TÓBIÁS ANYAGOK

VISSZATÉRÉS SOROZAT:


6. SHOUD: „Világméretű időjárás” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában


Kérdések és válaszok

Elhangzott a Bíbor Körben,

2009. január 3-án


www.crimsoncircle.com
És ez így van, drága Shaumbra. Összegyűlünk ebben a biztonságos és szent térben, a Shaumbra, a Szellem, és a Minden, Ami Volt, a Minden, Ami Következik ezen energiájában. És ami Volt, már nincs többé. Aminek a bekövetkeztét feltételezitek, az nem lesz. És ez elég jól össze is foglalja az előttünk álló évet. (nevetés, Tóbiás mosolyog)


És drága Shaumbra, micsoda öröm ez! Mekkora öröm hallani és érezni, hogy az emberek mókáznak, élvezik az életet, elengedik a félelmeiket, elengedik a jövőjük miatt érzett félelmeiket, hiszen teljesen mindegy milyen erősen próbáltok rájönni, hogy mi minden is történhet veletek, az nagy valószínűséggel úgyis meg fog változni. Tehát akkor egyszerűen miért is ne élvezhetnétek a teremtéseiteket a lehető legmélyebb belső szintjeiteken?


Érzitek Cauldre, Linda és még egy kevesek afelett érzett szomorúságát, hogy ez az én utolsó naptári évem, amikor is együtt dolgozom veletek. De íme, én visszatérek. Nem távozom. Visszatérek az emberi formába, hogy csatlakozzak hozzátok, ehhez az utazáshoz. Ezt nem hagynám ki a kozmosz összes csillagának a kedvéért sem. Nincs semmi, amiért én ezt elszalasztanám.


Ó igen, azt is lehet mondani, és talán ebben van is némi igazság, hogy hagytam, hogy ti gyertek elsőként, és kikövezzétek az utat, keresztül menjetek a nehézségeken, és segítsetek újramodellezni egy új módon a tudatot, és én csak ezt követően bukkanok fel, és követlek titeket. De eddig is veletek voltam ezen az utazáson az elmúlt 10, 20 vagy néhányatok esetében 30 évben. Ó, én veletek együtt utaztam Atlantisz és Tien Templomai óta, oly sokatokkal az ősi Egyiptom időszakában, majd Jeshua idejében is 2000 évvel ezelőtt. Egyáltalán nem szomorkodom legutolsó csatornázásom miatt, hiszen azt követően többé nem áll már közénk ez a fátyol, vagy elkülönültség. Én is pontosan itt leszek veletek.


Sokatokkal személyesen is találkozni fogok. Lesznek olyan összejövetelek sok-sok év múlva, ahol találkozni fogok azokkal… most rátok nézhetek (Cauldre kinyitja a szemét), láthatom, kik vagytok….(szünet) (Cauldre becsukja a szemét, Tóbiás kuncog, a közönség nevet és tapsol) Cauldre nem tudta, hogy most ez fog következni, ezért gyorsan véget is vetett neki, de…(még több nevetés). Látjátok, hát ezért is vissza kell jönnöm a Földre – Cauldre annyira fukar a szemeire! Mindössze egyetlen apró kis pillantásra sikerült szert tennem! (nevetés) Vissza kell térnem emberi formába, csak hogy belenézhessek a szemeitekbe! (Tóbiás kuncog) Elkaptalak, Cauldre.


Tehát ez az év nagyon sok meglepetést tartogat a számotokra. Kezdjük akkor a Shoudot! Sok mindent át kell ma beszélnünk – sok érdekes hírt és információt – és mind e mögött óriási mérvű tudat áll. Kezdjük akkor hát a mai vendégeinkkel.A mai házi feladat


Mielőtt ezt megtennénk, szeretnék egy házi feladatot adni nektek… egy házi feladatot itt az elején. Ó, ez alkalommal ez egy könnyű házi feladat lesz. Szeretném, ha egy dolgot magatok mögött hagynátok, mert áthoztátok ezt a múlt évről… lényegében, egy elmúlt életből… sőt, tulajdonképpen már hosszú idővel ezelőttről. Ez olyan valami, amit már régóta magaddal cipelsz. Ennek nem kell anyagi dolognak lennie. Ez lehet egy érzés, egy érzelem vagy valószínűleg egy hitrendszer. Most, hogy belevetjük magunkat az új évbe, csodálatos időszak ez arra, hogy ezt magad mögött hagyd! Hagyd a küszöbön, mikor kisétálsz innen. Vagy hagyd majd ott a fürdőszobádban, ha hazaérsz. Egyszerűen csak hagyd el. Hagyd magad mögött, ahogy belépsz ebbe az új évbe. Nincs rá szükséged. És szeretném, ha ezzel lélegeznél némi időt.


Hogy mi ez? Érzed te azt, sőt mostanában még magad is ezen gondolkoztál. Érzed ezt a súlyt, ezt a terhet. De néha, amikor megpróbálsz egyenesen ránézni, az eltűnik. Visszatér egy bizonytalanságba, határozatlanságba, a homályba vész. De van valami az életedben.


Most jó nagy száguldásba kezdett az elméd. Hagyd ezt abba! Menj bele az érzésbe! Az érzés az a mindent átfogó, körülölelő részed, ami integrálja a testet, az elmét és a szellemet. Az érzés hozza el érzékelésed és éberséged megnyílását – nem csak a fizikai érzékszerveidét, de az isteni érzékszerveidét is.


Van valami, amit magaddal vonszolsz, akár egy hozzád láncolt béklyót, ami bilincsbe ver, mintha azt magaddal kellene hurcolnod. Talán ez egy régi karmikus párkapcsolat. Talán egy régi hitrendszer – egy jóba és rosszba vetett hiedelem, ahogy ezt ti ismeritek. Talán az értéktelenségedbe vetett hiedelem. Talán az a hiedelem, hogy az életnek nehéznek kell lennie – egy küzdelemnek kell lennie, annak érdekben, hogy úgy érezhesd, megérte, érdemes volt. Talán ez egy olyan hiedelem, hogy vársz valaminek a bekövetkeztére, ahelyett, hogy megtörténtté tennéd azt – egy hiedelem, hogy az eljön hozzád, de te folyamatosan csak az eljövetelében ringatod magad, ahelyett, hogy behoznád azt a Most pillanatodba. Egy hiedelem, hogy jobb, ha az álmok csak álmok maradnak, ahelyett, hogy az álmok valósággá válnának.


Néha sokkal egyszerűbb csak álmodozni arról, hogy mi lehetne, ugyanakkor rémisztő lenne azt behozni a valóságodba, mert talán az még sem lesz olyan jó, mint ahogy megálmodtad. Néha jobb az álmokat egy elkülönült valóságban tartogatni egy elkülönült világban, mert ott talán biztonságban tudhatod azokat. Az álmaidat, a vágyaidat, a szíved vágyódását, a játékosságodat, a kreativitásodat valahol máshol tartogatod, mert mi lenne, ha behoznád azt a Földre, és az elpusztulna, ahhoz hasonlóan, ahogy egy fizikai testet is el lehet pusztítani, ahogy a célokat is le lehet rombolni?


Shaumbra, talán ez egy régi hitrendszer, egy régi hitrendszer, amit magad mögött hagyhatsz. Ó, majd az angyali létezők fel takarítják. Majd feltakarításra kerül azok által a sok kis – hogy is mondjam csak – multidimenzionális rovar által, akik felfalják az energiát, széttépik azt, és visszaállítják azt természetes, tiszta energiává, és többé már nem beragadt energia lesz.


Egy pillanatra most érezd, hogy mit választasz, mit hagysz magad mögött – és itt most aláhúznám a választani szót. Ehhez nincs szükséged semmiféle hókusz-pókuszra. Nem kell szentelt vizet locsolnod, és nem kell hozzá egyetlen egy guru sem, aki majd elveszi azt tőled, és átalakítja. Te magad megteheted. Ez az Új Energia szépsége. Te magad képes vagy rá.


Mit választasz, mit hagysz magad mögött? És ez milyen űrt hagy majd maga után? Milyen játszma játszadozását kell ehhez feladnod? Ó! Miért is cipelted ezt magaddal ilyen sokáig? Egy célt kellett, hogy szolgáljon. És mi fog hiányozni azzal, hogy magad mögött hagyod azt?


Most óvva szeretnélek inteni, mikor azt mondom, hogy amikor magad mögött hagyod, ne nézz vissza! Ne nézz vissza! Van erre egy hajlandóság – van egy régi bibliai történet erről azt hiszem, hogy mi történik, ha visszanézel – ne nézz vissza - ez mindössze egy szimbólum arra vonatkozóan, hogy talán nem vagy ténylegesen kész arra, hogy elengedd azt. Amikor elengeded, engedd el! Ne tartsd azt egy statikus dimenzióban! Ne úgy engedd el, hogy megtartasz egy szálat arra az esetre, ha bármikor meggondolnád magad! Hozz egy választást, és engedd el!


Szeretném, ha kommunikálnátok egymással az interneten keresztül a Fórumotok által. Osszátok meg egymással, hogy mit engedtetek el, hogy mások érezhessék az e mögött álló szenvedélyt, és esetleg a mögötte álló küzdelmet és örömet is. Oszd ezt meg a szívedből! Oszd meg az integritásodból és a hitelességedből! Amikor elengeded, ne nézz vissza – ó, lenne egy lábjegyzetem ehhez, különösen arra az esetre, ha egy párkapcsolatról van szó.


Most tennék még egy lábjegyzetet a lábjegyzet mellé, és azt mondom, hogy amikor elengedsz egy régi, áporodott karmikus párkapcsolatot, és nem nézel vissza, és tovább járod örömteli utazásodat, igencsak magasak az esélyei annak, hogy az a kapcsolat újra az utadba kerül. Keresztezi majd az utadat. De ez a kapcsolat addigra már átalakul. A kapcsolat energiája és a régi karma átalakításra került. Tehát amikor újra találkozol azzal a személlyel akivel kapcsolatod volt, az többé már nem a múlton alapszik. Az új potenciálon és lehetőségen alapul. Többé nem hordozza már azt a szenvedést, fájdalmat és bűntudatot, hanem egy új potenciált hordoz – amennyiben ezt választod. Talán nem azt fogod választani, hogy újra párkapcsolatban csatlakozzatok. Talán csak üdvözlöd majd azt a kedvest az úton, megáldod, megbecsülöd a másikat, és megköszönöd neki mindazt, amit neked adott az életedben.


Tehát most vegyél egy mély lélegzetet, és a mai együtt töltött Shoudunk végére – nem lesz túl hosszú drága – tehát a Shoudunk végére hagyd azt a valamit magad mögött, és ne nézz vissza! Haladj tovább ebbe az Új Energiába!


Hmm… ó, már olyan nagyon várom, hogy visszatérjek!Mai vendégeink


Ma három vendégünk lesz. Az első Carl Jung, aki ismételten visszatér közénk az emberi természet Új Energiás módon való tanulmányozása céljából. Ösztönözni fog néhányatokat közületek – akik itt vagytok – segíteni fog nektek az Új Energiás tudat és pszichológia témakörében megírni a könyveiteket, ami jelentős mértékben különbözik a Régi Energiás pszichológiától. Néhányatoknak segíteni fog az új kozmikus tudatosságról szóló könyveitek megírásában, hiszen ő maga is írt erről egy párat a múltban. Készen áll és hajlandó arra, hogy „a háttérből, szellemírással” segítsen megírni a könyvet számotokra – na nem valami silányat – ezt most ő kérte, hogy mondjam el – szóval kész arra, hogy segítsen megírni a könyveket az új kozmikus tudat témakörében, arról, hogy mi történik akkor, amikor valóban – az én megfogalmazásom szerint – többszörösen jelenlevővé válsz. Máris elmagyarázom.


Azok közületek, akik írók, illetve leendő írók vagytok, azok közületek, akik mostanában ihletettséget éreztetek az írásra, lépjetek túl azon a tényen, hogy esetleg nem rendelkeztek egyetemi képzettséggel a pszichológia vonatkozásában. Tekintsétek ezt áldásnak. Jung majd jön, és együtt fog veletek dolgozni az új pszichológia területén. Alapos gondossággal tanulmányozta azt, és ez az oka annak, hogy ma újra jelen van összejövetelünk vendégeként.


Második vendégünk: Ő az a drága, aki Sam-nek hívok. Most bejön közénk. Éber állapotban van. Ahogy ezt a legtöbben tudjátok, Sam az én következő inkarnációm a Földön. Sam egy kisfiú, aki az Egyesült Államok nyugati partvidékén él, és nagyon is élő. Egy bizonyos idő óta folyamatosan Sam-be olvasztom és integrálom az esszenciámat. Samnek nagyon is meg van a maga személyisége. Én Tóbiásként nem kontrollálom őt. Segítettem megalkotni őt, de pontosan úgy, ahogy segítettem az ő létrehozását, ugyanúgy megadtam neki a saját szabadságát, a függetlenségét és a szuverenitását. Az inkarnációk már csak ilyenek, a legjobb esetekben, amikor is az úgynevezett lélek létező szuverenitást ad a Földi emberi teremtés számára. És én ezt odaadtam Sam-nek, lassan integrálva magam vele, ami egy elképesztő, bámulatos tanulmány.


A tudatosság és az integráció mindig két-irányú. Itt van Sam egy kisfiúként, aki most ébren van, habár most éppen álmodozik, de mégis sokkal érettebb, mint a legutolsó alkalom során, amikor jelen volt velünk. Tudja, hogy valami zajlik. Nagyon is jelen van most a saját valóságában az otthonában, és éppen azt gondolja, hogy ez az internetnek nevezett dolog az, ami eltereli őt. Ott barangol az interneten, és láss csodát hova keveredett? A Bíbor Kör weboldalára. Ugyan nincs bejelentkezve a közvetítésre, de a Bíbor Kör Energiájában tartózkodik.


A szellem energiája is itt van, veletek és velem, és érzi ennek az általunk közösen tartott Shoudnak az energiáját, és azt is érzi, hogy valami a belsőjében életre kel, hívogatja őt, és arra kéri, hogy vegyen ebben részt.Lélek-Ember Integráció


Kifejezetten az elmúlt pár hónap során Sam integrációja zajlik. Sokatokkal ellentétben ő nincs ennek tudatában, de mégis egyre inkább integrálja az isteni esszenciát, amibe ugyan belefoglaltatok én, Tóbiás, de mégsem korlátozódik csak erre. Egyre inkább a tudatára ébred annak, hogy létezik egy energia, egy tudat, ami beléáramlik, és megváltoztatja az ő saját valóságának a természetét. Ami meglátásokat ad számára, és olyan mérvű tudatosságot, amivel korábban nem rendelkezett. Mi ketten rendszeresen beszélgetünk egymással, bár ő még nem tudja, hogyan határozzon meg engem Tóbiásként. Mindössze annyit tud, hogy létezik önmagának egy másik része, aki egyre ismerősebb a számára, aki kapcsán egyre kellemesebben érez, és ezért meghívja ezt a részét, hogy vegyen részt vele az életében.


Közületek sokan egy olyan háttérből érkeztetek, hogy elkezdtetek megnyílni, de ezt az isteni részeteket mégis valahol máshol tartottátok, nem engedtétek meg neki, hogy belépjen ide a Földre, nem akartátok, hogy a Föld energiái elpusztítsák, vagy hogy más emberek manipulálják – vagy talán, hogy ennek energiáját a többiek ellopják vagy elvegyék tőletek – de ehelyett most Sam nagyon is nyitott. Nincsenek ilyen irányú félelmei, ezért aztán megengedi az istensége integrálódását. Még nem ismeri ezeket a fogalmakat, de hamarosan rájuk talál a Bíbor Kör, a Kryon és a többi weboldalon. Rengeteget fog Jungról olvasni, ami majd háttér információt biztosít számára a kozmikus tudatról és a lélek felébredéséről.


Tehát megengedi, hogy ez az integráció végbemenjen, ami egy bámulatos – néha pedig ijesztő – felismerés a számára. Ugyanakkor én is pontosan ugyanígy integrálódom vele. Egyre jobban a tudatába kerülök ennek a létezőnek, akit Sam-nek neveznek. Egyre inkább a tudatára ébredek az ő emberei hajlamainak és emberi szükségleteinek. Lehetővé teszem saját magamnak, hogy közelebb jöjjek hozzá, mint ahogy ezt normális esetben egy Szellem vagy egy Legfelsőbb Lélek tenné – egyrészt azért, mert az emberi oldalról nem áll fenn a meghívás, másrészt pedig azért, mert még a Legfelsőbb Lélek is fél túlságosan közel jönni.


Tehát a saját részemről szintén egy integráció zajlik. Úgy is fogalmazhatnátok, hogy egyrészről Sam megnyílik, hogy magába engedjen engem, az ő földi fizikai testébe. Ugyanakkor úgy is mondhatjuk, hogy én megnyílok, hogy befogadjam Sam-et a szellemi birodalmakba. Lehetővé teszem, hogy az emberi esszencia csatlakozzon hozzám, csatlakozzon a Legfelsőbb Lélekhez mindezekben a birodalmakban.


Egy briliáns lecke rejlik ebben, ami kivétel nélkül mindannyiótok számára egy lecke, akik most itt vagytok, mivel nagyon gyakran… tehát igen sokszor a Legfelsőbb Lélek megalkotja önmagának egy megnyilvánulását az emberi birodalmakban, majd ezt követően pedig egy távolságot tart fenn vele. Gyakorta az történik, hogy a Legfelsőbb Lélek létrehozza az emberi entitást, majd nehéznek találja a vele való összekapcsolódást. A fátyol kétirányú – határozottan kétirányú. Néha a Legfelsőbb Lélek azért teszi ezt, mert nem akar beleavatkozni magába az emberi létezésbe, máskor pedig azért, mert fél túl közel kerülni, és beszívódni ebbe a dologba, amit emberi valóságnak neveznek. Más esetekben pedig azért, mert a Legfelsőbb Léleknek vannak nagyon sérült és eltorzult, kitekert részei. Ilyenkor a Legfelsőbb Léleknek ezek a részei ott ragadnak a Földközeli Birodalmakban, beleragadva a saját borzalmaikba és a saját poklukba, és ennek következtében aztán valamiképpen megfeledkezik erről a dologról, amit a Földön való emberi életnek neveznek.


Vagyis óriási eltávolodás lelhető fel a Szellem, a Legfelsőbb Lélek, magának az entitásnak a többi aspektusai, és a Földön élő ember között. Milyen gyakran is láttuk és éreztük itt a mi oldalunkon ezt, amikor elkülönültség áll fenn a lélek és az ember között, mikor előfordul, hogy a lélek lényegében neheztel, vagy visszautasítja önmaga emberi megnyilvánulását, amikor hátat fordít neki – hát bizony, a lélek megteheti, hogy hátat fordít a saját emberi megnyilvánulásának – és hogy ilyenkor mit érez a Földön tartózkodó ember? Azt, hogy értéktelen, nincs szeretve, nincs rá szükség.


Miközben ti a munkátokat végzitek a Földön, a tudat váltás és fejlődés munkáját, egy ezzel párhuzamos munka zajlik a mi oldalunkon – a lelkek ébresztése és újra integrációja, hogy újra egészek legyenek – azok a lelkek, akinek voltak emberi inkarnációi, amelyek megsérültek, összetörtek, amik erőszak áldozatai lettek, akiket bebörtönöztek, akiket annyira megkínoztak, hogy még a saját lelkük sem képes rájuk nézni. Miközben végzitek a munkátokat – és ez az elsődleges, ez vezeti az utat. Tehát miközben a munkátokat végzitek – a mi oldalunkon is folyik a munka, amikor is visszavezetjük a lelkeket az emberi megnyilvánulásaikhoz. Nem pusztán az ebben az életben való emberi megnyilvánulásaikhoz, hanem azokhoz a kifejeződéseikhez is, akik el lettek temetve a Föld mélyére, azokhoz, akik ott kóborolnak a Földközeli Birodalmakban, és újra összehozzuk őket.


Sam-mel való tapasztalásaim új meglátásokat adnak számomra – és lesznek könyvek – új meglátásokkal gazdagítanak az emberi teremtés, az emberi megnyilvánulás és annak szuverenitása, és a létező Legfelsőbb Lelke közötti kapcsolatban. A tudatosítás… mindezeknek a különböző szinteknek a tudatosítása egyszerre, egy időben zajlik, és nem csak az emberen múlik. Hanem ugyanúgy a Lelken is.


És drága Shaumbra, ti vagytok a Szabványok, akik vezetitek az utat a Földön, és visszahívjátok a saját esszenciátokat, a saját lelketeket, a saját éneteket, és megengeditek, hogy az integrálódjon veletek a Földön, aki arra bátorít benneteket, hogy integrálódjatok vele a többi birodalomban, hogy újra egyesítsétek magatokat.


Az emberek időnként sírnak, imádkoznak éjjelente. Megértésért és vezettetésért imádkoznak. Egy összetört szív begyógyításáért, az emberi elméjükben meglévő zűrzavar kitisztításáért imádkoznak. És azon tűnődnek, hogy vajon miért nem hallja meg őket senki. Néha maga a Lélek. A Lélek vagy annyira agyon van kínozva a maga módján, vagy pedig hátat fordít.


Ez az Új Energia. Ti vagytok azok, akik megváltoztatjátok ezt a régi dinamikát, elhozzátok ide a Földre a szellemet és az esszenciát, és megengeditek a léleknek, hogy a tudatotokat elvigye magához a többi birodalomban. Ez az, ahol a Menny és a Föld találkozik, összeér. Ez az Új Tudatosság.


Micsoda megtiszteltetés, hogy Sam itt van. Micsoda megtiszteltetés Sam számára, hogy beinvitál engem az ő földi létezésébe. Micsoda öröm számomra, hogy itt van velem a többi birodalmakban.Többszörös jelenlét


Sam nagyon többszörösen jelenlévővé válik. Többszörösen jelenlévő – ez egy új szó. Ez azt jelenti, hogy képes vagy a pillanatban tartózkodni, mint ahogy azt ebben a pillanatban is teszed, ugyanakkor ezzel egyszerre, egy időben sok másik helyen is tartózkodni. Ez ellentmondásosnak tűnik, pedig egyáltalán nem az. Most is ezt teszitek, akár tudtok róla, akár nem. Mindössze nagyobb mesterekké fogtok ebben válni ebben az évben.


Jelenleg Sam a komputere előtt ül ébren… Cauldre most azt kérdezi, hogy Mac gépe van-e. (nevetés) Nem. Mondtam már, hogy a szülei egyetemi professzorok, és nagyon mentálisak. Tehát…(Tóbiás kuncog) Tehát Sam nagyon is ébren van. Éppen a Bíbor Kör weboldalon barangol. És ezzel egy időben érzi az én jelenlétemet is az ő emberi valóságában, valamint a saját jelenlétét az én valóságomban. Mindezeket a dolgokat egyszerre, egy időben végzi, amiben egyre nagyobb jártasságra tesz szert, és egyre inkább tudatába kerül mindezeknek a különféle szinteknek és árnyalatoknak. Ezt nevezzük többszörös jelenlétnek. Amikor megengeded magadnak, hogy több dimenzióban és valóságban tartózkodj egyszerre, egy időben.

Ahelyett, hogy ugrándoznod kellene a különféle jelenlét pontok vagy a különböző valóság szintek között, a többszörös jelenlét azt jelenti, hogy megengeded, hogy az összes különböző dimenzió vonalai – és emlékezz, hogy a dimenziók nem egymás tetején helyezkednek el, hanem egymással keverednek – tehát hogy megengeded, hogy mindezek konvergenciába kerüljenek, azaz összefussanak egymással ugyanazon a ponton. A Jelenlét Pontján.


A múltban rendkívül nehéz volt ezt megtenni. Megterhelő volt a test számára, az elme pedig képtelen volt mindezt felfogni. Tehát azon kaptad magad, hogy különféle valóságok között ugráltál, miközben egyszerre mindig csak egyre voltál képes fókuszálni. Mondjuk vagy éppen álmodoztál, vagy pedig egy projectre voltál nagyon ráfókuszálva a Földön, de nehézséget okozott mind a kettőt egyszerre tenned. Vagy az alvási periódusodban voltál, amikor is az álmaidban utazol, vagy pedig nagyon is ébren voltál, és autót vezettél. De nagyon nehéz lett volna ezt a két dolgot egyszerre megtenned.


Ebben az évben rá fogtok jönni, hogy nagyon is a tudatába kerülhettek a saját többszörös jelenléteteknek, és sok dolgot végezhettek egyszerre, egy időben. Ezek nem kell, hogy összezavarjanak téged. Nem kell, hogy kibillentsenek az egyensúlyból. Nagyon sokan most azon aggodalmaskodtok, hogy – hogy is mondjam csak – elveszítitek majd a helyeteket, az egyensúlyotokat, és belezuhantok valami hatalmas szakadékba. Amikor elengeditek, rá fogtok jönni, hogy tulajdonképpen mekkora kegyelemben is terjedtek ki. És az összes különböző valóságok konvergenciában jönnek el a te Jelenlét Pontodba. Hát ezt jelenti a többszörös jelenlét.


Sam azért csatlakozik hozzánk, mert egyre inkább a részét képezem az életének, ahogy ő is az enyémnek. És most arra kérlek téged, akár ezekben a székekben ülsz most, akár a későbbiekben olvasod el vagy hallgatod meg ezt a Shoudot, állj meg egy pillanatra! Vegyél egy mély levegőt! Hívd meg a lelkedet, az esszenciádat, hogy vegyen részt veled itt és most az életedben.


(szünet)


Ne úgy tekints az életedre, mintha egy lerobbant, koszos házat látnál! Ne ítélkezz felette! Invitáld be a lelkedet, az istenségedet tiszteletbeli vendégként! Hívd be, anélkül, hogy kifogásokat gyártanál, anélkül, hogy megjegyeznéd, hogy ezt meg azt még rendbe kell hoznod, anélkül, hogy azt mondanád, hogy előtte még ki szeretnél takarítani, anélkül, hogy elnézéseket kérnél, vagy kifogásokkal hozakodnál elő. Hívd be az esszenciádat, a lelkedet a valóságodba, hiszen most többszörösen jelenlévő vagy.


És amint a lelked arra kér téged, hogy csatlakozz hozzá, az integrált énjéhez, akkor tedd meg azt a bátor és merész lépést! Tedd meg azt a lépést, hogy csatlakozol hozzá, hogy csatlakozol saját magadhoz, a lelkedhez a többi birodalmakban, a többi dimenziókban. Ezek a többi dimenziók nem több millió mérföldnyire távol vannak ám! Mindössze egy fél lélegzetnyire. Engedd meg magadnak, hogy bízz olyan nagyon, hogy képes legyél megnyílni és csatlakozni önmagad lelkéhez, hogy kiterjedj a fizikain és a mentálon túlra, és csatlakozz hozzá.


Akkor most vegyünk erre egy mély lélegzetet!


(szünet)


A lelked igen érdeklődő, kíváncsi. Csak nem azt gondoltad, hogy csak gombokat nyomogatott, és dróton rángatott és egy előre eltervezett életet rótt ki rád? Ez egyáltalán nem így van. Szuverén vagy. Azért vagy szuverén, hogy meghozd a saját választásaidat. Azt gondoltad, hogy a lélek volt az, aki megteremti a valóságodat – jót, rosszat, vagy semlegeset. Te vagy az, aki azt megteremted. A lelked csatlakozni szeretne hozzád ebben, és azt szeretné, hogy te is csatlakozz a lelkedhez az ő utazásában. Hát ez a valódi integráció és ez az év erről fog szólni számodra – a minden szinten lezajló valódi integrációról.A harmadik vendég


Következő vendégünk… vegyünk egy mély levegőt, és igyunk egyet! Úgy látom ebben a hónapban nincs abból a buborékosból, hanem ez a fura, édes víz van helyette.


A következő vendégünk olyan, aki fontossá válik az év előrehaladtával. Ez annak a csoportnak az esszenciája, amit ti az Egyesült Nemzetek Szövetségének (ENSZ) neveztek. Ez nem azt jelenti, hogy most mindannyian itt vannak, hanem hogy van egy esszenciája. Ez egyfajta entitás, aki képviseli az ENSZ-et.


Nem számít, mit gondoltok erről a szervezetről, ez az egyik olyan ritka kulturális, politikai, földrajzi szervezetek egyike, amelyik megpróbálja képviselni, és megpróbál vezettetést nyújtani és befolyást gyakorolni a világ egészére. Ez az egyike azon ritkaságszámba menő szervezeteknek, amelyik megpróbál – na nem jár mindig sikerrel – de megpróbál békét és harmóniát hozni a Földre. Igen, tudom, hogy emberi szervezet révén ez is korrupttá válhat. Ez is beleveszhet a bürokráciába. Beleragadhat a saját pénzügyi küzdelmeibe, és cselekedhet túlontúl is emberi módokon. De itt van remény. Itt van a remény a Föld számára ebben az idei évben, és a Földnek erre szüksége lesz ebben az évben.


Tehát behívjuk most ide az ENSZ esszenciáját – az összes nemzetét. Behívjuk ide együttérzéssel és elfogadással. Behozzuk ide, hogy érezze a Shaumbra energiáját, és hogy megértse, hogy a változás először a tudatban zajlik le, majd onnan terjed ki a világba. Ezért arra kérünk most titeket Shaumbra, ennek Földnek a tudat munkásait, hogy hívjátok be az ENSZ energiáját.Az előttünk álló év


Akkor most beszéljünk 2009-ről. Ó, az emberek imádják az előrejelzéseket az év kezdetén. A probléma csak az, hogy senki nem tér vissza ezekhez az év végén! De mi meg fogjuk ezt tenni. Ti fogjátok ezt megtenni… ti.


Beszéljünk most akkor az előttünk álló év előrejelzéseiről, és ezt azzal szeretném kezdeni, hogy titeket szeretnélek erről meghallgatni. A meg vannak a magam hozzáfűznivalóim is, de előtte szeretném, ha egy páran megadnátok számunkra az idei év energiáival kapcsolatos rövid, tömör érzéseiteket – a tudatosságra vonatkozóan egy globális perspektívából szemlélve, és nem pusztán a sajátotokból. Ebbe kicsit bele fogunk menni. Éreztétek ezt mostanság. Éreztétek a változásokat. Éreztétek, ahogy az energiák változnak, bejönnek és újraépítik magukat. Az intuíciótokkal dolgoztatok.


Nem arról van itt szó, hogy tipikus jóslatokkal vagy próféciákkal álljatok elő, hanem csak azzal, hogy mi az irány? Mit tartogat ez az előttünk álló év? És szeretném, ha valaki összeírná az itt elhangzottakat, és szeretném, ha ez a lista körbejárná az internetet, és hogy mások is hozzátehessék a magukét, egy meghatározott időpontig persze. Szeretném, ha ez a lista elpostázásra kerülne és egy megszentelt, biztonságos helyen kerülne megőrzésre, amit crimsoncircle. com- nak neveznek, hogy mindannyian láthassátok egész évben, és hogy rájöjjetek és megértsétek, hogy valójában milyen bölcsek is vagytok – milyen bölcsek. Talán nem mindig tudjátok elkapni, amikor megpróbáljátok azt emberi szavak által meghatározni, de a mögötte álló energia az, ami számít.


Akkor ma egy kis játékot fogunk játszani. A játék neve: „Mi áll az emberiség és a Föld előtt?” Arra fogjuk kérni Esa drága Lindáját, hogy vigye oda a mikrofont a közönséghez, és titeket pedig arra kérünk, hogy legyetek tömörek és érezzetek ebbe bele! Ja, és van itt még valami! Néhányan érzitek ezt a sürgetést, csak nem mertek felállni. Lépjetek túl ezen! Ezt is hagyjátok magatok mögött! Mondjátok ki az igazságotokat, ahogy Linda elkezdi körbehordozni a mikrofont!


Kezdjük hát!


SHAUMBRA 1: Több globális kapcsolat.


TÓBIÁS: Jó. Még egyszer kérném, hogy a lista kerüljön megőrzésre.


LINDA: Meg van? Több globális kapcsolat. Oké.


SHAUMBRA 2: Sok potenciál megnyílása.


TÓBIÁS: Kitűnő! Sok potenciál megnyílása.


SHAUMBRA 3: Elkezdünk magunkra hallgatni mások helyett.


TÓBIÁS. Á, bizony! Magadra hallgatni mások helyett.


Érezzetek! Érezzétek az emberiséget és magát a bolygót általánosságban! Milyen dolgok fognak az idén történni?


SHAUMBRA 4: A tudat és a pénz kapcsolatának valós érzése.


TÓBIÁS: Valóban.


SHAUMBRA 5: Tiszta, és viszonylag ingyenes energia


SHAUMBRA 6: Közös munka.


SHAUMBRA 7: Úgy érzékelem, hogy most, hogy Obamával kezdődően egy szív kapcsolat alakul ki az egész világban, és érzékelek olyan politikát, ami itt, Colorádóban veszi kezdetét.


TÓBIÁS: Még kettő.


SHAUBRA 8: Azt érzékeltem, hogy a hadseregünk alternatívát talál majd a háborúra, ami sokkal inkább békének fog kinézni.


LINDA: Én lennék az egyetlen, aki úgy gondolja, hogy egy kicsit rázósabb lesz?


SHAUMBRA 9: Káosz.


TÓBIÁS: Káosz. Valóban. Tehát most… tarts velünk Linda!


LINDA: Nem probléma.


TÓBIÁS: Tehát mi hiányzik? A sok dráma. Nem hallottam sok drámáról a Shaumbrától, és ez egy jó jel.


Szeretném, ha még hárman szólnátok. Aandrah, Garret és Patricia. Ti vagytok azok, akik lényegében ezt tanulmányozzátok, szeretném, ha ti is elmondanátok és megengednétek magatoknak, hogy alaposabban kidogozzátok ezt. És tudtátok, hogy ez lesz.


AANDRAH (Norma): Igen. Érzem azokat az őszinte minőségű embereket, akik magukba szívják a saját személyes integrációjukat. Nem csak beszélnek róla, hanem fejest ugranak bele. És valóban, tényleg megengedik, hogy a szenvedély integrálódjon, és birtokba is vegyék azt.


GARRET: Hallottuk, hogy a világ tudatossága azt mondta: „Változást akarunk!” Azt hiszem, hogy mi magunk hajlandóak vagyunk arra, hogy a dolgok megváltozzanak.


TÓBIÁS: És most szóljon Patricia, aki a trendeket tanulmányozza.


LINDA: Patricia Aberdeen.


TÓBIÁS: Igen.


PATRICIA: Azt hiszem lassú javulás következik be az ingatlan piacon. Szerintem lesz egy tőzsdei rali, majd egy éles hanyatlás.


TÓBIÁS: Valóban. És végezetül Linda. (Lindának elakad a lélegzete, Tóbiás kuncog)


LINDA: Azt gondolom, hogy lesz egy valódi, igazi tudati ébredés egy olyan módon, amit látni fogunk, és ami nem csak rólunk szól, hanem arról, hogy az emberek eljutnak arra a pontra, amikor nyitottak arra, hogy máshogy csinálják a dolgokat, amikor megnyílnak valami újra. És ez… ezt látni fogjuk mindenhol magunk körül, hogy az emberek valóban elkezdenek majd megnyílni, fókuszálni valami többre. Valóban megnyílnak, és ezt mindenhol látni fogjuk, és ez tényleg lélegzetelállító és csodálatos lesz. És ez nem mindig azért történik meg, mert a dolgok könnyűek. Gyakran azért következik be, mert a dolgok valóban azt fogják kérdezni tőlünk: -„Másképpen akarod?”


TÓBIÁS: Valóban, és köszönjük mindannyiótoknak a hozzájárulásotokat és azt, hogy beleéreztetek annak az energiájába, hogy mi fog történni. És ez egyébiránt abban is segít, hogy az a valóság megteremtésre kerüljön.


Akkor most következzen a mi perspektívánk – és ezt most nagyon gondosan átnéztük. Beleérzünk az emberi tudatosság irányaiba, és szemügyre vesszük, hogy milyen trendek, milyen magasabb trendek vannak itt jelen. Nagyon nehéz dolog pontos előrejelzést felállítani, és ti, ahogy ezt nektek tudnotok kellene – mivel sokan voltatok látók elmúlt életeitekben, cigányok és varázslók voltatok, és képesek voltatok beleérezni az energiákba – de mégis rendkívül nehéz ezt pontosan meghatározni. Tehát menjünk akkor bele a magasabb szintű áttekintésbe azzal kapcsolatosan, hogy mi mit látunk, mi fog történni, majd belemegyünk egy-két részletbe is.


A Kvantumugrás több mint egy évvel ezelőtt volt, ami egy új és más energia infúziót hozott a Föld számára. Az emberek, a Föld, és a Föld tudatossága még most is azt tanulja, hogyan dolgozzon vele. Még csecsemő korban van. Az Új Energia teljesen más, mint a Régi Energia – itt most a tudat értelmében beszélünk erről, és nem az üzemanyag tekintetében. De lassan megtalálja az útját a mindennapos életbe, bár az emberek túlnyomó többsége még csak tudatában sincs ennek. Kevés ember tudja, hogy mihez kezdjen vele, hogyan működik.


Ahogy azt a múltban is említettük, a régi vibrációs energia viszonylag kiszámítható volt. Mindig is két egymással ellentétes erő dolgozott egymás ellen, és a valóság ezáltal került megteremtésre. Az Új Energia nem az egymással ellentétes erőkből áll, ebben nem található meg a súrlódás, tehát a valóság nem ugyanazon a módon kerül megteremtésre. AZ Új Energia valóban minden irányban kiterjedő egyszerre, egy időben. Éppen emiatt ezt nagyon nehéz megpróbálni az elmével megragadni, és ha egyszer valaki belenyúl az Új Energiába, és egyetlen egy alkalommal dolgozik vele, majd legközelebb megpróbálja azt lemásolni, az nem jelenik meg újra. Úgy tűnik, mintha elveszne, de egyáltalán nem erről van szó.


Az Új Energia nem a múltjának az energiáját követi. Hanem folyamatosan kiterjed új potenciálokba, amik olyan potenciálok, amelyek nem a múlt tapasztalatából erednek. Egy nagyon összetett módon azt is lehetne mondani, hogy az Új Energia teljesen másképpen működik. Nem lehet kiszámítani, megjósolhatatlannak tűnik, pedig valójában rendkívül egyszerű, amennyiben végre elengeded a vibrációs vagy Régi Energiás elvárásaidat.


És hogy ez mit jelent az emberiség tudatossága számára? Az nagyon mély szinteken változik. Láttátok ezt a saját életetekben. Láttátok ezt az elmúlt évben, 2008-ban. Olyan dolgoknak voltatok a szemtanúi a pénzügyi piacon és a politika területén, amit soha nem gondoltatok volna. A régi rendszerek teljes változása, amiről mindenki azt hitte volna, hogy ezek a változások több száz év alatt következhettek volna be, pár hét alatt lezajlottak. Persze meg volt ennek a felépülési szakasza, de maguk az események, a pénzügyi piacoknak a változása hetek alatt bekövetkezett. Ennyire gyorsan zajlanak a dolgok.


Mi áll előttünk 2009-ben? Talán nem izgalmas vagy drámai, de mindenképpen figyelemreméltó. Mi ezt az időjárás évének fogjuk nevezni – ami alatt egyaránt értjük a Föld fizikai időjárását, valamint azt is, hogy „vajon igen, vagy nem” (ez egy szójáték, mert az angol weather –időjárás, és a whether – vajon - szavak hangzása megegyezik- a ford. megjegyzése) Ennek az oka igen egyszerű. Hiszen ahogy a tudatosság változik, és az Új Energia bejövőben van, a Régi Energia pedig kifelé távozik. Magába a Földbe beragadt régi energiák változóban és távozóban vannak. A több száz, illetve több ezer és több tízezer évvel ezelőtt eltemetett testek most távozóban vannak.


Gaia, maga a bolygó, a planéta energiája és eszenciája távozóban van, és ezért a nagyszerű bolygóért való felelősséget átnyújtja az embereknek, akik ezt lakják. Nem egyetlen nap alatt fog elmenni, ez még sok-sok éven keresztül fog zajlani, de az átmenete már folyik. Jelenleg egy tisztulás van folyamatban a Föld legmélyebb szintjén, és ez hatalmas időjárási változásokban fog megnyilvánulni a Földön.A Föld időjárása


2009 a viharok éve lesz – olyan viharoké, amik felkerülnek az újságok címlapjaira és drámát fognak okozni – legyenek ezek akár földrengések, akár olyan heves és vad viharok, amilyenek mindezidáig nem kerültek feljegyzésre, olyan szélviharok, esők, villámlások – fura és szokatlan villámlással járó viharok szerte az egész világon, amik olyan mintákat mutatnak, amire korábban még soha nem akadt példa egy villámlással járó vihar képében – ezek fognak bekövetkezni szerte az egész Földön.


Lesznek, akik majd azt mondják, hogy ez a globális felmelegedés következménye. Mindenért a globális felmelegedést fogják okolni. Pánikba esnek majd és drámázni fognak. Egészen a szélsőségekig el fognak menni, csak azért mert ez egy mókás játék számukra.


Mások mindezért Istent fogják vádolni. Isten megharagudott az emberekre – mondják majd. „Ez a vég kezdete, a Föld vége, és Isten ezen a módon fejezi ki az emberek iránti nem tetszését, azért aztán természeti és időjárási erőket küld az emberekre, hogy azok felébredjenek.” És időnként több ezer, több tízezer, vagy akár több százezer ember is eltávozik egyetlen vihar, egyetlen lecsapás során.


Lesznek aztán olyanok, akik magát a Földet fogják mindezért vádolni, mondván, hogy – ők a tudományos elmével megáldottak – léteznek olyan erők a Földön és a naprendszerben, amikről korábban nem tudtak, és ezek okozzák mindezeket a szeszélyes, kiszámíthatatlan mintákat, és az is elképzelhető, hogy a Föld darabokra fog hullani.


Ebből semmi sem igaz. Ez mind dráma. Ezek drámák. Ezek vagy intellektuális vagy pedig érzelmi drámák.


Itt arról van szó, hogy a Föld tudatossága olyan mértékben változik, hogy ez hatással lesz az időjárásra. Az időjárás az emberi tudatra reagál. Ez nem azt jelenti, hogy annak mindig naposnak és kellemesnek kell lennie. (nevetés) Az időjárás tisztulást ad. Az időjárás meglátásokat hoz, valamint tudatosítást is.


A Földi időjárás egy nagyon érdekes módon a tudatosság, az energiák megosztását is elősegíti az egész világon. Talán ez volt eddig az egyetlen legfontosabb módszer arra vonatkozóan, hogy a tudatosság átkerüljön világ egyik felén lévő kultúrából a világ másik felére. A különféle tudat csomagok ezen a módon kerültek az éteri szintekről behozatalra a világ új helyeire. Ezáltal volt lehetséges, hogy ha 10. 000 évvel ezelőtt felfedeztek mondjuk valamit Kínában, akkor egy nagyon hasonló időkeretben ugyanaz a dolog felfedezésre került a világ másik felén is. Ez részben az éteren keresztül történik meg, részben pedig fizikailag. Tehát az időjárás mindig is a tudatosság szállítójaként szolgált, és ez most is így van. Ma is így van. Ez kézzelfoghatóbb.


Persze most más rendszerek és technológiák is közrejátszanak ebben, mint amilyen az Internet is. Ugyanakkor az időjárás ma is rendkívül fontos szerepet játszik a fontos üzenetek kihordásában az egész világon – és nem csak az emberek számára, hanem az állatok, a föld, és a növényi élet számára is. Ők nem annyira az internetre támaszkodnak. (kuncogva) Hanem még mindig az időjárásra.


Az időjárásnak is van szívritmusa. Egy pulzálással bír. Ha erre egy nagyon statisztikai álláspontból akartok ránézni, akkor ez nem lesz szembetűnő. De ha beleérzel magukba a felhőkbe, ha beleérzel magába a Földbe, és annak önmagával, a vízzel és a levegővel való kapcsolatába, akkor képes leszel megérezni ezt a lüktetést, és képes leszel azt is megérteni, hogy az időjárás, ez a 2009-ben lévő változékony időjárás el fogja végezni a maga tisztulását. És egy új üzenetet fog közvetíteni a növényeknek, az állatoknak, magának a Földnek és a vizeknek. És ennek ti a részét fogjátok képezni. Azt fogjátok érezni, hogy nagyon, de nagyon szorosan kapcsolódtok az időjáráshoz.


Ne engedjétek, hogy ez félelmet ébresszen bennetek! Nehogy azt gondoljátok, hogy a ti belső haragotok és nyugtalanságotok, zűrzavarotok fejeződik ki egy vihar által. Engedd meg magadnak, hogy beleérezz az időjárásba, úgy, ahogy azt korábban még soha nem tetted, hiszen ez az új tudatosság hordozója a Föld mély rétegei és szintjei számára ebben az évben.


Az időjárással lesznek tele az újságok szalagcímei, különösen az első negyedévet követően. Ez zavarba hozza majd a tudósokat és azokat, akik az időjárási mintákat tanulmányozzák, és azon fognak majd tűnődni, hogy a mágneses pólusokban végbemenő váltások, valamint a Föld mágneses vonzása miért váltakozik ilyen nagyon kiszámíthatatlan alapon. A mágneses pólusok váltása is bekövetkezik, továbbá a Föld gravitációs ereje – illetve annak hiánya - is meg fog változni ebben az évben, és ez szélsőséges, kiszámíthatatlan lesz. Nem egy szép, sima szimmetrikus mintát fog követni. Ez a Föld minden egyes szegletében változni fog, és a Föld minden egyes biológiai aspektusa is érezni fogja ezt, de a legtöbben nem fogják érteni, hogy mi történik.


Sokan érzelmileg drámázni fognak, és nem fogják tudni, hogy vajon mi fog történni. Azt fogják mondani, hogy ez egy emlékeztető magától a Földtől arra vonatkozóan, hogy a Föld hatalmasabb az embernél, és mivel az emberek tönkretették a Földet, most már eljött az ideje, hogy megbecsüljék és tiszteljék azt. Bizonyos értelemben igen – mindig becsüljétek meg és tiszteljétek a Földet. De ne féljetek tőle! A részetek. Az időjárás fontos váltásokat hoz el az eonok óta beragadt, de már távozni óhajtó energiák elengedéséhez.


A legtöbben közületek már visszanyertétek a föld mélyére eltemetett energiáitokat, a halott múltjaitokat. Most pedig entitások egyéb aspektusai gyűjtik újra össze magukat.


Lesznek fajok, akik végérvényesen elhagyják a Földet. Távoznak, hogy az új fajok kifejlődhessenek és bejöhessenek annak érdekében, hogy az emberi faj fejlődhessen és változhasson. Mindez drága Shaumbra egy hatalmas, óriási áldás.


Lesznek olyan időszakok, amikor majd szidni fogtok engem, amikor ott fogtok meglapulni az ágyatok alatt, amikor a pincétekben fogtok elbújni, vagy kint ragadtok a préri közepén egy vihar kellős közepén, amikor a repülőjárataitokat napokon és napokon és napokon át a végtelenségig törlik majd. Sajnálom. (nevetés) Engem fogtok átkozni, amikor a hó már a fejeteket is ellepi, és nem tudtok alóla kiszabadulni, vagy amikor az állandó, szűnni nem akaró dörgés és villámlás csak nem akar véget érni.


De emlékezzetek, emlékezzetek, hogy miről beszéltünk ma itt. Az időjárás tudatosság, és ez most változóban van. Az időjárás az emberiséget szolgálja. Az időjárás tökéletes módon lehetővé teszi, hogy ez az egyszerű dolog bekövetkezzen, ahol is az energia a megoldást, az átalakulást, a megújulást keresi. És ez az, ami történni fog ebben az évben.Az élelem ellátásra vonatkozó hatások


A nem drámai rész, az a rész, ami nem kelti fel azonnal az újságok figyelmét az lesz, hogy a globális időjárásban bekövetkező változás élelem hiányt fog okozni legalább az elkövetkezendő néhány évben. Az eddig megbízható élelem termelésére alkalmas termőföldek többé nem lesznek alkalmasak a termelésre. A Föld felszíne alatt mélyen elterülő víztárolók ki fognak száradni vagy mérgezővé válnak a növények számára. Azok a helyek, ahol eddig a mérsékelt időjárás volt a jellemző, elkezdenek egy keményebb, ridegebb klímát megtapasztalni – túl hideget, túl meleget – és a növények pedig, ha egyszer áttörnek a talajon és kibújnak a felszínre, nem lesznek olyan erősek, már ha egyáltalán kinőnek. Ez élelem hiányt fog okozni a Földön.


Ez nem jelenik meg rögtön az újságok címlapjain, ellentétben a tőzsdei összeomlással vagy egy jó kis háborúval. Ez egy enyhe és csendes hírként jelenik majd meg. De azt akarom, hogy ezt tudatosítsátok. Azt akarom, hogy mindannyian tudatosítsátok az időjárást. Lépjetek túl a címlapokon megjelenő szalagcímeken, és ássatok mélyre benne. Azt is nagyon szívesen venném, hogy egy csoport Shaumbra a világ különböző országaiból összejönne, és időjárás jelentést adnának, ezzel is segítve a többi Shaumbrának megérteni, hogy mi is folyik. Nem a dráma, hanem a megértés helyéről.


Tehát ahogy az élelem hiány fellép, nyilvánvalóan ez egy egészen más típusú energiát állít fel. Jelenleg az országaitok az üzlettel, a pénzügyi dolgokkal és a politikai ügyekkel, valamint a háborúkkal vannak elfoglalva. Mind az üzlettel vannak elfoglalva. Mind azzal vannak elfoglalva, hogy mentsék a gazdaságot. És pont akkor, amikor a legkeményebben próbálkoznak azzal, hogy a dolgokat összehozzák, akkor kopogtat majd a rossz hír az ajtajukon. –„Kifogyunk az élelemből.”


Káosz vagy áldás? Katasztrófa vagy mindössze egy változás? Melyikben akarsz hinni? Melyikben akarsz élni?


Shaumbra, ez mind nagyon is természetesen következik be. Még akkor is, amikor csoportok – egész ember csoportok – távoznak el a Földről egyszerre, egy időben, e mögött is valamilyen szinten egy választás áll. Ezeknek a csoportoknak a némelyike olyan erősen kötődik a saját kultúrájához, vagy az ősi és kulturális karmájához, hogy többé már nem képesek ezen a módon a Földön maradni. Tehát egy bizonyos szinten hozzájárulásukat adták egy tömeges kivonuláshoz.


Néhány állat és növény faj tisztában van vele, hogy többé már nincs szükség arra, hogy a régi úton szolgálják az embereket és a Földet, ezért eltávoznak. Minden egyes exodus alkalmával az egy lehetőség és egy nyitás az új generáció, a következő ciklus és fejlődés bejövetelére – és pontosan ez történik most a Földön.


Nem az idegenek azok, akik manipulálják a Földet. Nem a kormányok töltik fel a felhőket. A kormány tesz ostoba dolgokat (nevetés), de az ostobaság nem képes túl messzire jutni, mert úgyis megbukik. Ezeket a dolgokat, amik az időjárással történnek, nem a hegyek gyomrában élő emberek manipulálják, mivel a hegyek gyomrában élő emberek már régen eltávoztak. Már nem kellett, hogy tovább itt legyenek energia őrzőként a Föld számára.


Figyeljétek az időjárást! Figyeljétek az élelem termelésben lezajló változásokat. Figyeljétek, hogy a krízis hogyan készülődik néhányak számára, továbbá hogy a káosz és a világvége forgatókönyvek, meg az összeesküvés elméletek és a többi más dolog… és drága Shaumbra, arra kérünk titeket, hogy értsétek meg, hogy ez egy újraelosztás. Ez egy változás, és ez helyénvaló.Új Potenciálok


Az időjárás minták intenzívek lesznek, különösen az év második felében, ami átmegy a következő évbe is. Ahogy már említettük, ez változást fog okozni az élelmiszer mintákban is. De lássatok csodát, a ragyogóak és tudatosak, azok, akik megértik, hogy mi zajlik itt valójában, azok bele fognak nyúlni a Földön élő spirituális létezők energiáiba, olyanokéba, mint amilyenek ti vagytok. És ez az, amikor a valódi munka kezdetét veszi, és a valódi találmányok és teremtések, valamint az új technológiák megjelennek majd.


Jelenleg is léteznek technológiák az élelmiszer termelésre, de nem tudnak kijönni a laboratóriumokból tőke vagy érdeklődés hiányában. Léteznek most is olyan technológiák, amelyek nagyon is készen állnak arra, hogy megjelenjenek. De ez nem történik meg, mert ezek a technológiák a tiszta és nagyon olcsó üzemanyaggal működnek, ahogy ezt David is említette. Készen állnak a megjelenésre, de hiányzik hozzá a tőke vagy az érdeklődés, vagy egyszerűen csak mindenhol zárt ajtókba ütköznek. Ezek a dolgok készen állnak. Jelenleg is léteznek olyan technológiák, drága Shaumbra, ami bámulatba ejtene titeket a gyógyítás tekintetében, amik már kifejlesztésre kerültek. Mindössze egy kis finomításra és tőkére van szükségük. És itt jöttök ti a képbe. Ez az, ahol a tudatosság szerepet kap.


Ez nem annak az időszaka, hogy belemenj a drámába, az összeesküvés elméletekbe, a világvége forgatókönyvekbe. Annak van itt az ideje, hogy ezen felülemelkedjetek, hogy használatba vegyétek a kreatív energiátokat, a teremtői energiáitokat, hogy segítsetek mindezeket megjeleníteni. És mindannyiótoknak csak annyit kell tennetek, hogy megtartjátok a reményt és a látomást, a tudatosságot és a megértést, hogy többszörösen jelen legyetek, és ebben a pillanatban tartózkodjatok. Ne hagyjátok el a testeteket, ne hagyjátok el ezt a valóságot, hogy valahol máshol elrejtőzzetek, ne tegyetek úgy, mintha mindez nem is történne éppen, hanem értések meg, hogy ez egy Új Korszak! A dolgok igenis megváltoznak!


Vegyetek egy mély lélegzetet Shaumbra!


(szünet)


Ez nem a balsorsról és a végzetről szól, ez egy változás. Lesznek olyan napok, amikor erre nehéz lesz emlékeznetek. Lesznek olyan napok, amikor belezuhantok a drámába a többi emberrel együtt, és azon fogtok tűnődni, hogy mi történik. Amikor ez bekövetkezik, vegyetek egy mély levegőt, és emlékezzetek…emlékezzetek arra, hogy érezzetek bele abba a viharba.Személyes jelentőség a Shaumbrák számára


Hogy mit jelent ez neked személyesen? A következő kérdésetek az: „Mit kellene a Shaumbrának tennie ebben az évben?” Á, fantasztikus. Annak ellenére, hogy milyen sok vihar lesz mindenhol a Földön, annak ellenére, hogy a Föld szét fogja hasítani magát és kiokádja magát ebben az évben – ami szükséges számára – ezért ezt úgy határoznánk meg, hogy – és ezt most aláhúznám, hogy nem a sokaság számára – hanem a Shaumbrák és azok számára, akik integrálták a spirituális bölcsességüket az emberi létezésükkel – tehát azok számára ez a lehetőségek éve lesz.


Több lehetőséged lesz az üzleted elindítására, hogy végezd a magad módján a gyógyításodat, több lehetőséged adódik arra, hogy tanítsd azt, amit meg tudsz osztani, több alkalmad lesz arra, hogy Szabvány légy a többiek számára, hogy világítótorony légy mindazok számára, akik nyugtalanok. Több alkalmad lesz arra, hogy elhozd az álmaidat a földre, hogy itt megtestesítsd azokat, és élvezettel megéld őket. Sokkal több alkalmad nyílik rá, mint eddig bármikor is, hogy behívd az esszenciádat, az isteniségedet, a Valódi, Igaz Énedet, hogy az csatlakozzon hozzád ebben a Földi életnek nevezett megtapasztalásban.


Több lehetőséged nyílik a bőségre az életedben. Ne a másik útra nézz ebben az évben, ne úgy tedd, ahogy eddig mindig is tetted. Azok a tanítok, akik előttetek jártak, és beszéltek nektek a bőségről, beszéltek nektek arról, hogy mit tegyetek, beszéltek arról, hogy igen, ez némi kockázatot foglal magában, ugyanakkor mégis olyan nagyon gyümölcsöző. Amennyiben problémáid vannak a bőséggel, többé ne akarj elfutni, elmenekülni előle. Hagyd abba ezt a játszmázást! Figyelj oda arra, hogy mit mondanak ezek neked ebben az évben! Magadra figyelj az idén! Az éned már belefáradt a szenvedésbe, belefáradt abba, hogy alig bírod kifizetni a számláidat! Ez egy régi játszma.


Ez az év a lehetőségek éve, de erre most azt mondod: -„Igen, de a világ többi része keresztül fog menni mindezeken a küzdelmeken, te pedig Tóbiás most azt mondod nekünk, hogy élelemből is hiány lesz.” Én nem azt mondtam, hogy hiány lesz. Nem ezt mondtam. A termelés meg fog változni, és a technológiák már meg vannak ehhez az új típusú termeléshez, olyanok, amiket még soha nem látott a Föld, de vannak olyanok, akik más emberekkel el fogják majd hitetni, hogy hiány van. Ne essetek bele ebbe a csapdába! Egy változás van az élelem termelésben.


Ne menjetek bele ebbe a dologba azzal, hogy ezt mondjátok: -„De hiszen a világ egy hatalmas kihívás előtt áll. Hogy mondhatsz nekem ilyet, hogy az idén több bőségben lesz részem?” Azért, mert miközben a világ többi része, az emberiség túlnyomó hányada a vihart fogja látni, neked lehetőséged nyílik meglátni a szivárványt!


És a szivárványban… drága barátaim, nem túl sok ember fog erre nézni, mert ők a régi szivárványt és a régi arany cserepet fogják keresni a szivárvány végén – még akkor is, ha abba az irányba emelik a tekintetüket. De a vihar úgyis eltereli a figyelmüket. A lehetőség adott. Mindig is adott volt. Egy kissé más külsőt fog ölteni, mint a múltban. A szivárvány egész más árnyalatokban fog pompázni, és egy más módon képez hidat és horgonyozza le magát, mint eddig bármikor is. És igen, a szivárvány metaforája sok alkalommal meg fog előttetek jelenni ebben az évben a szó szoros értelmében.


Mi ezt úgy szoktuk megfogalmazni, hogy miközben a világ túlnyomó része valahová másfelé tekint, rengeteg lehetőség bukkan most fel – hiteles, valódi alkalmak, olyanok, amik nem vesznek el másoktól, amik nem spekulatívak abban az értelemben, hogy elvesznek valahonnan, vagy hogy mesterségesen manipulálnak valaki más költségére – nagyon sok alkalmatok lesz a kiugrásotokra. Ne hagyjátok ki, ne szalasszátok el ezt az évet!


Soha többet nem lesz ilyen hatalmas lehetőségük azoknak, akik spirituális hajlamúak, mint ebben az évben. A lehetőségek nem lesznek ugyanilyenek 2010-ben vagy 2011-ben, 2012-ben pedig határozottan nem. Ha 2012-re vársz, akkor egyre csak várni fogsz. 2012 után jön majd 2020 – ha élni akarsz ilyen sokáig (Tóbiás kuncog), ha egyre csak vársz. Ez a lehetőségek éve a Shaumbra számára.


Ha ezen gondolkoztok már egy ideje, ha beleéreztetek már ebbe, ha éreztétek a sürgetést és a hajlandóságot, akkor tegyétek meg az idén! Tegyétek meg az idén Shaumbra! El fogtok képedni azon, hogy milyen elérhetőek a források! Most neked is fel kell emelned az ujjadat és a kezedet. Egy kicsit magadat is bele kell ebbe helyezned! Nem teheted meg, hogy csak ülsz, és meg se moccansz. Ez egy olyan típusú energia, ami részvételt kíván tőled akkor, amikor megteremtesz valamit. De tedd meg ebben az évben!


Tisztaság, Öröm és Választás


Van még egy dolog. A múltban a tudatosság miatt nehéz lett volna meglátni azt a sok különböző világot és valóságot, amelyek egyetlen valóságon belül léteznek. Más szavakkal, mindent beborított egyfajta homályos ködös áramlat. Nagyon nehéz volt megkülönböztetni a tudat különböző szintjeit. Ezek mintha mind egybemosódtak volna – nem csak számodra, hanem általában az egész világ számára. Te és sokan mások a világban, de különösen te egy új tisztasággal fogsz látni. Ez nem fog mindent elhomályosítani – és itt most általános értelemben beszélünk az emberi tudatosságról.


Meg fogod látni, hogy világok léteznek a világokon belül, és valóságok léteznek a valóságokon belül. Észre fogod venni, hogy ez többé már nem csak egy lapos, sík háromdimenziós élet. Hanem multidimenzionális. Látni fogod, hogy az emberiség milyen sok különböző részre osztódik, nem csak földrajzi, de kulturális, hitrendszeri és vallási értelemben is. Tisztasággal fogod meglátni mindezeket a különbözőségeket, úgy, ahogy ezt eddig még soha nem láttad. Ez az egész többé már nem fog összemosódni.


Ez egy fontos tényező sok különféle ok miatt, mert meg fogod látni, hogy a valóság milyen sokrétű, változatos. Az nem egysíkú. Nagyon sokféle. A második és a legfontosabb dolog ebben az, hogy megválaszthatod, hogy melyikben akarsz élni és tapasztalni.


Amikor az anyamadár reggel felébred… Imádom a madarakat. Szent Ferenc és én –igazi madár rajongók vagyunk.


Amikor egy anyamadár reggel felkel, még mielőtt a nap felkelt volna, hihetetlen módon várja az aznap örömét! Még csak azt sem várja meg, hogy a nap felkeljen. Ahogy felkel, azonnal énekelni kezd! Egyáltalán nem aggodalmaskodik azon, hogy az ételt, a rovart vagy a kukacot honnan fogja előteremteni. Hanem azonnal elkezdi elénekelni a nap örömeit – énekel, s közben a fészekre néz, ahol a fiókái pihegnek, és csak énekel arról, hogy milyen örömteli és élvezetes is az élet velük. Egyáltalán nem aggódik azokon a dolgokon, amiket aznap meg kell tennie.


Kitárja a szárnyait, és még mielőtt a fiókák felkelnének, kirepül a fészekből. Felszáll a tudat áramlatára és a szél hátára, ami elhozza számára az ételt, a reggelit fiókái és saját maga számára. És az egyszerűen csak ott terem. És vannak olyan napok, amikor az nem terem csak úgy ott, de attól ő még továbbra is ugyanolyan csodálatosan énekel, hiszen az anyamadár számára már maga az élet megtapasztalása, az, hogy kitárhatja a szárnyait és repülhet a Földön, már önmagában is elegendő öröm, még akkor is, ha a következő pillanatban el is kell innen mennie.


Általában visszatér a fészkéhez étellel a csőrében a fiókái számára, és egész álló nap egyre csak énekel egészen az éjszakába nyúlóan. Hát ilyen egy madár élete. Nem fél. A madár az intuíciójával dolgozik, valamint az ő madár tudatával, a Föld tudatával, és ez ellátja mindazzal, amire csak szüksége van.


Amikor reggel felébredsz – amikor a többi ember felébred – az első dolog, amit tesznek az, hogy félnek, rettegnek. Mielőtt kikászálódnának az ágyukból, mielőtt magukba szívnák azt a legelső mély és tudatos lélegzetet, rettegnek az előttük álló naptól. Félnek attól, hogy mi éri őket aznap, rettegnek a számláiktól, a munkájuktól és a párkapcsolatuktól. Rettegnek és félnek az egészségüktől. Ahelyett, hogy egy dallal és egy lélegzettel kelnének fel, ők úgy kelnek fel, hogy végig küzdik az egész napjukat. És ennek nem kellene így lennie.


Megválaszthatod, hogy melyik világban kívánsz élni! Abban a világban, ahol a viharok szét fogják tépni a Földet, és megtizedelik a termést? Ó, amikor a termés elkezd majd változni, az be fog hozni egy új típusú rovart vagy parazitát. Újfajta növényi betegségeket hoz majd be. Ez borzalmasnak tűnhet – ha úgy döntesz, hogy abban a világban szándékozol élni.


Vagy amikor reggel felébredsz, vegyél egy mély lélegzetet! Énekeld el az öröm dalát, hogy itt lehetsz fizikai testben a Földön. Énekeld el az élet dalát még akkor is, ha az élet még ugyanaznap később véget is kell, hogy érjen! Ez nem számít! Ez a Földi létezés, az itteni élet megtapasztalása volt. Énekeld el a fizikai test örömének a dalát, ami által érezheted a Földet és az életet! Énekeld el a kapcsolatok dalát, a jót és a rosszat, hiszen mindegyik adott neked valamit.


Tehát kivétel nélkül mindannyiótoknak azt a kérdést teszem fel: Melyik világban kívánsz élni? A káosz, a dráma és a viharok világában? Vagy azt választod, hogy a bőség, a lehetőségek és az öröm világában kívánsz élni, attól függetlenül, hogy milyen viharok tombolnak körülötted? Melyik világot választod?


Itt most egy nagyon fontos dologra hívnám fel a figyelmet! Én nem a pozitív gondolkodásról beszélek itt! Nem arról, hogy arra erőltesd magad, hogy gondolkodj pozitívan. Ez nem működik, mert nem őszinte és nem hiteles. Én arról beszélek itt, hogy hozz egy tudatos választást – arról, hogy melyik világban kívánsz élni.


Képes vagy arra, hogy mielőtt reggel kikelnél az ágyadból veszel egy mély lélegzetet, és örülsz az előtted álló napnak, bármit is tartogasson az számodra? Képes vagy egy dalt dúdolni magadnak? Képes vagy megnyílni és kapcsolatba lépni az angyali létezőkel akik mind ott vannak körülötted? Tudsz-e annyira örülni az életednek, hogy feladod a küzdelmet, és beengeded az életedbe a bőséget? Képes vagy behozni az álmaidat a valóságodba, képes vagy behozni a lelkedet az életedbe? Meg tudod azt engedni magadnak, hogy te is a részévé válj a lelkednek?


Mit választasz, melyik világban szándékozol élni ebben az évben?


És ez így van.


(Fordította: Telegdi Ildikó)

Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó
A Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontaktoldalt a www.crimsoncircle.com oldalon.