” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

 

 

Elhangzott a Bíbor Körben,

2008. augusztus 2-án

 

www.crimsoncircle.com

 

 

És ez így van – és így volt – hogy kilenc fantasztikus éven át olvasztottuk össze az energiáinkat, raktuk össze ezt a csodálatos dolgot, amit Shoudnak nevezünk – amikor is a ti tudatotok összeolvadt a miénkkel, akik jelenleg nem tartózkodunk a Földön, nem rendelkezünk fizikai testtel. Az én, Tóbiás tudatommal, Saint-Germainével, Kuthumi Lal Singh-ével, Quan Yin csodás energiájával, Ohamah-val, és a lista egyre csak folytatódik. Együtt dolgozunk kivétel nélkül mindannyiótokkal, akik az Új Energia tanítói és ösztönzői vagytok, azon, hogy Szabványokká váljatok, azokká, akik tovább viszitek a fáklyát, nem csak magatokért, nem csak a családotokért, sőt, nem is pusztán csak az emberiségért, hanem a spirituális családotokért is, és mindazokért, akik az angyali birodalmakban tartózkodnak.

 

Ez az első Shoudunk ebben az új, és számomra egyben utolsó veletek együtt töltött sorozatban. Erre vennem kell egy mély lélegzetet. Rengeteg mindenről esett szó ebben az elmúlt kilenc évben, és elképesztő mennyiségű információ gyűlt össze az internetes oldalatok Shoud könyvtárában, de nem csak ott. Tudjátok, manapság ez az egyik legnépszerűbb olvasmány az Új Földön, a régi Föld újjá fejlődésének a könyvtárában. Igen, nagyon sokan vannak olyanok az angyali birodalmakban, akik soha nem jártak a Földön, és akik ezeket az anyagokat tanulmányozzák, amiket mi hoztunk össze két hónappal, két évvel ezelőtt, miközben szemrevételeztük az emberek utazását, a fantasztikus, elképesztő teremtéseket.    

 

            Akkor most vegyünk egy mély lélegzetet, miközben elindítjuk a Tizedik Sorozatunk Energiáját. Tizedik Sorozat. Lehet, hogy ezt követően is folytatódni fognak a Sorozatok. Talán megváltoznak majd, és más formát vesznek fel. Ahogy a technológiátok és a tudatotok együtt fejlődik, ki tudja megmondani mi fog történni egy év múlva? Ahogy átalakultok, és visszatértek ahhoz, akik valójában vagytok, ki mondhatná meg, hogy fog ez kinézni egy év múlva? De azt mindenesetre tudom, hogy ebben az előttünk álló egy évben az enyémek vagytok! (A közönség nevet, Tóbiás kuncog)

 

            Sok mindent át kell vennünk, de látni fogjátok, hogy ez kissé más fordulatot vesz majd ebben a Sorozatban. Hm. Erre most vennem kell egy mély lélegzetet!

 

            Egy ideje nem találkoztunk ilyen Shoud összejövetel formájában. Azt hallom, hogy mindannyian kivettetek egy hónapot, de aligha, aligha. Egy másfajta munkát végeztek, mi pedig intenzívebben dolgoztunk veletek. Nagy örömmel tölt el, hogy vannak olyan Shaumbrák, akik végre túllépnek a kétségeiken, a félénkségükön, az aggodalmaikon, és egyre többet beszéltek velünk. Előfordul, hogy kicsit durván, mert megengeditek, hogy a fejetek az utatokba álljon. Néha az a problémátok támad, hogy megkülönböztessétek a saját a hangotokat a miénktől, és én azt a tanácsot szoktam adni erre, hogy emlékezzetek, hogy nincs különbség, ez ugyanaz. Hagyjátok ezt abba, hogy megpróbáljátok ezt a kettőt határozottan elválasztani egymástól. Amikor lehetővé teszed, hogy a szellem és az emberséged hangja bejöjjön, és ezzel együtt minket is beengedsz, akkor ezt a hangot fogod hallani, és talán nem egy olyan nyelven, amit az elméd is képes megérteni. Talán érzések lesznek, látomások, tudás lesz, és most elkezdtetek ezekre megnyílni.

 

 

            El voltunk foglalva

 

            Ebben az elmúlt két hónapban intenzív munkán mentünk keresztül. Tudjátok ezt, amikor reggelente felébredtek. Tudjátok, hogy valami mást csináltatok. Nem ültetek tétlenül. Érdekes megjegyezni, hogy tudományos, illetve gyakorlati szinten még mindig nem övezi megértés azt, hogy amikor éjjelente aludni tértek, akkor az nem arról szól, hogy bekerültök egy kómához hasonlatos állapotba. Nem pusztán agyhalálba zuhantok. Hagyjátok, hogy az agy ellazuljon egy időre, ti pedig elképesztő kalandokra indultok, akár emlékeztek ezekre, akár nem. 

 

            Ennek az egész folyamat kulcsának egy része most az, hogy elkezdtek erre emlékezni – amikor visszaérkeztek éjszakai utazásaitokról, amikor visszatértek onnan, ahol tanítottatok, vagy ahol az Új Föld energiájának a megalkotásában segédkeztetek – most elkezdtek emlékezni arra, hogy mit is tettetek. Ez pedig meg fogja nyitni azokat az átjárókat és folyosókat, ami által emlékezni fogtok sok mindenre annak kapcsán, hogy kik is vagytok valójában.     

 

            Emlékezni annyi, mint engedélyt adni erre magadnak, mielőtt éjszaka aludni térsz, mint engedélyt adni erre magadnak, miután reggel felébredtél. Olyan ez, mintha kint lettél volna egy űrkompon, ami sok különféle dimenzióba látogat el, és amikor reggel visszatérsz a fizikai valóságodba, mielőtt még az agyad munkába állna, mielőtt még elkezdenéd az aznapi teendőid terjedelmes listáját kigondolni, azokat a dolgokat, amiket már tegnap meg kellett volna tenned, ezért aztán áthozod azokat a mai napra – állj meg! Érezd egész testedet, minden egyes porcikádat, és engedd meg magadnak, hogy visszaemlékezz mindarra, amit éjjel tettél.

 

            Sokan az Új Földre jártok. Néhányan intenzíven dolgoztok az aspektusaitokon, megpróbálva létrehozni azt a biztonságos teret az itteni, emberi valóságotokban, hogy üdvözölhessétek őket. Vannak közöttetek olyanok, akik mostanában óriási munkát végeztek álom állapotaitokban Gaia elengedésében. Ahogy erről már korábban is szót ejtettünk, a Föld eme entitása lassan távozóban van. Ó nem azért, mert megelégelte, nem azért, mert kiborult volna, hanem, mert elérkezett az ideje. Elérkezett annak az ideje, hogy az emberek felvállalják a felelősséget a Földért, saját magukért, a szellemükért, és sokan intenzíven dolgoztok Gaia teljes átmenetén. 

 

Vannak közöttetek olyanok, ahogy ezt ti is tudjátok, akik a tudatosság ösztönzésében segédkeztek éjjelente a potenciálok nem fizikai szintjein. Tudjátok, vannak olyan tudósok, orvos kutatók és zenészek, és az emberek minden kategóriájában fellelhetők olyanok, akik jelenleg az új módokon, az Új Energián, az emberiség új arculatán dolgoznak. Azoknak a technológiáknak a kifejlesztésével próbálkoznak, amik 5-25 éven belül alkalmazásra fognak kerülni. Olyan új áttörések ezek, mint amilyen például a rák gyógyítása, ami tényleg nagyon közel van már. Ez nem egy tabletta lesz, ami átmenetileg leállítja a betegséget, hanem valami olyan, ami a gyógyítás potenciáljával fog bírni.

 

Üzemanyag energia, olyan sok minden – sok aktivitás – zajlik a világban. Igen, ezek némelyikét azok inspirálják – hogy is mondjam csak – akik a pénzt hajszolják. Látják, hogy az üzemanyag árak, az olaj árak emelkednek, ezért azt találták ki, hogy ők is részt vehetnek ebben a játékban, amennyiben kifejlesztik az alternatív energia forrásokat. De vannak olyanok, akik mélyen és tudatosan elkötelezték magukat az energia megtisztítása mellett, a viszonylag ingyenes energia mellett, és egy olyan energia mellett, ami a Föld egészét át fogja emelni annak következő korszakába.

 

Ti a tudatosság ösztönzőiként vagytok ott kint. Ez nem azt jelenti, hogy nektek kell kifejleszteni a formulákat. Az teljesen gyakorlati, módszertani dolog. Nektek az ösztönzéssel kell bírnotok. Nektek a látomásokkal kell bírnotok.

 

Éjjelente sokan jártok el a világ különböző helyeire, hogy elvigyétek az új tudatosságot és az új ösztönzést mindazokhoz, akik a mikroszkópjaik fölé görnyedve dolgoznak a laboratóriumokban azoknak a dolgoknak a tesztelésén és kutatásán, amik kívül esnek kutatásaik normál birodalmain. Ezeknek a tudósoknak és kutatóknak némelyike igencsak frusztrált, mert a dobozon belül próbálnak a találmányaikon és a teremtéseiken dolgozni. A ti éjszakánként végzett munkátok az, hogy a szó szoros értelmében arra ösztönözzétek őket, hogy lépjenek ki a normából, az eddigi gondolkodásukból az új válaszok megtalálása érdekében.

 

És ismételten arra emlékeztetnélek titeket, hogy nektek nem kell ismernetek a választ. A Föld üzemanyag és energia szituációjára a válasz – a tömegtudatban van. Az emberiség tömegtudatának a potenciáljában van, és ha jelen van az ösztönzés, és a szív vágya, továbbá a tudat szint is megfelelő, akkor az megtalálja a maga útját valamelyik feltalálóhoz vagy tudóshoz. Ők azok, akik ezt lehozzák a praktikus, gyakorlati módszertani szintekre, hogy az felhasználásra kerülhessen a Földön. De ehhez szükségesek azok, akik ösztönzik a tudatosságot, akik rendelkeznek azzal a szikrával, ami lángra lobbantja az emberek tudatát. És pontosan ez az, amit oly sokan tesztek jelenleg.

 

Akkor most vegyünk erre egy mély lélegzetet!

 

Az elmúlt két hónap során nagyon intenzíven dolgoztunk veletek, sokkal személyesebben, mint korábban, és ez a munka már nem rólatok szólt. Hiszen kilenc évet töltöttünk azzal, hogy keresztülmenjetek a folyamataitokon, a problémáitokon, az önmagatokra való ráébredéseteken. Segítettünk nektek abban, hogy emlékezzetek, hogy ti nem csupán egy másik ember vagytok egy másik létidőben a reinkarnációk hosszadalmas ciklusában. Nem véletlenül vagytok itt. Nem azért vagytok itt – hogy is mondjam – hogy megpróbáljatok megjavítani valamit, ami széttörött. Azért vagytok itt, mert ezt választottátok.

 

Nagyon sok időt töltöttünk azzal, hogy segítsünk veletek megértetni a bennetek rejlő problémákat, ami az emberiség egészében ott gyökerezik. Segítettünk nektek megérteni önmagatok szeretetét, önmagatok elfogadását, azt, hogy hogyan érezzétek az energiát, segítettünk titeket annak megértésében, hogyan szálljatok ki a szexuális energia vírus drámájából és egész ciklusából. Segítettük számotokra annak megértését, hogyan lépjetek túl az elme idején, és lépjetek be az isteni intelligencia időszakába. Amint ti magatok keresztülmentek ezeken a folyamatokon, és megértitek annak az energetikáját, és némileg a fizikáját, hogy ez hogyan van hatással rátok minden elképzelhető módon, az majd megadja számotokra az eszközöket, a tudást és a bölcsességet ahhoz, hogy azt a munkát végezzétek, aminek az elvégzésére idejöttetek.

 

Ez nem arról szól, hogy várjatok ezzel 2012-ig vagy 2033-ig. Azért vagytok most itt, mert ez itt és most történik. Ez pontosan most zajlik. Tudtatok erről mielőtt a Földre jöttetek volna – legalábbis ismertétek annak a potenciáljait, hogy mi fog történni ebben a létidőben. Tudtatok arról, hogy elérkezik majd egy pont valamikor a millennium környékén, amikor is megmérésre kerül majd a Föld és az emberiség tudata, ami eldönti, hogy a Föld tovább folytatódik vagy sem. Ezért övezte oly hatalmas érdeklődés és dráma a „az idők végezete” forgatókönyveket, mivel ennek meg volt a potenciálja. De ti túljutottatok ezen.

 

Sokan mentetek át problémákon a 2000-et követő évben. Most akkor mihez is kezdjetek? A Föld haladt tovább, az emberek is a megszokott kerékvágásban tették a dolgukat. Egy részetek azt mondta:-„Talán már nincs is szükség arra, hogy itt legyek. Talán túlhaladtunk azon a jelzőn, túlléptünk a szükségleten. A mentő és sürgősségi csapatra nem volt szükség, nem került behívásra.” Sokan hirtelenjében eltűnődtetek. „Most akkor mit is kellene tennem? Egyáltalán itt kellene lennem? Talán vissza kellene mennem” Hány alkalommal is beszéltem veletek, mikor is azt mondtátok:-„De Tóbiás, vajon nem segítenék-e többet, ha ott lennék veled, Adamusszal és Kuthumival a másik oldalon? Látom, hogy vannak olyan Shaumbrák, akik eltávoznak és visszatérnek. Nekik könnyű ott veled a házikódban.” Hát volt egy-pár beszélgetésünk, és tudjátok, ahogy azt már említettem nektek, mindig szívesen fogadunk itt benneteket, egészen addig, amíg nem akartok hozzám költözni. (némi nevetés) Mindig meleg szívvel és tárt karokkal fogadunk itt benneteket, de én elbeszélgettem veletek, és megkértelek titeket arra, hogy egy pillanatra álljatok meg.

 

Különösen három évvel ezelőtt sok Shaumbránál elérkezett egy pont. Azt mondtam: -„El fog jönni egy pont, ahol az emberiség tudata olyannyira felgyorsul, hogy többé már nem a régi lineáris utat fogja követni, hanem végrehajt egy kvantumugrást.” Sokan erre azt feleltétek: -„Ja, ja, ezt már sokszor hallottuk.” (Tóbiás kuncog) Sokan nem értettétek, hogy mit jelent a kvantumugrás. Azt mondtam nektek:-„Nézd bele a látomásodba” Hiszen mindannyian látnokok vagytok. Azt is mondhatnám, hogy mindannyiótokban ott van egy kristálygömb. Belenézhettek abba a kristálygömbbe, és láthatjátok a potenciálokat. Ezért zavarodtatok néhányan össze, mert azt hittétek, hogy csak egy dolgot fogtok ott látni. De nem. A potenciálokat fogjátok látni.

 

És én arra kértelek titeket, hogy nézzetek bele ebbe a belső kristályba, ami látja a jövő potenciáljait, majd megkérdeztem: -„Mit látsz?” Erre azt feleltétek: -„Változásokat, óriási változásokat látok a Földön, izgalmas változásokat. Elengedéseket látok. Azt látom, hogy az emberek végre elkezdik elfogadni magukat. Azt látom, hogy az országok elkezdik elfogadni a többi országokat. Azt látom, hogy az emberek elkezdik elfogadni ezt a bolygót, amin élnek. Nagyszerű, hatalmas változásokat látok.” – legtöbben ezt feleltétek a kérdésemre. Ugyanakkor azt is mondtátok, hogy képesek vagytok keresztül látni ezeken a változásokon, amiben bizonyos mennyiségű káosz, újraszerveződés és újrastrukturálás zajlik.

 

A saját kristálygömbötökbe nézve láthattátok, hogy voltak emberek, akiket félelem, nagy félelem gyötört. Voltak olyanok, akik kiáltoztak, akik spirituálisan elveszettek voltak. Voltak olyanok, akiknek egy másik ember együttérzésére volt szükségük – nem egy angyalra, nem valami diszkarnált létezőre, hanem egy másik emberre. Ezen a hatalmas látomáson keresztül azt is láttátok, hogy lesznek olyanok, akik elveszettek és össze vannak zavarodva, és tudni akarják, hogy mi fog történni legközelebb. Láttátok, hogy voltak csoportok, akik a szélsőségekig is elmentek a változás ezen időszakában, és olyanok is, akik előnyt akartak kovácsolni – vagy legalábbis megpróbáltak előnyre szert tenni – a változásokból. Ők voltak azok, akiket a hatalomra sóvárgó személyes kapzsiságuk és személyes szükségleteik vezettek, és akik megpróbáltak előnyre szert tenni a változások idején.

 

Miután elbeszélgettünk álom állapotodban, azt mondtam neked: -és itt most mindannyiótokhoz szólok, jut eszembe – hogy te már keresztülmentél mindezen, talán ettől egy kissé eltérő verzióban, de ugyanezen a dolgon. És azt is mondtam: „Most, hogy belenéztél a saját kristálygömbödbe, láttad a Föld jövőbeli potenciáljait. Láttad a valaha létező legnagyobb változásokat, a Föld leghatalmasabb változásait. Most akkor mi legyen? Mit akarsz tenni?” És ekkor mondtad azt: -„Itt akarok maradni. A szemtanúja akarok lenni a változásoknak. A változások része akarok lenni, és itt akarok lenni, hogy ösztönözzek, tanítsak és tapasztaljak.”                           

  

 

Ez most történik

 

Tehát ez éppen most történik. Nem pedig három vagy öt év múlva. Ez pontosan most történik a saját szemeitek láttára. A világ változóban van.

 

Az új energia bejövőben van. A régi energia átalakulóban vagy távozóban van. Az emberek átmennek a maguk krízisein, ugyanakkor az elengedéseiken is. Mindaz, amin az elmúlt 10, 20 vagy 30 évben keresztülmentetek, saját magatok előkészületéről szólt. Mindaz, amin átmentetek, a saját életetekben lezajló krízisek, továbbá életetek új felismerései – most pontosan ugyanezeken a dolgokon megy át a világ többi része. Amikor haragosnak vagy depressziósnak, amikor szabadnak és nyitottnak érezted magad, azok az idők, amikor azon tűnődtél, hogy vajon lehetséges-e, képes vagy-e kitartani életed legegetrengetőbb változásai közepette – hát most pontosan ugyanezen megy keresztül a világ többi része. És bizony ezen a Földön senki sincs nálatok jobb pozícióban.

 

Tudjátok milyen félni. Tudjátok milyen oly sok mindent elveszíteni az életetekben. Tudjátok milyen az, amikor a testetek nagyon megbetegszik, és az orvos nem érti mi bajotok van, majd később rájöttök, hogy ez a saját tisztulási folyamatotok részét képezte. Tudjátok milyen is az, amikor megpróbáltok túllépni az elméteken, amikor megpróbáltok…amikor mindenfélékkel küzdötök az elmétekben, majd egy nap kitörtök ebből a küzdelemből. Senki nincs, aki nálatok jobban fel lenne készülve.

 

Vegyünk egy mély lélegzetet! Ez pontosan most történik.

 

Itt vannak a beszélgetéseink. Természetesen itt vannak ezek a havi összejövetelek a Földeteken, de nagyon sok összejövetelt rendezünk a másik oldalon is – a Shaumbra Szerviz Központban, a házikóban, vagy olyan is előfordul, hogy csak rögtönzünk egyet egy kis átmeneti, általunk létrehozott dimenzióban.

 

Néhányatokhoz régi félelmek térnek vissza. Atlantiszi félelmek, a világ vége félelme, attól félve, hogy jönni fog ez a sötét felhő, attól félve, hogy sötét, gonosz vagy negatív, baljós energiák érkeznek, attól félve, hogy manapság már senkiben sem tudtok megbízni. Nézitek  a politikát, a háború új potenciálját, a gazdaságot, a környezetet – és a lista nem ér véget – és néhányan azon tűnődtök, hogyan is vagytok képesek még egy napot végigcsinálni. Már arra is képtelenek vagytok, hogy megnézzétek a híreket, mert mindenhol csak rossz hírektől számolnak be. De álljatok meg egy pillanatra! Ez éppen most történik.

 

A régi rendszerek kihívásokat élnek meg. A régi utak távozóban vannak. Nézzetek csak szét a világban, legyen szó akár egy cégről, egy kormányról vagy egy egyéni vezetőről, vagy bármi másról, ahol azt látjátok, hogy valaki makacsul ragaszkodik a Régi Energiához és a hatalomhoz – és a hatalomhoz, ami nagyon-nagyon fontos – nézzétek csak meg azokat, akik megpróbálnak visszafelé haladni az időben - hát nem fognak sikerrel járni. Ó, kiabálni, ordítozni fognak. Rúgkapálnak majd. Fenyegetni fognak. Nagyon, de nagyon sokat fognak fenyegetőzni, ijesztgetni. De nem fognak fennmaradni a régi útjaik, ahogy a Föld többi része belép az Új Energiába – és ez van.

 

Azok, akik megpróbálnak hasznot kovácsolni a jelenlegi helyzetből, azok, akik – nos vegyük példaként az olaj spekulátorokat, az ingatlan és jelzálog spekulátorokat, a hitel spekulátorokat – mindezeket a típusú csótányokat, akik a változásokból akarják magukat felhizlalni, akik ebből akarnak táplálkozni. Hát ez nem fog nekik sikerülni, mert az Új Energia és az új tudatosság ezt nem teszi lehetővé.

 

Az Új Energia nem használ hatalmat, ezért a hatalom nem léphet be a tudatosság eme formájába. Ha ez egy spirituális vezető éppen, aki megpróbálja magához ragadni a hatalmat, akkor az vissza fog ütni. Ha a vallási vezetők próbálják használni a hatalmukat, akkor az vissza fog csapni. És így tovább végig az egész vonalon ez lesz. Az Új Energia ebben az Új Korszakban nem a hatalomról szól. A tudatosságról, az elfogadásról és a szabadságról szól. Ahol hatalom van, ott nincs szabadság – jegyezném meg. Nem létezhet egyszerre mind a kettő. A vezetők már rájöttek erre. Az országok már felfedezték ezt. A világ többi része valahogy még mindig megfeledkezik erről, pedig az ember nem rendelkezhet azzal a hatalommal.        

 

Folytassuk tehát mai megbeszélésünket, mivel hajlamos vagyok kicsit hosszúra nyújtani. Valószínű egyre rosszabb leszek ebben a tekintetben az idén, mivel…(nevetés) oly kevés idő, oly kevés Shoud van hátra. Tulajdonképpen Cauldre volt az, aki most visszatérített engem, és azt mondta:-„Tóbiás, nekünk ma speciális témákról kell beszélnünk.”         

 

Akkor beszüljünk először arról… azt próbálom eldönteni, hogy előbb megosszam-e veletek Új Sorozatunk címét, vagy pedig mai vendégünket hozzam-e be inkább. (Nevetés) Hm. Hm.

 

Egy pillanatra most mégis visszatérnék az előbbiekhez Cauldre. Hangsúlyozni akarom ezt. Amikor hatalomban vagy, vagy amikor megpróbálod birtokolni a hatalmat… a hatalom erőt jelent. A hatalom a dualitás energiájának a felerősödését jelenti, ami általában valaki más költségére, kárára történik. Általában. De amennyiben a hatalmat próbálod birtokolni, nem rendelkezhetsz valódi szabadsággal. Rendelkezhetsz ugyan a szabadság átmeneti illúziójával, mert azt gondolod: -„Ha enyém lesz a világ összes hatalma, akkor bármit megtehetek, amit csak akarok. Enyém lesz a pénz összes hatalma, a kontroll összes hatalma, ezért aztán szabad leszek.” Pedig ez valójában egy börtön. Ez a szabadság antitézise, és az Új Energia valóban a szabadságról szól. A Tudat szabadságáról. A tudat nagyon be lett zárva, le lett zárva, és most a szabadságát keresi. A megoldását keresi.

 

És ennek a helye nem a hatalomban van. Azt nem fogja elfogadni. Ezt újra és újra látni fogjátok a világban, különösen az elkövetkezendő pár évben azoknál, aki megpróbálják magukhoz ragadni a hatalmat vagy megpróbálnak visszatérni a múlthoz. A múltban nincs szabadság. Egyáltalán nincs. Egyszerűen még a ti emberi agyatok álláspontjából is képtelen vagyok felfogni, hogy miért is gondoljátok azt, hogy a múltban van a szabadság. A múlt az elmúlt, annak vége. Megpróbálni oda visszatérni, na az nem működik. Tehát…

 

 

Mai vendégeink

 

Akkor most hívjuk be a vendégeinket. Kezdjük ezzel ezt a napot! Milyen nagyszerű hely ez a kezdetnek! Vegyetek egy mély levegőt, és ennek nyilvánvalónak kellene lennie a számotokra. Adok egy kis nyomravezető jelet – drága McMaster-ünk nagyra fogja ezt értékelni – 8-8-08. Mai vendégeink az Olimpikonok energiái. Az Olimpikonok energiája. Ez jelentőségteljes, nem csak azért, mert ez az esemény ebben a hónapban kerül megrendezésre, nem csak azért, mert ez a nyolcadik év nyolcadik hónapjának a nyolcadik napján veszi kezdetét, nem pusztán emiatt. Hanem azért, mert soha korábban nem létezett ilyen mérvű technológia, soha korábban ennyi ember nem csatlakozott egy ilyen eseményre a televízión, az újságokon, az interneten és a beszélgetéseiteken keresztül. Az összes energia erre a helyre, Pekingre és az Olimpiára fog fókuszálni.

 

A világ minden részéről érkeznek oda versenyzők, és ez alkalommal egy másfajta egyensúlynak lesztek szemtanúi azokban, akik megnyerik az arany, az ezüst és a bronzérmet. Nagyon érdekes példáját fogjátok annak látni, hogy a Föld energiája hogyan is változik jelenleg. Újraelosztáson megy át. Többé már nem a hatalmi központokban őrzik azt, hanem újraelosztásra kerül, és ez egy nagyon egyszerű, egyben csodálatos példája lesz annak, hogy mi is zajlik jelenleg a Földön – egy újraelosztás, egy új szabadság, és a hatalom elengedése.   

 

Tehát az összes energia, az egész világról, a világ legszegényebb országaiból és embereitől kezdve, egészen a legtehetősebb és leghatalmasabbakig mind oda fókuszálódik. Mi ezt alaposan felmértük. Ó, ez egyáltalán nem véletlenül van így, mi ezt alaposan felmértük, figyeltük, hogy az összes energia hogyan kezd el arra a területre fókuszálni, ami a Föld legnépesebben lakott területe, ami a legjobban le lett zárva, és ami talán a legkevésbé hajlandó elfogadni a külső módokat – hogyan is kezd el ez most megnyílni. A Sárkány ébredezik.

 

De ahogy a Sárkány felébred, nem tüzet okád majd a szájából. Ez egy egészen új tudatosság, egy egészen új megértés lesz. Ó, hát ez bele fog telni egy pár évbe természetesen. Tudom, néhányan azt kiáltjátok most nekem, hogy: „Tibet legyen szabad!” – de én azt szeretném, ha ezzel kapcsolatban is beállnátok a kerítést mögé. Mi az, ami ott valójában történik? Mi zajlik valójában? Valójában ki és mihez is akar ragaszkodni? Nagyon, nagyon fontos ezt meglátni.

 

Tehát az összes energia 8-8-08 elkezd Kínára és az Olimpikonokra fókuszálni. Ó, ők nem harcosok. Ők atléták. Nem kell többé bombákat dobálnotok. A Föld kezdi megérteni, hogy egy nagyon kicsi hely. Ti mind ugyanazon az egy bolygón osztoztok. Ugyanazokkal az aggodalmakkal bírtok. Ez a hatalmas fókusz a Sárkány Földjére meg fogja rengetni a dolgokat, meg fog változtatni dolgokat, és én ezen a „megrengetésen” két dolgot értek. Meg fogja rengetni úgy, ahogy ezt ti mondjátok, és „meg fogja rengetni” úgy, ahogy én mondom. Egy nagyon jelentőségteljes változást fog létrehozni a tudatban globális szinten ebben a hónapban. Ez Kína földjén veszi majd kezdetét, és szét fog terjedni az egész világon.

 

Látjátok, még nincs egy éve sem, hogy keresztülmentünk együtt azon az eseményen, amit Kvantumugrásnak neveztünk. Bizonyos értelemben ez egy pár igen csendes napnak bizonyult a világ számára. Néhányan a hátatok mögé leselkedve arra vártatok, hogy leszálljanak a földönkívüliek, vagy hogy összeomoljon a világ. Az egy nagyon csendes nap volt és mi akkoriban mondtuk nektek, hogy: ”Ez is ugyanolyan nap lesz, mint a többi, de mégis egy kezdet lesz.” Most látjátok, ahogy ezt testet ölt.

 

 

Jelenlegi változások

 

Ebben az augusztusi hónapban hatalmas tudati váltás megy majd végbe, és én ezt nem akarom leszűkíteni egy napra. Ez bekövetkezhet az Olimpia alatt, de nagyobb a valószínűsége annak, hogy röviddel az Olimpia után jön el. Globális energia kerül fókuszálásra egy olyan országra és egy olyan kultúrára, ami legrégebbi energiákkal bír, és ami a leginkább vonakodott a továbblépéstől, és most ez meg fog változni. Azt kívánom ezzel mondani, hogy a Földön meg fogtok tapasztalni néhány minden bizonnyal igencsak jelentőségteljes szintű földrengést. És itt nem csak a kisebb morajlásokról beszélek, hanem ennek a nagyságrendjének megfelelő tudati váltásról is, ami sok mindenre hatással lesz, beleértve az elektromágnesességet is. Azok közületek, akiknek túl sok időtök van arra, hogy nyomon kövessétek az Északi Pólus mozgását (kuncog), talán látni akartok majd némi változást, némi kiszámíthatatlan változást ebben a hónapban. Ez megváltoztatja a gravitációs – nem erőt, hanem létezik egy gravitációs tényező – és ennek a nagyságrendnek a tudati váltása ezt is meg fogja változtatni.

 

Ez meg fogja változtatni azoknak a potenciáloknak a felsorakozását vagy – hogy is mondjam csak – igen, a felsorakozását, amelyek közel vannak a Földi valósághoz, de nincsenek benne teljesen. Ahhoz hasonlatos ez, mintha lenne egy léggömb, amiben ott vannak ezek a potenciálok, de jelenleg mégis kívül tartózkodik az emberek elérési hatótávolságán, és ebben a hónapban fel fog robbanni ezeknek a felsorakozásoknak némelyike, hogy az a potenciál leáramolhasson a Földre.

 

Most nagyon, de nagyon szépen kérlek titeket arra, hogy legyetek szívesek és ne próbáljatok portálokat nyitogatni – különösen ebben a hónapban ne! Ha óriási sürgetést éreztek erre, akkor tegyétek azt meg egy másik hónapban! Ebben a hónapban ne kuszáljátok azt össze! A portálok természetesen megnyílnak az emberi tudatosságra adott válaszként, és ez… Cauldre most leállít itt minket, de mi akkor is el fogjuk ezt mondani!(nevetés) Egoista dolog azt gondolni, hogy fogjátok magatokat és megnyittok egy portált. Miért is akarnátok „hatalommal” bírni valami felett, illetve miért is „könyörögnétek” valami miatt, ami természetes módon meg fog nyílni az emberi tudatosságra reagálva? Miért is akarnátok kinyitni egy ajtót, mielőtt az még készen állna a megnyílásra? Miért is próbálnátok bármit is kierőszakolni? Azok maguktól megnyílnak az emberi tudatosságra adott válaszként.      

 

Ebben a hónapban rengeteg váltás lesz az interdimenzionális folyosókban, amelyek összekötik a Földet a többi birodalmakkal, és fordítva. A világ különféle részein érdekes aktivitásoknak lehettek majd szemtanúi az éjszakai égbolton, mivel ezek a portálok vagy Földi vortexek bezáródnak és kinyílnak, majd megint bezárulnak és kinyílnak, ami látszólag egy szabálytalan, kiszámíthatatlan minta szerint történik. De ez egy elképesztő hónap lesz, amiben itt élhettek emberként a Földön – különösen ti, akik tudatában vagytok annak, hogy mi is zajlik valójában.

 

Ez változásokat, hatalmas változásokat fog hozni Kína számára. Kína másnapos lesz a parti után, mivel olyan gyorsan kinyílt, és a globális energia akkora infúzióját kapta meg, hiszen emberek az egész világról odairányították a figyelmüket úgy, mint eddig még soha. És nem csak ezért, hanem azért is, mert minden alkalommal, amikor valaki bekapcsolja a televíziót és nézi a közvetítést, vagy ha rákapcsolódik az internetre, és figyeli, ahogy az emberek versenyeznek egymással, látja Kína képeit is, ami többé nincs az ajtó mögé zárva, többé nincs lezárva, többé nincs elszigetelve. Ez hatalmas váltást fog okozni a tudatosságban.    

 

Mindezek után, ahogy már említettem, Kína lerészegedik. Az emberek eltávoznak majd, a figyelem megszűnik. Vesznek majd egy mély lélegzetet és azt mondják: -„És most mi lesz? Most mi lesz? Visszatérhetünk a régi utakhoz? Lekorlátozhatjuk-e az embereket az Internet vonatkozásában? Folytathatjuk-e továbbra is ezt a kommunális életen alapuló régi típusú atlantiszi filozófiát, ami valójában nem működőképes, de mi ezt nem akarjuk elfogadni? Megnyithatjuk-e magunkat a szabadságra?” Nem értsetek félre, én nem demokráciát mondtam. Hanem a „valódi szabadságot” mondtam – ami a szellem vállalkozása, a szellem szabadsága. 

 

Az egyik dolog, ami fel fog bukkanni Kínában ezt követően…ami már felbukkanóban van, de más szinteken, ezért is kértelek titeket arra, hogy ne kuszáljátok össze a portálokat, mivel a spiritualitás van feltörekvőben Kínában, különösen az elmúlt kilenc évben. Még nem érkezett be. Még kint lézeng, a szárnyakon, és arra vár, hogy bejöhessen. Kína, a természetéből adódóan nagyon spirituális, ugyanakkor nem vallási kultúra. Gyökerei nagyon messzire nyúlnak vissza – a spirituális családokra, Atlantiszra és Lemúriára. De ki lett tisztítva. Nos, ezt értenetek kellene. Ezen ti magatok is átmentetek. Ti is keresztülmentetek a „nem hiszek semmiben” korszakon. Ti is keresztülmentetek az elutasításotokon, az ellenállásotokon. Ti is átmentetek azon, hogy a puszta valóságra fókuszáltatok. „Amit nem láttok, az nem is létezik” Ez lehetővé tesz egy átalakulást a többi birodalmakban, és pontosan ez történik Kínával.

 

Ahogy ezek a folyosók újra megnyílnak, és ahogy az új potenciálok beáradnak – ezt a szót most aláhúznám, mert ez érdekes lesz ebben a hónapban – tehát ahogy ezek újra beáradnak, ez egy intenzív, új érdeklődést hoz majd a spiritualitásban, és ez egy konfliktust fog okozni a régi és az új között. A régi menekülni fog félelmében a spiritualitástól. Van egy ősrégi, igen ősi, hosszú kínai történet a spiritualitásról. Ez az, ami létrehozta elsősorban a Sárkányt. A Sárkány eredetileg az isteni energia őrzője vagy védelmezője volt. De amikor ezzel az energiával sokan, rengetegen visszaéltek és rosszra használták azt fel abban a kultúrában, a Sárkány egy tűzokádó démonná vált. Ez egy lezárást, egy akadályt okozott ennek a területnek a valódi spirituális természetében. De most a Sárkány változóban van. Szájából többé nem tüzes leheletet fog eregetni, hanem a szíve együttérzővé fog válni.

 

Ez egy gyönyörűséges változás, egy elképesztő változás, ami nem feltétlenül lesz könnyű.

 

Lesznek olyanok, akik ennek ellen fognak állni, és harcolni fognak. És ahogy ezt már Saint-Germain is elmondta, meg van a potenciálja egy belső polgárháborúnak. Szerintem a polgárháborúk mindig belső ügyek!(kuncog) Meg van ennek a potenciálja, és ahogy azt Saint-Germain szintén elmondta, az elkövetkező 3-5 évben. „Más országok ne avatkozzanak ebbe bele! Hadd kezeljék ezt ők maguk! Ne avatkozzatok ebbe bele!” Azok az opportunisták, akik előnyre akarnak szert tenni a gyengeségből, a küzdelemből és a viszályból, figyelmeztetlek titeket – ne menjetek ebbe bele! Ne gondoljátok azt, hogy ez könnyen pénzt hozhat a konyhátokra, mert akkor nagyon belekeveredtek egy igen csodálatos, ugyanakkor nagyon nehéz energiába.                   

 

 

Tehát Shaumbra, ez itt és most történik közvetlenül a saját szemetek előtt a bolygó egészén, és ez most, ebben a hónapban történik azáltal, hogy minden figyelem Kínára irányul. 

 

 

A nagy kép

 

Ahogy látjátok ezeknek az eseményeknek a bekövetkeztét, azt szeretném, ha mindannyian szokásotokká tennétek most, hogy hátrább léptek, és megkérdezitek: „Mi a nagyobb kép?” Mi a nagyobb kép a gazdasági helyzet kapcsán? Könnyű belezuhanni a drámába. Néha teljesen elképedek azon, hogy annak ellenére, hogy mennyit beszéltünk ezekről a dolgokról, mégis beleragadtok a drámákba. Egy részétek még mindig imádja azt. Egy részetek visszatér a dráma ciklusba, és egy pillanatra, mikor eltölt titeket a dráma, nagyon igaznak és nagyon élettelinek érzitek magatokat. Aztán meg összezuhantok. Akkor bezuhantok a gödörbe. Olyankor minket hívtok – Hello, Tóbiás, Saint-Germain!” Ó, persze a legtöbben ilyenkor, amikor a gödörben vagytok, nem Saint-Germaint hívjátok, (nevetés) hanem inkább minket, a többieket.

 

Bizony. Saint-Germaint akkor szoktátok hívni, amikor jól vagytok, amikor minden rendben van az életetekben:-„Saint-Germain, a barátom vagy, gyere csak,  keménykedhetünk.” De amikor a gödör alján vagytok, olyankor kit szoktatok hívni? (valaki azt mondja: a Szellemirtókat, Tóbiás kuncog) Tóbiást. Quan Yint. Néhányan meg még mindig Jézust hívjátok. Nem mintha ez rossz lenne, de szegény Jézus! Nem gondoljátok, hogy van már elég teher a vállán? Úgy értem, szegény pára! Úgy értem, mindössze 33 évet töltött itt, és ti még mindig őt hívjátok! Ó, lépjetek túl ezen! Öreg haver! Mesélek majd nektek egy pár történetet Jézusról Kauai-ban, ha majd ott leszünk – a személyes tapasztalataimat Jézussal. Be kell majd, hogy zárjátok az ajtót, tudjátok, nehogy valami külsős bejöjjön.

 

Tehát hatalmas változásokat fogtok látni ebben a hónapban. A fókusz – egyáltalán nem véletlen, hogy az Olimpia most ott kerül megrendezésre, és hogy több ember van a világon, mint korábban bármikor – a fókusz tudatos lesz ezalatt a rövid időszak alatt, és ez okozza majd a változásokat.

 

 

Vezető váltások        

 

 

A változások folytatódni fognak a pénzügyi piacotokon. Ne essetek pánikba! A világ nem hullik szét, nem ér véget! Ne dugjátok a pénzeteket a matrac alá – hacsak persze nem szerettek rajta aludni – de nem jó energia a pénzen aludni. A világ jelenleg a legelképesztőbb átalakulásokon megy keresztül, aminek ti pont a kellős közepén vagytok. Ó, és ti, - nos ez tényleg globális – de ti, akik az Egyesült Államokban éltek, a valaha létezett legfantasztikusabb választási folyamatot láthatjátok. Megosztok most ebből egy kicsit veletek… de előbb duplán le kell ezt ellenőriznem, hogyha… 

  

Namost, érdekesek a jelöltjeitek. (nevetés, Tóbiás kuncog) Érdekes dolgok zajlanak. Nagy a félelem, bár ennek egy része nagyon is a felszín alatt bujkál. Ó, vannak itt mély félelmek az Anti-Krisztus kapcsán, vannak itt mély félelmek globális összeesküvések kapcsán, és mindezen dolgok kapcsán.

 

Tudjátok ki… Cauldre most kétszeresen is ellenőrzi az információját, de tudjátok ki volt Barack Obama egyik előző inkarnációja? Ezt kérdezem tőletek, és adok némi nyomravezető jelet. Az Egyesült Államok tizenhatodik elnöke Illinois-ból származott, kongresszusi képviselő volt, és az egyik legnagyobb ügyért harcolt, nem csak Amerikában, de az egész Földön. Helyezzétek csak Ábrahám Lincoln képét Barack Obamáé mellé! Látjátok már? Fessetek egy apró kis szakállat Barackra, változtassátok meg Lincoln arcszínét, és már meg is van! Ez az! Ábrahám Lincoln tér vissza Barack Obamaként, hogy segítsen, ne csak ennek az országnak, hanem a világnak is egy új szintre jutni!

 

El tudjátok képzelni mindazt a sok szenvedést és kihívást, amiben Ábrahám Lincolnnak volt része a maga idejében? Voltak, akik harcoltak ellene, voltak, akik fenyegették őt! Ó, igen, a forgatókönyvek most is nagyon hasonlóak – van potenciál politikai gyilkosságra – de ennek nem kell így történnie, igaz? Nem kell. Ennek nem kell drámával vagy krízissel végződnie. Látjátok ez az, ahol bejön a dráma és a félelem. Ennek nem kell így történnie. Ez az entitás visszatér – ó, és ez nem pusztán Barackról vagy Ábrahámról szól, hanem a tudatosságról – ez az entitás visszatér, de látnokok veszik őt körül, olyanok, akik tudatosság munkások, és akik visszahozzák az energiát a Földnek jelenleg, de ez alkalommal nem lesz polgárháború az Egyesült Államokban. Ez a globális beigazítások, az új látomás időszaka, és lesznek, akik haragra gerjednek.

 

Lesznek olyanok, akik Barackot fogják hibáztatni. Azzal fogják vádolni, hogy összeesküdött más országokkal, hogy kiárusítja Amerikát, hogy nem hazafiás, hogy ő az Anti-Krisztus, és, hogy muzulmán, meg minden mással is. De ő azért tér vissza, hogy elhozza az egységet, hogy elhozza az egyensúlyt. Ó, és ő, jut eszembe, nagyon, nagyon spirituális. Ábrahám/Barack besétálhatna most ide, ebbe a terembe most – ebbe a terembe – és itt ülhetne, és értene mindent, és kellemesen érintené minden, amiről mi most itt beszélünk, hiszen a Shaumbra kvalitása nála is ott van.

 

Nem akarok én egy jelöltet sem támogatni. Én…(nevetés, Tóbiás kuncog, Linda azt mondja: Ó igen!) Én nem… egyáltalán van másik jelölt? Kicsoda? (még több nevetés) De ez sem véletlen ám, hogy az egyik jelölt rendelkezik a tudatosság támogatásával és hálózatával – ó, néhányan arról beszélnek, hogy nincs elegendő jártassága, tapasztalata, de ő egy hálózatot hoz – a tudatosság munkások hálózatát. És a másik jelölt pedig, hát ez időnként nagyon nyilvánvaló! Régi Energia, szó szerint és átvitt értelemben is, kedves fickó, de nézzétek csak a dinamikát!

 

Nem gondoljátok, hogy ez előre el lett tervezve, hogy az egyik jelölt körül van véve energiával és szeretettel – Új Energiával és új szeretettel – míg a másik jelölt a nem túl dinamikus vagy izgatott szerepet játssza, talán azért, hogy lehetővé tegye, hogy a fókusz a másik félre helyeződjön? Nem gondoljátok, hogy mindezt a ti látomásotok segített létrehozni? (valaki a közönségből így szól: -„Hűha”) Hűha, ez helyes. Hűha ez fantasztikus. Ez nem 2012-ben történik, ne várjatok addig, mert akkor lemaradtok a partiról! Ez most történik. Ne féljetek! Ne kerüljetek bele ebbe az egyensúlytalanságba! Ez egy elképesztő dolog, és igen, lesznek változások és váltások, és mindezek a dolgok! Ne ragadjatok bele a drámába! Emlékezzetek rá, hogy miért vagytok itt!              

 

 

Visszatérés

 

            Új sorozatunk… új sorozatunk. Egy kicsit elragadtak itt az érzelmek. És ma már korábban elmondtam Cauldre-nek, hogy ebben az évben nem fogom magam visszafogni. (Tóbiás kuncog) Vannak dolgok, amiket meg szeretnék osztani veletek, és amiket el akarnok mondani nektek, és mivel mind ilyen messzire eljutottunk, hamarosan csatlakozni fogok hozzátok. Egyszerűen át fogunk ezen menni. Azok közületek, akik eljutottak egészen eddig, szóval ti vagytok azok, akik – hogy is mondjam – akik már mindent kibírtok, akik bármit el tudtok viselni. (nevetés) Ezért ezt fogjuk tenni.

 

            Ennek a sorozatnak – ez a saját teremtésem – a Visszatérés Sorozat címet adtam. A Visszatérés. Én térek vissza. Az utóbbi pár hónapban szabadidőm nagy részét Sam energiájával töltöttem, újra éreztem milyen is embernek lenni, milyen is életre kelni egy fizikai testben. Visszatérek a Földre. Ez egy választás. Ez egy vágy. Nem azért teszem, hogy megmentsem a világot. Azért teszem, mert megtehetem. Nem azért teszem, mert valami grandiózus és fenséges szerepet akarok eljátszani. Azért teszem, mert imádom ezt. Újra sétálni akarok a Földön. Veletek akarok lenni. Tudni akarom, milyen is visszatérni a fizikai formába.

 

            De nem csak ez fog visszatérni. Ti is visszatértek. Visszatértek ahhoz, akik valójában vagytok. Istenségetek előjön álmából. Előjön a többi birodalomban lévő biztonságos helyéről. Visszatér hozzátok ebben az életben.

 

            Ez nem az, amit gondoltok. Ez nem valami hatalmas és fenséges angyal. Ez nem egy fénycsóva. Ez nagyon egyszerű, tiszta és finom. Nem úgy lesz, hogy bejön, és egyszeriben könnyűvé varázsolja az életedet. Nem ad neked egymillió dollárt. Nem leszel csinosabb. Nem tünteti el a ráncokat az arcodról. Sajnálom. (valaki azt mondja: Hát, ez nagyszerű!) Tudom. (nevetés) Lehet, hogy segít a térdeden, de egy orvos valószínűleg jobb munkát végezne. Az istenség visszajön, hogy csatlakozzon hozzád, hogy visszatérjen hozzád, csak, hogy szeressen téged. Kérhetnél ennél többet? Csak, hogy szeressen téged.

 

            Istenséged visszatér ezekben a legbecsesebb és legnagyobb változást hozó időkben, hogy megossza veled a Földi lét megtapasztalását. Mivel tudjátok, kedveseim, lehet, hogy ez lesz az utolsó létidőtök a Földön. Lehet, hogy egyet vagy kettőt még megpróbálnátok becsúsztatni, de lehet, hogy ez az utolsó, és az istenséged meg akarja ezt tapasztalni. Nem másodkézből, nem az inkarnációidon keresztül, nem az aspektusaidon keresztül. Vissza akar térni, hogy veled legyen, hogy megossza veled ezt a létidőt. Többé már nem kell elszigeteltnek lennie. Nincs szüksége védelemre. Visszatérőben van – visszatér az egészhez.

 

            Azért adtam ennek a sorozatnak a „Visszatérés Sorozat” nevet, mert a részek és a darabkák, a saját lelked teremtései is visszatérőben vannak. Én az aspektusaitoknak nevezem őket – egy elmúlt élet itt, egy elmúlt élet ott, egy sérült, szomorú, összetört rész aspektus, amiket mi „szürke” aspektusoknak nevezünk – most visszatérőben vannak. Ezért van az, hogy oly sokatoknak nagyon élénk tapasztalatai vannak, amikor úgy érzitek, hogy határozottan nem vagytok egyedül, ami azért van, mert ezek az aspektusok visszatérőben vannak. A sötét aspektusaitok azok, akik a leginkább vissza akarnak térni, de nem érezték biztonságban vagy szeretve magukat eddig, de most visszatérőben vannak. Minden visszatér.

 

            Minden visszatér, és amikor ez megtörténik, akkor nem a régi utakhoz tér vissza. Ahogy ezek az energiák visszajönnek és visszatérnek hozzád, minden fejlődik. Spirálisan belép a valódi Új Energiába, és többé már nem részekből és darabkákból áll, többé már nem csupán a részek összessége, hanem az összesnél hatalmasabb. Többé nem lehet majd meghatározni a dualitás szerinti fogalmakkal, mint amilyenek a maszkulin/feminin aspektusok, vagy a fény és sötétség aspektusok, mert ez túllép azon a szükségleten, hogy el legyen különítve. Az Vagy, Aki Vagy.

 

            Minden visszatér hozzád. Milyen elképesztő és csodálatos – azt hiszem ti erre a felelősség szót használnátok. De ez nem az. Ez egy tapasztalás. Ez egy lehetőség arra, hogy az az egy legyél, akihez minden visszatér – az aspektusaid, az istenséged, a teljességed. Rá fogsz jönni, hogy ebben az évben az emlékezeted is visszatér. Nem szükségszerűen a tények és a számok, az emberek nevei és ezek a típusú dolgok, mert az lényegében tovatűnik. Hanem elkezdesz emlékezni arra, hogy miért is jöttél ide, és hogy ki is vagy valójában.

 

            Létezik egy bizonyos – hogy is fogalmazzam ezt meg – szóval létezik egy bizonyos gondolati iskola a mi oldalunkon, és a ti oldalatokon is, hogy ne emlékezzetek egy bizonyos pontig. Ne emlékezzetek arra, hogy kik vagytok, ne emlékezzetek a múltatokra. Tudjátok, ha az összes elmúlt életetekre egyszerre emlékeznétek, akkor leugranátok egy toronyház tetejéről. Ez nagyon, de nagyon nehéz lenne, mert elárasztana titeket az a sok-sok tapasztalás, amit nehéz lenne kezelnetek. De most, ebben az Új Energiában ezek visszatérhetnek, és nem kell, hogy magukkal hozzák a sérült, sebzett, megtört vagy sötét energiáikat. Egy új módon térhetnek vissza.

 

            Azért adtam ennek a „Visszatérés Sorozat” elnevezést, mert a Földön az energiák szintén visszatérőben vannak. Az isteni energia visszatér magába a Földbe, ahogy Gaia eltávozik. A Föld Istenisége és mindannyiótoknak az Istenisége a Földdel való szerepetekben szintén visszatér.

 

             A tudat – általánosságban szólva az emberiség isteni tudata – visszatérőben van.

 

            Az arra való emlékezés - a Föld gyökér tudatában - hogy a Föld miért is került megteremtésre elsősorban – ez is visszatérőben van.

 

            Az angyali családok felébredőben vannak, ők is visszatérnek ahhoz az energia mozgáshoz, ami már hosszú eonok óta nem létezett.

 

            Most minden visszatérőben van.

 

            Ez most másmilyen lesz, mint korábban, mert amikor a dolgok visszatérnek az Otthonhoz, vagy a Mostba, amikor visszatérnek, és meleg fogadtatásban részesülnek, és biztonságban vannak, akkor nem a sebeiket és a sebesüléseiket hozzák vissza magukkal, hanem a bölcsességet és az elfogadást. Tehát ezért kereszteltem el ezt a sorozatot a „Visszatérésnek.”

 

 

             Az ellenőrző lista

 

            Lenne itt egy pár gyors pont… és itt most nevetnem kell, mert emlékszem, hogy amikor először gyűltünk így össze, milyen nehéz is volt akkoriban mozgatni az energiát. Olyan nagy volt az ellenállás, és ez annyira nehéz volt, most pedig olyan nagyon gyorsan tudjuk áramoltatni ezt az energiát. Valóban az energia mestereivé váltok.

 

Át akarok venni egy gyors ellenőrző listát mindegyikőtökkel – ez a ti listátok. Ez most történik – a Földön végbemenő leghatalmasabb változások. Ez nem az idők vége, hanem az idők kezdete. A változások nehezek, tehát most kivétel nélkül mindegyikőtökkel át akarok venni egy ellenőrző listát. Megkértelek titeket, figyelembe vettétek ezt mostanában? Akkor most fussunk át rajta!

 

Elsőként jöjjön a fizikum – rendszeresen táplálod a testedet? A tested a legalacsonyabb hullámhosszokat fogadja be, a legalacsonyabb szintű tudati energiákat, amiket érez. Érzed ezt a csontjaidban, a bőrödön. Érzed ezt az emésztő rendszeredben. A legtöbbeteknek fizikai dolgai jelentek meg az utóbbi pár hónapban, és azon tűnődtök, hogy mi ez az egész. Mivel a fizikum magába szívja a körülöttetek lévő világ változásainak az energiáit, ez nem rólatok szól. Ez nem a tiéd. De a test magára veszi azt, és eltárolja egészen addig, amíg te, a saját templomod mestere azt nem mondod: -„Többé már nincs erre szükségem!”

 

Elengedheted azt a légzésen keresztül. Elengedheted a könnyed, nem megterhelő gyakorlatokon keresztül. És ezt most aláhúzom, mert a múltban néhányan megkínoztátok magatokat ezek alatt a fizikai gyakorlatok alatt, és a testetek bizony nem ezt kéri tőletek. Könnyed gyakorlatokat kér. Jó, egészséges energia mozgatást és áramlást, ami lélegzésre késztet titeket. A folyadék ivása különösen fontos most a testetek számára. Segít kiöblíteni azoknak az energiáknak a nagy részét. Bizonyos értelemben olyanok vagytok, mint egy mágnes. Magatokhoz vonzzátok ezeket az energiákat, amik aztán leülepednek a testedben. De erre semmi szükség.

 

Tehát légzés, és a test táplálása. Mit értek ezalatt? Egy jó masszázst. Az jó. Ez nem csak a masszírozásról szól, hanem arról, hogy tegyél valamit magadért.

 

Azt egyél, amit valóban kedvelsz. Az egyik legnagyobb oka annak, hogy a testednek fájdalmai vannak az, hogy belemész ezekbe az értelmetlen és fura diétákba, amiket valójában nem is kedvelsz. A tested nem kedveli ezeket. Miért csinálod? Azt add a testednek, amit az kedvel. Ne aggódj többé azon, hogy túlságosan elkényezteted magad, vagy azokon a fura dolgokon, amiken a múltban aggódtál. A tested tudja, hogyan tisztítsa ki magát, ha hagyod. Tehát tápláld a testedet. Etesd meg azzal, ami kedvedre való, és ami a testednek is a kedvére való.

 

Legyél a testeddel a vízben, legyen az egy fürdés, vagy akár az óceánban, vagy egy tóban – vízben – esetleg adj hozzá sót is, ha eleve nincs már benne. A természetes só segíti a méregtelenítést. Ezek nem a te mérgeid, tehát ne birtokold azokat! Ne őrizgesd azokat! Ne tápláld őket! Mindezt csupán a körülötted lévő világból veszed fel, és ez csak erősödni fog a Föld változásai következtében. Tehát legyél biztos benne a listán szereplő dolgok között, hogy táplálod-e a fizikai testedet? Hagyd ezt abba, hogy nem kedveled a testedet. Hagyd ezt abba, hogy azt kívánod, bárcsak máshogy nézne ki. Tápláld! Fogadd el pontosan olyannak, amilyen!

 

Tudom, hogy egy páran azt fogjátok enni, amire már régóta vágytok. Ma éjjel el fogtok szaladni: „Tóbiás engedélyt adott!” Abszolút! A tested tudja, hogyan kezelje a chipset. (nevetés, Tóbiás kuncog) Á, egyikőtöket elkaptalak! A tested tudja, hogyan kezelje a forró tejkaramellás fagylaltot! Tényleg tudja, és megmondja majd neked, hogy mikor kapott eleget belőle.

 

Beveszitek az összes orvosi cuccot, pedig tudjátok, azt kell, hogy mondjam, hogy most elfogulatlan és nyílt leszek. Várom a számot Saint-Germaintől, ő imádja a számokat, - szóval azt mondanám, hogy mindannak, amit mondanak nektek a testről, a koleszterintől kezdve a fogkőn át, a szívről és a zsírról, és mindezekről a többi dolgokról, szóval mindennek a 83 %-a csak azt a célt szolgálja, hogy eladjanak neked egy terméket. Vagy talán van olyan dolog, amihez nem társítanak egy terméket? Még abban az esetben is, amikor a termék csupán egy szervezethez tartozik, vagy egy életstílust akarnak megvetetni veled. Ez a te tested. Tudja, hogyan kezelje azt a homoktortát, amin éppen gondolkodsz. (nevetés) Tudja, hogyan kell bármit is kezelni. 

 

Tápláld a tested! Mert szükséged lesz rá, nagyon is szükséged lesz rá. Akkor most átugrok a lista következő témájára, mert ez nagyon szorosan kapcsolódik – a bőség. Szükséged lesz a bőségre ebben az elkövetkezendő pár évben. Szükséged lesz rá. Akarni fogod majd. Néha bizony kemény lesz odakint. Ez egy világra szóló változás lesz. A bőség olyan lesz számodra, mint egy pehelypárna. Miért is aludnál a fejed alatt egy sziklával, amikor egy pehelypárnára is hajthatod azt?


            Amennyiben még mindig problémáid vannak az elmúlt életbeli eskütételeiddel, fogadalmaiddal, ha még most neheztelsz arra, akinek van pénze, azért mert neked nincs, akkor lépj túl ezen úgy, hogy most azonnal kezdd el! Már eleget beszéltünk erről! Már végeztünk ezzel… nyilvánvaló, hogy Saint-Germain bejött. (nevet a közönség és Tóbiás is) Azt mondja, hogy meglehetősen finom vagyok veletek ezzel kapcsolatban!

 

Shaumbra, fogadjátok el a bőséget az életetekben mindenféle módon – pénz, barátok, források, eszközök, pszichikus képességek, egészség, szeretet terén – mindenhogyan. Szükségetek lesz rá. Néha bizony nehéz lesz odakint. Lesznek olyan emberek, akik megőrülnek, akik vad és őrjöngő dolgokat fognak tenni. A félelem energiája ott fog ólálkodni, akárcsak a kígyó a talaj mentén, és megpróbál majd magához csalni és elcsábítani titeket. Ne vegyétek ezt be! Az nem a tiétek!

     

A bőség segíteni fog egyensúlyba hozni a dolgokat, és ennyi. Ez nem arról szól, hogy meggazdagodj. Ha bármit is felírnék az ellenőrző listátokra, akkor az az egyensúly lenne! Sokan nem vagytok egyensúlyban a bőség terén. És azt mondjátok: -„De én nem tudom, hogyan teremtsek bőséget!” Nos, akkor nem is fogod tudni! Mi lenne, ha azt mondanád: -Elfogadom a bőséget. Pont. Majd engedd el! Ne gondolj rá többé! De vedd komolyan, amikor ezt kijelented! Többé ne aggódj a szó szerinti dolgok miatt! A bőség a legfurcsább, legkülönösebb és a legjobb utakon jön el hozzád. Ha megpróbálod azt kieszelni, megtervezni, és ezeken pörögsz, akkor le fogsz róla maradni. A bőség az életed részévé válhat. Csak fogadd el! Pont. És ne helyezz egyetlen „de”, „és” „ha” szócskát se mellé, vagy azt se, hogy „nem tudom, hogyan tegyem”, és semmi ehhez hasonlót se helyezz rá! Szükséged lesz rá!

 

Térjünk rá a lista következő pontjára – mentális egyensúly. Ez nagy dolog, mentális egyensúly. Miközben a változás alacsonyabb vibrációs energiái a testedre gyakorolnak hatást, a változásnak és a tudatnak vannak olyan igen magasan hangolt energiái, amik az elmédre gyakorolnak hatást. Elméd rendelkezik ezeknek a Régi energiás módokon való érdekes elfogadásával, és ez kihívások elé állít téged. Jelenleg is magadra veszed a Kínában, Indiában lévő energiákat, a világban lévő olyan energiákat, amelyek tele vannak éhezéssel és szegénységgel. Magadra veszed őket, csakúgy, mint ahogy egy rádió is felveszi a környező rádió hullámokat.

 

De te egy mókás dolgot teszel. A sajátodként fogadod el mindezt. A saját márka nevedet és a saját lenyomatodat helyezed rá, és ezzel játszol az elmédben. Ez valami olyan, amire az elme hosszú idővel ezelőtt lett tervezve, programozva, de most már engedd ezt el! Engedd el!

 

A külső energiák bombázásának folyamatos, állandó áradatában állsz, és az elme hajlamos lesz ebből valamennyit magára venni – a tested mást vesz magára – engedd el ezeket! Hagyd, hogy keresztül áramoljanak rajtad! Ez már szinte egy önző, énközpontú játék, amit az emberek játszanak, és amit a Shaumbra játszik, és úgy tesz, mintha az az energia a sajátja lenne, úgy tesz, mintha azzal kezdenie kellene valamit. Magatokra veszitek azt, aztán meg megőrjítitek vele magatokat az elmétekben. Engedjétek ezt el! Ó, néha bűntudatot éreztek az elengedés kapcsán! Azt gondoljátok nagyobb felelősséggel kellene bírnotok és meg kellene hogy vívjatok ezekkel az energiákkal. Hát nem! Mindössze azt érzitek, ami a körülöttetek lévő világban zajlik.

 

Azért vagytok itt, hogy egy nagyon különleges munkát végezzetek – és ez a ti választásotok szerint –már zajlik is. Ha beleragadtok a mentális dilemmába és egyensúlytalanságba, az nagyon, de nagyon meg fogja ezt nehezíteni. Tehát mit tesztek akkor? Vesztek egy mély lélegeztet! Csak azok a dolgok tartoznak hozzátok, amit választotok! Amennyiben érzitek ezt az állandó párbeszédet, ezt az állandó csevegést, ezt az állandó egyensúlytalanságot, kérdezzétek meg magatoktól: -„Miért ragaszkodok ehhez?”

 

Néhányan depresszióval küzdötök. Az nem a tiéd. Van egy részed, ami imád ezzel játszadozni. Ez egy játékot nyújt neked. Menj, és vegyél magadnak valamit helyette – tudod, vannak ezek a dolgok, amiket összenyomsz a kezeddel, ezek az idegesség elleni energia labdák. Vedd meg magadnak David McMaster új játékát, amit ki fog fejleszteni – hogy azzal foglald el magad. Néha csak azért hozzátok ezt be az életetekbe, hogy valamivel elfoglaljátok magatokat. Egyfajta érzelmi és mentális keresztrejtvény játékot játszotok, de ezek nagyon bonyolultak. Ezek nem a tieid.

 

Az elméd imádja a mentális dolgok végzését. A mentális dolog lehet például valaminek a megépítése, a számítógépen végzett munka, egy könyv olvasása – ezek a típusú dolgok. Engedd ezt meg neki időnként, de többé már ne arra használd az elmédet, hogy eltompítsa az érzések, az érzelmek és a változások energiáit. Tisztítsd meg ettől az elmédet!

 

Akkor folytassuk a listánkat tovább! Lesz itt egy tényező, egy idő hajlítási tényező, amin keresztül fogtok menni. Ne hagyjátok, hogy ez kiborítson benneteket! Nem akarok most ennek a hosszú fizikájába belemenni, és ti sem akarjátok, hogy ezt megtegyem, ugyanakkor mindezidáig lineárisként tekintettetek az időre. Pedig az nem az. Pusztán a linearitás illúziójával bír. De ez az illúzió most ugyancsak változóban van, amit éreztek is időnként, és ezt nem ledöngölésnek szánom, hogy a dolgok őrültnek tűnnek az idő perspektívájából. Arra használjátok az időt, hogy leföldeljétek magatokat ebben a valóságban, de mivel ez most változóban van, nagyon földeletlennek fogjátok magatokat érezni. Horgonypontként használjátok az időt, ezért most arra kérlek titeket, hogy erről az ellenőrző listátokról engedjétek el ezt a horgonyt! Nem kell, hogy a horgonyotok az idő legyen, és ha továbbra is megpróbáltok ehhez ragaszkodni, akkor az nagyon, de nagyon nehéz lesz! Akkor állandóan kellemetlenül fogjátok érezni magatokat – ez nem döngölés! (nevetés)

 

A horgony, és talán ez nem is jó szó erre, hanem az alap, az a Most pillanata. A Most pillanata független minden időtől, minden órától, és mindezektől a dolgoktól. Lecserélhetitek az időt a Mostra. Ez sokkal, elmondhatatlanul nagyobb egyensúlyt hoz majd nektek. 

 

A következő dolog a listán – a kreativitás. A kreativitás nagyon jelentős, és sokan megalázkodtok, amikor ezt mondom, mert úgy gondoljátok, hogy ti nem vagytok kreatívak. Engedjétek ezt el! Egy teremtő számára fontos, hogy kreatív legyen! Ez egy természetes állapot. Nagyon fontos számotokra most, hogy tegyetek valami kreatívat, legyen az bármi. Ez nem azt jelenti, hogy best-seller könyvet kell írnotok, vagy hogy el kell, hogy készítsetek egy YouTube videót, és semmi ilyesmit nem jelent. Mi az, ami számodra kreatív?

 

Amikor megengeded magadnak, hogy kreatív legyél, az egy másfajta energiát indít be a bensődben. Ez egyensúlyban tartja az elmét, hiszen amikor nem vagy aktívan kreatív, az elméd olyankor hajlamos kibilleni az egyensúlyból. Tegyél kreatív dolgokat – építs valamit, írjál valamit, fess valamit, énekelj – tégy bármit – de ez most elképesztően fontos, hogy rendszeresen tegyél kreatív dolgokat. Magadért tedd, és ne másokért, csak magadért! Teremts valamit, ami mozog és kiterjed – ez most egy nagyon fontos energia.

 

Most egy kreatív kihívást állítok a zenei hajlammal rendelkező Shaumbrák elé! Szeretném látni… szeretném – Most itt Cauldre-vel beszélek, és természetesen ő nem bírja, amikor így beszélek hozzá – de szeretném látni, hogy a Shaumbrák, egyedül vagy többen megírják a Visszatérés Dalát. A Visszatérés Dalát. Azt a gyönyörűséges dalt, ami az önmagadhoz való visszatérésről, az otthonhoz való visszatérésről énekel. Ez egy Shaumbra dal lesz. Szeretném, ha a Shaumbrák a világ minden részéből elhoznák a Visszatérés dalukat, és előadnák azt legutolsó napomon – július 19-én. Igen, szeretném, ha a Shaumbra közösen kiválasztaná azt az egyet. Szeretném, ha az előadásra kerülne. Nos, akkor tehát legyetek kreatívak! Tegyetek valamit!

 

Az ellenőrző lista következő tétele – hát egy ez egy kissé ellentmondásos! Vannak közöttetek olyanok, akik nagyon lefoglaljátok, és elterelitek magatokat azzal, hogy túl keményen dolgoztok. Csak dolgoztok és dolgoztok, meg dolgoztok és dolgoztok, ami nem más, mint egy kifogás arra, hogy elfussatok magatok elől, az elől, akik vagytok! Meg van a munka, és meg van az élet ideje! Meg van annak az ideje, amikor mindezeket a mindennapos rutin, emberi teendőiteket végzitek, ugyanakkor meg van az ideje a puszta életnek is! Namost, a valódi mester ezt a kettőt összekombinálja. Ez többé nem működik így! Többé már nincs elterelés, csupán állandó győzedelmes felfedezés van, bármit is tegyél!

 

Látom, hogy nagyon sokan a munkátokba temetkeztek. Ezzel mindössze elterelitek magatokat. Ezzel csak elfuttok. És – hogy is mondjam csak – a mellkasotokat döngetitek. Mindenkinek azt mondjátok, hogy ti milyen sokat és keményen dolgoztok! Na se engem, se Saint-Germaint nem tudjátok ezzel bolondítani! Mi tudjuk mit tesztek. És még becsületesnek és igaznak hiszitek ettől magatokat. Akkor most szánjatok időt magatokra! Szánjatok időt – az időt félretéve – a játékra! Csináljatok valami olyat, amit már régóta nem tettetek, és amire már régóta vágytok. Egyszerűen csak tegyétek meg, és fejezzétek azt be, hogy a munkát hozzátok fel kifogásként az élet elkerülésére!

 

Aztán ott a másik részetek, ami pont ennek az ellenkezője, vagyis, hogy lusták vagytok! (nevetés) Ezért is mondtam, hogy ez ellentmondásos. Ott ücsörögtök a karosszéketekben. Azok számára mondom, akik nem Észak-Amerikában élnek, hogy ez az a ronda, kényelmes állítható támlájú karosszék. Abban ücsörögtök, miközben frusztráljátok magatokat. Annyira lusták vagytok. Elgondoljátok, hogy megtesztek bizonyos dolgokat, de mégsem keltek fel abból a kényelmes székből. Amikor ezt teszitek, akkor az elmétekben vagytok, olyankor nagyon filozofikusak vagytok, és hajlamosak vagytok másokat kritizálni, mivel azzal, hogy rájuk zúdítjátok a kritikát, az ő teljesítményükre, az ő képességeikre, ez megerősíti azt, hogy ti továbbra is ott ücsöröghessetek abban a hatalmas, zsíros széketekben, és továbbra se tegyetek semmit. Ezért aztán rájuk lövöldözitek az érzelmi golyóitokat, de amit valójában tesztek, az nem más, minthogy féltek azt magatok megtenni. Szálljatok már ki abból a karosszékből, és tegyetek valamit! Szálljatok ki abból a szélből, máskülönben majd mi besegítünk annak a széknek az összetörésében! Kilazítjuk a csavarjait és teszünk még egy pár más dolgot is vele.

 

Eljött az idő! Nem öt év múlva fog elérkezni. Ez pontosan most történik, és ti ezt nem lesztek képesek értékelni, ha továbbra is abban a hatalmas, ronda karosszékben ücsörögtök. Tegyetek valamit! Fejezzétek be a dolgok miatti panaszkodást! Fejezzétek be mások kritizálását! Szállj ki onnan, és tegyél valamit! Az majd beindítja az energiát! Az majd kiszed téged az elmédből! És akkor végre újra élni fogsz majd.

 

A következő dolog az ellenőrző listán: - a nagy kép. Mindig, mindig most – mindig állj hátrébb! Lássátok a nagyobb képet! Mi az, ami történik? Gyakran könnyű beragadni az aprólékos részletekbe és a félelmekbe! Mi az, ami jelenleg zajlik a világban? Mi az, ami az energiával történik?

 

Ez olyan könnyű. Bementek a fejetekbe, és jól megbonyolítjátok a dolgokat, de mi az, ami valójában történik? Ez szó szerinti. Kiléptek a régi energiából, a kőolajból, és beléptek az Újba. Mi történik a politikában? A nagy kép az, hogy a világ változóban van. Többé nincs elszigetelődés. Többé nem arról van szó, hogy egy pár ország uralja a hatalmat. Ez a hatalom elengedéséről szól. Ez a Mennyországnak a Földön való megteremtéséről szól, bár az odajutás néha pokoli lehet! (Tóbiás kuncog)

 

Mindig a nagy képet lássátok, különösen akkor, amikor érzed a dráma csapását, amikor az közeledik, és magával ragad, amikor azon tűnődsz, hogy mi történik a világgal – „Szét fog esni?” – az a nagy kép időszaka. Arra bátorítom a Shaumbrákat, hogy a technológiátokon keresztül osszátok meg egymással a nagy képet! Menjetek fel az internetes fórumaitokra, és használjátok mindazokat az eszközöket, amik a rendelkezésedre állnak. Oszd meg a nagy képre vonatkozó látomásodat arra vonatkozóan, hogy mi miért történik! Mindig maradjatok meg az egyszerűségnél! Soha ne vádaskodjatok!

 

Egy elképesztő időszakban éltek most a Földön! Ez egy fantasztikus időszak, amiben választásotok által vagytok jelen! Az emberek többsége nem feltétlenül tudatos választás által van itt, hanem újra itt találták magukat! Hirtelenjében újra fizikai testben találták magukat. A ti esetetekben nem erről van szó! Ti magatok választottátok azt, hogy most itt legyetek. Felemeltétek a kezeteket, előre léptetek, és azt mondtátok: -„Itt akarok lenni a Földön a változás ezen időszakában! Ösztönözni akarom a tudatosságot!”

 

A következő, és egyelőre a legutolsó dolog a listán – te tanító vagy? Ez nem azt jelenti, hogy ki kell állnod egy osztály elé. Ez nem azt jelenti, hogy könyvet kell írnod. És egyáltalán nem hittérítést jelent. De te Szabvány és példa vagy a többi ember számára?

 

Azt mondtátok, hogy ez az az egy dolog, amit mindenekfelett meg akartok tenni: hogy visszatérjetek a Földre a változás ezen időszakában, és példává, Szabvánnyá váljatok! Ezt megtehetitek minden egyes nap minden egyes pillanatában, azáltal, hogy a testetekben vagytok, azáltal, hogy igazságotok szerint éltek, azáltal, hogy szeretitek magatokat. Ilyen egy tanító!

 

Akár arra kérnek, hogy állj ki egy színpadra, és ott beszélj, akár létrehozol egy blogot az interneten, akár arról van szó, hogy pusztán csak magaddal hordozod a Szabvány energiát, amikor elmész vásárolni, amikor a családoddal vagy – hiszen ezért jöttél ide. Nem pedig azért, hogy beleragadj a drámába, hogy elvesztegess egy életet, és hogy beragadj a fejedbe!

 

Tanítóként, ösztönzőként jöttetek ide, és ennek most elérkezett az ideje! Nem öt, négy vagy három év múlva fog elkövetkezni. Ez már most történik. És ennek tényleg látni fogjátok a példáit ebben a hónapban!

 

 

És ez így van!                             

                     

(Fordította: Telegdi Ildikó)

 

 


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403 

     

Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó