TÓBIÁS ANYAGOK


VISSZATÉRÉS SOROZAT:


1. SHOUD: „Ez Most történik” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában


Kérdések és válaszok


Elhangzott a Bíbor Körben,

2008. augusztus 2-án


www.crimsoncircle.com

És ez így van, hogy a Visszatérés Sorozatban elérkeztünk a kérdések és válaszok idejéhez. Lenne egy gyors megjegyzésem, mielőtt elkezdenénk – valamit még hozzátennék a mai ellenőrző listához. Sokan tűnődtetek azon, hogy vajon miért is érzitek magatokat annyira ingerlékenynek. (nevetés) Néhányan ezt másképpen hívjátok, de mi megmaradnánk ennél a semleges kifejezésnél. Nyilvánvaló, hogy a fizikai Földön, valamint a Föld tudatosságában zajló változásokat érzitek.


A változások nehezek lehetnek, különösen akkor, ha jelen van az ellenállás, ami általában jelen szokott lenni. Tehát ezt érzitek magatokban. Vannak olyan napok, amikor azon töprengtek, hogy vajon mitől is vagytok ennyire ingerlékenyek? Hogy miért vagytok annyira makacsok, és miért olyan nehéz magatokkal együtt lennetek? Csak magatokkal, (nevetés) és itt még csak említést sem teszünk a többi emberről. Hát ez nem az a rész, amikor bele akarnátok menni ezekbe a pszichológiai játszmákba, mikor apró kis közhelyekkel ámítanátok magatokat, vagy bármi ehhez hasonlót tennétek, hanem ez az a pont, amikor vegyetek egy mély lélegzetet, álljatok be a kerítés mögé, és ismerjétek fel, hogy ez nem hozzátok tartozik. Ugyan nagyon mélyen érzitek ezt magatokban, de ez attól még nem a tiétek.


Vegyetek egy mély lélegzetet! Emlékeztessétek magatokat arra, hogy az emberek egy hatalmas változáson mennek éppen keresztül – az országok, a Föld, sőt még az állati birodalom is. Vannak olyan fajok, akik teljes mértékben távozóban vannak a Földről. Eddig egyfajta energia őrző szerepet töltöttek itt be. Most eltávoznak a Földről, hogy helyet teremtsenek teljesen új fajok számára, ami egyaránt vonatkozik az állati és a növényi formákra. Ez nem feltétlenül veszélyeztetett fajokat jelent, vagy azt, hogy az emberek valamit rosszul tettek volna. Hanem egyszerűen azt, hogy vannak olyan fajok, akik a távozás mellett döntöttek. Vissza akarnak térni oda, ahonnan jöttek, és ami a legfontosabb, helyet kívánnak adni az újnak.


És ezzel, kedves ingerlékeny Shaumbrák, jöhetnek a kérdések!


LINDA: Hát, elég vicces, hogy ezt most neked kellett felhoznod.


TÓBIÁS: Egyáltalán nem vicces! (nevetés)


LINDA: Tudom. Mindenesetre, miközben idejöttem a helyemre, egy kedves Shaumbra barátom – nem is tudom, hogy megnevezze-e őt vagy sem – Louise! (nevetés) Tehát Louise arra emlékeztetett engem, hogy a múltban lélekkel nem rendelkező létezőként hivatkoztál Abraham Lincolnra. Hello, akkor most mi a helyzet ezzel?


TÓBIÁS: Ez abszolút igaz. Létezik egy energia, aki létrehozta ezt a létezőt, akit Abraham Lincolnnak neveztek, és ugyanezek a mögötte álló entitások azok, akik ezt a Barack Obama nevű létezőt is létrehozták. Tehát, ez egy…


LINDA: Hmm…


TÓBIÁS: Ó, hát erről hosszadalmas beszélgetéseket tudnánk folytatni.


LINDA: Hmm…


TÓBIÁS: Ő egy lélekkel nem rendelkező létező. Sok energia áll mögötte. Korábban már említést tettünk Assisi Szent Ferencről, Jeshuáról, és másokról is, akik kollektív tudatként tértek vissza a Földre, egy nagyon is helyénvaló és fontos időszakban. Tehát ezt most ismételten megtapasztaljátok az életetek során. És találjátok csak ki, ki áll e mögött az energia mögött?


LINDA: St-Germain. (Tóbiás kuncog) Szeretnél még valamit ehhez hozzáfűzni? Tehát ez akkor most azt jelenti, hogy Barack Obama egy lélekkel nem rendelkező létező? Nem akarsz állást foglalni emellett, nem akarod, hogy ez feljegyzésre kerüljön…


TÓBIÁS: Nem akarjuk, hogy ez így kerüljön ki. Ez Abraham Lincoln tudata, amit sok más tudat támogat. Meg fogod érteni, amit a Shoud alatt mondtunk, hogy ez nem pusztán Barack, hanem azok az energiák, akik támogatják, illetőleg létrehozzák ezt az entitást, akinek pedig nagyon erős referencia pontja nyúlik vissza Abraham Lincolnhoz.


LINDA: Köszönöm.


TÓBIÁS: Azt is mondhatnám, hogy láss a nyilvánvaló mögé, és nézd meg, hogy valójában mi is történik. Ez az átfogó kép, hogy ez egy tudat, aki létrehozza ezt az entitást. Tehát ez nagyon is hasonlít egy kollektív tudatra.


LINDA: Nagyon szép, köszönöm.


TÓBIÁS: Nevetnem kell most. Ezek az emberek itt mind felsorakoznak – pedig már úgyis tudjátok milyen választ fogok nektek adni, tehát nem is értem mire vártok – de… (nagy nevetés Tóbiás és a közönség részéről). Fenomenális időkben éltek, és ha megnézitek, hogy ez a Barack Obama nevű entitás hogyan is került megalkotásra – nem akarok belemenni abba a sok speciális energiába, akik mögötte állnak – talán majd a következő Shoudunkban megteszem – de emiatt a csoportos elfogadás miatt, emiatt a csoport energia miatt – léteznek olyan más csoportok is, akiknek ez nem nyeri el a tetszésüket. És ez nagyon érdekessé válhat, nem csak az emberi birodalomban, de a többiben is.

LINDA: Hű! Köszönöm.


TÓBIÁS: Lényegében le kellett ellenőriznem a többiekkel, akikkel együtt dolgozom, hogy egyáltalán helyénvaló-e megnevezni ezt az Abraham Lincolnhoz fűződő szoros köteléket, mert ez bizony kihoz a sodrából néhány energiát a másik oldalon.


LINDA: Köszönöm.


TÓBIÁS: Rendben van. Kérem a kérdést!


KÉRDÉS 1. SHAUMBRA: (egy nő áll a mikrofonnál) OK. Először is Namaste Tóbiás! Úgy jöttem ide, hogy azt gondoltam, hogy ez az első alkalmam, de miközben itt ültem, és téged hallgattalak, rájöttem, hogy ravasz kópé vagy te, hisz az elmúlt tíz évben végig a nyomomban voltál.


TÓBIÁS: Valaki követett valakit, én nem tudom ki kicsodát.


SHAUMBRA 1: Igen, és a ma elhangzott leghatalmasabb szavakat magammal fogom

vinni, ami pedig nem más, mint: „Nincs mitől félni, ez az ösztönzés időszaka”


TÓBIÁS: Ez abszolút így van.


SHAUMBRA 1. És van két – majdnem az aspektus szót használtam erre, de rájöttem, hogy jobban teszem, ha elkerülöm ezt a kifejezést, mivel nem vagytok teljesen biztos benne, hogy világosan értem ennek a jelentését – de van az életemnek két olyan területe, ahol az inspirációt keresem, hogy aztán képes lehessek másokat is inspirálni. Az első dolog az alvás állapota, amiről már te is beszéltél. Egész életemben utazgattam álom állapotaimban, és amit észrevettem az az, hogy amikor visszatérek, nehézségeim támadnak az újra belépéssel, amiről te is említést tettél, és amikor felébredek, nem érzem magam kipihentnek. Azon tűnődöm, vajon meg tudnád-e ezt világítani számomra.


TÓBIÁS: Valóban. Ez – itt most egyszerűsíteni fogunk - ez választás kérdése, egy tudatos választás kérdése, azaz, engedélyt adhatsz a fizikai testednek és az elmédnek arra vonatkozóan, hogy valóban pihenjen és újítsa meg magát, miközben te megadhatod magadnak ezt az aspektusodat – mert lényegében ez az – ezt az aspektusodat, aki kimegy és tanít éjjelente – hogy az tegye a dolgát. Nem kell ebben annyira egysíkúnak lenned, mindkettőt megteheted egyszerre, egyidőben. Talán meglepő: neked igen is van választásod, de ezt a választásodat ki kell fejezned önmagad számára.


SHAUMBRA 1: Ez olyan érzést ad, mint a dualitás.


TÓBIÁS: Ez nem dualitás, hanem az, hogy képes vagy egyszerre több feladatot ellátni, azaz multidimenzionális lenni, és amire rá fogsz jönni az az, hogy ahogy meghozod ezt a választást, hogy megengedsz egy teljes éjszakán át tartó alvást a fizikai tested és az elméd számára, miközben te más kalandokat élsz meg éjjelente, akkor a tested is jobban tud majd aludni. Ami jelenleg zajlik az nem más, minthogy a fizikai test-elme és a szellem között még mindig túl erős a kötelék vagy a kapcsolódás, ahol a szellem még mindig nagyon szoros láncra van kötve éjszakánként, ami egyaránt kimeríti a fizikai testet és a szellemet is. Tehát valójában nem teljesíted be mindazt, amire képes vagy.


SHAUMBRA 1: Köszönöm. A másik dolog pedig az lenne – hogy én abban hiszek, hogy azért vagyok itt a bolygón, hogy a gyermekek szolgálatára legyek – tanár vagyok, gyermekeket tanítok, és tanítókat képzek. Rokkant gyermekeket tanítok, habár én nem mindig ebben a fényben látom őket, de alkalomadtán mégis előfordul, hogy jön egy-egy ilyen gyerek, akihez nem tudom, hogyan közelítsek, azt hiszem. És a többi tanító leírta ezeket a gyerekeket, én pedig elhatároztam, hogy kitalálok erre valamit, vagyis, hogy arra ösztönzöm őket, hogy ne adják fel. Sok ilyen gyermek nagyon fiatalon feladja, mivel a többiek is lemondtak róluk.


TÓBIÁS: Igen, valóban a legelső dolog - a legelső dolog a tanító vagy a segítő számára – az olyanokkal való bánásmód során, akik valamiféle kihívással bírnak – legyen ez fizikai, mentális vagy bármilyen természetű – hogy teljes együttérzéssel legyenek feléjük. Amennyiben egy meghatározott fizikai rokkantsággal bíró gyermekkel bánsz, a legrosszabb dolog, amit adhatsz nekik, az a sajnálat. Légy együttérző és elfogadó annak kapcsán, hogy ők egyfajta fizikai vagy mentális egyensúlytalanságot választottak maguknak, és tudd, hogy ennek megvan a maga meghatározott oka, és tiszteld és becsüld meg ezt bennük. Becsüld ezt meg a te „Namaste-dből”, a te belső Istenedből az ő belső Istenükben, ahelyett, hogy ezt ember és ember közötti alapon tennéd. Nem mindig értesz egyet a választásaikkal, hisz megértheted, hogy létezik egy magasabb tudati választás, aminek a következtében nem kötelező semmiféle egyensúlytalansághoz sem visszatérni. Ettől függetlenül becsüld meg őket mindazért, amin keresztül mennek.


Ezt meg fogják rajtad érezni, pont úgy, ahogy a kutya is megérzi a szeretetet és a félelmet is. Amennyiben együttérző vagy, akkor legelőször is meg lesznek lepve, amiért megbecsülöd őket. Sőt, hangosan is kimondhatod nekik, hogy: -„Valóban tisztellek és becsüllek azért, ahogy ide visszatértél, azért, amit választottál. Akkor most merre kívánsz tartani innen?” Ez hatalmas változást idéz majd elő bennük. Tehát az összes tanítónak, gyógyítónak, segítőnek azt mondom: - az együttérzés álljon az első helyen!


SHAUMBRA 1: Köszönöm,


TÓBIÁS: Én köszönöm, és ez kiváló munka. Nagyon jó csapat van körülötted. Ők nem szellemi vezetők, hanem a másik oldalról való létezők, akik specialisták ebben a fajta munkában, és azért vannak itt, hogy segítsenek neked fenntartani az egyensúlyodat, mivel, ahogy ezzel te is tisztában vagy, nagyon könnyű becsusszanni azoknak az energiájába, akikkel együtt dolgozol.


KÉRDÉS SHAUMBRA 2: (Linda olvassa fel az internetről) A pajzsmirigyem több mint 20 éve nincs egyensúlyban. Egy nagyon fájdalmas, traumatikus eseményt követően állt le a működése. Nemrégiben belefogtam az akupunktúrába és a kínai gyógyászatba. Táplálja ez a testemet? Segít felébreszteni a pajzsmirigyemet? És ami a legfontosabb, tudnál valamit mondani arról az aspektusról, aki megsebesült abban a pillanatban?


TÓBIÁS: Igen. A sebesült aspektus fizikai betegségben mutatkozik meg. Személyesen azt javasolnánk neked, hogy hagyd abba az akupunktúrát és a kínai medicinát, mivel azt mindössze kifogásként használod. Ahelyett hogy ezt valódi táplálásra használnád, mindössze – ahogy ezt mi fogalmazzuk – csak kényezteted, és cinkosként továbbra is segíted azt. Azt mondod: -„Szegény, megsebzett aspektus!” Kérd fel ezt az aspektust, hogy térjen vissza hozzád, és hagyja maga mögött az összetörtségét vagy a sebét, és egészként térjen vissza hozzád. Azt akarja, hogy hozz egy választást! Tehát a kérdésem hozzád így szól: -Készen állsz-e arra, hogy túllépj ezen a traumán? Vagy továbbra is babusgatni szeretnéd őt is és magadat is? Köszönöm.


LINDA: És mi a helyzet a kérdés utolsó részével?


TÓBIÁS: Úgy gondolom az egészet megválaszoltam.


LINDA: Nem, nem válaszoltad meg. Így szólt: -„És ami a legfontosabb, tudnál-e valamit mondani arról az aspektusról, aki megsebesült abban a pillanatban?”


TÓBIÁS: Abszolút. Maradj a biztonságos teredben! Üdvözöld azt újra otthon! Ha belemennék ennek a részleteibe, továbbá abba, hogy miért is sebzett az az aspektus, és te miért is okoztad ezt, akkor ezzel csak felnagyítanánk azt. Egy aspektus akkor tér haza, amikor az biztonságos, és amennyiben te belefolysz ebbe az egész drámába és minden másba, akkor az nem fog hazatérni. Tehát tartózkodj biztonságos térben! És üdvözöld otthon az összes részedet!


-Azt gondolom, hogy megválaszoltam. (kuncog)


LINDA: Na, ez most jobb volt. (a közönség és Tóbiás nevet) Ez fontos, és jó hogy megtetted. Köszönöm.


TÓBIÁS: Saint-Germain ott olvas a hátad mögött!


LINDA: (nevetve) Valószínű! (Linda fintorog) Nem, én szeretem őt! Ezt te is tudod. Folytassuk!


KÉRDÉS SHAUMBRA 3: (egy férfi áll a mikrofonnál) Szia, Marcus vagyok, és megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek. Itt állok mindannnyiótok előtt, hogy még autentikusabb legyek. És úgy találom, hogy határokat állítok az életemben, hogy még autentikusabb legyek, közben pedig nagyon is azon kapom magam, hogy egy téves reményt éltetek. Azon kapom magam, hogy harcolok az elfogadáson, küzdök az állandóság ellen, és nem vagyok békében. Mindössze bátorítást és bölcsességet keresek. Meg fogom veled osztani, hogy amint autentikussá válok, tudod, kirúgnak a munkahelyemről. Nem lehetek mindenkivel együttérző! Fogom magam, és választok, tudod. Meg akarok nősülni, szóval ez olyan, mintha a határvonalon járnék vagy nárcisztikus lennék. Apránként tanulok. (nevetés)


LINDA: Mi a kérdésed?


SHAUMRA 3: Az autentikusság.


TÓBIÁS: Az autentikusság. A hitelesség egy csodás dolog, de ugyanakkor önmagában egy csapda is lehet, hiszen bizonyos értelemben az igazságot próbálod itt felkutatni, ami viszont folyton változik, szüntelenül fejlődik. Mentális fókuszt helyezel a hitelességedre. Egy projectté változtattad azt, ahelyett, hogy a saját szabadságoddá tetted volna. Megpróbálod megtalálni az autentikusságot, de mindössze azt találod, hogy semmi sem autentikus. Túl keményen dolgozol ezen. Már kifejezted azt a vágyadat, hogy autentikus kívánsz lenni, most akkor már csak autentikusan kell élned, és kérlek, gyere ki innen ( óbiás a fejére mutat) – szállj ki az elmédből!


SHAUMBRA 3: Nos, én csak érzem az érzéseimet, ami egy szüntelen project. Eltöprengek a csenden és a csendességen, és annak varázsán, hogy „ne beszélj a megfelelő pillanatig”, amiben egy diszfunkcionális passzivitást látok. És csak csodálom azokat, akik jelen vannak, akik világosan, egyértelműen, határozottan, pontosan fogalmazva beszélnek…


TÓBIÁS: Nagyon is jól csinálod, köszönjük.


LINDA: Mi a kérdésed? (Tóbiás kuncog)


TÓBIÁS: Majd én megválaszolom neked.


SHAUMBRA 3: Köszönöm.


TÓBIÁS: Ez az egész autentikusság témaköre egy csodálatos, gyönyörűséges dolog, amit megadtál saját magadnak. Most már akkor ne gondolkozz ezen többet, hagyd abba az ezzel folytatott munkát, és egyszerűen csak élj! Ez ilyen egyszerű!


Tudom, hogy te erről még többet szeretnél beszélni, mert ez egy gyönyörűséges projekt, amit te adtál magadnak. De az autentikusság nem egy projekt, vagy kutatási téma. Az pusztán csak van. Annyira belebonyolódtál a különféle módszerekbe és az elmébe, hogy közben elfelejtesz élni. Tehát továbbra is csak lélegezz! Amikor éppen lélegzel, akkor nem tudsz ezekbe a csapdákba beleragadni, érted? Egy csapdává változtattad a hitelességet, hasonlóan ahhoz, ahogy sok ember a spiritualitást is egy csapdává változtatta. Elhatározzák, hogy kifürkészik Istent, és csak kutatnak, és kutatnak, és megállás nélkül egyfolytában csak kutatnak és kutatnak. És ez egy játszmává válik. A bölcsek megértik, hogy Isten mindig ott van, és minden, minden egyes cselekedet, minden egyes gondolat, minden egyes érzés – már ott van.


SHAUMBRA 3: Ok.


TÓBIÁS: Capeesh? (Érted? – kérdezi Tóbiás)


SHAUMBRA 3: Igen, köszönöm. És megosztanál valamennyiünkkel bármit is, amire nagyon vak vagyok, és ami segíthetne mindannyiunknak a saját vakságunk tekintetében!


LINDA: A látást!


TÓBIÁS: Az analízis a legnagyobb dolog, ami vakká teheti a személyt, és ami csapdába csalja őt! Tehát arra kérlek, hogy amikor ma elmész innen, akkor mindezt hagyd itt magad mögött! Valaki majd feltakarít utánad, te csak hagyd azt magad mögött! Hagyd magad mögött az autentikusság projektedet, és egyszerűen csak légy autentikus, mikor kisétálsz az ajtón!


SHAUMBRA 3: Értem.


TÓBIÁS: Nem, nem érted, de…(a közönség nevet, Tóbiás kuncog) Gyere vissza egy vagy két hónap múlva!


SHAUMBRA 3: Visszajövök!


TÓBIÁS: Igen, visszajössz.


KÉRDÉS SHAUMBRA 4: (Linda olvassa fel az internetről) Úgy tűnik beragadtam egy szörnyű jelzáloghitelbe. A törlesztés összege változott, és nevetséges magaslatokba hágott. Van-e valami enyhülés kilátásban számomra, és minden olyan család számára, aki ugyanebben a szituációban van? Az Új Energiás tudatosság milyen hatással lesz az egész ingatlan piacra? Nem akarok itt most a személyes részletekbe belebocsátkozni, de szeretném tudni, hogy van-e fény ennek az alagútnak a végén? Köszönöm.


TÓBIÁS: Egy igen terjedelmes és hosszadalmas ülést folytathatnánk erről, és én megpróbálok most itt erre nagyon tömören válaszolni. Ennek az energia áramlásához van köze, különösen anyagi, financiális szinten, és néhány szelep megnyitásáról, ami lehetővé tesz egy hatalmas mennyiségű energia kiáramlást. De bizonyos értelemben ez valamiképpen mesterséges. Hiányzik belőle bizonyos személyes felelősség vállalás. Tehát ez most már egy járvánnyá vált, ami tényleg odavág a családoknak, mert ez nagyon közeli és személyes. Ismételten, ha ránézel a nagy képre az események kapcsán, akkor itt hatalmas pénz energia áramlásról van szó, hatalmas kiengedésről, ami ugyanakkor belecsap az élet és az otthon energetikai területébe. Tehát ez az egész bele van szőve ebbe az egész programba.


Te belementél ebbe a kiképzésbe, ebbe az egész programba a tömegtudattal egyetemben, és úgy érezted, hogy fontos számodra érezni ennek az egész jelzálog járványnak az energiáját, ami éppen zajlik, ami abban is segít, hogy világszerte átalakításra kerüljön az egész pénzügyi rendszer. Tehát emlékeztesd magad arra, hogy ez nem rólad szól, még csak nem is pusztán csak arról, ami jelenleg Észak-Amerikában zajlik, hanem arról, hogy ez az egész világon mindent átalakít. Egy bizonyos szinten úgy döntöttél, hogy ezt személyesen magadra veszed abból a célból, hogy empátiára és megértésre tegyél szert ennek kapcsán. Most már itt az ideje, hogy ezt elengedd! Emlékezz, ez nem rólad szól! Ez nem azon képességed hiányát jelenti, hogy képtelen vagy kezelni a pénzügyeket, vagy az ehhez hasonló dolgokat. Azt tetted, amit fontosnak éreztél. Mélyen belemerültél ebbe az energiába! Most akkor ugyanilyen könnyedén ki is ugorhatsz belőle! Már megtanultad mindazt, amit szükséges volt megtanulnod.


Erre most azt kérdezed: - „De most akkor mihez kezdjek?” – Állj hátrébb! Állj hátrébb! Figyeld, mi történik! Várd – a te személyes esetedben – várd a váratlant, a meghökkentőt! Adj magadnak köszönetet azért, hogy a részét képezed ennek a folyamatnak, mert ez a szó szoros értelmében változóban van, és az elkövetkezendő pár év során meg fogja változtatni a világ globális helyzetét. Reformokért kiállt, nem csak a jelzálog hitelek kapcsán, és nem csak az Egyesült Államokban, hanem világszerte. A bank rendszerek világszerte igen durvák, és nagyon régi energiásak, és mindössze egy páran uralják azt, nem pedig a sokaság. Ezt nem lehet tovább eltűrni! Ennek változnia kell! Nem mondunk itt semmi specifikusat, csak azt, hogy vannak olyanok, akik ellen fognak állni a változásoknak, és azt fogják mondani, hogy ez egy összeesküvés a globális értékelés kapcsán. De nem jött-e el a valódi értékek ideje a globális pénzügyek terén, hogy az többé már ne csak a kevesek kezében összpontosuljon? Köszönöm. Amit mondok, az nem rólad szól.


LINDA: Egy gyors megjegyzést kívánok itt tenni. Én folyton viccelek Saint-Germainnel, de ő tudja, hogy szeretem őt, és csak viccelődöm, hiszen ő is pont ilyen keményen viccelődik velem. Ugye tudja ezt?


TÓBIÁS: Valóban.


LINDA: Ok, csak szeretném a többi embert is biztosítani erről.


TÓBIÁS: Valóban.


LINDA: Köszönöm.


TÓBIÁS: Tulajdonképpen fél tőled, pont az előbb mondta. (nagy nevetés) Tudja, hogy te ki vagy.


KÉRDÉS SHAUMBRA 5: (Egy férfi áll a mikrofonnál) Tóbiás, itt voltam három hónappal ezelőtt. Megosztottam veled, hogy egy spirituális csoporthoz tartoztam 18 éven keresztül, és úgy döntöttem, hogy otthagyom őket. Jelenleg perben állok a vezetővel, mivel jogot formálok arra az otthonra, amit közösen vásároltunk. Azt válaszoltad akkor, hogy ez volt az én lélek leckém erre az életre. A vezető, John, és a csoport alaposan belém mélyesztették a csápjaikat, és én nagy kényelmet és szeretetet találtam abban, ahogy engem mások kontrolláltak. Arra lettem beprogramozva, hogy elfogadjam a kontrollt. A kulcs pedig a kontroll elengedése. Üzenetedet követően jöttem rá, hogy hány szükségen alapuló, férfiakkal való kapcsolattal bírok. Ez egy magas tudatosság, és én abbahagytam azt, hogy megpróbáljam elnyerni apám szeretetét. Soha nem fogom ezt a szeretetet magamon kívülről megkapni. A szeretetet csupán a magasabb Énemtől és Istentől tapasztalhatom meg, majd ezt követően ezt a szeretetet tovább adhatom azoknak, akik nem élnek vele vissza. Abbahagyom azt, hogy másoktól várom a szeretetet, ehelyett inkább én adom a feltételnélküli szeretetet, és számomra ez a gyógyulás.


Nemrégiben jogi panaszt emeltem a bíróságon. Több, mint 20.000 dollárt fizettem egy letéti alapnak, és szert tettem egy jó ügyvédre. Nemcsak a kilakoltatást és a pénz visszatérítését fogom követelni, hanem a vádlott megtévesztése, rosszindulata, szándékos és önkényes magaviselete miatt is panaszt teszek. A perben benne lesz a felesége, és a többi tag is. Nagyon jól érzem magam a történtek következtében. Köszönöm a csodálatos visszacsatolást, amit nekem adtál. Van valami más üzeneted is a számomra?


TÓBIÁS: Igen, feltétlenül, és köszönöm, hogy visszajöttél. Belepillantok egy kissé ebbe az egész jogi szituációba, és ez… nem fókuszáltál rá túlságosan, de arra kérlek, hogy ne ragadj ebbe bele. Hadd folyjon ez az egész a saját medrében, és akkor sokkal jobban ki fog forrni, mint várnád.


De térjünk vissza a valódi problémára, ami a rászoruló szeretet, és a hozzád visszatérő szeretetre aggatott elvárásod témáját érinti, amiatt, hogy elvárásokat támasztasz a saját magaddal kapcsolatos szereteted kapcsán. Mindössze magadon kívül manifesztálod azt. Lehetővé tetted ezt a hatalmas mérvű energia változást, és tudom, hogy ez néha bizony nehéz volt, néha fizikai értelemben is nagyon nehéz volt neked. Akkor tegyünk itt most valamit a Shaumbrával! A szeretet elfogadása éppen olyan fontos, mint a szeretet adása, és mi azt halljuk a szívedből, hogy te ki akarod magadból sugározni ezt a szeretetet, de arra vajon képes vagy-e, hogy elvárások nélkül elfogadd a szeretetet? Képes vagy-e arra, hogy mindössze nyitottam és szabadon elfogadd azt, anélkül, hogy megpróbálnád azt magadon kívül tartani, manipulálni?


Tehát most arra kérlek, hogy állj itt egy pillanatig, és az összes itt lévő és minket hallgató Shaumbra most csak szeressen téged, csak feltétel nélkül szeressen téged, és te fogadd ezt be magadba! Csak lélegezd azt be, miközben a Shaumbra abszolút szeret téged. Még csak nem is kell ismerniük ahhoz, hogy szeressenek téged. A szeretet nem más, mint feltétel nélküli elfogadás. Hát nem ez az, amire valóban vágysz saját magadon belül?


SHAUMBRA 5: Igen.


TÓBIÁS: És ez így van.


SHAUMBRA 5: Köszönöm. (a közönség tapsol)


KÉRDÉS SHAUMBRA 6: (Linda olvassa az internetről) Valamelyik nap igencsak meglepődtem, amikor egy hatalmas ütést éreztem a koponyám hátsó részén, a fejtetőhöz közel. Remélem ez csak egyike azoknak a fizikai változásoknak, amik a Shaumbrákkal történnek az agyban lezajló változások következtében. Csodálatos lenne, ha ejtenél erről egy pár szót, elmondanád az ezzel kapcsolatos álláspontodat, nem is feltétlenül azért, mert annyira aggódom, hanem inkább azért, mert bátorítást adna számomra. Az emlékezet vesztésem igen nagymértékű, és ez valódi bizonyítékkal szolgálna arra vonatkozóan, hogy pozitív változások történnek, és, hogy ez az egész megéri. Remélem ez egy lényeges, fontos kérdés a többi Shaumbra számára is. Hálás vagyok mindenért.


TÓBIÁS: Valóban, és itt most egy kicsit vitatkozni fogok Cauldre-vel, és talán Lindával is, - az orvosi tanácsok kapcsán. Tehát bevezetés gyanánt elmondom, amit Cauldre szeretne, ha elmondanék: - Nem vagyok orvos, és nincs engedélyem az orvoslás gyakorlására, stb.stb.stb. (nevetés, ahogy Tóbiás elmormolja a szavakat)


Ok, akkor ezt el is mondtam. Lényegében itt arról van szó, hogy van egy energia, ami elengedést akar. Az energiának a testben, az elmében és a szellemben egyaránt áramolnia kell. Pont úgy, ahogy a víz keresztülfolyik egy csövön, a folyó is átfolyik a medrén, és az energiának is áramolnia kell. És miközben sokan keresztülmentek a régi beragadt energiák elengedésén, különösen akkor, amikor néhányan visszamentek, és elkezdtek foglalkozni az aspektusaitokkal, ez az energia újra megnyílik. Elkezd mozogni. De néha előfordul, hogy van egy másik réteg, ami nem engedi azt tovább, és megpróbálja azt lenyomni, és különösen itt, az energiák nagyon mentálisak lettek.


Tehát szó szerint az történt, hogy egynémely energia elengedésre került, de most meg csapdába estek a fejed nagyon meghatározott részében. Ez némi hosszú távú problémát fog okozni egészen addig, amíg el nem engeded azokat valami más módon. Ezt megteheted – ahogy ezt már mindannyian tudjátok – a légzés segítségével. Azáltal is megtehetitek, hogy fizikailag aktívabbá teszitek a testeteket, mert a test bámulatos. Tudja hogyan dolgozza fel, engedje el a mérgeket és a beragadt energiákat. Tudja mit tegyen. De neked erre engedélyt kell adnod erre, és ez néha tudatos fizikai részvételt is kíván a részedről. Még a séta, és a Tai Chi vagy az ehhez hasonló dolgok is újra mozgásba lendítik belül az energiákat.


Tehát dolgozz ezeken a dolgokon, és azon, hogy elengedd ezt a… tudod, ezeknek a régi beragadt energiáknak egy része eltávozhat a pórusaidon keresztül is. Elengedésre kerülhetnek az emésztő rendszeren és a húgyvezetéken keresztül is. Egy része egyszerűen csak elpárolog rajtad keresztül. Tehát amennyiben ez a feji probléma innentől kezdve még úgy 14,15 napon át folytatódik, akkor itt valami tényleg nagyon be van ragadva, és akkor valószínűleg el akarsz majd menni egy orvoshoz, hogy megbizonyosodj arról (Linda megkönnyebbülten sóhajt egyet, Tóbiás pedig kuncog), hogy ez nem okoz neked hosszú távú károsodást. Mi addig is a légzést, a fizikai mozgást javasolnánk neked, illetőleg azt, hogy dolgozz együtt egy jó segítővel, aki tudja, hogyan lehet elengedni a beragadt energiákat.


LINDA: Ok, lejárt az időnk, de hátra van még legalább 3 vagy 4 kérdés.


TÓBIÁS: Igen.


LINDA: Ha folytatjuk, fogsz majd…


TÓBIÁS: Nem említettük már, hogy az idő többé már semmit sem jelent?


LINDA: Ó, Cauldrének erről egészen más a véleménye. Lehetséges, hogy… csak hogy realizáljuk, van még négy kérdés, és már lejárt az időnk.


TÓBIÁS: Rendben van, még négy kérdés.


LINDA: Jó, akkor legyél megfontolt velük. Köszönöm. Igen nagyra értékelem.


KÉRDÉS SHAUMBRA 6: (egy nő áll a mikrofonnál) Üdvözöllek Tóbiás, és nagyon köszönöm a mai csatornázás során átadott információkat. Egy gyors kérdésem lenne, mégpedig az, hogy a múlt hónapban egy új üzletbe kezdtem – egy Új Energiás üzletbe, hiszen határozottan ez az én szenvedélyem – és szeretném tudni, hogy lenne-e ezzel kapcsolatban egy pár bölcs szavad hozzám?


TÓBIÁS: Igen, máris belenézünk a te üzletedbe. (szünet) Amit mondhatunk az az, hogy valahogy elkezded frusztrálni magad, ahogy a növekedés beindul, és ezt mi határozottan látjuk. El fogsz jutni egy pontra a frusztrációval a Régi Energiás utak kapcsán, amivel foglalkoznod kell a mindennapok során – és ez azt okozhatja, hogy a saját üzleted növekedése leállhat ezen a ponton. Emlékezned kell arra, hogy még a Régi Energia is szolgálni akar, és miközben egy sorompó lehet… Van itt egy pár dolog, amit látunk – valaki más dolgával törődsz, aki egyfajta ellátó, szolgáltató, és ebből még jogi ügy is lehet – és értsd meg, hogy még azok az energiák is, amik konfliktusként jelennek meg – téged akarnak szolgálni. Tehát létrehoztad ezt a magad számára, hogy lásd, tudod-e kezelni a Régi Energiás konfliktusokat egy nagyon is Új Energiás módon. Ez nem egy óriási dolog, csak egy pár dolog, amit látunk. Köszönöm.


SHAUMBRA 7: OK, köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 8: (egy férfi áll a mikrofonnál) Hello. Mostanában nagyon gyakran felébredek úgy hajnali 3-kor, körülbelül egy hónapja megy ez így…


LINDA: Üdvözöllek a klubunkban! (nagy nevetés)


SHAUMBRA 8: …és amikor felébredek, átjár a jövőtől való félelem érzése. Azon tűnődöm, hogy meg tudnád-e nekem mondani, hogy mi ez az egész?


TÓBIÁS: Igen. Ahogy azt drága Linda is mondta, légy üdvözölve a világodban! Mindannyian! Abszolút. Hogy mi történik – ez történetesen egy nagyon jó kérdés – bemész az álom állapotba, ahol sok különféle dolgot végzel, ahogy ezt már említettük is – tanítói munkát végzel az Új Földön. De miközben mindezt teszed, ezenkívül…az Új Földön érzed, hogy mi történik a Régi Földön, és közben beleérzel ezekbe a félelmekbe, hiszen olyan sok változás zajlik ott. És ez kiold benned egy csomó dolgot, egy Atlantiszhoz hasonló típusú forgatókönyvet, továbbá némi régi vallásos programozást a világ végével kapcsolatosan. Ezenkívül odakint is rengeteg olyan ember van, akik most rettenetesen félnek. Akiknek a lábuk alól ki lett rántva talaj – ahogy ezt ti mondanátok. Ki lett rántva alóluk a stabilitás és az egyensúly érzése, és te ezt érzed.


Fontos, hogy emlékeztesd magad arra, hogy a Földön jelenleg zajló változások nagyon is helyénvalóak. És ami például negatívnak tűnhet – ahogy ez korábban megbeszélésre került a férfi WC-ben… (Linda kacarászik, a többiek nevetnek) Ez nem negatív, ezt a témát már megbeszéltük – a kínai szennyeződést, és azt a tényt, hogy sok atléta még csak nem is fog versenyezni. Lásd a nagy képet! Ez majd az egész világ figyelmét felkelti a Föld és Gaia problémájára. Ez azt fogja okozni, hogy változások lesznek Kínában, ugyanakkor a tudatban is. Tehát te mindezeket a dolgokat magadra veszed.


A legfontosabb az, hogy ez nem rólad szól. Ezek valójában nem a te félelmeid, hacsak be nem veszed azokat. Továbbá azt is magadra veszed, hogy vannak olyan csoportok a Földön és a másik oldalon egyaránt, akik szó szerint félelmi forgatókönyvekkel bombázzák jelenleg a tudatosságot, hiszen a félelemkeltéssel meg tudják őrizni a hatalmukat. Ezek a csoportok szintén szándékosan, nagyon kemény félelemmel bombázzák jelenleg a tudatosságot, aminek a legtöbbje vallásos alapú félelmeken nyugszik, és a visszafelé vezető útról szól. Úgy érzik, hogy a visszafelé haladó út lesz az ő megmentőjük, és ez fenn fogja majd tartani a hatalmukat.


Szóval igen, amikor ezzel ébredsz, engedd meg magadnak ezeket az érzéseket. Érezd az összes félelmet, ne fuss el előle, hanem emlékezz, hogy ez nem a tiéd. Nagyon sok különböző szintet és réteget érzel. Azután pedig vegyél egy pár jó mély lélegzetet, aludj vissza, és folytasd tovább a kalandjaidat.


SHAUMBRA 8: Kérdésem második része az, hogy szeretném megtalálni a valódi szenvedélyemet. Jelenleg IT konzultációs munkát végzek. Látom, hogy az állás piac változóban van. Egy kissé tartok a jövőtől. Azt gondolom, hogy ezt más csoportoktól szedtem fel, nem annyira a sajátom ez. De valóban próbálok rálelni a szenvedélyemre, és szeretném megtudni, hogy mi is az, vagy mi lehet az, ezért hát felteszem a kérdést a Magasabb Énemnek, és várom a válaszát.


TÓBIÁS: Valóban. Két dolgot tehetnénk itt – vagy két nap alatt megválaszoljuk a kérdésedet (nevetés), vagy pedig én, Tóbiás megajándékozlak téged az új Szenvedély tanfolyamom egy példányával, amiről tudom, hogy nagyon hamar kiadásra kerül.


SHAUMBRA 8: Hát azt mindenképpen meg fogom vásárolni. Tehát ez nem probléma.


TÓBIÁS: Ó, én ezt neked ajándékozom. A tiéd. (A közönség tapsol)


SHAUMBRA 8: Lehetséges lenne az is, hogy egy kissé egyértelműbb választ kapjak a kérdésemre? (nevetés)


TÓBIÁS: Nem akarom ezt tenni, inkább azt szeretném, ha meghallgatnád ezt az ajándékot, majd azt követően visszajönnél ide, és majd meglátjuk, hogy ez a kérdés a továbbiakban egyáltalán bír-e még jelentőséggel?


SHAUMBRA 8: Elég nagy utat tettem meg Atlantából Denverbe, hogy itt legyek, szóval…


TÓBIÁS: Valóban. Hamarosan bevezetjük az élő, betelefonálós kérdés feltevést, és akkor majd nem kell ezt tenned!


LINDA: Ó, Istenem!


TÓBIÁS: (nevetve) Vagy pedig juttasd el a kérdésedet drága Lindához.


SHAUMBRA 8: Köszönöm.


LINDA: Erről, ha végeztünk, még beszélünk. Még hogy betelefonálós kérdések…(nevetés)


KÉRDÉS SHAUMBRA 9: (egy nő áll a mikrofonnál) Szia. Már érintetted azt, amiről azt gondolom, hogy választ ad a kérdésemre egy bizonyos fokig, miközben megválaszoltad a többiek kérdéseit. Ebben az elmúlt évben úgy érzem, hogy kitisztítottam és elengedtem nagyon sok dolgot, amik eddig visszafogtak engem, és most már készen állok arra, hogy lelkesedéssel és önmagam értékelésével tovább lépjek. És mindeközben pedig olybá tűnik, hogy a férjem lefelé zúg a lejtőn, és ez olyan érzést ad, mintha egy zsáknyi téglát cipelnék magammal. Továbbá a munkám is, ami egy régi energiás rendszerben működik, egyre megerőltetőbbé válik számomra. Minden bizonnyal ezeket a növekedésem következő lépéseként fogom használni, ugyanakkor ezt egy tiszteletteljes módon kívánom megtenni.


LINDA: Cindy, mi a kérdésed?


SHAUMBRA 9: A kérdésem mindössze információ arról, hogy mi lenne ennek a legjobb módja?


TÓBIÁS: Valóban. A kérdés kitűnő, mert sok mindenkire vonatkozik. Tehát sok, rengeteg mindent elengedtél, amit annak érdekében tettél, hogy magadba fogadd a Valódi Énedet. Rendkívül nehéz ám az Istenségednek, hogy visszatérjen hozzád, amennyiben mindannyian el vagytok dugaszolva régi dolgokkal. Tehát ha megtetted az elengedést, egy pár dolog történni fog itt. Keresztül fogsz menni egy csendesebb időszakon. Ez nagyon is helyénvaló. Életednek ebben a csendes szakaszában a dolgok le fognak nyugodni, talán egy kicsit még unatkozni is fogsz, miközben ez az újbóli kiegyensúlyozás sok szinten lezajlik. És ahelyett, hogy az elengedéssel egy őrült káoszt követően azonnal visszatérne hozzád a többi részed, lesz egy csendes időszakod, amit csak magaddal fogsz tölteni.


Ezalatt a csendes időszak alatt, amikor csak magaddal leszel, fel fogsz fedezni olyan dolgokat, amikre képtelen lennél, ha hirtelenjében egyszerre csak beléd áramolna a többi energia. Ezalatt a csendes időszak alatt…ez egy fontos időszak lesz számodra.


És itt egy fura dolog történik. Ahogy elkezded az elengedést, az energia meződ, a tudat szinted megváltozik, és a körülötted lévő emberek, különösen a családtagok és a munkatársaid, ezt érzékelik. Intellektuális szinten ennek nincsenek tudatában, de érzékelik ezt, és érzik, hogy valami változóban van. Amennyiben viszonylag nincsenek megvilágosodva, akkor egy részük pánikba esik. Felállítanak egy forgatókönyvet, majd téglává válnak a zsákodban. Nem akarják, hogy elmenj. Nem akarják, hogy megváltozz. Nem azért, mert manipulálni próbálnának, hanem mert kényelmes volt nekik az a hely és az a szerep, amit te játszottál eddig az ő életükben, és ők ezt továbbra is folytatni akarják, még akkor is, ha ez nem a te legjobb érdekeidet szolgálja. Tehát egy tudattalan szinten elkezdenek összezuhanni. Elkezdenek majd káoszt okozni. A dolgok elkezdenek megváltozni az életedben.


Ez annak az ideje, hogy vegyél egy jó, mély lélegzetet, és emlékezz arra, hogy a dolgok meg fognak változni. A kapcsolatok megváltozhatnak. A munkák meg fognak változni, ezt garantálhatom neked. Még a saját tested is változásokon fog átesni, ami néha kissé kellemetlen, és időnként kényelmetlen lehet, de ez mind részét képezi a folyamatnak.


A hozzád intézett kérdésem a következő: Megbízol-e annyira magadban – abban, ami a szívedben van, a választásodban – hogy megengedd, hogy bármi megtörténhessen? Bármi?


SHAUMBRA 9: Ez feszít engem, de igen, most már igen. Megbízom.


TÓBIÁS: Közeledsz hozzá.


SHAUMBRA 9: Nehéz tudnom, hogy képes vagyok fenntartanom ezt a csendes teret, amiről beszélsz, amikor én…


TÓBIÁS: Ez a csendes tér teljesen természetesen be fog következni, de meg tudsz-e abban bízni, ami történni fog, és ami majd meg fogja teremteni ezt a csendes teret?


SHAUMBRA 9: Igen. Igen. Igen.


TÓBIÁS: Nos, erről még lesz egy pár beszélgetésünk. (nevetés) Nem egyedül téged szemeltelek ki, hiszen ez az összes Shaumbrára vonatkozik. Az összes Shaumbrára. A változás és az átalakulás – az, amit mindannyian választottatok a legcsendesebb és legmélyebb részeitekben – ezek nem csupán belső változások, hanem külsők is. És néha ez azt az érzést keltheti, mintha a dolgok szétesnének, pedig a dolgok valójában pusztán újrateremtik magukat egy csodálatos új módon.


Tehát azt szeretném kérni tőletek, hogy nézzétek meg hogyan álltok az önmagatokba vetett bizalmi szintetekkel – nem a belém, Saint-Germainbe, vagy a többiekbe vetett bizalmatokkal –hanem a sajátotokkal. A testetekbe vetett bizalmatokkal – aki tudja, hogyan gyógyítsa meg, és hogyan újítsa meg magát. Az elmétekbe vetett bizalmatokkal – hogy az tudja, hogyan térjen mindig vissza az egyensúlyba. A szellemetekbe vetett bizalommal – aki ti vagytok, és aki arra vágyik, hogy visszatérjen hozzátok. Az abba vetett bizalmatokkal, hogy kívülről senki nem avatkozhat bele semmibe, mert ez mind bennetek történik. Tehát ez rengeteg dolog ám – képesek vagytok megbízni magatokban, és végigmenni a folyamaton?


SHAUMBRA 9: Nagyon szépen köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm.


LINDA: OK, elmúlt fél öt, de szeretném, ha még 3 további kérdésre válaszolnál, tömörített verzióban, mint ami a Reader Digest stílusa. Rendben van? Megpróbáljuk?


TÓBIÁS: Rendben.


LINDA: Elég késő van már, de Geoff is jól lesz, igaz? OK.


KÉRDÉS SHAUMBRA 10: (egy nő áll a mikrofonnál): Köszönöm Tóbiás. Arról a gabona körről szeretnélek kérdezni, ami most júniusban jelent meg első alkalommal Koreában. Tudom, hogy a gabona körök szerte az egész világon megjelennek, nem csak Angliában, és szeretném tudni, hogy mi a jelentősége annak a gabonakörnek, ami most a világnak azon a részén jelent meg?


TÓBIÁS: Igen, érdekes, és nagyon tömören fogok válaszolni. A gabonakörök energiák – ezt itt most nagyon egyszerűen fogalmazom meg – az Ark Rendjétől. Alapvetően ez egyfajta tükröződése az emberi tudatosságnak, ugyanakkor egy energetikai szimbólum is az Ark Rendjétől, ami az Arkangyalok gyülekezete, akik az összes spirituális családot képviselik.


Önmagukban nem erőteljesek, mégis amikor ez bekövetkezik, az egy rendkívüli esemény. Ez egy emberiségnek szóló üzenet. Attól függetlenül, hogy az emberek tudják-e hogyan kell őket a szó szoros értelmében dekódolni vagy nem, attól még az üzenet energiája benne van. Ez annak a szimbóluma – próbálok nagyon tömör lenni itt – hogy egy jelentős tudati változás zajlott le, és a világnak nemcsak azon a részén. Az Angliában megjelenő gabonakörök nagy többségének az Artúri energiák átalakulásához van közük, ami nagyon, de nagyon is valós, és az a gabonakör, amit most láttatok Dél-Koreában – és még sok másik szerte az egész világon, amik még nem kerültek felfedezésre – ezek mind annak a szimbólumai, hogy visszatérés történik egy szakrális és isteni spirituális energiához azon a területen.


Ez azzal a potenciállal is bír, hogy újra egység legyen Észak és Dél-Korea között. Hiszen ez az egyetlen olyan hely a világon, ahol még mindig áll ez a fal. Ugyanakkor arról is értesültünk, hogy éppen most építenek egy falat Mexico és az Egyesült Államok közé. (nevetés) És én Tóbiás. Saint-Germainnel együtt mondjuk, hogy az a fal le fog omlani! (még több nevetés, és a közönség tapsol)


KÉRDÉS SHAUMBRA 11: (egy nő áll a mikrofonnál) Köszönöm, hogy válaszolsz a kérdésemre. A férjemmel együtt családot vállaltunk, és jövőre megszületik a gyermekünk. Kérdésem az, hogyan tudunk a legjobban előkészülni erre az életünkben, és én hogyan tudom erre a legjobban felkészíteni a testemet?


TÓBIÁS: Megajándékozlak téged Saint-Germain DreamWalker Születés tanfolyamával. (taps) A végén beszélj majd Lindával, és azonnal elküldik neked, de…(Tóbiás kuncog)


LINDA: Szép. (kacarászik, Tóbiás pedig kuncog)


TÓBIÁS: (nevetve) Mostantól több száz ember lesz a vonalban! Saint-Germain ebben a tanfolyamában részletesen kifejti a tudatos választás általi szülés témáját – amiben egyaránt benne foglaltatik a te tudatos választásod, továbbá a másik oldalon tartózkodó entitás tudatos választása is. Vannak… mennyire akarod, hogy ebbe belemenjek?


LINDA: Most ajándékoztad meg a tanfolyammal. Rendben lesz. (kacarászva)

TÓBIÁS: Négy olyan entitás van jelenleg, akik égnek a vágytól, hogy rajtad keresztül szülessenek meg – de neked persze nem kell mindet behoznod, jut eszembe. (nevetés) Ebből kettő egy korábbi család által kapcsolódik, ezt nevezitek ti ősi karmának, kettő pedig kristály, akik még korábban soha nem jártak a Földön. Tehát ez itt a tudatos választásról szól. Lehet, hogy szívesen együtt dolgoznál az egyik olyan Adulával, aki elvégezte ezt a tanfolyamot, és már dolgozott másokkal ezen. Sok dolog van ezzel a tudatos választással kapcsolatosan, a kapcsolatra vonatkozóan. Tudod a folyamat jóval azelőtt veszi kezdetét, mielőtt a magzat fogantatása megtörténik, és van ez a tiszta kapcsolat, ami sokkal tovább folytatódik…ez egy nagyon szent kapcsolat, ami a gyermek megszületését követően is folytatódik. Mi ezt csodálatosnak látjuk, és igen meg szeretnénk ajándékozni téged ezzel a DreamWalker Születéssel.


SHAUMBRA 11: Köszönöm.


TÓBIÁS: És most, ahogy itt szétnézek azt látom, hogy egyre többen gyűlnek össze köréd, miközben itt beszéltünk, akik szívesen jönnének hozzád!


LINDA: Hú! A szó elhangzott! (nevetés)


TÓBIÁS: Elfoglalt leszel!


LINDA: A szó elhangzott! (még több nevetés)


TÓBIÁS: A szó elhangzott, „Anya célpont” (nagy nevetés)


LINDA: Utolsó kérdés.


TÓBIÁS: Valóban.


KÉRDÉS SHAUMBRA 12: (egy nő áll a mikrofonnál) Tulajdonképpen 2 Reader Digest verzióm van. Az első: Úgy érzékelem, hogy a testemben sok a toxikus fém, amit ki kell onnan tisztítani. Elegendő varázslatot végzünk pusztán a légzés és a víz segítségével, vagy pedig szükséges tisztításokat végezni, és segítséget kérni a gyakorlottaktól?


TÓBIÁS: A válasz lehet mindkettő. Kezdd, kezdd – mindig azzal a folyamattal kezdd, hogy a tested tudja, hogyan tisztítsa meg magát mindezektől a dolgoktól. Ezt követően a tested a tudatodra adhatja, akár úgy, hogy elmondja neked, akár pedig úgy, hogy az megmutatkozik majd különféle látható jelekben, amennyiben szükség van külső segítségre. De mindig azzal kezdd, hogy először felvállalod magadért a felelősséget. Kitűnő kérdés.


Sokatokban vannak nem csak nehéz fémek, hanem vegyi és egyéb méreganyagok, és a testetek tudja, hogy tartsa ezeket viszonylag egyensúlyban, de most már a testetek szeretne ezek nagy részétől megszabadulni. És ne essetek emiatt pánikba, hiszen a testetek valóban tudja, hogyan változtasson ezeken, de mindig azzal kezdjétek, hogy felvállaljátok annak a felelősségét, hogy a testetek tudja, hogyan tisztítsa ki ezeket. Amennyiben egy tartós fizikai problémátok kezd megmutatkozni, akkor ez azt jelenti, hogy néha nem árt keresni némi külső segítséget. De értsétek meg, hogy a testetek meg akarja magát tisztítani ezektől a dolgoktól.


SHAUMBRA 12: Köszönöm. A második kérdésem az, hogy szeretnék az étellel, az egészséggel és a súlyproblémákkal dolgozni az emberekkel. És rengeteg embert ismerek, akik gyógyszereket szednek a túlsúlyra, és a kérdésem az lenne, hogy ezen a ponton vajon meg tudnak-e bízni a testükben, vagy pedig nincsenek egyensúlyban?


TÓBIÁS: Ó nem, ők nem bíznak meg a testükben. Ez a probléma. Nem bíznak meg magukban, nem bíznak meg a testükben, nem bíznak meg benned, nem bíznak meg senkiben, vagyis nagyon sérült aspektusaik vannak. Tehát… gondoltál-e már arra, hogy karriert változtass? (nagy nevetés) Valóban, én nagyon szeretném, ha te és sok másik Shaumbra is belemennétek a – itt most nagyon meg kell válogatnom a szavaimat – de…


LINDA: Légy elővigyázatos!


TÓBIÁS: …. Az Új Energiás pszichológiába. Elkezdtek bánni az aspektusokkal, és elkezditek megérteni a sebeket, és azt, hogy mi okozza a bizalmatlanság szintjét. Ez egy pszichológiai probléma. Ez nem egy táplálkozási probléma. Adhatsz nekik vegyi anyagokat, gyógyszereket, keresztül mehetsz velük mindezen, de attól még nem beszéltetek a valódi problémáról, ami azt jelenti, hogy még ha el is kezdték stabilizálni a testsúlyukat vagy a testüket, a valódi mag probléma akkor máshol fog náluk felbukkanni. Egy mentális állapotban, vagy egy nagyon mély fizikai állapotban, potenciálisan akár rákban is. Tehát rögtön a maghoz kell nyúlni. Miért is bizalmatlanok ennyire? Mi történt menet közben? Tehát, itt most… úgy hangzok, akár egy rossz televíziós szóvivő, mint egy teleshop adás, pedig…


LINDA: Még hogy teleshop. Hát ez érdekes!


TÓBIÁS: Az is, és ha lenne Aspektológia tanfolyam anyag, akkor most megajándékoználak eggyel, de nincs ilyen. Tehát…(Tóbiás kuncog). Mert az Aspektológia valóban rátekint a sebzett aspektusokra, akik elsősorban okozzák ezeket az egyensúlytalanságokat. Tehát először is állítsd le a klienseidnél a gyógyszerfogyasztást, ez legyen az első és a legfontosabb. Ez csak azt fogja okozni, hogy a probléma valahol máshol üsse fel a fejét egy sokkal változékonyabb formában.


SHAUMBRA 12: Végzek belső tapasztalásokat, amik rátekintenek ezekre a dolgokra. Ez helyénvaló?


TÓBIÁS: Igen, de te valójában… összevegyítesz itt egy csomó dolgot jelenleg, egy rakás különféle összetevőt, ami nem fogja… ami lényegében csak még nagyobb bizalmatlanságot szül bennük. Tehát amennyiben egy dologra fókuszálsz, amiről egyértelmű tudással bírsz, akkor az hatékony eszközt adhat számukra. És nem kell velük orvosi vagy spirituális témákat érintened. Olyan fogalmakat használhatsz velük, amit megértenek.


SHAUMBRA 12: Köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm.

És ezzel Shaumbra, milyen csodálatosan kezdtük el ezt az Új Sorozatot! Minden visszatérőben van, beleértve engem is! (nevetés)


És ez így van!(Fordította: Telegdi Ildikó)
A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403
Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó