TÓBIÁS ANYAGOK

VISSZATÉRÉS SOROZAT:


6. SHOUD: „Világméretű időjárás” – Tóbiás közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában


Kérdések és válaszok

Elhangzott a Bíbor Körben,

2009. január 3-án


www.crimsoncircle.comÉs ez így van, drága Shaumbra, hogy elérkezett a kérdések és válaszok ideje. Még rengeteg dologról szerettem volna beszélni veletek, de látjuk, hogy nagyon sok kérdés van a mai napra, ezért a legközelebbi alkalomra tartogatom a mondandómat.


Lenne azért egy javaslatom. Ahogy ezt már említettem, ez az év óriási lehetőségeket tartogat mindannyiótok számára, Ezért is mondtam a Shoud legelején, hogy hagyd most már magad mögött azt, ami már nem szolgál téged. Azt a kampót, azt a béklyót és láncot – hagyd magad mögött annak érdekében, hogy felfedezhesd a lehetőséget! Ki tudja, talán énekórákat a Shaumbrák számára! (nevetés)


És ezzel kezdődjenek hát a kérdések!


LINDA: Oké, akkor ezt a kérdést most felolvasom, mert számomra se füle, se farka. Tehát rád bízom.


KÉRDÉS SHAUMBRA 1: (Linda olvassa az internetről): Tóbiás, mi a helyzet az AIDS és a fogamzásgátlás kapcsán? Az óvszerek nem feleslegesek az Új Energiában?


TÓBIÁS: (mosolyogva): Milyen vicces, Sam is pont ugyanezt kérdezte tőlem. (nevetés) Nagyon kíváncsi erre a dologra! Az AIDS – az AIDS járvány – annak a szexuális energia egyensúlytalanságnak az eredménye, amiről a Szexuális Energia Iskolában beszélünk. (Tóbiás Szexuális Energia Iskolájáról több információért látogasd meg a www.crimsoncircle.com weboldalt) Az egyensúlytalanságok betegségeket teremtenek, amik pedig az AIDS-hez hasonló dolgokban öltenek testet.


Namost, amennyiben te teljes mértékben integráltad magad, akkor nem fogsz magadhoz vonzani olyan személyt, aki az AIDS vírus hordozója, ezért aztán nincs is szükséged egy óvszer védelmére. De vess egy pillantást magadra! Egyensúlyban vagy? Egész vagy? Elsősorban önmagadba vagy szerelmes? Vagy pedig a szexet mindössze az élvezet egy módjaként használod – amiben nincs semmi rossz – vagy pedig arra használod a szexet, hogy energetikailag táplálkozzatok egymásból? A választás egyedül a tiéd, de elméletileg, abszolút nincs szükség óvszerre amikor… akkor nem fogsz olyan típusú partnert magadhoz vonzani, amikor önmagad egyensúlyának a helyén tartózkodsz. Köszönöm.


LINDA: Oké. Nem vagyok benne biztos, hogy nekem ez tetszik. (nevetés)


KÉRDÉS SHAUMBRA 2: (egy nő áll a mikrofonnál) Szia Tóbiás! Kérdésem a bőséggel kapcsolatos…


TÓBIÁS: Valóban.


SHAUMBRA 2: …és két részből áll. Az első az lenne, hogy Shaumbra barátaimmal csináltunk egy befektetést, de a dolgok az utóbbi pár hónapban megváltoztak. Befektetés nem áramlik úgy, mint eddig, és sok zűrzavar, káosz és kiszámíthatatlanság ütötte fel a fejét. Kérdésem második része pedig az, hogy…


TÓBIÁS: Nézzük meg ezt először!


SHAUMBRA 2: Rendben.


TÓBIÁS: És most egy nagyon jó dolgot hoztál fel, nem csak a saját személyes körülményeidet illetően, hanem azért, mert sok Shaumbra tűnődik a befektetésein. Létezik egy Új Energiás befektetés. Ez az, amikor kihelyezel egy befektetést, ami kapcsán jó érzéseid vannak, ahol érzed, hogy abban őszinte, igaz minőségek találhatóak, amelyek kapcsolódnak hozzád, és ezért ebbe belefektetsz.


Az Új Energiában mókásak a befektetések, mert nem mindig ugyanarról a helyről térülnek majd meg, ahova befektettél. Hm. Mert ez az áramlásról szól. A szándékodról szól. És ez az általad meglépett befektetetés, abszolút elveszett már – ne is számítsd arra, hogy megtérül – abból a forrásból, ahova belehelyezted. Egy másik forrásból, valahonnan máshonnan fog majd megtérülni, és rendelkezik azzal a potenciállal, hogy sokkal nagyszerűbben térjen vissza hozzád potenciálisan, amennyiben elengeded az ezzel kapcsolatos félelmeidet és önostorozásodat, önmagad kínzását – „Mi az istent tettél azzal a befektetéssel?” – hisz ezzel már újra áldozattá is váltál. Tehát engedd el azt a befektetést! Kihelyezted az energiádat! Annak nem kell ugyanazon a portálon keresztül visszatérnie, amibe belehelyezted. Figyeld, ahogy a bőség nagyon érdekes és ismeretlen forrásokból jön el hozzád!


És drága Shaumbra, ez mindegyikőtökre vonatkozik. Amennyiben az gondoljátok, hogyha befektetitek a pénzeteket egy bizonyos helyre, és annak kapcsán egy bizonyos megtérülésre számítotok, akkor az a helyzet, hogy nem az Új Energiával dolgoztok.


SHAUMBRA 2: Tehát hogy egyértelmű és tiszta legyen, most azt akarod ezzel mondani, hogy elveszítettük a pénzünket? (nevetés)


TÓBIÁS: Hát nem voltam elég világos és egyértelmű? (Tóbiás nevet)


SHAUMBRA 2: És akkor ez most honnan fog megtérülni? (még több nevetés)


LINDA: Lélegezz!


TÓBIÁS: Hát ez egyelőre nem fog megtérülni, mert még mindig ragaszkodsz hozzá. Amikor a shoud elején megemlítettem, hogy hagyj valamit magad mögött, amikor innen elmész - hát ez most egy kitűnő dolog lenne számodra, ha itt hagynád ezt – ez nehéz, mert ez volt az életed, ugyanakkor ez a Régi Energiás életed volt. Tehát hagyd ezt magad mögött! Már régen tovatűnt! Valahová máshová távozott! (Tóbiás mosolyog) Már rég eltűnt!


SHAUMBRA 2: Rendben.


TÓBIÁS: De most, most, Szabványként, Tanítóként magadba szívhatod azt a mély lélegzetet! Az még most is valahol kint van! Valahol köröz, de nem ugyanazon a portálon keresztül fog visszatérni. Ott van kint. Engedd szabadon! Engedd annyira szabadon, akár egy forró levegővel felfújt léggömböt – hogy hadd szárnyaljon tovább, és találhasson egy magasabb szintet, egy bőségesebb, kiterjedtebb szintet, és onnan térhessen vissza hozzád. Amennyiben elvárásaid vannak az idő, a hely és az összeg kapcsán, akkor újra csak a régi játékot játszod. Engedd azt el! Az energia energia. Ott van kint. A tiéd. Ez a te szíved. A te lelked. A kemény munkád. Engedd el, és csak figyelj, hogyan tér majd vissza hozzád csodálatos utakon-módokon.


Az emberek – különösen a Shaumbrák hajlamosak beleesni abba a csapdába, hogy azt gondolják, hogy annak egy meghatározott végeredménye kell, hogy legyen, vagy hogy állandóan emiatt kell aggodalmaskodniuk. Ezért aztán az a dolog nem tud áthaladni az éterikus rendszeren, és aztán meg képtelen keresztül jönni a pénzügyi rendszeren, hogy visszatérhessen hozzád. Érted? Ez ott van kint. Engedd el!


SHAUMBRA 2: Rendben. Ez elvezet a bőség második részéhez. Azt választottam, hogy egy nagy végkielégítéssel otthagyom az állásomat, mert az csak… szóval ez teljesen világos, hogy ott kell, hogy hagyjam. De nem tudom, hogy ugorjak ki onnan…


TÓBIÁS: Már hogyne tudnád! Becsukod a szemed, és egyszerűen megteszed! (nevetés)


SHAUMBRA 2: …oké, könnyedén de, tudod, kell, hogy valamennyi pénzem legyen, és azt reméltem, hogy majd az a befektetett pénz ott lesz, hogy támogasson minket-


TÓBIÁS: Ostoba, ostoba emberek – mondaná most Kuthumi. (nevetés) Meg akarod lovagolni a befektetésed vörös kárpitját, de az Új Energia nem így működik. Jut eszembe, nehogy azt hidd, hogy ez egyedül csak rád vonatkozik. A legtöbb Shaumbrát képviseled most. Azt mondod: -„Meg van a biztonságom a Régi Energiás munkában, életemben” – amiről te is tudod, hogy nem tesz téged boldoggá. Ez aztán más dolgokat is okoz számodra. Erre azt mondod: - „De mielőtt megtenném azt az ugrást, tudni akarom, hogy milyen mély is az a szakadék, milyen távol van a másik vége, és hogy mi is vár rám ott a másik oldalán.”


SHAUMBRA 2: Pontosan.


TÓBIÁS: Nos, ez nem vicces! (Tóbiás nevet)


SHAUMBRA 2: De ijesztő megtenni azt az ugrást!


TÓBIÁS: Szeretném, ha egy pillantást vetnél az első sorban ülő két emberre – Aandrah-ra és On-ra. (Norma és Garret) Szeretném, ha egy pillantást vetnél Cauldre-re és Lindára, valamint azokra, akik itt ülnek ebben a teremben, és megugrották azt az ugrást, bár időnként sok küzdelem és visítás árán. De mégis elugrottak. És a saját tapasztalatukból megmondják majd neked, hogy igen, az ijesztő volt, és felüdítő volt. A minden vagy semmi volt! De ez annyira felszabadító! És hányszor mondtam már neked – sokszor szoktunk beszélgetni – hányszor mondtam már neked, hogy az Új Energiában előbb vagy utóbb abba kell, hogy hagyd, hogy másnak dolgozol, 9-5-ig, vagy hogy is éneklik ezt abban a dalban. (Tóbiás jót derül a saját viccén)


Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy ezt azonnal meg kell lépned – ezt most minden Shaumbrának mondom – hanem azt, hogy előbb vagy utóbb ki kell lépnetek a Régi Energiából, és meg kell találnotok a saját utatokat. Szóval a szakadék lehet, hogy egy mérföldnyi. Lehet, hogy fél méteres. Nem tudjuk. Sőt, valójában, ez nem is igazán érdekel minket. (nevetés)


SHAUMBRA 2: De engem igenis érdekel!


TÓBIÁS: Tudod azért nem érdekel, mert vannak szárnyaid! Mindössze elfeledkeztél róluk! Tudsz repülni! Nem kell továbbra is gyalogosan próbálkoznod, vagy emberi léptékkel ugranod! Tudsz repülni! Tehát vegyél egy mély lélegzetet, és a világ összes Shaumbrájával egyetemben, tárjátok ki a szárnyaitokat! Hadd nyíljanak szét – a ti metaforikus szárnyaitok, a spirituális szárnyaitok, azok a szárnyaitok, amelyek új helyekre röpítenek el titeket! A szárnyak – egy madár szárnyaihoz hasonlatosak – amiről az előbb beszéltem is – hisz egy madár nem aggodalmaskodik azon, hogy mennyi kukac él pontosan a Földön, és azok pontosan földrajzilag hol találhatóak, egyszerűen csak tudja, hogy azok ott lesznek. Akkor hát tárd ki a szárnyaidat és egyre csak lélegezz!


SHAUMBRA 2: Köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm. És köszönöm, hogy az összes Shaumbra nevében beszéltél.


KÉRDÉS SHAUMBRA 3: (Linda olvassa az internetről): Jó magam tíz éve vegetáriánus vagyok, és nagyon szeretnék már hallani erről valamit tőled is. Tudom, hogy végül mindannyian vegetáriánusok leszünk, de akkor miért nem akartok beszélni nekünk erről a témáról? Azt gondolom itt az ideje, hogy beszéljetek ezekről a dolgokról. És mi a helyzet az állatok jogaival?


TÓBIÁS: Most… á, nos igen, Sam rendkívül évezi a sok húst és a hamburgert, és sajnálatos módon a disznóhúst is, amiről egyszerűen képtelen vagyok őt lebeszélni… ez most egy zsidó vicc. (Tóbiás és a közönség nevet) Szóval tudom, hogy Saint-Germain sokkal többet fog erről értekezni július után, amikor majd ő lesz itt. Ő sokkal inkább – hogy is fogalmazzam – étrend orientáltabb, mint én magam, és természetesen sokkal jobb formában is van.


De hadd mondjak annyit, hogy a Földön élő minden állat szolgálatban van itt… szolgálatban vannak. Az angyali/emberi birodalom a legnagyszerűbb. Minden egyes állat – minden csirke, tehén, minden szarvas szolgálni van itt így vagy úgy. Odaadják magukat, hogy ezen a módon táplálhassák a Földet, és jelen pillanatban ők jelentik a fehérje forrást a Földön. Ez valóban változni fog, de ez nem vallási és nem spirituális dolog. A test fog megváltozni, és másképpen fogja majd behozni és hasznosítani a fehérjét és a tápanyagokat és a többi dolgot is. De ez nem azt jelenti, hogy meg kellene magad győznöd a vegetáriánus életről. A szó szoros értelmében vannak olyan időszakok, amikor a testednek szüksége van a húsra. Nem minden nap, és nem óriási adagokban, de szüksége van rá jelenleg a benne lévő genetikai kódolás miatt.


Egyszerűen kérdezd meg a testedet! Mit szeretne? Vannak olyan napok, amikor csak könnyűt kíván, vagy esetleg csak vizet és semmi mást. Aztán vannak olyan napok is, amikor szüksége van és kíván némi húst. Valóban, azt helyesen mondod, hogy előbb vagy utóbb a megvilágosodott ember nem fog húst enni, mert nincs szüksége arra a nehézségre. De ez nem azok miatt a szerencsétlen állatok miatt van. Becsüljétek az állatokat, akár míg növekednek, akár a mészárszéken vannak, akár pedig a tányérodon előtted. Becsüljétek meg őket. Ez jelenti annak az energiának az átalakítását, amit kegyetlenségnek neveztek.


Az emberek egyre jobban tudatára ébrednek majd a haszonállatok nevelésének, gyártásának és megbecsülésének – és jut eszembe a növényekének is. A leveledben egy szóval sem említetted azokat a szegény saláta fejeket (nevetés), vagy a bab csírákat, pedig ezek sem különböznek az állatoktól. Ez a részükre adott emberi megbecsülésről és tiszteletről szól. Tehát köszönjük a kérdésedet…


LINDA: Babcsíra? (vihogva)


TÓBIÁS: Mindegyiküknek van tudata, valóban. És ezt most nem viccből mondom. Tiszteljétek és becsüljétek meg az ételt, amit a szátokba vesztek, és akkor majd a saját biológiátok megváltoztatja mindazt, amit szükséges átváltoztatnia. Aztán majd eljön egy pont, ahol felmerül a kérdés: - „Képes leszek csak vizet inni és levegőt lélegezni?” Ez abszolút így van, de ne erőltessétek ezt. Ez természetes módon be fog következni. Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 4: (egy férfi áll a mikrofonnál, Shaumbra 2 férje): Nos, Tóbiás…


TÓBIÁS: Mersz kérdezni? (mosolyogva)


SHAUMBRA: Te pedig mersz így beszélni a feleségemmel? (Tóbiás és a közönség nevet) Teljesen el vagyok képedve, hogy ez után a sokk után, hogy vagyok képes itt állni.


TÓBIÁS: Én is.


SHAUMBRA 4: Igazából nincs kérdésem, mintha kiseperték volna belőlem. Mi az, amit tudnom kell 2009-re vonatkozóan?


TÓBIÁS: Önmagaddal kapcsolatosan?


LINDA: Vigyázz vele, sértődékeny. (Tóbiás nevet)


TÓBIÁS: Mennyire akarod, hogy őszinték legyünk veled?


SHAUMBRA 4: Nagyon.


LINDA: Biztos vagy ebben? (nevetés)


TÓBIÁS: Tudod, mindig ezt szoktátok mondani, aztán meg mindig gyűlöltök minket érte. Persze most csak tréfálunk veled. Ami fontos, az egy szó. Vezetés. Vezetés – elsőként önmagadat. Vezesd magad! Különösen hangzik, mivel az emberek túlnyomórészt nem vezetik magukat. De te itt most egy érdekes – nem akarom azt a szót használni, hogy konfliktusban vagy – de körülbelül öt különböző dinamika zajlik körülötted, és a vezető nincs sehol, aki döntéseket tudna hozni, és vezetni tudná az energiát. Ezek mind benned találhatóak, természetesen és nem rajtad kívül. A vezetés önmagadon belül, majd több vezetés a családodon belül.


És eljött az ideje, hogy előlépj, a Shaumbrák között is, és az a vezető legyél, akiről tudod, hogy az vagy, de mégis visszafogod magad. Minden alkalommal, amikor érzed azt a hívást, akkor rálépsz a fékpedálra. Sőt, lényegében rejtőzködsz. Tudod – és én is tudom, mivel szoktunk beszélgetni – hogy te természetedből adódóan egy vezető vagy, de mégis lenyomod azt magadban, ez pedig azt okozza számodra, hogy aggodalmaskodsz, az aggodalmaskodás pedig az okozza, hogy aztán meg például ostoba befektetésekbe mész bele, ami pedig később…(nevetés)….ami később visszatér egy új módon, amikor már felvállaltad a vezetésedet. Na… hát akkor most már tudod. Vezetés.


SHAUMBRA 4: Köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm. És csak vicceltem. Ez egyáltalán nem ostoba befektetés volt, mert egy ponton megértetted, hogy ez mindössze energia. És az pedig kimegy. Azért van ott, hogy visszatérhessen hozzád sok-sok különféle úton-módon. És ez mindegyikőtökre igaz. Ha azon aggodalmaskodtok, hogy aranyba vagy olajba fektessétek a pénzeteket – amit én egyáltalán nem javasolnék – bizony nem javasolnék – hanem sokkal inkább azt, hogy egy olyan cégbe fektessétek azt bele, aminek a kapcsán jól érzitek magatokat. És annak nem kell ugyanazon a bizonyos cégen keresztül visszatérnie. A bőség nagyon sokféle úton áramlik. A bőség folyójának sok ága van. Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 5: (Linda) Elképesztően sok kérdés érkezik hozzánk a párkapcsolatokra vonatkozóan, ahol is az emberek azt hiszik, hogy szeretik a másikat, de valami mégis változik. Nem biztosak benne. Honnan lehet tudni, hogy mikor van itt az ideje annak, hogy kilépjenek egy kapcsolatból?


TÓBIÁS: Akkor, amikor ezt a kérdést felteszed, őszintén. (nevetés)


LINDA: Ez nem az én kérdésem.


TÓBIÁS: Amikor ez a kérdés felmerül – és amikor ez többé már nem pusztán egy mentális kérdés, hanem tényleg a szíved kérdése – „Amikor azt kérdezed, hogy itt van-e az ideje, hogy kilépj egy kapcsolatból?” – azért kérdezed ezt magadtól, mert valószínűleg ennek a kilépésnek pontosan elérkezett az ideje. A valódi kérdés az: -„Hogyan vágjam el az összekötő szálakat ebben a kapcsolatban? Hogyan tehetem ezt meg a legnagyobb szeretetben és megbecsülésben? Hogyan tegyem ezt úgy, hogy se magamnak, se a másik félnek ne okozzon ez szenvedést?” A valódi kérdés tehát az: „Hogyan rendezzem a részleteket? Hogyan rendezzem a gyerekeket? A vagyont?” Egy bizonyos módom már meghoztad a döntésedet. Most már meg kell tenned az ehhez szükséges lépéseket is annak érdekében, hogy kioldd, kiszabadítsd magad belőle.


A párkapcsolatok soha nem arra voltak hivatottak, hogy örökké tartsanak. A párkapcsolatok soha nem arra voltak hivatottak, hogy egy egész életen át tartsanak. A párkapcsolatok értékesek. Csodálatosak. De az senkire sem lett rákényszerítve, hogy örökké kell, hogy tartsanak. Amikor túllépsz a saját karmikus ciklusodon, akkor a karmán alapuló régi párkapcsolataid véget érnek, lezáródnak. Eljött az ideje, hogy elengedd. Amikor elengeded azt, akkor később majd újra találkoztok az utatokon, de akkor már a régi karma terhe nélkül. Ha viszont továbbra is magaddal vonszolod, az ki fogja venni az örömet az életedből, és annak a másiknak az életéből is, akivel együtt vagy ebben a kapcsolatban. Engedd el!


KÉRDÉS SHAUMBRA 6: (egy nő áll a mikrofonnál) Szia Tóbiás! Jelenleg egy átalakulás zajlik a saját életemben, többnyire jó módokon. Éppen most mentem nyugdíjba. Pár hónappal ezelőtt fejeztem be az első könyvem megírását, és néhány héten belül betöltöm a 60-ik életévemet. Tehát úgy érzem, hogy ez egy izgalmas, átalakulásokkal járó év, és azon tűnődtem, hogy vajon milyen tanácsot tudnál adni a jövőmre vonatkozóan, amire esetleg nem is fókuszálok, pedig kellene.


TÓBIÁS: Mostanra rengeteg mindent elengedtél. Felszabadítottad magad, és ez rengeteg lehetőséget nyit meg előtted. Nem akarok itt most konkrétan megnevezni egy területet sem. Ez tényleg oda visz, ami a te szenvedélyed, és amit imádsz csinálni. Szereted a tanítást sok különböző módon. Imádsz – különösen a kamasz éveikben járó fiatalokkal dolgozni. Kérdésed valójában így szól: -„Hogyan kezdjek ebbe bele? Hogyan váljak azzá a tanítóvá, és hogyan osszam azt meg?


A könyved által, ami az első lépés. Jelenleg az a dolgod, hogy döntsd el, hogy melyek azok a lehetőségek, amikbe bele akarsz vágni, és ez egyszerre több dolog is lehet. Nem kell, hogy csak egy valami legyen. Kezdj el cselekedni, és csak figyeld, hogy a többi elem hogyan áll össze! És különösen… nagy vonzódást vagy szenvedélyt érzünk nálad annak kapcsán, hogy a zavarodott kamaszokkal és később pedig a most bejövő kristály gyermekekkel dolgozz! De te válassz magadnak, az alapján, hogy mit szeretnél. Ismételten, tudd, hogy nagyon sok régi dolog alól felszabadítottad magad. Igazából bármit tehetsz, amihez csak kedved van.


SHAUMBRA 6: Köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 7: (egy nő áll a mikrofonnál) Szia Tóbiás! Azt hiszem kérdésem két részből áll. Arról szól, hogy a teremtéseimet hogyan mozgósíthatnám. Tavaly belevágtam egy üzletbe, de csak nagyon kevesen jöttek el a tanfolyamaimra. Utána meg úgy éreztem, hogy a klienseim leszívnak. Tehát tudom, hogy amikor a teremtéseimre gondolok, van bennem egy attól való félelem, hogy a többi ember széttépi az energiámat. És ezzel tisztában vagyok. Lélegzek erre. Azt gondolom, hogy már elengedtem, de most meg ez az elképesztő lustaság vett rajtam erőt. Egész nap nem csinálok semmit. Semmit.


TÓBIÁS: Szeretnélek itt most kiigazítani téged, és mindegyikőtöket. Azt mondod, hogy rettentően lusta vagy, és nem csinálsz semmit. Egyszerre élsz sok különböző szinten. Az emberi én visszafogja magát és lényegében pihen, és más szinteken pedig megújítja magát. Vannak olyan részeid, akik elképesztő munkát végeznek más birodalmakban. Mindannyiótok számára ez egyre nyilvánvalóbb lesz ebben az évben. Nem kell, hogy drasztikus elkülönültség legyen az alvási állapototok és az éber állapototok között, és aközött, amikor munkát végeztek a többi valóságban, vagy a párhuzamos dimenziókban, vagy nevezzétek ezeket úgy, ahogy akarjátok. Elképesztő mérvű munkát végeztek. Mindössze az emberi biológia az, ami most úgy tűnik, hogy pihen. Tehát ahogy most rátérünk a kérdésed második részére itt, mit csinálsz akkor a többi birodalomban? Mit teszel ott?


SHAUMBRA 7: Ezt most te kérdezed tőlem?


TÓBIÁS: Igen, ezt most én kérdezem tőled. (Tóbiás nevet) Tudom. Én kérdezem ezt tőled. (nevetés) Merjél játékosan találgatni!


SHAUMBRA 7: Nos, van most ez a projektem az új tudatos testről. Ezt akarom megteremteni, erről akarok írni. De egész évben elképesztően beteg voltam.


TÓBIÁS: Valóban.


SHAUMBRA 7: Ez valószínűleg összefügg.


TÓBIÁS: Ez a test újra megmunkálása – egy megújítás – és mellékesen megjegyezve az idén sok Shaumbra bele fog futni olyan betegségekbe, amilyet még nem tapasztalt, legyen az akár egy megfázás vagy influenza, vagy valami ilyesmi. És legyőzöttnek fogják érezni magukat, mert azt gondolják majd, hogy nem erősebbek a fizikai testüknél. Pedig ennek a fajta betegségnek, amin te is átmentél pont az a célja, hogy a test áramkörét újrahuzalozza. Azért aztán ezt úgy fogjátok érzékelni, mintha egy darabig betegek lennétek. Pedig nem erről van szó. Ez egy újra megmunkálás, és ez az, amikor a testbe vetett bizalom előtérbe fog kerülni.


A többi valóságokban végzett munkátoknak az integráláshoz van köze, az Aspektológiához hasonlóan, ahol is együtt dolgoztok olyan létezőkkel a többi birodalmakban, akik nagyon, de nagyon szét vannak töredezve, és ti ebben elképesztően jók vagytok. Segítetek egybehozni a darabkákat. Ez önmagában véve is egy fárasztó munka, még fizikai test nélkül is. Tehát amikor az idén a klienseiddel dolgoztál, azon kaptad magad, hogy nagyon ki vagy merülve, ami igen csak frusztrált téged. Ugyanakkor az az emberi személyiség, aki ott ült veled szemben, miközben a tanácsadói munkádat végezted, az mindössze egy apró kis töredéke volt annak a személynek, akivel egy másik szinten együtt dolgozol. Egy másik területre vetődtél, mert azt gondoltad, hogy ez nem megy neked, pedig nagyon is szándékosan akadtál össze azokkal a kliensekkel, akikkel elsőként a többi birodalomban dolgoztál, majd csak azt követően dolgoztál velük emberi szinten.


Igen, ez tényleg fárasztó, mivel az összes aspektusukkal dolgozol. Azt gondoltad – az emberi éned azt gondolta – hogy az csak egy személy a székben. Közben pedig nagyon sok másik aspektusát is kezeled a többi dimenziókban. Az, aki a székben ült veled szemben, mindössze a jéghegy csúcsa volt.Tehát megadtad magadnak annak a lehetőségét, hogy megértsd a létező teljes természetét. Most fogd, amit megtanultál – és többé már ne önostorozd magad – most már vedd magadhoz, amit megtanultál a többi birodalmakban. Létezik egy fajta pszichológia, vagy nevezzétek, ahogy akarjátok a többi birodalmakban. Fókuszálj rá itt, ebben a valóságban. Azok, akik mostantól el fognak hozzád jönni, azokkal holisztikusan fogsz dolgozni mindezeken a különféle szinteken, és nem pusztán az emberi aspektusukkal.


Ez hatalmas munka lesz. De nem kell, hogy maga alá temessen téged. A fizikai tested már újrahuzalozta magát annyira, hogy képes legyen ezt most már kezelni. De kérlek, értsd meg, hogy nem csak a székben ülő emberrel kell foglalkoznod. Még most is próbálod behozni a régi energiás pszichológia részleteit, mert van, hogy nem érzed magad erre alkalmasnak, vagy pedig úgy érzed, hogy a megfelelő eszközök híján vagy. Ezt tedd félre! Támaszkodj az intuitív Új Energiás eszközökre, és az Aspektológia esszenciájára, hogy a klienseiddel elkezdd a munkát. Hihetetlen képességed van arra, hogy visszamenj több életen keresztül. Most már vedd is használatba!


SHAUMBRA 7: És összefüggésben áll a bőségemmel? Ezt hol blokkolom? Úgy élek… hogy még autóbiztosításom sincs, és 38 éves vagyok. Együtt élek valakivel. Ez talán… úgy látod… van valami bennem, mint…


TÓBIÁS: Kérjél sokat a szolgáltatásodért!


SHAUMBRA 7: Tényleg?!


TÓBIÁS: Ez majd átsegít a bőséggel kapcsolatos problémáidon.


SHAUMBRA 7: Pedig tudom, hogy megérdemlem, mégis félek túl sokat kérni.


TÓBIÁS: Még ha úgy is gondolod, hogy nem érdemled meg, akkor is kérjél érte sokat, és akkor majd elkezded elhinni, hogy megérdemled.


SHAUMBRA 7: Rendben.


TÓBIÁS: Kérjél sokat. És fejezd be azt a… imádsz jótékonykodni. Spirituális szociális munkás vagy sok értelemben, és a többi birodalmakban nem tudsz ezért pénzt kérni. De itt a Földön ezt megteheted. (nevetés és taps a közönségtől)


SHAUMBRA 7: Köszönöm.


LINDA: Ez egy nagyon hosszú kérdés. Sok ember kérdését képviseli. Felolvasok belőle egy részletet, és állíts meg, amikor úgy érzed.


TÓBIÁS: Valóban.


LINDA: Rendben.


KÉRDÉS SHAUMBRA 8: (Linda olvassa az internetről)… a nagyobb probléma az a mély seb, amit sok homoszexuális és leszbikus ember érez a 8. Indítvány kapcsán. (amely indítvány visszavonta korábbi engedélyét, és mostantól jogilag nem engedélyezi az azonos neműek között kötött házasságot Kalifornia államban – a ford. megj.) Én személyesen is oly sok gyűlöletet, bántalmazást éreztem emiatt. Sok meleg és leszbikus érzi magát meggyalázva, érzelmileg kimerülve és másod osztályú polgárként. A saját családom, a nővérem kivételével igennel szavazott, és azt mondták nekem, hogy én rossz vagyok. Gonosz vagyok. Tudom az igazságát annak, aki vagyok, de nem tudom, hogy törhetnék ki abból, hogy magamra veszem az összes meleg, leszbikus és 13-ik szálas társaim fájdalmát. A jobb oldal semmit sem tett…(Linda mondja: „bla-bla-bla”) Annyira elegem van már a keresztény és a beragadt energiákból, abból, hogy az aktivisták olyan emberekkel élnek vissza, akiket ismerek, annak ellenére, hogy több ezren vonulnak fel a Long Beach-i ablakom előtt. Az emberek üvöltenek, körülöttem mindenhol dráma, gyűlölet, káosz érződik. Ez egyszerűen…


LINDA: Nem akarom tovább olvasni, csak annyit mondanék, hogy sok ember van elkeseredve a 8-as számú indítvány következtében.


TÓBIÁS: Valóban.


LINDA: Azt gondolták, hogy a dolgok előre felé haladnak, és most nagyon kiábrándultak emiatt.


TÓBIÁS: Most mindazokat, akik 13-ik szálasak, akik melegek vagy leszbikusok – ahogy ti nevezitek őket – hogy vegyetek egy mély lélegzetet! És szeretnék átadni nektek egy nyelvi fordulatot, amire szeretném, ha megmaradna az emlékezetetekben: „EFAHÁV” Emelkedj Felül Azon, Hogy Áldozat Vagy. (nevetés) Ez a levél tele van áldozati energiával, és „szegény énnel”, és azzal, hogy „a melegek és a leszbikusok jogaiért küzdök”. Emelkedj felül azon, hogy áldozat vagy!


A 8. Indítvány nem a befejezés. Mindössze a kezdet. Ez felkelti a tudatosítást, és sok problémát felszínre hoz. Amit ti 13-ik Szálasok mindannyian tesztek – ti nem azért jöttetek ebbe a létidőtökbe, hogy elfogadásra találjatok. Nem bizony. Ti az emberek általi nem-elfogadás ösvényét választottátok, ugyanakkor megértettétek, hogy ez meg fogja változtatni a Föld tudatosságát, ami által eljut egy olyan tolerancia pontra, ahol is majd elfogadja az összes különbözőséget, hajlamot – mind vallási, mind szexuális, mind faji és egyéb tekintetben. De most úgy áll a helyzet – és ez a levél reprezentatív jellegű - , hogy sokan visszavittétek magatokat az áldozati energiába és ez a többi csoport pontosan ezt is akarja nálatok elérni, hiszen sokkal könnyebb egy áldozatot kezelni, mint egy olyan valakit, aki megérti, hogy miért is tesz valamit. A szexuális beállítottság, a melegek közötti házasság, és annak a tárgyköre, hogy azzal éljél együtt, akit szeretsz, előtérbe fog kerülni az egész világon.


A 8-as számú Indítvány nem a befejezés. Ti pedig fel akartok ezen háborodni, haragudni akartok, de mi lenne, ha egy pillanatra megállnátok, és vetnétek egy pillantást arra, hogy amit ti, és a többi 13-ik Szálasok tesznek, az nem más, mint hogy előtérbe állítjátok a tolerancia témáját. Nem csak a szexuális toleranciát – de a vallási, a faji toleranciát, és minden mást is. Ha a 13-ik Szálasok dolga nem az lenne most a Földön, hogy előtérbe állítsák a tolerancia kérdéskörét, akkor igen nehéznek bizonyult volna egy fekete embert megválasztani az Egyesült Államok Elnökének. A világ változik, és ti segítitek ezt a változást, de most már felül kell, hogy emelkedjetek azon, hogy áldozatok vagytok. Köszönöm.


LINDA: Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 9, (egy nő áll a mikrofonnál): Szia Tóbiás! Egy javaslatot kérnék tőled arra vonatkozóan, hogyan tarthatnám fent a béke állapotát! Hol így, hol úgy érzem magam, attól függően, hogy a szívem éppen összeszorul vagy nem, és néha, amikor reggel felkelek, úgy érzem, talán jó napom lesz, vagy talán ez csak az alvásomnak köszönhető, vagy esetleg annak, hogy mit álmodtam éppen. Mégis mit tudnál javasolni annak érdekében, hogy képes legyek fenntartani azt az egyensúlyi állapotot, amire vágyom.


TÓBIÁS: Valóban. Nálad az a legnagyobb probléma, és ez ismételten nagyon sok Shaumbrára vonatkozik, hogy megértsétek, hogy érzitek a körülöttetek lévő összes energiát- magának a Földnek a tudatosságát – és már napokkal ezeket a viharokat megelőzően, illetve még mielőtt a Föld megrázkódna alulról - nagyon émelygően és egyensúlytalannak fogjátok érezni magatokat. Intuitíven érezni fogjátok ezeket. Érezni fogjátok azoknak az embereknek az energiáit, akik éppen szenvedésen vagy változásokon mennem keresztül minden elképzelhető szinten. Ezt a sajátotokként fogjátok értelmezni, és ezért kiestek a béke helyéről.


A valódi lényeg itt az, hogy értsétek meg, hogy ezek nem rólatok szólnak. Ti éreztek. Ez együtt jár a megnyílással, és ahogy egyre érzékenyebbé váltok az energiákra mindent érezni fogtok. Érezni fogtok egy kutyát, aki éppen megsérült, vagy beteg, amiről talán még a gazdáik sem tudnak. És ti ezt érezni fogjátok, és azt fogjátok mondani: -„Hát ez nem valami békés érzés.” Például előre meg fogjátok érezni a tőzsde piac hatalmas ingadozását. Érezni fogtok valamit a szívetekben, azt az ingadozást, azt a kiegyensúlyozatlan ritmust, és azt mondjátok majd: „Ez befolyást gyakorol a békességemre.” Nem, amennyiben megértitek, hogy ez nem rólatok szól. Ezek olyan dolgok, amiket ti éreztek.


Engedjétek meg magatoknak, hogy érezzétek ezeket! Ne blokkoljátok ki őket, hanem értsétek meg, hogy ez nem rólatok szól. Ezt időnként nehéz lehet megtenni, mert azt mondjátok: -„Érzem ezt az intenzív nyomást vagy nagy aggodalmat. Mit értesz azalatt Tóbiás, hogy „egyszerűen engedd meg magadnak, hogy érezd ezt? Nekem ez nem tetszik.” De egy idő után hatalmas mesterekké váltok majd az energia érzésének, ugyanakkor nem sajátotokként magatokra vételének a kapcsán. Megérted majd mi a sajátod, és mi nem az. És akkor mindig meg lesz a saját békességed. Meg lesz az egyensúlyod, különösen akkor, ha rendszeresen lélegzel. Ez segít fenntartani azt, hogy meg tudd különböztetni, hogy mi a tiéd, és mi az, amit kívülről érzel.


A Shaumbra számára a békesség nem azt jelenti, hogy kiblokkoljátok a külvilágot, és hogy nem akartok érezni. Már megtanultátok, hogy az nem valami jól működik. Az érzések megtagadása, elutasítása egyáltalán nem vezet el a békéhez. Csak a frusztrációhoz. A lényeg az, hogy értsd meg, hogy te, aki intuitív és nagyon érzékeny vagy – tudd, hogy amit érzel, az nem a tiéd. Ez már önmagában is nagy békét adó.


SHAUMBRA 9: Nagyon szépen köszönöm.


TÓBIÁS: Köszönöm.


LINDA: Oké, akkor választhatsz: Vagy három rövid kérdés, vagy egy hosszú.


TÓBIÁS: (nevetve) Három rövid…


LINDA: Oké.


TÓBIÁS: …három hosszú válasszal. (nevetés)


LINDA: 5. 30 van. Légy kedves Cauldre-hez!


KÉRDÉS SHAUMBRA 10: (egy nő áll a mikrofonnál): Szia Tóbiás! Nagyon sok zenei energiát fogadok be. Az elmúlt pár évben a fény nyelvével dolgozom, és mostanában nagyon sok szöveget és zenei hangot kapok, és erős késztetésem van arra, hogy hangosan énekeljek. Szeretném tudni, hogy ezeket az új zenei energiákat hogyan hasznosíthatnám a legjobban saját magam és mások számára?


TÓBIÁS: Valóban. Rengeteg új zenei energia van bejövőben, amiről beszéltünk is nemrégiben megtartott ülésünkön, aminek az Új Energiás Zene volt a témája, ahol is ez nem arról szól, hogy beleragadj a zene összes mentális részébe, hanem sokkal inkább annak esszenciájáról és érzéséről. És arról is beszéltünk ezen az ülésen, hogy a zenét lehet gyógyításra és kiegyensúlyozásra használni, vagy ha másra nem is, hát arra, hogy energiát áramoltass keresztül a saját testeden. A testednek szüksége van az energia áramoltatására, és a zene segít ebben. Nagyon sok különféle módon fel lehet használni a zenét, sőt pusztán az élvezet kedvéért is. Tehát számodra, ebben az új lehetőségek évében azt javasolnánk, hogy engedd magad megnyílni arra a zenére, ami a bensődben szól.


SHAUMBRA 10: Köszönöm.


KÉRDÉS SHAUMBRA 11: (egy nő áll a mikrofonnál): Tóbiás, annak fényében amiről ma beszéltél nekünk, beszélnél egy kicsit az Új Energiás mezőgazdaságról, a kis méretű farmgazdálkodásról, és a Shaumbra szerepéről ebben?


LINDA: Jaj, ez hosszú válasznak ígérkezik!


TÓBIÁS: Valóban.


SHAUMBRA 11: Ez könnyű. Ez egy könnyű kérdés.


TÓBIÁS: Valóban, egy nagyon könnyű válasz. Szeretnék rendezni egy „kérdezd Tóbiást” ülést az Új Energiás mezőgazdaságról. És ott szeretnék egy két részletbe is belemenni, a mag és a genetikai szint kapcsán, és szeretnék ennek a Földdel való kapcsolatáról is beszélni. Továbbá arról, hogy jelenleg léteznek a szó szoros értelmében vett új növényi fajok – élelem formák – amelyek próbálnak bejutni ide a többi birodalomból, és magából a Földből is – és hogy mindezeket hogyan lehetne harmóniába hozni. Tehát arra kérném kedves Lindát, hogy ezt ütemezze be számomra még a távozásunk előtt.


LINDA: Rendben van.


TÓBIÁS: Köszönöm, hogy feltetted ezt a kérdést!


SHAUMBRA 11: Köszönöm.


LINDA: Nagyon jó! Köszönöm Catherine! Utolsó kérdés.


TÓBIÁS: Valóban.


KÉRDÉS SHAUMBRA 12: (egy nő áll a mikrofonnál) Üdvözöllek Tóbiás! Az általad játszott zene alapján Bíbor Királynak kellene hívnunk téged! (Tóbiás nevet). Több dologról lenne szó. Az előbb említést tettél a szakadékba való belezuhanásról, és tudod én belesetem abba a szakadékba, és zuhanás közben rájöttem, hogy vannak szárnyaim, és megtanultam repülni, és akkor valóban szárnyalni kezdtem! Sehol sem akarok landolni! És ez tényleg csodálatos! És ne aggódjatok a pénzetek miatt, mert ez egészen szédületes érzés, amikor egy hat számjegyből álló jövedelem után mindössze 3 dollár és 27 cent van a bankszámládon, és megtanulod, hogyan add el a dolgaidat az interneten keresztül. (nevetés) Ez csodálatos! Erre bármelyikőtök képes! És ne aggódj az autó biztosításod miatt sem! Nincs rá szükséged! Szárnyalj, repülj!


Egy pár dolog…igen, megmondtam neked, hogy meg fogom ezt tenni! Az utóbbi időben megnőttek a csatornázási képességeim, sőt az emberek arra kérnek, hogy csatornázzak nekik is. És a vezettetést illetően, amiben részesülök, - nos, ahogy azt te is tudod, nagyon szoros kapcsolatban állok az angyali családommal. Ez több annál is, mint amiről az Intuíciós CD-teken beszéltek, miszerint ne egy felemelkedett mestert csatornázzunk, hanem saját magunkat. Itt sok különböző energia összekombinálásáról van szó, és ez a Bíbor Kör iránya.


LINDA: Drágám, mi a kérdésed?


SHAUMBRA 12: Jaj! Oké, nos a kérdésem az, hogy most, hogy mindezek a dolgok zajlanak, miközben megpróbáljuk a dolgokat a régi úton megtörténtté tenni, végül képes voltam elengedni mindent addig a pontig, hogy ma reggel kaptam egy telefonhívást egy kedves Tazmániában élő barátomtól, aki felajánlotta nekem, hogy utazzak el hozzá, és segítsek eladni hatalmas méretű otthonát. Ahogy ezt te is tudod, nekem ebben hatalmas gyakorlatom van. És ő szintén zenész. Julie McAllister-nek hívják. Mit tudnál nekem erről mondani?


TÓBIÁS: Ez nem olyan valami, amire itt, online adásban kívánnék választ adni. Majd később beszélünk erről. Ez általánosságban véve jó. Ez általánosságban nézve egy nagyon pozitív dolog, de szerintem ami ennél fontosabb az az, hogy itt állsz most a csoport előtt, és az elengedésedről beszélsz, ahol lényegében a régi sebek elengedéséről van szó – amik elképesztően régi sebek már hosszú életek óta – és te képes vagy szembenézni önmagaddal a legsötétebb és legrémisztőbb pillanataid közepette, miközben eléggé megbízol magadban ahhoz, hogy beszívd azt a mély lélegzetet, ami elvezet téged ahhoz az ugráshoz, ami pedig az új énedhez vezet. És lényegében egy nagyon mély szinten egy integrációt végzel, ami egy fenomenális új módon teszi lehetővé számodra az átalakulást. Példa vagy a többiek számára, és ez a pénz dolog pedig nagyon, de nagyon átmeneti helyzet, ahogy ezzel te is tisztában vagy. Tudod milyen volt onnan ide eljutni – mikor sok pénzed volt, de a belső boldogságod hiányzott – és te mindazt elengedted, ami majd vissza fog áramolni hozzád egy egészen más módon.


A zene… a zene. Ezt is folytatni szeretnéd, mert ez olyan csodálatosan beleillik mindazokba a dologba, amiket majd tenni fogsz. Tehát azt javasolnám számodra, hogy térj vissza a zenéhez, de már máshogy. A kérdés másik részét – Cauldre majd megválaszolja neked adáson kívül.


SHAUMBRA 12: Köszönöm. Shalom, Tóbiás!


TÓBIÁS: Igen, Shalom!


És ezzel Shaumbra, a végére értünk ennek a hosszú és gyönyörűséges napnak. Bevonulunk ebbe az új évbe – ami nem több egy naptáron szereplő dátumnál, de az emberi tudatosság egy jelzésként, egy mérföldkőként tartja ezt számon, valamint egy olyan célként, aminek el kell jutni a másik végére. Sok változást fogtok látni, különösen az időjáráson keresztül, de értsétek meg, hogy ez teljesen helyénvaló. Tudatosságot hoz magával. Az eső elhozza az új tudatosságot a Föld számára, magába a termőföldbe, a termésbe, az állatokhoz és az emberekhez. Újraelosztja az energiát, és ebben az évben az időjárás az újraelosztást és az energia egyensúlyba hozatalát fogja szolgálni az egész világon.


Ez az Új Energia, ez az újraelosztás – egy kozmikus vagy éterikus szinten történik, ugyanakkor egy nagyon gyakorlatias szinten is, ezáltal a dolog által, amit időjárásnak neveztek.


Ne feledjétek, hogy amikor ebben az évben az időjárás szélsőségesre fordul, és amikor a többiek drámáznak és kiabálnak majd az időjárás miatt, emlékezzetek, hogy micsoda áldás is ez ebben az évben, 2009-ben.


És ez így van.(Fordította: Telegdi Ildikó)
Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi IldikóA Bíbor Páholy Tóbiását Geoffrey Hoppe, más néven "Cauldre" adja elő, aki a coloradoi Goldenben él. Tóbiás története a bibliai Tobit könyvéből megtalálható a Crimson Circle weboldalán (Http://www.crimsoncircle.com). A Tóbiás anyagok térítés mentesen állnak a világ fénymunkásai és a Shaumbra rendelkezésére 1999 augusztusa óta, amikor Tóbiás azt mondotta az emberiségnek, hogy a pusztulás potenciáljától tovább lépett az Új Energia felé.

A Bíbor Kör a humán angyalok globális hálózata, akik elsőkként mennek át az Új Energiába. Amint megtapasztalják az örömeit és a nehézségeit a mennybemenetel felemelkedési állapotának, avval segítik a többi embert utazások részleteinek megosztásával, óvva és kalauzolva őket. Több, mint százezer látogató jön el minden hónapban a Crimson Circle web szájtra, hogy elolvassa a legújabb anyagokat, és megvitassák a saját tapasztalataikat.

A Bíbor Kör havonta gyűlik össze Denverben, Coloradoban, ahol Geoffrey Hoppe-n keresztül Tóbiás bemutatja a legújabb információkat. Tóbiás állítása szerint ő, és a többiek a mennyei Bíbor Páholyból csatornáznak az emberek felé. Tóbiás szerint, leolvassák az energiáinkat, és vissza-tolmácsolják a saját információikat a számukra, tehát így láthatják az emberek magukat, ahogyan kívülről látszanak, miközben megtapasztalnak belülről. A "Shoud" a csatornázás szerves része, ahol Tóbiás félreáll, és az emberek energiája közvetlenül csatornázódik át Geoffrey Hoppe-n keresztül.

A Bíbor Kör találkozói nyitva állnak a nyilvánosság előtt. A Bíbor Kör a bőségére a nyitott szereteten keresztül tesz szert, és a Shaumbra ajándékaiból, szerte a világból. A Bíbor Kör legvégső célja az, hogy humán kalauzolókként és tanítókként szolgálják azokat, akik a belső spirituális ébredés ösvényén járnak. Ez nem evangelizáló misszió. Nem "örömhírhozás." Inkább, a benső fény fogja odakalauzolni az embereket a bejárati ajtódba az együttérzésedért és törődésedért. Tudni fogod, mit tegyél és taníts abban a pillanatban, amikor a különleges és drágaságos ember, aki a Kardok Hídjához vezető utazásra akar épp behajózni, eljön hozzád. Amennyiben ezeket a sorokat olvasva, igaznak érzed e sorokat, kapcsolódást érzel hozzájuk, valóban Shaumbra vagy. Tanító és humán kalauzoló vagy. Engedd meg az isteniség magvának benned, hogy virágba borulhasson ebben a pillanatban és mindörökké virágozhasson. Sosem vagy egyedül, az egész világon a család vesz körbe, és angyalok a körülötted lévő birodalmakban.

Kérlek terjeszd szabadon ezt a szöveget nem kereskedelmi alapon, térítés mentesen. Kérlek csatold ezt az információt egészében, beleértve ezen lábjegyzetet is. Minden egyéb felhasználás jóváhagyandó Geoffrey Hoppe-val. Lásd a kontakt oldalt a www.crimsoncircle.com oldalon