TÓBIÁS ANYAGOK

 

VISSZATÉRÉS SOROZAT:

2. SHOUD: „Az Ébredés Háza” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

Kérdések és válaszok

      

Elhangzott a Bíbor Körben,

2008. szeptember 6-án 

www.crimsoncircle.com 
 
 

     És ez így van, hogy ezzel a gyönyörűséges energiával és a mai nap újdonságával folytatjuk a kreatív vállalkozások útjának indítását és megünneplését, az Ébredés Házának hamarosan bekövetkező megnyitását, ahol oly sokan felhasználtátok a tapasztalataitokat, a bölcsességeteket, hogy segédkezzetek ennek a helynek a megteremtésében, ahova a megnyílóban lévő emberek most már ellátogathatnak. És amikor majd eljönnek erre a helyre, megtanulják majd, hogy az idő mindössze a múlt poggyásza, hiszen az idő egy nagyon is lineáris és strukturált mintát állít elő, ami arra készteti az embereket, hogy elhiggyék, hogy a múltjukkal azonosak.  

     Ugyanúgy nem vagy azonos a múltaddal, ahogy az a ház sem vagy, amiben valamikor éltél. Valamikor éltél ott, valaha megtapasztaltad azt, de többé már nem ott élsz. Az már régen volt. 

     Amikor a felébredőben lévő emberek megértik, hogy felszabadulhatnak – azaz, hogy elengedhetik magukat – a múlttól, amikor képessé válnak arra, hogy a Most pillanatában éljenek, az kitisztítja előttük azokat a jövőbeli utakat, amikre ráléphetnek. Az megtisztítja a továbblépésükhöz vezető irányokat. Megnyitja az új potenciálokat. Sok ember ragaszkodik ahhoz, hogy azonos a múltjával, hogy ez tette őt azzá, aki. Ragaszkodik ahhoz, hogy nem több a múltjánál. De a felébredési folyamat során megtanulja majd, hogy ő mindössze az, amit aznapra választ magának.  

     És ezzel kezdődhetnek mai, igen érdekesnek ígérkező kérdéseitek! 

     LINDA: Oké. 

     TÓBIÁS: Szerintem ez rövid lesz. 

     LINDA: Ez az én kérdésem lesz. 

     KÉRDÉS SHAUMBRA 1 (LINDA): Oké, szóval nyolc éve azt mondod nekünk, hogy álljunk a kerítés mögé, ez csupán tudatosság, és ez akkoriban bizony nem tűnt valami nagyszerű tanácsnak, mivel tudod az embereknek feltételezhetően el kellene menniük szavazni.(nevetés) De utólagos bölcsességként nyilvánvaló, hogy ez azért volt, mert láttuk, hogy a tudatosság mit tükröz, és ez bizony elég kínos. Most reményt látunk a tudatosság javára, és reményt látunk azokban a potenciálokban. Miért ne szavazzunk a tudatosságra?  

     TÓBIÁS: Amikor arról beszéltünk, hogy álljatok a kerítés mögé, az nem csupán a szavazásra vonatkozott. Mindenekelőtt saját magatokra vonatkozott. Arra vonatkozott, hogy ne ragadjatok bele a tömegtudatba, és arra, hogy váljatok megfigyelőkké. Azáltal, hogy megfigyelőkké váltok, lényegében megfigyelhetitek, hogy a dolgok hogyan is kerülnek megteremtésre.      

     LINDA: Imádom a kerítést! 

     TÓBIÁS: Mégsem állsz mögé túl gyakran…(nagy nevetés, Tóbiás kuncog) 

     LINDA: Ez igazán kedves tőled, köszönöm! 

     TÓBIÁS: Senkinek nem mondtuk azt, hogy folyamatosan a kerítés mögött kell tartózkodnia, csak arra utaltunk, hogy vannak olyan időszakok, amikor tanácsos a kerítés mögé állni, hogy megfigyelhesd, hogyan is zajlik lényegében a teremtés, továbbá hogy megfigyelhesd, hogy a tömegtudat olyan, akár egy nagyon erős sodrással és örvényléssel bíró folyó, amibe könnyű beleveszni.  

     Tehát amikor azt mondjuk, hogy állj a kerítés mögé, - akár ennek a jelenlegi választásnak az esetében is, amennyiben ezt választod – azzal az a szándékunk, hogy megfigyeld, hogy az emberek mennyire bele tudnak veszni a drámába. Ezek a választások aligha a bölcs és tudatos választások meghozataláról szólnak. Sokkal inkább arról, hogy ki képes a legtöbb dráma megteremtésére.  

     LINDA: Mindössze egy apró kis jelet akarok tenni a szavazócédulára. 

     TÓBIÁS: Minden bizonnyal – ez nem szabály érvényű – ez egy javaslat volt a múltban. De most válassz kedved szerint. 

     LINDA: Köszönöm.    

     TÓBIÁS: Köszönöm. 

     LINDA: Oké, nem teszek fel több személyes kérdést. 

     KÉRDÉS SHAUMBRA 2: (Linda olvassa az internetről): Megtennéd, hogy mélyebben megvilágítod számomra a férjemhez fűződő karmikus kapcsolatomat, aki nemrégiben távozott a másik oldalra? Miért járt ez annyi kihívással? Miért döntött a távozás mellett, és hogy van most? Arra kért, hogy kísérjem át a másik oldalra a DreamWalk- Álomsétával, és nem vagyok benne teljesen biztos, hogy is állunk most ezzel! Tegnap készen álltam rá, hogy lehajítsam őt a Hídról (nevetés), annak az összevisszaságnak köszönhetően, amiben itt hagyott. Az lenne most a legjobb, ha abbahagynám ezt az Álomsétát vele, és átadnám őt valaki másnak, aki együttérzőbb, és akit nem fűz hozzá ekkora kötődés? Köszönöm a válaszodat. 

     TÓBIÁS: Nos, amióta ezt a levelet megírtad, már te magad is rájöttél, hogy a DreamWalk-Álomséta abbamaradt, mivel ő nem akart átmenni a Virágok Hídján. Túl sok energia köti őt a Földközeli birodalmakhoz. Az irántad érzett aggodalma, valamint a te – hogy is mondjam csak – érdekes hozzá fűződő érzéseid közelebb tartják őt. Engedd hát el ezt a DreamWalk-Álomsétát, kapcsolódj le róla, és értsd meg, hogy még egy jó darabig errefelé fog tartózkodni.  

     Ahogy azt már te magad is megválaszoltad a saját kérdésedben, van köztetek egy réges-régi, nagyon is hosszú történet, ami visszanyúl egészen az angyali családok szintjére, ami ugyanakkor sok földi történetet is felölel. Ez egy érdekes kérdést állít eléd, és amit itt most valójában kérdezel – vagyis a szavaid mögött meghúzódó tényleges kérdésed az – hogy helyénvaló-e elengedni őt egyszer ’s mindenkorra, akár élő vagy halott? Helyénvaló-e leválni róla, és azt mondani: -„Sok kalandban volt részünk együtt. Forrón szerettelek, szánalmasan gyűlöltelek – de helyénvaló-e ezt teljes mértékben elengedni?” 

     Namost, ez egy nehéz kérdés. Azért nehéz, mert van itt egy érdekes bűntudat és tudatosság mindarra vonatkozóan, amin mindannyian osztoztok: -„Mi történik, ha elengedem az eltávozott anyámat?” Nem az enyémet, hanem a tiédet. „Mi történik, ha energetikailag elengedem a gyerekeimet? Mi történik, ha elengedem a munkámat? Mi történik, amennyiben elengedem ezt régi emberi kondíciót, amivel már oly régóta együtt élek magamban?”   

     Kitűnő kérdések – mi történik, ha ezeket elengeded? Belezuhansz egy szakadékba? Semmivé válsz? Vagy pedig felfedezed a szabadságot?  

     Ezt a kérdést nem válaszolhatom meg helyetted. De együtt érezhetek az aggodalmaddal, a vonakodásoddal, sőt még azzal a bűntudatoddal is, amit mások elengedése kapcsán érzel. De vessünk most erre egy másik pillantást! Energetikailag sokan nagyon szorosan kötődtetek a gyermekeitekhez, és kötődtök ma is. Mi történik, ha ezt elengeditek? Abban az esetben felelőtlen szülő vagy? Vagy megszűnik az életük? Le fognak zuhanni a szikla széléről, csak azért, mert elengedted őket? Egyáltalán nem. Ezzel isteni szabadságot garantálsz számukra.  

     Amikor elengeded őket, az mindkettőtöket felszabadít, nem csak őket. Az felszabadítja a kettőtök között fennálló régi energiás kapcsolódásokat. És ezennel szabaddá válsz. Ekkor szuverén és független vagy. Bölcs spirituális létezőként nem mond-e számodra valamit az, hogy kialakítható egy új kapcsolat egy másik szinten, azon a szabad szinten, amit valóban szeretetnek nevezhetünk, és nem pedig karmának? Köszönöm.             

     KÉRDÉS SHAUMBRA 3 (egy férfi áll a mikrofonnál, aki a „Tuning In” (Ráhangolódás) c. film rendezője:) Nos, mivel Kaliforniából jöttem, nyugodtan használhatom a „totálisan” szót. (némi nevetés) De te tényleg totálisan benne voltál a filmben. Mit gondolsz erről? És volna egy másik kérdésem is, egy totálisan másik kérdésem. Nemrégiben rábukkantam egy elképesztő énekesre a YouTube-on. Most én menedzselem őt. Tudnál némi vezettetést nyújtani számomra azzal kapcsolatosan, hogyan juttassuk el a világhoz a zenéjét, mert ez az énekesnő tényleg elképesztően fantasztikus? 

     TÓBIÁS: (szünet) Majd ha itt befejeztük, megosztok veled némi információt, mivel itt egy nagyon fiatal és befolyásolható, fogékony személyről van szó. Tehát ezt halasszuk el későbbre. A film – örömteli dolog hírességnek lenni!(nevetés) 

     SHAUMBRA 3: Hát, te vagy a sztár! Ezt te is tudod. 

     TÓBIÁS: Valóban. Valóban!(nevetés) És mi ketten csevegtünk. Akarsz csak rólam készíteni egy filmet, és annak ellenére, hogy… 

     SHAUMBRA 3: Ó, hát persze, hogy akarok! 

     TÓBIÁS: ….egy kicsit szégyenlős vagyok. De igen, csináljuk meg!(nevetés) –„Tóbiás és Sam élete és időszaka” Tulajdonképpen vicceltem, és néhányan nevettek, pedig tényleg készül egy forgatókönyv, amin jelenleg folyik a munka a többi birodalomban. Néha-néha bekukkantok – a kézirat címe pedig „Sam Vagyok” Az a képesség, hogy rendelkezz egy testburokkal, egy biológiai testtel – na erről szól az írás, és ha ebből film készül, akkor az egy kitalált történetként, azaz fikcióként lesz tálalva, ami sok földi létezőről szól majd, akik egyaránt tartózkodnak testburok állapotukban, valamint angyali állapotukban is, és az ebből fakadó érdekes kölcsönhatásokat taglalja majd a film. Ez egy igencsak népszerű könyv lesz, talán film is készül majd belőle, mert segít majd az embereknek megérteni saját multidimenzionális természetüket, azt, hogy hogyan léteznek sok szinten, hogyan van az, hogy az aspektusaik most is játékban vannak, és hogy mindezek a dolgok hogyan is működnek megállás nélkül. Továbbá magyarázattal szolgál majd az emberek fura gondolataikra és viselkedésükre.  

     Tehát valóban nagy öröm számomra szerepelni ebben a filmben és valóban – hozzáadni a Shaumbra összes energiáját ehhez a projekthez, hiszen ez sok-sok szemet fog majd kinyitni.     

     SHAUMBRA 3: Köszönöm. És akkor most elárulnád nekem, hogy ki ölte meg JFK-t? (Tóbiás és a közönség részéről nagy nevetés) 

     TÓBIÁS: Még a mi oldalunkon is akadnak olyan dolgok, amiről nem beszélhetünk! 

     SHAUMBRA 3: Rendben. 

     TÓBIÁS: Ha ezt elárulnánk, akkor az embereknek nem maradna semmi dráma. 

     SHAUMBRA 3: Oké, köszönöm. 

     TÓBIÁS: Totálisan, köszönöm! (nevetés) 

     KÉRDÉS SHAUMBRA 4: (Linda olvassa az internetről) Hatalmas átalakuláson megyek át most már majdnem egy éve. Volt egy-két kemény szakasz, ami nagyon sötét és nehéz volt. Volna-e némi bölcs szavad ezekre a kemény időszakokra vonatkozóan? További hipnoterápia segítene? Továbbá szeretnék némi meglátást kérni a tanításommal és a könyvemmel kapcsolatosan a további irányok tekintetében. Köszönöm.  

     TÓBIÁS: Igen. Több dologról van itt szó. A tanítás és a könyv drasztikus változásokon fog átesni. A tanítás és a könyv jelenleg arra szolgál, hogy átsegítsd magad ezen az igencsak nehéz időszakon. Erről a sötét időszakról szólva – azt hiszem a világ összes Shaumbrája hatalmas együttérzéssel és empátiával bír – és ha most értékelnénk azokat a válaszokat, amit most mindannyian adtok, két dolog van, ami nagyon is világos. Az első az, hogy lélegezz! Ez nagyon egyszerűnek tűnik, és tudom, hogy néhányan ennél valami bonyolultabbra vágytok. Pedig a légzés valóban segít létrehozni egy energiaáramlást, segít kitisztítani ezeket a régi blokkokat, segít visszahelyezni titeket a testetekbe, és kihoz titeket az elmétekből.  

     A második dolog, amit meg kell érteni az, hogy ez a folyamat, amin keresztülmész – a lélek sötét éjszakája, az az időszak, amikor a múltbéli vezetőid eltávoznak, ez az a periódus, amikor életutad teljesen irányt vált, megváltozik – ez nehéz, kihívásokkal teli, de lényegében ez egy természetes folyamat. Emberi aspektusod ordít, sikítozik, és azon tűnődik, hogy vajon mi fog vele történni. Neked visítozik, pont úgy, mint egy követelőző kisgyermek, aki haragszik a szüleire – „Ki fog engem táplálni? Milyen munkám lesz? Hogyan fogom megvédeni magam, és mi lesz a túlélésemmel?” De egy magasabb szinten, a lélek énedbe vetett bizalom szintjén, ez ki fog alakulni, működni fog. Ez valóban így van. 

     Minél kevésbé állsz ellen ennek a folyamatnak, annál kisebb lesz benned a félelem, és annál inkább képes leszel erre abszolút örömként és ünneplésként tekinteni. Mit gondolsz miért van az, hogy olyan sok angyal, akik korábban soha nem jártak a Földön, most mind próbál idejönni? Időnként úgy is fogalmazhatnátok, hogy olyan ez, mint amikor a vidámparkban felülsz egy hullámvasútra. Megrémíthet titeket. Elvihet titeket a magotokhoz. De ez egy elképesztő folyamat. Ne állj neki ellen! Ne próbáld azt megfoltozni! 

     Sőt, ehhez még azt is hozzáfűzném – ami néhányatoknál összeütközést fog okozni a gondolkozásotokban – hogy a pszichiátriai drogok nem helyénvalóak. És tudom, hogy néhányan hajlamosak vagytok beszedni azokat. Azt gondoljátok, hogy az majd segít rajtatok, pedig ilyenkor lényegében elmenekültök az emberi lényből istenemberi lénnyé való transzformációs folyamat elől. 

     Mi lenne, ha a hernyó, mielőtt elkezdené a bebábozódási folyamatát, nekiállna drogokat szedni, ami ezt megakadályozná? Akkor valahol beragadna a hernyó és a kiemelkedő pillangó köztes állapotába. Ezzel egy mesterséges akadályt állítana saját maga és eme szépséges folyamat közé. Azt mondaná: -„Be kell szednem ezt a gyógyszert, mert nézd csak mi történt velem! A testem változik. Péppé válok. Beburkolom magam ebbe a bábba.” – és beszedné a gyógyszert. Ez csak eltorzítja és elferdíti a folyamatot.  

     Tehát kedves Shaumbra, erősen arra bátorítalak titeket – és itt most a Shaumbrákhoz beszélek, és nem a világ többi részéhez – hogy értsétek meg, hogy a légzés sokkal hathatósabb bármilyen tablettánál. És ha ezáltal időt szánsz arra, hogy szeresd magad, az egyensúlyba hozhat téged, és az új energiádat is egyensúlyba hozhatja, sokkalta inkább, mint bármilyen módszer vagy tabletta. Nem vagy képes megbízni magadban? Köszönöm.       

     KÉRDÉS SHAUMBRA 5: (Egy nő áll a mikrofonnál): Tóbiás, egy pár eléggé őrült hónap áll mögöttem, amikor volt, hogy úgy éreztem magam, hogy el akarok innen menni, majd vettem egy fordulatot, és most újra azt érzem, hogy végre újra élni akarok. És csak egy frissítést szeretnék kérni tőled. Hogy vagyok, és lenne-e egy pár bölcs szavad számomra? Aztán pedig lenne egy másik kérdésem is Sandra nevében. 

     TÓBIÁS: Igen, akkor ezt itt most gyorsan összefoglalom. És természetesen sokat szoktunk beszélgetni – vagyis te sokat beszélsz, én meg sokat hallgatlak – és próbáltam ezt mostanában eljuttatni hozzád, de akkor most itt kimondom hangosan. Itt az ideje, hogy véget vess a keresésnek! Függővé váltál a kereséstől, kutatástól, hogy mindenhova máshová figyelj, szinte ahhoz hasonlóan, mint a Kalapos az Alíz Csodaországban című mesében. Ahhoz ragaszkodsz, hogy valahol kint vár téged ez a varázslatos válasz és az arany serleg. És ha megpróbálsz lecsendesedni magadban, és megpróbálod megszüntetni az összes többi külső tevékenységedet, akkor az egy mély félelmet ébreszt benned. Elképesztő mennyiségű aggodalmat kelt benned, és azon kapod magad, hogy megint rohannod kell, hogy valahol máshol lelj rá a válaszokra.  

     Ez egy igen gyakori szituáció, és nem akarunk itt téged külön kiemelni. A Shaumbra általánosságban keresztülment ezen. Amikor meghozod azt a választást, hogy többé nem kutatsz, nem keresel, hanem hagyod, hogy az összes válasz eljöjjön hozzád; amikor képes vagy egy helyben maradni, anélkül, hogy létrehoznád azokat a felállásokat, amik kihoznak téged arról a helyről, amik valahova máshová nyomnak téged, akkor majd meg fogod találni azt a választ – azt a választ, amire már oly régóta vársz – és az odaszalad hozzád, ahelyett, hogy te szaladnál érte.  

     Ne próbáld feltérképezni, hogy mi fog veled történni a mindennapos ösvényeden ebben az előtted álló pár hónap során! Legyen elég annyi, hogy hagyd abba a keresést! Következő kérdés! 

     SHAUMBRA 5: Köszönöm. Csak röviden: Szandrának és nekem egyaránt erős fájdalmak jelentkeztek a térdünkben ebben az elmúlt hónapban. Tudnál erről mondani valamit?  

     TÓBIÁS: Azt hiszem az előbb megbeszéltük ennek az okát. Amikor rohangálsz, amikor kutakodsz, amikor folyamatosan mozgásban vagy, akkor fájni fognak a térdeid. Azt próbálják a tudtodra adni, hogy állj meg.  

     KÉRDÉS SHAUMBRA 6: (Linda olvassa az internetről): Kedves Tóbiás, kérlek, mesélj nekünk a félelem energiájáról. Nagyon nagy szerepet játszott egészen mostanáig az életemben, de a tudatom változása következtében most már képes lettem arra, hogy mindössze energiáként érezzem a testemben felgyülemlett félelmet. Ugyanakkor azt is érzem, hogy egy egó részem, vagy egy aspektusom még mindig kötődik ehhez az energiához és félelemhez, amit el kellene engedni. Szeretném megtudni, hogyan lehetne ezt a könnyű úton elengedni?    

     TÓBIÁS: Valóban. Akkor kezdjük megint a légzéssel, mert ez a könnyű módja az elengedésnek. De ahogy már mondtuk, amikor elkezdesz lélegezni – és itt most a valóban tudatos légzésről beszélek, naponta néhány percen keresztül – nos, mi történik, amikor elkezdesz lélegezni? Fellazítja a fizikai és az éteri testedben elraktározásra került félelmet. Sok Shaumbrát láttunk, akik ahogy elkezdik ezt a légzést, amivel visszahozzák az életet az életükbe, megjelenik a félelem és a sötétség. Mert az mostanra fellazult. Mihez kezdesz ilyenkor? Csak lélegzel tovább! Tudatában vagy annak, hogy ott a félelem. Érezheted, ahogy a sötétség, és néha az aspektusaid is bejönnek. Te ott maradsz a középpontodban. Ott maradsz abban a biztonságos térben, és továbbra is folytatod a légzést.      

     A félelem egy érdekes energia. A félelmet gyakran arra használják az emberek, hogy élőnek érezhessék magukat, mivel ez egy nagyon dinamikus energia. Ezért aztán különféle okokból behozzák a félelmet az életükbe – a félelmet és a drámát – ami miatt élőnek érzik magukat. Így emlékeznek arra, hogy itt vannak. Ez egy kis időre kiveszi őket az elméjükből, ha hiszitek, ha nem. De a félelem egy nagyon érdekes energia. Függőséget okozhat, és újra meg újra ott fog körözni körülötted egészen addig, amíg végül már nem fókuszálsz rá, amíg át nem lélegzed azt magadon, amíg meg nem érted, hogy nincs szükséged arra a drámára – hiszen a félelem nem más, mint dráma – amire neked erre már nincs szükséged az életben.  

            

     Néhányan érdekesen reagáltok erre: -„De mihez kezdek majd a félelem nélkül? Teljesen kiüresedek. Nem lesz semmim. Honnan fogom akkor felismerni az útjelzőket? Honnan fogom tudni, hogy nincsenek velem semmiféle perverz energiák?” Hát talán, de csak talán, készen állsz egy másfajta tudatosságra az életedben, ahol nincs szükséged félelemre ahhoz, hogy az emlékeztessen téged arra, hogy életben vagy, ahol nincs szükséged drámára ahhoz, hogy reggelente ki tudj kelni az ágyból. Nincs szükséged mindezekre a torzításokra ahhoz, hogy valódinak és életben érezd magad.  

     Tehát lélegezd át a félelmet – ez a legnagyszerűbb dolog. Ne próbáld azt kiblokkolni! Ne próbálj vele mentális játékokat játszani! Erről beszéltünk korábban a Shoudban. Sokan próbáljátok mondogatni magatoknak ezeket az apró kis pszichológiai közhelyeket, ezeket a kliséket. Ez egy mentális játék, és ahogy ezt ti is tudjátok, ezáltal a félelem csak erősödik. Legközelebb még hatalmasabb és még rosszabb formában jelenik majd meg, mint annak előtte. Érezz bele a félelem energiájába! Tudod a félelem másik oldalán mindig egy tudat gyöngyszem található. Köszönöm. 

        

     KÉRDÉS SHAUMBRA 7: (egy nő áll a mikrofonnál): Szia Tóbiás! Két hét múlva a férjemmel együtt Kelet-Európába utazunk. Van egy új vevője Bernóban, ami a Cseh Köztársaságban található, és egyszerre csak teljesen váratlanul, szinte a semmiből kipattant, hogy menjünk, és látogassuk meg őt. És akkor már elmegyünk Bécsbe és Prágába is, és miközben azon morfondíroztunk, hogy hova kellene még elmennünk, ránézett a térképre, és automatikusan tudta, hogy el kell mennie Budapestre és Auschwitzba is. Olyan érzésem van, hogy egy elmúlt élete miatt kell, hogy kapcsolatba kerüljön ezekkel a helyekkel. Tehát erről szeretnék egy kicsit többet megtudni. És ezenkívül próbálok döntést hozni arra vonatkozóan, bár tudom, hogy a Most pillanatában fogom meghozni ezt a döntést, de próbálom eldönteni, hogy elmenjek-e Auschwitzba megtapasztalni azokat az energiákat vagy ne, mert a többi Shaumbrához hasonlóan én is nagyon empatikus vagyok, és sok mindent érzek. És szóval szükségem van nekem arra, hogy egy ilyen szituációba keverjem magam?  Egy másik részem meg azt mondja, hogy talán azért menjek el mégis, hogy Új Energiát vigyek arra a területre. Tehát szeretnék bővebb meglátásra szert tenni az utazás kapcsán. Köszönöm. 

         TÓBIÁS: Valóban. Ezek az európai területek nagyon, de nagyon gyors felébredésen mennek keresztül. Egy nemrégen tartott Shoudban beszéltünk arról a háromszögről, ami Norvégia földjeitől kiindulva megy le egészen Izraelig, érintve Romániát, Magyarországot és még néhány Kelet-Európai országot. Itt egy hatalmas energia elnyomás volt megtapasztalható egy nagyon hosszú időszakon keresztül. Vissza volt fogva, de most mindez feltörőben van. Életre kel nagyon, de nagyon gyorsan.  

     Ami ebben az esetben történik az az, hogy maga a térség földje az, ami visszahívja azokat az energiákat, amik ott lettek eltemetve, illetve még most is trauma alatt vannak. A térség részét képezi – az emberek felébredési folyamata – az, amit úgy fogalmaznék, hogy ezeknek az energiáknak az elengedése vagy megbocsátása. Ezért éreztétek sokan azt, hogy visszatérjetek oda. Ez egy elmúlt élet. Néhányan azokon a területeken vagytok eltemetve, és most sikítotok az elengedésért, a felszabadulásért. Nem kell fizikailag is elutaznotok oda, de amikor megteszitek – hogy is fogalmazzak- az egy élménnyel gazdagít majd titeket. Elengedhetitek vagy felszabadíthatjátok magatokat az ott eltemetett elmúlt életeitektől, akár most is. De nem kell felülnötök azokra a nyomorult repülőgépekre azért, hogy eljussatok oda. 

     Te több okból is oda vagy hívva, az aspektusok elengedésre áhítoznak – nem feldolgozásra vagy tanácsadásra, hanem arra, hogy elengedésre kerüljenek a talajból. Azért is mentek oda, mert egy elképesztően gyors felébredési folyamat zajlik ott. Érzed ennek az energiáját. Amikor olyan helyekre megyünk, mint amilyen Románia és Magyarország, és néhány más Kelet-Európai ország, akkor a nagyon izgalmas emiatt a gyors ébredés miatt.  

     Nem szeretném elrontani a kalandjaidat, de mindketten találkozni fogtok a múltatokkal. Lesznek új potenciálok is. Te ezt érezheted is. Lesznek majd adandó alkalmak. Egy részed, az emberi részed érzi ezeknek a közeledtét, és egy kicsit fél is ettől, mert ebből következően meg kell majd hoznod néhány nagy döntést az életedre vonatkozóan.  De ez megtörténik akkor, amikor elengeded a múltat, amikor szabadságot adsz neki, és lehetővé teszed, hogy kikerüljön a hat láb mélyről, és visszaintegrálódjon a Mostba. Ez új kapukat nyit majd meg számodra, hatalmas új választásokat. Tehát, amikor majd legközelebb itt állsz ez előtt a csoport előtt, az életedet érintő hatalmas választásokról fogsz majd kérdezni. Köszönöm.   

     KÉRDÉS SHAUMBRA 8: (egy nő áll a mikrofonnál): Szia Tóbiás! Körülbelül három nappal ezelőtt volt egy éber álmom vagy egy éber vízióm, és most pontosan ott állok, ahol a látomásomban. Nem teljesen értettem, hogy mi is történik, de rettentően mérges voltam, és eléd álltam, majd azt mondtam: „Egyáltalán honnan is tudhatnád, hogy ki vagyok én, ha nem vagy a helyemben?” Ekkor megfordultam, és te azt felelted, hogy a határán állok annak, hogy képes legyek két világ között járkálni. És azt is mondtad, hogy rakjam magam elé a kezem ebben a pozícióban (kinyújtja a karját tenyérrel felfelé). Amikor így tettem, egyfajta köd, szellem vagy füst jelent meg. A következő dolog, amire emlékszem az az volt, hogy az egész dolog elkezdett mozogni úgy, hogy már nem voltam képes mellette kitartani. Most azért állok itt előtted, hogy nagyobb megértésre tegyek szert azzal kapcsolatosan, hogy mit láttam, vagy hogy… valószínűleg én beszéltem saját magamhoz. Szóval, akárhogy is volt… 

     TÓBIÁS: Nagyon pontos és tömör leírást adunk most neked. Az elméd ezt megkérdőjelezi, pedig a szó szoros értelmében azt tanulod, hogyan járj-kelj két világ között. És mindeközben arra is rájössz, hogy ami valaha egy nagyon vastag fátyol illetve lényegében egy fal volt, tulajdonképpen nem egyéb ködnél vagy füstnél. Van egy fajta habozás a határvonal átlépése kapcsán, mert egy páran azt hiszitek, hogy ha átmentek rajta, akkor fizikai halált haltok, és ezért a legtöbben nem teszitek ezt meg. Amikor…(Tóbiás kuncog, ahogy a közönség nevetni kezd) 

     Nos, ezt nem kell annyira komolyan venni, de amikor valóban elengeditek ezt, és lehetővé teszitek saját magatok számára, hogy világok között mászkáljatok – sok, sok világ között – akkor azzal lehetővé teszed magadnak, hogy interdimenzionális légy, ahogy ezt meg is fogjuk tenni egy pár héten belül egy csoporttal. Ilyenkor van egy hajlandóság bennetek arra, hogy megérezzétek a fizikai nehézségek alóli felszabadulást. És egy kevesen majd nemet mondanak arra – na nem Wisconsinban, ahol ez a tanfolyam lesz – (Tóbiás nevet azon, hogy Linda azt mondja: -„Köszönöm”) szóval egy páran majd nemet mondanak arra, hogy visszatérjenek a fizikai testükbe. Tehát egy páratokat elveszítünk majd emiatt (nevetés), de ti ebből nagyobb ügyet csaptok, mint mi.  

     Tehát most bátorítani szeretnélek téged. Egyfajta blokkba ütközöl. Készen állsz rá, hogy megtedd ezt az általatok interdmenzionálisnak nevezett átjárást a világok között. Van egy dolog, amit magad mögött kell hagynod, ez pedig az elméd, és a legtöbb ember ennek ellen szokott állni. El kell azt engedned, hogy az elméd megpróbálja azt kontrollálni, mert ha egyszer elhagyod az általad jelenleg lakott dimenziót, az nem elme-orientált lesz. Ez a bizalmon és az intuíción alapszik. 

     Tehát nagyon közel jártál ahhoz, hogy keresztültörj a saját fátyladon, a saját korlátaidon, és még egy kis időbe beletelhet, mire ez az ablak újra kinyílik előtted, de akkor vágj bele a tapasztalásba! Köszönöm. 

     LINDA: Választhatsz! Kifutunk az időből, tehát vagy egy kérdés…                   

     TÓBIÁS: Nincs idő. Azt hiszem erről már beszéltünk ma korábban. (nevetés) 

     LINDA: …egy kérdés, vagy négy nagyon gyors kérdés. 

     TÓBIÁS: Hát jöjjön négy, de mi nem gyorstalpalók vagyunk. Inkább azt mondanánk, hogy négy kérdés fantasztikus lenne. 

     LINDA: Oké, köszönöm. 

     TÓBIÁS: Tudod az idő jókora csapda, és ti pedig elhiszitek, hogy el kell, hogy menjetek, és ezt meg azt meg kell tennetek. Pedig az első dolog, amit a felébredő ember tesz az, hogy rájön, hogy az idő illúzió. Engedd azt el! 

     LINDA: Ezt először Cauldre-vel beszéld meg! 

     KÉRDÉS SHAUMBRA  9 :(Egy férfi áll a mikrofonnál) Szia Tóbiás! Volna egy kérdésem azok nevében, akiket mi vízionárusoknak, a kulturális hagyomány megőrzőinek, kreatív egyéneknek nevezünk, akik csoportokat, azaz non profit szervezeteket alapítottak, a miénkhez hasonlóan – ami a Szeretet Alapítvány – és amit 2000-ben hoztunk létre. Túl vagyunk már nyolc éven – ahogy ezt te is tudod. Amire kíváncsi lennék, az a Bíbor Kör, ahol globális kiterjesztés történt, ami 150 országban hatott az emberekre. Van- e potenciál arra, hogy ezeket a csoportok elkezdjenek egymással együttműködni, és talán van erre utaló némi jel az Új Energiában azzal kapcsolatosan, hogy mi, mint látnokok, akiknek az a felelősségünk, hogy átlássuk a nagyobb csoportokat, képesek vagyunk-e arra, hogy együtt működjünk a többi csoporttal is, és nem csak a saját körünkön belül maradjunk. Tehát ki tudjuk-e terjeszteni ezt a sugárzást?  

     TÓBIÁS: Valóban, egyre több ilyet látunk. A múltban, és különösen az elmúlt öt vagy hat évtizedben tudatában voltunk annak, hogy óriási egóval bírtak a spirituális csoportok. Jut eszembe, a spiritualitás csodálatos módja annak, hogy… az egó átvegye a spiritualitás fölött a hatalmat. A spiritualitás jókora nyitottsággal és igen erős energiával bír, és az egó – amennyiben ezt a szót használod erre – azaz az emberi korlátoltság – imádja átvenni a spiritualitás fölött a hatalmat. Ezért láthattátok, hogy kezdetben sok csoport jó szándékkal és céllal indult, majd később az emberi kondicionáltság közbelépett, és azt mondta: -„Itt egy olyan energiával bírunk, ami még a félelemnél, a sötétségnél, sőt még a szeretetnél is erősebb. És ezt az energiát fel fogjuk használni.” – És ezzel az emberi kondicionáltság már el is torzította azt.  

     Örömmel jelentjük ki, hogy egyre több ilyen „új tudatossággal bíró csoportot” látunk, amik egyre igazabbak – akik megtanulják, hogy az együttműködés és az együttes munka nem csak a bolygó megmentését szolgálja, hanem a saját örömüket, továbbá a közös tanulásukat is. Egyre több csatornázót látunk, egyre több ehhez a filmhez (Ráhangolódás) hasonló projektet, amik az együttműködő energiákon alapulnak. Tehát nagyon is bátorítjuk mindezt. A múltban könnyű volt a csoportoknak elszigeteltnek maradniuk, elvonulniuk, és azt mondaniuk, hogy nem hajlandóak részt venni ebben a világban. És mi most azt mondjuk a Shaumbráknak, hogy éljetek meg minden egyes pillanatot! Teljesen vegyetek részt benne! Értsétek meg, hogy honnan jöttetek, ugyanakkor legyetek együttérzőek és elfogadóak az összes többi emberrel és csoporttal!       

     Nos, a csoportokon belüli értékek kissé különbözőek lesznek, de pontosan ez az a briliáns pont, ahol a csoportok megnézhetik, hogy miért is különböznek az értékeik, hogyan lettek azok az értékek megformálva a csoport tagjai céljainak megfelelően, valamint az emberekkel való munkájuk magasabb céljainak érdekében.   

     A Földön nem létezik egyetlen olyan csoport sem, amelyik önmagában képes lenne egyaránt kezelni a felébredő emberektől érkező összes szükségletet és kérelmet, valamint azokét is, akik úgy határoznak, hogy jelenleg nem mennek keresztül a felébredésen. Ezért úgy érezzük, hogy rendkívül jelentős a csoportok számára az együttműködés. Köszönöm. Kitűnő kérdés.  

     LINDA: Köszönöm. 

     KÉRDÉS SHAUMBRA 10: (egy férfi áll a mikrofonnál) Szia Tóbiás! Nagyjából egy ével ezelőtt csináltam egy Dream-Walkot –Álomsétát, és még most sem emlékszem rá, ezért aztán olyan érzésem van, mintha meg se csináltam volna. Az apámat akartam átkísérni, de az első dolog, amit a tanfolyamon mondtak az az volt, hogy az öngyilkosokat ne kísérgessük. Tudnál valamit mesélni erről az átkísérésemről? 
 

     TÓBIÁS: Hogyne! Különösen az öngyilkosság és a nehéz esetek kapcsán van az, hogy nagyon más tudatosságot és dimenziót kell kezelned, amikor kísérsz másokat a többi birodalomban. Egyáltalán nem vagyok meglepve azon, hogy azt mondod, hogy szinte egyáltalán nem emlékszel erre. Ez attól még ott van, de egy részed nem akar ezzel kapcsolódni, részben pedig ez egy egészen más frekvencián vagy birodalomban zajlott.  

     Ez a DreamWalk-Álomséta menet közben felbontásra került. Nem ment el a Virágok Hídjához. Történt egy lemondás vagy átruházás, ahol is az e mögött álló energiák következtében a más szinteken dolgozó angyali lények kezdtek vele foglalkozni – azon próbálkozom, hogy is mondjam ezt most el – akik nem akartak téged mentálisan befolyásolni. Mert ott volt ez a potenciál. Ami fontos az, hogy itt vagy. Ami számít az, hogy azt teszed, amit teszel. Ezért most arra kérnénk téged, hogy engedd el ezt az egészet egy időre. 

     SHAUMBRA 10: Csináljak meg egy újabb Álomsétát, vagy…?

     TÓBIÁS: Egy újabb Álomséta remek lenne! Ez lényegében – látunk egyet megjelenni a nem túl távoli jövőben – sokkal könnyebb lesz, mint az előbbi. Te egy természetes képességgel bírsz az Álomséta kapcsán, ami egy nagyon stabil és nyugodt energiát jelent. Tehát te magad egy természetes Álomsétáltató vagy, de a múltkori alkalommal egy igen csak nehéz esetbe futottál bele, ahogy ezt te is tudod.      

     SHAUMBRA 10: Köszönöm. 

     TÓBIÁS: Köszönöm.  

     SHAUMBRA 11: (egy férfi áll a mikrofonnál) Hello Tóbiás! Egy kissé hátborzongató végre találkozni veled. Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer ez a nap is eljön! A kérdésem a következő: kreatív személynek tartom magam, művész típusnak. Úgy értem érdekel a színjátszás és a színház, meg ezek a dolgok. Bár az igazat megvallva nem igazán mentem bele a színházzal kapcsolatos dolgokba. Ez egy fajta vágy nálam, ez minden. De most, hogy eljöttem Amerikába, sokat foglalkoztam ezzel a számítógépemen keresztül. Szóval sokat dolgoztam a számítógépemen a művészeti hajlamom következtében. És ekkor észrevettem, hogy korábban igazából soha nem merültem mélyen bele a kreatív dolgaimba, hanem pusztán csak arra használtam, hogy… szóval csak halogattam a dolgokat az elmémben, mint például… itt vannak ezek az ötleteim, amik aztán nem manifesztálódnak. Ezek remek ötletek, legalábbis szerintem… 

     LINDA: Üdvözöllek a klubban! (nagy nevetés) 

     SHAUMBRA 11: Igen. Igen. 

     TÓBIÁS: Álljunk meg itt egy pillanatra! Azok igenis megtörténnek! Namost, hogy „hol” történnek meg, az már egy másik történet. A kreatív energia – bármikor, amikor lehetővé teszed a kreatív energia áramlását, akkor valahol teremtesz. Lehet, hogy éppen egy másik birodalomban. Lehet, hogy talán egy másik galaxisban-, ahogy ezt ti nevezitek. Lehetséges, hogy mindössze egy fél lépésnyire van tőled egy másik birodalomban. De a kreatív energia soha, soha nem vész kárba. Az lehetséges, hogy nem itt és most a Földön manifesztálod azt, aminek több oka is van. Sokan felépítitek a modelleket, majd tesztelitek azokat a többi birodalomban, amíg készen nem álltok arra, hogy behozzátok ebbe a birodalomba. Tehát lényegében nagyon is aktív vagy ezekben a birodalmakban, és időnként az energiád minden helyet átfog.  

     Aztán van itt egy másik dinamika is. Volt egy-két dolog a múltadban – nem a jelenlegi családi hátteredben, hanem a múltadban – ahol arra tanítottak téged, hogy a kreativitás csak a könnyelmű, léha, időnként gazdag, de mindenképpen a lusta emberek kiváltsága, neked pedig az izmaiddal és az elméddel kell dolgoznod. Minden egyéb csak időpocsékolásnak számít. Tehát ezt magaddal hoztad, és most, ahogy a benned lévő kreatív energia megpróbál előjönni, itt vannak ezek a régi aspektusok, ami lényegében egy aspektus-csapat –akik megpróbálják veled elhitetni, hogy lusta és értéktelen vagy. Állandóan ezt hallod magadtól, hogy lusta és értéktelen vagy amennyiben nem valami gyakorlati dolgot teszel.  

     Tehát én azt mondanám, hogy az egyik magadnak adott kihívásod az, hogy képes vagy-e ezen túllépni? Képes vagy-e megérteni, hogy a kreatív energia a legbriliánsabbak egyike? Ez a Teremtői Energia. Az izom és az elme mindössze a kreatív energia manifesztálására való. Képes vagy-e megadni magadnak azt az ajándékot, hogy olyan magas kreativitással bírj, hogy ezeket a dolgokat ezen a szinten is manifesztáld, ne csak a többin? 

     SHAUMBRA 11: Remélem! 

     TÓBIÁS: Az egyik múltbeli kihívásod – és ezt nem arra fel mondom, hogy bármiféle karmikus ösvényt is követned kellene – de te tudós/feltaláló voltál. És ismételten, ennek a tréningnek a következtében, miszerint az izmaiddal és az elméddel kellett dolgoznod – sok nagyszerű ötleted volt, amiknek a behozatalának ellenálltál. Volt egy kevés kudarcod, és azóta is csak ostorozod magad. El tudod képzelni azt a szabadságot, ami abból származhatna, ha beengednéd ide a kreatív energiákat?  

     SHAUMBRA 11: Csak kíváncsiságból kérdezem, milyen feltalálásokkal kísérleteztem?     

     TÓBIÁS: Semmi híressel. (nevetés) 

     LINDA: Ez volt az utolsó kérdésed. 

     SHAUMBRA 11: Köszönöm. 

     TÓBIÁS: Köszönöm. 

     LINDA: Köszönöm. Utolsó kérdés. Tudom, hogy az idő nem számít. Van még egy rakás kérdés, amennyiben azt szeretnéd, hogy még olvassak  fel belőlük! 

     TÓBIÁS: (kuncog) Már elolvastuk őket, és már meg is lettek válaszolva.  

     LINDA: Köszönöm. 

     KÉRDÉS SHAUMBRA 12: (egy nő áll a mikrofonnál) Szia Tóbiás! A kérdésem a legfiatalabb lányomra vonatkozik, aki peres jogi dolgokba bonyolódott. És szeretném tudni, hogy van-e erre egy Új Energiás válasz, mert már jártam az ügyvédeknél, és van egy bíró, aki nem túl kedvező, mert ő – ahogy mondani szokták – mindenkivel megfizetteti az árat.         

     TÓBIÁS: Nos, most akkor visszakérdezek. Mi az az egy szó, amivel le lehet írni ezt az energiát – csak állj most be velem együtt a kerítés mögé egy pillanatra – mi az az egy szó, ami leírja ennek az egésznek az energiáját?  

     SHAUMBRA 12: (hosszú szünet) 

     TÓBIÁS: Csak egyetlen szó. (szünet) Mi folyik itt? Te egy megvilágosodott lény vagy. Belevesztél, de akkor is, mi folyik itt?  

     SHAUMBRA 12: (szünet) 

     TÓBIÁS: Nos, akkor adnék egy kis segítséget. „D” betűvel kezdődik. 

     SHAUMBRA 12: Dráma. 

     TÓBIÁS: Valóban! Dráma, dráma, dráma! Tudod, ez elképesztő! Bámulatos! Talán a következő filmem után a drámáról fogok filmet készíteni. (nevetés) Függő lettem, uraim! Belevittetek! A dráma! Tudjátok, annak ellenére, hogy az emberek folyton ordítoznak és panaszkodnak miatta, ha beálltok a kerítés mögé, mit gondoltok, mégis miért választják ezt? Miért csinálják? Mit csinál ezzel a lányod? Ez dráma. 

     Tudom, hogy ez ridegen és talán szívtelenül hangzik, de megpróbálunk itt most realisták lenni. Oka van annak, hogy a lányod megpróbálja megteremteni a drámát. Miért drámáznak az emberek? 

     SHAUMBRA 12: (szünet)(nevetés): Azért, hogy tudják, hogy életben vannak? 

     TÓBIÁS: Valóban. Hogy tudják, hogy életben vannak. És mi a drámának a mellékterméke? (szünet) Adok egy tippet – mások figyelme. Mivel képtelenek szeretni magukat, megteremtenek egy drámát, amitől ismét élőnek érzik magukat, magukba szívják a környezetükben lévő emberek energiáit, akik szeretik őket, és már létre is jött ez a csodálatos, csodálatos teremtés. Ó, persze ordítoznak meg rúgkapálnak miatta, majd téged is berántanak enne az egészbe. De mi lenne, ha most, mikor hazamész és találkozol a lányoddal, megtapsolnád őt? Mi lenne, ha megtapsolnád őt (Tóbiás tapsolni kezd) azért, hogy ilyen gyönyörűséges drámát teremtett az életébe? 

     Nos, először meglehetősen dühös lesz rád. (nevetés) De mi lenne, ha azt mondanád neki: -„Milyen briliáns is ez a teremtésed, készen állsz arra, hogy véget vess neki? Be akarod fejezni? Mert számomra véget ért, én többé nem tudok ebben részt venni.” Ez nem egy… hát ez nem az, amit mi magas tudati teremtésnek nevezünk. Teremtés ugyan, de nem vezet sehova, csak még több drámához, és még több drámához, és még több drámához.        

     Tudod – itt most nem akarunk se téged, se a lányodat megbántani – hisz az emberek okkal teremtik az eseményeket az életükbe. Senki sem pikkel a lányodra. Nem mondhatjuk, hogy ez egy másik oldalról lévő sötét entitás miatt történik, bár az emberek imádnak így vádaskodni. Ebben az esetben színtiszta drámáról van szó. Kétségbeesetten szüksége van a figyelemre. Ezért legelőször is arra kérünk téged, hogy menj és szó szerint tapsold meg!  

     SHAUMBRA 12: Oké. 

     TÓBIÁS: Aztán meg szeptember 20-án kérdezd meg tőle, hogy szeretne-e elmenni az Ébredés Házába? Kérdezd meg tőle, hogy meg akarja-e tanulni, hogyan teremtsen egy kicsit másképpen, hogyan kezdje el az ébredését, és tudatába akar-e kerülni annak, hogy ő maga teremti meg saját élete összes eseményét. Felelősséget kell vállalnia saját magáért. Felejtse el ezt a peres csatározást! Felejtse el azt, hogy az eredmény miatt aggodalmaskodik. Ez mind dráma! Az rendben lesz! Ezt már most elárulhatom neked! Az meg fog oldódni! Ezt megmondhatom! Ezt most nem fogja elhinni, de én elmondom neked! És nem valami varázspálca segítségével! És nem is a mi oldalunkon lévő lény közbeavatkozása által, mégis meg fog oldódni.  

     Most pedig arra kérlek, hogy kezdd el megnézni, hogy miért van az, hogy a saját életedben időről időre újra és újra belebonyolódsz más emberek drámájába? Saját magad alig bírsz drámával, de állandóan belemész a többiekébe. Miért? Miért mész bele? És adok egy tippet – öt betű – apáca. Apáca. Az Anya Gondot Visel a Világra. A Nővéri Együttérzés. Igencsak hosszadalmas tréningre nyúlik ez vissza, amikor másokról gondoskodtál. És beleragadtál. Mostanra természetes vonzalmad alakult ki a drámára, és úgy érzed, ez a te Mennybe vezető utad, így találsz majd rá önmagadra. Ez egy hatalmas, óriási lépés lesz számodra, de most már itt az ideje, hogy ezt elengedd, kedves Nővér! 

     SHAUMBRA 12: Köszönöm. 

     TÓBIÁS: Köszönöm. (a közönség tapsol) 

     És ezzel Shaumbra, emlékezzetek – egy szög az autókeretekben (Tóbiás kuncog), valami az építkezéssel kapcsolatosan történik ebben az elkövetkezendő 30 napban, ami egy emlékeztetőül szolgál majd arra vonatkozóan, hogy ti segítettetek ennek az Ébredés Házának a megépítésében. A Nagy megnyitó, az új weboldal megnyitásával egyetemben szeptember 19-én lesz. Ma egy előzetes megnyitót tartottunk! 

     És ez így van. 
 

     (Fordította: Telegdi Ildikó) 


A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.

Copyright 2006 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403


           

Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó