TÓBIÁS ANYAGOK

 

VISSZATÉRÉS SOROZAT:

2. SHOUD : Az Ébredés Háza – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

 

Elhangzott a Bíbor Körben,

2008. szeptember 6-án

 

www.crimsoncircle.com

 

 

 

És ez így van, drága Shaumbra! Üdvözöllek titeket ezen a csodálatos összejövetelen, és micsoda nap ez, amikor is jómagam Tóbiás, Kuthumi, Adamus Saint-Germain és mindenki más is figyelte ezt a tőletek eredő teremtés, újdonság és kifejeződés energiát.

 

            A tudat szökőkútja

 

            Már észrevettük, hogy bizony időbe telik, mire a szökőkút megtelik, és ti ezt megtöltöttétek Shaumbra. Telítettétek azt. Belekerült ugyan némi időbe, amíg megtöltöttétek  azzal a dologgal, amit Új Energiának, új tudatosságnak neveztek, hisz sok-sok éven át dolgoztatok rajta. Ez a külső birodalmakból, a saját bölcsességetek nektárjából, a múltból és a jövőből ered, és ez mind a ti személyes szökőkutatokat tölti meg.

 

            Nem kevés ideig tartott ez a folyamat, ami türelmet és megértést igényelt a részetekről, de mi látjuk, ahogy ez most színültig megtelik. És tudjátok pontosan úgy, ahogy a szökőkutaknál ez lenni szokott, most akkor elindít egy nagyon természetes áramlási folyamatot, ahol is állandóan felviszi, majd egy gyönyörűséges módon lehozza a saját energiáit, és teszi ezt egy szüntelen áramlás folyamatában.

 

            Ez egyfajta energia ciklus, egy szökőkút ciklus, ami jelenleg a Shaumbráknál zajlik, miközben személyes esszenciátok megtöltődik a szellemetekkel, az istenségetekkel és a kreativitásotokkal. Tehát itt van ez az energia ciklus, ami kiárad a külső birodalmakba, majd egy teljes kört megtéve alászökik, pontosan úgy, ahogy egy szökőkút esetében is a vízzuhatag alázuhan, visszatérve ebbe a valóságba, majd ezt követően felszökik a többi dimenzióba, és ismételten visszatér ide egy végtelen hurkot alkotva – a tudat, a kiterjedés, az Új Energia, a kreativitás, a korlátok és sorompók elengedése, a valódi életben való létezés – végtelen hurkát megalkotva ezáltal.     

 

És milyen gyönyörűséges napja is ez annak, hogy egy emberi testben éltek itt a Földön, amiben most én is osztozhatok veletek, hiszen egy részem nekem is itt tartózkodik. Egy részem biológiában tartózkodik, akárcsak nektek, egy másik részem pedig a többi dimenzióban van. Ne úgy gondoljatok ezekre a többi dimenziókra, mint amik több millió fényévnyi távolságra vannak tőletek. A többi dimenzió mindössze egyetlen lélegzetvételnyire van tőletek. Annyira közel vannak hozzátok, hogy talán pont azért nem látjátok őket. Olyan közel vannak hozzátok, hogy miközben valahová máshova tekintgettek, azt gondolván, hogy azok a külső birodalmak – ezek olyan közel vannak hozzátok, hogy képtelenek vagytok még csak meglátni is azokat. Egy részem ezekben a külső birodalmakban tartózkodik, ugyanakkor mégis nagyon közel lehetek most hozzátok.

 

Emlékszem, amikor kezdetét vette ez a mi közös utazásunk, a fátyol felénk eső oldalán már hetekkel előtte előkészületeket kellett tennünk arra, hogy az energiáinkat lehozzuk erre a szintre, aminek több oka is volt. Akkoriban az akadályok nagyon vastagok, elképesztően sűrűk voltak. Tovább volt egy – hogy is mondjam csak – aggodalom is a részünkről azzal kapcsolatosan, hogy ha bekerülünk ebbe a nagy sűrűséggel bíró emberi energiába, akkor esetleg nem leszünk képesek onnan kijutni. Ezért aztán fel kellett állítanunk egyfajta életvonalat a többi angyali lénnyel, hogy rendkívül elővigyázatosan és óvatosan csökkentsük le az energiánkat ezekbe a Shoudokba, ezekbe a veletek tartott összejövetelekbe. Akkoriban sokkal sűrűbb volt az energiátok. Akkortájt egyáltalán nem voltatok olyan biztosak abban, hogy itt akartok-e maradni a bolygón, mint mostanság.

 

Tudom, hogy egy páran ezt most kétségbe vonjátok. Néhányan azt gondolhatjátok, hogy a fonal most sokkalta vékonyabb, mint eddig bármikor is. Pedig ez nem így van, Ha most ránézünk az energiátokra, egy elképesztő vágyat látunk arra vonatkozóan, hogy itt legyetek, de úgy, hogy mindeközben rendelkezzetek céllal, tisztasággal, szenvedéllyel és könnyedséggel.         

 

Sokan érzékelitek ezt az igencsak vékonyka szálat, ami most összeköthet titeket a Földdel, ami azért van, mert ugyanakkor megnyílóban vagytok ezekre a többi dimenziókra is, amelyek pusztán egy leheletnyire vannak tőletek, megnyílóban vagytok ezekre az új potenciálokra, sőt egy új énetekre is. Néha érzitek ezt a nagyon vékonyka kapcsolatot, de pontosan itt is kell tartanotok most. Ez egy vékony kapcsolat.

 

Többé már nincs szükségetek azokra a vastag és nehéz korlátokra saját magatok és a többi birodalom között. Többé már nem kell lezárnotok magatokat annak érdekében, hogy itt maradjatok a Földön. Többé már nem kell játszanotok ezt a felejtés játékát abból a célból, hogy a fizikai testben tartsátok magatokat.  Tehát igen, a szál vékony. Vannak olyan napok, amikor azt gondoljátok, hogy elég lenne pusztán egy lélegzetet venni, és már hopp! – át is kerülnétek a túloldalra. És ebben az az érdekes, hogy ez nem jelenti azt, hogy meg fogtok halni. Hanem azt jelenti, hogy a tudatotok nagyon könnyen kiterjedhet a többi birodalomba.

 

Olyan sokat viccelődöm néhányatokkal. Tudjátok, sokat szoktunk beszélgetni. Ó, nekem alkalmam adódik eljönni ide és egy nagyon nagy csoport Shaumbrával beszélni, mint most is. De ettől függetlenül ugyanúgy eljöhetek és beszélgethetek veletek nagyon személyesen, nagyon privát módon egyenként is. És nem, nem szoktam titkokat elárulni – ahogy erre már ti is rájöttetek – bár ismerek egy párat, jut eszembe. (némi nevetés) Ó, igen, igen.            

 

Eljövünk, beszélgetünk, amitől ti kissé dezorientáltnak érzitek magatokat, jobban, mint eddig bármikor. Könnyű a fejetek, ismeritek? Úgy érzitek, hogy szinte el fogtok tűnni a Föld színéről? Ez csak egyike azoknak a mellékhatásoknak, amikor ez a szökőkút tudat megnyílik mostanság. Ez kiárad a többi birodalomba, majd visszaáramlik, alázuhan ebbe a valóságba, majd ismét felszökik. És tudjátok minden egyes alkalommal egy kicsit messzebbre jut, kicsit jobban kiterjed, majd visszatér ebbe a birodalomba. És amennyi mindenre szert tesztek ezekből a többi birodalmakból – egy újfajta bölcsességre, egy új típusú tudat bázisra, - tehát amennyi mindenre szert tesztek ezekből a birodalmakból, ugyanannyit adtok is önmagatok többi dimenzióinak. Most megosztjátok emberi tapasztalásotok teljes érzését, majd elengeditek azt, hagyjátok, hogy fel-és kiáradjon, majd visszatérjen ide.

 

Már jó régen volt az, amikor sokan szégyelltétek a gondolataitokat és az érzéseiteket. Gyengének éreztétek magatokat. Értéktelennek éreztétek magatokat. Nem engedtétek, hogy ezek az emberi tapasztalásaitok felszökhessenek, és elérjék önmagatok többi részeit. Itt rejtegettétek azokat, visszatartottátok őket. Elhitettétek magatokkal, hogy gurukra van szükségetek. Hogy hatalmas angyali, mindentudó, és az örök bölcsesség birtokában lévő lényekre van szükségetek. Annyira elrejtőztetek. És ugye tudjátok drága barátaim, hogy ilyenkor mi szokott történni? Az összes energia továbbra is kiterjedni, mozogni és ünnepelni szeretne. Tehát amikor visszatartjátok azt, az lekorlátozza az energiát, ami később felbukkan a testetekben, a mentális egyensúlyotokban, és a bőség manifesztáló képességetekben.

 

De ahogy most rátok nézek, azt látom, hogy megtöltöttétek az edényeteket új tudatossággal. És ez nagyon érdekes, mert ezt nem úgy tettétek, ahogy azt most gondoljátok. Meg fogjuk ezt beszélni, még mielőtt eltávoznék, de nem a mentális gyakorlataitokkal tettétek meg mindezt. Néhányan mentális gyakorlatokat végeztek, és divatos frázisokat adtok magatoknak, megerősítéseket és vizualizációkat végeztek, aprócska mentális fogalmaitokhoz ragaszkodtok. Néhányan elterelésként végzitek ezeket. Sokan pedig azért, mert fogalmatok sincs arról, hogy mihez is ragaszkodjatok innentől kezdve.

 

Pedig tudjátok, a tudatotokban lezajló változásoknak vajmi kevés közük van a mentális tevékenységekhez, nem az általatok elolvasott könyvek miatt következett be, nem is azért, mert arra kényszerítettétek magatokat, hogy keményebben dolgozzatok, hogy keményebben próbálkozzatok, hogy jobb emberek legyetek, hogy kedvesebbek legyetek – egyáltalán nem ezek miatt a dolgok miatt történt ez meg. Ezek ugyan érdekes, ámde igen csak régi technikák.

 

Fogalmazzunk úgy, hogy mindezt egy csodálatos vágy által tettétek meg. A vágy – jó értelemben véve – a szívből, a lélekből ered, a valódi érzéseidből. De az össze elmés küzdelmetek és mentális analízisetek, valamint az összes ehhez hasonló dolog ellenére nem ezek voltak azok, amik eljuttattak benneteket idáig. Hanem a szívetek vágya volt az, a bennetek lévő vágyakozás.

 

Halljátok ugyan, mégis oly gyakran figyelmen kívül hagyjátok. Halljátok ezt a mély vágyakozást, és sokszor analitikus gondolatokká fordítjátok azt le, mivel próbáljátok megérteni, mit is akar ez jelenteni. Van bennetek egy mély érzés – egy mély és gyönyörűséges vágyakozás, az új remény érzése, annak az érzése, hogy ki akarjátok tárni a szárnyaitokat, és végre repülni akartok! Hát ez az, ami elhozott titeket erre a pontra. Ti meg azt gondoltátok, hogy az elme lépcsőfokai voltak azok. Hát egyáltalán nem így volt.

 

 

Tanítás   

 

Amikor tanítotok, akár egy csoport előtt, akár egy videót készítetek, akár dalokat írtok, akár csak hallgatóság vagytok, és vezettetést nyújtotok a családtagjaitok vagy a barátaitok számára – ez mind tanítás. Nem számít mit tesztek, az egyik lényeges dolog, amivel találkozni fogtok, amikor mások belemennek a saját analíziseikbe, és saját maguk által előírt szabályaikba, látni fogjátok, hogyan próbálnak megszerkeszteni egy fogpiszkálókra és ragasztóra épített emberi életet. És majd képesek lesztek hátradőlni és mosolyogni, tudván, hogy ti is ezt tettétek valamikor, ti is térden csúszva küzdöttetek. Képesek lesztek hátradőlni, és mindenekelőtt tudatában lenni annak, hogy minden rendben lesz velük. Minden rendben lesz velük. Tulajdonképpen ez az egyik érdekessége annak a könyvnek, amit az egyikőtök meg fog írni. Ők mindössze azt akarják tudni, hogy minden rendben lesz. Hogy rendben van.

 

Van egy óriási félelem, miszerint valami jönni fog menet közben, és megsemmisíti majd őket, vagy hogy rossz irányt vesznek, rossz döntéseket hoznak és a végén a pokolban kötnek ki – vagy a végén – ettől félnek a legjobban – egyszerűen megsemmisülnek, és megszűnnek tovább létezni. De ami ti is és én is tudunk az az, hogy ez soha nem fog bekövetkezni. Az lehet, hogy keresztülmennek némi nehézségen, kihíváson és küzdelmen. Jaj, az a küzdelem – hogy ti azt milyen jól ismeritek – pont mielőtt elhagynátok egy szeparációs pontot – ami egy hatalmas tudati váltást jelent – olyankor még mindig ott van az a küzdelem a tudatban, mert nem biztosak abban, hogy készen állnak arra az indulásra. Olyan ez, mintha kilőnének az űrbe. Valóban készen állnak a talajról való elrugaszkodásra? Tényleg készen állnak arra, hogy beindítsák a motort és ugorjanak? És ez ijesztő lehet. De ti ezen már túl vagytok. Tudjátok, hogy minden rendben lesz – persze nem úgy, ahogy azt az elme szeretné elképzelni. Az igencsak ritka. Nem a régi elvárások szerinti elgondolások alapján fog működni. Tudjátok az elvárások az elméből erednek, a múlt eseményeire alapozva. 

 

Oly gyakran, mikor az emberek terveznek és célokat gyártanak, - amit ma még a későbbiekben fel fogunk robbantani – elvárásaik vannak. Az elvárások az elméből erednek, a múltból, és nagyon, de nagyon korlátozottak. Ez az, ami oly sok aggodalmat okozott számotokra a múltban. Az arról alkotott elvárásaitok, miszerint a dolgoknak hogyan kellene történniük, vagy hogy a spiritualitásnak milyennek kellene lennie. És azt kell, hogy mondjam – hogy a spiritualitásnak semmi köze sincs a régi emberi elvárásaitokhoz, ugye? Azt gondoltátok, hogy majd kinőnek a szárnyaitok? Hogy glória vesz majd körül titeket? Hogy lézerlátásotok lesz, amivel képesek lesztek keresztül látni az emberek öltözetén? (nevetés) Mondtam, hogy ismerem a titkaitokat! (még több nevetés)  

 

A valódi spirituális tudatosság olyan nagyon egyszerű, egyáltalán nem bonyolult. A valódi spirituális tudatosság nem az ember gazdagításáról, nagyobbá tételéről szól. Hanem az isteni és az emberi integrálásáról, amikor mindez együtt van az emberi testben itt a Földi tapasztalásban.

 

Ezt már sok-sok évvel ezelőtt is elmondtuk, de most megismételjük. Az összes angyal – az összes angyal – el fog jönni az eredeti Földre vagy a többi földre, amik most vannak éppen megszületőben, és bizony sok ilyen van. Ezek ennek a Földnek a másolatai. Más dimenziókban kerülnek megszületésre. De magukra veszik ennek a Földnek az összes jellemzőjét, tulajdonságát. Ez volt, most is ez, és mindig is ez lesz az eredeti. Az összes angyal útba fogja ejteni a Földet, hogy megünnepelje a saját EGY-ét, a saját integrációját, a saját új tudatosságát.

 

Mert ez nem ott kint a többi birodalomban történik ám meg. Ez nem akkor következik be, amikor elhagyod a fizikai testedet, és visszatérsz a másik oldalra. Hanem itt, ezen a helyen történik meg, amit Földnek hívnak. Az összes angyal el fog ide jönni.

 

Már korábban is elmondtuk, hogy először az emberek jönnek, majd őket azok az angyalok követik, akik még soha nem jártak a Földön, és ezután jön a Szellem, Isten, Otthon – nevezzétek úgy, ahogy kedvetek tartja. Az integráció, a benned lévő Isten tudatosságának a szeparációs pontja – igen, pontosan itt ezen a Földön történik meg.

 

A mai nap

 

Tehát milyen csodaszép is ez a nap az életre! Nem akarom, hogy a problémáitokra fókuszáljatok! Ez valóban egy gyönyörűséges nap arra, hogy életben vagy, hogy érezni tudod a napsugarat, vagy hogy képes vagy látni a csillagokat, ahogy ezt most sokan teszitek. Egy csodás nap – ha gondosan odafigyeltek, különösen itt, ezen a hegyi színhelyen, de lényegében bárhol máshol is – milyen csodás nap ez Gaia, a Föld táncának a figyelésére és érzésére. Gaia az a Szellem, aki táplálta és gondot viselt az emberi testre egészen az itteni időtök kezdetétől fogva. És most táncot jár, miközben távozik.

 

Ó, nem szomorúan vagy haraggal távozik. Nem azért távozik, mert azt gondoljátok, hogy az emberi cselekedetek elpusztítják a bolygót. Hanem azért, mert tudja, hogy elérkezett az ideje annak, hogy az emberek felvállalják a felelősséget a saját házukért. A ház itt a Föld, és ahogy Gaia és a kísérete távozik – ami belekerül némi időbe, nem pusztán egy pár évbe, hanem talán több százba is, hiszen már igen csak régóta itt tartózkodik, nem várhatjátok el tőle, hogy egy szempillantás alatt elmenjen innen – tehát távozása közben táncol, parádézik, ünnepel, miközben átadja a stafétabotot az embereknek. Most egy pillanatra csak figyeljétek!

 

(szünet)

 

Ez egy örvendezés. Csodálatos nap ez arra, hogy emberként itt légy a Földön! Egy olyan nap, amikor olyan sok minden változik a tudatosságban. Néha még a mi nézőpontunkból is sok időt vett igénybe erre a pontra eljutni. Hány életet éltetek le, mire eljuttatok idáig? De most a változás – a valódi tudati változás – zajlódik. Keresztülmentetek más változásokon az elmúlt életeitek során, de az semmi sem volt ehhez képest.

 

Ó, az biztos, hogy a változás néhány régi rendszer számára tótágast okoz majd, és némi félelmet is amiatt, hogy mi lesz ezután? De ahogy azt ti is és én is tudjuk, ez ki fog alakulni, meg fog oldódni. Ki fog alakulni, működni fog, mert vannak olyanok, akik látomással bírnak, és ezek ti vagytok. Kivétel nélkül mindannyótoknak van látomása. A látomás nem egyenlő a céllal. A látomást nem erőszakolják rá másokra. A látomás egy álom. Egy álom, ami valósággá válhat.

 

Jelenleg ez történik az egész Földön. És nem csak a földi emberekkel történik, hanem hatással van az összes többi birodalomban lévő angyalokra is. Hatással van arra a dologra is, amit ti Istennek neveztek. Isten Élete leghatalmasabb változásán megy keresztül miattatok.

 

Vegyünk egy mély levegőt és ünnepeljük meg ezt a napot, hogy mindannyian itt vagyunk a Földön, és ezzel egyidőben a többi birodalomban is ott vagyunk, és ünnepeljük meg azokat a változásokat, amiken éppen keresztülmentek. 

 

Tudjátok néhány olyan dolgon, amin ebben a Földi életetekben keresztülmentetek, hála istennek, nekem Sam-ként soha nem kell átmennem. Segítettek lefektetni az utat. Azokon a sötét bizonytalanságokon, azon a mélységes egyedüllét érzésen a többi lénynek – az angyaloknak, és nekem Sam-ként  - nem kell keresztülmennünk ezeken a nehézségeken. 

 

 

Az eltávozott Shaumbrák

 

Szeretnék megválaszolni egy kérdést, mielőtt folytatnánk ezt a Shoudot. Ezt a kérdést egy nagyon intelligens, briliáns Shaumbra vetette fel. Miért távozik pont most olyan sok Shaumbra a Földről? Miért halnak meg? Ezek spirituális létezők, akiknek van választásuk. Miért pont most halnak meg? Nem választottak elég erősen? Vagy egy részük nem hallotta a választásukat? Vagy csak a bolondját járatják magukkal, és mégiscsak a sorsról és a végzetről szól itt minden? Ó drága Shaumbra, ti egy félig üres poharat láttok!

 

Ami egészen bámulatos az az, hogy tulajdonképpen milyen sokan vagytok még itt (nevetés), mert mi sokkal kevesebbre számítottunk. Mi arra számítottunk, hogy sokan eltávoztok innen már tíz vagy akár öt évvel ezelőtt. Teljesen el vagyunk képedve azon, hogy nem távozott több Shaumbra! Tudjátok felállítottunk itt nektek egy óriási fogadó központot, mivel arra számítottunk, hogy rengeteg Shaumbra fog ide átérkezni, és lényegében az egész tátong az ürességtől. Az étel pocsékba megy, (nevetés) a segítség meg unatkozik. Ez egy olyan hatalmas központ, mint amiről Linda és Cauldre beszélt korábban, és nem halt meg senki. Arra számítottunk, hogy sokan átjöttök, hiszen olyan szerződésetek volt, ami szerint egy bizonyos pontig mentek el. Ennyi. Voltak mérföldkövek az út során. Némelyik hét évvel ezelőttre nyúlik vissza. Emlékeztek, amikor egy késő éjjel megérintett valami a vállatokon? Azt mondtuk: -„Készen állunk rád. Mi nem a halál angyalai vagyunk, csak azért jöttünk, hogy elkísérjünk téged.” Erre ezt válaszoltátok: -„Nem. Maradok. Nem számít, milyen kemény lesz.”

 

Évekkel ezelőtt, amikor azon töprengtetek, hogy vajon mit is kellene kezdenetek az életetekkel, miután elveszítettétek a házatokat, az autótokat, a munkátokat, a társatokat és az elméteket – mindezeket egyszerre – (nevetés) – egyáltalán miért is maradnátok tovább a Földön? De amikor eljöttünk értetek, azt feleltétek: „Nem, még nem. Már ilyen messzire eljutottam. Ez pont olyan, mint amikor elmész a moziba, és tíz perccel a film vége előtt kisétálsz. Maradni akarok, mert kíváncsi vagyok a végére.”

 

Sokkal, de sokkal több Shaumbra maradt, mint azt gondolni merészeltük volna. Ez bámulatos! Ez teljességgel elképesztő! Néhányan valóban átjöttek, de csak nagyon kevesen – nagyon kevesen. Azok, akik átjöttek, elértek egy olyan pontra az életükben, ahol – ahogy ezt egy orvos barátunk mondaná – „Jobb lecserélni azt a régi ütött-kopott autót egy Új Energiás motorral bíró vadonatúj csillogóan fényes, kecses alvázú modellre, egy szexi sport autóra, mint megpróbálni foltozgatni azt a régit.” És ez bizony néha előfordul. Ez van. Ó, van, hogy olyan sok rossz bánásmódot visel el a testetek. A karma napjaira alapozzátok a testetek építését. Így egy kis Karma Ghia-t vezettek! (nagy nevetés Tóbiás a közönség részéről Tóbiás szójátékán - a Karmann Ghia típusú Volkswagen modellre vonatkozóan) És még azt mondják, hogy az angyaloknak nincs humorérzékük!           

 

A régi megállapodásokra, a régi energiákra és a régi, megvetemedett, családi/ősi karmára alapozva építettétek a testeteket, ugyanannál a biológiai alaknál maradva. Tudjátok van itt valami – hirtelen eltértem a tárgytól, és Cauldre nem akarja, hogy ebbe belemenjek most – pedig ez valami nagyon érdekes. Van ez a dolog, amit ti vérfertőzésnek hívtok az emberi természetben. Nem lenne szabad gyermeket szülnötök a testvéreitektől vagy az első unokatestvéretektől, mert az bizonyos biológiai egyensúlytalansághoz vezet, ami valóban így van.

 

De ugyanúgy, amennyiben ugyanabban az ősi/családi karma mintában maradsz, azaz újra és újra ugyanabba a családba térsz vissza, ugyanahhoz a csoporthoz születsz vissza, amire hajlamosak voltatok, akkor az némi – hogy is fogalmazzak – hát nem igazán eredményez egy csodálatos emberi testet. Létezik egyfajta ősi/családi vérfertőzés. Gyönyörű testet akartok? Legközelebb, ha vissza akarsz térni, válassz magadnak egy másik családot! (nevetés) Ezt most nagyon komolyan mondom. Visszavezethetjük ezt a kemikáliákhoz, a DNS szintről kiindulva – de ti beleragadtok ezekbe a testekbe – és néha odáig juttok az utatokon, hogy könnyebb azt lecserélni.  

 

Tudjátok a halál az tulajdonképpen nagyon könnyű. Néhányan féltek tőle, méghozzá nem is kicsit. Menekültök előle. Pedig ez a lehető legkönnyebb dolog, amit valaha is tettetek. Már több ezer alkalommal megtettétek – jó páran. Átértek – itt most a Shaumbráról beszélek, nem általában az emberekről, mert jó néhány ember számára ez ugyancsak traumatikus tud lenni – de ti ezt már olyan sokszor megtettétek, hogy képesek vagytok ezt elegánsan tenni. Tulajdonképpen profi meghalókká váltatok. (nevetés) Nagyon jól csináljátok. Tehát…(Tóbiás kuncog)

 

Tehát drága Shaumbra, lényegében nagyon kevesen vannak olyanok, akik átjönnek, és vannak közöttük olyanok, akik olyan nagyon szeretnek titeket, hogy lényegében ezért jönnek át. Visszatérnek a mi oldalunkra, hogy veletek dolgozhassanak. Úgy érzik a fátyol felénk eső oldaláról könnyebben tudnak vezettetést nyújtani számotokra. Ezt szolgálatból teszik. Ne sajnáljátok őket, ne legyenek rossz érzéseitek miattuk. Visszatérnek, majd folytatják a veletek való munkát. Nem szaladnak el a Virágok Hídjához. Visszatérnek, hogy veletek dolgozzanak.   

   

Emberi oldaluk egy része azt mondja: -„Nem, nem akarok meghalni!” Tudjátok nagyon kevés olyan ember van, aki meghozza ezt a tudatos választást. Az emberi részük azt mondja: - Nem akarom” – de ahogy ezt már ezt megelőzően is elmondtuk, létezik valami, ami sokkal mélyebb, és sokkal inkább átfogóbb az elme gondolatinál és a mentális teremtéseknél. Ez pedig a szívetek vágya.

 

Akkor most azon tűnődsz, hogy ki vezet? Hogy ki uralkodik? Folyamatos küzdelemben élsz a lelkeddel, a valódi esszenciáddal azzal kapcsolatosan, hogy számodra mi lenne jó? Ülj le, és figyelj oda magadra! Ahelyett, hogy ott lenne ez a sorompó közted és a te valódi, teljes éned között, ülj le és figyelj! Mi van abban a vágyban? És abban a becses pillanatban, amikor az elme nem próbálja megszerkeszteni a dolgokat, és nem próbál elvárásokat és célokat létrehozni, abban a pillanatban az ember és a lélek eggyé válik.

 

Akkor a választások nem félelemből kerülnek meghozatalra, hanem nagyszerű és színtiszta teremtésből. A választások nem csak a kicsi ember miatt kerülnek meghozatalra, hanem a lét egészéből. Amikor a választások ezen a szinten kerülnek meghozatalra, és az elvárások elengedésre kerülnek, amikor a kreatív energia számára lehetővé válik, hogy a szökőkúthoz hasonlatosan körkörösen és kiterjedve áramoljon, hát ez az, amikor látni fogjátok önmagatok valódi és egész választásainak testet öltését. Nem csak a kicsi emberét, nem csak a korlátolt elméét. A választás jóval nagyszerűbb, mint amit az elméd valaha is képes lenne megismerni.

 

A jó dolog az, hogy mindannyian erre tartotok. Mindannyian azon a ponton vagytok jelenleg, amikor is túlléptek az apró kis választásokon, és valódi spirituális választásokat hoztok.  Micsoda nagyszerű nap ez arra, hogy emberként itt légy ezen a Földön! Milyen nagyszerű nap ez itt most az élet ünneplésére!

 

Vegyünk közösen egy mély lélegzetet! Ez a Shoud viszonylag rövid lesz! Elképesztő!

 

Tanítás a földi életről

 

 

Mostani hamburgi összejövetelünkön Kuthumival és Saint-Germainnel beszéltünk erről a bámulatos helyről, ami most van teremtés alatt. Ez csodálatos. Namost természetesen tudjátok, hogy létezik az Új Föld. Az Új Föld az emberi tudat könyvtára, ami az összes információ, érzés, érzékelés és tapasztalás tárháza. AZ Új Föld az a hely, ahova sokan jártok tanítani olyan angyali lényeket, akik soha korábban még nem jártak a Földön, és akik most kezdenek ideérkezni.

 

Tehát odajártok, és én hallom a történeteiteket, az előadásaitokat, ha úgy tetszik. Nagyon sokan tanítjátok ezeket az újoncokat, a Kristályokat éjjelente, azokat az angyalokat, akik most először érkeznek ide a Földre. Imádom a történeteiteket hallgatni, amikor arról meséltek nekik, hogy milyen is embernek lenni. És ha ezt valaki tudja, hát azok ti vagytok. Ha van valaki, akinek a Föld kezdete óta voltak itt életei, azok ti vagytok. Ha van valaki, aki arra érdemes, hogy az újakat tanítsa, azok ti vagytok.

 

Nagyon sok tanítás zajlik minden éjjel. Megpróbáljátok megértetni velük milyen is az, amikor a fénytestből, aminek nincs súlya, nincs sűrűsége, ami nagyon is szabad – tehát milyen is eljönni az emberi testbe. És tudjátok annak ellenére, amit néha nekem összekáromkodtok meg jajgattok a földi létezésről, fantasztikus titeket látni, ahogy ott álltok a csoportok előtt, az angyalok légiói előtt, akik most érkeznek a Földre, és azt mondjátok nekik: -„Nincs annál csodálatosabb, mint amikor a lelketek elutazik a Földre. Nincs gyönyörűségesebb tapasztalás a sűrűségnél, annak átélésénél, mint amikor figyeled, ahogy a teremtéseid virágba borulnak ezen a helyen, amit Földnek hívnak.”

 

Vicces titeket hallgatni, amikor ott álltok ezek előtt a csoportok előtt, és egy fenséges étel élvezetéről beszéltek nekik. Megpróbáljátok ezt elmagyarázni egy olyan angyalnak, aki még soha nem járt korábban a Földön. Persze ezt nem szavakkal mondjátok el, nem az elmétekkel, hanem az érzéseiteken keresztül. Elmagyarázzátok nekik, milyen szeretkezni egy másik emberrel. És hát persze az angyali lények, tudjátok, mi összeolvasztjuk a fénytestünket, meg ilyenek, de ez egyáltalán meg sem közelíti a földi tapasztalást.     

 

Figyelünk benneteket, miközben arról beszéltek az újoncoknak, hogy milyen érzést kelt, amikor a napfény rásüt az arcotokra. Ők ezt el sem tudják képzelni. Beszéltek nekik a természetben tett sétáról, amikor a biológián belül a biológiában tartózkodtok. Nincs ehhez hasonló. Néha mosolyognom kell, amikor visszaváltotok arra az „én csak egy magányos ember vagyok” – módozatra. Amikor éjjelente hallak titeket tanítani ezekben az osztályokban, hát az bámulatos! Ekkor kijön a szenvedélyetek! Ez az, amikor a valódi élet szeretetek előjön!

 

Tehát itt van ez az Új Föld, és ahogy ezt Saint-Germain nemrégiben elmondta egy csoportnak, jelenleg sok más föld megalkotása is folyamatban van. Ez az eredeti Föld kísérlet – ahogy ezt ti neveznétek – olyan elképesztő energetikai helynek bizonyult a lélek fejlődése szempontjából, hogy ezen felbuzdulva további más földek teremtései is zajlódnak jelenleg. Ti ezt furcsának gondolhatnátok a Föld jelenlegi problémáinak a tükrében, de vajon tényleg? Valóban fura lenne? Vagy lehetséges, hogy mindössze egy változáson megy keresztül a világ? Elegendő tudat növekedés következett be ahhoz, hogy pontosan ugyanezekkel a fizikai jellemzőkkel bíró más világok is megteremtésre kerülhessenek, talán más dimenziókban, de mégis ugyanezen minőségi előírások alapján. Ezen érdemes jó alaposan elgondolkodni.

 

Néhányan mostanában kaptatok egyfajta hívást. Pont, amikor azt gondoltátok, hogy felemelkedtek és soha többé nem tértek vissza, tehát pont most kaptok egy hívást ezekről az új földekről, ezekből az új világokból. Nekik is szükségük van a tanítókra. Nekik is szükségük van azokra, akik a lélek magját behozzák, akik az életerő energia magját behozzák. Tehát tudomásom van arról, hogy mostanában néhányan emiatt küzdötök, hiszen eljutott hozzátok ez a hívás. Hogyan lehetséges, hogy nektek, mint az emberi valóság és a tudat úttörőinek nincs egy apró kis részetek, aki el akarna menni ezeknek az új helyeknek az egyikére?

 

Nos, most ebbe nem kívánok itt belemenni. De megteszem, mielőtt még eltávozom. Beszélni fogok nektek valamiről, amit én tettem, ami a maga módján egészen egyedülálló – az a képesség, hogy felemelkedj, és ugyanakkor továbbra is egyre csak folytasd önmagad teremtését. Ez sokkal bonyolultabb annál, mint amilyennek látszik, de beszélni fogunk róla. De egyelőre térjünk vissza a Shoudunkhoz.

 

 

Az Ébredés Háza

 

Hamburgi összejövetelünk alkalmával beszéltünk egy új helyről, ami most van építés alatt egy olyan dimenzióban, ami csak egy leheletnyire van innen. Tulajdonképpen ez a dimenzió annyira közel van a Földhöz, hogy ha csak egy kicsit is még közelebb lenne, akkor már materializálódna, azaz fizikai lenne, akárcsak ez, amivel most rendelkeztek.

 

Olyan sok ember ébredezik jelenleg, akiknek szükségük van egy helyre, egy biztonságos helyre, egy központra – ahogy ezt ti neveznétek. Amikor egy bizonyos cél érdekében létrejön egy energia konfiguráció – akkor azt mi Háznak szoktuk nevezni. Ti azt a valamit nevezitek háznak, amiben laktok, mi pedig, az angyali birodalmakban bármilyen energia és tudat egybevágóságot Háznak szoktunk nevezni. Ott van például a Sananda Háza. Vagy Mihály Háza. Ezek egyfajta spirituális központok vagy találkozó helyek. Rengeteg van belőlük szerte a dimenziókban, és most ti is egy ilyen Házat teremtetek éppen – az Ébredés Házát – ami nagyon közel van ugyan a Földhöz, de mégsem annyira, hogy fizikailag manifesztálódna.                  

 

Ezt építitek éppen – de nem magatoknak. Ezen már valóban túlhaladtatok. Valóban. Az ébredők számára építitek. És szerte az egész világon több millióan vannak olyanok, akik most mennek keresztül a saját felébredésükön.

 

Korábban beszéltünk már erről. Szükségük van egy olyan helyre, ami nagyon közeli kapcsolatban áll a földi energiákkal. Miért? Mert amikor alvás alatt, az álom periódusaik során kimennek a többi birodalmakba, akkor bizony nagyon nehéz visszahozniuk a Földre abból az energiából vagy tudatból egyáltalán bármit is. Éjjelente kiutaznak a többi birodalmakba, majd amikor visszatérnek ide, elfelejtik azt. Tudjátok milyen ez. Ti sokkal jobbak lettetek mostanra ennek az eszenciának a visszahozatalában. Tudom, hogy panaszkodtok amiatt, hogy az álom állapotaitok megszakításra kerülnek, de ennek az egyik oka az, hogy így hozzátok vissza magatokkal ennek az esszenciának a csomagjait a dolgok nagyobb képéből.

 

Tehát ti Shaumbraként az elmúlt évek során, másokkal együtt dolgoztatok azon – fizikai és nem fizikai lényekkel egyaránt – hogy létrehozzátok ezt az Ébredés Házát. Ez egy olyan hely, ahova hamarosan a világ minden részéről eljuthatnak az emberek. És ez olyan közel található a Föld energetikai felépítéséhez, hogy amikor teljesen tudatos állapotban emberként a Földön vannak, képesek visszahozni ezt az információt, ezt a fajta gyógyulást, integrációt.

 

Már jó ideje közösen dolgozunk ezen veletek együtt, és ma szeretnénk elvinni oda titeket csoportosan. Kuthumi máris hozza a buszát. (nevetés) Hamburgban az Arkturus-ra vitte el a résztvevőket – jut eszembe. Negyven fényévnyire van, de az ő busza elképesztően sebes, ezért ez egyáltalán nem lesz egy hosszadalmas út. Ezt most viccesen és metaforaként mondjuk, és arra kérünk titeket, hogy terjesszétek ki velünk a tudatotokat, hiszen a mai napon el szeretnénk vinni benneteket az Ébredés Házának a nagyszerű előzetes megnyitójára. Energiátok benne van, és nagyon is a részét képezi.

 

Mielőtt elindulnánk, szeretnék még említést tenni egy pár dologról! Ez egy olyan hely, amit a képzelőerő és a tudat épített fel. Ez egy olyan hely, amit a vágy és a szeretet épített fel. Ez egy olyan hely, ahol mindannyian azt mondtátok: -„Azt szeretném, hogy a saját földi életem tapasztalásai mások javára tudjon szolgálni!” Ennek a helynek a felépítéséhez, a tervezetéshez és energetikai működéséhez mindannyian hozzájárultatok az energiátokkal. Ezért a részei vagytok.                 

 

Azt mondtátok, azt szeretnétek, ha a többi ember felébredése simább, zökkenőmentesebb legyen, és hogy az Én Vagyok ön-felfedezésük ne járjon olyan sok zsákutcával, sötét mellékutcával, démonnal és szörnyeteggel. Ezért aztán segítettek ezt a helyet megalkotni. Azt mondtátok, hogy nem akarjátok, hogy azok, akik a felébredés folyamatában vannak, keresztülmenjenek azokon a fizikai és kifejezetten mentális traumákon, mint némelyikőtök, ezért aztán segítettétek ennek a helynek a létrehozását.

 

Hivatalosan pontosan a Kvantumugrás után egy évvel fog megnyílni, azaz szeptember 19-én. Jelenleg a végső… namost Shaumbra ez nagyon is valós, és nektek időnként nagy nehézségetekbe ütközik a valódit megkülönböztetni a képzelettől. Pedig ez a két dolog ugyanaz. Mindössze más minőségekkel bírnak itt a fizikai Föld kontra nem fizikai értelmében. De attól még nagyon is valós.

 

Ahogy már említettem, hivatalosan szeptember 19-én fog megnyílni, ami egy napra esik azzal, amikor az új weboldalatok is megnyílik. Azt kell, hogy mondjuk drága Michelle MacHale barátunknak, aki ezen a projekten dolgozol, ezen az új weboldalon, hogy te azt hiszed, hogy ez pusztán információkból, programokból, szoftverekből és mindezekből a dolgokból áll össze? Azt hiszed, hogy csak abból áll, amit a képernyőn látsz? Hát egyáltalán nem. Próbáltál mára elkészülni vele, hogy ma online bemutatásra kerülhessen. De a dátum nem működött. Mert ennek szeptember 19-re kell elkészülnie.

 

Tudjátok ez nem csak egy weboldal, hanem a Felébredés Házába vezető portál. A Shaumbra energia nagyon uralkodó ott, és amikor bármelyikőtök ellátogat erre az új Shaumbra weboldalra, ó, hát akkor mindenféle dolgokat fogtok látni a képernyőn. Látni fogtok különféle területeket, de valójában ez az Ébredés Házába vezető portál.

 

Akkor most vegyünk egy mély lélegzetet! Szálljunk fel Kuthumi buszára…

 

(szünet)

 

…és most engedjük meg maguknak, hogy kiterjesszük erre a helyre az energiánkat.

 

Néhányan, most, hogy elindulunk, azt kérdezitek: -„De mi a helyzet a Shaumbra Szerviz Központtal?” Hát az meg van, és az a tiétek. Az a tiétek. Ez az Ébredés Háza pedig az összes olyan emberé, aki azt választja, hogy végigmegy ezen a folyamaton, aki végigcsinálja most ezt a tudati integrációt.

 

Miközben megállunk… használjátok a képzeleteteket! Hadd szárnyaljon! Ne érezzétek ostobán magatokat azért, mert a képzeleteteket használjátok! Ez az egyik legfontosabb eszközötök!

 

Ahogy megérkezünk az Ébredés és Tudatosság Házához, azzal küszködtök, hogy ez hogyan is fest. Pedig az új tudatosságnak az az egyik jellemvonása, ahogy ezt ti is tudjátok, hogy állandóan változik. Néhányatok számára úgy fest, akár a Smaragd Város. Van, aki egy csodaszép házként látja maga előtt egy tavon, ami így is van. Van, aki egyáltalán nem lát maga előtt semmilyen képet, és ez is rendben van.

 

Ha semmilyen képet nem látsz az Ébredés Házának külső arculatáról, akkor menj egy másik szintre. Menj az érzések tolmácsolásának egy másik szintjére! Nem kell ezt látnod! Engedd meg, hogy egyszerűen csak érezd! Ne próbáld meghatározni, hogy mekkorára nőttek a fák vagy hogy milyen magasak a falai. Egyszerűen csak hagyd, hogy érezd azt! Talán ez egy még potensebb eszköz, mintha képes lennél azt vizualizálni!

 

Most, mielőtt belépnénk, arra kérlek titeket, hogy vegyétek le a cipőtöket! Legyetek szívesek levenni a cipőtöket! (a közönség leveszi a cipőjét)

 

Hogy miért is kértem ezt tőletek? (Linda azt mondja: Hogy meglásd, megtesszük-e!-Tóbiás mosolyog) És ti is, akik most az interneten keresztül csatlakoztok hozzánk online, vagy akik most hallgatjátok ezt – csak akkor engednek be titeket, ha ti is leveszitek a cipőtöket. Ez szimbolikus. Azért szimbolikus, mert a cipőtöket a lábatokon viselitek, és ez az, ami végigvitt titeket az úton. És ez energiát, valamint piszkot tartalmaz a múltatokból. És amikor belépünk az Ébredés Házába, akkor ti is arra fogjátok majd kérni a tanítványaitokat – mert őket is elhozzátok majd ide – tehát őket is arra kéritek majd, hogy vegyék le a cipőjüket, a múlt elengedésének szimbolikus gesztusaként, az általuk eddig járt útjuk elengedésének szimbolikus gesztusaként. Na nem mintha amiatt aggódnánk, hogy ezzel az Ébredés Háza bepiszkolódna! Ez az újrakezdésről szól!

 

És ahogy beléptek az Ébredés Házába, arra kérünk titeket, hogy vegyetek egy mély lélegzetet! Vegyetek egy mély levegőt, nem csak azért, hogy beinvitáljátok ennek a dimenzionális háznak az esszenciáját, amit ti segítettetek felépíteni, hanem azért is, hogy beindítsátok az energia áramlást! És a tanítványaitokat is ugyanerre fogjátok majd kérni, hogy ők is vegyenek egy mély lélegzetet, hiszen sokan sokkos állapotban lesznek majd, aggódni fognak és egy potenciális élettelenséggel fognak bírni, amikor majd ide belépnek. Ez egy olyan hely, amit te, mint tanító, mint vezettetést nyújtó és mint gyógyító bármikor használhatsz, hiszen te segítetted a megépítését.

 

Tehát amikor majd arra kéritek őket, hogy vegyenek egy mély levegőt, az segíteni fogja az energia újbóli áramlásának a beindulását! Segíteni fog majd az aggodalom és időnként a pánik enyhítésében, ami majd visszaviszi őket a Most pillanatába.

 

Miután belépünk az Ébredés Házába, a következő dolog az, hogy igyatok vizet! Rengeteg víz van itt. Itt még csak pohárra sincs szükséged. Csak igyál a vízből, mivel a víz, ahogy erről már korábban is szó esett, maga a csoda. Ti a vízről mindössze azt gondoljátok, hogy ez egy tiszta szubsztancia, legalábbis nagyrészt tiszta, amit pohárba öntötök, majd megisztok – pedig a víz ennél jóval több ám! Új Energiát tartalmaz. Esszencia energiát tartalmaz. És amikor megiszod, ezzel tudomásul veszed, hogy ilyenkor feltöltöd magad, ahogy erről az elején már szó volt, hogy ilyenkor megtöltöd a saját szökőkutadat. Megtöltöd azt életerő energiával. Tehát ez egy szimbolikus gesztus. Akkor most képzeld el magad, ahogy iszol a vízből.

 

Hát akkor most nézzünk csak szét egy kicsit itt az Ébredés Házában, hiszen nagyon sok ember fog majd ide eljönni. Sokan fogtok itt tanítani. Sokan elhozzátok majd ide a klienseiteket egyéni alapon. Úgy került megtervezésre és megépítésre, hogy az összes megfelelő energia benne van a világításban – mivel a világításban és a színekben nagyon fontos jellemzők találhatóak.

 

Nagyon specifikusan hangokkal lett megalkotva. Namost itt nem találhatóak elektronikus berendezések vagy hangszórók. Ezekre nincs szükségünk. Ugyanakkor vannak hangok, amelyek szétáradnak a csarnokokon és a termeken keresztül. Amikor idehoztok egy klienseteket, egy olyan embert, akinek vezettetést nyújtotok, és akit tanítotok – akkor az általa hallott és érzett hangok egyedül csak neki szólnak majd – specifikusan.  Egy olyan rezonancián lesznek majd, ami egy biztonságos teret nyújt számukra. A hang és a légzés a két legfontosabb minőség a biztonságos tér megteremtéséhez.

 

Amit hallasz, illetve amit érzel, az csak és kizárólag neked szól majd, ezért aztán ne is várd el, hogy mások is ugyanazt a rezonanciát hallják vagy érezzék! Ez sajátos, egyedi lesz mindenki számára. De úgy lesz beállítva, hogy az majd segít nekik egyensúlyba kerülni.

 

Ahogy körbenézünk itt, az Ébredés Házában, ez akár most is változhat, ahogy változik is sokatok számára – változnak a színek, a méretek, a szobák elrendezése, vagy az is lehet, hogy egyáltalán nincsenek is szobák. Ne próbáld mentálisan meghatározni, hogy ennek milyennek kellene lennie! Hagyd, hogy együtt áramolj vele! Briliáns energiákkal került megépítésre, méghozzá általatok.

 

Tehát amikor idehozzátok a klienseiteket, akár egy képzeletbeli utazással, ahogy ezt most mi is tesszük, akár pedig lélektől-lélekig alapon – az egy biztonságos teret nyújt majd a számukra. Lehetőséget kínál majd számukra a gyógyulásra, az átalakulásra, a felfedezésre.

 

Itt te leszel majd a vezetőjük. Segíteni fogsz nekik abban, hogy megértsenek egy-két dolgot az Ébredés Házán belül. Segítesz nekik megérteni, hogy itt, ebben a biztonságos térben egyszerűen csak lehetnek. Elengedhetnek. Nem kell amiatt aggódniuk, hogy megtámadnák őket. Nem kell amiatt aggódniuk, hogy valaki lelopná az energiájukat. Nem kell aggodalmaskodniuk amiatt a régi út miatt, amin eddig jártak. Ez az a hely, ahol valóban felfedezhetik, hogy az összes energia a megoldást keresi, és meg is találja azt.

 

Ez egy természetes folyamat. Ez nem egy olyan folyamat, amit az elméddel erőltetsz. Ez nem olyan folyamat, amit az akaratoddal erőltetsz. Az összes energia a megoldást keresi, és meg is találja azt. Amikor egy ember egy biztonságos térben ül – az ülés csak metafora – tehát amikor valaki egy biztonságos térben tartózkodik, és vesz egy mély lélegzetet, és elengedi az összes küzdelmet, elengedi a kontrollt és az elvárásokat, ha belezuhan magába, megadja magát annak, aki ő valójában, nem pedig valami külső Istennek – édes istenem, hogy ez milyen sok problémát okozott a múltban! Amikor egy külső Istennek adod meg magad, az energetikai összeütközést von maga után, és azt fogja okozni, hogy a teljes rendszered – a biológiád, az elméd, a szellemed és a gnosztod – vagy lezáródik, vagy pedig egy hatalmas összeütközés következik be. Amikor valami olyannak adod meg magad, amit nem is ismersz, és nem is értesz, vagyis amikor lényegében a semminek adod oda magad, akkor egyfajta leolvadás történik. A rendszered meg majd azon fog történni, hogy mi romlott itt el.

 

De amikor saját magadnak adod meg magad, a saját Istenednek, annak, aki benned él, és amennyiben egyszerűen csak lehetővé teszed, hogy ez a természetes folyamat lezajlódjon, akkor a test elkezdi saját magát meggyógyítani. Ahogy erről már beszéltünk a Szabvány Technológiában, akkor a test meggyógyítja önmagát. Az elme lecsendesedik, és miközben ezt teszi, elkezd egyensúlyba jönni. A szellem ekkor üdvözölve érzi magát, és elkezdhet kapcsolódni és integrálódni az emberi aspektusával. És ez mind bekövetkezhet ebben a biztonságos térben.

 

Ebben a biztonságos térben, ha egyszer belépsz ide egyedül, vagy ha a kliensed eljön ide az Ébredés Házába, itt nincsenek semmiféle módszerek. Nincsenek terápiák. Ide nem hozzák el a csengettyűiket, az olajaikat, a kristályaikat. Semmi ilyen elterelést nem hoznak ide magukkal. Csak maguk vannak. És meg fogjátok látni, hogy elsőként – és ezt nem is kell, hogy elmondjátok nekik, mert maguktól rájönnek – tehát a legelső dolog, amit el fognak engedni az Ébredés Házában – az idő. Az idő.

 

 

Az idő

 

Az idő az egyik legmerevebb hitrendszer. Az idő megalkot egy lineáris ösvényt, aminek aztán az emberek beleesnek a csapdájába. Amikor egy ember nagyon mélyen benne van az időben, akkor úgy érzi, mintha börtönben, csapdában vergődne. Akár hisznek a reinkarnációban, akár nem – a múltban mindenképpen hisznek. És amikor egy ember hisz a múltban, akkor azt hiszi, hogy az folytatódni fog a jövőben.     

 

Tehát amikor elhozzátok a klienseteket ide, az Ébredés Házába, hirtelen fura érzékeléseik lesznek. Valami ilyesmit mondanak majd neked: -„Az idő olyan zavaros mostanában az életemben. Eddig olyan jól tudtam követni az idő nyomvonalát, de mostanra ez csapnivaló lett.” Emlékeztek még arra, amikor ti is így voltatok ezzel? Emlékeztek arra, amikor az ébredési folyamatotokban valami azt mondta bennetek, hogy engedjétek el az idő fogalmát? Ez a legelső dolgok egyike, aminek mennie kell!

 

A múlt nem több, mint tapasztalás. Ugyanakkor, amennyiben valaki még birtokolja az idő hitrendszerét, akkor ez lesz a jövő is. Emlékeztek, amikor régebben azt mondtam nektek, hogy a jövő a meggyógyított múltban rejlik?

 

Amikor a klienseid, vagy a barátaid, akiknek vezettetést nyújtasz, elkezdik elengedni az időt, akkor azt is elkezdik megérteni, hogy a jövő nincs eleve sorsként elrendelve. Jelenleg az emberek túlnyomó többsége abban hisz, hogy a jövő eleve el van rendelve, és nekik ebbe szinte semmi beleszólásuk sincs. Abban hisznek, még azok is, akiket ti megvilágosodott lényeknek neveztek, akik korszakotok nagy filozófusai vagy írói – abban hisznek, hogy a jövő már félig-meddig meg van teremtve. Abban hisznek, hogy létezik egy ösvény, ami már meg lett számukra teremtve, vagy talán abban, hogy ők ezt már megteremtették, de ez nem így van. Itt, az Ébredés Házában elkezdik majd megérteni, hogy a jövő nem más, mint potenciál, és hogy a potenciálok azok a dolgok, amit ők elképzelnek.

 

Gyakorta az történik, hogy az ember fél a jövőtől, mert az a múltból kerül megteremtésre. Félnek a potenciáloktól, hiszen a látszólag őket vonzó potenciálok a legtöbbször a legdrámaiabbak, a legkeményebbek. Hiszen amennyiben a félelem és a dráma helyén tartózkodnak, ha bizonytalanok saját maguk kapcsán, akkor ez lesz az a jövőbeli potenciál, amihez vonzódni fognak. Ebben az esetben nem fogják meglátni a többi nagyszerű potenciált, ami elérhető számukra.

 

A jövő szélesre van tárva, de ez egyáltalán nem így tűnik olyankor, amikor valaki egy lineáris karmikus ösvényt követ. Éppúgy rátok is vonatkozik, hogy a holnapi nap egy váratlan irány váltást hozhat. A holnap megnyílhat, hogy feltárjon egy grandiózus új tudatot számodra – amennyiben ezt az irányt választod.

 

Tehát a klienseitek elkezdik elengedni az időbe vetett hiedelmüket, és ez az első lépés.

 

Akkor fogjuk végigvenni az Ébredés Házának a többi jellemzőjét, amikor majd Görögországban, Athénben tartok tanfolyamot. Egy nagyon különleges okból kifolyólag ott akarom ezt megtenni. Az információ természetesen megosztásra kerül majd a Shaumbrák számára. Ez az Ébredés Háza elérhető valamennyiőtök számára. Még akár egyedül is eljöhettek ide. Nem csak a klienseitekkel jöhettek ide, akik számára vezettetést nyújtotok. Egyedül is eljöhettek ide. Ti segítettétek az építését.

 

Erre most azt kérdezitek: „Akkor most Tóbiás, ez mennyire valós? Vagy csak egy újabb történet? Ez egy metafora?” Hát megmondom én nektek, hogy ez mennyire valós. Most és a következő Shoudunk közötti időszakban történni fog veletek valami, amitől nagyon is tudatába kerültök valaminek, aminek az építkezéshez lesz köze, hiszen ti segítettétek ezt a helyet megépíteni. Egy vagy két héten belül pedig meg fog nyílni. Az új weboldallal egy időpontban fog megnyílni, ami az új portál lesz az Ébredés Házába. Valami történni fog az életetekben – ó, ezt ti magatok teremtitek, nem mi küldjük ezt rátok – ami valami olyan lesz, amin majd egy jóízűt fogtok nevetni, és azt mondjátok majd: -„Á, hát erről beszélt Tóbiás!” Aktuális fizikai példáját fogtok manifesztálni valaminek, aminek az építkezéshez lesz köze.

 

Néhányan defektet fogtok kapni egy szög miatt, és káromkodni fogtok emiatt a defekt miatt. De ha jobban megnézitek azt a szöget, azt akarom, hogy nevessetek egy jóízűt. Hiszen ez lesz annak a módja, hogy elmondd magadnak, hogy ez igenis valós – és ezt nem mi csináljuk, hanem ezt te mondod saját magadnak. Pont annyira valós, mint az a valóság, amiben jelenleg tartózkodsz.      

 

Vagy talán véletlenül nekimész egy kamionnak, és amikor körbenézel, hogy megnézd miféle kamion is az, hát az egy építkezéssel foglalkozó cég kamionja lesz. Nem lesz komoly kár természetesen, csak egy apró kis koccanás, egy apró kis emlékeztető.

 

Vagy az is lehet, hogy egy szerszám esik majd a lábatokra, (nevetés) és miközben szitkozódva ugrándoztok majd a lábatokat fogva, nevettek majd egy jót, és azt mondjátok: -„Most már tudom, hogy ez valós!”

 

Ti adjátok magatoknak ezt az ajándékot. Már jó régóta ezt teszitek. Régen mindig arra kértétek Istent, hogy adjon nektek egy jelet. Tudom milyen sokszor tettétek ezt! Ez egy borzasztó dolog az embereknél, hogy ezt teszik, amikor nem is ismernek semmilyen istent, mégis hozzá imádkoznak, és tőle kérnek jelet. Pedig az Isten pontosan itt van, ti pedig kifelé mentek, és a jel meg nem érkezik meg. Ilyenkor megtanultok nem bízni Istenben. Amikor pedig megtanultok nem bízni Istenben, akkor valójában megtanultok nem bízni saját magatokban.

 

De most adni fogtok magatoknak egy jelet, ami a semmiből fog felbukkanni, bejön a valóságotokba, és akkor majd azt mondjátok: -„Ez az Ébredés Háza valós, amit én segítettem felépíteni a többi ember számára, ahova én is elmehetek vezetőként, tanácsadóként, tanítóként.” Ez valós. Alig várom a történeteiteket. Szeretném, ha megosztanátok azokat.

 

Tehát ez a mai mondanivalónk lényege. Ma az új teremtésekről esett szó –zenéről, filmekről, és mindenféle dolgokról, amivel a Shaumbra elő fog állni. De mindannyian benne vagytok az Ébredés Házában.

 

Erre most azt kérdezitek: -„És ez milyen hamar fog testet ölteni a Földön? Miért kell ennek egy másik dimenzióban lennie?” Á Shaumbra, egy lépéssel a játék előtt jártok. Ez is hamarosan meg lesz.

 

Akkor most vegyünk egy mély lélegzetet és érezzük ennek a csodálatos helynek az esszenciáját, ahova azok az emberek fognak eljönni, akik keresztül mennek a saját ébredési folyamatukon, ahol ti továbbra is tanítani, segíteni fogtok. Ünnepeljük most meg ennek a Háznak a megnyílását – ami az Ébredés Háza – ami nagyon rövid időn belül meg fog történni. Jelenleg a végső simítások zajlanak, és hamarosan teljes hozzáférésetek lesz a Házhoz.

 

Vegyünk egy mély levegőt…

 

(szünet)

 

És térjünk vissza a jelen pillanatba. Nincs a jelenhez fogható! Ahogy a többiek is keresztülmennek a felébredésen, amint megtanulják elengedni az időről alkotott hiedelmüket és az idő illúzióját, rá fognak jönni, hogy mennyire nagyra becsült is ez a pillanat, hiszen ez az a pillanat, amiben léteztek, ez az a pillanat, amikor megteremtitek a potenciáljaitokat, és ez az a pillanat, amikor integráljátok összes múltbéli tapasztalásotokat.

 

És ez így van.

 

 

(Fordította: Telegdi Ildikó)

 

 


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403 

 

     

       

Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó