VISSZATÉRÉS SOROZAT:


10. SHOUD: „ A felhasználó elfogadja a teljes felelősséget” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában


Kérdések és válaszok

Elhangzott a Bíbor Körben,

2009. május –2-án


www.crimsoncircle.com
És ez így van. Nem akarom lerövidíteni a zenét, de sok a kérdés, és túl kevés az idő. Készen állunk a kérdésekre, de előtte még szeretnék megjegyezni egy pár dolgot.


Az apró betűs rész egyik területéről van szó. Amikor azt mondod: - „Igen, teljes mértékben én vagyok az életem teremtője!” – amikor felvállalod ezt a felelősséget, amikor abbahagyod mások vádolását, illetőleg a saját részeid feletti vádaskodást, és teljes mértékben a Jelenlét Pontjában tartózkodsz, akkor támadhat egy érdekes reakciód. Megállhatsz, és vethetsz egy pillantást az életedre, majd azt mondhatod: -„Nem tetszik, amit itt látok.” Azt hiszem az embereknek van erre egy szavuk, amit Sam is elkezdett használni: -„Ez szívás.” (nevetés) Ó, igen, időről-időre nagyon csúnya szavakat vesz a szájára.


Tehát így is fogalmazhatnátok: -„Nagyon nem tetszik, amit látok, és egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ezek után itt is akarok-e maradni. Ez nagyon sivárnak tűnik. Nem lehetek jó teremtő, és talán itt az ideje, hogy elhagyjam ezt a földi síkot. Talán csak be vagyok ragadva az apró kis teremtéseimbe. Talán ez nem a többiekről szól, csak arról, hogy nem végzek jó munkát.”


Érzékeltük ezt az érzést sok Shaumbránál, ezért ma fel is hozzuk ezt a témát. Állj meg egy pillanatra, mielőtt bármilyen nagy döntést is hoznál – természetesen mindig szívesen látunk itt a mi oldalunkon – de állj meg, mielőtt meghoznád ezt a döntést! Te szokványos felbontásban látod az életedet és a teremtéseidet. Még nem léptél bele a magas felbontású életbe! Ez pedig akkor indul el, amikor tényleg te vagy a teremtő és elfogadod a felelősséget. Amikor tényleg elkezdesz játszani azokkal az energiákkal – és ezek roppant játékosak – és amikor elkezded behozni az Új Energiát, ez az a pont, amikor egy magas felbontású életet kezdesz majd élni.


Tehát annak ellenére, hogy ez időnként kopárnak és sivárnak tűnik, vagy lehet, hogy befrusztrálod magad a saját éned kapcsán, állj meg egy pillanatra, mert sok új dolog vár a bejövetelre… ami ott kint várakozik, és akkor fog bejönni, amikor készen állsz arra, hogy valóban teremtőhöz méltó életet kezdj élni.


És most adnék egy kis lábjegyzetet a következő havi Shoudunk témájához. Az egyik dolog, amiről beszélni szeretnék veletek az az, hogy hogyan és miért szabotálod magad az életedben. Ez lesz azon rendkívül lényeges pontoknak az egyike, aminek a megértésére szükségetek lesz a továbblépésetekhez.


És akkor most kezdődjenek a kérdések!


KÉRDÉS SHAUMBRA 1: (Linda olvassa az internetről) Sok szempontból jó életem van. Mostanáig anyagilag is viszonylag tisztességes volt a helyzetem, nem volt rosszabb, mint bárki másnak. Egyszerűen mostanában azt érzem, hogy nem él bennem szenvedély semmi iránt. Tudom, hogy mit mondtatok erről nekünk, de már évek óta nem érzem ennek a jelenlétét. Ez az én egyéni folyamatom részét képezi, vagy pedig része egy kollektív dolognak? Tudom, hogy könnyű azt mondani, hogy valaki egyszerűen nem hoz választást, de a múltban mindig volt bennem egy vágy valamire, és arra alapozva hoztam meg a választásaimat. De most úgy tűnik, hogy semmilyen tiszta vágyam sincs. El fog ez múlni?


TÓBIÁS: Valóban. Rövidre fogom a válaszokat, mert Cauldre ragaszkodik hozzá.


LINDA: Remélem is!


TÓBIÁS: Valóban. Most a múlt hónapban megbeszéltekre hivatkoznék. A szenvedély egy másik helyen van. Kapcsolódj vele egy másik helyen. Visszatérsz… érzed a bensődet, ami nagyon jó, de erre azt kérdezed: -„Hol a szenvedélyem?” Kapcsolódj vele egy másik helyen! Az abszolút ott van. Nagyon, de nagyon sok szenvedély létezik, és itt most nem akarok ebbe belemenni, de a lényeg az, hogy egy másik helyen találod azt meg. Úgy is lehetne ezt mondani, hogy tágítsd ki a horizontjaidat, mert az vár rád. Legyél türelmes, és lélegezz sokat! Egy kissé türelmetlen vagy. Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 2: (egy nő áll a mikrofonnál): Szia Tóbiás! Most fejeztem be az új weboldalam, aminek a neve: szívgyógyítótechnika.com, és….


TÓBIÁS: Mi az a szívgyógyítótechnika.com?


SHAUMBRA 2: Aha! (kacarászik) És…


TÓBIÁS: Megpróbálok neked itt némi marketinget kínálni.


SHAUMBRA 2: Ebben a hónapban ott akartam lenni a Shaumbra „rakétakilövő állomáson!”


TÓBIÁS: Valóban.


SHAUMBRA 2: De nem ezt teremtettem. Tehát a kérdésem hozzád az lenne… tulajdonképpen két kérdésem van. Még mindig vannak bennem régi bűzös programok, amik megakadályoznak abban, hogy megteremtsem azt, amit szeretnék?


TÓBIÁS: Valóban. Ez egy kitűnő kérdés, mert hatalmas különbség van aközött, hogy megteremted az életed, vagy pedig apró kis döntéseket hozol, amikre elvárásokat helyezel. Na most, ki ne mondaná azt, hogy ez a weboldal attól még nem lesz energetikailag nagyon is sikeres sokféle úton-módon? Ez nem függ a Shaumbra „rakétakilövő állomástól”.


A probléma akkor jelentkezik, amikor megpróbálsz elvárásokat helyezni a teremtéseidre, amikbe benne foglaltatnak más emberek, és itt ebben az esetben te sok-sok embert foglaltál ebbe bele. Tehát azt próbálod mondani, hogy te… el akarod ezt képzelni, vagy hogy ez az amit akarsz, de – de ahogy ezt már elmondtuk a leckéink egyikében, amikor még a leckéket adtuk nektek – fessetek széles ecsetvonásokkal! Ne aggódj a részletek miatt! –„Akkor ez most bekerül a Shaumbra rakétakilövő állomásra? Vagy ez a személy akkor most el fog jönni, és megbeszélünk egy időpontot? Vagy meg fogom kapni azt a bizonyos tőkét?” Ezek helyett, tartsd ezt szélesre tárva, olyan nagyon szélesre tárva, hogy még csak az se foglalkoztasson, hogy hány ember látogat el a weboldaladra.


Kihelyeztél egy teremtést. Szabadulj meg az elvárásaidtól – „Sikeres lesz ez a weboldal?” – mert tudod, van valami még a weboldaladon is túlmenően. Tehát ráhelyezed az elvárásaidat arra a bizonyos teremtésre, ugyanakkor meg itt, a vak oldaladon nem látod, hogy lesz egy másik születés is a weboldalad eredményeként – egy nagyobb potenciál, valami sokkalta több, ami hogy is mondjam csak, körülöleli és beteljesíti a lélek énedet. Tehát ez egy jó lecke mindegyikőtök számára. Ne ragadjatok bele a részletekbe, és ne kezdjetek beleveszni az elvárásokba, különösen akkor, amikor ebbe más emberek is benne foglaltatnak.


Valódi teremtőként elkezded megérteni, hogy azáltal, hogy kihelyezel magadból egy teremtést, az más dolgokat is megteremt körülötted. Itt kezdődik a móka, és a szó szoros értelmében Adamus is ide fog elvezetni sokatokat, hogy megértsétek, hogy is működik valójában, ténylegesen a teremtés. Tehát azt javasolnám, hogy a vak oldaladra is vess egy pillantást, mivel van egy pár másik dolog is, ami ennek a weboldalnak az eredményeképpen történik meg.


SHAUMBRA 2: Ó, köszönöm! Ez jó hír! A második kérdésem nagyon rövid, a lányomról szól. Én az Új Energiát választom, ő viszont úgy dönt, hogy a Régi Energiában kíván maradni, és alkohollal, meg receptre felírt drogokkal gyógyszerezi magát.


TÓBIÁS: Valóban.


SHAUMBRA 2: Tehát azt szeretném megkérdezni, hogy látsz-e valami potenciált a változásra?


TÓBIÁS: Elsősorban azt kérném tőled, hogy teljes mértékben tartsd őt tiszteletben. Ez egy bámulatos teremtés – ami nem annyira mókás a létező és a környezete számára időnként, de attól még egy bámulatos teremtés. Ez az, amit már évekkel ezelőtt mondtunk, hogy vannak olyan emberi alakot öltött angyalok, akik szeretnek elmenni a végletekig, csakhogy megtudják, milyen messzire is lehet ezzel elmenni. Hogy eljusson a sötétség legmélyére, csakhogy megtudja, hogy milyen mély is az valójában. Ez abszolút a részét képezi az utazásának. Ez nem egy téves fordulat. Néha ez nagyon is szándékos, és most, ahogy nézegetem a te életekből álló könyvedet, látom, hogy te magad is megtetted ezt egy párszor! (nevetés)


Ami itt nagyon lényeges az, hogy őrizd meg a saját egyensúlyodat és szuverenitásodat, mert ez egy életvonal a számára, és csak tőle függ, hogy egyáltalán úgy dönt-e, - és ha igen, akkor mikor - hogy ki akar-e ebből szállni. Te egy Szabvány leszel, és az, aki fenntartja azt az egyensúlyt. Tehát abszolút… szeretném, ha felhívnád őt, vagy menj haza, és találkozz vele, és mondd el neki, milyen fantasztikus teremtő!


SHAUMBRA 2: Köszönöm.


TÓBIÁS: Valóban.


KÉRDÉS SHAUMBRA 3: (Linda olvassa az internetről) Mi a helyzet az influenzával? Miért pont Mexikó a kiváltó pont, és mi fog ezzel történni? Van esetleg valami olyan, amit nekünk is figyelembe kellene vennünk?


TÓBIÁS: Ezt Adamus említette az egyik legutolsó Shoudja alkalmával itt a Bíbor Körben, amikor arról beszélt, hogy mik fognak történni a világban a pénzügyi válságon túlmenően, beszélt a politikai káoszról, az utcai felkelésekről, és mindezekről a dolgokról. Na akkor említette a széles körben terjedő kórt is. Ez – egyébiránt – nem a nagy kór. Ez a kicsi. És hogy mi történik ezzel… hát terjedni fog, el fogja végezni a dolgát, de amit ez valójában tesz – és ti ezt mind tudjátok, nem nekem kell erre megadnom a választ – építi a tudatosságot.


Ez éberré teszi a kormányokat, a médiát és az egészségügyi intézményeket, mert lesz még egy vagy esetlegesen kettő ilyen széleskörűen és gyorsan terjedő… nem kell ennek feltétlenül influenzának lennie, de az egy jó módja ezeknek a dolgoknak a terjesztésének. Ez egy… ugyanúgy, ahogy ez egy fizikai vírus, egyben egy tudati vírus is. Ahhoz hasonlatosan ahogy ez egy olyas valami, ami megbetegíti az embereket, egyben a tudatosságot is megváltoztatja. Az emberek ezt választják, hogy ez így következzen be. Ennek nem kellene ezen a módon történnie, de ez változtatja meg a világot.


És hogy miért pont Mexikóból indult ki – nem azért, hogy itt most kiemeljük vagy kiszúrjuk Mexikót, ugyanakkor fellelhető volt ott egy gyengeség. De Mexikóban érdekes a dinamika. Rendkívül erős energiák vannak arrafelé, amiről ti is tudtok – korrupció, erőszak, gyűlölet – ugyanakkor ott van az ezzel ellentétes energia is – nos, ne is nevezzük ezt ellentétesnek vagy szembenállónak, hanem hívjuk ezt egy másik energiának, ami keresi a megoldást. És ez nem sok országban van meg így. Lehet, hogy van egy nagyon negatív, de nem kell ahhoz valami ilyennek bekövetkezni ahhoz, hogy az megteremtse az egyensúlyt, vagy az átjárót. Tehát különösen azok a Shaumbrák vagy fénymunkások, akik Mexikóban végzitek a munkátokat, ti vagytok azok, akik lényegében elhozzátok a változások potenciálját a mostani ottani történések kapcsán.


Tehát amit jelenleg láttok az, hogy ez elterjed az egész világon, és ez továbbra is terjedni fog, és több média és kormány figyelmet fog magára vonni, mint lényegében magát a betegséget, a kórt és az emberek halálát, mert ez a felkészítő a következő járványra, és esetlegesen a még azt követőre is. Tehát vegyetek egy mély lélegzetet, és áldjátok ezt meg, mert ez pontosan azt teszi, amit tennie kell.


KÉRDÉS SHAUMBRA 4: (egy nő áll a mikrofonnál): Hello Tóbiás! Nagyon kemény év áll mögöttem. A 23 éves fiamat megölték úgy egy évvel ezelőtt, és rengeteg lélek kutatáson mentem keresztül, hogy megpróbáljak értelmet keresni a totál értelmetlenségben. Lényegében, spirituális értelemben véve megőrültem. Tudod, szeretném elhinni, hogy létezik élet a halál után, de nem jutok ezzel semmire, nem kapcsolódom senkihez, nem látok egyetlen jelet sem. Kérdésem az lenne, hogy miért történt… tudod, hogy miért halt meg ilyen fiatalon, amikor olyan sok mindent akart még megtenni ebben az életében? És ha most valahol máshol van, akkor ott mit csinál? Tudod, megkérdőjelezem azt, hogy a halál után egyáltalán létezik-e valami más is?


TÓBIÁS: Valóban. Hadd kérdezzek vissza tőled valamit! Miért gondolod… nem, szóval szerinted miért úgy ment el, ahogy megtette?


SHAUMBRA 4: Nem tudom.


TÓBIÁS: Véletlen baleset volt vagy választás?


SHAUMBRA 4: Hát, baleset volt.


TÓBIÁS: Tényleg?


SHAUMBRA 4: Igen.


TÓBIÁS: Tényleg?


SHAUMBRA: Abból, amit én tudok, az volt.


TÓBIÁS: Arra kérnélek most, hogy vess egy pillantást a felszínen történtek mögé is, oda, ami a lélekből ered. És miközben most itt beszélünk, ő lélek szinten éppen megpróbál kapcsolatba lépni veled, de a saját fájdalmad, szenvedésed és haragod megakadályozza ezt, közbeavatkozik, továbbá te még mindig úgy próbálsz rátekinteni, mint korábban, pedig ő már nem ugyanolyan.


Ez egy választás volt. Abszolút egy választás volt, aminek több oka is volt. Semmi tévedésről vagy véletlen balesetről szó sincs. Tehát a valódi kihívás az, hogy el tudod ezt fogadni? El tudod fogadni, hogy egy lélek egy ilyen választást hozott?


Tudod, a lélek szintjén vagy az istenségi szinten – nevezzétek ezt tetszésetek szerint – mindez az emberi szinten végbemenő zűrzavar és nyugtalanság nem tesz különbséget. A lélek tisztában van vele, hogy egyáltalán nem létezik az a dolog, mint élet vagy halál. Nem tesz különbséget. Az csak van. Az ember azt a valamit érzékeli halálként, amikor elhagyja a fizikai testét, és általában visszatér a sokkal természetesebb formájába – a nem fizikai formájába. Ugyanakkor a lélek nem életként és halálként tekint erre. Hanem egy tapasztalásként.


Az emberek hajlamosak erre életként és halálként tekinteni, továbbá szerencsétlenségként, nyomorúságként és nehézségként, mert – és lehet, hogy ez nem fog most neked tetszeni, ahogy esetleg sok más Shaumbrának sem - a dráma miatt, a játszma miatt, mert ezt csuda jó ám játszani. És azáltal, hogy játsszátok ezeket a játszmákat, sőt még a depresszió, a harag és ez erőszak játszmáját is – és itt most természetesen nem rád akarok mutogatni, hanem általánosságban az emberiségről beszélek – és ez egy teljességgel különös és kitekert, eltorzított módon mind arra emlékezteti az embereket, hogy ők élnek. Ugyanakkor a gonoszság, a romlottság, a fájdalom és a gyötrődés ugyanolyan emlékeztető az emberek számára, hogy életben vannak, mint az öröm, a boldogság és a kiterjedés. De sajnálatos módon – nos nem sajnálatosan, hanem szerintem ez így van – sok ember megengedi magának a drámához hasonlatos dolgokat, csak hogy életben érezhesse magát.


Szó sincs itt ebben az esetben semmiféle tévedésről, teljesen mindegy, hogy a felszín miről árulkodik. És ugyanúgy nem létezik halál, ahogy valójában az élet sem létezik abban az értelemben, ahogy ti gondoltok erre. A fiad jól van. Jól van. Sokat van körülötted, de te rossz helyen próbálod őt keresni. És szeretné veled megosztani a tapasztalása szépségét. Már megosztotta ezt veled, de ezt nem akarod meglátni. Tehát most vele együtt azt kérdezzük tőled, hogy miért akarod ezt továbbra is így folytatni? Miért mész keresztül a gyötrelmen és a boldogtalanságon? Ez nagyon nagy súllyal nehezedik rá, mert ő egyáltalán nem így érzi magát.


És ismételten… Cauldre irtó kényelmetlenül érzi magát a beszélgetésünk menete miatt, de ez rendben van, ez meg az ő játszmája, és nem az enyém (nevetés)… most ő is nevet. Itt van veled, mert ez az első alkalma arra, hogy kapcsolatot teremtsen veled. Mosolyog és nevet, és te azt kérded: -„De hogyan tehetsz ilyet egy ilyen traumatikus dolog kapcsán, mint amilyen a halál?” Ez nem traumatikus. Ez egy választás volt. Képes vagy ezt elfogadni, hogy ő jól van? Hogy teljességgel jól van? El tudod ezt fogadni?


SHAUMBRA 4: Hát ez a nehezebb része. (nevet)


TÓBIÁS: Ez a nehezebb része, de legalább nevetsz.


SHAUMBRA 4: Köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm. És engedd meg neki, hogy eljöjjön és beszéljen veled.


KÉRDÉS SHAUMBRA 5: (Linda olvassa az internetről) Tóbiás, egy kicsit össze vagyok zavarodva annak kapcsán, hogy a hiedelmeink milyen szerepet játszanak a fizikai jóllétünkben. Tegyük fel, hogy két fejfájással küszködő ember kap egy általános kinézetű tablettát, és mind a kettőnek azt mondják, hogy a tabletta fájdalomcsillapító hatással bír. Pedig a valóságban az egyik tabletta egy placebo cukor tabletta, a másik pedig ciánt tartalmaz. Mind a ketten azt hiszik, hogy elmúlik a fejfájásuk a tabletta bevételével. Lehet, hogy annak, aki a cukros pirulát veszi be, valóban elmúlik a fejfájása, mert elhitte, hogy egy fájdalomcsillapítót vett be. De a másik nagy valószínűséggel meg fog halni, annak ellenére, hogy azt hitte, hogy fájdalomcsillapítót vett be…


LINDA: Lényegében, ha meghal, az már önmagában egy fájdalomcsillapító. (nagy nevetés a közönség és Tóbiás részéről) Háromszor is elolvastam, mielőtt ezt megláttam volna.


LINDA folytatja a kérdés felolvasását: Ebben a szituációban a hiedelmek miként befolyásolják a valóság teremtését?


TÓBIÁS: Abszolút! Ezt aligha tudom felülmúlni! (nevetés) Mert az emberek nem hisznek a saját hiedelmeiknek, ez az oka ennek! Mert ha valaki valóban hisz magában és a saját teremtéseiben, akkor teljesen mindegy lenne, hogy gázolajat vagy vizet innának, amennyiben teljes mértékben a középpontjukban tartózkodnának, és a testük fókuszált és behangolt lenne. A test abszolút tudja, hogyan semmisítse meg, vagy hogyan szabaduljon meg azokkal a dolgokkal, amelyek nem helyénvalóak. Tudja, hogyan hozza rendbe és hogyan újítsa meg önmagát, hogyan növesszen ki végtagokat és ehhez hasonló dolgokat.


Ami itt történt az az, hogy a hitrendszerek annyira elvékonyodtak, hogy nincs már hiedelem a hitrendszerekben. Ezért általánossá váltak, felhígultak egészen olyan dolgokig, hogy a ciánhoz hasonlatos dolgok hatással vannak a személyre, mert az alapvetően elfogadja az a hitrendszert, hogy mi lett beágyazva abba a vegyületbe, amit ciánnak hívnak.


Tehát azt akarom ezzel mondani, hogy a hitrendszerek nagyon is fontosak, és mint tulajdonos, mint szuverén létező, meglehetnek nektek a saját hitrendszereitek, amik nektek és nem ellenetek dolgoznak. A legnagyszerűbb létezők – a felemelkedett mesterek – kifejlesztenek és ki is fejlesztettek hitrendszereket, ugyanakkor ők tisztában vannak azzal, hogy ez csak egy játszma. Tudják, hogy bármikor létrehozhatják és meg is szüntethetik azokat. Úgy használják a hitrendszereket, ahogy ti a dollár számlákat.


KÉRDÉS SHAUMBRA 6: (egy nő áll a mikrofon előtt) Tóbiás, lenne egy kérdésem. Mióta az apám eltávozott erről a síkról, folyamatosan botladozok, ütközök, és falakkal találom magam szembe, amikről úgy érzem, hogy ő formálja ezzel az életemet, hogy boldogtalanná tegyen engem. Azon tűnődöm, hogy ha ez lehetséges, hogy ezek a botlások és ütközések mikor tűnnek már el, és az életem mikor lesz újra boldog?


TÓBIÁS: Igen, itt rengeteg manipulációról van szó, továbbá rengeteg nagyon nehéz és kihívást állító energiáról. Nagyon sok sötétséget látunk ebben – és ez tőled jön, nem pedig tőle. Te vagy az, aki gyötröd magad azt tettetve, hogy az apád teszi ezt veled. Ó, az ő energiái is errefelé kószálnak egy kicsit, de közel sem olyan pusztítóak, mint a sajátod. Erről fogunk a következő hónapban beszélni, hogy szabotálod magad, amire egy jó példa vagy most itt te.


Tehát el kell határoznod, hogy ez nem ő, mert az összes hatalmat átadod – te ezt az ő egy aspektusának nevezed, miközben valójában ez te vagy. És te ezt odaadod neki. Másodsorban pedig, arra kérlek, hogy mondd meg, hogy miért teszed ezt magaddal? Ez az a szabotázs dolog. Arra kérünk, hogy ebben a hónapban elmélkedj el ezen, és legközelebb bővebben fogunk erről beszélni, de miért is tennél ilyet magaddal? Miért is adnád át a hatalmadat valaki másnak, aki valójában te magad vagy, miért engeded, hogy ez szabotáljon téged? Tehát, mi az, ami visszafog téged, kérdezem én tőled?


SHAUMBRA 6: Az alap rendszer.


TÓBIÁS: A mag rendszer, akkor következő hónapban erről többet is fogunk beszélni. De ez…ó, sok probléma van ezzel, és ez közös a Shaumbrákban – az önbizalom hiány, amikor úgy érzitek, hogy…na itt a nagy dolog: úgy érzitek, hogy ha valóban felszabadítanátok a teremtői mivoltotokat – ami alatt azt értem, hogy nagyon is meg tudnátok teremteni mindazt, amit csak választotok, magatoknak persze és nem másoknak – attól féltek, hogy akkor tényleg valami nagyon rosszat tennétek, mert már előfordult ilyen. Mindegyikőtökkel előfordult. Mivel ez már előfordult, azt mondtátok magatoknak: „Soha, de soha nem fogok még egyszer ilyet tenni!” És akkor itt van ez a fogadalom, ami egy aspektus, ami a fogadalom eredményeképpen került megteremtésre, és nem is fogsz tudni addig ilyet tenni, amíg vissza nem vonod azt a fogadalmat, amíg el nem engeded azt. De jelen pillanatban ez még működésben van a te életedben. Te hoztad létre, és most szolgál téged. Térden csúszva szolgál téged – „Felforgatom és tönkreteszem az életedet, hogy soha többet ne tudj ilyet tenni.” Értitek?


Tehát vegyél egy mély lélegzetet és dönts, hogy mikor állsz készen ennek a fogadalomnak a visszavonására, feloldására. Engedd azt el! Ebben az Új Energiában… nem akarok itt most túl messzire menni, de ebben az Új Energiában szinte egyáltalán nem tudsz rosszat tenni. Más szavakkal, az úgyis vissza fog rád ütni. Ha úgy döntenél, hogy fogod ezeket a csodálatos tanításokat, és fekete mágiaként mások ellen akarnád felhasználni, akkor az nem fog működni. Valaha működött, de ma már nem működik. Tehát lépj túl azon a félelmen, hogy rosszat fogsz tenni. Csak tedd meg! Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 7: (egy férfi áll a mikrofonnál): Hello Tóbiás! Először is 19 éves vagyok, és evangélikus keresztényként nevelkedtem, és most eltávolodóban vagyok ettől, és próbálom megtalálni a saját utamat. És a szüleim ezt nem igazán szeretnék, és nekem ezzel… (nevetés) nekem ezzel problémám van, amit ők nem értenek meg. Nem akarnak engem elengedni, hogy megtaláljam a saját utamat. Szóval a kérdésem hozzád az, hogy mit kell ahhoz tennem, hogy megértessem velük, hogy ez így rendben van, és nekem a saját utamat kell járnom? És… igen, ez a kérdésem.


TÓBIÁS: Valóban, kitűnő…


LINDA. (közbevág): Költözz el! (nagy nevetés)


SHAUMBRA 7: Már megtettem.


TÓBIÁS: Kitűnő! És jut eszembe, nagyra értékeljük, hogy itt vagy, és a kérdésedet is, és te meg én mostanság beszélgettünk egy párszor a dolgok állásáról. Tehát egy része ennek arról szól, hogy te fogod ezt vissza. Nem vagy teljesen biztos ebben, mert el kellene engedned egy bizonyos mennyiségű komfortot. És olyan történeteket is hallottál, hogy ha kilépsz a nyájból, illetve egy bizonyos hitrendszerből, ott kint rengeteg sötét energia található és akkor majd ki leszel téve azok csábításának. Ezért aztán fenntartasz egy ellenőrzést és egy egyensúlyt magaddal azáltal, hogy csak egy kicsit merészkedsz távolabb, miközben tudod – mert ők jelentik számodra a biztonságos teret – tehát tudod, hogy a biztonságos tér az náluk van.


A legelső dolog, amire megkérlek az, hogy abszolút tartsd tiszteletben a hitrendszereiket. Abszolút tartsd őket tiszteletben, és tudom, hogy egy bizonyos mértékig ezt meg is teszed, de azt is tudom, hogy milyen a te korodban lenni. Bár több ezer éve volt már, mégis emlékszem még erre egy kicsit. (nevetés) És tudom, hogy kezded úgy érezni, hogy túllépted őket, ami egy bizonyos értelemben így is van. Ugyanakkor tartsd tiszteletben a hiedelmeiket! Ez segít majd jobban megérteni saját magadat és őket is. Majd pedig alapvetően, hogy itt most legyünk teljesen nyíltak és őszinték, az égvilágon semmit sem tudnak kezdeni a te hiedelmeiddel! Ők olyanok amilyenek. De minél inkább becsülöd és tiszteled őket, lényegében annál inkább ők is becsülni és tisztelni fognak téged. Az energia már csak így működik.


Felállítottál egy csodálatos – most nézem, mert megengedted ezt nekem – a saját életutadat nézem most éppen, amit te állítottál fel magadnak, nem a részleteket nézem, hanem azt, hogy honnan választod a kiterjedést – és azt látom, hogy egy csodálatos ösvényt állítottál fel magadnak egészen addig a pontig, hogy élvezni fogod ezeket az előtted álló éveket. Nem fogsz sok nehézségen és kihíváson keresztül menni, ha egyszer eljutsz ehhez a végső teljes megbecsüléshez, teljes együttérzéshez. És apropó, soha senki nem veheti el egy másik ember hiedelmét vagy bölcsességét, oktatását vagy tudását. Tehát ezt lényegében soha nem tudja egyébként sem elvenni senki. Köszönöm.


LINDA: Köszönjük, hogy itt voltál Steven.


KÉRDÉS SHAUMBRA 8: (egy nő áll a mikrofonnál) Hello Tóbiás!


TÓBIÁS: Hello!


SHAUMBRA 8: Ez elmúlt hónapok során egy nagyon mély krízisen mentem keresztül, aminek semmilyen különös oka nem volt. Sőt egy nagyon is kivételes életem van. Minden feloldódott belülről kifelé, és egy hatalmas ürességet éreztem, és nem érdekelt semmi, és járt ezzel egy nagyon mély szenvedés, egy roppant elsöprő és nyomasztó szenvedés. Az első kérdésem az lenne, hogy szeretném megérteni mi is volt ez, különös tekintettel erre a szenvedésre?


TÓBIÁS: Hadd válaszoljam meg ezt először! Nem beszéltünk erről Sedonában?


SHAUMBRA 8: De igen, és emlékszem is rá, de akkor azt reméltem, hogy a fénymunkásokhoz beszéltél, és nem a Shaumbrákhoz. (a közönség és Tóbiás nagyon nevet) És azt mondtad, hogy rövid lesz, de én egy örökkévalóságnak éreztem. Hosszú volt.


Nos, nyilvánvalóan hittél nekem Sedonában, és mindenkihez szóltam. Sokkal inkább a Shaumbrákhoz szóltam akkor, mint bárki máshoz, arról szólván, hogy keresztül mentek egy nagyon, de nagyon nehéz spirituális krízisen, pont akkor, amikor már az hinnétek, hogy keresztül mentetek rajta, és pont akkor, amikor kezded magad nagyon földeltnek érezni, és az akkor egyszer csak becsap! És nagyon keményen üt oda – nagyon, nagyon keményen. Elvisz az abszolút mélységekig, és ez benne a lényeg. Hogy az abszolút mélységekig visz el! Elvisz téged a legmélyebb területeidig, amiket korábban soha nem nyitottál meg, amivel korábban soha nem foglalkoztál, és ez szörnyűséges lehet. Rosszabb lehet, mint maga a halál, ahogy ezt te is tudod.


Tehát megadtad ezt magadnak, és már mögötted van. Még mindig gyógyulsz és javulgatsz belőle, de már túl vagy rajta. És ebben megnyugodhatsz. Személyesen nem fogsz már keresztül menni egy ehhez hasonlón.


SHAUMBRA 8: Micsoda áldás, mert a második kérdésem az lett volna, hogy hogyan kerülhetném el…


TÓBIÁS: Ugyanakkor pont ez az, ami egy csodálatos tanítóvá tesz téged, és arra bátorítanálak, hogy osszál meg ebből többet a Shaumbrákkal és a fénymunkásokkal általánosságban, mert ahogy azt te is tudod, te egy jó tanító vagy, és kimész, és teszed mindezeket a dolgokat, de most már a tapasztalatod is meg van hozzá.


SHAUMBRA 8: Oké. És a továbblépésemhez mi lenne az a legfontosabb dolog, amit tudnom kellene?


TÓBIÁS: Akkor itt most teszek egy gyors kijelentést, és Cauldre most éppen duplán ellenőrzi az információmat. Bár erre semmi szükség, mert nagyon világos leszek. És lehet, hogy ez nem hangzik túlságosan metafizikusnak, de költözz el! Költözz el! Fizikailag. És nem mondok ilyet túl gyakran. Sőt, általában pont az ellenkezőjét szoktam mondani, vagy legalábbis azt, hogy ez nem számít, de a te esetedben azt mondom, hogy költözz el! És tudod, később még mi ketten beszélhetünk erről…


SHAUMBRA 8. Később.


TÓBIÁS: Igen.


SHAUMBRA 8: Köszönöm.


TÓBIÁS: Rendben.


LINDA: Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 9: (egy nő áll a mikrofonnál): Hello. Köszönök mindent a mai napért! Csodálatos dolgokat mondtál, amik nagyon rezonáltak bennem. És majdnem nem sikerült, ezért is tettem. De nagyon-nagyon fontos számomra a két kisfiam. Tettem egy pár igen erős lépést annak érdekében, remélem, hogy megvédjem őket, azaz, hogy egy jobb életet biztosítsak a számukra, és akkor ez most hogyan is fog alakulni?


TÓBIÁS: Nem túl jól. Legalábbis nem úgy, ahogy azt te szeretnéd.


SHAUMBRA 9: Tessék?


TÓBIÁS: Hát, túl sok… emlékszel, hogy ma Artúr királyról beszéltünk?


SHAUMBRA 9: Ühüm.


TÓBIÁS: És arra, hogy Artúr király felelősséget vállal saját magáért és a saját istenségéért? És ami ettől megfosztotta őt az az volt, hogy mindenki másért is megpróbált felelősséget vállalni.


Tudom én, hogy ez nehéz, mert úgy tekintesz ezekre a lényekre, mint akiket te hoztál le a Földre, és mint akikért felelős vagy, de túlságosan sok itt a védelmi energia és nem elég… ez megfojtja őket, és téged is nagyon kimerít. Ne a gyermekeidként tekints rájuk! Ne kicsikként tekints rájuk! Ők pont olyan érett lélek lények, mint te magad. Az egyiknek több élete volt, mint neked, és neki kellene itt inkább a szülőnek lennie egy bizonyos értelemben.


Amikor elengeded azokat a nehéz terheket, amiket cipelsz, akkor valóban meg fogod látni, hogy kik is ők. Akkor majd látni fogod, hogy nincs szükségük védelemre, és nincs arra szükségük, hogy megformáld az életüket. Arra van szükségük, hogy a lélek szenvedélyük szintjén bátorítsd őket. Amire szükségük van az az inspiráció, a motiváció, a bátorítás, és mindennél jobban pedig az, amit eddig nem tettél meg, a biztonságos tér. Jelenleg nem rendelkeznek biztonságos térrel. Tehát szeretném, ha szemügyre vennéd ezeket a tényezőket, és ez nagyon sok nagyon nehéz energiát el fog engedni, ami felgyülemlett.


SHAUMBRA 9: Oké, köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm.


LINDA: Csak még egy pár kérdés lenne, ha megtennéd, de tudod, siess velük!


TÓBIÁS: Részemről rendben. Ráérek egészen július 19-ig, úgyhogy… (nevetés)


KÉRDÉS SHAUMBRA 10: (egy férfi áll a mikrofonnál): Hello Tóbiás! King Joep vagyok. Arról szeretnék veled beszélni, amit januárban mondtál a világméretű időjárásról. Összejöttem egy csoporttal, kb. öten vagyunk szerte az egész világról. Megteremtettünk egy kis biztonságos teret egy cyber térben, ahol is megosztjuk egymással az ideáinkat, és beszélgetünk egymással. Mindenki magával hozza a maga szakértelmét, és az egyik dolog az, hogy asztrológiai értelemben nézzük az időjárást, az asztrológiát használjuk az időjárás előrejelzésére. Ez számomra meglehetősen új volt, de az egyikünk tényleg nagyon jó ebben. Egy másik aspektus pedig a természeti szellemekkel, a dévákkal való munka, kommunikáció. Kezdettől fogva az volt az ötletünk, hogy hozzunk létre erre egy weboldalt. Még nem tettük ezt meg, mert még mindig az énünkön belül, a csoporton belül vagyunk, és építjük az energiát. Szeretném kikérni a te nézőpontodat ezzel kapcsolatosan, és szeretném kérni az ezzel kapcsolatos meglátásaidat, amivel a következő szintre léphetnénk.


TÓBIÁS: Valóban, megteszem. És ez a most kialakulóban lévő munka – a helyes irányba halad, de lenne egy pár saját megjegyzésem ehhez. Az egyik az, hogy nézzetek utána azoknak a dolgoknak, amikor a feljegyzések nem stimmelnek, mert azok az információk, amiket az időjárásra vonatkozóan mondtam, ahogy említettem is, kifejezetten az év második felére vonatkoznak. Ugyanakkor kezdjétek el követni az új eseményeket, dolgokat, amikről a hírekben hallotok az időjárással kapcsolatban.


Mert nincs ugyan közvetlen összefüggés – más szavakkal az események napján fennálló időjárás és az esemény között – mégis elkezdhetitek megfigyelni, ahogy kibontakozik itt egy minta. Tehát állíts fel egy idővonalat, és kezdd el berajzolni az eseményeket, amik azokon a napokon történnek. És például közvetlen összefüggésre fogsz bukkanni egy, a hírekben hallott esemény és egy földrengés között, vagy valami kapcsán, ami a világban történik, mint például ez az influenza járvány és az időjárási minták között. És amikor elegendő adatot összegyűjtötök, akkor képesek lesztek ezt igazolni, és képesek lesztek sokaknak bebizonyítani az események és az időjárás közötti közvetlen összefüggést.


Ezt követően egy lépéssel mélyebbre mehettek, és elkezdhetitek megfigyelni a tudatosságot. Hát ez azért nehezebb, mert a Földön még nincs tudatosság mérő, legalábbis olyan, ami megbízható lenne, ezért a saját általános módszereiteket használjátok a tudatosság tesztelésére, történjen ez akár az izomteszt segítségével, vagy valami ehhez hasonlóval. És ez majd segít megállapítani, hogy hol is tart ez a dolog.


Látni fogod ezt a fenomenális dolgot, ahol is tudod sok tudós azt állítja, hogy az időjárás megjósolhatatlan és kaotikus, de csak azért mondanak ilyeneket, mert nem értik, hogy mi vezérli azt, és nem értik a mögötte álló erőt. Szóval igen, kezdjétek ezeket megtekinteni. Figyeljétek a mágneses pólusok mozgását, tovább a Föld gravitációs energiáinak a változásait, amik jelenleg zajlanak. És ha egyszer ezt az egészet elkezditek összevetni, egy nagyon világos képet fogtok erről kapni, és ebből egy csodálatos könyv vagy könyvek születhetnek, fantasztikus tanfolyamok és megbeszélések vagy videók, vagy bármi más kaphat szárnyra, mert ez egy olyan dolog, amit lényegében sok ember érzékel. Tudják ezt, de nem tudják ezt besorolni, és ti pontosan ezt teszitek.


Az asztrológia is belejátszik ebbe, de csak egy bizonyos mértékig. És jelenleg az a probléma az asztrológiával, hogy sok esetben régi energiás formulákat használ. Amikor az Új Energiánál vagy egy magasabb tudati személynél akarsz asztrológiát használni, akkor hozzá kellene adnod további dolgokat, változókat is. Ugyanakkor jelenleg az asztrológia valamiképpen befolyásol, de nem ez az időjárás mögötti hajtóerő. Hanem a tudatosság. Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 11: (egy nő áll a mikrofonnál): Hello Tóbiás! Nagy megkönnyebbülést éreztem januárban, amikor arról beszéltél, hogy a legfelsőbb lélek elutasítja és neheztel a sebzett aspektusokra bizonyos esetekben.


TÓBIÁS: Valóban.


SHAUMBRA 11: Aztán márciusban újra felhoztad ezt a témát, és azt mondtad, hogy az emberi entitás hozza meg a választást, és a lélek pedig tiszteletben tartja az emberi választást, és én biztos vagyok benne, hogy nagyon nagy a variálhatóság a meghozott döntések kapcsán. De szeretnék itt most a saját problémámmal előhozakodni, hogy az most én, az ember voltam, aki meghoztam ezt a választást, vagy pedig a lelkem? És azon gondolkodtam, hogy az én egyéni választásomnak van-e valami köze ahhoz, hogy a tömegtudatba bekerült az elhagyatottsági trauma, ami akkor következett be, amikor eljöttünk a dualitásba, és a lelket pedig egy gubóban hagytuk, hogy az befelé menjen?


TÓBIÁS: Megpróbálom ezt nagyon leegyszerűsíteni, mert ez egy olyan téma, amiről igen hosszasan tudnánk beszélni. Vegyük ezt ki ebből a történetből, és helyezzük ezt a Szellem és közéd. Az Isteni Forrás vagy Esszencia – vagy nevezzétek ezt tetszésetek szerint – alapvetően létrehozott, megszült téged. Te Szellem vagy – ugyanakkor adott neked egy egyedi egyéniséget önmagadként, majd azt mondta: -„Menj előre! Csinálj bármit, amit csak akarsz! Előbb vagy utóbb fel fogod fedezni, hogy ugyanolyan vagy, mint én, ugyanakkor mégis egyedi vagy. Ugyanazzal a teremtői képességgel rendelkezel. Soha nem leszek nálad nagyobb, vagy magasabb.” Ezt mondta a Szellem, amit most természetesen nagyon leegyszerűsítettem. „Ugyanazokkal a képességekkel rendelkezel, és ami megkülönböztet minket, az a te saját tapasztalásaid gyűjteménye, ami egyedülállóan a tiéd, annak ellenére, hogy én is érzem és ismerem azokat.” Tehát a Szellem azt mondta: „Bármit megtehetsz, amit csak akarsz!”


Ekkor elindultál kifelé, és egy ponton, másokhoz hasonlóan elutasítottad a Szellemet és azt mondtad: -„Isten halott.” Vagy, hogy „Isten nem létezik.” Vagy, hogy „Gyűlölöm Istent.” És abban a pillanatban, amikor ezt kimondod, akkor többé nincs Isten, mert Isten totálisan együttérző, és mindenre reagál, bármit is választasz, és te azt választottad, hogy azt mondod, hogy nincs Isten. Ha haragszol Istenre, akkor Isten együtt játszik veled, és hagyja, hogy haragudj. És Isten eljátssza neked azt a szerepet, hogy azt mondja: -„Igen, én teremtettem neked ezt a nyomorúságos életet, hogy szenvedj, és haragudj rám!”


Ugyanez a kapcsolat lelhető fel a lélek éned és aközött, amit te emberi énnek nevezel, és mikor azt mondod, hogy neheztelsz a magasabb énre, és hogy vannak elhagyatottsági problémák. „Ha van Szellemem, ha van lelkem, akkor most hol vannak? A francba is, szólítottam őket!” És ő játékba kezd veled, és azt mondja: -„Oké, akkor egy darabig most elbújok.” Érted, ez mindig itt van, egész idő alatt, és itt mindössze egy csodálatos, gyönyörűséges játék tapasztalás zajlik.


Tehát a szó szoros értelmében nincs különbség aközött, amit te emberi énként, és lélek énként érzékelsz. Ugyanakkor ez a megosztás létre lett hozva – ez az elhagyatottsági téma, meg minden egyéb – de végül ez nem számít, mert te az vagy, aki vagy. Te vagy a lelked, a szellemed, az éned, nem pusztán egy jelentéktelen ember vagy. A Szellem akkor fordít neked hátat, amikor te erre megkéred, és ezt remekül teszi.


Shaumbra 11: Köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm. Szeretnék még erről sokkal többet beszélni, de kevés az idő.


SHAUMBRA 11: Köszönöm.


LINDA: Talán majd Saint-Germain fog, hm?


TÓBIÁS: Igen, és talán egyikőtök majd megírja azt a könyvet, aminek az a címe, hogy: -„Isten gyűlöl engem” az alcíme pedig az, hogy: „Mert én gyűlölöm magam.” (nevetés) Ó, itt vannak mindezek a könyvek, és oly kevés az idő.


KÉRDÉS SHAUMBRA 12: (egy nő áll a mikrofon előtt): Szia Tóbiás! Janet Lee vagyok, és nagyra értékeltem a te… tudod, megcsináltam azt a meditációt, ahol arra tanítasz minket, hogy menjünk bele az érzéseinkbe, és én úgy döntöttem, hogy belemegyek az ürességbe, emlékszel? És ott volt az a hatalmas hüllő szem, én meg arra gondoltam, hogy hát ez meg mi? És tényleg sokat segítettél nekem azzal, hogy elmagyaráztad. Tehát azt gondoltam, hogy megint elmegyek oda, csak hogy lássam, ez alkalommal mit találok ott. Tehát újra megtettem, és találtam ott valami többet. Olyan volt szinte… szinte olyan volt, mint egy tudás, ami olyan volt, mint egy köd. Egy kicsivel több információra sikerült szert tennem, mint amit te mondtál nekem. De egyszerre csak hirtelen ez a fény támadt a távolból, ami felém jött, majd keresztül áradt rajtam, és lement rajtam keresztül a Földbe, ahol egy kristályhoz ment a Földben. És szinte hallottam, nem hangot, hanem inkább éreztem a hangot, hogy rendben, és ez végül B hangba fordult át.


LINDA: Édesem, mi a kérdésed?


SHAUMBRA 12: Akkor most csak azt kérdezném tőled, hogy most ez meg mi volt?


TÓBIÁS: Ó, ezt nem nekem kellene megválaszolnom helyetted! Persze megtehetném, de inkább nem választom, mert ez egy csodálatos tapasztalás, és… ez egy szépséges élmény volt, és nem szeretném kibontani helyetted a karácsonyi ajándékodat.


SHAUMBRA 12: Ó, oké.


TÓBIÁS: Amit szeretnék, ha megtennél – és te ezt már tudod. Csak megerősítést akarsz. Igaz?


SHAUMBRA 12: Igen, azt hiszem. (nevetés)


TÓBIÁS: Igen, igen, igen. Tehát…


SHAUMBRA 12: Néha szép dolog megerősítést kapni.


TÓBIÁS: Valóban. Akkor most erősítsd meg magad mindenki előtt! Mi történt ott?


SHAUMBRA 12: Nyilvánvalóan… azt mondtad, hogy a hüllő… egy részem, aki ott volt, megtette, ugyanakkor egy olyan részem is, aki magához tudja vonzani a fényt, azt hiszem, és képes tanulni belőle.


TÓBIÁS: És?


SHAUMBRA 12: Még mindig tanulok.


TÓBIÁS: Hmmmm. Olyan nagy kísértést érzek arra, hogy kibontsam a karácsonyi ajándékodat! (nevetés) Ó, megtegyem, vagy ne tegyem? Megtegyem, vagy ne tegyem?


SHAUMBRA 12. Mindenki azt mondja, hogy tedd meg! (nevetés)


LINDA: Tik-tak, tik-tak, tik-tak, tik-tak.


TÓBIÁS: Ó, tegyem, ne tegyem. Tegyem… tegyem, tegyem. (nevetés)


SHAUMBRA 12: Legalább egy részét!


TÓBIÁS: Nos megadom neked a mögötte álló szimbolikus jelentést – és ismételten, mindegyikőtöket arra biztatlak, hogy mindig egyszerűsítsetek. Ha túlságosan megbonyolítjátok, elveszítitek a jelentését. Ez az a részed volt, azok az energiák, amelyekkel kontárkodtál, és amely a részed volt – ami átalakult valami félelmetesből vagy sötétből, negatívból – az a részed – átalakult bölcsességgé, és tovább már nem különült el. Ez az aspektusaid integrálása volt, és ezt úgy érezted, hogy érezted, ahogy a fény végigárad egészen le a Földbe, ami azt jelenti, hogy ez leföldelt téged. Ezt nem szó szerint kell venni, hogy a Földbe, de te ezt az önmagad leföldelését szimbolikusan így értelmezted, és megérintetted a magot, létrehoztad ezt a csodálatosan szép rezonanciát, ami azt mondta: -„Hú! Ezt most integráltuk!” – érted?

SHAUMBRA 12: Köszönöm.


TÓBIÁS: Abszolút. És a csomagolópapírt majd visszaadom. (nevetés)


LINDA: Utolsó kérdés.


KÉRDÉS SHAUMRA 13: (egy nő áll a mikrofonnál): Hello Tóbiás! Köszönöm, hogy olyan sok kérdésemet megválaszoltad a Shoud alatt, de még maradt egy. Nos, valószínűleg több is, de ez az, amelyik égető. Tényleg várom már, hogy karakán Shaumbra legyek, és együtt dolgozzak és teremtsek Saint-Germainnel!


TÓBIÁS: Tényleg?


SHAUMBRA 13: Hogy mondtad?


TÓBIÁS: Valóban? (nevetés, Tóbiás kuncog)


SHAUMBRA 13: Itt van a legszenvedélyesebb teremtésem…sok teremtésem van, amik úgy tűnnek, hogy mind ott úszkálnak a levegőben ezekben a napokban, de a legszenvedélyesebb mind közül egy üzlet, amit évekkel ezelőtt teremtettem meg, azt hiszem a te sok segítségeddel. És ez most úgy tűnik, alszik éppen, és azt hiszem, hogy készen áll a továbblépésre egy új szintre, és tényleg nagyon szeretném hallani tőled, ha lenne valami információd a számomra azzal kapcsolatosan, hogy mit is kellene tennem most és a nyár vége között, vagy talán még utána is. Szeretném, ha tudnál számomra némi irányt mutatni.


TÓBIÁS: Igen, megnézem itt az energiáját. Egy dolog van – hogy is mondjam ezt – én semmilyen nagyobb változtatást nem hajtanék végre úgy mondjuk szeptember 18-ig, ami semmiképpen sem egy rejtélyes dátum, csak belenéztünk itt az energiába. Tehát semmilyen nagyobb változtatást ne eszközölj, inkább hagyd, hogy változzon magától, érted?


Ezt a dolgot te teremtetted. A teremtéseid a sajátjaid, ugyanakkor… ugyanazzal a szeretettel, amivel a Szellem teljes szabadságot adott neked, adj te is szabadságot a teremtéseidnek. Engedd meg nekik, hogy végigmenjenek a maguk ciklusain, perdületein, és minden máson is, mert most a következő szintre lépnek. Nem kell azt neked kontrollálnod vagy manipulálnod – vagy, hogy is mondjam csak – nem kell megpróbálnod becsomagolnod. Ez most zajlik. Olyan ez, mint a kegyelem kemencéjében való sütés, és egy igen érdekes savanykás tészta keverék szaga van, (nevetés) mert dolgozik.


Áldd meg, és hagyd, hogy tegye a dolgát, és mindeközben maradj szelíd pásztora. Más szavakkal, tudasd vele, hogy attól még szereted, és akarod, és játszani akarsz vele az életedben. Akkor most tedd ezt egy ideig, és csak figyeld, hogy mi történik majd szeptember után.


TÓBIÁS: És szeptember utánra tudnál valami információt adni?


TÓBIÁS: Nem. (nevetés) Nem akarok most erről információt adni, és természetesen később meg már nem leszek itt, de nagyon nehéz lenne ezt megpróbálni előrejelezni. Hadd fogalmazzak így! Nagyon kapcsolódsz ehhez az energiához, nem így van?


SHAUMBRA 13: Nagyon.


TÓBIÁS: Oké, nagyon. Akkor most miért nem mondod most rögtön azt a teremtéseidnek, hogy: -„Tudasd velem szeptemberben, vagy hamarabb, ha készen állsz. Tudasd velem az ebben lévő energiákat, hogy meghozhassam a döntést és a választást arra vonatkozóan, hogy merrefelé is megyünk ezzel. Tudasd velem a potenciálokat! Tudasd velem az energetikai szükségleteket! Tudasd velem, milyen messzire tud ez kiterjedni.” Válaszolni fog neked. Ez a te teremtésed. Boldogan fog visszajönni, és azt mondani: -„Igen, itt tartunk. Itt van, amin dolgoztam neked.”


Beszélj a teremtéseidhez ugyanúgy, ahogy a barátaiddal, a rokonaiddal vagy a háziállataiddal beszélnél, mert ők lényegében egy közelebbi energiát hordoznak. Ők tényleg azért vannak itt, hogy szolgáljanak téged. A barátaid és a családtagjaid, a háziállataid nem annyira, de a barátaidnál és a családtagjaidnál ez megkérdőjelezhető. (nevetés) Tehát beszélj hozzájuk! Bánj velük ugyanúgy! És a megfelelő időben vissza fogja hozni neked az információt. Szóval, köszönöm.


És ezzel – az utolsó kérdésekről beszélve – a következő hónapban is össze fogunk jönni, és az üzenetet némiképpen rövidre fogom fogni, de ezt mondom, és aztán nem úgy történik. (nevetés) Tudom, hogy sok kérdés van, és ez egy érzelmes pillanat lesz a számunkra. Ezek lesznek a legutolsó kérdések és válaszok az együtt töltött 10 évnyi Shoudok során. Tehát lenne egy kérésem ezzel kapcsolatosan, mégpedig az, hogy építsünk ki egy rendszert erre, akár úgy, hogy számokat húztok ki egy kalapból, vagy a szandálamból, vagy akármiből, mert először is, van egy energia ebbe belefoglalva, és megpróbálunk mindenkivel tisztességesek lenni. És történelmi szempontból nézve, aki megkapja azt a lehetőséget, azt teszi fel az utolsó kérdést a Shaumbra nevében a történelem számára, és még azon is túlmenően. Tehát jobban teszi, ha jót kérdez!


És ez így van.

(Fordította: Telegdi Ildikó – telegdiildi@globonet.hu)
Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi IldikóA Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint kétszázötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com