TÓBIÁS ANYAGOK

VISSZATÉRÉS SOROZAT:


5. SHOUD: „Drága Tóbiás, mi folyik itt?” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában


Kérdések és válaszok

Elhangzott a Bíbor Körben,

2008. december 6-án


www.crimsoncircle.comÉs ez így van, drága Shaumbra. Azon töprengtek, hogyha nincsenek már őrangyalaitok és szellemi vezetőitek, akkor ki az, aki szeret titeket? Hát elsőként – elsőként neked magadnak kellene szeretni magad. Saját magadnak. A teljes általad választott folyamatnak részét képezte az, hogy túllépj azon, hogy arra a külső energiára szükséged legyen. Ez arról szólt, hogy képes legyél felvállalni még saját magad szeretetét is. Ennek meg vannak a maga kihívásai és nehézségei, mert ott van ez az emlék vágy, hogy továbbra is kívülre akarj folyamodni azért a szeretetért, és hogy azt akard, hogy azok az angyalok, azok a vezetők visszatérjenek hozzád. Azt szeretnéd, ha a Bíbor Tanács angyalai odajönnének és átölelnének téged, szeretnének, és soha nem hagynának el téged.


De amikor felvállalod önmagadért a felelősséget, akkor megtanulod mi a valódi szeretet – az én szeretete - ami tőled származik, és minden részedet elárasztja. Amikor megismered ezt a szintű szeretetet és együttérzést, akkor elkezded ezt meglátni mindenki másban is. Ahelyett, hogy ítélkeznél felettük, ahelyett, hogy azt akarnád, hogy megváltoztassák az életüket, ahelyett, hogy ellenállást éreznél a többi ember iránt, elkezded érezni ugyanazt a szintű szeretetet, törődést és elfogadást, ugyanazt a szintű együttérzést, amit Chez érez Rebeka iránt, és amit minden áldott őrangyal érez minden egyes ember iránt. Akkor a kapcsolatnak ezt az egészen új szintjét kezded érezni. Ez először belőled sugárzódik ki, majd ez összekapcsol mindenki mással.


Annak érdekében, hogy eljuss a megvilágosodásnak erre a szintjére, azt is fontos megértened, hogy hogyan játszod az általad választott játszmákat. Az egyik leggyakoribb dolog, amit az emberektől hallunk, hogy ők követelnek, ragaszkodnak, hogy nem választanak. Követelik, ragaszkodnak ahhoz, hogy a dolgoknak külső okai vannak, amik kívülről erednek, mások okozzák azt, vagy valami egyéb aspektusaikat vádolják, amiről úgy érzik, hogy azok hatalmasabbak vagy erősebbek náluk. Az egyik dolog, aminek a megértését szeretnénk elősegíteni számotokra az, hogy nincs egyetlen egy személy, entitás vagy aspektus, vagy senki más sem, aki nagyobb lenne nálatok.


Tehát amikor kihívás elé állítunk téged, amikor azt mondjuk, hogy: -„Vedd szemügyre, hogy miféle játszmákat is játszol az életedben” – akkor mi ezt a szeretet helyéről kérjük, arról a helyről, ahol tudjuk, hogy végeredményben te vagy a saját valóságod megteremtője! Amennyiben az nem úgy működik, ahogy azt te akarod, akkor vess rá egy pillantást! Miért nem úgy működik? Amennyiben befejezed a játszmáidat, mi az, amit valóban fel kell adnod? Akkor aztán hitelesnek kell lenned önmagaddal? Akkor aztán el kell kezdened eredetinek lenned?


És ezzel, szeretnénk most párbeszédet folytatni veletek, szeretnénk megválaszolni a kérdéseiteket, és az a kérésünk, hogy a mikrofont adjátok oda a közönség soraiban helyet foglaló kérdezőknek, ami a mi gesztusunk arra vonatkozólag, hogy mi jövünk el hozzátok.


KÉRDÉS SHAUMBRA 1: (egy nőnél van a mikrofon): Szia Tóbiás! Sok szeretetet és éterikus ölelést küldök neked. A 2008-as év egy hosszú megadás volt számomra, egy kevés traumával, drámával színezve. És annak ellenére, hogy sok Ikrek vonás van bennem, aminek a következtében sok ilyen jellegű kérdést tudnék feltenni, a művészetem szellemében, ehelyett inkább fognék egy vastag ecsetet és a tanácsodat és az ösztönzésedet kérném a művészeti tevékenységemre vonatkozóan. És kérlek, add át Saint-Germainnek szeretetemet azért a csodás varjú szobor ajándékért.


TÓBIÁS: Valóban. Az ajándék, a szavaink benne vannak a mai Shoudban, amiben azt mondtuk, hogy legyetek eredetiek és hitelesek. Művészként, benned él ez a kreatív vágy a kifejeződésre, és általánosságban véve ez az élet örömének a kifejeződésének a vágya, vagy ha más nem is, az élet megtapasztalásáé. De nagyon sokszor az a helyzet, hogy ezt leárnyékolja sok dolog, például az, hogy azon töprengsz, hogy vajon mások elfogadják-e majd vagy nem a művészi munkádat, vagy hogy nagy művészként fognak-e majd számba venni. Van egy apró – de mégis figyelemreméltó részed, aki bír ezzel az aspektussal – a művész aspektussal – és aki az elismerést akarja – ennek elmúlt életbeli frusztráció az oka, de ismételten, ez az egész egy játszma – az a vágyad, hogy a többiek elfogadják a te művészi valódat, hogy mások szerelmesek legyenek, sőt teljesen belehabarodjanak a te művészetedbe.


Térj vissza a hitelesség pontjához, és légy eredeti! És akkor ez tényleg nem fog számítani. És fura dolog az egészben az, hogy abban a pillanatban, amikor ez már nem fog neked olyan nagyon számítani, az lesz annak a pillanata, hogy meg fogod látni a saját vágyaid tényleges manifesztációit. Meglátod a saját munkád szépségét, és azután mások is meg fogják azt látni.


Tehát engedd el ezeket a vágyaidat – ezen aspektusod kapcsán – hogy művész legyél, és ehelyett legyél inkább önmagad! Köszönöm.


SHAUMBRA 1: Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 2: (egy nő): Szia Tóbiás! A gyerekekkel kapcsolatosan lenne egy kérdésem – a most ébredő vagy aktiválódó gyerekekről – és arról, hogy a tudatosság nincs ugyanazon a szinten, ami miatt adódnak egyensúlytalanságok. Volna valami tanácsod a szülők és a tanárok számára?


TÓBIÁS: Valóban, valóban. Azt említetted, hogy a tudatosság nincs ugyanazon a szinten, de te ezt egy nagyon egysíkú nézőpontból látod.


SHAUMBRA 2: Igen.


TÓBIÁS: A tudat nagyon sok réteggel és szinttel bír, és sok olyan rétege és szintje van, ami most elérhető lesz az újak számára, azoknak a Kristályoknak, akik most vannak bejövőben, és azon némely lelkek számára is, aki most vannak visszatérőben egy viszonylag tiszta módon, a sok karmikus réteg nélkül.


Egyre több Új Energiás oktatási program van terjedőben szerte az egész világon, mint korábban valaha is. Ez az a pong, amiről korábban szót ejtettünk. Több olyan ember van jelenleg a világon, beleértve a Shaumbrákat is, akik készen állnak arra, hogy előálljanak a saját Új Energiás Oktatási programjukkal – a magas tudati oktatással. Néhányuk – sokuk – még mindig visszafogja magát, mert nem bíznak meg saját magukban. De az energia működésének a természete által, az segíteni fog abban, hogy természetesen előjöjjön azoknak a programoknak némelyike. Tehát nem beszélhetünk Új Energiás Oktatás hiányról az újakra vonatkozóan.


Természetesen attól még megmaradnak a Földön a jelenlegi közoktatási iskolák, és a régi energiás oktatási rendszerek. De nem kell ezek miatt aggodalmaskodnod. Az jobban megengedi a gyermekeknek, hogy ráhangolódjanak az Új Energiás Oktatásra, még abban az esetben is, ha a gyerek egy ilyen közoktatási iskolába jár. Más szavakkal, az összes potenciál ott van. Hadd kapcsolódjanak vele!


Hozzá szeretném még fűzni – nem annyira neked, hanem sokkal inkább a világ összes Shaumbrájának – hogy az oktatás igen nagy probléma. Ennek a tudat fejlesztéséhez kellene, hogy köze legyen – amennyiben helyesen teszik. Ugyanakkor fellelhető egy hajlandóság a Shaumbrák részéről, és mások részéről is, miszerint az oktatási rendszer szánalmas, illetve, hogy sajnálkozásukat fejezik ki emiatt, és ezt tényleg nagyon el kellene, hogy engedjétek. Elegendő Új Energiás Oktatási program van jelenleg. A tudatosságodat inkább ezek felé tereld, és segítsd ezek kifejlődését, ahelyett, hogy haragudnál a régi rendszerre.


SHAUMBRA 2: Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 3: (egy nő a kérdező): Inshallah allahim, Tóbiás! Több kérdésem is van. Az egyik az, hogy pontosan egy hónapja hunyt el a férjem. Az a személy, aki végezte vele az Álomsétát, abbahagyta azt, azt hiszem egy pár nappal ezelőtt. Arra lennék kíváncsi, hogy döntést hozott-e arra vonatkozóan, hogy hová akar menni, mert ahogy én ismerem őt, maga akart lenni.


TÓBIÁS: Hát akkor hadd válaszoljuk ezt meg elsőként.


SHAUMBRA 3: Oké.


TÓBIÁS: Vele voltunk, egészen azóta, hogy elhunyt, és ahogy ez számodra is tudott, ez nem volt meglepetés. Készen állt a távozásra. Mióta csak átkerült a mi oldalunkra, csak cseverészik, és szórakoztatja az angyali testületeket, hogy így fogalmazzak. Tele van sztorikkal.


Ezen a ponton nem akar Álomsétát. Társaságot akar, ugyanakkor nagyon hajthatatlan volt – és ezt neked is elmondta korábban, hogy rendkívül hajthatatlan – abban, hogy nem áll készen arra, hogy eljusson a Virágok Hídjához – nem akar odamenni. Még túl sok minden érdekli a Földön, különösen az, hogy biztos legyen afelől, hogy te jól vagy, anyagilag és érzelmileg egyaránt. Tehát most ezen dolgozik, ebben segít neked. Ugyanakkor van ez az elképesztő szenvedélye arra vonatkozóan, hogy együtt dolgozzon az Új Energiás gyógyítókkal, hiszen némely dologgal kapcsolatosan megtudta, hogy azok igazak, de azokat sosem állt módjában keresztülvinni, amíg a Földön élt. Tehát most rendkívül elfoglalt az Új Energiás gyógyítókkal.


Lényegében hárman vagy négyen próbáltak Álomsétát végezni vele, nem tudva arról, hogy mások is próbálkoznak vele, és ő pedig lényegében megmondta mindannyiuknak, hogy őt ez nem érdekli. Nagyon is jelen van most itt ebben a teremben, és egy kis fura táncot lejt éppen, amit néha itt is megtett, ami nem volt mindig túlságosan –hm – vonzó. (nevetés, Tóbiás kuncog) De legalább kifejezésre juttatja ezen a módon az örömét. Köszönöm, kérem a következő kérdést.


SHAUMBRA 3: Nos, volna itt még valami vele kapcsolatosan. Írt egy könyvet, amit majdnem be is fejezett, és az emberek azt kérdezik most tőlem, hogy ki fogom-e adatni. És arra lennék kíváncsi, hogy neked erről mi a véleményed, törekedjek-e erre.


TÓBIÁS: Azt mondja, hogy inkább ne fejezd azt még be. Vannak dolgok, amiket újraértékel a könyv záró fejezetei kapcsán, amihez némi időre van szüksége a másik oldalon, és amennyiben hajlandó vagy rá, akkor azt szeretné, ha azt te írnád meg, ha nem, akkor majd keres egy másik írót, aki azt be fogja majd fejezni, és lényegében segíteni fog lecsatornázni vagy lekommunikálni azt az üzenetet. De ez még körülbelül egy év.


SHAUMBRA 3: Oké. A másik kérdésem pedig azzal az üzlettel kapcsolatos, amibe egy hónappal ezelőtt fogtam bele. És nem vagyok benne biztos – annak ellenére, hogy élvezem az üzletet – hogy talán mégis valahol máshol kellene csatornáznom a kreativitásomat.


TÓBIÁS: Lényegében te – és bármelyikőtök is – bármin keresztül kifejezhetitek, vagy lecsatornázhatjátok a kreativitásotokat. Vezethettek egy éttermet, és egy kreatív vállalkozássá tehetitek azt, vagy egy könyvesboltot, vagy egy illemhelyet – bármit, amit csak választotok. Vagyis a „kreativitás” nem csak a festésről, a rajzolásról, meg az ehhez hasonlókról szól. Bármilyen furán hangozzon is, lehetsz te egy könyvelő is, és attól még nagyon kreatív. És ez…(nevetés)


LINDA: Hú!


TÓBIÁS: Bár néhányan azt gondoljátok, hogy ez…


LINDA: Pontosan ezt tették az autós cégek. (nagy nevetés)


TÓBIÁS: Néhányan azt gondoljátok, hogy ez nagyon merev, strukturált, és miközben ott a struktúra – a struktúra is lehet kreatív. És ha energiáidat például olyan dolgokon keresztül nyilvánítod ki, mint amilyen a könyvelői munka – a könyvelés egyébként egyensúlyba hozatalt jelent – akkor megtanulod, és másoknak is segíted megtanítani az energia egyensúlyba hozatalát. Tehát ez nem csak annyit tesz, mint számokkal teleírni egy halom papírt.


Tehát teljesen mindegy, mi az, amibe belevágsz, engedd meg, hogy a kreativitásod beleáradjon és keresztül folyjon rajta. Ez nem azt jelenti, hogy most már egész hátralévő életedbe abba a dologba bele kellene ragadnod. Ez egy megtapasztalás. Ez egy öröm. Olyan gyakran történik az, hogy az emberek visszafogják a kreatív energiájukat az üzleti életben, azt gondolván, hogy azzal valami baj van, vagy hogy az majd eltorzítja és kitekeri az ő kreativitásukat, pedig amivel most rendelkeztek, az egy csodálatos vezeték a kreativitásra, és arra, hogy az üzlet növekedhessen, és amikor arra készen állsz, az eladásra kerülhessen. Köszönöm.


SHAUMBRA 3: Köszönöm. Ha nem bánod, egy kicsit még visszatérnék Albertre. Csak kíváncsi lennék, miért azt választotta, hogy ebben az időszakban távozik? Mivel tudom, hogy olyan sok mindent meg akart tenni még az életében, és fizikai síkon tudom, hogy nem akart eltávozni.


TÓBIÁS: Hogy nagyon világos legyek, azt akarja… azt választotta, hogy most távozik, hogy hamarosan ismét itt lehessen. Van, hogy könnyebb lecserélni a régit, és felvenni egy újat. Nagyon frusztrált volt bizonyos biológiai aspektusai kapcsán, sőt a vérvonala miatt is – a vérvonal típusú aspektusok kapcsán – és úgy érezte, sokkal könnyebb lesz egy jobb választás által visszatérnie.


Most, amikor Alberttel beszéltél, természetesen volt benne egy félelem a távozástól, vagy egy sajnálat, hogy nem tett eleget. Ugyanakkor egy mélyebb szinten, lényegében ez egy felismerés volt, hogy könnyebb lenne ismételten visszatérnie, különösen azzal a képességgel, hogy képes emlékezni, hogy ki is ő, és mit is tett a múltban. Tehát ez egyáltalán nem valami szomorú dolog, hanem egy nagyon is – hogy is fogalmazzak – praktikus, és nagyon csodálatos dolog.


SHAUMBRA 3: Köszönöm, Tóbiás.


TÓBIÁS: És most is nagyon keményen dolgozik a másik oldalon. Egyáltalán nem állt le.


KÉRDÉS SHAUMBRA 4: (egy nő a kérdező): Igen, én ezt egy kissé szédítőnek találom. Tóbiás, az üzletemmel kapcsolatosan lenne egy kérdésem – Az Egészség Arcai. Az egészség mindig is a szenvedélyem részét képezte, de nem úgy működik, ahogy azt az én emberi aspektusom akarja. És úgy döntöttem, vagy azt a vágyat éreztem, hogy elengedjem azokat a régi dolgokat. Sok emberrel beszéltem. Tudnál nekem tömören választ adni arra, hogy mi folyik itt?


TÓBIÁS: Igen és nem. Az igen a saját határozatlanságodra, a döntési képességed hiányára vonatkozik, továbbá arra, hogy nem tudod, mit akarsz tenni. Szó szerint az inga két oldala között mászkálsz. És ez egy… most nem azt akarom mondani, hogy ez egy teljesen másik tervet jelent minden egyes nap, de úgy tűnik, hogy rendszeresen változtatod az ösvényeket és az irányokat.


SHAUMBRA 4: Kérlek!


TÓBIÁS: ….azt merem mondani, hogy ez egy jó kis játszma – egy olyan játszma, amikor nem tudod, hogy mit akarsz tenni – tehát briliánsan játszod ezt a játékot, és az ezen a módon is ölt testet.


A dolog részét képezi az, hogy állj végre a kerítés mögé, és kérdezd meg magadtól, hogy mi az, amit VALÓBAN tenni akarsz. Nem azt, amit tenned kell, sőt azt sem, amiről a Régi Energiás szokásaid miatt azt gondolnád, hogy azt akarod tenni, hanem azt kérdezd meg, hogy mi az, amit valójában tenni akarsz? És ez egy nagyon, de nagyon nehéz kérdés. Sokkal könnyebb neked is, és másoknak is hagyni, hogy a külső körülmények befolyásoljanak, minthogy egy belső választásod szerint teremtsd meg az életed. Tehát itt az energia úgy áll, hogy nem vagy teljesen biztos ezen a ponton, és mivel briliáns teremtő és manifesztáló vagy, pontosan ezt is kapod.


Egy ideig ne foglalkozz ezzel, csak egy egészen rövid ideig. Nézd meg, hogy ez a testtel való foglalkozás, ez az egészséggel kapcsolatos munka honnan is ered. Oka volt annak, hogy ez annak idején felkeltette az érdeklődésedet, de talán ez az érdeklődésed azóta megváltozott. Talán van valami, ami távozik… talán eddig megelégedést nyújtott számodra ez a szükséglet vagy vágy, de most van valami új, ami ott vár rád az ajtó előtt. Szeretném megmondani neked mi az, de tudom, hogy sokkal fontosabb, hogy te magad fedezd azt fel!


LINDA: Hát, nagyon köszönöm, hú! (nevetés, Tóbiás kuncog) Tudod, de mégsem mondod meg.


SHAUMBRA 4: Az idő a valódi probléma számomra.


TÓBIÁS: Egy kicsit most ne ezzel foglalkozz, és nézz magadba, hogy milyen döntést is akarsz meghozni. És hangsúlyoznám azt, hogy „döntést hozni”, mert csak ott topogsz lábujjhegyen körülötte, gondolkozol róla, de valójában soha nem kötelezed el magad mellette. Mi lesz, ha kudarcot vallasz? Mi lesz akkor, ha ez a legnagyobb és a legfontosabb álmod, és elkötelezed magad mellette, és mégis kudarcot vallasz, és akkor az összes álmod is kudarcot vall, érted?


SHAUMRBA: Aha. Oké. Oké.


TÓBIÁS: Ezért aztán néha könnyebb színlelni, mint ténylegesen Lenni!


SHAUMBRA 4: Oké. Köszönöm.


TÓBIÁS: Ez egy kitűnő kérdés volt, nagyon sok ember nevében tetted ezt fel.


KÉRDÉS SHAUMBRA 5: (egy nő a kérdező): Szia Tóbiás! A családom Kubában él. Ebben az országban nőttem fel, és az intenzív politikai dráma miatt a család szétszakadt. Jelenleg szoros kommunikációban vagyunk – nos, nem ebben a pillanatban – de szorosan kommunikálunk…


TÓBIÁS: Nos, talán te! (nevetés)


SHAUMBRA 5: Talán én! … egy unokatestvéremmel, aki nagyon tudatos és éber. Az elmúlt hat hét egy szinte visszafoghatatlan örömben telt számomra, a változás potenciálja miatt. És amikor kommunikálni kezdtem vele… ő válaszolt… hogy jól van, de én képtelen vagyok a világot az ő szemein keresztül nézni. Egy szigeten tartózkodik, ami több szempontból is egy börtön. Ennek ellenére mégis hiszek abban, hogy egy óriási változás határán vagyunk. Olvasni fogja az erre a kérdésre adott válaszodat, mert elküldöm neki a csatornázásokat és a kérdés-válaszokat is. Mindent elküldök neki. Tudnál beszélni Kuba energetikai potenciáljairól?


TÓBIÁS: Valóban.


SHAUMBRA 5: Köszönöm.


TÓBIÁS: Boldoggá tesz, és jegyezzétek meg a szavaimat, amiről tudom, hogy mindannyian azt teszitek, mert erről nem sok mindent mondanak a nyilvánosság előtt, de ahogy ez az új vezetés beindul, lényegében a prioritás listájukon az egyik legfontosabb dolog a Kubával való kapcsolat normalizálása. Ez az egyik… most, jut eszembe, el kell, hogy mondjam, hogy ez a vezetés sokkal inkább Új Energiás, vagy magasabb tudattal bíró, mint amit valaha is hagytak volna előlépni, hiszen ez egy bizonyos frakciót vagy pártot megrémisztene, ha tudná, hogy ezek a magas tudatossággal bíró, magas integritású emberek vannak most hivatalban.


De ez az egyik elsők között lévő probléma. Ez nagy politikai zajt fog kelteni, de ki lesz téve az asztalra – méghozzá szerintünk a jövő év első felében, de mindenképpen valamikor a jövő évben. És ez magába fogja foglalni néhány nagyon régi, beragadt energiának az elengedését, ami, ahogy azt a vezetés felismeri, olyan sok dolgot blokkol. Hogyan is beszélhetnénk a szabad világ egyik vezetőjéről, ha közben körül van véve mindezekkel az akadályokkal és ellenségekkel?


Tehát ez a téma a prioritás listán elsőbbséget élvez, és alapvetően egy mintát állít fel, és egy üzenetet küld a világ többi részének, miszerint: „Mi befejeztük a játszmázást!” továbbá, hogy: „Hagyjuk, hogy a múlt múlt legyen!” Tehát elmondhatod ennek a drágának, hogy várja a változást, és várja azt is, hogy lesznek olyanok is, akiknek ez nem fog tetszeni, de a változás le fog zajlani. És –hm – ennek nagyon érdekes hatása lesz sok különféle családi kapcsolatra.


SHAUMBRA 5: Nagyon szépen köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm. És lenne még egy megjegyzésem. Ez lehetőséget nyújt Cauldrének és Lindának, hogy elmenjenek oda.


LINDA: Ó, oké, persze.


TÓBIÁS: És még azt szeretném…


LINDA: Mielőtt még elmennél?


TÓBIÁS: Azt szeretném még mondani, hogy Cauldrének ez egyáltalán nem keltette fel az érdeklődését, de én mégis azt mondanám – bár mi nem erőszakolunk rá senkire semmit – de mégis azt mondanám, hogy hamarabb fognak oda menni, mint azt most gondolnák.


LINDA: Mielőtt még elmennél?


TÓBIÁS: Nem feltétlenül, de…


LINDA: Ó, oké.


TÓBIÁS: De hamarosan.


LINDA: Nem meglepő.


SHAUMBRA 5: Tóbiás, az unokatestvérem szeretne szponzorálni téged.


LINDA: Didi, ezt majd később megbeszéljük. (nevetés)


TÓBIÁS: Látjátok, hogy működnek a dolgok! Lényegében ez olyan messzire megy – Cauldre most zavarban van – de egészen őszintén szólva, én egy személyes üzenetet akartam átadni Fidel Castrónak. És…


LINDA: Muszáj neked…


TÓBIÁS: Szükség volt rá… muszáj ennyire nyíltan beszélnem? Igen. Szükség volt ennek a megtételére, és lényegében arra, hogy beszélni kell Castróval erről az egész Atlantisz Felemelkedése témáról, az ő szerepéről ebben, hogy ő volt az, aki lényegében védte az energiát. Talán egy páran nem értetek egyet az ő erre vonatkozó módszereivel, de a lényeg az, hogy a szerepe az volt, hogy védje azokat a régi energiákat, és hogy segítsen biztosítani azt, hogy Atlantisz nagyon nehéz és harcos energiái ne jöjjenek elő ebben az időszakban, és ezek alapjában véve fellazultak, kiegyenlítődtek. Volt ez az igen magas potenciál, és ez egyáltalán nem lett volna valami szép.


Tehát azt mondjuk a Kubában élőknek – akik a vezetésben vannak – hogy volt valami, ami sokkal messzebbre nyúlik, mint azt felfognák.


LINDA: Köszönöm.


TÓBIÁS: És nem kell amiatt aggodalmaskodnod, hogy a CIA kopogtatni fog az ajtódon.


LINDA: Oké, köszönöm.


TÓBIÁS: Majd az autódban kapnak el.


LINDA: Ó, ez remek! (nevetés) Köszönöm. Az utolsó kérdés következik.


TÓBIÁS: Még kettő jöhet.


LINDA: Ó, kérlek. Oké.


TÓBIÁS: És… valóban, jöhet.


KÉRDÉS SHAUMBRA 6: (egy férfi a kérdező): Hello Tóbiás! Volna egy kérdésem valakiről, aki már sok-sok évvel ezelőtt eltávozott, és lényegében te beszéltél erről a személyről. És be szokott alkalmamként jönni nagyon együttérzően, de nemrégiben meghalt a fia igen drámai módon, pedig mindössze csak 19 éves volt. Tehát ha tudnál arról beszélni, hogy vannak, amennyiben egyesültek. És folytathatnánk a több hónappal ezelőtt feltett kérdésemet a kreatív kifejeződéssel kapcsolatosan.

TÓBIÁS: Valóban. Van egy félreértés, miszerint mi bármelyik halottal össze tudunk kapcsolódni a mi oldalunkon. Tudjuk, hogy az a zsák sok kérdést tartalmaz, még a mai napi is, az eltávozottakkal kapcsolatban.


LINDA: Köszönöm.


TÓBIÁS: Könnyebb kapcsolatba lépni velük röviddel a haláluk után, de tudjátok, Istenhez hasonlatosan, az angyalok sem tudnak mindent. És mi nem… csak azért, mert valaki angyali létező, az még nem azt jelenti, hogy pszichikai képességekkel megáldott létező vagy. Szóval ezt most szeretnénk tisztázni.


A te energiádon kell a szó szoros értelmében keresztül jutnunk a tisztaság, világosság érekében, és azért, hogy megtaláljuk ezeket a lényeket. A fiút tudjuk most érezni rajtad keresztül, az apát egyáltalán nem tudjuk érezni. Nem szándékosan van ez blokkolva, de nincs ott semmi, ami azt jelentheti, hogy vagy visszatért a Földre, vagy elment más munkát végezni. A fiú nagyon bűnbánóan érzi magát, nagy bűntudattól szenved az élete bizonyos dolgai miatt, és pont ez volt az egyik oka annak, hogy a körülmények úgy álltak össze, hogy eltávozzon. Tehát azt kell, hogy mondjam – meglehetősen hitelesen – hogy jelenleg tűnődik, töpreng. Nagyon – nem mérges, hanem meglehetős bűntudata van, és nagyon szomorú.


Tehát mihez kezdesz? Sajnálod a fiút? Megpróbálod őt megmenteni? Vagy pedig az őrangyalok példáját magad előtt tartva, pusztán együtt érzel vele és a szeretetedet sugárzod felé, megengedve neki, hogy töprengjen, hogy szörnyen érezze magát, - hiszen most pontosan így érzi magát – és képes vagy-e akkora szintű együttérzésre szert tenni, hogy amikor kijön ebből a depressziós állapotból, akár ott, a másik oldalon, hirtelen felismerheti, hogy van szeretet és együttérzés a számára? Ha egy másik személy, mint te, képes vagy őt ennyire szeretni, akkor talán, és csak talán, ő is képes lesz így szeretni magát.


Adáson kívül beszélni fogunk veled kérdésed második feléről, hogy fogadhassuk ezt az utolsó kérdést.


LINDA: Á, ez jó, utolsó kérdés. Mi ma parti csapunk, tudod.


TÓBIÁS: Igen. Én is vágynék egy pohár borra, de Cauldre úgy gondolta, hogy nem lenne helyes nyilvánosan ilyet tenni. Ezért…(Linda ilyet szól: Hú-hú-hú-hú, a közönség és Tóbiás nagy nevetésére. ) Természetesen emlékszem, hogy ez az én utolsó decemberem. (még több nevetés)


LINDA: Kérhetnénk egy korty bort Tóbiás részére, most hogy lezárjuk ezt a kérdés-válasz ülést? Mialatt az utolsó kérdés megy, valaki lenne szíves idehozni a bort? Suzy, megtennéd, hogy idehozod a bort Tóbiásnak? Vöröset kérsz vagy fehéret?


TÓBIÁS: Csak vörös létezik.


LINDA: Bocsánat. (nevetés)


TÓBIÁS: A fehér bort az én időmben a tinédzserek és a kecskék itták. (nagy nevetés)


LINDA: (nevetve) Ez szép! Oké. Csak egy keveset. Hozd ide Tóbiásnak! Megjött, tessék. Nézzétek csak a kedves Suzy Schemelt is lehet látni a kamerák előtt! Nahát! (A közönség tapsol) Köszönöm Suzy!


TÓBIÁS: Köszönöm. Megvárjuk, míg az utolsó kérdést is felteszik, és akkor mondok egy köszöntőt!


LINDA: Szuper.


KÉRDÉS SHAUMBRA 7: (egy férfi a kérdező): Mivel nálam van a mikrofon, szeretném feltenni az utolsó kérdést. (nevetés)


SHAUMBRA 7: Jelenleg a világ egy pénzügyi válságon megy keresztül, vagy ha úgy tetszik, egy hatalmas változáson, és most jelenleg ott tartunk, hogy az új vezetéssel egy új indulás előtt állunk. És azon töprengek, hogy vajon milyen tippeket kínálsz fel, nem csak az Obama kormány számára, hanem a világ vezetőinek és a globális tudatosságnak, annak érdekében, hogy ez az átmenet simább és könnyebb legyen. Úgy tűnik, hogy itt Amerikában a probléma részét az képezi, hogy felhúztuk azokat a régi falakat, különösen Mexikóval. És a terrorizmus miatt nehéz lesz az embereknek leomlasztani azokat a falakat. Tehát ez egy kényes téma, és arra lennék kíváncsi, hogy volna-e valami meglátásod a folyamat elősegítése érdekében?


TÓBIÁS: Közvetlen válaszom a pénzügyekre vonatkozó kérdésedre az, hogy ne reagáld azt túl! Ami jelenleg történik – te a régi falakat említed – mi pedig a régi, megszilárdított pénzügyi rendszerek falairól beszélünk, amik most leomlóban vannak, amiről már három vagy négy évvel ezelőtt elmondtuk, hogy ez be fog következni. Ez helyénvaló, mert ezek nagyon Régi Energiásak voltak, felhalmozták a hatalmat, és nagyon, de nagyon kapzsik voltak. Az új tudatosság ezt nem fogja megengedni.


Tehát a falak rezegnek, és még ha a tőzsde le is zuhan, nincs ok pánikra. Azok, akik most jelen vagytok a tőzsdén, ne kezdjetek túlreagálni, mert ez újra fog épülni. Ó, az elkövetkezendő néhány év nehéz lesz sok ember számára, akik ragaszkodnak, mert ők megpróbálnak visszatérni a régen megszokotthoz. És ez a kulcstényező, amennyiben képesek vagytok a sorok között olvasni abban a sok pénzügyi történetben, amik meg fognak jelenni a hírekben, az újságokban. Megpróbálnak utakat találni arra, hogy visszatérjenek a régi megszokott dolgaikhoz, de ez nem fog működni.


Ez újra fog épülni, de már új kövekre, de ezek olyan kövek, amik teljesen különböznek bármitől is, amik eddig használatban voltak. Természetesen itt most metaforákban beszélünk. Az új világ pénzügyi rendszerének az alapja teljesen más lesz, és ezt… és ezt nem csak egy kevesen fogják őrizni, ezt nem az a kevés mohó és kapzsi fogja irányítani, hanem ebben benne lesz az, amit mi nyitott potenciálnak nevezünk.


Azoknak közületek, akik a világ pénzügyi rendszere miatt aggodalmaskodtok, azt gondolván, hogy ezzel elérkezett az idők végezete – elmondjuk – hogy az szilárd és egybevágó lesz, és nem egyetlen fennhatósággal fog bírni. Erre egy jó analógia az Internet. Nincs egy személy vagy cég, aki azt egyedül irányítaná, és azok, akik megpróbálják azt kontrollálni, hamarosan azon kapják magukat, hogy az ellenük dolgozik.


A pénzügyi rendszer sokkal folyékonyabbá fog válni, és nyitott potenciálokat fog hordozni azoknak az embereknek a számára szerte az egész világon, akik bele szeretnének ebbe folyni. Tehát óriási változásokat fogtok látni az elkövetkezendő négy év során, ami sok embernek fájdalmat, bánatot fog okozni, de értsétek meg, hogy ezek egyszerűen az olyan a dolgokról, mint például a pénzügyi rendszer átalakulásáról vagy újra megvilágosodásáról fognak szólni. Nem akarok túl mélyen belemenni a többi dologba, hiszen a következő hónapban arról fogunk beszélni, hogy mi áll előttünk ebben a következő évben. Tehát most maradjunk ennyiben, de ez egy kitűnő kérdés volt, és kitűnő módja annak, hogy befejezzük ezt a napot.


LINDA: Köszönjük.


TÓBIÁS: … a nap végén álljon itt egy köszöntő Cheztől, és mindannyiunktól (Tóbiás felemeli a poharát) – Saint-Germaintől, Carl Jungtól, Kuthumitől, és mindenkitől a Bíbor Tanácsból – köszöntőt mondunk a Földön végzett munkátokra, és áldomást mondunk az ünnepekre és az ünneplésre.


És ez így van.(Fordította: Telegdi Ildikó)
Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó

A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.