VISSZATÉRÉS SOROZAT:

 

11. SHOUD: „Évzáró: Tóbiás utolsó Shoudja” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

 

Kérdések és válaszok

             

Elhangzott a Bíbor Körben,

2009. június 6-án

 

www.crimsoncircle.com

 

 

 

 

              És ez így van drága Shaumbra, hogy elérkezett legutolsó kérdés-válaszaink ideje. Tulajdonképpen egy kicsit most hátrébb húzódom. Az energiák váltanak, ahogy most belekezdünk ebbe a legutolsó ülésünkbe, és még mielőtt nekivágunk a kérdéseknek, van egy dolog, amire rá szeretnék mutatni.

 

              Tényleg minden rendben van. (Nevetés, mert Tóbiás a közvetlenül ezt megelőzően játszott dalra hivatkozik.) Gyakran bementek egy olyan módozatba, ahol is előre ki akarjátok találni a dolgokat. Elképesztően nagy mennyiségű mentális energiával tekintetek a dolgokra, vagy megpróbáljátok kielemezni azokat az elmétekben. Álljatok meg. Vegyetek egy mély lélegzetet! Minden rendben van. Lényegében már megteremtetted a megoldásokat. Menjetek inkább az egyszerű, az alap módozatba. Csak vegyetek egy jó mély lélegzetet! Tényleg minden ki fog alakulni – nem azért, mert valaki ezt itt fent elvégzi, nem azért, mert egy másik Shaumbra megteszi azt – hanem azért, mert már így teremtetted azt meg.

 

              Amikor megpróbáljátok kitalálni, megfejteni az Életet vagy Istent, sőt, esetleg még saját magatokat is, akkor belekerültök ebbe a kitekert, eltorzult, zavaros energiába, és ez aztán tényleg lerombolja azt, ami egy tökéletesen szép napnak ígérkezik. (nevetés) Néha azt gondoljátok, hogy nagyon sok energiát kell fókuszálnotok a dolgokra annak érdekében, hogy azok bekövetkezzenek. Azt hiszitek, irtózatosan bele kell gabalyodnotok, amihez még hozzá kell adnotok aggodalmatok, analizálásotok, meg a ragaszkodásotok összetevőit is, és mindezeket az energiákat annak érdekében, hogy a dolgok bekövetkezzenek, működésbe lépjenek. Néha attól féltek, hogy ha nem ugrotok fejest ennek a kellős közepébe, akkor az darabokra fog hullani, szétesik, vagy pedig rendesen elromlik.

 

              Ahogy beléptek ebbe az Új Energiába, hogy teremtők/manifesztálók legyetek, egyszerűen csak engedjetek el mindent. Hagyd ezt abba, hogy megpróbálod kitalálni a dolgokat. Egyszerűen csak értsd meg, hogy már megteremtetted a megoldást a magad számára. Ez hatalmas mérvű félelmet és aggodalmat fog levenni rólad. Ezáltal sokkal könnyebb lesz a tested, továbbá ez fogja elhozni a megoldást is – a te megoldásodat – sokkal gyorsabban.

 

              És akkor hát, kezdődjenek a Shaumbra legutolsó kérdései!

 

              LINDA: Köszönjük.

 

              KÉRDÉS SHAUMBRA 1: (Egy nő áll a mikrofonnál): Tóbiás, a lélegzettel Vagyok, Aki Vagyok, Én is Isten Vagyok. És…

 

              TÓBIÁS: De…

 

              SHAUMBRA 1: Ó, akkor most gongassunk! Gong! (nagy nevetés)

 

              TÓBIÁS: Te elhiszed ezt? És mielőtt válaszolnál…

 

              SHAUMBRA 1: Dolgozom rajta.

 

              TÓBIÁS: Á, igen… igen.

 

              SHAUMBRA 1: (nevetve) Pontosan. Rendben.

 

              TÓBIÁS: Folytasd ennek a magadba való belélegzését!

 

              SHAUMBRA 1: Oké.

 

              TÓBIÁS: És akkor ez majd elkezd az életed részévé válni.

 

              SHAUMBRA 1: Rendben. Szeretnék neked köszönetet mondani, és biztos vagyok benne, hogy az összes légzés tanár a te kedvedért bekapcsolódott a Shoudba, mert ez igaz, hogy…

 

              TÓBIÁS: Nem is tudtam, hogy tanárra van szükség a légzéshez, de ez rendben van.

 

              SHAUMBRA 1: Tudom én. Tanácsadóra. Tanácsadó. Oké. Szóval hallottad, ahogy panaszkodunk a testi fájdalmainkra már úgy 10 éve. Mostanában ébredtem tudatára, hogy ezek elterelések a testemben. Ugyanakkor, ha figyelembe veszem a jelen folyamat alatt zajló DNS változásokat, akkor azt kérdezném, hogy az újonnan felébredőknél vajon könnyebben lezajlanak-e a fizikai változások, annak következtében, aminek a lefolyását mi megengedtük a saját testünkben, vagy pedig nekik is ugyanezeken a DNS változásokon kell majd keresztül menniük?

 

              TÓBIÁS: Kitűnő kérdés. Köszönöm. Javarészt annak a munkának köszönhetően, amit a Shaumbra és mások végeztek szerte a nagyvilágban az új DNS összetétel integrálása kapcsán, ez sokkal könnyebbé teszi majd számukra ezt a folyamatot. Minél inkább ellenáll valaki a változásnak, az annál fájdalmasabb. Minél inkább magához öleli és megtestesíti valaki a változásokat, nos, annál gyorsabb az átalakulás.

 

              Ez elmegy egészen addig a pontig, hogy az embereknek nem kell majd keresztülmenniük… nem kell átesniük a testi fájdalmakon. De jelenleg az egyik haszna annak, amit a Shaumbrák éreznek ebből a folyamatból kifolyólag, hogy így tudják, hogy valami tényleg történik. Ez egy jó jele annak, hogy zajlanak ezek a mély szintű változások. De a kérdésedre válaszolva, nem, a fájdalmas rész egyre kevesebb lesz. Köszönöm.

 

              SHAUMBRA 1: Köszönöm.

 

              SHAUMBRA 2: (egy férfi áll a mikrofonnál): Hello Tóbiás! Nagy megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek. Talán egy kicsit önzőnek tűnik, de egy személyes kérdést szándékozom feltenni, mivel a Shoud után nyilvánvalóvá vált, hogy ezt a kérdést fogom feltenni, hiszen ezért jöttem ide. Tudom, hogy nagy változások várhatóak az életemben. Mi az, amit ezen a ponton tudnom kell?

 

              TÓBIÁS: Nos, először is, soha ne kérj elnézést az önzőségedért! Kérj elnézést azért, hogy energiát lopsz, azért, mert visszaélsz másokkal, vagy mert beléjük helyezed a hatalmadat, de soha ne kérj elnézést azért, mert önmagaddal betöltekezett vagy.

 

              Szóval a változásokról kérdezel. Ezt a kérdést nem csak a saját nevedben teszed fel. Minden Shaumbra, aki jelen van most itt, ebben a teremben, minden Shaumbra, akik ezt a későbbiek folyamán fogja meghallgatni vagy elolvasni, ugyanezt a dolgot érzi. Tehát most arra kérnélek, hogy bízz meg magadban, és fejezd be a kétkedést, ennek a kétség játszmának a játékát, mert amit érzel, az nem csak téged érint. Hanem mindenkit. És mivel ez mindenkit érint, nem csak neked adok itt választ. (mosolyogva) Azt válaszolom, hogy igen, abszolút, az életed legnagyobb változásai következnek. Ahogy erre már korábban, a Shoud közben is rámutattunk, a változások teljesen biztosak. Ellenállhatsz a változásoknak, és akkor az élet sokkal kevésbé lesz élvezetes. De értsd meg, hogy igen, lesznek változások.

 

              Erre most azt kérdezed: - „De milyen változások lesznek?” Nos, abban lesznek változások, hogy hogyan viszonyulsz saját magadhoz. Ahelyett, hogy elkülönültnek tartanád magad attól, amit isteniségnek nevezel; ahelyett, hogy más emberekhez méricskélve, viszonyítva tekintenél magadra, hogy ez segítsen számodra meghatározni, hogy ki is vagy te, erre többé nem lesz szükséged. Vagyis nem fogod többé megteremteni azokat a külső példákat az életedben ahhoz, hogy az segítsen neked megmutatni vagy bebizonyítani, hogy ki vagy te. Ezáltal felszámolsz egy egész rakás tapasztalást, amiket valamiképpen tudatalatti szinten teremttettél meg mindezidáig, és ez abszolút szabadságot nyújt majd a számodra.

 

              És e szabadság által már nem azon fogsz tűnődni, hogy vajon miféle változások is várhatóak az életedben – másképpen mondva, mintha létezne valamiféle sors vagy végzet – a változások most már a tudatos választás eredményei, és ez egy roppant lényeges pont. Még most is rengeteg olyan ember van, beleértve még a Shaumbrákat is, akik még mindig sors-függőségben szenvednek. Szeretnek úgy gondolkozni, hogy az előttük álló változásokat valaki más tervezte meg, vagy helyezte el az ösvényükön. Pedig ez egyáltalán nem így van.

 

              El fogjátok engedni a sors vagy végzet elképzelését, és nagyon, de nagyon a tudatos választásra fogjátok helyezni a fókuszt a teremtés kapcsán. Erre most azt mondjátok: -„Ez csodálatos. Ez fantasztikus, hogy én erre képes vagyok!” Pedig lényegében, amikor azt a megfogalmazást használom, hogy „Sors-függőség”, akkor ezt nagyon komolyan értettem. Sokan vagytok olyanok – sok ember – akik sokkal inkább azt szeretnétek, ha a végzet teremtené meg az ösvényeteket, mert így soha nem kell felvállalnotok a felelősséget. Még amikor azt is mondjátok, hogy egy megfoghatatlan magasabb részed teremtette meg ezt a sorsot a számodra, abban még mindig megtalálható a sorsra, a végzetre vonatkozó szükséglet megléte. Pedig ez a lehető legnagyobb változás, amire számíthatsz te személyesen, és a Shaumbrák is az, hogy felismerjétek, hogy nem létezik sors vagy elrendeltetés. Ez az egész a tudatos választásról szól.

 

              De légy óvatos! Mert a tudatos választásnál meg azon kezdesz majd töprengeni, hogy akkor vajon a megfelelő, a helyes választást hozod? Van-e akkora hatalmad, hogy akár azt is választhatod, hogy felrobbantsd az egész világot? Lehetséges. Tehát létezik egy hajlandóság arra vonatkozóan, hogy megfojtsd, és legátold ennek a tudati és a választás részét, majd bemenj a semlegességbe, és ne tegyél semmit, majd pedig azon kezdj el töprengeni, hogy mi lehet a baj.

 

              Adamus majd dolgozni fog a Shaumbrával a tudatos Új Energiás választásokon, és annak megfigyelésén, hogy azok hogyan manifesztálódnak. Nem különbözik ez attól, mint amikor elülteted a magot a földbe, öntözöd azt, majd figyeled, ahogy kicsirázik. És akkor mihez kezdesz? Mihez kezdesz mindazzal, ami kifejlődött?

 

              Köszönöm neked ezt a csodálatos kérdést! Bízz meg jobban magadban!

 

              KÉRDÉS SHAUMBRA 3: (egy nő áll a mikrofonnál): Szia Tóbiás! Amikor korábban arról beszéltél, hogy néhányan el fogunk távozni, honnan tudhatjuk azt, hogy mi tudatosan a maradást választjuk?

 

              TÓBIÁS: Nos, kiállhatsz több ezer Shaumbra elé itt és most, hogy meghozhatod ezt a választást, ami az egyik jó módja ennek! Ennek egyben köze van az élet általános elfogadásához a részedről.

 

              Azt kell, hogy mondjam, hogy szinte minden Shaumbra keresztül ment egy tapasztalaton, vagy akár több tapasztalaton is, amikor is azon tűnődött, hogy vajon menjen vagy maradjon. Ne aggódj emiatt a tűnődés miatt! Ne hidd azt, hogy még csak nem is gondolhatsz erre, mert akkor az testet is fog ölteni. Látod, hogy a teremtők megint csak félnek a saját teremtéseiktől? Néha azt gondoljátok: -„Mi lenne, ha most arra gondolnék, hogy elmegyek innen?” De jelenleg a legjobb amit tehetsz, hogy veszel egy mély lélegzetet, és azt választod magadnak, hogy maradni fogsz. Azt választod, hogy szeretni fogod és meg akarod tapasztalni az összes hátralévő napot, amit itt a Földön teremtesz magadnak. Más szavakkal ne aggódj azon, hogy eljövünk érted, mert el akarunk kapni! (nevetés)

 

              SHAUMBRA 3: Köszönöm.

 

              KÉRDÉS SHAUMBRA 4: (egy nő áll a mikrofonnál): Szia Tóbiás! Először is szeretnék köszönetet mondani neked a barátságodért, a támogatásodért és a szeretetedért mindezek alatt a hosszú évek és létidők alatt. És remélem, hogy találkozni fogunk ebben az életben. Kérdésem a szexuális energiákról szól, és a saját személyes utazásomról ebben az elmúlt pár évben, mióta utoljára beszéltünk, a fejlődésemről, arról, hogy mi jön ezután, valamint átfogóan a tudatosságról kérdeznék.

 

              TÓBIÁS: Ó, igen. Mennyire lehetek személyes?

 

              SHAUMBRA 4: Csak bátran!

 

              TÓBIÁS: Egyébként is az lettem volna, de gondoltam, azért megkérdezem előtte. (nevetés) Most… hatalmas tapasztalattal rendelkezel a szexuális energiák kapcsán az elmúlt időkből, az elmúlt életekből. Nagyon mély megértéssel bírsz felőlük. Ez ott énekel benned. Ismered a nagyon is sötét árnyoldalait is – részben személyes tapasztalatodból, ugyanakkor másokkal való kapcsolataid által is. Tisztában vagy ennek az ütőképességével! Tudod mi történik, amikor egy létező szerelmes lesz saját magába. Tehát egy érdekes utazáson vettél részt a múltban, kifejezetten az elmúlt három évben, de olyan értelemben volt érdekes ez az utazás, hogy ki akartad ezt kerülni. De ez folyton felüti a fejét, nem igaz? Folyton megtapogatja a válladat. Folyton szurkál és piszkál téged. Álmaid vannak erről. De te megtagadod azt. Nem akarod azt szemügyre venni.

 

              Azt szeretném most kérni tőled, hogy egyszerűen csak fogadd el, hogy te erről tényleg nagyon sokat tudsz. Kitűnő tanár lesz belőled. Elfojtod a projektjeid egy részét, nem engeded ki magad. Miért? Miért? Az egyik ok annak, hogy idejöttél az az volt, hogy megoszd másokkal azt, amit a saját tapasztalatod által tanultál meg és ami nagyon szorosan kötődik a Szexuális Energia Iskolában tanultakhoz. Egyszerűen csak tedd meg!

 

              Vannak olyan lelkek jelenleg a külvilágban, akik arra vágynak, amit te megoszthatsz velük, de te azt a játszmát játszod, hogy ezt még késleltetni, csúsztatni akarod, vagy pedig kifogásokat gyártasz arra vonatkozóan, hogy miért is nem teszed mindezt, vagy, hogy talán nem is vagy te jó tanító. Igenis, van egy hatalmas aspektusod, aki nagyon is jól érti ezt, ugyanakkor meg sebzett. De maga a seb, ez a jókora seb lesz egyben a te legnagyszerűbb eszközöd is a tanításban.

 

              Persze mi ketten sokat beszélünk egymással, és te egy csomó „mi lesz akkor, ha” típusú kérdést szegezel nekem, és ezért jó sok párbeszédet folytatunk. De ezt a késleltetést is műveled, és ezt nemrégiben is elmondtam neked. De te halogatsz, és ez aztán meg kimerít téged. És amikor kimerít, akkor meg hagyod, hogy ez a másokkal való kapcsolataidra és a munkádra is hatást gyakoroljon, és akkor eléred ezt a mélypontot, és akkor meg feladod a reményt. Nos, pedig ez olyan egyszerű, hogy követed ezt a szenvedélyt, ami ott van. És abbahagyod az afeletti aggodalmadat, hogy a siker hogyan fog manifesztálódni. Semmiképpen nem úgy fog manifesztálni, ahogy ezt te elgondolod. Más helyekről fog érkezni. De ez a szenvedélyed, és újra ragyogni kezdesz, ahogy visszatérsz ehhez. Tehát nyisd ki azt az ajtót! Engedd ki magad!

 

              SHAUMBRA 4: Köszönöm.

 

              TÓBIÁS: Köszönöm. És miután eltávoztam, utána is lökdösni foglak egészen addig, amíg végre meg nem teszed, és ne legyen nekem több kifogás! (nevetés)

 

              KÉRDÉS SHAUMBRA 5: (egy nő van a mikrofonnál): Hello Tóbiás! Ma reggel, amikor arra csábítottál, hogy igyak meg veled egy koktélt, arra gondoltam, hogy így akartál rávezetni engem, hogy milyen kérdést tegyek fel. De most már rájöttem, hogy mivel ennyire ideges vagyok most itt, ezzel próbáltál lelazítani. Bárcsak többet is ittam volna! (nevetés) De nekem úgy tűnt, mintha te nálam is jobban élvezted volna a koktélozást! Nekem egy kicsit erős volt az ital, és mi volt ez pontosan?    

 

              TÓBIÁS: Nos, a saját énedbe kóstoltál bele, a saját potenciálodba! És ez egyáltalán nem is volt erős, és ez tényleg nem jelent alkoholizálást vagy lerészegedést egészen addig a pontig, amíg el nem tompítod az érzékeidet. Sőt, ez lényegében stimulálja őket! De te, sok más Shaumbrával egyetemben csak lábujjhegyen körbetipeged a valódi stimulációt! És tudom, hogy erre most sokan azt mondjátok, hogy: -„De Tóbiás, én tényleg ezt akarom, én tényleg azt akarom, amit te Új Energiás Életnek nevezel!” De én pedig megmondhatom mindannyiótoknak, hogy visszafogjátok magatokat. Közel kerültök ahhoz, hogy befejezzétek a kört, majd elengeditek azt. Közel kerültök a befejezéshez és a beteljesedéshez, majd elengeditek azt. Szóval egy kicsit belekóstoltál saját magadba!

 

              SHAUMBRA 5: Köszönöm.

 

              BIÁS: Köszönöm.

 

              SHAUMBRA 5: És akkor most következzen a kérdésem. (nevetés) Azt reméltem, hogy egy bepillantást engedsz nekünk a színfalak mögé, hogy megtudjuk mi történik Michelle-lel, Sasha-val és Maila-val. A nőnemű Obamák mit tesznek most a tányérra?

 

              TÓBIÁS: Most arra kérnélek, hogy ismételd meg a kérdésed, mert a legtöbben nem értették, ezért ismételd meg ezt nagyon tisztán és érthetően.

 

              SHAUMBRA 5: Oké. Megmondanád nekünk, hogy mi zajlik a színfalak mögött azzal kapcsolatosan, hogy Michelle Obama és a két lányuk mit tesznek most hozzá a jelenlegi forgatókönyvhöz?

 

              TÓBIÁS: Nos, ezt most visszaadom neked. Ez az, amit az emberek úgy hívnak, hogy ez annyira egyszerű, hogy még gondolkodni sem kell rajta. (nevetés) Megválaszolnád a kérdést?

 

              SHAUMBRA 5: Jaj, Tóbiás! (kacarászva)

 

              TÓBIÁS: Igyál még egy kortyot! (nevetés)

 

              SHAUMBRA 5: Rendben.

 

              TÓBIÁS: Csak engedd meg, hogy kijöjjön. Ott van már a nyelved hegyén.

 

              SHAUMBRA 5: Rendben.

 

              TÓBIÁS: Én már látom a választ, utána majd hozzáteszem az én frissített verziómat.

 

              SHAUMBRA 5: Oké. Nyilvánvalóan mindannyian abba az irányba tartunk, ahol is integráljuk a maszkulin és a feminin energiáinkat. És annak ellenére, hogy a fókusz úgy tűnik, hogy a maszkulinra, Barack Obamára helyeződik – és milyen fantasztikus és kiváló példája is ő ennek – azt is érzem, hogy a felesége és a lányai ugyanolyan csodálatos példái a femininnek.

 

              TÓBIÁS: Látod milyen könnyű volt! (nevetés) Abszolút. Abszolút. Ez megmutatja egyben a feminin fontosságát is. Világszerte milliók látják a maszkulin és a feminin egyensúlyát a nőkön belül is, és a Barackkal való kapcsolatukban is. El tudjátok azt képzelni, hogy ezen a héten a világon több millió ember kezdte felfogni a maszkulin/feminin fontosságának a nagyon is szó szerinti alapját egy kapcsolatban? Ez nem csak arról szól, hogy a férfi végzi a munkáját, hanem a maszkulinről és a femininről, ahogy ezek együtt dolgozva létrehozzák az egészet. Namost ezt ők két külön emberben látják, de azt is kezdik megérteni, hogy ez bennük is jelen van.

 

              Még egy gyors megjegyzést fűznék ehhez: egy nagyon prominens angyali lény dolgozik most együtt Michelle Obamával… Diana Hercegnő. Látni fogjátok, ahogy ez az energia egyre erősebben ki fog jönni rajta, különösen ebben az évben, és utána is, és lesznek majd analógiák. Ez elkezd majd megjelenni a hírekben – az összehasonlítgatások – mert az energia ott van. Köszönöm.

 

SHAUMBRA 5: Köszönöm.

 

              LINDA: Michelle okosabb, mint Lady Di. (nevetés)

 

              TÓBIÁS: De fellelhető egy párhuzam. (valaki a közönségből azt mondja: -Jobb az ízlése a férfiak terén – erre még többen nevetnek)

 

              KÉRDÉS SHAUMBRA 6: (egy férfi áll a mikrofonnál): Szia Tóbiás! Évekkel ezelőtt elhagytam a hazámat, Hollandiát. És azóta is csak utazgatok, vándorlok és igen csak jól érzem magam. Most érkeztem meg Közép-Amerikából a lakóbuszommal, felutaztam ide Coloradóba, és itt szeretnék maradni. Hoztam egy tudatos választást arról, hogy itt maradok, de július végén el kell, hogy menjek. Bízom magamban, hogy minden a lehető legjobban fog alakulni, de szeretném tudni, hogy az energiák hogyan működnek ebben a pillanatban.

 

              TÓBIÁS: Abszolút, ez egy csodálatos kérdés. Tehát hoztál egy tudatos választást. És egy nagyon is gyakorlati szinten tisztában vagy azzal, hogy nagyon sok itt az akadály. Itt ez a dolog, amit emigrációs hivatalnak neveznek, meg az egyéb témák is. Tehát dilemmába estél, és azt mondtad: „Elég jó teremtő vagyok ahhoz, hogy legyőzzem ezeket az akadályokat?” Ezek igen erős gátak, és ez most behozza a kétség elemeit. És ami ilyenkor a legtöbb esetben történni szokott az az, hogy – itt most nem kifejezetten rólad beszélünk, hanem általánosságban véve a Shaumbráról – hajlamosak vagytok azt mondani: _”Nos, ez túl van az én hatókörömön, a kontrollomon, ezért ezt most átadom Isten tudja kinek – az angyaloknak, az entitásoknak, a magasabb énnek – bárkinek, csak nem magamnak.” És amikor a dolgok nem úgy alakulnak, akkor először is mindannyian mély depresszióba zuhantok. Bosszúsak lesztek a többi entitásra, és ami mindennél fontosabb, kiestek a magatokba vetett bizalomból.

 

              A tudatos teremtés egy nagyon egyszerű, végtelenül egyszerű folyamat, de azt igényli, hogy lépjél ki az elmédből. A tudatos teremtés azt is jelenti, hogy elengeded az elvárásaidat. Tehát itt vagy te, aki hoztál egy tudatos döntést arról, hogy például Coloradóban élj. Na ebbe beletartozhat az, hogy idejössz, elmész innen, megint idejössz, majd elmész – több alkalommal is. Egy másik energia játszma folyik más helyeken, de amennyiben hozol egy tudatos választást, akkor előbb vagy utóbb itt fogsz kikötni.

 

              De addig is értsd meg, hogy ha egy időre el kell, hogy menj innen, majd visszatérsz, az elmenetel ugyanúgy a részét képezi a tudatos teremtésed tökéletes tervének, mint a maradás. Értsd meg, hogy ez az egész arról szól, hogy követed a tökéletes manifesztációhoz vezető ösvényt vagy ciklust. Engedd el az elvárásaidat, amik szélsőségesen specifikus taktikákat vagy cselekedeteket foglalnak magukba, és amik majd a végeredményt elhozzák számodra. Csak engedd meg, hogy a végeredmény manifesztálódjon.

 

              LINDA: Én is résztvehetnék ebben?

 

              TÓBIÁS: Hmmmmm… van tombola jegyed? (nagy nevetés) 

             

              LINDA:  Nincs kérdésem. A válaszhoz szeretnék hozzáfűzni valamit.

 

              TÓBIÁS: Ó, hát persze, tessék csak!

 

              LINDA: Oké. Alexander, van partnered?

 

              SHAUMBRA 6: Már terveztem ezt itt, szóval… (nevetés)

 

              LINDA: Oké – akkor Alexander – technikai értelemben egyedülálló vagy, igaz?

 

              SHAUMBRA 6: Igen, ez igaz.

 

              LINDA: Oké, azt hiszem megtalálhatjuk a módját annak, hogy itt maradj. (nagy nevetés) Hölgyek!

 

              TÓBIÁS: Azt kell, hogy mondjam, hogy egy ilyen típusú partner bevonzásának a legjobb módja, ha szakállat növesztesz.

 

              SHAUMBRA 6: Nekem van szakállam.

 

              LINDA: Nyisd ki a szemed drágám! (még több nevetés a közönségtől és Tóbiástól) Oké, tehát hölgyeim, a fiatalember maradni szeretne, értitek, ugye? (nevetés) Nem néz ki rosszul, láthatjátok.

 

              SHAUMBRA 6:  Aki a legtöbbet ígér. (nagy nevetés) Nagyon szépen köszönöm.

 

              TÓBIÁS: Valóban, köszönöm.

 

              LINDA: Köszönöm, Alexander.

 

              KÉRDÉS SHAUMBRA 7: (Egy nő áll a mikrofonnál) Hallottad, ahogy gyakoroltam a dalomat, mert ez el akartam ma neked énekelni. Egy kicsit ideges vagyok, és a hangom is rekedt, ezért nem tudom, hogy meg fogom-e tenni, de tudom, hogy tudod, hogyan érzek.  Csak szeretnék köszönetet mondani neked. Tavaly egy Shoudban azt mondtad, hogy meglepődtél milyen sokan maradtunk, és ez miattad van. A humorod, a szenvedélyed, az együttérzésed – ez az, amiért még mindig itt vagyunk. Tehát csak azt szeretném, ha mindenki, aki ezt most hallja, felállna és egy ovációt adna a szíve mélyéről. Én adok neked egyet az én szívemből.

 

              TÓBIÁS: Köszönöm.

 

              SHAUMBRA 7:  Most a szenvedélyről szeretnélek kérdezni. Hét évvel ezelőtt azt mondtad nekem, hogy nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy megtalálom az édes helyemet, és a szenvedély olyan erős lesz majd, mint egy elefánt a porcelán boltban. És most azon töprengek, hogy még mindig rajta vagyok-e a kerékvágáson, vagy esetleg szabotálom magam a szenvedélyem behozatala kapcsán, mert attól félek, hogy elefánt leszek egy porcelán boltban?

 

              TÓBIÁS: Nos, most rögtön vissza is passzolom neked a labdát.

 

              SHAUMBRA 7: Ó, és jut eszembe, én maradok. Meg kell néznem ennek a végét.

 

              TÓBIÁS: Tehát az a kérdésed, hogy a kerékvágáson haladsz-e a szenvedélyed kapcsán? Szabotáltad magad? Mi történt ezalatt a hét év alatt?

 

              SHAUMBRA 7: Sok minden változott, de néha azt érzem, hogy egyszerűen csak túl elfoglalt vagyok. Az élet zsúfolttá vált, ezért néha azon töprengek, hogy lehetséges, hogy csak azért teremtem ezt a sok elfoglaltságot, hogy eltereljem magam.

 

              TÓBIÁS: Azt hiszem a közönség meg tudja ezt neked válaszolni. (a közönség azt mondja: -„Igen!” – és Tóbiás pedig mosolyog)

 

              SHAUMBRA 7: Rendben van, de ezek munkák voltak, amikkel pénzt kerestem.

 

              TÓBIÁS: (kuncogva): Ó, hát ez egy gyönyörűséges kifogás, (nevetés), mert ezt másokért kell tenned, ugye?

 

              SHAUMBRA 7: A gyerekeimért.

 

              TÓBIÁS: Ó, tudom, és ez… (még több nevetés)

 

              SHAUMBRA: Már szinte felnőttek.

 

              TÓBIÁS: Igen, és ha vársz még újabb három vagy négy évet, akkor, nos, akkor úgyis visszatérnek mindenképpen. Vissza fognak térni. Ez egy elterelés, és ezt te is tudod, A te szenvedélyed, jut eszembe, ahogy erre valószínűleg emlékszel is a privát beszélgetéseinkről, az utazás, a szervezés, és te ebbe már belekóstoltál. Csináltad már egy kicsit, de utána megengedted magadnak, hogy kiess ebből a szenvedélyedből. De bármikor, amikor csak vissza akarsz hozzá térni, megteheted. De vigyázz, mert a végén még tényleg megtörténhet!

 

              SHAUMBRA 7: Köszönöm.

 

              KÉRDÉS SHAUMBRA 8: (egy nő áll a mikrofonnál): Tóbiás, mély hálát érzek azért, mert emlékeztetsz engem, és visszaigazolod az érzéseimet és a tudásomat. Tehát…

 

              TÓBIÁS: Egy öröm volt ez számomra. Öröm.

 

              SHAUMBRA 8: Nem igazán számítottam arra, hogy kérdezni fogok, de tudom, hogy van itt egy kérdés a számodra, és ez a te SES (Szexuális Energia Iskola) anyagodról szól. A felvett csatornázásokban, amiből mi tanítunk, azt mondod, hogy ez az anyag elsődlegesen, azaz valójában a Shaumbráknak való, de ezt már évekkel ezelőtt mondtad. Kérdésem az lenne, hogy most hogyan érzel ennek kapcsán? Úgy érzed, hogy a nagyobb táború közönség… készen áll a SES anyagra? És lenne esetleg bármi más, amit megosztanál velünk a SES kapcsán?

 

              TÓBIÁS: Valóban. A SES anyag, ahogy ezt természetesen te is tudod, sokkal többet tartalmaz azoknál a szavaknál, mint amik a csatornázás során ki lettek mondva. És a folyamat első része arról szólt, hogy emlékeztessük a Shaumbrát ennek visszahozatalára, hiszen ezt mindannyian ismerjük. Mindannyian dolgoztunk már ezzel korábban. Tehát ezalatt az elmúlt pár év alatt nagyon erősen a részévé vált a Shaumbra tudatosságának, továbbá az utazásnak.

 

              Az egyik oka annak, hogy azt választottam, hogy emberi formában visszatérek, az az, hogy dolgozzak ezzel az én-szeretettel, ezzel az Aliyah energiával, ami által az ember visszatér önmagához, és ez nem csak a Shaumbráknak szól. Tehát ennek egy nagyon jó kis jelnek kellene lennie arra vonatkozóan, hogy eljött a megnyílás ideje. Hogy ne tartogassuk ezt tovább ebben a csodálatos, spirituális családban, hanem megnyissuk ezt. Lesz egy megbeszélésem - egy ülésem – ahol is beszélni fogok a SES anyag további lépéseiről, és arról, hogy a Shaumbrák és a tanítók hogyan terjeszthetik ezt ki – lesz erről egy-két meglátásom. Ez az anyag meg lesz az elkövetkezendő hat héten belül. Köszönöm.

 

              SHAUMBRA 8: Köszönöm.

 

              KÉRDÉS SHAUMBRA 9: (egy nő áll a mikrofonnál): Hello Tóbiás! Még egyszer meg szeretném köszönni mindazt, amit értünk tettél, és köszönöm azt a rengeteg áldást a részedről. Én sem jöttem ide tudatosan egy kérdéssel, de mivel kihúzták a számomat, azt feltételezem, hogy ennek oka van. Tehát ezért állok most itt. Említést szoktál tenni arról, hogy négyszemközt szoktál velünk beszélni. Hogyan hozhatnánk ezt be ebbe a valóságba, ebbe a tudatba, hogy könnyebb legyen ez számunkra?

 

              TÓBIÁS: Vannak… szeretem ezt a kérdést, mert igen kiterjedt beszélgetéseket szoktam veletek folytatni, néha álom állapotaitok alatt, máskor pedig ébrenlétetek során. Ez a szó szoros értelmében része a… Ezt most kiterjedt intelligenciának vagy kiterjedt elmének fogom nevezni, ami tisztában van az összes beszélgetéssel, és meg is érti azokat. Ti ennek az esszenciájára a szívetekben rezonáltok, ugyanakkor az emberi elme hajlamos ezt lényegében kiblokkolni, mert ez nem ugyanabból a frekvencia forrásból érkezik, mint ahonnan az emberi elme szokta kapni az információt.

 

              Ahogy Adamus dolgozni kezd a Shaumbrával a továbbiakban, az egyik dolog, amit tenni fog, hogy nagyon szorosan fog dolgozni mindannyiótokkal azon, hogy úgy mondjam, szertefoszoljon az az ajtó, az a fátyol, ami elkülöníti azt, hogy többé már ne csak a mentális analitikával dolgozzatok, hanem az isteni intelligenciával is, rendszeres alapon. Ez egy fontos része annak a folyamatnak, amin azokkal fog együtt dolgozni, akik hajlandóak lesznek vele dolgozni a továbbiakban. Tehát nem akarok itt most erre egy rövid választ adni, de ez lényegében arról szól, hogy megnyissátok azt a jelenleg lezárt területet, ami az elméhez és az isteni intelligenciához kapcsolódik – továbbá rengeteg légzésről.

Köszönöm.

 

              SHAUMBRA 9: Köszönöm.

 

              KÉRDÉS SHAUMBRA 10: (egy nő áll a mikrofonnál): Te Jó Ég, izzad a tenyerem! Tóbiás, drága csillagom! Szia, visszatértem! Először is meg szeretném neked köszönni azt a tanácsot, amit Cauldrén keresztül adtál nekem. Most érkeztem meg Tazmániából, és elképesztően mélyenszántó tanácsot adtál nekem. Szeretném ezt most megköszönni.

 

              TÓBIÁS: Rendben.

 

              SHAUMBRA 10: Yeah!

 

              TÓBIÁS: Lényegében ez a te saját tanácsod volt, mi csak elolvastuk, és visszaközvetítettük azt neked.

 

 

              SHAUMBRA 10: Én is pont erről próbálom meggyőzni magam.

 

              TÓBIÁS: Igen.

 

              SHAUMBRA 10: A másik dolog, ami szeretnék kérdezni, mivel mindannyian a maszkulin/feminin integrálásáról beszélünk, és én nem mondhatom el magamról, hogy eljutottam volna oda, ahova még férfi nem jutott el, mert minden bizonnyal jártak már ott más férfiak is előttem, de meg akartam neked köszönni a SES-t, mert ez az álmaimat is felülmúlóan segített nekem az energiáim integrálásában, amit a szívem mindig is tudott, de ez túlszárnyalta minden reményemet, legalábbis ebben az inkarnációban. Köszönöm.                

 

              Oké. Mindig a zenéről beszélsz. A kérdésem arra vonatkozik, hogy nekem szükséges zenélnem. De hogyan is tehetném ezt meg most, amikor mindent elengedtem? Eladtam az összes felszerelésemet, és tudod, most azon vagyok, hogy megpróbáljam összeszedni az anyagi forrásaimat, hogy vehessek egy felszerelést és újra zenélhessek.

 

              TÓBIÁS: Igen. Ez egy kitűnő kérdés, és mondjuk azt, hogy ez nem csak a zenére, hanem minden másra is vonatkozik.

 

              SHAUMBRA 10: Rendben.

 

              TÓBIÁS: Gyakran nagyon fontos az elengedés, hogy elengedd – vagy talán helyesebb lenne úgy fogalmazni, hogy – szabadságot adj mindazoknak a dolgoknak, amik korábban a részedet képezték. És te szabadságot adsz nekik, szárnyakat adsz mindennek annak érdekében, hogy egy új szintet találhassanak.

 

              Nos, ez néha szó szerint megtörténik, mint amikor például szárnyakat adtál a régi felszerelésednek, mert abban régi energia munkált. Régi korlátok és elvárások tarkították. Ezért aztán elengedted. Szabadon engedted. Mindent hagytál elmenni, szabadon engedni. És mindössze egy valamid maradt: Önmagad. És ez a legbámulatosabb dolog. Ez egy darabig olyan érzést kelt, mintha meztelen, csupasz lennél. Kellemetlen érzést kelt, hogy nem veszed magad körbe az összes régi páncélzattal és a régi anyagi dolgokkal, sőt még a körülötted létező régi tudati energiákkal sem.

 

              De tudod mi történik, amikor mindezt elengeded? Nem a spirituális szemétlerakóba kerülnek. Nem pusztítod el azokat. Szárnyakat adsz nekik, hogy elrepülhessenek új birodalmakba, új energiákba, annak érdekében, hogy átalakulhassanak, amennyiben erre van szükség, vagy pedig közvetlenül az új energia küldötteivé válhatnak, amelyek bejönnek és téged kezdenek szolgálni.

 

              A legjobb, amit most tehetsz, hogy abszolút ne tegyél semmit, és ez mindannyiótokra vonatkozik. Más szavakkal…

 

              SHAUMBRA 10: Ezt a házinénimnek is elmondanád? Már így is háromhavi lakbérrel tartozom neki! (nevetés)

 

              TÓBIÁS: Rendben. De ami itt most beállítasz magadnak, az egy nyomás. Ez egy régi energiás trükk, amit az emberek használnak, de ezzel csak óriási mennyiségű nyomást állítanak elő. És te ezt a krízist vagy drámát azért hoztad létre, hogy megengedd, hogy ezek az új energiák bejöhessenek. Azok… a szabadság, aminek szárnyakat adtál, most már visszatérhet hozzád. Lehetővé teszed magadnak, hogy eljuss a kétségbeesés legvégső határáig, tudod, amikor elveszítesz mindent, beleértve magadat is, és olyankor mi történik? Olyan ez, mint egy varázslat. A megoldás megjelenik. Mindig is ott volt, de te nem engedted be egészen addig, amíg nem teremtettél köré egy hatalmas drámát, színjátékot, energiát. Ez egy régi energiás trükk, amiről mindannyitokat szeretnénk már letéríteni.

 

              LINDA: Szóval egy basszusgitárra lenne szükséged?

 

              SHAUMBRA: Hát, van egy már, de többre lenne szükségem. Úgy értem, kellene egy erősítőnek, mert mindenkinek akarok zenélni, érted, ugye? És pénzre van szükségem, és már lényegében beleéreztem… oké, ez jó érzés. Ez a lehetőség…

 

              TÓBIÁS: Ó, várjál… (Tóbiás füttyent egyet)

 

              SHAUMBRA 10: … jó érzést nyújt.

 

              TÓBIÁS: Nagyon intellektuális lettél velem, és ez engem bánt.

 

              SHAUMBRA 10: Tudom. Oké, mélyeket fogok lélegezni.

 

              TÓBIÁS: Na persze, igen, mély lélegzetek, sok-sok lélegzet. A szenvedély zene. A zene teljesen másmilyen lesz. Még a hangszerek sem lesznek ugyanolyanok, mint korábban. KI tudja, kit érdekel? Ez nem számít. Engedd meg, hogy a szenvedély átáramoljon. Az összes energia arra vár, hogy szolgáljon téged – és mindet ott látom körülötted, és csak várakoznak. Csak arra várnak, hogy végre engedd már be őket, és hagyd már abba ezt a színjátékot, ezt a drámázást, hagyd már abba végre ezt a megfoghatatlan keresést vagy az elrejtett kincs című játszmát. Csak engedd meg, hogy bejöhessenek. Csak engedd meg a bejövetelüket! Pontosan tudni fogod, hogy mit kell tenned.

 

              Shaumbra, néhányan – és nem csak te, kedvesem, de az összes Shaumbra – néha olyan nagy drámát csaptok, annyira megnehezítitek. Úgy futkároztok körbe-körbe, mint a levágott fejű csirkék, és közben meg azon tépelődtök, hogy vajon hol rejtőzhet a megváltás, a megmentés! Először is, semmi szükség megváltásra, megmentésre. Másodjára pedig, a tudatos teremtés az egyszerűségről, a megengedésről és a felelősségvállalásról szól – és akkor az ott lesz. Ez minden! Felszálltál a fejedbe, az elmédbe – és most velem teszed ezt – mert lenne egy másik kérdésed, de csak egyet engedélyeztek, és most az elmédben agyalsz a kérdéseden. Állj meg egy pillanatra! Fejezd már be, hogy azon a régi úton akarsz eljutni a megoldásokhoz. Ez nem számít. Mindenképpen meg fog történni. Oké?

 

              SHAUMBRA 10: Köszönöm.

 

              TÓBIÁS: Köszönöm.

 

              KÉRDÉS SHAUMBRA 11: (egy nő áll a mikrofonnál): Namaste. Köszönöm neked az előbbi ülés során nekem adott ajándékaidat, amiket befogadtam, ahelyett, hogy adtam volna. Hat és fél éve vagyok okleveles masszázs terapeuta, és a nyak és váll masszázst már 19 éves korom óta gyakorlom, tehát igen nagy gyakorlatra tettem szert benne. És ahogy említetted is, most azzal próbálkozunk, hogy saját magunknak adjuk meg ezt a fajta szeretetet. Ezzel adódik némi küzdelmem. Már összecsomagoltam, hogy elmenjek San Diegoba, aminek a kapcsán megértettem, hogy bármi is következzen, az ott lesz. Azt gondoltam, hogy már rendeztem ezt a dolgot, ami mindig újra és újra csak felüti a fejét, és már megint felütötte a fejét, miközben éppen úton voltam ide. Nem tudom, hogy ez-e az a kérdés, amit fel kellene tennem, de ezt fogom most megkérdezni. Szemtanúja voltam annak, hogy konfliktusban voltam, háborúban, ahol is én voltam a bosszúálló angyal, szó szerint egy különleges, elit kommandó alakulattal, és megszálltam öt egyént, akik különböző vallási öltözetet viseltek, és az én küldetésem célja az volt, hogy az ellenség kezére adjam őket, mert vizuálisan látható volt, hogy ők azok, akik véget vethetnének az éppen zajló háborúnak. És ebben az üzenetben azt mondták nekem, hogy erre megint készülhetek. Azt gondoltam, hogy tudatosan azt választom, hogy nem megyek oda, amíg ez a dolog ma újra fel nem bukkant. Tényleg megint ez áll előttem?

 

              TÓBIÁS: Valóban. Meghoztad azt a tudatos választást. Még mindig van egy részed, akik ezt nem hiszi el, aki tesztel téged – te teszteled saját magad. Ez egy aspektus, aki tudja, hogy nem igazán vagy még teljesen leföldelve, egyensúlyban, és még nem igazán szereted magad. Ezért aztán mindig visszajön, amíg ki nem borít téged, amíg meg nem adod magad neki, vagy amíg meg nem teremted a biztonságos teredet, ami az önszeretet csodálatos helye, és akkor majd el fog menni. Az integráció be fog következni. Nem kell neked ezt folyton bebizonyítanod magadnak azzal, hogy egyfolytában megerősíted a tudatos döntésedet. Ez csak… egy aspektus szituáció, aki játszik veled, és bemászik a fejedbe. És most ott játszadozik. A legtöbb Shaumbra képes ezt látni vagy érezni. Az aspektusoknak ez az egész témaköre jóval több annál, mint amibe itt most bele tudnánk menni, de kezdd el megérteni önmagad, a biztonságos teredet.

 

              Megnézem most az energiádat, és feltettem egy kérdést a Shoud végén: Hová mész? Hol a te biztonságos tered? Nekem ott van az én házikóm. És te hová mész? Most szemügyre veszem a te biztonságos teredet, de azt látom, hogy folyton csak szaladsz, menekülsz. Mindig valami új helyet teremtesz magadnak. Mindig menekülsz, szaladsz valamitől vagy valakitől. Tehát... minden alkalommal, amikor megteremted a biztonságos teret, utána össze kell azt döntened, omlasztanod, és el kell futnod valahová máshová. Így nem lehet élni. És neked sem kell így élned. Fel kell, hogy tedd magadnak a kérdést: Ki elől menekülsz? Nos, hát önmagad elől. Az aspektusaid elől. Ez az egész színjáték, játszma, amit megteremtettél és elő is adtál, sok különböző aspektusról szól, akik lényegében összefogtak ellened, hogy levadásszanak és kínozzanak téged.

 

              SHAUMBRA 11: Ezt teszik.

 

              TÓBIÁS: Én ennek nem kell így lennie. Vannak olyanok, akik nagyon is jól megértik az aspektusokat, az Aspektológiát. Engedd meg nekik, hogy segítsenek neked annak megértésében, hogy ezek az aspektusok miért játsszák ezt a játékot, mert jelenleg ebben a játszmában – ők állnak nyerésre. Az eredmény állása pillanatnyilag 5:2 a javukra. És az egyik módszerük arra, hogy bekerítsenek, hogy játszhassák ezt a játszmát az, hogy te folyton menekülsz, szaladsz, de ők utánad viszik a játékmezőt, a sportpályát, teljesen mindegy, hogy hova mész. Ők te vagy, ezért aztán pontosan és tökéletesen ismerik az összes játszmádat, az összes trükködet, az összes fortélyodat és csalásodat.

 

              Kezdd azzal, hogy szeresd magad. Nem is beszélve arról a két tanfolyamról, amit én segítettem lecsatornázni, ugyanakkor a SES és az Aspektológia között ott vannak azok az eszközök, amit bárki használni tud arra, hogy újra szerelmes legyen saját magába, és hogy újra egyensúlyba hozza magát, és megértse, hogy ő maga a teremtő. Köszönöm.

 

              KÉRDÉS SHAUMBRA 12: (Egy nő áll a mikrofonnál): Szia Tóbiás!

 

              TÓBIÁS: Tehát!

 

              SHAUMBRA 12: Tehát!

 

              TÓBIÁS: Utolsó kérdés, ha úgy gondolod.

 

              SHAUMBRA 12: Nos, először is, van egy üzenetem Charles Barkley-től, aki ezt a jegyet nekem adta, és mivel ez lesz az utolsó kérdés, és azt akarom mondani: „Bon Voyage!” Ezt üzeni Charles. És ma még csak nem is vettem jegyet, mert soha nem szoktam kérdezni, soha nem kérdeztem még semmit. De ide akartam jönni, és kérdezni akartam tőled valamit, és ő egyszer csak rám talált, és megkérdezte tőlem, hogy kell-e nekem az ő jegye.

 

              TÓBIÁS: Hát nem egészen elképesztőek ezek a véletlenek?!

 

              SHAUMBRA 12: Olyan vagyok, mint egy… ez… tudod, de tudod lényegében egész életemben ilyen voltam. Úgy érzem, mintha egy tudatos Forrest Gump lennék. (nevetés) Tudod milyen ez:  - Menj oda! Ó, oké, akkor odamegyek.” És tudod, ez fantasztikus. Tényleg. És most nem csinálok semmit, csak a kutyámat sétáltatom. Nem dolgozom. Van pénzem. Ez nem probléma. És a kérdésem az…

 

              TÓBIÁS: Szeretném, ha ezt, amikor erre esélyed adódik, elmagyaráznád egy kicsit bővebben a Shaumbrának, mert még mindig nem egészen értik. Még mindig abban a hitben élnek, hogy azzal kell buzgón elfoglalniuk magukat, hogy mindenki mással törődjenek, hogy átverekedjék magukat az életen, és ha nem bánod, hogy ezt most elmondom, az egyik dolog, amit te megtanultál már egy ideje, hogy ez nem számít. Elengedted a…

 

              SHAUMBRA 12: Azt gondoltam, hogy szarok rá. Érted? (Tóbiás és a közönség hangosan nevet) Tényleg így volt. Ez így igaz.

 

              TÓBIÁS: (nevetve) Nos, mindannyiunknak meg van a magunk módja arra, hogy kifejezzük magunkat, de igen. Igen.

 

              SHAUMBRA 12: Tudod, éled az életed, és elmagyarázod ezt egy másik embernek, aki valójában egyáltalán nem akarja ezt meghallani vagy megérteni. Akkor meg miért is tenném?

 

              TÓBIÁS: A legtöbb esetben vagy féltékenyek, vagy pedig gyanakvóak. (nevetés) Nem értik. És természetesen sokan most is mentális megjegyzéseket tesznek arról, hogy te milyen szerencsés vagy talán… de ez nem erről szól. Egy ponton valamikor a múltban – nem ebben az életedben, hanem a múlt során – volt részed abban a tapasztalásban, amiben most a többieknek. Elérted a mélypontot, és mit szokott az ember tenni, amikor eléri a mélypontot? Nos, olyankor elengedsz mindent. Abszolút el kell, hogy engedj mindent.

 

              SHAUMBRA 12: Igen, megadni magam.

 

              TÓBIÁS: Abszolút megadás. Talán az ember még azt sem tudja, hogy minek, de amikor megadja magát, akkor végeredményben magadnak adod meg magad. És te megadtad magadnak a megadás ajándékát, vagy azt mondtad: „Nem számít. Az lesz, ami lesz. Ahogy lesz, úgy lesz. Ki vagyok én? Én már Vagyok.” Odaadtad magadnak ezt az ajándékot, ami most visszaáramlott ebbe az életedbe, és ez lett a világító, vezető fényed életed egész hátralévő idejére. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lennének kihívások az életedben…

 

              SHAUMBRA 12: Persze.

 

              TÓBIÁS: …és ezek olyanok, amiket te állítottál fel különböző okokból kifolyólag. De a magodban, rendelkezel ezzel az alapvetően alacsony-stresszel, amivel csak úgy átsuhansz az életen. Persze vannak olyanok, akik azt mondják: -„De így nem érdemelsz semmit… „Fájdalom nélkül nincs nyereség!”. De ez egy játszma, amit ők még mindig játszanak. Te pedig megengeded magadnak, hogy élvezd az életet!

 

              SHAUMBRA 12: Ugyanakkor másrészről pedig vannak küzdelmek más emberekért, és magamért, ahol is meg vannak a magam küzdelmei, ami ennek a része, mert egy játszma, amit én játszom, és amit mindannyian játszunk.

 

              TÓBIÁS: De vegyük csak szemügyre a küzdelmeket! A küzdelmekből mennyi szól rólad, és mennyi szól más emberekről?

 

              SHAUMBRA 12: Nos, valószínűleg, amik rólam szólnak… amik másokról szólnak (nevetés)… egyik sem rólam szól. (nevetés)

 

              TÓBIÁS: Valóban. Nagyon, de nagyon kevés olyan van, ami rólad szól.

 

              SHAUMBRA 12. Nagyon kevés szól rólam. De magamra veszem másokét, és így meg is tapasztalom azokat.

 

              TÓBIÁS: Valóban. Magadra veszed ezeket egyfajta kegyelemmel és egy bizonyos… szóval egy bizonyos ellenségeskedésből, gyűlöletből is. (nevetés) De…

 

              SHAUMBRA 12: Igaz.

 

              TÓBIÁS: De te hozol egy választást, hogy magadra vedd azokat, és én azt mondanám, hogy az időnek úgy 75%-ában tisztában vagy vele, hogy magadra vetted azokat. Tehát tudatában vagy annak, hogy te engedted be azokat az életedbe, ezért aztán a nap végére nem akadsz ki tőlük.

 

              SHAUMBRA 12: Oké, de amikor az emberek küzdenek, bármi miatt is, mondjuk amiatt, mert az életük nehezebb, mint az enyém, vagy bármi kapcsán… de az meg az ő utazásukról szól, igaz?

 

              TÓBIÁS: Valóban.

 

              SHAUMBRA 12: ÉS ez rendben van.

 

              TÓBIÁS: Valóban.

 

              SHAUMBRA 12. Ez teljesen rendben van.

 

              TÓBIÁS: Valóban.

 

              SHAUMBRA 12: Oké. (nevetés) Oké. (kiabál) Rendben, szóval lényegében nem tudsz… taníthatod őket egy bizonyos értelemben, a saját példádon keresztül, és arra, amire az emberek kíváncsiak tőled, amit tudni szeretnének tőled.

 

              TÓBIÁS: Valóban.

 

              SHAUMBRA 12: De tudod, mindig is problémáim voltak a tanácsadókkal, és tudom, hogy ez nem tesz jót az üzletnek, (nevetés) de akkor is el fogom mondani, mert tudod az emberek elmennek hozzájuk, és ez talán segít nekik, de számomra ez csupán a ciklus része, mert amikor vége a tanácsadásnak, megint csak magadra maradsz. Tehát hol mondhatod azt az embereknek, hogy emelkedjenek felül a dolgokon, és szabaduljanak meg a motyótól, a mellébeszéléstől? Ez a kérdésem.

 

              TÓBIÁS: Valóban. Ez egy kitűnő kérdés, és micsoda meglátás a Shaumbra számára. Először is minden tanácsadónak és segítőnek meg kellene még a kapcsolat legelején kérdeznie a kliensét, hogy tényleg meg akarnak-e gyógyulni? És háromszor kell őket megkérdezni – beszéltünk már erről korábban – mert így nagyon gyorsan kiszűröd és eltávolítod azokat, akik mindössze egy táplálkozási lakomát keresnek, és ezért még hajlandóak fizetni is. Azért jönnek el hozzátok, hogy lelopják az energiátokat. Annyira benne vannak az áldozati energiában, hogy lényegében tényleg nem is akarnak meggyógyulni. Tehát kérdezd meg tőlük háromszor, hogy hajlandóak-e… készen állnak-e arra, hogy meggyógyuljanak, és megengedik-e, hogy a sebeik átalakuljanak?

 

              Utána meg kérdezd meg tőlük, hogy hajlandóak-e személyes felelősséget vállalni a saját gyógyulásukért és átalakulásukért, és ezt is háromszor kérdezd meg tőlük újfent. Majd kérdezd meg tőlük egyszerűen – Mi áll az utadban?

 

              Nos, ez az a rész, amikor ez kezd bonyolulttá válni, mert olyankor kezdik el játszani azt a játszmát, hogy: „Nem tudom, hát pont ezért jöttem el hozzád.” De egy tanácsadó, egy bölcs tanácsadó, tudja, hogy ők ezt már pontosan tudják. A tanácsadó munkája az, hogy rávegyék őket arra, hogy a kliensek saját maguk legyenek tisztában azzal, hogy mi áll az útjukban.

 

              Meg kell, hogy értsétek, hogy vannak olyan emberek, akik annyira nincsenek egyensúlyban, és annyira össze vannak zavarodva, hogy még csak azt sem tudják, hol kezdjék el. Vannak, akik annyira kétségbeesett állapotban vannak, hogy szükségük van egy vezető kézre, de abban a szent minutumban, amikor a tanácsadó azt gondolja, hogy ő végzi itt a gyógyítást, hogy ő tudja a válaszokat, nos akkor tényleg… nos, akkor nagyon nagy táplálkozás veszi ott kezdetét. Olyankor a tanácsadó táplálkozik a kliensből, hogy ezáltal igazolja saját magának a Földön való létezését, és ettől nagyon büszkék magukra, és egyfajta transzcendens guru típusú gyógyítónak képzelik magukat. A kliens, aki tényleg nem akar felelősséget vállalni az életéért, mindössze energiát akar lopni, és ő is nyakig benne van ebben a folyamatban. És lényegében ez tökéletes, de ez egészen biztosan nem fogja megoldani a páciens problémáját.

 

              Tehát egy Új Energiás tanácsadó mindig fókuszált marad, mert tisztában van vele, hogy a kliens tudja a válaszokat, és megérti, hogy ezer meg egy játszmával fog a kliens előállni, azt színlelve, mintha nem tudná a választ.

 

              SHAUMBRA 12. Oké.

 

              TÓBIÁS: Oké. Egyébként sem számít.

 

              SHAUMBRA 12: Nem számít. (Tóbiás és a közönség nevet) Köszönöm.

 

              TÓBIÁS: Köszönöm. És kérnék még egy kérdést. Egy legutolsót. Egy legutolsó kérdést mindannyiunknak itt, ezekben az ülésekben. Nem tudom, hogy Adamus folytatni fogja-e ezeket a kérdés-válaszokat. Talán jobban jártok, ha ebben nem reménykedtek (nevetés), mert már hosszú évek óta csináljuk ezt, és ezen a ponton nagyon szeretném, ha Linda tenné fel a legutolsó kérdést.

 

              LINDA: Nagyon szépen köszönöm. Ez egy nagyon különleges pillanat, egy monumentális pillanat. Ez tíz éven át tartó gyönyörűséges összejövetelek, Shoudok és kérdés-válaszok ünneplése. És a kérdés-válaszok tényleg elképesztően szórakoztatóak voltak mindannyiunk számára. Sok esélyt kínált számunkra jó kérdések, ostoba kérdések, szeretetteljes kérdések feltevésére, de te mindezeket, az összeset hajlandó voltál megválaszolni, kezelni, és gondot viselni ránk, és támogattál minket utazásunkban. Tehát az én kérdésem hozzád az lenne, hogy tudjuk, hogy te is visszatérsz közénk emberi alakban, egy bizonyos értelemben. És szeretném tudni, hogy annak az utazásnak a lefolyásában, volna-e bármi, amit megtehetnénk érted? Talán az, hogy viszont támogatásunkat kínáljuk fel neked a te utazásodon?                             

 

             

              TÓBIÁS: Rendben. Nos, erre adhatnék egy hosszú választ, de az a dolog, ami legnagyobb megelégedettséggel és örömmel töltene el, az lenne, ha az, aki a részét képezte ennek a tapasztalásnak ebben az elmúlt tíz évben, valóban felelősséget és tulajdonjogot vállalna érte, és megértené, hogy ez nem csak arról szól, hogy én itt ücsörgök fent a Harmadik Körömben, ez nem csak a Bíbor Tanács angyalairól szól, hanem lényegében kivétel nélkül mindannyiótokról. Más szavakkal… más szavakkal, ha ezt tényleg, valóban a bensőtökben integrálnátok.

 

              Minden egyes csatornázás, minden egyes kérdés, és minden egyes válasz a részeteket képezi. Néha fennáll az a hajlandóság, hogy ezt másoknak tudjátok be. Még olyat is szoktatok mondani, hogy más Shaumbrák tényleg részt vesznek a Shoudok szerkesztésében, pedig ebben mindannyian részt vesztek. Ez lenne az én leghatalmasabb örömöm.

 

              És egy napon majd, Sam által, szeretném, ha Sam olyan sokatokkal találkozna, ami csak lehetséges emberi formában, és szeretném, ha Sam a szemetekbe nézne – és tudni fogjátok, tudni fogjátok! És Sam-et megérintik majd ezek az anyagok, amiket ti segítettetek megteremteni a számára, és más emberek számára a Földön. Tehát ez lenne az én vágyam, és kívánságom.

 

              Azt is értsétek meg, hogy ez az utazás nagyon hosszú idővel ezelőtt vette kezdetét, Atlantisz becses napjaiban, és nagyon sok létidőn utaztunk át együtt, közösen. Mi – mindannyian – együtt sétáltunk, és közösen osztoztunk csodálatos módokon. De kötöttünk egy megállapodást. Tettünk egy – hát olyan messzire is mehetnék, hogy azt mondom, hogy tettünk egy fogadalmat, egy esküt. Tehát lenne egy másik kérésem mindannyiótokhoz, mégpedig az, hogy engedjük most el ezt a fogadalmat! Engedjük el, hadd menjen. Már teljesítettük. Eljutottunk eddig. Megtettük, amiről azt mondtuk, hogy meg fogjuk tenni. Engedjük el azt az esküt, és adjunk magunknak szabadságot, hogy bárhogy kifejezhetjük magunkat választásunk szerint.

 

              Tehát az utolsó kérésem az lenne ezen az összejövetelen – egy pillanatra most kérnék egy kis zenét, és miközben szól a zene, tegyük meg ezt a Kumbaya dolgot. Fogjuk meg mindannyian egymás kezét. Hadd szóljon a zene, és ezzel egyben mondjunk búcsút atlantiszi és Shaumbra esküinknek és fogadalmainknak a múltból, hogy most már szabadon mehessünk tovább a Vagyok, Aki Vagyok Energiába.

 

 

              És ez így van.  

 

 

(Fordította: Telegdi Ildikó – telegdiildi@globonet.hu)

 

    


Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó


 

A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint kétszáz ötvenezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com